Isabella Jedler singel, bara månader före bröllopet

Influencern Isabella Jedlers senaste dygn har varit allt annat än lugnt.
På Instastory har följarna fått följa med när hon brutit upp ur sitt förhållande, packat ihop det nödvändigaste och flyttat in i en ny lägenhet, bara månader (kanske veckor) innan hon skulle stått brud.
Det måste vara extremt tufft, oavsett vad som hänt så skicka lite kärlek och pepp till Isabella här.

Vad som hänt vet ingen annan än de inblandade, men i videon här under kan ni se henne prata om uppbrottet, där hon avslutar med orden ”You can’t fuck with me!”
BOOM!

Jag vet att ni är vissa som gärna vill skriva om hennes fd. fästman, hans namn och ”bakgrund” men skippa det då jag kommer vara tvungen att radera dessa kommentarer.
Han är inte en offentlig människa och sådana kommentarer kan tyvärr ligga till grund för förtal och jag vill helst slippa radera hela trådar här inne.
Lägg fokuset på att stötta Isabella istället!

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att välja lycka! <3

  Svara

  Önskar det var jag…

  Svara

   Gör slut bara om det är det du vill.

   Svara

    Många gånger kan man inte ”bara göra slut”. Kan vara så att det finns barn med i bilden, kanske dålig ekonomi som gör att man blir fast, partnern kanske är våldsam eller man kanske inte har någonstans att ta vägen.

    Svara

     Finns inga anledningar bra nog att stanna om man verkligen vill lämna. Kan det vara tufft? Absolut. Men det är bara att göra slut ändå och ta sig igenom det.

     Svara

      Om du bor i Stockholm och inte är gjord av pengar så finns det en bostadsmarknad som hindrar dig. Och så är det ur ett psykologiskt perspektiv ett jättekliv att ta. Inte alltid så lätt.

      Svara

       Vad är det här behovet att hela tiden lyfta allt som liknar ansvar för det egna livet från vuxna människor? Absolut kan det finnas omständigheter som gör att det är svårt att lämna en relation men för dem som gör det har ju processen börjat med ett beslut.

       Svara

      Fan vilken obildad och otrevlig kommentar. Det finns visst hinder, det finns inget jävla ’BARA’ i att göra slut. Skärp dig!

      Svara

    En kommentar som den lämnar bara någon med riktigt bristfällig kunskap. Jag kan inte lämna det helvete jag lever i. Eller, klart jag kan. Men då måste jag också lämna mina barn.

    Svara

   Så jävla dum kommentar

   Svara

    Din, ja.

    Svara

     Starkt argument

     Svara

      Hahah eller hur. ”amen durå???”

      Svara

   All kärlek och styrka till dig! Alla förtjänar att vara lyckliga så jag hoppas du orkar vara stark och väljer det bästa för dig! ❤️

   Svara

  Modigt av henne att välja sig själv och fatta ett så stort beslut ❤️

  Svara

  Aldrig sett eller hört talas om henne tidigare. Men väldigt mycket skämskudde över det videoklippet jag tvingade mig igenom, är det bara jag som är så jävla less på dessa meningslösa influensers så får exponering överallt utan att ens ha något vettigt att säga.

  Svara

   Men hon var ganska snygg.

   Svara

    Finns oftast endast två anledningar till att folk följer influencers. Antingen så är man rolig och underhållande eller så är man behaglig att vila ögonen på. Eller så är dom galna feminister som drar till sig andra galningar 🙂

    Svara

     Men då var det ju tre anledningar 😉

     Svara

      Jag skrev ju oftast i den första meningen. Kom på den sista under tiden som jag skrev 🙂

      Svara

     Stick tillbaka till Flashback, där du kan få utlopp för din misogynitet. Där kan du och dina Svärjevänner gnälla över oss som anser att kvinnor, män och icke-binöra ska ha samma livsmöjligheter samt gråta ut över hur ”jobbigt” män har det.

     Svara

      Jösses undra vem som ska sticka.

