Hur kan No 18 vara säkrare än Urban Escape?

Isabella Löwengrip har valt bort kontorsbyggnaden med företag som Spotify och med säkerhet som Fort Knox för att istället flytta in i No 18 vid Stureplan.
För den som inte vet vad No 18 är så är det en lokal med olika typer av arrangemang – hyr allt ifrån hela kontor till enskilda skrivbord eller varför inte bara ett konferensrum i några timmar?
Jag har pratat med några som har sina företag där och de menar att vem som helt i princip kan valsa in utan att ens behöva visa leg.
Det sitter mängder med influencers där så det kommer hela tiden bud dit, så det är minst sagt en hög trafik på folk.

Anledningen till att Isabella inte kunde vara kvar på Urban Escape var enligt henne att hennes säkerhet inte kunde garanteras från garaget och upp till kontoret.
No 18 har – mig veterligen – inte ens ett eget parkeringsgarage vilket betyder att så vida Isabella inte planerar att köra in och parkera i receptionen så vet jag inte hur det kan vara säkrare att parkera någon annanstans och sedan gå till kontoret. Så vida hon inte har en vakt med sig, men det hade hon ju i så fall kunnat ha även på UE så den teorin faller ju på sin egen orimlighet.

Jag tror helt enkelt inte Isabella har råd, och att hon vill distansera sig från Löwengrip Beauty så mycket det bara går innan eventuella negativa resultat blir offentliggjorda.

Uppd.
Okej, vi håller det sakligt. =)

359 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte hur Isabella kan fortsätta att hitta på saker, när sanningen ändå kommer fram tillslut. Hur orkar hon?

  Svara

   Kanske hon tror att hon lever i den världen? Vill inte kalla henne mytoman men hon kämpar på i den bubbla hon byggt upp. Faktiskt rätt sorgligt och ännu ett bevis att pengar inte betyder lycka🤔

   Svara

   Undrar vad det kommer att kosta att ta sig ur avtalet på svindyra galleriankontoret?

   Svara

    Jag har fått information (från en som tidigare var nära med IL) om att hon hade något avtal med UE att betala reducerad hyra under en period i början fram tills UE hade blivit fullt etablerade, så jag tror aldrig det var meningen att de skulle sitta kvar en längre period från första början.

    Svara

     Fast det är Nordic Tech House som sår på avtalet, inte IL.

     Svara

     Om det är sant så måste det ju stå väldigt dåligt till med ekonomin då de inte ens har råd med den reducerade hyran? (Tänker inte ens underhålla påhittet att säkerhetsaspekten är det verkliga problemet. 😂)

     Svara

      Jag undrar dock hur UE ser på att IL går ut offentligt och säger att de ”inte fått vad de blivit lovade” och att säkerheten brister (när det förmodligen inte ens är problemet/anledningen till att de flyttar)

      Svara

       Fast egentligen så tror jag inte hon sagt att säkerheten brister utan säkerhet för henne alltså just för henne, att hon inte kände sig säker pga någon anledning, sen finns det ju kanske flera anledningar till att de inte ville vara där. Det vinklas mycket här.

       Svara

        Jo fast hon skrev ju hon inte var nöjd och inte fått vad hon blivit lovad så visst blev de slängda under bussen.

        Svara

   Hur vet du att hon hittar på??

   Svara

   Det är ju faktiskt hennes ensak om gallerian blev för stort och för dyrt för henne! Hon äger ju ingen kedja såsom Lindex/Kappahl utan frontar oftast andras märken! Ömalm ligger ju ochså närmare Lidingö! Sedan om hon har tänkt sig dubbelboende till hösten
   Är det väl inte så konstigt att hon måste skära ned i sin budget, även med anställda
   Hon är faktiskt ensamstående kvinna! Jag tycker att det räcker nu! Om hon shoppar loss och flyger upp sina pengar! Let her do it

   Svara

    Tillåt mig asgarva – ”hon är faktiskt ensamstående kvinna” just den meningen kan man använda om tusen-miljontals andra men Isabella – njaaäääeee…

    Svara

     Å inget är väl hennes ensak?

     Svara

    SJUKT stor skillnad mellan vara ensamstående och singel mamma. Hon är verkligen inte ensamstående. Snarare Odd som är det och hon är en umgänges förälder.
    Kan folk lära sig skillnaden då det faktiskt är enormt stor skillnad.

    Svara

  Nu är det väl inte hur många följare man har som avgör om eller hur många stalkers man har, eller i vilket behov av säkerhet man är.

  Just saying. Rätt ska va rätt, även när det gäller Blondinbella.

  Svara

   Spot on gurl! Kenza har inte suttit i rättegång eller har flertalet polisanmälningar mot stalkers. Snacka om att Camilla förminskar det som Isabella har varit med om och resulterat i flera polisanmälningar och en (?) rättegång.

   Svara

    Om man har en Stalker efter sig så lägger man väl inte ut varje steg man tar på sociala medier ? Hon är som en öppen karta denna hysteriska människa . Undrar vad hon ska ljuga om när hennes luftslott rasar 🤔 skylla på vem ?

    Svara

   Svar i modd, varför? Går inte att kommentera här längre så himla trist.

   Svara

    Men ta det lugnt, varför gorma om mod när svaren ändå dyker upp efter ett tag. Andas! Och tänk på vad du skriver, kanske… Jag hamnar aldrig i modd. 🤷‍♀️

    Svara

     Efter ett tag? Cam är ju nio timmar efter oss.

     Svara

     Har heller aldrig hamnat i modd tills det att jag skrev C*milla. Känns mer som att C*milla vill granska kritiska kommentarer innan de publiceras, just sayiiin

     Svara

      Men hur ska hon på förhand veta vilka kommentarer som är kritiska? OK att hon har filter som gör att vissa kommentarer fastnar pga vissa ord. Men annars är ni väl ändå tomtar om ni tror att kommentarerna fastnar pga innehållet? En sak om hon går raderar i efterhand.

      He, nu ska vi se om denna kommentar blir godkänd (9.24)

      Svara

       woppa! där var hon snabb godkänna min kommentar!!!

       (ha ha ha ha)

       Svara

       Hur tänkte du nu? Självklart kan man spärra vissa ord som exempelvis är negativt laddade för att hon i förväg ska kunna granska kommentarer? Det är väl ganska uppenbart att modereringsverktyget kan användas på det sättet. Är du en tomte? Som i detta exempel ovan så fastnar ordet C*milla i modd och jag ser inget syfte med att sätta sitt egna namn i modd, om man inte i förväg vill granska dessa kommentarer.

       Svara

        Ja eller om hon vill hålla koll om nån t.ex. ställer en fråga eller riktar ett påstående direkt till henne. 🙂 Så riskerar hon inte att missa det eftersom hon måste in och godkänna.

        Svara

        Ja men vissa vill ju ha det till att kommentarer som är kritiska moddas. Vissa ord, självklart att de moddas. Men åsikter? Hur ska C i veta innehållet i en kommentar?

        Svara

         Nej det vet hon såklart inte, därför sätter hon ju _personer_ som ofta är kritiska i modd.

         Svara

          jaha, ja jag blir ibland moddad ibland inte och är sällan särskilt kritisk så jag trodde det berodde på slumpen

          Svara

          Ja och så raderar hon ibland kommentarer som avslöjar henne och som inte smeker henne medhårs.

          Svara

           Du har aldrig avslöjat någonting, du smickrar dig själv om det var vad du ville antyda.

      Äsch jag hamnade i modd när jag skrev om ost. Är väl bara för de där fåniga spam kommentarerna ska fastna. Är ju inget JÄTTEPROBLEM precis.

      Svara

       Ost! 🧀😁 Fy sjutton alltså… Känsligt topic! 😬😂

       Svara

     Nej, det där med att tänka på vad man skriver stämmer inte. Jag brukar inte vara otrevlig, men jag har hamnat i modd flera gånger.
     Dessutom kan det ju vara så att man ”gormar” för att folk ska veta att det kommer komma ett svar. Det är faktiskt rätt trist när man tar sig tid att skriva och vill vara med i en diskussion och kommentaren inte publiceras på flera timmar.
     Så din🤦🏻‍♀️ kan du behålla för dig själv, tycker jag.

     Svara

      Men haledudane då…

      Svara

       Va?

       Svara

   Visserligen inte… Men det känns bara osannolikt att hon ska råka ut för idioter var och varannan dag när andra inte gör det typ nånsin. 🤷‍♀️

   Jag tror bara att hon överdriver för att verka speciell – precis som hon gjort om mycket, ända sedan bloggen startade.

   Svara

    Jag bor på samma busslinje som en tidigare partiledare och statsministerkandidat och ser henom ofta på bussen på morgnarna. Om hen kan åka buss, varför inte Bella?

    Svara

     Honom.

     Svara

      Uppenbarligen inte. Hen.

      Svara

      Henom.
      Hen, henom.

      Svara

       Honom.

       Svara

     jag är helt okänd men kan inte åka buss eller tåg pågrund av andra anledningar än att bli igenkänd. Jag får panik av bara tanken på att sitta instängd med okända människor som kan ha vad som helst i fickorna och utan att kunna stiga av när jag vill. Har råkat ut för både det ena och det andra i kollektivtrafiken, blandannat knivmördare, vilket har lett till att jag har bestämt mig för att jag klarar mig bra utan att utsätta mig för det fler gånger. Jag antar att människor har olika skäl till varför man gör eller inte gör olika saker som normen inte har några problem med.

     Svara

    Men det där är ju så lågt, och okunnigt. Det finns personer som tyvärr ofta råkar ut för idioter, som blir förföljda och som drar till sig skumma typer – jag är också en sån tyvärr som tyvärr drar till mig obehagliga typer och blivit förföljd – medans andra aldrig råkar ut för det. Sen att vissa är bekväma med att åka buss – känd som okänd – och andra inte är bekväma med det ja det är inget konstigt. Sjukt dåligt av er att skamma det och att jämföra olika personer och vad olika personer kan och är bekväma med.

