En uppdatering ang Jockes filmprojekt om Joz.

Igår skrev jag ett inlägg om mina egna tankar kring Jockes projekt och jakt på Joz.
Till er som jämför det Cissi gör – att namnge den man hon menar drogade och våldtog henne – med att fysiskt JAGA en person med ett filmteam så har kan jag bara säga som så..
Ser ni inte de olika dimensionerna i att prata om och att fysiskt jaga en person så kommer vi nog inte komma längre i en eventuell diskussion…

Men…det är inte vad det här inlägget skulle handla om, utan nu har jag fått lite mer information från Jocke om projektet och kan räta ut ett par frågetecken som i alla fall jag hade.

– Det är inte Jockes projekt till Youtube.
– Jocke är inte producent eller publicist av serien och det är en tv-kanal som står bakom.
– Joz nämns aldrig vid namn (en liten tröst efter att Jocke pubbat allt detta, men ändå.. 🙂
– Ingenting av de saker av sexuell karaktär som Joz anklagas för tas upp.
– De är bara det byggnadstekniska av ”fuskbyggarkaraktär” som det handlar om.

Jag litar på att kanalen och produktionsbolaget har full koll på vad dom gör och jag medverkar endast med dom bevis och fakta vi har i fallet angående Joz. //Joakim Lundell

Kanske visste ni detta?
Jag önskar att Jocke inte hade lagt ut sina bilder där de konfronterar Joz, för det har lett till så mycket spekulationer och missförstånd.
Jag ber om ursäkt om jag missförstått någonting och hoppas att det här inlägget kan räta upp det.

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nya Hovås 😑

  Svara

   Är det inte. Ser mer ut som Askim.

   Svara

    Ja precis. Nya Hovås. Hovås ingår nämligen i Askim.

    Svara

     De roligaste är att de är inte joz skrivna adress ens dom är på 🙂 Dom kan ju vara hos vem som helst i Hovås .Med en enkel googling tex Eniro
     Så kan man se att de inte stämmer hoppas Jocke eller produktions bolaget fixar så att de blir någon typ av eftergift för detta falska påhopp Camilla gör så de blir slut på privata vendettor

     Svara

      Märkligt att Cc inte ser likheten mellan det Cissi och Jocke gör. Vad fick hon allt om att Jocke skulle jaga killen ifrån? Och att Jocke borde tänka på sin familj och inte riskera två år i finkan för grovt förtal. Vilket förtal? Ska Cissi tänka på sin familj eftersom det är hon som verkligen är i den situationen?

      Det blir fånigt till slut när Cc inte kan skriva sanningen när det kommer till vissa personer.

      Svara

   Svara

  Jag ser likheter med det Du gör – din hetsjakt på Isabella L, dina hån och ständigt återkommande smutskastning av henne. Du ber aldrig om ursäkt för dina felspekulationer och gissningar du har om Isabella L eller för hatdreven, hånen och lögnerna du uppviglar till – då rätar du inte ut så länge det är till hennes fördel och din nackdel. Fick du ta emot någon form av hot så du blev orolig och ville räta ut missförstånd åt Jocke på inrådan av honom?

  Svara

   Men ge dig nu, du är då blåögd och trög att det faktiskt är synd om dig. Sök hjälp!

   Svara

    Alltid snabb med att skälla, håna och utöva härskarteknik så fort IL försvaras och du C blir ifrågasatt. Moget. Sök hjälp själv!!

    Svara

     Men tror du på riktigt att Camcam skriver alla kommentarer till dig? Så alla de andra 350 negativa IL-kommentarerna är då också hon, eller hur går din logik? Du är en mycket förvirrad individ. Får man fråga ålder?

     Svara

    Varför skulle någon inte få skriva vad de tycker, utan att du skriver sök hjälp, vi tycker olika bara att acceptera.

    Svara

     Hon skriver ju samma trams i varje kommentar, klart hon inte har ett liv och behöver hjälp!

     Svara

      Tycker inte det är så tramsigt faktiskt. Scrolla förbi om det stör dig.

