Triss i Instagram

Bianca Ingrosso har nått 1 000 000 följare på Instagram!
Stort grattis till den milstolpen, Bibbz!
Så här såg resan mot det magiska numret ut!

Kenza och Aleks har tagit gravidbilder tillsammans och nu visar Kenza upp en första variant på Instagram.
Hon ska även ha tagit bilder ute på ett fält men då medverkade inte Aleks då han ansåg det vara på tok för cheesy. 😉

Marie Serneholt har kritiserats för att göra på tok för mycket reklam på Instagram. Jag har markerat ut det som är reklam – även ett inlägg hon själv hoppat över – och ja…det är en del.
Vad tycker ni? Är det för mycket?

BONUS!
Inlägget heter TRISS i Instagram så det här blir ett bonusinlägg.

Har du några ord som kanske kan hjälpa Lady Dahmer? 
Skippa skrämselinlägg och liknande, men har du erfarenhet av det hon går igenom – lämna en kommentar.

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  !!bibbz du e en sån tvättiz gmn!! Bästa tvättizen av tvättizar! Så bibbigt! GMN! TVÄTT!

  Svara

   Öh

   Svara

    Det är nog mest du som är öh här.

    Svara

     Haha, ja, det är jag som ”öh”.

     Svara

   vem e du ens gmn.

   Svara

   Vilka råttizar gmn

   Svara

    De har nog övergått till kackelackisar

    Svara

    Oj… Menar: är väl de kackerlackisar gmn… Är väl de en gbn kanske

    Svara

     Är väl vi*

     Svara

  Jag gick igenom allt 2014.. fick reda på allt i februari, fick göra en massa undersökningar ect och det slutade med att dom opererade bort livmodern den 2/9-2014. Allt gick bra och mår mycket bättre nu än då

  Svara

   Vad hade du för symptom? Eller kom det fram via rutin undersökning?

   Svara

  Tänk att vara så självupptagen som Kenza är herregud. Har fått en helt annan uppfattning om henne efter att ha lyssnat lite på podden och sett några vloggar.

  Svara

   Va? Hahaha

   Svara

   Kenza har väl alltid varit självupptagen, skrytsam och mallig?
   Hennes bitchiga attityd är ganska väl omvittnad fast väl dold i bloggen förstås.
   Kenza from the block, typ. Aldrig backa.
   Det är knappast något nytt i hennes attityd som kommit med graviditeten.

   Svara

    Barbie med tillbehör 🙂

    Svara

   Jag har läst ett par kommentarer om att Camilla gillar Kenza och inte granskar henne lika hårt som Isabella. Tyvärr så skrevs det inget inlägg om en f.d anställd som blev utbränd:

   ”Henrietta fromholtz jobbade där o har hintat om att chefen inte betedde sig alls bra när Henrietta närmade sig utbrändheten. Skriv om detta camcam! Henrietta berättar om det i ett avsnitt av Misslyckandepodden”

   Svar till kommentaren ovan: ”Tror hon skrev i bloggen att de (hon nämde inte ivyrevel explicit men man fattar att d var dom) sa att de ”inte kan satsa på folk som ska va sjukskrivna” typ. Att hon då valde att säga upp sig. Tror hon skrev det förra veckan. Men man har fattat sen innan att det var ett dåligt avslut, hon har nog inte nämnt ivyrevel med namn sen hon sjuksrevs i typ februari (?).”

   https://bloggbevakning.se/2017/12/06/bade-bella-och-kenza-soker-ny-personal/

   Svara

    Med risk för att hamna i mod. Googla: Henrietta Fromholtz höll på att knäckas av startup-hetsen

    Svara

    Känns väl som ett ganska utbrett fenomen bland influencers som leker chefer, tyvärr. De har absolut noll utbildning och erfarenhet av att vara chef och leda folk, och har inte fått verktygen för att kunna hantera konflikter etc. Då blir det såhär. Synd att det drabbar unga människor som får en overklig bild av hur arbetslivet ser ut redan i början av karriären.

    Svara

   Speciellt efter att hon blivit gravid. Från att knappt kunna se någon gravid till att trycka upp magen på allt o alla nu när hon själv är gravid. Konstig attityd och otrolig missunsam.