    Svara

   Ingen jäkel skulle bry sig om Bella satt på bussen 😄

   Svara

    Du tror inte morgonpendlarna, farbröderna, vovvarna eller busschauffören skulle gå bananas?! 😹😹😹

    Svara

     Hahaha ska vara dom då 😁

     Svara

     Är det någon här som provat någonting ur Bellas Intant Glow serie? Tvål, Glow Drops, Whipped Cream (??), Glow Mist eller ansiktsmasken? Jag är nyfiken, namnet ligger ju rätt i tiden (bortsett från att kalla en kräm för vispad grädde). De enda recensioner jag kan hitta är från Lykos anställda (litar inte på att dom är objektiva) och det fanns inte enda del från den här serien varken på Törminal Fajv eller på Ålands färjan. Jag vill bara veta om dom är bra och värt att ha. Det enda jag någonsin köpt från Löwengrip var en handkräm, för att den fanns och jag var desperat. Jag tycker att den är helt ok – nen inte lika bra som min trogna favorit HTH från ICA. Finns det någon här som har provat och vågar komna med en ärlig recension? Eller som vet var jag kan hitta trovärdiga åsikter om den nyaste (kanske även den sista?) serien?

     Svara

      Jag är inte helt säker på om det var intant glow eller deras andra serie, men jag har testat deras mist. I början så gjorde den ingenting egentligen, så la den i lådan och använde inte på ett tag. Sen när jag tog upp den igen efter någon månad så fick jag nästan som en allergisk reaktion av den. Jag blev alldeles röd och det började svida i ansiktet, så då slutade jag använda den helt. Jag har inte överdrivet känslig hud, men inte heller den mest tåliga.

      Svara

       Åh, för tre/fyra år sedan kunde du reklamera den och få svar ”det är fel på din hy”

       So fun 😂

       Svara

      De innehåller knappt några aktiva ingredienser iaf, så är du ute efter någon mer långvarig effekt har du kommit fel.

      Svara

       Ja, är typ mindre än 1% vitamin c, så det så kallade glowet kommer från eventuellt glitter i produkten. Dvs typ som en flytande highlighter. Mer smink än hudvård.

       Svara

      Tycker alla produkter jag använt från löwengrip varit jättebra, har även använt en del från nya glow-serien och tycker det är riktigt bra produkter. Så testa Lotta.

      Svara

       Jag har också testat (lånat av en vän), och jag skulle istället rekommendera dig att använder ett riktigt hudvårdsmärke. Be t.ex. om hjälp med att hitta något som passar din hy på Skincity eller dylikt.

       Svara

      Jag har haft en LCC-deo. Visst, den var bra. Helt ok lagom neutral doft. Köpte den på en rea och det var det överdrivna priset som gjorde att jag inte köpte om den. Tyckte den var likvärdig (alltså bra!) med Bats, som kostar 35:-

      Svara

     Jo. Alla män blir ju besatta av Bellan, det sa hon i en intervju nyligen.

     Svara

      Haha säkert. Tror inga män i min omgivning ens skulle känna igen henne om de mötte henne på gatan.

      Svara

       Det är väl svårt att missa IL om man går förbi henne på gatan så som hon ser ut nu? Möjligtvis när hon var mer naturlig, men nu? Dessutom har hon antagligen en fotograf som hänger efter henne och en stylist som ska pilla i håret vid diverse lämpliga och olämpliga tidpunkter. Inte nåt man ser på gatan varje dag.

       Svara

        Kanske inte missa henne, men jag kan definitivt tänka mig att många ej vet vem hon är.

        Svara

    Nej det är möjligt 9:20 eller så skulle någon kanske göra det tyvärr och börja stirra eller spotta vem vet, sen kan det ju vara så att det känns obehagligt för Bella även om nu ingen skulle bry sig. Men konstigt att någon alltid här påpekar om de sett henne någonstans och folk tar paparazzibilder när hon stod på en flygplats i platta skor osv…. men ingen skulle bry sig om henne på en buss🤔

    Svara

    Jooo jag !!!
    Åh där är världens mäktigaste kvinna !!
    Autograf och resten av dagen skulle jag bara sitta och ” himla med mina ögon .
    Tänk att få träffa världens mäktigaste kvinna . Nu fattas det bara att träffa världens mäktigaste man ? Påven 🙏

    Svara

   Åhhhh så tråkiga sådana här svar är.
   ”Du måste ha något personligt mot Isabella”.

   OCH?? Ja Isabella är en människa många stör sig på för hon verkar helt jävla verklighetsfrånvänd. Hon visar en bild av sig själv som störst, bäst och vackrast. Finns ingen ödmjukhet alls. Hon verkar så fruktansvärt långt från sympatisk, jordnära och gullig som man ju såklart vill att ”kändisar ska vara”. Dessutom ljuger hon och ändrar åsikter stup i kvarten!
   DÄRFÖR stör man sig på henne!

   Avundsjuk? Ja kanske. Trots att jag ogillar hur hon beter sig så skulle jag också vilja ha hennes hus, bilar och kunna resa 7 ggr varje månad till NY, Spanien, Frankrike, Italien osv. 👋

   Det finns absolut ingen influencer som ens är i närheten av Isabella och det kontent hon ger. Hon gör ju bort sig konstant. En sak är säker iaf. Hon skulle bli en urusel skådis. Hennes hysteriska skratt, slängande med det slitna gula håret och oftast iförd tantkläder och titt in i kameran i varje filmsnutt under instastories…så mycket skämskudde!! 🙄😂🤦‍♀️

   Svara

    Hon är en lika duktig skådespelare som Gunilla Persson.

    Svara

     Hon är faktiskt ganska lik Gunilla på många plan nu när jag tänker efter 😅😅😅.

     Svara

      Gunilla är snällare och en bättre människa. Hon tycker om djur.

      Svara

     Ärligt talat.. om jag ska gissa nu då
     .. så tror jag att Gunilla Persson är en riktigt bra skådis faktiskt 😉

     Svara

      Det är det som är lite otäckt med henne, om hon skådespelar hela tiden, karaktären Gunilla Persson liksom.. Men på något sätt gillar jag henne för att hon verkar på riktigt bry sig så mycket om sin sjuka mor. Det är inte ett litet jobb att ta hem en dement kvinna till andra sidan jordklotet med osäkert stöd av vården.

      Svara

    Var hon inte med i en film för länge sedan? Orion?

    Svara

    Fast byta åsikter gör många och Bella ljuger inte mer än andra. Bella är ju ödmjukhet på så sätt iaf att hon är tacksam, att hon pushar andra, ger komplimanger och visar andra uppskattning, delar med sig av tips och råd och hon är trevlig, positiv och glad. Hon är trevlig mot folk och håller inte på med att försöka sänka andra eller mobba andra. Hon är nog den influencer som är trevligast faktiskt och inte hållit på med smutskastningar av andra lika mycket som andra influencers har. Tycker hon är mer mogen på många sätt.

    Svara

     Anonym / 14:59 Inte hållit på med smutskastningar?? Hon slängde H rakt under bussen. Har insikt i vad som hände och hon hade verkligen inte behövt skriva ut allt som hände (ENLIGT henne) på bloggen. Hon har pikat Odd en hel del, smutskastat transpersoner och gud vet vad mer om kläckt ur sig. Andra kan säkert addera en del till listan. Hon kan säkert vara en trevlig person men min uppfattning är tyvärr inte den.

     Svara

      För att inte tala om hur fantastisk hon är och alla andra som ligger på soffan och tittar på netflix medans hon BYGGER BOLAG.

      Svara

      Hon har ju snackat en del illa om sin egen familj, så jag håller med ”h”. Pappan t.ex. och hela hennes uppväxt för den delen är ju bara ett verktyg för henne att forma sin egen falska fasad.

      Ni vet, hon var ju nästan gatubarn innan hon jobbade ihop sin första miljon som tolvåring och då köpte lägenhet för att komma bort från sin pappa som sålde hennes kropp på gatan… Eller hur det nu var. Historian blir ju värre för varje gång haha!

      Svara

     ”Hon är trevlig och ljuger inte mer än andra” 😂😂😂😂😂

     Svara

    https://netstyle.se/charlotta/2019/05/21/vilka-influencers-inspirerar-dig/

    😅 vem kan hon syfta på som inte INTE inspireras av? Spot on

    Svara

   Kenza framställer väl sig som så mkt rarare också. Provocerar inte å håller på.

   Svara

  Detta börjar kännas mer och mer personligt.. Och löjligt.

  Svara

   Du är löjlig och Bella är mytoman 👌

   Svara

  Hon kan inte erkänna att hon inte har råd, det skulle få hela bilden hon byggt upp kring sig själv och sitt lyxliv att rasa. Men det lär den göra tids nog ändå, mot hennes vilja.

  Svara

  Det ligger verkligen en hund begraven här. Varför stannade de inte kvar på det gamla kontoret? Allt detta känns mycket märkligt, nästan som nästa steg mot avveckling av företaget? Alltså Löwengrip Beauty.
  På nya stället skulle hon ju ha en egen walk in closet, sminkrum, butiksyta osv. Nu hyra in sig tillfälligt på ett ställe fullt med en massa andra verksamheter? Något är onekligen på gång och det verkar inte positivt.

  Svara

   Skattemyndigheten kanske!

   Svara

   Hon sa ju själv i sin frågestund på instagram att hon kommer göra två exits inom kort, den ena guldkula – den andra NTH skulle jag tro

   Svara

    Behøver hon få loss kapital tro?

    Svara

    Aktierna i Guldkula kan väl knappast vara värda något?
    Bolaget har aldrig visat vinst och 2017 lyckades man förlora över två miljoner på en halv miljon i omsättning.
    Nej, det verkar mest vara någon form av crowdfunding så varför skulle någon köpa dessa aktier av andra aktieägare?
    Vill man ha deras champagne går den att beställa på Systembolaget.

    Svara

   Mer global satsning, de är på resande fot mycket och behöver således inte ett stort fast kontor. Smartare att lägga de pengarna på annat.

   Svara

   Jag börjar tro att det aldrig var ILs intention att flytta in i UE. Hon höll dörren öppen för att skapa hype och content. Sedan är frågan hur öppen hon var med det till NTH som nu letar hyresgäster att fylla på med.

   Svara

    Förmodligen har AMF Fastigheter skrivit fler kontrakt med hyresgäster till Urban Escape på grund av att Spotify, Microsoft och EQT flyttar dit jämfört med de kontrakt som kan ha tillkommit därför Löwengrip & Co sades ha tecknat avtal.
    Hyran är så hög i Urban Escape att endast seriösa företag med mycket god ekonomi kan hyra där. Sådana företag bryr sig inte om vart Bella och Pingis flyttar sina små bolag. Jag har svårt att tänka mig att AMF Fastigheter haft reklam i tankarna när de gick ut med att Löwengrip, NTH och Hermine Hold skrivit avtal.

