Statistik-bonanza

Ni har – av någon märklig anledning – efterfrågat statistik gällande Löwengrip Invest och Beauty och eftersom er vilja är min lag så har jag knepat och knåpat så mycket jag förmått här under helgen.
Vi startar med den ni mest efterfrågat – de anställda på Löwengrip BEAUTY (förtydligande) – och fortsätter sedan nedåt.
Hur många har slutat? Hur många jobbar kvar? (Med reservation för att jag missat någon, så klart.)


Sen har jag en bubblare som inte är med i diagrammet ovan, och det är styrelseledamot Jonas Palm som avgått ur Löwengrip Beautys styrelse för drygt en vecka sedan.

Isabella försöker nu använda ”säkerhet” som en anledning att komma ur det nya kontorsavtalet. Hur mycket större är det egentligen, jämfört med det gamla?

Isabella har bytt in sin miljövänligare bil mot en ny leasingbil – en bensindriven stationsvagn som drar runt 1 liter per mil.

Sång och dansmannen har slutat på Löwengrip Invest.

Tack för tips!

348 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte var hennes 60 anställda i så fall håller hus? Så här blev hon ex presenterad på Oslo business forum: ”Has 60 employees and a total turnover of SEK 100 million”.

  Where, where?!

  Svara

   hon kanske räknar in dom som tillverkar krämerna i fabriken.. xD

   Svara

    + hemmateamet

    Svara

     Så många är de väl ändå inte i Hermine hold och hemma teamet..

     Svara

     + ompalompierna.

     Svara

      Ha, ha, dem får man inte glömma!

      Svara

      Så sjukt kul på så många nivåer! 😂

      Svara

    Samma unika ljuvliga räkneexempel som öckså genererar 900 000 läsare i Umeå, fattaru väl! XD

    Svara

     Jag förstår ingenting just nu. Många anställda som säger upp sig, ständigt reor på produkterna, anonyma fd arbetstagare som skriver här om det sk luftslottet, och nu senast hävdar IL att hon ska stänga dörren till Sverige. Vad är det som händer? Det är något som är fruktansvärt fel. Kanske kommer det aldrig ut vad det rör sig om, men något verkar bubbla under ytan just nu?

     Svara

     So fun!

     Svara

   Med reservation för att jag missat någon, så klart. =)

   Svara

    det finns ju en sida på löwengrips hemsida där man kan se alla anställda. Du har missat några. Dock har flera av de som fortfarande är på hemsidan uppenbarligen redan sagt upp sig/slutat.

    Svara

    När slutade ofemma?

    Svara

     Hon jobbade till januari 2018

     Svara

     Hahahaha!! Jag skrattar högt.

     Ofbella!

     Svara

      😂

      Svara

      👌😂

      Svara

    Camcam: Från första stunden jag läste om kontoret var jag 100 på att detta inte skule ske utan handlar om ”samarbete”.

    1-har hon sagt upp sitt nuvarande kontrakt? Nej!! Man har väl uppsägningstid, eller?
    2-Läs igen hur hon presenterade AFMs kontor från början. Hon beskrev som man gör på reklam…hur det går till osv…!!

    Tror inte att detta har och göra med att det går dåligt för henne utan att det här var från början ett samarbete med AFM och hon bestämde för att lägga upp det på det här sättet som hon gör med allt annan ..ex. preventivmedel…

    Att anställda har slutat kan också vara en följd av att tidningar avslöjade hennes inkomst och hennes livstil jmf med stackars anställda som sliter och jobbar nästan gratis?

    Svara

     Ha, ha, du är då för rolig.

     Svara

     Du kan ju börja med att kolla upp vilket företag som är fastighetsägare och hyresvärd i Urban Escape.
     Det skriver för övrigt är dina egna spekulationer och sådana är alltid välkomna hur konstiga de än är.

     Svara

     BB samarbete AMF?
     Det du säger är att du tror att AMF har ett köpt samarbete med IL, det har aldrig varit fråga om att hon skulle flytta från Sture Gallerian?
     1) Varför behöver en av Sveriges större och mer välrenommerade fastighetsbolag anlita en influencer vars målgrupp är kvinnor 25-35 år, till en av Stockholms mer hypade kontorsprojekt? Tror du att det är tack vare IL som företag som Spotify och MS flyttar in i fastigheten?
     2) Planen var att dela lokaler. Detta har stått på rätt många ställen. Dessutom började NTH leta 2a hands hyresgäster för ett par veckor sedan. Nej IL har fått kalla fötter. Hitta en lokal i Stockholm är inte så svårt i dagsläget och skulle inte bli förvånad om hon flyttar Löwengrip Invest tillfälligt in i sitt hus på Lidingö. Ett smart sätt att reducera sin privata boendekostnad.

     Svara

      Jag måste säga att jag inte har trott att de kommer att flytta in i de nya lokalerna, men det du skriver låter ju troligt, AMF har knappast betalat för ett samarbete och man kan väl inte heller låtsas att man har ett kontrakt. Kan det vara så illa att de har missbedömt den ekonomiska situationen och skrivit på ett alldeles för dyrt avtal. Det är klart att mycket kanske har hänt med ekonomin sedan de skrev avtalet, men ändå!

      Svara

       Vem har sett avtalet? Hon brukar säga massa med osanning!!

       Svara

        Avtalet tror jag ingen kommer att läcka. Men allt tyder på att när avtalet skrevs var det solklart att NTH, Hermine Hold, Löwengrip Beauty och L Invest skulle flytta in. Tror inte att AMF, skulle gått ut med den infon om det inte var sant. https://www.amffastigheter.se/urban-escape/nyheter/nordic-tech-house-med-isabella-lowengrip-blir-ny-hyresgast-i-urban-escape/.

        Svara

         Är AMF börsnoterat aktiebolag eller privatägt?
         AMF kan visst gå ut med en annons. So what? Detta är marknadsföring.

         AMF :Detta visar styrkan i AMF Fastigheters vision och hur väl denna gifter sig med alla typer av innovativa och framgångsrika företag. Med varje ny hyresgäst blir Urban Escape och nya Gallerian verklighet, där mångfalden är vårt starkaste framgångsrecept, säger Niklas Haglund, projektchef Urban Escape, AMF Fastigheter.

         Tror inte ni att AMF inte vill bli som Kista som lockat till sig tråkiga IT och teknik företag.

         Jag tror att Bella har lyckats att sälja sig bra till AMF!!

         Svara

          Fast hon kan ju inte skriva hur dåliga lokalerna är och att hon inte fått vad hon blivit lovad – vilket hon gjort – om det är ett betalt samarbete…

          Svara

          Nej det är inget betalt samarbete. AMF skickar ut pressreleaser. Det är NTH som hyr en piss i Mississippi när det gäller yta. De stora namnen är Microsoft och Spotify. Tror inte ens att IL lyckats fixa en hyresrabatt ens. Hon är en skalär (väldigt liten fisk i sammanhanget.) Googla AMF så får du veta mer om dem och hur de arbetar.

          Svara

      Beträffande 2) så måste hon i så fall ta ut marknadshyra av bolaget och redovisa det som inkomst i deklarationen. Det kan kosta mer än det smakar.

      Svara

      Precis så jag menar, det har aldrig varit fråga om att hon skulle flytta till nya lokalerna. Som jag har förstått är lokalerna de hyr nu är renoverignsobjekt och billiga att hyra?

      Samtliga kontor hon har hyrt varit tillfälliga då hon inte tänker långsiktigt.

      Jag litar inte på någoting som härstammar från BBs verksamhet. Visst kan de få annonsera och kolla efter andra hands hyresgäster men vem säger att detta inte var en del av strategin? Företag lägger ut annons bara för att ge sken av ”expansion” och för att på låtsas sprida ut rykten att det går bra fö dem.

      Henns verksamhet skulle aldrig klara av en hyra på halv miljon kronor per månad. Altt är bara spel och strategi.

      Huset kommer att bli nya kontoret! titta bara på inredningen. Det där är inget hem utan ett kontor. Vore intressant att få se ”avdragen” och lite siffror på det.

      Svara

       Du är nog något på spåret här 😊

       Svara

    Amelia Stapelfeldt på löwengrip invest men det ryktas att hon fick sparken.

    Svara

     Men det fattar ni väl att Camilla inte kommer bemöta era gissningar om ni så gissar er igenom alla som någonsin träffat Isabella?

     Svara

    Amelia stapelfeldt

    Svara

   och hon kanske räknar in dom som är i flattered, hermine hold och nth också. då kommer man nog upp i 60, haha. eller 70 som hon också nämnt nyligen. hon gillar ju att slänga runt med klumpsummor.