   Svara

    Svar till Anonym/09:12

    Svara

    Ok. Möjligtvis att jag faktiskt gillar Kenza MEN, är det inte ganska naturligt beteende när man gått igenom ett sådant trauma som hon faktiskt gjort? Hon är förfan pur-ung och trodde innerligt att hon aldrig skulle bli gravid, hennes far gick bort i samma år – är det så märkligt att hon reagerade som hon gjorde? Är det så märkligt att hon gör som hon gör nu när graviditeten snart är fullbordad och hon får sitt barn?

    Människor är inte alltid så logiska i sitt beteende, vi är ändå känslostyrda varelser. Önskar henne lycka till med bebben ❤️

    Svara

     Självklart förstår jag att hon är överlycklig för att äntligen bli gravid. Det är inte det jag reagerar på. Och hon får visa upp sig och sin mage hur mycket hon vill. Det är missunsamheten jag pratar om. När hennes vän som hon poddar med blev gravid kunde hon ju knappt umgås med henne. Hade Kenza inte själv blivit gravid nu hade de väl knappt umgåtts. Det är den attityden jag pratar om.

     Svara

      Det är inte så konstigt när du är ofrivilligt barnlös, och inte veta om du någonsin kommer kunna bli gravid, att backa från alla som lyckas med det en själv inte kan se i sin framtid. Känner så igen mig i det beteendet hos Kenza, för jag var likadan. Det gjorde för ont att se andras lycka och växande magar.

      Svara

       Håller med dig helt. Men har man aldrig varit där kan man aldrig veta. Man gör vad man kan för att rädda psyket, har man bra vänner förstår dom och respekterar.

       Svara

    Men lägg av.

    Svara

    Alltså hon lever på att visa upp sitt liv, vad tycker du hon borde fokusera på under sin graviditet??

    Svara

     Jobba med sin attityd lite mer?

     Svara

      Varför? För att du inte gillar den?

      Svara

       När man läser kommentarerna här är det flera som inte gillar hennes attityd. Såattde…

       Svara

        Men snälla. Hon jobbar med att visa upp sig själv i sociala medier och är troligen exakt den hon är. Följ eller inte följ men säg inte att hon ska ändra sig bara för att du inte uppskattar henne. Du hade väl kallat henne fejk eller nåt annars

        Svara

         Finns många influencers som är lika ”kända” och ”viktiga” som kenza, som är empatiska.

         Svara

  Jag har varit inne på Serneholts IG & konstaterat detsamma. Reklam, reklam, reklam – sooo booring! Vem vill se sånt tänker jag så jag slutade!

  Svara

   Även My har fått den kritiken.

   Svara

    Ja Myggis petar in reklamlänkar i nästan alla blogginlägg och svarar ironiserande när läsarna ger feedback. My verkar vara en oerhört otrevlig person om hon inte är inställsam för att få egen vinning. Tänker på alla hennes ”goda vänner” som hon hänger på som en parasit, noga utvalda pga hon kan få vinning av umgänget. Usch vad hon verkar otäck 🤮

    Svara

   Otroligt att Serheholt får göra så mycket reklam, hon är ju helt ointressant, eller är det något jag missar?

   Svara

    Serneholt är så olik mig på alla sätt och vis att det blir fascinerande i sig.

    Den där snygga tjejen som alltid varit populär, slår redan som ung igenom i ett band (eller vad man nu ska kalla dem?) och liksom bara fortsätter livet fram i en värld av blommor. Snygga män, stora produktioner ( inte så mycket karisma, bara proffstrevlig och gör sig bra i bild) och berättar i intervjuer att hon inte gått igenom nåt direkt svårt. Inga skandaler.

    Bara … lyckad. Kompis med alla kändisar. Nu tjänar hon massor på att visa upp sitt drömmiga liv på sociala medier.

    Svara

     Ja håller med. Är hon tillrättalagd med lik i garderoben som alla oss andra. Eller är hon så felfri som det verkar?

     Svara

    Men det är ju alla influencers? Ingen har något att säga utan visar bara upp bilder på sig själva och alla ser likadana ut. Varför vill någon se det? Förstår ärligt inte.

    Svara

   Tycker det är samma som GabJoss, reklam i vartannat inlägg😴

   Svara

  Måste vara lady dahmer som gjorde ett inlägg i öppet spår här om dagen, tror fredag. Hoppas hon fick några bra svar där!

  Svara

   Tur att du delade det då om det var så att hon skrev som anonym?

