Isabella Löwengrip slutar ge intervjuer i Sverige

Men det är roligt att jobben faktiskt är utanför Sveriges gränser. Det har jag ju kämpat för. Det är verkligen en tipping point vi har väntat in och nu äntligen börjar vi närma oss. Heja. Det känns i varenda cell i kroppen att vi börjar ”lämna” Sverige. Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags. // Isabella Löwengrip

Men jag antar att betalda ”speeches” fortfarande går bra?
Hur skulle hon annars kunna finansiera breddandet av alla dörrar där hemma i det Lidingöiska palatset?Hennes huvud måste ju fortfarande kunna komma igenom dörrposterna och i sin nuvarande storlek är de på tok för smala för Isabellas självbild.
Annars kanske kan Joz komma förbi med verktygslådan och snickra lite mot exponering?

Som en bonus så tänkte jag dela ut den ”Gyllene Hetsätarkatten” till skribenten av den här kommentaren, vars verkliga mening verkar ha gått både Isabella och Pia Widlund HELT förbi. 
Den är klockren och jag fnittrar fortfarande…

Tror ni förresten att Isabella förstår att majoriteten av kommentarerna driver med henne?
Är inte det ett tydligt karaktärsdrag av hennes självdiagnostiserade Aspergers? Att inte förstå sådant?

439 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Saken är väl den att att vad annars ska hon säga? Det verkar rämna mer och mer och jag tror att hon helt enkelt stålsätter sig inför att media inom kort kommer att springa efter henne. VEM skulle vara intresserad av henne utomlands? Vem?!? Ingen. Om man googlar henne så dyker ju absolut ingenting upp från andra länder. Nothing. Zipp. Null. Så vad är det hon leker?

  Svara

   Ja. Det handlar nog mest om att hon är rädd att svenska medier börjar bli mer kritiska mot henne nu. Men utomlands är hon okänd och kan fortsätta med sina påhitt ett litet tag till…

   Svara

    Tror inte hon kan fortsätta vare sig i Usa eller om Cannes är hennes mål. Amerikanarna som behandlar sina skådisar och Kardashians som kungligheter, vem är IL bland dem……en bloggare från Sverige. Hon är inte stor nog i Sverige för att klara finanserna här.

    Svara

     Kylie Jenner har precis startat ett husvårdsmärke i USA så där kommer bli ännu svårare att ta marknadsandelar nu efter sommaren skulle jag tro…

     Kylie som frontar kampanjbilderna är dessutom, till skillnad från Isabella, till synes osminkad på bilderna för att faktiskt visa sin fina hy, något Bella inte verkar förstå är meningen med hudvård. Någon som är sminkad som en 18-årig partytjej med 7 lager foundation gör sig knappast som hudvårdsmodell. Hur tänker hon? Hon får starta sitt märke i typ Ryssland, där kanske det går hem. #ironiskfördom

     Svara

      Husvård?
      Kuddsprej, golvglow, gardinrens?

      Svara

       Spelat du trög på riktigt?!

       Svara

        Oj åh nej, menar ju såklart SPELAR…

        Svara

         Det är verkligen det värsta när man ska försöka sätta dit någon annan, så stavar man själv fel och det blir bara pannkaka😂

         Svara

          😂😂😂😂

          Svara

        Hon skulle nog vara rolig 🤣

        Svara

        Men. Humor, Lina. Humor.

        Svara

      Kylie Jenner är världens yngsta ”self-made” dollarmiljardär.
      Imponerande trots att man naturligtvis kan säga att hon hade en bra start i livet för att tjäna ihop till 10 miljarder svenska pengar (motsv).
      Jag är faktiskt ganska imponerad 🙂

      Svara

       inte för att jag personligen sättet någon som helst status i att vara rik och känd (hur du än tog dig dit) men att hon är self made kan man väl ändå inte säga? De har varit ett av Amerikas mest kända efternamn sen långt innan Kylie var påtänkt. 😅

       Svara

        Jenner?

        Svara

         Jenner ja. Caitlyn Jenner tog OS-guld 1976 och blev typ rikshjälte I USA.

         Svara

        I USA anses Kylie som ”self-made” för att hon inte som t ex Paris Hilton föddes till en ansenlig förmögenhet. De företag som Kylie driver och hennes Instagram osv har hon i alla fall skapat själv (tillsammans med andra förstås men även Bella har ju sitt team).
        Sen har vi alla olika förutsättningar och det är klart att Kylie inte startade från 0.
        Men det kan man väl säga om någon i Sverige också som har en advokat och en läkare som föräldrar. Det brukar gå bra för sådana barn 🙂

        Svara

         var inte caitlyn jenner god för ett par hundra miljoner långt innan Kylie ens föddes?

         Svara

          Kylie har inte ärvt någon förmögenhet från sina föräldrar för att de fortfarande lever.

          Svara

         Kylie får dessutom 7 poäng på Forbes self-made skala där 1 är helt self-made (Oprah) och 10 är motsatsen (Prins William skulle kunna kvala in här men han har inte ärvt sin familjs miljardförmögenhet än). Hon räknas därför som self-made och Forbes förklarar hur/varför.

         Svara

      Det finns klipp när Kylie visar sig utan smink och hon inte alls har perfekt hud.

      Svara

       😂

       Svara

     Hon är inte heller snygg nog att klara sig utomlands, eller att hon klär sig vidare ’out of the box’ och står ut. Du måste vara något nära en utomjording för att bli någonting i USA idag. Bella gör ju allt i sin makt för att utstråla någonting, därav håret, ”solbrännan” och 100% fokus på utseendet, men hon kommer ALDRIG kunna mäta sig med de internationella influencers som just nu är på topp. Jag är inte elak ang. utseende, talar bara sanning.

     Svara

      Fruktansvärd kommentar. Det kan tom jag se som avskyr Bellas brand. Så skriver man inte. Och du, om Lena Dunhan med flera kan bryta sig förbi normen så kan flera.

      Svara

       Såg inget elakt med det, bara fakta. Ingen som kallar henne fel etc.
       Och Lena Dunham vågar bryta normer, det är tvärtemot vad Isabella gör. Snarare håller hon sig för mycket inom en slätstruken box. Hon ser helt enkelt för vanlig ut.

       Svara

        För det första. Jag försvarar inte Bella personligen. Jag reagerar över att nån random basic person tror sig ha rätten att kalla folk mindre snygga dvs antyda att ngn är ful. Skillnad. Kritisera hennes handlingar men ge fanken i att trycka ner folks utseenden.

        Svara

         Tycker inte det var något elakt i den kommentaren. Hon skrev inte att Bella är ful utan att hon ser för vanlig ut. Inget fel i att se vanlig ut, det gör de flesta. Är knappast någon hemlighet att framgång i vissa branscher kräver en viss typ av utseende, en typ av utseende endast en liten promille av befolkningen har.

         Svara

          Men det är ju din tolkning för hon skrev inte att hon ser för vanlig ut. Hon skrev ”hon är inte snygg nog” vilket absolut antyder att hon tycker att Bella är just ful…det är ingen vänlig kommentar öht.

          Svara

           Som sagt… Det är du (och alla andra som tog åt sig av kommentaren) som antyder att Bella är direkt ful. Det finns inte bara Snygg / Ful. Alltså…. haha, känslig much?

           Åh där kom den ökända ”äru känslig eller” så fort ngn uttalar en åsikt om att det är illa när någon skriver att någon inte snygg eller klankar ner på ngns utseende. Originellt👋🏼👋🏼👋🏼

           Originellt att haka upp sig på ord när det inte finns något bättre att komma med.

           Inte snygg nog betyder väl ändå just det… SNYGG men inte TILLRÄCKLIGT snygg, liksom. Hur får du det till ful?!😂

      Jo du är elak. Riktigt elak. Syå för det istället för att leka snäll (vilket du uppenbarligen inte är)…känns somatt man fastnade i något idiotiskt inlägg från Honey and the Bees när man läste din kommentar. ”Inte elak bara ääärlig”

      Svara

       Det är en realistisk kommentar ovan, inget annat. USA är inte ett land du får medalj bara för att du är med och spelar.

       Svara

       Bortse från utseendet men hennes stil är noll originell eller inspirerande utomlands.

       Svara

        Ja det är en sak att hennes stil ses på med kritiska ögon i en modebransch. Men att kalla folk fula är bara lågt och otroligt obildat. Kom med ngt relevant liksom.

        Svara

         Jag tyckte dock inte att ts skrev att hon var ful, det är din tolkning.

         Svara

          Men sluta.
          ”Hon är inte snygg nog”…
          Det är att antyda att ngn är oattraktiv. Trams.

          Svara

           Nej det är att antyda att någon är mindre snygg. Det är du (och alla andra som tog åt sig av kommentaren) som antyder att Bella är direkt ful 😉

           Det känns som att ni som kommenterar sliter lite med läsförståelsen, läs två gånger innan ni kritiserar. Millie: nej, det är att säga att någon i sammanhanget skönhetsbransch inte är ”snygg nog”. Kommentaren betyder att personen anser att B relativt sett andra influencers inte (enligt rådande normer) är ”lika” snygg, och att det och/eller edge behövs för att lyckas i USA. Sedan behöver man ju inte hålla med, men det är en annan sak.

           Så kan man ju bädda in det också såklart. Kommentaren är otrevligt menad och den säger mkt om personen som skrev den. Just saying.

           Dom allra flesta människor är inte snygga nog för att vara Victorias Secret -modeller, men det betyder inte att alla dom är oattraktiva.
           Donald Trump är oattraktiv. Den unga, mörkhåriga samen i Kiruna, med håret i en man-bun i torsdagens Opinion Live, är attraktiv. Väldigt, väldigt attraktiv. In i helvetes jävla snygg så man vill veta allt om honom -attraktiv.

           Haha. Gillar vändningen. Blir ett bra avslut på diskussionen. Ps. Maila personen😘?

       Jag står för vad jag skriver, vad svamlar du om? Hon är inte snygg nog, punkt. Om det gör mig elak i dina ögon – Cry mer a river.

       Svara

        ”Jag är inte elak men…”, du står inte för att du inte bara är ”ärlig” utan faktiskt elak men din kommentar. Att gå på någons utseende är bland det äckligaste man kan göra.

        Svara

        Hela din attityd får dig att framstå som en vidrig person. Cry me a river please. Din attityd är smutsig.

        Svara

        Vem är du att avgöra vem som är snygg nog? Unket sätt att kritisera folk på. Håll dig till saken.

        Svara

         Kurt-Maria…är det du och dina försök att ”alla ska skriva snällt och tycka om varandra?”

         Svara

          Hahaha. Ven är Kurt-Maria😂? Nej. Jag är inte hen iaf. Jag stör bara enormt mkt på det faktum att folk klankar ner på andras utseenden. Det är en väldigt ful egenskap att besitta.

          Svara

           Objektivt är Bella inte intressant nog (även utseendemässigt) att konkurrera med de top influencers som har miljontals följare. Ingenting att bli ledsen för, ingen säger att människan är ful.

           ”Hon är inte snygg nog” är inte att antyda att ngn inte ser bra ut menar du? Ser att ni är mänga med samma värdering här vilket är sorgligt. Man kan kritisera folk utan att diskutera deras utseende. Men visst, om det är det man vill lägga folus på så får det väl stå för er. Jg anser att det är mindre begåvat. Och jag ogillar Bella till det yttersta. Jag skulle fortfarande aldrig klanka ner på hur hon eller ngn annan ser ut för det. Eller påtala att någon aldrig kommer att kunna mäta sig med någon. Men det brukar vara ett drag hos folk som ser sig som ”endast ärliga”…att man lite subtilt påtalar att ngn är ful med andra ord, klär sig kasst osv. Jag tror inte heller att Bella klarar sig utomlands, verkligen inte men det beror snarare på hennes oförmåga att klara det sociala spelet och inte hennes ansikte eller klädsel. Hon är inte direkt ute efter att gå på catwalken.