   Svara

    Ja, Bella räknar förstås alla huvuden hon kan hitta i alla företag där hon har intressen och det för att få en så stor siffra som möjligt 🙂
    En heltidare, deltidare, free-lance eller en egenföretagare räknas som ”anställd” i hennes siffra.
    Senaste uppgift för Löwengrip Beauty (gällde 2017) var 24 anställda i årsmedeltal alltså motsvarande heltid.
    Jag tror knappast att summan blir mer än 50 om man räknar om alla till heltid i medeltal under ett år.
    Egenföretagare som fakturerar med moms och själva betalar skatt och arbetsgivaravgifter, inhyrda konsulter, bemanningsanställda osv ska inte räknas in i medeltalet anställda (siffran som ska anges i årsredovisningen).
    Och nu när så många slutat så lär ju siffran inte bli högre i alla fall…

    Svara

   Om Ljugengrip har en miljon följare i Umeå eller var det var, så finns det säkert minst 60 anställda på ett kontor med plats för tio personer. Alla jobbar femskift.

   Svara

    Ljugengrip. Den var bra.

    Svara

     So fun!

     Svara

    Inte så lätt att räkna rätt när man inte ens lyckats ta sig genom gymnasiet med godkända betyg. Att hon ger ekonomitips till andra är som att patienten opererar kirurgen, helt sinnessjukt.

    Svara

   Hon har ju sagt att hon ljuger ibland för att verka mer intressant. Allt enligt hennes föredrag 2012 (minns inte vart nu, såg det igår) så det behöver ju inte stämma heller.

   Svara

   Enl. Linkedin jobbar 24 personer på Löwengrip och därav har flertalet av dem slutat enl. denna bloggpost. Bara ”Head off..” eller ”Managers..” Head of Styling and Photography – underbar titel 🙂

   Svara

    Alltså det som C visar ovan är Beauty, head of styling tillhör invest. Det finns alltså flera bolag under IL. Detta är bara ett, och inte alla dessa har slutat nu och inte samtidigt. Det är alltså ganska vinklat.

    Svara

   Jag tror att hon räknar då här: person 1 jobbar deltid/flextid i bolag A och B = två anställda trots att det egentligen handlar om en person.

   Svara

    Ja, det låter ju rimligt på isabellavis med tanke på hur hon plussade ihop sina följare.

    Svara

    Matte är väl knappast Bellans bästa ämne?

    Svara

    Hon räknar ”huvuden” på alla som vistas i lokalerna eller på annat sätt jobbar för bolagen. Ingen skillnad om någon jobbar deltid två dagar i veckan, är inhyrd konsult på timme eller sliter heltid med övertid 60 timmar i veckan. Alla räknas som ”en anställd”.

    Svara

     Liksom de som kommer med bud, brevbäraren, grannen som går förbi med hunden, den som levererar lunchen och alla som råkar gå förbi kontoret när Bella sätter sig ner för att räkna alla anställda.

     Svara

      🤭

      Svara

     Om hon räknar fingrar i stället för huvuden blir ’antalet anställda’ alltid tio ggr fler!
     *tips*

     Svara

   modd

   Svara

   Tack Camilla för ett fantastiskt arbete med”teamet”. Den berömda livvakten har han arbetat SVART hos Isabella? Eller missade jag honom….. känns som luftslottet håller på att krackelera.

   Svara

    Jag har bara listat Löwengrip Beauty som efterfrågades, inte Invest eller andra företag. 🙂

    Svara

     I ditt inlägg framstår det som att du tittat på både Beauty och Invest så jag blir lite förvirrad?

     Svara

      Så pass förvirrad att jag tydligen frågar andra om jag är förvirrad

      Svara

      Det var inte meningen, jag kan förtydliga det. Min miss.

      Svara

  Du är fantastisk Camilla, vilket jobb! Intressant 🙂

  Svara

   Riktigt grymt jobb med detta inlägg, Camilla! 😄🙏🏻

   Svara

   Håller verkligen med! 😊 Tycker hon fått mycket kritik senaste tiden.

   Men jag måste säga Camilla att jag tycker du gör ett himla bra jobb, hade inte kunnat göra det i närheten av så bra som du gör det! 😁

   Svara

   Jag undrar vad som hade hänt om Bloggbevakning inte granskat Isabella så mycket? Gissningsvis hade ”fake it til you make it” faktiskt fungerat då. Svindlande tanke.

   Svara

    Då har det kanske gått som för Therese Lindgren

    Svara

     Kan inte alla influencers granskas till fotknölarna?! Vill veta vad som sker bakom kulisserna egentligen..(eller vill man det🙄)

     Svara

     Utveckla tack !

     Svara

     Vore intressant med lite fler ”granskande” inlägg om fler personer än Bella.

     Svara

  De kommer att bli ett ödsligt kontorslandskap med så få personal kvar

  Svara

   900m2 – 9 personer…

   Svara

  Jag kan inte hjälpa mig själv i att jag gottar mig i allt som händer just nu i Blondinbellas liv. Det är ju som en dokusåpa! Sitter med popcorn och bara vill veta MER och det NUU!!!

  Svara

   Jag med! 🍾🥂

   Svara

    Jag med, även om jag har lite dåligt samvete att gotta mig. Hon är en människa precis som oss andra, om än lite mer dysfunktionell men vafan.

    Svara

     Nej, hon är inte en människa precis som oss. Skulle du någonsin sjunka till samma nivå av elakhet, manipulation och lögner som blondinbella? Tuta i dina egna barn, deras pappa och din pojkvän (ex så fort miljonerna försvann) att de har ett pris på sitt huvud, att maffian försöker kidnappa och/eller döda dem och de måste rymma landet och aldrig mer komma tillbaka till Sverige!? Endast en mycket störd och ond människa skulle göra så. Hon förtjänar all skit hon kan få, payback time för alla hon gjort illa.

     Svara

      Ja för folk här inne i komentarsfältet är ju sååå snälla

      Svara

      Vi får hoppas att hon inte har lagt fram det så till barnen, utan att det bara var en vanlig semesterresa för dem. Om det inte fanns något hot borde allt bara varit det också 😊

      Svara

       Ja, ingenting säger väl att barnen ens har vetat om hoten och varför de reste iväg? Det är knappast någonting man diskuterar med sina barn.

       Svara

        Men Gillis är läskunnig om något år eller två och kan googla själv – så den lögnen lär ju komma fram förr eller senare. Internet glömmer aldrig.

        Svara

   Jag med. Det är det enda jag vill läsa om. Blir nästan irriterad när det kommer inlägg om annat, haha!

   Svara

    Haha jag med 🙈

    Svara

    Precis! – jag med!! Jag är dansk men har läst Blondinbellas blogg i lång tid – men nu behöver jag bara läsa Bloggbevakning – top underhållning

    Svara

   Vilket är precis vad Isabella vill 😉 hon vill få sitt liv att verka som en realityshow. Dock är ju det spännande här om hon gått för långt och nu förlorar allt istället 🤭

   Svara

  Jag är intresserad av Ljugengrips parhäst Pingis, hon bara finns i bakgrunden. Hur ser hennes nuvarande och tidigare bolagsengagemang ut? Vad har hon gjort innan hon slog sina påsar ihop med Blondinbella? Lyckande och misslyckade engagemang? Hur ser ägandeförhållandena i ut i de bolag hon verkar i? Hur skulle en Pingis-exit påverka bolagen?

  Svara

  ”Om verkligheten inte stämmer överens med drömmen, då är det drömmen som gäller.”

  – Gammalt influencer-ordspråk

  Svara

   Variant på motsvarande militära logik:
   Om naturen inte stämmer med kartan är det kartan som gäller 🙂

   Svara

    Det var precis den jag tänkte på.

    Svara

   😂

   Svara

  Ett sjunkande skepp☹

  Svara

   Förvisso, men övertygad om att Bella kommer segla vidare på nästa framgångsvåg

   Svara

    Nja, läggs hennes ”skönhetsimperium”, som Sally skulle ta över, ned. Tror jag inte längre hon kommer att kunna skryta med att vara den här mäktiga businesskvinna som driver stora bolag med tusentals anställda. Då är hon egentligen ”bara” känd för att vara bloggbella med 20 konkade bolag bakom sig.

    Svara

     😂 Ja, och de är ju en merit i för sig själv

     Svara

     Precis, detta blir hennes nedfall (i Sverige), vi vet om det, hon vet om det. Därav hennes fokus på influencer-rollen utomlands, + kärleks-strulandet med en viss mann.

     Svara

     Men hur kan hon skaffa kontor i New York då? Det måste väl finnas pengar samt anledning, marknad och personal för att New York ens ska vara möjligt, och där är hon ju?! Fattar ej 🙁

     Svara

      Hon hyr ett skrivbord för cirka 8000SEK per månad.

      Svara

      Hon fick den gratis av svenska handelskammmaren

      Svara

  Är detta anställda bara för Beauty-företaget eller för Invest också? Simon är ju t.ex. inte med

  Svara

   bara beauty i översta listan.

   Svara

   Detta är bara ”beauty”.

   Svara

    Aha, kan ju inget om B men saknade Simon och livvakten. Grymma diagram, fantastiskt arbete!