   Svara

    Det var inget illa menat, det är ju exakt samma text hon lägger ut. Camilla får väl ta bort min kommentar då…

    Svara

     Var säkert inget illa menat men tanklöst. Om hon skrev anonymt har hon ju valt det, även om hon skriver det på sina kanaler nu.

     Svara

  Han Alexs verkar vettig!

  Svara

   Aleks*

   Svara

    Tänkte k men skrev x, sjuk… 😉

    Svara

     Ja, sjukt snygg är han också. Den perfekta mannen?

     Svara

      Nej fy farao 😂

      Svara

   Fast på jobbet verkar Aleks (och hans bror) vara mer som stora barn.
   Fanns väl en del rapporter om hur det är att jobba där på Ivyrevel.
   Minns inte om det var här på BB jag läste om det.

   Svara

    Har träffat Aleks ett par gånger, han ÄR sjukt barnslig.

    Svara

   Tycker det var lite fånigt att han inte kunda ställa upp på alla bilder. Fattar att han såklart har en egen vilja, men alltså det är en dag av bilder med minnen om deras första barn som de kämpat jätnet för att få. Kenza kanske är van, men jag hade blivit ledsen.

   Svara

    Jobbigt när man är ”för cool” för att ta fina bilder med sin gravida fru. Barnslig, som sagt.

    Svara

     Han kanske inte tycker det är nåt fint med att placera en gravid på ett fält? Jag håller med honom.

     Svara

      Stor skillnad på fäll och fält 😂😂😂😂

      Svara

       Mmm men nu handlar det om ett FÄLT.

       Svara

      Ah för fotona är ju med bakgrunden i fokus🤦🏼‍♀️

      Svara

    Tog dom inte sina bröllopsbilder på ett fält? Var det cheesy redan då?

    Svara

     Fällllllllll

     Svara

      Från Kenzas blogg: ”Efter att vi hade tagit alla bilder inomhus så hoppade vi in i bilen och åkte utanför stan till ett fält”, ”Aleks ville inte vara med på fältet hehe”.

      Vad är det för fäll alla pratar om?

      Svara

      +t. FÄLT. Inte fäll. Du har massuppfittat. Fatta.

      Svara

       Hahahah fick en skrattattack när jag läste massuppfittat. Fatta. 😂

       Svara

  Massmamman Wetterholm tycker inte att man ska få använda surrogatmamma och kan man inte få egna barn så får man väl vara nöjd. Dessutom finns det många barn att adoptera så varför skaffa fler egna. Kanske lite tillspetsat men jag tolkar henne så. Märkligt då att hon själv inte adopterat. Många gånger tänker hon inte riktigt innan hon skriver.

  Svara

   Haha ja, hon gillar att uttrycka sina åsikter, hon önskar nog fler läsare till sin blogg
   Frågan är varför hon skaffade alla sina 13 barn när det finns så många att adoptera 🤔

   Svara

    Tror inte det är 13 men väldigt många iaf. Varje gång hon trampar i klaveret kommer direkt ett långt inlägg om att man måste få säga vad man tycker och hon är alltid ärlig och har alltid rätt (allt från att lite tafsande på krogen får man väl tåla till vad det nu är).

    Svara

   ”Massmamman” 😅😂

   Svara

   Det är väl en helt rimlig åsikt? Tycker du att man ska kunna gå till prostituerade om man inte får ligga också? :p

   Svara

    Det tycker jag är en helt annan sak och förstår inte hur du tänker där.

    Svara

     Köpa en kropp som köpa en kropp.

     Svara

      Där tycker vi olika.

      Svara

       Hur är det olika? Mer än på ett moraliskt plan? Och vi stiftar inte lagar på moral vanligtvis. Like it or not men surrogatmödraskap är handel med kroppar och adoption är handel med människor. Borde förbjudas i min mening men får sällan medhåll från majoriteten.

       Svara

   Det tycker jag också. Är det en konstig åsikt? Surrogatmödraskap är ju inte tillåtet i Sverige av en anledning, det är högst moraliskt tveksamt att använda sig av en kvinnas kropp på det viset (anser jag). I många länder är det ju ett problem att fattiga kvinnor känner sig tvingade att ställa upp på detta, på samma sätt som prostitution.

   Tycker inte det är en mänsklig rättighet att få biologiska barn. Sen tycker jag den där massmamman är skev också som har typ 15 ungar, men det är ju en annan fråga.