         Är du ointelligent eller kan du inte läsa och förstå skriven text.
         Kommentaren hen skrev ang att hon är ful var ju jämfört med andra, dvs att hennes utseende inte på något sätt ger henne plats och utrymme utomlands.

         Svara

          Jaha. Så hon är ful men endast om man jämför med andra. My bad👋🏼…alltså. Kanske är det era värderingar som är lite rostiga?

          Svara

           Finns det bara snygga och fula människor? Inga skalor alls alltså? Intressant.
           Jag tycker inte att Bella är ful men det finns många som är snyggare, som Emily Ratajkowski t.ex.

           Exakt så. Det finns faktiskt inga skalor mer än de som samhället har hittat på. Frågor på det?

           Är inte du och jag en del av samhället? Är inte alla människor del av samhället? Är inte då skalorna högst existerande då vi alla är överens om deras existens?

           Det finns folk som bryter sig loss från den normen, bor du under en sten eller? Hyffsat omodernt och beigt att fortfarande vara en av de som sitter och diskuterar andras utseenden med syftet att minsann påtala att ngn inte är snygg nog. Fräscht.

           Jag kan ta mig själv som exempel, jag ser absolut bra ut men jag når knappast upp till snygghetsgraden som t.ex Gigi Hadid, Elsa Hosk, Kylie Jenner m.fl innehar. Av den anledningen hade jag behövt ha något annat exceptionellt att komma med. Detsamma gäller Bella och ser vi då till hennes företag, klädstil och ”jetset”-liv är inte det heller direkt exceptionellt i USA. Därför kommer hon ha väldiga svårigheter att slå igenom där och alltså inte pga att hon skulle vara ful.

           Fast nu får du utsäkta mig men du hade såklart vart i exakt samma liga som de om du valde att betala en miljon för det. De är inte naturliga någon av dom så varför ens jämföra dig med de där?

           I övrigt sä är det ju logiskt. Allt är ju bigger and better där så ja det kommer bli svårt.

           Anonym 20.20: Jag jämförde mig med dem för att det är dessa utseenden som slår i USA. Det kvittar om de så har lagt en miljard på sitt utseende, det ÄR ett sådant utseende en behöver för att ens sticka ut yttepyttelite. Jag själv är nöjd med mitt och jämför mig vanligtvis inte med dessa, utan använde det som ett exempel för att förtydliga varför trådstartaren inte menar att Bella är ful bara för att hen tycker att hon inte har ”det” som krävs.

          Men sitter ni på riktigt här och säger att kvinnor som inte ser ut på ett visst sätt inte klarar att göra sig en karriär😂? Och så kallar NI folk för ointelligenta?

          Svara

          Fast skriva att någon är ”snygg nog” betyder ju per automatik inte att någon är ful. Mer att någon är vardaglig. Kan helt hålla med där. Bella är absolut ingen ful tjej men hennes inre( det hon visar i sina sociala medier) gör att hennes yttre blir oattraktivt enligt mig. Det finns ingenting med Bella som sticker ut mer än hennes tråkiga attityd. Får känslan av att hon har skapat sig en liten egen bubbla som hon lever i där hon har förnekat den hon verkligen är så pass länge att hon tror på sig egen lögn.
          All cred till människor som lyckas uppnå sina drömmar och mål , men det blir bara så sjukt ointressant att lyssna på
          när det inte finns någon ödmjukhet eller tacksamhet.

          Svara

           wow vilka sjuka kommentarer.. är kylie jenner på riktigt snygg i någons ögon? förutom hennes jävligt välgjorda brazilian butt lift hade jag fan skjutit mig själv om jag såg ut som hon.. Adriana Lima, Candice swanepoel, fine… men elsa hosk, kylie jenner, kim k? vad är det för standard? isabella är snyggare än de båda, och då är jag ANTI BELLA. Och med din kommentar kan man tro att alla i hollywood är snygga vilket är så sjukt så jag orkar inte. Listan på icke-snygga människor kan göras längre än den på snygga.

       Den internationella skönhetsbranschen är inte som en svensk förskola. Där alla får guldstjärna, alla vinner, man räknar inte poäng och alla är lika mycket värda. Jag lägger ingen övrig värdering i detta.
       Jag säger bara att i skönshets-, makeup- och influencerbranschen så är det ytliga attribut som gäller.
       Man kan dra en lans för att motverka detta i våra vanliga liv men ta Kylie som blev miljardär på sitt smink…..hon har opererat sig till oigenkännlighet. Från en ganska ordinär, blyg tonåring till en vamp med jätteläppar, getingmidja och silikontuttar.
       Snäll personlighet säljer inte läppstift.

       Svara

        Ja, Sveriges melodi ”du kan bli vad du vill här i livet, det finns inga begränsningar” funkar inte riktigt internationellt. Inte ens i Sverige. Jag fattar inte ens varför föräldrar vill tuta i sina barn detta oerhörda trams när et inte är sant. Är du inte smart nog så kan du inte bli läkare och är du inte snygg nog så kan du inte bli underklädesmodell. Det är sanningen och det är inte lönt att slösa sitt liv på att nå det ouppnåeliga.

        Svara

         Nej. Det är ju dock med det synsättet som du verkar presentera här som absolut ingenting kommer att förändrss heller…

         Svara

          Det är lugnt. Jag vill inte att vem som helst kan ta sig genom läkarlinjen, eller ens in på den linjen, hur orättvist det än är.

          Svara

           Hahaha😂 Inte jag heller. Jag menar bara att den norm som råder (jag talar alltså om skönhetsindustrin) kommer att fortsätta vara så skev om folk fortsätter att tro på dravel som att man inte är snygg nog.

      Zara Larsson har knappt lyckats där och hon är ju en ung tjej med cool vibe som ger gärnet. Det krävs jättemycket för att slå i USA. Klart du kan breaka som författare/regissör/vadfansomhelst om du inte är normsnygg men då krävs det fanemig kompetens och talang (och time:ing såklart!) och det har inte IL.

      Svara

     Norge?

     Svara

    Lustigt bara att hon är så ”stolt svensk” och vill göra om löwengrip produkterna för att spegla Sverige mer. Men det är väl annat om Sephora efterfrågar det. Men att hon inte kan nedsätta sig intervjuer i Sverige längre…Haha. Hon är ju så falsk man kan bli!

    Svara

    Flitens lampa! Det var exakt vad jag tänkte. Camilla du levererar som alltid, underbar läsning och underhållande.

    Svara

     Alltså det enda jag läser är Fitt&ns lampa😂

     Svara

   Sesan blir jag rent av äcklad över ”det har JAG ju kämpat för”…Nej. Det har din PERSONAL kämpat för!!!

   Svara

  Nej det är tydligt att hon inte begriper sig på ironi men det tillhö ju hennes diagnos.

  Svara

  Jag undrar mer om Bella fattade piken från Pingis på hennes instastory … 😁🤓

  “1Making room in my calendar to work on the most important projects to reach my goals.
  Not just running to (fun) meetings. “

  Svara

   Oj. Det var en pik av rang det😱 (Inväntar Stollis utskällning om att det absolut inte är en pik)…

   Svara

    kommentarer om ”stollis” är de fjantigaste kommentarerna av alla

    visst ibland verkar hen tugga fradga av allt beskyddande, men ofta har hen ändå en poäng. och ”stollis” är skitlarvigt oavsett.

    Svara

     Nej ofta har hon ingen poäng alls. Tyvärr. Hon hade kunnat göra massor med det drivet som hon ändå har men slösar bort det på att desperat gå i försvar åt en person som ägnar sin tid åt att ljuga, attackera i det tysta, manipulera etc etc etc. Tänk vad hon hade åstadkomma med all den energin på saker som faktiskt spelade roll?

     Svara

      Okej, såhär då. När hon väl har en poäng så blir den aldrig besvarad. Utan det kommer ett töntigt öknamn istället. Vad hen gör med sin energi utöver att kommentera den här bloggen har vi för övrigt ingen aning om, hen kanske får väldigt storslagna saker att hända. Tror knappast man ligger hemma slutkörd för att man har kommenterat en blogg i alla fall.

      Svara

       Om hen hade fått saker att hända så hade hon väl synnerligen inte haft så mkt tid till att spendera här hela dagarna? Men jag tror vi drar ett streck här nu så det börjar bli osmakligt att diskutera hen. Men för att tilläga så ska man komma ihåg att ”alias” är extremt otrevlig i sina kommentarer till folk som inte ens är riktade till eller om hen. Alltid. Aldrig saklig endast aggressiv. Helt ärligt så skrev jag det där inom parantes för att kag verkligen vill slippa en arg kommentar från hen. Som aaalla kommentarer får. Vänta och se🤷🏻‍♀️

       Svara

        Men för att tillägga ytterligare: Jag ser din poäng helt och hållet☝🏼

        Svara

        hehe ja jag menade inte att just din kommentar var jättetöntig, bara öknamnet i sig och det är väldigt uttjatat.

        aggressiv håller jag med om, men sakliga tycker jag allt att en del av kommentarerna kan vara. och lite befriande med någon som även ifrågasätter den här bloggen ibland 🙂

        Svara

         Absolut💐

         Svara

         Jag utgår från att det ligger något i det den personen skriver eftersom Camilla har känt sig tvungen att ge personen öknamnet ”Stollis” tror inte Camilla hade brytt sig om det personen skriver hade varit taget helt ur luften. Tror faktiskt att Camilla tar åt sig av det hen skriver.

         Svara

          Det tror inte jag. Det handlar mer om att när hen blrjade skriva här så var hen som besatt. Om det var 350 kommentarer om Bella så svarade hen långt, hesigt och aggressivt på varende en. Det gör hen fortfarande. Sedan spårade det ur och hen kom med helt absurda anklagelser likt en manisk drivenhet till att försöka peka ut CC och alla här inne som idioter, psykopater, lögnare etc etc etc. det tar aldrig slut. Jag får en känsla av att hen kanske även har skrivit på andra forum till Cc därav att hon har tröttnat.

          Svara

     Men jag absolut ge dig att ”Stollis” är dumt. Dock ser jag på aliaset som om det vore vilket namn som helst. Men jag ger dig det absolut!

     Svara

      Det hade det ju varit om personen själv kallade sig det och om det inte blivit ett öknamn skapat av ett gäng andra.

      Svara

       Helt klart. Håller med. Tror man sveps med lite vilket man såklart inte ska sänka sig till. Tycker att jag har förklarat och jag försöker inte hävda min rätt till att kalla hen för det namnet så nu kanske vi kan move along eller?

       Svara

   Får verkligen en känsla av att något mellan Bella och Pingis hänt. Vet inte vad men detta var verkligen en pik till Bella

   Svara

    One can only hope…

    Svara

   Såg det också och tänkte..hmm…kändes som en pik, va?

   Svara

   Trött, men jag fattar nog inte? Ngn som orkar förklara 🙂

   Svara

    Bella får det att framstå i sina kanaler som att hon är på möten hela tiden. Möten, möten, möten. Sedan överanvänder även Bella ordet ”(so) fun!”. Därav att detta kan ses som en pik till henne. Man undrar ju även vad som händer på alla dessa superviktiga möten kors och tvärs över världen… chansen är väl att det inte händer nåt viktigt alls där utan att det bara ser bra ut.

    Svara

     Det är märkligt tyst i Bellas medier idag och de reklamklippen som ligger på stories, ja där ser hon rätt sliten och nere ut.

     Svara

     Tack, nu fattar även jag trots att jag är trötter 😴

     Svara

  Hon har blivit ett stort skämt 😂😂😂

  Svara

   Men är det bättre att vara en mobbare? Varför inte låta henne vara som hon hon är, varför inte låta henne göra som hon vill och se ut som hon vill, prata, skratta och leva som hon vill. Vart har vi hamnat när det är okej att klanka ner på någon för precis allt vad personen gör? När blev det okej att mobba, håna och kränka? Är det inte sånt vi lär våra barn att INTE göra, är det inte sånt vi ska ta avstånd ifrån.

