En dag i Ida Wargs liv

Ida Warg har haft en stressig vecka och berättar på sin blogg vad hon gjort eftersom hon är rädd att andra inte ska förstå hur hon kan ha känt så.
Jag vet inte hur det är med er, men jag har aldrig känt för Ida så som jag ibland kan känna för Forni – att hon bara lallar runt på dagarna och går från events till bruncher och kallar yogaklasser för arbete.
Jag har alltid fått intrycket av att Ida jobbar hårt, utan att hela tiden behöva tala om just HUR hårt hon jobbar och HUR stressad hon hela tiden här.
Lägg då också in i ekvationen att hon har en liten höftrullande bebis att ta hand om. Ja, Elvis alltså… 😉

Ida meddelar även att hon fått sina nya produkter i sin hand, och I gotta tell ya…
Jag är spänd på att prova dem – ja, kanske inte alla 30 eller hur många det nu var – men ett gäng av dem.
Åh, bara det inte är en massa tillskott och sånt för sådant anser jag vara mer individuellt än smink och ingenting man testar på det viset. I så fall måste jag testa dem under ett helt år typ och det tror jag inte mina läkare skulle gilla.
Så gärna något enklare, kanske som man kan kleta på kroppen och som doftar gott. Men helst inte barnkalas eller godistårta…:-)

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag sysslar med sociala medier (mest instagram, bloggen är ny) till en viss del så jag förstår verkligen hur mycket jobb som ligger bakom tex ett samarbets-inlägg. Visst, det är inte fysiskt jobbigt som mitt ”vanliga” jobb men det kan bli stressigt ibland med deadlines, fotografering, redigering m.m.

  Svara

   Samma här! Skapa content är det som stressar, men försöker bygga upp en bank i den mån det går. Utöver det jobbar jag på ett ”normalt” jobb i chefsposition, 56 mail drällde in idag och typ hälften av den mängden i samtal, utöver annat material/projekt man ska få ihop (bl.a. Utbildning som jag ska hålla hela dagen imorgon = ingen tid att fixa admin). Fornis ”jobbdagarna” är ett skämt jag och mina kollegor skrattar åt, och då kan jag sticka iväg på nagelfix, långa luncher och annat gojs utan att någon ifrågasätter när deadlines/tid tillåter.

   Svara

    Precis så gör jag med, bygger upp en bank och planerar i förväg 😄

    Svara

   Det kan man förstå.
   Vilket underbart hår du har, jättevackert.

   Svara

    Men tack! Värmer 🤗

    Svara

  OT. Bella och Anna Book. Hur undgår de att inse det åtlöje de gör sig själva till? Hur många följer bara för att le åt spektaklen? Antar att Anna Book inte sponsras av de företag hon ofta länkar till på Instagram , men att hon vill att det ska verka så? ”Bästa 3 levererar!”, ”Våra underbara sängkläder från Hemtex” o s v

  Svara

   Jag tror du har helt rätt.

   Svara

   Det är så mycket med Anna som man bara blir helt förundrad över. Exempelvis hennes självbild. Var det någon mer som såg svaret hon gav på en fråga när hon hade frågestund på sin story. Frågan var vad hennes familj tyckte var ’typiskt Anna’. Anna svarade något i stil med att hon var snäll, rolig, omtänksam, generös, alltid städar efter familjen, vill pussas och kramas.

   Sen är jag också lite nyfiken på vad alla dessa hemliga möten hon hade i vintras är relaterade till. Det var hemlighetsmakeri på hög nivå och hon fullkomligt spydde ur sig inlägg om dessa roliga och, framför allt, hemliga möten. Handlade de om att hon nu i dagarna dubbade något?

   Förlåt för långt inlägg, men Anna Book fascinerar som en tågolycka.

   Svara

    Haha men vad ska hon svara då? Tokig o lättkränkt? Känns la ganska rimligt att hon ibte skriver

    Svara

     Nja, jag tycker nog man har en oerhört grandios självbild när man svarar med hur många formidabla adjektiv som helst. Listan var bra mycket längre än vad som återges här ovan.
     Dessutom är det så fjärran från hur många andra uppfattar andra, så det blir liksom löjeväckande.