   Svara

   Det är inte så enkelt att adoptera som en del fördel att framstå. Det är en process dom tar flera år men höga krav på adoptivföräldrarna (hälsa, ålder, civilstatus m.m). Dessutom är det färre och färre barn som adopteras från utlandet då fler och fler länder blir bättre på att ta hand om barnen inom landet. Det är inte som på 80-talet då det var nyfödda spädbarn som blev bortadopterade, numera handlar det ofta om äldre, funktionshindrade barn. Inom Sverige är det väldigt få barn som adopteras bort, vi har fri abort, vi har barnbidrag och föräldraförsäkring och biologiska föräldrars rätt är stark i lagstiftningen. Det är ovanligt att ens barn som varit fosterhemsplacerade sedan födseln får bli adopterade.

   Svara

    Det är lite som om jag med stora bröst skulle gå runt och säga att bröstförstoringar inte ska vara tillåtna… Liksom, jag har väl ingen aning om hur det är att ha små bröt. Jag har ingen aning hur jag hade resonerat om jag i tonåren inte fick några. Klart man hoppas man hade varit nöjd ändå, men det är totalt omöjligt att veta. Lika som det är totalt omöjligt för en trettonbarnsmamma att förstå hur någon som inte kan få egna barn känner sig, och uppenbarligen inte ens vet hur svårt det är att adoptera i Sverige.

    Svara

     Bröstförstoring – gäller alltså din egna kropp.

     Det där med surrogatskap, eller att köpa sex, handlar om att det är en stor chans att personen egentligen inte vill sälja sin kropp sådär utan måste (av diverse grunder). Vi hjälper att sätta en stängd dörr bakom, som stöttar dessa personer till ett ’nej’ genom att de har lagen på sin sida – att det inte är tillåtet. Det kan bli jobbigare/svårare för folk att klara av att säga nej och således tvinga sig själva att sälja sina kroppar när det är tillåtet.

     Jag hoppas du större huvud än bröst i alla fall. Med din kommentar så verkar det inte så.

     Svara

   Förbjud all form av människohandel! Där ingår absolut adoption och jag tycker det är märkligt när vi är så emot prostitution att vi är så pass för surrogatmödraskap. Vad är skillnaden?

   Svara

  Kenza är så vacker naturligt, förstår inte varför hon SMINKAR fräknar på bilderna för att hon saknar det? Ska man inte ha en bild på hur man ser ut?annars kan man ju lika gärna ta ett filter på bilderna??

  Svara

   Whitewashing. Hon har blekt håret blondt, målar på fräknar som är typiskt för nordiska gener och framhåller alltid att hon minsann har gröna ögon, inte bruna (fast de ser bruna ut irl…). Tråkigt att hon vill ta bort sina afrikanska rötter, hon är ju så vacker från naturen.

   Svara

    Är fräknar typiskt nordiskt? Den var ny. Som person med aningen mörkare hudfärg, likt Kenza, så har jag väldigt mycket fräknar helt naturligt. Särskilt om sommaren. Beror på att jag har mer melanin än andra nordbor.

    Svara

    Men lägg av

    Svara

   Bianca har ju också börjat sminka på fräknar (eller redigeras de dit för vissa bilder, filter) , var det inte Kissie också som gjorde det. Tänk er om det varit Bella 😉

   Svara

    Hade varit omöjligt dock med all bus hon använder..

    Svara

     Nej. Man kan måla dit fräknar trots brun utan sol.

     Svara

  Cellatypi innebär att cellerna skiljer sig från sitt normala utseende och från varandras utseende, alltså olika stora cellkärnor osv, det är väl det som är definitionen av cellförändringar. Positiv för högrisk-HPV innebär att man bär på ett HPV-virus som har hög risk dvs att det är ett av de HPV-virus som kan utvecklas till cancer av de olika HPV som finns. Det som står där tolkar jag bara som att det är cellförändringar som bör utredas vidare pga det är en högrisk-typ.
  Körtelceller är de cellerna som finns i livmodern och det är alltså dem som inte ser helt normala ut.
  Jag är dock inte läkare utan endast student.

  Svara

  Alltså bilderna på Kenza och Aleks 😭😍

  Svara

  Varför har du slutat att bädda in bilder från Instagram? Genuin undran.

  Svara

   Ifall bilden raderas är det bra att ha en skärmdump.

   Svara

   Det var så många som inte fick upp bilden när den var inbäddad så därför tar jag en skärmdump istället.

