Vad händer med Felicia Aveklews merch?

”Send me nudes” – inte en helt klockren formulering på en tröja om det inte är just dick picks man vill få hem i den digitala brevlådan.
Det var texten på Felicia Aveklews merch, något som verkar ha delat in människor i två läger, lite som ansiktsidentifikationen på de nya telefonerna från Apple. (Jag hatar det by the way)
Det HON menade med texten var att ”send me nudes” betyder att man ska våga vara sig själv utan filter. Nudes=ofiltrerat och äkta alltså.
Hennes merch skulle ha börjat säljas den 29 maj, men än så länge har inga produkter dykt upp för försäljning på sidan, så har Felicia ställt in sin lansering?
Nope!
Det har hon inte, däremot har hon skjutit på den för att fundera ett extra varv kring alltsammans.
Hennes omröstning huruvida hon skulle ändra texten eller inte fick resultatet
Ändra: 49%
Ändra inte: 51% – inte en helt tydlig markör alltså.

Nu berättar hon i videon här ovan att hon kommer lägga till ytterligare en text på vissa av plaggen, lite som en förklaring till ”Send nudes”.
Om hon gör det på ett snyggt sätt så kan det nog bli bra, men det återstår att se.
Men merchen kommer!
En stor eloge till Felicia för att hon var så lyhörd för följarnas feedback! 🙂

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tips till cam cam. Fru Reinhold (som har 130.000 prenumeranter på youtube) skäller ut barn på sin instastory och hänger ut kommentarer från barn (om att hennes egna barn skulle vara bortskämda) och tycker de beter sig dåligt på nätet. Måste säga att jag inte tycker hon är bättre själv!

  Svara

  Isabella Löwengrip dricker alkohol igen och säger nu att livet utan alkohol är lika bra som livet med alkohol. Sist skrev hon att hon aldrig skulle kunna gå tillbaka till alkohol och att hon inte saknar det ett dugg

  Svara

   oväntat 😂😂😂

   Svara

   Och nu vill du att C skriver ett raljerande inlägg om det?

   Svara

    Snarare är det Bella som vill det. Det där med jetlagens vara eller icke vara gav ju ett par extra klick så…

    Svara

     Ja, alkoholen kan vi säkert ta en vända till 🙂
     Framför allt hur Bella medvetet hintat under ganska lång tid nu att hon inte har alkoholfritt i vinglasen.
     Bella är inte den som kommer med personliga nyheter i första taget. Nej, först ska det komma teasers som leder till spekulationer, kommentarer och trafik.
     Ja, det fungerar men det är också väldigt förutsägbart och tröttsamt 🙁
     Får se om hon en dag kommer att kommentera de kroppsfixningar hon gjort.

     Svara

   Oj du har hittat dagens scoop, grattis till dig.

   Svara

   Men det är väl inget fel att hon skriver att hon hade lika roligt utan alkohol men nu tar ett glas ibland för att det är gott. Har hon skrivit att hon aldrig skulle kunna gå tillbaka, var det inte ett år hon tänkte hålla upp? Men bara för att hon tar ett glas vid tillfällen på lokal och tillställningar så behöver ju inte det betyda att hon går tillbaka och dricker ofta eller mycket. Hon var ärlig iaf att hon tar ett glas igen ibland och höll uppe i åtta månader bara.

   Fattar inte detta tjat på vissa om IL dricker alkohol eller ej, en del får det att låta som om hon skulle vara alkoholist eller bryter ett heligt löfte eller kontrakt. Fattar inte tjatet om IL överhuvudtaget faktiskt. Men din kommentar fick mig att gå in på hennes blogg och det var ett intressant inlägg, snygg hon var i snedbena.

   Svara

    Fast man undrar ju om hon inte drack väldigt mycket förut, eftersom hon skrivit att det blev stor skillnad på sömn, mående osv efter att hon slutat dricka. Dricker man 1-2 glas som hon påstod att hon gjorde så blir det inte stor skillnad att inte dricka alls.

    Svara

     Jo, alkohol oavsett mängd stör sömnen

     Svara

      Mmm säkert var det så i ärkeängeln Bellas fall också.

