Therese Lindgren ska börja i flygterapi

I sin senaste video berättar Therese Lindgren att hon ska börja i flygterapi till hösten då hon känner att hon gått miste om så mycket vackert – platser som ligger långt härifrån.
Samtidigt flikar hon in att hon aldrig kommer  börja flyga som Blondinbella eller ”någon annan galen person som flyger på ett sådant sätt”, vilket är ett lite intressant uttalnde.
Intressant så till vida att andra influencers börjar reagera över Isabellas sätt att flyga, eftersom det inte var så längesedan många av dem ansåg att hon var en sådan stor förebild.
Det kan hon givetvis fortfarande vara, även om man reagerar på hennes flygbeteende, men ifrågasättande är alltid bra, eller hur? 🙂

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag undrar vad Therese tycker och känner kring Löwengrips påstådda expansion till Kina, som kommer innebära djurtestning?!
  Snacka om att Bella i det avseendet verkligen blir Therese motsats och istället går i god för att det inte alls är något problematiskt med djurtester. Ska man tro Bellas egen utsago (det ska man förvisso inte) så når hon ju dubbelt så många som Therese Lindgren gör, och har där med chans att påverka fler i denna riktning. Borde inte detta reta Therese?

  Svara

   Nej, det går att komma runt reglerna kring djurtestning genom att sälja på nätet och det är det Löwengrip (och många andra märken) kommer göra.

   Svara

   Nej men nej nu får du sluta med din smutskastning av Isabella, ge dig någon gång! Nu försöker du manipulera och påverka folk till att tro att Isabella är för djurtestning men NEJ det är hon inte. Varför hittar du på att hennes expansion i Kina kommer innebära djurtestning? Du lägger dock till ett ?. Snacka om manipulativt, lägg av! IL har inte heller påstått att hon når fler är Therese.

   Nästan komiskt att du C alltid ska ta upp så fort någon annan nämnt något om Bella i mindre positiva ordalag, och du bara måste ha med henne i typ varje inlägg… men besatt av att smutskasta och håna henne nej det är du inte 😉
   Klart att T måste påpeka att hon inte kommer börja flyga så mycket annars riskerar ju hon att få klimatmaffian efter sig och bli hatad och få dåligt rykte. Hon kanske även anser att du är en galen person vem vet. Intressant också att andra influencers börjat reagera på din besatthet och dina hån av Bella.

   Svara

    Lol, jag slutade precis vara sur på min kille p.g.a. denna kommentar. Tack att du finns,du är bättre än TV-Jesus och Kurt-Maria! 😂❤

    Svara

     Tv-Jesus ❤️❤️❤️

     Svara

     Hej Camilla 😂

     Svara

  Klart man kan vara en bra förebild innom ett område, men sämre innom ett annat.

  Funderar hårt på vilket område Bella är en bra förebild… kanske området se saker positivt. För det verkar hon ju göra. Slår mynt av allt.

  Svara

   Och ja, inom stavas med ett (1) n inser jag nu…

   Svara

   Nej…hon ser inte positivt på att förlora….minns fortfarande vilken usel person hon visade sig vara när hon inte vann.
   Hon unnar inte andra framgång och förlorar de få vänner hon har snabbare än tåget.

   Nej, positiv är hon endast för att framstå trevlig.
   Hon är endast obehaglig….räcker med att fråga en av hennes fd anställda för att ges en korrekt bild.

   Ja….det har jag gjort.

   Svara

    Du ”Lisa” är aktiv och ihärdig härinne med ditt skammande och smutskastande av Bella. Usel person när hon inte vann, och hur vet du det, för att hon gick ifrån tillställningen enligt ett mail på denna blogg? Varför är hon usel person om hon eventuellt blir besviken om hon inte vinner eller för att de lämnar tillställningen efter prisutdelningen, inget uselt med det. Hon verkar inte alls vara en missunnsam person tvärtom så verkar hon unna andra framgång och pushar ofta för andra och ger beröm, så där har du fel ”Lisa”. Är du en person som har en personlig issue med Bella kanske, en fd vän? Har du själv misslyckats med något och vill därför se Bella misslyckas? Har du själv förlorat vänner kanske? Du verkar ju bitter, trist nog.

