Borde inte Anna Book packa upp lådor eller liknande istället?

”JAG BOR GRANNE MED KRONPRINSESSPARET!!!!!!”
Aaaah, ni minns va?
Alla gånger Anna Book gick BANANAZ över att folk inte köpte att hon – i Frösunda – bodde granne med Kronprinsessparet – i Hagaparken?
Nu har vi fått ett nytt spektakel: Anna Books Boende-Bonanza 2.0 – med hela TVÅ ben.

 1. HON BOR INTE I MÄRSTA!!!!!!!!
 2. DET ÄR INTE LÅNGT TILL BUSSEN!!!!!

Anna har nämligen spenderat avsevärd tid på Instagram det senaste dygnet med att ”subtilt” svara på frågor och påståenden kring sitt och familjens nya boende. 
Tydligen är det värsta som kan hända Boken att bo i Märsta utan bra kollektivtrafik. DET VÄRSTA!
Jag känner mig sekundärkränkt å Märstas vägnar.

Åh, kan vi inte alla skicka lite styrkekramar till Anna?
Eller förlåt… FRIVILLIGA styrkekramar!
Man får inte tvinga på någon sin styrkekram! Värt att notera!

Tack för tips!

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bara jag som är besviken när det kommer ett nytt inlägg och det inte är om Blondinbella?

  Svara

   Man vill veta allt 🙌🏻 Nyss

   Svara

   samma här 😅 trodde det skulle bli 12-inlägget haha

   Svara

    Vad är det som hänt och ni vill ha inlägg om? Inget blogginlägg av bella idag iallafall.

    Svara

     Om man läser på flashback så verkar det vara bråda dagar för henne nu…. Handlar om mycket mer än provokationer när hennes företag nu granskas, se ”skvallertråden om blondinbella”
     Och ja, de har haft rätt förr. Många ggr

     Svara

      Vad står det? Vad ska de granska och vem? 😉😊

      Svara

       Kan du verkligen inte kolla själv….? Näst sista sidan bla, av nån som har samma revisionsbyrå som bella. Ingen ordning i bolagen, rejält bristfällig bokföring, olagligheter, skatteverket efter henne iom hajen-historien rullades upp.

       Men tänk själv, all pengar i ruljans runt henne! Mycket osannolikt hon skött detta korrekt med tanke på att hon själv visat hur mycket noll koll hon har på allt som är ”tråkigt”.
       Plus hennes megaego på det…

       Svara

        Alltså, den som lämnar informationen i fråga på FB säger sig ha en ”ingående affärsrelation” med revisionsbyrån, vad betyder det? Personen måste ju vara _verkligt_ insatt, kanske t o m jobba på revisionsbyrån. Annars verkar det ganska oetiskt (för att inte säga olagligt) av revisionsbyrån att diskutera en annan klients förehavanden med FB-informanten. Även om jag följer detta med skräckblandad förtjusning och anser att Bella förtjänar all skit _om_ detta är sant får man väl ändå hålla sig lite skeptisk till de här upplysningarna tills solida bevis presenteras.

        Svara

         På flashback står det;

         Jag vet. Har en ingående affärsrelation med Stromson Revison, dvs samma revisionsbyrå som IL använder. Säger inte mer med risk för att röja mig, får mycket info om hennes virrvarr med saker. Hon verkar ha intelligens som en 7 åring och saknar alla egenskaper som en ledare och bolagschef har. Finns inte en uns av ordning på hennes papper och det har skett rent kriminella och olagliga saker i bolagen som vid en större granskning av t ex EBM skulle kunna resultera i långt fängelsestraff. Kunde dom slänga in T Oppenstam på 3 år så skulle IL få 6 år i jämförelse. Jag skulle gissa på att vi snart kommer se att hennes revisor hoppar av bolagen.
         Så hennes dröm att bli nästa Estee Lauder och världens mäktigaste kvinna med eget team och säkerhetsteam runtflygnades i AirForece One kan hon bara lägga ner, hon kan möjligen bli nästa Gudrun Schyman och pissa på sig i Blå Hallen men inte mer än så. Allt är bara en fasad och det kämpas för att upprätthålla det.

         Tydligen så intensifierades undersökningen från Skatteverket omkring henne när hon gick ut i media och fullständigt kapade Hampus efter fotknölarna med sina påhittade historier. Det är bekräftat idag att det var ingen som var dömd kidnappare som åkte utanför och att något gäng skulle vara ute efter han. Hon hittade på allting för att skapa massmedial uppståndelse. Stordalen borde vara kissnödig som fan om jag vore han, hon kan vilken dag som helst gå ut med stories runt deras knullande. Men å andra sidan så har Stordalen knullkompisar lite här och där för sjuka frun öppnar inte benen längre tydligen.
         Men i en pressad situation (ekonomisk) så kommer IL släppa den bomben till media om sin relation med Stordalen i hopp om att få mycket klick på hennes sida och därmed inkomst.

         Dela upp er i smågrupper och diskutera! *poppar popcorn*

         Svara

          ”Dela upp er i smågrupper och diskutera!” = dagens största skratt! Tack, behövde det.

