Det händer på Instagram

Uppsatt eller utsläppt?
Jag skulle säga…..uppsatt! 🙂

Jag skulle säga att nytvättade jeans är mer av en motsvarighet till halsringar.

VA FAN E TVÄTTIZAR?!?!?!?!

Man får inte röra sig snabbt med den här ”under boob-baddräkten” för då riskerar man en rejäl nip slip.

Åh, ett tredje G!
Glossy!
Glossy, Glow och Glaze!

Laila Bagges pappa for prezident!

Aj, aj, aj!
Krya på dig hälsningar till Jon Olsson Delér!

Jag skulle ALDRIG kunna sova i den här bubblan, jag skulle inbilla mig att det stod någon och tittade in på mig. Hu!

Det här KAN inte vara bekvämt, men vad gör man inte för Instagram?

Som en bonus!
Vill ni läsa underhållning – läs min Flashbacktråd. Den är inte lång men naggande god! 😉

 

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker inte hennes hår är så ”glossy”. Kanske lite glansigt, men ser liksom matt-glansigt ut på något sätt? Kanske är för att det är blekt.

  Svara

   therese lindgren la upp en video där hon tar sin ena hund till en hundfrisör. hon klappar och tar på pälsen och säger att den känns så sträv och saknar glans, känns torr liksom, så hon ska fråga om ett shampoo för det. precis så tänker jag mig att bellas hår är 😝

   Svara

    Kändes elakt och onödigt. Tycker jag 🙂

    Med det sagt: har inte Thereses hundar lite terriers i sig? Inte konstigt då att pälsen är torr, sträv och matt haha

    Svara

     Alltså att de är blandraser och att de är en viss andel terrier. Inte att de har massor små terriers bokstavligt talat i sig.

     Svara

     Pomeranian, Bishon frisé och någon spaniel

     Svara

      Aha! Jag trodde de var gatuhundar som hon adopterade där man inte har så stor koll på deras ursprung 🙂

      Svara

       Jo men de är väl gatuhundar från början

       Svara

       De gjorde sånt där dna test man kan göra. Är inte gatuhundar. Mamman blev övergiven av sina ägare och inlämnad, var redan dräktig och fick valparna. Varken mamman eller valpar bodde på gatan.

       Svara

        Då förstår jag! Thanks 🙂

        Svara

   Vilket skämt. Håret ser glossy ut tack vare photoshop ev en halv flaska silikonspray. Alla som sett blondinbella irl vet att hennes hår ser förfärligt ut, helt sönderblekt och massa extensions som de stylar till en hjälmfrisyr ala Krystle Carrington i Dynasty (orginalet från 80-talet).

   Svara

    +1😂

    Svara

   Men hennes fläckiga händer på instastory förut… när hon gör reklam för det där ränta företaget 😂 ser inte klokt ut. Har hon inte lärt sig att man ska tvätta händerna efter man tagit brun utan sol..

   Svara

  1. Det på första bilden är verkligen inte min stil, tycker inte det är snyggt med noll underhudsfett. Inte kramvänligt liksom 😁
  2. Bokstavligen ingen frågar sig hur Blondinbellas hår kan vara så glansigt – eftersom det är ungefär lika glansigt som en trettio år gammal halmkrans i botten av julpyntslådan.

  Svara

   Undrar mest över varför han har rakat sig på sidorna(?) när han redan har ett väldigt högt hårfäste, gör bara att det ser ut som att hårfästet har börjat krypa bakåt redan som på en äldre herre.

   Svara

    Fast han har ju kraftiga vikar. Och de skulle nog synas betydligt mer om allt hår var långt. Nu går ju vikarna ihop med det rakade partiet.

    Svara

   Men ser man på.
   Ingen som protesterar när en manlig kropp recenseras negativt tillsammans med att det är ok att dissa någon som har för lite fett.

   Hade varit ett helt annat ljud i skällan om det sagts samma om en mullig kvinna.

   #Hycklare

   Svara

    Du missade att en kvinnas utseende också kommenterades i samma kommentar? Även den kommentaren står obesvarad.

    Sen är det väl mer regel än undantag att kvinnors utseende diskuteras negativt här inne. Allt från att det är fult med fillers till att någon antingen måste ha anorexia eller är svullen och kanske gravid osv. Jag har provat att säga emot när utseende diskuteras men får alltid till svar att de får tåla det då de är offentliga.

    Svara

     Att något är mer vanligt eller inte gör det andra inte till mer rätt. Det är bara en undanflykt för att själv få svina sig lite.

     Du menar att en frisyr är samma som en kropp? Ja du då tycker vi väldigt olika. Hade du tyckt samma om en tröja också.

     Ni nedan som säger att han ber om det som skrevs ovan eller ens liknade. Nej det gjorde han inte. Läs igen.

     Ironin med att jag redan för början skrev #hycklare. 😉

     Svara

      Varför skulle det egentligen vara större skillnad på frisyr/hår/hårkvalitet och kropp? Personen skrev väldigt elakt om IL:s hår. Hade personen ifråga sagt det till en annan ansikte mot ansikte så är jag rätt säker på att mottagaren hade blivit lika ledsen över det som en kommentar som ”du är mullig det är fult”. Möjligen att kommentarer om kroppar har potentialen att göra mer skada.