      Svara

       Någon som gör fina tröjor?…….

       Svara

      Och för att få tycka det krävs det att man följer de galnaste feministerna vi har som mest jagar likes på insta? Jag är feminist, bojkottar ändå tex Cissi.

      Svara

      Oj vilket humör. Mycket smutskastning baserad på antaganden i ditt märkliga lilla utbrott. Tror att du läser in lite för mycket av att någon kanske inte stödjer CW:s feministiska instagram-karriär. Galningar var ju ett rätt träffande ordval i detta fall.

      Svara

  Vem?

  Svara

  Hon behöver nog inte vara singel länge om hon inte vill!

  Svara

   Varför? Bara för man är snygg osv så hittar man inte automatiskt en människa man klickar med och som man faller för. Det kan nästan vara svårare, för då måste man sålla bland alla som är intresserade av fel anledningar.

   Svara

   Du menar om man är ful behöver man? För det är bara att vara snygg som räknas? Vad hände med gott hjärta?

   Svara

    Varför spela dum med flit? Självklart fattar ni var anonym 18:04 menar. Att vara snygg gör att mååååånga raggar på en och blir intresserade.

    Svara

     Det är 2019,du får inte påpeka sanningen. Det är inte pk.

     Svara

      Nej du. Snart är det politisk korrekta i Sverige att vara en kvinnofientlig, bitter och oreflekterande islamofob. Glömde också att det snart är politiskt korrekt att avfärda all typ av sociologi, psykologi och forskning. Istället är det fake news och känslor som styr. Gärna med en stor dos paranoia.

      Svara

       Lol, är det något som styr idag, och har styrt länge, så är det väl just känslor? ”Buhu, du får inte säga ditt och datt för då blir jag kränkt!!” *handhjärta*

       Svara

      Du har uppenbarligen aldrig varit snygg. En hittar inte kärleken lättare bara för att man ser bra ut, sen kan du kalla detta faktum PK bäst du vill.

      Svara

       Klart man inte blir lättare kär bara för att man är snygg, men man har onekligen mycket fler alternativa partners att välja mellan. Vet du inte inte det har du uppenbarligen aldrig varit snygg.

       Svara

        Kärlek sitter inte i det yttre. Bara för att en massa personer gillar ditt yttre betyder inte det är ni kommer att bli förälskade. Att ha en massa personer svansandes runt dig pga att du är snygg gör det bara svårare att veta vem som genuint tycker om dig för den du är.

        Svara

       Jag har aldrig varit snygg. Tyvärr. Det hade varit trevligt.

       Svara

      Väl talat! Äntligen en intelligent kommentar

      Svara

     Tack! 😊

     Svara

     Då är jag jätteful🙁

     Svara

  De la ju båda konstant upp så himla pluttnuttigga- goals bilder ihop vilket verkligen bevisar att allt inte behöver vara som det ser ut på sociala medier, men ändå sorglig situation.

  Svara

   Så sant, tänkte på de med. Inget är som på sociala medier.

   Svara

   Ja.. lite inte på det du ser på IG!!! Man får verkligen en bild av folk man bara sett på IG, och sen när man ser dem i ett annat sammanhang undrar man om det är samma person.

   Nu kan det ju vara så att hon varit lycklig i förhållandet till en början?! Eller har hon sagt ngt annat?! Framgick ju inte från detta klipp väl?!

   Svara

  Varför tackar man ja när någon friar om man inte har varit lycklig de senaste åren?

  Svara

   Manipulerad? Rädd? Lurar sig själv?
   Minns inlägget som Cam skrev när de förlovade sig och redan då kraxade olyckskorparna. Och de fick ju rätt 🙃

   Svara

   Hon kanske var lycklig då?! Eller har hon gått ut med mer än vad som visas i detta inlägg?!

   Svara

  Vilket helvete hon måste haft med detta monster. Starkt att bryta förlovning, etc. Hon har sett helt olycklig ut på alla kort oxå.

