Alice och Bianca – live i Globen

Igår gick podd-paradigmskiftaren Alice och ”Bey-inca” av stapeln i Globen och om ni vill få en känsla för hur stämningen var, gör så här.
Se om ni kan visualisera Alex och Sigge på en scen, nedsjunkna i varsin Chesterfieldfotölj. Tweedkavajer med lappar på armbågarna och med en hållnings som skulle göra en ostbåge stolt.
Försök få upp den bilden framför ögonen… Det här verkar ha varit typ så….fast HELT TVÄRT OM!

Jag fick lite Beyoncé/Formation/Homecoming-vibbar av det här. (På en lagom, svensk nivå så klart!)
POW, POW, POWER! (Eller BAM, BAM, BAMBOOZLED! Som Boken skulle uttryckt det)
Bianca säger skämtsamt i en sketch på scenen att ”jag föddes känd” och det gjorde hon förmodligen, men guuuuuurl!
Den där sångrösten har några helt egna ben att stå på, vare sig Bianca vill syssla med musik eller inte. Vilken pipa!!!
Och vilka moves! Move over Beyoncé!

Sanna mina ord, men jag skulle nog vilja sätta några slantar på Alice & Bianca i Melodifestivalen 2020.
So all you ”Alice & Bianca-nators” – Gather your troops!
SVT is your first target!
GO!

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag hörde Bianca sjunga på ett privat arrangemang för några år sen och blev jätteimpad. Hoppas att hon fortsätter sjunga, hon är verkligen duktig.

  Svara

  Jag skulle

  Svara

   Alex och Sigges olika shower är mer åt det berättande tänkvärda och humoristiska hållet. Skulle vara märkligt om de dansade och sjöng 😉😂. I tjejkläder då dessutom (eftersom du påpekar deras klädval).

   Kommer du skriva något inlägg om att din gissning angående Cissis nystartade sida var fel? De har inte registrerat någon ansvarig utg. Och varför tyckte du att det var konstigt att just Cissi polisanmäldes? Slutligen, varför skulle inte polisen ta den anmälan på allvar?

   Då Cissi polisanmäldes var det bara hon som lagt ut inläggen på sin instagram, och det var flera dagar innan Gardets sida lanserats. Utan ansvarig utg och inläggen då endast utlagda av Cissi är det Cissi själv som är ansvarig.

   Cissi hävdade i en intervju att ”alla männen reagerade som om vi mördat barn”. Detta stämmer ju inte, dvs en lögn, då endast en person reagerat. Förmodligen för att han inte ville att folk skulle tro att han bett dem /stödja något ingen då visste vad det var.

   Svara

    Fast alla andra som är med i Gardet hade ju också publicerat bilderna. Samt Gardets egna instagramsida.

    Svara

     Hemsidan lanserades som sagt flera dagar EFTER de påhittade inläggen las ut på Cissis insta. Innan hemsidan lanserades fanns inläggen bara på Cissis instagram. Ingen kunde då veta vad Gardet var.

     De har fortfarande inte heller ngn ans utgivare. Det innebär stora risker för dem, se Mårten Schultz twitter.

     Svara

  Har Löwengrip stängt ner sin blogg?

  Svara

   Hej Isabella! Nej din blogg funkar som den ska

   Svara

   Hörde att hon skulle skaffa en podd o fylla Globen.

   Svara

    Nej, Bella tänker inte slösa tid på lilla Sverige. Vi har blivit för små för Bella (eller det är nog hon som blivit för stor för oss).
    Hon satsar direkt på att sälja ut (20 000 platser!) Madison Square Garden åtminstone tre kvällar i rad.
    60 000 biljetter à 200 dollar blir väldigt mycket pengar att köpa saker för i NYC 🙂
    Kom ihåg var ni läste det först!
    Charlotte M har redan beställt layout till biljetterna från Isolina F.

    Svara

     Nej nej nej, nya Bella skänker intäkterna till välgörenhet naturligtvis.

