Isabella Löwengrip vill få fler att flyga privatjet.

Se den groteskt bisarra reklamvideon för bland annat privatflyg här ovan. 

Man måste ändå ge det till Isabella, hon gör det hon kan för att rikta unga människor bort ifrån att vilja fylla läpparna som sina influenceridoler eller haka på andra kirurgiska trenden.
Hon försöker istället tuta i de små liven att det är PRIVATJET man ska flyga för att vara riktigt viktig.
Skit i utseendefixeringen, här fokuserar vi på miljöförstöring!

Breakits Erik Wisterberg har skrivit en krönika om om entreprenören som verkar älska att bli hatad som har en annan ton än den man är van vid när det skrivs om Bella.
Äntligen!

Denna gång har hon kokat ihop en nyhet som handlar om att hon har startat ett slags reklambyrå. Den ska jobba med tre ben: filmindustrin, välgörenhet och privatflyg.

”Den här diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte särskilt global”, säger Isabella Löwengrip.

Förmodligen kommer rubriker om den här nyheten att fylla svenska mediesajter i dag.

Många som själva försöker ta ansvar i klimatfrågan undrar hur Isabella Löwengrip egentligen tänker. Just kombinationen med välgörenhet känns extra pikant.

Och här kommer poängen. Det är precis det som är meningen. Isabella Löwengrips imperium bygger fortfarande på att hon lyckas nå en massiv räckvidd via sina egna konton i sociala medier. För att mata monstret – och få pengarna att rulla in – placerar Isabella Löwengrip omsorgsfullt ut brandfacklor i heta frågor.

För logiken är krass. Precis som kvällstidningarna behövde sina löpsedlar för att sälja tidningar behöver Isabella Löwengrip ständigt hitta sätt att slå sig igenom bruset.

Hon vet att kontroverser översätts till annonsmiljoner.

På ett sätt påminner hon om ett nättroll, som medvetet vill provocera fram en motreaktion. Metoden är att göra ett utspel i en starkt polariserande fråga där båda sidor i debatten kan mobiliseras.

Först var det SD. Sen sina egna maktambitioner. Och nu flyg.

Där har Isabella uppenbarligen hittat något som hon tycker funkar bättre än allt annat just nu.

Lita på att hon har hittat något nytt så fort medierna tröttnat på Greta Thunberg.

Lita på att medierna kommer att svälja det.

PS. Som ni alla vet blev SD långt från största parti – och Isabellas klon i sociala medier verkar vara pensionerad. Men vem kommer ihåg sånt?

Han ställer frågan:
Är Isabella Löwengrip affärsvärldens svar på ett nättroll?

Nej, skulle jag säga. Isabella Löwengrip är affärsvärldens svar på en oavsiktlig Hanna Widerstedt.

359 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äntligen säger du och spelar sen Blondinbella rakt i händerna genom att skriva ytterligare ett inlägg om henne, och visar precis det Eric skriver om, att medierna sväljer precis allt Blondinbella säger och gör.

  Du är på inget sätt ett undantag.

  Svara

   Så kan man resonera. Eller så anser man att det är bra att lyfta spektaklet något mer kritiskt, vilket Camilla gör. Det är skillnad på artiklar som enbart upprepar Bellas ord, idéer och lögner, jämfört med att ge en mer nyanserad bild av, ja…spektaklet (som sagt). 🙄

   Svara

    Det är ett spektakel som bör lyftas. Inte minst för att jag är intresserad av att se på när korthuset faller, för det måste det göra. Finns ingen vettig människa som kan köpa dessa idéer.

    Svara

    ”Något mer kritiskt, vilket C gör” skriver du? Ja C är alltid kritisk till Bella oavsett vad Bella än gör och säger, och C förvrider det mesta om Bella och vinklar allt till något fel och dåligt. Kolla bara vad hon skriver här ovan; ”groteskt, bisarra reklamfilmen” eh.. den är inte grotesk, jag tycker den var fin. ”Fokuserar på miljöförstöring”? – Nej det gör den inte alls, som du vinklar och manipulerar – Nej att flyga betyder inte att man vill förstöra miljön, det finns dessutom annat som förstör miljön mer, det finns annat man kan göra för miljön – flyget står för endast några procent.

    Bella har rätt i att det där med flygskammen är mest omtalat i Sverige och inte lika mycket globalt, så är det.

    Så lågt av Erik W också att skriva så vinklat och manipulativt och dra in SD? – För att folk ska tro att IL har samröre med SD, så lågt. Nej det har hon inte.
    Nättroll framstår han mer som själv och inte minst C som alltid vinklar, provocerar, drar fördelar av att håna och göra narr av andra och tjänar pengar på andras alster.

    Jag tycker Bella är cool och modig som vågar satsa, hon är smart. Att tjata om att hon förstör vår planet och är så vidrig är bara löjligt. Många använder klimathotet som en anledning att få tjafsa, skälla och smutskasta.

    Svara

    Det är ju också skillnad på att vinkla och förvrida så som CC gör. Hon vinklar och vrider allt till fel vad än Bella gör och säger. Så nyanserad bild här njaa nej.. vinklad och alltid med en dålig ton och allt ska vändas till något dåligt, alltid hånfullt också och manipulativt. ”groteskt, bisarra filmen” eeeh den är inte det minsta grotesk men för CC som ogillar IL så är den det för CC vill se IL misslyckas och hon vill sänka henne, sätta käppar i hjulet och smutskastar henne så mycket som möjligt.

    Svara

    Appropå att starta olika projekt så är Cissi Wallin expert på att ej fullfölja. Cissi gör all media vid lanseringen. Det nya projektet är väldigt likt ”Våga anmäl” som startades runt 2012-2014.
    https://vagaanmal.wordpress.com/about/
    Detta var ett av väldigt många liknande projekt och hashtags som efter att hon gjort en mängd media för dem, rann ut i sanden.

    Vad hände med det? Var tog den juridiska kompetensen vägen och hur hjälpte de kvinnor? För Cissi är det uppmärksamheten i början som hon gillar. Hon pratade om det projektet överallt. Jobbet som följer görs dock aldrig.

    Men det har ju även Cissi skrivit under tiden hon sa sig ha sett igenom alla ”uppmärksamhetsberoende instagramfeminister”. Enligt Cissi vill de bara synas och gör absolut ingen nytta eller hjälp för kvinnor. Jobbet menade Cissi att någon annan får göra. Cissi påstod att ingen får kritisera dem för då kommer svaret att man inte är feminist och att man inte ska klaga på andra kvinnor. Hon menade vidare att de på så vis aldrig för någon diskussion, vilket är nödvändigt för förändring. Hon skrev även att de för egen uppmärksamhet spelar på andras känslor och bara utnyttjar andra kvinnors öden.

    Hur Cissi erkänt allt detta för ca 3-4 år sedan och nu går tillbaka till exakt det, om än ännu mer radikal än tidigare, är bara så falskt.

    Hon skrev också mycket om att hon var starkt för att ej exkludera männen och svara dem nedvärderande eftersom som hon sa, ”forskning och sakkunniga” visat att man inte når fram till eller får någons förtroende på det sättet.

    Något att ta upp! Finns flera av hennes texter på nätet, bara att googla. Mkt värre än Bella eftersom Bella inte använder förtroende som Cissi fått i egenskap av ”offer” under metoo.

    Senaste dagarna skrev hon även fler direkta lögner på nya sidan. Något alla som följt henne under många år direkt ser igenom. Otroligt nonchalant att ljuga om saker som många vet är ren lögn.

    Svara

     Lyssna på senaste Della Q, där tar de upp den ORIMLIGA mängd projekt som CW startat/varit inblandad i. Och vartenda en av dem har runnit ut i sanden, helt otroligt att folk fortfarande hakar på.

     Svara

      Håller med!

      Är bara de som hörde talas om Cissi vid metoo eller senare som inte fattat vad hon håller på med än. Cissi ljuger på och de tror på henne.

      Är också rent löjeväckande att det inte tas upp här, när inlägg om andra innehåller väldigt hårda moraliska pekpinnar, samtidigt som minsta lilla detalj blåses upp till att vara större än vad den är.

      Svara

   Exakt min tanke!

   Svara

   I dina ivriga försöka att ständigt rättfärdiga det Blondinbella gör så missar du ofta uppenbara poänger. Camilla har länge varit den enda som pekar på de oegentligheter som Blondinbella håller på med. När andra medier ger henne uppmärksamhet ur en positiv vinkel och bara skriver det Blondinbella vill att de ska skriva, så granskar Camilla hennes upptåg och kritiserar henne. Den här bloggen har länge varit den enda kritiska rösten som inte sväljer allt Löwengrip säger som sanningen. Uppmärksamheten hon får här, om felaktiga siffror, dåligt underbyggda lögner och dubbelmoral är definitivt inte den sortens uppmärksamhet Blondinbella vill ska få någon störren spridning.

   Svara

    Andra medier har inte gett henne positiv uppmärksamhet angående detta.

    Svara

    Fast.. ”Något mer kritiskt, vilket C gör” skriver du? Ja C är alltid kritisk till Bella oavsett vad Bella än gör och säger, och C förvrider det mesta om Bella och vinklar allt till något fel och dåligt. Kolla bara vad hon skriver här ovan; ”groteskt, bisarra reklamfilmen” eh.. den är inte grotesk, jag tycker den var fin. ”Fokuserar på miljöförstöring”? – Nej det gör den inte alls, som du vinklar och manipulerar – Nej att flyga betyder inte att man vill förstöra miljön, det finns dessutom annat som förstör miljön mer, det finns annat man kan göra för miljön – flyget står för endast några procent.

    Bella har rätt i att det där med flygskammen är mest omtalat i Sverige och inte lika mycket globalt, så är det.

    Så lågt av E.W också att skriva så vinklat och manipulativt och dra in S*? – För att folk ska tro att IL har samröre med *D, så lågt. Nej det har hon inte.
    Nättr*ll framstår han mer som själv och inte minst C som alltid vinklar, provocerar, drar fördelar av att håna och göra narr av andra och tjänar pengar på andras alster.

    Jag tycker Bella är cool och modig som vågar satsa, hon är smart. Att tjata om att hon förstör vår planet och är så viidrig är bara löjligt. Många använder klimathotet som en anledning att få tjafsa, skälla och smutskasta.

    Svara

    Fast C vinklar allt om Bella och förvrider. ”Något mer kritiskt, vilket C gör” skriver du? Ja C är alltid kritisk till Bella oavsett vad Bella än gör och säger, och C förvrider det mesta om Bella och vinklar allt till något fel och dåligt. Kolla bara vad hon skriver här ovan; ”groteskt, bisarra reklamfilmen” eh.. den är inte grotesk, jag tycker den var fin. ”Fokuserar på miljöförstöring”? – Nej det gör den inte alls, som du vinklar och manipulerar – Nej att flyga betyder inte att man vill förstöra miljön, det finns dessutom annat som förstör miljön mer, det finns annat man kan göra för miljön – flyget står för endast några procent.

    Bella har rätt i att det där med flygskammen är mest omtalat i Sverige och inte lika mycket globalt, så är det.

    Så lågt av Erik W också att skriva så vinklat och manipulativt och dra in SD? – För att folk ska tro att IL har samröre med SD, så lågt. Nej det har hon inte.
    Nättroll framstår han mer som själv och inte minst C som alltid vinklar, provocerar, drar fördelar av att håna och göra narr av andra och tjänar pengar på andras alster.

    Jag tycker Bella är cool och modig som vågar satsa, hon är smart. Att tjata om att hon förstör vår planet och är så vidrig är bara löjligt. Många använder klimathotet som en anledning att få tjafsa, skälla och smutskasta.

    Svara

    Problemet är att andra som Cissi Wallin borde granskas eller åtminstone uppmärksammans för sina frekventa lögner. Blir fel att särbehandla vissa om man påstår sig granska bloggvärlden och inte kallar sig själv bloggare och ser sig som en granskande skribent.

    Svara

     Fast VAD? Har Cissi med ett inlägg om Blondin Bella att göra??
     Är du PR/ miljöchefen/högerhanden/ opera som är ute på ”lägg ljuset på någon annan” PR/kamakazi uppdrag..

     Svara

      Haha har du missat att det under var eviga inlägg här tipsas om saker att skriva om som det sen ofta skrivs om?

      Du verkar lite väl besatt av Bella. Jag lovar. Det finns gott om utrymme flera gånger dagligen där du kan få ur dig dina tankar om Bella, du behöver inte oroa dig.

      Svara

   Det bästa vore ifall du total ignorerade henne Camcam, allt alla gick in för en total bojkott och social media tystnad kring henne.