   Svara

    Jag håller med dig, finns inte någon glädje i att se il gå under. Hon har fört en speedad tillvaro i ett par år och många har undrat hur hon egentligen mår. Jag har varit jätteirriterad över hennes vårdslösa flygande men jag har resignerat, hon är ju inte ensam och det där är en diskussion för sig. På sistone har jag varit fascinerad över att hon lyckas fortsätta med sin story, det har varit som att följa en intressant serie. Och jag måste tyvärr medge att jag har glömt att det finns en människa bakom allt. Jag vill inte att il ska gå under.

    Svara

   Utmaning: kan någon lista saker Bella SKULLE kunna göra för att få tillbaka svenska bloggläsares förtroende och respekt? Jag ska i alla fall försöka:

   * Sluta använda alla klyschiga uttryck så som ”gasa”, ”bromsa”, ”bygga”, ”heja!” och ”ljuvligt”.
   * sluta dela med sig om detaljer kring var hon bor samt vilka hotell hon är på för att vi ska kunna tro på hotbilden (och att hon bryr sig om barnens säkerhet)
   * Skriva något om barnen i minst vartannat inlägg och enbart saker de gör tillsammans, inget nannyn gör med dem.
   * Slappa mer hemma osminkad i mjukis samt dela med sig av detta (lol)
   * Vara ärlig med läsarna om hur företagen går, vad hon tjänar samt vad hennes mål med företagen är.

   Försökte iallafall…. men tror detta skulle kunna få mig att se henne som människa igen. Typ!

   Svara

    Åh, kul idé!
    Jag håller med om allt ovanstående. Skulle även önska att hon resonerade kring sitt utseende och var öppen med eventuella ingrepp på ett ödmjukt sätt. Typ ”förut förespråkade jag ju att brösten dög som de var, men sedan dess har xx hänt och pga yy kände jag en press att operera dem”. Och så skulle hon behöva sluta med det mest uppenbara provocerandet i mina ögon!

    Svara

    *sluta dela precis allt på sociala medier.
    Tex. Ska hon umgås med barnen, gör det! Utan att dela med sig och ”vara duktig” .

    Svara

    *Sluta häng ut sina ex med historier som inte är sanna men som kan förstöra en halv livstid.
    *Sluta ta cred för saker hennes personal gör.
    *Sluta lek bättre än alla andra.

    Ps. Jag saknar gamla Bella.

    Svara

    MEN GUD, ÄR DU BLONDINBELLA SOM BEHÖVER TIPS NU FÖR ATT BYTA IMAGE PÄ NÄTET? hahahahah

    Svara

     HAHA det är jag inte, vilket kanske framgår då mina meningar inte har stavfel precis överallt… men det är inte helt hopplöst, kanske går hon in här och läser och får inspiration!?

     Svara

    Det gick snabbt, inlägget ligger ute nu 😂😂😂

    Svara

  Så sjukt rolig kommentar och ännu roligare (more so fun) att ironin gick helt förbi ”Head of godkänna kommentarer”.
  Dagens bästa!

  Svara

   kanske är något med hårfärgen trots allt?… nej förlåt

   Svara

  Asså blir så trött på folk som ska självdiagnostisera. Självklart kan en känna på sig att allt inte är som det ”ska”, och efter en googling kanske det finns några kandidater till ev. bakomliggande diagnos. Men. Om det är ett problem, sök vård för det och få diagnos fastställd. Allt för vanligt idag, framförallt på sociala medier med personer som hävdar att de har GAD, depression, ångest etc. när de bara har en dålig dag. Det förminskar de verkliga problemen, leder till att diagnoserna inte tas på allvar när de slängs runt med hela tiden. Självklart kan en faktiskt ha en bakomliggande diagnos, men gå då och kolla upp det hos en psykiatriker istället för att bidra till denna sjuka glamofiering som råder kring psykisk ohälsa/psykiska diagnoser.

  Pust. Rant over.

  Svara

   Men hon har sju själv sagt att hon inte begriper sig på ironi, ta reda på fakta innan du skriver en larvigt novell! Kolla Skavlan!!

   Svara

    Fast ”:)” menade nog Isabella inte bör självdiagnostisera?

    Svara

   Håller helt med… Så jävla trött på youtube-generationen som tror att dom har alla möjliga diagnoser och åkommor, special snowflakes… -.-

   Svara

   Hon har en neuropsykiatrisk diagnos, ADHD. Det är väldigt vanligt att då ha autistiska drag, utan att för den delen uppfylla diagnoskriterierna för autism (och tvärtom, att ha drag av ADHD när man har autism, eller tom uppfylla kriterierna för båda diagnoserna). Så att berätta att man har autistiska drag när man har ADHD är inte samma sak som att diagnosticera sig själv.

   Svara

    Som jag då. Fick full pott på screeningtesterna inför utredningen på både ADHD, bipolär sjukdom och Asperbers (Detta var ca 11 år sen), men blev ”bara” dignostiserad med ADHD efter utredning.

    Svara

     Asbergers såklart…

     Svara

      Aspergers 🙂

      Svara

       Högfungerande autism 🙃

       Svara

        AST autismspektrumtillstånd 😊

        Svara

      Assburgers

      Svara

       🍑🍔

       Svara

    Har hon verkligen det, eller tror hon sig ha det?
    På samma sätt som hon tror sig ha en Aspergerdiagnos…

    Svara

     Hon har gjort en riktig utredning och fått en ADHD-dignos. Hon har även testat ADHD-läkemedel, varav de flesta bara kan förskrivas av läkare som är specialistkompetent inom psykiatri. Det är alltså inte läkemedel som man kan få ”på prov”, utan det krävs en utredning först.

     Svara

      Om det ens är sant 🙄
      Finns bevis på att hon gjort nån sån?

      Svara

       Jag tror (kan absolut ha fel) att hon la upp en bild på nån form av intyg eller vad man kan tänkas få, när hon fått sin diagnos. Kan som sagt ha helt fel! (Och snälla skratta inte åt mig, om man inte får ”intyg” eller sin diagnos på papper, fysiskt, jag har ingen vidare koll 😅 Har bara för mig att det var så.

       Svara

      Var det inte hennes ex mamma som diagnostiserade henne och det utan en lång utredning? Rätta mig om jag minns fel!

      Svara

   Grejen är att autism framförallt hos kvinnor är underdiagnostiserat. Känner du till kriterierna för aspergers och tror att du har det är chansen stor att du faktiskt har det. (Obs, jag tycker inte att man ska självdiagnostisera psykiska sjukdomar, misstänker man det bör man söka hjälp)
   I Isabellas fall är det däremot klart att hon har hittat på det. Det hade framkommit i utredningen hon gjorde för många år sedan, låt vara att vissa drag överlappar med hennes adhd. Hon har sagt tidigare att hon inte har det. Hon vill bara ha en ursäkt för sin otrevliga och manipulativa personlighet och det är fult som fan av henne att använda Aspergers på det sättet (för det gör en inte till en osympatisk person). Det enda hon borde diagnostiseras med är narcissism.

   Svara

   Bella har uttryckligen skrivit att hon INTE har en aspergerdiagnos men att hon har aspergerliknande drag, bland annat det här med att hon inte förstår ironi.

   Bara för att Camilla skriver något behöver det inte vara sant.

   Svara

  I oktober är det slutsålt med Löwengrip på SAS. Då försvinner onboard försäljningen på flygplanen.

  Svara

   Hur vet du detta?

   Svara

   Ja det får man då hoppas. Hennes hårspray luktar satan och har varit med när folk sprayat det där i håret. tar över hela luftutrymmet.

   Svara

   Var på törminal fajv för två veckor sen och letade runt efter LCC/löwengrip men fanns inte ett spår av dem någonstans? (iaf vad jag kunde hitta)

   Attans tänkte jag, där försvann min chans att ta en selfie framför displayhyllan och lägga ut på instagram

   Svara

    Nej, nu finns det väl bara på damernas i VIP-loungen som IL använder.

    Svara

     Alltså de har ju inte ens hennes produkter i vippen på arlanda (enligt denna artikel https://www.expressen.se/allt-om-resor/flyg-1/tjuvkika-pa-arlandas-nya-vip-service/) . Antingen ställer de fram när hon kommer eller så har head of carrying around products med sig ett gäng och ställer upp.

     Svara

      Bellas team riggar Löwengrip för fotot. Sen plockar de bort grejorna och återställer de produkter som stod där 🙁
      På Vippen vill man helst slippa Bella och hennes tillgjorda entourage.
      Man föredrar mer normala och folkliga kungligheter, tystlåtna företagschefer och landets diskreta miljardärer.
      De är trevliga och väluppfostrade i alla fall. De flesta.

      Svara

    Det är kanske därför som Bella nu för tiden flyger från Vippen på Arlanda eller från Bromma?
    För att slippa frågor om varför Löwengrip inte finns kvar på flygplatsen.

    Svara

    Var på Arlanda i veckan och Löwengrip har en hylla till höger precis efter säkerhetskontrollen på terminal 5. Jag fnissade lite när jag gick förbi den. 🙂

    Svara

    Jodå, en liten liten hylla på en kortända fanns iaf kvar när jag var där för fyra veckor sedan.. eller, det var nog inte ens en hel hylla. Kanske mer en rad..

    Svara

   SAS byter sortiment då och då för att vara aktuella och de kikar förstås på försäljningen innan de lyfter ut något.
   Inget underligt om man blir avlistad. Finns alltid några nya som vill in.
   Dessutom är SAS sedan gammalt (=min egen erfarenhet) bra på att förhandla priser. De vet att leverantörerna tycker det är bra reklam att finnas med ombord och är villiga att sälja varor till SAS mer eller mindre till självkostnad 🙂

   Svara

    Men finns det verkligen de som köper produkter på planet fortfarande????!!! Löwengrip dessutom.. lol

    Svara

     Ja, affärsmän med dåligt samvete men bara under hemresan.
     Presenter till hustrun och barnen.

     Svara

     Flög sas från USA förra veckan och de säljer bara en produkt. Facial mist som är typ personalens tips. Inget annat fanns i sortimentet.

     Svara

      Samma sak på Norwegian, en produkt fanns.

      Svara

     Haha, jag flög (norwegian) med en kompis som köpte nån egyptisk mirakelsalva, serum osv för hur jävla mycket pengar som helst. I mina ögon då förstås. Har aldrig varit med om det innan. Blev fascinerad.

     Svara

     Och nu slog det mig; varför i helvete prioriteras hudsalvor och parfym att få åka med flygplan hit och dit när det alltid är nån stackare som inte får plats med sin kabinväska??

     Svara

      Handbagage ligger i hatthyllan. Parfym etc i serveringsvagnarna. Kan ej ha väskor där vagnarna står så de gör ingen skillnad.

      Svara

    Bella har däremot marknadsfört det hårt att de finns på Arlanda så det är en stor grej att de har blivit avlistade och möjligen även blir det på tax freen under flygen i oktober.

    Svara

    SAS ska sluta sälja varor ombord på flygen i oktober. Inte bra för miljön att släpa runt på extra vikt i form av varor som ingen köper. Dessutom är flygplatserna shoppingmalls nuförtiden.

    Svara

   Ni måste skilja på SAS och Arlanda. SAS slutar med ombordförsäljning, så inte riktat mot Löwengrip. Arlanda slutar naturligtvis inte med sin försäljning, så ryker Löwengrip där är det riktat just mot dem.

   Svara

  Haha gick in på hennes blogg och det var ju mest ironiska kommentarer nu (verkar blivit allmänt känt att Bella eller moderatorn inte fattar ironi) och de flesta verkar sett igenom lyxbubblan. Sjukt kul.

  Hur skulle hon klara sig utan att göra intervjuerna, hon vill ha och behöver pengarna för mycket… I call BS.

  Svara

   Tror det är Bella som sköter bloggen nu då Simon slutat och hon förstår inte ironi sen hon har inget att förlora längre bättre att ha några dåliga kommentarer eller inga alls

   Svara

   Ja, det var ett tag sedan jag klickade mig in på bloggen men skillnaden mot för ngn månad sedan och nu var markant. So fun!!