     Svara

    Nej, nej, nej! Inga poddar!! Bella håller ett speech eller två 👌

    Svara

     Och hon gör det bra, bra betalt får hon för sina föreläsningar också. Och en podd hon gästade blev den mest lyssnade. Tror förresten att hon haft en egen podd ihop med någon för många år sedan, innan poddar blev så stort.

     Svara

      Hon håller inga föreläsningar längre.

      Svara

       Nej, Bella gör ”appearances” och låtsasintervjuer på scen där varje fråga är godkänd från början. Och varje svar repeterat massor av gånger genom åren 🙁

       Svara

        Bianca Ingrosso – påväg att bli världens mäktigaste superstar

        Svara

   Nope. Såååååå snygga bilder på henne i senaste inlägget. Och Silvstedt, hennes outfit 😍

   Svara

  Var där igår kväll. Väldigt lite podd och mera show med dans, olika uppträdanden och pinsamma frågor som de pressade varandra med. De gjorde också parodi på det här med samarbeten och pratade länge om hur irriterande/jobbigt det är att spela in dem och hur mycket de hatar dem. Bianca drev också rejält med det här med hur ”1 Wahlgren är ingen Wahlgren” (att de alltid gör allt i grupp i publika sammanhang) och att allt i hennes familj handlar om att uppträda och vara kända.

  Svara

   Fast jag har svårt att tycka illa om Wahlgrens. Och jag har faktiskt försökt!
   På något sätt gör de det de gör så bra (eller lite dåligt) att man unnar dem den ekonomiska framgång de har.
   De har etablerat sig som landets något bleka kopia av familjerna Kardashian/Jenner.
   Den jag gillar minst är faktiskt broilern Benjamin så det är skönt att man ser så lite av honom i Wahlgrens värld 🙂

   Svara

    Benjamin verkade enbart vara ”störig lillebror” i de säsonger han var med. Bortskämd, startade bråk med Bianca och lat. Men, han är ju inte så gammal och ännu yngre då. Tror han växt till sig lite nu 🙂

    Svara

     Jag stör mig ändå på den familjen. Jag tycker både Bianca och Benjamin är så otroligt barnsliga. De beter sig som fjortisar. Jag vill bara vråla VÄX UPP!

     Svara

      De är väl bortskämda… och har tjänat pengar från unga år. Man får nog en annan verklighetsuppfattning då. Över lag så är väl ungdomar idag också allmänt bortskämda och har lite koll på livet.
      Men håller med om att de behövs växas upp

      Svara

       Men att man är bortskämd betyder ju inte att man beter sig som en tonåring när man är över 20 år. De är inte på något sätt representativa för sin åldersgrupp, de är bara förvuxna fjortisar.

       Svara

        Varför skulle man inte få bete sig som de gör för att de är över 20? De lever ju knappast på sin mammas pengar liksom.

        Svara

         Vad har pengar med det här att göra? De är obstinata, lata och konfliktsökande mot varandra och mot sin mamma. De tjafsar, gnäller och klagar, de är missnöjda, självgoda och självupptagna. Som en normal trettonåring.

         Svara

    Tycker inte illa om dem heller. Skulle inte kalla mig ett fan heller (eller jo, tycker Linus är klockren). Är personligen ganska neutralt inställd till dem. De bjuder rejält på sig själva hursomhelst och igår var inget undantag.

    Svara

     Linus 😍😉👌 Så duktig!

     Svara

    Varför skall man tycka illa om dem?! De bjuder ju på sig själva i alla fall, och det faktum att nästan alla familjemedlemmar valt ett yrke i offentligheten.

    Svara

   Ja det var ju trots allt en showcast och inte podd så..

   Svara

    De kallade det en ”live-podd” flera gånger under kvällen…

    Svara

     Och de har även poängterat flera gånger att det är en showcast/livepodd utöver det vanliga, mer show än podd.

