Känsligt med ”fläsktuttar”

Jag är verkligen glad i mig själv just precis nu. Känner mig hälsosam! Älskar mina ej existerande bröst. Har faktisk aldrig känt mig sexigare. Skulle hellre äta 5 kilo avföring än att få tillbaks mina gamla vidriga fläsktuttar.

FÖRLÅT om jag sårar alla med fläsktutte! Botox, långt hår, inga rynkor eller MYCKET tillsatser
Citat: PK //Magdalena Graaf

Jag skulle kanske inte vilja äta fem kilo avföring för att bli av med mina stora bröst, men två, tre kilo skulle jag kunna överväga?
Förolämpar jag någon då?

Tydligen så klev Maggan Graaf flera människor på tårna, trots att hon inte pratar om någon annan än sig själv men är inte det ändå lite svenskt så säg?
Att personligen ta åt sig av någonting som har absolut NOLL med dig att göra?
Det är lite som när jag berättar att jag inte dricker alkohol, och folk tar det som att jag dömer de SOM dricker alkohol – trots att mitt val endast har med mig att göra.
Vad andra människor gör med sina egna kroppar – sätter i 10 kilo silikon i varje tutte eller dricker sin egen vikt i alkohol – struntar jag i men det verkar svårt för många att förstå.

Herregud, hur lättkränkt kan man vara egentligen?
Läs inte en personlig blogg om du inte klarar av vad personen i fråga skriver om sig själv. 

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fläsktuttar Trh hittade inget på sin googling

  Svara

   Alltså utlopp för folks bakfylleångest som den här bloggen bjuder på CamCam. Både mot andra kommentatorer men också mot precis alla influnencers som du nämner. De borde vara dig evigt tacksamma. 😂👍

   Jag är rätt impad att nästa 20 pers förstod förolämpningen mot mig ovan. Jag fattar att det har att gör något med att inte hitta något på google men i övrigt fattar jag noll.

   Har någon lust att förklara vad det är jag borde ta illa upp över? 🙂

   Svara

   Hahah, nu kommer det vara förbi 20 när jag släpps från modd. 🙂

   Svara

  Tutte är ett väldigt otrevligt ord. Tutte. Usch

  Svara

   🤔

   Svara

   Nej.

   Svara

   Inte lika hemsk som vårtgård

   Svara

    Hu! Hatar det ordet!

    Svara

    Usch det låter så ofräscht..

    Svara

    Eller Pelvis och pubis

    Svara

   Patte är värre tycker jag 😣

   Svara

    Pupp på norska!

    Svara

     Blir bara värre och värre 😂

     Svara

  Hahaha, skrattade högt åt din första mening

  Svara

  Lika lättkränkt som maggan själv som inte tål minsta neg kommentar.

  Svara

   Det där är skitsnack, hon tål ganska mycket innan hon ryter ifrån.

   Svara

    Ganska mycket?
    Hon gnäller ju som en bebis.

    Svara

     Bebisar gnäller väl inte?

     Svara

      Ibland kan bebisar vara oerhört gnälliga. Men ettåringar är värre.

      Svara

       Räknas inte en ettåring som en bebis? Var går den gränsen? Genuin fråga, känner mig dum nu.

       Svara

        Enligt wiki: Ett spädbarn, baby eller bebi (även bebis eller bäbis) är en benämning på en människa upp till ungefär ett års ålder. I medicinska sammanhang, räknas ett spädbarn som nyfött under de 28 första dagarna (från födseln till maximalt fyra veckor efter födseln, yngre än en månad gammal).

        Svara

  Hon har visserligen inte stora bröst längre men annars hör hon ju själv till kategorin ”inga rynkor” som sprutar in både det ena och det andra i ansiktet.

  Svara

   Förut ja, men på senaste tiden verkar hon skippat de faktiskt men känna ändå som väldigt mycket dubbelmoral 🤔

   Svara

  Det är väl ändå inte samma sak som att inte dricka alkohol. Jag tycker Maggans kommentar visar hur skeva normerna i samhället är när det kommer till kvinnors kroppar. De flesta av oss, även vi som är feminister, påverkas av dessa normer. Det är sunt att ifrågasätta det. Såklart att Maggan känner sig gladare när hon gått ner i vikt eftersom normen är att vara smal som kvinna. Det är dock inte hennes fel att hon tycker så eftersom hon knappast är ansvarig för hur samhället ser ut.

