Jag blir inte klok på Isabella Löwengrip och hennes påhitt…

Igår filmade hon ett samtal på högtalartelefon, om sin stalker och publicerade det hela på Instastory och idag visar hon upp resultatet av de kameramän som blev filmade när de filmade Isabella – i samma Instastory.
Och det är ett märkligt resultat. Jag antar att det ska utstråla power, eftersom texten återigen handlar om att hon ska bli världens mäktigaste affärskvinna men jag vet inte…
Det hela känns bara hysteriskt. Hysteriskt, plastigt och fejkat men det är bättre att ni ser efter själva i videon här ovan om ni är nyfikna.

Jag bor på Berkley och där brukar jag bo i London när jag vill stänga in mig och vila upp mig över en helg helt själv. Det är ljuvligt. //Isabella Löwengrip

Och det här – om man är ständigt utsatt för hot och stalkers – varför skriver man så här?
Berättar var man kommer befinna sig OCH att man kommer vara alldeles ensam? Lärde inte mannen som flög hit för att träffa henne någonting?
Detta i kombination med det filmade samtalet…
Alltså, jag vet inte….?
Antingen är det fejk alltsammans, eller så borde någon göra en Britney på henne och sätta henne under förvaltarskap.

360 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Väldigt fascinerade människa ändå. Eftersom hon är det vill folk fortsätta intervjua och hon får fortsatt mkt para

  Svara

   Inte för inte som Bella avhandlas på Nöjessidorna i kvällspressen och inte på Ekonomisidorna 🙂

   Svara

   Sidospår. Märker att kissie är en flitig besökare till denna blogg, trots att hon säger sig avsky den. :’D. Undra om detsamma gäller IL. 😏

   Svara

   Ja som det här😂😂😂
   ”Jag är god för en halv miljard (fast hennes företag går med förlust)…
   Lustigt ändå att hon är så hotad men går ut med detta. Inför varje lögn kan hon inte ens se in i kameran utan ser ner i sitt knä för att hämta energi för nästa lögn. Hon påminner om den där stackars mytarn från göteborg som ”äger alla hotell i gbg” och äger den amerikanska flottan😂…/skäms för att kunna det här😫

   https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-forsta-ord-om-nya-karleken/

   Svara

    ”Jag är god för en halv miljardÄR”
    tror jag hon menade. Miljardärer på delning verkar ju vara hennes grej…

    Svara

     😂😂

     Svara

    Fast nej hon säger inte att hon är god för en halv miljard – hon säger att hennes bolag, alltså alla bolag nog är värda en halv miljard.

    Svara

     Så länge man slänger in ett ”nog” kan man räkna med att människan inte har koll alternativt överdriver.

     Svara

      Lite som att hon nog har en miljon bloggläsare i Umeå?

      Svara

     Nej. Hon säger exakt så.
     ”Vad är du själv god för? Ditt varumärke (vilket är HON själv…) Du kanske ska se videon innan?

     Svara

      Nej det gör inte! Det är nog du som ska se videon innan du utrycker dig – hon säger ”ser man till alla bolagen så är det nog runt en miljard”. Hon säger inte att hon är god för en miljard.

      Svara

    Gunilla Persson vibbar…

    Svara

     Exakt som Gunilla Persson! Och är man hotat då talar man självklart om var man chillar någonstans. Isabella är en sjuk människa och har ni glömt hajen? Hennes fd pojkvän, Isabella är fejk och jag undrar OM någon tar henne på allvar! Hon är ute efter en förmögen karl, det lyser tokigheter om bella. Ps var är livvakten? Har han sagt upp sig…….

     Svara

      Undrade över en sak som man inte har med att göra! När hon nu har sina mysweekendar! Sminkar hon sig själv
      Eller bor de här två tjejerna som för de mesta är med henne i rummet bredvid!? Så hon bara kan kalla på dom! Jag har tappat respekten efter över hon behandlar människor och lönemässigt! Uttalandet att hon skulle ha ett eget sminkrum i gallerian! Sen skulle hon sälja glass! Nu är hon hotad enligt egen utsago! Varför kan hon inte sminka sig i villan på Lidingö! Det har gått alldeles för långt/allting! Det är nog ganska synd om de anställda de står där med skägget i brevlådan!

      Svara

    ”Varför vill du bli världens mäktigaste kvinna?”. ”Det handlar inte om att sälja mer schampoo eller fler deos, det handlar om vad man kan uträtta som en mäktig affärskvinna, man kan supporta andra kvinnor att lyckas…”.
    Hon gör ju inget av detta idag?! Varför inte börja med det redan nu i sådana fall? Hon blir ju osams med alla kvinnor hon har omkring sig, och bryter sedan kontakten.

    Svara

   Ja, men som ett spektakel. Inte som en ”inspirerande businesswoman”…

   Svara

   Jag kommenterade inne på Isabellas blogg häromdagen och frågade ”Du intervjuas ofta på scen och lägger upp bilder, men du skriver aldrig VAD du faktiskt pratar om.. Jag har nästan glömt vad du jobbar med förutom businesswoman?” och den blev inte godkänd! xD Helt sjukt.. Ändå släpptes kommentarer om hennes eventuella affär med en gift man igenom, hur tänker man då?

   Svara

    Fast vi vet ju vad hon pratar om dock, sig själv och samma tjat om hur hon blev så framgångrik. Sen hon var 4 år. Eller 14. Eller vad siffran nu är…

    Svara

     Maskrosbarnets klassresa 😂

     Svara

     Men kan ändå tycka att innehållet av alla hundratals intervjuer är av värde då de påstås göras i nåt slags företagssyfte, men man får aldrig höra ett skit om företagen, deras struktur, strategier, utmaningar, vinster eller någonting. Så otroligt skumt. Det är ju knappast imponerande om hon bara åker runt och pratar om bloggen och ”Blondinbella”, men är väl så”

     Svara

      Blir hon någonsin inbjuden igen. Blir inte alla avskräckta när de hört hennes oseriösa flams på dålig engelska. Om jag hade bokat henne hade jag legat dubbelvikt av skam på golvet.

      Svara

      Varför hamnar jag alltid i mod? Jag är väl inte hemsk? Kanske, men inte så pass eller?

      Svara

      Den kom med, då antar jag att jag skrev ett förbjudet ord innan? Dubbelvikt? Skam? Bokat?

      Svara

      Japp. Någon av de tre orden var det som gjorde det. Spännande.

      Svara

    Hon VILL ju att det ska bli rykten och PR kring hennes eventuella romans – därför släpps sådana kommentarer igenom.

    Svara

   1. Söker ständigt uppmärksamhet och spänningsfyllda situationer.

   2. Känner sig obekväm när hen inte får uppmärksamhet.

   3. Tendens till opassande sexuellt eller provokativt beteende när personen interagerar med andra.

   4. Instabilt känsloliv och ytliga känslouttryck.

   5. Överdriven användning av sitt eget utseende för att locka till sig uppmärksamhet.

   6. Talar överdrivet dramatiskt och detaljlöst.

   7. Överdriver sina känslouttryck, uppvisar ofta ett teatraliskt och överdramatiserande beteende.

   8. Lättpåverkad.

   9. Missuppfattar ofta icke-intima relationer som intima.

   Svara

    Läste på om narcissism för ganska länge sen och hon fick full pott på samtliga beskrivningar..
    Mycket snack om att man inte får ställa diagnoser på folk, men det är ju ett sånt extremt beteende hon uppvisar just nu. ”Jag ska bli världens mäktigaste!” samtidigt som anställda flyr och hon inte ens kan gå in på sitt jobb pga stalkers eller vad hon nu vill få det till haha..
    Kan ändå vara bra att få prata om det här, lära sig se varningssignaler mm. Börjar kännas som det är läge för inläggning typ.

    Svara

     ja. camcam nämnde hysterisk i inlägget, och det är den gamla benämningen för histrionisk så därför kom jag att tänka på det.

     Svara

    Om man bara läser igenom kriterierna och ser situationen just nu, så kan det ju verka stämma. Men ser man över typ tio år så skulle jag säga att jag mer får känslan av en bpd ”queen” i full blomning. Googla gärna. Tror iaf cluster b, tycker hon är för beräknande för histronisk. Har vuxit upp med en förälder med diagnos så känner igen mönstret.

    Svara

     Dvs en förälder som hade läkarintyg med diagnos personlighetsstörning (numera personlighetssyndrom) , går lite inflation i att kalla sin dåliga förälder personlighetsstörd/narcissist. Alla dåliga föräldrar har inte en ps, alla med PS är inte onda eller dåliga föräldrar. Däremot har man svårt att hantera vissa tankar, känslor och situationer pga att ens jag/personlighet inte har utvecklats helt. Inombords mår man ofta mycket dåligt, men man klarar inte av att processa/möta de känslorna. Kände jag ville nyansera lite.

     Svara

    Åh herreg.. samtliga punkter matchar min mammas personlighet.

    Svara

     Beklagar!

     Svara

      Tack! har iofs inte haft kontakt med henne sen 2013, så det är inget jag drabbas av till vardags längre… elleeeer…?

      Men små minichocker och jobbiga minnen kommer lite då och då! Så jag beklagar mest min barndom i tid och otid. Hon berättade att väldigt ofta hur alla tycker att hon är underbar, snygg, härlig.. gärna med hela galna, superhöga skratt. Gärna på ICA så att folk hörde.

      Robert Wells ville ha henne istället för sin fru (hon gick på en konsert därav den mycket rimliga slutsatsen, han hade tittat på henne). Detta gällde även manliga kollegor. Anledningen till att de inte tog steget att faktiskt ”ragga” var tydligen att de var så kära i henne att de inte vågade.

      Hon berättade för mig (när jag var runt 10 år) hur hon började träffa min fd styvpappa. På den romantiska finlandsbåten. Där hon under hans fylla började suga på honom på dansgolvet… och för att retas så lämnade honom vinglandes med ståndet ute. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med den informationen som barn. Eller varför jag fick den.

      När jag var runt 20 år berättade hon hur hon längtade efter en stor ådrig k*k under en julmiddag hos grannarna **hysteriskt skratt från henne** (pinsam tystnad.se)..+ hade sex med grannens man och beskrev hur det gick till för mig..och hur mkt han älskade att ligga med henne.

      Detta blandat med grovt våld mot mig och hot om att lämna mig på det (när hon var stressad eller kände sig misslyckad..).

      //haha tack för ordet. Listan påverkade mig nog kanske mycket idag ändå >_> Jag blir triggad av Isabella (obs, ej stalker…)

      Svara

       💙

       Svara

       Men ååå 🙁 hur tog hon att du sa upp kontakten?

       Svara

        Hon sade uppe kontakten många ggr först. 15 år, 18 år, 21 år… Alltid hon (pga att jag hade konfronterat henne). Och hon hörde aldrig av sig under uppehållen ( i vilka jag bodde hos vänner eller pojkvänner) . När vi träffades på stan tittade hon bort.

        Jag var den vuxna och sökte kontakt efter samtliga uppehåll.. pga ville försöka och ville förstå och ville ha en mamma… vad hände då? Hon låtsades som att INGENTING hade hänt. Varje gång. ”ÅHHHH men gud hej…jag lagar mat just nu och AHHHHHH jag måste visa dig en sak och Grannarna är dumma i huven……AAHHHHH jag har gått upp i vikt…”

        Sen…. 2013 fick JAG nog. Jag bytte nr, blockade överallt osv. DET lugnet som infann sig i mitt inre, det beslutet.