     Svara

      Jo men jag nämnde det inte i min första kommentar för att jag var irriterad eller förvånad – det var ett helt neutralt konstaterande. Så………..

      Svara

   Hatar de samarbeten och är jobbigt att spela in dem? Hoppsan där ser man… men de gillar pengarna de får iaf.

   Svara

    Missade du ordet ”parodi”?

    Svara

   Jag älskar Bianca i Wahlgrens värld. Tycker att hon är fullständigt briljant i all sin enkelhet med alla felsägningar och frispråkighet. Lustigt nog tål jag henne inte som influencer. Tycker att hon framstår som en helt annan person i sina övriga kanaler och jag klarar inte av när hon går på värre än en jobbig telefonförsäljare på YT-kanalen: köp köp köp köp köp köp.

   Jag struntar i att det är deras jobb och att det är deras mål att prångla ut så mycket grejer som möjligt så länge deras personliga varumärke är eftertraktat – kräks lik förbannat på det.

   Det känns som om person efter person (Therese Lindgren, Ida Warg, Margaux och Bianca bara för att nämna några) tappat sin karaktär och personliga karisma för att istället förvandlas till något som känns värre än en falsk och opersonligt lismande bilförsäljare.

   Svara

   Vem den äldre dj-stjärnan som Bianca var kk med?? och ph deltagare som hon låg med??

   Svara

    Tiesto och Eric Hagberg

    Svara

  Jag orkar tyvärr inte med familjen Wahlgren.

  Svara

   De tillhör ju både Wahlgren och Ingrosso.

   Svara

   Okej, vi antecknar. Bianca är ju dock en Ingrosso

   Svara

    Jasså? Jag har inte sett henne bryta med mammans sida av släkten. Eller hör man bara till den släkt man delar efternamn med?

    Svara

   Att folk går och ser sånt här tjafs på globen gör fan ont i hjärtat att se.
   Vart gick så fel med denna generation?
   Istället för tidigare generationer som hade intressen av substans som litteratur och böcker, vacker musik med riktiga uppträdanden av riktiga artister eller band, tidigare generationerna brydde sig om kultur men dagens yngre generationer verka skita i allt som har med kultur och historia att göra.

   Istället för att läsa (eller lyssna på) böcker lyssnar man på nobodys som pratat strunt i en podd, istället för välproducerade filmer så ser folk på reality tv tjafs och bråk, istället för att bry sig om miljön, klimatet och allt de kulturhistoriska så har dagens generation den värsta slit och släng kulturen någonsin, köper nya kläder för att använda en gång, bryr sig inte om naturen eller träden/parkerna i städerna där de bor, de flyger utan att ens tänka två gånger på hur de påverkar miljön, de låter politikerna komma undan med vad som helst idag för de är så upptagna med i sin egen bubbla att de inte ser den större bilden av vad som händer med världen.
   Om någon hade sagt för 15 år sedan att två bloggtjejer skulle hoppa runt till lite housemusik och snacka skit i globen och folk hade gått dit och tom betalat för det så hade folk trott att det var ett skämt.

   Svara

  Älskar Bianca. Men att hon har sångröst är ju inget nytt, hon har ju stått på scen sen hon var liten. Både själv, med mamma och med Benjamin.
  Coolt att de fyllde globen!

  Svara

   Nej, inget nytt… men hennes scenskräck har ju satt stopp för en eventuell sångkarriär… kanske hon vågar sig på en nu?!

   Svara

    Hon vill inte, vill jobba bakom kulisserna.

    Svara

     Så kan det va…. men hon har ju även sagt att hon önskat hon vågat ge sig ut på scen…

     Svara

      Nha, nej. Hon har stått på scen sen hon var liten i stora sammanhang. Hon har scenskräck, men ändå gjort det.

      Svara

  Bianca är en född stjärna, dominerade på scenen när det kom till underhållningen, dansen och framförallt sången!