   Alla som inte stödjer henne avföljer, slutar prata om henne, sluta köpa hennes produkter osv osv

   Gör henne IRRELEVANT helt enkelt 👀

   Svara

    Jag tycker det är bra att Cam fortsätter skriva om Isabella. Det är tack vare Bloggbevakning jag inte läser Bellas blogg längre och varför jag tappat all respekt för henne.

    Förresten, Bella har tappat följare! För två dagar sedan hade hon 462t och idag är det 461t.

    Svara

     Js såg det också. Droppat av hundratals väldigt snabbt. Creepy dock att vissa såg henne som en förebild precis innan detta

     Svara

      Jag tror inte att majoriteten som följer henne gör det för att de ser henne som en förebild. Jag tror att de flesta gör det för att hon är underhållande, annorlunda från den typiska influencern, etc. Inte nödvändigtvis för att hon är en idol.

      Svara

     Exakt samma för mig! Så tack vare Bliggbevakning så bidrar jag inte till statistiken i luftslottet. Uppskattar verkligen den här granskningen!

     Svara

     Greta har 1,8 miljoner följare 🙂

     Svara

      Undrar hur många hundratals miljoner mer än Bellan hon förhoppningsvis tjänar 🧚🏻‍♀️

      Svara

     Man kan inte tiga ihjäl en katastrof. Om en endaste människa får upp ögonen för vad hon står för och själv börjar tänka så är det en vinst. När ska vi alla bli lite mera vuxna och ansvarsfulla så att vi kan hjälpa nästa generation att leva ett liv där de kan vara nöjda med sig själva och det de har och inte att lyckan finns i den materiella världen? All den här falska ytan som handlar om att konsumera och ha status börjar bli rätt tröttsam och ser man sig omkring så är vi omgiven av olyckliga människor som inte klarar av att leva upp till dessa kommersiella budskap. Allt handlar ju om att någon vill tjäna pengar och skiter fullständigt om de så måste kliva över lik på vägen till sin egen ”lycka”.

     Svara

    Folk kommer ju dock inte sluta stödja Bella i nåt slags tyst samförstånd… bättre fler får upp ögonen ordentligt och hennes roll som sk influenser mm blir helt historia

    Svara

     🤦‍♀️

     Svara

      Varför då? Vad är så dumt?

      Svara

       Det där är ju bara en ursäkt för att kunna fortsätta skriva om henne här. Det värsta för Bella vore ju om ingen skrev om henne. Men det är ju så klart mindre kul för oss.

       Svara

        Fast alla medier kommer inte bara sluta skriva om henne. Hon verkar ha tillräckligt bra kontakter inom press för att kunna få ut vilken historia som helst, därför behövs de som granskar hennes lögner.

        Svara

     Jo, det är exakt så det fungerar, och måste fungera. Vi kan ta mig som exempel, hela världen har i något slags tyst samförstånd valt att inte stödja mig.

     Du menar alltså att hela världen först ska uppmärksamma mig, för att sen kunna komma överens om att inte uppmärksamma mig? Det känns väldigt omständligt.

     Det är som med våld, eller krig, man kan inte få slut på våldet genom att slå ner den som är våldsam.

     Svara

      Hur får man slut på våldet da?

      Svara

       Kunskap.

       Svara

      Det kan ju också vara så att du inte har fått uppmärksamhet från första början, då finns det ju inga som ”i någon slags tyst samförstånd” kan välja att inte ”stödja” dig. Och nej, man kan oftast inte få slut på våld genom att bruka våld, däremot kan man minska våld genom att just uppmärksamma våldet och tala om de negativa aspekterna med det.

      Svara

    Jag tycker hon har blivit sjuk…men hon dejtar väl en privatjet företagare? Eller?
    Krämer å kladd gick kanske inte så bra till slut ändå. Hon skryter om allt hon byggt upp men större delen har ju inte funkat så bra. Inget består. Inte det här heller, thank god.
    Jag blir mörkrädd över hennes storhetsvansinne faktiskt. Hon är en kvinnlig Trump, lika orange, lika galen. Jag skäms för att hon är svensk faktiskt. När vi lever i en miljösituation där alla behöver tänka ett steg till, då vill Bella att fler flyger privatjet.
    Hon är bara här och nu, finns inget tomorrow för henne. Jag tror hon kommer tappa rejält efter det här. Jag hoppas verkligen det.

    Svara

     Lika orange ❤

     Svara

      Också fönat hår som påminner lite om varandra 🙈 torrt och fluffigt liksom

      Svara

     Det enda som består efter alla dessa år av bloggande och entreprenörskap är Bellas eget namn och ego.
     Allt annat ligger i spillror bakom henne men Bellas namn och uppblåsta image överlever likt kackerlackorna överlever ett radioaktivt nedfall.
     Finns ingen anledning att tro något annat denna gång. Bella har inte för avsikt att skapa något bestående i USA utan det är bara ett steg på vägen för att sprida sitt namn och ansikte. När hon fått de kontakter och möjligheter hon önskar under täckmantel av denna PR-byrå så jobbar hon vidare från den nya positionen med något nytt projekt som inte heller det kommer att bli bestående.
     Slutstationen är väl helt enkelt att kunna bli ekonomiskt oberoende. Inte ett dumt mål egentligen. Fast livet kanske blir tråkigare då?

     Svara

      Det där är exakt hennes plan!

      Svara

     Jag kunde inte hålla mig så jag gick in för att kolla hur det här såg ut på .com-adressen. Jag har aldrig påstått mig vara en höjdare på engelska men det här är under all kritik. Är det hon själv som gör dom här översättningarna eller har hon någon anställd för det?

     https://www.isabellalowengrip.com/2019/05/29/everything-ive-learned-during-half-a-life-time-in-one-agency/

     Svara

      Ett utdrag för att inte bidra till mer trafik :

      ”During half my life I’ve sold my brand and my channels. Now it’s time to start a bureau where we package everything I’ve learned over the past 14 years. For half my life I’ve learned to build brands, personal, products and services. I’ve learned everything when it comes to creating content and engagement, getting through tough times, learning how to build a long-term conversion and create a relationship with your clients that lasts years. I’ve become really good at marketing.

      Other than my opwn experience, we’ve also gathered a lot of data over the past few years, because of all cases and collaborations we’ve worked on. We know exactly how to prepare a launch by using social media, what order the week’s posts have to be to get the most effect for different companies, we know exactly how to use movement or when to use still photographs, warm or cold shades, we know what time of the day, weekdays and headlines to use. We have found a good key to coordinate all channels and we believe we know how to handle the future channels in the best possible way.

      If there’s something I’m good at, it’s this – communicating online, build brands and convert it to a strong business. It’s a lot of fun to start my own strategic bureau with focus on branches that have fallen behind.”

      Svara

       Det enda hon är bra på är att skapa förakt för sig själv.

       Svara

       När jag läser hennes usla engelska hör jag en indier i huvudet 😂

       Svara

      Herregud…

      Svara

     Glöm inte att karlsloken lyckades bli president.

     Svara

     Du skrev orden jag tänker.
     Jag skäms också över att hon är runt och flaxar i olika europeiska länder och USA.
     Ger Sverige ett ansikte liksom…

     Svara

      Sverige har massor med exporter som kan verka för att göra oss stolta över oss och vårt land – inte minst inom musikindustrin. Jag tror INTE Bella kan göra ett tillräckligt stort intryck någonstans för att ändra detta. Bo worries.

      Svara

    Grejen är att Blondinbella ÄR irrelevant överallt förutom på den här bloggen

    Svara

    Det bygger ju på att alla medier tappar intresset för henne. Att den enda kanal (i stort sett) som varit det minsta kritisk till IL slutar skriva om henne leder ju bara till att det enda som hörs är IL:s egna förvirrade utspel och alla okritiska myspysartiklar där hon oemotsagd får orera fritt.

    Svara

   Äntligen var väl för att en tidning äntligen väljer att skriva en riktig artikel om Bella, istället för att bara skriva om hennes ”storhet”

   Svara

    Nej. Erik skriver faktiskt om hennes storhet.
    Och för någon som menar att ”all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet” så spelar det ingen roll vad man skriver.

    Som jag säger ovan, det är som om någon slåss, man kan inte vinna mot den genom att slåss, om man menar att det är fel att slåss. Det skulle vara som att Greta flög runt hela världen och berättade hur fel det är att flyga.

    Så om man verkligen förfäras över Blondinbella på det sättet som C ger uttryck för att hon gör, så slutar man uppmärksamma henne. Det finns inget annat sätt, allt annat är hyckleri.

    Men det är väl klart C ääääääälskar Blondinbella, hennes lön skulle säkert reduceras med 20-25% om hon slutade skriva om Blondinbella.

    (sen kan vi lämna därhän att Greta också hycklar, visst, hennes avtryck på miljön är mindre än vad det hade varit om hon hade flugit, men det bästa hade såklart varit om hon inte hade rest alls, eller om hon inte hade bidragit till miljoner onödiga resor som görs i.o.m. alla manifestationer hon uppmanar till)

    Svara

     Mosa till Greta där på slutet. Så miljön ska tigas ihjäl? Folk ska ta sitt förnuft till fånga bara sådär. Finns mycket säkert man kan ifrågasätta vad gäller Greta men hon lyfter fram problemet! Hade il blivit lika kritiserad om det inte var för bla Greta?
     Såklart c tjänar pengar på att skriva om il, men nog vore det bra trist om hon inte skrev om henne alls? Och c är en kritisk röst mot il som behöver höras mer!!!0

     Svara

     ”…om någon slåss, kan man inte vinna mot den genom att slåss, om man menar att det är fel att slåss.”

     Ok, så om land A invaderar land B, och B tycker att det är fel (!) så ska man inte slåss tillbaka utan bara ignorera, helt enkelt bara ”sluta uppmärksamma dem, det finns inget annat sätt, allt annat är hyckleri.”

     Låter jättelogiskt.

     Svara

      That escalated quickly…

      Svara

     Gretas avtryck på miljön iom denna kampanj vägs väl ändå upp av hur många andras ögon hon öppnar upp och tillika kommande avtryck hon får folk att minska?

     Svara

     Fröken ”host” högrahanden/PR/bellas miljökämpe Oprah 🥳

     Svara

   Även du och jag och alla vi som kommenterar detta inlägg är med och bidrar till cirkusen. Hade Cam inte fått några kommentarer under IL-inläggen så hade hon troligtvis inte heller skrivit dem. Vi är alla med och blåser upp detta luftslott.

   Svara

    Absolut. Jag är införstådd med att jag på något tertiärt plan är med om att skapa hypen runt Blondinbella.

    Men jag är inte så förfärad över henne, hon är väl som människor är mest, hon ljuger för att framhäva sig själv.

    Det jag stör mig på är ju dubbelmoralen.

    Det är ju också så man blir en rättshaverist. En journalist granskar något och lägger fram fakta (t.ex. om Blondinbellas statistik) och sen får den storyn leva sitt eget liv, andra kan plocka upp den eller inte.
    En rättshaverist börja nitpicka allt Blondinbella gör och frågar sig varför inte alla andra ser hur viktigt det man har gjort är.

    Så C, du kan blocka mig nu igen.

    Svara

     Fast du framstår ju själv som en rättshaverist snarast…

     Svara

     Carina – Håller inte med dig om att IL är som folk är mest hon är en opportunist vilket de flesta inte är.
     Om jag förstår dig rätt likställer du kritiska röster mot ILs beteenden som rättshaveri?
     Strategin, nu ska vi tiga ihjäl problemen är en väldigt svensk företeelse. Den funkar på likasinnade svenskar.
     IL använder just den svenska konflikträdslan, att tiga ihjäl problemen och strutsen, till att förverkliga sina mål. Hon har fått härja i 14 år för att ingen konfronterat henne.
     Jag välkomnar att media börjar ifrågasätta henne och utmana henne. Det är hon inte van vid och det kommer hon inte att gilla.

     Svara

   Varför ska Camilla ignorera henne om hon tycker att det är roligt att skriva om henne? Ibland tror jag att in på allvar missar att detta är Camillas egna privata blogg som hon har för att hon själv tycker att det är roligt! Camilla är inte någon slags myndighet vars ansvar det är att aktivt motverka Isabella eller försöka se till att hon inte får klick. Att skriva om Isabella ger ju Camilla trafik och klick! Varför skulle hon sluta?

   Svara

   Nu rörde du till det. Här läser ju mest de som tycker att Isabella är en falsk fjant. Det är knappast positivt för för Isabella att bli omnämnd här.
   /En annan Carina

   Svara

    Och de flesta som tycker det här gör ju det för att de blivit påverkade och manipulerade av vad CC skriver, av hennes ton och hur hon vinklar och vrider inläggen till något fel och alltid hånar och skammar IL.

