Varför man ska ta Wikipedia med en nypa salt

Huruvida Samir & Viktor dockat privat lägger jag ingen som helst värdering i – de kan ha legat lika mycket som min skendräktiga tik här hemma verkar tro att hon gjorde under sitt första höglöp, det bryr jag mig föga om – utan det här handlar om faktumet att vem som helst kan skriva vad som helst på Wikipedia.
Mycket av det som står på Wiki är både bra, korrekt och användbart men inte allt. Som vi kan se här ovan.

Och Samir Andersson?
Andersson?

Tack för tips!

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men fel på Wikipedia är väl ändå rätt kortlivade? Nästan vem som helst kan redigera, men samtidigt finns det andra som granskar och korrigerar?

  Svara

   Kenza har haft stalkerbesök. Vad är det för sjuk jävel som stalkar, och ännu värre stalkar en höggravid gravid kvinna. Bara där borde ju en inse att kvinnan inte är intresserad tillbaka.

   Svara

    Men herregud fy fasen så obehagligt, stackars. Men tror folk att hon hittar på eller, varför berättar hon för man ska väl inte berätta om stalkers brukar ju folk skriva här? Precis när hon ska föda också. Usch finns störda sjuka människor, otäckt.

    Svara

     Handlar nog inte om att han inte förstår att hon inte är intresserad tillbaka, och mer på att det är psykiskt sjuka män som stalkar kända (och även okända) kvinnor för de saknar total verklighetsuppfattning.. Ofta tror de ju att blogginläggen är riktade till dem, att de har en relation och massa annat sjukt. Kan inte för mitt liv förstå hur de inte kan deporteras eller spärras in på en gång, det är väl brottsligt att hota och förfölja eller?! Att polisen säger ”hör av dig så fort han kontaktar dig igen” ja då kan det vara försent, beroende på hur sjuk han är.. hemskt. Trodde först jag var inne på Bellas blogg när jag var inne på kenzas.

     Svara

    Men gud. 🙁 Nu när hon kan föda i princip när som helst också..
    (Tur att Aleks kan karate åtminstone! Då skulle jag iaf känna mig lite säkrare 😅)

    Svara

    Fy så hemskt! Läste att han hade gravidbilder på henne, vad äckligt det hade känts. Är väl därför man inte ”ska” (ja man borde få lägga ut vad man vill men risken är ju att såna här galningar blir triggade) lägga ut avklädda bilder osv. Minns när Gabriella joss la ut avklädda gravidbilder och äldre män kommenterade på instagram typ ”mmm gravida kvinnokroppar är sexigaste jag vet, dreggel” eeeeeeeewwwwwww 🤮🤮🤮

    Svara

  Åh, grammatiken…

  Svara

  Fast om detta är ett försök att försöka dementera att det är du som redigerat din egen wikisida så hur förklarar du då att ip numret som redigerat din sida är registrerat i Gustavsberg? Är det en granne menar du som redigerar din sida?

  Svara

   Nej, jag har som sagt försökt få bort den men det går inte men det går att ta lite i taget. Jag vill inte ha den infon där helt enkelt.

   Svara

    Jag lägger ingen värdering i om det som står på sidan är sant eller ej. Men det framgår ju tydligt vem som redigerat och vad som redigerats i historiken ju. Så att säga att du försökt rensa sidan stämmer inte för då hade det stått det. Du har ändrat och tagit bort saker ett ip nummer från LA lagt in bla.

    Svara

     Va?

     Svara

    Hur kommer det sig att du inte vill ha kvar sidan/infon som du tidigare lagt in? Det är väl du själv som skrivit din sida? Du har väl inget emot att vara känd och det är väl saker som är bra som står där ju. Eller är det så att allt inte stämmer? Har du brett på lite extra och kryddat? Tydligen är det ju en del som stått där tidigare som visat sig inte stämma och därför har raderats, enligt vad det går att läsa på en annan blogg som skrivit om detta, kommer ju upp om man googlar. Mycket som är borttaget, var det så mycket som inte stämde helt med sanningen?

    Svara

     Allt som stod på sidan stämde till 100% men det ör ingenting jag orkar hålla på att diskutera så helst skulle jag se att hela sidan raderades. Jag har varit med om tillräckligt med saker i mitt liv så det finns ingen anledning att krydda någonting alls. 🙂

     Svara

      Varför fegar du CC?