  Svara

   Exakt! Hade det varit idag hade hon vunnit Let’s dance! Synd att hon inte vann glasskon. Hon var helt klart den bästa dansaren, älskar att se klippen på Youtube. Men på ”den tiden” var dansbandsvärlden större… Idag hade Bianca, en enda person, vunnit folkets röst stort!

   Svara

    Nja. Var väl snarare så att hon inte byggt upp samma fanbas på den tiden. Nu är hon mer ett ”eget namn” mer än bara ett kändisbarn.

    Svara

    Hon var grymt bra i lets dance , och tack vare lets dance är hon där hon är idag.
    Ja hade det varit idag hade hon vunnit eftersom hon har så mycket barn/ungdomsfans som troligen röstat. Men Elisa var lika bra, bra på olika sätt.

    Svara

   Hon är duktig, Alice också, och B har ju scenvana. Men det finns tusentals andra okända som är lika bra som Bianca eller bättre.

   Svara

    Ja, nu har ju inte alla med talang turen att födas ut på en scen.

    Svara

  https://youtu.be/06jUzSv9UOI

  Hon kom tvåa i lilla melodifestivalen 😋

  Svara

   Wow det där var superkul att se! Tack för att du delade länken!

   Svara

  Men varför sexpratet? Det är påträngande och intigritetskänkande för de som lyssnar att fläka ut sitt sxliv.

  Svara

   😂😂😂😂😂😂

   Svara

   Fast det är dem. Deras stil, som de kör med. Betalar man för att se dem så är man beredd på det.

   Svara

    Mjo, men borde det i så fall inte vara lämpligt med åldersgräns?

    Eller är de så pengatörstiga att de inte bryr sig?

    Svara

    Nej, det är inte deras stil, det är deras prat. De väljer i samma stund de spelar in podden vad Bianca ska prata om.

    Svara

   För det är vad DE gillar att prata om?! Herregud..

   Det är ju knappast något nytt att hon är väldigt öppen om allt och så har de dessutom flera gånger ”varnat” inför showen att det kommer vara ofiltrerat för det är dem och hur deras podd är.

   Svara

    Det är inte normalt att prata publikt om sitt sexliv. Om de varnat eller gillar att prata om sitt privata sexliv publikt så är det forfarande inte ok. Det är besvärande för lyssnarna. Det handlar ju bara om att exploatera Bianca maximalt.

    Svara

  Pallar. Inte. Pernillas. WOOOOOOOOOO.

  Kan någon berätta när i detta klipp man får höra Bianca sjunga?

  Kan någon förövrigt svara på huuuur dessa tjejer kan fylla Globen? Hur kan intresset vara så stort? Jag har trott hela tiden att det ska bli världens flopp med typ 500 pers max. Men tji fick jag.

  Svara

   De är populära, har många fans.

   Svara

   Bara Bianca har 1 miljon följare på Instagram, har en egen tv-serie som är en stor succé, Sveriges största kommersiella podd och syns och hörs ÖVERALLT i media och sociala medier och du trodde bara 500 personer skulle komma? 😂

   Svara

   Biljetterna var inte så dyra – inte alla i alla fall och 10 000 pers (de fyllde alltså inte hela globen men stor del såklart) är ju inte omöjligt med tanke på hur många som lyssnar på podden en vanlig vecka.

   Svara

   Alla barn som var där var väl tvungen att ta med minst en förälder? Det är min teori.

   Svara

    Fast nu var det inte bara barn där utan en stor målgrupp var myndiga.

    Svara

     Sa inte att det uteslutande var barn där.

     Svara

      Härligt dryga du!

      Svara

     Men på riktigt, vem är myndig och vill lägga ut pengar på att lyssna när Bianca lallar ur sig om alla hon har haft sex med??? Vad är det för människor? Jag blir mörkrädd.

     Svara

      Ingen vill lyssna på det. Hon gör bort sig, är pinsam

      Svara

    Nej men det lät mer som att du försökte komma på ”undanflykter” till att varför de fyllde globen.

