Vilka influencers står högst upp på önskelistan?

Av era frågor – och kommentarer – att döma så har jag snöat in lite väl snävt i min bevakning och ni önskar att jag vidgar min bevakning igen.
Korrekt! Jag håller med er!
Det är lätt att bli bekväm och bara skriva om samma gamla flunsor så den här typen av kommentarer och feedback är kanon för mig!
Några jag snappat upp redan är Matplatsen, Jennys matblogg och fler män men jag har säkert missat ett helt gäng.
SÅ!

Vilka influencers vill DU helt att jag bevakar?
Antingen som jag inte bevakar i nuläget eller eller som du vill att jag bevakar MER?

432 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nellie som byter stall som andra byter strumpor

  Svara

   Antar att du intr är hästmänniska. Finns inga krångligare än hästfolk.känns som att familjen är krånglig att ha att göra med… Delat stall med massa sånna, känner ej henne. Men tror att det är förklaringen. Familjen bråkar med förbundet varje gång möjligheten ges etc.

   Svara

    Alltså, långt ifrån allt hästfolk är lika krångliga som Nellie och hennes familj. Noggranna, ja. Byter stall som andra byter strumpor, nja.

    Svara

    Finns en väldigt tydlig anledning till varför de byter nu: för få boxar. Sluta hitta på massa anledningar

    Svara

     Få boxar?

     Svara

      Inte tillräckligt med plats för alla hästar.

      Svara

     bytet i sig behöver ju inte vara konstigt den här gången, men hon skriver alltid att stället hon flyttar till är perfekt, så fint, så bra. För att lite senare skriva att stället var skit.

     Nu är det nya stället tydligen första stället som känns gott i hjärtat.

     Svara

      Det nya stället är Blädde Gård. Seminstation.
      Kul för alla andra hon stått hos att detta är det första som känns sååååå bra och att hon dessutom skriver att det inte är fint haha. Det är Olav som får gå först denna gången, hon ville ha ett finare. Fattar inte varför de inte köper en gård.
      Roligt för Tobbe Larsson och alla andra hon flytt ifrån att läsa om hur dåligt det varit på alla ställen. Förstår inte varför hon inte verkar kunna samarbeta med någon. Trist för alla inblandade. Det ska ju vara kul i stallet och med hästarna.

      Svara

       Men gud, jag har min häst i närheten. Blir att spionera 😂

       Svara

       För att det är så jäkla mkt jobb med en gård och dyrt.

       Svara

        Så fruktansvärt mycket jobb är det inte med en gård om man arbetar på den dagligen. Har själv en stor sådan. Hon har ju dessutom en hel armé av folk som hjälper till. Är det en satsning man gör för framtiden är det väl värt att driva det hemifrån på egen anläggning och inte kuska runt från stall till stall och göra sig ovän med halva Sverige.

        Svara

       aha, va det därför de betäckte med lésprit

       Svara

        eller så var det en passande hingst?

        Svara

         Det kan absolut ha varit en passande hingst, men de har ju nada erfarenhet av avel och det är ju ingen hingst som är i ropet nu precis. En gammal hingst som inte tävlat på topp själv, inte mycket använd häromkring. Därav kan man ju anta att valet av hingst hör ihop med att den finns på stuteriet hon precis har flyttat till. Kan inte tänka mig att de hade känt till den hingsten alls annars så därför blev jag ganska förvånad när de berättade vilken hingst de hade valt, men nu faller bitarna på plats.

         Svara

       Förstår inte hur folk ens vågar ha med familjen att göra, det PR ju alltid bara en tidsfråga som de blir oense och de gör små hintar om hur dåligt behandlade de vart men att de absolut inte vill smutskasta någon eller säga vem det är. Det skrivs alltid på ett sånt sätt att det är enkelt att fatta vem och vilka det handlar om, så det där andra är bara klyschor för att verka snäll men ändå sätt dit några.

       Svara

        Exakt!

        Svara

       Blädde är dessutom typ världens skabbigaste ställe. Snacka om att byta ner sig.

       Svara

     De 16 andra gångerna då??

     Svara

      du verkar ju ha bra koll så radda upp de du.

      Svara

       Hej Jossan 🐴

       Svara

        alltså lägg ner, sluta hitta på att du vet vem som står bakom anonym. 100% inte Jossan, vem det nu är.

        Svara

         Varför svarar du på saker och lägger dig i om du ändå inte vet vad som det pratas om??

         Svara

          För att det var mig hon svarade?

          Svara

           Ehh nej det var mig som svarade.

           Inlägget 14.17 och och 14.37 är båda mina inlägg, så.

           Och jag är ju de andra anonyma så tro fan det är dig jag svarar pucko

           du är ju supertrevlig ju!

   Vem fan bryr sig??!!

   Svara

   Nu känns det lite, tycker jag, som om hon börjar frigöra sig från familjen eftersom hon (tillsammans med den där Olav som verkar vara en schysst kille!) ska hyra lägenhet på en gård med tillgång till många boxar så de kan ha träningsstall. Liiite kan jag personligen undra hur hon kan ta klivet från att själv ha behövt så mycket hjälp från diverse tränare i sin egen ridning, till att ha egen träningsverksamhet där hon tar emot hästar för träning, tävling och försäljning. Hon ÄR duktig men SÅ duktig trodde jag inte att hon plötsligt hunnit bli? Jag undrar lite över vilka det är som så omedelbart lämnar över sina hästar till henne. Är där brist på såna tränare?

   Men i övrigt tycker jag det är bra att hon tycks ha påbörjat ett nytt kapitel i livet och ser ut att frigöra sig från familjen.

   Svara

    går det bra o hon gillar hästen så har man ju väldigt bra marknadsföring genom henne.

    Angående att hon ”står på egna ben” nu – det är väl där olav kommer in i bilden. Nellie är duktig på att rida (kanske dock främst hästar som passar och som inte är allt för svåra eller är unghästar, hästar som stoppar eller liknande), men resten av biten, träningsupplägg osv har nog olav bättre koll på.

    Svara

    Jag gissar att de tänker att det är många ungdomar som läser bloggen och gratis reklam. De hon hade tidigare för försäljning blev väl dock osålda och samarbetet i graven.

    Svara

   Jag tycker inte ”bevakning” (exempelvis att hon byter stall) ska riktas mot NB av en plattform som den här. BB som inte är sakkunning alls inom ridsport och ännu mindre kunskaper kring elitsatsning i hoppning. Det blir bara pinsamt. Nellies verksamhet växer så det knakar, förutsättningar och behoven förändras. Tycker ridsporten många många gånger har mkt positiva kommentarsfält (instagram) låt det snälla få fortsätta vara så.
   Kritik av en sakkunnig där det är befogat- självklart! Sporten ska vara transparent och ha högt i tak. Men i godton, sakligt, och framförallt låta personen i fråga få en chans att uttalas sig. Hon är dessutom ung.
   Inte lägga ihop egna teorier för eventuellt trycka ner.
   Jag gillar verkligen den här bloggen, Camilla gör ett eldsjäls jobb! Läser med här varje dag.
   Nu när jag ändå skriver skulle jag önska, att innan vissa , inte alla, inlägg publiceras, låta personen/företaget som det handlar om, fått en chans att uttala sig kring ämnet, skriftligt eller muntligt. Sen att personen kanske inte vill det men då kan det nämnas, typ ’personen har sökts men ville inte uttala sig’. Typ så.
   hoppas det här inlägget inte tolkas allt för grinigt av mig. Blir lite grinig när ridsport kommer upp i fel sammanhang bara.
   Det var allt jag hade på hjärtat!

   Svara

    Nä nä, nellie är influenser så det är bara att acceptera att folk spekulerar i varför hon gör sig ovänn med alla hon står uppstallad hos. Hon är dessutom myndig. Vi är flera mycket hästkunniga läsare som hänger här.

    Svara

    Nellie har blivit känd som blogg och instagrambrud. Inte som ryttare. Hon är en influencer först och främst. Sen att hon råkar rida är inte konstigare än att My M är PT eller att Annica E är DJ.

    Svara

   Therese Lindgren (youtubers)

   Svara

   Att hon inte creddar fotografer från tävlingar 😫

   Svara

   Vad var grejen med att hennes pappa ville lämna mamman men inte fick typ? Är väl bara skvaller och inget Nellie själv gått ut med?

   Svara

    Hur skulle hon gått ut med det 😂 pappa ville lämna min hysteriska och sjukligt svartsjuka mamma men då hotade mamma att ta livet av sig så då stannade han…

    Svara

     Men hur kan du veta det? Det är bara skvaller alltså?

     Svara

      ja bara skvaller.

      Svara

       Har också hört skvallret men i det rycktet ska mamman ha träffat en annan ett tag och pappan vart i Göteborg eller något en period, men som sagt bara ryckten.

       Svara

  HOP!

  Svara

   Ja, mer om House of Philia tycker jag också 👍

   Svara

   Ja! HOP är en lömsk en.

   Svara

    På vilket sätt? Mvh Nyfiken själ

    Svara

  Systrarna Lagergren! 🙂

  Svara

   Snark! Totalt ointressanta bloggar. Tråkiga oregelbundna inlägg med noll kommentarer från läsarna.

   Svara

  Jag är helt ointresserad av småbloggar som några gärna vill ska lyftas fram här, antagligen de själva som önskar detta.

  Svara

   Samma här, tycker inte att det behöver bli fler småbloggare här. Jag är nöjd som det är!

   Svara

    Yasmine Gill Johansen

    Svara

     Vem vill läsa om någon helt okänd??

     Svara

   Jag håller med, scrollar i förvägen redan förbi alla de inläggen om mindre bloggare inkl. sådana som My Martens, som för mig är helt och hållet ointressant. Jag tror nog att det blir ännu mer scrollande om ännu fler okända (små)bloggare kommer att nämnas. Tyvärr är det så 🙂

   Svara

    Också nöjd som det är. Mer Blondinbella kanske. Självklart bara om det finns nåt att skriva, då… 🙂

    Svara

  Är nöjd med de du nu bevakar! Klart man vill läsa om dessa och inte någon i princip okänd som fått en DW klocka eller samarbete med mobilskal.

  Svara

   Eller hur. 🙂 Håller med.