          Svara

           Kan vi diskutera att det troligtvis är H/Hajen som skrivit det, och kan vi sluta vara så besatta och paranoida. Möjligt att skatteverket kollar upp bolagen, inget konstigt, och möjligt att hon legat med P.S. Men hon ljög ju inte om H han sa ju själv att han förlorat 30 mille av andras pengar och att Bella ej visste om det och ej var inblandad, han sa också att en person sökte honom vid Bellas dörr. Fy stackars henne som beblandade sig med honom och att han nu försöker smutskasta henne och förgöra henne. Vilken galning.

          Svara

        Men era galningar, jäkla gamar… kan ni inte tänka lite själva utan tro på vad ni läser på flasback. Ni tror inte det är Bellas ex H/Hajen som skrivit det, låter ganska uppenbart i mina öron. Tror ni på riktigt att någon som har samma revisionsbyrå tänker en dag jag ska nog gå in och skvallra och skriva lite skit om Bella.. Är det inte konstigt att samma person skulle veta om hon ljugit om H och om hon k*ullat en viss norrman.. Snälla ge ger!! Det är c och vissa besatta härifrån och någon som vill Bella illa av personliga skäl som hänger där, inte många andra som hänger där frekvent, samma gäller AB-tråden. Skatteverket granskar många olika bolag det betyder inte att det föregår något kriminellt. Hoppas verkligen inte att H lurat Bella till att gör något fel men vissa otäcka gamar här och samma på flashb hoppas få se henne ”falla”.. hur sjukt. Sluta vara så paranoida och fixerade vid Bella och ha inte för stora förväntningar och förhoppningar. Skärp er!!

        Svara

      Men ingen vet ju om det stämmer?
      Det är någon som skriver ja men det kan vara påhittat alltihop? Man är så van vid att det skrivs massor som sedan bara falnar ut och så händer ingenting så…jag skulle inte hoppas på för mkt faktiskt.

      Svara

       Att bara kolla på hennes leverne, helt verklighetsfrånvända utspel och sätt och hennes mycket mycket märkliga liv, bidrar ju till känslan att här ligger det hela hundgårdar begravna.
       Nej jag tror iaf inte mjölet är rent och hennes dagar är räknade….

       Svara

        + alla anställda som drar just nu och väldigt trovärdiga kommentarer här från nån ”innefrån”

        Svara

        Ja alltså jag håller med och tycker ju att personen på flashback vet kusligt mkt. Därför har jag även mina aningar om att rör sog om någon som är/ var djupt involverad i hennes privatliv. Antagligen så är det Dolly (our hero). Men hon kommer ju undan med allt likt Trump typ.

        Svara

         Kanske har B en fet guldkran från St.dalen?
         Ngnstans efter honom och H exalterade hennes livstil märkbart och B fick smak på verkligt lyxliv 🍾👑👠

         Svara

         Förmodligen H aka Hajen ja. Har den tanken inte slagit dig? Är det så många anställda som drar?Skulle det ha med skattefiffel att göra? Är ju några som nyanställts också ju. Enligt den där Dolly så verkade det ju isf vara att en eller två pers på löwengrip beaty sagt upp sig eller blivit uppsagda pga kom ej överrens med Pingis, skrev hon inte att Pingis var otrevlig och gick med piska och att de inte fick ett tack. Det betyder ju inte att bolagen är på ruinens brant eller att de inte har råd med lokaler. Vem är du Li som är så besatt av Bella och hennes liv och bolag, varför är det så viktigt för dig att det går dåligt för Bella? Hur mår du?

         Svara

        Det är garanterat en tidsfråga innan allt rasar för Isabella! Och som någon här skrev så fick tone oppenstam 3års fängelse och Isabella borde få mer! Men det juridiska är iofs knepigt.

        Svara

         Fy fan vilket folket är…städa egna trappor först och låt henne leva sitt liv.

         Svara

       Skulle inte hela personalgruppen typ till marbella eller dylikt nu under våren. Blir det inget?

       Svara

        Och tror ni att Bella fortfarande ska hyra det där megahuset i St Tropez i fem veckor i sommar? Barnen skulle ju också bo där samtliga veckor…

        Svara

         Stackars barn alltså och hamna i denna cirkusen!

         Svara

          Det är ju det som är så skumt oxå. Köpt lyxkåk som skild tvåbarnsmamma, men det räcker inte och hon jagar vidare efter stora utgifter… alla varningflaggor viftar ju här

          Svara

           Varför bryr du dig så mycket om hennes liv och vad hon gör. Ta hand om ditt eget istället.

        Det har pratats hur länge som helst nu att ”hennes luftslott ska rasa” osv osv. Ingenting har ju hänt – Bella bränner pengar och gasar vidare.

        Svara

         Det brukar dock till sist komma en vägg.. känns som det spårar mer och mer därifrån så tror väggen är på väg :p

         Svara

   haha, jag med … jag följer allt med skräckblandad förtjusning och skäms samtidigt över att jag blir så fast i detta. 😅

   Svara

   Du är inte ensam 😂🙈

   Svara

   Såg att Pingis sa på instastory att det varit en hektisk vecka och att hon skulle berätta mer i helgen!

   Svara

    We cant’t wait! NOT!
    Hon ska bara ljuga ihop något ändå…

    Svara

   Äh. Lets all have weekend. Som Bells skulle sagt.