    Svara

  Tycker det är fint att hela familjen är där och stöttar, blir lite sekundär-rörd

  Svara

  Jag tycker Bianca ska fixa några coola låtskrivare och köra på.. Inte Benjamin för han gör låtar som jag tycker blir på B nivå även om han gör bra låtar.

  Bianca är några nivåer över alla i den familjen både sång- och statusmässigt, kanske Max Martin kan ta Bianca till sitt stall.

  Svara

   Hon vill inte hålla på med musik, har hon sagt.

   Svara

    Hon kanske ändrar sig någon gång.

    Svara

     Om hon gör det så lär hon ju ha kontakterna hon behöver

     Svara

    Hon har sagt att hon inte vågar hålla på med musik, inte att hon inte vill.

    Svara

     Din mamma och din bror är artister. Har du aldrig velat hålla på med musik?

     – Jo! Det är min absolut största dröm att hålla på med musik, men inte som artist. Jag vill jobba bakom artisterna, kanske som en agent på skivbolag. Sen älskar jag ju att sjunga och dansa, men jag kan inte sjunga framför folk. Då får jag enorm scenskräck.

     Svara

     Sant 🙂 Är artist hon inte vill bli. ⬆️

     Svara

     Fast nu sjöng hon live på scen inför en fylld Globen. Så känns som hon kommit över en del av sin scenskräck.

     Svara

    Jag trodde att det var tvärt om. Att hon velat hålla på musik, men inte vågat satsa plus scenskräck

    Svara

     Det har hon också sagt.

     Svara

   Just det, hon är den bästa artisten av dem alla, sjunger bäst, dansar bäst.
   Det kan kännas skrämmande för henne. Hon kan säkert jobba med sina rädslor. Synd, om hon egentligen skulle vara i sitt esse med sång och dans på scen, men att hon hon håller tillbaka sig.

   Svara

  Såg så många peppade tjejer i åldern 14-20 år på Söder och vid Gullmarsplan igår. Alla var uppklädda, fint sminkade osv. Ganska säker på att de skulle till Globen senare. Tror att de fick en kanonkväll!

  Svara

  So fun! att Bella blir omkörd i hög hastighet nuförtiden!
  Så många tjejer som är mer begåvade och gör saker med hjärtat!
  Inte som Bella och plagiatPingis som alltid haft ett förakt för sina kunder och följare. Rätt åt dem att skeppet sjunker nu! 😂

  Svara

   Men sluta dra upp Bella hela tiden! Varför jämföra Bella med detta, sjukt! Bella håller väl inte på med sång och dans, och inte med podd och tv så varför jämföra? Hon är en bloggare och entreprenör och var en av de första men är inte känd eller idol för barn/ungdomar. Sen vet inte du om Bella och Pingis har förakt för sina följare och kunder, bara Sluta! .. men kan förstå om de har det till galningar som skriver skit till dem och om dem.

   Svara

    Suris

    Svara

     Tur att du är här och bidrar med glad och trevlig stämning.

     Svara

      Och vad bidrar du med?

      Svara

       Vill du att jag listar upp de kommentarer jag har postat det senaste dygnet eller vad?

       Svara

   Bianca Ingrosso gör inte mer saker med hjärtat mer än Isabella Löwengrip, hur kan du komma till den slutsatsen?

   Svara

  Var det verkligen ett utsålt globen?
  De är grymma tjejer men tycker inte man kan säga att man sålt ut globen när det var väldigt mycket tomt över parkett platserna

  Svara

   Eftersom det var helt slutsålt, så jo.

   Svara

    Okej men hur kan det vara slutsålt när flera sektioner endast var fyllda med typ 10-15 personer 😅

    Svara

     Man hyr väl platser? Alltså sektioner.

     Svara

      Jag tror inte hela Globen var tillgänglig att boka, så hela Globen var inte fullsatt.
      Det går in ca 16.000 personer.