      Det är väl bara att förklara och lägga in/tydliggöra bevisen mer istf att försöka radera, det du menar är sanningen.

      Varför inte? Du hade väl ett skäl till att du skrev i Wiki från början!?

      Om du gjort allt det där så
      Var stolt över dig själv och stå för det!
      //Moa

      Svara

       Nej, jag tänker faktiskt inte lägga en massa tid på att bevisa någonting som uppenbart är sant för någon anonym människa på nätet. Jag lägger hellre den tiden på något annat om jag ska vara ärlig.
       Jag raderade min musikblogg för att skydda mina nära och kära efter att en kvinna vid namn Riita som driver Asterixiabloggen började publicera bilder på exempelvis mitt ex för att trycka till mig.
       DET är viktigare för mig än att bevisa för någon random person att jag faktiskt gjort en telefonintervju med Jennifer Lopez 2012 i samband med att hon spelade i Globen.

       Svara

        Telefonintervju med JLo? Men det framkom väl inte, varför ville du får det att framstå som att du träffat dessa artister irl? Du säger om Bella och anklagar hela tiden henne för att överdriva eller vinkla på sanningen när du gör det själv? Är det just därför kanske?

        Svara

         Hon har suttit och fabulerat ihop sin wikisida, det är enda förklaringen. Jag har iaf inte för vana att radera varenda merit ur mitt cv pga ”orkar inte diskutera dem”

         Det gör man ju BARA om man ljög från början och lögnen börjar komma ikapp en. 😂

         Svara

          Lättare att lägga in källhänvisningar än att desperat sitta och försöka få sidan nedstämd alt ”ta bort lite i taget” över flera veckors tid, så din ”Jag har annat att lägga tid på” kan vara den sämsta förklaringen jag har hört.

          😂😂😂😂

          Erkänn istället för att göra en Cissi Wallin, det här är så uppenbart för alla som läser att jag skäms å dina vägnar

          Svara

        Du koketterar ju med hur lite du bryr dig om kritik/Vad andra tycker? Rimmar illa med att du helt plötsligt inte ”orkar diskutera” ditt CV. Ditt CV innehöll ju 100% positiva saker dessutom, du måste vara den enda människan som hamnar i tröttsamma diskussioner med folk över typ ”Åh vad roligt att du har jobbat med David Foster” och ”Åh, vilken låtskrivartävling var det du vann?”

        Så genomskinligt.

        Svara

      Men att lägga sig i andras bakgrunder osv går bra. Jävla hycklare. Kom ihåg vad jag sagt, en blogg om dig kommer snart 😉

      Svara

      Om allt på sidan stämde till hundra procent, vad är problemet? Det var väl ingenting att skämmas för? Det var väl bara bra grejer?
      Och ta bort dem för att du inte orkar diskutera dem? Varför måste du diskutera dem? Och med vem? Om folk frågar kan du väl skita i att svara om du inte vill? Eller avfärda med ”stollis” eller ”du är väl för go/ gullig du”’…

      Svara

      Men varför gå från att jobba med stora artister till att driva skvallerblogg i Sverige?

      Svara

       Men herregud, alla VET att du skrivit din egen wiki-sida. Varför ens försöka hävda något annat? Så himla löjligt och genomskinligt.

       Svara

  Sorry men zzzzzz igen 😱

  Svara

   Kan hålla med. Sjuttongubbar, CamCam, du har ju en fantastisk plattform, en pigg publik, makten att förändra. Mer av djupare granskningar, mindre av mer eller mindre nonsens. Hellre färre men värre inlägg. Gör skillnad.

   Svara

    Herregud vad jag ledsnar på dessa kommentarer. Kanske borde folk börja se en blogg som en tidning. ALLT i hela tidningen kommer du inte vilja läsa, vissa saker är väldigt djupgående och vissa är väldigt ytliga. Och vissa är till och med reklam. Hör och häpna. Tvivlar på att folk skulle höra av sig till tidningen angående att ALLT inte tilltalar dom. På samma sätt som att man bläddrar i tidningen förbi de delar som inte intresserar sig så kan man ju faktiskt bara skrolla

    Svara

     Men vad vill du ha? Hänt i vecket eller något som liknar en seriös granskning?