    Svara

   I Löwengrip Invest är det inte samma personalomsättning.
   Dessa anställda är ju Bellas ”eget team” och de blir betydligt bättre behandlade än de anställda i Löwengrip Beauty som ju lyder under Pingis.
   Bl a ska ju Bellas anställda i Löwengrip Invest få åka till Cannes snart. Inte undra på att Beauty-gänget lackat ur. Dessutom går ju försäljningen av Löwengrip jättedåligt. Lär inte gå bättre nu när så många slutar 🙁

   Svara

    Minns att Bella var i typ Marbella för ett tag sedan och då nämnde att ”snart ska hela löwengrip ha konfa här” (aj am a väry suxexsfull woman). Men det lär väl inte blir något nu…

    Svara

     Läste ’konfa’ som konfirmation… fjortisläger!

     Svara

      Det är ju samma sak.

      Svara

    Pingis är ju tydligen hemsk som chef

    Svara

     Boo hoo

     Svara

   Vill ha diagram för hemma-teamet aka löwengrip incest också!

   Svara

    Oops invest! #autocorrect

    Svara

     😂😂😂

     Svara

     Stort garv!

     Svara

  Jag har frågor till Dolly om hen ser detta:
  Hur är egentligen stämningen bland anställda hos Bella? Glatt och spralligt som Bella vill påskina eller pressad/kravfylld?
  Bella säger att familjen/barnen alltid går först – är det ok om en anställd vill gå tidigt, ofta, för att hämta på förskolan? Och prioriterar Bella själv sina barn före bolagen?
  Förväntas man vara tillgänglig efter arbetstid och på helger?
  Många frågor och jag har förståelse för om Dolly inte kan eller vill svara. Är bara så nyfiken på hur det är att jobba för henne. Hon verkar inte vara den man som anställd kan/vill/vågar säga emot..

  Svara

   För att vara ärlig så tycker jag inte att Dolly kommer med någon revolutionerande info. Om man tittar på alka hennes kommentarer så är det sånt som jag t ex skulle kunna knåpa ner bara genom att följa dramat här och på Flashback. Att Bella är tramsig, att Simon stör kollegor när han sjunger, att personalen tycker att Pingis och Bella är dåliga chefer mm är inte svårt att lista ut. Plus att det är något hur Dolly skriver som inte känns äkta, känns inte som om det är självupplevt.

   Svara

    Håller inte alls med. Betydligt mer substans än det som puttrar på Flashback.

    Svara

     Jasså, vad mer exakt har dolly sagt som man inte kan läsa sig till (antingen direkt eller mellan raderna) från flashback ?

     Svara

    Håller verkligen med dig. Precis som du skriver, så ”besannar” ju denna Dolly bara alla teorier som har skrivits här + kokar ihop lite eget som passar in.

    Tycker även som du att det är något som skaver. För min del tror jag att det är för att det är så svävande svar, ingen ny information och ingen riktig ”subtans” samt att vissa frågor som hade krävt lite mer insatthet, och inte bara kan besvaras med hjälp av vad som ryktats om här, bara hoppas över.

    Svara

   Jag är inte Dolly men har en bekant som jobbade på Beauty i ca 4 månader. Hen blev headhuntad och tjänsten i sig verkade vara väldigt kul och med relativt stort ansvar (ej personal men typ expansion/sälj). Kan inte svara på dina familjefrågor men vet att hen tyckte om sina kollegor men att ledarskapet var oerhört rörigt. Isabella syntes knappt till så det var främst Pingis som hen hade kontakt med (det fanns dock en chef mellan Pingis och min bekanta så de hade inte så mycket personlig kontakt). Hen slutade dock efter 4 månader pga det saknades budget, strategier, historisk data, ja typ allt som man behövde för att göra jobbet bra. Samt fanns inget som helst intresse för att styra upp detta. Det blev alltså för rörigt och svårt att göra ett bra jobb. När hen frågade om t.ex kostnaden för en produkt eller statistik på tidigare försäljning så var det ingen som kunde svara på det, verkade liksom inte finnas tillgängligt.

   Skriver hen då jag inte vill göra det för uppenbart vem det handlar om, tror dock inte personen bryr sig egentligen.

   Svara

    Är inte alla anställda kvinnor utom Simon?

    Svara

     Nej, det finns/har funnits flera killar på Beauty, det kan du själv se om du kollar bilder från diverse kontorstillställningar.

     Svara

  Och du är inte besatt? Du mår bra? Men om det nu går så dåligt så är du väl glad och nöjd då. Men jag fattar inte, är det något ovanligt eller konstigt att människor slutar på en arbetsplats? Det där händer väl hela tiden på alla företag, folk byter jobb, går visare av olika anledningar. Det där sista med skriva hotlappar själv var lågt – du vet ju mycket väl att hon Inte skrev hotlappen själv, det är iaf vad du tidigare skrivit. Nej ge dig någon gång, du framstår som en besatt galning. Jag hoppas faktiskt att IL med team anmäler dig för det är inte okej som du håller på, och det drev du framkallar, allt hat, skvaller, spekulationer, smutskastningar och lögner som du och andra sprider här… det har gått för långt, sjukt hur du triggar upp ett hatdrev.

  Svara

   Anmäla för vaddå exakt? 😅

   Svara

   Chilla…

   Svara

   Men vad fasen. Folk vill ju veta och Camilla kan ta reda på det mesta. Passar det inte att läsa bloggen så finns det nog andra som är mer i din smak. Schas med dig.

   Svara

    Man skriver inte schas.

    Vad jag inte förstår är varför man så notoriskt följer Bella när man hatar henne? Vad får så många ut av att skriva samma klagomål gällande Bella under alla inlägg här. Det är samma visa under alla Bella-inlägg. Är nyfiken på varför man ägnar någon man så uppenbart ogillar, så mycket tid. Jag lovar, man blir gladare om man gör saker man tycker är roliga och som ger en något. Blir på riktigt förundrad över vuxna människor som dagligen sitter här och skriver samma elaka kommentarer gång på gång på gång.

    Svara

     Jag hatar inte il, jag måste erkänna att jag är helt fascinerad av henne, hon har hela tiden nya upptåg och jag har jättesvårt att sluta läsa om dem. Tror att folk kommer att skriva avhandlingar om henne framöver 😊

     Svara

   Jag tänker mest – Varför behöver man 900 kvm om majoriteten av de anställda har slutat? 🙂

   Svara

    Man träffade ju avtal om att hyra lokalerna redan i augusti 2018. Då var det tydligen full fart framåt.
    Löwengrip Beautys problem under hösten 2018 hade ännu inte visat sig. Man trodde fortfarande på 100 miljoner i omsättning 2018. och NTH trodde de skulle få jobb av Spotify, Facebook och Microsoft bara de flyttade till Urban Escape 🙂
    Det rör sig om 600 kvm kontor och i anslutning 300 kvm butiksyta. Månadshyran ligger förmodligen på 600-700 tkr!
    Nordic Tech House är företaget som hyr eftersom de behöver störst yta (tillsammans med Hermine Hold som NTH äger en del av).

    Svara

     Helt sjukt vilken tabbe! Lite lite framgång och de får direkt hybris och tror de kommer conquer the world. Jag skulle vilja se Bella ta sig ur detta.

     Svara

      Bella tänker ju flytta ut för egen del tillsammans med sitt team på ca åtta pers.
      Vad Nordic Tech House tar sig till kan man ju undra. De har redan annonserat efter andra att dela kontoret med.
      Om Beauty blir kvar kan man ju undra. De lär inte behöva många stolar och bord i alla fall 🙁
      Men spricker alla samarbeten nu? Bella äger ju en del av NTH (via Löwengrip Invest). Hur går det om hon hoppar av avtalet om att bidra med en del av hyran?

      Svara

     Har läst dina kommenterar här och du verkar så insatt och påläst över tid. Vem du än är, kanske du har mer o tillägga än denna försiktiga input?

     Svara

   Kan bara svara för en liten del av din kommentar, men vi har hög omsättning på min arbetsplats och det är uppenbar pga att vi har problem med våra chefer som inte lyssnar, För höga krav som inte motsvarar lön och liknande. Så ja hög omsättning är ett tecken på att något inte är rätt.

   Svara

   Vi tar det här en gång till då – Isabella lever på att folk skvallrar/pratar/provoceras av henne. Det är knappast som att hon går lottlös av det. Vill hon inte få en massa skit kan hon välja att sluta ljuga, överdriva och provocera. Det skulle hon dock aldrig göra för om folk slutade skvallra om henne är hon slut som artist. Det är inte synd om henne.

   Svara

   Stollis. Jag är stolt för att jag fick dig att inte börja en till kommentar med ”Hur orkar du…” trots att resten av din kommentar är lika tjatig som vanligt 😂

   Svara

   Gäsp.

   Svara

   Men hörrni allihop. Sluta svara på Stollis kommentarer ist (förlåt för öknamnet men du vägrar skaffa alias) så kanske hon slutar med detta trams.

   Svara

   Men alltså det är isabella som ljuger. När ska ni förstå det ni som gillar henne?

   Svara

  Intressant att se Bellas nästa mowe nu. Hur ska hon vända den stora massflykten till något positivt? Tror geniknölarna få jobba hårt nu!
  So fun! 👩‍⚖️

  Svara

   En tur med teamet i privat-jet fixar det 😉

   Svara

    Just det! 😀

    Svara

   Gråta i Expressen?