  Svara

   Snarare är ju övervikt ett resultat av hur samhället ser ut…

   Svara

  Jag uppfattar att folk i gemen VILL bli kränkta allt mer, allt oftare. Det har blivit svårt att ha en tydlig ståndpunkt, allt fler gapar istället för att åtminstone försöka argumentera, föra diskussionen framåt. Det blir så lätt pajkastning. Förbannat trist.

  Svara

   Verkligen! Folk ANSTRÄNGER sig för att hitta fel. Varför vill de så gärna missförstå och ta illa upp och sätta dit andra? Jag fattar verkligen inte. Folk är så ochill.

   Svara

    Vilket visade sig tidigare idag under inlägget om GW Persson contra Gynning. Folk gjorde sitt yttersta för att försöka trycka till och mala ner The real Hmm.

    Svara

     Trh är inte det oskyldiga lilla lammet som vissa försöker framställa henne som.

     Svara

      😘🐑

      Svara

  Jag tycker absolut inte att det är samma sak som med alkohol. Att inte dricka alkohol lägger inte riktigt en värdering i att dricka alkohol, däremot om du hade sagt att du är glad att inte dricka alkohol, för folk som gär det är äckliga.. Magdalena pratar om sin egen kropp, men genom att sätta ”gamla och vidriga” framför så lägger hon en värdering, som såklart kan påverka alla som råkar ha fläsktuttar.

  Svara

   Exakt.
   Body shaming är inte fräscht bara för att det är sin egen kropp man shejmar.
   Jämför med om hon sagt ”jag vill aldrig ha tillbaka min fläskiga rumpa/äckliga dallermage/groteska celluliter”. Vi behöver sluta prata kropp på det här sättet.

   Svara

  Hon verkar snarare bitter att hon inte har några egna bröst. Hon har ju alltid haft silikon och aldrig haft naturliga bröst.
  Bröst består av fett så att försöka skriva det som något äckligt/överviktigt är absurt.

  Svara

  Håller med i den sista kommentaren på Maggans blogg, de andra var onödigt uppläxande.

  Svara

  Systrarna Graaf, tröttsamm, så in i bäng, har alltid varit. Suger energi. Vem har någonsin velat ha silikonbröst?

  Svara

   Jag.
   Så jag köpte mig ett par.

   Svara

    Jag med! 🙋🏼‍♀️👌🏻

    Svara

    Alltså, jag skulle kunna tänka mig att stoppa in små inlägg. Men hur länge håller de? Och känns de?

    Det goa med små bröst är ju just att de verkligen inte är i vägen ex vid träning osv

    Svara

     Men samtidigt kan jag garantera att jag hade varit mycket bättre i bänkpress om mina bröst stack ut en halvmeter från kroppen.

     Svara

   Jagsvaga bimbos.

   Svara

  Har enorma bröst som jag h a t a r. Skulle nog oxå kunna äta ett o annat för att slippa dem…

  Svara

   + 1 på den. Önskar jag haft råd (och vågat) göra en förminskning. 🙁

   Svara

    Samma, ska ansöka om att få via landstinget men måste gå ner några kg först, är så jäkla rädd att få avslag. 😭

    Svara

   Blääää har inga enorma, men har gått upp 5 kg i vikt och tror åtminstone hälften satt sig på brösten. Har gått upp 1-2 kupstorlekar. Det är hemskt. Kan inte ha kläder och brösten är överallt. Vill ha mina mindre tillbaka.

   Svara

    Jag har också gått upp fem kilo, och jag kan tala om att det inte är särskilt roligt när de sätter sig på magen heller.

    Svara

     Haha! Tror andra halvan satte sig där, så I feel ya!