    Svara

     Håller med

     Svara

   De hade förmodligen bara ett tillfälligt kontrakt/rivningskontrakt innan och var tvungna att lämna. Om NTH inte hittar nån ersättare lär de snart försättas i konkurs, de har ju knappast några nämnvärda intäkter att betala hyra för.

   Svara

    Ja, hela kvarteret där Sturegallerian ligger ska byggas om och renoveras.
    Ägare är sedan 2006 Abu Dhabi Government Investment Authority.
    Löwengrip & Co hade ett tidsbestämt kontrakt och säkert en reducerad hyra.

    Svara

     OT men varför låter vi UAE köpa upp dyrbara lokaler i Sverige?

     Svara

      Fattar inte heller det. Speciellt med tanke på planerna att riva allt (förutom fasaden som är skyddad)…

      Svara

   Kan ha fel nu men var inte det ett rivningskontrakt?

   Svara

  Förstår verkligen inte varför hon inte bara kan säga att det blev för dyrt? What’s the big deal? Hon har knapot en halv miljon följare. Av kontot att döma verkar stor del vara köpta. Alla vet ju att hon inte har råd med den livsstil hon lever.

  Det känns verkligen som en PR-kupp just för att människor ska reagera. Sedan att de reagerar negativt bryr hon sig säkert inte om.

  Det är så intressant att hon är så öppen med hur hon driver business och försöker få sig själv att framstå som en som genomskådar allt. Speciellt eftersom den taktiken också verkar bli hennes fall.

  Svara

  om man ska ljuga ihop något kan man väl iaf ljuga ihop något bra? head of lies and manipulation, var är du?!? trodde detta var ”sista stora grejen” hon behövde simon för, att ljuga ihop något bra, men sen gick det som det gick..

  Svara

   Tycker inte att man måste ljuga… inte ens bra. Har noll förtroende för folk som ljuger, manipulerar och inte äger varken empati eller självinsikt. Kan man inte leva i sanningen har man valt fel väg.

   Svara

    +1

    Man ska aldrig ljuga.

    Svara

     …och härinne ljugs det ju inget, inget spekulerande, gissningar, vinklingar, överdriv och rena lögner och påhitt.

     Svara

      Anonym 15.05 jag förstår du menar den som kallas stollis? Håller med dig där 👍😉

      Svara

      Är ju dock antagligen ingen här inne som gjort en business och tjänar pengar på grund av manipulation och lögner. Att t.ex. överdriva besöksstatistik känns inte riktigt om ett smart move om man vill bygga en stabil och trovärdig samt lång karriär där man är beroende av att följare lägger pengar på ens produkter.

      Svara

  Jag är ärligt trött på allt om Bella. Jag sk.ter helt i var hennes kontor är, och att Camcam ”pratat med några som säger”.

  Svara

   Synd för dig. För mig är inläggen om Blondinbella den enda anledningen att jag ens tittar in på bloggbevakning.se så att…

   Svara

    Samma här! 😃

    Svara

    Samma här, heehee

    Svara

    Jag också. Följer inga influencers och tittar inte på TV så vad andra gör struntar jag i. Men cirkus Bella är roligt.

    Svara

     Japp håller med!

     Svara

   Jag ser verkligen fram emot Bella-inläggen här, jag vet knappt vilka de flesta influensers här är annars

   Svara

    Exakt!

    Svara

    Ja men samma här 🙂

    Svara

   Jag sitter själv där ibland och har en s.k flexibel kontorsplats som jag kan använda när jag vill, kan intyga att den 20-åring som sitter i repan och kokar kaffe samt hanterar posten kanske inte har det största säkerhetsansvaret/tänket precis om det nu är något man är orolig för. Stor rullians av olika människor som kommer och går och många medlemmar som sitter både där och på deras andra lokaler. Så är man stalker så kan du ju bara skaffa ett medlemskap så är saken biff!
   Dessutom sitter Elaine Eksvärd, Bellas fd. vännina på samma adress. Akward!

   Svara

  Löwengrip Beauty verkar också ha tagit sin lilla kvarvarande personalstyrka och installerat sig på No 18.
  Såg något om det på Pingis Insta.
  Men hur ska det bli på Urban Escape? Nordic Tech House kommer aldrig att klara hyran på egen hand och Hermine Hold lär knappast plocka upp notan som Bella och Pingis sprang ifrån.
  Undrar när någon kommer att ta bladet från munnen och tala sanning om hur det egentligen ligger till.
  Tills vidare får vi njuta av Bellas eskapader i Cannes. Skådespel för folket som det hette i gamla Rom 🙂

  Svara

  Varför hamnar ”allt” i modd nu plötsligt?
  Det flöt ju på bra några dagar…

  Svara

  Men om hon skulle vilja distansera sig så skulle väl beauty ha suttit kvar? Men enligt bloggen så är det ju beauty + invest som flyttar till no18 och nordic tech house som sitter kvar?

  Svara

  Kanske old news. Daniel Redgert säger i senaste ”Redgert&Dietz” (vid 24.00 in i podden) att Bella endast har en kontorsplats i New York, på samma ställe som han och en till svensk har.

  Inte riiiiktigt samma sak som ett kontor 😇

  Svara

   det vet vi ju redan 😊

   Svara

    Inte jag 🙁

    Svara

    ”Vi”

    Tala för dig själv.

    Svara

    Tala för dig själv

    Svara

    Ja, N skrev ju ”Kanske old news”. Får man inte säga samma sak som någon annan redan har sagt längre? Det här kommentarsfältet kommer att dö ut.

    Svara

   Bella har inte heller påstått att hon har ett eget kontor där utan just en kontorsplats.

   Svara

  Tycker jämförelsen med Kenza och Bella är att shame offret lite. Min kompis råkade ut för en stalker, hon är inte känd alls men jobbade på en bar och en kille där fick för sig att de hade något som ingen annan hade. Tillslut vågade hon inte cykla till jobbet nå mer, men jag kunde ju cykla till samma jobb i baren. Men måste ju helt klart ha varit min kompis fel att just hon inte vågade cykla..

  Svara

   Nu läser du in mer än vad dom står 😝

   Svara

    Nja jag håller med lite, nånstans, att jämföra med nån annan är egentligen inte riktigt rätt. MEN det handlar ju framför allt om trovärdigheten, i det här fallet.

    Svara

   Men din kompis kanske inte har en tioårig historia av att ständigt hitta på och överdriva om sådana saker? Handlar ju om trovärdighet.

   Blondinbella har ljugit i sin blogg sedan dag ett – på den tiden om alla coooola fester på Stureplan. Och idag om hela hennes liv som lite bättre än alla andra (världens snart mäktigaste..!). Allt är kryddat med överdrifter som ofta snuddar på rena lögner, till den grad att folk (många) inte tror på henne längre.

   Svara

    Men lägg ner nu! Hon har inte ljugit om stalkers, det finns bevis i form av bilder, polisförhör och rättegång så bara lägg ner! Hon kan mycket väl ha torgskräck som hon säger och känna obehag i olika situationer bland mycket folk det kan man förstå. Kenza är väl inte hatad och har galningar efter sig som försöker sätta käppar i hjulet och vill se henne på botten. Inte heller har hon haft ovälkomna män som hälsar på hemma.

    Isabella hittar inte på och överdriver inte mer än andra. Här kryddas det ju ständigt med överdrifter, vinklingar och rena lögner – det verkar okej här ju och när andra gör det?

    Svara

     😄

     Svara

     Lol

     Svara

     Men hela hennes första affärsidé gick ut på att hitta på ett liv som inte var hennes eget och blogga om det. Hon har erkänt att hon ljög ihop allt för att göra bloggen intressantare. Kolla Youtube där föreläsningen finns upplagd.
     Hennes liv idag hänger inte ihop vilket är en konsekvens för den som förvränger verkligheten i tid och otid.

     Svara

     Du skämtar eller är ironisk?

     Svara

     Du vet inte om Kenza har haft stalkers efter sig. Skillnaden är att Kenza skulle aldrig föda en stalkers ego och berätta om det utan lösa det offline.

     Svara

     Gäsp!

     Svara

    Boy – jag håller med dig (jag är anonym som skrev första kommentaren). Absolut är Bellas trovärdighet påverkad. Men bevis finns också från att hon haft stalkers. Jag förstår inte varför de byter kontor utifrån säkerhetsperspektiv, tror som många andra att det gäller ekonomin. Men sista jämförelsen hade kunnat skippats.

    Svara

   Du har alldeles rätt i det! Jag tycker dock att det är relevant att fundera lite på om IL ljög om varför de flyttade ifrån de nya lokalerna, det verkar inte som att anledningen var säkerheten. Och jag är 100 procent övertygad om att hon skulle kunna åka buss om hon ville det.

   Svara

    Tror jag också. Jag tror visserligen IL har fler ”haters” pga hennes provocerande natur och frispråkighet, men som jag tidigare kommenterat är jag rätt säker på att Kenza och andra influensers också har Skillnaden är att de inte skriver om det eller visar upp det som någon slags statussymbol, eftersom man INTE ska göra det.

    Svara

     Fast du har fel – att inte säga någonting då låter man ju stalkern hållas, men att göra den uppmärksam på att andra vet och håller ögonen öppna – ja det kan skrämma bort så det är inte alls fel att göra det, tvärtom. IL har fler haters pga av denna blogg också, för att vissa blir triggade av vad de läse här och vad C skriver – det triggar igång vissa till att hata. Man ser ju att folk som hatar kommer härifrån, både på blogg och instagram. De som hatar som värst och är ihärdiga med skit på IL:s och PH:s instagram hittar man på C:s instagram också, föga förvånande.

     Svara

      Men va? Jag har hört att man tvärtom INTE ska ge uppmärksamhet till diverse idioter precis som den andra anonym säger ovan… därför att det är det de vill. De känner sig lyckade om de får en reaktion typ.

      Svara

       Man ska väl inte bemöta utan ignorera så långt det går. Självklart är poliskontakt ok, men liksom kanske inte basunera ut det som en statusgrej på sin blogg…

       Svara

       *Stalkers, skulle det stå innan ”Skillnaden” men det tror jag ni förstod 😛

       Exakt. De ska inte få uppmärksamhet/reaktioner. Då kan det eskalera. Sen hade man såklart önskat att polisen tar tag i anmälningar om stalkers ordentligt.

       Svara

      Att frågasätt hennes lögner är inte att hata, väx upp!