    Svara

     Nej det är för att vi klarar av källkritik och att tänka själva. Det var den hållningen gentemot IL som ledde många av oss hit.

     Svara

   ”Något mer kritiskt, vilket C gör” skriver du? Ja C är alltid kritisk till Bella oavsett vad Bella än gör och säger, och C förvrider det mesta om Bella och vinklar allt till något fel och dåligt. Kolla bara vad hon skriver här ovan; ”gr*teskt, bisa*ra reklamfilmen” eh.. den är inte gr*tesk, jag tycker den var fin. ”Fokuserar på miljöförstöring”? – Nej det gör den inte alls, som du vinklar och m*nipulerar – Nej att flyga betyder inte att man vill förstöra miljön, det finns dessutom annat som förstör miljön mer, det finns annat man kan göra för miljön – flyget står för endast några procent.

   Bella har rätt i att det där med flygskammen är mest omtalat i Sverige och inte lika mycket globalt, så är det.

   Så lågt av E W också att skriva så vinklat och manip*lativt och dra in S*? – För att folk ska tro att IL har samröre med *D, så lågt. Nej det har hon inte.
   Nättr*ll framstår han mer som själv och inte minst C som alltid vinklar, prov*cerar, drar fördelar av att h*na och göra n*rr av andra och tjänar pengar på andras alster.

   Jag tycker Bella är cool och modig som vågar satsa, hon är smart. Att tjata om att hon förstör vår planet och är så viidrig är bara löjligt. Många använder klimathotet som en anledning att få tjafsa, skälla och smutskasta.

   Svara

    Miljöfrågor och i och med det flygandet, är mycket omtalat i andra länder.
    Var fan kommer det här ifrån att det bara är Sverige? Bara för att Greta är från Sverige och vi ger henne extra uppmärksamhet för att hon är svensk betyder inte att det är så. Hon var på omslaget av Times, det borde säga något om vilken kraft denna fråga har i USA. Googla i hur många länder som skolstrejkat i solidaritet.

    Har alla missat vad Leonardo De Caprio sysslat med i massa år?
    Eller Lil ’ Dickys sång ”Earth?

    Eller kankse kolla vilka som vann Goldman Environmental Prize i år. Vad är det för nationalitet på dem?

    Varje år kommer EPI-rapporten som granskar och sammanställer hur miljömedvetna olika länder är. Där ligger Schweiz i topp, sen Frankrike. President Sarkozy lägger vikt vid miljöfrågor. Vi kommer på en 5:e plats.

    Att ni inte är insatta i hur det ligger till betyder inte att det faktiskt är så.

    Svara

     Nu missförstår du också Bee – Miljöfrågor ja men det var just flygskammen som det sas som inte är lika stor i andra länder som i Sverige. Menar du att Leonardo inte flyger? Miljöfrågor är så mycket mer än bara flyg. Men ja det är många som vurmar om och pratar om miljöfrågor både i Sverige och övriga världen men vissa saker skiljer sig lite åt.

     Svara

      Om nu Bella citeras korrekt i artikeln på Breakit står det inte att det just är flygskam som är speciellt för Sverige utan hela diskussionen om flyg och miljö:
      ”Den här diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte speciellt global, så de bolag vi träffar behöver verkligen få kommunicera och hitta sin nya generation som flyger”, säger Isabella Löwengrip.”
      ”Det pratas inte om flyg på samma sätt runt om i världen som det görs i Sverige. När vi diskuterar med de här globala flygbolagen är det inte ens en fråga de behövt ta upp i sin ledningsgrupp, om vad folk tänker om det här”.
      Källa:
      https://www.breakit.se/artikel/20346/isabella-lowengrip-ska-fa-fler-att-flyga-privatjet-miljofragan-inte-speciellt-global

      Svara

       Precis som att IL vet vad de ”globala flygbolagen” tar upp i sin ”ledningsgrupp”. Det låter som att IL tänker sig att deras sammanträden går till som i hennes bolag. Kan inte tänka mig att globala flygbolag aldrig har reflekterat över flygets påverkan på klimatet 🤭🤓

       Svara

  Men det är ju helt okej att flyga privat varje vecka nu när Marisol har lärt henne att välja MSC-märkt fisk. Marisol åkte ju tåg en gång häromveckan också. Och Bella hade en elhybrid, förut. Ni hör, lite miljötänk finns.

  Svara

   De är verkligen så duktiga! Heja!

   Svara

   Marisol verkar vara en riktig klippa! Shit alltså, MSC-märkt fisk – fy fasen! Nu blir nog Isabella Löwengrip inbjuden till de stora arenorna pga sitt miljöengagemang!

   Svara

    Värt ett omslag på Time!

    Svara

   Jag tycker hon är helt fantastisk på att inte kunna se verkligheten. Hon riktar sig alltså till en extremt liten målgrupp när verkligheten är den att den breda massan jobbar på riktigt för sitt uppehälle.
   Hon lever så långt bort från verkligheten att det är som en sciencefictionroman att följa henne.

   Svara

   Men nu hänger jag inte med i svängarna, BB är väl vegetarian? Tillochmed vegan?

   Svara

    Hade också för mig att hon bara åt plantbaserat. Men det har nog ändrats.

    Svara

     Det var en kort period – antagligen för att hon ville vara smal och trendig. När hon gick upp i vikt av vegankosten så började hon äta bl a fisk igen. Nu äter hon nog det mesta skulle jag tro men svänger sig fortfarande med ordet ”plantbased” hit och dit.

     Svara

      Folk äter inte veganmat för att bli af med bli smal!!!! Chips är veg as most 😆

      Svara

       Nä inte ”folk” kanske – de flesta blir såklart veganer av andra anledningar, men vissa absolut. För Bella var det definitivt ett sätt att gå ner i vikt (tillsammans med att hon ville verka trendmedveten). Men så åt hon inte chips heller, utan ”Clean” och ”raw” och annat trendigt som gör sig bra på bild.

       Svara

       Hon skrev själv att hon börjat äta bla fisk för att hon ökade i vikt.

       Svara

    Hon har aldrig varit vegan. Och egentligen inte påstått det heller.
    Ett tag skrev hon om vegankost och att hon åt veganskt. Det blev väldigt mycket diskussion och kommentarer angående detta.
    Men någon vegan har Bella aldrig varit med tanke på alla skinnväskor, glass, ost, skinnskor, skinnklädsel i bilen osv. Att vara vegan är inte enbart vad man äter.
    Vill man vara snäll är Bella flexitarian. Hon äter gärna grönsaker, fisk och skaldjur men undviker likt många andra nu för tiden nötkött och fläskkött.

    Svara

     Vad är en flexitarian egentligen? Är det inte samma sak som att ära varierat men att det låter finare? Eller har jag missat nåt? 🙂

     Svara

      En flexitarian är någon som har som mål att äta vegetariskt men inte vill eller tycker sig kunna gå över på helt vegetarisk kost. Därför tillåter man sig att utöver vegetariska rätter även livsmedel från djurriket som mejeriprodukter, fågel, fisk och skaldjur.
      En del flexitarianer äter även rött kött någon gång men de flesta försöker nog hålla sig borta från charkuterier, korv, nötkött och fläsk. Dock kännetecknas flexitarianen just av flexibiliteten dvs man äter det man för stunden vill ha utan att ha alltför dåligt samvete. Ofta är man nöjd över att ganska ofta ändå äta vegetariskt.
      Flexitarian brukar ibland kallas Stockholmsvegetarian. Om det beror på flexibiliteten eller det rymliga samvetet kan man ju undra 🙂

      Svara

       Jag äter inte kött eller fågel sen 1997, allt annat dock. Kan säga att jag inte har ”som mål” att bli något annat än en så kallad flexitarian (ett ord jag eller de flesta aldrig hört för 22 år sen).

       Svara

       Som en vanlig kost alltså för oss simpelt folk som inte orkar sätta en stämpel på allt… 😉

       Svara

      Flexitarian är väl att man gärna äter vegetariskt, men utan att helt utesluta kött- och mejeriprodukter. Man kanske äter vegetariskt 4ggr i veckan och icke-vegetariskt 3ggr i veckan. Eller att man bara äter kött på helgerna, eller vegetariskt till frukost och lunch men kött till middag. De flesta allätare äter ju kött till nästan alla måltider.

      Svara

       Ja Anonym 10:16 du har rätt. (och jag har aldrig fattat varför allätare måste ha kött ALLA måltider, inkl en macka på en entimmesflight osv). Stockholmsvegetarian är att inte äta rött kött (ev. kyckling?)

       Jag började förresten äta fisk igen nyss – och chockades milt av hur dyrt fisk har blivit…

       Svara

      Jag har en kompis som kallar sig köttätande vegetarian 😂🤣

      Svara

    Lite info för den som är intresserad av olika begrepp kring veganism. Man kan äta vegansk kost utan att vara vegan. Vegan blir man när man avsäger sig ALLA animaliska produkter. Alltså i mat, kläder, hygienartiklar, smink osv.

    Grejen med veganism är att man väljer animaliefritt på alla fronter såvida man inte absolut MÅSTE använda något som inte är det, ett exempel på det kan vara livsnödvändig medicin!

    Svara

     Vegansk mat= vegetariskt. Ägg och mjölk är så vitt jag vet inte grönsaker.

     Svara

  Det känns bara sorgligt att på sin jakt efter uppmärksamhet och pengar behöva kliva över gränsen för att skapa rubriker. En käftsmäll mot allt det som Greta och många andra med henne gör för att rädda planeten. Det sägs att vi konsumenter har makten, stämmer det? Vi kanske inte kan bojkotta privatflygaktörerna, men vi kan säga blankt nej till andra företag som vill förknippa sig med ”influencers” med svart bälte i konsumtion och inget miljötänk! Själv säger jag upp mig som kund hos Ellos och Lyko idag. Fler förslag?

  Svara

   Och gjorde hon reklam för mitt favvo märke gällande choklad eko choklad och den smakar inte lika bra längre

   Svara

    Jag älskar green and black och jag håller med. Dock tänker jag så här att det är en agentur i Sverige som fixat den där reklamkampanjen, säkert på uppdrag från green and blacks huvudkontoret i Storbritannien, att hitta lokala influensers att köpa reklam av i samband med att de körde en större kampanj i Sverige. Green and black som företag vet nog inte mer om Blondinbella än det reklambyrån rapporterat tyvärr.

    Svara

     Jag älskar den chokladen och skulle inte sluta köpa den på grund av ett samarbete. Den är för god för det😍

     Svara

     Green & Blacks ägs av Mondelez, som äger Marabou. I.e är det Marabous marknadsavdelning i Sverige som har köpt kampanjen.

     Svara

    Man kan alltid mejla företagen och förklara att man som kund är besviken över att de ställer sig bakom en person som inte delar ens egna miljövärderingar. Företag är extremt måna om sina kunder.

    Svara

    Man kan alltid skriva ett mejl till företagen i fråga och tala om att man som kund är besviken över att de ställer sig bakom en person som inte delar ens egna miljövärderingar. Företag är extremt måna om sina kunder och kommer att anpassa sig efter vad kunden vill ha.

    Svara

   Jag handlade tidigare rätt mycket på Ellos , men har nu helt slutat. Mycket pga deras samarbete med IL.

   Svara

    Samma här, jag känner sådant starkt motstånd att beställa från Ellos att det aldrig sker numera.

    Svara

   Är det inte mer rimligt att maila företagen och ifrågasätta deras samarbeten med henne? Istället för att bara sluta handla.

   Svara

    Har lämnat kommentar på Ellos och LYkos FB att jag lämnar dem som kund p g a deras val av samarbetspartner.

    Svara

     Så bra av dig! Mindre konsumtion i samhället, fantastiskt!

     Svara

      Tror du inte att Anna fortsätter att konsumera från andra (nät)butiker?

      Svara

       Visst från de som inte sig av

       Svara

     🙏🏼🙏🏼🙏🏼

     Svara

     Jag med, mailat båda företagen, men inga svar ännu…

     Svara

     Har gjort detsamma till Lyko.

     Svara

     Klädföretagens egna transporter är skäl nog att bojkotta… kläderna kommer med oljetankers från Asien. Det för mig är viktigare än samarbetspartners och hur de reser.

     Svara

   ALLA influencers har svart bälte i konsumtion. Blir inte många företag kvar om man ska bojkotta alla som gör samarbeten..

   Svara

    De ”får ” produkter blir bjudna på den ena flashiga frukosten efter den andra med goodiebags och texter.