     Svara

      Skriv en egen blogg om det inte duger.

      Svara

       Förlåt så mycket för att jag 1) har en synpunkt och 2) för att jag torgför den här. Så hemskt mycket ledsen att behöva göra dig så väldigt upprörd. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

       Svara

      Men det finns kanske inte alltid material till djupa granskningar plus vem pallar läsa 5 sånna om dagen 🙃

      Svara

      Vad just jag vill ha är ju inte så relevant. Men eftersom du frågar så kan jag berätta att jag tycker det är skönt med lite blandade inlägg ☺️

      Svara

      Hänt i vecket 😂♥️

      Svara

     Ja så fruktansvärt störande. Jag tycker inte ens hälften är intressant här, vet inte ens vilka alla som bevakas är, men inte gnäller jag för det.

     Svara

   Zzzzz på din kommentar.

   Svara

  Menar du att man ska ta det som står om dig på Wikipedia med en nypa socker?

  Svara

   Hon verkar ha tagit bort en del där, det om att hon skulle ha skrivit låtar till vissa och det stod inget nu om vinst i låtskrivartävling. Varför är det borttaget? Stämmer allt annat, intervjuat Jennifer Lopes?

   Svara

    Informationen om tävlingen samt ett samarbete har en annan användare tagit bort, inte hon själv. Kan ses i historiken över redigeringar! Användaren anger brist på källa som anledning till att hen tog bort infon, samt att en påstådd samarbetspartner har dementerat infon.

    Svara

    Hon har raderat det som folk ifrågasatte för ett tag sedan, om vissa kända namn hon nämnde och skulle ha skrivit låtar till eller med, och att hon skulle ha vunnit låtskrivartävling. Men hon hävdade väl här för ett tag sedan, då det ifrågasattes av vissa här, att det visst stämde och var sant, dock är det borttaget nu.

    Svara

     Det är visst inte bara Anna Book som (inte) läser på flashback och sen bara ”råkar” skriva ett inlägg… 😁

     Svara

      Inte bara läser, det skrivs även en hel del i trådar på Flashback. Trots att det heter att hon ”inte lyckats skapa ett login” där.

      Svara

       Och folk kommenterade där om ett visst ”pianoklipp” och vips så dök det som av en händelse upp ett inlägg här på bloggbevakning med en bild från ett ”pianoklipp”…

       https://bloggbevakning.se/2019/06/04/vilka-influencers-star-hogst-upp-pa-onskelistan/

       Slump eller spons… Eller ”jag läser (inte) flashback och bryr mig (inte) om vad som står där och den här bilden är givetvis (inte) helt slumpmässig och visar bara att jag kan driva med mig själv”…

       Och det tror vi alla på! (Inte.)

       Svara

        C är väldigt aktiv på fback det vet alla, särskilt under tråden om BB och AB. Och hon är aktiv med att skriva kommentarer här i andra namn och nick också, särskilt under inlägg om vissa, och ge sig själv beröm också.

        Svara

         Visst skrevs det här på bloggbevakning (visserligen rätt länge sen) om en användare på flashback som i nån tråd där publicerat en kommentar härifrån och i den kommentaren kunde man se uppgifter som visade att kommentaren var skriven av CamCam? Det var nån inloggning eller admingrej eller nåt som avsändaren glömt ”sudda”/ta bort…
         Fb-användaren länkade alltså en kommenter i ett format som rimligtvis endast CamCam själv kunnat ha tillgång till. Alla andra som länkar till kommentarer från kommentarsfälten här ser ju inga såna uppgifter… Minns att CamCam förnekade att hon var den fb-användaren för hon ”kommenterade alltid som ”Bloggbevakning”…
         Fast hon visst inte ”har lyckats skaffa konto”… 😁

         Svara

          Fast nu har hon visst ”lyckats skaffa” ett till sin egen tråd. 😏

          Svara

           Hon verkar kalla sig Chiliexplosion och The bountyhunter i sin egen tråd 😀

           Intressant som någon skrivit om typ m*tor och vissa personer hmm varför känns det som att det kan ligga något i det, ser ju samband mellan olika personer och tider liksom, personer som ogillar vissa, vissa saker som inte får skrivas om, skumma vändningar osv. Intressant.