   Svara

   Missade läsa halva inlägget.. 😛 men ja kul att det kom fram här också

   Svara

   Man får i regel inte betalt för intervjuer.

   Svara

    Nej, inte direkt kanske..men indirekt (PR). Är hon så grandios att hon har råd med mindre publicitet i hemlandet, tror hon?

    Svara

  Jag har aldrig hört talas om någon företagsledare eller för den delen kändis som av affärsstrategiska skäl inte ger intervjuer i vissa länder. Begriper inte hur upphörandet med svenska intervjuer skulle gynna en internationell karriär 🤔
  (detta är alltså mitt försök att ta Bellas bortförklaring på allvar)

  Svara

   Hon är för fäjmust för Sverige nu.

   Svara

  Här är ett till inlägg av ”Anna” som skrevs innan det ovan. Tänkte bara dela med mig av det (om ni missat det), eftersom detta inlägg är lika roligt som inlägget ovan:

  ”Du är en sån powerwoman! Förundras och inspireras över hur du orkar med allt bolagsbyggande. Gasa vidare och vi kommer mycket snart se dig på omslaget av Forbes!

  Ditt arbete för att lyfta kvinnor har haft stor betydelse för min arbetsplats. Vi har börjat jobba agilt och sedan snart ett år tillbaka har vi tack vare natural cycles lyckats synkronisera samtliga kvinnors menstruationer till veckan efter bokslut och avrått från användning av hormonbaserade preventivmedel.
  Vi har upplevt en enorm skillnad på arbetsmoralen på kontoret.

  På en bolagsstämma beslutade vi att friskvårdsbidragen ska användas till att investera i nagelvårdsprodukter. Idag kan alla i vårt team ta telefonsamtal eller skypemöten från kontoret medan de fixar sina naglar (istället för att gå till nagelsalongen). Så lyxigt.

  Vi följde även ert exempel med att avdramatisera och ha en öppen dialog om intimvårdsprodukter. Vi har precis som du placerat tamponger vid kaffekapslarna (vi har klistrat upp mensbindorna som insynsskydd på fönsterna i konferensrummet) då detta ät en naturlig plats för nätverkande på kontoret.

  Vi har också sett över vår ta-med-barn-till-arbetet policy. Vi vill sätta ett exempel och vara vägledande för andra företag då 7 av våra 10 redovisningsekonomer och båda våra receptionister har blivit gravida det senaste räkenskapsåret. Vi tänkte fylla platserna med praktikanter som kan fungera både som ersättare under de första veckorna av mammaledigheterna men även vakta bebisarna när de ordinarie anställda jobbar från kontoret.

  Tack för allt du gör och hur du ständigt påverkar och förändrar!”

  Svara

   Älskar Annas båda kommentarer 😂😍

   Svara

   Alltså jag skrattade rakt ut! Underbart.

   Svara

   Tycker denna är ännu roligare! Särskilt gliringen om natural cyckles och alla gravida på jobbet som någon påtalade igår 😂✌️

   Svara

    Och mensbindorna som insynsskydd åh gud 😂

    Jag hoppas denna Anna läser här så hon får lite indirekt cred och se uppskattningen själv 👌

    Svara

   Ja! Tack! Cam, please uppdatera inlägget med denna kommentar från samma ”Anna” också, bitte please!
   Så fruktansvärt roligt, skrattar rakt ut – liksom igår!

   Avslutningen ”Då 7 av våra 10 redovisningsekonomer och båda våra receptionister har blivit gravida…”!

   HAHAHAHAHAHA!!! So Fun!

   Svara

    Den fick redan typ 400 likes i förra IL-kommentarsfältet.

    Svara

   😂😂😂😂 Jag skrattar så att jag gråter! Hur kan denna kommentar bli godkänd? Jag älskar Anna!!

   Svara

    Eller hur! Min sambo sover här intill och jag försöker verkligen hålla mig för skratt för att inte väcka honom, men det går inget vidare! Verkligen skakar av skratt, och till slut råkade jag skratta rakt ut.😂

    Fantastisk kommentar (kryddad med lite ”natthumor”… skrattar mycket mer när jag är trött haha).

    Svara

  Hur ska det funka ute i stora världen.
  Det funkar inte här och då funkar det givetvis inte utanför Sverige.
  Men det är nog bäst att dra härifrån oavsett.
  Pinigt värre att ha ett låtsasföretag. Huvva.

  Svara

   Jag tror den stora förhoppningen står till den nya vd:n (vem det nu än är) som kanske ska få rätt på skutan.

   Svara

  Fin tavla har hon fått också. Passande med en gepard till djurhataren, men det kanske var den enda tavlan hon inte behövde betala för🤷🏼‍♀️

  Svara

   Hahahahhaa😂

   Svara

   Hahaha så sjukt kul. Men med tanke på att den är utrotningshotad så är det kanske till helt rätt person? Snart f.d art, precis i Bellas smak.

   Svara

   Var det inte speciellt katter hon ogillade också? Ännu bättre.

   Svara

   Men guuud, vad fjantiga ni är. Att hon säger att hon ”hatar djur” i en intervju betyder SÅKLART inte att hon önskar att varenda djur på hela planeten självdö och försvinner, lika lite som att jag önskar att folk som smaskar dör. Men jag hatar dem likväl och vill helst inte ha dem i närhet.
   Det är så otroligt jävla löjligt hur ni ska ”höhöhö”:a åt allt hon säger, när ni vet att det många gånger bara är så man kan framstå och låta i ryckta sammanhang.
   Säger inte att Isabella inte har områden man kan kritisera, men snälla, att påstå att man hatar något i betydelsen att man ej vill ha det i sin närhet är mer regel än undantag.

   Svara

    Tönt

    Svara

    Men guuud, dra ut pinnen ur röven och slappna av lite. Det är ju bara harmlöst skojande om ett ogenomtänkt uttalande av Bellsan.

    Svara

  Camcam! Anna Book säger på insta stories att hennes hus är på 200kvm fast huset är registrerat som 91kvm. Är det byggt utan bygglov? https://www.merinfo.se/person/Märsta/Anna-Maria-Theres-Toledano-1970/bq9bi-2sk0l

  Svara

   Där bor kanske en miljon följare från Umeå?

   Svara

   Är det inte källaren som räknas som biyta?

   Svara

   Hon räknar nog in garaget som de verkar ha gjort om till sovrum. Ibland räknas inte heller källare in i boarea, kan tycka det borde stå som biarea iof.

   Svara

    Källaren räknas aldrig som boyta.

    Svara

   Det är skillnad på bo-area och bygg-area. 91 kvm betecknar säkert bara byggarean (dvs nedervåningen för att förenkla). Övervåningen är väl ungefär lika stor = ca 175 kvadrat som hon som alla andra influencers avrundar uppåt hej vilt.

   Svara

    Sen har hon väl garage och någon gäststuga med som räknas som bi-area – bara att räkna in i boytan och VIPS är det 200 kvadrat!

    Svara

   Det är fördelningen mellan boarea och biarea som varierar.
   Mäklarens uppgift var 91 kvm boarea och 114 kvm biarea (souterrängvåningen)
   Hemnet säger boarea 171 kvm och biarea 11 kvm
   Totalen blir i alla händelser 180-200 kvm.
   Biarea brukar vara källare, pannrum, förråd, garage och liknande.
   En souterrängvåning fördelas mellan boyta och biarea beroende på hur den ligger i förhållande till omgivande mark.

   Svara

   Vet inte varfrån merinfos bostadsinfo kommer men tycker ofta den är rejält felaktig faktiskt. T.ex. mina grannars lägenhet är 113 kvadrat, enligt merinfo är det 67.

   Svara

    Enligt merinfo är min bostad värd 8 miljoner. I verkligheten är det bara drygt 3!

    Svara

     Vi bor på fel våning där.

     Svara

   Merinfo ska man ta med en väldigt stor nypa salt.
   Det är med största sannolikhet den här fastigheten som köpts https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sigtuna-kommun-suckunge-560-14653616
   Där ser det lite annorlunda ut.

   Svara

    Ja och 171 är ju faktiskt likamed 200 i Märsta-…ooooh förlåt…Sigtuna-Annas värld. Bam! Bam! Bam! 🤦🏼‍♀️

    Svara

    Vi väntar alla med spänning på fortsatt drama! Kommer några dolda fel att hittas? Kommer arga snickaren kallas in igen? Hur kommer Anna tackla alla sysslor i trädgården, husfix osv? 😝😅

    Svara

     Souterräng = fukt och mögel. Kanske också vatten som läcker in på grund av dålig dränering.
     Där kommer det säkert att vara något som dyker upp snart.

     Svara

  Det här är min teori;
  Hon öppnar kommentarsfältet fritt (alt modererar så att fler negativa kommentar släpps förbi), säger i hennes sommarprat att hon ”är den mest jagade personen i Sverige” pga alla negativa kommentarer, och det kommer att sluta med att hon ”tvingas fly landet” pga drevet mot henne. Så kan hon leva lycklig i näw joorkk med någon miljardärs pengar.

  Kom ihåg vart ni hörde det först! 🙂

  Svara

   Tror det ligger något i det du skriver.

   Svara

   Klart det är strategi, skrev något liknande för några inlägg sedan.

   Svara

   Klart det inte är en slump att negativa eller iaf ironiska kommentarer plötsligt godkänns. Men å andra sidan har jag själv skrivit ett par ifrågasättande (inte elaka) kommentarer på två inlägg innan helgen, men de gick inte igenom. Så..bara ”lagom” med andra ord. Tillräckligt för att passa hennes agenda.

   Svara

   Tänkte exakt samma sak igår!

   Dessutom såg jag att någon skrivit ”vad är fet för strategi att plötsligt släppa igenom negativa kommentarer?” och DEN kommentaren försvann senare…
   Hon kommer berätta att hon är jagad p g a sina diagnoser och sen har hon ju nåt ”hot” också…0

   Svara

   Exakt! Trodde till och med att hon skulle göra det efter historien med Hajen.

   Svara

  Underbar kommentar + den som Anonym 14:57 skriver om. Lite jobbigt att inte ha någon head of… som förstår ironi. Men å andra sidan kanske det är bra med vilka kommentarer som helst på den svenska bloggen, med tanke på att den engelska har 0 kommentarer och den tyska omdirigeras tillbaka till den svenska? Måste väl visa på att hon har 1,5 miljard, förlåt, miljon följare. Alla kommentarer är bra kommentarer i statistiken.

  Svara

  Men hon måste ju tjäna väldigt mycket annars så skulle hon ju ej kunna ha den livsstilen? Undrar om barnen ska följa med lite oftare nu när hon ska tillbringa mer tid utomlands? Allt verkar så fruktansvärt konstigt.

  Svara

   Att tjäna pengar i sitt företag är inte samma sak som att ha mycket pengar att spendera privat.
   Finns gränser för hur mycket av privata levnadskostnader som man kan låta företaget bekosta.
   Även om man är influencer och hela livet är ett enda ”content” så är det inte säkert att revisor och Skatteverket accepterar att alla levnadskostnader hamnar som avdragsgilla i företaget.

   Svara

   Otroligt tveksamt om Isabella verkligen skulle klara av att resa med två barn. Självklart har hon ju barnvakt, assistent, stylist och fotograf med sig, men tror faktiskt inte det räcker. På resor kommer hon som mamma ändå behöva ta hand om sina barn mycket mer än hon behöver hemma, och jag tror inte det passar hennes visioner och energi typ. Blir förhoppningsvis Odd som får mer ansvar för barnen. Usch vad jag skulle avsky att ha en förälder som prioriterade resor och utseende mer än mig….

   Svara

   Gillis börjar skolan till hösten och sedan 2018 är det obligatorisk skolplikt redan från 6 års ålder. Så då kan inte han resa hipp som japp.