        Det går bara att fokusera framåt och skapa sin egna framtid, hos vissa föräldrar finns inget att hämta. Folk får vara sjuka.. men det behövs självinsikt för att en relation ska fungera.. eller hur?

        Ett gott tecken på att insikten kommit är OM föräldern försöker ta kontakt självmant, be om förlåtelse eller kämpar försoning på NÅGOT sätt. Hon gjorde/gör inget av det. Svar på varför hon misshandlade mig var: jag hittar på / hon tog olaglig astmamedicin / jag förtjänade det. Så jag förväntar mig noll upprättelse på den punkten. (hon är lärare på högstadiet….. det skaver)

        Svara

         </3 Känner igen allt detta så otroligt väl. Har liknande upplevelser, också noll kontakt idag. Fortfarande kämpigt i relationer ibland. Har en partner som lagt mycket tid på att försöka förstå. Glad att han inte fattar 100%. Så glad att han+familj är "normala". I efterhand kan jag se att hon aktivt skapade situationer av känslomässigt kaos… och gillade det.

         Svara

          Blir så tung i lungorna när jag läser det, för jag ”fattar”. Är så speciellt, för när vi är barn kan vi inte lära oss att leva utifrån trygghet, endast utifrån konstant scanning av valfri förälder och utifrån en villkorad plats i hemmet. (”Soc eller polisen kommer att ta dig..”).

          Och det följer med ganska länge och i vissa fall slutar det med självskadebeteenden eller död (får man inte vara med i sin första flock blir det jobbigt på arbetsplatser och i relationer….)

          Men är ”glad” för din skull att det är noll kontakt. För (för mig) det betyder att du tar hand om dig själv, att du tagit ett beslut för din framtids skull, sorg ja.. och det är så jobbigt ibland. Speciellt under födelsedagar.. eller när folk på jobbet frågar vad ens mamma bor eller jobbar med.. eller julaftnar osv, Men i det stora hela är livet allt runtomkring.. <3

          Svara

           Vad du är klok. Du förklarar mycket som jag försökt förstå i många år! Kram på dig!

         Känner igen mig väldig, väldigt mycket. STOR KRAM till dig!

         Svara

         Så ledsen jag blir av att läsa detta! Min pappa är precis likadan och min mamma som hade brutit så mycket ner av honom vågade aldrig skydda oss. När jag hittade mitt livs kärlek drömde jag äntligen om en bra relation till ett par extra-föräldrar. Gissa min chock, sorg, rädsla och depression när det visade sig att hans mamma led av någon ännu värre PS (narcissism/psykopatisk på ett helt annat, värre, sätt) än jag någonsin varit med om. Tyvärr har man i min partners kultur väldigt mycket respekt för sina föräldrar, så han vågar inte säga ifrån till henne.

         Svara

       Har du nån bra pappa i ditt liv?

       Svara

        tyvärr inte.. ”han stack när jag var liten”, återkom när jag var 6 år och då fick jag mest följa med på fester med honom. Mina minnen av honom är bakis-svett, hur han tittade på porrfilmer mitt i natten och läskiga gubbkompisar som ramlade in i lgh i Sthlm (Götgatan) mitt i nätterna. Hela hans syskonskara har narkotikaproblem och döda vid tidiga åldrar. Både mamma och pappa är från bruksorter i Västmanland där deras egna föräldrar haft missbruksproblem. (Mamma drack dock aldrig men kommer från otrygg miljö hon också).

        Svara

         Så hemskt att vissa har sådana här hemska uppväxter, att behöva vara så ensam som barn 🙁
         Men du får ändå vara stolt över hur vettig du blivit, för det hörs ända hit! Vilken riktig Power på dig alltså <3

         Svara

          tack..! Väldigt fint skrivet😭, ska försöka ta till mig det <3

          Svara

         Du och andra som du är mina hjältar. Alla ni som överlevt trots sådana här fruktansvärda barndomar. Hoppas att du haft andra trygga personer i tid liv, en vän, en lärare, en partner och att du också fått lycka i ditt liv ❤️

         Svara

          Tack! <3 jo, runt 20 årsålder klev min bästa väns mamma in med boende och pålitlighet. Att skaffa slutbetyg fr gymnasiet, rutiner i vardagar, arbetsmoral, ordning och reda.. – det pushade hon för. . (innan vågade jag inte kolla folk i ögonen, ta initiativ osv).

          Utifrån hennes hjälp kunde jag börja läsa upp allt, dock en väldigt krokig väg psykiskt därifrån, noll studiesjälvförtroende eller livssjälvförtroende och har givetvis gått på mottagningar för min ångest och tillits-problematik. Så det är ingen framgångssaga rent karriärmässigt. Snarare fail på fail hela tiden..

          Det är först nu (är 30år) som jag landat och kan tänka "vad fan hände?" och verkligen sätta ihop saker och ting. Och därmed kunna släppa lite. Har flyttat från Sthlm och ska plugga till lärare i fysik och matematik. Bor med pojkvän i ett hus vid en sjö. Hoppas att jag kan få ett barn och att jag kan ge den massor av trygghet och kärlek.. bryta arvet. Vill bara ha lugn och ro, sova och trygghet nu ^_^

          Ni vet den där (ungefär):… uppfostra trygga barn så undviker vi trasiga vuxna.. är en ganska bra mening som borde genomsyra samhället. Psykiskt sjuka föräldrar förekommer…(!) men lidandet för barn kan lindras om folk visar civilkurage eller är allmänt närvarande och inkännande.

          Haha… tänk att Rebeckas kommentar om Histrionisk personlighetsstörning skulle landa i massa fina ord och stöd från några jag aldrig mött… Tack alla ni <3

          Svara

           Du verkar vara en otroligt sympatisk och klok människa. Hoppas du blir lärare för det behövs sådana dom du i skolorna! Tack själv förresten, sådana här berättelser behövs i kontrast till allt det ytliga vi möts av dagligen. Sådana som du är en förebild, inte influencers som agerar reklampelare för pengar. Hejar på dig!

           ❤❤🍀

           💗

           Min uppväxt har inte varit likadan som din, utåt sett var den bra med god ekonomi, gifta föräldrar, osv. Hemma förekom dock fysiskt och psykiskt våld, m.m. Det har präglat mig mycket och ibland tänker jag på hur livet skulle ha varit om jag inte behövt lägga så mycket energi bara på att orka igenom barndomen.

           Det jag tänker på är det du skriver om barn, att vi ska skapa trygga barn för det ger vuxna som mår bra sen. Så viktigt! Så lätt det är att fortsätta det dåliga mönstret, och så otroligt viktigt att vi inte gör det. Att vi säger: stopp, det slutar med oss. Min mamma har som försvar att det förekom misshandel i hennes barndomshem med. Ungefär som att det rättfärdigar att hon fortsatt det beteendet. Hon verkar inte ens ha reflekterat över att man kan förändras. ledsamt.

         Styrkekram… <3 <3

         Svara

       Svara

       Fruktansvärd historia, man vill knappt tro att det är sant

       Svara

       Svara

       ❤❤❤❤❤

       Svara

       Svara

    Låter som ca alla män.

    Svara

     Öh nä verkligen inte 😠

     Svara

     men vad är ditt problem Seckalina-Lisa?! Alla män är VERKLIGEN INTE så. Jäkla rabiesfeminist.

     Svara

      Det är de absolut inte! Men alla män drar nytta av att blivit upphöjda i flera tusen år av gamla patriarkala strukturer, på vilka dagens samhälle vilar.

      Svara

      åh, vad är en rabiesfeminist…?

      Svara

    Jag gillar inte Bella. Men det är skillnad på personlighetsdrag och personlighetssyndrom. För att det ska klassas som sjukligt behöver det också finnas en betydande funktionsnedsättning i flera olika sammanhang samt ett lidande. Ovanlig personlighet utan funktionsförlust eller lidande är inte ett personlighetssyndrom.
    Var gärna sakligt kritiska och ifrågasätt, men jag tycker att man bör vara försiktig i att spekulera om diagnoser av respekt både för den man pratar om och för dem som faktiskt har diagnos på riktigt.
    /Jobbar i psykiatrin

    Svara

     Förstår att det är viktigt att ta det här med diagnoser på allvar. Samtidigt som man kan se en tydlig gråzon.
     Dels för att det beror på om det överhuvudtaget gjorts en personlighetsstörningsutredning i psykiatrin eller ej. Det är ju inte direkt så att alla människor automatiskt kallas till utredning och så länge folk klarar sin vardag hjälpligt kan de komma undan, utan att någonsin bli föremål för prövning. Så jag förstår att man spekulerar.

     Och vi känner väl alla till någon som mer än väl uppfyller kriterierna för något personlighetssyndrom. Sist men inte minst tänker jag på alla grova våldsbrottslingar som genomgår rättspsykiatrisk undersökning som visar att de inte har någon allvarlig psykisk störning trots att både brotten i sig och alla i deras närhet kan intyga att det verkligen INTE står rätt till i skallen.

     Svara

      Viktigt att komma ihåg att det faktum att en massa kriminella döms till fängelse istället för rättspsykiatrisk vård INTE betyder att de inte är psykiskt sjuka.
      Att de får fängelse istället för vård beror på att de 1. är för allvarligt psykiskt sjuka/störda (det som i folkmun kallas psykopater) där man ej kan vårda bort problematiken och vård därmed ej är ett alternativ, det enda alternativet är att låsa in dem ett tag så att de inte kan begå fler brott just då.
      Eller 2. de är inte tillräckligt psykiskt sjuka för att dömas till vård. Detta innebär inte att de anses vara psykiskt friska.

      Personligen tror jag att en majoritet av alla kriminella har varierande grader av antisocial personlighetsstörning, de går ej att rehabilitera och de fortsätter begå brott efter fängelsevistelser eftersom det endast är en ovälkommen paus i arbetet i deras värld. Lost cases.
      Det enda som hjälper är att hålla dem inlåsta så att de förhindras att begå brott. Tyvärr är Sveriges inställning att det är inhumant att fängsla folk länge, vilket får konsekvensen att de multikriminellas rättigheter väger tyngre än den laglydiga medborgarens rätt till ett tryggt samhälle. Att vi t o m tillämpar straffrabatt säger det mesta.

      Svara

   Haha. Gillar slanguttrycken för den här kategorin av personlighetsstörning 😂 Men håller med om att det finns många likheter… 😊

   Svara

    många? typ alla snarare 🙊

    Svara

     Så du har koll på hennes sexliv?

     Svara

      P Stordalen…

      Svara

       Vart kommer detta rykte ifrån att hon legat med Stordalen

       Svara

      Fast ingen av punkterna handlar om sexliv…

      Svara

     Men hon har ju inte alltid varit sån här. Tänker framför allt på när hon var gravid med Gillis. Tror snarare att hon kör ett spel just nu. Tycker det är ganska uppenbart att hon låtsas vara någon hon inte är – därav alla pinsamma insta-stories (för att bara nämna ett exempel).