     Svara

    Tjejer ❤️ Ni är fina. Lovar att ni kan hitta minst en annan tjej på instagram med stora tuttar eller lite fett runt magen som ni skulle titta på och tänka ”hon är döfin!” men man dömer oftast sig själv hårdast. Man har mycket fint också, alla kan inte se likadana ut! Please dont hate me, bara tråkigt att läsa att så många ogillar sig själva :/

    Svara

     Vad fint sagt. Tack ❤️
     /anonym med magen

     Svara

      Komiskt, man kan läsa mellan raderna att Graf kommenterar med hjälp av sina ”vänner”…

      Svara

       Haha va? Hamnade din kommentar fel eller tror du jag är vän med Magdalena Graaf?

       Svara

     Snäll du är 🙂 Min egen önskan om att bli av med mina enorma bröst är för att jag har ont, skiter i hur dom kommer se ut, vill bara slippa ha ont, få värmeutslag o kunna röra på mig utan dubbla sportbh, kunna hitta kläder och bh som sitter skönt. Utseendet kommer sist.

     Svara

      Det förstår jag 100 %, har aldrig haft stora bröst men min mamma och mormor har det och de har sagt att det är jobbigt och kan vara i vägen när man springer osv! Men ändå har man stått där och varit avis på de där stora brösten 🙂 Finns verkligen fördelar och nackdelar med ALLT. . Skickar en kram till din boobs ❤️

      Svara

     Fast det är skitjobbigt att ha stora bröst? Tungt, går inte att köpa bh på vanliga kedjor, kläder som i övrigt sitter bra är för små pga brösten, folk tittar mer på ens bröstkorg än i ögonen om man har nått annat än polotröja på sig, obehagligt att springa trots sportbh osv osv. Handlar noll om vad som är fint eller inte…

     Svara

      Förstår att det inte handlar om vad som är fint eller inte, och att det måste vara tungt! Det spelar ju ingen roll att det är otroligt vackert liksom. I know. Har läst om flera som gjort lyckade bröstförminskningar och blivit nöjda, t ex Hannalicious! Det tycker jag personligen alla som lider av brösten är värda 🙁 man kan ju inte direkt rå för gener.

      Svara

      Håller inte med, jag har stora bröst, ja de är tunga, ja det är drygt att hitta bh, bikini osv. Men jag älskar mina bröst och skulle de vara mindre skulle jag nog inte känna mig som mig själv. De är liksom en del av mig, min kropp och får mig att känna mig kvinnlig och sexig, Även efter barn och amning. Så nej stora bröst behöver inte vara skitjobbigt.

      Svara

     Ja som alla andra svarat här – preoblemet md stora bröst är inte ifall det är fint eller inte. Det är att dom är ganska obekväma och opraktiska, speciellt om man gillar att röra på sig och så…
     Joe…

     Svara

     Så fint sagt av dig! 🌼

     Har hängtuttarna from hell, och gillar dom. Gillade dom när dom var ee också.

     Tuttar är fantastiska och dom är våra! Stora, små, hängiga, olika stora, toppiga så gör det oss till dom vi är! Fina!🤣

     //Moa

     Svara

      Skulle inte vara en 🤣 utan ett 🧡.

      //Moa

      Svara

    Samma här. Gillar inte bröst alltså, hoppas verkligen att jag går ner i vikt av min löpträning (Och ny kostplan såklart) så jag förhoppningsvis kan få tillbaka mina små🙁

    Svara

   Samma här. Jag har storlek 75I-75J, vilket jag tycker är alldeles för stort… Önskar verkligen att jag kunde få en ”liten” D eller C- kupa.

   Svara

  Fast hur många gånger har hon opererat dem. Först större i omgångar och sedan mindre i omgångar och har även lyft det som blev kvar. Lätt ath uttala sig som hon gör när det är resultatet av en plastik.

  Svara

  Äter hon något av sina magiska piller för att vara så smal??

  Svara

   Enligt henne själv går hon mycket och har dragit ner på kolhydrater.

   Svara

    Gjort detsamma men inte blir jag så mycket smalare för det..