   Svara

    Förmodligen därför Odd har ensam vårdnad.
    Bella behöver ha det uppskrivet i sin slavs kalenender att hon ska duscha…

    Svara

     Fast har han verkligen det? På papper liksom?

     Svara

    Vi har föräldrar som skiter blanka fan i om de fått tillstånd att åka iväg med sina barn – de åker ändå. Trots att deras resa inte är godkänd pga barnets frånvaro.

    Svara

     Det är skolplikt i Sverige – bara att anmäla till socialtjänsten.

     Svara

      Händer oftast inte ett smack. Känner till hemmasittare som inte varit i skolan på månader och ingen gör något. Skolan står handfallen.

      Svara

      Riktigt så är det inte… men när frånvaron mår en viss nivå görs anmälan till utbildningsförvaltningen. Och då ska skolan gjort utredningar och anpassningar för att förändra elevens frånvaro/beteende… dvs massor av jobb som någon måste göra.

      Svara

       Det stämmer säkert och jag har ingen anledning att ifrågasätta dina uppgifter. Men jag råkar ha väldigt mycket insyn i ett av fallen och där har eleven inte satt sin fot i skolan på månader. Istället får eleven
       läsa på distans så mycket som denne ”orkar” och träffar alltså inte ens någon lärare.

       Kan tyckas ganska anmärkningsvärt efter vad som hände i Bjärred där barnen ändå hade hemundervisning, dvs lärare som kom dit och träffade barnen och hade åtminstone ett uns insyn i deras vardag (och ändå slutade det djupt olyckligt). I det aktuella fall jag pratar om finns ingen utredning eller diagnos som skulle motivera frånvaron utan man har bara låtit månaderna gå utan att vidta riktiga åtgärder.

       (Kanske bäst att tillägga att jag inte för ett ögonblick tror att risk för något liknande Bjärred skulle föreligga i det här fallet)

       Svara

     Sen kan ju jag tycka att det är ett jävla skämt att skolan ens har befogenhet att bestämma över OM ett barn får åka iväg en vecka eller ej. Jag hade också åkt. På min tid lämnade man en lapp och så var det bra med det. Vad händer egentligen? Och hur pantad är du som säger att man ska anmäla en familj som åker på semester till socialtjänsten? Ta resurser till det? Ett sånt skämt.

     Svara

      du tycker inte man ska följa lagar?

      Svara

      Du ska ansöka om ledighet innan du ens bokar semestern. Väldigt sällan en ”vanlig” elev inte får ledigt. Även om skolan avslår ansökan pga redan maxat antal lediga dagar eller så (tex 10 skoldagar per läsår) kan skolan inte göra mer än att sura om eleven är borta ändå. Krävs en del för att skolan ska anmäla det vidare.

      Det fungerar förvisso lite olika i olika delar av landet men generellt ska deg mycket till innan skolan går vidare. Men det är ganska respektlöst på flera plan att ta sitt barn ur skolan i onödan.

      Svara

      Fast ligger inte barnet efter i skolan och rektorn och lärarna bedömer att barnet kan hämta igen det den missat så är det aldrig några problem att få ledigheten godkänd. När skolan inte beviljar så finns det alltså en bra anledning (ja, SJÄLVKLART finns det undantag som bekräftar regeln) och kan då inte föräldrarna prioritera sitt barn och dennes skolgång så känner åtminstone jag att det föreligger en viss oro för barnet.

      Svara

  Signaturen ”Underbarast” skrev i lördags att hon sett Bella på restaurangen Milos med en äldre man som hon var fysisk med. På söndag eftermiddag lägger Bella upp bilder från Milos på sin story, vilket åtminstone bekräftar att ”Underbarast” sett Bella på restaurangen.
  I framgångspodden berättar Bella att hon inte tror att börsen kommer fortsätta gå lika bra som tidigare och att hon har funderat över att investera i fastigheter. Vill man lära sig att investera i fastigheter – vem kontaktar man? Inte helt osannolikt att det verkligen är ES som hon träffar som det har spekulerats i. Sedan om det är en romantisk affär eller bara business.. ?

  https://bloggbevakning.se/2019/05/11/foki-till-akuten-med-astma-anfall/#comments
  Underbarast / 2019-05-11 14:34

  Svara

   Hoppas ”Underbarast” kan googla på bilder och bekräfta vem det var!

   Svara

    Underbarast har bekräftat att det var ’den det spekulerats om’.
    Vill gärna också höra mer från Underbarast.

    Svara

     Balder köpte sin första fastighet i London i januari i år för 850 miljoner, så det finns ju en anledning att hänga där 🙂

     Svara

      Medan barnen är på ponnyhoppning…

      Svara

      Vem är denna man som hon träffar? Vad heter han? Företag?

      Svara

       Du svarar på en kommentar som du uppenbarligen inte har läst…

       Svara

   ”Romantisk affär eller bara business”. För någon som Bella är det samma sak.

   Svara

    ”En riktig kärlekscirkus bakom kulisserna” 🙂
    So fun.

    Svara

   Bella har kanske skrivit underbarast-kommentaren för att starta spekulationer, för att sedan ”bekräfta” sin närvaro där något senare? Så att observationen känns ”äkta”?

   Svara

   Kan vi verkligen lita på ”Underbarast”?. Det känns väldigt osannolikt att en följare stöter på Isabella i utlandet, en följare som är såpass insatt i detta att hen vet att det ryktas om att BB dejtar en viss man, på en av tusentals restauranger i London, och dessutom blir placerad såpass nära BB att hen kan höra delar av dess samtal. Jag gissar på att ”Underbarast” inte alls såg BB där, utan kanske t.om. jobbar för BB.

   Svara

    Tror jag med! En intern läcka! ”host”host”Pingis”host

    Svara

  Tycker att det verkar som att Pingis och Simon hade en bra kemi, de verkade alltid ha så genuint roligt ihop. Blir nog en enorm skillnad för Pingis nu när han slutat, kan det vara därför dessa pikar kommer?

  Svara

   Pingis är inge nice person alls!
   Simon pustar nog ut nu!

   Svara

  Tycker du att mobbing är okej? Och att skriva och antyda som om hon skulle vara pr*stituerad? Brukar inte du vara emot näthat? Är det okej att driva med eventuella diagnoser och människors eventuella handikapp? Jag får inte ihop det. Förklara gärna. Förklara gärna också varför man får känslan av att du vill och sänka Isabella, varför vill du så gärna krossa henne? Är det någon slags avundsjuka eller har hon gjort dig illa (hämnd som med tyra?) eller gör du det för att tjäna pengar? Är det pengar som driver dig?

  Svara

  Jag förstår inte, huuuuur ska hon kunna spendera mer tid utomlands? VEM betalar?? Det är ju uppenbart att hon själv inte drar in tillräckligt med pengar för att bekosta sin livsstil, men hur länge kan det fortsätta? Hon har väl säkert sparat en del sen tidigare och kanske gjort någon bra investering osv, men det kan ju inte på långa vägar täcka upp det sättet hon lever på? Hon måste ju läcka pengar som ett såll?

  Svara

   Vem säger att Hajen spelade bort ALLA pengar han nu är skyldig?

   Svara

   Hon tror ju att hon kan få till en massa lukrativa internationella samarbeten. Och det kanske funkar så länge ev. samarbetspartners tror att hon har en stor och lojal följarskara på den svenska och nordiska marknaden.

   Svara

   Men ändå köper hon designer väskor i London, det talar ju för att hon INTE oroar sig för pengar, och tror inte hon fick den gratis, väskan alltså. Designers sponsrar inte på det sättet tror jag, aldrig hört att någon får Gucci väskor t.ex.

   Svara

    Väskan i London kan ju ha varit en present…

    Svara

     För ”väl utfört arbete” 😁 kanske

     Svara

     Payment for services rendered kallas det. Precis som alla Dubai-tjejer som får märkesväskor i ”gåva” från ”generösa” manliga vänner.

     Svara

      Camilla, är detta okej nivå i kommentarsfältet?

      Svara

       Du skulle bara veta hur vanligt det är. Känner flertalet personer om träffat män utomlands när de bott där och fått massa fina presenter utan något sexuellt utbyte. Somliga rika män tror av någon anledning att det är så man får napp, vilket det kanske även är i vissa fall…

       Svara

       Men tönt

       Svara

  Är det någon som förstår vad logiken bakom det beslutet faktiskt skulle kunna vara? Att inte göra intervjuer i Sverige alltså?

  Svara

   Slippa svara på frågor om företagens havererade ekonomi och eventuella skumraskaffärer? 😉

   Svara

    Haha! Ja jo, men hur hon skulle motivera det officiellt liksom?

    Svara

    Eller så var det ett smart drag för att bli intressant nu och få många inbokade intervjuer. Varför skulle hon slippa svara på ekonomi för att hon inte gör intervjuer i Sverige efter sommaren? Sen menade hon kanske föredrag/föreläsningar/scenintervjuer likt de hon brukar göra i Oslo. Några skumraskaffärer tror jag inte det finns, tyvärr. Det kan nog grävas fram om andra däremot.

    Svara

  ”Lämnar Sverige…”

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Svara

   Du glömde ett ”HA” på slutet.

   Svara

   Är det du som kallas stolllis 😀

   Svara

  Hennes stora mediaaktivitet är ju sommarpratet som hon ”råkade” flasha på en bild.
  Fattar inte att hon kommer undan med de här hintarna.
  De borde dumpa hennes medverkan omedelbums.
  Skriver man inte på någon form av tystnadskontrakt?

  Svara

   Uh. Varför skulle man göra det?

   Svara

    Därför att i juni så är det tradition att SR presenterar årets sommarpratare.
    Fram tills dess skall man hålla tyst.

    Svara

   Och hur har det gått med det där eventet med Anders Wall där hon också ”råkade” visa brevet och avslöja de andra talarna? Har hon varit på det eller blev det inget av?

   Svara

    Finns på youtube, och det är som vanligt någon som intervjuar henne, det är inte ett tal.

    Svara

  Det är ju lika sant som när hon skrev att hon är för STOR för reklamsamarbeten, bara ambassadörskap skulle det vara i framtiden.. hur länge höll det? Inte ens en vecka..

  Svara

  Fast jag som trogen Bellaläsare tycker det är ledsamt att alla vill att det skall gå dåligt för henne. Varför vill man att det skall vara ett luftslott? Varför vill man att hon skall misslyckas? Jag fattar inte. Är det inte roligare om hon lyckas?
  Blir ledsen av kommentarerna av alla missunsamma människor på hennes blogg (och här).

  Svara

   Jo, jag vill absolut att drivna och duktiga människor lyckas. Folk som ljuger eller skarvar kraftigt med sanningen och fifflar sig fram önskar jag inte framgång.

   Svara

   Om man lyckas genom att svindla och bedra – är det ’roligt’ (fun)?
   Det är väl ingen som VILL det ska vara luftslott, men är det luftslott så vill väl de flesta att det ska avslöjas innan fler blir lurade. Eller är inte det roligt?

   Svara

   För det är ju inte ärligt och schysst gjort! Att fejka hotlappar, siffror, relationer mm.
   Varför tror du att folk skulle vilja heja på detta??

   Svara

    Vad är det för relationer hon fejkat? Hon har inte fejkat hotlapp, hon hade fått lappen på sin bil, inte okej. Ja varför hejar man på hån och mobbning i grupp. Vuxna människor, hur mår man då kan man undra.

    Svara

     Har ju kommit fram bevis att de la dit den själva.

     Svara

   För att människan har ungefär 0 sympati?

   Varför vill folk att det ska gå bra för vissa men inte för andra?

   Svara

    Fast det är ju nån sorts ”mellanstadie mean girls” slutsats. Hade camilla lagt upp 500 inlägg om hur dum, humorbefriad, empatilös (osv osv osv) jultomten var hade ni ju hatat på honom med. Vanlig hederlig mobbning mao.

    Svara

     Ja, Gud(run), hatar tomten!