     Svara

  Det ligger väl mycket jobb bakom alla jobb? En vanlig person jobbar ju 8h om dagen, det är som att bloggare är helt nya inför konceptet arbete och måste tala om hela tiden vad dom gör och oftast är det ”massa möten”. Vet knappt vem denna Ida Warg är så det är mycket möjligt att hon är hårt arbetande, men så fort man känner att man måste tala om det så ringar det konstigt i mina öron i alla fall. Hur ofta gör man det egentligen som en vanlis?

  Svara

   Typ varje kväll när man kommer hem. 🤷🏼

   Svara

   Ellerhur, radar man upp allt man gör på sitt ”vanliga” jobb blir det ju genast väldigt mycket också. Många influencers verkar tro att vi vanlisar är befriade från stress och press och deadlines i yrkeslivet. Herregud ens jobb är ingenting annat än det känns det som ibland. Och så ska man klämma in lite tid att andas och sköta vardagsbestyr under 2-3 timmar innan det är dags att gå och lägga sig. Yey!

   Svara

   Jättebra poäng, det blir lite fånigt att impas över att någon lyckas hålla ihop sitt influencer-jobb när man tänker på vilken prestation det är att jobba ett pass som läkare, som brandman, polis, socialsekreterare och massor av andra jobb som innehåller hundratals olika arbetsuppgifter, som kräver flexibilitet, intelligens mm och som dessutom innebär ett ansvar för andra människor liv. Plus massa vardagsbestyr på det.

   Svara

   Ja alltså om jag skulle rada upp allt jag gör under en vanlig arbetsdag i en punktlista, skulle jag typ bli utmattad bara av att kolla på den.

   Svara

   Men de skriver om sina liv så varför skulle de inte skriva om perioder när det är stressigt?
   Det är ju även för att påpeka att de är exakt som dessa ”vanlisar”, de är ju knappast ensamma om att tro att de är ensamma om stress eller att berätta det för sin omgivning.

   Svara

  måste bara köra en liten OT… men trodde ni inte att bella tappat det innan så har hon definitivt tappat det nu.

  från senaste inlägget:
  ”Vi har inte stängt årets bokslut än men ändå siktar jag redan in mig på att ta mig från 18 miljoner till 100 miljoner i omsättning när 2020 är slut och det är faktiskt fullt möjligt med den nya bolags set up:n”

  detta gäller löwengrip invest. hon vill alltså gå från 18 till 100 miljoner nästa år. en ökning med 82 miljoner. vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser detta?!

  Svara

   Hur tänker hon göra det då? Går ju varken säga bu eller bä om framtiden.

   Svara

   Nu ska hon visst köra en frågestund på insta och svara på allas frågor… tihihi

   Svara

    So fun!

    Svara

    Min fråga är: Vem är du egentligen, bakom din mask?

    Svara

     Får se om denna kommentar kommer upp i senaste inlägget…

     Jag lockas inte av idén med en frågestund. Ingen tidigare frågestund har gett några egentliga svar och du säger ju själv att intervjuer styr du som du vill. Detta är bara för att blidka följarna. Svara på vad som egentligen händer med bolaget/bolagen.

     Svara

   Funkar ju skitbra om man mergar alla bolagen och slår ihop omsättningarna. Skulle verkligen vilja vara en fluga på väggen hos hennes revisor! 😂

   Svara

   Det är bra, man ska sikta HÖGT! Ingen hybris här inte. Nu köööör vi! 😬

   Svara

   Detta prat om internationella framgångar…Hur då? Vad menar hon?
   Och denna ”beauty campaign” med Hollywood reporter? Är det något Bella tjatat sig till eller hur kom det samarbetet till? Något du luskat i Camcam?

   Svara

    Det ar ju en annons

    Svara

    Googla advertising + Hollywood reporter

    Häromdagen låtsades Isabella att Martha Stewart hade tipsat om hennes handkräm men egentligen hade hon köpt en annons.

    Svara

     Var det så alltså?

     Svara

      Men självklart är det så.

      Svara

     Förstår jag det rätt, är hennes ”campaign together with Hollywood reporter for special edition blablabla” alltså en annons Bella betalar för?

     Svara

      Ja, precis. Isabella har en tendens att vrida på sanningen.

      Hennes möten går ut på att sälja in sig själv.