      Svara

       Problemet är ju dock inte att andra inte kan scrolla förbi utan att personen som går igång på alla cylindrar i alla trådar på varenda inlägg dvs hen övervakar allas kommentarer noga och intensivt stora delar av dygnets alla timmar för att kunna försvara sig utmattad, inte själv klarar av att läsa här inne utan att få sig ett nervöst sammanbrott. Där har ni det riktiga problemet. Det har nog varit uppenbart för måmga här inne att hen är i behov av hälp, kanske även vård. Det innebär
       Ju såklart även att VI andra har ett ansvar i att vara snälla mot hen och inte gåna med tex st&llis osv. Ha insikt i att personen inte är helt stabil och låt det vara atlernativt spåra IP eller liknande och se till att hen får den hjälp som behövs.

       Min andra tes är att det är en familjemedlem till IL och då en ung sådan och då kan vi stryka mental ohälsa💕 Men fortfarande bete oss.

       Svara

       Låt alla skriva vad de tycker utan påhopp. Om man läser förra inlägget verkar de flesta se stor likhet mellan Cissi och Jockes konfrontationer.

       Camilla anklagar journalister för att inte göra research, men själv publicerar hon gång på gång slutsatser hon dragit på väldigt lösa boliner.

       Camilla tycker inte att vi förstår att det är skillnad ”på att prata om och fysiskt jaga en person”. Men saken är ju den att att Jocke inte fysiskt jagade någon. Det var vad Camilla påstod att han gjorde. Konfrontera och jaga- inte samma sak. Du skrev även, i princip utan grund, att han förmodligen skulle göra sig skyldig till förtal, (grovt dessutom).

       Därför tror jag att de flesta såg och ser den stora likheten mellan det Jocke avsett att göra, filma en konfrontation med gärningsmannen, med det Cissi gång på gång gjort och gör sedan hela 10 år tillbaka- prata om sin gärningsman i all media, och fortsätta med det trots pågående polisutredning om grovt förtal, filma en konfrontation med honom inför stor publik osv.

       I förra inlägget syntes Camilla väldigt upprörd över att Jocke skulle ta lagen i egna händer utan att han gjort eller tänkt göra det. Cissi har däremot uppmanat sina läsare att göra just det, att göra vad som krävs. Hon fortsätter även att peka ut FV med namn trots att hon vet att hon med stor sannolikhet väntas åtalas för detta.

       Du skrev att Jocke inte har något konsekvenstänk, och det är mycket möjligt, men att gå så många steg i förväg att påstå att han inte tänker på sin familj för att grovt förtal kan ge två års fängelse, är ändå väl överdrivet. Han har ju faktiskt inte gjort något brottsligt.

       Svara

        Precis, väldigt bra skrivet Lucy!

        Fattar inte hur Camilla kunde fantisera ihop ett helt inlägg om att Jocke skulle ”fysiskt jaga” personen?

        Camilla skriver hur kassa olika journalister är som inte använder källkritik eller skriver saker de inte har fog för. Precis vad hon själv gör. Hela förra inlägget var bara Camillas fantasi. Skadan är redan skedd eftersom många här tyvärr tror på allt de läser.

        Svara

       Jag stör mig på DIG som alltid skriver en mängd barnsliga kommentarer till den person Camilla kallar ”Stollis”. Låt hen skriva vad hen vill, precis som du gör. Det märks att det är du som klagar på Stollis. Du skriver också på ett speciellt sätt. Vem uppmanar ens andra att söka hjälp och gör massa onödiga påhopp?

       Diskutera inlägget istället för att skriva ovidkommande ot.

       Det Cissi och Jocke gör är samma sak. Det har ju aldrig varit frågan om någon ”fysisk jakt”. Det båda gör är att konfrontera gärningsmannen. Cissi har gjort det sedan 2010, Jocke har försökt göra det en gång för ett TV-program.

       Att Camilla inte ser likheten är inte konstigt eftersom hon är kompis med, eller har kommit överens med Cissi, om att inte skriva annat än positivt om henne.

       Synd att denna bloggen vill kunna bli tagen seriöst när det gäller diverse granskningar. Det är omöjligt när den helt saknar objektivitet.