   Svara

    Trodde jag var bra på engelska, men finns det något uttryck på engelska som motsvarar ”nu tar jag helg”? Det hon säger låter väldigt fel, men det kanske snarare är jag som har fel…typ idag: ”I’m gonna have weekend soon”.

    Låter jättefel. Låter även som att hon är ensam om att ta helg😅

    Svara

     ”I am taking the weekend off” är väl mer korrekt.

     Svara

     ”Off for the weekend” fungerar.

     Svara

    Säger som Maggie Smith…what is a weekend? ☺️

    Svara

     Hahah dagens kommentar!

     Svara

   Behövs ju inga inlägg, det diskuteras ju under varje tråd 😀

   Svara

    Flaschback hade länkat när Anna är på väg till en begravning och sänder live samtidigt. Så osmakligt, dessutom visar hon i slutet upp kistbuketten. Hon har fan ingen skam i kroppen

    Svara

  Vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta. Säga vad man vill om Blondinbella, hon är åtminstone strategisk. Anna Book däremot verkar ju bara obildad, oallmänbildad och DESPERAT på uppmärksamhet och status.

  Svara

   Så Blondinbella är bildad, allmänbildad och inte desperat på uppmärksamhet?

   Svara

    Nä inte speciellt skulle jag påstå. Men det jag menade va att när blondinbella säger eller skriver plumpta saker så har hon en avsikt och strategi med det men Anna Book bara är sådan. Tror jag i alla fall

    Svara

    OBS! Vill också lägga till att jag inte på något vis är ett Bella fan. Tycker hon är obehaglig och falsk (för att uttrycka mig milt)

    Svara

     Alltså man behöver inte ursäkta sig om man skriver något positivt om Bella. Ser så larvigt ut. Stå för dina åsikter! Många ser tex att Hitler var en bra talare, innebär inte att man är ett Hitler fan för det :S

     Svara

      Jag är fullt kapabel att stå för mina åsikter. Jag tycker att Bella är strategisk på ett obehagligt och falskt sätt. Dock gick det lite fort när jag skrev första kommentaren och det blev en vinkling som jag inte kan stå för till 100% därav tillägget. För jag insåg att det kunde uppfattas på ett sätt som inte va avsiktligt.

      Svara

   Man förstår ju verkligen dilemmat.
   Det måste vara fruktansvärt! Drömma om en strandvilla på Lidingö eller en paradvåning på Östermalm, men så har man bara råd med en kåk i nån förort eller i nån liten skitstad.
   Hur står man ut? När släpper smärtan?

   Svara

  Härligt Book-inlägg men liven!! Liven där Anna ska rösta ja?!

  Svara

   Hon sa att hon skulle rösta för att stanna kvar i EU, inte att vi ska gå med (om det är det du syftar på).

   Svara

    Är det bättre?

    Svara

     Ja? Hon vet i alla fall att vi är med i EU, folk har ju roligt över att dom tror att hon inte vet att vi är det.

     Svara

      Aha, jag uppfattade det som att ”ja” syftade just till att stanna kvar i EU. Oavsett är det anmärkningsvärt korkat sagt hur man än vänder och vrider på det.

      Svara

      Snarare att hon inte VET vad valet handlar om.

      Svara

    Nej det sa hon inte. Tyvärr. Hon har bil koll. Jag såg liven. Gjorde du?

    Svara

     Ja jag såg liven.

     Svara

   CAM CAM vad menar du med den här meningen, vad har Anna spenderat? ”Anna har nämligen spenderat avsevärd till på Instagram det senaste dygnet med att ”

   Svara

    Skall antagligen stå tid, inte till.

    Svara

  Det som Anna inte har fattat är att många har ifrågasatt med vilken frekvensen, eller bristen på, bussen avgår! Inte hur långt det är till busshållplatsen. Tydligen går bussen TVÅ gånger om dagen, morgon och em/kväll, och missar man den är det ju inte jättekul på morgonen… Ser också fram emot att Anna filmar samma händelse under höst/vintern/vår, framförallt under de eviga regnovädren och snökaosperioderna! Inte lika lätt eller mysigt att plaska och pulsa ner till den där lilla trälådan i snöoväder eller under regnrusk. Tror inte de fattar hur mycket det är med skottning och kladd under resten av året på landet och i villa, speciellt om man bott i en lägenhet i ”stan” tidigare.

  Svara

   Jag kanske är trög men jag fattar inte varför någon ska ifrågasätta andras val av bostad eller bostadsort? Om hon vill bo på landet och inte ha kollektivtrafik utanför husknuten var tionde minut så är väl det hennes val? För mig låter det lite som en våt dröm.

   Svara

   Fast vad vet du om det, tror kanske att de visst har kollat upp hur bussen går och har säkert en lösning på problemet.
   Frågan är väl hur det kan störa dig så mycket?

   Jag bor själv 45 minuter från Stockholm och väljer hellre regnovädren och snökaos perioderna som du skrev än bilar, avgaser, fylla, bråk, människor som trängs på busshållplatser, pendeltåg som inte går pga snö m.m
   Och då har jag bott i lägenhet i stan, eller rättar sagt har kvar den fast barnen bor där nu.
   Det du inte tänker på att i vintras när det var slask i storstaden, hade vi en vit och krispig snö så som det blir utan så mycket avgaser. Jag skottar hellre snö än att gå till gymmet, men det bästa är att det är mitt val, precis som det är ditt val att bo i stan.

