Influenciska kollektioner

Det var ett tag sedan jag kikade på vad för kläder och liknande våra kära influencers designat, så varför inte slå påsarna ihop och göra en sammanställning?
Här har jag plockat lite grejer jag snappat upp, den äldsta måste vara Gynnings samarbete med Bubbelroom och nyast – Linn Ahlborgs ormiga samarbete som inte släppts än.

Någon favorit? Eller icke-favorit?

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Camilla.
  Vad sägs om ett inlägg där du intervjuar Dolly så man får en samlad överblick? Istället för att Dolly lägger kommentarer lite här och där i inläggen som man inte hittar😊

  Svara

   Hur vet du att inte Dolly är Camilla själv eller hennes kille för att skamma Bella och för att få upp läsarantal och fler kommentarer och starta rykten, eller kanske det är H eller vem som helst som vill trolla och j-vlas. Inte särskilt schysst vilket fall som helst för de övriga anställda där som kan blir misstänkta, fy så lågt.

   Svara

    Men åh Stollis💕 Gör en egan tråd gullis.

    Svara

     Personen kommer ju med relevant kritik, varför inte bemöta den istället?

     Svara

      Ta den kritiken med någon som är intresserad då.
      I värsta fall får väl Camilla intervjua sig själv då. I dont care. Men då det kommer från stollis så tar jag inte kritiken på allvar. Punkt slut.

      Svara

      Helt ärligt nu ”pusselbit”
      Stollis är varenda tråd. Överallt. Och klöser sig fram för att få gapa om hur lågt allt är, camilla hittar på, kritikerna är psykiskt sjuka etc etc etc. Hon är extremt tröttsam och jag skulle råda henne till att sluta läsa här inne om hon tar så fruktansvärt illa upp av det som skrivs här👋🏼 Det är uppenbart ohälsosamt för henne att läsa det?

      Svara

      Jag vet vem Dolly är och det är inte jag. 😉 Eller Hajen.

      Svara

       Simon?🙄

       Svara

        Sluta spekulera. Det kvittar vem det är💕🦄🤷🏻‍♀️

        Svara

         Exakt!! Sluta spekulera, ni skrämmer bort hen!

         Svara

          Ok🙈

          Svara

          Hahaha. Det här är så kul egentligen.
          Vi pratar om Dolly som om hen vore ett vilddjur på savannen…”and there it is in all its glory, oh…its magnificant, so rare…sccchhhh…we must not scare it”😂

          Svara

           Hahaha gissa vilken röst jag hörde i huvudet när jag läste 😂

           ”The Dolly is safe… For now. Lurking in the shadows is what is called a Blondinbella. Very rare, and… Very dangerous”.

           hahaha nu kommer jag inte kunna sluta prata som Attenborough resten av natten på jobbet. Ack ack stackars kollegor 😀

           Det var exakt hans röst jag var ute efter, kul att ni tänkte samma😂

         Läs vad Dolly skriver och hur så förstår ni också vem Dolly är. Krävs ingen raketforskning. (Och nej, jag menar inte att det är Camilla som någon ovan)

         Svara

          Nope. Har inte en susning faktiskt😳

          Svara

          Nej, jag har nog inte din analysförmåga tyvärr. Upplys mig!

          Svara

          De håller på med en stämningsansökan och det har tagit en del tid, energi och resurser så en del annat har fått stå åt sidan. Gissar att IL snart kommer gå ut med det.

          Svara

           Stämningsansökan? Mot vem/vad?

           Mot denna sida och allt som skrivs här antagligen.

           Kan subtilt påpeka att Dolly som skrivit kommentaren här ovan är en annan Dolly än den som skrivit om Löwengrip de senaste dagarna (baserat på ip-nummer)

        Inte simon. Camilla o dolly har haft kontakt långt tillbaka. Dolly är Camillas insider. Hade det varit simon hade han bara varit en jävla backstabber.

        Svara

     Men åh C, orden stollis och gullis avslöjar dig, gulligt. Ja för det är ju inte stolligt att tro på vad anonyma personer skriver på nätet på skvallerbloggar och Flashback där många har som syfte att sprida dynga och hitta på skit om folk. Inte stolligt att vara besatt av någon och spendera helgen och sin mesta tid av att göra narr av, kränka, spekulera och sänka någon. Inte stolligt alls att missförstå, vinkla och vända allt till fel för att få någon att se dålig ut. Vad är man för en människa då kan man undra, hur mår man då? C är mästermanipulatör.

