Isabella på Polarprisets röda matta

Världens nya välgörerska – Isabella Löwengrip – dök upp på Polarprisets rosa matta iklädd en vit klänning, signerad Lili Jahilo.
Så mycket snyggare och mer välsittande än de satinskapelser hon brukar uppenbara sig, men det är bara min åsikt.Snyggaste klänningen på rosa mattan måste väl ändå gå till Kronprinsessan Victoria?

Hennes rosa tyllbakelse av Selam Fessahaye var ju en DRÖM!
Men varför måste de kvinnliga medlemmarna av Kungahuset alltid ha en blomsterkvast i näven? Jag kan knappt hålla reda på min handväska om den inte sitter i ett snöre, fast förankrad vid min lekamen.
Kan inte männen assistera med att hålla antingen blommor eller handväska? Eller få en egen bukett i jämnställdhetens namn?

PS. Tänk på den goda tonen när ni kommenterar. 🙂

480 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De har snygga klänningar båda två 🤗

  Svara

  Är hon förälskad igen..?

  Håller med, mycket snygg klänning.

  Svara

   Nej det är klart hon inte är, hon försöker bara hitta sätt att få massa klick i bloggen. Så löljligt desperat nu. Tycker på riktigt att hon passerat flera gränser senaste året, hennes lögner om ditt och datt är patologiska. Jag har noll förtroende för henne nu och tror inte jag är ensam om det.

   Svara

    Patologiska? Skrattar. En patolog är väl en sån som gräver i döda människor? 😉

    Svara

     ordguru.se: ”Vad betyder patologisk?
     sjuklig, abnorm
     sjuklig; som gäller eller förekommer på ett sådant sätt, gärna till en sådan hög grad, att det anses vara ett tecken på fysisk eller mental sjukdom
     (matematiskt) ett exempel som är korrekt, men som saknar egenskaper man vanligtvis tar för givna.”

     Svara

   Förälskar i new york gissar jag 🙂

   Svara

  Det här var ett trevligt inlägg om ingenting.

  Svara

   Gissning: ett försök att skriva neutralt om Bella, för att sen låta oss diskutera vad vi vill i kommentarerna (hennes nya kille, hennes lägenhet i NY osv). Works for me!

   Svara

    Funkar för mig också 👍

    Svara

    Go back to Flashback där du bor nuförtiden.

    Svara

     Jag tycker faktiskt att det var ett neutralt inlägg och bra med en påminnelse om att hålla god ton.

     Svara

  Förstår inte folk som ”hennes motiv spelar ingen roll” när det gäller den sk välgörenheten. Hur kan det inte spela roll??
  Hur lätt är det inte att barn ist blir utnyttjade för hjälpta, att pengar mm går hvete fel, även annars…
  Tror ni på riktigt hon kommer ha koll, som en seriös aktör?? Flamstrams, slänga med håret, spegla sig i olika vinklar, det är det som går bra..
  Och som någon annan skrev, finns många ljusskygga individer som vill jobba med barn. Detta är inget mission för henne, hon vill ju synass, bli känd.
  Tar verkligen nya lågvattenmärken hela tiden! Usch.

  Svara

   Ja, att på någon månad anställa en csr manager, gå på några välgörenhetsmiddagar och sedan snabbt starta upp en stiftelse, hur hinner hon/de göra ordentlig research? Rent spontant känns det som ett väldigt komplicerat cause också, trafficking med barn alltså, där den som engagerar sig bör vara väl insatt. Som du säger så är det liksom inte bara att ösa på med pengar, fula fiskar finns och risken är att göra mer skada än nytta, även om vi förstås får hoppas att hennes stiftelse i slutändan gör nytta. Det är såklart en viktig fråga och fantastiskt om de kan hjälpa, men jag skulle ta det långsamt och se till att verkligen sätta mig in i det om jag vore hon, men det är ju inte direkt Bellas stil.

   Svara

    Du har inte tänkt att hon har anställt en CSR maneger för att KUNNA starta en stiftelse, det är inte direkt något man gör med en vänsterhand

    Svara

   Har inte tänkt så långt faktiskt. Tack för ögonöppnare…

   Svara

   Bra kommentar! Håller fullständigt med!