      Svara

      Stalkers har ofta en lite förvrängd verklighetsuppfattning, de kan till exempel uppleva att de verkligen har en relation med offret och därför brukar man ge råd om att INTE uppmärksamma stalkern på något sätt, det är tyvärr som att lägga ved och slänga lite tändvätska på brasan.

      Svara

       Nej inte uppmärksamma som i att börja prata med dem MEN att göra dem medvetna om att polis och andra vet om att de finns är inte fel, tvärtom bra då det kan skrämma iväg en stalker. Det där med att stalkers och troll vill ha uppmärksamhet i media som vissa skriver är bara löjligt, det är bullshit. Tror en del missförstår vad ge uppmärksamhet är och menas i vissa fall.

       Svara

     Fast det är väl inte haters som är säkerhetsrisken, har aldrig uppfattat att det är de som tycker illa om henne som stått för stalkingen utan killar som blivit ”kära” och fixerade.

     Svara

   Kenza sa ju i sin podd att hon bara för några veckor sedan hade några Ukrainska fans som ringde på dörren till hennes privata bostad för att de ville träffa henne. De hade alltså letat upp hennes address och stått i porten och väntat på att någon granne skulle gå in/ut för att kunna bli insläppta. Ändå kan hon åka buss….

   Svara

    Oj men då måste hon ju ljuga, då ljuger hon väl för uppmärksamhet.. eller.

    Svara

  Nordic Business Forum:

  Swedish-born Isabella Löwengrip is the youngest and most influential social media star in the sphere of empowering female entrepreneurs and supporting women’s work-life balance. In March 2018, she was named the “Most powerful businesswoman of the year” by Swedish business magazine Veckans Affärer.

  Isabella will be speaking at both Nordic Business Forum Sweden and Nordic Business Forum Norway 2019. She will discuss influencer marketing, thought leadership, and other lessons she has learned from her entrepreneurial journey.

  She opened up to SAS about her thoughts on the award and her story. Learn why she is going to be the next Estée Lauder and how she aims to empower others.

  Who is Isabella Löwengrip?
  Swedish-born Isabella Löwengrip is the youngest and most influential social media star in the sphere of empowering female entrepreneurs and supporting women’s work-life balance. Veckans Affärer proclaimed Isabella Löwengrip Sweden’s most powerful businesswoman in 2018. Today, the 27-year-old entrepreneur has more than 1.5 million readers a week and has completely changed the way people perceive entrepreneurship, influencer marketing, and female self-fulfillment. Isabella is a multi-entrepreneur with more than 50 employees and has, over the last four years, managed to create the fastest growing beauty company in Sweden, to name just one of her many success stories.

  Twitter – Maria Sillanpää |@sillanpaamaria 7 maj
  ”We know that we constantly have to publish content which makes people very happy, very angry or very upset” says @lowengrip with almost half million @instagram followers.

  Svara

   ”and has completely changed the way people perceive entrepreneurship, influencer marketing, and female self-”fulfilment”
   OMG skulle vilja se lite källor på det här ordbajseriet. De flesta i Sverige vet ju knappt vem hon ät men hon har ändrat vårt sett att se på de här sakerna? Är det en journalist som skrivit detta?
   Jaja, fick mig ett gott skratt till mitt morgonté.

   Svara

    Allt ovan alltså 😂😂😢😢 ”Completely changed the…”?! Åh gud jag vet inte ens var jag ska börja, helt absurt faktiskt.

    Svara

     Alla dessa tidningar och företag är ju lika illa som henne. De vill helt enkelt sälja biljetter, då räcker det inte att presentera en talare med ”medioker”. Det har ju verkligen fått en att inse att man ska ta alla achievement, hyllningar och priser med en stor nypa salt dock

     Svara

    Jag är 100 på att Isabellas presentation har skrivits av en anställd.

    Svara

   hon har nästan samma text på sin linkedin.

   ”swedish-born” 😂😂 varför inte bara ”swedish”?

   Svara

    haha ”swedish-born” aldrig sett någon skriva så. Hela texten skriker direkt översättning från Svenska.

    .. och nästa Estée Lauder? Snälla, ge upp.

    När ska Löwengrip förstå att det spelar mindre roll om ditt företag gör soppåsar, diskmedel eller plastskedar så länge företaget tjänar pengar? Hon krigar så fruktansvärt hårt för att vara i ”finrummet” och glömmer att då te.x Estée Lauder funnits sen 1946…………………………………..

    Svara

    ”Swedish born” skriver man väl endast om personen bott i ett annat land sedan i ett antal år. Inte om man bor kvar i sitt födelseland! 😂

    Svara

     Ja, så kan man säga om t ex Malin Akerman och Victoria Silvstedt.
     De har gjort karriär utanför Sverige och inte alla i utlandet vet exakt från vilket land de härstammar.
     Men Bella är än så länge ganska okänd internationellt även om hon kämpar för att ta nästa steg i karriären.

     Svara

    Känns lite som GOT. Ironborn!

    Svara

   Så lite kortfattat, Isabella Löwengrip, Sveriges mest kraftfulla affärskvinna 2018, har mer än 1,5 miljoner läsare i veckan, har helt förändrat hur människor uppfattar entreprenörskap, påverkar marknadsföring och kvinnlig självuppföljning, är en multi entreprenör med över 50 anställda och med nästan en halv miljon instagram anhängare???? Ja herregud, hon hade inte kunnat skriva det bättre själv.

   Svara

    Mäktigaste, snarare än kraftfulla. 🙂

    Men ja… Hon har åstadkommit enorma grejer. Speciellt med tanke på att människor i min närhet inte vet vem hon är, alternativt kallar henne för ”den där blonda bloggerskan som bloggade för några år sen… finns hon än alltså!?”

    Inte mycket till inflytande vad jag kan se. Mer än hos hennes relativt begränsade nich med följare då.

    Svara

    ”Och hennes brand fokuserar på sustainability och hemmaodlade ingredienser… ”

    Hahahahhaa

    Svara

   Märklig agenda av vuxna människor ”Jag har en idé; Bella ska flyga jättemycket och konsumera lika mycket, detta trots att klimatet mår dåligt. Det kommer göra folk jättearga. Gud vilken rolig idé och massa klick det ger!” ….liksom…hade det varit naiva tonåringar som kläckt det där så hade man förstått bättre men detta? Vuxna personer? Som driver företag? Alltså,…?!

   Svara

  Ville bara dela med mig jag har kontot Munckiiin på Instagram att jag verkligen gillar inte siffran 13 så jag måste ha siffran 14 t följare och ja jag köper de flesta så nu vet ni hur ni kan gå bra samarbeten med diverse företag. Mig sponsrar Lekmer, Babyshop.se mfl 😉

  Svara

   Vilka goals…. Glöm inte att du måste skatta för produkterna bara.

   Svara

   Köper du även denna text och klipper in?
   Bedrövlig svenska..

   Svara

   Det var det mest generiska flödet man kan tänka sig. Skulle lätt kunna skapas av Instagrams eget AI, noll originalitet eller personlighet.

   Svara

    Det måste vara NTH som testkör 2.0 av Löwengrip roboten..

    Svara

     Jaaa😂

     Svara

  Ja har du tur så kommer du en dag få rätt i att hon lämnar något av företagen. Vet inte hur många månader jag läst nu att ”korthuset ska rasa”, företagen ska gå i konkurs (hoppas jag verkligen inte då jag köper min hudvård därifrån) och att Isabella ska förlora allt.
  Kan inte förstå hur man kan önska en annan människa så mkt olycka? Allt för att få säga ”vad vad det jag sa”.

  Svara

   Nope. Inte för att få säga ”vad var det jag sa”. Utan för att jag helt enkelt inte är så genomgod, att jag kan önska nån fortsatt lycka efter att de betett sig så respektlöst mot mig/sina läsare/fans under så många år.

   Svara

    😂

    Svara

    Oj det var inte illa att önska en familj (för det blir en familj som drabbas) så mycket olycka för att ni anser (med väldigt luddiga bevis och kryptiska källor) att inte hon är helt fullständigt ärlig. Har hittills inte sett en enda influencer som är det, så då kommer du/ni ha många korståg framöver. Vilken energi detta måste ta.

    Svara

     ”Så mycket olycka”? Vad vet du om just hur mycket eller litet olycka jag önskar henne. 🤷‍♀️ Drabbar det hennes familj är det hennes eget problem och inget jag förlorar nattsömn över.

     Jag följer/följde aldrig någon annan s k influencer (bloggare, kallade vi det på den tiden🙄) så nä… Och korståg, haha lugna sig lite nu va. 🤦‍♀️

     Tar ingen energi alls. Bloggbevakning kan jag följa när jag sitter på bussen eller toaletten haha, så Blondinbellas äventyr är inget som tar energi från min dag, alls. 🙂

     Svara

     Säljer man sin familj som reklamrekvisita måste man vara beredd på att de drabbas

     Svara

     Britt-Marie – Det finns väldigt mycket skrivet om IL av andra som varken är luddiga eller kryptiska. Det som rör hennes företag är offentlig handling som vi alla har tillgång till. Sedan är det upp till var och en att bilda sig en egen uppfattning och dra egna slutsatser, rätt eller fel. Vad gäller ärlighet har hon ju själv erkänt att integritet inte ingår i hennes värdegrund. Finns faktiskt dokumenterat på Youtube.

     Svara

     Du får öppna dina ögon liite mer då Britt-Marie. För de är i princip de alla influencer är. Och det jobbet går ut på att göra reklam, inget annat.

     Svara

   Håller med och det är inte månader utan år som det skrivits att nu rasar korthuset och bubblan spricker men jag tycker att Isabella verkar ha det hur bra som helst och framför allt ett roligt liv.

   Svara

   Att hon skulle försättas i personlig konkurs pga överkonsumtion samt köra företagen i botten skulle förmodligen vara det bästa som kan hända hennes ”familj” om det är vad du oroar dig över. Inga fler stalkers, att faktiskt få hänga med sin morsa de veckor en är där etc låter som en vinst för alla inblandade.

   Jag följer inte så många bloggare och börjar bli för gammal/bry mig för lite och det finns bara två totalt som jag verkligen inte önskar att det ska gå ekonomiskt bra för. Den ena(kissie) håller ju redan på att ”dö ut” i mediasverige och den andra(Bella) har förhoppningsvis inte många aktiva bloggår kvar. Vad de har gemensamt? De har byggt en karriär på att provocera och vara allmänt elaka mot allt och alla i sin omgivning.