   Svara

  Lite märkligt att jämföra kontorens storlek i ett tårtdiagram, som andelar av de två senaste kontorens storlek…

  Svara

   Men alltså…

   Svara

   Tur då att allsångs- och hotlappsdiagrammen väger upp!

   Svara

   Ytan stämmer ju inte heller med tårtbitarnas storlek.

   Svara

    Nej, det skulle varit ett 900m2 stort cirkeldiagram förstås!

    Svara

   Jag är mattelärare och jag skulle för fan kölhala mina elever om de använde cirkeldiagram på det sättet.

   Svara

    Du förstod inte att diagrammen var på skoj?

    Svara

  Hahahaha denna gången lyckades du få mig att skratta lide Camcam, bra sammanställning. Tack!

  Svara

  *förut

  Svara

  Haha tummen upp för det här inlägget Camilla! Både kul och informativt! 🎉

  Svara

  Ojoj vilken massflykt. Hoppas att några av alla de där avhopparna hittar hit och vill sjunga ut!
  De ska veta att här är de varmt välkomna och kommer bli emottagna med stora famnen.

  Svara

  efter lappgate samt allt med hajen har hon ändå glatt seglat vidare oberörd. Känns som de alltid kommer va så? tror inte något nånsin kommer röra henne. smart är hon, de får man ju ge henne.

  Svara

   Hon är inte smart, hon har bara insett att internet glömmer allt efter 3 dagar, hon tar sig förbi på det sättet, som alla andra influncers.

   Svara

    Jo hon är rätt streetsmart ändå

    Svara

    Problemet är att internet inte glömmer alls. Det behövs bara någon som lägger ner litet tid på att gå igenom helt öppna källor (och där utmärker sig Sverige radikalt), så går det att sammanställa och presentera det mesta. Och det pågår redan … Kan Aschberg, kan andra.

    Svara

   Tror hon fungerar ungefär som Tone Oppenstam och bara fortsätter att bita sig fast likt en ihärdig liten insekt. Tone åkte i fängelse för ekobrott men är nu ute och svassar omkring på Östermalm med nästippen i vädret och lever exakt likadant som innan hon åkte dit. Samma lyxliv, samma uppvisning och samma behov av att få vara någon.

   Samma sak med allas vår fiffel och båg-Runar, hans skumraskaffärer avslöjas gång på gång men trots detta struttar han runt och leker viktig. Trots att ingen längre vill ha med honom att göra. Men de här människorna saknar sådan brist på självinsikt att det är svårt för oss andra att förstå.

   Svara

    Ja och vilka gräsliga personer sen 😕

    Svara

    Lite som Catten af Tälje, även om hon misslyckades ännu grövre.

    Svara

  När en styrelsemedlem på egen begäran och oväntat lämnar en styrelse bör man som utomstående bli försiktig i relationerna med bolaget. Gäller t ex leverantörer, kunder och personal.
  Styrelsemedlemmarna har ju personligt betalningsansvar, skadeståndsansvar och straffansvar som kan aktiveras i vissa lägen t ex om bolaget eller dess företrädare brutit mot lagar och regler. Kan gälla avsaknad av kontrollbalansräkning, förbjudna lån, olovlig värdeöverföring, obetalda skatter osv.

  Svara

   Blir intressant att se hur länge revisorn stannar kvar…

   Svara

   Men det hjälper ju inte att lämna om ”brotten” redan har begåtts, så kommer man likförbannat ställas till ansvar för det även om man har lämnat styrelsen i ett senare skede?

   Svara

    Förvisso, men betydligt bättre att kliva av så fort det börjar brinna i byxorna än att sitta kvar.

    Svara

    För att klara sig undan bör de ställa up med en kontrollbalansräkning om halva aktiekapitalet har försvunnit. Om de inte medverkar så kan det sluta med personligt ansvar. Finns juristfirmor som specialiserat sig i detta. Plötsligt väcks det liv i gamla skulder.

    Svara

     So fun!

     Svara

     Ja, det är viktigt att upprätta kontrollbalansräkning och få ett beslut på extra bolagsstämma för att slippa personligt betalningsansvar om man kör bolaget vidare när obestånd inträtt. Det går snabbt att förlora halva aktiekapitalet (eller hela för den delen) i bolag med bara 50 000 kr i aktiekapital.

     Svara

  Jag tror att hon har lite panik just nu, men hon ändå håller upp den där fasaden.
  När allt kraschar sen, då kommer allt gråt ut i tidningar o instastory precis som med Hajen…

  Svara

   Tror hon ser sitt jobb som influencer och den hemliga miljarden hon dejtar som något hon kan falla tillbaka på, därav så mkt fokus på hennes sociala medier just nu och internationalla samarbeten. Hon har redan lämnat Löwengrip, men upprätthåller det offentligt genom att posta något om dem lite då och då för att inte skrämma iväg precis all personal.

   Samma visa som Egoboost magazine, look it up 😉

   Svara

    _miljardären_ menar jag.

    Svara

     Det är ett rykte som Bella vårdar ömt just nu.

     Svara

    Tänk ändå att dejta en miljard hemliga personer.

    Svara

     Fattar att hon behöver ’vila ut’ på hotell ibland!

     Svara

     Jag orkar inte ens gå på en enda dejt 😂

     Svara

    Egoboost var en riktigt tråkig historia. Många på den tidningen som fick det väldigt svårt ekonomiskt på grund av Blondbellas inställning till andra människor.

    Svara

     Det blev inte bättre av att Bella lierade sig med de där två tomtarna på Moderna Tidskrifter.
     Hade Bella (eller några kunniga som hon anlitat) gjort lite research innan så hade hon aldrig slagit sig ihop med Moderna Tidskrifter över huvud taget. Det var konkursmässigt redan när Egoboost Magazine startade.
     Herrar A & M ville bara ha tag i Bella för att rädda sina egna affärer med någon som förväntades locka köpare till tidningen och reklamen. Sen fungerade inte Egoboost Magazine heller och då blev det pannkaka av allt.
     Synd bara att personalen på Bellas tidning kom i kläm. Bella var en total katastrof som chefsredaktör 🙂 och arbetsledare. Tidningen var bara till för att boosta hennes eget ego som om det inte varit stort nog ändå 🙁

     Svara

      Annonsörerna klev av då de inte ville ha Blondinbella på omslaget då hon redan då uppfattades som oseriös.

      Svara

  Blir de stor utförsäljning nu av kräm och kladd (förutom de som redan existerar)?

  Svara

  Känns som hon har många konsulter/personer som jobbar mot faktura? Då behöver man inte betala arbetsgivaravgifter och kan också ta in folk för kortare uppdrag än behöva fastna med tillsvidareanställda. Dock får det ju inte vara en person som är som en anställd och som a-avgifter skulle betalats för.. kanske det skatteverket-granskningen handlar om?

  Svara

   kanske. vet med säkerhet också att en person i hennes hemmateam betalades svart under 2018, skulle inte förvåna mig om fler av dom hade/har samma upplägg.

   Svara

    Jag tror att man kan kolla pengarna från Sellpy t ex.
    Bara ett tips. Follow the money.

    Svara

     Du menar attSellpypengarna ska betala (uteblivna) löner/arvoden för hemmapersonalen?

     Svara

      Ja, inte sätter man väl in pengarna från försäljningen på Röda Korsets eller motsv konto inte 🙂

      Svara

  HAHA, älskar graferna.❤

  Svara

  Undrar hur det blir nu med poolbygge och 5 veckors hyrning av stort hus i Frankrike?
  Odd får kanske planera om sin semester nu..

  Svara

   Och privatyachten, glöm inte den!

   Svara

    Just det! Undrar bara vem som ska ratta! 🧐

    Svara

   Umgås man med en miljardär blir det nog inga problem

   Svara

    Det beror på det! Finns måååånga snåla rika därute!

    Svara

  Camcam, har Ida från Hemma-teamet slutat jobba för IL?

  Svara

  Superbra inlägg, Camcam! Informativt och objektivt trots de roliga pikarna i de två sista diagrammen. Jag tror att det hjälper att du ibland presenterar Bellas händelser på detta sätt så att även hennes mest inbitna fans får se på ett databaserat sätt vilket misslyckande hon är/kommer att bli.

  Svara

  Men vänta nu, så det är det 3 personer som for sure jobbar kvar + Pingis och Bella. Alltså drivs Löwengrip just nu av 4 (minus Bella alltså) personer?

  Svara

  Förut stavas med ett r.

  Svara

  Känns som det gått utför fort… Börjar nästan tycka synd om Bella.

  Svara

  Har du precis upptäckt excel eller?
  Så rörigt med alla grafer o färger, märks att du inte är van vid att jobba med excel…

  Svara

   Men det är ju det som är tjusningen! Hon skojar ju lite med oss för att vi (skämtsamt) efterfrågat diagram och workflows för den här händelsen. 😄

   Svara

   Men näääää….
   Det här var ju mitt absolut bästa arbete någonsin…. 🙁

   Svara

    So fun

    Svara

    Camcam, det här var bäst!!

    Svara

    Ljuvligt

    Svara

   Swosh!

   Svara

   De är ju jätteroliga 😀
   Humor, min vän!