   Svara

   Ja precis. (Tror det var jag som nämnde det om ljusskygga personer i tråden under Bianca-inlägget). Det är så sjukt ignorant mot de pojkar och flickor som faktiskt hamnar i dessa situationer att nån svensk influenser tänker sig att hon kan svänga ihop något lite snabbt och cashar in massa goodwill. Sen fattar jag inte vad det är för trafficking de pratar om? Barn som groomas på nätet och kidnappas och utnyttjas sexuellt? Sexturism i sydostasien?Bonded labour? Camel jockeys? Barnsoldater? Använda barn som drogkurirer? Barnarbete? Det finns många former av trafficking of children och det borde man veta om man som Isabella works with trafficking (vilket jag hoppas är en felsägning). En gemensam nämnare är sociokulturella orsaker inklusive fattigdom.

   Svara

    Klippte in dina kommenterr från imorse längre ner pga viktiga.

    Svara

     Åh tack!

     Svara

    Vi får verkligen hoppas att det är en felskrivning, ’works with trafficking’ låter väl sisådär för en engelskspråkig läsarskara😏.

    Svara

     😲 Ja, kan någon översätta för mig som inte har studerat engelska på över 20 år, för i mina öron låter det som att det funkar med trafficking 😧

     Svara

      Hon skriver att han jobbar med trafficking, inte att han jobbar för att motverka trafficking.

      Svara

       ”Works against trafficking” låter ju lite bättre….

       Svara

        Nope, också fel. ”Works” är inte korrekt här.

        Svara

         Ja jag hade nog valt ”he is working” och så tänker jag på ”it works” om någonting fungerar, men som sagt, länge sedan jag läste engelska.

         Svara

          Mr Paul’s charity includes helping children who’s been subjects to trafficking.
          Typ.

          Svara

           His organization/non-profit/NGO

           is engaged in/dedicated to/aims to/works to

           combat/ fight/prevent/stop

           all forms of trafficking of/in children for sexual exploitation and abuse.

   Det finns mycket pengar i välgörenhet, i synnerhet den riktad till utsatta barn. En så behjärtansvärd insats talar till människors hjärta och de vill hjälpa.
   Även i allmänhet genererar välgörenhet multum där en hel del av pengarna ’läcker’ i samtliga led.
   På riktigt så får det mig att må illa.
   Blir bra det åt ytliga fröken.

   Svara

  har hon ändrat utseende igen? Det är ngt med ansiktet..

  Svara

   Tycker mer att det blir uppenbart hur mycket hon retuscherar sina egna bilder. Det är så där hon ser ut egentligen.

   Svara

    Och jag förstår inte, som vanligt, ingenting,. Hon är jätte fin i expressens intervju. Känner mig en aning ”brottslig”, vi ska ju inte kommentera utseende hos ngn.

    Svara

     Ja hon är jättefin! Men hon ser annorlunda ut i sin blogg. Ingen värdering, bara fakta.

     Svara

    Victorias klänning wow skulle nästan dö för den. Superromantisk. ☺❤

    Svara

   Gissar på botox browlift och blygsamma fillers typ haka, käklinje 🙂

   Svara

   Tror mycket beror på att hon gått upp lite i vikt också

   Svara

    Alkoholen kanske? Jag blir alltid ”spritfet” när jag festar mycket i perioder. Menar inte att Bella är fet! Men alkoholen kan göra så man ser lite plufsig ut, även om man som Bella är vältränad och smal.

    Obs, jag är däremot tjock och Bella är definitivt smalare och snyggare än mig!

    Svara

     Hon är inte vältränad…

     Svara

   Hon har ju ändrat håret också

   Svara

    Jo det har hon nog också. Hon börjar se alltmer ut som urtypen av rik amerikanska. Hon passar säkert därför in bra i just USA, men även i Cannes, Paris osv där många rika amerikaner håller till. Säkert en del i hennes plan.