     Svara

      Men det verkar ju mest ha varit en roll hon körde just då, tyvärr. Strategierna för manipulering av läsarna körde hon redan då, och föreläste även om hur hon spelade på folks olika känslospektrum genom en dag (detta även innan hon blev gravid)

      Svara

  Hehe, har jobbat vakennatt. Ska lägga mig och sova nu och sen när jag vaknar ska jag gå in här igen och i lugn och ro ta mig igenom kommentarsfältet 😂

  Svara

   Good times ahead! 😀

   Svara

   Ligger i soffan med pyjamas, en kall dricka och en skål chips. Dags att ta mig igenom kommentarsfältet! 😀

   Svara

    Men va fan 🙂 trodde inte denna kommentaren postades, så postade en ny nedan!

    Svara

   Haha, feel you! Jag ligger i soffan med pyjamas, en kall LOKA hallondricka och en skål chips. Dags att ta mig igenom kommentarsfältet! 😀

   Svara

  Tycker visserligen att videon är sjukt snygg och tydlig med budskapet som förmedlas. Bella ÄR ju inte världens mäktigaste businesswoman men om videon låt säga hade innehållit någon som var det, låt säg Michelle Obama, så hade den ju faktiskt varit riktigt häftig. I Bellas fall känns det dock som att det blir lite platt och hon bara överanstränger sig för att framstå som något som hon inte är.

  Svara

   Denna video påminner mig om nuvarande Vita Husets larviga videon. Ser bara tramsigt ut.

   Svara

   Det är en rätt cool video, faktiskt! MEN om man känner till Bella så..mja. Tomma tunnor skramlar mest, osv…

   Svara

    Tror hon satsar pa korta videos nu for det ger mest engagemang pa instagram vilket leder till att hennes kanal gar upp tack vare algoritmer. Tror det ar strategin nu iaf – mer videosnuttar pa insta.

    Svara

    Jag får mest 80-talsvibbar på nåt sätt..

    Svara

     Ja exakt, jag undrade var det var som gnager mig. Den är så dated. Omodern. Skolprojekt. Inte proffsig…

     Svara

     Krystal carington( Linda Evans) i dynasti

     Svara

   Hennes business är ju idag bara hon själv, d v s Löwengrip Invest. Om vi nu antar att Beauty är på fallrepet. Jag förstår inte varför de som bokar henne för föredrag/intervjuer inte ser igenom det! Och hur ska hon kunna bli mäktigast i världen på sitt eget utseende och marknadsföringsvärde? Om världens mäktigaste är en influencer då har vi större problem i världen än miljöhotet.

   Svara

    Trump blev ju president genom att bygga myten om sig själv som framgångsrik businessman så fake it til you make it kan ta en långt tydligen.

    Svara

    Agree. Och till föga förvåning så säljs produkterna för halva priset även på campadre igen. Säljs ut på apoteken. Online. Måste gå jättebra. Framgång indeed.

    Svara

     Men jag undrar om det inte finns tillräckliga marginaler för att tjäna pengar även på utförsäljningarna?

     Svara

    Kanske hon betalar för att få tala ? Någon som vet ? Eller så söker de gratistalare ?

    Svara

   Michelle Obama hade sagt några kloka ord, Greta , och alla andra kvinnor skulle också sagt något klokt och inte lekt fotomodell.
   Tycker idén att klippa in ljudet från den tyska hårsprayreklamen var så bra. Man får väl driva med kända personer. Kanske något för Hajen att göra han lär visst göra meme.

   Svara

   Hade sett aningen mer proffsigt ut om de hade stavat rätt i texten till videon. “Worlds most powerful”

   Svara

    Nej, det ska vara så. ’Mäktigast i alla världar’ inte bara denna.

    Svara

     Ska fortfarande finnas en genitivapostrof efter ordet!

     Svara

      Ja, vet. Tycker bara pluralvärldarna är skoj.

      Svara

       ”Most powerful in the worlds!”

       Svara

   Nja, om det var Michelle Obama skulle hon säga korta insiktsfulla grejer, interagera med hemlösa och fattiga och man skulle förstå vad det är hon faktiskt gör och lyckats med och varför hon står på en scen. Och tomt skryt à la 1993 skulle lysa med sin frånvaro.

   Svara

  Uppenbarligen har det ju hänt något i Löwengrip Beauty som inte är jättebra. Jag som anställd hade blivit väldigt provocerad av att ägaren av företaget lade upp dessa klipp när hon glassar runt i privatjet och ska ha semester i London när företaget befinner sig i kris. Vilka signaler sänder detta ut till medarbetarna? Jo att Isabella inte bryr sig så mkt. Förstår att det sker en massflykt.

  Svara

   Jag tror Bella mentalt har lämnat Löwengrip Beauty bakom sig, kanske tom praktiskt snart. Hon är mest intresserad av sig själv och Löwengrip Invest, ”etablering i USA” (hmm).

   Svara

    Hon skrev någonstans att företagen skulle dela upp sig och sitta på olika ställen kanske ingår hennes lämnande av krämochkladd i det?

    Hon verkar rikta in sin karriär nu på att bli reklammodell. Någon mer som noterat att det är färre ”samarbetsinlägg” på hennes blogg. Troligen inte för att hon inte behöver den inkomsten. Eller?

    Svara

     Färre? Jag tycker det är fler än någonsin. Ellos, CBD oljan, Lavazza och Clarins från vara de senaste veckorna.

     Svara

  Tyvärr känns det lite som att hon gillar all uppmärksamhet oavsett vad det gäller.. så hon blir också triggad.. sorgligt..

  Svara

   Kolla på Bella och jmf med någon av alla ”Real Housewives of…”. Det ÄR ju Bella! Eget ”entourage” med make up artist, stylist osv, de tar fram egna produkter med varierad framgång, åker ”PJ’s” mm. Kryllar av dessa, med andra ord, over there. Lycka till att ta dig igenom det bruset. Hon behöver ju något som står ut, ett högre syfte, starkare varumärke. Men hon leker businesswoman och tror att USA ska tappa hakan när hon anländer…

   Svara

    Jag inte hon är lik fruarna i real housewife of… men vissa likheter med ett helt styling team håller jag med om. Tycker inte det kryllar av likadana som Isabella.

    Jag refererar till videon Camcam la upp där någon på högtalartelefonen säger ”han triggas av dig”
    Känns obehagligt och sorgligt att hon nästan triggas tillbaka av denna uppmärksamhet också… det tror jag Isabella är ensam om att tycka. Hon ska ju alltid filma extremt mkt när hon väl har en stalker efter sig för då får hon för sig att allas ögon är på henne igen… 😏

    Svara

     *jag tycker inte hon… ska det stå

     Svara

  Kommer det ett inlägg om att Kenza gått ut med att det var hon som avslutade vänskapen med Klara eller att Foki varit på akuten och sedan slutat uppdatera sin blogg?

  Svara

   Svara

    Där skriver hon att vänskapen är över. Nu har hon gått ut med att det var hon som valde att avsluta den.

    ”Var?” som i var Foki skrivit att hon varit på akuten? På hennes blogg.

    Svara

     Vart har Kenza gått ut med den infon?

     Svara

      Kanske i poddavsnittet som heter ”vänner och ovänner” av henne och Dani? Ska lyssna på det och sen återkomma 🙂

      Svara

      Var. Inte vart.

      Svara

  Något som förundrar mig är att hon alltid har en assistent med hårborste med sig. Head of hairbrushes hehe.
  Men allvarligt, varför måste hennes hår borstas var femte minut?
  Om hon tror att det ger en bild av makt och berömmelse så blir det ju motsatt effekt, iaf i mitt tycke.

  Får tankarna att gå till P Diddy som hade en assistent enkom för att hålla upp ett paraply för honom, han var ju för mäktig för att kunna hålla i det själv.

  Svara

   Hon har en SÅ föråldrad bild av framgång. Enbart fasad, men där bakom finns liksom ingenting. Hon vill liksom hoppa direkt till att bli en ”ikon”. Haha! TÄNK vad hon hade kunnat åstadkomma om hon var smart nog att dölja sin narcissistiska sida åtminstone liiite. 😉 Hon vill bli världens mäktigaste affärskvinna, hon vill inspirera andra kvinnor osv. Men VAD är det hon ska inspirera inom? Det finns liksom INGET budskap mer än ”jag, jag, jag”! Kan ni säga vad Bellas budskap är, vad hennes inspiration skulle bestå i? Hon är ju självförhärligande och skryter om att hon inte orkar lyssna på andra människor, om det inte handlar om henne eller gagnar henne på något vis.
   Att håret ska rättas till av assistent stup i kvarten är så ofantligt löjligt… Inte ens kungligheter beter sig så, inte heller Michelle Obama..eller…någon?

   Svara

    Håller med dig Anonym 09.38. allt handlar om henne, hennes ”framgång” och ”skönhet”. Fyfan, att hon inte ser detta själv är nästan ännu mer skrämmande än själva teatern.

    Svara

    Framtidens elit kommer antagligen att skryta med sitt lugna liv, att inte behöva arbeta, inte hur hektiskt de har det.

    Svara

    Anonym 09:38 – Håller med helt ”Nicely wrapped shit” är passé.

    Svara

  Undrar vilka tankar som går genom Bellas huvud när hon lägger sig i sängen på kvällen. Känner hon sig nöjd med livet, tänker hon på saker hon skulle gjort annorlunda, grubblar på hur kollegorna har det på jobbet och sånt.

  Eller skiter hon verkligen på riktigt i andra människor? Har svårt att tro det ändå.

  Svara

   Hon tänker nog inte, hon somnar direkt av sina insomningstabletter.. skön genväg till sömn utan att ha alla tankar som pockar på uppmärksamhet. Hela dagen planerad in i detalj, varje minut är planerad, allt för att slippa tänka och känna efter. Verkligen hållbart..

   Svara

   Jag tror att andra människor är det sista hon tänker på faktiskt

   Svara

  Nästan mer oroande med de som följer henne och fortfarande tycker hon är inspirerande.
  Batshit crazy snarare..
  Att inte hålla lite low key efter cirkusen som redan varit och reparera skadorna, speciellt för familjens skull..
  Enda man undrar fortfarande är om detta ska vara en kul provokation eller om hon verkligen är så här galen. Oavsett djupt störande och liksom inte ens roligt längre (för barnen). Men fascinerande!

  Svara

  Hon har ju blivit spritt språngande galen! Alla fattar att hon ska ligga i helgen, så dumt att inte erkänna att hon ska ha en date i london.

  Hehe såg nu att hennes kommentarsfält är omodererat. So fun! 😂

  Mvh byggarN

  Svara

   Hennes kommentarsfält modereras visst, min kommentar ”är det luftslottet som faller nu?” Blev inte godkänd!

   Svara

    Jag förstår faktiskt varför. Jag jobbar på en skola. Där försöker jag och mina kollegor lära ut etikett på nätet. Din kommentar är ett skolboksexempel på en onödig, dryg kommentar. Nej, jag gillar inte alla människor här i världen men skulle aldrig få för mig att skriva en sådan kommentar. Speciellt inte när det handlar om en bloggare (jag bryr mig 0, 00000 % om att den personen möjligtvis ljuger och låter mig inte provoceras av att någon vill verka mer inflytelserik eller mäktig än vad hen egentligen är).

    Svara

     Berömvärt men jag tänker att ni som lärare snarare borde impregnera barnen i hur man får ökad självkänsla så att de klarar all skit på sociala medier. Den kommer inte försvinna och om din drygtröskel är frågan ”är det luftslottet som faller nu?” till en bloggare som felaktigt framställer sig som framgångsrik och stormrik, ja, då är din tröskel för låg. Enda sättet att bekämpa elakheter är att lära sig att strunta i dem och inte svara eftersom det då eskalerar. Barn/unga vet om etikett på nätet men bryr sig inte. Det är mänskligt att vara taskig – och innan internet var folk lika elaka, det syntes inte lika tydligt bara.