   Vill också inflika att här i kommentarsfältet låter det ju som om fler vill läsa om random matbloggare ungefär. Men i vanliga fall, så brukar kommentarer i stil med ”enda anledningen att jag läser Bloggbevakning, är inläggen om Blondinbella” få medhåll av hundratals (!) likes och tiotals kommentarer. Mer än typ några andra kommentarer i vanliga fall. Vilket väl säger något om vad folk tycker, även om det låter mer/högre från de med ”övriga önskemål” just här och nu. 🙂

   (Bara min egen reflektion… Det betyder såklart inte att personerna som önskar annat har mindre rätt till sina åsikter. 😚 Så att inte nån tar illa upp eller tror att jag försöker köra över er och säga ”såhär är det, ni har fel” – det var inte min avsikt i alla fall. 😅)

   Svara

  Blondinbella!

  Svara

   Enda anledningen att jag ens tittar in är Blondinbella!

   …Det ämnet har ju kommit upp flera gånger i kommentarsfältet. Typ nån enstaka som skriver ”är less på Blondinbellainlägg” blablabla – och nån som kontrar att Blodninbella är ENDA anledningen att de läser Bloggbevakning… Och de som säger så som jag t.ex., brukar få medhåll av tiotals kommentarer och ibland flera hundratals likes. Så uppenbarligen är jag/vi inte ensam om det.

   Svara

    Jag med, så mer Blondinbella!

    Svara

   Jag med, vill läsa om Blondinbella 😀

   Svara

  Kör en ”Vad hände sen?” med influencers som inte influerar längre. Vad låg bakom? Vad gör de idag? Börja gärna med Catrin Hedlund, grymt nyfiken på vad hon kan ha hittat på.

  Svara

   Och Stina-Lee!

   Och vad hände med den unga mamman som kallade sig för Ella-Maria (?) som skrev anonymt om hennes tonårsgraviditet med tvillingbarn.

   Svara

    Ellamarie.blogg.se har jag för mig var namnet. Är också jätteintresserad.

    Svara

   Catrin Hedlund var kriminell, inte en influencer. Helt ointressant att lyfta henne.

   Svara

    Hon var en kriminell influencer, därför extra intressant att läsa om henne tycker jag.

    Svara

     Nej det var hon inte. Hon var en bedragare med en blogg.

     Svara

      Vänta nu pratar du om Blondinbella kanske? 🤣

      Svara

       Nej. Bella är en influencer som ljuger. Catrin var inget annat än en kriminell brud med en liten privat blogg som fick klick när hennes bedrägerier kom fram. Catrin är en nobody.

       Svara

   Och Micah!

   Svara

    Ja! Micah vill jag gärna höra vad det blev av

    Svara

     Micahs.se
     Lägger upp inlägg ibland. Kelly är stoooooor nu 🙂 8 tror jag

     Svara

      Kollar hennes youtube nu. Kul att se hur livet verkar vara nu 🙂

      Svara

   Mina första bloggar var Anna Hibbs och Daphne Leone, skulle älska att få throwbacks och updates från den tiden samt veta vad de gör idag! 😍

   Svara

    Anna var typ en rich girl som flyttade från Gbg till Stureplan och blev ihop med nån klubbägare och levde livets glada dagar, tills hon typ blev utmobbad från klicken tror jag och försvann?! Och Daphne va sjukt snygg och glamourös och dejtade nån snygg rik äldre man som hette Kristian, fyfan vad goals hon var 😍

    Svara

     Undrar varför Hibbs blev utfryst? Minns att Rebecca Stella höll i en bloggmiddaf hemma hos sig och på både hennes och Annas blogg kommenterade folk och undrade varför Rebecca aldrig bjöd Anna. Vad hade hon gjort som var så hemskt?

     Svara

    Anna Hibbs följer jag än idag men typ var tredje månad. Har alltid tyckt hon är sjukt rolig. Hon är ironisk, har självdistans och kan visa upp ”sämre” sidor av sitt liv.

    Svara

     Hade inte känt igen henne om det inte stod att det var hon.

     Svara

    Ja! Så kul!

    Svara

   Kakhusets!

   Svara

    JAAAAAA!

    Svara

    Ja! Vill också höra om hur det gick för dem. Spännande.

    Svara

  Fotbollsfruar, som maja Nilsson lindelöf och sanna Dahlström!

  Svara

   man får faktiskt inte kalla dem för fotbollsfruar!!!!!!!
   Skämtåsido, mer sportfruar, typ sanne alexandra etc

   Svara

   Caroline Berg Eriksen!

   Svara

   Jag har dock lite svårt för benämningen fotbollsfruar. Tänk så mycket de ger upp av sitt liv här hemma för att bo i t.ex Spanien helt utan vänner. Och sen lagom till att det känns som hemma blir det en ny klubb och därav en ny stad. Nej, jag tror att det är mer än lyx som tjejerna får leva med – mycket ensamhet.
   Fotbollsfruar för mig = sådana tjejer som söker efter lyxlivet mer än de är kära i killen.
   Sanna Dahlström och John Guidetti har varit tillsammans sen de var 16, alltså innan han var känd. Hon håller även på att läsa upp ett betyg för att sedan kunna plugga till socionom.
   Allt detta handlar ju om min syn på ordet fotbollsfruar, men håller ni inte med om att ordet har en negativ klang?

   Svara

  1. Bella
  2. Boken
  3. andra bloggare
  (dvs. gillar det som är)
  Men kul om du tar upp gamla bloggare – typ vad hände sen. Eller folk man glömt, typ Ebba von Sydow, undrar om hon bloggar än.

  Svara

   Kollade precis EvS, finns visst kvar. Följde henne på Expressen/VR tiden. Men nu bara glättiga modebilder och kakor, hu så tråkigt.

   Svara

  Underbara Clara, Elsa Billgren och Sandra Beijer! Känns som om de kommer undan med det mesta.

  Svara

   Tänkte också på dessa helyllemänniskor som man liksom hickar till lite över ibland.

   Elsa som promotar Yves Rocher som det bästa som hänt och två veckor senare visar sin hudvårdsrutin som är helt kliniskt ren från YR, eller när hon pinup-poserar med nån vitvara…
   Och Elsas ’fullspäckade’ veckor ska vi inte prata om – hur hinner hon med? Det är både brunch i nån 30-talsvilla, piffig paketinslagning, café och loppis med mamma, fundera på gardiner till huset, sponsrad datenight – alltihop en och samma vecka!

   Svara

    Har också tänkt på detta. De YRprodukter hon fått genom samarbetet verkar mest hamna i huset på Gotland, tänkt att användas av deras gäster..

    Svara

    Vad kommer de andra två (Clara och Sandea) ”undan med”?

    Svara

   Verkligen +1 på alla de här. Speciellt när de får ”gratisnätter” på hotell. Tror knappast de skattar för sina staycations.

   Svara

    + gulligt när Sandras unga läsare ber henne tipsa om billiga budgethotell i Paris (”vi tänker lägga ca 500-1000kr/natt”). De hotell Sandra bor på ligger ju på minst 4-5000kr/natten…

    Svara

   JA! Sandra Beijer främst. Har hon börjat modda i sitt kommentarsfält?

   Svara

    Haha, jag blev moddad av Elsa när hon skrev om Gotlandsträdgården och bad om tips och jag föreslog att de ersätter en del av de stora gräsmattorna med äng, både för att det är vackrare men framför allt för den biologiska mångfaldens skull. (Samt att detta hade varit ett verkligt intressant influenserprojekt att följa, till skillnad från köphetstramset!)

    Några dagar senare lägger hon upp screenshots från sin idol Duncans insta där han skriver om sin nyinköpta gräsmatta (med tillhörande hus då):
    ”But what do we do with this? Want to make a wildflower meadow…”

    Lovar att ’äng’ snart blir ’ledord’ i Billgrenska bloggen, ja, eller ’wildflower meadow’ då eftersom det antagligen låter mer fancy i Elsaöronen.

    Svara

     Håller med om framför allt Elsa Billgren nu när du börjat lyfta Sandra Beijer! Skulle vara kul med tex en sammanfattning av hennes grova köpberoende som hon verkar normalisera genom att allt är ”vintage”….. samt!! Hur försörjer sig hennes man egentligen? Nu är de ju och kollar lägenheter i 9-10 milj klassen. Är det månne pappa som betalar?

     Svara

      Ja JÄVLAR vad Elsa B verkar shoppa! Skulle vara intressant att räkna hur många loppisinlägg hon gör per månad. ”En 30-tals spegel för 300 spänn, som hittat!”. Vill skrika till henne att 300 spänn är jävligt dyrt för en stor del av de som läser hennes blogg.

      Svara

       En lite mer avancerad granskning av Elsa är ju att hon framställer sig som ’vintage-expert’, men knappt har koll. Hela det här ’min hobby är mitt jobb’ är ju kul för den som klarar att leva på det, men det är så skrikande tydligt att hon inte har någon som helst kunskap / utbildning på så mycket av det hon håller på med.

       Feldaterar konstant, använder felaktiga termer för tekniker, -ismer, framställningsmetoder etc – och har en superbasic nivå av förståelse på begrepp hon slänger sig med – nu senast med hennes ’barockinstallation’.

       Mycket fascinerad av hur någon som har två konstnärer till föräldrar konstant kallar teckningar för ’målning’, eller att någon har ’målat en fin teckning’ eller ’ritat en målning’. Hon ser inte skillnad på virkat och stickat, kallar konstant ’brodyr’ för ’broderi’ etc. etc. – inte hela världen, utom när man framställer sig som vintagetextilexpert.

       Som sagt, kul för henne – men, att hon reser runt och ger vintage-föreläsningar gör lite ont i mig när det finns folk som kan de här sakerna på riktigt…

       Svara

        Exakt mina tankar!

        Svara

       Läste precis hennes senaste inlägg om ytterligare en loppissväng. Vem i hela friden behöver femtioelva brödkorgar, ett dussin sparrisfat och typ tio tekannor? Det är en sjuklig konsumtion, secondhand eller ej

       Svara

        …och toasthållaren – ’för min man är av engelskt ursprung!’

        Svara

         Hahaha!

         Svara

        Absolut att det bidrar till konsumtionshets osv men tycker dock att det är *nytänkande* och roligt att se en influencer som väljer att inreda ett helt hus med endast loppisprylar, istället för alla jävla jotexsamarbeten där alla influencers hem ser exakt lika dana ut. Plus att Elsa har även själv en loppis en gång om året där hon säljer allt hon inte längre använder, dvs third hand (hahah e de ens ett uttryck). MEN såklart ska även hon granskas, men tycker hon är så mycket roligare att följa än alla andra influencers som gör exakt samma samarbeten och lever samma liv.

