Följarna är tveksamma till Pingis och Löwengrips ”kampanj”

Reklamomslaget-mysteriet från Cannes går in i nästa fas – Bordtennisfasen.
Nu är det Pingis Hadenius som publicerat än mer förvirrande bilder där inga siffror ALLS verkar stämma.
Är det nummer 1 eller nummer 5? 2018 eller 2019?
Ingen vet, men det man kan utröna är att Pingis raderingstumme verkar gå varm i takt med att de ifrågasättande kommentarerna trillar in.

Vad tror ni?
Kommer vi någonsin få klarhet i denna Bermudatriangel i form av kladd och kräm som gäckat världen i minst flera dagar?

244 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den ena värre än den andra. Vill bara att detta jäkla pajasbolag ska försvinna och att faktiskt duktiga (och vettiga) människor får
  ta plats.

  Over and out Bellan och Pongen!

  Svara

   Vill även i sann GoT-anda lägga till ”..and now their watch has ended.”

   Svara

    …and Bella knows nothing.

    Svara

     But its so fun!

     Svara

   Tycker denna hat- och smutskastarkampanj ska försvinna och att människor borde sluta med mobbning. Vuxna människor borde föregå med gott exempel och inte håna, mobba, manipulera, vinkla och hitta på och ljuga om andra människor. Vissa borde söka vård för det är inte ett friskt beteende att hata och mobba, att hitta på och att vilja personer illa och att se personer som inte gjort dem något ont misslyckas – det visar på ett dåligt mående, en människa som mår bra har inte behov av att hata och trycka ner. Lyckliga, välmående människor hatar inte , letar inte fel, vrider inte till fel för att klaga, skamma och smutskasta. Folk som mår dåligt blir elaka människor och mobbare. Sorgligt. Sök vård och försök må bra och var en bra förebild för barn.

   Svara

    Here we go again.. ”Sök vård”. Nu måste du börja komma på något nytt, variation berikar!

    Svara

    Ok, du har poängterat detta tillräckligt många gånger nu så om någon vill ta till sig dina synpunkter så har de säkert gjort det vid det här laget. Hitta på något annat att skriva om, för den här typen av upprepning tyder inte heller på något bra mående eller en lycklig person. Tycker du ska vara lycklig utanför denna blogg, för den verkar få dig att må väldigt dåligt.

    Svara

    Det vore önskvärt, om du nu vill föregå med gott exempel, att du inte bidrar till att stigmatisera psykisk ohälsa. De som lider av depression eller har ett varierande mående är inte per automatik knäppa hater-troll online. Eller hur?

    Svara

    Anonym 15:29 behöver inte du vara en förebild eller gäller det bara alla andra?

    Svara

    Hur kan alla här veta att detta är samma person som försvarar Bella? Undrar på riktigt..?

    Svara

     Sättet hen skriver på är väldigt avslöjande 🙂

     Svara

    Ja jag håller med dig om att vi vuxna måste föregångare med gott exempel. Det är inte ok att mobba oavsett vad man tycker om någon annan. Det finns mycket att säga om il och hennes sätt att bedriva verksamhet men nog går det många gånger till överdrift här. Det gäller att inte hoppa på tåget när det går.

    Svara

  The rise and fall of Blondinbella. Hur blev Sveriges första bloggare blev ett av Sveriges pinsammaste bloggare.

  The cringe continues.

  Svara

   …Soon on Netflix !

   Svara

    😂
    Den såpan kommer jag att följa!

    Svara

     Tror det blir för pinsamt faktiskt, det är ju redan nu svårt att ta sig igenom hennes instastories. Scener av typen Bella vrider på huvudet och drar på fejkleendet när hon ser att hon filmas, en teatersminkad Bella gnuggar näsa med Sally och kollar samtidigt i ögonvrån efter kameran, en Bella i högklackat och snäv kjol går mot ett flygplan med ett inhyrt kamerateam som filmar henne när hon vridet på huvudet och skrattar i extas, en Bella som filmar sig själv med ett ”släta ut huden och smala av ansiktet”-filter och säger saker som ”jag har funderat på att börsintroducera mig själv. So fun!”

     Svara

      So Fun!

      Svara

      Ja, ibland överträffar verkligheten dikten! 😂

      Svara

      Själv tänkte jag mig nåt liknande Fyre dokumentären 😂 börjar med en massa fina bilder för att sen bara gå åt skogen

      Svara

      Alltså kampanjen med dottern om någon borde väl ha filmats hemma i deras hem? Känns så märkligt och konstlat att de befinner sig på ett hotellrum. Vad gör de där och vad gör de för något? Varför är inte sonen med? Leder hon inte båda sina barn? Varför är T-shirten ostruken? Vem såg ens produkten? Så dålig och onaturlig reklam.

      Svara

   Well, ”allt är en show”:
   https://www.youtube.com/watch?v=b-aIvFWMdaM
   Denna video (EVERYTHING IS A SHOW (30 DAYS OF NARCISSISM)) med grymma Doctor Ramani beskriver faktiskt Bella i ett nötskal.
   Doctor Ramani har en hel serie om narcissism på sin kanal, alla dessa mycket väl värda att se om man är intresserad generellt kring narcissism. 🙂

   Svara

  Jag mailade the Hollywood reporter med en screenshot och ifrågasatte detta påhitt. Kunde liksom inte hejda mig…

  Svara

   Haha!!! Det allra roligaste med hela bellaspektaklet är att iaktta alla som är liiite för engagerade i Bella. Både de som är för och de som är emot.

   Svara

    Haha jaaaaa

    Svara

    Haha så sant!

    Svara

   Hur blir man som du?

   Svara

    Awesome? Det är inget man blir, utan det är något man redan är…

    Svara

   Måste få veta vad de svarar!! 😬

   Svara

   Oh my GOD är du på riktigt Sofia !? Är du den galna An-a O. på instagram. Alltså stackars människa du behöver vård!

   Svara

    Men snark 😂

    Svara

    Vård? För vad?

    Svara

    Ja, jag är på riktigt och ja jag heter Sofia, vem går in och skriver under alias? Jag står för allt jag gör och skriver på internet. Är dock så otroligt trött på och hennes luftslott så varför inte skicka ett litet Mail? Det tog mig 4 minuter och jag kunde under tiden låta min ansiktsmask verka, förlorade liksom ute ens någon tid av mitt på att göra det.

    Svara

  De kanske borde bli politiker. Känns lika snurriga och insyltiga som vissa dylika.

  Svara

  Oh herregud vad pinsamma de är.

  Svara

   Eller hur!
   De är nästan som att man inte tror att de är sant. Hur f-n lyckas de!

   Svara

   Fast vad är det som är pinsamt? Ja skulle vara att Pingis inte svarade och förklarade direkt för idioterna, det var ju korkat av henne men hon fattade väl inte vad folk var arga för och gnällde om – Fel på att de betalat för reklam? Fel på att det står en 1 och 2018 på ena bilden som självklart är en skiss/mall innan tryck? – och det uppfattar visa dårar som manipulation och att det skulle vara finare och dyarare att vara nr 1 haha som att de försöker luras haha gud… ja dessa dårar är MYCKET pinsamma. Hoppas PH anmäler vissa för förtal som skriver och sprider skit och lögner.