      Sist hon var i USA (i april) kallades hon för skönhetsmogul av chefredaktören på Good Housekeeping (intervjun har inte släppts ännu). Det är ingen som vet vem Isabella är i Amerika så det är nog därför hon tar luftslottet dit. Där kommer hon kunna fortsätta med sitt påhittade liv och lögner innan hon (förhoppningsvis) blir påkommen.

      Svara

   Varför bryr hon sig så mkt om omsättning? Fokusera på vinst istället. Vill du komma upp i omsättning, sälj 100-lappar för 80 kr…

   Svara

  Jag kan ibland bli lite provocerad av hela ”jag är så stressad och utbränd”-snacket. Brukade till exempel älska säker stil podden men nu handlar den bara om hur stressade de är hela tiden? Alla har väl mycket och ett jobb är ett jobb, men har det blivit fint att vara utbränd?

  Svara

   Ja Säker Stil har tappat stilen. (Förlåt, jag fick tvångstankar.) Tycker att det varit väldigt lite av stil, mode och sånt sista året. Emilia och Ebba är säkert urmysigt människor men utan någon slags övrigt innehåll håller inte podden för mig. Det måste liksom handla om något för att locka mig. Det eller vara halsbrytande överraskande. Men jag tröttnade tom på Della Q efter tio avsnitt.

   Svara

   Håller med. Emilia behöver ju inte ens jobba och skulle LÄTT kunna dra ner på tempot om hon kände att hon verkligen behövde. Det är egot och inte räkningarna som styr där…

   Svara

   Det ligger någon typ av status att berätta hur stressad man är, stressad verkar vara = eftertraktad/viktig. Alla känner väl stress ibland men är det något man ständigt brottas med så behöver man ju göra nåt åt det, tex skala bort allt man absolut inte måste göra och planera in tid att göra ”ingenting”. Att vara stressad för att man har för många fritidsaktiviteter eller blir inbjuden till för många sociala tillställningar är ett riktigt lyxproblem.

   Svara

    Alla har ju olika förutsättningar men för mig som jonglerar ordentlig stress kopplat till ett högpresterande bankjobb, separation, barn i en separation & konstant självtvivel är det ett sådant hån när Ebba/Emilia eller Forni/Hannalicious etc skriver att dem är ”sönderstressade”… Alla har det ju olika men efterfrågar lite perspektiiiiiv. Så tröttsamt och så verklighetsfrånvänt… när dem alla är helt vanliga människor egentligen som just nu har ett glossigt jobb och profiterar på att klaga om hur jobbigt dem har det pga ej hunnit fixa sina naglar.

    Svara

     Precis! Hoppas också att du snart får känna dig mindre stressad och att du tar hand om dig!

     Svara

  Så kokos och vanilj går bort? 😉

  Svara

  Influencers får så mycket grejer gratis utan motprestation, och är väldigt välbetalda för en minimal insats (”plåtat ett samarbete” = var tvungen att sminka mig, fixa håret och se glad och nöjd ut på bild). Därav deras behov att hävda att de minsann jobbar hårt de gånger de faktiskt tvingas sitta och verkligen göra något arbetsrelaterat i sin överbetalda tillvaro.

  Det märks ju tydligt när de börjar rabbla upp ”göra naglar och fransar” som jobb. Medan vi andra får offra fritid för sådant. Samma sak med event, vi andra går på kalas och minglar med kompisar på vår fritid.

  Tvivlar på att merparten av dem kommer att klara en vanlig anställning på en vanlig arbetsplats efter den fria lektillvaro de har nu. Skulle vara kul att hoppa tio år framåt i tiden för att se vad sådana som Forni och Tunis sysslar med då.

  Svara

  OT, men vad händer egentligen runt Hannah Graaf? Verkar vara mycket strul hon får kämpa med ensam…🥀

  Svara

   Och Hannah Widell – vad var det för rykte om att hon skulle skilja sig?

   Svara

    Väntar varje vecka att dom ska komma ut med det i podden. Ganska tydligt nu!😊 Hanna beter sig som hon tror att hon är 25 igen🙄 Ganska pinsamt🙈

    Svara

    Jag undrar det med. Ngn som vet ngt?