        Svara

      MEN JA! Elsa Billgren skriker GREENWASH.

      Påstår sig vara en så medveten själ som handlar vintage, har ägnat ett helt podavsnitt åt att prata om att vi inte kan köpa snittblommebuketter längre eftersom att det tär på vår kära jord, pratar varmt om att vi inte kan ägna oss åt slit och släng SAMTIDIGT som hon överkonsumerar loppis/vintage på ett orimligt sätt (det är faktiskt också konsumtionshets), alltid har cirka tre maffiga köpesnittbuketter hemma och som motiverar sina byten av fungerande möbler med att det är medvetna investeringar typ (så det är bara rika som har råd med dyra ”investeringar” som får konsumera – börjar inte alla känna till klassanalysen i miljödiskussionen snart? Hur kan Elsa vara så blind för den?).

      Svara

      Ehm, han är musiker, artist, skrivit bok, klubbarrangör osv så tror ändå han genererar i en del pengar.

      Svara

      Varför skulle pappa betala för att de tittar på en dyr lägenhet? Elsa har ju flera företag och hennes man jobbar också plus att deras nuvarande lägenhet kan ha stigit i värde?
      Varför vara så nedvärderande för att någon har råd att bo dyrt?z Elsa hyr ut vintage, köper begagnat, flyger inte osv men ÄNDÅ kallar ni henne för greenwashing? Hur lång är er kravlista på den perfekta miljövänliga människan?

      Svara

       Bra!

       Svara

   Vad kommer Underbara Clara undan med?

   Svara

    En del knas. Förnumstig på ett sätt som får det att knastra i mig av provokation, love to hate her på något vis. ; ) Glömmer aldrig när hon menade att mikrovågsugn är ett farligt sätt att värma mat. Eller ett år i juletid när hon skrev en krönika (om jag minns rätt) där hon gav rådet att folk borde skriva listor med julklappar till barnen, sedan riva sönder listorna och bara köpa böcker i stället. Och att hon blev frisk från sin utbrändhet/utmattningsdepression på ett par månader. Det sista är jag så fruktansvärt avundsjuk på att jag blir grön i ansiktet, sorry!

    Svara

     P.S:
     Sommarpratarna på SVT 2011 – Stjärnorna på slottet Light ungefär.
     Clara var 25 år (född 1986) och sa till Brolle Jr som var 30 (född 1981) något i stil med att hon var ett fan av honom ’när hon var liten’. Hans debutsingel kom ut när hon var 17. Jag tyckte att hon infantiliserade sig själv, men det kanske var ett uttryck som var inne då? Clara blev också sur/obekväm när underbara intelligenta Margareta Strömstedt hade frågor om Claras religiositet.
     Clara framstod som en nippertippa.
     När hon ibland ifrågasätts i bloggen tycker jag att hon reagerar tjurskalligt och tyket.

     Svara

   Cami har skrivit att hon gillar Sandra, kanske därför?
   Jag har slutat följa Sandra efter Kry- och Sloggi-incidenten. Lyssnade på en pod där hon var med och berättade att bloggen är för att hon ska ha råd med sin livsstil. Ärligt men trist.

   Svara

  Hannalicious och gänget!
  Blir alltid så provocerad av typ allt som kommer ur munnen på henne, men på ett satisfying sätt?! Någon annan som känner så?!
  Men tkr det är väldigt underhållande att läsa om ditt perspektiv på dom.

  Svara

   Håller med! Moa Mattsson, Lovisa Barkman m.m

   Svara

    Lovisa Wallin

    Svara

     JA!

     Svara

     kanske bara är jag, men uppfattar lovisa som världens drygaste människa typ, särskilt efter att ha lyssnat på henne i deras nya podd

     Svara

      Är Lovisa hon som hyllar Sindy som morsa?

      Svara

  Matplatsen och 56kilo!

  Svara

  Lyft lite positiva och tänkvärda bloggare, typ Krickelins.

  Svara

   Tycker hon gör för mycket samarbeten och hbtq-propaganda.

   Svara

    Vad menar du med hbtq-propaganda? Jag har inte läst bloggen men det låter ju om inte annat som något som skulle kunna vara bra ingång för diskussion här inne.

    Svara

     Nej fy, ska denna bloggen förstöras med sånt

     Svara

      definiera ”sånt”?

      Svara

       Hbtq

       Svara

        Vad är det för fel på HBTQ?

        Svara

         Räcker bra med HB resten kan vi slopa

         Svara

          Äckel.

          Svara

          Helt ärligt, håll bara käften.

          Svara

           Ja det måste vara hemskt jobbigt när alla inte är av samma åsikt.

           Det är inte en åsikt att man inte tycker att Trans och queer ska få finnas, det är bara inhumant och idiotiskt.

     Det gör hon inte mig veterligen. Hon har däremot skrivit en del om misshandel i nära relationer. Kanske nån som inte vill att detta lyfts fram kanske🤔

     Svara

    Ursäkta men vad kan man göra med HBTQ som är propaganda?

    Svara

   Hon är bra!!! Vettig och skriver oerhört viktiga inlägg.

   Svara

    Då kan hon skriva krönikor på DN, här vill jag läsa om roliga bloggare

    Svara

     alltså förskolenivå. ”jag vill bara läsa om roliga saker här, buhu, tvi vale om jag faktiskt lärde mig något på denna plattform”

     Svara

      Jag går verkligen inte in på bloggbevakningen för att lära mig saker! Det är ju som att DN skulle börja ha några sidor med Kalle anka och romantiknoveller mitt i för att läsarna ska få lite variation 😂😂😂

      Svara

       du har inte märkt att det är lite olika nivåer på artiklarna i DN?

       Svara

  En granskning av influencers hem, i synnerhet kök. Kanske en gissningslek om vems kök som är vems pga allas är identiska!

  Svara

  Jag skulle gärna se Hugo och Paula granskas mer!

  Svara

   Paula kommer undan med alldeles för mycket, tycker jag.

   Svara

   Håller med. Tror det finns mycket att skriva om där.

   Svara

   Håller med! Eller bara skriva om dem mer i största allmänhet. De skriver båda mycket vettigt i sina bloggar också

   Svara

   Håller med! Så mycket smygreklam

   Svara

  Blondinbella
  Anna Book
  Sandra Beijer

  Är min topp tre. Sen har jag bubblare som Lady Dahmer och Elsa Billgren.

  Svara

   Sandra Beijer tycker jag alltid är rolig att läsa om! Hon är sån hycklare som röstar på Miljöpartiet men själv är typ den miljöovänligaste, storrökande, köttätande, flygplansflygande, shoppingberoende högermänniskan jag mött!

   Svara

    Antar att du lever fullständigt i linje med hur du lär och röstar?

    Svara

     Gör inte alla det? Jag gör nog det, faktiskt. Röstar ju utefter hur jag lever och mina åsikter, som passar mitt liv. Partiet som står för vad jag själv står för. Inte tvärtom. Väljer ju inte ett parti och sen ändrar mitt liv efter det :S

     Svara

   Enda stället jag skulle vilja se LD på är i Biggest loser!!

   Svara

    Men alltså sluta. Det finns något du kan losa här och nu och det är din trista attityd.

    Svara

     Gråt.

     Svara

    Jag med! Hon hade gjort härligt uppror. Fått med sig hela gänget och knuffat bort Pisha och what’s-his-face och bara tagit över hela slottet med grillfest. Vore underbart att se!

    Svara

     Och varför inte thr som totalförstört allt genom att hela tiden rätta och kommentera allt alla andra sagt inkl tränarna för thr vet bäst

     Svara

      Vid det här laget vet nog de flesta vem hen är

      Svara

       Camilla?

       Svara

        Svara

      totalförstört allt? haha va? Eller så har folk här bara så himla svårt att se något som inte stämmer överens med deras världsbild.

      Svara

      THR hade bara gått runt och gapat ”Ni skammar mig för jag är smal!! Fyyyy hyckleri!!!” 😉

      Svara

    Verkligen trist kommentar.

    Svara

  Gizmolinas! Rik hemmafru och mamma till ”tweenie” som fördriver tiden med att klaga på vädret, shoppa ”småkrafs”, kläder och resor. En festlig optimist och glädjespridare med en udda syn på konsumtion och miljö. Det blir ofta diskussioner i kommentarsfältet…
  Det är lite Monas universumkänsla över denna dam.

  Svara

   Jag undrar verkligen där hon blev verkligen deppig rätt nyligen när något företag ville avsluta reklam hos henne då hon inte riktigt hade rätt målgrupp. Hon ser verkligen bara det positiva men hennes konsumtion är inte sund. Miljötänk finns nog inte där.

   Svara

    Hon gör ofta reklam för bl.a Lagerhaus utan att reklammarkera

    Svara

     Jag tror inte hon får betalt för de inläggen. Det där samarbetet var heller inte nåt som avslutades utan nåt hon pitchade och fick nej på. Läs ordentligt

     Svara

   Jag undrar vad människan gör hela dagarna… inga vänner verkar hon ha. När hon har middagsbjudningar är det alltid bara mamman och hennes bror där. Och den stackars dottern förstås. Men hon dukar och får det att låta som det är jättefest på gång. Tragiskt.

   Svara

    Håller faktiskt inte alls med er! Anna-Stina verkar genuin och varm. Hennes blogg är ju inget hon lever på så varför granska den kritiskt likt andra bloggar där folk tjänar pengar!?
    Hon har relativt nyligen flyttat till sin hemstad igen och någon forskning visar att det tar 10 år att etablera sig i en ny stad. Därav att hon kanske bjuder släktingar mer? Är det fel? Ska det granskas kritiskt?
    Eller att hon handlar mycket, visst det är inte bra med konsumtion men ska hon lastas för världens miljöproblem. Gå istället på större bloggare likt blondinbella där effekten är större! Och kom igen var lite snälla mot varandra. Tror verkligen Anna-Stina kämpar med att få tillvaron att gå ihop. Hon drar ett stort lass och ett kanske bidrar till konsumtionen för att bidra mildra någon ledsenhet! Vi har ju ingen aning om vilket krig hon kämpar mot. Be kind always

    Svara

     Emma… Att någon önskar lite focus på Gizmolinas blogg betyder inte att det ska riktas kritik och elakheter mot henne. Tvärtom får hon ju en massa fler läsare genom exponering här. Inte sant?
     När man bloggar så är det en offentlig sak öppen för ALLA.
     Tänk positivt. Varje människa har sitt ok att bära.