   Svara

  Varför tar du själv bort alla kritiska kommentarer som rör N H och C W’s inställning till ditt gullande med honom? T.om saker du själv skrivit?

  Är det för att det inte passar in i ett nya narrativ att du gullar med ***ua*brottslingar samtidigt som din kompis hänger ut Schyman och privatpersoner?

  Svara

   *Hänger ut dem för oskyldigaste saker än det du pysslat med. Likes och rimlig kritik t.ex. Och basunerar ut hur hon helt tar avstånd från såna personer. Haha, ja alltså när hon inte behöver t.ex dig för att marknadsföra sin IG. Då är det ok. Eller är det ok i de situationen där Cissi inte är offret helt enkelt?

   (Så solklart att du hade ett intresse i att marknadsföra din IG oxå btw, med er totala missuppfattning av vad yttrandefrihet innebär. Du försvarar en förövare, men leker feminist när det passar dina intressen. )

   Svara

    Såg en kommentar på Cissis insta som handlade om hur hon ställer sig till att du inte bara medverkat i sammanhang med en ***ua*brottsling, utan använt din plattform till att skriva ett långt och vinklat försvarstal som syftade till att väcka sympatier och tankar om att han inte borde ”klumpas ihop” med riktiga brottslingar.

    Det är lite värre än att Schyman medverkat i en podd där FV’s brott inte ens var ämnet.

    Gissa hur fort den kommentaren försvann? Cissi kan inte svara på en sån fråga utan att visa sina rätta färger, därför sopas det under mattan istället.

    Både Cissi och Camilla är såna hycklare 😂

    Svara

     Vem är N H?

     Svara

       Aha han, tack!

       Svara

        Anonym: Inga problem.

        Samtidigt stämmer alltså Camilla in i Cissis kritik av Schyman.

        Vet inte om man ska skratta eller gråta? Skratta tror jag. Speciellt parat med att Camilla tror att bli inbjuden till en debatt på publicistklubben är en grundlagsskyddad rättighet. ”Jag står för yttrandefrihet- ALLAS yttrandefrihet ” 😂😂😂😂

        Konstigt att CW inte tar avstånd från Camilla när hon mer eller mindre kräver att man skall ta avstånd från alla som har samröre med förövare, även om det handlar om en like på IG? Men som sagt gäller detta antagligen bara när Cissi råkar vara offret, ett barn är inte lika viktigt.

        Svara

        ”hej”upplyste mig precis att även Cissi har medverkat i en podd av och med någon som är dömd för övergrepp av barn. Det gör hennes kritik av Schyman helt sjuk ju. Ärligt talat Cissi? Hur tänker du?

        Svara

     Cissi har medverkat i Nemos pod, kanske därför kommentarerna raderas också

     Svara

      Va?! Herregud… Det visste jag inte. Fy fan..

      Svara

      hej

      Vill passa på att tillägga att dina kommentarer under den sjuka försvar-av-förövare serien är så bra och viktiga. Tack för att du tar kampen på riktigt!

      Svara

       Tack detsamma

       Svara

   Förlåt, men vad är det ni vill att N H ska göra? Radera sig själv från jordens yta? Han är dömd och har sonat för sitt brott. Ska han aldrig mer få synas i offentligheten? Inte försörja sig själv? När blir en människa fri igen efter ett brott?

   Svara

    Han får göra vad han vill! Han föreläser för ungdomar, han har fått skriva en bok, han poddar. Han håller även på att skylla på offret, ljuga om flertalet detaljer, ändrar sin historia och skyller på allt och annat förutom sig själv.

    Svara

     Hej, vill bara säga att jag uppskattar dina kommentarer de senaste inläggen. Skönt att se att någon klok är kvar här inne. Kämpa på!

     Svara

     Har du koll på storyn? Som jag fattade så ville väl inte ens offret anmäla?

     Svara

      Tia

      ”hej” har full koll på storyn. Och det finns många skäl till varför man inte vill anmäla, men det gör ju inte ett brott mindre brottsligt? Det här var dessutom ett BARN. Att det var just ett BARN gör din fråga väldigt konstig och obehaglig.

      (Ett barn som nio år senare inte vill prata med sin förövare, trots att han upprepade gånger har trakasserat henne med sin själviska agenda ”be om ursäkt”.)

      Svara

    Nej. Detta handlar om att Cissi och Camilla medverkat tillsammans med – och gett utrymme till- någon som är dömd för sexualbrott mot barn (och som ljugit om det i flera år och inte tar ansvar) samtidigt som de kritiserar alla som syns i sammanhang där FV figurerar, eller typ bara like’ar en bild.

    Det handlar alltså om Camilla och Cissi, vad jag tycker om NH är en helt annan diskussion

    Svara

     Att som Cissi hänga ut, och skriva massa elakheter om personer som likeat eller någon gång synts på samma bild som V, är inte friskt. När det gäller andras gärningsmän som NH är det inte så noga. Det hände också för runt 10 år sedan. Men Cissi fick ju uppmärksamhet när hon var med i hans podd, och det är ju viktigast.

     Detsamma när Camilla skrev kritiskt om henne och Cissi anklagade Camilla för att ofeministiskt kritisera kvinnor, vara en mobbare osv. Cissi påpekade att hon bara brydde sig om de andra kvinnorna Camilla skrev ”mobbinginlägg” om, och sa sig inte bry sig för egen del. Denna stora omsorgen för andra kvinnor som ”råkat ut för” Camilla försvann dock så fort de kritiska inläggen om Cissi försvann. Därefter har hon inte nämnt ett ord om mobbing på den här bloggen.

     Cissi tänker bara på sig själv men är väldigt bra på att manipulera många att tro annat.

     Svara

      Hon håller sina följare och alla runtomkring sig under hot. Skriver du det minsta kritiskt- eller inte håller med Cissi om de mest triviala saker: blir du i bästa fall blockad.
      I värsta fall blir du uthängd inför 90 tusen galna spån, som trakasserar dig på alla möjliga sätt. Ringer din arbetsplats t.ex.

      I allra värsta fall får du Cissi som riktig fiende. Det innebär upprepade uthängningar och aktiva försök av CW att göra ditt liv till ett helvete, t.om försöka ge dig sparken. Eller försöka förstöra din karriär genom att ljuga och förvränga saker på sin instagram (tänker på diverse kändisar och journalister som råkat typ ibte skriva om henne i odelat positiva ordalag t.ex)

      Tro fan att fåren lyder hennes minsta vink, jag hade också varit livrädd om hon visste vem jag var.

      Svara

    L

    Tycker du att även FV har rätt till försörjning och att synas i offentligheten; eller kommer han aldrig att ha rätt till det pga att åtal aldrig väcktes pga bristande bevisning?

    Jag tycker inte att någon av dem borde få kapitalisera på sina brott/anklagelser. Men nu gör de ju tyvärr det.