   Det är så fantastiskt att många av er Bellasupporters ofta skyller på avundsjuka. Hur kommer det sig då att jag inte avskyr Kenza? Hon är betydligt snyggare och rikare än övriga två. Då borde jag ju med den logiken avsky Kenza. Men det gör jag inte.

   Svara

    Var nämner jag avundsjuka? Vad vet du om Isabellas s k överkonsumtion, fakta eller rykte utifrån sådant ni tror men inte vet? Ska kvinnor som vill ha framgång i affärsvärlden, genom att vara influenser eller egentligen vilken framgång som helst vika sig för stalkers? Var och när nu i vuxen ålder har Isabella varit elak? Där borde du verkligen fundera över på vad Camilla bygger sin karriär på. Hur vet du att Kenza är rikare? Det är så märkligt hur man som vuxna människor antar hela tiden att man vet saker utan att egentligen ha en susning. Visst kan man ta fram en viss del av fakta men inte allt. Fast det är klart: alla storföretag, banker osv som Isabella samarbetar med har ingen kunskap om vem de samarbetar med utan kastar sina pengar i soptunnan. Om de bara visste allt som ni verkar veta…

    Svara

  Men hon kanske tycker det är obehagligt med stora garage, med tanke på torgskräck, stalkers och haters, det kan man förstå. Sedan så har hon väl all rätt i världen att byta kontor om de vill, om de inte var nöjda med det nybyggda och om de känner att de inte vill lägga så mycket pengar, och dessutom kommit på att ska ha kontor och lägenhet i annat land. De är ju på resande fot mycket och jobbar ifrån olika platser så ett fast dyrt kontor verkade ju onödigt och ett mindre mer klokt. Det är ju upp till dem, vad är problemet och felet? Det klagades ju innan på att de skulle hyra ett så dyrt kontor – då var det fel, nu är det fel för att de byter?

  Svara

   Felet är väl att hon ljuger om anledningen till att de byter.

   Svara

    Exakt.

    Svara

    Fast det vet inte du att hon gör, du bara utgår från det för att Camilla säger så och helt plötsligt blir det en sanning.

    Svara

     Nej bella skrev ju det/sa på instastory!

     Svara

    Det är inte ljug, det kan finnas flera anledningar och att hon inte kände sig trygg för att vissa saker inte blev som utlovat kan vara EN anledning, sen kan en annan vara att de tycker det är en för stor onödig kostnad som de hellre kan lägga på annat viktigare. Men hon måste tydligen berätta precis Allt och vara extremt tydlig och noga noga välja sina ord och inte skriva för ist för åt eller till osv osv för då vinklas det till fel och att hon är lögnare och patetisk och vidrig och som Trump med mera.

    Varför letas det inte fel och varför vänds och vinklas inte allt till fel när det gäller andra? Finns andra som inte är helt ärliga med allt och inte berättar allt, och det finns andra som ljuger om det mesta och manipulerar och vinklar allt. Härinne vinklas det, spekuleras och ljugs, varför är det okej här då?

    Svara

     Dags att börja räkna hur många inlägg som har ordet ”vinklas” med 🤔

     Svara

   Hur lokalerna skulle se ut var en total överraskning, de skrev på i blindo utan att ha sett en ritning ens? Hon har ju vandrat runt i lokalerna och visat film. Hur orkar man hitta på krystade förklaringar för att försvara IL? Hon kan väl skriva ut sanningen själv, vare sig det är torgskräck eller annat.

   Svara

    Hur vet du om de skrivit på i blindo utan att ha sett ritning, vad vet du om det? Ja men även om man vandrat runt i en ofärdig lokal så kan man blir besviken när det är färdigt och inte blivit som utlovat, eller hur. Eller så kommer man på andra tankar och ideér som är bättre. Hur orkar man tjafsa och tjata varje dag om IL och smutskasta henne med samma samma tugg och dessutom blir arg så fort någon försvarar henne?

    Svara

     Men hon kan väl skippa skitsnacket om säkerheten! Alltså vem är hon och hennes skitföretag jämfört med Microsoft och Spotify? Förstår du vad deras chefer har för löner? Det är klart säkerheten är bra med tanke på vilka företag och personer som sitter där, så varför är det bra nog för de som har massa pengar men inte för Isabella?

     Svara

      Men sluta tjata om säkerheten och sluta vinkla! Bella har väl inte påstått att säkerheten brister MEN för henne kanske det kändes bristande, för att HON ska känna sig trygg och bekväm. Hon påstår ingenstans att hon behöver mer säkerhet än andra stora chefer eller att det var dålig säkerhet. Herregud vad hon är säger och gör så är det fel, vad hon än säger så vrids och vinklas det till fel och något dåligt. Hur orkar ni, vad driver er? Varför??

      Svara

       Vad driver dig själv till att in i absurdum gå in i försvar av en främling? Och fortsätta fast du blir överbevisad 🤦‍♀️

       Svara

      Vem är hon att ens tänka på säkerheten när hon inte ens gör det när hon åker bil.. har aldrig sett henne ha bilbältet på sig alltså! Är de inte sjukt?

      Svara

     Tur att vi har flera här i kommentarsfältet som har en direktingång till IL:s hjärna.

     Svara

     För övrigt så har väl IL visat film på ritningarna på Instagram, så att det inte var i blindo är väl dokumenterat? Om hon/de nu skrev på i blindo så vore det ju dessutom ett bevis på monumental dumhet.

     Svara

     Det är cams jobb? och andra gillar skvaller?

     Svara

  Att jämföra med Kenza var sjukt onödigt dock. Det är ju bevisat att Isabella haft stalkers och konstigt folk efter sig, medans Kenza inte haft/inte valt att prata om det. Men de är två helt olika människor. Finns ingen anledning att jämföra på det sättet. Finns folk som inte är kända som råkat ut för stalkers också.

  Svara

   Ja varför ska man jämföra personer? Alla reagerar vi olika även på samma händelse. Onödigt att jämföra och vad är ens syftet med det?

   Svara

   Ja jag har råkat ut för det flera gånger (och är ingen kändis) medans ingen annan jag känner råkat ut för det. Jag åker ogärna bussar pga får ångest av det, kan även få ångest i stora folksamlingar typ torgskräck och det vet jag flera som har än värre. Folk är olika. Nej det är lågt att jämföra så, helt sjukt faktiskt. C går lite för långt i sin iver att sänka och smutskasta Bella.

   Svara

   Även om BB inte hade haft stalkers så hade hon aldrig satt sig på bussen. Hade hon väl gjort det hade hon nog gjort en grej av det och kanske sagt att det är obehagligt för man vet ju inte om en sosse suttit där innan? Jag tycker ändå jämförelsen gav perspektiv. BB har privatjet, filmteam, hjälp med allt, Kenza har mycket mer pengar och är ändå inte för fin för bussen.

   Svara

    Eller en tjock person.
    Fyfaan för att sitta på ett säte där en tjockis suttit. Hua, bara tanken ger rysningar.

    (Har för mig att hon skrev sosse eller tjock person iaf)

    Svara

     var väl en tjock person och det kunde smitta

     Svara

     Tjock sosse kanske?
     Har för att det var sosse

     Svara

      Så kan det ha varit. Hur som, vem fan vill sitta på ett säte som en tjock/sosse/tjock sosse suttit på?!
      Nä någon måtta på vidrigheter får det fan vara

      Svara

   Men hon jämför ju inte de två så. Om man har 460 tusen följare och behöver säkerhet a la trump, men Kenza med 1,8(!) miljoner följare inte behöver det, så är ju något konstigt. Kenza har det säkert mycket värre då hon har många fler följare + unga som brukar approacha mer än kvinnor i 25-30 års åldern + att hon är omtyckt vilket gör att hon känns mer approachable. Men ändå lever hon ett väldigt vanligt liv medan Isabella, som inte ens har en tredjedel av kenzas följare, inte är populär hos en ung målgrupp och inte är vidare omtyckt, leker någon form av miljardärschef i silicon valley.

   Svara

    Snälla du.. om någon råkar ut för stalkers eller har torgskräck har inget med antal följare man har. Finns personer helt utan följare som råkat ut för stalkers och annat obehag och som inte brukar åka bussar. Sen har ju Bella haft stalkers som befunnit sig på just bussar. Hon leker inte miljardärsfru i Silicon valley men har ett driv och vill blir en internationell entreprenör, inget konstigt att ha mål, och hon vill känna sig trygg därav vakt och viss säkerhet. Man ska inte skamma att vissa är rädda av sig, det där är illa. Sen med tanke på allt hat, som du ser här, och pga de stalkers hon haft så kan man förstå det. Det har inget med antal följare att göra, jisses så korkat.

    Svara

     Förlåt men vem är du? Är du samma ’anonym’ som försvarar Bella i alla kommentarer? Det ena försvarstalet dummare än det andra. Dum dummare på speed….

     Svara

  Men det första du skrev om lokalerna var klockrent! Där finns inga rimliga förklaringar förutom ekonomin. Men som sagt, ta bort jämförelsen med Kenza, det var osmakligt och elakt bara.

  Svara

  Det är ju sånt här som gör att IL verkar så falsk och oseriös. Hon aviserar flytt till nya stora, lyxiga lokaler med trumpeter och fanfarer i vadå, ett halvår eller så? Och på slutet har ingen tänkt på att hennes säkerhet måste garanteras…. Det får ju hela hennes imperium att verka seriöst och kompetent att inte säkerhetsfrågan dök upp förrän precis i samband med flytt. Och sedan utan vidare kommentarer kring det hela så flyttar man till.. tadaaaa… lokaler med ännu lägre säkerhetsnivå. Och under tiden fortsätter man att vissla och titta åt ett annat håll och hoppas att ingen tänker för djupt på det hela. Vilket ju förvånansvärt många av hennes fans inte gör.

  Svara

   Tycker också det är himla märkligt att hon har ett säkerhetsteam men ingen kom att tänka på säkerheten förrän nu? Däremot kom man att tänka på att Isabella skulle ha en WIC men inte säkerhet? Sounds fishy…
   Om hon inte hade haft råd borde hon väl vetat det innan inflytt och uppsägning av gammalt kontor? Allt verkar så otroligt märkligt.

   Svara

   Men sluta tjata om säkerheten och säkerhetsfrågan! Det var ju någonting med garage och hissar och att vissa saker inte blivit som utlovat – inte att hon behöver mer säkerhet än kungen MEN hon kan känna obehag och känna sig otrygg, det är inget man ska driva med eller förminska, alla är olika. Sluta få det att låta som att hon menar att hon behöver mer säkerhet än andra. Sluta vinkla allt!