     Svara

      Öh alla här kan peka ut vem stollis är🤭…Hon/du är rätt uppenbar liksom.

      Svara

      Och vem är du av alla månniskor att tala om hur folk ska spendera sin helg😂 Du sitter ju och övervakar varenda kommentar här! Dygnet runt. Camilla får iaf lön för mödan. Vad får du?

      Svara

       Men snälla.. du vet väl inte vem eller hur länge eller ofta någon eller jag sitter och övervakar varenda kommentar? Hur i herrans namn skulle du kunna veta det 15:33? Dygnet runt? Gör du också det då eller? Det kan inte finnas fler som tycker ungefär samma sak tror du, det finns som du ser många anonyma och många åsikter. Himmel alltså…

       Svara

        Nej. Med tanke på att det alltid är DU som skriver samma kommentarer under samma sorts inlägg dag, kväll och natt så är det rätt lätt att lista ut nör det är du som skriver. Det slår aldrig fel.

        Svara

         Det räcker liksom att se de klockslag som du skriver på för att veta att du spenderar 98% av din tid här inne desperat efter att försvara Isabella Löwengrip. Jag förstår bara inte varför och vad du får ut av det? Du vill ju heller aldrig ens försöka få folk till att förstå varför du känner detta ansvar inför att göra det?

         Svara

          Exakt. Jag skulle respektera Stollis fanatiska försvarande av Bella mer om hen kunde tala om vad som ligger bakom hens engagemang i Bella. Vad är det Stollis ser upp till och beundrar? Det måste finnas en anledning till att det är så viktigt att försvara just Bella.

          Svara

           Åh herregud galningar! Varför måste någon se upp till någon för att någon försvaras? Varför blir ni inte lika galna när andra personer försvaras. Är det bara en endaste person som kan försvara, ingen mer än EN ENDA person som inte bara vill kasta skit på Bella. Dårarnas tillhåll här…🙄 😱 🙈

           Say whöt? Är

           Say whöt? Är du ny här?
           Det handlar inte om försvaret i sig utan om att hon är besatt av att skriva på varenda kommentar som rör Bella. Alltså, varenda en, dag som natt, långa inlägg där hon är helt rabiat ologisk och inte ens bevisade fakta får gå obemärkt förbi utan att hon spottar och fräser på folk som diskuterar. Det är inte sunt och det är heller inte ett normalt beteende, hon anklagar CC och alla läsare här inne för att vara besatta av IL när det i själva verket är hon själv som knappt kan gå en timme utan att hon måååste gå till attack på alla här pga kommentarer som rör IL.

   Ge er till tåls lite så kommer kanske den där önskan gå i uppfyllelse. 🙂

   Svara

    Något som jag undrat över är – Hur kan Dolly ens bry sig om att de på Löwengrip vet vem hon är? Om hen bara talar sanning och berättar hur HEN upplevt saker, hur kan det skapa problem mer än de kanske blir lite arga på henne, är det isåfall det du/Dolly inte vill – att Löwengrip blir upprörda? Fattar inte.. hade jag jobbat där hade jag exposed ALLT – som i MIN ÅSIKT och MINA upplevelser, det kan väl ingen anmäla?

    Svara

     Om du hade jobbat där så hade du nog skrivit under ngt slags tystnadskontrakt, varför tror det är så många som är tysta trots uppenbara skäl till att tala tänker jag. Bla livvakten.

     Svara

      Livvakter är väl de som i första hand ska vara tysta. Det ligger liksom i jobbets natur att man kniper.
      Den första livvakten (som Bella komma så nära ”personlighetsmässigt”) pratade med tidningarna.
      Väldigt oproffsigt.

      Svara

     Plus, se bara hur hon kunde slänga sin ehna Odd under bussen under separationen, hon framställde honom som ett monster.

     Svara

      Tror inte en sekund på att Odd skulle skriva på någon som helst kontrakt som säger att han ska vara tyst, hon är inte Hillary Clinton, kom ner på jorden lite. Vissa snackar om henne som om hon har all makt i världen haha, vad fan svamlar ni om?