      Ligger skillnaden i att det är lättare att förändra sitt hår än sin kropp? Och att man själv väljer vilken frisyr man vill ha? Då kan jag ju dra parallellen att vara så tränad och deffad som han är är lika mycket ett aktivt val som att klippa lugg, färga håret blått och ha extensions.

      Svara

       Skillnaden ligger kanske i att de marknadsför sina produkter med bilder på hennes hår?

       Svara

        Folk använder det som svepskäl iaf 😉

        Svara

         Dessutom var det inte det som TRH ifrågasatte här, utan mer generellt kring skillnaden mellan hår och kropp. Min kommentar riktade sig till varför det skulle vara ok att kommentera någons hår men inte någons kropp (oavsett kön).

         Själv är jag väl kanske mer för gränsdragningen på vad man kan påverka och inte (medfött kontra inte). T.ex.:
         -ok att kommentera att man tycker han är för vältränad för ens egen smak
         – inte ok att kommentera att han är alldeles för kort för att man någonsin ens skulle närma sig honom
         – ok att kommentera att man inte gillar långt hår på killar
         – inte ok att kommentera att hans hårfäste sjunker längre och längre bak och att han snart är flintis
         -ok att kommentera att man inte gillar näspiercing
         – inte ok att kommentera någons storlek på näsan
         Etc

         Men det är väl kanske mer rules of thumb i mina ögon. Dessutom följer jag absolut inte råden själv alltid. Inte irl iaf. Beror väl också på HUR saker sägs, i vilket sammanhang och till vilka.
         Sen är jag nog lite hycklare också, tycker det låter värre när kvinnors kroppar blir kommenterade oavsett om det är att de är för smala eller för tjocka.

         Svara

      Ja jag tycker varken att man ska kommentera någons kropp, hår, kläder, tatueringar, skönhetsoperationer etc. Låt folk se ut som de gör utan att kommentera det negativt. Oavsett om de valt utseendet eller inte.

      I övrigt svarar Aa bra så jag instämmer i den kommentaren.

      Svara

      Jag sa inte att det är vanligt för att rättfärdiga det utan som en kommentar till ditt påstående om att det låtit annorlunda om det varit en kvinna. Eftersom det ofta sker här att kvinnors utseende kommenteras negativt (oftare än mäns utseende) så säger det emot ditt påstående att det vore annorlunda. Snarare brukar de som säger emot det få hugg.

      Att det däremot gör det rätt har jag aldrig sagt.

      Svara

    Du missar dessutom att han ber om det…

    Svara

     Exakt. Kan det bli tydligare? Men visst, fram med ’hade det varit en kvinna’ kortet!

     Svara

      Japp. Jag lade även till mullig. 😊

      För hade det varit en mullig man hade någon annan än jag också protesterat.

      Svara

    Han frågar ju själv?🤔😏

    Svara

     Nej det gjorde han inte.

     Svara

      Läs om läs rätt.

      Svara

       Börja du… 🙂

       Svara

      Nej, han undrade vad folk tyckte om kvaliteten på bildens va?

      Svara

       Ja han undrade iaf inte om någon tyckte han var för smal, ful mm. Men jag antar att du ser det du vill se. 😉

       Svara

  Jag är sjuksköterska och ibland när jag är på jobbet tänker jag att det skulle vara skönt att byta plats med en patient för att få lite lugn och ro haha

  Svara

   Jag har varit inlagd en gång i mitt liv och det var (trots mitt tillstånd) en av de mysigaste upplevelserna i mitt liv. Sköterskor och läkare var så himla snälla och omtänksamma, kände mig som ett tryggt litet barn. Hade dessutom turen att få eget rum. 5/5 would recommend.

   Svara

    Jag har varit inlagd en gång i mitt liv för en operation. Det var Landstingsfinansierad operation på en privatklinik och en jättemysig upplevelse 😀 Jag hade inte så mycket smärtor och det var mysigt att ligga nerbäddad och få mackor och juice serverat. Det började blöda från såret på kvällen och när det inte slutade fick dom ringa kirurgen dit. Och han kom dit mitt på natten bara för min skull <3 (Blödningen stoppades med hjälp av en spruta och tabletter). Då allt såg bra ut dagen därpå fick jag (tyvärr) åka hem. Jag bor ensam och hade lätt kunnat stanna kvar på kliniken typ en vecka och låta nån annan sköta allt. Haha.

    Svara

    Ja, gjorde ett planerat ingrepp under narkos en gång – det var liksom ingen fara med mig alls. Ändå var alla så supergulliga och hjälpsamma, kom med varma täcken, dricka, frukt. Det närmsta jag kommit att få vara en liten bebis på nytt – härligt!

    Svara

     Skönt att så många känner så! Jag skulle mest känna mig utlämnad, förnedrad och bli äcklad av maten (äter ketogen kost hemma). Hur snälla alla än är.