    Svara

    Vaaa berätta mer!!!
    Slutat lyssna på deras podd pga för mycket tjat om samma samma hela tiden men detta vill jag höra mer om! Hur märks de att dom ska skiljas? Vad säger hon?

    Svara

  FÖRLÅT för OT men riden börjar rinna ut, hur fan vet man att man blir flörtad med??

  Svara

   Det måste väl finnas någon annan du kan fråga än inne på bloggbevakning? Och det är ju inte ens öppet spår just nu. Förstår att du vill bolla dina tankar med någon, men finns det verkligen ingen i ditt liv du kan göra det med?

   Svara

    Oj tråkigt svar! Alla har inte människor i sin omgivning att prata sånt me!

    E, har tyvärr inget vettigt svar på din fråga men lycka till och hoppas att de går som du vill me flirten 🤩

    Svara

     Alltså ALLTID är det någon som tar illa upp för att man inte gulligullar med alla dessa OT. Seriöst, jag frågade bara om det verkligen inte fanns en enda människa hon kunde bolla med? Är verkligen bloggbevakning dit man vänder sig, när det inte ens är ÖS? Ser faktiskt inget ”Oj så tråkigt svar” med vad jag skrev.

     Ditt egna svar var ju verkligen hjälsamt för henne, not

     Svara

      Gullar inte me någon! Tycker bara de är sjukt att alla verkar förutsätta att andra har vänner/familj att prata me när de finns en väldans massa människor som faktiskt är ensamma och kanske söker respons/gemenskap på nätet. Visst bör man vänta till ÖS men tycker din kommentar var en gnutta dryg 🙃

      Svara

      Nej jag har ingen förutom pappa men vi kan inte prata om sånt, tyvärr. Hade bråttom och BB var det första jag kom att tänka på.. sorry! Han flirtade förresten INTE. 😅

      Svara

     Tack! 🌷

     Svara

   Välj valfritt forum istället så får du svar.

   Svara

  Varför stressar alla sk. influencers? Finns ju ingen större anledning…de bidrar ju inte med ngt! Inget som gör ngn lyckligare eller att vi skulle kunna få en bättre planet. Bara ett himla spring mellan foto sessions, uppiffande behandlingar, shopping och konsumera upplevelser. Vem kom ens på yrket influencer? De fyller sina flöden med mer eller mindre icke trovärdiga kampanjer😂. Och att det sen finns tusentals (99% tjejer??) som hakar på och drömmer om ett liknande liv, sorgligt!

  Svara

   Stress är ju ofta också en självuppfyllande profetia. Man offrar tid och energi på att prata om, tänka på och känna stress. Låter samma tankar rulla runt i skallen istället för att tänka på nytt / annat. Så de som känner sig stressade har, säkert mycket att göra eller hög press på kvalitet. Men de skulle säkert kunna hjälpa sig själva lite om de lärde sig hantera det.

   Svara

  Om man tidigare tyckt att BBs reklamvideos har varit vidrigt skämmiga så är det inget mot den hon hade nu på stories… åh stackars mina ögon!

  Svara

   Till och med rösten låter konstlad…

   Svara

   Reklam för egna produkter som man, enligt Blondinbella, ska ha när man inte vill vara sminkad. Och reklamfilmen har hon själv full filmsminkning med tjock foundation och tung ögon make up…. Förstår inte hon och hennes team att det blir mycket mer trovärdigt om ÄGAREN till märket gör reklam utan smink när hon visar en produkt man ska ha utan smink?

   Svara

  Blir provocerad varje gång en influencer pratar om sina deadlines och stressiga jobb.
  All respekt för deras levebröd, men jag tänker att man får skylla sig själv när man tar sig an flera projekt samtidigt.
  Kom och jobba på socialtjänsten där jag jobbar så ska ni få se på stress och deadlines.

  Svara

   Varför sätter du dig över människor?

   Svara

  OT: men borde du verkligen umgås så nära med folk som är en del av dem du ska ”bevaka” i ditt jobb (Cissi Wallin)?

  Svara

   Vaddå bevaka 😂 Hon raderar t.o.m kommentarer om Cissi.

   Svara

   Jag tyckte att det här var viktigare och större än att låta bli, därför bjöd jag in Cissi till Publicistklubben ikväll där ”drevet under #metoo” avhandlades med Fredrik Virtanen som inbjuden hedersgäst på bokturné.