          Japp, det stämmer! Hon hade kopierat in några kommentarer härifrån och en text med ”ändra” eller om det var ”ta bort” kom med vid varje kommentar när de klistrades in på Flashback.

          Men mej nej nej, hon har aldrig lyckats får till ett login.

          Det som är mest pinsamt är att hon tror sig vara smartare är sina läsare och att vi inte skulle kunna se igenom liknande.

          Såg även att Camilla har kopierat och publicerat ett helt inlägg som egentligen är skrivet av en annan bloggare, utan att länka till orginalinlägget.

          Alltså gör hon exakt samma saker som flera av de hon skriver hånfullt om gör.

          Svara

           I vilken trad pa flashback och vad var de for kommentar? Letar mer an garna reda pa den men hade garna haft lite att ga pa 🙂 x

     Allt är sant. 🥳

     Svara

    ”Cleared a few lies that Camilla herself must have put in. David foster claims he has no idea who she is. That songwriting contest is also a lie. That is hy there are no citation for anything.”

    En kommentar som finns i redigeringshistoriken.

    Svara

   Låt camcam vara, hon skriver inte om sig själv utan granskar andra. Ska vi börja granska varenda journalist och deras privatliv? Influensers/bloggare/vad det nu är livnär sig på att skapa en bild om hur deras liv är. Att granska detta är något helt annat. Camcam delar med sig lite av sitt liv för att inte framstå som helt anonym men för det spelar det väl inte någon större roll om hon inte vill att allt om henne står på Wikipedia.

   Svara

    Eh camcam är INTE en grävande journalist, hon driver helt enkelt en skvallerblogg som kryddas med sarkasm, vinklingar och lögner

    Svara

     Jag har inte skrivit att hon är journalist,dock så arbetar hon med att granska bloggare och deras åtagande. Om du nu tycker att hon kryddar, vinklar och ljuger så behöver du inte läsa hennes blogg. Jag tycker exempelvis att tidningen ETC är oläsbar smörja med rena lögner och därför läser jag inte den.

     Svara

   ooooo RIKTIG skämskudde att läsa igenom den wikisidan. Obvioulsy är det hon själv som skrivit den, som en liten biografi hihi. Vem skulle annars göra det? camcam är ju inte direkt en kändis även om hon önskar att vara det….
   “She and her group Playing Angels DC finished fourth; they were the only contestants who wrote their own material.”
   Haha lite dålig förlorare eller? 🤪 varför bother det var en barntävling

   Svara

  DEM!!!
  Varför tror folk att det är bättre att felaktigt använda dem istället för de eller dom?

  Svara

   Därför att de är dumma i huvet.

   Svara

    Dem är dumma i huvet.

    Svara

     😭 Ajajajajaj ! Blöder lika mycket i mina ögon att läsa dem när det ska vara de , som när folk har mellanslag innan skiljetecken !

     Svara

      Ja , dem är jätte dumma !

      Svara

       😂😂😂

       Gaaaaah 🙈

       Svara

   Äntligen någon som förstår mig, marry me!

   Svara

  Haha född Andersson, de har även legat 😂 Någon som har roat sig, vem som helst kan ju gå in och ändra och lägga till information på en wikipediasida. Skriver du om detta nu för att någon skrev om din sida i ett annat inlägg? Men du har väl själv skrivit din sida, och själv gjort ändringar där efter vissa påpekanden?

  Svara

   Såklart

   Svara

  Sindys live just nu alltså… hög som ett hus!

  Svara

   Vad sa hon? Den går inte att se i efterhand.

