Bryter Isabelle Strömberg mot lagen?

Förra gången det begav sig så menade Isabelle Strömberg (i DM) att hon lika gärna kunde ha marknadsfört tandblekningen som fanns på sidan och inte Melanotan, men den här gången ser det onekligen ut som att hon gör reklam för Melanotan – tycker ni inte? 😉
För er som inte vet så är det varken förbjudet att köpa eller använda Melanotan, däremot är det förbjudet att sälja OCH marknadsföra substansen vilket jag tycker mig ana att Isabelle gör här.
Jag har skrivit mer om det HÄR för den som vill veta mer.

Som jag skrev i det länkade inlägget här ovan så kontaktades Jackie Ferm av Läkemedelsverket som gav henne två veckor att återkomma till dem, annars skulle de ta hennes marknadsföring för Melanotan vidare och då kunde åtal och böter vänta.
Vi får väl se om även Isabelle får ett brev på posten från dem?
Nog för att man kanske behöver nya samarbeten för att få in pengar – Isabelle annonserade efter nya partners för inte så längesedan – men att sjunka så lågt att man kan riskera åtal och böter?
Dags att höja ribban lite kanske?

Bildkälla: Svenska Bloggare

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Naglarna!!!b

  Svara

   De kanske växer extra snabbt när man använder melanotan? Bonus!

   Svara

    Så måste det vara ja. Plus att dom börjar växa typ en halv centimeter ovanför nagelbanden. Fräckt det där med melanotan ändå!

    Svara

     Hon har säkert förstärkning på naglarna. Då växer förstärkningen med nageln så det blir en glipa till nagelbandet. Skulle tro att hon fixade naglarna för 3-4 veckor sedan.

     Svara

      🙄🙄

      Svara

       Hahaha

       Svara

      Swoooosh… 🛩️

      Svara

      Vaa är det sant??

      Svara

      07.04……tror du på riktigt att folk inte förstår det??

      Svara

  Knivis har det knivigt och vill att vi swishar honom då han har 1 kr på kontot. Ska vi samla ihop några miljoner till honom, vad tycker ni?

  Svara

   Stackarn. Men man kan alltid gå till socialkontoret och begära att bli nödprövad för matpengar. Fast han kanske vill ha sånt som inte säljs på ICA.

   Svara

   Nu hänger han och I ihop på insta stories så då kan hon väl vara schysst och swisha till sin ”babyyyy”

   Svara

   Annars är jag en fattig student i LA 😜
   Min kompis föreslog sugar daddys men ja vet inte ja.. 🙈

   Svara

    Hjälper nagellack mot fattigdom? Att ingen sagt detta innan

    Svara

     Svaret på frågan är JA hon bryter mot lagen. Ämnet är på ajabaja listan. Får man inte göra!

     Svara

  Tycker att Isabelle verkar vara en väldigt vilsen själ. Sen hon gjorde slut med sitt ex så har det blivit mer lättklädda bilder på sociala medier t.ex. Instagram för att få uppmärksamhet. Sorgligt verkligen. Vet att när hon hade en stor blogg för flera år sedan var man avundsjuk på hur snygg hon var, men nu när man är äldre inser man att det nog inte mycket att vara avundsjuk på :(. Vill verkligen inte vara taskig, hon verkar vara en snäll person, men väldigt vilsen.

  Svara

   Hade du inte velat vara taskig kunde du bara skippat meningen om avundsjuka… Att säga att man inte vill vara taskig rättfärdigar inte att man är taskig.

   Svara

    Snark på dig och dina tillrättavisanden.

    Svara

     Snarkar du så här dags kanske du behöver se över dina sömnrutiner.

     Det är inga tillrättavisande, det är bara sjukt tröttsamt med alla som låtsas att de inte vill vara elaka men ändå är det. Det hade inte varit så svårt i detta läge att kommentera Isabelles vilsenhet utan att behöva vara taskig. Har svårt att förstå varför människor känner sig nödgade att vara elaka, bara för att det är möjligt till anonymitet. Man kan säga sin åsikt ändå.

     Svara

      Vad som är taskigt och inte bestämmer inte du. Tyckte inte den kommentaren var taskig alls. Det som är tröttsamt är förnumstiga kommentatorer vars enda syfte är att framstå som lite bättre än den de tillrättavisar. Du skiter i Isabell Strömberg. Du vill bara visa hur god du är.

      Svara

       Du kastar inte sten i glashus nu tycker du?

       Svara

        Nej. Fler frågor?

        Svara

         Nix.

         Svara

   Man? Nej, snarare du.

   Svara

    man funkar utmärkt.

    Svara

     Nej.

     Svara

   Du låter tyvärr fortfarande bara avundsjuk på Isabelle.

   Svara

  Jag har ungefär samma hudton som spöket Laban och tyckte som ung att det var jättejobbigt. Tack och lov fanns inte sociala medier eller dessa märkliga sprutor och sprayer då, men jag känner på mig att jag nog hade provat om det hade funnits. Många förknippar fräschhet med en snygg solbränna och vilken lättpåverkad tonåring vill vara ofräsch?

  Var rädda om er, man har bara en kropp.

  Svara

   Är personligen kritvit och hade hellre varit det än Donald Trump orange som majoriteten av influensers idag är.

   Svara

   Var väl superpopulärt att sola solarium förr. Att vara brun har ju alltid varit inne och nästan ännu mer för typ 30år sedan.

   Svara

   Samma här. Rödhårig dessutom så får ingen färg alls i solen. När jag var ung och dum (kan man säga så när det bara var 6 år sen? Dum var jag iallafall) så tog jag melanotan i sprutor. Blev riktigt snyggt brun, och fick inga biverkningar när jag höll mig till en låg dos.