      Svara

    Fast det är ju Bellas eget ”tjat” kring sin alkoholkonsumtion och hur hon uppmärksammat sin egen avhållsamhet i bloggen som ligger till grund för det ”tjatet” från bloggläsare. Annars skiter man väl i huruvida Bella dricker eller inte, eller hur mycket.

    Svara

    Tjatet handlar väl om att hon på ett väldigt dunder och brak sätt sagt att hon mår bättre utan alkohol. Läs till exempel inlägget från 24 sep 2018. Finns fler liknande inlägg, orkar inte söka.
    Jo, visst kan man ändra sig men att Bella ständigt får kritik och att det tjatas om henne beror just på att hon ändrar sig om mycket, ofta.

    Svara

  Aha kommentar stoppas om man skriver ditt namn? CC känner du aldrig att du blir trött på att blogga flera gånger om dagen, känner du aldrig att du behöver en paus? Ta du dig en välförtjänt paus och så kan du ju samtidigt passa på att uppmana dina läsare till att ha en nät/surf/sociala medier-fri dag för miljön och klimatets skull, det vore väl något! Vore inte det ett bra initiativ?

  Svara

   C*milla, C*milla, C*milla, C*mC*m.
   *test*
   (denna med *=a kom inte igenom…)

   Svara

    Jag har satt mitt namn i modd för att inte missa om någon skriver direkt till mig. Är det dumt? Fastnar för många kommentarer?
    Jag tog bort det så får vi se om jag missat något….hoppas inte det. =)

    Svara

     Aha, fattar – jag skriver oftast CC eller Cam tror jag om jag vänder mig till dig i kommentar.

     Svara

     Lite dumt tycker jag nog. Är nog oftare man skriver ditt namn för att berätta om något du skrivit eller liknande, än att skriva ditt namn för att skriva direkt till dig.

     Svara

   Asså herregud, du kan ju inte vara klok.

   Svara

   Du är skrämmande och obehaglig

   Svara

  Är du ironisk i det sista stycket? Jag är alldeles för seg för att fatta.

  Svara

  IL 6 juni 2019:
  ” Jag är inte så van med alkohol men har börjat tagit ett glas ibland, jag var utan i över åtta månader. Planen var ett år men åtta månader räckte gott och väl. Ska jag vara helt ärlig är det inte så stor skillnad på livet med eller utan.”

  Var det inte så att hon hade märkt så himla många hälsoeffekter av att sluta med alkohol? 😏 inte kan väl självaste IL ha överdrivet något sådant?! 😱😉

  Svara

   Passa dig, snart kommer stollis och säger att du vinklar, smutskastar, vill sänka Bella, att hon aldrig sagt så,osv 😂

   Svara

    Ponera att du är på en arbetsplats. Det finns en person som sticker ut lite, argumenterar lite annorlunda och har andra åsikter än de flesta på arbetsplatsen. Chefen gav henne smeknamnet ”Stollis” och alla andra på arbetsplatsen har hängt på och kallar henne det också. När hon kommer in på fikarummet där ni sitter och diskuterar får hon höra ”Passa dig, nu kommer stollis och säger du vinklar och smutskastar”. Ibland får hon höra saker som ”Stick stollis”, ”Du är inte välkommen här stollis”, ”Du är obehaglig stollis” och andra otrevliga kommentarer. Faktum är att hon aldrig kan yttra sin åsikt utan att bli bemött med stollis följt av något otrevligt.

    Hade det känts okej att bete sig så mot en människa? Ge någon ett häcklande smeknamn och ha en majoritet som vänder sig mot en ensam människa och systematiskt uttala sig negativt om den människan? Jag antar (hoppas) att ni inte skulle bete er så här i verkliga livet. Det ni håller på med är mobbning. Även fast det är mot en människa ni aldrig har träffat eller behöver säga era kommentarer till face-to-face. Att någon har en annan åsikt eller uttrycker sig annorlunda ger er inte rätten att vara elaka.

    Det räcker nu.

    Svara

     Du beskrev precis min arbetsplats 😂 inte min avdelning, men en del av arbetsplatsen.