     Svara

    Oj, delar verkligen inte några av upplevelserna här. När jag opererades kom jag till ett rum där 4 andra låg, blandat män och kvinnor. Detta var alltså avdelning, inte uppvak. Jag spydde konstant en hel natt av narkosen vilket gjorde att ingen kunde sova. Jag fick även lov att, kommer inte ihåg ordet, men få en kateter i urinröret då jag inte kom igång med kissandet. Detta bakom en tunn skärm i det fullbelagda rummet, var väldigt obehagligt. Ingen mat på sängen fick vi heller utan gick ut och hämtade i köket (obs inget jag förväntade mig heller innan någon hoppar på mig, vill bara belysa att alla inte blir ompysslade). Blev hemskickad innan narkosen släppt helt. Vill verkligen aldrig mer vara inlagd!

    Svara

     Fast att du kräktes av narkosen är ju ingens fel direkt…

     Svara

      Har inte påstått det heller, dock i ett fullbelagt rum var det inte kul för någon.
      Tycker det är märkligt med dessa rosaskimrande sagor, det är ju ingen som ligger på sjukhus utan att vara sjuk. Att äta glass och kolla på tv kan man göra hemma, tror knappast att en sjukhusvistelse är så glamorös.

      Svara

       Sjuk och sjuk… sist jag låg inne blev jag sövd för att jag skulle få kortisonspruta på ett besvärligt ställe. Jag var inte direkt sjuk men har ont i perioder och får sprutor med jämna mellanrum. Var mysigt att ligga på uppvaket efteråt och bli omhändertagen. Personalen var så himla gullig och pysslade om mig som en bebis innan jag åkte hem.

       Svara

       ”Tycker det är märkligt med dessa rosaskimrande sagor, det är ju ingen som ligger på sjukhus utan att vara sjuk.”

       Jag var på sjukhus efter en (bröst)operation och var inte speciellt sjuk. Var lite trött efter narkosen men mådde inte illa. Hade inte så ont i såren, det gjorde inte speciellt ont att röra på sig, jag kunde gå och kissa själv. Det fanns en kvinna på samma rum som jag och hon var trevlig. Vårdpersonalen var trevlig och omhändertagande, maten var god. Så jag har inget att klaga på och ändå är det ingen saga utan sanning.

       Svara

       Föda barn? Då ligger man ju inne fullt frisk, om allt gått bra. För mig var det de bästa dygnen i mitt liv. Tyckte det var såå mysigt att traska omkring på sjukhuset med mitt lilla knytte. Barnmorskorna var underbara.

       Svara

     Kan patienterna hämta mat själva ska de såklart hämta maten själva.

     Svara

      Vilket var exakt vad jag också skrev så toppen att du håller med.

      Svara

    Åh, ja, verkligen!

    Jag var inlagd en vecka när jag var 16, hamnade på infektion istället för operation så jag gick som barn #win. Mamma frågade om jag ville ha kvar henne på nätterna, tackade nej och var i ett eget rum. Jag mådde ju väldigt dåligt, annars hade jag ju inte blivit inlagd. Men eftersom jag gick som barn fick jag hur mycket glass jag ville, hjälp att ändra TVn (fjärrkontrollen fungerade inte), fick ny kudde varje dag, fick justerade besökstider, min favoritläkare varje gång, fick välja sjuksköterskor jag ville ha… det var skönt, förutom att jag var sjuk!

    Svara

   Tänker så ganska ofta (också ssk). Så skönt det skulle vara att få vila. Minus sjukdom då såklart.

   Svara

    Businessidé: en klinik där man får vila upp sig och bli omhändertagen. På samma sätt som under sjukdom/efter operation minus sjukdom/operation.

    Svara

     Gammal idé:
     ”Den svenska arbetarrörelsen drev olika semesterhem mellan 1946 och 1979 och tanken var att kvinnor skulle kunna komma dit några dagar och få ”full service” och vila sig från hemmets sysslor.”

     Svara

      Skulle vara underbart under den veckan innan mens… jag är heeelt förstörd då, har ont, känner mig ledsen och behöver sova hela tiden. Presterar så jävla dåligt på jobbet under den perioden.

      Svara

       Sök stipendium!

       Svara

     När min mamma födde barn på 70-talet fick hon ligga inne två veckor och bli ompysslad, barnmorskorna tog hand om alla bebisar hela nätterna. Vad hände sedan liksom?!

     Svara

      Obs, det var en vanlig förlossning, inga komplikationer.

      Svara

      Man hade sådana förlosningshem efter man hade skrivits ut från BB i två veckor efter. Kommer från Växjö och vet att min storasyster låg inne på ett sånt lite utanför stan med sitt första barn.

      Svara

      Samma för min mamma. Sedan när hon kom hem från bb hade hon en ”Maud” som kom förbi varje dag mellan 9-17 och hjälpte till med bebisen.

      Svara

       Håller med alla ovanstående, legat inne två veckor på sjukhus en gång efter omfattande (men ofarlig) operation, och jag tänker tillbaka på den tiden otroligt ofta… bara att få vara i den bubblan, ligga och titta på film, mamma som kommer med tidningar och godis, vänner som hälsar på med nallar och blommor. Inga krav eller måsten. Läkare och sköterskor som är trevliga. Förutom smärtan skulle jag göra om det när som helst!