   Tycker och tänker ingenting om Anna, har däremot svårt för människor som tar sig friheten att sitta och tycka och tänka över andras människors val i livet. Bara för att det inte ”passar” dig, så kan det passa någon annan.
   Alla gör vi våra egna val och förhoppningsvis är vi vuxna nog att fatta våra egna beslut oavsett om vi heter Anna, Isabella eller Camilla 😉

   Svara

    Exakt! Det ÄR deras val och det ifrågasätts INTE.

    Det som ifrågasätts är OM Anna med familj hade förstått hur busstrafiken fungerar och vad det innebär att bo på landet? Har de VALT det eller kommer det som en överraskning?

    Och är det verkligen 17-åriga dotterns våta dröm att ha en buss hon kan ta på morgonen till skolan, annars måste hon få skjuts av förälder eller cykla/gå landsvägen till Märsta station?

    Det vill säga, är det så att några saker kommit som en lite överraskning för familjen, så skulle Anna slippa allas påhopp om hon bara talade om det och stod för det. ”Vi förstod inte. Vi är inte mer än människor och det är första husköpet.”

    Då kan ju ingen anmärka. Men som det är nu så ”anpassar” hon ju hela tiden sanningen efter omständigheterna och det blir inte trovärdigt.

    Igen går på det:
    Anna: ”Jag väljer mina samarbeten med stoooor omsorg. Jag väljer mina jobberbjudanden med stoooor omsorg och tackar nej för jag är hellre med familjen”…

    Sanningen: INGA samarbeten erbjuds Anna (förutom vidrig skitdålig spelreklam) och inga jobb erbjuds Anna (förutom dubbning där hon är anonym).

    Svara

     Fattar inte riktigt vad problemet är eller hur Anna ska svara? De flyttade till landet, och? Skitsamma hur bussarna går, varifrån och hur ofta? Vad spelar det för roll om de haft koll på det innan eller inte? Man anpassar sina pendlingsmönster efter möjligheter, så gör många. Tycker det är konstigt att hon är så anti Märsta bara, men annars förstår jag inte riktigt vad det är du vill få fram.

     Svara

      Problemet är att hon inte är ärlig, ofta ljuger helt uppenbart och inte svarar sanningsenligt. Precis som IL. Följer man henne är det ofrånkomligen helt solklart och det är det som retar upp folk. INTE valet av bostad, bostadsort, kommunikationer etc.

      Vi pratar om helt olika saker. Ifrågasätter INTE valen, ifrågasätter Annas sanningshalt i hennes svar.

      Svara

       Fast har hon sagt att det går bussar en gång i kvarten?

       Svara

        Tänk den som hade bussar en gång i kvarten. Vilken lycka det skulle vara. Här har vi bussar 4 gånger/dag. Annars gäller promenad 20 min. Cykel 5 min. Eller bil.

        Svara

       Förstår inte heller problemet. Sen är det ju lite kul att hon gärna vill skriva att de bor i Sigtuna och inte Märsta, hon visar att det minsann står Sigtuna när temperaturen och väder visas hehe.. men det är väl nästan lite ungefär samma som att Annica ska spela på Summerburst fast det egentligen är på Mr French. Kanske ska vi betta eller ha gissningslek om den verkliga anledningen till att podden las ner är brist på tid och prioriteringar eller pga ovänskap med poddpartnern.

       Svara

        Jag vet inte om hon uppgett någon tid för bussen och det är inte heller problemet, det är just det som ni inte förstår. Ni missar helt enkelt poängen.

        Grattis till er som inte följer Anna lika ingående, är helt oförstående och tror jag fabulerar. Tro mig, jag önskar jag inte visste lika mycket eller förstod och kunde läsa mellan raderna. Men man blir liksom fast i hennes fantasivärld och kan inte sluta hålla sig uppdaterad, för man tycker så synd om henne som inte förstår att det är hennes lögner och förnekande, för sig själv och andra, som triggar folk och i slutändan gör henne själv ledsen.

        Svara

         Fast det känns lite rått, ungefär som på skolgården när folk står i ring och skriker
         ’säg att du är fet, säg det’.
         ’Säg att ni inte visste att det inte gick bussar’
         Anna känns så skör mitt bland sina lögner. Hon tjänar ju inga pengar på det..tror inte heller hon influensar någon.

         Svara

          Fast det är inte riktigt så det går till. Läs inlägget lagt 14:00 och de två som lagts 14:12 så kanske du förstår lite bättre. Känns som du missat lite kring hur rå Anna själv är och beter sig i sina lives, intervjuer och övriga framträdanden.

          Svara

           Nu följer jag inte Anna så jag kan vara helt ute och cyklar, men om hon har bemötts med hån mm så är det väl inte konstigt om hon sätter upp ett försvar med att vara lika bitsk tillbaks. Det är väl snarare att förvänta.

          14:41
          Instämmer med dig!