       Svara

   Jag fattar verkligen inte varför du kommer tillbaka till denna bloggen varenda dag när du stör dig så mycket på camcam och det hon bloggar? Känns som ett väldigt märkligt beteende 🤔 jag tror du skulle må mycket bättre av att sluta läsa bloggen. Det är inte sunt att du tar såhär illa upp åt en annan människans vägnar. Du behöver inte bli kränkt åt Isabella varje dag. Det måste ju te dig så mycket dålig energi. Jag tycker uppriktigt sagt synd om dig…

   Svara

    Att du orkar ”I”… du skriver samma tjat och tugg varje gång. Och du vet att det såklart bara är en enda person som tycker så, som tycker att det C gör är hetsjakt på IL och ganska sjukt att hon är så besatt av att sänka IL. Bara en enda peson tycker så, och du vet vem det är och att någon är här varenda dag? Ge dig!! Det är inte mer sunt att vara så besatt av att håna och att vara ilsken så fort någon försvarar IL och ifrågasätter dina metoder. Det beteendet är minst lika märkligt.

    Svara

     Men oj, nu tycker jag ännu mer synd om dig. Vad är detta för svar 😂

     Svara

      Din härskarteknik fungerar verkligen bland dårarna här, du har det bra. Förklara gärna då hur du vet Vem någon är som skriver en kommentar, och att just Den personen skriver varenda dag? Förklara gärna hur du kan veta att det endast är – en enda- person som någonsin tycker som ovan och att det är endast – en enda- person som försvarar IL? HUR kan DU veta det I ? 😉

      Svara

       Naiva dåre😂

       Svara

       För att andra som försvarar brukar inte vara så extremt kränkta. Den här personen tar verkligen det personligt och beter sig som att den själv är Isabella 😝 Jag har själv sagt ifrån när folk skriver saker om Bella. Men tar ju inte illa upp för vad de skriver och beter mig som att min dag är förstörd.

       Svara

        Och det var inget försök till härskarteknik 😝 är bara så jäkla trött på människan.

        Svara

         Det är ett faktum att Camilla är väl insnöad på Bella. I snitt handlar flera inlägg om dagen om henne. Inte ett enda inlägg innehåller något positivt. Det tycker jag, och säkert fler med mig, är illa. Detta är en väldigt stor plattform och att dagligen håna samma person inför så många är faktiskt vad man kallar mobbing. Det spelar ingen roll hur mycket knasigt Bella gör, jag tycker ändå att det är fel. Det måste gå att ha en någorlunda balans mellan inläggen, och elakheter om Bellas utseende, föräldraskap mm ska inte få stå kvar i kommentarerna oavsett vem de skrivs om.

         Svara

       ”I” och alla namn du har, det räcker nu.

       Svara

      Du I lyckas med dina härskartekniker bland dårarna här .. 😉 Hur kan Du veta Vem någon är och om någon återkommer till bloggen varenda dag? Hur kan DU veta om det endast är – En enda – en enda och samma person som försvarar IL och ifrågasätter C ? HUR kan DU veta det I ? 😉

      Svara

       För att du skriver på exakt samma sätt jämt. 🙂 Jag som besöker kommentarsfältet max 4 gånger i veckan ser direkt när du kommenterar. Sen verkar du ta väldigt illa upp av att folk faktiskt märker att det är samma person varje gång haha!

       Om du konstant behöver söka provokation online så kanske det fungerar bättre att söka hjälp så att du slipper plåga dig igenom detta dagligen, anonym?

       Svara

        Men ge dig, hur gammal är du?

        Pratar du med människor på detta viset i verkligheten också? Tvivlar på de.
        Visa lite respekt mot dina medmänniskor och sluta vara så dryg, det är DU som framstår som en psykisk sjuk människa.

        Svara

         Tyvärr så är det faktiskt du som framstår som mentalt ostabil är jag rädd. Kag har många ggr på ett vänligt sätt uttryckt min oro för dig men du vill aldrig svara? Varför håller du på så här? Varför?

         Svara

          Jag är dock inte samma person som tidigare..