       Dock är min andra tanke… vad lever vi i för samhälle där sjukhusvistelse är någonting vi längtar efter? Bara för att komma undan.. makes me kind of sad :/

       Svara

      Det första jag ville göra efter förlossning var att åka hem, men de ville att vi stannade över natten☹️. Det var sjukt omysigt i en sån jävla sjukhussäng med sjukhusfiltar. Mackan man fick efter förlossning var också den äckligaste macka jag ätit, fattar inte hur det går att misslyckas med en vanlig macka så. Min man fick köpa chips. Kanske bättre på typ patienthotellet eller vad de kallar det men det var inte mysigt även om alla var gulliga.

      Svara

      Att de tog hand om bebisarna är väl en sanning med modifikation.

      Svara

     Det vore drömmen! Jag behöver inget lyxigt spa. Räcker med en säng, tv på rummet, nån snäll tant som kom in ibland och frågar hur jag mår och kanske ger mig en smörgås och en kopp kaffe, en bunt korsordstidningar och böcker och så får jag ha på mig landstingets supermjuka kläder. Åh!

     Svara

    När jag letade efter relevanta stipendier att söka för mig som student vet jag att det fanns mängder av husmorslegater till hemmafruar med behov av vila, kanske ska söka ett av dem nu…

    ”När den lagstadgade semestern infördes var tanken att den skulle vara till för att utveckla kropp och själ, att förebygga arbets- och förslitningsskador. Ledigheten i folkhemmets Sverige skulle främja hälsan och ge människor välbehövlig vilja.
    (..)
    Men staten tänkte på utarbetade husmödrar också. Att en stor grupp svenskar stod utanför arbetstidslagen, utan någon reglerad fritid och semester. Det var landets en miljon husmödrar. De skulle få möjlighet att åka iväg, få chans att vila och vara för sig själva, inte tänka på hushållsarbete och på barnen. 1946 beslutade staten att ordna rekreationsveckor för husmödrar som behövde ta ledigt från hemmet. 80 000 kvinnor åkte på husmorssemester 1948.
    Olika stipendier och resebidrag gjorde att oavlönade husmödrar kunde söka pengar för att åka på semester i semesterhem. Kvinnor var hårt arbetande även i industrisamhället. Där blev de uppassade från morgon till kväll och så fick de gå ut och gå, för folk skulle vara aktiva även under semestern. Och hemmet och barnen fick en grannfru ta hand om. ”

    Svara

     Vad intressant, jag har hört uttrycket ”husmorssemester” men har inte vetat vad det betyder. Tack!

     Svara

   Haha förstår dig! Varit inlagd ett par gånger och det är ju rena lyxen 😂 Gjorde bröstförminskning (landstinget) och var kvar 2 dagar, sån superservice med hela tiden smärtlindring så kände inget, plus mat, dryck, fika och personal som kom o frågade om läget och småpratade. LYX och så trevliga människor. 5/5!

   Svara

    Hur gick du till väga för att ”få” detta? Har äntligen bestämt mig att jag vill göra men vet inte ens var jag ska börja! Tacksam för svar ❤️

    Svara

     Mhm men kan svara ändå. Även jag gjort bröstförminskning, dock var det för typ 10 år sen. Jag började med att googla och kolla vilka gör dessa operationer i Stockholm. Jag hittade en privatsjukhus som hade Landstingsavtal och man fick komma till konsultation/undersökning utan remiss. Så jag ringde dit och bokade tid. Kirurgen undersökte mina bröst och konstaterade att jag uppfyller alla kriterier för en minskning (mina bröst var jättetunga och hängiga, han opererade bort sammanlagt 1 kg). Jag fick en operation beviljad direkt och en operationstid typ 3-4 månader senare. Det finns ju även offentliga sjukhus som gör dessa operationer men jag ville göra det så lätt som möjligt för mig själv och undvika husläkaren (du behöver ju en remiss från husläkaren/vårdcentralen om du vill ha en operation på offentligt sjukhus). Jag upplevde det så mycket lättare att få gå direkt till en kirurg utan nån husläkare som först bedömer och skickar remisser osv.

     Jag vet inte var du bor och om det fortfarande finns Landstingsavtal får såna här operationer men det är värt att kolla i alla fall. Om det inte finns, är det bara att gå till husläkaren och diskutera om saken. Betona på alla fysiska åkommor/svårigheter du har pga. dina bröst.

     Jag kan bara rekommendera denna operation! Det är en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.

     Svara

      Jag är inte Mhm men kan svara ändå, skulle det stå.

      Svara

       Tack för ditt svar. Bor i Skåne och tydligen räknas det som jag har fetma, väger 80 kg och är då inte aktuell! Måste ner till 69! Galet, ser inte ens mig själv som tjock.