          Svara

       Ja, men varför skulle folk ens fråga om hon har koll på hur ofta bussarna går? Vad vill ni få fram? Jag tycker det är märkliga saker att fråga och vilja ha svar på. Skulle aldrig fått för mig att fråga någon som flyttat ”jaha, men hade ni koll på hur långt det är till buss, hur ofta den går och hur lång tid det tar innan ni flyttade?” ”Vad gör ni om inte bussen går, ska ni köra bil då? Har ni tänkt på det?”. Alltså dina frågor gör mig inte klokare haha. Hade känts sjukt märkligt att fråga en bekant det, än mindre en främling. Möjligen frågar man hur kommunikationsmöjligheterna ser ut på nya stället. Och om bussen går tillräckligt ofta, vad ska hon säga?

       Nåväl. I givz upz.

       Svara

   Exakt! Det ÄR deras val och det ifrågasätts INTE.

   Det som ifrågasätts är OM Anna med familj hade förstått hur busstrafiken fungerar och vad det innebär att bo på landet? Har de VALT det eller kommer det som en överraskning?

   Och är det verkligen 17-åriga dotterns våta dröm att ha en buss hon kan ta på morgonen till skolan, annars måste hon få skjuts av förälder eller cykla/gå landsvägen till Märsta station?

   Det vill säga, är det så att några saker kommit som en lite överraskning för familjen, så skulle Anna slippa allas påhopp om hon bara talade om det och stod för det. ”Vi förstod inte. Vi är inte mer än människor och det är första husköpet.”

   Då kan ju ingen anmärka. Men som det är nu så ”anpassar” hon ju hela tiden sanningen efter omständigheterna och det blir inte trovärdigt.

   Igen går på det:
   Anna: ”Jag väljer mina samarbeten med stoooor omsorg. Jag väljer mina jobberbjudanden med stoooor omsorg och tackar nej för jag är hellre med familjen”…

   Sanningen: INGA samarbeten erbjuds Anna (förutom vidrig skitdålig spelreklam) och inga jobb erbjuds Anna (förutom dubbning där hon är anonym).

   Svara

    Tror egentligen många av dessa tokiga beteenden har den enkla förklaringen att Anna verkar ha mycket mindervärdeskomplex, vilket ju är trist. Hon tror inte att det ”räcker” att bo i Märsta, så därför måste hon få det att verka som att de i själva verket bor i Sigtuna. Det ”räcker” inte att vara en vanlig, vänlig nyinflyttad granne off air utan istället måste hon lägga upp bilder på alla gåvor som utbytts grannarna emellan. Det ”räcker” inte att bara skriva att man firat dotterns födelsedag, så därför måste hon påtala att presenterna minsann kommer från Gant….. and so on, so on… Hennes inlägg på julafton för något år sen var något av det mest hysteriska jag sett. 4-5 bildkollage på familjemedlemmar som var i ”djup chock över alla sina fantastiska presenter” med diverse namedropping av tjusiga märken som paketen innehållit. Av inlägget att döma lät det som att folk nästan fått hjärtinfarkter av lycka och glädje pga presenterna.

    Allt går bara runt runt runt. Hon postar överdrifter och lögner stup i kvarten, sen blir hon arg när hon blir genomskådad.

    Svara

     Exakt!

     Svara

    Det här är så himla konstigt. Vad menar du ens?
    Min pappa har precis flyttat ut på landet, det är 5 km till närmsta busshållplats. Mina två yngre syskon är 16 och 13. Ja, han visste innan han flyttade hur långt det var till närmsta busshållplats. Varför tar ni för givet att Anna inte har fattat hur busstrafiken fungerar, eller att det är viktigt för henne att bussen går var 10 minut?
    Alla som är vuxna vet att det är en stor sak att köpa en fastighet. Det innebär att man kollar upp saker innan köpet. Så med störta sannolikhet hade hon full koll på hur ofta bussen går. Hon hade förmodligen också full koll på hur hennes dotter ska ta sig till skolan. Min sambo växte upp på landet, också flera kilometer till närmsta busshållplats. Man löser det! Min lillasyster tar moppen till närmsta busshållplats. Det funkar bra för henne. Ditt inlägg är så himla konstigt.

    Svara

     Fattar inte heller riktigt det här med bussen? Folk menar att det finns en avgång på morgonen och en på eftermiddagen, men när jag slår in Suckunge till Märsta station i SL-appen får jag upp att 594an går med ungefär en till två timmars mellanrum, från morgon till kväll? Självklart inte samma kommunikationer som i Solna, men heller inte så dåliga att de är direkt hämmande.

     Svara

      lr så gör man som oss. köper tidigt för att man förälskar sig i ett hus för man tröttnat på lägga ,kollar inte upp nått så bor man plötsligt lite utanför stan i villan ,nära skola & förskola.. men inga bussar på helger,knapert även på veckorna och en postbox HAHAHAH.. bor kvar här än ,älskart nu när man har barn.. men de blev många taxiturer förr när man fortfarande gick ut om helgerna 😉 skulle körkortet ryka skulle jag dock bli lite knäckt hehe

      Svara

  Oavsett om det är Sigtuna eller Märsta, det ser ju väldigt mysigt ut där ute på landet.

  Svara

   Precis. Anna är ju som hon är, men kan förstå att det är jobbigt att få alla dessa frågor och påståenden. Nu bor hon ju där och har valt det. Hon kanske drömde om hus och detta var det som passade familjen och plånboken bäst. Önskar henne lycka till med huslivet.