     Svara

     Men är du blåst på riktigt eller vad är det frågan om?? Jultomten?? Vet inte inte ens var jag ska börja i mitt svar här, först av allt så finns det ingen jultomte till skillnad från Bella som i högsta grad existerar. Och om jultomten hade varit en liten skit som ljög, snuvade ungar på julklappar och utnyttjade sin personal så tror jag inte direkt folk hade gillat honom heller.
     Otroligt knäpp jämförelse. Herregud…

     Svara

     😂😂😂 vad har du rökt och delar du med dig?

     Svara

     Är han det då? Eller vänta, finns han? Minns att il slog igenom genom lögner och provokationer. Varför skulle hon bli respekterad efter det?

     Svara

   Ja, jag brukar skippa inläggen om Bella, man påminns mest om hur småsinta & jobbiga människor i grupp är.

   Svara

   Jag känner ingen sympati/empati för henne i dagsläget men jag tycker synd om hennes barn. Jag förlorade all respekt för henne när hon näthatade på transbarn på ett gymnasium i Stockholm några år sedan för att locka till sig nya läsare på bloggen bara för att bloggen höll på att tanka just då. Förra året skrev hon att SD är ett rasistiskt parti i hennes ögon men att hon inte bryr sig om de får regeringsmakt eftersom rasism inte påverkar henne personligen och att det ändå bara är ett ”cykliskt” fenomen. Jag bryr mig inte om skrev det för att provocera (och därmed få fler läsare) eller om hon menade det (och därmed få nya läsare). Det här är en person som inte bryr sig om andra och gärna falsifierar hotsituationer för att få sympati när det avslöjas att hon har mindre än 20% av de bloggläsare hon själv påstår att hon har.

   Jag har trott länge att hon skulle lyckas trots (eller tack vare) ovanstående och jag är glad att hon håller på att misslyckas. Unga människor behöver bättre förebilder/influencers än en manipulerande fejkentreprenör som Bella.

   Svara

    Nej så skrev hon inte. Du har vinklat. Det vinklas mycket om IL här, inte okej att sprida lögner och felaktigheter. Varför vill några så gärna henne illa? Du tycker inte hon verkar både hatad och hotad? Och en hel del bloggläsare har hon ju definitivt. Ja men vem är bättre förebilder, finns inga perfekta. Finns ju fler som manipulerar och isf är fejkentreprenörer, och att önska folk illa är inte heller så fint.

    Svara

     Vad skrev hon då, enligt dig? Kom igen nu. Ditt tjat om att det vinklas hit och dit skulle ju bli mer trovärdigt om du faktiskt kunde tala om vad IL egentligen sa/skrev, vilket du aldrig gör. Du måste ju verkligen ha järnkoll på allt IL producerar både muntligt och skriftligt eftersom du så bergsäkert hävdar att allt är vinklat.

     Svara

      Eh va, är nog första gången jag kommenterar här på många månader. Vet inte om jag någonsin skrivit det tidigare. Minns inte exakt nu, så får återkomma men det är mycket som vinklas och är helt fel det måste du nog också veta om du nu har sådan koll.

      Svara

       Du skriver exakt precis som en annan person… Då är ni två som hävdar att allt om Bella vinklas. Vad är då sanningen?

       Svara

       Första gången du kommenterar på flera månader?? Haha, ja vi säger så 😂 Din stil känns lätt igen, vet du.

       Svara

       Jag ser verkligen fram emot att du återkommer med fakta om exakt vad Bella sa i ovanstående fall 🙂. Trist att ditt minne tryter i just detta fall. Men om du nu inte minns hur det var, som du skriver, kanske du ska låta bli att kräka ur dig att det är vinklat. Hur vet du det, om du inte minns?

       Svara

       Haha! Det är ju så uppenbart att det är DU! Vi kan ju börja med ”eh” 😂

       Svara

     Nej? Hon uttryckte ett oerhört förakt och hånfullhet mot transbarn och påstående om Sd stämmer också.

     Svara

      Nej, men vissa läser ju det de vill läsa och tolkar som de vill tolka.

      Svara

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0E3866/blondinbella-ryter-till-mot-omkladningsrum
    IL kallar Södra Latins 3e toalett för ett förlängt aprilskämt.
    Anonym 16:58 sila mygg och svälja kameler känns väldigt befogat.

    Svara

   Att bygga en blogg på en persona som lever ett liv som folk vill läsa om det är en sak. Att låta den personan växa upp och bli en framgångsrik företagsbyggare som leker med riktiga pengar, anställda av kött och blod, seriösa investerare, då har man tagit såpan lite för långt.

   Svara

   Eftersom det mesta hon gör är lögner falska siffror och hittepå för att det ska medvetet uppfattas på andra vis än vad det faktiskt är så tycker inte jag att hon är den genuina entreprenör som hon utger sig för att vara.

   Bara för att man säger att man ska bli världens mäktigaste kvinna så blir man inte det automatiskt, på samma sätt som att bara för att du säger att du har Sveriges största blogg gör den inte automatiskt till Sveriges största. Det är ju bara att kolla statistiken.

   Jag personligen tycker resultat talar för sig själv och under en lång tid har inte Blondinbella visat några direkta framåt resultat. Och då menar jag inte resultat som i att hon själv säger att det går fantastiskt bra för företagen, utan något mer konkret.

   Svara

   Men hon har ju grävt sin egen grop, herregud!!

   Svara

   Då har du inte förstått hur hon arbetar. Alla som är håller på har förstått hennes strategier. Och hur mkt hon ljuger.

   Svara

  På tal om Joz, kan du inte kontakta honom så vi får höra hans sida, du skrev väl det för ett tag sedan att båda sidor ska få komma till tals här. Så försök ta kontakt med honom så vi får höra hans sida också och inte bara Jockes. Du kan väl även granska Lundells bolag och anställda, gräv i det också vet jag. Vore intressant.

  Svara

   Varför skulle någon bry sig om den personen? Vem är det ens?

   Svara

  Hamnade in på Bellas facebook från tiden med Odd… Som en helt annan person, engagerad i saker/folk utanför sig själv, svarade folk trevligt och verkade glad och harmonisk.
  Idag; köper ny väska..
  Om allt bara var en roll, verkligen obehagligt.

  Sen tänker jag, om hon misslyckas utomlands, kommer hon ens sörja allt hon faktiskt missat med barnen och andra nära i familjen. Hon kan inte undo that liksom

  Svara

   Hur ”hamnar” man flera år tillbaka i någons flöde?

   Svara

    Man scrollar

    Svara

     Då är det ju aktivt. Man hamnar inte där.

     Svara

      Kanske gick in på nån kategori som inte fått nya inlägg på några år, i tron om att det ska vara nya inlägg men det visar sig vara gamla.

      Eller så kanske hen ovan googlade nåt särskilt sökors, kanske på jakt efter fler roliga kommentarer av den där Anna(?) här ovan och på så vis HAMNADE bland gamla inlägg.

      Inte alls svårt att hamna lite halvt av en slump eller misstag bland gamla inlägg ju. Använder du ens Internet haha.

      Svara

       *sökord

       Svara

  Kan vi prata om hennes mening ”Ätit massor av Tiramisu på en italienare bredvid hotellet.”

  Svara

   Trodde han var från Göteborg?

   Svara

   Det är en ganska ovanlig slangterm för ”italiensk restaurang”. Jag har märkt att vissa i Stockholm säger det för att låta lite mer världsliga. Det finns större stories om Bella att fokusera på: tex att den schweiziska styrelsemedlemmen avgick från Löwengrip Beautys styrelse. Det är ett väldigt tydligt tecken på att något negativt _kan_ ha skett i bolaget.

   Svara

    *världsvana

    Svara

    Varför säger man då inte att man åt ”paella på en spanjor” eller ”vårrullar på en kines”?

    Svara

     Här säger man ”Ska vi äta på kinesen”.

     Svara

      Ja, i bestämd form när man menar en viss krog. ”Vi gick till italienaren och åt lasagne” är ok om man menar en viss krog som man kanske tidigare talat om. Annars kan man ju kalla den vid namn t ex ”Vi gick till Pompei…”
      (En restaurang i Stockholm som funnits i eviga tider och alltid sett likadan ut).
      Bella skrev ”Ätit massor av Tiramisu på en italienare bredvid hotellet.”
      Då blev det ganska tvetydigt 🙂

      Svara

      Vi säger Kinan 😂

      Svara

       Där jag bor säger man bara Kina. ”Ska vi äta på Kina idag?”

       Svara

     Det säger man ju?
     -Var ska vi äta lunch? Ska vi gå till kinesen?

     -Nä, vi tar spanjoren på hörnet istället.

     Inget konstigt alls.

     Mvh stockholmaren 😊

     Svara

      Svårt med utländska namn?
      Jag försöker i alla fall hålla krogarnas namn i huvudet.
      ”Ska vi till kinesen eller till koreanen?” verkar ju efterblivet.
      Rasistiskt rentav 🙁

      Svara

       OMG….allt som rör sig är inte rasistiskt.
       Det är sånt här trams som urvattnar ordets betydelse.
       Att säga ”italienaren” är lokal slang.

       Svara

       Ja, jag är tydligen rasistisk som nämner olika asiatiska kök trots att jag själv har påbrå från flera asiatiska länder. Go figure 🙄 /Anonym 16:13

       Svara

        Internalized rasism 😉 (skämt!)

        Svara

         😂

         Svara

       Ska vi förresten prata om vad man får och inte får säga så är det funkofobiskt att kalla det efterblivet när folk att inte säger namnen på restauranger. Ser du ner på människor med funktionsvariationer?

       Svara

     Det gör man ju… ”Jag var nere på spanjoren vid hörnet”, ”Vi lunchade på kinesen” 🙂

     Svara

      Ok, missade att alla redan svarat haha… hade inte uppdaterat

      Svara

     Fast det gör man väl?

     Jag och mina kollegor säger i alla fall indiern, greken, italienaren, thaien när vi pratar om vilken lunch vi ska äta.

     Svara

    Ovanlig? Här säger man det, bor inte i Stockholm.

    Svara

     Var säger man det, och varför?

     Svara

      Småland i mitt fall. ”Ska vi äta på kinesen i hörnet? Näää, vi tar italienaren istället.”
      Det enda vi inte säger så om är japanska ställen av någon anledning, aldrig hört någon säga att de ska äta på japanen utan då säger de namn på stället.

      Svara

       Vi säger sushistället, thaistället, indiska stället, turkiska stället osv 😂

       Svara

     Ovanlig för att det inte är något jag iaf hör från de flesta andra stockholmare. Själv har jag endast hört det från mina kollegor som bor i Vasastan men det kan nog vara mer vanligt. Hursomhelst så är det ändå något folk säger och inte något Bella säger fel.

     (Yes, jag ogillar Bella men det finns större ämnen att fokusera på.)

     Svara

   Väldigt många säger ”en italienare” om en italiensk restaurang, det är väldigt vanligt och ses och hörs överallt typ hela tiden så vad är det att prata om haha. Tirmaisu är en efterätt, en delikatess. En italienare bredvid hotellet alltså på en restaurang som ligger bredvid hotellet.

   Svara

  ”Nu börjar Löwengrip Invest mest två intensiva veckor under detta år.”

  Vad snackar hon om – bara för att hon ska till Cannes och networka lite?

  Svara

   Bokslut?

   Svara

   Hon tänker väl på hur hon ska komma in i alla för små klänningar utan att sömmarna spricker 🙂
   Hoppas Sascha har nål och tråd i beredskap.

   Svara

    Vore väl annars kul med en liten nakenchock.

    Svara

     haha, ge dom inga idéer nu xD

     Svara

  Ser redan fram emot hennes bortförklaring när hon om ett år gör en intervju i Sverige pga inga pengar kvar.

  Svara

   Du får inte pengar för intervjuer i kvällspressen.

   Svara

    Du kan ju testa sälja en story, så får du se hur mycket pengar du får för det…

    Svara

  Blir du lika ledsen för de människor som faktiskt utsätts för IL? Medarbetare som far illa i hennes bolag, leverantörer som hon arbetar med som inte får betalt, annonsörer som tror sig nå ut till en större målgrupp än vad som är realitet, människor som utmanar henne som hon slår tillbaka emot? Undra hur de mår?