    Svara

    Det handlar kanske om att man inte blivit sexuellt utnyttjad – vad lagen och verkligheten än säger- om man inte *känner* sig utnyttjad?

    Cissis kompis Hanna Bergwall t.ex är däremot ett _riktigt_ offer. Hon *kände* sig ”****t*gen a nalt” av en lärares blick.

    (Jag undrar fö hur mycket NH’s snack om att hans barnoffer ”ville” stämmer? Hon vill ju inte trots hans upprepade trakasserier träffa honom så att han av själviska skäl kan be om ursäkt? 9 år senare? Det får iaf mig att reagera och tvivla starkt på hans ord. Speciellt med tanke på hur mycket annat han har ljugit om)

    Obs! Det spelar ingen roll om hon ”ville”. Hon var ett barn, han var vuxen.

    Svara

     Exakt! Ena sekunden hävdar han att det är inga ”hard feelings” dom två emellan, andra sekunden berättar han att hans offer vägrar prata med honom. Tro fan det

     Svara

      Stackars tjej. ❤ Och stackars henne – och alla andra offer- som tvingas se på när förövare inte bara kommer undan lindrigt, utan dessutom kan kapitalisera på sina brott och gullas med i offentligheten.

      Svara

       Det vidrigaste är ju att han insinuerar att det är orättvist att hans namn ”läckt ut” men inte hennes. Jag spyr.

       Svara

  OT om Isabella: Hon har postat på insta en bild av artikel/intervju där förutom de gamla vanliga lögnerna/överdrifterna om ”1,5 million weekly readers on her site” också står att ”in addition to Lowengrip, which now has 70 staff, she also owns a shoe brand, a clothing label, an investment company and runs personal finance workshops.” Trodde Isabella ägde en minoritetspost i flattered och hade investerat i StyleIn…

  Och om Löwengrip beauty står det: ”The brand, which focuses on sustainability, homegrown ingredients and active formulas” Homegrown ingredients??? Visste inte att Isabella odlade hyalouronsyra hemma, men nu vet jag! Var inte hela grejen med LCC att det skulle vara syntetiska ingredienser så att det skulle passa känslig hy? Och sustainability är väl mest att de är tillverkade i Sverige, men det hjälper ju inte i Australien…

  Svara

   I tidningen The Australian glömde jag skriva.

   Svara

   Nu tar vi det lite lugnt va! Du ställer för många intelligenta frågor

   Svara

   Jisses. Homegrown ingredients…!?!
   Dessutom, har hon någonsin hållit ”personal finance workshops”? Ens på economista-tiden?

   Svara

    Hon har väl bara glömt att skryta om just dessa. Kanske äger de rum i smyg?

    Svara

    Så Isabella är alltså inte Sveriges svar på Oprah eller Estee Lauder, utan på Yves Rocher! 😅

    Svara

    Jag vill se odlingen av alla homegrown ingredients!
    Oljepalmer i villan på Lidingö?

    Svara

     ”Local”/”Locally produced var kanske ett bättre ord än ”Home grown”… Det kan man ju tänka att reportern klurade på vilket som avsågs! 🌱

     Svara

    Fast sluta nu att vinkla – det menas ju att det är tillverkat hemma, alltså hemma i Sverige – inte hemma i hennes hem. Lägg ner! Sen skriver tidningar lite som de själva vill för att det ska låta intressant – de kan både bre på och dra ifrån så anklaga inte Bella i det fallet.

    Svara

     Du menar hemlagade som Mamma Scans köttbullar

     Svara

   Inte mycket rätt här inte. En del rena felaktigheter och resten halvsanningar och överdrifter.
   Bella i ett nötskal 🙂

   Svara

    Precis som här på denna blogg då ju. CC och sekten i ett nötskal.

    Svara

   Ni som är journalister: Är det vanligt att ni skriver artiklar utan att kolla fakta? Tänker att det finns ingen ursäkt för att inte göra det, när all information finns bara några tangenttryckningar bort…

   Svara

    Mmmm, det är jättemärkligt och lyfter inte direkt förtroendet för journalistkåren. Om man nu inte vill förstöra en ”mysintervju” med kritiska frågor så kanske man kan skriva en faktaruta efteråt. Men det bästa vore ju att odramatiskt fråga, ”vad menar du med hemodlade ingredienser, baserat på din blogg så har jag inte skymtat nån kryddträdgård?”. Man har ju förstått att den här typen av intervjuer bara är personlig marknadsföring för den som intervjuas.

    Svara

     Ja läsa Isabellas intervjuer har faktiskt gjort mig mer vaksam på såna hyllnings/mys-intervjuer. Att ta en del saker med en stor nypa salt. Är ju förståeligt om en journalist hat svårt att kolla upp om det stämmer att den intervjuade jobbade ett år i Spanien på 70-talet, eller om det bara var två veckors praktik, men när det gäller såna här saker hade det ju räckt med att ha kollat Löwengrips hemsida i princip.

     Svara

    Jag mailade en journalist på Aftonbladet som hade skrivit fel om blondinbellas hus, att det var köpt för en summa som inte stämde. Så skickade ett Mail med länkar till lagfarten och bad journalisten vara med noggrann nästa gång. Fick svar att det blivit fel och hon ändrade i artikeln 😀. Och förresten, jag har inte svarat mig själv, är en annan Sofia 😀😀

    Svara

   Hahaha de måste lugna sig…. Jag är utbildad ekonom vid Handelshögskolan och skulle aldrig i mitt liv investera i dessa dagisstyrda bolag. Om man har en utbildning och lite vett i skallen ser man igenom de patetiska försöken att verka mer framgångsrika än vad de är. Pinsamt är det. Men dessvärre lika pinsamt att stora medier inte källgranskar faktan de ger ut, vart är vi påväg?

   Svara

    Pingis har också gått Handels o_O

    Svara

     Det har hon väl inte?

     Svara

      Nej, Pingis har (enligt egen uppgift) avlagt ekonomie kandidatexamen vid Lunds universitet 2001.
      Denna examen gör att man efter att ha beviljats medlemskap i Civilekonomerna kan kalla sig civilekonom (vilket Pingis också gärna gör). Det är inte universiteten som ger ut titeln civilekonom.

      Svara

     Knappast!

     Svara

     Hon är visserligen civilekonom, men inte från Handels. Hon har pluggat i Lund. Hon skriver om det på sin egen blogg:

     http://www.pingishadenius.com/2014/01/12/karriar-och-natverk/

     Svara

      Gick hon igenom utbildningen utan att något fastnade, eller var lärde hon sig att fiffla och mygla?

      Svara

       När har hon fifflat och myglat? Om vad? Lagt upp ett ofärdigt omslag/ett utkast på instagram så besatta dumskallar gick i taket och menar att det är bluff, fiffel och manipulation. Öh. Alltså det är dårarnas paradis här… C måste känna sig stolt över sina ”fans” och hur hon triggar och påverkar personer som inte har alla hästar i hagen om man säger så.. undra om hon känner något ansvar och om det känns omoraliskt, eller om det bara känns bra för henne.