    Svara

   Att vara positiv, glad och inte otrevlig och inte smustkasta andra och inte försöka sänka andra. Att inte ta åt sig av allt och inte gå i affekt och attackera kanske. Att ha ett driv och kämpa, att våga försöka och att våga misslyckas.
   Vilka andra slår inte mynt av allt, finns ett flertal.

   Svara

  De flesta influencers flyger ju som galningar själva med semestrar i Dubai flera gånger per år så det vore hyckleri för dem att ge några pikar till Bella. Men de håller ju varandra om ryggen och hejar på andra powerkvinnor oavsett vad så jag tror inte det kommer ske.

  Svara

   Fast Therese flyger ju aldrig?

   Svara

    Jag vet knappt vem hon är så jag har ingen aning, syftade på influencers i allmänhet.

    Svara

  Hon jagar väl pluspoäng 😊

  Svara

   Therese? Att hon sa så enbart för att ”jaga pluspoäng”, det tror jag faktiskt inte.

   Svara

    Det behöver du inte, det var jag som trodde det, så är det väl ofta, att de vill visa sig bättre än andra.

    Svara

     Tycker du att Therese är en person som försöker visa sig bättre än andra?

     Svara

      Annan Anonym här, det tycker jag absolut. Tycker Therese har lite översittar attityd.

      Svara

       Snarare att hon försöker göra nåt vettigt och väl inte pallar med folks drama.

       Svara

  Att Blondinbella påstår att flygskam är ett svenskt beskymmer och inte relevant i andra länder beror på att Sverige med sin lilla storlek är en av de länder som bidrar till mest miljöförstöring pga av vår absolut stora onödiga konsumtion och resor. Vi flyger mest därav pratar det mkt om det för att få folk att förstå och för att informera befolkningen. Blondinbella som inte gått ut gymnasium och inte har läshuvud därav inte har analysförmåga.

  Det är ju ungefär som vår vanpentillverkning och vapenförsäljning. De länder som bidrar mest till krig är de som skapar benägenhet och intriger för krig för att kunna sälja och exportera sina vapen. Därför är vapenexport vår huvudvärk. Likasaå flygskam och alldelese för löjliga resor. Det ÄR inte lyxigt att resa eller flyga !! Flygplan …är fordon. punkt. De som ser det som lyx är verkligen pinsamt töntiga….

  Som Kineser sade häromdagen i någon intervju att Väst bidrar till så mkt krig, konflikter, invasion av andra länger, kolonisering av andra kontinenter och länder…

  Blondinbella får mig att rysa …usch!!

  Svara

   Enligt den statistik jag hittar så ligger Sverige långt ifrån toppen av de länder som bidrar mest till växthuseffekten. Men jag vet inte, var hittar du din? 😊 Allt sådant är en djungel och skulle vara roligt att jämföra.

   Svara

   Men usch nu vinkar du. Blondinbella sa att flygskammen inte är en lika stor fråga globalt som i Sverige, att den är större här och det verkar ju stämma. Sedan är det ju inte alla som skammas särskilt mycket för att de flyger medans andra skammas som bara den (även för annat och för det mesta, märkligt nog). Finns ju en del som använder ”flygskammen”, miljö och klimathotet för att få tjafsa och kasta skit också. De är verkligen pinsamt töntiga. Det är väl klart att det kan vara en lyx att få resa och se olika platser av världen, eller är Therese också töntig då som vill gå i flygterapi så att hon ska kunna resa till vackra platser? Folk som vinklar och missförstår allt får mig att rysa, usch. Finns mycket annat som påverkar miljön mer än flyg. Krig, vapen, mobbning och konflikter får mig att rysa mer.