     Svara

      Men anonym det ni skrev var ju elakheter? Hon är rik hemmafru som hetsar till konsumtion, miljöhets och har inga vänner? Hur tänker du nu? Hur ska det bli positivt?

      Svara

     Skulle fler människor vara som A-S skulle nog världen vara lite snällare. Hon verkar varm, generös och rolig.

     Svara

   Ja, henne vill jag också läsa granskning om! Reser och konsumerar engångsartiklar i plast som om det inte finns någon morgondag, behöver en rejäl granskning! Undrar alltid vad hon gör om dagarna! Verkar superstressad av att gå en promenad och slänga pappersinsamlingen typ!

   Svara

    Ja och gärna en granskning om dig som uppenbart läser en blogg du inte gillar personen bakom. Vore så kul att läsa lite om dig och vilka lik du har i din garderob anonym

    Svara

     Jag tycker Gizmolina ska lyftas fram på ett positivt sätt. Peace out

     Svara

     Victoria… *host* den här bloggen handlar om just bloggare som läsarna diskuterar om här i kommentarsfältet. Det är liksom hela grejen. Om man är en känslig själ med en egen blogg som nämns här inne, så är nog bästa tipset att INTE klicka in sig hit. Det vore en annan sak om någon skrivit ovanstående kommentarer inne på Gizmolinas blogg, men nu är det ju inte så.

     Svara

  Blondinbella alla dgr i veckan!

  Svara

   Yes, yes, yes!!!

   Svara

   Så är det!!!

   Svara

   Japp! =)

   Svara

   Japp!

   Svara

  Blondinbella

  Svara

  Även mer runt de riktigt stora!
  – Mer granskande om Margaux. Ja vi förstår att hennes ledord är ”likeable” men det finns ju så mycket under den ytan.
  – “Self-made” 🤣🤣 Bianca. Med över en miljon följare tycker jag hon kan få mer utrymme. Förstår inte riktigt varför podden är så stor – saknar manus, oplanerad och rörig. Kan någon yngre förklara för mig tack för jag förstår inte?
  – Även Bella är roligt, men kanske sålla ut sådant som är ”för litet”. Intressant att belysa att B verkar jobba ihjäl sig för Content, men att hennes instagram i stort sett stått still i månader. Om Bianca nyser får hon fler följare än Bella i privatjet i en månad.

  Förut var du Camilla så otroligt duktig på att även blanda in ”lärande” inlägg. Vill gärna förstå instagram-algoritmen bättre, kartläggning av vilka influensers som umgås med andra influäääänsers, påminnelse om reglerna kring reklam/samarbeten, mer info om sk pressresor, trender i sociala medier (fler och fler med stänga konton och fler som lämnar bloggarna?).

  Apropå att få bättre stämning så kanske ”månadens bubblare” skulle kunna vara något? Där du lyfter fram en mindre influenser som du tycker gjort något positivt.

  Älskar dina ”det händer på instagram”. Prova gärna en enstaka gång med samma tema med mindre konton, tex under 20 000 följare.

  Sist men inte minst är det roligt med uppföljning. Vad hände med den där Annika som hade en kille som var otrogen? Vad hände med den där andra Annika som fick en ros tatuerad i ansiktet? Har Isabel skilt sig? Med länk till ursprungsinläggen hos dig, fler klick dessutom 🤷‍♀️

  Svara

   JA PÅ ALLT DETTA!

   Svara

   Verkligen yesss! Tänkte själv kommentera: uppföljade!! Tex läste jag Annikas Leones blogg förr, men blev så irriterad på hela härvan med äckel-snubben att jag inte ville läsa nåt mer av henne. Men dom är väl ännu ihop…?

   Svara

    *uppföljare

    Svara

  Michaela Deler, Michaela Forni

  Svara

  Jag tycker generellt att det är en bra mix än influencers men skulle önska att de inlägg som skrivs om andra än Bella hålls fria från långsökta kopplingar till henne. Jag upplever det som att det mest är Bella det skrivs om här men det är nog för att hon nämns även i de inlägg som inte handlar om henne.

  Så fortsätt skriva om de du skriver om men utan att klämma in Bella precis överallt. Misstänker dock att jag är ganska ensam om att tycka det men det är min åsikt i alla fall 😊

  Svara

  Maja Nilsson lindelöf 🙋🏼‍♀️

  Svara

  Läser gärna mer om youtubers – Therese Lindgren, Torsgården mfl. Och om Underbaraclara 🙂

  Svara

   Håller med och lägger till Wilma och Emil samt Linn Ahlborg till listan. 😊

   Svara

   Lätt!! Vad hände med Zäta och Therese Lindgren egentligen?!

   Svara

   Helen Torsgården i all ära men inte Therese L.. bland de tråkigaste personerna på youtube imo.

   Svara

    Svårt att tänka mig att det finns något skvaller om Helén dock. Hon och Oskar lever ett väldigt ”normalt” liv med gård, djur & barn, det som sticker ut är youtube såklart. Men där känns hon väldigt äkta och öppen.
    Hon är ingen person som gillar drama och hon verkar sköta sina bolag och grejer korrekt. Så vad skall skrivas om henne?
    Therese däremot finns det nog mer skvaller om!

    Svara

  Är säkert ensam om detta men B-kändisar som PH deltagare är kul för de gör alltid bort sig

  Svara

   Ja och de gör alla samarbeten de någonsin kan komma över.

   Svara

   Neeeej, inte mer sånt.

   Svara

  Elena Belle.
  Finns en blogg som jag läser då och då, men vet inte om den har relevans alls för bloggbevakning. Hon är dock svensk, men skriver på engelska; jetsetbabe.com.

  Svara

   Håller med om jetsetbabe, hella den kulturen hon förespråkar tåls att diskutera. Jag kollar fascinerat på och förfasas samtidigt

   Svara

  Mogi, Hannalicious och co, Sandra Beijer

  Svara

  Ida Warg eller snarare hennes kille. Så skum!

  Svara

   Nyfiken fråga, varför är han skum? Följer dom för sporadiskt för att ha en uppfattning…

   Svara

    Han är jättekonstig. Att fria utklädd som kvinna säger väl allt haha, vem gör sånt? 😂
    Går alltid runt naken, verkar seg och lite efter i poden. Ställer frågor som har noll med ämnet att göra och verkar inte lyssna på vad gästen säger för han frågar ofta om sånt de precis berättat. Han verkar lite korkad helt enkelt. Kanske för många slag i huvudet. Men han har ändå lyckats så bra, hur gick det till?

    Svara

     Går han naken?? Oj!!

     Svara

     Fördomsfull much? Att klä ut sig till kvinna för att fria var tydligen för deras relation något som speglade den väldigt mkt, dessutom är det väl väldigt naturligt att gå runt naken? Bara för att det inte stämmer med din världsbild innebär det inte att det är konstigt.

     Svara

     alla sätt att fria på är väl bra så länge mottagaren är lycklig?

     Går inte alla omkring nakna? Det gör iaf jag. Men jag kanske har fått några slag i huvudet jag inte minns.

     Nej, han ställer ofta följdfrågor för att få förtydliganden.

     Granska absolut, men kalla inte folk för skumma när de gör helt normala saker.

     Svara

     Tycker inte att han ska granskas. Är uppenbart lågintelligent och harmlös. Låt honom vara.

     Svara

     Följer dom visst mer sporadiskt än jag trodde. Eller inte, vi verkar ha lite olika uppfattning om vad som är skumt 😉

     Svara

     Korkad för att han inte följer normer? Det var något nytt!
     Den här bilden av honom verkar du vara ensam om att ha, kanske är något personligt problem du har med honom.

     Svara

   Håller faktiskt med, vi har diskuterat på jobbet och vi är flera som tycker att han verkar lite speciell. Jag personligen hade gärna lyssnat på framgångspodden men jag fixar inte Alexander så jag gör det inte längre sen typ 2017. Tycker dock konceptet är bra och vissa gäster är helt fantastiska. Synd!

   Svara

   Vi hade Pärleros på en inspirationsföreläsning på jobbet i vintras…. det var så vansinnigt pinsamt och dåligt så ledningen skämdes. Vi var väl en 800 pers och det bestående minnet är katastrof och en känsla av att man bara ville fly för man skämdes så mycket å hans vägnar. Då är vi en väldigt lättroad grupp av människor. Ledningens kommentar efteråt var att de var glada att inte alla gick därifrån ( vilket en 20% gjorde). På hans egna kanaler efteråt var det ju givetvis succe… suck!

   Svara

  CW, fast i form av granskning då. Tycker inte att man skall ifrågasätta något som rör FV. Men hon har ljugit och betett sig illa genom åren så att det räcker till ca 45 km text.

  Hennes lögner kring SvT och Sveriges radio är något man kan ta upp, detsamma gäller hennes hetsjakt på människor kända/okända, för småsaker. Hon är så obehaglig, ännu obehagligare är att hon aldrig ifrågasätts.

  Svara

   👍🏻 Ja att ingen ifrågasätter hennes beteende är sjukt.

   Svara

   Det kan man bara drömma om, kommer aldrig hända att CW granskas av CC, de är ju ”bästisar”.

   Svara

   Vem är CV och FV??

   Svara

    Dr*ver du? Jag tar det * så fall.
    CW = C*ss* Wall*n.
    FV = Fredr*k V*rtanen.
    *= i
    Cw och FV hade något sexuellt ihop för många år sedan (2008 ?). De kanske var KK?

    Svara

     Vad märkligt av dig att skriva sådär om du nu anser dig ha koll på CW & FV.
     CW skall ha blivit utsatt för sexuellt övergrepp av honom enligt henne själv. Han är inte dömd dock.

     Svara

      Då kan man tolka det som Anonym 23:18 gjorde. Det finns tydligen 2 olika beskrivningar om händelsen.

      Svara

  Anna Book Took!

  Svara

  Fler manliga influensers. De glider på en räkmacka och borde granskas mer…

  Svara

   Fast vilka manliga finns det? Mest youtuber känner jag. Och där är jag inte så hemma.

   Svara

    Youtube och Instagram är där de flesta influencers hänger så tycker Camilla gott kan gräva där med.

    Svara

    Men håller med de borde granskas, vilka de än är…

    Svara

  Ellen Bergström! Liksom längtar efter att hon ska börja blogga eller vlogga!