   Svara

    Ge dig nu din fjabt.

    Svara

    Du har aldrig hyrt kontor va?

    Svara

    Fast jo, jag tror nog vi garanterat och med all rätt kan ifrågasätta ”bristande säkerhet”. Vi kan ifrågasätta att säkerheten brast så pass stort inom ett visst litet område (garage, hiss??) att hon var tvungen att omlokalisera hela sitt företag och alla andra anställda. Något säger mig att det hade funnits betydligt bättre åtgärder att åta som inte innebär att de anställda måste utsättas för den otrygghet som det innebär att svansa efter en chef som endast tänker på sig själv och inte sina anställda. Uppenbarligen är säkerheten bara en bullshit-anledning eftersom de nu har lokaler som är än mindre safe.

    Svara

    Som jag fattade det så handlade det om säkerhet mellan garage, hiss och kontor. Alltså går det utmärkt att tjata vidare om säkerhetsfrågan

    Svara

     men om man nu bedömer att det ändå finns en hotbild som gör att man inte kan vistas på vissa platser. Varför väljer man då att ha sin arbetsplats på ett ställe som vem som helst har tillgång till? Eller är det bara lappar på bilen man vill parera sig emot?

     Svara

  Jag är verkligen inte för ngn mobbing, inte ens av IL!
  Jag undrar hur det bara går till när ena veckan pressreleasas om att det satsas på hållbarhet och översyn av all verksamhet…och nu ser man den nytillträdde CSRhefen fräsa runt i det hyrda jetplanet…✈️😂. Varför följer inte tidningar som glatt skriver om allt detta spektakel upp vad som händer efter rubrikerna😆

  Svara

   Ja, men precis!!

   Svara

  Hon har definitivt grävt sin egen grav i Sverige. Hon har själv insett det och satsar därför utomlands. Tror faktiskt att hon kommer att lyckas!

  Svara

   Hon har uppenbarligen mer talang än dig som anonymt sitter o skrivet sådan skit om andra på nätet.

   Svara

   Wow. Du verkar vara en äcklig människa.

   Svara

    Äh, tycker hen har en poäng i det hen skriver även om det var lite fult uttryckt.

    Svara

   Va fan säger du?

   Svara

  Att skryta om hur framgångsrik man är, är som att be om att få äckliga typer efter sig. Folk vill åt ens rikedom. Jag har en bekant som är ekonomisktoberoende (utan att skryta om det överhuvudtaget). En dag hamnade hen på listan ”Vem i din kommun tjänar mest” i den lokala tidningen. Hen blir då nedringd i stort sett varje dag av folk som ber att få låna lite pengar, berättar snyft historier och tycker att det är en självklarhet att min bekant ska hjälpa till att reda ut deras ekonomiska kris, som dom själva har satt sig i!

  Så ett gott råd, har du så mycket pengar att du kan torka dig i ars*et med tusenlappar, så håll tyst om det. Folk kommer bli som gamar över ett kadaver i savannen.

  Kort och gott, om Bella lärde sig att börja knipa igen sin mun. Så skulle hennes eventuella problem med diverse personer försvinna. Eller åminstonde avta något.

  Svara

   Det är ju därför hon har vakt och speciell säkerhet i hemmet som larm, kameror. Skulle Bella knipa igen sin mun och ändra sitt liv och arbete för att det finns galningar och stalkers? Nää nej då har ju de vunnit. Hon ska inte behöver ändra sitt liv och arbete för det, men hon har ju vidtagit åtgärder osv.

   Svara

   Det är skillnaden mellan ”old money” och ”new money” – old money har klass och ödmjukhet och ansvarskänsla mot dom, som tjänade inn pengarna i tidigare generationer – new money skrytar och har ingen ödmjukhet, klass eller ansvarsskänsla

   Svara

    Skillnaden är väl också att en har fått sin rikedom och en har skapat sin egen rikedom? 😉

    Svara

     Touché 😁

     Svara

      =en har skyhöga lån.

      Svara

    Åh skippa det där dammiga klassnacket. Old money vs new money känns bara sunkigt att ens diskutera idag.

    Svara

   Haha detta hände en kompis till mig. Han skrapade triss på tv4, och dagen efter så fylldes hans inbox med folk som ville att han skulle skänka pengar.
   Det värsta var nog ett par som mailade honom och bad honom om pengar till deras nya kök. 😀

   Mvh ByggarN

   Svara

    Men haha VA??? Folk är ju galna och utan skam. Jag har tänkt på det när tv (triss, postkod, lotto) osv visar vem som vunnit pengar; jag hade aldrig velat det. Jobbigt att alla ens bekanta vet att man plötligt har några miljoner på kontot och kanske förväntar sig att bli bjudna på diverse saker bas för det. Eller få ekonomisk hjälp. På det att en massa främlingar kontaktar en och tigger också? Jisses

    Svara

  Hela fenomenet IL är bara så patetiskt och löjligt. En skämskudde i den kaliber som behövs finns inte på denna planet.

  Svara

  Så trött på ditt hat 😢

  Svara

   Bye Bye

   Svara

    Drygt 😏

    Svara

     So fun😘

     Svara

  Kontoret först kan de inte flytta in p g a elen inte är på sedan så är det osäkert. Och varför outar hon var hon skall ha sitt kontor eller det bara adressen hon är ute efter. Poolhuset kan användas som kontor och är dessutom avdragsgillt eget ingång toa skiljt från övriga bostaden, tror det är kriterierna.

  Undra så hur hon fått finansiering till sin nya karriär eller så bränner hon alla pengar hon har som hon tror hon investerar i sitt nya varumärke ” hon själv” the true story såpan.

  Svara

   Hon outar allt detta eftersom det inte finns några riktiga hotbilder mot henne. Allt är påhittad.

   Svara

  Vad kommer från Bella och Plagiat-Pingis härnäst? Kan inte få nog av denna skruvade såpa! 🤪
  Ska de lägga ner sina krämer? Kom ihåg förr när de reste land och rike runt till alla Apotek och höll små utbildningar och kundevent. Sen fick de hybris och gjorde om förpackningarna, minskade innehållet och höjde priserna och skulle leka Estee Lauder. Big misstake!
  Och nu vill Bella bli internationell jetsetstar. Vi får se hur det kommer gå. Ska hon fortfarande hyra hus i 5 veckor i Frankrike?
  Det mest märkliga är finansieringen av allt, vart kommer cashen i från? Och när tar det slut? 🤨

  Svara

   Det är det jag också undrar om varifrån kommer all cash som hon verkligen måste bränna på den här såpan. Tror lite att hon tar av sina egna pengar men har hon ingen ekonomisk rådgivare alls.

   Någon som vet vilken bank hon har ?

   Svara

    Hon är så långt från Economista man kan bli nu. Kan hon kanske ha fått ngt märkligt råd från Hajen/PS om att se ut som om du har oändligt med cash, lev rikt och pengarna kommer komma till dig?!?

    Svara

    Jag gissar hon har sålt sina aktier på NC och bränner dessa pengar nu. Kan man ej se på något sätt ifall hon ff äger aktier på NC?
    Eller så lever hon nu på pengarna hajen ”spelade bort”…?

    Svara

     Eller så lånar hon från barnens konton. Har för mig att hon skrev någonstans att de har ett sjusiffrigt belopp på sina konton.

     Svara

      Usch om det är så. Dock kan hon väl inte röra pengarna utan odds tillåtelse?

      Svara

       Jösses.. det är väl hennes pengar dock som hon sparar till barnen så det har hon väl all rätt till om hon skulle behöva. Hur skulle hon kunna använda pengar som Hajen spelat bort, var det dummaste jag läst. Alltså ni är helt galna här, gamar som ska undersöka banker och maila och spekulera om det ena och det andra, ni är sjuka… obehagligt.

       Svara

    ”Igår var vårt bolag Nordic Tech House inbjudna av Nordeas koncernchef Casper von Koskull att ta en kaffe ihop på deras kontor i Visby. Vi är kunder hos Nordea (både privat och bolag) och vi blev såklart superglada när Casper ville ses och lyssna in hur Nordic Tech House jobbar.”
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/07/05/annies-tal/

    Svara

   Det är väl därför hon ska göra en ”exit” ett finare uttryck för att man har dåligt om pengar och måste få in lite nytt 😉

   Svara

  Kenza har 1.8 miljoner följare på IG, Bianca över 1 mil, Therese Lindgren nästan 1 mil på youtube. Hur skäms inte Isabella att med sina 460 000 följare på IG kalla sig för ”the biggest platform in sweden”? Hon är ju sjuk.

  Svara

   Det är sjukt ja. Storhetsvansinne deluxe

   Svara

   Bella halkar efter mer och mer och särskilt ung är hon inte heller nuförtiden, så det snacket kan och skippa! Å andra sidan klär hon sig som hon vore närmare 59 och inget fel i det! 😀

   Svara

   Alltså ja, även såna som tex Lucas Simonsson har ju betydligt fler följare.

   Svara

   Men alltså hennes blogg är det som är plattform inte ett instagramkonto. Nej hon är inter mer sjuk än du och c och gamarna här som är sjukt nyfikna och sprider skit, lögner, hånar och mobbar. Bella kanske har fler som tittar på hennes stories än vad t ex Kenza har, kanske har Kenza en del köpta följare det påstods ju Bianca ha när det gjordes någon koll i media.

   Svara

    Hennes blogg? Den tynar ju bort mer och mer eftersom läsarantalet minskat.

    Svara

  Ser man bara till ytan så ser Isabella Löwengrips liv ut som något man drömde om på 80-talet , Falcon crest, Dallas stil över det hela, eller lite rysk oligark från 90- millenium talet, känns omodern.
  I vilket fall så verkar det på bloggbevakning finnas en fixering vid IL, låt henne va ett tag. Hon tjänar kanske på uppmärksamheten här.

  Svara

  Lyssna på dietz och redgert podd, där berättar redgert att löwengrip har ett skrivbord i new york tillsammans med redgert och några till. Redgert erkänner att hon överdriver.

  Btw, kan du göra en funktion på bloggen där en kan skicka tips på inlägg pga skulle vara enklare

  Svara

   Att erkänna gäller något man själv gjort.