   Svara

    *vinkar tillbaka*

    Svara

    Anonym 18.22 – dessvärre måste jag upplysa dig om att både du och IL har fel om att det saknas debatt om flyg och dess konsekvenser utanför Sverige. Dessutom vad gäller privatflyg har USA den största marknadsandelen globalt, ca 75%. Jämför man andelen privatflyg med kommersiellt flyg i USA är privatflygets andel en piss i Mississippi. Ändå försöker miljöorganisationer i USA att ytterligare minska privatflyget i USA.

    Svara

     Förlåt 18.12

     Svara

  Hon flyger inte men hon köper så mycket prylar och kläder samt får mycket via samarbeten. Förstår inte riktigt skillnaden, kan ju inte vara miljön hon tänker på iaf?

  Svara

   Svårt att tro att du är perfekt på alltmen visst går det lätt att ge fingret åt andra än att själv böttra sig 😅 Genom att du följer folk som konsumerar galet mm är du lika stor skurk själv dom bidrar till det! Avfölj.

   Svara

   Ja exakt, kläder belastar miljön mer än flygning. Samt så brukar hon väl köpa massa saker på wish och göra hauls mm. Hon kanske inte flyger men hon konsumerar nog mycket mer än en genomsnitts Svensson så jag tycker inte att hon ska peka finger. Bella shoppar nog inte wish i alla fall.

   Svara

    Det jag handlar på WISH finns inte i svenska butiker. Många gånger skulle jag få handla på amerikanska sidor ifrån flera olika företag. Det är även många privatpersoner som säljer sina saker där.

    Svara

     För att det är skit saker. Det finns, men du får bege dig till torgmarknad eller dollarstore.

     Svara

      Det jag ska ha finns inte på Dollarstore, Rusta, TGR m.m
      Sedan är det stor tur i o man finner det man ska ha när det är marknad.

      Svara

     Okej, vad är det som är så nödvändigt att ha då?

     Svara

      Olika saker som man kan samla på.
      Samlar på olika saker från film, musik, spel m.m Många gånger finns bara de sakerna i Asien eller i USA. Det utbudet som finns i Sverige är ofta bara från serier som går bra nu.

      Fanns det jag var ute i efter i Svenska butiker så hade jag köpt dem där. Många filmer och serier måste jag köpa från Asien eller USA för att de inte finns att få tag på här.

      Samma sak med bildelar. Jag vet folk som beställer bildelar från tex Tyskland än köper dem i Svenska butiker då priset kan skilja sig markant.

      Svara

       Det är alltså saker som du VILL ha? Det är väl problemet på jorden, man sätter vad man vill ha framför vad som är hållbart för jorden. På samma sätt som influencers flyger kors och tvärs för att de vill se världen.

       Svara

        hoppas du aldrig köper saker som du vill ha…

        Svara

         För att jag påpekar att vår konsumtion är ett större hot mot miljön än bellas flygande?
         Whataboutism eller vad?

         Svara

        Det jag VILL ha sparar jag till. Jag köper inte för flera hundra varje månad. Sedan vet du inte vad jag köper här hemma i Sverige.

        Jag köper inte nya tekniska saker varje gång när något nytt kommer ut. Jag köper svenska råvaror och svenskt kött. Köper inte smink eller kläder bara för att alla andra gör det.

        När vi ändå är inne på temat, behöver affärerna köpa in exotiska råvaror? Behöver affärer köpa in kokosmjölk, vattenkastanjer, och liknande varor? Mycket av det vi kan köpa i dag behövdes inte för tio år sedan. Matlagningen i dag är mer exotiskt och kräver ingredienser som inte finns i Sverige och som tas in i affärer från hela världen.

        Behövs det verkligen så många olika bröd sorter som vi har i dag? Hälften räcker gott och väl men folk vill ha olika då de har olika smak.

        Har vi lika stort behov i dag av att ha exotiska frukter året om? Har vi behov av tex apelsiner mitt i vintern? Förutom att den är rik på c vitamin så behövs det inte men folk vill ha apelsiner året om.