   Svara

   Håller verkligen med! Skulle välja det där alla dagar i veckan än en lägenhet i stan.

   Svara

   Jaaaa, det ser helt magiskt ut!!

   Mvh
   en som är trött på stan, alla avgaser, människor, ljud.

   Svara

   Odensala tillhör Sigtuna kommun o ja det ser så härligt ut.

   Svara

  Oj oj – Anna behöver omedelbart en ”senior head of gardening”.

  Svara

   Det är bättre för pollinerande insekter och insekter öht att vi låter gräsmattor vara.

   Svara

   Tyckte det såg fint ut :>

   Svara

  Det heter Märsta-Anna …

  Svara

  Fattar inte problemet. Supermysigt ser det ju ut att vara. Varför inte bara tycka om sin fina hus oavsett var det ligger. Asmärkligt med den här Märsta-ångesten!

  Svara

  Anna intresserar mig inte…hon är som en öppen ”BOK”… (hmm jag vet dråpligt skämt)

  Svara

  Jag är uppväxt långt ute på landet, där jag cyklade tre kilometer till närmaste busshållplats. Bussen gick en gång om dagen. Jag överlevde ändå. Hade en jättefin barndom. Ser inte problemet riktigt? Folk får väl bo som dom vill? Massor med människor bor helt utan kollektivtrafik.

  Svara

   Och är man sjutton kan man köra moped.

   Svara

   Haha, men eller hur! Fattar ingenting av denna diskussion.

   Svara

  Kan någon förklara 🙂 Jag ser Annas Instagram flöde,
  men jag kan inte se hennes Instastory (filmer) Kunde tidigare…
  Hur gör jag för att få tillbaka det ?
  Ell har hon Blockat mig från Storyn men inte vanliga insta flödet ?

  Svara

   Svar ja, på din sista fråga. 🙂 Det går att blocka någon att se ens stories men inte blocka på vanliga kontot så att säga.

   Svara

    Aha! Det är därför jag inte kunnat se hennes lives! Men kan hon blocka även om man gör nytt konto? Typ att instagram känner av mobilnr eller liknande? Och snälla halshugg mig inte för denna ”dumma” fråga 😉 har googlat men inte fått svar.

    Svara

     Ja, så är det för mig: startat nya konton sen hon blockade mig helt utan anledning och även alla de nya konton blir också blockade tyvärr. Jag tror blockningen av även de nya kontona skett sen jag varit dum och aktivt lagt till och följt Anna, så jag kunde få notiser om hennes lives. Eller så blev jag blockad oavsett. Trist när man inte gjort eller skrivit nåt.

     Svara

     Fortsättning: och det allra tristaste är att jag skapade 3 extra konton (hade redan två olika privat som jag använder) och även om jag raderat de 3 extra nu så säger instagram att jag uppnått maxantal konton och inte får öppna nytt. Blir alltså inte av mer de 3 extra raderade kontona. De ligger kvar i appen och förstör. Suck. Så varning på att skapa och radera konton!

     Svara

      Hehe vi är tydligen en stor skara som Anna blockat utan anledning 🤣

      Svara

      det går inte att tycka synd om någon med detta grisiga beteende…

      Svara

  Jag blir fan kränkt av att Anna verkar tycka det är något fel på Märsta! Inte rätt sätt att behandla sina nya grannar direkt…😂

  Svara

  Tror ingen lägger någon värdering i att hon bor i Märsta. Förutom hon själv. Det är mysigt på ”landet”, och storstan Stockholm passar inte alla (eller majoriteten, eftersom största delen av befolkningen inte bor i Stressholm). Så det är ju när hon lägger värdering i att det skulle anses som ”skämmigt” att bo i Märsta som hon därmed anser att andra också borde tycka att det är skämmigt att hon bor där. Men ingen tycker det. Så lägg ner det, slappna av, och sluta bete dig som en 8-åring.

  Svara

   Det är som i Göteborg där många bor i rika fina områden med postadress Västra Frölunda, vissa har stora problem med det. 😂

   Svara

    Ja! Västra frölunda har ingen bra klang.
    Ja, det är många som bor i de finare områdena som inte är nöjda med den postadressen 🙂

    Svara

  Boken bor i Odensala (mellan Märsta och Knivsta). Det är 8 km till Märsta station och pendeltågen.
  Dit går det en buss som vi sett och resan till Märsta station tar 32 minuter 🙂

  Svara

  OT: Härlig reklam från Zeta. Ser så aptitretande ut.

  Svara

  Vad var det jag tittade på nyss?!? Kan nån ge mig tiden tillbaka?

  Problemet är när man försöker förfina något för att det ska låta bättre. Bajs är fortfarande bajs även om man döper om skiten.

  Svara

  Men Anna bor faktiskt i Sigtuna kommun även om postort är Märsta.

  Svara

   Fadt jag ser nu att Märsta tillhör Sigtuna kommun. 😂

   Svara

  För den nyfikne;

  Från Märsta station tar det 24-26 (!!) minuter hem till Anna. Bussen går varannan timme under lågtrafik. Inget fel på detta. Det som sticker mig i ögonen är att Anna har pröjsat 4,8 mille för att säga att hon inte bor i Märsta när hon trots allt bor i Märsta.