    Svara

     Jag gick ner 11 kg på 6 månader förra året, gjorde bara så att jag åt mindre pasta och bröd och socker samt gick till gymmet/promenerade 3-4 ggr i veckan! Det tog dock flera månader av konsekvent kämpande för att se något och trodde inte heller det var möjligt, sen poff! Låter kanske töntigt men håll ut 🙂

     Svara

      Tack! Jag kämpar på 🙂 men har svårt att tro att Maggan bara promenerar och drar ner på kolhydrater..

      Svara

       Kan rekommendera boken antiinflammatorisk kost. Följ den metoden å du kommer bli frisk, stark och normalviktig

       Svara

      Skulle nästan kunna tro att Joe = Magdalena som svarar

      Svara

       Men fy.. ok ska sluta kommentera genast. Kände mig bara lite positiv idag, men då blir man misstagen för en Graaf.

       Svara

        Vad duktig du var som höll ut!
        Jag tycker det känns typnomöjligt att sluta med bröd, potatis, rus pasta och godis 😩

        Svara

         Alltså jag lever ju på kolhydrater. Har såååå svårt att sluta med det. Bröd och pasta är liksom life men vet jag äter för stora portioner av det egentligen 💔

         Svara

  Hur kan man uttala sig så? Det är extremt äckligt att säja så.

  Svara

  Tja.. så illa var nog inte sillisarna då hela karriären är pga dom.

  Svara

  Oj då, enligt kissie letar de lägenhet i prisklassen 17 mkr

  Svara

   Blir till att sälja många burkar Collagen-pulver.

   Svara

    Hon är väl inte den enda i förhållandet med en inkomst

    Svara

     Vad jobbar Christian med?

     Svara

      Hennes kille heter väl Andreas..

      Svara

       Andreas jobbar med sälj inom Bonnier

       Svara

       Sorry! Vet fan inte var jag fick Christian ifrån…

       Svara

        Blondinbellas hund?

        Svara

         Christian Gillis om jag får be.

         Svara

        Torrhetens ex hette det eller minns jag fel?

        Svara

        Exet hette Christian 🙂

        Svara

   Är det någon som vet vilken lägenhet de har kollat på? Jag är så nyfiken! Om någon vet så får denne gärna länka! 😘

   Svara

    Nej de visste inte ens om de skulle kunna hänga med i budgivningen. Läs hennes blogg får du se hur jag lade ihop hennes olika summor hon pratade om för att komma fram till summan 😂

    Svara

   Fast hon skrev 10 miljoner mer än hennes första lägenhet som knappast kan ha gått för mer än ca 2.5.

   Men oavsett är det ett högt pris och jag är nyfiken om de får ihop det. Men önskar dem lycka till. Också coolt om hon vågar hålla sig utanför innerstan.

   Svara

    Denna kostade 10 MER än hennes förra, den förra i son tur kostade 5 MER än vad hon hade planerat då. Hon måste ju räknat med minst 2 för den första som då landade på minst 7 och nu tittar de på lyor som kostat 10 över de befintliga 7.

    Svara

     Omg, hon skriver att den här lgh kostar 10 mkr mer än hennes förra lägenhet. Det är i sin tur 5 mkr mer än vad hon tänkt hålla sig inom. Såååå den nya lgh kostar alltså 10mkr mer än hennes gamla. Och 5 mkr över hennes budget hon tänkt lägga på en ny lgh.

     Svara

  Folk är verkligen lättkränkta idag och tar åt sig personligen, märkligt, man ser det i stor skala på Maggan och Isabellas bloggar och även hur folk letar fel och ifrågasätter allt. Många verkar ju gilla att leta fel, tjafsa och skamma på nätet nuförtiden, en del verkar må bättre med sig själva om de klagar på andra, en del får väl kanske en kick av det eller handlar det om bitterhet och avundsjuka.

  Svara

  Haha, vad jag skrattade när jag läste hennes inlägg. Ännu roligare att folk tar illa upp av det hon skrev.