        Har vi ett behov av att ge barn läsplattor, tv spel och liknande saker istället för att lära dem att använda sin fantasi?

        Svara

         Det du köper i butik i Sverige har förmodligen också fraktats hit.
         Nej jag tycker inte något av det du skriver och jag tycker att det är väldigt bra att lära sina barn att använda sin fantasi och tex köpa leksaker på second hand. Prata om konsumtion och undvika se på betalkanaler som cartoon network som spyr ut reklam riktade mot barn. Jag tycker att man ska våga utmana sig själv och sina behov för att se hur mycket (lite) man egentligen behöver.

         Svara

          Fast saker man äter eller använder i matlagning har oftast ett bäst före datum. Om affären köper in tio kilo glasris som bara finns i ett land. Affären säljer två kilo glasris och resten blir gör gammalt gör att sälja. Ska man få fortsätta att köpa in varor och vad gör man med varor som gått ut? Skickar man det tillbaka?

          Sakerna jag köper gör jag pga att jag har det som intresse. Ser jag att någon säljer en figur som jag saknar i samlingen så köper jag den.

          Många säljare på Tradera köper in saker från WISH och säljer det sedan vidare. Eller så lägger de ut en annons och skriver att den är på lager i utlandet och att det tar 2 veckor. Ska man förbjuda dessa annonser på Tradera?

          Ska man stänga ner Tradera då det är många säljare som köper in saker och sedan säljer.

          En del av sakerna på WISH finns även på Tradera och det är lika priser.

          När vi ändå är inne på ämnet.
          Ska man förbjuda olika grenar inom intressen? Ta smink som och nagellack som ett exempel. Även det har ett bäst före datum och gammalt smink kan man bli sjuk av. Jag tror att många har smink som gått ut sedan länge. Det är inte bra för miljön med allt smink som inte används.

          Samma sak med dem som köper märkes kläder och skor som bara används ett par gånger. Ska man sluta göra kepsar med olika märken på olika band namn då ingen vet om de kommer att vara kvar?

          Reklam för barn tycker jag inte om. Men jag tror att de sänder från Danmark och där kan de ha andra regler.

          Svara

           Jag förstår faktiskt inte vad du menar med glasris? Det är väl inget nödvändigt att äta här i Sverige? Jag vet inte om man ska stänga ner tradera, men absolut att man ska börja diskutera behovet av att köpa massa saker bara för att man vill ha det. Jag vet inte varför du pratar om att förbjuda? Jag säger att det är bra att se över sin konsumtion och kanske tex inte köpa en ny palett med liknade skuggor från tex huda för att hon har släppt en ny kollektion. Det är vi själva som bär ansvaret och kan förändra oss själva.

       ”Nödvändigt”

       Du beskrev precis vår överkonsumtion i ett nötskal.

       Svara

       Men är du dum i huvudet? Vart tror du alla dina ”samlarsaker” är tillverkade? Sverige?

       Folk som går på andra som flyger och sedan kalasar på kött och konsumerar är bra blåögda. Så roligt hur lämmeltåget går.

       Svara

        Personliga påhopp blir aldrig omodernt ser jag. Jag vet att de görs i Asien och många gånger kan man bara köpa dem där. De jag köper är ofta köpta av någon privatperson som haft dem innan.

        Finns figurer i plast som kostar över tvåtusen. Många gör även egna saker som de säljer på olika sidor. Såg en hemgjord plastfigurer för 400. Storleken var som ett Kinderägg.

        De största miljöbovarna är dem som köper nya mobiler, datorer, läsplattor så fort något nytt kommer ut på marknaden. I de elektriska prylarna finns det fullt av komponenter som man inte kan återvinna. Många gånger är inte sakerna ett till två år innan de byts ut.

        Svara

    Jag stod inne på ICA Maxi när Postnord hämtade upp alla paket som skulle skickas. Det var ett berg av paket – och jag tror samtliga var returer, till diverse nätbutiker. Det var en verklig ögonöppnare. Måste ha varit ett par hundra paket – bara där och då.