  Svara

  PlagiatPingis!
  Hon har seglat under radarn länge nu…

  Svara

  Penny Parnevik! 🙂

  Svara

  Ännu fler influencers som aktivt arbetar med att vara en positiv inverkan och som inte bara är vandrande reklampelare. A la portionerundertian och Stina wollter typ

  Svara

   Ja!!!

   Svara

  Marcelo och hans eskapader (av ngn outgrundlig anledning är jag intresserad av det??)
  Widell-Schulman-klanen (inte bara Calle)
  Sandra Beijer
  Mogi
  Håller med om CW (precis som anonym 12:20 skriver, ”utanför” FV-fallet)

  Svara

   Få här som nämner Schulman-gänget – alltså alla kopplingar – så mycket snaskigt och snuskigt där!

   Svara

  Tänker att du väl kan skriva om bloggare utan att granska/vara elak/osv? Alltså det finns massor av bloggare (som inte behöver vara små) som det går att skriva om, utan att de gjort något fel. Kollar man till exempel här: https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1 borde du väl kunna hitta någon att skriva om?

  Svara

   Ja, fler snälla och trevliga inlägg alternativt roliga inlägg som inte är elaka. Det vore kul 😃

   Svara

  Inredningshjälpen. Hon gjorde sig ett namn på att vara otrevlig mot alla andra bloggare som hade reklam i sin blogg och nu har hon reklam i 90 procent av sina inlägg.

  Svara

   … Samt är sjukt otrevlig.

   Svara

  Snask från folk i kulisserna, Simon Sjögren och andra tidigare anställda, Daniel Redgert osv.

  Svara

  Maja Nilsson Lindelöf
  Sanna Dahlström
  Sandra Beijer
  UnderbaraClara
  Helen Torsgården
  Therese Lindgren
  Elsa Billgren
  Tingeliinn
  Ida Warg
  Gabriella Joss
  Blondinbella ofc
  Jon och Janni

  Svara

   håller med om jon o janni

   Svara

   Carl Alexander Rask

   Svara

  Våga bevaka influencers som är gamla indie-bloggare. Flora Wiström, mer Sandra Beijer är två exempel. De kan gömma sig bakom att de är ”smarta” feminister. Samtidigt som de gör så mycket konstigt som aldrig uppmärksammas mer än i små tjejgäng :/

  Svara

   Fast flora tycker jag verkligen är en smart feminist. Det enda hon gjort ”fel” var väl typ när hon bar en scarf från blondinbella och kommentarsfältet rasade. Jag ser inget att granska hos henne. Däremot kan man ju skriva om bloggare och lyfta dem? Tycker hon ofta skriver tankvärt och fint.

   Svara

    Om sloggi…

    Svara

  Att vara någons fru
  Mogi
  Inredningshjälpen (som för övrigt när det begav sig och hon kallade sig ”Mrs G och killarna” och ondgjorde sig över att bloggare delade ut rabattkoder till höger och vänster numera har en blogg som har adlinks i nästan varje inlägg. Dessutom har hon varit sjukt otrevlig mot folk i ex Blondinbellas kommentarsfält och sedan själv skrivit inlägg om hur man ska bekämpa näthat. (Oh the irony!)

  Svara

   Åh gud! Mrs G minns jag….bedrövlig blogg. Men som en bilolycka.

   Svara

  Margaux Dietz gäng med Petra Tungården, Michaela Forni och Co.

  Hannalicious gäng med Lovisa Wallin, Rustas och Co.

  Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström.

  Svara

  Hur företag väljer att marknadsföra sig. Tex Ellos som kör exakt samma marknadsföring samtidigt hos Trettonbarnsmamman, Carola W och Mona. Hur seriöst är det?

  Samt mer positiv bevakning. Det här har blivit en gnäll blogg, se till att lyfta bra saker ibland också.

  Svara

  Booken
  Monas Universum
  Cissi ( inte bara ryggklappar)
  Dahmer ( inte bara ryggklappar)

  Svara

  Granska mer youtubers kanske för dem verkar ju vända kappan efter vinden och haka på där det finns uppmärksamhet att vinna och pengar att tjäna. T ex Rask och sådana youtubers.

  Granska gärna Books lögner och påhitt, t ex husannonsens info skiljer sig ju ifrån det hon själv säger, märkligt, och sovrummet har hon fått en del att tro att det var de själva som byggt om från garage men verkar ju vara gjort av tidigare ägare?

  Svara

  Elin, den arroganta frissan med storhetsvansinne som tror att ingen annan kan något.
  Annica Englund.
  Klara spray tan, hon verkar så falsk och limmar sig på stora influencers.
  Utländska stora och kontroversiella bloggare som tex Sophie Elise.

  Svara

  Alltså Isabellas inlägg om att hon är bjuden på bal……. hejdlöst roligt,
  det är en välgörenhetsmottagning hon är bjuden till, det kan du väl skriva lite om!!
  🙂

  Svara

  Mer, och framför allt betydligt DJUPARE om Blomdinbella. Ibland är inläggen liks ytliga som hon är. Och mer om Pingis; hon sitter ju ihop med Bella.

  Svara

   Precis, jag håller med om bristen på riktig substans i inläggen å det senaste… Men annars är de inläggen de enda jag läser, så att..

   Vet inte vem nån annan influenser är. Är kanske för gammal 🤣

   Svara

  Charlotte Perrelli! Mycket smygreklam där..

  Svara

  Maja Nilsson Lindelöf!

  Svara

  Känner inte direkt att det saknas bevakning av någon intressant. Däremot så kan du dumpa Lady Dahmer och den där Apan satt i granen. Dom vill jag inte exponeras för mer tack.

  Svara

  Granskningar av Mona, Graafs, Nellie, ilmrud, Wetterholm, My, Toftby.

  Svara

   Jaaa!

   Svara

  Mindre av Graaf, Mona och My. Alltid sååå ointressant!!!

  Svara

   Verkligen. Snark på dom

   Svara

   ELLER HUR!

   Även den där Bok/Book?

   Svara

   Håller med. Läser aldrig inlägg om dem.

   Svara

  Claudia galli concha, matplatsen, Elsa Billgren, vimmel mamman

  Svara

  Älskar bevakningen av Bella! Men annars så gärna granskning av bloggare som Matplatsen, 56kilo, HOP, Jennys matblogg.

  Svara

   Ja verkligen hop!!

   Svara

  Yaya! Herregud vad allt är uppstyrt där för att få den ”perfekt bilden” och få det till att se ut som att de lever det perfekta livet.

  Svara

  Funderar lite över hur Misslissibell, Lisa Jonsson, kan ha så många följare på Instagram – drygt 529 000 dvs fler än IL! Hon är väl inte speciellt intressant, förutom att hon gett ut en (?) bok om diverse svårigheter hon haft (jag har inte läst den). Hon verkar vara en schysst tjej, jag misstänker inget skumt, men visst är det lite märkligt?

  Nellie har 364 000 (minskar stadigt men då lägger hon ut nån samarbete där man kan vinna nåt och vips är där tusen nya ) och det är också lite konstigt. Har vi 364 000 unga tjejer i Sverige som är intresserade av henne? Är man inte hästtjej så är hon ju inte spännande alls. Är det mest killar som hänger kvar sedan de mer sexiga mycket unga åren…?

  Funderingar, bara…..

  Svara

   Tror hon är väldigt intressant, med tanke på att hon ofta har 100 000 + visningar på sina videor på youtube. Gissar att hon går hem hos yngre, i samma ålder som henne 🙂

   Svara

   Hon har ju en rätt stor youtube-kanal med ca 461 000 prenumeranter och sysslat med youtube sedan hon var 10(!) år. Är 18 i år tror jag?

   Svara

  Delér-Olssons!

  Svara

  Amanda claesson

  Svara

  Saknar bevakningen av gabbjossan

  Svara

   Gabbjossan köper nya disktrasor,
   Gabbjossan äter och fikar,
   Gabbjossan gnäller över att hon är så stressad,
   Gabbjossan skriver att hon älskar sin man och sina barn,
   Gabbjossan avslutar varje mening med haha.
   That’s it!

   Svara

    Men hon gör en jäkla massa samarbeten också, är väl en av dem som gör mest och drar in mycket pengar på all reklam.

    Svara

   Skämtar du? Hon är ju lika ointressant som Engla! Deras bloggar är döende.

   Svara

  Alltså hade ÄLSKAT om du bevakade Sandra Lindhal, tror du hade kunnat skriva otroooligt roliga inlägg om henne. Hennes youtube kanal är helt fantastisk!

  Svara

   Är det hon norrlänningen som sitter och sminkar sig till en helt annan människa medan hon babblar en massa kul trams? Hon är otroligt skön 🙂

   Svara

   Jaaa älskar Sandra ❤️

   Svara

   Sandra är min all time fave youtuber, älskar henne!

   Svara

   Älskar Sandra, hon är helt otrolig! Rolig, jordnära, ärlig mm mm. Dock behöver hon inte skrivas om här tycker jag. Jag vill ha min Sandris ifred!😝

   Svara

  Mer om Linn Ahlborg(specifikt hur lite hon faktiskt jobbar), Ellinor Löfgren, Hanna Friberg och hela det gänget, Amanda Lundgren, och sen gärna mer om alla youtube snubbar som jag tycker får på tok för lite kritik när dom gör något problematiskt till skillnad från deras kvinnliga kollegor.

  Svara

  ANNA STOLEDANO BOOK!

  Svara

  Matplatsen, Graaf-systrarna och Jennys matblogg.

  Svara

   Instämmer!

   Svara

  Tvillingarna Lagergren!

  Svara

  Systrarna Fahrman
  Ebba von Sydow
  Jennie Hammar

  Svara

   Hon med skorna då..?
   Hmmmm – Blankens!
   Läste hennes blogg lite då och då för längesedan, men sen blev det bara mer och mer reklam – fast inte reklammärkt då.

   Svara

    Yes please!

    Svara

   Ja, lite mer ”mogna” bloggar också för att jämna ut balansen!

   Svara

   Ja!! Och också Ebbas partner in crime, Emilia de Poiret (eller nåt)

   Svara

  Detta är inte en svensk, men min guilty pleasure-influencer är norska Nina Naustdal. Hon är vad Blondinbella vill vara, fast på steroider. Jag tror att hennes IG fortfarande är öppen, men hon har bland annat varit med o olika reality-serier som ”too posh to parent” som är extremt underhållande.