   Svara

  Haha!! 😂 Älskar dina cirkeldiagram och staplar!! Så roligt gjort!! ❤️

  Svara

  Lång kommentar men har en poäng. Så min farmor bor på landet och läser Country Living UK. Och förutom William Morris-odlingsredskap och sexiga skotska fåraherdar så är det ofta reportage med ”Business from home”. Dvs (mestadels) kvinnor som har en egen liten verksamhet där de ofta gör fina saker som ekologiska tvålar eller gratulationskort med torkade blommor från den egna trädgården.

  Och som aspirerande egen företagare så kan man fundera på hur de får det att gå ihop när de bor i en tio miljoners cottage i Cotswolds. Tills man läser att deras make jobbar med private banking i London eller liknande. Och det förminskar ju inte inte det de här kvinnorna gör, som ofta är väldigt bra saker, men de behöver ju inte oroa sig för att om ingen visar sig gilla tvål med plommondoft, så måste de sälja huset.

  Det jag tänkte komma till var att jag får intrycket av att Isabella gått in lite i det ”mindsetet”. (Om nu ryktena om megarik lover stämmer.) Att hon behöver inte bekymra sig om det går si eller så för Löwengrip, om produkt-och marknadsföringschefer slutar. Hon flyger privatflyg, hon letar lägenhet på Upper East side, trist om Löwengrip Beauty går dåligt, men hon har redan en ny idé på gång, och husräkningarna kommer snart nån annan hjälpa henne betala. Nån med pengar och kontakter.

  Varför har hon annars möten med några av Londons finaste hotell? Där 25 lokala female entrepreneurs ”featured in Country Living” står på kö för att få sälja in sina ekologiska tvålar och krämer? Bara funderingar och en känsla men ändå. Det är det intryck jag får.

  Svara

   Det är nog det hon drömmer om, men dessa kvinnor har ju de rätta kontakterna, kommer ofta från de fina familjerna och är ytterst sällan frånskilda. De satsar dessutom på att skapa ett ombonat hem och är ansvariga för familjens sociala liv och barnens aktiviteter. Inte alls den egoistiska Bellatypen.

   Svara

    Alltså hur mycket jag än ogillar det Bella står för så kommer jag inte skriva under på att hennes ambition är att bli en försörjd kvinna.

    Att hon tycket pengar och makt är sexigt och något som hon går igång på är något helt annat än att hon vill bli omhändertagen och vara beroende av någon annan.

    Svara

     Nej jag tror inte heller att hennes ambition är att bli försörjd och omhändertagen, det jag menar är att den finns en skillnad mellan att driva ett företag som försörjer dig och driva ett företag utan att vara beroende av det för sin försörjning. Nu tror jag att Isabella alltid haft bloggen som största inkomstkälla, men för bara ett år sen så var hon ju klart mer engagerad i Löwengrips verksamhet. Nu verkar hon ju mer intresserad av att vara ”businesswoman” eller bara ”powerwoman” av okänd anledning, än att driva en business. Och att hon om hon träffar någon med pengar och kontakter kan behålla sin livsstil oavsett hur det går med företagen och i förlängningen även bloggen.

     Svara

     Visst, men i brist på sådan framgång och om pengarna och lånen tryter säger hon nog inte nej om en rik snubbe kan hjälpa henne att skapa den illusionen. Tror inte hon har så fasta principer. Problemet kanske snarare är att det är naiva baby-face killar som faller för henne (Odd, Simon, Hajen och Nordic Tech killen är rätt lika).

     Svara

      Jag menar Linus Kaasik.

      Svara

       Han har väl tjej?

       Svara

    Nej, precis säger verkligen inget om att dessa kvinnor är som Isabella. Mer att det verkar som Isabella blivit så vårdslös med både pengar och tid på sistone, att det verkar som att det finns något i bakgrunden att falla tillbaka på.

    Svara

   Dessa rykten kommer väl mest från henne själv.

   Svara

  hahaha wow xD

  Svara

  ha ha ha …läs denna kommnetar från Ljugengrips kommentarfält.

  Anna skriver: 12 maj, 2019 kl. 01:20
  Du är en sån powerwoman! Förundras och inspireras över hur du orkar med allt bolagsbyggande. Gasa vidare och vi kommer mycket snart se dig på omslaget av Forbes!

  Ditt arbete för att lyfta kvinnor har haft stor betydelse för min arbetsplats. Vi har börjat jobba agilt och sedan snart ett år tillbaka har vi tack vare natural cycles lyckats synkronisera samtliga kvinnors menstruationer till veckan efter bokslut och avrått från användning av hormonbaserade preventivmedel.
  Vi har upplevt en enorm skillnad på arbetsmoralen på kontoret.

  På en bolagsstämma beslutade vi att friskvårdsbidragen ska användas till att investera i nagelvårdsprodukter. Idag kan alla i vårt team ta telefonsamtal eller skypemöten från kontoret medan de fixar sina naglar (istället för att gå till nagelsalongen). Så lyxigt.

  Vi följde även ert exempel med att avdramatisera och ha en öppen dialog om intimvårdsprodukter. Vi har precis som du placerat tamponger vid kaffekapslarna (vi har klistrat upp mensbindorna som insynsskydd på fönsterna i konferensrummet) då detta ät en naturlig plats för nätverkande på kontoret.

  Vi har också sett över vår ta-med-barn-till-arbetet policy. Vi vill sätta ett exempel och vara vägledande för andra företag då 7 av våra 10 redovisningsekonomer och båda våra receptionister har blivit gravida det senaste räkenskapsåret. Vi tänkte fylla platserna med praktikanter som kan fungera både som ersättare under de första veckorna av mammaledigheterna men även vakta bebisarna när de ordinarie anställda jobbar från kontoret.

  Tack för allt du gör och hur du ständigt påverkar och förändrar!

  Svara

   hahahah spot on. den släpptes nog igenom i moderering pga bella trodde den var seriös xD

   Svara

   Hahahahaha!!! Älskar den försynta kopplingen med användningen av Natural Cycles och tio gravida.

   Svara

   Ha, ha, grymt bra! Och skön koppling till Natural Cycle och alla gravida, så snyggt gjort!

   Svara

   😂🤣😂

   Svara

   Ahaha, skrattade rakt ut åt uppklistrade bindor som insynsskydd. 🤣

   Svara

   Så ljuvligt! Måste nog nypa mig i armen.

   Svara

   Hahaha! Får dock en känsla av att det är Hajen som är insändare, i alla fall en man (grundat på termen ”mensbindor”).

   Svara

  Ang Emilia Bentzer (receptionist/kontorsansvarig)
  så jobbade hon för Löwengrip Beauty
  aug 2017 – feb 2019
  Att flytten blev dåligt planerad och dåligt genomförd kan bero på att man inte längre hade någon kontorsansvarig.
  Eller så har man anställt någon efter Emilia.
  Det var ju en snutt på Instastories där Bella glatt dvs gapflabbande hälsar på receptionisten när hon sveper in på det nya (jätteosäkra) kontoret 🙂

  Svara

   Det var väl i Nevv Jårk som bellsa staplade in på höga klackar och receptionisten var närvarande? Inte i Stockholms osäkrare kontor.

   Svara

    Nej, det var den här veckan i måndags eller tisdags. Vi fick se en del bilder från nya kontoret.

    Svara

    Och Bella var väl i NY när de hade avskedsmiddag för Simon antagligen. De har väl tagit avsked på andra sätt, eller inte för att de kanske fortfarande har kontakt. Bella har ju även skrivit om att Simon ska sluta flera gånger och pratat om det på instatstory. Ibland blir det löjligt här, hur det ska hittas något att anmärka på och vända och vinkla till fel. Ganska sjukt.

    Svara

   Det handlar om samarbete med AFM.
   Jag är 100% säker på att det INTE fanns några plan som helst att flytta dit.
   Hon kommer att sälja bolagen för att ta nästa steg in i fastighetsbrancshen. Fastighetsbranch är den mest säkraste ”business” som alla vet om. Även om den krasachar kommer den att hämta upp sig snart igen.

   Svara

    Ja, det är ju bra reklam för AMF Fastigheter och Urban Escape att Bella säger sig bli tvungen att flytta ut igen på grund av dålig säkerhet.
    I synnerhet som övriga hyresgäster verkar ha lyckats ha väldigt hög säkerhet i samma byggnad.
    Nej, detta är inte ett samarbete och reklam för Urban Escape är det inte.
    För övrigt är det Nordic Tech House som tecknat kontrakt för kontor och butik.

    Svara

  Hej.
  Jag tycker faktiskt inte att man skojar om att besöka en ”psykavdelning” eller använder det som en förolämpning.

  Känslig kränkt snowflake? Ja, kanske. Men ändå

  Svara

   Kommentaren jag svarade togs bort, så nu verkar jag ju helt förvirrad 😛

   Svara

   Haha…jag tror alla som läser ditt svar kan ana vem som skrivit kommentaren du svarade på. =)

   Svara

    Ojojoj såå hemsk, och du hade tagit bort om någon rådde Bella att uppsöka en psykakut nej knappast. Och du, ta till dig rådet, du är på väg in i väggen. Lyssna på dina anhöriga. Du verkar inte i balans Camilla, och det syntes på din förebild att du är sliten. Ta hans om dig, och nej du vet inte vem som skrivit kommentaren men du kan ju låtsas att det var något som måste tas bort. Kan det vara för att du skämdes och inte hade svar på varför du fått gå ifrån tre företag? Lilla vän.