   Svara

   Tror det nämndes i ett inlägg under förra veckan hur det låg till med kontoret i NY.
   På botten av sidan finns kontaktuppgifter för tips 😊

   Svara

  Jag var på åhlens outlet häromveckan och det fanns massa med skönhetsprodukter från löwengrip (den nya versionen) och från perfect day.

  Blev mest förvånad att perfect days produkter såldes där, alltså har det inte gått bra trots att de skulle sälja sina varor på åhlens. Tror att perfect day också är en luftslott.

  Redgert har headhuntad en anställd från perfect day och perfect day har gjort detsamma från löwengrip.

  Svara

   Vad har Perfect Day för produkter? Aldrig hört talas om märket.

   Svara

    Kläder väl? Av till synes dålig kvalitet när jag sett dem iaf. Men det är väl inget unikt idag

    Svara

     Perfect Day är ett media och produktionsbolag

     Svara

    Ett media och produktionsbolag.

    Svara

    Skönhetsprodukter, krämer osv

    Svara

    Inte säljer väl Åhléns outlet roséviner?
    Det är vad jag kommer att tänka på när jag hör Perfect Day.

    Svara

   Du menar Daisy Grace?
   Köpte lite hårprodukter från dem i veckan, fick ett mail med 70% utförsäljning.

   Svara

    Hur var produkterna?

    Svara

  Jag har varit på ett flertal möten på No 18. Som du skriver; massa små mötesrum, mängder med influencers, modefolket och rekryterare. Dvs mängder med besök, intervjuer, budleveranser.
  Ganska fint kontor, det ska erkännas, men ungefär lika stökigt som att sitta på ett café och jobba.

  Svara

  ”Antingen ska jag inspirera med sådant som är onåbart, som privatjet eller lansering i Sydney. Eller så ska det vara extremt relaterbart, som att ha barnen varannan vecka eller känna sig ensam ibland. Det gäller att hoppa mellan de sakerna”, säger Isabella Löwengrip.”

  https://www.va.se/nyheter/2019/05/17/isabella-lowengrip-borsnotering/

  Svara

   SPYR! Barnen är rekvisita typ.

   Svara

  Företaget jag jobbar med hade sina ”möten” på nr18. Våra veckomöten var på nr18 och jag kunde kliva in utan bricka och allt.. sen åt vi alla frukost tillsammans och det var absolut inga problem för vem som helst att kliva in där. Så nja, säkerheten där är inte på topp kan jag säga..

  Svara

   Fast Bella tycker nog inte det känns otryggt när det finns fler människor i närheten, hon menade nog mer i garaget på det andra stället. Inte att det inte skulle vara säkerhet i sig, det har blivit till något här och vinklats, i vanlig ordning. Sen var de väl inte nöjda där överlag, detta ställe såg ju betydligt mysigare och trevligare ut och om det dessutom är billigare, de är ju på resande fot så mycket så detta var säkert bättre och mer passande och smart val.

   Svara

  Växer man för fort (läs: spurtar till nästa projekt) så går det tillslut ner i backen. I dom flesta fall. Senast i raden är Jamie Oliver.

  Svara

   Gasar och privatjettar menar du? 🤔

   Svara

   Vad hände med jamie oliver?

   Svara

  Det här hör egentligen inte hemma här, men… Är det bara jag som är chockad över att Pingis på sin insta stories visar upp att hon röstar på Medborgerlig samling i EU-valet??

  Svara

   Förmodligen.

   Svara

   Inte chockad men det säger mycket om hennes politiska åsikter.

   Svara

   Jag är chockad. Riktigt riktigt chockad. Vad hände där??

   Svara

   Men fy!
   Pingis har gått från ”seriös” till en vidrig person!

   Svara

    Men fy! Vi har gått från att vara en öppen demokrati till offentlig åsiktsmobbning. DET är vidrigt.

    Jag tycker Pingis är en riktig pajas och att hennes sätt att bemöta frågor är under all kritik, men låt för jösse namn människan lägga sig röst på vilket parti hon vill i detta – förhoppningsvis fortfarande – demokratiska samhälle där vi – tack och lov – har fri och lika rösträtt.

    Svara

     Absolut, hon får ju rösta på vad hon vill och jag får tycka precis vad jag vill, inget du behöver ojja fig över

     Svara

  Förvånar mig inte!

  Svara

  Ett varnande finger i detta; att prata och anklaga kvinnor för att ljuga om övergrepp är väldigt fult. Dessutom är det extremt få kvinnor som ljuger om ett övergrepp. Den myten är otroligt seglivad och jag tycker faktiskt att vi ska höja blicken. Att Bella gör mycket konstigt och är otrevlig på många sätt är en sak, men just när det gäller övergreppet så väljer jag att tro på henne.

  Svara

   Japp samma här.

   Svara

  Vad mer berättade hon?

  Svara

  Pingis är inne och vevar på instagram igen! Mycket underhållande.

  Hon som Vd vet inte vad reklamen kostade..? Eller vad hon laddar upp för den delen heller. SO FUN!

  Svara

   Så oseriös och drygt otrevlig Plagiat-Pingis är! Blä!

   Svara

   Fast varför ska hon berätta vad reklamen kostade? Och vad är fel med att de köpt reklam, så gör väl alla företag? Hon har väl all rätt för att vara stolt över det och tycka att det var fin bild på sin kollega. Varför är ni inne hos henne och tjafsar och löjlar er, sjuka människor. Hon postade väl bilder som Bella eller annan anställd skickat henne och tänkte väl inte på att det ena var ett draft/utkast. Det finns flera anställda i företaget och P sköter väl inte allt, hon verkar ju ha trappat ner lite nu inför förlossningen.

   Svara

    Sjuk kan du vara själv!

    Svara

    Det är inget fel med att köp reklam (ingen som har påstått det heller!). Men att som vd för ett så litet företag inte veta vad reklamkontot är på, det är väldigt pajasaktigt.
    Och som du säger, om det var ett draft eller liknande, varför inte ta reda på fakta och återkomma?

    Och menar du på riktigt att man inte kan ha hand om ett instagramkonto bara för att man är gravid!?

    Svara

  Detta var tydligen anledningen till att Bella fick hasta hem och tillbaka till Cannes:
  https://www.lyyti.fi/p/Leadership_Day_19_3981/se/stockholm
  Inte särskilt imponerande talaruppsättning.
  Intressant att Bella fortfarande lever på att hon av Bonniers utsågs till en av ”näringslivets mäktigaste kvinnor” förra året.
  Snart blir det väl ett mantra liksom att hon flyttade hemifrån när hon var 14 år 🙂

  Svara

   Det är fortfarande en gåta hur de kunde ge henne detta pris. Bonniers kanske hade slagit i huvudet. All of them.

   Svara

   Det är otroligt märkligt. Det finns väl massor av mäktiga kvinnor i näringslivet, men hon är ju inte en av dem. Hon har ett krämföretag som går knackigt, en blogg som inte har överdrivet många läsare och sen vet jag inte. Hon ljuger och överdriver så gott som varenda dag. Hur kan folk inte se igenom hennes flams, det är obegripligt. Hade hon varit man hade man granskat henne hårdare. Det är en skymf mot kvinnor i näringslivet att just hon fått den utmärkelsen.

   Svara

    Äsch. Vi kvinnor i arbetslivet är så pass upptagna med våra jobb. Att vi inte har tid att bry oss om något tramsigt pris. Belöningen kommer på annat håll, exempelvis i boksluten, medarbetarundersökningar och så vidare.

    Svara

    Äsch. Vi kvinnor i näringslivet är så pass upptagna med våra jobb att vi inte har tid att bry oss om något tramsigt pris. Belöningen kommer på annat håll, exempelvis i boksluten, medarbetarundersökningar och så vidare.

    Svara

     Förvisso. Men möjligt är att andra aktörer på marknaden får en felaktig bild av IL pga utmärkelsen. Kanske är det så att Bonniers är de stora skämtarna – ironi de lux. Nä då, det tror jag inte😆.
     Men man får hoppas att personer/företag som korsar IL:s väg kan sin ’Kejsarens nya kläder’.
     För deras egen goodwill och ekonomis skull.

     Svara

  Men hur skulle Michaela veta om Blondinbella ljugit eller inte? Ingen vet förutom Blondinbella och snubben som eventuellt gjorde det.

  Svara

   Finns väl en stor chans att Bellsan i övermod någongång berättat att det var lögn och hittepå för att få uppmärksamhet. Hon skryter ju gärna med att hon inte håller sig till sanningen korkad som hon är.

   Svara

  Oj, aldrig varit insatt i bellas liv men kollade hennes insta nu.. ca 2000 likes på bilderna trots 460.000 följare och varannan kommentar är kritisk eller hånande..

  Svara

   Haha…so fun!

   Svara

   Haha, jag följer ett marsvins-konto på IG (3 supersöta små brittiska killar) som har typ 90 000 följare och de snittar på 6-10k gilla-markeringar på varje bild. Bättre följarinteraktion för gnagare alltså än IL 😉

   (Kontot heter ladypigford för den som är intresserad, ej spons)

   Svara

   Men hur många är där inne och kollar? En jä-la massa antagligen, alla här som är besatta men som inte vill följa men som ändå är där och snokar. Hon har nog många ”dolda” följare och vissa bilder har ju 20.000 likes 😉

   Svara

    Jag ogillar inte bella, är inte heller intresserad av henne det var bara ett konstanterade, alla bilder av dom jag klickade på (bland dom 9 senaste bilderna) hade ca 2000 likes. Är aldrig inne o kollar på bellas sociala medier i vanliga fall men skrivs så otroligt mycket om henne på denna blogg så var bara tvungen att kika in nu, o blev lite förvånad.

    Svara

     Ja man kollar för att man inte kan hålla sig, typ som att titta ut när man åker förbi en bilolycka men det finns som inget att gilla eller kommentera i henne flöde. Samma bilder om och om igen.

     Svara

  Åh NEJ!! Alla människor som sitter på espresso house nedanför NO18 kommer ju att gå bananas och kasta koppar och varmt kaffe på Bellas stilrena krämfärgade garderob när hon går förbi! Går inte för sig!! Not so fun

  Svara

  Btw så är min bror i Cannes och vem är Blondinbella där med tror ni? Petter Stordalen. Alltså är det bara jag som är förvirrad av hans relation till bellan?

  Svara

   OMG
   Är detta den komplicerade hemliga förälskelsen…..

   Svara

   Vad! Är det sant! Detta är mycket märkligt. Vi trodde ju alla att relationen var över. Det måste ju komma mer insiderinfo från Cannes. Please!