  Svara

  Nellie Berntsson, nu spekulationer om att en av hennes hästar blivit barrerad

  Svara

   Av henne eller där den fötts upp? Viktig att reda ut tycker jag.

   Svara

    Den är barrerad innan hon köpte den och sedan hävdar Nellie nu att den inte är det utan bara har en fantastisk teknik när den från videos tidigare hade hängande bakben i sprången. Nellie har tyvärr inte så mycket kunskap men det räcker bra för hennes barnfans som kan ännu mindre.

    Svara

    förutsätter att det är av någon som haft den tidigare än Nellie – vågar dock inte säga om det är just uppfödaren. Kan ju vara vem som längs vägen.

    Svara

     Självklart, ingen har påstått att det skulle ha med henne att göra alls. Det folk vänder sig mot är att hon hävdar att det ej hänt med hästen när det är så uppenbart att ven som helst fattar det.

     Svara

      Jag tänkte lite så om Laissa också. Varför skulle hästen hoppa så galet orimligt högt över hindren? Om den inte var jätterädd för att slå i.

      Men jag vet ju inte. Jag spekulerar vilt.

      Svara

  jag hade gärna sett lite mer bevakning av branchen som helhelt. Typ belysa alla tricks influencers tar till sig för att öka i algoritmer, kartlägga samarbeten, visa vilka grejer som är fejk och vad som är riktigt, osv.

  Fattar att detta är mer riktigt journalistiskt jobb än att sitta och ha åsikter, och därmed mycket mer arbete. Men vore kul med lite mer seriösa inlägg som kartlägger dessa hysteriska influencers.

  Sen hade jag jättegärna sett ett inlägg som listar de största svenska influencers på instagram. Top-tio listan tex. Som du sen kan jämföra ett år senare med, för att se om några nya kommer fram, ökar/sjunker osv.

  Svara

   Mycket bra! Litet mer djup istället för ett par bilder och några rader text som sedan kommentarsfältet får gå loss på.

   Svara

   Åh detta hade varit otroligt intressant! Särskilt eftersom den här bloggen är en av få platser där influencervärlden faktiskt kritiseras. Det känns som att övriga (både media och olika instanser) inte har hängt med/inte förstår vad tusan det är som händer!

   Svara

   Håller helt med!!

   Svara

  Tvillingarna Lagergren

  Svara

   NOOOOOOO!!!

   Svara

  Löwengrpskan ”BLONDINBELLA”!
  Enda som är kul att läsa om 🙈😎

  Svara

  Matplatsen,56kilo,Toftby,Maggan Graaf

  Svara

  Mogi. Var kommer pengarna från? Försörjer hennes föräldrar henne, eller fästmannen? Vad tänker omgivning, föräldrar, de själva om att de är två 30 åringar som åter flyttat hem och verkar vara mer inne på att orda semesterresor än att faktiskt flytta, bli självförsörjande och vuxna. Väldigt lite är ju reklammarkerat och hennes inkomst i företagen är ju väldigt låg.

  Svara

  House Of Philia snälla. Både bukplastik och fillers och använder barnen som reklampelare och snäser åt sina läsare i var och vartannat kommentarsfält men svarar aldrig på vanliga kommentarer, skryter ständigt om sitt rikemansområde osv. Kan visa dig massor av sidor bakåt i tiden att granska.

  Svara

   Att exakt hela tiden skryta om hus, skolor, semestrar, pengar, områden osv tyder på dålig självkänsla, det förstår alla.
   Ovanpå det, botox, fillers, konstiga föryngrande behandlingar och aggressiva utspel om någon ens andas om att hon är gammal. Kära nån vilka ålderskomlex hon har.

   Svara

  Jon och Janni Olsson Delér!

  Svara

  Flora wiström

  Svara

  Helen Torsgården
  Therese Lindgren
  Ida Warg
  Matplatsen
  56kilo
  Jennys matblogg

  Svara

  Pingis!

  Svara

  Du får gärna granska innehållet i olika poddar. Jag konsumerar sjukt mkt podd, men jag tycker det är störigt när random influencers ska ge livstips till unga. Hörde vanz och Rebecca Stella prata om att de ”äter allt” och är balanserade och därför häslosamma. När sanningen är att RS har opererat sig helt oigenkännlig.

  Svara

   Mm, +1!

   Svara

  Maja Nilsson Lindelöf, Fanny Lyckman, Molly Rustas (& det bihanget som tillhör henne och Hannalicus som Lovisa Barkman och co), Petra Tungården, Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso, Janni Deler, Ida Warg.
  Linn Ahlborg bloggar knappt längre och Therese Lindgren har inte kvar sin blogg, men gärna mer om dessa.

  Vissa av dessa bevakar du redan men önskar fler inlägg om dom.

  Svara

  Vill se mer bevakning av Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Misslisibell, Felicia Aveklew och Amanda Strand.

  Svara

  Överklass tanten ”house of philia”

  Svara

   ”över klass tant en”
   om du vill vara riktigt genomförd

   Svara

  Jennys matblogg, mer Anna Book och LD

  Svara

  Matplatsen, Janni Delér, Engla, GabJos, Colorelle, HoP, UnderbaraClara,

  Svara

  Sofi och Frida Fahrman

  Svara

  Gärna lite dryga influensers! 😎
  Vill se ballongen spricka så att säga!
  Annars räcker det med bara Bella!

  Svara

  Anitha Clemence och hennes dåliga satsningar på insta_sitcom. Inga företag som nappar förstår man snabbt.
  Hur ofta går hon till frisören och hur kan man sälja ut sina barn som hon gör?
  Cissi Wallin … såklart .. men är tabu tydligen.
  Kaspersen … varför hon är bannlyst här och överallt tydligen

  Svara

   Vem är Kaspersen?

   Svara

    Kristin Kaspersen, dotter till Lill-Babs, programledare i tv etc, nu senast vann hon lets danse

    Svara

  Jag önskar: ✨Eskil Grahn.✨ Jag har sett några av hans Vloggar och hans Instagram’ är också bra. Jag får positiv energi av honom.

  Svara

  Jag går bara in här för att läsa om Blondinbella. Men är bara intresserad av om det kommer nått klargörande kring hur hon bygger luftslott och vinklar och vrider på sanningen. Som nu tex, i hennes senaste inlägg (ja, jag läser hennes blogg, helt förundrad över Blondinbella som samhällsfenomen) – har hon köpt balbiljetten eller är hon inbjuden av kungahuset och är det verkligen själva balen hon ska på eller nån mottagning innan balen?

  Svara

  Blondinbella såklart (fast hon tyvärr tjänar på det 😉 ).

  Och inte ett ord till om ”knivmicke” och ”Sindy”, vilka det nu är. WT tragik kan vi se på tv om vi vill…

  Svara

  Maja Nilsson, Sanna Dahlström, Kenza, Paow, Dessie, Sindy, Isabelles, Penny, Helen Torsgården

  Svara

  Nellie Berntsson
  Liinadolk (där har andra influencer mycket att lära, sjukt professionell!)
  Jonna Jinton
  Hugo och Paula

  Gamla bloggare som var med från början. Då vs nu, vad hände, vad gör de idag? Stina-Lee, Micahs, Tyra

  Svara

   Uppföljning av Tyra, Dessie mfl som ”försvunnit”
   Annars tokiga Mona(s)Universum, Nellie och Blondingnälla.

   Svara

  Matplatsen och Jennys Matblogg, skall vara ”mat och recept” bloggar men är resor och åter resor, hotellbesök och ”semester” flera ggr i månaden. Masskonsumtion/hysteriskt köpande av kläder skor möbler inredning smycken osv osv osv

  Svara

  isabella jedler

  Svara

  Bianca Ingrosso (företaget skrivet på Malta???)
  Mogi
  HoP
  Tvillingarna Lagergren
  Paula och Hugo
  Gizmolina

  Svara

  Bara blondinbella. Ingen annan!

  Svara

   Samma.

   Min topp 3 av de jag över huvud taget läser här:

   1. Blondinbella
   2. Blondinbella
   3. Blondinbella
   😁

   Svara

    Exakt! De är den enda jag följer också

    Svara

    Men allvarligt nu. Om det verkligen är så att majoriteten här bara går in för att läsa om Bella och bara vill ha inlägg om Bella, varför skriver inte Camilla enbart om Bella då? Varför skriva inlägg som de flesta ändå inte vill ha?

    Jag säger varken bu eller bä om det, undrar bara varför inte göra bloggen till helt om Bella om det är vad majoriteten av läsarna vill ha? De kommentarerna brukar ju få mycket medhåll så det verkar som att många vill det.

    Svara

  Linda Hallberg!

  Svara

  Hemska, hemska Katrin Z 🥶

  Svara

  Annamatkovich.com ,Mariabusck.com

  Svara

  Kenza

  Svara

  Sindy, KnivMicke och Isabelle Strömberg

  Svara

  JanaHeinrichi , Tandläkarvillan, Englasshowroom, Carolinejansson Nouw

  Svara

  Angelica Blick

  Svara

  Sally Mustang och Mitch Gobel

  Svara

  Bianca Ingrosso

  Svara

  Jonna Jinton!
  Mycket för att hon säger en sak och gör en annan, blogguppdateringar är sporadiska i bästa fall och sällan vidare aktuella. Alltid sen och lite återkoppling. Vurmar för en sak, känslosamma utläggningar som ändras beroende på vad som hänt eller nuvarande trend. Ger intryck av att vara ett kreativt unikum till sagoväsen men mycket av det hon gör finns redan eller har influerats kraftigt av andra kreatörer, vilket hon inte verkar erkänna? Sen hade det varit kul att få se lite mer statistisk kring följare för hon verkar ju betydligt större utrikes än inrikes. Och varför tar hon inte till sig till kritik kring sin användning av engelska framför svenska speciellt när hon marknadsför sig på det specifika sätt som hon gör?

  Svara

   Hade gärna sett mer granskning av Jonna! Hon är duktig och verkar rar, men är verkligen en av få influencers som aldrig någonsin får kritik riktad mot sig. Som när hon slogs mot att vindkraftverk skulle sättas upp i närheten, för just hennes lilla plätt av Sverige måste minsann vara ”naturlig och ren” så instagrambilderna blir bra…! Ja men visst, börja ställa dem på varandra här i Skåne istället bara, varsågod, vi hugger gärna ner de få träd vi har kvar här… Suck. Hennes konst är vacker, men som du säger, långt ifrån unik eller speciell! De flesta som har råd med material kan lära sig via YouTube hur man gör hennes tavlor själv hemma. Jag tycker om mycket med Jonna, men tycker också mycket skit från henne går obemärkt förbi.