       Svara

        Anonym 15:55 – googla PH IDG plagierad artikel så kanske du förstår vad som avses

        Svara

         Precis! De är inte för inte dom hon hår under namnet Plagiat-Pingis
         ”Sofun!

         Svara

   Allt som Löwengrip säljer är generiska produkter från Svenska Krämfabriken.
   I den prisklass som Löwengrip ligger finns inga hemligheter utan i princip alla motsvarande produkter på marknaden innehåller samma ingredienser. Skiljer förstås lite från produkt till produkt när det gäller färgämnen, doft, konsistensgivare osv men Löwengrip innehåller inga dyra ”mirakelämnen” som eventuellt finns i de allra mest exklusiva produkterna på marknaden.
   Att Löwengrip skulle innehålla några ekologiska ingredienser eller speciella ”active formulas” är bara dumheter. Allt är kemiskt som Bella skulle säga! Och jordgubbe är inget grundämne 🙂

   Svara

   De glömde att hon är ägare av Natural Cycles också. Eller är NC inte lika hippt längre efter att flera anställda fått gå?

   Svara

    Men nä hon är delägare i NC. Inte ägare! Hon grundade det inte heller!

    Svara

     Jag var inte allvarlig. Men uppenbarligen är hon ju ägare av diverse bolag som hon endast är delägare eller investerare i, enligt intervjun.

     Svara

  Jag tror att sidan som visar fel år och nummer är en mock-up från THR för att visa hur det riktiga numret kommer att se ut i tryck, men att Pingis ”tänkte inte på det” utan la upp bilden ihop med den som nån i Bellas team fotat i Cannes.

  Men istället för att göra en pudel och förklara misstaget (vad det än beror på) är tydligen för svårt, i och med alla raderade kommentarer och oförskämda svar till följarna. I mina ögon visar det bara på att Pingis är en lika god kålsupare som Bella.

  Svara

   Ja visst är det så men jag tror inte ens P fattade vad folk var arga över – för att de betalat för reklam? Eller för att det står en etta och 2018 ? Klart hon inte tänkte att det finns sådana besatta dumskallar som skulle anmärka på det, vinkla och missförstå det, så jag tror inte ens hon fattade eller ens själv sett att det stod 1 och 2018 på ena bilden och inte ens själv tänkt på att det var en mock-up. Men korkat av henne att radera ist för att direkt svara så hade hon/de sluppit arga korkade personer som nu sprider skit och dynga om dem. Tror inte P vet att de är hatade av vissa och att det finns personer som gör allt för att förstöra för dem och sänka dem.

   Svara

  Enligt henne vet hon inte varför det står fel datum på framsidan. Att det kanske är ett utkast (draft). Så, alla ni som är grafiker , hade ni haft fel datum på ert ”draft”?

  Svara

   Ja, det kan vara så. Ofta har man en och samma mockup som man alltid använder och bara klipper in det aktuella fotot.

   Däremot fattar jag inte varför Pingis måste radera en massa kommentarer om det är så det ligger till. Vore så himla mycket enklare att bara säga ”ja, vi har sett att det står så men det beror på att det är ett digitalt korrektur”.

   Svara

    Aha, okej. Jag personligen hade inte gjort det för den mänskliga faktorn finns alltid där och man kan missa viktiga detaljer 🤷🏻‍♀️

    Svara

    Kanske för att PH har ett ryckte om sig att plagiera artiklar?

    Svara

    Klart det är så, fattar inte heller varför hon inte bara förklarar det.
    Tycker inte det där med ”Maj 2018” är något att haka upp sig på, som sagt det är nog från en fil de fått innan släpp enbart för att få en uppfattning om hur annonsen kommer se ut.

    Svara

   Ja. Skickar man ett korrektur för layout eller för att säkerställa färger i tryck, så spelar texten ingen roll.

   Svara

    Det är därför som man brukar markera att text ska till med någon av de nonsenstexter som finns t ex Lorem Ipsum.
    Att använda en felaktig text i klartext på en dummy ger ett konstigt intryck.

    Svara

   Det vore ju en rimlig förklaring, frågan är varför man inte bara svarar det? Men jag antar att hon inte vet och väljer att göra som hon alltid gör när det ställs kritiska frågor, bli dryg och otrevlig.

   Svara

    Ja, hon blir sjukt dryg och otrevlig, precis som hon var som chef! 🤮

    Svara

     Vill veta mer! 👏

     Svara

      Jag med!! 😅

      Svara

       Instämmer 100%.
       Pingis är en mardröm till chef.

       Svara

        Dolly!!!!! Mer mer mer!!!

        Svara

   Jag är originalare och ja, så kan det absolut vara. Men jag hade nog sett till att ändra datum och nummer innan jag skickade ut ev korr till kund.

   Svara

    Fast det kan ju vara så att man inte vet exakt datum och nr när det skickas ut korr till kund, det kan ändras i sista stund, så nej inget konstigt alls. Men vart vill ni komma? Att det är fejk, att Bella och löwengrip reklam inte alls var på omslaget flåt framsidan på ett nr av the Cannes edition? De har inte råd att betala för det och ville dessutom låtsas att de var på nr 1.. 2018… Herreguuud… Nej det var alltså inte fejk, och P lade ut ett draft de fått skickat till sig innan det gick till tryck.

    Svara

   Ja det är skitvanligt med mockups på detta vis för att visa hur det kommer se ut, förstår inte alls varför Pingis inte bara förklarar detta?

   Svara

   Ja självklart står det ett datum eller siffror på ett draft som sedan får ändras – det borde väl alla fatta haha. Följer man en tidningsmall så är det klart att det står grejer där på utkastet som sedan såklart ändras – borde folk fatta även om de inte jobbat på tidningsredaktion eller som grafiker. Pinsamt med alla dumskallar men även att hon inte direkt skrev det själv som svar för det borde hon ju själv fattat men hon reflekterade väl inte över det och fattade väl inte vad vissa skällde över. De verkade ju arga för att de betalt för reklam också ju, och sen påstå att hon manipulerat och att de ville få det att se ut som nr 1 för det skulle vara dyrare och finare haha alltså herregud vilka stollar, sanslöst vad en del får för sig…. vissa borde be om ursäkt för deras sjuka anklagelser.

   Svara

    Dumskallar dumskallar.

    Svara

  Att hon flyger hem till Sverige för att lämna barnen.. finns det inget slut på hennes orimliga flygande?

  Svara

   Hon har ett jobb att utföra imorgon och direkt därefter flyger hon tillbaka till Cannes för att bli fotad på ännu en röd matta. Jeez.

   Svara

   och var är Aningslösa influencers när man behöver dem som mest?!

   Svara

  Fråga: om Isabellas största argument för att sälja in sig själv är att hon har 1,5 miljoner läsare på bloggen, varför lägga ner bloggen på svenska? Då förlorar hon ju det enda argumentet hon har för att företag ska vilja köpa reklamplats hos henne?