   Svara

    Var Cissi och Fredrik inbjudna till samma tillställning?? 😳

    Svara

     Nej det var de inte.

     Svara

    Fast du granskar ju inte henme alls trots att där är lika många lögner att granska som hos IL

    Svara

     Det finns till och med väldigt många fler lögner.

     Svara

    Varför slutade du skriva kritiska inlägg om Cissi när hon spred att du är en mobbare och massa annat mindre smickrande? Är det vad som krävs för att du inte ska skriva vad du tycker om bloggare/alternativt blunda för bevisade lögner?

    Svara

   Apropå Cissi.

   Följer henne på Insta men när jag söker på hennes namn finns hon inte?? Såg nånstans att någon annan också kommenterade om detta.

   Vad är det som händer? Vill Instagram tysta henne nu också??

   Svara

    Herregud.

    Svara

     Nej men sant ju!

     Hennes namn kommer inte upp som förstaalternativ som det brukar när man följer någon. Så mysko! Kanske pga anmälningar mot hennes konto?

     Svara

      Min instagram hittar henne iaf

      Svara

      Gör hon visst det. Insta bryr sig inte om henne, please! Blir ett konto avstängt/borttaget är det för att många följare anmält. Inte för att de själva bryr sig.

      Svara

    Då är du blockad. Jag blev blockad för en fråga som inte var otrevlig på något sätt, bara för att jag inte helt höll med henne. Cissi är helt oförmögen att ta någon form av kritik. Det räcker med att någon tycker annorlunda än henne så raderar hon kommentarer och blockar direkt. Inga diskussioner, Cissis ord är lag. Den som har en avvikande åsikt är en daddy’s girl, hatar alla kvinnor, går patriarkatets ärende osv. Cissi får kritik för att HON är HON.

    Svara

    Samma för mig. Hon kommer alltid längst ner i sökresultatet, även när jag skriver hela namnet. Inte upplevt det med någon annan innan.

    Svara

     Same sjukt nog

     Svara

     Exakt så är det för mig! Aldrig upplevt det med någon annan.. ?

     Svara

   Camilla skrev ärliga inlägg, även med kritik, mot CW då hon startade den här bloggen. De inläggen byttes dock ut mot enbart snälla/fjäskande inlägg när CW pga Camillas inlägg om henne, spred elakheter om Camilla på sin instagram. Det hakade även LD och Elaine på. Camilla var paria i deras ögon, och de skrev om vilken hemsk person och mobbare Camilla var.

   CW hävdade att hon reagerade på Camillas bloggande om andra, inte bara om henne själv. Hon ville, som hon alltid påstår, uppmärksamma vilken mobbare Camilla är, för andras skull. Någon påpekade då att CW inte skrivit något om Camilla innan Camilla började skriva även negativa inlägg om henne. Den personen hade helt rätt, för CW har inte skrivit illa om Camilla/bloggen en enda gång sedan de negativa inläggen om henne upphörde. Cissi framställer sig alltid som den barmhärtiga samariten som tänker på andra, men det är alltid för sin egen vinning hon gör saker.

   Svara

  Ida är cool. Hon säger vad hon tycker och hon säger ifrån när alla mammor på ’familjeliv’ tycker att hon ska ge sin son ordentligt med kött, fisk, fågel och Billingeost istället för en vegankost.

  Svara

  Ja och massa lyxiga luncher och events med sina influencervänner (alltid samma klick). Låter extreeemt stressigt.

  Svara

  Vad händer med Wilma Holmqvist, Anton Hagman & Nina Glimsell. Är Anton killen som sjunger som är Ninas första one night stand som hon snacka om i podden & har då Wilma & Anton gjort slut? Och var det ett medvetet val av Nina att köra samma låt som Wilma gjorde på sin Instastory där Anton var med? QUESTIONS??????

  Svara

  Hur når man ut som aspirerande konstnär? Jag skulle åtminstone vilja få några tavlor sålda under min livstid. Hashtaga sig till dötts på Instagram? 😉 Vill folk köpa muggar, vinglas kuddfodral m.m om det inte är gjort av Carolina Gynning?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.