   Svara

   Jag älskar Jonna. En underbar motpol mot alla konsumtionshetsbloggarna.

   Svara

    Kan inte läsa där längre pga hennes kille som ser så sjukt obekväm ut på alla bilder, blir djupt obekväm själv av att se på när han tvingas agera näcken i nån bäck etc… hu!

    Svara

    Underbar motpol? Ja jo visst, hennes få samarbeten brukar vara väl valda och genomtänkta men annars har jag lite svårt att förstå mig på henne för å ena sidan så vill hon inte sälja ut sig eller uppmana till konsumtionshets men går inte hennes verksamhet ut på att sälja diverse alster och konst? Redan där motsäger hon sig själv en aning, och sen var det där med inkomst och pengar som för några år sedan var oviktigt, då var budskapet mer att visa att det visst går att bo på landet men nu verkar det snarare vara mer viktigt att nå ut till så många som möjligt för att på så vis kunna sälja mer. Så njae.. Hur fin och trevlig hon än verkar vara så är mycket av det hon gör och säger ganska kortsiktigt och inte alltid så genomtänkt..

    Svara

   Ja snälla!

   Dock har hennes blogg blivit så tråkig så man storknar så det kanske inte finns så mycket att bevaka…
   Men finns ju inget cringigare än hennes videos på svengelska där hon ska låtsas vara ödmjuk och underbar, när det i själva verket är sååå genomskinligt och fake.
   Där kan man snacka huvudet bland molnen á la Blondinbella…

   Svara

  Paula Rosas/Uribe – Allt är så tipptopp hos henne HELA tiden samtidigt som hon hyllas för att vara ”äkta och genuin”. Tror snarare hon väljer att exponera saker som är ”lite jobbiga” och få medhåll än att exponera riktigt jobbiga saker som orsakat stress och smärta för henne och hennes man på riktigt.

  Jennys Matblogg – Väldigt mycket samarbeten med resor (vad har det ens med hennes mat att göra?), ansiktsmasker och mobilskal. Hur många gånger har hon inte publicerat bilder på henne i morgonrock och ansiktsmask?

  Helen Torsgården – Tror inte hon har en blogg, jag gillar henne egentligen.. Men blev lite på krigsstigen med henne efter en nypublicerad video där hon testar de berömda GB Glassarna, som alla influencers fick hemskickade. Hon gjorde en Paula och sa i början av videon att hon BETALAT HELT SJÄLV för glassen.
  Kändes bara så… inte henne. Hon är inte ens ett fan av glass och hon brukar inte rescensera saker.

  Svara

  Peg Parneviks relation till svärmor Kristin Kaspersen är jag heeeemskt nyfiken på. Verkar vara minst sagt frostig!

  Svara

   Japp .. skvallret säger att Kristin är bannlyst på godset i Florida

   Svara

    Va? Varför det? Spill the beans:)

    Svara

     Beter sig fruktansvärt illa. Arg för att barnen är ihop…
     Blev utkastad… inte ens nära vänner som Ylva Svensson är vän med henne. Fråga Anna i Silverdal om skvaller. Vet allt.
     Trist för hon är så fin..suck. Alla har förlorat en förälder men orka .. bara för mamma var LillB så är det sååååå stort. Utbildad … ha ha nej och ett gäng med kvinnor som tramsar runt henne som en idol.
     Så .. snälla granska henne och allt trams runt. Vad hände med våldtäkten i hennes lägenhet? Suck ..

     Svara

  En lite mer avancerad granskning av Elsa är ju att hon framställer sig som ’vintage-expert’, men knappt har koll. Hela det här ’min hobby är mitt jobb’ är ju kul för den som klarar att leva på det, men det är så skrikande tydligt att hon inte har någon som helst kunskap / utbildning på så mycket av det hon håller på med.

  Feldaterar konstant, använder felaktiga termer för tekniker, -ismer, framställningsmetoder etc – och har en superbasic nivå av förståelse på begrepp hon slänger sig med – nu senast med hennes ’barockinstallation’.

  Mycket fascinerad av hur någon som har två konstnärer till föräldrar konstant kallar teckningar för ’målning’, eller att någon har ’målat en fin teckning’ eller ’ritat en målning’. Hon ser inte skillnad på virkat och stickat, kallar konstant ’brodyr’ för ’broderi’ etc. etc. – inte hela världen, utom när man framställer sig som vintagetextilexpert.

  Som sagt, kul för henne – men, att hon reser runt och ger vintage-föreläsningar gör lite ont i mig när det finns folk som kan de här sakerna på riktigt…

  Svara

   Så kul när hon köpte en lampskärm på loppis som enligt henne var från typ 40-talet eller liknande och så påpekade en läsare att det var en Ikea-lampskärm från 2000-talet haha

   Hon har seriöst alltid fel i typ alla hennes kategoriseringar – och säger att saker är av viss design när det klart och tydligt är en kopia. Senast idag så något som enligt henne hade Österlen-vibbar av någon särskild snubbe – klart tydligt var ett dåligt hemmasnickeri…

   Svara

  Natascha Romanowicz.

  Svara

  Madeleine Ilmrud!

  Alla hennes samarbeten som inte är reklammärkta. Alla hennes projekt som rinner ut i sanden. Påbörjade skolor som aldrig avslutas. Lokaler som hyrs och aldrig tillbringas tis där. Alla märkliga sjukdomar som kommer och går och svåra symtom som bara försvinner. Hundar som ägs men inte är registrerade. Företag som inte är registrerade. Hennes snorkiga svar i kommentarsfälten är värda en granskning. Finns MASSOR skumt där…

  Svara

  Matplatsen
  Inredningshjälpen
  Add simplicity
  HoP
  Som att läsa reklambilaga…

  Svara

  Bisse! Minns att du skrev om henne en gång när ”hennes” sänggavel släppts. Tycker hon ofta gör smygreklam också. (Även om hon blivit lite bättre på det nu)
  Joanna Swica? Kanske inte så mycket att granska där men hon kommer ofta med tänkvärda inlägg.

  Svara

   Joanna Swica är också bara sådär allmänt inspirerande, från att vara helkroppsförlamad till att köra Iron Man.. 😃

   Svara

   Åh Joanna var jag så grymt avundsjuk på när jag hittade hennes blogg för säkert 12 år sedan? Vi är ungefär i samma ålder men medan jag satt och sunkade ensam och drömde mig bort utanför Borås så hade hon hästar, tävlade inom ridning, var skitsnygg och cool, festade och hade massor av vänner. 🙂 Menar avundsjuk på ett positivt sätt, kankse mer att jag inspirerades av henne.. 🙂

   Svara

   Ja! Swica!! Hon har väl blivit rätt stor nu? Är dessutom väldigt ärlig i allt hon lägger upp.

   Svara

  Saknar gabjoss!

  Svara

  Tycker att du kan bevaka Kajsa Olander, Olivia Arvén också. Om än små så finns det mycket smaskigt

  Svara

  Blondinbella
  Schulmansklanen
  Katrin Z
  Nattid

  Svara

  PtFia, mest för att hon verkar vettig och inte framställer allt som perfekt 🙂

  Svara

  FORNI, PETRA TUNG och et gänget. Kul för oss som är lite äldre typ… bryr mig inte ett skit om tonårsintakänsdiarna som gör nakd-kollektioner 🙂

  Svara

  Dessa läser jag gärna om. Vissa för att jag gillar dem, andra för att jag stör mig på dem, några för att jag gillar dem, men ändå inte kan låta bli att provoceras. Haha!

  Hanapee
  Underbara Clara
  Elsa Billgren
  Sandra Beijer
  Fahrman systrarna
  Schulman-klanen
  Ebba von Sydow & Emilia de Poret
  Flora Wiström
  Tungården-gänget
  Cecilia Blankens och Malin Wollin gillar jag, men de kanske inte är stora nog.

  Jag är helt ointresserad av alla dokusåpadeltagare och youtubers och generellt sett influencers under 25. 😉

  Jag hade älskat om du skrivit lite om podcasts också, men det kanske inte är din uppgift. Men jag saknar verkligen ett forum där poddar diskuteras, andra än Bianca och Alice då. Den är jag mycket ointresserad av!

  Svara

  Jag saknar inte direkt en speciell bloggare att bevaka men en sak jag däremot saknar är när du gjorde ett litet “scoop” av en del bloggare.
  Förut kändes det som man kunde gå in här och få en snabb liten uppsyn av vad som pågick där ute i bloggvärlden. Jag tänker liknande de instagram-uppsamlingsheat du gör fast med kanske vad bloggare gjort/skrivit.

  Kanske dåligt exempel men typ Gab Joss har gjort ännu ett fruktfat, Kenza sätter alla sprättben på plats, UnderbaraClara äter prickigkorvmackor med oboy, Fanny Lyckman har fortfarande inga byxor, Hanapee startar eget tv-bolag.

  Svara

   Det 👆😊

   Svara

  Lite norskt kanske? Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise, Pilotfrue.. Finns säkert fler.
  Vad hände förresten med den norska tjejen, låg på topplistan under några år. Typ samma ålder som Sophie Elise? Bloggnamnet var i stora bokstäver typ ”ABCDE” fast andra.. Någon som minns?

  Svara

   Tenker du på Voe? Emilie Nereng heter hun – hun var vel Norges største men sluttet å blogge for noen år siden.

   Svara

  Therese Lindgren
  Schulman-klanen
  Kenza
  Margaux dietz
  Blondinbella
  Maja Nilsson lindelöf
  Petra tungården

  Svara

  Katrin Z
  Madeleine Ilmrud (hur har man råd med så många barn)
  Mirka Norrström (hur har man råd med så många barn)
  Sophie Rosensvärd (vad hände? Gifte sig med kärleken och sen?)
  Monas Universum (berätta mer om huset; varför de sålde, och varför hon inte jobbar längre)

  Svara

  De flesta bloggar blir säkert glada om de skrivs om dem här men såg en som blev ledsen. Syns man så finns man . Bloggare Alltså var så intressant så folk vill kommentera ! Och glöm inte att alla älskar inte din livsstil som är offentlig. Och våga ta kommentarer som inte hyllar dig !

  Svara

   Det är väl i så fall under förutsättning att inte CamCam hånar eller mobbar bloggaren ifråga!