  Svara

   Antagligen för att detta är rationellt och långsiktigt och sånt sysslar man inte med på Löwengrip.

   Svara

   Svenskar kan läsa på engelska, de slipper ha både på svenska och engelska.

   Svara

    Kan läsa engelska. Vill göra det? Nej, sannolikt inte.

    Svara

    Svenskar kan läsa på engelska, men kan Bella skriva på engelska är väl frågan?

    Svara

   Nej, inte förlorar hon det. För det är ju påhitt och en lögn så när bloggen blir engelsk kan hon bytta till en annan plattform, t.ex en internationell som ingen har koll på. Sedan går det ännu bättre enligt Bella och då har hon mitt i allt 5milj. läsare.. Vilket förstås också skulle vara påhitt..

   Svara

  Jag tycker det är roligt när man läser kommentarerna på Blondinbellas blogg.
  Typ den första eller andra kommentaren är ”Gud vilka negativa kommentarer alla kommer med…” och sen något om hur fantastisk Blondinbella är.
  Det blir så uppenbart att dom har modererat bort alla dom där dåliga kommentarerna.

  Nu är ju Camilla också rätt duktig på att moderera bort kritiska kommentarer, så..

  Kaka söker maka..

  Svara

   Vad har Camilla med modereringen på Bellas blogg att göra?
   Finns väl många bloggar som tar bort negativa kommentarer t ex Fornis blogg.
   Förstod inte logiken.

   Svara

   Men alltså kommentarerna modereras ju innan de publiceras? Alltså på ILs blogg. Sen kanske saker rensas i efterhand.

   Svara

    Fast där flödar ju av elaka kommentarer och skit så alla verkar släppas fram, de flesta iaf. Kanske att de stoppar vissa fula ord.

    Svara

  Undra vad de egentligen sysslar med. Ena faktafelet efter det andra. Så nyfiken var IL skall hålla sitt ”speech” idag som gjorde att hon var tvungen att åka till Sverige från Cannes.

  Svara

   Det måste ju uppenbarligen löna sig annars hade hon väl inte gjort det. Eller vänta…vet hon ens hur man räknar ut om det är lönsamt eller inte…

   Svara

    Nja, hon kom väl inte ur det? Hon svarade ju att hon måste hålla en ”föreläsning” pga avtal ”och för att jag vill förstås”. Tror man hade kunnat lägga till ”not” på det sista.

    Svara

   ”…Det är två i helgen i Cannes och en på tisdag och den största galan på torsdag. Jag kommer att behöva flyga fram och tillbaka och i princip åka från jeten till röda mattan direkt eftersom jag har talaruppdrag i Sverige innan som jag inte kan avboka på grund av avtal och att jag såklart tycker att det är roligt att genomföra.”
   https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/15/tjejmys-hos-pingis/

   Svara

    Så klart är det ”so fun” att genomföra… (knappast).

    Svara

     Inte en chans att det är kul. Money talks, som we say in the bransch liksom.

     Svara

      …and bullshit walks
      Förlåt kunde inte låta bli

      Svara

       Bullshit takes the bus 😄

       Svara

       Bullshit takes the jet. The private jet.

       Svara

   Spännande att se om det verkligen är ”speech” den här gången eller en tillrättalagd intervju på scen som vanligt.

   Svara

    Måste nog genomföra sin ”speach” då pengar behövs för att vara med på AmFar’s gala då hon inte direkt är någon inbjuden celebritet.
    -Tickets for the Amfar Cinema Against Aids charity benefit reportedly cost around $64,360 a piece, according to Mirror.-
    För det priset får man gå på röda mattan och kanske ett tillfälle att ta en selfie med någon mer känd.

    Svara

     Men hon måste ju ha nån som betalar för henne? Även om Löwengrip Invest omsätter 2 mille i månaden och vi låtsas att efter skatt/löner etc att hon har en dryg miljon att spendera, så finns det ju ingen ”economista” i att lägga flera månadsvinster på att nätverka i Cannes och weekendshoppa i London? Bara hotellet där kostade runt 75000 per natt nämligen. Och så väska för 30000 och privatjet för 100000 och detsamma nu fram och tillbaka till Cannes flera gånger och annonsen i Hollywood-tidningen…Och 350000 för en gala? Det går ju omöjligen ihop!

     Svara

     Kanske hon fått biljetten gratis, eftersom en av hennes samarbetspartner i den kommande välgörenhetsorganisationen är just Amfar.. Eller kanske hon bara hittat på det där med välgörenhet för att få en biljett dit 😀

     Svara

    Aldrig sett henne hålla ett ”speech”.

    Räcker det inte med att spela in en intervju med henne i framtiden och spela upp. 😏 Så slipper hon åka….

    Fast vad ska hon med sitt plan då? Never mind.

    Svara

    Alltid intervjuv med i förväg godkända frågor

    Svara

     Men sluta ljug! Du vet inte om det är i förväg godkända frågor. Vilken tur att ni kan skamma även det.. Att hon iaf inte skiter i sina inbokade åtaganden är ju faktiskt bra. Sen är det ju såklart säkert bra betalt. Vad ska det kallas ist tycker ni eftersom speech är så fel? Intervjuframträdande, göra intervju framför åskådare, tala inför folk, do a intervju in front of an audience… är det så fel att säga speech verkligen, kan inte det vara okej att göra det?

     Svara

      Ja, det är fel att skriva ”speech”. Det ÄR skillnad på interview och speech.

      Svara

      ”Performing a speech” eller ”giving an interview” är rent definitionsmässigt 2 olika saker. Frågan är befogad eftersom IL inte längre håller anföranden utan alltid blir intervjuad på scenen.
      Vad gäller hennes inbokade åtagande så kan det mycket väl utgå ett vite om hon bokar av på kort varsel för att inte tala om att hon drar på sig badwill och inte blir bokad igen av den arrangören.

      Svara

    Är alla dessa ”spechees” (alltså korta intervjuer) pga att hon blev utsett till den mäktigaste affärskvinnan 2017 av en inte så väl ansedd tidning? Hur länge kommer hon kunna leva på det?!

    Svara

  Hon förenar sig till den andra oseriösa gruppen människor, de som inte klarar av att åstakomma annat än lögner, överdrifter och bortförklaringar. Tycker det börjar bli en stor grupp nu där influensers och politiker blandas som en grå seg massa. Pinsamt!

  Svara

   Pratar du om C blogginnehavaren av denna blogg? Ja verkligen oseriös och mobbare. Pinsamt ja.

   Svara

    😴

    Svara

    Camilla, finns det något sätt att porta detta psykfall ovan från bloggen? Kommentarerna förpestar i princip varenda kommentarsfält. Personen verkar må väldigt dåligt av den här bloggen, varför återkomma gång på gång för att spy galla?