     Svara

      👍

      Svara

      Hej !
      Jag respekterar din åsikt om att hur du anser att barn ska bekämpa elakheter. Men som en kontrast kan jag säga att UNESCO ; FN,s utbilningsråd – i forskning världen över, samt svensk forskning ( läs mer på skolverket ) ( jag kan tipsa om mer ! ) visar att barn och ungdomar som växer upp idag behöver verktyg för att – i dialog ( inte debatt)
      och i relation med andra ifrågasätta åsikter på ett undersökande sätt, inte strunta i dem. ( Jonas Aspelin , Backman et al )
      Jag har en massa intressanta länkar om detta och delar gärna med mig . Bara hojta!
      Att vara ” taskig” som du beskriver det ; står ofta för några andra fundament än de som uttrycks med elakheter.
      ( läs :Pat Patfoort )
      och till slut ; jag anser att det inte ska ignoreras när andra uttrycker sig på ett nedvärdernade sätt. Det innebär att det antagligen kommer att fortgå.Eventuellt med någon annan. Jag kan inte göra allt, men jag påpekar det jag ser och tycker är fel.
      Bästa Hälsningar !
      Linda

      Svara

       Tack för att du är lärare åt våra barn, uppenbart helt rätt yrke för dig! <3

       Svara

       Hej Linda, jag hittar inte något på diva re aspelin et al. Övrig del av hans publikationer verkar iaf handla om relationer awk. Det är en stor skillnad – internet är lite som en människas hjärna, vi tänker alla förbjudna tankar, elakheter, avundsjuka osv,,det som är att vara människa med en hel känslopalett. I verkliga livet, när vi interagerar med varandra offentligt – skola, samhälle, mataffär, jobb – är vi hyggligt artiga och försöker bemöta varandra någorlunda (talar här mer översiktligt, tänk på nivån att någon knuffar dig i tunnelbanan eller tränger sig i kön). Inför internet kan vi vräka ur oss saker rätt anonymt – så då gör vi det.
       Jag är gammal och vet att lärare alltid velat att unga ska lära sig ”dialog” , ”ifrågasättande” och annat vettigt. Min åsikt är, vad än FN och pedagoger säger, att det absolut viktigaste för att en människa ska bli en vettig person som vuxen är en grundmurad självkänsla. Då bryr man sig inte, är kanske taskig ibland, det är faktiskt OK eftersom man känner sig själv så väl att man vet varför man är tjålig just den dan (ser ibland ursäkter här i kommentarsfältet av typen, sorry, sov dåligt, var inte meningen). Jag tänker att pedagogernas viktigaste uppgift är just det:se de barn som vacklar i självkänsla pga hem, personlighet lr annat

       Svara

        Hej!
        Jonas Aspelin har skrivit flera böcker om relationell pedagogik. Ylva Backman och Viktor Gardelli har ( de forskar just nu) skrivit hur viktigt det är med dialog och utforskande samtal i flera artiklar och avhandlingar för att tidigt främja och motverka ungdomar som bland annat uttrycker dig kränkande på nätet. UNESCOs bok finns på webben : den heter A school of Freedom.
        Visst är det viktigt att bygga självkänsla! Det görs bäst i dialog och kommunikation med andra.
        Det är huret som är viktigt! HUR byggs den på bästa sätt? Hur förankras en självkänsla till att bli en inre trygghet ?!
        Mitt svar är att gentemot de som uttrycker sig nedlåtande, etc… ta dialogen och se efter vad eller vilka tankar som ligger bakom. Hur kommer det sig att du tänker så? Vad grundar det dig i ? Berätta mer? Etc… Ja..det här blev långt… Mina personliga tankar..;)

        Svara

     Uppfattat.

     Svara

     Anonym 09:38 – Är det luftslottet som faller är en befogad fråga. Tittar man på ILs bolag, samarbeten, nätverk, finanser så är det kraftigt uppblåst. När det gäller flytten till Urban Escape var det inte denna vecka hon drog sig ur. Det hade hon gjort tidigare. NTH letade nya hyresgäster för 2 veckor sedan. Men IL valde att göra content av sitt beslut denna vecka för att skapa buzz. Så visst är hela hennes imperium ett luftslott och det mesta hon kommunicerar en tillrättalagd bild av hur hon vill att hennes verklighet ska se ut.

     Svara

    Alla kommentarer som inte fastnar/försvinner ”godkänns” ju visst, de släpps fram. Även snälla, bra kommentarer har missats/inte synts publicerade.

    Svara

   Någon skriver i kommentarerna att IL borde gratulera Bianca som fått så många följare, varpå någon svarar ’bara småtjejer!’ – ja, som dottern till hennes antaget nye snubbe. Följer B men inte I…

   Svara

    Bra, så slipper hon se pappas kläder ligga och slänga på ett hotellrum på bellas stories…

    Svara

    Men hur vet du vem dottern är? Är du dottern😱?

    Svara

     Vet man vem snubben är så är det ju inte så svårt att ta reda på vem dottern är – hon är dessutom profilerad inom sin sport med några tusen följare själv.

     Svara

      Men VEM är han då?!? Varför är alla så jäkla hemliga? Ska man vara otrogen så kan man fan ta skammen med.

      Svara

       Hon är väl inom ridsporten, har ett stall i samma efternamn typ

       Svara

       Ja fast hans fru kanske inte vill ”ta skammen”.

       Svara

    Haha ja så jäkla löjligt, försöka trycka ner Bella genom att skriva att Bianca har en miljon följare haha undra om det är samma dåre som på instagram skrev – ”varför har Bianca fler följare än du du har ju jobbat längre än Bianca” haha som om det beror på hur länge någon jobbat haha varför har inte Biancas mamma eller Laila Bagge fler följare än Bianca de har ju jobbat längre. Kan det vara för att Bianca syns i tv varje vecka och är ung och lockar barn och unga följare. Alltså vilka dumskallar det finns haha. Bianca var väl den som enligt någon mätning troddes/ansågs ha flest köpta följare – tror jag inte hon har, möjligtvis att hon köpte som ung och innan allt tog fart kanske.

    Svara

    Tycker du det var normalt att skriva att IL borde gratulera Bianca för att hon har en miljon följare?! Det var inte konstigt tycker du, du reagerar ist på vad någon svarar? – Har andra influencers eller kändisar grattat Bianca eller?

    Vet ni säkert att Bella träffar denna snubbe med en dotter som ni skriver om? Är det sanning och ni vet det? Kan det inte bara vara att de synts i affärssammanhang, att de har business ihop jag menar det ryktas ju om två olika rika gifta äldre män – kan det inte vara business bara med båda två, det tror jag, tror inte det är någon av dem som hon ev dejtar.

    Svara

     Men där är du ju. Satt faktiskt nyss och tänkte på hur lugnt det har vart här utan dig. Men här du…IGEEEEN.

     Svara

     Två halva miljardärer = en hel miljardär!

     Svara

   Det har säkert hennes Head of Fun bokat in tid till.

   Svara

  Man ser att hon snackar om att man måste vara ”positive”! Det är nyckeln till allt i världen – stay positive!!

  Svara

  Hennes insta-stories är bara cringe, cringe, cringe

  Svara

  Jag tror att hon tappade fotfästet för länge sen. Hon svävar liksom runt utan att förstå att det inte är frågan om utan mera när det går hål på bubblan. Ju högre man svävat desto mer ont gör det när man träffar backen igen. Att du alltid ska vara ok på vägen upp för du vet aldrig vem du måste förhålla dig till när du är på väg ner… stackars kvinna🤔

  Svara

   Spelar roll om det är så. Det är hennes problem, inte ditt.

   Svara

    Men det är vår underhållning.

    Svara

     Tragiskt! Att man inte finner någon bättre underhållning än när människor skriver elakheter är för mig helt sjukt!

     Men samma kommentarer i varje inlägg om henne.. Psykiskt sjuk, psykiskt störd, dålig mamma, dålig människa, dålig förebild, narcissist ect ect.. Är alla här hobby psykologer? Är alla andra så mycket bättre ?

     Sorgligt

     Svara

      Och samma inlägg från dig som vanligt.
      Har du typ färdiga försvarstal på ”copy” som du sedan kopierar in här jämt???

      Svara

      Narcissism är en psykisk sjukdom.

      Svara

  Någon som vet vilka det är som har sagt upp sig på senaste tiden förutom Simon? Eller som har slutat av andra anledningar också för den delen.

  Svara

   Denise Reyers som jobbade med e commerce

   Svara

  Jag tycker att hon borde börja tänka på hur hennes barn kan påverkas av hennes beteende? Mobbning och uteslutning är inte så ovanligt gällande barn som har en tokig
  mamma?

  IL verkar enbart tänka på sig själv och det är tragiskt. Barnen går ju för fan och lägger sig kl 19:00 på kvällarna för att hon ska kunna arbeta, ta telefonmöten osv.

  Svara

   Det var det dummaste jag läst på länge. Om någon skulle mobba barnen är det knappast mammans fel. Lägg skulden på mobbarna istället. Du resonerar som en 10-åring.

   Svara

    Ja det är sant oavsett vad man tycker om il.

    Svara

    givetvis är det så men det fungerar inte så.. jag hade en tokig mamma, jag blev mobbad för allt hon gjorde.

    Svara

     ☹️

     Svara

   Fast va? Så du är en av de som tror att mobbning är offrets fel? Det är deras förutsättningar som skapar mobbning och inte mobbarens brist på fostran? Ok.

   Svara

    Offrets mammas fel till och med…

    Svara

   Har du egna ungar? De flesta i deras ålder går och lägger sig runt den tiden. De ornar liksom inte nästkommande vardag annars.

   Svara

    jag har tre egna barn

    Svara

   att barnen lägger sig vid 19-tiden på kvällarna är väl inte ett dugg konstigt? De är små barn.. tycker det låter som en helt rimlig läggningstid, antar att du själv inte har barn, känns som att du är väldigt ung med tanke på hur du resonerar

   Svara

   Mjae, C. Är inget fan av Bella, men nej…hon ska inte ta ansvar för om andras barn ev mobbar hennes. Det får föräldrarna själva ta ansvar för.

   Svara

   Och kanske sluta mobba själv C, var en bra förebild själv för dina barn, eller andras barn och även för vuxna så kanske Bellas barn slipper bli mobbade och påverkade. Skulle barnen lägga sig senare så skulle gnällkärringar påpeka det och klaga. Det är inget som helst fel att hon arbetar och tar telmöten efter att barnen lagt sig.

   Svara

   Du missade att hon går ut också efter barnen lagt sig

   Svara

    Helt okej det också, de lämnas inte ensamma.

    Svara

  Vilka är de andra? Hur många var de? Vad är deras uppgifter runt denna hysteriska rikspajas?

  Svara

   Ja inte är hon ensam som hon skriver att hon ska vara.

   Svara

    Jag åker alltid på ensamsemester ihop med min stylist och mua.

    Svara

     😊

     Svara

     Anonym 10:26
     So fun, kammar ditt tjänstefolk också peruken? Ljuvligt, nypa sig i armen, fläka ut sig i kappan som vänder sig efter vinden osv osv osv.