    Svara

   Problemet är väl ATT vi konsumerar/överkonsumerar. Problemet ligger väl inte i vilken kanal företag väljer för att nå sin målgrupp.

   Svara

    Så sant!!

    Svara

    Folk låtsas bojkotta Ellos och lyko pga Bellas icke existerande miljötänk, när de egentligen borde sluta handla onödiga grejer som ska skickas fram och tillbaka från första början. Eller bojkotta de företag som de handlar från som inte heller har ett miljötänk.. Hur vore det?

    Svara

     Bra poäng. Men jag tror man måste börja nånstans, och för mig har det nu börjat med Ellos. Har varit trogen kund där länge, men nu är det slut med det. Handlar inte från nåt annat ställe över nätet annars, förutom vid enstaka tillfällen. Men som sagt, bra poäng att rannsaka sig själv på flera nivåer än gällande Löwengrip och Ellos.

     Svara

   Men var har aningslösa influencers tagit vägen? Känns som om debatten verkligen tog fart med deras konto!

   Svara

    Förhoppningsvis håller de på att starta upp ett skamkonto om plast, kött- och mejeriförbrukning istället – dvs områden där medelsvensson dagligen faktiskt kan göra skillnad för miljön. 🤷‍♀️

    Svara

     Eller så kan de ju rikta in sig på internationell sjöfart, vissa typer av industrier och länder som Kina och USA…

     Svara

      Ja, för DÄR kan aningslösa influencers konto göra skillnad! 😂

      Svara

       Där OCKSÅ 👍👌

       Svara

   Om alla mailar till företagen som gör sponsorinlägg ihop med Isabella, så slutar nog intäkterna komma snart. Intet vettigt företag vill väl förknippas med en världsfrånvänd klimatförnekare helt ur takt med tiden.

   Svara

    Tror också det, fler behöver höra av sig och säga ifrån. Förhoppningsvis ger det effekt.

    Svara

   Ellos kommer nu att tappa alla trogna barn familjer! Jag tror inte att Bella gör detta för att få folk att avsky henne utan för att hon tror att hon är tonåring! Hon är avundsjuk
   På Greta! Men att hon inte kunde unna sitt eget barn. Det var hans dag i går när han besökte skolan! Hon gjorde det värsta sveket i går gentemot sig själv och sitt barn!

   Den här Amerika/drömmen är already utjatad! Isabella har haft den drömmen länge såg jag i ett tidigare inlägg från 2015.

   Är det en man hon försöker imponera på?
   När det inte lyckades med att byta hotell hela tiden! Kan man ju byta flygplan varje vecka! Som en man som byter skjortor? Har
   Hen makt behöver man inte alls demonstrera! Men är man maktlös så måst e man inbilla andra att man är någonting!

   Efter det köpte reportaget i Hollywood tid!
   Så tror Bella plötsligt att hon är inom filmbranchen! För mindre än en månad sedan var det böcker på agendan! Jag hoppas att tösen får hjälp! Välvilligheten

   Hos andra som har insikten att ge henne
   Nya aspekter och ett spektrum av ett nytt liv där hon får finnas till utan prestationen! Nu vill jag önska alla en skön kristiflygare helg!

   Svara

    Vad yrar du om?

    Svara

     Det saknas förnuft i alla hens beslut! & samma dag hennes son besökte sin nya skola så meddelade hon sin planering om sitt nya liv i usa, även om det är på halvtid så är det ju långa resor ochså!
     Som mor ska man sätta barnet/barnen först i alla fall tills dom är 15/16/17 år! För att arbeta digitalt behöver man bara en dator! Det är ju upp till personalen! Jag menade att jag tror inte att barn familjer kommer fortsätta/handla/ellod

     Svara

  Snart slipper vi henne när hon lämnat lilla Sverige.

  Svara

  Men ska hon försöka slå sig in på marknaden i USA på dessa områden filmindustrin, välgörenhet och privatflyg? Det finns ju knappt några sådana aktörer i USA. Eller är det något jag har missuppfattat?

  Svara

   Bellas mål är att nätverka med rika/kända människor och förmodligen gifta sig rikt.

   https://www.amfar.org/cannes2019ppr/

   https://bloggbevakning.se/2019/05/23/isabella-lowengrip-startar-stiftelse/

   Svara

    Har försökt hitta Isabella eller Löwengrip i länken. Tittat på sponsorlist och lite varstans ingen stans dyker namnet upp. Hur vet vi att hon verkligen gav till välgörenhet?

    Svara

     Hon la upp bilder från amfar-galan och hennes donation stämmer med priset för två biljetter till den (hon gick med en i ”teamet”) = donationen var biljettköpet.

     Svara

      Så som en äkta wanna-be gör. Köper sig en biljett för att frottera sig med gräddan. Men då har hon inte donerat, att donera innebär att man ger utan motprestation.

      Svara

       Absolut, det håller jag med om. Ganska löjligt att skriva att hon skänkt 360 000kr, när hon i själva verket betalat det för att få gå på galan. Hon hade ju aldrig skänkt de pengarna utan att få gå på galan.

       Svara

        Ja hon har köpt en biljett, sedan är det upp till betalningsmottagaren att använda pengarna till valfritt ändamål.

        Svara

   Har hon inte enbart valt de tre områdena för att det är där hon vill vara personligen
   (och kunna motivera det med att det är ”jobb”, kanske dra av lite kostnader);

   * Välgörenhetsgalor = för att nätverka med de ”rika och berömda”, få klänningar uppsydda, bli fotograferad på röda mattan.. ”ALLT LJUS PÅ MIG”.
   * Filmbranschen = lite samma sak.
   * Privatjet = säger sig självt. ”Jag behöver flyga i mitt arbete, dessutom ingår det i marknadsföring för mina kunder”.

   Svara

    Precis så jag också tänkte.

    Svara

    Kinderegg tre flashigheter som kan dras av

    Svara

    Filmbranschen??

    Svara

   Så vad Bella egentligen menar när hon säger att Löwengrip Invest nu ska bli mer involverad i välgörenhet är att hon vill sälja en service HON kan tjäna pengar och bli rikare på. Inte på något sätt att hon vill donera en del av sina påstådda rikedomar till något som eventuellt kan leda till en bättre värld. Det är så man blir världens mäktigaste kvinna 😣 Hon och Trump skulle passa bra ihop med sina övertygelser om att all information som finns om den närmande miljökatastrofen är ”false news. S.U.C.K. Det här är skrämmande på riktigt…

   Svara

  Först nu förstår jag varför barnen fick följa med till Cannes..Hon ville använda dom i sin lilla film och försöka framstå som moderlig. Jag förstår inte hur människor idag kan heja på detta sjuka beteende.

  Svara

   Det har du rätt i… tänkte inte på den aspekten men självklart. Så sjukt 🙁

   Svara

   Hon verkade knappt umgås med barnen i Cannes, de sov inte i samma hotellrum ens. Så du har nog helt rätt.

   Svara

   Stopp och belägg! Hennes barn och hennes relation med sina barn är inget vi ska skriva om eller spekulera i!

   Svara

    Absolut, MEN…hon drar in barnen och sin relation till dem i sina sociala medier (annonser, reklam) ständigt. Ständigt. I både bild och text.

    Svara

     Absolut, MEN.. mammamaffian kan behöva tagga ner lite.

     Svara

      Zzzz…

      Svara

       🤷‍♂️

       Svara

     Och det är hon direkt inte ensam om.

     Svara

    Ja kan vi inte sluta diskutera hennes barn?

    Svara

     Folk diskuterar inte barnen, de diskuterar hur Bella drar in barnen som rekvisita eller som skydd mot kritik.

     Svara

    Stopp och belägg! Vill hon inte att vi ska diskutera hennes relation till hennes barn borde hon inte mjölka pengar på deras umgänge genom att använda dem som rekvisita. Folk kritiserar inte barnen, de kritiserar Bellas villkorade moderskap.

    Svara

     +1!!

     Svara

     Mao så är du ok att vara av samma kaliber som Bella?

     Glashus?

     Svara

      Hänger inte riktigt med i ditt resonemang men jag är helt ok med att kritisera henne i denna fråga.

      Svara

       Se prisonbeauty nedan 👇

       Svara

        Om jag ser ett fel kommer jag att kommentera det. Att välja att inte kommentera något betyder inte att något fel inte sker eller kommer att sluta ske. Jag fattar att folk är nervösa med mamma-skamming men Bella är på en helt annan nivå.

        Svara

     Fast att hon gör (utåt sett) rent dysfunktionella val kring sina barn rättfärdigar väl ändå inte att vi andra sjunker lika lågt? Det är ju bara ett sätt att ursäkta det egna beteende kring att spekulera kring barnen ”Hon gör minsann si, så då får jag faktiskt göra så”.

     Att någon är hemsk gör inte ens egna hemskheter bättre, två fel gör inte ett rätt osv

     Svara

      Om någon gör ngt hemskt har jag som medmänniska rätt att kritisera det, precis som du har rätt att kritisera mig för att du inte gillar att jag kritiserar Bellas respektlösa förhållning till sitt föräldraskap och hennes barns integritet. Jag kritiserar Bellas beteende, inte hennes barn.

      Svara

       Det där var att göra det lätt för dig för det är inte allt som avhandla om Bella och hennes barn här, eller hur?

       Svara

        Det jag skriver är precis det jag menar: det är ok att kritisera folks föräldrastil. Ingenstans är det en kritik mot barnen. Du gör det lätt för sig genom att inte förstå, TRH – men det brukar också bara din stil på det här kommentarsfältet <3

        Svara

         Det är du som inte förstår. Jag har inte sagt att det är kritik mot barnen. Men de kommer att drabbas.

         Eftersom att du är anonym så blir det också lätt för mig, ja på riktigt, att säga att det är din stil. Vrida på saker till din egen fördel och stoppa ord i munnen på en som man inte sagt.

         Att kritisera att Bella använder sina barn i blogg i reklam, mm en sak. Att gnälla på hur mycket och på vilket sätt Bella umgås med dem etc EN HELT ANNAN.

         Svara

    Varför inte? Eftersom det är så uppenbart.

    Svara

   Tänkte på det när jag såg filmen. Så sjukt obehagligt.

   Svara

  ”Den etiska bedömningen får varje investerare och entreprenör göra själv”.

  Ja det är väl typ exakt det som är problemet.

  Svara

  Det här är väl bara ett av hennes många utspel. Hon har ingen erfarenhet av och ingen kunskap om filmindustrin, välgörenhet eller privatflyg. Eller marknadsföring. Att hon skulle ha en reklambyrå inriktad på de tre marknaderna är bara fånigt. Ännu fånigare att hennes nya reklambyrå skulle rikta sig mot den amerikanska marknaden. Utan att kunna engelska?

  Det här är antagligen bara (när man kokar ner det) att hon har något slags pågående reklamsamarbete med ett företag som erbjuder privatflyg, har donerat pengar till ett par organisationer samt varit på Cannes. Vare sig mer eller mindre. Plus att hon har kvar Handelskammarens skrivbord i NY ett tag till, det borde vara året ut. Inget att bry sig så mycket om med andra ord.

  Svara

   Hon har väl iofs erfarenhet av marknadsföring men du har helt rätt i att det är ett skämt att hon ska hjälpa stora filmbolag eller välgörenhetsorganisationer (vilka? Globala säger hon bara men hon har väl knappast erfarenhet av mer än lyckad nationell marknadsföring). Och ursäkta men jag får reklam från filmbolag på sociala medier hela tiden så fattar inte bad hon snackar om. Hon pratar som om sociala medier var en nyhet hon ska introducera i Hollywood. Dessutom så framgångsrik är hon inte inom influencer-marketing! Visst hon var tidig, men hon har ju inte alls många följare på tex insta jämfört ens med andra svenska influencers, för att inte tala om amerikanska. Hon är tex inte i närheten av Kenza, Angelica Blick, Bianca etc.

   Svara

    Eller Therese Lindgren och andra youtubers som har kommit mkt längre och mkt snabbare än vad Bella någonsin kmr att lyckas med under sin livstid.

    Svara

    Minns ett inlägg för många år sedan. Hon hade svårt för ”Karl-Bertil Jonssons jul” eftersom det handlade om någon som gav bort pengar till nödställda. Med andra ord har ingenting förändrats. Hon skulle aldrig intressera sig för välgörenhet utan att själv få ut något av det. Det hade varit mycket enklare och smidigare att skicka pengar till någon organisation här i Sverige, men då ingår som bekant inte att få gå på röda mattan i vackra klänningar. Hyckleri är bara förnamnet.