       Svara

   Åh tycker man får en liten dos av det där omhändertagandet om man går och ger blod 🙂 bara ett tips, i väntan på att bli inlagd för någonting hehe

   Svara

    Åh jaa! Och sms:et man får när ens blod kommit till nytta gör en alldeles varm i hjärtat <3

    Svara

    Ååh tack för påminnelsen.. Jag har inte gett på länge nu. Skäms lite men jag blir alltid otroligt yr och svimfärdig så det känns inte helt lätt. :-/ Ska pallra mig iväg nästa vecka och hoppas kroppen kan hålla sig normal under tiden. 😉

    Svara

     Hej! Det du beskriver är sannolikt en sk freezereaktion, en slags stressreaktion där kroppen sänker blodtrycket vilket leder till yrsel och svimningskänsla. Freezereaktionen är vanlig just i situationer som involverar blod/sprutor/nålar. I en sån reaktion är det alltså inte slappna av som gäller, utan istället kan du hjälpa kroppen genom att i några sekunder spänna musklerna i ena benet, släppa, spänna musklerna i det andra i några sekunder, släppa osv. i syfte att få igång cirkulation och blodtryck och motverka de symptom du känner. Googla tillämpad spänning blodfobi så hittar du mer info

     Svara

      ”Nålrädd” är också en fin beskrivning. Kort och gott den enda anledningen till att jag inte donerar blod.

      Svara

   Jag ska opereras nästa vecka och ser framemot att sövas och bli uppassad lite. Jag har två små barn hemma så har noll tid för mig själv.

   Svara

   När det ändå diskuteras positiva upplevelser inom vården kan även jag dela med mig 😀
   Vid min första op var jag runt 19 (tror jag). Smått nervös, men fick iallafall eget rum. En clown (!) kom och besökte mig, min läkare hade ”ordinerat” clownen då lugnande och smärtlindrande inte bet på mig. Ska väl tilläggas att jag tycker inte om clowner, men denna var snäll och jag fick ett ballonghjärta <3

   Vid övriga op har jag också fått eget rum (pga "ny" typ av op så sprang folk hos mig hela tiden). USK och SSK har alltid varit kanonsnäll, trevlig och hjälpsam. Sömnproblem som jag har så bar alltid nattpersonalen in en hel termos med kaffe till mig, och en kopp kamomillte 🙂 Om de hade tid så satt ed hos mig och tog en kopp och pratade lite skit 🙂

   Svara

  Bella åker tillbaka till cannes.. Tredje gången på en vecka..

  Svara

   Okej

   Svara

   Helt sjukt. Ska maila till Cannes och be dem sprida ut festligheterna över sju månader så Bella i fortsättningen kan åka tre gånger på ett halvår istället.

   Svara

   Hon har nog fullt upp där. Världspress och kändisar som efterfrågar hennes närvaro.

   Svara

    Nu får Bella passa på och visa sig topless på Croisetten kommande helg.
    Då kommer alla att förhoppningsvis minnas hennes namn i alla fall.
    ”Did you see that half-naked Danish woman? I think her name was Isadora something”
    Det är ändå bara skandaler som folk minns 🙂

    Svara

   Märkligt att Bella bokar in två dagar Academic Work Leadership Day under Cannes filmfestival.
   Visste hon inte att hon skulle vara i Cannes under filmfestivalen? Hon var väl där också 2018?
   Datumen för Cannes filmfestival vet man ju åratal i förväg.
   Som Almedalen. Elitloppet, F1 i Monaco, Stockholmsveckan i Visby och Nobelveckan.
   Undrar om pengarna från två framträdanden för Academic Work kan täcka kostnaden för extra resor med chartrat flyg? Knappast.

   Svara

    Och medeltidsveckan 💁🏼‍♀️

    Svara

    Almedalen vecka 27
    Stockholmsveckan Båstad vecka 28 (men 2019 = vecka 29. Krock!)
    Stockholmsveckan Visby vecka 29
    St Tropez vecka 30
    Medeltidsveckan Visby vecka 32

    Svara

    Pengar såkkart

    Svara

  Världsmästare i bänkpress, för män över 70 år?

  Svara

   Bänkpress är indelat i många kategorier. Han har tävlat i master 4 (antar jag) för män över 70 år. Sedan är det dessutom olika viktklasser. Sverige tog många medaljer i bänkpress-VM!

   Svara

  Tvättiz = Tvättäkta.
  Är du inte med i Gummanreligionen Camilla? 😉
  Den är här för att stanna!
  Verkar som att du är en ”råttiz”? 😉

  Svara

  Kan vi prata om Malin och Katrins poddsamarbete med coop online???? Snacka om icke trovärdigt?? Iom att Katrin inte direkt har gjort en hemlighet av att hon ÄÄÄÄÄÄÄLSKAAAAAR Mathem.

  Svara

   Katrin är verkligen den minst trovärdiga influencern. Hon har gjort reklam för 3 olika läkartjänster som alla var ”den enda hon använder”….

   Svara

  Hamnar alla kommentarer i modd nu för tiden innan dom blir publicerade?

  Svara

   Vad märkligt 😳 Skriver jag under med min e-post adress så hamnar mina kommentarer i modd… Kan inte minnas att jag någonsin skrivit något hemskt för att hamna där 😳

   Svara

    Och jag sitter på ett större offentligt nätverk rätt så ofta och blir alltid moddad då.

    Svara

   Jag blir censurerad hos Elsa när hon ber om tips för trädgården och jag skriver om äng vs gräsmatta och biologisk mångfald och artrikedom – och vilket kul, och viktigt, projekt det hade varit att följa hos en influencer.

   Svara

    Hur blir du censurerad?