  Svara

   Jag tycker det är roligt att Maggan har lagt sin friska kropp under kniven flera gånger för att fixa såna tuttar som hon vill ha för tillfället, och nu snackar hon om fläsktuttar hit och dit 😅

   Svara

  Men snälla, måste det alltid hittas fel och brister i allt. Låt henne få ha glimten i ögat om sina egna fläsktuttar.. Zzz…
  Hade hon skrivit kycklingfiléer hade det säkert också retat. Kärt barn har många namn.. Spenor, tuttar, balubas, pattar, fläsktuttar..

  Svara

   Glimten i ögat? Du menar bag in boxen i ögat?

   Svara

   VEM kallar sina bröst för spenor??😬

   Svara

    Karin.

    Svara

   Balubas haha. Killarna på mellanstadiet sa boppar *ryser*

   Svara

    Boppar säger vi ju i Skåne. En boppe flera boppar 🍒

    Svara

     Eh? Har aldrig hört någon här säga det. Måste vara väldigt lokalt då.

     Svara

     Hehe ja jag är skåning så det är ju därför jag har hört det 😀 Tänk er om man skulle använda det i sitt dirtytalk? HAH.

     Svara

     En boppe här, en boppe där, en bomerang!

     Svara

  Struntar i vad hon skriver men hela texten andas förvirring, rörighet och speedad. Vad går hon på? Både tabletter och alkohol?

  Svara

   Hon går kanske på ”livet”, och det går uppochner. Och det är det hon skriver om. Och en gnutta självdistans på det

   Svara

  Jag skulle faktiskt aldrig dricka alkohol eftersom jag tycker att det är tragiskt att göra det, jag skulle heller aldrig vilja vara utan min sillisar eftersom jag inte gillar slappa naturliga bröst. Sen är jag också väldigt glad över att ha blivit av med min fläskmage och att ha opererat min potatisnäsa till en fin liten en ist. Jag skulle heller aldrig vilja ha hemmafärgat hår eftersom det syns på långa vägar och jag anser att det ser billigt ut osv osv. Helt personliga åsikter och jag har inte sagt något om vad andra gör med sina kroppar, då är allt lugnt va?

  Svara

   Och jag anser sillisar ser billigt ut tihi! Smaken är som baken. Men bra mycket billigare om du går till psykolog !😄

   Svara

    Är det du, Madeleine?

    Svara

     Hahaha 😂😂

     Svara

    Varför ska jag gå till psykolog? Tycker du att Maggan också ska gå till psykolog?

    Svara

   Ha ha , roligt ! jag dricker alkohol , så tragisk . Har slappa naturliga bröst , lite men bara liten fläskmage , hemmafärgat hår , ja då får det väl se billigt ut , skiter jag i ! Lugnt va?

   Svara

    Ja ha , jag ska anteckna , vänta lite !

    Så , nu !

    Svara

    Ja, jag pratade om mina åsikter nu, det som hela inlägget handlar om. Folk är uppenbarligen lättkränkta för att de tar åt sig av vad andra anser om sig själva. Jag skrev kommentaren sarkastiskt om de inte gick fram.

    Svara

     Jo det gick fram ! Full respekt för dina åsikter och nu är det jag som är lättkränkt . Allt blir ju bara fel nuförtiden !

     Svara

    Varför missbrukar du mellanslag?

    Svara

     Har väl inte lärt mig hur man skriver

     Svara

      Så, nu fick du lära dig det. Man har alltså inte (aldrig) mellanslag innan punkt och utropstecken osv.

      Svara

       I Frankrike har man mellanrum mellan ord och utropstecken !

       Svara

        I det franska språket, ja. Inte svenska.

        Svara

         Försök stoppa mig !

         Svara

          Ha ha ha samma generation som ” jag har alltid sagt n – ordet och kommer fortsätta att göra det ” , typ .

          Svara

   Håret agree. Ser väldigt billigt ut både med hemmablekt och färgat. Livlöst.