   Svara

    Ja, please vi vill veta allt! 🤗

    Svara

   Intressant! Behöver ju dock inte betyda något. De känner ju varandra sedan tidigre så inte jättekonstigt att ses och snacka om man är på samma ställe?

   Svara

    Ja, de sprang ju på varandra av en slump på Balmainvisningen i Paris förra året t ex 🙂

    Svara

   Eller så kanske det bara är head of skvaller som är här och vill skapa snackis? Än så länge har vi för lite att gå på.

   Svara

    Jag håller med. Det är alldeles för många vaga ”Jag känner någon som har sett Bella göra något” nuförtiden. Kan folk vänligen skriva MER KONKRET om vad de ska ha sett/hört än att bara dela vaga rykten? Annars blir det så tydligt att det är ännu en patetisk anställd hos Bella som har fått den tragiska uppgiften att sprida rykten på nätet.

    Gina: vad exakt såg din bror?

    Svara

   Aha!!!!!
   Då har vi svaret på vad alla hennes cash kommer ifrån! 🤓

   Svara

    Varför skulle PS förse Bella med pengar?
    Utöver en handväska eller klänning ibland så tror jag knappast att han betalar henne något även om de skulle ha en fling igen.

    Svara

     Tror det är all inclusive som gäller också: resor, kost och logi…

     Svara

      E han hennes suggardaddy

      Svara

   Wtf!
   Men det får man ändå ge henne Bella, att hon är sjukt underhållande!!! 😃😃😃

   Svara

   Eller så har de bara stött på varandra där, hon är ju där med sitt team. Tror inte de har en relation direkt men de känner ju varandra.

   Svara

    Vem vet, han kanske har blivit rekryterad till ”hemma teamet”…

    Svara

   Det kan förklara varför Gunhild S inte uppdaterat sin IG efter 6 april. 🤔
   Om Petter S är allvarligt intresserad av Blondinbella blir jag väldigt förvånad

   Öppet förhållande (ev pga G’s sjukdom) skiter jag i det är deras business men att g från intelligenta, engagerade och supersnygga G till en ständigt fnittrande mytoman med no feelings except for money. Då måste man vara vääääldigt sugen på kaffe med dopp 🥴

   Svara

   Jasså, på hans instagram får man intrycket av att han är hemma i Norge och har firat 17:e maj och nu pimpar sin flaggstång med något skit han fått.

   https://www.instagram.com/petterstordalen/?hl=sv

   Svara

   Men ifølge NHO reiseliv på Instagram så sto han på scenen der for 50 minutter siden. Men han var kanskje i Cannes i helgen?

   Svara

    Ni kan ju kolla hur hans plan flugit.

    Svara

     Är inte hans privatjet dold på flightradar som de flesta andra?

     Svara

    2,5-3 h flygtid till Cannes.
    Det är inte andra sidan jordklotet direkt.

    Svara

   Stämmer inte. Petter Stordalen är inte i Cannes. Möjligen en look a like 🙂

   Svara

   Whaaaat? Inte undra på att hon måste satsa sista slantarna i bolaget på att klä upp sig. Hon är ju helt dum i huvudet i så fall.

   Svara

   I så fall är PS duktig på att klona sig själv. Han deltar också i en konferens i Oslo i dag.

   Svara

  Är det PS hon saknade hemma inatt då

  Svara

   Haha 😂
   Var det inte så att hon menade ”missing out on?”
   Liksom businessdrottningen som ej vill sova.

   Svara

    ”Can’t sleep, missing to much”

    Ja hon skrev ”to”.

    Svara

     ”hate to sleep, missing to much” var det.

     Svara

      Sry spam.

      Men Gunhild Stordalen har ju inte varit aktiv på Instagram sedan början av april.

      Svara

      Det är väl ytterligare någon gala i Cannes som Bella saknar eftersom hon blev tvungen att åka hem.
      Hon verkar väldigt speedat nu. Rädd att Bella snart går in i en annan fas. Hon kan knappast hålla detta tempo länge till. Hur roligt hon än tycker det är.

      Svara

      Läste det med bellas ibland tveksamma engelska som
      ”Missing too much”

      Hon har använt ”to” som ”too” vid tidigare tillfällen med i stories. Och tvärtom, ”heading too”.

      Svara

       Stavfel? ”Missing so much” kanske?

       Tror iaf hon bara syftar på att hon inte vill sova för det händer så mycket undertiden som hon inte vill missa! Som när man är på ett dygnetruntöppet konvent eller något. 🙂

       Svara

  Det är lika stor chans att du Drogon ljuger, för att smutskasta Bella. Vi vet omöjligt om det du säger är sant eller rent påhitt och ljug. Jag tror inte Bella ljög om det, det var ju flera som var med så det vore konstigt att ljuga om så nej.

  Svara

   Men snälla varför skulle jag hitta på en sån historia? Ja nu känner inte du mig men jag skulle aldrig hitta på något sådant och har definitivt inte något behov av att smutskasta Bella. Skrev det helt enkelt bara för att jag och min syster pratade om det för någon dag sedan. Jag skrev inte heller att jag tror att hon hittar på det, bara att man inte har samma förtroende för henne längre och att man tyvärr är aningen skeptiskt mot allt hon berättar.

   Svara

  Om det är säkerheten som hon skyltar med så hade UE varit ett väldigt mycket bättre alternativ. Det finns en anledning till att Spotify och Microsoft väljer att flytta in där, och då är det inte för den egna hissen upp till TAKs servering.

  Svara

   *skyller på

   Svara

  Jag har varit på ett influencer event i den byggnaden. Det var verkligen bara att valsa in i princip.

  Svara

  Jag har kollat in här på Bloggbevakning under ett par veckors tid och börjat fascineras av personen med signaturen bla ”Anonym” eller ”Stollis” som en del skriver. Detta är ju fantastiskt intressant att se hur en individ sitter och lägger tid på att försvara Blondinbella i tid och otid när det kommer in kritiska inlägg mot ”Bella”.

  Kan inte CamCam ta upp detta i ett särskilt inlägg så att vi kan få mer info om vem detta är, är inte ute efter namn, men just vad det är för person som sitter helt fanatiskt och ser som sin uppgift att rättfärdiga ”Bella”. Är det en man/kvinna? ålder? Övrig sysselsättning mer än att se sig som ”Bellas” lilla privata inläggsbodyguard. Är personen avlönad av ”Bella” och tex får helgersättning på helgerna och jourersättning på kvällarna. Eller sitter individen här av egen fri vilja?

  Svara

   Jag är också nyfiken. ”NEJ SLUTA NEJ SLUTA VINKLA, håna, camilla du är besatt av Bella, sluta bara sluta!”

   Svara

   personen verkar nästan ta illa vid sig personligen när hen försvarar bella. så skulle tippa på en släkting. kanske systern.

   Svara

    Bella själv?

    Svara

     En besatt stalker?

     Svara

  Vet ni varför vi blir så oerhört provocerade av Bella? Det är för att hon inte bryr sig om oss eller någon annan som hon inte har någon nytta av.
  Hon ljuger, har hybris, lever ett sjukt osunt lyxliv, men det är ingenting mot att hon tiger, tiger och tiger. Ingen är tillräckligt viktig för att hon ska vilja ägna ens en minut åt att bemöta oss och förklara vem hon egentligen är.
  Det får oss att känna oss personligen kränkta. Helt mänskligt och naturligt!

  Svara

   Exakt. Detsamma med Pingis.

   De tror att de kan behandla sin så kallade kundgrupp som ett gäng dumma får. Lättmanipulerade och imponerade av deras påhitt.

   Jag tror att de skitit i det blå skåpet nu.

   Svara

   Rätt! Finns en diagnos som passar in på det beteendet också…. 😙

   Svara

    Och de gäller Pingis också!

    Svara

   Provocerad vet jag inte, men alla gillar väll en freakshow?

   Svara

  Åh vad jag gillar Gunhilds inlägg från den 29/3 om att hyra festkläder och minska konsumtion. Hon är så total motsats till Bella. Varför skulle PS vara intresserad av Bellas ytliga livsstil?

  Svara

   Att hyra festkläder och minska konsumtion hjälper inte mycket när hon och PS flyger runt världen så maniskt hela tiden. Jag tycker det är hyckleri.

   Svara

  Hur blev det med kampanjen för LV ? Fem utvalda i världen men finns inget alls någonstans ? Lead like a Woman ? Tjenare !

  Svara

  Alltså, kan vi prata om det faktum att Bella nu ska husera i samma lokaler som Elaine Eksvärd, hennes f.d vän som hon ”gjort slut med” Hur pinsamt kommer de bli när de krockar vid kaffeautomaten i det gemensamma köket?

  Svara

   Fast de har väl pratat efteråt. Några vänner verkar de inte bli igen men de är inte länge ovänner.

   Svara

   Varföt blev de ovänner?

   Svara

  Får kritik för sitt resande. Ber om ursäkt på bloggen och lovar se över allt från sina matinköp till att anställa en CSR manager. Börjar flyga privatflyg ungefär lika ofta som många tar bussen. Bjuder med CSR-managern på privatplanet. Jag fattar ingenting längre.

  Svara

  Väntar på den dagen då bloggbevakning byter namn till: http://www.VarförJagHatarBlondinBella+LiteSkvaller.se

  Svara

   Jag har kollat, den är redan upptagen. 🙁

   Svara

  Minns hur hon lämnade tidningen och alla tjejer som trodde på henne, samt killarna från moderna tidskrifter. Bb tog sin andel hon investerat och stack. Och moderna förlorade. Plus löner till journalister skulle ju betalas. Tänk om hon lämnar Löwengrip Beauty på samma sätt.

  Svara

  Jag arbetar i samma hus som No. 18. Det går finfint att gå in från gatan (eller den andra ingången) utan nyckelbricka, sedan gå in i trapphuset (ingen nyckelbricka) och ta hissen (ingen nyckelbricka) till valfritt våningsplan. Hissen tar för övrigt fyra personer, så det här tramset med säkerhet är just bara trams.

  Och även om No. 18 är snofsigt, så är det bara att kliva in för alla bud. Dessutom står dörren öppen ganska ofta. Det har försvunnit bärbara datorer och annat mer än en gång. Men delar av personalen är riktigt snorkig, så det passar säkert Ljugengrip, Plagiat-Pingis alldeles utmärkt.

  Svara

  May I simply just say what a relief to discover someone that actually knows
  what they are talking about online.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.