    Svara

     Ja, vet – lite starkt ord, skrev lite snabbt. Min kommentar kommer inte upp. Skriver alltså inte surt eller så, tänkte bara som ett tips när hon ber om sådana och har en stor trädgård – att det går att göra saker som både är fina, nyttiga och medvetna i en tid när många naturtyper och viktiga habitat är hotade. Och att detta vore ett spännande och viktigt (på riktigt) influencerprojekt att följa!

     Svara

    Jag vill göra en rämsa ”äng” på vår framsida som ändå inte används som trädgård men min man tycker det ser ovårdat ut. Jag tycker att det mest skyms av diverse buskar och träd i tomtgräns men har inte vunnit den fighten än.

    Svara

     Gör det! Såklart!

     Att vi vant ögat vid att steril gräsmatta är mer ’vårdat’ än äng är ju inte ett argument för att fortsätta med det. Är säker på att det snart blir det absolut hippaste hippa (hipsterprojekt deluxe!) och därmed också betraktat som snyggt. Var först med trenden att värna biologisk mångfald!

     Snart kommer ängen i varenda influencerstory, konstigt att Elsa inte hoppar på direkt utan verkar vilja köra engelsk park där på Gotland.

     Svara

  Tvättiz = Tvättäkta!
  Följer du inte Gummanreligionen?!
  Den är här för att stanna!
  Det verkar som att du är en råttiz Camilla 😉

  Svara

  Fattar inte trenden med att vara flottig i ansiktet(Rebecca Stella)
  Mer puder åt folket.

  Svara

   Det är väl all botox och glaze-produkter. Det är väl sådär bella önskar hon såg ut.

   Svara

   Haha…såg dessa kvinnor på Nyhetsmorgon (hade ingen aning om vilka de var och kände mig asgammal), MEN jag reagerade på hur glansiga de var i ansiktet! Jag är uppväxt med sminktrenden: matt, matt, matt!!! Glansig = fet hy = fult. Jag själv som har fetaste hyn i Skandinavien har testat varenda ”mattifier-produkt” jag kommit över och skämts så över glansigheten. Skönt att jag nu kan vara helt naturlig och dessutom supertrendig! Hur ofta händer det liksom!?

   Svara

    Ah, skepp som mötas i natten…
    Själv smörjer jag in mig med 3 olika oljor för att få till åtminstone liite glans!
    Är torrare än Camcams humor i fejjan så puder har aldrig existerat i min värld. 😁

    Svara

     Brelfik: You and me both! Det första jag tittar efter när jag tittar på såväl smink som hudvård är ”torr/extra torr hy” och ”glans/glow/fukt/flottighetdeluxe”.

     Svara

   Löwengrips Carrot Greasy Glow
   Perfekt produkt för den som vill se ut som en brandgul glaserad skinka i ansiktet 🙂

   Svara

    😂

    Svara

  Gud vad hon ”arbetar” hårt i Kroatien…. Svetten lackar😅

  Svara

   Jobbigt att bli uppassad på båten, maten står på bordet 24/7, posera lite och filma, stackars människa hon kanske blir utbränd i Kroatien…

   Svara

  Vad är grejen med Rebecca Stella och Vanessa? Varför är de plötsligt överallt? Vad har de gjort förutom en podd tillsammans? Kan någon vänlig själ upplysa mig.

  Svara

  Fanny Lyckman är verkligen min girlcrush 😁

  Svara

  Är det verkligen frågan alla ställer sig gällande IL:s hår? Jag ställer mig en helt annan fråga nämligen.

  Svara

   Hur mycket pengar hon lägger ut på det? 🤔

   Svara

    Hur det ser ut när hon tar av sig det?

    Svara

     😂

     Svara

  Jaa vad fan är en tvättiz😂😂

  Svara

  Jag blir så orimligt provocerad av ”Stellz och Väänz” 🤪🤪🤪 vuxna människor som beter sig och pratar som regelrätta fjortisar. Deras typ två minuter långa besök i Alice och Biancas podd fick mig att kräkas i munnen. Det är helt sjukt vad de är full of themselves, och att folk hakar på det?! Skäms fan över svenska befolkningen alltså.

  Svara

   RÅTTIZ!!!!!

   Svara

   De var ju med i Kenza och Danis podd den här veckan också. Gummor hit och gummor dit #goooooalzzz #gmn

   Svara

    Jag hörde också det avsnittet och kände avsky mot dem efter att ha lyssnat. Vanessas sågning av Dani??? Vad VAR det? Hade obehagskänslor i kroppen efter att ha lyssnat på det,

    Svara

     Stängde av avsnittet för jag orkade inte lyssna på alla gumman, Stellz, gummor osv. Vad handlade sågningen om? 😱

     Svara

      Hon hyllade först Kenza i typ 5 minuter om vilken fantastisk person hon är på alla sätt, typ äkta, gullig jordnära osv. Direkt efter det sa hon typ att Dani var ytlig och typ bara pratade om materiella saker som chanelväskor när de träffats innan. Och att Dani typ kommit med oombedda råd och sagt att Vanessa borde gå på fler events och synas mer. Vanessa hade tagit illa upp av det eftersom hon jobbar som agent och kan typ allt om PR och att hennes låga profil är självvald. Låter inte så illa men spola fram och lyssna om du vill, det var RÅTT. Sen ba ”asså jag är bara ärlig” som att det rättfärdigar att vara elak och skada någons varumärke på det sättet.
      Dessutom när man lyssnar på avsnittet med detta i åtanke är Vanessa konsekvent kort och vresig mot Dani medan hon är insmickrande mot Kenza.