    Svara

     1. Det var DU som skrev att jag borde söka mig till psykakuten. Jag ser ip-nummer förstår du…

     2. Tack för omtanken, jag tar hand om mig varje dag men det är gulligt att du bryr dig så mycket om mig.

     3. Du har försökt sprida den här felaktiga informationen om mina fd arbetsgivare redan jag lämnade Nöjesguiden. Jag fick sluta på Finest efter två veckor då de inte ville ha en ”turbulent” blogg där – men det är också det enda som stämmer i ditt påståenden.
     Jag tror inte Stim hade erbjudit mig en konsulttjänst om de sparkat mig, eller vsd tror du? Om du på riktigt är intresserad av vad som hände med Nöjesguiden (men det tror jag inte) så kan du läsa den stämningsansökan som lämnades in till Tingsrätten och som tvingade Nöjesguiden att betala mig drygt 500 000 kr.

     Om du inte orkar leta upp den så kan du läsa Breakits artikeln om samma sak.
     https://www.breakit.se/artikel/16000/nojesguiden-tvingas-betala-en-halv-miljon-kronor-till-bloggbevakning

     Hade du några fler påståenden ang mina gamla arbetsgivare du vill att jag ska bemöta? Passa på nu, då jag känner mig extra tålmodig. 😊

     Svara

      Men gud hur orkar du försvara dig mot stollis? Kan du inte bara blocka människan.

      Svara

       Stollis är väl blockad, men tar sig igenom titt som tätt?

       Svara

       Hen är blockad men skaffar nya ip-nummer.
       Jag kände mig extra tålmodig idag av någon anledning, men sådant kan försvinna igen så hen får snabba på. 🥳🥳🥳

       Svara

        Vad menar du med skaffar nya IP-nummer? Finns många som får nya IP-nummer varje gång man startar sin enhet, har inget med att vara stollig eller troll att göra. Hur vet du om någon är stollis om den har nya ip-nummer? Verkar ju vara flera olika som kallats stollis. Och varför kallas någon stollis, för att den försvarar Bella eller ifrågasätter dig eller både ock? Har sett att någon kallas stollis som skriver väldigt klokt och har bra reflektioner, ser mer stolligt ut med hatarna och de som blir så ilskna om någon försvarar Bella eller ifrågasätter C. Det är mer galet och stolligt. Märkligt verkligen.

        Svara

         Du ser inte alla identiska kommentarer (dina?) som fastnar på ett gammalt ip-nummer och som sedan dyker upp på ett nytt. Det gör jag.

         Svara

         Men gud, nu får du väl ändå ge dig? Förstår du inte att de flesta som läser här har fattat att du är en och samma person som skriver på det här viset? Ingen köper dina försök att få det att se ut som att ni är flera stollisar här.
         Jag kan ge samma kommentar massor av likes om jag vill, på samma sätt kan du skriva från olika IPnr. Du är hyfsat ensam med dina extrema åsikter här.

         Jag hoppas att du får hjälp, för vad vet jag inte men du verkar inte må bra.

         Svara

      De flesta duktiga och kreativa entreprenörer passar inte in i fixerade arbetsramar. Att du gått ifrån arbetsgivare behöver inte ha dålig betydelse även om ni ”bråkat”. Med din otroliga framgång via den här bloggen, visar du bara att du är en genuin kreativ journalist med vettiga värderingar !

      Du är den nya ”referensen” i hela sverige. Folk tittar in hos dig för att se vad ”egentligen” händer inom bloggvärlden. Kommentarsfälten är lika intressant med.

      Lägg inte tid på att försvara dig om sånt som inte har några betydelse, du är entreprenör och har skapat den här platformen helt själv och du är större än Blondinbellas blogg!!

      Respekt till dig …<3

      Svara

       Håller med. Du gör skillnad CamCam!

       Svara

     Go Camcam… go!😊

     Svara

  Men va? När har Hannah Mohlin sagt upp sig? Har helt missat detta!

  Svara

   Dolly kommenterade 8 maj (Hannah Molin har förmodligen tre månaders uppsägningstid eftersom hon varit anställd så länge):
   ”Hannah som är produktchef (dvs anställningsnummer 1, personen som sett till att det faktiskt existerar produkter och inte bara massa hittepå bakom LCC) har sagt upp sig, utan att ha något nytt att gå till. Hon är nog den tyngsta förlusten genom krämfabrikens historia. Utan henne hade Isabella inte haft någon koladoft-buffé att ta del av, och inga färdiga godkända produkter att sälja heller. Detta är förödande för bolaget, speciellt i kombination med Pingis stundande mammaledighet och att Isabella varken kan räkna, prata engelska eller fokusera på något annat än sig själv. ”

   Svara

   Hmmm…just det, Hannah har väl inte sagt upp sig?

   Svara

    Jo, det har hon!

    Svara

  just ja, hon kanske räknar in dom på löwengrip beauty i estland, finland och norge(?) också. linda ling på instagram jobbar ju t.ex för löwengrip i estland som ”ambassadör” och gör reklam för dom hela tiden.. sen har dom väl en i london också om jag inte minns helt fel.

  Svara

  De är ju jätteroliga 😀
  Humor, min vän!

  Svara

  Inga uppdateringar på IG-story på 24h, tillhör det vanligheterna? Följer henne inte men är en sån där ”stalker” som kollar in då och då. Brukar alltid ligga något uppe.

  Svara

   Hon skulle ju ta ett ”break” i helgen och vila upp sig. Läs panika o smida planer för nästa drag.

   Svara

    precis vad jag tror också 🙂

    Svara

    Eller kuckilura…

    Svara

   Hon skulle ”gå offline” under helgen

   Svara

   Då opererar hon ngt 🙂

   Svara

    Har jag också tänkt på hela tiden.

    Svara

   Att hon shoppat ännu en väska för 30 tkr kunde hon inte låta bli att dela med sig av i alla fall.

   Svara

    Glöm inte att något av det sista Hajen köpte innan han konkade var en Patek Philippe-klocka för 100 tkr och en Bentley för en miljon 🙂
    Skillnaden är att Hajen gav grejorna till Bella men Bella köper bara till sig själv.
    Även barnens presenter och julklappar låter hon andra beställa, slå in och betala genom spons.

    Svara

    klart att hon inte shoppat!! köpt samarbete! Tror ni verkligen att hon köper en väska och visar upp den på sin blogg bara så här? Jissess skärp er tjejer.

    Svara

     Inte en chans att det företaget/märket skulle sponsra henne, en okänd bimb*, så väskan är garanterat köpt, sen om Ljugengrip själv betalat för den eller hennes sugar-daddy är ju en helt annan fråga.

     Svara

  Du har missat Hermine Coyet Ohlén.

  Svara

   Hon som blev en scarf, ett hårspänne och en scrunchie?
   Linkedin säger att hon jobbade för Löwengrip med Digital Development
   okt 2017 – jan 2019
   Så hennes engagemang verkar ha upphört.
   Ser ut som de första avhoppen kom redan vid årsskiftet och i början på 2019.
   Löwengrip Beauty verkar ha börjat gunga tidigare än omvärlden har vetat…

   Svara

   Jobbade inte hon på ELLE tidigare? Som chefredaktör? 🤔

   Svara

  Om hon inte är businesskvinna, vad är hon? Vad i hennes vardag, utan företagskulissen, skulle få folk att läsa hennes blogg. Har hon ett genuint eget intresse för något? Mode, böcker, familj, skönhetsprodukter, politik? Hon har i alla fall aldrig gett mig det intrycket. Kan bli intressant att se vilken niche hon tänker sig som influencer om businessrekvisitan försvinner.

  Svara

  Jag vill ha mer granskning av Kenza och IvyRevel! Till skillnad från Isabella så finns det ju faktiskt ”publicerad” (i form av podd) kritik av arbetsmiljön på IvyRevel. Älskar, som alla andra, att läsa om Bella men det finns plats för mer granskning.

  Svara

   Kenza är som Bella typ aldrig på kontoret. Undra vad dom sysslar med på dagarna?

   Svara

    När först H&M och sen Zalando pumpade in pengar i Ivyrevel behövde man inte jobba längre.
    De fick så mycket pengar att de kunde strunta i både produkter och försäljning.
    Nu håller grabbarna på och leker med olika datagrejor under förevändning att man ska utveckla metoder för att lära känna kunder och påverka deras beteenden genom AI. En riktig lekstuga. Butik i Gallerian ska man öppna också för att lära känna konsumenterna bättre.
    Kenza bryr sig inte längre eftersom hon ändå inte begriper något av vad grabbarna håller på med.

    Svara

  Vad är skillnaden mellan ”Har sagt upp sig” och ”Har slutat”?