  Svara

   Hur är han ett monster?

   Svara

    Nu får man inte skriva något om honom och hans förflutna som Camcam skrev pga risken med förtal men inte så svårt att googla fram.

    Svara

     Camcam är inte så duktig på juridik! Det finns ingen risk för förtal att nämna hans namn. Men det är Camillas tråd så jag lyder…..

     Svara

    Kolla kommentarerna under detta inlägg:
    https://bloggbevakning.se/2017/11/10/mhm-jaha/
    Där hittar du namn du kan googla på.

    Svara

     Tackar

     Svara

  Håller helt med henne om att det inte finns något bättre än att ha sitt på det torra. Med det menar jag att ha arbete med lön man kan försörja sig själv på och inte vara fast i förhållande pg av ekonomin. Den frihetskänslan det är att veta att om något skulle hända så klarar jag mig själv och kan lämna.

  Svara

  Och detta kids, är varför man aldrig aldrig ska tro på saker vi ser på sociala medier.

  Svara

  Heja henne! Mycket bättre att gå innan ev barn kommer och man alltid måste ha kontakt. Även om det känns tufft nu så tror jag hon känner sig stolt över sig själv. ta ingen skit! (Jättesvårt, jag vet)

  Svara

  Vad glad jag blir ändå för henne skull, trots att jag inte har en aning om vem hon är 🙂 hon hintar ju lite om att han är elak, och nån annan här skrev att han var ett monster. Så det var ju starkt av henne att hon drog från honom

  Svara

   Han är dömd för riktigt hemska saker. Finns det ingen dom så vet man ju inte hur han är innan det är för sent och man redan är fast i skiten, men i fall som detta hade hon lätt kunnat undvika det helvetet hon helt säkert levt i genom att googla hans namn innan hon inledde en relation med honom. Det är hemskt att det ska behövas, men vi måste vara rädda om oss och ta förhandsregler. Innan ni ens går på första dejten, kolla upp vad det är för person ni träffar! Kom ihåg: Han kommer inte ändra sig oavsett vad han säger och hur underbar han verkar i början, han kommer göra precis samma sak mot er som mot sina ex!

   Svara

    Exakt så!

    Svara

  Kom igen nu Camcam!
  Nu är vi många som sitter i soffan lite rödvinsluriga och väntar på något smaskig om blondinbella.

  Svara

   Go CC, spill it on BB!!

   Svara

   håller med, hoppas på ett inlägg om IL

   Svara

    Knappast, det är ju Öppet Spår kl 2000.

    Svara

   Det här är inte friskt 🤦🏻‍♀️

   Svara

  Bättre sent än aldrig.
  Hoppas han förblir ensam livet ut.

  Svara

  Oj! Blev förvånad faktiskt, men känner ingen av dem. Isabella dyker upp i mitt flöde ibland och varje gång slogs jag av hur gulliga de verkade mot varandra men där ser man hur lätt det är att bygga upp en fasad.

  Oavsett, starkt gjort av henne! Så nära bröllopet är det väl annars lätt att göra vad som förväntas av en.

  Svara

  OT:
  Det är alltså bekräftat nu att BB ska sommarprata? Hörde ”reklam” i P1 där de läste upp exempel ur sommarpraten och ett var frasen ”plötsligt upptäckte jag att alla hans pengar var slut och att han lånat pengar av lånehajar” (pun intended med hajar?)

  Svara

   Hajen borde anmäla henne för förtal!

   Svara

    Tror inte att det skulle gå nu eftersom det redan är känt för allmänheten i och med media. Han ställde ju själv upp på intervjuer och pratade om det.

    Svara

     De kanske kommer nytt ljug från Bella i Sommarprogrammet. Tror Hajen ångrar nu att de ens har mötts!

     Svara

      Varför kallas han hajen?

      Svara

       Hade väl nåt med hans konto på Twitter att göra?