  Svara

   Håller med dig, förutom vad gäller annonsörerna, de borde ha gjort gjort sin hemläxa. Kollat lite kommentarer och googlat lite åtminstone.

   Svara

   Vad är det för medarbetare som farit illa? Var det inte någon av Kenzas medarbetare som farit illa? Men mobbning i grupp är väl inte okej. Det är ju ganska många kränkande kommentarer som skrivs, är det okej verkligen? Är det okej att driva med diagnoser?

   Svara

    Anonym 17:09 – Har jag i min kommentar ovan drivit med någons diagnos?
    Att medarbetare far illa, den slutsatsen är överhuvudtaget inte långsökt. Det krävs inte mycket kunskap i varken ledarskap eller företags organisering för att dra slutsatsen att ILs företag saknar struktur och styrning. En mycket vanlig orsak till utbrändhet och i värsta fall utmattningssyndrom.
    Låt oss cirkla tillbaka till att prata om ILs beteenden istället. Länkade precis en artikel i aftonbladet som hänvisar till ett av hennes gamla blogginlägg där hon förlöjligar hbtq personer. Är det ok tycker du eller när IL ger uttryck för en åsikt så är det inte fråga om mobbing?

    Svara

     *utmattningsdepression skulle det stå

     Svara

  Hon bygger just nu pool bakom huset. Frågan är ju varför? Hon kommer ju aldrig använda den eftersom hon sällan ens är i huset.

  Svara

   Vilket poolföretag sponsrar tro?

   Svara

   För att höja värdet inför försäljning. Jag tror hon kommer försöka göra sig av med huset så fort poolen är klar.

   Svara

    Ja, när poolen är klar då är huset förbrukat. Hon har tjänat pengar på att ställa in möbler från olika företag i varje rum, gardiner, konst, högtalarsystem (trots att det redan fanns ett), kaffemaskin och allt annat. Massor av samarbeten har filmats mot de bruna träpanelerna och inga mer pengar går att mjölka ur de överanvänd miljöerna. Bäst att flytta till en lägenhet/showroom i stan för att kunna göra nya samarbeten med inredning osv. Så rullar det på igen. Mot 100 miljoner, heja!

    Svara

   Någon anmälde avverkningen av träd till Lidingö stad.
   Vet inte om det mest var för att bråka eller om det var något problem med att träden togs bort.
   Bella tomt gränsar till ett naturreservat och träden var gamla och höga. Nu ser det ut som en orkan dragit fram över tomten 🙁
   Ja, inte är det för att bada som Bella bygger pool. Hon kommer att sälja huset under detta år.
   Känner det på mig.

   Svara

    Överprisat hus i en just nu trendande nedgång på villapriser.
    Tidsfråga innan räntan börjar ticka uppåt, svårt att se att poolinvesteringen kommer betala tillbaka sig.
    Fast det är klart, har man fått den i ett ”samarbete” så..

    Svara

    Man får tydligen inte hugga ner träd hursomhelst, inte ens på egna tomten. Min kompis skulle köpa hus men det föll på att tomten var full av stora tallar/grannar och det var dels osäkert om de skulle få tillstånd att ta bort dem, dels skulle det i så fall kosta 5000 kr per träd tydligen i någons slags avgift, förutom att man måste betala ett företag för jobbet med fällningen.

    Svara

     Här fälls det träd till höger och vänster i tid och otid. Aldrig ngn som säger ngt? Villaområde.

     Svara

      I vissa områden krävs det sk marklov för trädfällning.

      Svara

      Beror på detaljplanen för området. Plus okunskap, många vet inte ens att det kan vara reglerat.

      Svara

       Miljöbalken kära vänner! Det kan finnas flera anledningar till att man ej får ta ner träd: strandskydd (sannolikt i detta fall), områdesskydd, naturreservat, detaljplaner, biotopskydd eller något annat skydd av miljö.

       Svara

   Måste säga att Anna Book hus har en mycket finare utsikt än Isabellas. Annas ligger liksom lite på en höjd med vackra öppna vyer och Isabellas mot en åker med några ensliga tallar som vajar.

   Svara

  Men jisses. Det handlar inte om mobbning eller om missunnsamhet. Jag lovar att så öl jag som 99,9 % av alla andra här unnar massor av människor, såväl kändisar som bekanta, lycka och framgång. Och jag lovar att de allra flesta, utan Camcams inlägg, sett igenom den falska fasaden och tyckt likadant om Bellas bravader. Mer skrämmande med godtrogna personer som, trots solklar falskhet och manipulation, fortsätter heja på. Förundras av er!

  Svara

   Precis.

   Jag hittade till den här bloggen därför att jag redan misstrodde och retade mig på Blondinbella. Jag letade på Google efter medhåll och hittade denna blogg.

   Det är ett tag sen nu, men jag har definitivt inte påverkats eller hat-hetsats av Bloggbevakning. Jag hade redan min uppfattning när jag hittade hit. Precis som många andra gissar jag.

   Svara

  Skulle till de som ovan påtalar mobbing och drev.

  Svara

  Jag tror att Bella kliver av som delägare i flera bolag och endast behåller sitt ”bloggbolag”.
  Sen får vi se vad revisor, skatteverk och diverse andra instanser säger framöver. Jag har en känsla att de kommer att ha ett och annat att komma med.
  Jag tror att det är därför som Isabella inte vill göra fler intervjuer i Sverige. Hon vill säkert inte förklara sig, när/om en massa skit uppdagas.
  Jag hoppas att Pingis har varit en smart ekonomista och sparat/investerat under åren.

  Svara

  Kommer det ett inlägg om att Biancas företag är skrivet på Malta eller skattar på Malta? Skumt, granska det!

  Svara

   Jag tycker inte det är så skumt med sådan skatteplanering. Fler än Bianca som går sånt.

   Svara

   Hur fasen kan detta vara lagligt?

   Svara

   det är stor skillnad på skatteplanering och skattesmitning. planering är lagligt och något alla borde lära sig som har företag. smart av Bianca!

   Svara

    Smart eller själviskt? Hon bor i Sverige, använder sig av vägar, sjukvård osv. Då borde hennes bolag skatta i Sverige så att Bianca också är med och bidar till det allmännas kostnader.

    Svara

    Ja, det är inte förbjudet att ha ett bolag på Malta.
    Problemen uppstår när man tar in pengar i Sverige som man tjänat och parkerat i ett bolag på Malta.
    Men rent generellt så har man bolag på Malta för att undgå svensk skatt. Synd för vi har låg bolagsskatt och ganska bra regler för lågt beskattat utdelning från fåmansbolag. Egentligen onödigt att trixa med bolag på Malta om man har sina inkomster från Sverige.
    Tjänar man pengar utomlands blir det lite annorlunda. Man kanske inte ens behöver blanda in Sverige då.
    Men hur många svenskar har inkomster som kommer från utlandet?

    Svara

    Ja varför skall hon låsta pengarna stanna i Sverige och betala skatt här som merparten av oss andra?

    Svara

  Alla ser ju att kejsaren är naken. Då kan ju folk inte vara tysta längre.

  Svara

  Det är så skönt att slippa gå in på olika bloggar. Det räcker med att läsa inlägg och kommentarer (både för och emot) på den här bloggen. Tror det sammanfattas rätt så bra här.

  Svara

   Håller med! Sparar tid, och jag ger hellre mina klick till CamCam än någon bloggare eller kvällstidning.

   Svara

    Japp samma här. Ger hellre mitt klick till Bloggbevakning än till Blondinbella. Går aldrig in där längre och några andra bloggare följer jag inte ens på håll.

    Svara

  Vad händer med hennes svenska team när hon lämnar Sverige. Ska dom också fly utomlands? Eller blir dom arbetslösa måntro 🤔

  Svara

   Sen när blev ”Inte ge intervjuer i Sverige” samma sak som att lämna Sverige? Hon menar väl bara att hon kommer klicka om expressen ringer.

   Svara

    Det tror jag nog inte att hon menar. Hon förbereder för en flytt helt klart

    Svara

     Tror inte Odd släpper barne så enkelt.
     Skall hon släppa då istället?

     Svara

      Nä barnen blir nog kvar här och får träffa mamma någon gång i månaden

      Svara

      Odd har fått ensam vårdnad på barnen .
      Så hennes flytt är nog planerad ett tag .
      Pingis blir mamma och drar ner på jobb .
      Bella kommer garanterat dra sig ur roll on företaget …
      hon hintade ju redan vid kontor strulet att de kommer dela på sig .

      Svara

    Hon duckar så klart för kommande mediestorm. Antar att ett stort avslöjande är på gång och nu har hon en policy. Och en kommsansvarig.

    Svara

     gissar konkursen är nära för löwengrip beauty utan nytt kapital in i företaget. Den konstgjorda andningen i form av utförsäljning har lyckats hålla i liv senaste året, frågan är hur länge till…

     Svara

  Alla hennes beslut säger att hon inte tar bra affärsmässigabeslut.

  Och satsa i USA, med hennes skönhetsmärke? Produkten känns helt fel om man kollar på vad som är stort i USA så känns hon helt fel. Ingen marknadsanalys verkar ha tagit plats. Allt är bara jättekonstigt.

  Svara

   Nej, Löwengrip Beauty är finito. Ingen vill ha grejorna så lika bra att stänga ned den butiken.
   Bella satsar på sig själv som mediastjärna.

   Svara

    Du har fel, ganska många som säger att de vill ha grejerna, men inte betala det priset för dem. Hade hon hållt nere priset hade de nog gått bra. Att lägga så mycket utveckling på förpackningar som i sin tur höjer priset är bara korkat 😂

    Svara

     Jo, men om priset är för högt och försäljningen låg på grund av det så är det ett problem.
     Spelar ingen roll om produkten är bra men priset så högt att många inte köper.
     Mycket av Löwengrip säljs för övrigt idag till 50% av listpriset men så kan det inte fortsätta.

     Svara

     Då får du flytta tillverkningen från kladd och kräm i Sverige till flinka fingrar i Asien istället.

     Svara

   Kanske hamnar i någon dollar affär? 🙂 De tar ju in restlager från elf osv så varför inte Bellas produkter. Ser bilden framför mig där hon står vid någon överfylld sliten hylla i en affär med ett stort smajl.

   Svara

  Varför funkar det aldrig att kolla hennes sidor via unvisit längre??

  Svara

   Om du kopierar länken via hennes sida på bloggportalen så går det.

   Svara

    Så snällt att svara, tack, men jag vet tammetusan inte vad det betyder!

    Svara

     https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=1389

     Gå via den länken, kopiera sedan länken till hennes blogginlägg (de tre senaste finns) och kopiera in länkadressen hos unvis.it 😊

     Kollar lite då och då utan unvis.it och läser kommentarer också.

     Svara

      Åh tack, NU!!
      [insert hjärt-e-moji!]

      Svara

  Men var är bolagens kontor just nu? Har de flyttat in i de nya lokalerna eller återvänt till de gamla?

  Svara

   Balder fastigheter kan kanske ge en bra deal på nytt kontor? 🙂

   Svara

   Undrar detsamma?

   Svara

  Tycker också du ska låta Joz tala ut här, kontakta honom så vi får höra hans sida av det hela inte mer än rätt.
  Granskning av Lundells bolag också vore intressant.

  Svara

   Inte ett dugg. Ingen bryr sig.

   Svara

    Det räcker så bra med Märsta-Anna och Ljugengrip. Resten får vara.

    Svara

  Inte undra på att barn mobbar med tanke på hur vuxna beter sig. Barn gör som vi vuxna gör. Borde verkligen sluta läsa den här bloggen. Särskilt kommentarsfältet.

  Svara

   Men eller hur, för vi vill ju att våra barn och unga ska bli som Bella-Blond Capital! Vi vill att de ska lyckas med hjälp av bluff, båg och skeva ideal! Ljuga då det behövs!