   Svara

  Hanna Widertedt. Hon har nog slutat blogga, men är aktiv på Facebook som Estelle Stella.
  På Instagram är hon här: https://www.instagram.com/paintestelle/

  Svara

   Nej inte Hanna! Hon verkar ganska skör. ”Konstprojektet” som var sådär, att hon jobbat/jobbar med prostitution (nej inget rykte – blev faktiskt bekräftat), hon har bara 300 följare osv. Tycker vi låter henne vara.

   Svara

    Fast på Facebook har Hanna 25.771 följare + de hon har som ”Estelle Stella”.

    Svara

  My Martens , Magdalena Graaf , Hanna Graaf.

  Svara

  Tyra S, lite mer om Nellie och fortsätt med Bella för av garv varje gång!

  Svara

   Dör* 😛

   Svara

  Mimmi Kapell

  Svara

  Magda Graaf Hanna Graaf. Bloggar Hanna kvar på exets portal, lr är jag felinformerad?

  Svara

   Och var är Drago?

   Svara

  Ebba von Sydow!

  Svara

  PAULA ROSAS

  Svara

  Vad är det som ska granskas hos Matplatsen, hop och 56 kilo enligt alla? Är det verkligen roligt att läsa om smygreklam? De inläggen scrollar jag alltid förbi.

  Svara

  Katrin Z, Blondinbella, Gynning, Bingo

  Svara

  Yayanaomi. Kan allt verkligen vara så underbart och fantastiskt tillrättalagt…
  Sen självklart alltid Blondinbella

  Svara

  Jag tycker inte att du ska blogga/bevaka/”granska”/skvallra/mobba alls.

  Jag hoppas innerligt att din musikkarriär tar ordentlig fart och att du får spela din musik MYCKET. Förhoppningsvis kommer du då inse att livet är för kort för vara osäker i sig själv och sluta driva mobben här inne.

  Var tvungen att få det ur mig. Den här bloggen och kommentarsfältet gör mig illamående lite för ofta.

  Svara

   Samma tycker jag, om att Bloggerskan ska försöka satsa på musiken igen. Det kommer kanske i framtiden, om det blir bra inkomster från denna blogg. Om några år kan bloggen ha genererat så mycket pengar, att det går att leva på det kapitalet fortsättningsvis.

   Svara

   Jag håller med om att både inlägg och kommentarsfält har tagit en tråkig väg på senaste tiden. Verkar mest gå ut på att vara så elak som möjligt och håna både de inläggen handlar om och andra som kommenterar. Och inläggen är faktiskt rätt tråkig ton med.

   Inte heller jag är stollis. Bara trött på hur bloggen har skenat iväg.

   Svara

    Både du och Frida har ju rätt. Bara ni inte överger bloggen, för då blir det inga motpoler till trollen som sprider skit här. Man får stålsätta sig och kämpa på. Se hur The real Hmm gör, ger aldrig vika för otidigheter, hur fula de än är. Jag viker heller aldrig ner mig, trots att det genom tiderna förekommit hur mycket invektiv som helst mot mig.
    Det ska fan inte gå att tysta någon genom elaka påhopp.

    Svara

     Men jag tänker att om det är den här stämningen som C och majoriteten här inne vill ha så får det vara så. Då är det inte en blogg för mig längre bara. Jag tänker inte stånga mig blodig för att tvinga bloggen att bli trevlig igen. Då lägger jag hellre min tid och energi på annat.

     Svara

   Det lär nog aldrig någon karriär inom den branschen för CamCam!

   Svara

    Cam är duktig, hon borde satsa och jag hoppas att hon gör det.

    Svara

  Tanbyklara

  Svara

  Hej
  Har en liten fråga :
  Är det någon som vet varför Xenia syns på Annikas kanaler längre ? Podden verkar oxå nere ?
  Mvh E

  Svara

   Inte syns menar jag

   Svara

   Också tänkt på det…

   Svara

   Någon hade skrivit i hennes kommentarer att de visste varför. Xenia blev tillsammans med Annicas Pt, och Xenia tvingade honom att sluta träna Annica pga svartsjuka. Kalle hade även flickvän när allt hände. De hade hört allt på det nya gymmet som paret tränar på.

   Svara

  Jennys matblogg

  Svara

  Linn Ahlborg

  Svara

  Anne von Porat!

  Snälla, snälla!! 🙏🏻

  Svara

  – Nellie B, Forni, Margaux, Bianca med umgänge, Rebecca Stella, Linnéa wirblad, Wilma Holmqvist, Lisa Olsson, Elsa Billgren.

  – Mer tillfälliga influencers under tiden de är stora, typ de som är med i dokusåpor men sedan låta det rinna ut i sanden när de gör det.

  – Samt veckovis eller varannan vecka lyfta 1-3 mindre bloggar/mikroinfluencers du tycker förtjänar mer uppmärksamhet av någon positiv anledning. Tex någon som har en livsstilsblogg om ett vanligt liv i typ Umeå, en Instagram om böcker, om blogg om hudvård, ett konto om hållbarhet osv..

  Svara

  HoP
  Attvaranågonsfru
  Gizmolinas
  Stentag
  Johanna Toftby
  Pernillas värld
  Dvs för oss som är några år äldre än 20

  Svara

  Kanske tom ta en Bellafri månad, detoxa helt enkelt?

  Svara

   Men läs alla kommentarer. Vi ALLA vill ju läsa om Isabella.

   Svara

  Någon som vet vad som hände med Shoppingandfashion? Therese någonting?

  Svara

   Var det inte något skumt med hennes kille? Kriminell??

   Svara

   Också nyfiken på det!!

   Svara

  En nostalgitripp ibland kanske? T.ex. lyfta fram ett gammalt inlägg från någon fd större bloggare. Alex Schulman? Annika Marklund? Stina-Lee? Hotspot (minns inte vad hon hette men visst hette bloggen så? Tidig modeblogg jag tyckte mycket om)

  Svara

  Torsgården och hennes falska samarbeten. Gb-glassen hon provade häromdagen var inte speciellt god. Hade det låtit likadant om det var ett samarbete? Robot-dammsugaren var ju såååååå bra under samarbetstiden ( alla vet att robotdammsugare inte är bra, kommer inte åt i hörn och inte matt-kanter ) och den ser man ju inte så mycket av längre i hennes vloggar.

  Svara

  -Bella och Pingis
  -Forni och Tungården
  -Sandra och Elsa

  Svara

  Lyfta lite influensers som faktiskt gör nåt bra av sin plattform. Typ Emma Sundh och övriga gänget bakom Klimatklubben. I övrigt helt ointresserad av Blondinbella och unga Stockholmsinfluensers. Så ser för balansens skulle gärna lite info från äldre som de stora inredningsbloggarna från västkusten som Krickelin, Johanna Bradford och Trendenser. Sen tror jag inte man hittar så mycket negativt där men positiv sidor kan också behöva lyftas ibland.

  Svara

  Vanja Wikström

  Svara

  STYLEELIN!!!!

  Svara

  N E L L I E B

  Svara

  Jennys matblogg – hon kan möjligen vara den största räven i blogghönshuset. Har inte lagt ut nåt nytt originalrecept på hundra år.
  Påstod för något år sedan att var tionde svensk läser hennes blogg. Har i ganska hög grad börjat utnyttja barnen i reklamsammanhang. Reklamsammanhang är för övrigt det ord som jag mest förknippar henne med nuförtiden.
  Raderar i kommentarsfältet på Insta. Allt obekvämt, som ifrågasätter hennes hejdlösa flygande, även tex frågor om hennes app försvinner.
  Hennes ”frågestunder” ser exakt likadant ut. Det ställs frågor från ”läsare” som hon sedan besvarar med ett tips (ex. Fråga: Har du varit i Polen? Svar: Ja, och jag älskar Polen! Kolla in min blogg för massa mer restips!)

  Matplatsen – Jag synar henne. Hur mycket kläder kan man egentligen äga innan det blir anstötligt? Och hur många gånger kan man ta selfies på olika outfits i sin sovrumsspegel innan det blir patetiskt? Ska man döma efter hennes ”tallrikar” tycks hon ju äta och dricka – för hon tutar ju alltid på ett glas vin – som en fullvuxen elefant men väga som en höna… och nej, jag vikthånar inte, det är det snarare hon som gör. Och det där ständiga hysteriska leendet som får psykopatvibbarna att ringa högt?

  56kilo – Se ovan.

  56

  Svara

  Hannalicious, Lovisa Barkman, Moa Mattson!

  Svara

  Anna Book Anna Book

  Svara

  Trendenser och hennes nya förlag Salomonsons agency, där kommentatorsfältet mystiskt har försvunnit…?

  Matplatsen
  HOP
  Inredningshjälpen
  Add simplicity (feng shui i samarbete med ellos)
  Ebba v S

  Svara

  Hop
  Matplatsen

  Svara

  Isabelle Strömberg, Knivis och Sindy.

  Svara

  Sindy/Micke/Isabelle-gänget

  Svara

  Marcello, Elsa Billgren, Nelly Berntsson, Petra Tungården

  Svara

  Monas Universum. Är lurt med alla företag genom åren.
  Köper upp, tömmer på pengar? Kursar? Var kollar man sånt?
  Luktar fiffel lång väg. Tror den fd kollegan som fick fakeväskan har mer att att berätta. Huset i finhooden som såldes ofärdigt. Nåt är lurt. Och alla kändisbästisar genom åren, borta!

  Svara

  Svenska modellen som gifte sig med danske målvakten, hängde med desperata hemmafruar på bästa sändningstid. Skilde sig och blev ihop med Jake Hall från en dokusåpa. Modellen heter Misse Bequiri och är från malmööö!
  Hennes liv känns så hemligt att det är kungaklass..

  Svara

  Sandra Beijer!
  Elsa Billgren
  MOGI!!!
  Systarna Farhman
  Anna Book
  Petra Tungården
  Ebba von Sydow
  Flora Wirström!

  Svara

  Har verkligen alla dessa influencers råd att köpa Channel Väskor som andra köper strumpor???

  * Hannalicious
  * Molly Rustas
  *Moa Matsson
  *Lovisa Barkman
  *Lovisa Wallin

  Svara

  Youtubern Lisette Alfredsson! Hon är fin och jordnära.

  Svara

  Blondinbella!!
  Men också gärna Nellie, Hanna Friberg, Bianca och Peg och Penny Parnevik!

  Svara

  StyleElin behöver verkligen granskas. Margaux kör konstiga samarbeten även hon.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.