     Svara

      Anonym 10:26
      Obs mitt svar var menat som glatt och ironiskt, jag såg att det inte riktigt kom fram! Så till dig 😁😁😁

      Svara

      Hahaha ”kammar ditt tjänstefolk också peruken” XD

      Svara

      Självklart, Sara – absolululutely!

      Svara

  Vad hände med den ekonomiskt medvetne Blondinbella som brukade uppmana folk att ”spontanspara” (i motsats till spontanshoppa) och typ sätta in 35 kr på kontot istället för att köpa en kaffe när suget faller på? Nu rinner pengarna (pengar som hon inte har) iväg och hon bygger en karaktär av sig själv. Ser många likheter med Elisabeth Holmes, grundare av Theranos. 100% psykopat och bedragare. Finns en väldigt spännande dokumentär om henne på HBO för den intresserade.

  Svara

   Jag är fascinerad av Holmes, och ja – det finns MÅNGA likheter mellan dessa två kvinnor.

   Svara

   Ja det var en aspekt som inte kommit upp på länge – våran kära Economista!

   Svara

  Så hon åker till London (själv enligt henne) för att ”vila upp sig” emellanåt. Alltså hon har precis köpt ett stort hus mitt ute i vishan som hon enligt egen smak inrett precis som ett hotell – ändå måste hon flyga Europa och världen runt för att bo på lyxiga hotell utan att ens uppleva något ”riktigt” på de platser hon reser till – för att vila upp sig? Måste vara jobbigt när man inte ens kan ta en lugn helg hemma.

  Videon hade kunnat vara okej om den inte kändes så fruktansvärt klyschig och förlegad i framställandet av ”framgång” och om inte Bella såg ut som en Dallas-brud som ger mig dåliga vibbar. Musiken var dock förfärlig.

  Att hon lägger upp samtalet om en stalker gör hon i förebyggande syfte probably – om hon drar sig ur Gallerian-lokalerna behöver hon anledning till att hon inte kan rucka på sin ”säkerhet”. Men det betyder ju också att hon inte tar sin egen säkerhet på allvar. Jag kan lova att många fler influencers har stalkers men de skriver aldrig om dem eftersom man i n t e ska göra det. Men för Bella är det väl nästan ett tecken på framgång och status känns det som. Obehagligt.

  Svara

   Kanske är någon baktanke hon har med huset.
   Någon annan kanske nyttjar det där huset lite då och då med sällskap, därför hela huset andas hotell, och vid dessa tillfällen kan inte Bella själv vara hemma, därför måste hon flänga runt och ta in på hotell…

   Svara

   Huset och det faktum att hon _aldrig_ kan landa hemma på ledig tid, är ju ännu ett tecken på att hon narcissistiskt enbart bryr sig om yta. There’s no there, there….

   Svara

   Men alltså.. hon har ju INTE åkt till London för att vila upp sig – Nej hon har åkt till London för jobbmöten och stannar kvar över helgen och tar det lugnt, sover ut och vilar. Hon har inte åkt dit för att sova som vissa skriver hmm… Men det är väl inget större fel att hon passar på att stanna kvar över helgen när hon är ledig – ja visst hon kanske har en dejt, kanske arbetas det och grävs hemma i helgen eller ville hon bara stanna i London över helgen när hon ändå var där för att hon kan.

   Det finns med all säkerhet vakter på hotellet, det finns nog säkerhet där så hon kan nog känna sig trygg där, dessutom så verkade ju stalkern vara fast. Att hon visade det klippet kan jag förstå – så att inte folk ska påstå att hon ljuger om hot. Hon har ju faktiskt inte skrivit och berättat om den nya stalkern, hon skrev inte om mannen från afrika heller innan rättegången.
   Hon verkar visst ta säkerhet på allvar – förstår du vad det kostar med vakt och vissa larm och kameror, det är stora kostnader.

   Svara

    Ja, men hon betalar det för att se viktig ut, inte för att hon måste pga hot. Vet man någonting alls om Bella, så förstår man det.

    Svara

     Men sluta, vi vet att det funnits två galna män som varit vid hennes hus. Ge dig!! Sen är det väl inte en massa hot hela tiden kanske men jag hade också varit rädd om jag var hon med tanke på alla haters och besatta galningar, obehagligt.

     Svara

      Dom hänger ju här alla haters & besatta galningar så det är nog inte så svårt att hitta dom sen ifall ngt händer.

      Svara

       Hahaha. Ni är ju tokiga båda två. Så lättlurade att det blir gulligt💕

       Svara

    Och hon råååååkar av en ren slump filma i bilen när samtalet kommer? Ha, ha, ha! Sämre regi än Sällskapsresan.

    Svara

     Vadå råkar, det var ju bra att de fick det på film, antingen filmade de en längre stund kanske eller så kanske Bella sa att nu ringer hen filma detta. De filmar nog mycket dessutom och visar bara vissa klipp.

     Svara

      Jag tror inte att något som hamnar på film sker spontant utan att det finns ett manus och att det är regisserat.

      Svara

       Jag tror mer och mer att il lever i en fantasi och frågan för mig just nu är hur medveten om det hon själv är.

       Svara

     Fast, regin i Sällskapsresan är ju svinbra. Dra in inte de kultfilmerna i denna skit. 😂

     Svara

    ”Jag bor på Berkley och där BRUKAR jag bo i London NÄR jag vill stänga in mig och VILA UPP MIG över en helg helt själv. Det är ljuvligt.”

    Hennes egna ord. Och jo, jag tycker det är konstigt att ständigt bo på hotell och resa kors och tvärs (oavsett om resorna är för ETT möte på en-två timmar eller för att vila upp sig på lyxhotell). Speciellt konstigt är det dock under anledningen ”vila upp sig” när hon redan har ett stort nyköpt hus i Sverige, landet där även hennes barn bor. Jag är ju dock också skeptisk till att alla dessa resor hon gör verkligen kan klassas som ”arbetsresor”, då de i många fall mest känns som svepskäl för att framställa sig själv som mer viktig (för hon säljer en image av sig själv, this is known) och för att kunna dra av kostnaderna på bolaget. Sen bryr jag mig inte om hon dejtar i London eller whatever.

    Det där klippet säger ju ingenting – det kan vara ljug med. Hon har ju ljugit om hot förr (vid två tillfällen varav vid ena tillfället utmålades CC som orsaken och vid andra tillfället var det Hajen som slängdes under bussen). Någon som är under hot på riktigt behöver inte heller ”bevisa” något. Man pratar inte om hoten, helt enkelt. Hon vill ju bara ha svepskäl efter svepskäl efter svepskäl, hon vill sätta upp rökridåer och hon vill få sig själv att framstå som någon viktig med A-status.

    Svara

    Säkerhet vid ett hotell går ju inte att jämföra med hennes hus. Huset är säkrare, det kan du väl ändå inte argumentera emot?

    Svara

   Oj alltså vad håller IL på med? Man lägger inte upp ett klipp där man pratar om den som förföljer i sociala medier om man är under verkligt hot, det är så korkat. Eller är det ett riktigt hot? Jag vet inte..
   Jag har varit förföljd i 3 år. Jag är hotad i hemmet, överallt. Visar aldrig var jag är, ”matar” aldrig personen att fortsätta. Jag kan inte bestämma när han ska sluta, bara han. Jag måste alltid ha försiktighetsåtgärder, titta mig över axeln och inte dela med mig på sociala medier var jag håller hus osv. Nu kommer domen snart men risken finns att jag måste göra ännu större förändringar, skyddad identitet, flytta osv. Med tanke på allt IL lägger upp, ja vad ska man säga..

   Svara

    Tråkigt för dig. Men Bella ska inte behöva ändra sitt liv och arbete pga att det finns galningar – hon ska kunna blogga och instagramma som vanligt för det, dessutom så skriver hon inte alltid var hon är i realtid och lägger inte ut allt i realtid. Dessutom har hon ofta vakt med sig eller i närheten. Konstigt att du som själv är utsatt, säkert värre för dig, att du ändå vill skamma en annan kvinna. Nej det kanske inte alls är så korkat, eller skulle du vilja att folk påstår att du ljuger om din egen situation.

    Svara

     Hon behöver inte lägga upp filmer och texter om sina stalkers. Att hon som influencer däremot måste visa var hon är emellanåt är en annan femma. Och som du säger är det inte alltid i realtid. Dock så kommer skryt om var hon befinner sig (information om att hon ofta bor på Berkley t.ex.) före säkerhet I suppose 😉

     Svara

     Men lägg ner gör helsike , har man en stalker efter sig så är riktlinjer från professionella inom personskydd att INTE uppmärksamma stalkern, INTE lägga ut bilder från sitt hus, INTE berätta något om ens dagliga rutiner eller var man befinner sig! Har hon en stalker efter sig så triggar hon denna person alltså tvärtemot vad hon håller på med.Och dessa råd ges oavsett om det är en kvinna och man och är inte avsett att skamma offret!

     Svara

     Den enda som skammar förföljda kvinnor är väl för fan Bella som glr en fars av sina såkallade hot. Lägg ner.

     Svara

     Det där inlägget var inte att skamma, det var att beskriva hur det är att leva med en hotbild över sig. Det är klart att ingen ska behöva ändra sitt liv på grund av att någon beter sig olagligt, men skribenten ovan förklarar hur verkligheten dessvärre ser ut.

     Svara

      Exakt J! Jag är trådstartare.
      INGEN ska behöva ändra på sitt liv men ibland är det tyvärr nödvändigt ändå.

      De flesta inkl jag har inte möjlighet att ha säkerhetspersonal, men jag hade aldrig varit så öppen med tex mitt hus, planlösning även om jag hade säkerhet.

      Svara

     Visst ska Isabella få leva sitt liv som vanligt. Men att lägga upp diskussion om stalkern känns osmakligt och det var förmodligen vad anonym ovan syftar på. Jag upplever inget skamande i kommentaren.

     Svara

   Det finns ju betydligt större influenser än IL och ingen av dessa gör så stor sak som IL när det gäller stalkers och hot. och jag råkar veta att personen som IL pratade med om stalkern är en anställd till henne.

   när jag fick veta detta, min respekt försvann helt, hon är på riktigt sjuk i huvudet.

   Svara

    Vad menar du? Din respekt försvann för att hon pratat med en anställd om stalkern? Varför det, varför skulle hon inte få prata med en anställd om det. Råkar veta och din respekt försvann?? Låter jättekonstigt. Trodde du det var en polis eller?

    Men Bella har inte sagt något om vem hon pratade med, hon har inte påstått att hon pratade med någon särskild. Låter mest som att du letar fel och vill skamma och smutskasta, hade nog kunnat gälla vad som helst.

    Nu får ni nog ta och tagga ner lite med skvaller och anklagelser, det går överstryr.. du tappar respekt för att hon pratar med en anställd?? Jösses… Ge er!!

    Svara

   Va ju någon här längre upp som skrev att det med jobb kontoret hade hon dragit sig ur för 2 veckor sedan redan men valde att skriva om det först nu…för content.

   Svara

  Bella påminner starkt om kvinnorna i 80- och 90-tals-reklamfilmerna för hårsprejen 3-Wetter-Taft!
  https://youtu.be/M3cytC5i9k4

  Svara

   😳😳😳 ja.

   Svara

   Men HJÄLP😂😂😂 Det var som taget därifrån ju!