  Antingen pröjsar du över 10 mille för en villa i Täby eller Bromma och kan säga att du ändå ”bor nära stan” eller så blir du vän med tanken att folk säger att du bor i Märsta. Eller på landet. Beroende på vad du tycker är värst.

  Svara

   Suckunge ligger i Odensala (socken).
   Så hon kan säga att hon bor ”på landet” nära Märsta, nära Knivsta, nära Arlanda, nära Sigtuna osv.
   Bara för att postorten är Märsta behöver hon ju inte bo I Märsta.
   Kommunen är som sagt Sigtuna.

   Svara

  Varför bryr sig folk om hur ofta bussen går Anna med familj har flyttat? Något jag har missat?

  Svara

   Hahaha eller hur, så sjukt. Vem bryr sig om var någon bor?! Fattar ingenting

   Svara

   Det finns en lång lång tråd på Flashback där det drivs mkt med Anna, bland annat om att hon inte fattat hur mkt jobb det är med villa, att familjen inte kommer stå ut med kollektivtrafik som inte funkar som inne i en storstad osv. En mer balanserad person hade bara struntat i tråden och vad som skrivs där. Anna däremot både hävdar att hon inte läser tråden men samtidigt är hon noga med att kommentera och försöka motbevisa vad som står där. Tycker mest hon är sorglig, hennes son är kriminell och begår sexbrott och behöver uppenbarligen stöd, hennes äldsta dotter fick vara stand-in förälder i nedre tonåren. Verkar inte som Anna är särskilt mkt stöd för dem, hon sitter hellre och sänder live på insta från sitt källarförråd och lägger tid på att motbevisa vad anonyma människor på ett forum skriver.

   Svara

    Exakt igen!

    Svara

   Jag fattar inte heller att va är det problem alla andra att hur hon tar bussen osv…löjligt och jävla kärring antik bryr hela grejen.låt henne vara. eller är det avundsjuk som gäller

   Svara

  Jag fattar ingenting… 🙈

  Svara

   Förslag:
   Offra en månad för att följa Märsta-Anna på insta så kommer du att fatta.
   – Son (19) med FEM domar redan
   – Dotter (30) som fortfarande bor hemma
   – Man… inte mycket ryggrad (eller skärpa)
   (Yngsta dottern lämnar jag därhän eftersom hon är ju bara 17)
   Dessutom intensiva rykten (ingen rök utan eld) om allvarliga saker som stöld.
   Googla ”Maggan Graf Anna Book”. Intressant tycker jag.
   Även googling på ”Denise Lopez Anna Book” är intressant

   Svara

    Fast om hennes 30 åriga dotter väljer att bo hemma är väl ändå hennes val? Inget fel med generations boende.

    Svara

    Nu var det inte Annas liv överlag jag menade, utan den här specifika situationen, jag förstår inte vad som hänt eller vad problemet är. Eller hur det är någon form av försvar (vad gon nu behöver försvara) att hon filmar när hennes dotter(?) går till bussen. Jag är väldigt förvirrad.

    Svara

     Kolla Annas tråd på flashback så kanske det klarnar

     Svara

   Märsta, årsta, Huddinge, Solna….. säger mig ingenting. Bra? Mindre bra? Dåligt?

   Svara

    Exakt! Jag fattar inte heller…

    Svara

    Sigtuna kommun är intressant på det sätter att det är två ”städer”, Märsta och Sigtuna som hör ihop med ligger ca 1 mil ifrån varandra. De är varandras motpoler, Sigtuna är gammalt, anrikt med fina små butiker, internatskola, fina villor och de flesta är höginkomsttagare. Märsta har mer kulturellt mångfald, är en klassisk förort längst ut på norra pendeltågslinjen. En helt vanlig ort i stil med Väsby och Sollentuna men väldigt olik Sigtuna med mer hyresrätter och arbetarklass.
    Jag är uppvuxen i Märsta och har en speciell plats i mitt hjärta både för Märsta och sigtuna då man naturligt rörde sig på båda orterna. Dock har det alltid varit lite rivalitet mellan de rika Sigtunabratsen och de mer vanliga Märstakidsen.

    Svara

  Jag struntar fullständigt i Annas lantliv.
  Tycker rentav det är fint att hennes husdröm gått i uppfyllelse och hoppas de kommer att trivas i sitt nya hem. Det jag däremot tycker är otroligt patetiskt är hennes tvångsmässiga behov att leva via sin Instagram och framför allt hur hon vill överbevisa minsta lilla sak som skrivs om henne och flytten.

  Så sorgligt att hon ens ids lägga energi på att ställa sig och filma dottern när hon ska gå till busshållplatsen (!). Eller visa att det står Sigtuna i mobilen. För vem? Varför? Känner Anna en inre frid när hon fått visa hur nära de har till bussen? Är det ångestlindrande eller vad handlar det egentligen om?

  Det är på EXAKT samma nivå när Bella matar ut stories inifrån privatflyget för att folk på Flashback skrivit att de misstänker att hon bara provsatt medan planet stod parkerat. Så mycket tid, energi och planering för att överbevisa folk på nätet. Istället för att bara stå över det, rycka på axlarna och låta folk tro vad de vill.