          Svara

        Stollis får ju skriva vad hon vill. Det som är tråkigt är att läsa alla dryga, taskiga kommentarer som någon person sitter och bombarderar Stollis med.

        Svara

     Obegripligt svammel. Du verkar sinnessjuk. Hoppas du får någon form av vård, för det verkar du behöva.

     Svara

      Precis så som ni brukar skriva när C får kritik och IL försvaras. Samma varje gång, som en sekt här. Undrar just vem/vilka som skulle behöva någon form av vård. Just saying..

      Svara

       12 år? just saying! 😆

       Svara

     Att DU Stollis orkar gång på gång gå in och försvara allt som skrivs om IL är för mig en gåta. Acceptera att IL inte är fläckfri och det hon gör ifrågasätts. Du har inte en chans att få Camilla att sluta skriva om IL´s tokigheter och lögner.

     Svara

      Och 99% av läsarna att hålla med om att IL är… ja insert passande negativt laddat adjektiv

      Svara

      Nej ingen har en chans mot sekten här, och ingen har en chans mot Cam hon ligger såklart före med sin makt att påverka besatta stollar här och kan radera kommentarer, styra, blocka, komma med härkartekniker och hån. Cam kämpade tidigare med att sänka och smutskasta Tyra S också och använder sin blogg och påverkan på stollar för personlig vinning, och för att tjäna stora pengar. Bella har inte en chans att försvara sig och ingen här har en chans att försvara Bella för då ska det direkt motskrivas med skit, hån och mer lögner… det är fan galet, skrämmande, som en j-vla otäck galen sekt här. C är inget annat än en hycklande, mobbande wannabe.. och så säger ni om Bella och Jocke.. say no more.

      Svara

       Bella kan inte försvara sig dock. I det här inlägget skulle hon kunna det, om kampanjen då hon faktiskt inte ljugit om den utan varit ärlig från början. Men annars? Nej, Bella har inte mycket att komma med till försvar.

       Svara

        Men ge dig. Det är uppenbart att hon försöker få det att framstå som att hon pryder omslaget.

        Svara

         Framstå som att hon pryder omslaget? Men hon GÖR det, hon pryder omslaget. Men det är möjligt att de betalat för det, för reklam… eller så handlar det om rätt kontakter. Bra gjort iaf, smart och bara att gratulera. Snyggt omslag/reklam.

         Svara

          Vill bara berätta att omslaget är en framsidesannons och endast för de tidningar som finns på filmfestivalen. De är inget omslag utan något hon har betalat för.

          Jag kollade upp de med the Hollywood reporter och de är en annons.

          Svara

     Du har fel. En enda person?

     Svara

      Nej det är inte bara en person som tycker att inläggen om Bella är väl många och alltid elaka. Gränsen är överskriden när det skrivs flera inlägg om dagen med rent hån. Både i inlägg och kommentarer. Bella gör väldigt mycket konstiga saker och hittar på nästan lika mycket som Cissi Wallin, men kom igen. Tänk efter hur det skulle kännas i Bellas sits. Tycker inte att någon förtjänar så mycket elakheter för att hen beter sig märkligt.

      Svara

    I det märks ju att du skriver alla kommentarer till Stollis. Det räcker faktiskt nu.

    Svara

     Skulle vara ”I” som första bokstav.

     Svara

   Stollis!!!🤣🤣🤣

   Svara

  Skriv istället om att Bella köper en reklambild och tycker det är stort 😂

  Svara

   Hur vet du det då?

   Svara

    Några enkla klick 😁

    Svara

     Dela info tack

     Svara

   Men det är väl inget konstigt att hon tycker det är stort, är det så roligt verkligen – det är ju såklart stort för henne oavsett att de betalat för det, de flesta får för övrigt betala för reklam. Det är ju stort och häftigt, och smart, att pryda ett magasin som cirkulerar nere i Cannes. Coolt, klart att det känns stort för Bella. Häftigt, och smart som sagt. Snyggt! Men klart att det ska hånas här, det sticker i ögonen och retar vissa såklart.

   Svara

    Det som man reagerar på är att hon mörkar att det är betald reklam 😝 snälla, för din egna skull, sluta ta illa upp för Isabellas skull. Gör något kul istället.