      Svara

       Varför skulle man inte kunna boka hela globen?

       Svara

        För man måste ha nog med personal

        Svara

         Av säkerhetsskäl

         Svara

        Det kan man säkert. Men som besökare just den kvällen så tror jag inte att du kunde boka plats var som helst i Globen. Antar att B och A arrenderat viss del av Globen.

        Svara

   Nej det var inte slutsålt men ca 10 000 pers var på plats och det var fullt på de flesta sektioner som de hade sålt biljetter i.

   Svara

   Det är skillnad på slutsålt och utsålt.
   Allt beror på hur många biljetter man gjort tillgängliga.
   Publikrekord i Globen har Metallica från 7 maj 2018.
   17 303 i publiken!
   (Näst högsta publikantal har Metallica från 5 maj 2018 med 16 858)

   Svara

    Det där med att välja de ord som får en att låta större och bättre…. var känner jag igen det ifrån? 🤔

    Svara

    Tycker man Globen är för liten så finns ju alltid Friends Arena 🙂
    ”Med 57 520 Slim Shady-fans på plats satte Eminem nytt publikrekord den 2 juli 2018 när han landade i Sverige med sin Revival Tour.
    Det tidigare publikrekordet innehade Bruce Springsteen som 2013 spelade inför 56 840 besökare, tätt följd av hårdrockarna i Iron Maiden (56 613) som besökte arenan sommaren 2013.”
    Källa: https://www.friendsarena.se/om-arenan

    Svara

     Eller Mia Skäringers 5!!! utsålda Globen!
     Rekord alltså!

     Svara

  Otippat med agenten Vanessa som i sin sista story när hon kör lite behind the scenens frågar Bianca var Philippe är och det visar sig att han är på svensexa. Hon lär ju ha vetat det men det känns osysterligt att fråga, filma och publicera.

  Svara

   Eller så var det för Att punktera eventuella spekulationer. För nog hade det ifrågasätts ”Var är Philippe?” ”Är det slut?” ”Hur kan han INTE vara här och supporta Bianca just idag?”

   Svara

    Tror inte någon hade märkt att han inte var där om inte Vanessa hade sagt det.

    Svara

     Bianca sa flera gånger på scenen igår att han inte satt i publiken, så de som var där ”märkte” det.

     Svara

      Tack för att du delar med dig. Men då finns det ju ingen vits att fråga igen och lägga ut det för en ovetande instagrampublik.

      Svara

      Det hade väl annars varit väldigt kul för honom att lyssna på hur många/mycket sex hon haft.
      Not… Respekt någon?

      Svara

   Oj var inte han där och stöttade henne? Är verkligen jätte förvånad 🙂

   Svara

  Det lilla jag hörde här, så har hon exakt en sådan röst som är njutbar för mina öron.

  Svara

  Och Läckberg fortsätter att olagligt göra reklam för sitt smycke och nu dessutom en tävling som är helt omärkt där vinsten är hennes smycken. Tänker inte länka då det bara är extra reklam till henne.

  Svara

   Anmäl om det stör dig så mycket.

   Svara

    Märks verkligen att olika så kallade kändisar blir olika behandlade. Folk som kommenterar här är skenheliga. Hade det varit Anna Book eller My eller Blondinbella m fl så hade det varit jättehemskt. Är det Läckberg så är det heeeelt ok. Lika inför lagen?

    Det handlar om att detta kommentarsfält älskar att håna vissa och tar varje tillfälle i akt. Om fel person inte reklammärkt så är det anledning till ett drev bland kommentarerna, är det ”rätt” person som reklammärkt fel så hånas istället den som påpekar det.

    Svara

     Nu kan inte jag svara på det då jag har samma inställning oavsett vem som inte reklammarkerat.

     Jag vet inte varför man skriver en kommentar som ovan? Vill man bara diskutera hur illa det är att Läckberg i det här fallet inte reklammarkerat? Vill man att någon annan anmäler? Om jag blir irriterad över att någon inte märker ut reklam så anmäler jag, på vilket sätt är det konstruktivt att posta en kommentar om det här inne?