    Svara

  Snart kommer hon struttandes i en kappa gjord av dalmatinerpäls.

  Svara

   😂

   Svara

   Med en krage av kattsvansar. IL: återbruk är viktigt för miljön, jag hämtade några missar på katthemmet och gjorde kläder av dem.

   Svara

    Dagens bästa!

    Svara

   Bäst!

   Svara

   🙀🙀🙀😂😂😂

   Svara

  Vilken tydlig förhandstitt, man förstår vad den nya reklambyrån kan erbjuda. Av någon outgrundlig anledning gör den reklam för IL istället för företaget som köpt deras tjänster. Kaaaan det vara så att det bara är bluff och båg haha.

  Svara

  Man känner ju allt mer en lättnad över att Bella ska ”lämna” Sverige. Är nog klokt att fly dit andra inte vet vem man är; alltså särskilt när man allt mer bara framstår som en parodi i Sverige.

  Svara

  Isabella är en clown. Det finns inget seriöst öht bakom och är precis som Eric skriver; brandfacklor för uppmärksamhet..

  Tyvärr vinner hon varje gång dårskaperna bemöts, men långsiktigt har hon verkligen sabbat allt, sitt sk varumärke.. Och barnen som rekvisita..
  Hon är verkligen lägre än låg, smuts under skon..

  Svara

   +1!

   Svara

   Ja det känns inte långsiktig som en hållbar affärsidé på längre sikt. Hon måste ju hela tiden överträffa sig själv i provokationer och någon gång måste väl gränsen vara nådd. Det känns som att det blir lättare och lättare att genomskåda affärsidéerna. Kan inte tänka mig att il har så mycket att komma med när det gäller vare sig film, flyg eller välgörenhet 🤭. Det ger det il lite mer uppmärksamhet och det i sin tur ger lite fler annonssamarbeten och lite mer inkomster. Undrar hur hon ska snäppa upp sina sensationer till nästa steg för att få oss att ytterligare höja på ögonbrynen 🤔

   Svara

    ”Alla borde ha ett eget litet kärnkraftverk i källaren, det är så praktiskt. För med avfallet kan man mosa alla som står i vägen för mig att bli världens mäktigaste kvinna. So fun!”

    Svara

     👍😊

     Svara

  Hanna Widerstedt <3

  Svara

   Vem är det?

   Svara

    En dam som började sin karriär i Big Brother..

    Har sedan gjort bort sig flera gånger sedan dess.

    Fejkade en dum historia som hon i efterhand påstod var en konstprojekt på Konstfack. Jag minns inte hela historien. En mycket sorglig människa.

    Svara

     Vadå fejkade?

     Svara

      Finns ett bra avsnitt om henne i verkligheten i p3

      Svara

      Gör man en snabb googling på Hanna w ser det ut som konstprojektet fortfarande pågår…. lyxfällan, går ut med att göra en abort pga rökt för mycket. Nja köper nog inte konstprojektgrejen….

      Svara

       Hon är escort/köpeflicka någonstans nu, var det i Tyskland kanske?

       Svara

     Hon började sin karriär innan Big Brother. Konstprojektet var äkta, det kunde man se från hela början.

     Svara

     Köper fortfarande inte konstprojektet. När du är inne i big Brother och blir filmad dygnet runt glöms kamrerna till slut bort (det går snabbt) men hon var bara sig sig själv hela vägen igenom.
     Efterkonstruktion much…..

     Svara

      Jag tror inte att hon fejkade, tror att det var så hon var. Hatälskade henne så mycket när hon var med i BB.

      Svara

   Det är så mycket Hanna W över detta!

   Svara

  Det här är riktigt obehagligt. Hur kan en människa så totalt sakna moralisk kompass och samtidigt klara av att så totalt strunta i vad hela omvärlden säger och tycker?
  Det är läskigt på riktigt, särskilt sättet som hon nu har sålt sina barn på. Visst, hon visar inte deras ansikten, men de har inte hemlig identitet. De har aldrig bett om att få bli reklampelare för detta sjuka påhitt!
  Vad säger Odd? Marisol??? Och Pingis? Detta måste få konsekvenser för försäljningen! Själv tänker jag bojkotta allt som IL har kommit i närheten av! Det är inte moraliskt försvarbart att göra på något annat sätt.

  Svara

   Herregud vilken moralpanik!

   Svara

  Men är all reklam bra reklam fortfarande? Har själv aldrig köpt en pryl av hennes grejer, dels pga rätt stort intresse för hudvård och vill då ha lite mer nördiga produkter men också för att jag inte klarar henne som person. Men inser också att jag är 43 och kanske inte ens tillhör målgruppen? Är det målgruppen 15-30 år man vill åt inom hennes produktområde? Dels för att de shoppar mer och kanske är mindre kritiska? Detta intresserar mig.

  Svara

   Tror verkligen att det vänt nu och att all reklam inte är bra reklam. Jag tillhör målgruppen för hennes produkter (vi är jämnåriga) och jag köpte en del i början och gillade dem. Nu har jag helt slutat det senaste året efter alla avslöjanden. Undviker även företag hon marknadsför. Även slutat besöka hennes olika plattformar för att inte bidra till ngt.

   Svara

    Det syntes väl i statistiken som hon använder för att sälja som postades häromdagen att återväxten i gruppen 18-24 (?) inte är så hög. De flesta är nog i hennes egen ålder +/- några år, och de som är några år äldre har nog börjat se sig om efter en ny förebild. Kanske att man läser bloggen för att förfasas, men vill man läsa om vardagsliv, hus, familj, lite flärd och hållbara val så finns det ju massor av mer genuina/intressanta/trevliga personer att följa.

    T o m om man är intresserad av karriär, privatekonomi och livsbalans måste det ju finnas mer givande val. Tycker Isabella mest maler på med samma motsägelsefulla mantra hela tiden om hur hon aldrig stressar upp sig över oplanerade händelser/behöver hela vardagen planerad för att klara sig. Hon skriver ju i princip inget om att ha familj och karriär (förutom att hon är bra på det och måste ha två heltidsanställda) eller hur man sparar (men jetflyg sparar tid!) längre.

    Svara

    Ja jag hoppas att detta spektakel inte är bra för hennes produkter och det hon saluför. Det är nog bara bra för henne själv som reklamkanal eftersom hon blir omnämnd och då kan sälja annonser genom sin ”räckvidd”. Om annonserna i sig sedan säljer tror jag är mindre viktigt för IL.

    Svara

  Lite lustigt är det ändå att hon nu ska sälja in privatflygande när hon inte ens kan uttala ordet ”jet”.

  När hon tidigare hoppade av bokförlagsprojektet för att ”det inte fanns momentum” så undrar jag hur hon tänkte här.. Må vara att miljöfrågan inte är lika het utomlands JUST NU, men hurdana riskanalyser har gjorts? Hon babblar även på om hur hon vet allt om hur konsumenterna fungerar, när man ska lägga ut inlägg och bilder och i vilken färg med sin 14 års erfarenhet. Ja det kanske hon vet, för medelsvensson i Sverige. Vad vet hon om marknadsföring till filmstjärnor och miljonärer i ett helt annat land med annan kultur? Absolut ingenting.

  Förstår verkligen Sverige är för litet med dessa ambitioner. Som man säger på hennes andra modersmål: crash and burn.

  Svara

   Andra modersmål 🤭 jag tänker bara på Jennifer Coolidge, särskilt när hon var med (och dansade) i vänner!

   Svara

   Miljöfrågan är visst det het utomlands – se bara på EU valresultatet.

   Svara

    Resten av världen då?

    Svara

     Minst lika viktigt i de flesta delar av världen just nu. Jag bor i en av Europas största städer men reser mycket till Afrika och Asien i jobbet, och det snackas lika mycket där. Detsamma gäller Australien där det är en av de största frågorna, China och Syd-ost asien där de har tagit krafttag mot plast och utsläpp, osvosv. Hon är helt fel i tiden, och detta är verkligen inte en fråga som bara rör Sverige.

     Svara

      Precis!

      Svara

  Nu har väl den damen gått lite för långt.

  Kanske en gång för alla kan ALLA se vilken clown människan är!!

  Finns hon verkligen på riktigt?? Nej just det.. det gör hon inte. Hon är en fejk i en hittepåvärld.

  Svara

  Förstod inte alls hennes lilla förhandstitt på instagram. För vilken client då menar hon, företaget med privatjeten? = hon får alltså flyga gratis för att filma och göra reklam för företaget?

  Svara

   Exakt så.

   Svara

   Filmen lyfter väl enbart henne själv? Vem får känslan att det är reklam för privatflyg?

   Svara

    Jag fattade det verkligen inte, hade inte ens tänkt tanken förrän jag läste det här. Men jag tillhör å andra sidan knappast målgruppen för privatjet…

    Svara

     Ganska tråkig film också, väldigt 80-tal. Fanns ju inget nytänk där alls.

     Svara

    Min poäng precis.

    Svara

   Så de senaste gångerna hon flugit privat är sammarbete med flygbolaget? Bryta borde således reklammarkeras och förmånsbeskattas 💸💸💸

   Svara

    Hon nämner på Instagram att de spelade in reklamfilm under flygningen till Cannes. Det var för en ”klient”.
    Det var därför som det var ett filmteam med. Annars brukar ju hennes team ansvara för filmer och bilder.

    Svara

     Jag undrar så vem denna ”client” är? Såg liksom inte tillstymmelse till någon annan än Bellan i filmen? Reklam för piloten?

     Svara

      Flygplanet de flög med till och från Cannes när barnen var med tillhör det finska bolaget
      https://www.jetflite.fi
      Bolaget är privatägt och ingår i Wihuri Group som leds av Antti Aarnio-Wihuri.
      Om detta bolag är den kund som Bella hänvisar till framgår (ännu) inte.
      Men om detta verkligen kan bli bra reklam för privatflyg kan man ju undra. Att hyra flyg för hundratusentals kronor är inte riktigt samma sak som att köpa en överprisad platsklämma från Hermine Hold 🙂
      Visst borde hela detta arrangemang ha förklarats från början och eventuellt reklammärkts osv.
      Självklart kan det bli fråga om skattekonsekvenser för Bella åtminstone när det gäller barnens resor.

      Svara

    Exakt det jag tänker också! Hon gör en reklamfilm för ett flygbolag och får använda deras flygplan. Detta är ett samarbete och måste reklammärkas. Skulle vara intressant att veta hur mycket hon måste skatta på varje flygning…

    Svara

   Tittade på klippet och tänkte samma sak. Hon måste ju vara klienten då det inte var fokus på något annat än henne.

   Svara

  Camilla, en tanke, vore det inte värt att översätta dina inlägg om Blondinbella till engelska så att de når även en engelskspråkig publik på Google? I dagsläget kan hon härja bäst hon vill utanför Sverige för ingen känner till henne och kan kritiskt granska henne. Dina granskande artiklar borde finnas på engelska också så att åtminstone en kritisk röst finns på engelska.
  Om du vill ha hjälp med översättning kan du säkert hitta frivilliga här. Jag har själv både svenska och engelska som modersmål.

  Svara

   Jag tror inte att så många skulle bry sig om Camilla.

   Svara

   Jäkligt bra idé!

   Svara

   Alltså grejen är att det verkar finnas noll press på henne på engelska. Om man söker på Google nyheter får man upp enbart svenska artiklar, samma med Löwengrip Invest. Efter lite trixande lyckades jag få upp artikeln som hon nämnt i en Australiensisk tidning, samt att hon blev intervjuad för en mindre spalt i (tror det var) Elle.
   Så det är klart att Bloggbevakning (Blog Watch? 😀 ) på engelska kanske skulle visa hennes partners utanför Sverige hur läget ser ut, men jag har svårt att se att hon har den genomslagskraften som hon hävdar, om man frågar Google.

   Svara

    Visar väl hur ointressant hon är för alla utanför (den här bloggen och) Sverige.

    Svara

   Herregud alltså😂😂😂 ni måste känna en fullkomlig panik över blotta tanken att BB ska ”härja” internationellt, dit CamCam’s jantelagsarmar inte når. Vad tror ni eg om influencers överlag? Bella har fanimig imponerat på mig den senaste tiden. Inga gränser på vare sig brun-utan-sol, hårvolym eller upprörda svenskar som vill sätta dit henne. Heja Bella!😝😎🦅💸

   Svara

   ”Granskande artiklar” 😂😂

   Vem tror du ska vara intresserad av att läsa dessa översatta blogginlägg om en svensk influencer?