   Hennes senaste bild däremot, helt sönderredigerad. Man ser ju knappt att det är hon 🙁

   Svara

    Hon och en youtuber (estonian sisters) satt i ett kök i ”orten” som hon kallade det, och drack vodka som hon uppenbarligen blandat med sin lyrica. Hon sa att hennes enda diagnos är gad och hon får 200-500 mg lyrica om dagen.
    Medan barn sprang runt i lägenheten så bråkade hennes kompis med sin kille i telefon på högtalarfunktion högt och Sindy la sig i ett antal gånger. Många klagade över deras sätt att prata/skrika och dricka alkohol i närheten av småbarn.
    Hon pratade ”orten” och snackade om att hon lätt kunde ”ta” kompisens snubbe, som dessutom var sjukt obehaglig och kontrollerande.
    Sindy sa flera gånger att hon egentligen borde ligga inlåst på psykhem för att hon är psyk. 😊 .. hon verkade uppenbart full o sa att hon förstår att folk tyckte hennes live var rolig eftersom det var som att bevittna en tågolycka.
    Ungefär så!

    Svara

   Ingen live vad jag kan se?

   Svara

   Och skitfull med massa barn i lägenheten.
   ”Det är inte mina barn!”. Fucking Och?
   Sitta och bråka och gapa. Förlåt men fan va sämst hon är.

   Svara

    Nej men fy så hemskt.

    Svara

     Värst va nästan alla i liven som försvara henne.
     Varför bryr ni er? Till oss som fråga henne va fan hon sysslar med.
     Folk e inte friska.

     Svara

      Kan tänka mig att de sk fans hon har kvar nog inte är direkt normala dock

      Svara

   Tyckte inte hon verkade speciellt hög (har själv missbrukat och varit i beroende). Full däremot helt klart.

   Svara

   Vad sa hon i liven då????

   Svara

    Inget kul eller intressant . Var bara full. Hon och hennes polare bråkade med polarens snubbe .
    Eller jo hon sa att hon hade en av Sveriges bästa advokater som skulle hjälpa henne med anmälningen mot den person som spritt vissa dokument om henne. Hennes polares min när hon sa detta sa allt. Dvs, Sindy sitter och ljuger. Givetvis.

    Svara

     Det är ju offentliga uppgifter, vad tror hon att hon ska lyckas med?

     Svara

    Hon verkade helt borta och svamlade, svarade lite halvhjärtat på frågor som ”fans” ställde. Typ om hon är osams med Isabelle och Micke, vilket hon svarade nej på. Många frågade om barnen, men dom frågorna ignorerade hon.

    Svara

  Beror antagligen på att jag är trött men jag tyckte detta var jätteroligt😂

  Svara

  Wow, det är revolutionerande granskning som sker nu. Menar du att man *inte* kan använda Wikipedia som legitim förstahandskälla? All min kunskap är baserad på lögner.

  Svara

   Det här inlägget är bara för att CamCam själv har skrivit och sen rensat sin egen Wikipedia när det tydligen har ifrågasatts hur mkt som egentligen varit sanning…

   Svara

    Alltsammans är sant. 🥳

    Svara

    Eftersom musikbloggen är raderad så kan jag inte länka dit, men här har ni mailet från bokningsbolag som styrde upp det hela och det med numret till JLos presskontakt.
    Kan vi lägga ner den här enfaldiga diskussionen nu?

    https://imgur.com/a/tGDB30a
    https://imgur.com/a/oHeULYk

    Svara

    Oj, engelskan på den wikisidan är verkligen under all kritik. Vem som än har skrivit den har inget rätt att kommentera eller göra sig rolig över Blondinbellas engelska.

    Har inte stenkoll på hur man redigerar på Wikipedia men följande meningar behöver särskilt korrigeras. Jag hade korrigerat om det var min egen sida btw.
    ”She started blogging in 1999, but on more private topics and at an address on Blogspot that is no longer accessible. In 2010, she began to blog seriously about music, among other things putting up clips of her own music, since she is fundamentally a musician. ”

    ”Since 2016 she has run the blog ’Bloggbevakning’ about social media. ”

    ”However, she began her musical career in 1993 by participating in typ Lilla Melodifestivalen—at the time it was called Söndagsfestivalen (the Sunday Festival) and was a part of the television programme Söndagsöppet. She and her group Playing Angels DC finished fourth; they were the only contestants who wrote their own material. ”

    Svara

  Förstår inte det roliga/konstiga med att han skulle vara född Andersson? 🤔

  Svara

   För att han är inte det.

   Svara

    Okej. Har för mig att hans mamma är svensk och man får ju automatiskt mammans efternamn vid födelsen. Så det hade ju inte varit konstigt om han hade haft ett svenskt efternamn ett litet tag menar jag.