   Svara

   Love you, bye!

   Svara

   Jag är övertygad om att det inte handlar om hur vuxna beter sig. Barn mobbar för att det är mänskligt att bete sig som skit emot andra människor. Vi är egoister från stunden vi föds. Vi är dock fantastiska varelser trots våra brister. 💪 Mobbing är hemskt men det skulle förekomma även om alla vuxna betwese sig perfekt.

   Svara

  KAN det være så at samtalen i bilen om stalkeren IKKE var med advokat/politi el.l.? Men at det var med redaksjonen for sommerpraten som refererte til hva IL hadde skrevet.
  IL elsker jo at det blir spekulasjoner…..

  Svara

   Spot on, kära granne på andra sidan fjällkedjan 👋🇳🇴 Tror du har rätt!

   Svara

  Har ni sett ILs senaste story där hon ”busar” med Sally, ser så onaturligt och stelt ut!

  Svara

   Håller med! Tillgjort framför kameran.

   Svara

   VERKLIGEN!!!!!!!!!

   Svara

    Inte ens med sina egna barn kan hon vara äkta. SJUKT!

    Svara

   Eeehhh vad såg jag precis? Sjukt krystar. Känns verkligen som att hon leker/busar med något främmande barn?! Så stelt.

   Svara

    Herregud trodde det bara var jag som reagerade!! Verkligen sjukt cringe!!

    Svara

    Ja, man ser hur Sally håller emot när I drar henne ner i famnen, hon vill inte men morsan vill ha ett mysigt klipp till sin reklamfilm 🤨

    Svara

     Men alltså va… ska väl inte vara nåt mys utan bus! Lekbrottas typ. Brukar lyfta syskonbarn uppochner och de stretar emot och tjuter av skratt samtidigt. Ingår i leken för sjutton 😉

     Svara

    De är väl stelt för att de är reklaminspelning! Sen vill väl inte Bella att barnets ansikte ska synas, så tror fokus är på det när de kramas

    Svara

     Men varför ha med barnen öht? Hon vill inte att barnen ska exponeras för mycket eller i onödan – har med Sally i en reklam för jackor 👍

     Svara

      Ja, det kan man verkligen tycka
      Men B har inga skrupler tyvärr

      Svara

   ”After dagis-look” I’m DECEASED

   Svara

    After-dagis-look, det måste jag lägga på minnet😂

    Svara

   Herreguuuud! Klippet innan är så tillgjort med. Hemskt att se faktiskt

   Svara

   Måste kännas bittert för ngn som skulle bli estee lauder och Oprah att behöva göra reklam för precis aaaaaaaallt

   Svara

    😭😂😂😂

    Svara

   Hon kan inte ens umgås med barnen utan att mjölka umgänget på pengar. Sjukt.

   Svara

   Är personligen väldigt antibella men såg ärligt talat inget fel i det klippet. Lekbrottning typ. Cringe är hela Blondinbella ändå men nä… det klippet var ok i mina ögon. Men det är som sagt bara jag…

   Svara

  Hahahahahahaha!!! Månadens, nej förlåt årets största garv kom precis över mina läppar, det är härligt att skratta dör det känner hag är det enda man kan göra åt denna bedrövliga, verklighetsfrånvända, töntiga människa.

  Svara

  Undra om det skurit sig mellan Bella och Sheila. Det var ett tag sedan hon skrev om henne och på Instagram följer Bella Sheila men hon följer inte henne…

  Svara

   sheila följer visst bella, sluta ljug.

   Svara

    Jag ljuger inte. Hennes namn kom inte upp när jag sökte. Men jag gjorde väl fel då.

    Svara

     Fast stämmer ju som du säger att de inte verkar ha träffats på flera månader.

     Svara

      För en månad sedan åt de lunch ihop. Sluta överdriv.

      Svara

   Varför är det alltid så svårt att se om någon följer någon på Instagram?
   Ofta man läser precis dessa inlägg X följer inte Y men Y följer X osv.
   ???

   Svara

  När kommer granskningen av Bellas parhäst Pingis?!?
  Hon är minst lika medskyldig som Bella men glider under radarn snyggt och låter Bella stå själv i stormen. Att hon nu dessutom börjar ge pikar till Bella på insta är bara så lågt. Hon är ju själv en fuskare av rang och hon kanske den enda i deras företag som är högskoleutbildad. Vilket innebär att hon borde veta mer om siffror och företagsregler!

  Svara

   Klart värd att granska. Tror nog att det kommer.

   Svara

  Hur kan företag vilja samarbeta med henne. Inget samarbete känns ju genuint och kan omöjligt bidra till bättre försäljning.

  Svara

   Bella följs varje vecka av 1,5 miljon köpsugna och penningstinna följare. Därför tänker annonsörerna att det inte kan vara fel att finnas i Bellas kanaler. Så enkelt är det.
   Och töntig reklam har funnits i alla tider. TV Shop t ex och Ipren-mannen 🙂

   Svara

    Haha, Iprenmannen! En klassiker!

    Svara

   Jag köpte en handkräm förra veckan den är helt fantastisk bra och kollegorna fick testa och skulle också köpa varsin. Get a grip. Ansiktsmasken man kan sova med är också väldigt bra. Sleeping sensation bästa ansiktsmasken jag testat!

   Svara

    Jaha? Och du ville ha sagt exakt vadå?

    Svara

  De är fortfarande goda vänner! Och följer varandra på Instagram. Hitta inte på saker.

  Svara

  Haha! Det är ju så uppenbart att det är DU! Vi kan ju börja med ”eh” 😂

  Svara

   Det var menat som svar till hen (S) som ”inte kommenterat här på några månader”

   Svara

  Glöm inte Annas guldkommentar från tidigare:

  Anna skriver: 12 maj, 2019 kl. 01:20
  ”Du är en sån powerwoman! Förundras och inspireras över hur du orkar med allt bolagsbyggande. Gasa vidare och vi kommer mycket snart se dig på omslaget av Forbes!

  Ditt arbete för att lyfta kvinnor har haft stor betydelse för min arbetsplats. Vi har börjat jobba agilt och sedan snart ett år tillbaka har vi tack vare natural cycles lyckats synkronisera samtliga kvinnors menstruationer till veckan efter bokslut och avrått från användning av hormonbaserade preventivmedel.
  Vi har upplevt en enorm skillnad på arbetsmoralen på kontoret.

  På en bolagsstämma beslutade vi att friskvårdsbidragen ska användas till att investera i nagelvårdsprodukter. Idag kan alla i vårt team ta telefonsamtal eller skypemöten från kontoret medan de fixar sina naglar (istället för att gå till nagelsalongen). Så lyxigt.

  Vi följde även ert exempel med att avdramatisera och ha en öppen dialog om intimvårdsprodukter. Vi har precis som du placerat tamponger vid kaffekapslarna (vi har klistrat upp mensbindorna som insynsskydd på fönsterna i konferensrummet) då detta ät en naturlig plats för nätverkande på kontoret.

  Vi har också sett över vår ta-med-barn-till-arbetet policy. Vi vill sätta ett exempel och vara vägledande för andra företag då 7 av våra 10 redovisningsekonomer och båda våra receptionister har blivit gravida det senaste räkenskapsåret. Vi tänkte fylla platserna med praktikanter som kan fungera både som ersättare under de första veckorna av mammaledigheterna men även vakta bebisarna när de ordinarie anställda jobbar från kontoret.

  Tack för allt du gör och hur du ständigt påverkar och förändrar!”

  Svara

  Varför i hela friden skriver du med * och utelämnar bokstäver. Störigt jobbigt.

  Svara

  Huuur kan jag se Instastories om jag inte har Instagram själv? Please help. 😅

  Svara

  Haha läs inlägget som precis kom på bloggen, snacka om att den som skriver inläggen först läser här 😄 nu kunde allt från bekväma kläder och barnlek till Pingis betas av 😂😂

  Svara

   Och så blir det livesändning på insta med frågestund!
   So fun!

   Svara

   vad skriver hon? försöker med en IL detox och läser därför bara här. Nyfiken.

   Svara

    Det får du ta reda på själv om du vill veta

    Svara

     haha, tack för supporten.

     Svara

      Du har i alla fall mitt stöd! 👊 Jag har själv jättesvårt att sluta läsa på sidor som jag går in på av vana sen länge. Är dessutom nyfiken av mig.

      (Jag avgiftar mig mot familjeliv just nu, negativ energi hela den sajten, men jag är liksom beroende… så jag håller mig helt borta. Nu först efter nån vecka har suget försvunnit. 🤷‍♀️ Blondinbella.se tog nån månad! Bloggbevakning är mitt nikotinplåster hahah!)

      Svara

    Att hon varvar ner mentalt med Sally, massa prat om mysiga slappa hängkläder å att Sally ska till Pingis på onsdag å ha tjejhäng

    Svara

     tack!

     Svara

      Samt att hon ska ha en LIVE frågestund på instagram :O :O :O

      Svara

   Klart att denna bloggen läses av Bella eller nån i hennes team. Nu ska ju Sally t.o.m ha heldag med Pingis i veckan.

   Svara

   Passar hennes strategi dock med eller utan bloggbevakning. Det sista inlägget sa hon ju ska vara mer jordnära och visa den ”riktiga” och mänskliga Bella. Har hon sagt på en föreläsning. Allt är fejk 🙂

   Svara

  So fun

  Svara

  So fun

  Svara

  Min enkla inställning är som följer:

  Det är väl jättebra om hon lämnar Sverige. Här gillar vi inte lögnare, har man avslöjat sig som en sådan så är man i regel rökt. Det har med den svenska kulturen att göra, helt enkelt, men på många andra ställen i världen kan en sån stil funka. Så om IL lämnar Sverige är det en win-win situation – för oss och för henne. Tycker att hon tar ett bra beslut om det blir så.

  Svara

  Fan vad ni gnäller härinne! ”Bring back old Bella buhuuu” Jantelagsdimman tätnar…😑😑😑

  Ja, det är ju jäkligt kul och inspirerande att se ännu en trött småbarnsmamma med finnig hy i tights. Eller inte! ”Nya Bella” är 1000 miljon ggr roligare. Det är mer upptuperad hårvolym och BUS för varje dag som går och vilda turer med olika män som blir ”besatta”

  När jag inte pallar Netflix så får jag en härlig quickfix av BB-nytt – en blandning av Stoppa Pressarna/Dynastin/Victoria Silvstedt med soundtrack av Abba! #TeamNyaBella😎🤘🏻👍🏻💃🏼🥂

  Svara

   Tillägg: det sista (om inte ENDA) lite ”roliga” jag minns från OldBella-tiden var när Odd skulle lansera sin sångkarriär😝 Sedan dog det.

   Svara

   Har inget med jantelag att göra… finns massor med människor jag unnar framgång även om jag inte själv har någon. Men Blondinbella är inte en av dem. Och jag är inte avundsjuk heller – hade jag haft mer pengar hade jag ändå inte levt det liv hon lever. (Hade köpt en fin häst istället. Just FYI.🐴)

   Svara

  Hur många tippade på att hon skulle lätt kunna prioritera bort sina barn för sitt arbete ?
  Odd ensam vårdnads havare ( gissar att han krävt detta pga även han sett att hon totalt har spårat ur ) Bella flyttar til USA träffar barnen någon gång per år …. när Jon har tid .
  Bella skaffade barnen för Odd ville ha barn .
  Sedan kom Bella på att barn + jobb är lika med …. Powerkvinna !
  Även där utnyttjar hon situationen genom att anse sig själv vara unik !!!!
  Vem liksom fixar två små barn , driver ett imperium ( Bellas tro) och jobbar på att bli Världens mäktigaste kvinna ? Såklart bara IL
  Stackars ungar , tur att de verkar ha en pappa som står m fötterna stadigt på jorden .
  Odd har verkligen skött denna Cirkus m bravur , Bella har pladdrat och pladdrat för att tjäna pengar även på sin skilsmässa .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.