   Svara

    Nej nej åter nej! Då gör du det helt fel och använder fel produkter. Bra schampo, balsam, inpackning och oljor är ao för ett vackert svall (plus tvätta håret max 2ggr veckan) då kvittar det om du tonar/frägat på salong eller hemma, det synd när du ta hand om ditt hår helt enkelt. 😊

    Svara

     Det syns på hårfärgen och om man använder billiga produkter och fel produkter. Jag kan spotta en hemmafärgning på 100 m för att den saknar djup och balans samt oftast drar åt röda hållet i mörka toner och är ojämnt, slitet, överdrivet blekt vid blont. Och ja, som alltid finns det undantag, men i 9/10 av fallen så syns det.

     Svara

      Fast… Du vet ju inte hur många du passerar med snygg hemmafärgning… eller frågar du alla som är snyggt färgade om de gjort det själv eller hos frisör? 🤔

      Svara

       Om jag ser en snygg färg kan jag se vilken teknik frisören har använt.

       Svara

        Du utgår alltså från att allt som ser bra ut är gjort av frisör?

        Svara

         Japp

         Svara

          Då kan du ju inte veta hur bra du är på att spotta hemmafärgningar😂 du antar att du kan det för att du antar att du har rätt😉

          Svara

      Har färgat hemma i över 20 år och till och med fått beröm från frisörer att det inte kunde gjort det bättre. Jag är inte expert på långa vägar utan kladdar på enligt instruktioner. Tror det också handlar om vilket hårkvalitet man har från början, hur färgen tar påverkas av det. Har aldrig fönat, plattat håret eller använt diverse hårprodukter (förutom färg). Använder schampo, balsam ibland och inpackning när jag minns och fått väldigt mycket beröm för mitt hårets kvalitet och glow. Less is more.

      Svara

   Ja, faktiskt! Det är lugnt att få välja helt själv.

   Om du tycker du är fin, då är du fin! Låt ingen annan definiera dig.🧡

   //Moa

   Svara

  Tycker man lätt ser äldre ut när man bantar ner sig till extremsmal. För nån som Maggan som har levt på sitt utseende blir det alltid svårt att åldras och det är ledsamt att hon måste ta till så elaka ord kring sina egna brister.

  Svara

   Personligen tycker jag att hon aldrig varit så här snygg som hon är nu! Verkar må bra och vara på en toppenplats mitt i livet. Och angående ”bag-in-box” : ohyggliga mängder kalorier i alkohol så om någon vill kickstarta sin viktnedgång så sluta / dra ner radikalt på alkoholen när man ändå ska dra ner på kolhydrat, socker mm.

   Svara

    Att uttrycka sig så sjukt om något är inte ett tecken på att mår bra.

    Svara

   Håller med dig.

   Förlorat mycket vikt på kort tid… Herre Gud vilka ”volanger” som tillkommit! 🤣 Ser faktiskt ganska kul ut. Skrynklig och volangig är mina andranamn.

   Vissa saker måste man bara acceptera.

   //Moa

   Aja… Vad ska man göra? För mig är
   ” kniven” inget alternativ, så det är bara att gilla läget!

   Svara

  Lite orolig över henne , ser ut att leva perfekt liv , resa hit och dit hela tiden . Men är det verkligen så perfekt ? Hur mår hon egentligen , mår man bättre av att vara smal , utan fläsktuttar ?

  Svara

   Perfekt liv? Der lever igen.

   Svara

   Tips:

   Det ska inte vara mellanslag efter ett ord och innan punkt/utropstecken mm.

   Svara

    S t ö r d e t d i g m y c k e t ?

    Svara

     Ja , det blöder ur ögonen !

     Svara

      Sy nd . Det Bör du n o g sök a vård . För . Kan v a r a farligt ! Var rädd o m dig !

      Svara

       Tack för om tanken ! 💛

       Hoppas du kommer att sova , gott !

       Svara

  Typiskt svenskt? Har du någonsin varit i ett annat land eller talat med människor från andra länder? (Sorry, nu ska du väl börja om ditt jäkla LA igen….) Givetvis sker det även i andra länder att människor tar illa upp över formuleringar även om de gäller någon annan. Det här sker världen över.

  Är så himla less på svenskar som tror att aaaaallt är typiskt svenskt hela tiden.