  Svara

   Säger man upp sig börjar en uppsägningstid på en, två eller tre månader rulla innan man lämnar tillbaka passerkortet.
   Under den tiden så förväntas man jobba vidare och vara motiverad, nöjd och tacksam.
   Har man slutat så går man inte längre till jobbet.

   Svara

   Uppsägningstiden kanske? 🙂

   Svara

   Har sagt upp sig jobbar fortfarande sin uppsägningstid.

   Svara

    Tack för svar 🙂

    Svara

  JAG DÖR AV SKRATT :))))

  Svara

   Haha för vad??!

   Svara

  Det är dock inte helt ovanligt att flera säger upp sig så där. Vi hade möte med facket, på mitt arbete, förra veckan där vi pratade om hur det blir i ett företag när många säger upp sig. Det behöver inte ens handla om samma avdelning som man själv är på, men oftast blir det en gungning i företaget, med osäkerhet och fler uppsägningar, när flera stycken säger upp sig inom kort tid.

  Klart det inte behöver vara så i det här fallet, men man bör nog ta det i beaktande ändå.

  Svara

  Tror ni att detta kan ha att göra med att Pingis och Bella funderar på att sälja Löwengrip Beauty? De har ju haft kontakt med investerare, bland annat LVHM. Det kanske är så att de anställda inte får vara kvar när företaget sålts vidare?

  Svara

   Då hade det varit smartare att stanna kvar (de verkar ha kort/ingen uppsägningstid) och skaffa nytt jobb innan man säger upp sig. I de flesta bolag i Sverige räknar arbetsgivare ändå på att folk inte kan börja på nya jobb förrän cirka tre månader.

   Svara

   De får ju inget napp på att sälja

   Svara

   Multisar i kosmetikbranschen som LVMH, Kering, L’Oréal, Estée Lauder… är oftast bara ute efter ett varumärke och dess marknadsandelar. Man har egna resurser redan som produktchefer, marknadsavdelningar, säljteam, produktionskapacitet osv. Det enda som skulle gå att sälja för Bella och Pingis vore varumärket Löwengrip och dess nuvarande produkter. En eventuell köpare skulle sedan anpassa allt till vad de själva behöver och som man tänker sig skulle gå att sälja.
   Problemet för närvarande är att det nuvarande sortimentet hos Löwengrip Beauty inte säljer. Det behövs alltså en ny produktserie (troligtvis billigare än den nuvarande) som kan sälja volym.
   Jag förstår att personalen är orolig och ser om sitt hus. Knappast troligt att hela Löwengrip Beauty med personal och allt skulle köpas upp av någon.

   Svara

  Undrar hur länge relationen mellan Bella och Pingis håller? De har ju aldrig vart osams som de säger. Låter lite märkligt tycker jag

  Svara

   Kan man ljuga om allt kan man ljuga om det också. Klart att Pingis och Blondinbella har ”allvarliga diskussioner” med varandra.

   Svara

    Jo men när skär det sig som en bearnaisesås?

    Svara

     Antagligen tystnad från båda två. Blondinbella vill inte erkänna ett misslyckande, och Pingis vill distansera sig så mycket som möjligt så fort som möjligt när samarbetet kört i diket.

     Svara

   Jag tycker Pingis ger gliringar lite titt som tätt, om att allt inte står rätt till. Typ stories med bilder och ”Family first” och såna saker. Nu senast på insta story om att det ska vara kul på jobbet, en film där hon och Simon dansar. Innan Simon lämnade la hon upp på en film från kontoret på insta story där hon sa att Simon borde anställa henne. Det skulle vara kul svarade han…

   Svara

    Hon verkar desperat!
    Synd för henne då att hon vart en så usel chef. Vad hade hon tänkt att bidra med hos Hannah och Amanda? 🤨 Lite dans kanske? 😂

    Svara

    Ooooh… isigt move av henne!

    Svara

  Frågan är hur allt kan ha gått så fel så snabbt om det nu inte var en massa problem med bolagen bakom kulisserna från hela början?

  Svara

  F-n här är man sjuk och ligger och sover och missar såna här guldinlägg 😀

  Svara

  Hon/Bella är så lycklig för att nu börjar hon lämna Sverige. Hon behöver stänga en dörr för att öppna en ännu större. Undra vad hon skall försörja sig på. Ballonger kan fyllas till en viss gräns sen spricker de och det är det som händer nu.

  Svara

  Varför har Blonda ingen som korr läser hennes dyslektiska och torftiga inlägg…

  Senaste: Ätit massor av Tiramisu på en italienare bredvid hotellet.

  På en Italienare….du börjar Blonda bli lite kinkig…Tiramisu på väl valda delar eller…vet inte hur jag ska tolka detta? Men hennes blogg börjar bli änmer intressant.

  Svara

   Det kanske inte var felskrivet? Är man god för en halv miljard eller vad det var så har man givetvis råd med den lyxiga och kulinariska upplevelsen av en äkta tiramisu – som serveras på en speedo-klädd italienares håriga bringa. Ljuvligt!

   Svara

  Om dina läsare tycker detta är intressant borde du kolla närmre på liknande siffror för Ivyrevel. Ett luftslott som heter duga…

  Svara

  Detta är intressant faktiskt! Varför satsar Bella SÅ HÅRT på internationalisering. Det är Cannes, Paris, London och hennes andra hem New York. Lyx och flärd, ena weekenden lyxigare än den andra och större sviter än den föregående. Ljuvligt!

  Det känns som Bella desperat försöker täcka upp sprickor i fasaden. Inte ge några intervjuer längre i Sverige? Kanske för hon till stor del allt mer framstår som en lögnerska här. Jag tror att Bella kommer försöka samla upp bolaget så gått det går, hoppas på succé i USA och aldrig mer komma tillbaka till Sverige. Som en nystart där hon kan vara överklass-Bella.

  Svara

   Jag tror att det är för att ingen utomlands vet vem hon är, och där kan hon fortfarande spela ut sina strategier om att fake it til’ you make it. I Sverige börjar till och med tidningar nu ifrågasätta henne. Och internationellt kommer hon alltid kunna säga ”svenskar är så missunnsamma” och skylla på att alla bara vill se henne misslyckas. I USA vill man bara läsa om ”framgångssagan” och sälja in ”the American dream” om att allt är möjligt och där passar ju hon in. om Trump kan bli president så tror jag tyvärr att ingen någonsin kommer ifrågasätta henne där heller.

   Satsar mina ören på att hon kommer ”stå pall” i stormen och klara sig mer än bra.

   Svara

    Tyvärr för henne så är ju USA så oerhört stort att jag har väldigt svårt att tro att hon skulle sticka ut på något sätt i mängden där. Som många redan sagt, hon har ju inget att komma med.
    Dessutom, om hon flyttar utomlands för karriären så väljer hon ju den framför sina barn, och det tror jag inte folk kommer se med blida ögon på.

    Svara

   Om hon flyttar till USA så kanske hon nöjer sig med att ”bara” ses som en flickvän (med företagshobbys) till en stenrik typ? För utomlands vet de väl inget om hennes tjat om ’Sveriges Oprah’ och ’världens mäktigaste bizznizzkvinna’. Hon kanske har tänkt att hon ska kunna växla ner på skrytet litegrann.

   Svara

  Hon kanske räknar in alla plantor som anställda? Head of space renewable energy?

  Svara

  Hade verkligen varit så nyfiken på att höra från dem som jobbat nära henne och slutat!

  Svara

  Såå Bella ska inte göra några fler intervjuer i Sverige efter sommaren?! Är det för att hon ska kunna komma undan med sina lögner tro? Jag vet inte riktigt, det känns som man måste ha någon form av substans om man ska slå utomlands. Man kan väl inte slå utomlands enbart för att man är känd i Sverige? För det är ju typ så, Bella är känd för att hon är känd , hon har ju inte direkt gjort något speciellt. Hon har startat en del företag ja, men det har även typ alla andra influencers i Sverige. Hon har barn ja, men det har även många andra kändisar och influencers. VAD är det hon ska göra utomlands? Vad är det hon menar när hon säger att det ”släpper nu”? Ska hon tjata om hur hon kombinerar familjeliv med karriär? För det är ju inte heller något revolutionerande?

  Svara

   Om man tänker på svenskar som är världskända så är det för att de presterat något speciellt. Björn Borg, Ingrid Bergman, Alfred Nobel, Olof Palme, Ingmar Bergman osv. Bella flyger lätt i den gruppen! 😂

   Svara

   Vill inte regna på eran parad här men Victoria Silvstedt någon? Bella kanske har radiotystnad nu för att hon lägger in mer fyllning i hyllan med siktet inställt på att bli nya jetset Vickan. So fun!

   Svara

  Hennes stil passar bättre utomlands så hon kanske lyckas bättre.

  Svara

  Jag tror hon är desperat med att försöka få upp sina siffror på IG. Hon verkar ha ”fastnat” på 461.000 följare o tror kanske att hon kan få fler iom vistelserna utomlands. Löwengrip Beauty verkar hon helt skita i, rent ut sagt. Handlar bara om hennes eget varumärke.