    Svara

     Men snälla.. haha gör något kul du också istället. Hur har hon mörkat det? Nej hon har inte mörkat det alls, ge dig!!

     Svara

      Jo hon låtas som med allt annat! Hon är patetisk som du!

      Svara

       Kan du förklara vad hon låtsas om? Hon skriver om kampanjen hon ska göra. Hon lägger upp foton från plåtningen samt skriver mer om kampanjen. Nu visar hon kampanjen…? Mycket bluff med Bella, men inte det här.

       Svara

      Du måste inte försvara precis allting Bella gör. Låt oss få tycka att det är fult att låtsas vara så känd att man hamnat på framsidan när det i själva verket är betald reklam. I influencer branschen tycker jag det blir extra illa när man låtsas på detta sätt och försöker få folk och företag att tro att man är större än man är 🙂

      Svara

       Fast hon har inte låtsas någonting.. Alltså ni besatta galningar här. Blir mörkrädd. Scary. Galet sjukt men samtidigt skrattretande. Dårarnas paradis här, lekplats för ensamma, bittra och galningar..

       Svara

        Är man ensam och bitter för att man reagerar på att någon ljuger och förvränger sanningen 😂😂😂

        Svara

         Ljuger? Hon har ju sagt att det är en kampanj?

         Svara

         Nej, men kanske om man flera gånger dagligen sitter och skriver samma klagosång om Bella bland kommentarerna. Samma sak dag in och dag ut. Gillar man inte Bella behöver man inte följa hennes liv in i precis minsta detalj. Gör något kul istället.

         Svara

        Hur ensam och bitter är man då inte om man är den ENDA som tycker annorlunda och hänger och kommenterar VARTENDA inlägg ”S”?

        Svara

         Vadå den enda? Här är en till nämligen 🙂 ni är helt jävla sjuka i huvudet, så obehagligt att ni går runt lösa på samma gator som vanliga människor.

         Svara

         En enda? Du märker inte hur många som gillar kommentarerna varje gång? Tycker precis som ovan att ni är ganska obehagliga faktiskt. Som en flock vargar som byter byte då och då. (Tyra, Anna, Bella…)

         Svara

          Hmm nja nu sla vi vara ärliga här. ”S” kommentarer brukar få ca 10-15 gilla här medan andra får upp emot 100+ så…

          Svara

          Det finns alltid en hackkyckling, förut Tyra och Anna Book, nu Bella. Tyra orkade inte mer, hur länge pallar Bella?

          Svara

     Det gör hon ju inte alls det?

     ”Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. De släpper sin Cannes Edition nummer i maj och då är Löwengrip med.”

     https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/08/lowengrip-och-hollywood-reporter/

     Svara

    Ty netdu Ica reklam är stort med 😆

    Svara

     😂😂😂

     Svara

     Vet du inte vad Cannes är? Att hon köper reklam i Cannes edition är ett smart move då den där ”tidningen” ligger överallt. Allt från kändisar, assistenter, annan personal, make-up artist, stylister osv ser den och många lär slöbläddra med en kopp kaffe. Det ÄR större än Ica.

     Svara

      Kändisar handlar nog också på ica😂

      Svara

       Så om du har ett skönhetsmärke så väljer du att göra reklam i Icas reklamblad istället för att göra reklam under Cannes?
       Spelar du dum eller är du för ung för att förstå dig på affärer?

       Svara

        Jag drev haha. Alla tar inte era diskussioner på så blodigt allvar😂

        Svara

  OT men jag såg i Economista aktiegrupp att både Bella och Pingis nu har lagt ut en säljannons då de ska sälja sina onoterade aktier i Guldkula Champange. Vad innebär detta🤔? Kan ingenting om det.

  Svara

  Camcam, har du sett att Dessie är inne kommenterar på Hajens instagram?

  Svara

   Det var väl ett helt inlägg om det förra veckan, om jag inte minns fel.