   Svara

  Wow! Grattis Bianca!!!

  Svara

  Varför är gravidbilder så otroligt cheesy? Alltid står kvinnan ute på något fält med någon krans i håret. Gärna så naken som möjligt också. Har man sett en har man sett alla. Kom på något nytt!

  Svara

   Håller med om att det ser otroligt löjligt ut.

   Svara

   Man verkar ju bli helt psykotisk av att vara gravid.

   Svara

    Hahahaha

    Svara

    Det är man. Så passa dig! 😎😁

    Svara

   Jobbat på fotolabb och kan meddela att ALLA gravidbilder är samma, och sedan alla småbarnsbilder, alla familjekalendrar, osv osv 🙂
   Lite roligt

   Svara

    Hur mycket skumma/snuskiga/roliga/pinsamma foton får du se backstage i fotolabbet egentligen? Måste ju komma in en del foton som kanske inte är avsedda för allmänna ögon tänker jag 😀 Kanske var mer sånt förut innan foto digitaliserades och man behövde lämna in en fotorulle för framkallning = en person som såg ALLA foton som framkallades :’)

    Svara

   Sedan Beyonce är grejen också att ta kort med blommor och efterlikna henne.
   Jag förstår verkligen inte grejen med det, Beyonce har ju redan gjort det, ser ju bara löjligt ut när man försöker härma en sån idé.

   Svara

  Alltså, håller med alla som säger att de fått en annan bild av Kenza efter podden. Vet inte varför, men hade aldrig trott att Kenza skulle köra en sån där löjlig gravidfotografering (som alla mikroinfluencers gör🙄) och tyckte det var befriande att hon i början sa att de nog inte skulle ha babyshower. Istället ställer de till med en egen och indirekt tvingar alla gäster att handla presenter till sitt ofödda barn. Det är något oerhört provocerande med människor som har pengar men bjuder in till något sådant. Och ja, de hade kunnat ha en fest för det ofödda barnet där syftet var att inte överösas med presenter (=babyshower) men hon till och med tackar för alla presenter på blogg/podd/insta (kommer inte ihåg vilket om det inte var alla😬). Känns mer och mer som att hon är verklighetsfrånvänd än har fötterna på jorden som iaf jag tyckte förr 🙈

  Svara

   tycker Kenza känns som exakt den personen som skulle göra en sån här fotografering. Hon gör ju allt som är supermega cheesy, hela hennes bröllop tex, som var direkt taget från Pinterestbilder. Haha det stör mig så mycket att hon gör exakt såna cheesy saker men verkar tycka att hon gör något nytt/eget?? Känns som hon är 0% kreativ men har på något sjukt sätt fått influencerstämpel som en kreativ modeperson.

   Svara

    Håller verkligen med er alla. Hon är otroligt egoistisk, och missunsam! Man märker det bra i podden så man blir helt häpen. Dani bara öser med genuin uppmuntran och lyfter henne, och vad får hon tillbaka? Spydiska kommentarer och pikar, och vänder allt Dani pratar om till sig själv. När de prata om Margaux bröllop så märkte man sjukt bra att Kenza inte gilla det. Avundsjuk, och bitter i svaren. Så mycket att hon börja prata nedlåtande om det bröllopet. Nej, jag skulle inte vilja ha en sån vän i mitt liv som man måste ta hand om dygnet runt, lyfta och älska och knappt få nåt genuint tillbaka.

    Svara

     Lyssnar vi på samma podd haha, tycker Kenza var intresserad av det mesta Margaux prata om. Men vi alla lyssnar ju med olika öron 😉

     Svara

      Absolut, så är det. Men ändå ganska lätt att hitta den röda tråden kenza har genom alla avsnitt!

      Svara

   Och all spons från Babyshop… Som hon är ”ambassadör” för. Så luddigt om hon köpt eller fått. Köp dina prylar själv. Ditt barn kommer kunna ha det typ en månad eller två… Generöst sen att läsarna får 15% rabatt och en massa märke som inte ingår i erbjudandet…

   Svara

  Bianca’s ”bästa beautytrick för mörka ringar under ögonen är att göra fillers”. Allt enligt henne själv på stories. Är det bara jag som tycker det är en tråkig utveckling? Blir rädd och uppriktigt ledsen. Jaja folk gör som de vill med sina kroppar yada yada….. Men ändå:(

  Svara

   Då blir hennes fillers inte så lyckade om hon försöker ta bort ringar under ögonen 😜

   Svara

  ”Erfarenheter av det LD går igenom” Ja alltså…man tar reda på fakta. Man låter läkarundersöka sig. Och så slutar man googla och tro man fattar nåt av det man läser. Gogel är inte din vän LD för där finns inget att läsa om vad som hänt just dig. Hur svårt kan det vara liksom…. Sen lyssnar du på läkaren och tror på det hen säger. Brukar bli bäst så.