  Bella och Anna borde bli bästisar, de har samma osunda behov av att bli sedda och bekräftade av totala främlingar.

  Svara

   Exakt på den här också!

   Svara

  Postort är Märsta. Kommun är Sigtuna.Det står så om man tittar var de är skrivna. Hur svårt ska det vara att ta reda på fakta innan man insinuerar att någon ljuger eller inte vill tala sanning. Mobbning och trakasserier, det är inte okey.

  Svara

   Kommun och postort säger väl inte var i geografin som någon faktiskt bor?
   Anna B bor varken i Sigtuna eller Märsta tätorter 🙂

   Svara

   Det där är som att påstå att man bor i Stockholm om man bor i Norrtälje…

   Svara

    Nvm, gick lite snabbt där. /Mvh samma som ovan

    Svara

  Anna Book har bosatt sig i Odensala som ligger utanför Märsta.
  Ola Rapace gjorde samma sak men han vart inte långvarig där ute på landet.

  Svara

  Odensala ligger i Märsta & har postadress Märsta….

  Svara

  Är de fler dom undrar över B mentala hälsa? Tycker hon känns manisk!

  Svara

  Håller med övriga. Btw Märsta-bo. Så ja. Odensala tillhör Märsta. 🤷🏻‍♀️ Dock är det ju på landet, men ändock tillhör Odensala Märsta och inte Sigtuna 🤦🏻‍♀️

  Svara

   Btw. Vilka röstar för att jag ska ta bussen förbi o kolla in lilla huset? 😂. Bussen går ju dock en gång i timmen/ ännu mer ställan på helger. Men kanske värt det 😂

   Svara

    Någon entreprenör kan ordna bussturer som i Hollywood, där man kollar in var ”kändisar” bor. Och så kan Märsta-Anna sälja souvenirer från det som fanns i källarförrådet.

    Svara

    Ta cykeln på pendeltåget och cykeltur på landet.

    Svara

  Jag ändrar mig. Inte armarna men benen.

  Svara

  Så jävla illa att hon ska försöka leka ”fin i kanten”? Deras villa MITT UTE PÅ VISHAN som tillhör MÄRSTA kostade 4 miljoner… villorna i Sigtuna kostar allt från 6miljoner och uppåt… kom igen😭😂

  Svara

  Flaschback hade länkat när Anna är på väg till en begravning och sänder live samtidigt. Så osmakligt, dessutom visar hon i slutet upp kistbuketten. Hon har fan ingen skam i kroppen

  Svara

  Hur Booken råd att köpa ett hus för tio mille som någon skrev här? Alltså hur fasiken försörjer hon sig? Är ju decennier sedan hennes enda hit ABC kom typ femma i mello och låg på svensktoppen några veckor.

  Svara

   10 mille, var har du fått det ifrån? De betalade runt 4,2 mille för huset. Svärfar har fördelat arvet i förtid, bostadsrätten i Solna ägdes av honom, och den såldes för lite över 6 mille.

   Svara

    Tack för svar, jag mindes fel. Men jag undrar fortfarande hur tusan hon försörjer sig för har inte sett något som tyder på att hon har ett jobb och artistkarriären borde väl inte inbringa några större summor, den verkar ju inte gå så bra.

    Svara

   10 mille, var har du fått det ifrån? De betalade runt 4,2 mille för huset. Svärfar har fördelat arvet i förtid, bostadsrätten i Solna ägdes av honom, och den såldes för lite över 6 mille.

   Svara

    Köptes för exakt 4,8 milj 😀

    Svara

  Vad hände där, min kommentar dubbelt?

  Svara

  Känner mig också sekundärkränkt mvh Märstabo 😂

  Svara

  Men herre gud, har hon tvingat en person i sin familj att bli filmad medan hon går till bussen (alternativt tvingat Roberto att filma om det nu är hon själv som går)? HUR kan man bry sig så mycket om vad okända människor säger om ens boende att man känner behovet av att ”svara” på detta sätt?! Det är ju en mognadsnivå som motsvarar mindre än en tredjedel av hennes fysiska ålder. Vet inte om jag ska garva eller bara tycka att det är taskigt av oss att ens diskutera hennes liv när hon inte kan hantera det.

  Svara

   Som sagt … följ henne på IG så kommer du att förstå det mesta

   Svara

  Bam bam bam

  Svara

  Åå vi har ju redan fått hit Carola 😫 räckte inte de? 😂 /Märstabo

  Svara

  Carola hyr sitt boende i Märsta och kör sin dotter till skolan i Bromma varje dag. Hon kanske inte vill att dottern ska göra dig hemmastadd i den mångkulturella förorten.

  Svara

  Bor ca 1 km innan Annas nya hus (vilket för övrigt är jättefint” och ja, vi blir kränkta när folk tror att vi bor i Märsta 😂😂😂 för vi bor absolut INTE I Märsta 😆 vi har lika långt till Knivsta…

  Svara

   Postadressen är Märsta och inte Knivsta.

   Svara

    Mmm och det har ingen förnekat, varken jag eller Anna. Men vi bor inte I Märsta. Vi bor lite över 1 mil utanför

    Svara

     Då kan man ju säga att man bor i odensala, inte sigtuna, vilket hon påstår.

     Svara

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.