   Svara

    Eller hur!! Här är en till från 80-talet: https://youtu.be/EnAr-gnxkBU

    Svara

     Nej, nej, nej..hon bättrar ju på sitt smink SJÄLV. Inte alls samma sak! 😉 😉

     Svara

   Hahaha verkligen! Åååh jösses, någon mer tekniskt bevandrad borde lägga den tyska speakerrösten från reklamen över Bellas video… Det skulle vara fantastiskt.

   Svara

    Underbart ju!!! Haha!

    Svara

   Hahahaha herregud. IL:s video är ju en kopia av hårspraysreklamen! Ha stort hår, ljusa kläder, kliv i ett flygplan, se viktig ut, ha några oviktiga personer i bakgrunden = success! 😆

   Svara

    Tyskt 80-tal är ju ändå en klassisk look!

    Svara

   Exakt! 🤣

   Svara

   Från det rasistiska företaget Schwarzkopf.

   Svara

    Rasistiskt?

    Svara

     Schwarzkopf = svartskalle. Antagligen det anonym menar

     Svara

      Det är grundaren Hans efternamn. Lika rasistiskt som att IL använder Löwengrip som brand…

      Svara

       Det finns ca 70000 tyskar som heter Schwarzkopf i efternamn…

       Svara

        Och ett tiotal berg med detta namn…

        Svara

    Är de rasistiska för att deras logotype var en svart bild ett huvud i profil = svart huvud = Schwarzkopf?

    Svara

   Hahahaha…. Detta bör Camilla lyfta i inlägget! SÅ likt ju!

   Svara

   Hahaha dööör så likt!! 😂

   Svara

   HAHAHAHA!!!

   Svara

  Ser gärna ett inlägg som uppdaterar personalsituationen, hur många har sagt upp sig/fått gå? etc

  Svara

  Som så många andra här fascineras jag väldigt över Bella och alla hennes påhitt och sitt sätt att leva. Hur orkar människan med alla assistenter runt omkring sig hela tiden? Torkar hon sig själv i rumpan ens? 🙄
  Kan inte låta bli att jämföra med andra kvinnor som verkligen är framgångsrika, tex Camilla Läckberg. Som roddar familjeliv, skriver i mitt tycke fantastiska böcker, har olika business inom olika områden, främjar kvinnor på ett fantastiskt sätt, bjuder på osminkade bilder iförd pyjamas och nästa bild är hon galaklädd. Och har en stor dos självironi och humor. DET är i mina ögon en framgångsrik kvinna! Inte Bella och hennes lögner och luftslott.

  Svara

   Jag tror inte att IL bajsar alls. Tror faktiskt inte det, hon ser inte ut som någon som kan krysta fram en bajskorv i toalettstolen🤔

   Svara

    Hahahhahaha

    Svara

   Har tänkt att Läckberg börjar bli lite som Bella, hon verkar ta efter henne lite – har någon med sig som filmar när hon gör intervjuer, någon som springer lite före eller efter henne och filmar henne, hon har mua med sig, hon filmar även hotellrum och sina böcker i butiker – när Bella gör det filmar hotellrum och sina produkter i butiker så är det sååå sjukt, sååå fejk och sååå skryt och det hånas… Läckberg säger att hon vill blir störst i världen och ha hus i LA, hon pratar om sin framgång och rockstjärnestatus – hade Bella sagt liknande saker så är det knäppt och skryt och ena med det tredje och det hånas – skillnad på folk och folk. Jag tycker att även Bella har en dos humor och självironi.

   Svara

    Det är så lätt att säga hur kritik mot Bella handlar om jante eller att hon mäts med andra mått än tex Läckberg. Det är väl superhärligt om man har höga mål, är stolt över vad man gjort och vill leva ut sina drömmar! Skillnaden här handlar väl främst om att tex just Läckberg (i det här fallet) faktiskt HAR framgång – mätbart, på riktigt – genom försäljning av sina böcker över hela världen. Hon driver ”Invest in her” med Saliba. Bjuder på vardagsliv med barn, myskläder och osminkat ansikte emellanåt. Det finns en person bakom varumärket, med massor av olika sidor. Hos Bella är allt fokus på henne själv, hon överdriver och ljuger, hon gör inget alls som inte gynnar henne (direkt, inte bara indirekt).

    Svara

    Nja, jag tycker det är himmelsvid skillnad på Läckberg och Bella. Men Läckberg var bara ett exempel, det finns ju oerhört många framgångsrika kvinnor som inte håller på som Bella. Samtidigt kan jag inte låta bli att följa diskussionerna här, det är så fascinerande på ett märkligt sätt. 🤪

    Svara

  Ja alltså det är riktigt obehagligt allt detta med IL, men ändå kan jag inte sluta följa allt…🙈 man saknar ändå den IL som levde med Odd & var en vanlig driven glad tjej. Men detta… att hon inte tar alla varningar och kommentarer på allvar, hon framställer sig själv helt galet på Instastory med alla dessa flamsskratt (samt håret.., håret… det är bara mer hår för varje gång…🙈 ) och varför detta evinnerliga onödiga flämtade med flyg. Så. Ofattbart. Onödigt.

  Svara

   Men även den Bella var ju en roll.. innan Odd var hon ju inte alls så. Tror hon aldrig varit sig själv, utan enbart visat upp roller, roller som hon tror passar för ögonblicket.

   Med odd var det den lyckade familjemamman, som drev bolag och kom hem och slappade i myskläder och med tofs i håret..

   Nu är det någon form av bolagsbyggande självständig kvinna som rullar i pengar,
   Innan Odd så var det en annan typ av Bella

   osv
   osv

   när hon var tonåring så var det Stureplansfestande Bella – å även detta var ju lögn.

   Svara

    Tror faktiskt inte Bella vet själv vem hon är. Det är därför vi kan tycka det är konstigt att hon aldrig stannar upp, går ett steg ut ur sin bubbla. Hon har alltid spelat en roll utifrån vad hon tror kan ge mest uppmärksamhet, sedan om det är positivt eller ej, samt om hon aldrig lär känna sig själv eller ej, blir mindre viktigt. Rätt sorgligt faktiskt.

    Svara

    Ja en roll då med Odd också måhända, men så funkar många här i livet. Vi antar olika roller i olika faser i livet. Det jag menar är att det hon nu visar upp/ leker/skenar iväg med är skrämmande obehagligt o att jag iaf saknar den IL som levde karriärsliv i kombo med familjelivet o allt i lagom dos….

    Svara

    Hon har ingen kärna, inget är äkta. Det är bara olika skal och personas hon spelar upp. Kladdkakafrun och småbarnsmamman var lika fake som alla andra personligheter hon haft. Det är oerhört svårbegripligt för oss som ej har en personlighetsstörning att förstå hur hon funkar, för vi kan inte stänga av våra känslor och empati. Den störda känner helt enkelt inga såna känslor alls, de är som roboter. De speglar människorna i sin omgivning och försöker låtsas att de har känslor och är normala för att passa in i det sociala spelet, därför verkar allt så falskt och regisserat. Den störda spelar hela tiden en roll, och människorna runt manipuleras och behandlas som schackpjäsar. Eftersom de saknar empati och moral kan de göra precis vad som helst för att få sin vilja genom. Det är inte konstigt att fd anställda inte vågar uttala sig, de är livrädda för vad hon kan hitta på. Se bara hur det gick för hajen, som hon påstod att hon älskade. Hon förstörde hans liv fullständigt innan någon hann blinka, bara för att han inte längre var rik. En psykopat kan inte känna vare sig kärlek eller ånger, förmågan saknas på samma sätt som vissa saknar ett ben. Det är alltså inte tal om att de medvetet väljer att vara iskalla och stänga av sina känslor, de har inga. Att lägra rika mäktiga gifta män är ett sätt att försöka få hållhakar på såna som kan ta henne framåt mot målet att bli världens mäktigaste kvinna. Bara att säga något sånt avslöjar direkt att det rör sig om en person med en väldigt störd verklighetsuppfattning. Hon är mycket sjuk och jag tycker så synd om alla som hamnat i hennes väg och blivit krossade. Det är ofattbart att vissa fortfarande inbillar sig att hon är en förebild för kvinnor!

    Svara

     Bästa beskrivningen jag hört om Bella och den typen av personer!
     På pricken och samtidigt skrämmande. Såna här personer ska man se till snabbt att få ur sitt liv om man har oturen att komma i deras väg.

     Svara

     HON förstörde HAMPUS liv…? För att han i hemlighet spekulerat bort 20 miljoner och fått indrivare på halsen? Han förstörde sitt liv helt på egen hand, allt Bella gjorde var att gå ut och berätta om det.
     Det kan finnas mycket man kan klaga på vad gäller Bella, men det här är faktiskt inte en av de sakerna.

     Svara

      Hur var det ens Bellas sal att berätta om?? Hon inte bara berättade utan kryddade historien om hajens misslyckade affärer så det blev en enorm dramafilm. Hon påstod att han aldrig mer kan befinna sig i Sverige, att hans karriär är död, han måste glömma sig bla bla men idag lever han ju som han gjorde tidigare, är i Sverige, fortsätter med aktier m.m.?? Hon ljög och snackade skit för att förstöra honom.

      Svara

     Anonym 14:30 👏👏👏

     Svara

   För att dölja de extra kilona. Mycket bullar under vintern antagligen.

   Svara

    Eh, va? Onödig kommentar Anonym 10:34.

    Svara

   Jag förstår inte alla er som saknar henne från Oddtiden. Ok att ni som var gravida och hade småbarn samtidigt tyckte om att följa henne då, det köper jag. Men hon var ingen sympatisk person då heller, hon skrev otroligt nedsättande om transpersoner och levde på att hata feminister för att Odd hade de åsikterna. Är det ingen som minns det? Hon som ”äter upp män” anpassar sig alltid till dem konstigt nog. Hon har inte varit normal sedan hon var med Nils, men vem vet vad som var äkta ens.

   Svara

    Precis!!! Hon gick så långt att hon näthatade på transbarn på ett specifikt gymnasium i Stockholm.

    Svara

    Bella formar sig gång på gång efter den hon dejtar/har en relation med. Utseende, åsikter osv.

    Svara

  Camilla, -Om du klipper ihop filmer från instastory, kan du snälla texta vad de säger? Anledningen till att jag kollar på dina filmer istället för direkt på Isabellas instastory är för att slippa ha ljud, inte för att läsa ett eller två citat från videon. Jag förstår att det tar lite längre tid men om du ändå klipper ihop filmerna så känns det inte orimligt?

  Svara

   Det finns inget ljud att texta…

   Svara

    Ljudet brukar vara:
    ”klapper av klackar”
    ”hysteriskt skratt”
    ”startande jetplan”

    Svara

     😂😂😂

     Svara

     ’släng med hår’

     Svara

     *smacka med läpparna*

     Svara

    De pratar i taxin, visst?

    Svara

  Jag älskar verkligen Bella förr i tiden.
  Tänk va nice det hade vart om hon en dag bah: ALLT VAR ETT PROJEKT! Självklart så är jag inte denna galna kvinna som ni sett under dessa år. Nu återgår jag till vardagen.
  Jag blir på riktigt ledsen av att se en så klok tjej bli helt kvaddad av sig själv.

  Svara

   Ja det måste väl ändå bara vara ett projekt, ingen kan väl på riktigt vilja framstå på detta sätt. Jag hoppas verkligen att den här teatern är en liten del av il tillvaro och att hon därutöver lever ett hyfsat normalt liv.