  Svara

   Nu har jag inte läst mer vad LD går igenom och vilka symptom hon har. Men hon har alltså haft mellanblödningar i ett år och inte sökt läkare för det?

   Svara

   LD intresserar mig inte så hoppade över just den biten. Men jag har både på egen del fått erfara läkare som ställer fel diagnoser och gör andra misstag, samt många vänner som blivit felbehandlade pga misstag från läkare.
   Så därför håller jag tyvärr inte med om ditt tips att bara lita på vad läkaren säger.

   Svara

    Skrev jag väl inte heller. Man ska lyssna på sin läkare och utgå från att hen har koll på vad som blir bäst för en själv. Om man börjar misstro är man illa ute och ska åtminstone då ha en välgrundad anledning därtill. Och däri ligger inte nåt man hittat på nätet. Jag menar här förvärrade symptom. Läkemedel med svåra biverkningar och kanske en secund opinion från nån annan läkare. Att söka läkarvård med den attityd som LD har är direkt försvårande för vad man än drabbats av. Läkarna och sjukvården är liksom inte din fiende när du behöver den.

    Svara

   Men nej. Svenska vården är värdelös. Googla så mycket du kan!! Ta informerade beslut. Var förberedd med frågor. Speciellt med tanke på att man knappt får en kvart med sin läkare och de ofta ställer irrelevanta frågor som ”vad jobbar du med?” Förstår att det är en del av anamnesen men kom igen. Fokusera på patientens fysiska hälsa först. Och för guds skull, lita inte blint på en enda läkare. Det är så man får cancerbesked när det är för sent att göra nåt åt det.

   Svara

    Du behöver ut och resa det hör jag det 😂

    Svara

  Gaaah!!
  Har ni sett Bookens instastories idag?!

  En miljon bilder på när ALLA var och en kramar en gammal tant.
  Dottern fyller 17 år och hon ska dokumentera allt från korvarna de grillar till blommorna hon får….

  Svara

   Men låt henne. Det är väl inget fel i det och inget att tjafsa om.

   Svara

   Vilket fint firande! Maten ser god ut, släkt och vänner och mycket kramar!

   Härligt hus i skogskanten!

   Varför måste det gnällas på detta?

   Tänk så många ensamma människor det finns, jag tycker bilderna från kalaset är fina, familjära och kärleksfulla.

   Många kändisar som går all in och hyr ställe och bjuder massor men stämning och kärleksfullhet saknas totalt.

   Credd till Booken!

   Svara

    Det jag uppfattar mest är ”kolla på oss!” Känns inte äkta eller genuint.
    Plus att hon skriver Sigtuna stort över en av bilderna 🤣
    Folk som har det bra på riktigt behöver inte lägga ut 7487 bilder/videos på det.

    Svara

   Ett fint kalas tycker jag med familj, kramar och grillat!

   Annars är det ofta hysteri på instagram hos kändisar med lokaler, pynt, 1000 folk.

   Detta kalaset blir jag faktiskt varm i hjärtat av att se! Credd till Booken!

   Svara

  Bianca avföljer 1 person 10/5 – måste vara James Charles 😅

  Svara

   Vad hände med James Charles?

   Svara

    Det har kommit fram endel mindre trevliga saker om honom. Han har använt sig av en form utav sexuella trakasserier under en längre tid (sedan hans skolgång har det kommit fram) och när han blev känd steg det honom ännu mer över huvudet.
    Han försöker tvinga sig på killar och försöker ”omvända” straighta killar.
    Sedan är han en allmänt vidrig person som blev en tvättäkta diva efter han blev rik.

    Sök ”James Charles Tea Spill” på youtube för en bra sammanfattning av det senaste som hänt efter Tatis video som gjorde att hela beautycommunityt brakade loss.

    Svara

     Åh är det han som fick för sig att ”t” stod för ”THE house”????