      Svara

       Det var inte det jag menade heller utan jag syftade på att om hon kan sälja ut sina barns far, ja då kan hon försöka sänka vem som helst. Odd är tyst för sina barn. Tror jag.

       Svara

       Det är klart att han har gjort, kolla hans levnadsstandard. En man som knappt kunde få ett jobb, kör ny dyr bil, har ett dyrt boende på Lidingö..
       Det är inte så många oavsett hög inkomst som har råd med det…

       Svara

        Odd har aldrig haft problem med jobb? Får du det ifrån?

        Svara

        Odd verkade ju sjukt osympatisk på den tiden de var gifta, och det var fler än jag som reagerade på hans dryga raljanta sätt (nej inte charmigt ironiskt som vissa är, bara drygt). Nu när det är slut verkar han vara allas gullegris, iaf här i kommentarsfältet. Märkligt.

        Svara

         Instämmer.

         Svara

     Hur kan Isabella skapa problem för folk som skär sig med henne? Se vad hon gjorde mot H som hon påstod att hon älskade. Vanliga människor har ingen chans att försvara sig mot någon som kapar den vid fotknölarna och förtalar dem när denne har hundratusentals följare och beställningsartiklar i expressen redo. Förstår 100% att en före detta anställd inte går ut med sitt namn.

     Svara

  vill bara läsa om bella, har jag blivit störd?

  Svara

   Då är vi nog många som är störda 😂

   Svara

    Grupp psykos 😜

    Svara

     Hahaha

     Jag tror att det är för att det är typ nu eller aldrig – det är verkligen nu som allting kommer visa sig, om hur allt blir med Löwengrip etc. + nya ”kärleken”.

     Btw, Jag tror Bella långsamt lägger upp det att hon kommer lämna Sverige d.v.s. lämna Löwengrip, bl.a. med det välkalkylerade texten idag på hennes blogg om att hon inte kommer ge mer intervjuer i Sverige.

     Svara

      Läste också det inlägget och ärligt talat så förstår jag inte varför hon måste ”stänga en dörr för att öppna en annan”. Hur kan det göra något sämre att ge intervjuer i Sverige? Ska hon lägga ner sin blogg då också eftersom den är skriven på svenska och läses av svenskar?

      Jag börjar misstänka att hon gömt pengar i utlandet och nu försöker suga ur alla ekonomiska medel hon kan innan hon stänger dörren till Sverige och lever ett fejkliv utomlands istället. Jag tror att hon visste precis vad hajen höll på med och att hon är av samma skrot och korn.

      Svara

       Ja, man undrar ju vart de där 30 miljonerna tog vägen.
       Alla kanske inte förlorades i spekulationer om man så säger.
       Hajen kan ha byggt upp ett eller flera ekorrbon här och där med delar av pengarna.
       Det som brukar kallas fu*c*k off-pengar 🙂
       Köpte Hajen en Bentley till Bella kan han ju ha gjort annat också.

       Svara

   Haha samma här. Jag tänker på henne och allt skvaller så jag har svårt att plugga. Det är fan ta mig inte normalt 😅

   Svara

    Men duuuu samma här😂😂😂 Min uppsats tar stryk!!! Skäms fasen lite

    Svara

   Du är inte ensam. Jag behöver Bella-rehab!

   Svara

    Detox är vad som behövs!
    Lavemang först och sen ångbastu efterföljt av vattendrivande dekokter 🙂

    Svara

     Hahahaha, ja tack! Vi borde skämmas! Snacka om guilty pleasure.

     Svara

  Svara

   MEN FY F*N!! Uppmanar alla influencers att genast sluta samarbeta med dem! vd: n är ju riktigt pinsam i sina bortförklaring. Läs även den i artikeln länkade reportaget som e-handeln gjort ang att de tar in unga personer och ej har kollektivavtal bla.

   Vi konsumenter bör aldrig handla där innan de skärper sig, och vara tydliga med varför vi bojkottar dem!

   Svara

  Smygreklam! Smart maskerad smygreklam för Bubbleroom eller Nakd, Nakd förekommer ju ofta här, du visar ofta upp nakd här.

  Svara

   Lol.

   Svara

   Att du bara orkar……..