    Svara

     Trodde också att båda hans föräldrar var därifrån pappan är men mamman kanske är svenskfödd och att han föddes Andersson, för det står kvar på wikipedia medan det andra är ändrat nu. Så det stämmer tydligen att han föddes som Andersson men sedan tagit Badran då.

     Svara

     Min tanke också.

     Inte helt otroligt om ” man kan sin Samir”.

     Är ju inte mer otroligt än att heta Samir Gustav med svenskma och Invandrarpa.

     //Moa

     Svara

    Varför skulle han inte kunna hetat Andersson? Vilka fördomar du verkar ha.

    Svara

     Det är klart han teoretiskt sett skulle _kunnat_, men seriöst nu. Hur vanligt är det att heta Samir Andersson? Det är väl inte jättekonstigt att utgå från att det är ett skämt?

     Svara

      Om man är född av en svensk mamma är det inte ett dugg konstigt.

      Svara

      tänker du likadant om hans andranamn? Han heter ju Samir Gustav. Så det vore inte superkonstigt om hans mamma inte var gift när han föddes/hade bytt efternamn ännu och att han därför automatiskt fick hennes efternamn och att de båda bytte till Badran sen.

      Svara

  OT: http://kenzas.se/2019/06/04/hemsk-kvall/

  Kenzas gamla stalker från Italien har flygit till Sverige för att träffa henne… Tycker genuint synd om henne som är 2 dagar över BF och behöver hantera detta…

  Svara

   Håller med, men reagerade ändå när hon skrev ”……på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen”.
   Här ligger verkligen det totalt osunda med helt öppna sociala medier… Denna kille har alltså en mängd av hennes bilder som hon ändå på nåt sätt anser vara ”privata”. Hm.

   Svara

    Tror att det var faktumet att han sparar ner bilderna som var creepy, och att det var specifikt en viss typ av bilder.

    Svara

  Andersson må vara vanligt, men fan vad jag älskar mitt efternamn ändå. Kommer aldrig byta mitt kära Andersson, haha. Och det roliga är att jag inte känner en enda som inte gillar Andersson.😊

  Svara

  Kan bara tänka på att autokorrekt ville göra hans efternamn till ”badrum” i en kommentar här en gång 🤣 Samir Badrum 🤣

  Svara

  Undra vem som tipsade 😉 Lite konstigt att någon ändrat i hans sida och att det upptäcktes just efter att någon skrivit om din egen sida och ipnr i Gustavsberg som varit och ändrat i din sida. Undra om det var samma ipnr som ändrat i Samirs hehe.

  Svara

  Hur ser ni ipnumret?

  Läst hennes sida men om jag förstått det rätt så kan vem som helst lägga in vad som helst..eller?

  Svara

  Av samma anledning som man skall ta kräket Camilla Gervides sunkiga skvallerblogg med en stor nypa salt – den är full av uppdiktade lögner.

  Svara

   God morgon, Ingrid!
   Hoppas du får en fin dag!

   Svara

  Om allt på sidan stämde till hundra procent, vad är problemet? Det var väl ingenting att skämmas för? Det var väl bara bra grejer?
  Och ta bort dem för att du inte orkar diskutera dem? Varför måste du diskutera dem? Och med vem? Om folk frågar kan du väl skita i att svara om du inte vill? Eller avfärda med ”stollis” eller ”du är väl för go/ gullig du”’…

  Svara

   Denna kommentar hamna fel, skulle vara högre upp som svar på en av CamCam.

   Svara

  Om du granskade lite bättre så skulle du veta att Samirs mamma är svensk och Andersson är ett relativt vanligt efternamn.

  Svara

  Sånt här är ju lite roligt! Påminner om när någon redigerat Justin Timberlakes Wikipedia-sida så det stod att ”Justin Timberlake är en typ av ödla”

  😂

  Svara

  Så du har vägt 100 kg C*milla. Såg nämligen en bild på dig i den storleken 🤣

  Svara

   Vad är roligt med det?

   Svara

  Är Bella bara intresserad av business för att kunna ta office-situation till sina foto sessioner?

  Svara

  Är väl därför man kollar källorna längst ner som brukar finnas..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.