     Svara

      Ja 😭😂

      Svara

  Du vill höra sanningen från någon som gått igenom det så jag kommer inte linda in den. Nej, det du berättar låter inte bra. Har du haft blödningar vid samlag och kraftigare mens än vanligt också? Vid cancer blir cervix skör och lättblödande, det blöder alltså från själva livmodertappen och inte från livmodern.
  Det är fruktansvärt jobbigt att gå och vänta på vidare undersökningar när man ser på läkarens ansikte att det inte alls ser bra ut, men några veckor till eller från kommer inte påverka utfallet om det nu skulle visa sig att det är cancer. Det tar tid att göra alla undersökningar som behövs för att säkerställa diagnosen och om det är cancer blir det ännu flera undersökningar för att planera behandlingen. För mig tog det över 3 månader innan behandlingen påbörjades! Då hade jag en tumör som var synlig med blotta ögat så redan vid det allra första gynbesöket visste de att jag hade cancer och att det var allvarligt. Men det är kö i sjukvården, trots att jag och andra i samma situation har högsta prioritet så kickar de inte ut folk som redan har inbokade CT tider för att kolla bagateller som onda knän. Därför måste man vänta så sjukt länge. Först kommer de göra en undersökning i narkos där de även tar biopsi och kollar med ögat hur det ser ut. Här kan en erfaren onkolog ofta se att det är cancer, tumören syns. Man plockar också vanligtvis ut lymfkörtlar i området för att testa. Efter det kommer de göra båda magnetröntgen och CT från topp till tå för att kolla exakt vart tumören sitter, hur stor den är och om det finns spridning. Det kan finnas lokal spridning tex till slidan eller spridning till lymfkörtlar och andra organ. Sen ska alla experter snacka ihop sig om vilket stadie du är i och vilken behandling du ska få. Det tar tid. Om tumören är liten och utan spridning opererar man, oftast följt av en lägre dos strålning och cellgift. Men en större tumör eller en som har lokal spridning opereras inte alls, behandlingen är då mycket höga doser invändig och utvändig strålning varje dag i 6 veckor kombinerat med cellgiften cisplatin en gång per vecka. Det är ett rent helvete, jag kunde inte föreställa mig att det gick att vara så sjuk och må så dåligt. Vet inte hur jag tog mig igenom det, men på något vis gjorde jag ju det. Jag hade väldigt dålig prognos och fick pga det extremt höga doser. Det har tyvärr lett till många bestående skador men jag lever! 😊 Om det värsta skulle hända och det visar sig vara cervix cancer du har så är det inte kört. Det finns behandling. Men jag håller tummarna för att det inte är cancer. 🤞🏻

  Svara

  Angående mycket reklam…MY MARTENS?! Där finns det reklam i nästan varje inlägg numera. Hon lyckas peta in en liten reklamlänk i vloggen varje dag. Blamdar reklamlänkar med annat dravel om vartannat i samma blogginlägg. Får en del kritik och feedback angående lösarnas önskemål men ironiserar och fumförklarar och raderar kommentarer. Hon verkar ha blivit ännu mer uppe i sig själv och påstår att MÅNGA vill ha hennes reklamlänkar och att hon har ett jobb som hon tjänar pengar på. Gissar att om hon fortsätter på den inslagna vägen så kommer hennes läsare överge henne. Bloggen liknar numer ett reklamblad.

  Svara

   På pricken beskrivet. Måtte läsarna genonomskåda och överge mytomanen. Otrevligare än henne mot sina bloggläsare finns nog inte att hitta. Dumförklarar och är ironisk mot alla som inte hyllar och stryker medhårs. Blää för ett sånt äckligt beteende!

   Svara

  Ahhhh! Så det var därför Bts army, went crazy när han stod och lurkade i bakgrunden på BBMA.

  Svara

  Hade själv en väldigt lättblödande livmodertapp, vid sex tex och gjorde flera cellprover som var bra, så sen brände en gynekolog på livmodertappen så den skulle sluta blöda så lätt. Så var inte cancer där.. däremot läskigt är att cellproverna kan visa fel, att det inte är något på dom men att det är det som dom missat… Men försöker inte tänka på det. 😉

  Svara

  Fick två barn efter att jag brände med och tänker att man inte blir gravid och föder barn om man har cancer.. att kroppen typ säger ifrån då.

  Svara

   Hur skulle det gå till fysiologiskt, tänker du?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.