   Men ovissheten kring vad det kan göra i det långa loppet fick mig att sluta. Kommer aldrig testa igen.

   Svara

    Kan tyvärr dessutom ge Malingt melanom.. som att göra reklam för hudcancer. Helt sjukt.

    Svara

  Är hon ihop med Knivis?
  Eller snuskar dom bara till det bland tro?

  Svara

   Eller så är dom kompisar. Det alternativet finns ju också

   Svara

    Nä men det vet du väl. En tjej och en kille kan inte bara vara vänner.

    Svara

    Klart att dom kan vara bara kompisar. Men jag fick känslan att det var något mer..?

    Svara

     Jag tänker att Sindy och Isabelle är lika.
     Mycket yta, plutmunnar, tungor, tuttar och SMINK!
     Posar typ på samma vis och ser båda overkliga ut, som bratsdockor.

     Svara

   Jag tror deras romans är över igen, Micke sökte nya brudar att piiiip hårt på instagram.

   Svara

    classy 🤮🤢

    Svara

    Och så hängde han ju med sindy mitt i allt? Så förvirrat alltihop 😅 nu verkar ju Micke och Isabella umgås igen iaf

    Svara

     De har ju barn ihop så de behöver nog umgås då och då. Med tanke på att båda ”vill” vara med i barnens liv

     Svara

      Ja fast nä, då kanske man inte hänger på nattklubb ihop.

      Svara

       Jaha, ja det är rätt sunkigt.

       Svara

    Så synd om barnen 🙁 Allt micke och sindy sabbat för att bete sig som wt hela tiden… All tid de missat med dem.

    Svara

   Sindy sa att Kniven och Isabelle dejtade

   Svara

    När sa hon det?

    Svara

   Jag bor tydligen nära Isabelle för jag ser henne ofta, har sett henne med Micke också några gånger. Det behöver förstås inte betyda något, men dom gånger jag har sett dom så har dom inte hållit hand, sett särskilt kära ut etc. Min amatörmässiga gissning är att de är vänner som stöttar varandra genom en tuff tid och eventuellt KKs 🙂

   Svara

  Succén måste vara total när man måste efterlysa nya samarbeten 😳

  Svara

   Precis. Jag tänker att företag vill nog ej förknippa sig med henne med tanke på hennes drogproblem osv.

   Svara

    Hennes FÖREDETTA drogproblem menar du? Som hon var stark nog att ta sig ur och sedan vara öppen och berätta om?

    Svara

  Jag tror att Isabelle tappat väldigt många samarbeten då hennes sociala medier inte direkt utstrålar någon ”go” eller vilja längre. Det uppdateras knappt och då mest snapchatfilter och videos med tungan ute, en länk till en låt eller en selfie i spegeln som ser likadana ut – Jag är inget big fan av dagens influencers men dom lägger i alla fall ner tid på sina bilder och content, Isabelle känns väldigt influencer 2012 fortfarande då kvalitén var okej att inte vara på topp för det fanns inte bättre alternativ.

  Jag vet att många föredrar det mer så, men från en samarbetspartners sida som vill synas så mycket som möjligt och på ett proffsigt sätt så väljer en nog Kenza, Blicken, Janni osv framför Isabelles medier. Hon är människa precis som vem som helst och har rätt att må dåligt, tappa inspirationen och hänga med vem hon vill/göra vad hon vill, men om hon fortsätta inom samma yrke och försörja sig på det måste hon nog step it up rejält igen.

  Svara

   Men ja undrar verkligen VAD hon gör om dagarna? På riktigt alltså. Hon verkar bara hämta ut paket ibland, sminka sig till tänderna och ta selfies i spegeln hemma med sin hund.

   Kommer ihåg att hon vloggade om en ”vanlig dag i sitt liv” för några veckor sen och jag har aldrig sett en tråkigare dag. Till skillnad från andra influencers så verkar hon så himla ensam :/

   Svara

  Hon behöver sök hjälp och ta tag i sitt liv och arbete.

  Svara

  Det var nyligen en artikel i någon tidning, minns inte vilken, där Isabelle berättade hur dåligt hon mått av att använda melanotan och att hin avråder alla att använda det.

  Svara

  Snälla Camilla ta lite ansvar och förklara riskerna med melanotan om du ska göra ”reklam” för det såhär! Även om jag vet att du inte står bakom det fick mellofabriken precis en rejäl skjuts av dig nu. Det som det inte pratas lika mycket om är att mello kan ge cancer, blodförgiftning och folk har dött av det. För att inte prata om hur skadligt och beroendeframkallande det är.

  Svara

  Hon bryter solklart mot lagen. Ligger detta fortfarande uppe på Instagram? Kommer tipsa läkemedelsverket, att marknadsföra detta är så jävla illa, ingen har en aning om vad biverkningarna på lång skit är!

  Svara

  Jag undrar vad grejen är med tungan på Isabell är ? Camcam kan du inte göra en sammanställning? Måste ju handla om några hundra bilder. Kanske satsar hon på att få världens mest kända tunga? Vad tror ni? 🤔

  Svara

  Även youtubern AA är ute och slirar som det verkar. Hans senaste dom finns printscreenad och sprids som en löpeld i tjejgrupper på Facebook. Ironiskt när han precis skrivit massor om Tati/James Charles dramat.

  Svara

   Vad blev han dömd för?

   Svara

    Natkotikabrott, eller innehav. 9 g marijuana hittades i bostaden. Lite kul då han alltid ska framställa sig som mr perfect och gärna dömmer ut andra/klankar ner på folk som gör misstag.

    Svara

   Vem är AA?

   Svara

    Anonyma Agda såklart!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.