     Svara

      Tycker synd om den personen som blir utsatt. Att vuxna människor kan beter sig så…

      Svara

      Och på vilket sätt är det roligt att det förekommer mobbning på din arbetsplats? Det kan vara förödande för den som utsätts för mobbning. Ser inte det roliga.

      Svara

     Jag har också reagerat på detta och det är både oförskämt och omoget. Tyvärr är det CamCam själv som har startat detta och hon tar inget ansvar för klimatet i bloggen längre. Vad hände med den blogg som från början var kul, grävande och skriven med glimten i ögat? Kan verkligen sakna det, även om CamCam fortfarande glimrar till med briljanta inlägg.

     Svara

      ”Stollis” behöver inte ens skriva ett inlägg innan folk raljerar och hånar över hen.

      Svara

       I de inlägg där Stollis INTE kommenterar så kommer det ändå kommentarer som ”var är du stollis?”och folk som slår vad om hur länge det tar innan hen dyker upp. Men så snart hen skriver något så är de direkt där och ber hen dra åt h-vete och hålla käft.

       Svara

      Jag är anti Bella, men Camilla är en mycket elak person. Man måste vara en typ av människa för att kunna driva en sån här blogg.

      Svara

     Jag kunde inte hålla med dig mer!

     Ja, det räcker nu. Alla vet vad de flesta tycker om denna ”stollis” nu. Det har framgått tydligt vid det här laget.

     Och det är faktiskt mobbning som pågår. Vilt påhejat av Camilla själv.

     Svara

     Och ibland klär hon ut sig, och hävdar minsann att det inte är ”stollis” som har kommit till jobbet, hon råkar bara prata likadant. Det finns faktiskt så mycket andra människor som pratar precis som henne.

     Svara

     tack! sluta mobba!

     Svara

     10:56 fint och empatiskt skrivet av dej. Änn finns det hopp om mänskligheten.

     Svara

     Tack! Äntligen någon som säger ifrån!

     Svara

   Men jäklar vad hon är med om, ändå väldigt bra jobbat! Lögner och egot åt sidan, men hon är ändå grym på att ta sig fram.
   Kanske är det inte ett luftslott i alla fall.

   Svara

   Fast var säger hon nu att hon INTE märkte hälsoeffekter? Det hon skriver ”ska jag vara helt ärlig är det inte så stor skillnad på livet med eller utan” menar hon ju att hon har lika roligt utan som med alkohol. Du utelämnar den lilla detaljen Jen.
   Ja Susawoo det var lite vinklat faktiskt, i vanlig ordning.

   Svara

   Såg precis att IL tappat en massa följare på instagram, är nere på 460.000 nu, hon var ju uppe i 462.000 för ett tag sedan….

   Svara

   ”börjat tagit”?

   Svara

  En snabb disclaimer, det är inga intressanta kommentarer i tråden om Samir.

  Svara

   Jaså? Jag tror att många med mig heeelt har missat detta 🤷‍♀️

   Svara

  Fast hon hade väl omröstningen på sin Instagram? Borde hon inte haft den på Youtube så att alla hennes följare hade haft en chans att påverka resultatet?

  Svara

  Står det nån förklaring på ryggen om man har en sån tröja då? Äh, tycker tröjan är högst oklar faktiskt!

  Svara

   Oh nej, ingen förklaring på ryggen utan en jättelik bild på henne själv i princip näck. 😀 Haha.

   Svara

   Kommer man ens läsa förklaringen? Om man tex. ser någon med tröjan på stan.

   Svara

  Om ett budskap på en tröja måste ha extra förklaring så är det ett tecken på att budskapet är otydligt. Om hon vill förmedla att man ska vara ofiltrerad varför använder hon inte bara det uttrycket istället då? Antingen vill hon prompt ha med ordet ”nudes” och då håller inte hennes förklaring eller så är det budskapet ofiltrerat hon vill ha fram och då borde det vara ett plättlätt beslut för henne att bara ändra till just det. Det faktum att hon velar bevisar att hon inte alls brinner för själva budskapet hon påstår sig stå bakom.