   Svara

   Det vore ju extremt intressant!

   Svara

  Jag tror hon är ett konstprojekt. (Egentligen bor hon i en liten stuga i Lillköping, väster om Stockholm.)
  Eller så vill hon bli den nya Victoria Silvstedt. Känd enbart för sitt leverne. Rik för att hon är supersmart. Särskilt vad gäller börsen.

  Svara

   Följer Victoria på instagram och är faktiskt imponerad av hur hon orkar resa mellan olika länder för jobb. Visst är det utseende fixerat men det är mer ”här är mitt liv” än skryt om att nu flyger jag privat/första klass. Liksom mer nedtonat men visar ändå upp en lyxig sida.

   Svara

    Alltså… jag menade att Silvstedt är supersmart.

    Svara

  Jag hoppas på att det blir en enkelbiljett till USA snart, så kan hon sitta därborta och fnissa tillsammans med Gunilla Persson. Orka.

  Svara

   The Gunilla och The Blondinbella ensamma i ett rum. So fun!!!!!

   Svara

  Det värsta är att hon tror hon är Agneta Fältskog ändå. Det är scary.

  Svara

  Jag måste vara urbota korkad men jag fattar fortfarande inte vad hela hennes business går ut på??? Och vad alla dessa möten i USA och England t.ex. egentligen handlar om? Varför måste hon dit personligen, med privatjet och en hel stab? Vem träffar hon på mötena?? Man får aldrig ens en vink, bara att det är ”möten”. Vad går mötena ut på och vad beslutar man?? Köp och sälj av aktier etc sköts ju online och är inget man gör personligen över ett bord. Eller???? Upplys mig, någon, please!

  Svara

   Fattar inte heller varför det har varit så ”hectic”.. varje gång sitter ju teamet på nått flådigt hotell med varsin dator, fika o knapprar. Känns som att de lika gärna kunde sitta o surfa hela högen. Very hectic…

   Svara

   Fattar inte heller vad hon gör mer än leker ”mäktig” 🙈 Men tycker att det känns som att hon bara blir mer och mer desperat.

   Svara

   Kolla klipp när de jobbar… Alla andra sitter i telefon, med dator osv, medans Bella blir borstad i håret. Förutom när de ska filma en ”power-video” till IG, då lägger hon upp datorn i knät på flygplanet. ”So hectic”, sitter med block och penna och tittar allvarligt ner i sina knökfulla anteckningar….?
   VEM som helst som driver business och härjar runt på alla dessa ”meeeeetings” hade väl nämnt lite VAD man gör, vem man ska träffa eller målet med resan? Här, ingenting. Enbart yta, yta, yta. Plan, hotell, gym, massage, roomservice…. Eh?

   Svara

    Jamen precis!! Vad GÖR de? Vem möter de? Är det top secret? Vaa??

    Svara

    Lika mycket avsaknad av substans som i de tyska hårspray-reklamerna som länkades ovan, ta en titt om ni inte gjort det – är ju helt befängt, driver de??

    Svara

   Det förstår inte jag heller. Jag får inte grepp om vad hon arbetar med, var kommer alla pengar ifrån? Går det att tjäna så mycket pengar på att bli sminkad, åka flygplan över hela världen och att bli stylad? Tjänar hon då mycket pengar på sina hudvårdsprodukter och blogg så att hon kan leva detta miljardärsliv? Jag förstår inte, hon måste verkligen vara megakändis över hela världen, större och rikare än Beyonce??!!

   Svara

   Hon låtsas jobbar bara för att verka viktig!
   Allt är påhittat!
   Som Dolly skrev, hon kan ju knappt räkna! Hon har inte gått ut gymnasiet ens!
   Hon spelar olika roller efter vad som passar just nu.
   Titta på hennes hem! Finns det något personligt där överhuvudtaget? Nej, de är lika själsligt dött som tyvärr Bella är inuti!
   Tycker hon är skrämmande faktiskt, ungefär som hennes iskalla skratt.
   På fullt allvar hoppas jag att hennes barn inte tar för stor skada 🙁

   Svara

   Det är nog egentligen ren och skär införsäljning hon försöker sig på. Hon har ju klet och kladd hon vill ska säljas på diverse hyllor runt om i världen och då kan de boka möten med inköpsansvariga på olika ställen – men det brukar inte vara så glamoröst. Tror inte att hon är så upptagen egentligen. Hon har ju i alla fall hittills inte varit så operativ alls och inget ont om Simon men det är inte så vanligt att man går från personlig assistent/sekreterare till VD på ett företag på bara några månader. Har inte koll på vad han har för utbildning men kan ju inte ha varit supermycket annat än rent praktiskt rodd som han pysslade med i båda rollerna. Strategiskt verkar deras enda plan vara att rusa fram i 180 och vägra utvärdera eller lära sig på vägen. Tror att hennes fall kommer bli att hon försöker driva bolagen och bloggen på samma sätt, hon tror att hon kan pumpa ut innehåll och produkter i samma takt och när det behöver klickas och köpas så går det bra att provocera/manipulera… men hon måste nog sätta sig ner och sätta fler, mer specifika mål än bara ”bli rik” och ”väx fort”.

   Svara

   Väldigt märkligt.
   Kommer att tänka på min sons klasskompis pappa som jobbar internationellt på heltid utan att behöva lämna Sverige.
   Att jobba internationellt idag betyder nämligen inte att man reser hela tiden utan det sköts via telefon, mejl och Skype.

   Svara

    Jag har samma sorts arbete. Reser extremt sällan, speciellt för man vill hålla kostnader nere samt hållbarhetstänk. Mina kollegor som har barn vill inte vara borta från sina barn heller vilket känns väldigt rimlig.

    Svara

  Men vad kostar det med all personal, hyrflyg, hotell och allt annat? Även om det nu skulle vara så att det kommer in pengar, så måste det forsa ut i en väldig takt.

  Svara

  Av alla hundratusentals affärskvinnor i världen ska hon bli den mäktigaste av de alla i alla kategorier? Även Donatella Versace (de är i samma ”bransch” typ)? Det kan inte ens bli möjligt. Och NEJ, är inte avundsjuk. Är bara realistisk.

  Svara

   Håller med dig. Utöver det är det märkligt att hon ser så mycket fram emot att inspirera kvinnor när hon väl är number one. Men är det något som hindrar henne att börja göra det idag? Varför behöva ha en specifik position för det? För i själva verket är hon inte intresserad av andra kvinnor. Vi är bara konsumenter och publik för henne. Men hon vågar inte säga det. Liksom hon inte vågar säga att hon vill bli störst och bäst för att hon är osaker och otrygg i sig själv. Bella, om du läser här – being number one kommer inte lösa dina problem.

   Svara

  Denna video är bara vackra bilder, inga ord. Orden går inte att ta med för då faller allt ännu plattare. Det är mera en reklamfilm för privatflyg. Tycker det är märkligt att hon får så många framträdande på seminarier, gör arrangörerna ingen research? Eller är det för att få in en friskt fläkt? Pinsamt. Visst gör hon detta enbart för att provocera. Hon älskar uppmärksamhet. Hon vill vara en berömd stjärna. Tragiskt.

  Svara

   Hon kanske får dessa framträdanden som någon form av komiskt inslag, bara det att hon inte förstår det själv?

   Svara

   Reklam för privatflyg eller hårspray 🤔

   Svara

   Jag tror arrangörer tänker på henne som ett inslag i den stora agendan. Typ, de har någon som diskuterar hur tech ser ut idag, vad är framtiden, hur lyckas man online som företag etc. och sedan känner man att man behöver en bloggare för att det är så stort online idag och påverkar många. De väljer Bella för att hon syns och pratar om hur hon lägger upp inläggen, hur kommentar styrs för att dra trafik och att allt är uttänkt.

   Sedan att hon tror hennes strategi gör henne till en business woman är en annan historia. Poängen är att jag tror arrangörerna använder henne bara som en ”tick” i deras lista.

   Svara

  Svara

   Inte förvånande alls… Han har ju glatt deltagit i hennes show om ”hoten” mm…

   Svara

   Och där bekräftades det att Amanda kontaktade honom om jobbet dvs hon ”stal” Simon från Bella. Är Simon en liten bricka i en hämnd måtro? Inte för att han inte är duktig men ändå.

   Svara

    Det tror jag absolut!
    En hämd som serverades iskall!

    Svara

     Ja det är han. (Något som alla inklusive Isabella har förstått – förutom Simon själv då)

     Svara

      Simon har fullt upp med att tro på sin egen förträfflighet. ”Redan som 20-åring…” Här förväntade jag mig att han var iaf närmare 30 i intervjun men så är han bara 23 år. Kalla mig gärna åldersdiskriminerande men det är inte mkt livserfarenhet i en så ung människa så undrar hur olidlig hans hybris kommer bli om det fortsätter på samma spår. Eller om han kommer avpolletteras så snart Perfect Day fått ut de de ville = jävlas m IL.

      Svara

      Kan det vara så att han också egentligen ville lämna och så kom detta förslag?

      Svara

    Hämnd för vad? Vad har jag missat?

    Svara

     Amanda och Co skulle producera en dokusåpa med Bella, ungefär som Wahlgrens, men Bella hoppade av… och Amanda och Co blev topp tunnor rasande!
     Var väl typ 2 år sedan

     Svara

      Tack!

      Svara

    Det är väl ganska naturligt att man headhuntad efter sitt första jobb? så har det varit för mig och de flesta jag känner, man blir kontaktad av intresserad arbetsgivare och tar en diskussion och ser vad de har att erbjuda.

    Svara

   Varför gör han inte det då, jobbar med henne tills han dör?🤔

   Svara

  Helt fascinerande att hon släpper igenom kommentarer om den påstådda mannen och mycket annat. Hon vill bara ha trafik i sin blogg och sedan blir det kommentar på kommentar. På samma sätt som hon älskar att skriva förens och få kommentarerna om att det är fel.

  Svara

   Strategi, hennes sommarprat eller ursäkt för nya lokalerna kanske handlar om allt hat hon plötsligt fått och visar kommentarerna som exempel.
   Att hon alltid får negativa och ifrågasättande kommentarer spelar ingen roll för hon har inte godkänt dem tidigare och det finns inga bevis.

   Svara

   Oj mycket filter hon använt.

   Svara

   ??

   Svara

  Hon kanske inte uppdaterar i realtid. Det brukar jag dra mig från att göra. Höll på att lägga upp en bild häromdagen var jag hade parkerat, för det var lite roligt, men så ändrade jag mig för jag blev nojjig att nån skulle komma och vandalisera min bil. Inte för att jag har lika många stalkers som Blondinbella 😉 men ändå. Palla ta risken.

  Svara

  Något som också är intressant är varför hennes senaste inlägg på instagram bara fått 109 000 visningar efter 19 timmar, med tanke på att hon har 461 000 följare?

  Svara

   105 000*

   Svara

   Bara? Det är väl många visningar. Hon hade väl 50.000 visningar efter bara typ tio minuter. Kanske det som skaver i C och vissa andra 😉

   Svara

    Jag tycker det är ganska bara med tanke på följarantalet 🙂 det är ju mindre än en fjärdedel som sett denhär flashiga filmen efter nästan ett dygn.