      Svara

       Det är ju den bilden man fått av Vanessa tidigare också, om det är någon hon kan utnyttja för hennes egen vinning är hon superinställsam, men om det inte är någon som kan ge henne mer framgång är hon superdryg. Typ som att hon varit snäsig mot Alice men inte alls mot Bianca i samma sammanhang.

       Svara

        Tack för att du sammanfattade!! Ja ska definitivt lyssna på det, knappt hört något om Vanessa innan men av det lilla jag hört/sett då verkar hon inte så nice

        Jag som gillar Dani! Det är på grund av henne som jag lyssnar på podden

        Svara

         Lyssnade nu….. Hade aldrig kunnat ta Vanessas kommentarer 😭😭😭😭 Om jag inte var Kenza då förstås, eftersom hon höjdes till skyarna. Känns för det första som hon ser ner på influencers genom hela avsnittet igenom? Sen att hon har nåt agg mot Dani sen första gången de träffades!

         Svara

          googlade och hamnade på Vanessas insta. HerreG vilket tramsigt språk! ”en egen religion, gummanreligionen” … Ännu mer sjikt att 50 000 pers, lika många som en svensk småstad, följer människan …

          Är inte Mattias Coleman väldigt lik bob i Twin peaks på långhåriga bilden, förresten?

          Svara

     Ella: Ja!!! Gud vad jag fick dåliga vibbar av hon Vanessa. Speciellt om man jämför hennes hyllning av Kenza med hennes sågning av Danni alltså, tyckte så synd om Danni… Fattar inte hur hon klarade av att sitta där. Hon verkar väldigt härlig!

     Undrar varför de ens tog med sågningen i podden? Hör de inte själva hur det låter?

     Svara

   Tack! Haha tänkt samma… är de 13 år typ?? Stella är väl över 35 typ, hur kan man i hennes ålder inte tycka detta bara är pinsamt trams. Måste va bra betalt?!

   Svara

   De låter så hjärndöda…

   Svara

    Akta dig! Snart kommer någon och påstår att du är ”avundsjuk” 😂

    Svara

   Jag älskade deras podd när dem började, tyckte verkligen den var härlig. Prenumererar fortf på podden i mobilen men har inte lyssnat senaste halvåret. Det började kul men nu är det rätt tröttsamt med ”gumman”, ”tvättiz” och ”lyzz”. Det blir för mycket.
   Dem uppmuntrar däremot mycket till att tjejer ska stötta och hjälpa varandra.
   Men det känns som att dem fått extrem hybris. Det är fint att tro på sig själv, att hylla sina vänner och sina framgångar, men ibland blir det faktiskt för mycket. Att samtidigt vara ödmjuk inför saker är också fint. Känns som att många glömmer bort det när man får många ”fans” som bara hyllar och hyllar. Kom ner på jorden, du är inte mindre ”awesome” för det.

   Svara

  Tvättizar = tvättäkta som dem nämnt om jag inte är helt ute och cyklar

  Svara

   Åh herregud 🤦🏼‍♀️ (Inte till dig utan till ordet). Fjortis fjortis fjortis!

   Svara

   Trodde det var tvättbjörn.

   Svara

  Ja det verkar så 😱

  Svara

   Anonym 11:25 Du behöver tydligen lära dej att allt INTE är som det verkar … så kanske du blir lite mer ödmjuk i fortsättningen !

   Svara

  Camilla du borde uppmärksamma detta!
  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2019/05/22/samir-badran-stormen-visar-varfor-influencers-vagrar-att-bli-granskade/
  Dagens viktigaste artikel om varför granskning av influencers behövs. Förövrigt skäms jag över hur Samir, Jocke mfl. uttrycker sig om journalisterna. Det är höjden av okunskap och pinsamhet. (Ber om ursäkt ifall någon av er andra redan har länk detta.)

  Svara

  Vem är den mörkhåriga tjejen som smygfilmas på Isabella Löwengrips instastory?

  Svara

   CRS-manager/kommunikatör/högra hand?

   Svara

    Simone 🙂

    Svara

  Tycker bilden på gumzzorna är lite läskig… ser ut som två twiniminibarbies med inklippta och för stora huvuden.. Är den redigerad typ..?

  Svara

   Tänkte samma sak :S

   Svara

  Angående Elaines inlägg så är det lite intressant att någon hade exakt samma reflektion här i kommentarsfältet, och jag tror att det var före Es publicering.

  Svara

   Det är ju på inga sätt en ny reflektion, det finns tex en bok med titeln ”High Heels and Bound Feet” från 2014.

   Svara

  Bellas hår servut som om det är översprayat med torrschampo. Den där matta men ändå lite feta äckliga känslan!
  Nej, fint hår är nytvättat, väldiftande och blankt. Finns inga genvägar där! Ju mindre preppad osv man är i håret ju finare hår.

  Svara

   *ser ut
   *väldoftande

   Svara

   Jag tycker det ser ut som en peruk.

   Svara

  Någon som vet om Fanny gjort sina bröst och var i så fall? Camcam, du vet ju var Bella gjort sina, har du koll på Fanny med?