  Svara

   Men har hon något varumärke att sälja in vem är hon vad har gjort ?

   Svara

   Vilket då varumärke??
   Tycker det verkar vara ganska skamfilat och inte särskilt trovärdigt.

   Svara

  På bloggen går det nu att läsa att ett möte med Ellos är inplanerat. Hoppas dom säger upp kontraktet då BB inte ens orkar sätta på sig Ellos-kläderna längre.

  Svara

  Är Isabellas kommande vistelser hennes B plan för att slippa problemen med stalker och säkerheten på det nya kontoret?
  Vad ska hon med lyxhuset i Lidingö med pool mm som skulle byggas?
  Säljas eller hyras ut???

  Svara

   Hon gör om sitt lyxhus till flyktingförläggning för att få in pengar till sina peruker.

   Svara

  Klassiskt IB att på bloggen bygga upp förväntningar och spekulationer genom att skriva att det kommer bli en större mediegrej i sommar (läs Sommar i P1) och sedan stänger hon dörren för svenska frågor. Det man funderar på (och som IB säkert vill att vi ska fundera på) är vad som kommer att sägas under programmet. Tänker hon lägga Sverige bakom sig med en stor skräll? Har alla ni som spekulerat i konstfackprojekt kanske rätt? ;0)

  Hur tänker hon göra med bloggen på svenska och alla frågor där efteråt undrar jag? Kommer IB fimpa sin läsarbas? Frågor om frågor….

  Svara

   IL ska det ju vara ju….

   Svara

   Ska hon ha kvar bloggen på Svenska så måste hon börja korrekturläsa inläggen innan de publiceras.
   Tvivlar på att IL har tillräckliga språkkunskaper vad gäller engelska för att kunna driva nya läsare till sin blogg.

   Svara

  Så det var ju en person som berättade att hen sett Isabella med sällskap på en restaurang. Och nu har ju Isabella lagt upp en storie från den restaurangen och skrivit att hon var på middag i fredags… Nu kan ju personen ha hittat på att Isabella hade sällskap, men resten hen sa verkar ju stämma iaf.

  Svara

   Var skrevs det?

   Svara

    ”Underbarast / 2019-05-11 14:34
    Såg Bella igår på en restaurang som heter Milos. Med hemligt sällskap i form av en äldre man som hon var väldigt fysisk med med. Satt nära och hörde när hon satt och försökte skryta om hur bra hon är med mycket mycket mera. Ni kommer få detta bekräftat om hon lägger upp att hon varit där.”

    https://bloggbevakning.se/2019/05/11/foki-till-akuten-med-astma-anfall/#comments

    Svara

     Skulle inte förvåna mig om hon själv skrivit det där för att få igång klick och rykten dock haha. Med tanke på sista stycket ”ni kommer få detta bekräftat om hon skriver att hon varit där”. Vilket hon sedan faktiskt gör såatteh… tar det med en nypa salt

     Svara

   Kanske en Tinderdejt …

   Svara

    Erik Selin

    Svara

     Frukosten imorses var också dukat för två

     Svara

      Tror frukosten var hennes hår eller smink person, hon skrev ju tidigare att hon hade ett litet team med.

      För övrigt borde inte mannens namn få stå kvar. Till skillnad från hennes affärer som inte visar större omsättning vet vi inte hur det ligger till med hennes dejter.

      Svara

     Gift 2 barnspappa – kan man sjuka djupare rent moraliskt?

     Svara

      nej, han kan ju uppenbarligen inte det

      Svara

       Spot on! 👊🏼

       Svara

       Så rätt så – gäller naturligtvis båda!
       Men var är systerskapet från Bella?
       Ska vi kvinnor inte vara justa mot varandra?
       Hur påverkas hans barn? Som mamma borde man tänka en aning på det – iallafall enligt mig.
       Med bara lite empati hade man låtit bli – men pengar styr……..
       Finns en massa ensamma, rika snygga karlar som är villiga till ett ligg.

       Svara

  En liten fråga… ”Moderbolaget” ISPI har avregistrerats för F-skatt. Någon som vet något..?
  Skatteuppgifter
  Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
  F-skatt Avregistrerad för F-skatt
  Moms Ej aktiv i momsregistret

  Svara

   Intressant!
   Av nyfikenhet kollade jag upp NTH och såg att hennes samarbete med foundraisingbolaget är ingen investering i form av kapital utan projekten från foundraisningbolaget markndadsförs via bbs blogg och sociala medier. Jag råkar veta vem grundare till den där foundraisingbolaget är och han är en drömare som tänker mkt ”amerikanskt” lite…i samma frekvens som blondinbella.
   Troligen ser blondinbella den här organisaitonen som henens 😀

   Svara

   Tror inte att det är ngn nöd på henne. Enast senaste inlägget som publicerades ikväll på söndag innehåller minst 4 köpta samarbeten:
   1-Hotellet som säkerligen är köpt samarbete. Förutom att bo där gratis och få grais room service betlar de massor för en så sotr exponering.
   2-Valextra
   3-Harolds
   4-Italienska restaurangen där hon käkade efterrätt
   5-The sunday times tidningen
   6-Ellos
   7-Skorna hon visar där hon sitter vid uteserveringen

   Svara

  Tycka vad man vill om IL men jag tycker uppriktigt synd om henne. Man får ju hoppas att hon hittar sig själv (vad det nu innebär). Uppenbart att hon inte alls mår bra. Varför behöver man tex ta insomningstabletter regelbundet annars?

  Svara

  Skriver hon verkligen sina blogginlägg själv? Har hon överlåtit skrivandet till någon annan? Det verkar som de blivit ihopkastade rätt så fort, rätt opersonliga och med diverse stavfel osv…

  Svara

   Kanske nu hon måste börja skriva själv och därför så dåligt

   Svara

  någon borde faktiskt skicka ett till all världens media och lyxföretag med en del inlägg som
  bloggbevakning har skrivit, som tex hotlapparna och så vidare… Bara för att varna för hennes ljugerier, falska siffror osv.

  Inte för att jävlas utan mer för att hjälpa henne så att hon kommer under vård för HON BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP. .

  Svara

   Det verkar vara fler som behöver komma under vård.

   Svara

   Jag tror faktiskt inte speciellt många bryr sig om vad det står Bloggbevakning. Jag tror inte heller att många tar det som står här på allvar då det har varit en stor del trams i Bellainläggen så Bloggbevakning räknas inte som seriös sida att hänvisa till.

   Svara

    Jag tror du har fel. Det är ungefär som att säga att main stream media är sanningen.. BB:s högsta önskan är att bloggbevakning och flashback inte fanns för då hade kanske hon lyckats. Nu finns folk med hjärna som genomskådar henne och det är bara en tidsfråga tills allt rasar ihop över henne

    Svara

  någon borde faktiskt skicka ett till all världens media och lyxföretag med en del inlägg som
  bloggbevakning har skrivit, som tex hotlapparna och så vidare… Bara för att varna för hennes ljugerier, falska siffror osv. Inte för att jävlas utan mer för att hjälpa henne så att hon kommer under vård för HON BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP. .

  Svara

  Emilia Bentzer har nog slutat, jag har alltid haft mailkontakt med henne (Löwengrip Beauty är kunder hos oss), men nu är det någon som heter Victoria Gustafsson som sköter kontakten med oss.

  Svara

   Hon uppdaterade precis sin LinkedIn så att det står att hon slutade i februari.

   Svara

  Axel L har också slutat som business controller på Löwengrip i april.

  Svara

  Axel L har också slutat som business controller på Löwengrip Beauty i april.

  Svara

  ”Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags.”

  Hybris much?

  Svara

   Hon flyr. Hon vet att hon har bränt sina broar i Sverige, plus att i USA så har vi inte samma insyn i hennes ”företag”.

   Svara

  Stefan Edsinger ”toppchefen” från finans då? Han vände snabbare än snabbast säkert pga att han väl har mer IQ än BB och Pingpong kombinerat om han gjort karriär i finans i london inanan

  Svara

  Förr när jag googlade löwengrip så kom länk till löwengrip beauty hemsidan och blondinbellas blogg upp med adwords, dvs de hade betalat för sökordet för att hamna överst bland sponsrade länkar. Nu är det bara ett apotek som finns kvar bland sponsrade länkar vid ”löwengrip” sökning.. Slut på pengar? Google tar ju betalt i CASH vilket är svårt att FEJKA. Kanske BB kan fråga om hon kan få gratis adwords om hon gör en instastory för google? Hon är ju mäktig i USA.

  Svara

  Det här är min teori;
  Hon öppnar kommentarsfältet fritt (alt modererar så att fler negativa kommentar släpps förbi), säger i hennes sommarprat att hon ”är den mest jagade personen i Sverige” pga alla negativa kommentarer, och det kommer att sluta med att hon ”tvingas fly landet” pga drevet mot henne. Så kan hon leva lycklig i näw joorkk med någon miljardärs pengar.

  Kom ihåg vart ni hörde det först! 🙂

  Svara

   På ”Stoppa pressarna” kan man läsa en del under rubriken ”Blondinbella är kär i privatjetsmiljardär”.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.