     Svara

      Det påpekas dagligen om olika influencers och vad de gör och inte gör bland kommentarerna, ibland som tips. Är det inte ok när det gäller reklammarkering menar du? Om man inte anmäler så får man inte påpeka det bland kommentarerna? Tänker också att reklammarkering är denna bloggs paradgren så en kommentar kring det är väl inte helt konstig?
      Intressant att du dessutom utgår ifrån att kommentaren inte anmält utan bara skriver här. Varför utgår du från det? Du bygger upp ett helt scenario i din kommentar utan att ha koll på alla fakta. Det är väl konstigt om något.

      Svara

       Klart att man inte måste anmäla. Jag undrar bara hur en kommentar här inne är konstruktivt om det är reklammärkning som stör en.

       Svara

     Visst är det så. Vissa ska det letas fel om och finns inga fel så hittas det på, vänds och vrids till fel. Läckberg kommer undan med smygreklam, och allt annat. Läckberg och Bianca vågar inte C ge sig på och uppmana till att anmäla för smygreklam för hon är rädd för deras makt, hon har respekt för CL som med CW. Det görs skillnad på folk och folk här.

     Svara

      Exakt så och det märks väldigt tydligt.

      Svara

  Undrar hur mycket det kostade att arrangera det här. Måste vara sinnessjuka summor.

  Svara

   Sinnessjuka summor de drog in också antar jag 😉 Även om inte Globen var fylld som en del säger. Men tydligen kan man skilja på utsålt och slutsålt haha så bra.

   Svara

    Varför hahaha? För att du inte förstår?

    Svara

  Att våra kändisfamiljer delar landet i två delar är inga konstigheter. Där ingår allt som oftast känslor som bitterhet och hat vilket är ofrånkomligt o så har det mer lr mindre alltid varit.

  Men det som är fulast o sjukast – o som faktiskt i vissa fall anses som farligt är AVUND. O fy fan va avund det finns runt familjerna Wahlgren/Ingrosso.

  Skäms ta mä fan. Ni är sjuka o fyllda av självhat. Låt de som strålar stråla så kommer ni som är fyllda av avund att känna lite mindre av den känslan. Lr nä frästen ni är nog förlorade.

  Bianca o Alice – fy fan va ni är bra. Bäst. O så proffesionella. GRLPOWER 2.0👯‍♀️

  Svara

  Är du fuller? Med tanke på konstiga skrivandet menar jag 😉 Anade väl att de skulle dansa och sjunga, kul att Bianca vågade det nu och coolt av Alice. Visste ju om man följt dem att de båda gillar att dansa och att båda kan dansa och sjunga. Min tanke var också direkt att skulle inte förvåna mig om de får ställa upp i mellon som en duo nästa år, eller kanske får programleda det. Har länge tyckt att Bianca ska våga sig på att sjunga, och tänk vilken succé det skulle bli med tanke på hennes status och där hon är idag. Men som del av en duo el grupp är det kanske lättare för henne. De kommer säkert släppa en låt. På tal om låt den som Bingo & Katrin släppt hehe den är bra faktiskt.

  Svara

   Att hon vågade hade väl kanske med spriten att göra?
   Hörde att det förekom en del.
   Moget.

   Svara

  Glöm inte Alice!!!! Hennes röst imponerade mig.

  Svara

   Hon sjunger inte dåligt men det går inte ens att jämföra hennes röst med Biancas

   Svara

  Vilka jävla BOSS LADIES!!!!
  Älskar dom, så himla coola, roliga, öppna, helt enkelt fantastisk tjejer.

  Svara

  Bianca kommer från en musikerfamilj, hon är enligt mig otroligt musikalisk och har en ren och skör sångröst. Nu när jag tänker till så hade det varit sanslöst om hon inte sjöng om man hade som mål att fylla globen.