  Svara

   Ja hon har silikon.

   Svara

  Vad betyder jawdropping? Tycker det är för mycket svengelska i kommentarsfältet, ibland lika svårbegripligt som Bellans titlar på sina anställda.

  Svara

   Går väl inte att direktöversatta direkt men något som får en att tappa hakan är jawdropping.

   Svara

   Tappa hakan

   Svara

  Enligt knivmickes insta är han och Isabelle S. tsm. ”Efter 10 år är hon äntligen min”.

  Svara

   Såg det.. ser tydligt att det går utför för Isabelle. Fan, hoppas hon rycker upp sig!

   Svara

    Kanske kan gå bra med för dem med 🙂 På vilket sätt märks det att det går utför för henne?

    Svara

   Såg också det och väntar på att Camcam ska skriva om det!

   Svara

   Vad hände med tjejen han tatuerade in en ros i ansiktet på?

   Svara

  Jag inser nu att jag tar fel på den här Mattias och den andra douchebagen som ligger med en massa tjejer och låter flickvännerna vara hundvakt, han har väl varit med i paradise hotel också. Men kommer inte på vad han heter! Eller är det samma person!? Nu blev jag lite fundersam.

  Svara

   Marcello?

   Svara

    Ja precis! Tack. Då var det alltså två olika personer. 🙂

    Svara

  Nu har jag missat kommentarsfält de senaste dagarna, så förlåt om detta har avhandlats!

  Men, klänningen Isabella skapat är väl knappast något som Marilyn Monroe skulle ha på sig?

  Svara

   ”Skapat”

   Svara

  Ang. Uttrycket ”tvättizar”: jag har inte lyssnat på Rebecca Stella och Vanessas podd, men de har en HEL DEL uttryck som de bland annat gjort merch av, såsom tvättizar, gmn och lyzz (lyx). Bianca nämnde i en vlogg att det var hennes assistent Lovisa och deras Caia-kollega Jesper som ”kom på” (som att det uttrycket inte funnits innan) ordet ”tvättäkta”, som Rebecca Stella och Vanessa sedan anammat i podden. Så jag antar att de menar att SVT morgonstudion är tvättäkta? 😅

  Svara

  Säg inte att det är Bradley Cooper som syns på Blondans instagram.

  Svara

   😍

   Svara

  Micke och Isabelle Strömberg är officiellt tillsammans också

  Svara

  Fan, vilken twist om Bella hade sagt att hon undviker alla sorters produkter i håret och bara håller det rent med vatten.

  Svara

  Anonym 11:18 Vilken låg och korkad kommentar 🙁 Det är såna som du som gjort att jag inte går i kjol eller kortärmat , på grund av hög ämmnesomsättning som även mina tre barn ärvt så går vi inte upp i vikt trots att vi äter otroligt mycket . Tänk dej för i fortsättningen för vad du skriver för sårande kommentarer 🙁

  Svara

   Andrea 16.01 Nu är det så att jag vet precis vad det innebär att ” vara för smal” , har själv Marfans syndrom. Därför undrar jag varför hon frivilligt vill gå ner så mycket i vikt. Hon har varit tydlig med det på sin blogg… Kram

   Svara

  Ang baddräkten med boobsen halvt ute känner jag att det är så himla tråkigt att badmodet för kvinnor idag ska vara så sexualiserat. Samma på missguideds nya badkollektion där det ska vara string där bak, utmanande där fram med brösten halvt synliga. Jag har svårt att se att det skulle handla om att man som kvinna ska känna sig sexig FÖR SIG SJÄLV, det handlar ju om att visa upp så mycket som möjligt för andra. För vad får man som tjej ut av att nästan hela bröstet trillar ut ur baddräkten? Eller att det är string på ens baddräkt?
  Har vi inte kommit längre..

  Svara

   Instämmer till fullo.

   Svara

  Såklart tråkigt att du inte delar vår upplevelse men det gör ju på intet vis min uppfattning mindre sann. Förmodligen, och tyvärr, så är det nog så att vad du ligger inlagd för och var du gör det har betydelse för vilken vård/omvårdnad du får.

  Själv blev jag akut sjuk och hamnade först på intensiven på ett statligt sjukhus. Att jag fick ett eget rum var enbart pga att något så litet som ett förkylningsvirus hade kunnat ta livet av mig. Under de stunder jag var vid medvetande var jag livrädd och hade påtaglig dödsångest. Jag fick också kateter, inte för att jag led av någon tillfällig inkontinens men för att jag bokstavligt talat inte kunde resa mig upp ur sjukhussängen.

  Jag har otaliga fler mindre bra upplevelser av sjukvården, men är hellre tacksam för de som faktiskt varit bra än att klandra de som jobbar inom vården för dem mindre bra.

  Att ”behandla andra som du själv vill bli behandlad” gör i många fall säkert sitt för vilken vård man får…

  Svara

  What, är du inte med i sekten? Gumman-sekten! Vanz och Stellz är så roliga i sin podd, jag skrattar högt när jag lyssnar på den. Vanessa har så bra röst, borde jobba med radio.
  Tvättiz = tvättäkta (Är väl jag med i sekten)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.