  Mvh har bott i 10+ länder och träffat på avundsjuka, kränkta människor, folk som inte vill lägga sig i, folk som lägger sig i för mycket etc etc etc

  Svara

   Åhh va kräääänkt du är då, typiskt svenne 😉

   Svara

  Alltså, är det ok säga ’ja jag vill ju inte vara mager som ett skelett’.
  Kan tycka normal hyfs är inte snacka ner saker som andra har. Tänka till innan truten går.

  Svara

   Drar du inte det lite långt nu?

   Hon vill inte vara mager som ett skelett, hur får du det till att inte heller andra får vara det, enligt henne?

   Läs det som står istf att läsa in något som absolut inte står så behöver du inte känna dig kränk.

   //Moa

   Svara

    Jaha, här dök du upp. Jag har sett att du skrivit flera kommentarer nyss. Kan du inte sova eller vill du ha någon att texta med?

    Svara

     Hur så? Erbjuder du dig?

     Svara

     Varför så dryg?

     Svara

      Eller ville du själv ha sällskap? 🤔

      Svara

      Om Anonym 00:27 och 00:28 är ”Moa the real, real Moa” kan jag svara. Annars får det vara med käftandet för idag. 🙂

      Svara

    NU var det ju ett exempel. Handlar om hur man uttrycker sig.
    Men du valde hänga upp dig på ordet mager. Säger mer om dig än mig.

    Svara

  Har inte läst inlägget, hennes blogg så jäkla tråkig nu för tiden. Men ordet Fläsktutte var ju nytt, OCH kanske det äckligaste ordet förutom smegma och vårtstånd

  Svara

  För mig som numera har naturliga 90O/P-bröst som jag är för tjock för att få förminska (via landstinget) så blir jag lite irriterad på vad Maggan skriver faktiskt. Alla VÄLJER INTE stora tuttar som hon gjort med silikon.

  Tycker inte heller det kan likställas minsta lilla med alkohol.
  Däremot är det samma som om hon skulle gått ner 15kg och skrivit ”så glad över min nya slanka kropp, skulle hellre dricka 5 liter kiss än att ha tillbaka min gamla feta kropp”.

  Lite irriterand över kropps-shaming blir jag alltså i en tid då allt fler får upp ögonen för att tala positivt om sin egna kropp och inte värdera eller anmärka på andras.

  Svara

  Andra inlägget för dagen med inslag av bodyshaming där C inte tar tydlig ställning? Samma med KD häromdagen. Bara en iakttagelse.

  Svara

   Bloggen går ut på att rapa upp vad andra skriver, inte att ta ställning

   Svara

    Hm nja, ställning tas många andra gånger. Men bara när det gäller vissa bloggare.

    Svara

  Sjukt ofräscht. Från båda håll.

  Svara

  My Martyr skrattar sig harmynt i ett blogginlägg ang Gynnings påhopp avseende GWs buk (Gynning raderade inlögget och bad om ursäkt). Läsarna upplever det tveksamt om My verkligen är en bra hälsoinspiratör som gör sig rolig över andras kroppar. Kan bara hålla med om kritiken, My känns inte seriös och ingen som iaf jag skulle ta hjälp av med risk att bli hånad bakom ryggen.

  Svara

  OT: kan vi ge Ellen lite credit för att hennes senaste samarbete ?

  Svara

  Maggan är mycket sötare och naturligare nu i sitt utseende.,
  Tror pendeln svänger snart och bimbo-looken går ut tiden. Inte en dag för tidigt.
  Naturligt är bäst.
  Att vara övertatuerade är inte heller snyggt eller fräsch någonstans.
  Bra inlägg av Maggan.

  Svara

   Ja, bloggtypen som tex Engla tillhör är utdöende. Fejk från topp till tå.
   Engla kommer såklart fejka vidare med botox o annan skit men hon kan inte leva på det längre.

   Svara

  Hur många kommer kolla på deras reality såpa?

  Svara

  Alla hatar tjockisar och det är helt okej att berätta om det! Jag är tjock och hör varje vecka kommentarer om hur dåligt och fult det är att vara tjock. Människor bryr sig inte om det står en dum tjockis i närheten och hör🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.