   Svara

    Så naiva, bra för CC. Hennes soldater är snabba till undsättning. Att vissa orkar kan man undra ja…

    Svara

     Stollis igen ja☝🏼

     Svara

     ”Att vissa orkar”😂😂😂
     Varför frågar du inte dig själv hur DU orkar?!? Noll självinsikt.

     Svara

   Japp, alla företagen gick ihop och köpte smygreklam hos mig. BUSTED! Igen! Du är minsann på hugget! =)

   Svara

    Haha bra försök, bra bortförklaring… Nej men troligtvis ett av dem, förmodligen det som någon länkar till, är ju inte första gången och du ”bäddar och väver” såklart in smygreklamen väl så naiva dumskallar inte ska fatta. Hörde förresten Kissie i en podd, hon pratade om denna blogg och att du inte var rätt person att granska.

    Svara

     Hahaha, foliehatten är ny eller?

     Svara

      Tycker mer det verkar som att foliehatten börjar nötas ut. Det börjar bli väldigt utflippat nu 😀
      Tycker strålis passar bättre än stollis. (strålis kallas knäppisar som ringer polisen och 112 och yrar)

      Svara

  Ormskinnsbyxor, nej tack!

  Svara

   Du kanske föredrar leopardmönstrat?

   Svara

  Hur kan jag moddas heeela tiden medan stollis kan flänga ut sig kommentar efter kommentar?

  Svara

  SNÄLLA Kan inte någon uppmärksamma att Kenza som är miljonär inte ens köper barnkläder till sin ofödda son utan FÅR allt GRATIS pga samarbetet med Babyshop

  Har inte barn själv men tycker detta är hemskt.

  Svara

   Det gäller ju alla momuencers.
   Hacka på företagen ist. Det är dom som är vidriga. Jag personligen hade tackat nej och belyst problemen om jag var flunsare men de får ju betalt, det är deras ”arbete” (om man nu vill se det och kalla det för det🙄)…men företagen är framförallt de som äcklar sig.

   Svara

    Fast man kan ju säga nej. Det är ju ingen som tvingar på en olika saker men hon tar ju gladeligen emot allt.

    Svara

     Förlåt men vad skrev jag nyss?
     Läs igen🙄
     Faktum kvarstår dock. Företagen erbjuder mammorna pengar och varor för reklamplats. Företagen är de som skickar ut ”Åh grattis till bebis här får du 25.000 nappar, maila om du vill ha fleeer”…företagen hade LÄTT kunnat ordna gatisboxar som apoteket osv om de hade velat men vill inte.

     Svara

     Man kan i alla fall hoppas att Kenza deklarerar gratisgrejorna som inkomst så hon åtminstone ger tillbaka till samhället en liten slurk skatt.
     Finns många föräldrar som är i behov av barnbidrag, bostadsbidrag och försörjningsstöd för att kunna köpa mat och kläder till sina barn. Miljonärerna som får grejor gratis ska i alla fall betala skatt och bidra till dem som inte får saker gratis. Basta.

     Svara

      Är man beroende av bidrag för att försörja sina barn borde man kanske inte ha skaffat barn från första början. Kenza blev ju inte en stor influencer över en natt utan hon har ju jobbat för det. Vem som helst som vill ha gratisgrejer till sina ungar kan ju bara försöka göra samma sak om det nu är så himla orättvist.

      Svara

       De flesta föräldrar vill nog ge sina barn en bra start i livet, men ibland blir inte livet som man tänkt sig. Det finns mycket som kan komma emellan – sjukdom, uppsägning, skilsmässa, osv. Tur att vi har ett samhälle där man då kan få hjälp, och där barnen inte behöver bli lidande.

       Svara

       Ja oj vad hon har jobbat, för det är ju inte alls så att hon har haft flyt pga att hon hade en stor blogg, närå.

       Svara

        Ja och det hade många också men inte lyckades de för den sakens skull.

        Svara

         Tar inte bort det faktum att hennes möjligheter gavs till henne och att hon har haft det rätt lätt med att göra en slags karriär. Det bör man vara ödmjuk inför, vilket jag tror att hon är.

         Svara

        Och varför hade hon en stor blogg? Blev den bara stor av sig själv, eller kan det bero på att Kenza jobbade för det? Sluta förminska hennes arbete.