   Svara

  Nej nej nej alltså. När man läser ILs senaste inlägg på bloggen, var ska man börja? Driver hon med oss, eller är hon en fullfjädrad psykopat? Tror hon på detta själv? Ska hon bygga ett CRM-system? För välgörenhetsgalorna i världen? Starta ett Uber för privatjet? Hjälpa ”filmjättarna” i USA med sociala medier? Har redan ett team klart på 13 personer i NYC? Kan ingen i hennes team ta ner den här uppblåsta mytomanen på jorden. Vågar ingen annat än att nicka och säga jaaaa när hon kommer med dessa sjuka idéer…

  Svara

   Jag är fascinerad av narcissism och ju mer jag lär mig desto mer är jag övertygad om att Isabella passar in under de kriterierna som handen i handsken.

   Förklarar mycket (inklusive att inga läsare, kommentarer eller dyl kommer ”få ner henne på jorden”).

   Svara

    Precis! Hon passar in väl i narcisissmens beståndsdelar

    Svara

   Det kan inte vara på riktigt det är dokusåpa!

   Och har teamet henne som arbetsgivare tror knappast det.

   Svara

   Det finns ju redan ett ”uber för privatjet”. Och helikopter

   Svara

    Exakt. Läste om det senast häromdagen, att de första prototyperna är uppe i luften. Men Bella menar väl att hon ska hjälpa företagen att nå kunderna? I USA… Bättre än någon annan i USA, bättre än något annat etablerat företag i USA… *gäsp*

    Svara

   Vad är CRM-system?

   Svara

    CRM är ett datasystem man har kunddata i. Alltså information om sina kunder. Det finns redan massor av stora CRM-system på marknaden, och det finns företag som är specialiserade på bygga CRM-system. Det låter såklart otroligt att NTH (antar jag?) ska bygga ett.

    Svara

     Well, de byggde ju fantastiskt framgångsrika Bella-kloner för amerikanska och asiatiska marknaden… Eller, vänta nu…hur var det med den saken egentligen? 😉

     Svara

     NTH kan inte ens bygga en simpel hemsida, hur skulle dom kunna bygga ett helt CRM-system? lol

     Svara

   Uber för private jets har funnits i flera år. Olika företag erbjuder sedan länge den tjänsten..så inget nytänk överhuvudtaget där.

   Svara

  Hon måste fått nypa sig i armen så hon fick blåmärken på den här inspelningen.
  Gillar extra mycket när hon svingar den ena ungen på landningsbanan. Det kändes helt autentiskt. 😬

  Svara

   Hon lyckades ju inte ens särskilt bra med det… 🤣🤣🤣

   Svara

  Och ändå blir folk fortfarande provocerade. Hur länge ska det ta innan folk begriper att det är precis det hon vill? Hon kan ju inte bli mer tydlig med det nu.

  Svara

   Jag väntar med spänning på nästa avsnitt i denna såpa! Bra att den går att följa härifrån.

   Svara

  Vad kan hon tillföra med sitt företag? Vem ska anlita henne för stora uppdrag? Låter så orimligt. Hon är ju inte så stort namn som hon vill tro så har svårt att se hur detta ska gå ihop.

  Svara

  Det värsta är att hon blivit nidbilden av hur rika beter sig. Inte ens de lever som hon gör, möjligtvis om det heter Zlatan men inte ens han för ihop med Helena tar de hans om sina barn själva.
  Det är så jäkla sorgligt att se vilken parodi hon blivit, förr såg jag henne som en förebild men det var innan hon skilde sig.

  Svara

   Ja men precis visst är det så. Det är klart många förmögna människor har hjälp med mycket men skillnaden är att de skryter inte om att de är oförmögna att själv tex packa eller laga mat. Någonstans har Bella fått för sig att det är häftigt och ett tecken på riktig lyx att inte ens veta hur man gör. Det går inte alls ihop för mig. Känns som något Ludvig den 16:e höll på med. Inte speciellt modernt iaf.

   Svara

    Hon låtsas vara riktigt förmögen. Hon har väl knappt råd med denna livsstil som hon valt. Tänk om hon sparat pengarna hon dragit in på all lyxkonsumtion och placerat pengarna till god avkastning på börsen istället.
    Då hade hon faktiskt kunnat byggt ihop ett ganska bra kapital. Nu slösar hon pengar och lever livet som en superstar, som om hon vore god för nån miljard.

    Hon lever precis tvärtemot det liv hon och Pingis förespråkade som economistas för några år sedan. Tänk om hon istället följt sina egna råd och varit sig själv på ett sätt vi andra kunnat relatera till.
    Då hade LCC kunnat gå långt!

    Svara

  Haha hon är ju underhållande! Se det som en såpa där hon spelar huvudrollen!

  Svara

   Det ÄR strategin, när ska folk fatta!

   Svara

    Ja det har hon ju till och med varit öppen med och sagt rätt ut. Ändå fattar inte folk.

    Svara

     Vad ska man fatta? Om man nu tycker Bella är en underhållande såpa ska man inte få följa henne och ha lite roligt?
     Eller ska man sluta titta på filmer och serier bara för att de är underhållande?
     Jag bidrar gärna till Bellas inkomster med mina ynka klick om hon samtidigt gör att jag kan få skratta, oja mig och sucka lite emellanåt 🙂

     Svara

    WORD

    Svara

  Hon kommer inte sälja privetjet eller välgörenhet – det enda hon säljer är sig själv. Detta ger massor av klick, det är exakt det hon räknat med. Hon skiter i all annan verksamhet än sin blogg, för det är bara den som drar in pengar.

  Svara

   Men hur länge till? Hur länge kan seriösa företag vilja vara sammankopplade med henne? Det måste ta slut någon gång!

   Svara

    I Sverige verkar det vara början på slutet nu. Det är just därför hon söker sig till USA.

    Svara

    Finns ingenting som kan STOPPA Isabella. Hon bara kör, totalt fartblind.

    Svara

   Tror det blir platt fall för henne på börsen, troligtvis är det bara ett spel för gallerierna för att få uppmärksamhet i media.

   För det vet nog till och med hon själv att ingen skulle vilja satsa pengar i henne.

   Svara

   Men en liten svensk blogg kan ju inte dra in pengar som finansierar ett sånt lyxliv? Väl?

   Svara

    Inte långsiktigt. Hennes konsumtion har eskalerat dramatiskt.

    Har tänkt på att Simon flyttade till Hannah och Amanda för trygghetens/stabilitetens skull, att deras företag inte bara slösar pengar hejvilt.

    Svara

  Bra krönika där. Spot on om hur hon arbetar. En undran, om filmen hon lade ut på Instagram är en reklamfilm, får man verkligen ha människor med i en reklamfilm utan att ha deras tillstånd? Vet de ens om att de är med i en reklamfilm? Camcam ,Camilla något för dig att kolla upp! Och inslagen i stories och på Instagram med flyget under ”Cannesveckan” var inte reklammarkerade.
  Sedan är det otäckt hur hon använder barnen i filmen.

  Svara

  Det som jag tycker fler borde reagera på (som ta upp lite i artikeln) är att IL idéer och planer sällan genomförs. Känns som om jagar snabba rubriker men ingen följer upp alla hennes påståenden. Förmodligen blir det inget av detta heller, men hon fick lite uppmärksamhet och engagemang.
  Om man kollar kommentarerna på hennes sociala medier så är det 95% svenskar. Undrar hur hon skall lyckas skala upp till en internationell nivå?

  Svara

   Precis. Granskning på allt det hon sagt att hon ska göra de senaste 12 månaderna hade varit intressant. Hon säger ju bara saker för att skapa rubriker och så går media på det och skriver – men ingen följer upp – i vanlig ordning.

   Svara

   Glöm inte alla köpta följare från typ Indien!

   Svara

  Hon får det hon vill ha. Jag kan inte sticka under stol med att jag tycker att hon är en cool tjej som inte hymlar om att hon vill bli känd och rik. Jag tycker att hon verkar ha ett skojigt innehållsrikt liv. Jag tycker hon är fräsig!

  Svara

   Det är väl många som har som dröm och mål att bli rik och få umgås i de kända kretsarna. Bella är åtminstone ärlig med det och med sina strategier för att ta sig dit.

   Svara

    Jag tror många gärna skulle vara rika 😉 om man också får behålla det man tycker är viktigt i livet, kanske? Tror inte många helt vill offra det, för att enbart fokusera på pengar, pengar och pengar. Isabella har inte ro att ens hänga hemma i sitt nya, fina(?) hus, bara vara med allt vad det innebär. Allt är mål som ska checkas av på listan, sedan vidare till nästa. Vart är relationerna? Myset hemma med kidsen? Skönt häng med de man tycker om? Kvalitetstid utan anställda eller kameror överallt? När gör hon saker med barnen eller för sig själv som inte är content?
    Jag skulle gärna ha några miljoner på kontot, men inte om jag måste leva det liv Isabella lever. Mardröm!
    (Ja, vi är alla olika..).

    Svara

     Nu ser vi ju bara det hon väljer att vi ska se. Hur mycket hon myser med barnen hemma har vi ingen aning om.

     Svara

      När skulle hon hinna det?

      Svara

   Innehållsrikt? Att enbart vistas på hotellområdet är inte innehållsrikt. Hon vill ju för fasiken leva i sin ego bubbla och inte ha något att göra med den vanliga människan. Mer än de som städar efter henne på hotellen. Om ens det? Dricksar gör nog assistenten. Hon vill verka så världsvan, men vad kan hon om andra kulturer egentligen? Den gamla Bella, om hon var på riktigt?, skulle ha berättat om när hon gjorde bort sig gent emot normen i USA. Men nu. Nej nej hon är den perfektaste av alla perfekta.
   Hon framstår enbart som världsfrånvänd och helt ur tiden.

   Svara

    Genom att vara i hotellrummet har hon blivit expert på olika branscher och den amerikanska marknaden. Går hennes data att applicera rakt av?

    Svara

  Om jag ser en till kommentar som ”Boss lady” på hennes insta så får jag fan ett sammanbrott (pga cringe)..

  Svara

  Som någon skrev här så var detta med att satsa på välgörenhet att sälja sina tjänster att marknadsföra välgörenhetsorganisationer. Som vanligt är hon duktig på att slira på orden, hon ljuger inte direkt men talar heller inte sanning. Flera har här angivet att hon dejtar någon och hon har också själv nämnt det. Verkar finnas ett samband mellan den personen och hennes nya verksamhet. Verkar vara åt dennes bolag hon ska göra reklam? Ser fram emot verklig kritisk granskning av henne.

  Svara

  Och så sitter hon på nr18, de andra lokalplanerna som basunerats ut var bara för att det skulle se exklusivt ut eller?

  Svara

  Den här nya byrån med sina tre specialinriktningar hon ska starta nu men säte i NY lär ta mycket tid? Väldigt lite tid kvar för Löwengrip Beauty då?

  Svara

   Ja hon kommer såkart lämna löwengrip beaty ”pga. fokusera på charity och nya bolaget”
   I grevens tid eftersom krämen kommer konka.

   Svara

  Videon är så pinsam att titta på 😳

  Svara

  Alltså vad håller hon på med. Vet hon ens själv längre?

  Svara

  Känns som om IL ”knäckte idén” för en vecka sedan när hon och hennes *team* satt i jeten påväg ner till Cannes. Han där Otto som hon hängde med på någon gala är 100% första kunden för den nya byrån. Han har inte så imponerade CV om ni ser på linkedin, mest några random assistentjänster och nu något hemmasnickrat företag i *filmbranschen*.
  Jag spår en Gabrielle här plus en exit ur Löwengrip beauty…

  Svara

  undrar hur hennes upplägg ser ut med tanke på vad tidigare framkommit speciellt i samband med hela ”sviken av min pojkvän” historien; ska hon uppmana sina framtida klienter att ljuga, och provocera för att få fler läsare? Helt sjukt koncept.

  Svara

   Ja precis, man undrar ju vad hon ska kunna lära sina kunder om sociala medier egentligen. ”Titta, så här gör man för att få folk att klicka och bli skitarga. Ljuga funka också jättebra! Tihi!”.

   Svara

  ” Miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga och inte särskilt global”, klassiskt citat av Bella. Säger en hel del om hennes bildning.

  Svara

   En presidentkandidat i USA kandiderar ENBART på miljöfrågan. Tex…

   Svara

  Antingen har hon helt tappat det. Heller så blir detta super. Vad vet vi? Camilla några smaskiga avslöjanden väg?

  Svara

  IL har tappat markkontakt och har uppenbara problem med den tunna luften på molnfri höjd.

  Svara

  skrattar så mycket åt detta.