  Svara

  De var jätteduktiga! Tycker Bianca gör helt rätt som fokuserar på annat än uppträdanden nu, om hon skulle satsa på sång/dans/musikal så skulle nog inte mycket tid finnas till att vara ung. Alice gör ett toppenjobb med att vara en skitsnygg influencer men också en vanlig kompis åt Bianca, är nog en av få i Biancas vardag som inte är uppvuxen i kändisvärlden. Bianca kan göra musikaler och sånt när hon är över 30 år och inte längre vill fläka ut sitt privatliv, eller ens vill ha ett så spännande privatliv längre.

  Svara

  Jag har lite svårt för Bianca. Hon verkar snäll men verkar så osäker i grund och botten. Det är givetvis ingenting fel med det men det som irriterar mig är att hon i mångt och mycket försöker spela självsäker. Osäkerheten lyser dock igenom och jag tycker hon uppträder konstlat.

  Svara

   Fast råd nummer ett till en osäker person är ju att låtsas vara säker… Hur illa har din helg varit egentligen?

   Svara

    Fjant

    Svara

    Den har varit bra, tack! Nej, vet du vad. Skulle jag vara osäker i något sammanhang skulle jag aldrig låtsas vara något annat. Jag behöver inte spela Allan.

    Svara

  bianca är en sådan queen. hon betyder mkt för det här landet tror jag, hon är en av alla de kvinnor som visar att man inte behöver vara så jävla beskedlig utan kan vara besvärlig och ”obekväm” och höras och synas som tjej. hon berör iaf mig med det hon gör. jäkla bosslady.

  Svara

   På vilket sätt är hon besvärlig och obekväm? Menar inget illa åt Bianca men hon faller väl på alla sätt in i normen för hur en behaglig kvinna ska vara ?

   Svara

    jag tkr hon visat sig ganska taditionellt ”besvärlig” i wahlgrens värld. vilket jag tycker är fantastiskt. hon har bla visat upp sin pms och hon vågar visa när hon varit sur pga detta. hon vågar prata om sina depressioner och är öppen. hon skäms inte. kvinnor och unga tjejer ska ju inte direkt sticka ut hakan när det kommer till sådant, och jag tycker hon varit en förebild inom detta. hon vågar ta obekväma ämnen och göra dem till vad de är; helt normala.

    Svara

    jag tkr hon visat sig ganska taditionellt ”besvärlig” i wahlgrens värld. vilket jag tycker är fantastiskt. hon har bla visat upp sin pms och hon vågar visa när hon varit sur pga detta. hon vågar prata om sina depressioner och är öppen. hon skäms inte. kvinnor och unga tjejer ska ju inte direkt sticka ut hakan när det kommer till sådant, och jag tycker hon varit en förebild inom detta. hon vågar ta obekväma ämnen och göra dem till vad de är; helt normala.

    Svara

   Jag tycker det är mest tröttsamt med en konstlad 24-åring som beter sig så som hon gör i Wahlgrens värld. Vad är det att imponeras över? Det ska bli intressant om det dyker upp ett inlägg med en uppmaning att gå och rösta. Jag skulle inte tro att det gör det.

   Svara

    Kom det en uppmaning om att gå och rösta skulle jag helt cyniskt anta att det rörde sig om ett under-bordet-samarbete. 😉

    Svara

  Vet någon vem den äldre dj-stjärnan som Bianca var kk med är? https://www.expressen.se/noje/maria-brander/bianca-ingrossos-nya-sexavslojande-infor-alla/

  Svara

   Tiesto

   Svara

  Har aldrig vetat att Bianca kan sjunga så sjukt vackert?! Jag blev helt paff när jag såg klippen på instagram.

  Svara

   Så kul att Bianca som den fantastika sångerska hon är sångerska visade sig mågon gång.

   Svara

  Vet inte om jag är bakis-skör men jag blev rörd av Biancas röst

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.