    Svara

     Nejdå det är inte bara. Det vanliga är att inte alla följare tittat på filmklipp. Jämför med andra som har t ex 50.000 följare och deras klipp har setts av tiotusen eller tjugotusen. Så tyvärr, ledsen.. Men det finns säkert annat som kan glädja dig idag hoppas jag 😉 Att över hundratusen sett på hennes filmklipp säger en del om intresset för henne..

     Svara

      Antar att du menar att instagrams algoritm gör att Isabellas video inte når ut. Det är ju precis vad jag också menar, hon (och många andra) interagerar inte med sina följare. Det är helt enkelt inte intressant, även om du flyger privatjet och vill bli världens mäktigaste kvinna 😃 jag tror mer på att vara personlig.

      The users decide what they want, and the algorithm delivers it.

      Svara

   Hennes senaste video innan dess (från 20:e april) har 95 000 visningar. Det är ju inte mycket.

   Svara

   Tycker inte det är bara. Alla sitter inte med Instagram varje dag och en hel del har säkert missat beroende på var den hamnar i flödet. Jag följer många och missar majoriteten.

   Svara

   Jag har fått inlägg från Bellas konto i mitt flöde fast jag inte följer henne (betald reklam för hennes konto alltså), räknas sånna visningar?

   Svara

   De som jobbar med influencer marketing brukar säga att det är bra siffror om videoinlägg setts av ca 5-10% av följarantalet, så att bellas video har setts av 20-25% är ju jättebra.

   Svara

    Jasså okej, hade ingen aning om att dom hade så låga förhoppningar på räckvidden 😃

    Svara

  Allvarligt?
  Följer verkligen vuxna människor detta svammel? Första gången jag ser något om detta och blir allvarligt oroad för våra barns framtid i denna mediakarusell. En bimbo blondin som är i otroligt behov av uppmärksamhet. Businesskvinna!!😂😂😂😂😂

  Svara

  VAD HAR HON FÖR JÄVLA STÖRNING, TA BORT DET DÄR FEJKADE SMILET ILLA KVICKT…

  Svara

   Varför väljer du att läsa om bella om du blir så upprörd av hennes leende?

   Svara

   Vilken löjlig kommentar.

   Svara

  Av alla ”stalkers” hon haft finns de väl bara bevis för en?
  Tycker man läser här ofta om att hon har stalkers o behöver säkerhet mm. Men ändå uppdaterar hon alltid var hon befinner sig mm. Om hon nu har några stalkers så bör hon börja tänka sig för de har slutat illa för en del ” kända” spec kvinnor med manliga stalkers. Dessutom tror jag hon är väl mest känd här?
  O detta med bli världens mäktigaste kvinna tycker jag säger en hel del av vad för typ av person hon är. Större egoist får man leta efter.

  Svara

  Ser man på Pingis story så hintar hon om en problematisk vecka. Tycker också hon ser lite ”down” ut. Något är på gång kanske.

  Svara

   Hon är inte oskyldig själv direkt

   Svara

    Berätta mer!? 😮

    Svara

     Hon och Bella är ju partners in crime så att säga! 😂

     Svara

  Men alltså, är det PS hon är med i London?

  Svara

   Nix, han har för längst dumpat henne. Han fick det han ville (ligga) och sen drog han sig ur. Bokstavligen.

   Svara

    Även om detta om PS skulle vara sant är det väl verkligen inte säkert att han avslutade det. Löjliga spekulationer och nedvärderande språk. Lite höjd kan man väl hålla?

    Svara

  Personligen får jag en känsla av att det inte finns så mycket som är äkta och förstår inte heller varför man hela tiden talar om var man befinner sig om det finns en hotbild 🤔 Tittar på filmen och får en känsla av ”Falcon Crest” 🤔 vet inte riktig varför men det var det första som dök upp 😏

  Svara

  Hybris de lux.
  Hyra in ett filmteam som klipper ihop en fruktansvärt pinsam reklamfilm om sig själv. Liksom vilken seriös affärskvinna gör det . Business woman bullshit att hon är. Förstår inte att hon får arvode för att sitta och bli intervjuad inför seriöst branschfolk som en ”förebild”.
  Hon är bara en i mängden influencers numera som kan köpas för samarbeten och har ett eget kladd&klet brand.

  Svara

  Det här var väl bara några dagar efter ”hotet” och uppbrottet med H, då hon tvingade sig till GBG för att vara med på detta. Var det kanske här de träffades må tro? https://www.fastighetsvarlden.se/seminarier/handel-hotell-mat-fastigheter-2018/

  Svara

   Bella var inte i Göteborg den dagen. Det var Pingis som var med på seminariet (som det står i programmet).
   20 november 2018 höll Bella sitt anförande vid Anders Walls event i Uppsala. Lätt att kolla i hennes blogg.

   Svara

  Jag tror att hon skriver på bloggen att hon ska vara på hotellet och vila hela helgen för att det ska verka naturligt att hon inte har några foton från helgen att lägga upp på måndag. Hon har definitivt en dejt, och det är en man med pengar.

  Svara

   Det är så Lindsey Lohan ryktas hålla sin livsstil flytande så en vet ju aldrig. (Inte för att jag tror B sysslar med det)

   Svara

    Hon har väl Sugardaddys

    Svara

   Intressant vinkel! Håller med.

   Svara

  Pingis i Staffan stories visar också på att något inte stämmer. Popcornen är klara! Pling säger micron!

  Svara

   *instagram damn you aoutocorrect!

   Svara

   Pingis i Staffan är bra annars tycker jag.

   Svara

  https://youtu.be/XKfQAaxZtPo
  Från 2011(!)

  ”…Då var jag 14-15 år. Och så tänkte jag så här, mitt liv är så jävla tråkigt. Så jag får hitta på ett liv. Jag får hitta på en karaktär. En person som inte är jag men som lever ett skitcoolt liv.”

  Senaste (cirka) två åren speciellt känns som IL har fasats ihop mer och mer med karaktären hennes så hon faktiskt kanske själv inte vet vad som är vad.

  Svara

   Ja den här karaktären är hon verkligen än idag!! Lever till 100 %!!

   Svara

    Ja och hon verkar inte riktigt ha koll på gränsen mellan fantasi och verklighet. Kanske därför hon tycks ta så stora risker med allt, såväl ekonomi som privatliv, företagande, relationer. Undrar verkligen om hon är annorlunda när ingen ser på.

    Svara

     Jag tror också att det är därför hon försökte skapa en klon, när det inte gick (ännu 😊), har hon själv fått fortsätta att axla rollen.

     Svara

   Här är en liknande intervju i bättre kvalitet

   Svara

  Nu verkar det ha städats ordentligt i Bellas kommentarsfält. Alla kommentarer och namn på den nye mannen (sant eller ej) är borta. Kan inte förstå hur det kunde släppas igenom från början. Han verkar ju också vara en man med en del integritet och tyckte kanske inte att det var så kul för honom och hans familj att figurera i Bellas blogg.

  Svara

   Vad var namnet för oss som inte hann se före städning?

   Svara

    Erik Selin

    Svara

     Men han är ju 52 år och hon är 28 år..
     Nåväl, pengar är väl allt som hon tittar på.

     Svara

  Ordet ljuvligt gör ont i mig. 😂
  I början tyckte jag synd om henne när hon berättade om sina stalkers men hon börjar kännas för obrydd och oförsiktig för att allt hon sagt ens ska va lite sant.

  Svara

  Men är inte den Bella som syns den klonade versionen, håret mimiken sminket känns så överdrivet, så någonstans sitter den riktiga Bella och skrattar åt oss som tror på detta.

  Eller så flyttar denna Bella till NYC där hon försörjer sig som reklammodell, kanske något à la Anna Anka.

  Svara

   Vi vill helst inte ha henne i NYC. Kan ni exportera henne till månen istället?

   Svara

    Vi?

    Svara

     Ja, vi som bor här?

     Svara

    On behalf of the people living on the moon, we politely decline your offer and kindly pass her on to the residents of Pluto.

    Svara

   Ja jag tänker också så. Det här är klonen som hon försökte skapa. Jag hoppas (mina modersinstinkter) att hon har ett annat liv utanför det här.

   Svara

  Alla jobbet på sitt sätt.

  Svara

  Tihi, so fun! Ser fram emot att se Angela Merkels och Beyonces filmer. Jag menar, Bella är så cutting edge och trendsetting att aaaaaalla power women of the worlds kommer att göra sina own moovies on their planes with sina egna hårbrushes och laptops nu. The hårbrush är bevis of power!

  Svara

  Det är också så pinsamt när hon säger att hon ska ”do a speech” när det aldrig någonsin är så. Hon sitter ner och blir intervjuad på scen av någon som ställer tillrättalagda frågor som hon lämnar pinsamma svar på. Undrar om hon någonsin blir inbjuden två gånger till ställen hon hållit sina ”speeches” på. Tvivlar. Stackars publik. Vi kan åtminstone slå av videon men de sitter där och tvingas lyssna på eländet. Hon skämmer ut Sverige.

  Svara

  Minerna/ansiktsuttrycken på alla dem som INTE gapflabbar i kabinen….

  Svara

   Då ser man tydligt vilka som är mer normala!

   Svara

  Har alltid ogillat BB . Ända sedan hon hade sin webbshop som var en ”kränga varor billigt ifall alla köper skiten”. Detta var kanske 10 år sedan. Hon har alltid varit för mig ett ljug och en lögn som man drunknar i. Hon har aldrig gjort ngt själv. Det som gör mig förbannad är inte att hon är ”framgångsrik” utan att hon framställer sig själv som det på andras bekostnad. BB är en idiot som inte kan Starta/skapa/slutföra ngt själv. Hon har ett varumärke, vilket är kul. Men vem skapade det? Hennes far. Det har hon sagt själv. Hon är ett hån mot alla entreprenörer i världen. Hon gör inte ett piss själv. Det är som att hon lever efter mantrat ”good artist copy. Great artist steal”
  Fast hon vet inte ens hur man ska agera för att stjäla ngt.

  Det sorgliga är att alla hatar att se en rik bli fattig. Så hon kmr alltid landa på benen.

  Svara

   Hon är en klassisk narcissist och de är av sin natur sådana som kopierar/snor från andra,, utnyttjar, ljuger och bedrar… skulle INTE bli förvånad om det en dag uppdagas att hon gått bankrutt och har en massa skulder.

   Hon inbillar sig att hon ska slå igenom i USA, men grejen är att där är de faktiskt intresserade av dem som verkligen innoverar och presterar. Hon kommer inte att slå igenom där och det gläder mig (hon kan för det första ingen engelska!!).

   Svara

  Det är inte märkligt alls.. det är så Isabella jobbar.
  Hon förklarar det bra själv i den här intervjun från 2012 där hon berättar hur hon ljugit för att komma dit hon är idag.

  Svara

   Kollade intervjun Maria länkade till som gjordes 2012.
   I slutet av intervjun (38.46) så får Isabella frågan ”Och så ska du gifta dig”
   Isabella svarar:
   ”Ja nästa år. Jag var så rädd. Jag sa till min kille, när jag gifter mig så kommer jag vara 22.
   Och så tänkte jag tänk om jag skiljer mig när jag är 24. Det blir så här jobbigt liksom att gifta sig igen.
   Och då blev min kille lite stressad och då sa jag att vi inte alls skulle göra det så då blev det bra”.

   Svara

  Isabella har Narcissistisk Personlighetsstörning, med alla kriterier.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.