  ”fokus på en disruption av branscher som halkat efter”, ”För att det inte existerar ett CRM-system (vilket vi kommer bygga)”, ”dessutom har inte charity lyckats att etablera sig starkt och tryggt digitalt B2C”, ”Där kan vi jobba med med blockchain för att alltid se var varenda öre går till”.

  lol

  det är som att hon bara hittar på meningar. inget av detta betyder ju något!!!

  och otroligt kul att hon påstår att hon har något att erbjuda filmbolag och amfar. tex amfar omsätter nästa 100 miljoner usd per år, men hennes team ska bygga crm till dem? som att det inte finns tusen crm-experter?

  äh, detta är bara ett initiativ för att få hänga med rätt människor, få saker i utbyte mot exponering på hennes plattformar och göra intressant content. hon kommer inte tjäna pengar på detta men det är ju inte heller hennes strategi, hennes inkomster är ju fortfarande reklam för svenska tamponger och e-böcker osv, resten är bara låtsas-företag

  Svara

   Tror du har helt rätt! Content är allt för att få spons. Snälla alla, bojkotta de företag som jobbar med henne! Kan någon göra en lista?

   Svara

   Helt korrekt! Massor av ord utan innehåll. Precis som Bella själv. Innehåll saknas, bara yta.

   Svara

   Låter misstänkt likt Elisabeth Holmes från Theranos. Hennes förklaring av hur den magiska maskinen fungerade: “A chemistry is performed so that a chemical reaction occurs and generates a signal from the chemical interaction with the sample, which is translated into a result, which is then reviewed by certified laboratory personnel.”

   Svara

    Hahahahaha exakt så pratar IL, makes zero sense! Försöker bara använda coola ord, och sätter ihop dem lite randomly.

    Svara

   Bra formulerat, kala.

   Svara

  HURRA!

  Svara

  Jag har bara en sak att säga: hon är den yngre versionen av THE Gunilla. THE Blondinbella in the making 😂😂😂😂😂😂😂

  Meltzer, var är du? Vi behöver en ny parodi. Eller vänta, det sköter THE BB helt själv 😂

  Svara

   Jag. Tänkte. Precis. Skriva. Det.

   Hon har blivit lika tragisk och desperat som Gunilla Persson!

   Svara

   Gunilla Persson har ändå ett pluspoäng i att hon gillar både hundar och katter. Och hon tar sig an djur som blivit övergivna. Och hon tar hand om och bryr sig om sin gamla mamma.

   Svara

  Då det bara är pengar i huvudet på IL, känns det för mig rätt naturligt att hon skulle sälja sina barn om hon bara fick tillräckligt bra betalt.
  Eller som i filmen, sälja sig för en miljon dollar för en natt med en främmande person.
  Nu kanske detta inte är sant, men hon gör det mesta bara det rinner in pengar på kontot.

  Svara

  Tror Gizmolina speglar hennes trogna följares reaktion väl http://gizmolina.com/about-saturday/

  Svara

  Jag undrar om hon bekostade filmteamet och filmen själv el om hon lyckats få någon(sugardaddy) att betala.
  Filmen är ju en reklamfilm för henne själv och hon tror att nu kommer slantarna att rulla in genom samarbeten och investerare.
  Vidrigt att hon nu har exponerat barnen två ggr på kort tid i ”reklaminlägg” för att framhäva sig själv och ragga känslomässiga pluspoäng.
  Shame on you Bella!!!

  Svara

   Bella säger på Instagram att filmen från planet där Sally är med är ”a preview of our work with one of our clients”.
   Så jag drar slutsatsen att resan till och från Cannes med barnen var en del av en kampanj antingen för finska Jetflite som äger planet eller någon bokningsorganisation för flygcharter. NetJets har vi inte hört om på ett tag men det finns ju andra.
   Att filmteamet var med berodde förstås på att man spelade in reklamfilm. Och resan borde också ha varit ”billig” 🙂

   Svara

  Någon har gjort en fet missbedömning av målgruppen ”unga” bara genom att försöket att få dom att flyga MER?! Och att få dom till det genom IL? Någon borde skämmas över sin målgruppsanalys.

  Och att sedan påstå att flygdebatten är en lokal debatt i Sverige?! Då har man dessutom missat grovt i sin omvärldsanalys.

  Svara

  Jag tycker det blir tydligt att målet för Isabella är att slå internationellt, och det började med att bo i NY varje månad för Löwengrip. Men när det inte blivit någon succé (snarare tvärtom. Tror att utlandssatsningarna varit ett alldeles för stort risktagande för dem) är denna nya byrå plan B för att hon ska lyckas ”over there”. Hur mycket tid tar inte detta arbete? Finns det något över till Löwengrip Beauty då?

  Önskar fortfarande att någon med koll på ekonomi kunde gå igenom företagets årsredovisning för 2018 (som kom igår). Tror dock inte den säger allt om läget, eftersom det är nu under våren som det verkat eskalera med folk som slutar och det mystiska bytet av kontorslokal 🤷‍♀️

  Svara

  🙏🏾🙏🏾🙏🏾

  Mvh Gerra

  http://www.gerra.se/

  Svara

   Well said!!!

   Svara

  Jag ser på det Isabella gör som en scriptad dokusåpa. Det ska vara hyfsat nära verkligheten så att människor engagerar sig men vissa saker förstärks och vissa utelämnad för att det ska bli en bra story. Tror, för ens eget välmående skull, att det är bäst att betrakta Isabella utifrån de premisserna. Hon säljer en historia, en chick-lit, en framgångssaga, en vad-du-nu-väljer-att-kalla-det. Det är fiktion och inte verklighet. Och hennes verkliga liv skrapar vi bara på ytan av.

  Svara

   Om denna galenskap är den yta Isabella vill visa upp, så vägar jag knappt tänka på vad som pågår under ytan och bakom stängda dörrar. För ingen kan väl tro att det döljer sig en välmående och harmonisk människa bakom ett sånt här beteende?

   Svara

  Var finns pingis i allt det här? Är hon involverad eller står hon utanför?

  Svara

   Bella och Pingis har nog inte så mycket gemensamt längre.
   Pingis verkar helt fokuserat på sitt nya liv som blivande mamma och maka.
   De försöker helt klart ordna någon vettig avslutning på Löwengrip Beauty.
   Personalen slutar i strid ström så problemet verkar kunna lösa sig självt.
   Nordic Tech House tror jag Bella och Pingis har brutit med.
   Varför skulle de annars flytta ut från nya kontoret innan de ens flyttat in?

   Svara

   Pingis är på gymmet 😬😅

   Svara

   Undrar samma. Är detta en Bella-Pingis grej eller är det bara L Invest som ska driva detta?

   Svara

  Var tog personen i detta kommentarsfält (glömt nicket) vägen som jobbat för Bella? Vill fråga dig; pratar personalen sinsemellan om hur galen/korkad Bella är? Vågar någon säga emot henne/påtala att idéerna kanske inte är så brighta?

  Och Camcam, snälla hjälp Isabellas barn och övriga världen genom att skriva det avslöjande inlägg som innebär slutet för hennes framfart.

  Svara

   Du tänker på sign. Dolly.
   Kanske vederbörande inte ”vågar” avslöja mer detaljer?

   Svara

  Återigen berättar Isabella Löwengrip för sina följare hur hon jobbar för att manipulera dem: ”Förutom min egen erfarenhet så har vi också en enorm data under dessa år, på alla case och samarbeten vi har gjort. Vi vet exakt hur man bygger upp inför en lansering via sociala medier, i vilken ordning en veckans inlägg och post ska postas för maximal effekt för olika typer av bolag, vi vet exakt när vi ska använda rörligt och när vi ska använda bild, i varma toner eller kalla, vi vet vilka tidpunkter, dagar och rubriker som bör användas. Vi har hittat en bra nyckel för alla kanalers samspel och vi tror oss veta hur vi ska hantera framtidens kanaler på bästa sätt.”

  Svara

   Jo, data har hon ju, och kunskap om hur man skapar reaktioner. Den enda lilla detalj hon missar att nämna är att all denna kunskap har varit till nada nytta i praktiken. Se bara hur Hermine Hold och Löwengrip beauty har floppat trots all denna marknadsföring…

   Svara

    Hon har säkert en massa data, men jag är tveksam till att hon (eller någon i hennes team) kan tolka och göra någonting användbart av den.

    Svara

    precis. hennes stora svaghet är ju att hennes styrka (skapa engagemang, uppmärksamhet & klick) inte genererar tillräckligt med inkomster för ett företag som säljer något, utan bara reklamintäkter för henne själv.

    hade jag varit ett företag som funderade på att arbeta med henne hade jag ju inte brytt mig om vad för resultat hennes kanaler har haft, utan vad för resultat hennes arbete har resulterat i för de företag hon arbetat med.

    är flattered och natural cycles de enda företagen som hon varit involverat i som nu går bra på längre sikt? (och med involverad i menar jag det hon faktiskt erbjuder företagen – exponering på hennes kanaler för att dra uppmärksamhet till företagen, inte att hon är med och utvecklar själva affärsidéen). det som är intressant dock är att både flattered och natural cycles har använt flera andra influensers också, för att fortsätta bygga uppmärksamhet och sprida reklam, även efter att isabella lyfte dem.

    det säger mig att det inte räcker med isabellas plattformar, utan att det är mer en generell strategi att använda sig av influensers, där isabella är en av dem, för att promota företaget. och där har ju isabella enorm konkurrens av tusentals influencers över hela världen som har samma tillgångar och expertis som hon har.

    och en intressant grej är ju också att hennes största framgångar med att lyfta företag (flattered och natural cycles) skedde där i mitten, när hon hade en annan mjukare profil under graviditet och föda-barn tiden, inte under hennes mest provocerande perioder (muf-åren och lyx-affärskvinno-åren).

    provocerande ger ju massor av klick och visningar, men undergräver förtroendet mellan influencern och kunderna. så konverteringen mellan klick och köp sjunker. hon kanske har fler läsare nu (dock vet vi inte det), fler artiklar om henne i media, men färre kunder som faktiskt vill köpa det hon gör reklam för. folk läser inte hennes blogg eller tittar inte på hennes instagram för att de vill köpa det hon gör reklam för, utan för att de är arga och vill klaga på grejer. reklamsamarbeten hon gör ger säkert uppmärksamhet till företagen, men frågan är ju om det verkligen genererar tillräckligt mycket kunder för att det ska vara värt ett samarbete i längden.

    till exempel, det är säkert så att hon tar 100,000 för ett samarbete och det kanske genererar 120,000 i försäljning. Men om man väljer det i stället för samarbeten med fem influensers som kostar 20,000 och ger 40,000 i försäljning var (vilket influencers som har mer förtroende lätt), så har ju företaget faktiskt förlorat ganska mycket pengar på att samarbeta med isabella.

    hennes hoppande mellan annonsörer och avsaknaden av långsiktiga samarbeten med större företag (med undantag för ellos) visar ju att hon kanske inte är så attraktiv för företag att jobba med, utan kanske mer ”quick fix” som oerfarna marknadsförings-chefer testar.

    Svara

    Förklaringen till att så mycket floppar ligger nog någonstans i Bellas påståenden.
    Kanske har man gjort reklam vid fel tidpunkt, använt rörlig bild istället för stillbild eller tagit varma toner istället för kalla?
    ”Vi vet exakt hur man bygger upp inför en lansering via sociala medier, i vilken ordning en veckans inlägg och post ska postas för maximal effekt för olika typer av bolag, vi vet exakt när vi ska använda rörligt och när vi ska använda bild, i varma toner eller kalla, vi vet vilka tidpunkter, dagar och rubriker som bör användas.”

    Svara

   Det roliga är att hennes data inte har lyckats bygga starka varumärken som folk kan lita på (och därmed köpa produkter/tjänster ifrån). Det enda hon har lyckats med är clicks till hennes egna kanaler där de flesta vill kritisera henne. I bloggbranschen är det guld. Inom filantropi är det mer som råttgift.

   Svara

    Precis, hon påstår alltså ha en massa data och veta exakt hur man framkallar diverse reaktioner, men hon lyckas inte översätta det till att skapa en bra, konstruktiv business utan gör det hon alltid gjort: skapar lite svallvågor på sin blogg så att hon hörs och syns och retar upp folk lite. Verkligen power! Så många bra kommentarer i detta kommentarsfält som sätter fingret på allt som är fel med fenomenet Isabella Löwengrip. Personligen önskar jag Isabella lycka till i USA, där tror jag hon passar bättre och så slipper vi förhoppningsvis höra talas om henne i samma utsträckning. Skapa något av värde utöver att dra in pengar på bloggen tror jag inte hon lyckas med, däremot gifter hon sig säkert rikt förr eller senare.