   Svara

    Har missat. Låg helt utslagen förra veckan med feber och magsjuka från helvetet! Ska läsa direkt 😍

    Svara

   Ja, hon har varit tänd på honom sen länge. Han gillar nog uppmärksamheten. Hans typ verkar ju ändå vara blondiner så kör på

   Svara

   Är dessie singel igen?

   Svara

  Snälla skriv om att Isabella försöker få sin köpta reklamsida att verka som att hon är på omslaget 😂

  Svara

   Verka som? Hon ÄR på omslaget även om det är köpt reklam. Smart…och snyggt!!

   Svara

    Inte alls smart bara patetiskt och vi smarta såg igenom detta på en gång. 😆

    Svara

     Såg igenom? Bella la ju upp inlägg om när hon fotade kampanjen. Finns inget att se igenom?

     Svara

    Nej. Det där är inte tidningens riktiga omslag.

    Svara

     Det är tidningen riktiga omslag, de släpper en special edition för varje dag i Cannes. Hon har ju skrivit om det här, fattar inte grejen ni håller på med nu.

     Svara

    Det är bara att googla ”the hollywood reporter may 2019” så ser du tidningens omslag 🙂 det är inte Isabella. Det hon lagt upp är alltså inte omslaget, även om hon försöker få det till att verka som det.

    Svara

     Hehe.. det är The Cannes edition, sorry to say och förstöra för er men JO det är ett omslag på en tidning – the Cannes edition av the hollywood reporter men inte den vanliga the hollywoodreporter nej. Fortsätt leta fel och roa er med hån heja heja stollisar skriv mycket skit om Bellas utseende och hennes barn sååå synd om dem som fick följa med och om de anställda som fick åka till Cannes… fy faaaan vad vidriiiigt. Usch usch…

     Svara

      Nej det är en broschyr med reklam för Löwengrip. Det är ingen tidning.

      Svara

       Det är visst en ”tidning”, snarare ett programblad. De gör en för varje dag.

       Svara

        Så med andra ord så är det en ”tidning” med situationstecken? Då är det ju ingen tidning eller?
        Har Löwengrip tryckt upp dessa själva alltså? För hon ger ju intrycket av att de har tillägnat en hel skrift till henne?

        Svara

         Men alltså snällla.… hur orkar ni? Vad driver er? NÄR och VAR och HUR har hon försökt ge intryck av att de tillägnat en hel skrift åt henne? För att ni tolkar saker som ni vill och förfäras som ni vill. Galningar! Allt hon gjort är att skriva om denna reklamkampanj och visat bilder och nu visar upp den färdiga bilagan och omslaget. Låt henne vara stolt om hon nu är det, det ska hon vara med all rätt. Och sluta vinkla allt och vänd allt till fel och till att Bella är så hemsk och att hon ljuger och allt vad ni påstår. Släpp henne lite så lovar jag att ni mår bättre.

         Svara

         Skrev du på riktigt situationstecken? Är chockad.

         Svara

   Hur vet man att den är köpt?
   Och vilket otidsenligt omslag för hudkrämsprodukter. En stilfull närbild av ett osminkat ansikte ligger mer i tiden än en glamourskådis a la 1940. Men men fingret ligger inte på pulsen utan på fotsulan.

   Svara

  Uppdatera gärna om My Martens blogg, verkar ändrats endel…?

  Svara

   Nej! Det är gammalt, redan skrivits om här för längesen.

   Svara

    Är hon singel?

    Svara

     Nån förändring är det iallafall. Tror hon inser det som alla redan vet att om hon ska fortsätta bo i Stockholm så kan hon inte han sin son mer än helg och lov. Boendet på Öland får nog kasseras. Särskilt när hon startat eget🙄

     Svara

  Så det här mynnar ut i en slags nothing burger? Jag har ju sagt hela tiden att det är fake, a dead give away är när man inte polisanmäler, då är det uppenbart att det är ett skapat drama för att skapa innehåll till sina olika kanaler/plattformar.

  Svara

   Fake? Camillas vinklade inlägg kanske isåfl.