    Svara

  Så onödig sak att ens ljuga om! Det är ändå en stor grej att vara med i den tidningen, köpt reklam eller ej liksom. Varför gör dom det så svårt för sig själva 😂

  Svara

   De är inte de vassaste knivarna i lådan, så att säga.. 😂

   Svara

   Vad menar du nu Sam? Tänkte du lite fel? Gör det svårt för sig? De har ju inte ljugit. Usch vad illa jag tycker om folk som skriver skit och lögner utan att ha koll och förstå. Inte okej. Jag har så jäkla svårt för dumskallar som ska uttrycka sig på sociala medier med skit utan att ha koll… fy f.n så irriterande.

   Svara

    Nej, jag tänkte inte fel Anonym.

    Svara

  På Isabellas stories igår sa hon att hon skulle IPO:a sin business och istället sätta upp en egen ideell verksamhet i eget namn, och den första de skulle stötta var Amfar. Var det någon mer som såg det?

  Svara

   Jag såg…

   Svara

   Ja, jag har väntat på ett inlägg om just det! Varför tar ingen upp det?

   Svara

   Hon sa att hon skulle ”IPO:a” sin business och starta en foundation, inte att hon skulle starta en foundation istället för sitt företag.

   Svara

    Det är för att undvika skattesmällar…vilket hon nu uppenbart har fått. Låt er inte luras, it’s a trick. En stiftelse har helt andra skatteregler än ett företag. Hon gör endast detta för att behålla mer pengar själv. Det kommer ändå slå tillbaka för det finns MYCKET MAN INTE FÅR GÖRA med en stiftelse och jag har svårt att se hur hon kan bedriva nuvarande bedrägeriverksamhet i en stiftelse där reglerna för utgifter och kostnader måste STADGAS och det är mycket svårare att flänga med pengar hursomhelst.

    Om hon fortsätter på samma sätt kommer hennes stiftelse stängas ner snabbare än hon hinner flaxa fejkt med håret. Alltså, hon är SÅ pinsam!

    Svara

     Ja, det går inte att driva omfattande kommersiell verksamhet i en allmännyttig stiftelse i Sverige. Stiftelsen måste enligt stadgarna och i verkligheten verka enbart och omedelbart för allmän fördel. Den allmänna fördelen kan vara materiell, andlig, sedlig eller samhällelig.
     Om verksamheten närmast betjänar privata ekonomiska syften, verkar föreningen eller stiftelsen inte till allmän fördel och kan inte betraktas som allmännyttig. Stiftelsen får inte gynna grundaren eller dennes närstående och löner och ersättningar till verksamhetens personal får aldrig överstiga vad som är skäligt.
     I andra länder med annan lagstiftning kan affärsverksamhet ägas och drivas av stiftelser som slipper beskattning så länge som avkastningen enligt vissa regler används för allmännyttiga ändamål.
     Det är kanske något sådant som Bella tänker på? Hon lyssnar ju gärna på människor hon ”nätverkar med” och försöker få reda på smarta lösningar och olika sätt att tjäna pengar på. Kanske en stiftelse i Liechtenstein eller Panama?

     Svara

     Du ska nog passa dig för att ljuga och skriva vissa saker som att påstå att de bedriver bedrägeriverksamhet, du kan bli anmäld för förtal. Och denna blogg kan tvingas stänga.

     Svara

    Jag är osäker på det – jag förstod det som att hon skulle göra en exit genom börsnotering och fokusera på annat. Hon sa något om att det skulle vara så kul med foundation i eget namn – och på svenska heter det väl ideell verksamhet. Men du kanske har annan info eller rent av ett filmklipp nersparat.

    Svara

   AIDS, en av Isabellas hjärtefrågor som vi hört så mycket om. Makes sense. Eller kanske bara ett bra sätt att träffa kändisar och rikt folk. Jag vet vad jag skulle satsa mina pengar på.

   Svara

   Hahaha! Det är ju enbart för att få tillgång till Amfars galor och fester i New York som hon ska stödja dem. Lovar att hon har köpt ett bord eller en plats på en av deras fundraising galas som de håller där snart.

   Man betalar typ 10,000 eller 20,000 USD (eller ännu mer, beroende på hur stor välgörenhetsgalan är och hur många rika och kända är där) för att få gå på en sån fest. Kan garantera att det är det hennes ”stiftelse” ska göra, enbart för att skapa mer content och köpa sig till en framgångsrik look. Alla rika i USA beskriver ju sig som ”activists” och ”philantropists” först, sen deras riktiga yrke.

   Lovar att det är en Amfar-gala på gång nästa resa till New York.

   Svara

    Hon tänker kortsiktigare än så – amfar har en gala nu i Cannes som är väldigt prestigefull med mängder av rika människor och kända personer…

    Svara

     Perfekt miljö för Bella att limma på nyttiga och förmögna människor med bra nätverk 🙂

     Svara

     Självklart är det redan i Cannes hon betalar in sig in på galor! Hade för höga tankar om hennes framförhållning och långsiktighet.

     Svara

  Kan du göra ett inlägg om Amirs ”pinkroom” video? Han ligger inte på latsidan. Först kommentarerna om överviktiga och drama med lady dahmer, sedan fast för narkotikainnehav och nu detta. Även notera att han klankat ner på folk som tar antidepressiva och ångestdämpande för att han är så mycket bättre och får bort sin ångest genom att ”leva hälsosamt” (droger)

  Svara

   Han har hybris 😂

   Svara

  Är Pingis på väg ut? Tycker hon postar hej vilt om Löwengrip och Bella, men att hon själv ”syns” mindre och mindre i Bellas blogg.

  Svara

  Funderar lite på intervjun hon lagt upp bild från på sitt instakonto. ”I have spent a lot of time in Australia. I love the country”.
  Har hon det?

  Svara

   typ 4 dagar xD

   Svara

   Det är väl Pingis som citeras?

   Svara

    Det har du rätt i! my bad.

    Svara

  Fast här känner jag att jag vill försvara Pingis lite. Jag jobbar på en reklambyrå och det är ofta vi skissar tidningsannonser osv med fel datum. Helt enkelt för att vi enbart använder en layout-mall. Tror inte att det handlar om en lögn i det här fallet.

  Det finns så mycket som tål att granskas i fallet med Pingis och Bella, så jag tycker att vi lägger fokus där istället.

  Svara

   Håller med, det här känns som en onödig grej att fokusera på när det finns så mycket annat som borde granskas.

   Svara

   Agree! Det syns tydligt att det är så. Sen är det ju synd att inte PH bara enkelt förklarar det men de vill väl gärna ha allt snacket de får nu.

   Svara

    Åh varför hamnar jag alltid i modd ☹️

    Svara

   Jobbar också med reklam och tror som du. Det finns dessutom inte något att vinna på att skriva nr 1 2018 istället för nr 5 2019. Jag har ingen aning om att 5 är sämre än 1 i detta fall och det är nog samma med gemene man.

   Svara

    en 1:a istället för en 5:a är en bättre siffra ju. hon vill ju vara 1:a. eller så vill hon kanske inte bara bli förknippad med den gamla dunderhitten mambo no 5.

    Svara

     Nej ge dig, förlåt men dumhuvve !