    Där jag bor går en sk flygkorridor precis över vårt hus. Jag har en app där jag kan se vilka flygplan det är, vilka flygbolag etc etc (ja, jag gillar flyg 🙂 ) och en MYCKET stor del, antagligen kring 50% i genomsnitt (de flesta nattetid) är – Air China Cargo. Stora plan fulla med saker. Ok, kläder går oftast med fartyg, men annat, sånt som vi konsumenter anser att vi behöver få ögonaböj så fort trenden visat sig, skickas med flyg. Så – det handlar verkligen inte bara om resande. Minst lika mycket är air cargo…

    Och vad Bella beträffar så måste man ju ändå säga att hon på nåt vis är produktiv. Till skillnad från alla dessa andra sk influencers (Linn Ahlborg t.ex.) som flyger till Dubai stup i kvarten med sponsrade resor – och inte uträttar ett sk*t förutom att operera sig och fylla upp sina kroppar och få unga att jämföra sig och känna sig mindervärdiga. Ingen säger speciellt mycket om deras resande, förutom att det ofta rör sig om omarkerade samarbeten.

    Svara

     Och PS: fartygstransporterna är verkligen inte miljövänliga de heller, långt därifrån…. DS.

     Svara

      Får Trump hålla på ett tag till har vi snart varken flygfrakt eller sjöfrakt mellan kontinenterna.
      Världshandeln kan gå i baklås och då får vi nöja oss med de varor vi kan tillverka själva eller hitta i grannländerna.
      Kanske är Donald Trump egentligen den största av miljövänner om han kan få världshandeln att kollapsa? Tänk så många transporter som vi skulle slippa 🙂

      Svara

       Eller hur! Aldrig tänkt på honom som en positiv influencer, men du har en poäng 😅

       Svara

       Perfekt 👍🏼

       Svara

     Det är ju det som folk inte fattar! Det är inte våra resevanor som egentligen är relevanta, utan all konsumtion. Kläder, frukost, grönsaker typ – att folk inte har ett hum om hur fasiken detta hamnar i den egna butiken är bisarrt. Kollar man på alla flyg som flaxar loss ovanför en, så är det inte personflyg utan import/handel som är står för en stor/större del. Orka gnälla på svennebananen som åker en gång per år till Mallis eller vad det nu kan vara, när man själv är vegan och käkar avokado (tofu/soja/whatever) importerad från ??? dagarna i ända.

     Svara

      *Frukt/grönsaker, inte frukost

      Svara

      Inte heller har de(veganerna som flygskammar)koll på tillverkningen av sin ”miljövänliga” och ”hälsosamma” kost.

      Svara

     vad kul, vilken app är det?

     Svara

     Vilken app är det Valentina?

     Svara

      Flightradar gissar jag

      Svara

      Flightradar24 🙂

      Svara

   Ja man undrar nu om folk ska avfölja Therese och Bianca och kalla de egoister och giriga eftersom de gör så mycket hauls och reklam för kläder, klädindustrin är ju en stor miljöbov. Tänk att Biancas produkter säljer så bra trots att hon flyger mycket, de borde väl bojkottas då som andras eller hmm…

   Svara

  Det tillhör ju hennes jobb också lite…!

  Svara

  Frågan är om man börjar reagerar på hennes flygande eller flikar in det för att slippa shit storm

  Svara

  Synd att man inte kan ta en weekend med båt till England. Eller ta en weekend med båt till Frankrike. Jag som person vill resa men är rädd för att flyga.

  Svara

   Det går att ta tåg från köpenhamn. Tåg till Köpenhamn härifrån sen vidare. En weekend blir svårt, men om du har en veckas semester. Tar ca 17 timmar.

   Svara

    Ja fast förr har jag för mig att man kunde ta båt från Göteborg till England. Det går ju båt till Finland som tar ett dygn med ett par timmars shopping.