   Svara

   Hur vet du att de inte är polis anmält eller att Johan redan är anmäld av andra …nått du har läst eller har hört …?
   De bästa är nog att du kollar upp fakta eller tittar på serien så får du nog dom svaren du söker

   Svara

  Eh vilken bullshit. Cissi har jagat han totalt genom att namnge honom överallt, i alla sammanhang, hängt ut honom i flera år osv. Gör ingen skillnad om det är face to face eller bakom en skärm. Är det så du rättfärdigar ditt eget beteende, att du sitter bakom en datorskärm? Att det inte påverkar tex Anna, för att du inte står utanför hennes ytterdörr?

  Modigare btw att leta upp personen, än att sitta på insta och driva frågan. 🤷🏼

  Svara

   Håller verkligen med dig 16:43!

   Svara

  Frågan är Vem är joakim lundell.
  Anis interjuv J verkar nu svängt om igen.
  -vet inte vad jag ska posta längre på instastory/Snapchat. Har mognat hahahaha
  Nu är 33 åring igång igen. Labil.se

  Svara

  Fuskbyggarna?

  Svara

   Det är mycket möjligt att det är Fuskbyggarna. Måste vara hemskt att få bli blåst på så mycket pengar och dessutom sitta med ett förstört hus.

   Svara

  Hörrni ni Anonyma… Kan ni inte skapa ett tillfälligt nick när i diskutera här?
  Det måste vara fler än jag som tappar tråden efter några svar när Anonym svarar Anonym, och sen kommer Anonym och dennes anonyma anhang och lägger sej i.
  Jättejobbigt att hänga med…
  Bästa hälsningar Tant KIA

  Svara

   Okej. La till och med upp bild. Nöjd?

   Svara

    Du är jättesöt!!! 🥰

    Svara

   Det är valfritt att ta vilka nick man vill utan att det rör okända människor i olika k-fält på nätet där vi alla är okända/anonyma för varann.

   Svara

    Absolut Anonym 18.32.
    Men blir helt ointressant att följa kommentarerna när alla har nicket Anonym.
    Om du kallar dej för Agda så är du lika anonym ändå, men lättare att följa kommentarerna. Vem som säger vad liksom, eller det kanske inte är så viktigt för dej, du kanske gillar att förbli oläst?
    Och trots att jag har ett nick så förblir jag anonym för alla er, utom Cam då som har mejladressen, för ni tror väl inte på riktigt att jag verkligen heter KIA?

    Svara

  Det är verkligen snarlikt det Jocke gör mot denna fuskbyggare och det Cissi har gjort mot exempelvis FV. Enda skillnaden är att de använder olika tillvägagångssätt, och att du är kompis med Cissi. Förstår att detta är din privata blogg med dina egna personliga åsikter, men ibland så publicerar du på ett sätt som om du vore objektiv och la fram objektiv fakta. Och eftersom du inte är objektiv och eftersom du inte kommer med objektiv fakta så blir det ändå lite problematiskt när du presenterar det på det sättet.

  Svara

   Bra skrivet Elin. Det ÄR verkligen snarlikt. Camilla hade dessutom fel i alla sina antaganden hon gjorde utan grund. Hon tycks blind när det gäller Cissi tyvärr.

   Svara

    Finns ingen objektivitet här. Trots det vill Camcam bli tagen på allvar när hon ”granskar”. Funkar inte att skriva så personligt färgat och dra slutsatser på väldigt lös grund då.

    Svara

  Nu är bloggaren Jennys matblogg återigen ute på en *arbetsresa* som hon kallar sina sponsrade resor.
  Kvinnan hade en bra och personlig blogg tills hon sålde sig till konsumtionsdjävulen. Känns mer och mer som att bloggvärlden är en skyddad verkstad där en om en har tur kan tjäna grova pengar utan att anstränga sig.

  Svara

  De är ju bra att du ber om ursäkt Camilla ,,frågan
  Är om de hjälper allt trasch o lögner du sprider 🙂
  Ett tips gör om gör rätt o tänk på vad du publicerar
  Finns nog en del som vill tjäna lite pengar på
  Dina inlägg 🙂

  Svara

  EN RÄTTELSE borde det stå istället för uppdatering. Illa att föra fram lögner, så utan vidare. Som väl bad du om ursäkt, det borde också stått i rubriken.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.