        Svara

     Varför skulle man säga nej för? Jag skulle aldrig säga nej till saker jag ändå tänkt köpa. Hon får ju ändå betala för dem, men får betalt för samarbetet.
     Är som att du skulle bli erbjuden pengar varje gång du går ut ur ica bara för att du handlat där och tackar nej. Why?

     Svara

   Så är det ju med alla influcensers?

   Svara

   Blir lite besviken på henne faktiskt. Tyckte det var befriande att större delen av graviditeten fortlöpte utan att hon gjorde reklamsamarbeten kring det som de behövde till bebisen. Det verkade som att de bekostade möbler, vagn mm själva och det var fint som omväxling till alla andra influencers. Babyshop åker upp på min svarta lista nu tillsammans med en massa andra företag som använder influencers. De hade fått min respekt om de istället byggde reklamkampanjer kring att till exempel utrusta kvinnojourer med bebis- och barngrejer, inte ge till folk som har råd med allt själva.

   Svara

   Vad menar du, är det orätt mot bebisen på något sätt att man inte köper kläder själv till den? Kan fatta att man tycker det är orättvist mot skattebetalarna osv men en bebis bryr sig ju knappast om mamma valt ut och betalar för kläderna eller inte, fina kläder är liksom inte barnets behov? Jag har fått typ alla min bebis kläder. Har dåligt samvete för en massa saker i mitt föräldraskap, men inte att jag fått hennes kläder gratis (ärvt och fått presenter då, inte sponstrats såklart)

   Om du menar att det är fel för att hon tjänar pengar på bebisen kan jag däremot förstå ditt resonemang.

   Svara

  På tal om annat.
  Exonphspoiler19 på instagram.
  Hur fanken får hon tag i all info och klipp?
  Tror ni att det är produktionen som har planterat ut kontot och styr det själva?

  Svara

  Bella ska sluta ge intervjuer i Sverige och stänga dörren hit. Nu ska allt utomlands….

  Svara

   Ja, hon inser väl att nätet dras åt… att fler börjat granska hennes historier…
   😉

   Svara

    Vet du något särskilt Camilla? Är det något du kan/kommer dela med oss? 🙂

    Svara

     Jag kan tyvärr inte dela någonting än… 🙁

     Svara

      Om man bara fick vara dig för en dag Camilla😂

      Svara

   Så uppenbart att hon bränt sina broar här i Sverige och måste fly landet, där hon kan fortsätta sprida lögner och konstruera luftslott. Heja!

   Svara

    Så det är Bellas tur nu att fly landet? Förra gången var det ju Hajen som skulle bli tvungen att hålla sig utomlands för att han hade ondsinta fordringsägare efter sig. Men han dök upp efter ett par veckor så det var visst inte så farligt.
    Bella däremot hade trevligt under sin självvalda landsflykt på Mallorca. Men så var hon ju trygg med sin livvakt också 🙂

    Svara

     Är väl mer intressant vad Hajen flydde ifrån. Man flyr inte landet om man inte vet med sig att man har något att fly ifrån.

     Svara

      Fast flydde han ens?

      Svara

       Han var visst två veckor hos en kompis i Marbella.
       Det var vad som sades efteråt i alla fall.

       Svara

        Mmm, men det behöver inta handla om flykt. Man flyr inte i två veckor om man har ett pris på sig, dock så inbillade väl IL även honom om att fallet var så😟

        Svara

        Stämmer inte. Jag vet vart han åkte och det var långt bort. Och inte med någon vän.

        Svara

         Men Camilla, var det inte så att han blev lurad att han var prissatt?

         Svara

         Kan du inte fråga Hajen hur det känns att IL har gått vidare med en ny rikare snubbe? Känner han sig lurad typ?

         Svara

          Hahahaha i så fall får han skylla sig själv. Han är ju på samma nivå som Bella. Tycker inte om när han får en gloria bara för att han läckt lite IL-info.

          Svara

           Haha krävs inte mycket för att bli helgonförklarad här inne. Undrar också hur många som skulle köpa dollys kommentarer rakt av om hen hade ett enda gott ord att säga om någonting som har med Bella att göra.

           Obs: jag är absolut inte team Bella. Tvärtom! Däremot kan jag ha två tankar i huvudet samtidigt.