    Svara

    Ja provocera människor så att de idkar välgörenhet, undrar om det funkar 🤔

    Svara

  Och hon publicerar ett gulligt inlägg om barnen idag – för att folk ska bli mer vänligt inställda till hennes nya företagsidé. Men det är ju så hon jobbar.

  Svara

  Undrar verkligen vad hon har fått för visum för att kunna driva företag i USA?

  Svara

   Och Charlotte M som ska bo i USA och ansvara för kontoret? Hon behöver definitivt visum.
   Isolina F hade ju ganska jobbigt med sitt nya visum. Och hon har ändå utbildning från en skola i USA.
   Inte så lätt att få visum för att arbeta i USA om man inte kan visa upp anställningsavtal med ett specifikt amerikanskt företag.

   Svara

    Hur tramsig verkar denna Idolina på en skala? 😐

    Svara

  Jag tror att hon är rätt så spontan när hon startar projekt eller bolag faktiskt och lever för stunden. Det hade nog varit smartare att se hur världen ser ut just nu och hur folk tycker och känner, för ingen av oss har missat hur het klimatfrågan är och hur många som börjar skippa flyg bland annat. Bara man följer Greta på IG ser man hur många hundratusentals människor det är som demonstrerar varje vecka runt världen.
  Det här var inget smart drag och hennes kundsegment kommer att vara litet.

  Svara

  Jag har skrivit ett flertal kritiska kommentarer på Blondinbellas senaste inlägg – bland annat det faktum att hennes sociala medier inte längre är speciellt stora i Sverige? Jag menar Instagram – hon är väl inte ens topp 10 bland influensers? På YT existerar hon inte. Inga av dessa kommenterar går igenom. När jag sedan, med samma namn och email, skrev en gullig kommentar blev den publicerad… Helt sjukt vilket luftslott hon bygger!

  Svara

   Nej knappast att hon är det. Vilka är de största?
   Bianca Ingrosso känns given. Skulle gissa att Therese Lindgren är det och även Lucas Simonsson och Linn Ahlborg. Och Kenza och Jocke & Jonna. Kommer bara på youtubers dock😅
   Vilka fler är större?

   Svara

    Linn Löwes, Angelica Blick och Janni Deler är ju betydligt större än IL på iaf instagram.

    Svara

  Nu har hon visst helt glömt bort att hon skulle bli nya Estée Lauder och erövra världen med sitt Kladd&Klet.
  Människan är spritt språngande galen.

  Svara

  Måste ändå säga att hon säger sig vara extremt duktig på timing och i samma inlägg förespråkar privatflyg. Höjden av dumhet?

  Svara

  Bella är fan vidrig. Kan hon inte bara flytta härifrån, nej de går inte för hon är en nobody i resten av världen

  Svara

  Och där kom ett inlägg om barnen!

  Svara

   Ja, ett inlägg med barnen kommer alltid efter ett hårt och tufft inlägg om affärer och pengar.
   Bella vet att många av hennes trogna följare är intresserade av barnen och förlåter henne mycket bara för att få ta del av barnens liv. Finns fortfarande läsare som tycker att Bella är en fantastisk mor som kombinerar sitt krävande liv som affärskvinna med att ändå vara så kärleksfull mot sina barn 🙂

   Svara

  Intressant också med tanke på det nya 5g som är på väg och som kommer att revolutionera Virtual Reality-användningen inom business. Man behöver inte längre flyga till NYC (vilket i längden är tråkig vardagsmat för businessfolk och inte så chict och coolt till slut) utan kan mötas med VR-glasögon och få i stort sett samma upplevelse som om alla satt tillsammans i rummet. Jag lyssnade på BBC radio i morse där man pratade om just detta. Du kommer att kunna ”gå runt” i en fabrik i Kina och bli guidad av dem utan att behöva lämna ditt kontor -eller vardagsrum- i Sverige. Med 5g kommer kvaliten att bli super, snabb och fantastisk. Att slösa dagar i det oändliga på att flyga kors och tvärs i världen blir inte alls lika frestande och nödvändigt längre. Tid är pengar.

  Svara

  ”Vi tar fram kloner av mig i sociala medier, vi sitter just nu med en asiatisk, spansk och en amerikansk version av mig själv.”

  hör hon ens sig själv när hon pratar?!?!?

  Svara

  Känns bara så märkligt att marknadsföra privatflyg…. De som har råd med det Vet ju att det är ett alternativ och har antingen valt eller valt bort det. Vi andra lär ju inte välja privatflyg pga en reklamkampanj, det är ju inte direkt som att välja mövenpick över GB. Hon får väl rabatterade eller gratis resor och det är målet.

  Svara

   1000000%%%

   Svara

   Jag avskyr Blondinbella för henne som person, som affärsman, som medmänniska! Det finns inget bra med henne förutom att hon är snäll mot sina egna barn!! Men jag satt o funderade på vem och vilka är vinnare och förlorare här?

   -Vem är förlorarna: Samtliga företag och så kallade samarbetspartner ( H&Ms aktier rasade ner efter samarbetet med Blondinbella och GUCCIs klassiska väskors blivit som toapppers hållare som finns i alla hus )och företag som anlitar Blondinbellas marknadsföring.
   -Förlorare: Stackars folk som köpt henens ”swedish hud&hår /kräm invension” …schampoo o deodoranter..
   -Vinnare: Den som haft 80 miljoner i omsättning!!

   Jag tänker hur ”korkade och inkompetenta” folk som köper henens ”reklam” måste vara!! Seriöst! Jag vill ifrågasätta de Företag och politiker som anlitar henne….utan ngt vidare djup insight om Blondinbellas riktiga och verkliga ”influens” vilket är ”NoLL”.
   Vad har hänt med affärsvärlden? Måste det krypa av naiva, icke pålästa och ”lata” folk som besitter positioner de inte borde! annars hade de inte förlorat ”marknadsförings budget” på Blondinbella!!

   Svara

    Håller med! Om du startar en anti-Bella-kampanj via konto på insta lovar jag att följa dig! 😉Det vore väl förresten en strålande idé med ett eget konto som belyser hennes tokiga bravader? Och tagga politiker/företag m m.

    Svara

     Politiker?

     Svara

      Annie L…Centern !!

      Svara

    När Blondinbella skulle köpa sin första lägenhet, använde hon en artikel som ”kaptial”/”kreditvärdighet” !!

    Det här är exakt hennes strategi. Allt som skrivs om henne, oavsett kontentan, räknas som ”kredit” för henen som hon/henens företag kan visa som ”kapital”. Dessvärre funkar det också hos banker där hon söker lån.

    Skulle bli förvånad om hon inte bett folk att sammanställa trafiken här som ”kredit” och ”marknadsföring” då de presenterar sig i kundmöten med eventuealla prospekt.

    Hon har sopat svergies naiva företag och befolkning på ca 150 miljoner kronor och det räcker väl för henne. Hon bor gratis i en 25 M hus, kör gratis en dyr bil, äter gratis, klär sig gratis, flyger och bor i hotell och äter ute gratis!!

    Vad mer behöver hon?
    Förlorarna är ni som ”kallar henne för entreprenör” !! My ASS….ha ha

    Svara

     Hon bor inte gratis. Hennes omkostnader måste vara otroligt höga. Däremot har hennes sociala medier gett henne ekonomiska fördelar och intäkter som gör hennes livsstil med husköp, anställd personal mm möjlig.

     Svara

     Magnifik och sann kommentar!

     Svara

    Vad har hon gjort för samarbete med H&M? Och hur kom Gucci in i bilden?

    Svara

     Hon hade samarbete med HM under tiden hon var ihop med Odd. HM, lindex..!!
     HMs aktier rasade rejält efteråt!!

     Svara

   Tänk om alla skulle välja privatflyg, det skulle ju vara en total omöjlighet. Flygplatser har inte den kapaciteten med möjliga flighter. Sån fruktansvärt dum idé så det är helt ofattbart att marknadsföra detta miljöförstörande alternativ när mänskligheten har 10 år på sig innan det är för sent för mänskligheten att kunna påverka jordens framtida katastrofala klimatförändringar.

   Svara

  Visst hon får uppmärksamhet, kvällstidningarna nappar. Men leder det verkligen till ökad trafik i Bellas egna kanaler?

  Svara

   Det måste vara en väldigt kortsiktig strategi som på sikt förstör hennes varumärke.

   Jag är förvånad att så många företag vill förknippas med henne.

   Svara

  Det står 62 kommentarer på Bellas inlägg men bara 5 kommentarer visas. Innebär det att resterande är borttagna?

  Svara

   nej, klicka på ”visa fler kommentarer”.. en svart knapp precis under. 😛

   Svara

  förlåt men kan folk verkligen ingenting idag?! blinda?

  Svara

  Svara

  Road av att Isabella tror sig ha alla svar och lösningar.

  Hon tycker att billboards i USA ska bort och att det ska satsas på internetreklam för att hon menar att alla är på internet och inte på vägarna men i hantera-intryck inlägget skrev hon om hur hon inte går runt i eller liksom tar in platserna hon besöker. Egentligen vet hon inte hur folk i USA, eller ens NYC, rör sig runt eller vilka former av reklam de får och lägger märke till.

  Vad gäller tomma stolar på en charity gala kan jag tänka mig att det finns många anledningar att någon inte dyker upp (sjukdom, ett annat event, något på jobbet, t.ex. att skådespelare måste göra reshoots eller press) men att platsen/biljetten är betald ändå.

  Svara

   Bella får väl åka till USA och framföra sin diagnos till ansvariga i resp bransch eller företag.
   Så får vi se vad hon får för reaktioner. Inte helt säkert att hon får medhåll.
   Det kanske blir som när hon visade upp sin ultimata hudvårdsserie hos Sephora i San Francisco.
   Där tyckte inköparen att hon skulle ha svensk flagga och en dalahäst på flaskorna eftersom det enda unika med produkterna var att de kom från Sverige på samma sätt som Ikea 🙂

   Svara

   Och en del människor kanske nöjer sig med att skänka pengar och har lite intresse att gå på middagarna. Antalet besökare på en välgörenhetsmiddag reflekterar ju väldigt lite över hur organisationen sköter sin kommunikation med givare.

   Svara

    Att någon skulle donera utan att vilja synas på galan skulle nog vara mindblowing för Isabella, ’They give money but don’t dress up and get their pictures published on the internet?!?’

    Svara

  Men hon ääääär ju verkligen Sveriges svar på Cruella deVille 😂👍 Bättre exempel finns inte! 👏

  Svara

   Och enligt henne så är hon Sveriges svar på Oprah! 🤢🤮

   Svara

  well, well.. hur hjärntvättade svenskar än må vara av den här klimat och miljöfrågan så kommer det absolut inte spela någon som helst roll vad VI i SVERIGE gör så länge USA, Kina, Indien och Saudi-länderna tutar på som vanligt.

  Så duktiga som PK-sverige redan är kommer inget annat land att bli på många miljoner år.

  Svara

  Varför måste människan ta sjumilasteg i sina ”klackar”? Ser sjukt irriterande ut!

  Svara

  Vad hände med börsnoteringen? Är den inte aktuell längre eller satsar hon på USA-börsen direkt?

  Snabba kast!

  Svara

   Hon satsar på Wall Street direkt 🤓

   Svara

  Är det bara jag som funderar ohemult mycktet på om hon inte lämnar ifrån sig mesta delen av vårdnaden till Odd efter sommaren? Hon hintade ju om ”förändringar i höst” i samband med att Gillis börjar skolan och redan nu är han ju där en dag extra. Plus att vara en närvarande förälder kanske inte riktigt går ihop med att ”skala upp mediehuset” i New York. What say you?

  Svara

   Ohemult är mitt favvo ord!

   Svara

  Det känns alltid som att hon har sjukt dålig tajming och att hon är omodern, det här med flygandet, investerandet i att få fler att åka privatjet och att vara stolt över att dottern är en liten minime av henne, tycker det låter så obehagligt.

  Svara

  Hon behöver rädda sitt badrum eftersom det är mögelskadat. Det är prio 1!
  Såg bilder som hon postat och jag såg direkt att det måste göras nu.
  Men det kan sprida sig i hela 30 milj villan och då går det ej att sälja utan
  renovering… Så Isabelle, ta tag i det nu!

  Svara

  Är mållös. 😳 Det är inte många månader sedan hon skrev att hon ”räckte ut en hand” till Greta Thunberg. Och att hon skulle anställa en person som skulle hjälpa henne vara mer miljövänlig i sitt arbete och resande.
  Detta är verkligen så sjukt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.