     Svara

     Det handlade inte om att vara 1a eller 5a – det handlade om vilken dag numret kom ut, dag 5. Så att en etta skulle vara bättre än en femma.. say no more… korkskallar som får för sig saker.

     Svara

      Swoooooooosh

      Svara

   Visst är det så, men då borde Pingis ha skrivit det som svar istället för att radera en massa kommentarer.

   Svara

    Men hon raderar väl för att det inte ska komma fram att det är köpt reklam?

    Svara

     Nej, varför skulle det vara hemligt att de köpt reklam. Lägg ner! Hon har inte mörkat att det är köpt reklam för att hon inte skrev det i sin text. Ge dig nu besatta galning!

     Svara

   Håller med. Förvånad över att Camilla lyfte just den biten.
   Att Pingis däremot inte själv fattar(?) det, eller skriver det som svar, är mer förvånande.
   Istället kommer den dryga, bitchiga sidan fram.

   Svara

    Kommer fram? Den finns där hela tiden

    Svara

   Och när det kommer till Cissi Wallins aldrig sinande lögner.

   Svara

  Åh, det är så synd att tidningen ”en ding ding värld” har lagt ner. Blondinbulle hade verkligen gjort sig bra där. Deras koncept var precis detsamma som Blondinbella – absolut ingenting var sant.

  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63405/images/2008/dingding111_18911968.jpg

  Svara

  Vilka är alla dessa människor som springer efter henne med filmkameror? Det ser bara så otroligt löjligt ut.

  Svara

   De var med i Oslo också vill jag minnas. Och kanske i London?
   Håller de på och sätter ihop en dokumentär kanske?
   50 minuter i Isabella Löwengrips liv 🙂
   Eller behövs det ett filmteam för de där skakiga bilderna som läggs upp på Instastories?
   De ser inte alls ut att vara gjorda av något filmteam utan snarare direkt från en mobilkamera.

   Svara

    Hon kanske har sålt filmrättigheterna till storyn om hennes liv (”The Santa Maria Version” till USA, the swedish dream kryddad till oigenkännlighet – därav det extra filmteamet och gasandet?). Skulle förklara vad hon gör i Cannes.

    Svara

   Dokumentär? PR-film för marknadsföring i staaaaterna? Allmän hybris? Vem vet..

   Svara

   Inhyrda nickedockor som gör vad dom blir tillsagda att göra.

   Svara

   Nu på insatstories så skriver IL att dom filmar för hennes kommande ”clothes collection”?
   Eller menar hon hennes Ellos-kollektion kanske..?

   Svara

  Alltså, såååå många frågor!
  Jag köper det argumentet, att det var ett draft med fel datum på, det händer. Men varför inte äga det?
  Och vem är det som laddar upp bilder hos pingis? Hon säger att hon inte vet vart bilden kommer ifrån? Jag vet inte hur det är hos er, men när jag laddar upp en bild på sociala medier så vet jag om den kommer från kameran, en bilaga i ett Mail eller någon annanstans ifrån.

  Och kan någon förklara för mig, det är ganska tunt med reklammarkeringar på pingis insta. behöver hon inte reklammarkera inlägg? (Genuint nyfiken)

  Svara

   Kom igen nu Bella, visa att du är en filantrop. En stor sådan!

   Svara

    Är det inte mer sannolikt att någon har bjudit henne på en plats då? Att någon kanske fått ett avhopp, eller köpt ett bord där en plats blev över. Om hon ska gå på galan kommer det ju framgå i programmet. Hade hon köpt en plats sen tidigare så hade hon nog nämnt det flera gånger vid det här laget. Återstår att se.

    Svara

     Ja någon karl gissar jag!

     Svara

  Bellas instastory idag: ”…then I am gonna be interwieved”

  Svara

  Jag undrar en sak gällande hennes antal följare. Hon har ca 460 tusen följare. När Jon lägger upp en video på instagram så brukar det bara vara typ 150 tusen views? Hur lyckas de andra 300 tusen följarna undvika det?

  Svara

   man får inte upp allt i sitt flöde, insta har olika algoritmer som ser var man har interagerat etc och man måste i princip köpa plats för att få mer än 10% av sina följare som ser inlägget.

   Svara

    Bella svarar ju heller aldrig på kommentarer vad jag kan se. Influencers som svarar på kommentarer och interagerar med sina följare och andra konton har generellt sett bättre synlighet. Instagrams algortim premierar alltså de som spenderar mest tid där och bygger community.

    Svara

   Det kanske inte kommer upp i deras flöden.

   Svara

  Alltså vad är det för dumskallar? Vad är det för fel på folk? Hoppas Pingis anmäler vissa för förtal som sprider skit, lögner och påhitt. Och du C ligger nog i riskzon att bli stämd. Du fattar ju mycket väl också att det inte är något fejk eller manipulerat – utan att det är en mall/draft/utkast på omslag/reklambild som Pingis lade upp som bild nr 2 – som de fått innan tryck för att se layouten. VARFÖR skulle hon manipulera och vilja låtsas att Bella/deras reklam var på nr 1 2018. Alltså vissa korkade människor alltså som menar att varför skulle TRH skicka ”fel text” och ”dag 1 var väl för dyrt” ? eeeh – jäkla dårar… blir mörkrädd, stackars korkskallar. Och stackars Pingis att få så jävla massa skit och lögner. Du Camilla borde faktiskt skämmas som vinklar och drevar. Igår skrev du osanningar, felaktigheter och vinklingar och idag borde du istället rättat till och bett om ursäkt men nej istället fortsätter du….

  Svara

   Fast varför väljer man då att bemöta frågorna och kritiken med attityd som inte är i linje med ett professionellt beteende?
   PH hade kunnat svara sakligt på kritiken och sagt att bild 2 är en layout vi fick godkänna, därför står det fel datum istället för ”Skit i det, gillar du inte mitt flöde kan du dra!” och raderar kommentarer som inte stryker dem medhårs.
   Att göra business handlar ju om att förmedla en bra bild, men även kunna hantera kritik på ett professionellt sätt.
   Är det såhär hon behandlar sina kollegor och anställda förstår jag att folk slutar.

   Svara

    De är väl trötta på kommentarer från alla som tror blint på allt de läser här. Till slut brister det kanske?

    Obs! Inte på någons ”sida”.

    Svara

     Inte på någons sida för du var inte där? Eller….

     Svara

    Ja det var absolut korkat av Pingis att inte bara svara direkt så kanske hon sluppit skit, lögner och att korkskallar nu sprider skitsnack och lögner om dem. Men antagligen så fattade inte Pingis vad folk var arga på och klagade över – att de köpt reklam? Men sen fick folk för sig att hon bluffar och fifflar och manipulerat för det står en 1a och 2018 på ena bilden – hon hade förmodligen inte ens själv reflekterat över det. Men hur kan folk få för sig vissa saker det är ju hur stört som helst.. och P fattade nog inte ens själv vad vissa menade och fick för sig.. sen blev hon väl trött på dumskallarna och tjatet.