       Svara

       han heter shark week på twitter (twitter är hans tillhåll sedan tidigare)

       Svara

   Det jobbigaste för henne var inte de icke-existerande lånehajarna, utan att pengarna var slut 😢🎻

   Svara

   Va?! Neeeeej!!! Var hörde du det? Alltså ser att du skriver att det var i P1 men som reklam, så undrar vilket program du lyssnade på, vilken tid?!

   Svara

    Hörde det i linjär radio, mellan program. Efter ”radioteatern” av Denise Rudberg (tror jag?) men innan skolministeriet. Förlåt att jag inte kan svara mer utförligt, skrev på exjobbet samtidigt så lyssnade bara med ett halvt öra

    Svara

  Baserat på att jag kände denna kille när jag var yngre är jag väldigt glad för Isabellas skull att hon inte gifte sig med honom. Önskar henne all lycka i framtiden!

  Svara

   Obs, det var mer än tio år sedan och folk kan ändras meeen känner ändå att hon dodged a bullet där.

   Svara

    Han blev ju dömd 2015? Det är 4 år sedan inte 10 år sen dock

    Svara

     Jag uppfattar snarare kommentaren som att hen kände killen för ungefär 10 år sen.

     Svara

      Ja exakt, jag kände honom för 10 år sedan, vi gick på samma gymnasium.

      Svara

  Va?! Neeeeej!!! Var hörde du det? Alltså ser att du skriver att det var i P1 men som reklam, så undrar vilket program du lyssnade på, vilken tid?!

  Svara

  Har aldrig hört om henne eller hennes fästman, så jag googlade lite… skippar att säga något om hennes fästman men Isabella är tydligen för 1996. Så ung, hon har all tid i världen på sig att hitta en vettig partner 🙂

  Svara

  Har en vän som råkat ut för honom. Starkt av Isabella och troligtvis ett mycket bra beslut.

  Svara

   Hur då? Råkade ut säger inte så mycket?

   Svara

    Han har domar mot sig om någon ringer Stockholms tingsrätt så får ni ut dom. Kolla upp henne på ratsit så borde hans namn fortfarande stå under samma adress

    Svara

    V*ldt*kt och m*ssh*ndel mot kvinnor

    Svara

  Jag har tyvärr umgåtts i samma gäng som hans killkompisar och de är fan inga trevliga killar och de står jag för. Min åsikt är att förstör tjejers liv och de är inte förtal det är fakta. En av killarna i de där gänget behandlade mig som skit och utsatta mig för hemska saker. Jag är glad att Isabella också vågade lämna.

  Svara

   Inte så svårt att stå för något om man är anonym.

   Svara

    Det var ett figure of speech.

    Svara

   Var det V.K? Isåfall vet jag vad du menar med hemska saker och hoppas du är ok <3 vet två till bekanta som han var vidrig mot.. (visste ej det innan utan det kom fram efteråt)

   Svara

  Frihet att komma, frihet att gå – kärleken kan inte överleva i något annat. Du kan inte äga någon annans känslor – en omöjlighet. Som en doft från en dyrbar parfym finns de där i ögonblicket – i nuet. Var rädda om varandra – ni som fortfarande är tillsammans.

  Svara

  Hoppas hon har silikon annars får jag ännu mer komplex om hon är så naturligt snygg

  Svara

  Så går det när man endast väljer partner som har pengar, tar pengarna slut så tar även kärleken slut 🙄

  Svara

   Ok fel personer.
   Hon är alldeles för snygg för honom.

   Svara

  Skönt med uppbrott när det känns rätt. Personligen är jag fortfarande sårad och drabbad från mitt senaste uppbrott även om det kanske också egentligen var ”rätt”. Men han var inte ”där” känslomässigt. Oavsett vad hans skäl var så var han inte där. Bara att acceptera och gå vidare. Har mått så sjukt dåligt i den där relationen ändå, för att jag inte fått de jag velat ha. Så förhoppningsvis kommer jag börja känna lättnad snart.

  Svara

  Trodde det var Birgitte Hjort Sørensen i andra bilden.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.