           Jag hade köpt det om Dolly sa något bra. Självklart finns det ju även bra saker med henne. Och det vore ju nice om det framkom det med men Dolly kanske inte har de erfarenheterna? Jag dömer hennes val och handlingar men jag tror inte på något vis att hon är ond. Vilse. Men inte ond.

  Tycker influänsers har sjukt tråkig och smaklös stil, kan inte komma på några svenska undantag. Skulle aldrig köpa något de haft med att göra.

  Svara

   Jag gillar Kenza och Biancas stil. Kenzas samarbeten med gina tricot känns äkta då hon alltid haft kläder därifrån. Annars hpller jag med dig.

   Svara

  Av någon anledning är det Naomi Campbells roman jag minns bäst. Vilket haveri!

  Svara

   Var det den om en modell som hette typ Swan? 👀😅

   Svara

    Ja. Den skrevs av en spökskrivare och Naomi orkade inte ens läsa den, så hon kunde inte svara på frågor om boken hon uppgavs ha skrivit.

    Svara

     Men gud…! Jag läste den och den var extremt dålig men det du berättar är totalt uppåt väggarna

     Svara

      Mer info finns här:

      https://www.goodreads.com/book/show/2590775-swan

      Första meningen i första recensionen:

      ”I only got about two chapters into this book, but I’ve apparently read more of it than Ms Campbell, so I think I have every right to review it.”

      Svara

  Lol på Blondinbellas senaste inlägg on att det är dags att lämna Sverige 😂😂😂

  Svara

   HAAAAAAAA DEEEEEEE!

   Svara

   Bra inlägg tycker jag. Hade man inte vetat så mycket om Bella hade det framstått som smart. Min fundering är mest vad hon tror att hon har för publik utanför svensk media :S Kylie ska släppa hudvård nu tex, tror Bella att media utomlands kommer vara det minsta intresserade av henne?

   Svara

    Bör man inte ha perfekt hy om man skall vara reklampelare för hudvård?

    Hmm, något att tänka på.

    Svara

     Nej? Man kan ju använda de bästa grejerna och ändå aldrig få perfekt hy. och varför ska man ha prrfekt hy för att få fronta ett märke? Det är väl bättre att vara äkta och se till att alla inkluderas oavsett hudtyp? Det är ju för fasen tack vara all perfektion som folk i te pallar att se sig själva längre.

     Svara

      hon är ju inte äkta och photoshoppar alla sina bilder. trodde nästan hon hade perfekt hy förrän jag såg de oretuscherade bilderna på expressen lol

      Svara

       Du har inte hängt med i bloggvärlden så länge om du trodde det. Bella har alltid varit öppen med sin acne och ”ansiktet utåt” för acne.

       Svara

        Inte nu på ett antal år. De är bara filter på filter

        Svara

        Sen hon startade Löwengrip Care & Color så har hon blivit helt annorlunda.
        Det har bara trappats upp de senaste åren.
        Nu klär hon om fem gånger varje dag och använder alla kläder bara en gång.
        Aldrig annat än fön och smink. Och som sagt, massor med filter på alla bilder.
        Plus någon med hårborste som fixar till håret på Bella såsom hela dagen vore en filminspelning.
        Kanske den är för övrigt.

        Svara

     Nej? Hudvård handlar inte om att ha perfekt hy. Handlar om rengöring, styra talg, återfuktning.

     Svara

    Martha Stewart och resten av pensionärerna i Florida kanske🤔

    Svara

  Älskar byxorna från Linns kommande kollektion! Supersnygga 🤗

  Svara

  Jag blir helt anti alla influensers kollektioner, smink, schampoo mm mm mm

  🙄

  Svara

  Omärkt reklam/samarbete på blondinbellas insta…

  Svara

   Nope, det syns på ipad iaf men inte iphone, tyvärr😏

   Svara

  Heter Alexandra fortfarande Nilsson? Trodde hon hade bytt

  Svara

   Hon sa i en podd att hon skulle vänta till efter släpp av produkt, nån samarbetspartner gillade inte att bytet skulle ske mitt under deras samarbete.

   Svara

  ”Kollektion”, ”design”… Stackars alla riktiga designers!

  Svara

  Har aldrig fattat det där. Än mindre nu när det blivit blasé.

  Svara

  Vad tycker alla anda bloggare om BB idag? Dom bör väl också reagera på alla lögner, trots de gör flera av dem reklam för tex HH

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.