    Svara

   Och då var du här igen….😴 Ett tips: skär bort svordomar, versaler, skällsord och din konstanta användning av vissa ord (vinkla, osanning, lögn, skämmas osv) så skulle dina inlägg bli lättare att stå ut med. Du får gärna ha din åsikt och framföra den, men om du slutar hugga så ilsket och använda ett sådant aggressivt, otrevligt språk skulle fler ta till sig dina åsikter.

   Svara

   Här har du en länk till nr 1 från 2018: https://drive.google.com/file/d/1xn_hotI8ugokn64H41VP_bMRM-gP8Dln/view

   Jag ser då inte IL på första sidan, gör du?

   Svara

    Men Ebba.. ledsen att säga det men DU är en dumskalle. På riktigt?! Har du fortfarande inte förstått att de inte alls låtsas att Bella var på något omslag nr 1 2018 utan att det är en MALL från det numret som använts, det görs ett utkast innan tidningen går till tryck och det är det utkastet Pingis visat där det står nr 1 2018 som sedan ändrats till nr 5 2019 innan tryck av papperstidning. Du förstår -och ser- att numrerna ser likadana ut, ser du, samma layout alltså om du vet vad det är? INGEN har påstått att IL varit med på tidningen 2018.

    Svara

     Är du Pingis och Bellas räddare!
     Är de ditt mission här i livet att försvara dessa två damer?
     Vad får du ut av det? Och har de bett dig att försvara dem?
     ELLER är det kanske så att du gör mer skada en nytta? Med tanke på ditt uttryckssätt?
     Fnula lite på det vettja!
     Ha det! 😃

     Svara

     Att kalla någon dumskalle… wow, moget.

     Svara

   Kan man få en ålder på dig? Som du uttrycker dig skulle jag gissa på 13 år. Uppenbarligen vet inte Pingis om det är ett utkast eller ej, i så fall borde hon ha svarat det så hade saken varit utagerad. Det är så märkligt att just du vet hur allt var tänkt, eller hur IL menade när hon uttryckte sig lagom kryptiskt, har du direktkontakt med henne? Annars gissar du väl precis som alla andra?

   Svara

   Vov vov vov vov voff🐶

   Svara

  Pingis, verkligen fullblodsproffs på att bemöta kritiska kommentarer….

  Svara

   Ja, så otroligt professionell! Jag blir så impad!
   Hon kanske kan hålla någon kurs i ämnet också?!?

   Svara

   Pingis förklarar ny på insta att hon inte vill bli anklagad för att ha manipulerat bild nr 2 på Bella…kan ju begripas…men att hon inte förstår övriga frågor…köper jag inte.

   Svara

    ”nu” inte ny.

    Svara

    Hon får väl skylla sig själv, när hon hanterat allt så uselt inkompetent!

    Svara

  Min kommentar hamnade i modd..?

  Svara

  Cam snälla gör en stor sammanfattning på dem här människorna och det här bolaget så det är det första som kommer upp när man googlar bella. Så att dessa människor kan sluta lura folk på pengar. Det skulle vara en samhällstjänst

  Svara

   Vem lurar de på pengar?

   Svara

  På tal om Bella, vem var personen som satt till vänster i bild med hoodie på privatflyget? Barnens nanny?

  Svara

  Något är iallafall galet kan man tänka. Ett sista inlägg med samarbete
  på Bellas blogg vid 17-tiden igår. Sen inget inlägg efter det , vilket är ovanligt.
  Dessutom 49 kommentarer, men endast 7 st som gått igenom.

  Svara

   Du måste trycka fram fler kommentarer på knappen ”Hämta fler kommentarer”.
   Det har stått här bland kommentarerna flera gånger de senaste dagarna.
   Gäller att hänga med 🙂

   Svara

  Kan vi ta upp IL:s alkoholstopp? Hon dricker ju för fulla muggar i var och varannan story numera?

  Svara

   hur vet du att det inte är alkoholfritt?

   Svara

   Äsch, kan ju vara vad som helst i glaset.

   Svara

   Inte lätt att hålla Bellas speed utan att ta ett glas då och då. I synnerhet när champagnen flödar och bärs runt helt gratis. Jag skulle inte tveka att sträcka mig efter ett glas. Mums.
   Problemet är snarast att hon fortfarande påstår att hon inte dricker alkohol. Varför hon säger det vet jag inte. Är det för att med gott samvete kunna sälja aktierna i Guldkula kanske. Antar att varken Bella eller Pingis betalat något för dessa aktier (eller för fria hemleveranser av champagne) utan fått dem i utbyte mot mediaexponering.
   Men det är väl som med hennes kosthållning som visat sig tänja på alla begrepp.
   Det är väl endast en råbiff eller en saftig tournedos med béarnaise som hon skulle tveka inför idag. Allt annat verkar ju slinka ned 🙂

   Svara

  Knappast. Klart det är alkohol.

  Svara

   Ok bra då vet vi

   Svara

   Nej det är inte alls självklart att det är alkohol. Jag är själv helnykterist men folk tror ofta jag dricker alkohol just för att du inte kan SE på ett glas om det innehåller alkohol.

   Svara

  De aktuella nummren för 2019 hittar du här: https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-download-thrs-day-5-daily-1211605

  De aktuella nummren för 2018 hittar du här:https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-2018-download-thrs-day-5-daily-1111283

  IL finns med på nr 5 från 2019 och inget annat nr varken från 2019 eller 2018.
  Pingis använde nr 1 från 2018.
  De aktuella nr finns som PDF på ovanstående länkar för resp år.

  Svara

   De har inte heller påstått att IL varit med på nr 1 2018 eller annat nr än nr 5 2019. Haha asså jag orkar inte… INGEN har påstått, låtsats eller velat påskina eller försökt få folk att tro att IL prytt något av deras omslag 2018 – det var ett utkast på hur det kommer att se ut som Pingis la ut, det som sen blev nr 5 2019 i tryckt pappersformat. Inget annat. Hoppas du fattar nu Ebba.

   Svara

   numren

   Svara

  Är det ingen som har reagerat på uppslaget från den australienska tidningen där hon säger ”I am a role model and I think women in Australia have been looking for more role models”? Hon har gått vidare från de saudiska kvinnorna

  Svara

   Wow, hur störig får man va när man fiskar nya följare 😅

   Svara

   Men hahahahha omg… det där kan väl ändå inte gå hem. Någon måste verkligen skriva till The Australian and set some things straight

   Svara

  Bara jag som inte fattar någonting av den där löjliga kampanjen med RL? Lead lika a woman… och köp parfym som luktar rengöringsmedel? Och glöm inte att gosa med din unge framför kameran? Ta på dig peruken också! Vad i helvete?

  Svara

   Bästa idag alltså😂

   Svara

    Kul att man kan roa någon iaf!

    Men vad fan är syftet? Jag förstår ingenting!

    Svara

  Redigerade bilder är det i alla fall, tycker Bellas ben ser jätte konstigt ut. Som om någon bara klistrat in det där i efterhand.

  Svara

  Hahaha, pingis har tagit bort inlägget på instagram nu 🙈🙊

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.