  Svara

   Precis snarare beräknande och med syfte att provocera, väcka känslor, skapa debatt, få uppmärksamhet och i slutändan sälja mer än ett vanligt ”tråkigt” budskap. Billigt knep!

   Svara

    Hon tänkte nog att ”sex säljer”.
    Men det blev lite fel..

    Svara

   hon kan ha ”unfilterize” på tröjorna ist.

   varsågod felicia 😛

   Svara

    Eller ”Nudist Javisst”
    Erkänn min var bättre 😂😂

    Svara

     Send nudist

     Jag vann!

     Svara

   ”No filter” som många skrivit tycker jag hade varit super! Kan tolkas på massor av olika sätt, exempelvis som att man inte lägger band på eller filtrerar sina ideér/vem man är, att man är så sann och ärlig som man kan i livet. Att man inte förskönar utan är på riktigt, att det man ser är det man får osv. Hade faktiskt gärna haft en No filter-merch och då är jag 30+ 😅

   Svara

  Lyhörd var väl det sista hon var (iaf utåt sett). Alla kommentarer hon fick på sin youtube fick dryga svar tillbaka i stil med ”Då behöver inte du köpa”.
  Nä hon borde göra om tröjornas helt, dessutom förstår jag inte alls vilka målgruppen är? Sååå stor är hon väl ändå inte på youtube/insta?

  Svara

   Håller med, hon får ju knappt 70-80 tn visningar på youtube så jätte konstigt att hon ska ha merch. Visste inte ens vem det var förrän Camilla skrev om henne här.

   Svara

  Känns som att F fick lite mindervärdeskomplex när hennes yngre syrra fick modelljobb. Har eskalerat med läppfix och annat sen dess.

  Svara

   Ingen aning om vem detta är, men har jag tolkat det rätt att hon gör en grej av att inte använda filter, men har skönhetsopererat sig, är inte det lite som att ha ett ”permanent filter”?? Kommer försöka skydda mina tre döttrar med näbbar och klor från dessa sjuka tankar om att vara snygg och smal är typ det enda som räknas. Så skadligt och onödigt att lägga så mycket kraft och energi på såna saker.

   Svara

  Jag tycker ändå att det är sympatiskt att lyssna på sina följare och inte bara skrika näthat och avundsjuka och lägga upp snyftinlägg med svartvita bilder i motljus.

  Svara

  Känns inte som detta inlägget helt stämmer med folks fortsatta reaktioner kring plaggen?
  Omröstningen gjordes utan förvarning på insta och åsikterna i den nya videon förblir den samma hos hennes tittare som tidigare.

  Svara

   Och hon verkar inte ha lyssnat på sina följare riktigt i mina öron utan fortsätter med taggarna ut och ignorerar det som skrivs på youtube

   Svara

    Contact Microsoft Helpline Phone Number +1-800-201-4243 to get Free Microsoft Help by specialists. Call +1-800-201-4243(toll-free) Microsoft helpline number.

    Microsoft Helpline

    Svara

  Brother printer tech support phone number +1-855-560-0666 is available 24 hours 7 days a week to give you the best solution for your brother printer issues by brother tech support phone number team

  brother tech support

  Svara

  Dell tech support phone number +1-855-999-4811 will help you by giving a greatly productive arrangement that would be focused to take care of the issues that you are looking as quickly as time permits. Don't worry Dell printer tech support phone number +1-855-999-4811 is trustworthy for everyone.
  Dell tech support

  Svara

  Through this hp tech support phone number +1-855-999-4811 you can straightforwardly reach to experts of HP printer tech support number +1-855-999-4811 and they will resolve the error you are looking inside a brief time frame. You can connect with experts 24×7 that implies constantly.

  Hp support

  Svara

  canon printer helpline phone number +1-855-560-0666 work nonstop to settle whatever errors you may have. canon printer helpline number furnish you with the most reasonable overhauling of your standard printers

  Canon helpline

  Svara

  Microsoft customer service phone number +1-855-999-4811 through this number you can get help for any problem or if you have faced any challenge while using any Microsoft product. Microsoft customer service number +1-855-999-4811 experts are working here for you 24/7 and they have a good knowledge about each and every problem”

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.