    Jag bor närmare Göteborg och det blir smidigare att ta flyg till England än att åka ner Danmark och ta bil/ båt/ tåg den vägen. Det går bussresor till Färjan som går till Finland.

    Svara

     Fram till hösten 2006 kunde man med DFDS Tor Line åka båt från Göteborg till Newcastle i England.
     Tyvärr lades linjen ned på grund av vikande passagerarantal och ökande kostnader.
     Linjen levde mycket på taxfreeförsäljningen som EU avskaffade 1999. Man försökte kompensera bortfallet av taxfree med att gå via Kristiansand i Norge (på samma sätt som Finlandsfärjorna går via Åland) men till slut fungerade inte heller detta ekonomiskt.

     Svara

      De borde testa igen en period.
      Fördel med båt är ju att man inte behöver leta på hotell om man bara ska shoppa ett par timmar.

      Svara

     Fast båt är inte heller så bra för klimatet tyvärr 🙁

     Svara

      Åhh svensken kan paddla dit för att visa hur duktig den är.
      Men skämt och sido. Jag tror att det är enklare att göra en motor som går på el och solenergi till en båt än till ett flygplan. Man skulle även kunna använda ånga gör att få motorn att gå. Man pumpar in vatten och låter det koka och så rör sig motorn. Det är nog sämre med ett plan.

      Svara

  Ifall man verkligen tror att flygande är ett hot mot klimatet så borde man väl aldrig flyga? Att skylla på att man reser mindre än någon annan kan väl knappast vara en bra ursäkt.

  Svara

   Ja om man både är flygrädd och miljövän så känns det ju helt fel tid att börja lära sig flyga nu? Känns lite fel i tiden.

   Svara

  Therese (och alla andra som fortsätter flyga för den delen) kan läsa följande så slipper hon slösa tid och pengar på terapi: https://www.dn.se/asikt/avsta-flyget-for-att-radda-klimatet/ mycket klarsynt och enkelt förklarat kring varför man bör sluta flyga.

  Men skulle hon ändå lyckas bota sin flygrädsla så är bör hon (och alla andra som prompt ska flyga) skynda sig att boka in resor enligt följande reseguide: https://www.metro.se/artikel/fem-platser-du-vill-se-innan-det-%C3%A4r-f%C3%B6r-sent

  Svara

  Therese är en aning psykotisk. Hon kallar indirekt BB galning som flyger, men själv får och köper hon enorma mängder produkter som kommit till henne genom flyg eller fartygsfrakt.
  Hon håller hårt i att hon klimatkompenserar genom att vara vegan, men vart kommer avokadon ifrån exempelvis?
  Dubbelmoralisk och ganska korkad.

  Svara

   Psykotisk är ju att ta i 🤦‍♀️

   Svara

  Anonym 23:24
  Nu tog jag glasris som ett wxempel. Glasris finns inte och därför tog jag det som ett exempel.

  Det om Tradera drog jag till sin spets. Många säljer saker som de redan har hemma. Men det börjar bli mer och mer att man har ett lager utanför Sverige som man använder.

  När man har ett intresse så vill man samla på saker. Ju ovanligare saker man får tag på desto bättre. Det är inte bara jag som handlar saker på nätet. Det finns dem som samlar på film och spel. Det är inte vänligt för miljön och i dag kan man köpa de flesta spelen i en svensk butik. Men då och då måste man handla från andra sidor för att gå tag på just den DVD skivan eller just det spelet.

  Det görs även nya LP skivor i dag, en del artister släpper sina skivor på LP som folk kan köpa. Det är inte heller miljövänligt och kommer att samla damm som många sko och klädsamlingar. Människan är ett flockdjur som vill passa in och blir även därför dömd som ett flockdjur. Folk här ogillar att jag handlar på WISH. Det kanske händer tre gånger per år. Men det är sällan folk ogillar att man byter mobil stup i kvarten för att få bättre ljud eller kamera.

  Folk som har teknik som hobby är dem som ska tänka på hur de konsumerar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.