    Svara

     Hur ska hon ha håret för att det ska vara okej? Antingen skriver folk att det ser ut som peruk, som 80-tal, som tant… och nu rik amerikanska. Bör hon klippa håret kort och färga det mörkt eller vad?

     Svara

      Vad är negativ i att se ut som en rik amerikan?

      Svara

       Jadu? Vad kam vara negativt med det? Åhhh så jag undrar???

       Svara

      Hon borde väl framförallt försöka se fräsch, vältränad, avslappnad och naturlig ut – även i USA. Hon kanske ser amerikansk ut men mest desperat 60+ i så fall.

      Svara

    Mycket snyggare i håret nu! Om hon bara skippade tuperingen. Fan, hon är så snygg i sig själv, så synd att det ska puffas och piffas på allt.

    Svara

     Hennes mål kanske inte är att du ska tycka att hon är snygg 🤷‍♂️

     Svara

      Och?
      Vi får inte yppa vad vid tycker hennes förändringar för det menar du?

      Svara

       Det sa jag inte.

       Svara

     Ja tuperingen.. finns inga gränser. Men när jag inte trodde att jag skulle se nåt värre (större) då klev tränaren Pisha in på Biggest Loser-(hemma)finalen. Tuperad som aldrig förr, som kliven ur ett Dallas-avsnitt från 80-talet.

     Svara

   Det är nog en annan fotograf med andra filter 🤔

   Svara

   Bilderna från bloggen påminner skrämmande likt om hennes 18-årsfest…

   Hello carrot!

   Svara

   Jag tycker ( Ja,jag vet att man inte bör påpeka människors yttre , stil osv och är medveten om att jag inte är värst snäll ) Hon ser bara så vulgär ut nuförtiden, fattar inte varför hon ”kämpar järnet” för denna nya ”look”??
   WHY, vill man se ut som en plastigt, vulgärt ,stillöst fyllo ??

   Svara

    Onödig kommentar. Du säger själv att du vet att man inte bör kommentera någons utseende, och så avslutar du med att kalla henne ”stillöst fyllo” 👎🏼

    Svara

     Kan lite hålla med dig i den moraliska aspekten, som jag sa 😉
     MEN, är ju lite så med Isabella att hon har ljugit en absurd mängd av lögner , därav blir människor med hyfsad IQ irriterade över hennes ignoranta beteende, översitteri , lögner och faktiskt ganska ofta ett rent otrevligt och nedlåtande beteende ! Så, tyck vad du vill såklart;) Personligen tycker jag att Isabella har gjort ungefär allt man kan göra för att återupprätta en jävligt icke trovärdig , oseriös ignorant ” Business person”…

     Svara

      Jag blir irriterad på hennes alla lögner och sätt att provocera. Jag skulle inte kalla henne för plastigt, vulgärt, stillöst fyllo för det 🤷‍♂️

      Svara

       Det är bara människor som är väldigt missnöjda med sina egna liv som sitter här och är skitelaka mot Bella hela dagarna, och påstår att hon blivit tjock, har feta armar och som du skriver är ett stillöst fyllo osv osv. Det är nog dig själv du beskriver tror jag. Ingen normalt funtad person sitter och skriver sådana saker.

       Svara

  Bella fick bara tre getingar för klänningen i Expressen. Hon la dock upp på instastory ”Best dressed! Thank you Sascha and Lili Jahilo.”

  Svara

   Kanske alla andra fick två getingar som mest 🤔🤭

   Svara

   Hon var ju med på bilden över överskriften…. så antar att hon bar en av de bäst klädda?! Kunde ju dock inte se artikeln…

   Svara

  Riktig fin klänning på IL! Och håret var snyggt också.
  Viktorias klänning hade jag kanske inte valt själv, men absolut snygg! Hade nog svårt komma på när jag skulle använda den härnäst…

  Däremot är jag nyfiken på ILs sällskap, hon uppmuntrar ju på sin blogg att man ska söka info om honom..

  Svara

   Hans stiftelse är relativt nygrundad, tvivlar starkt på att den har hjälpt 4000 barn, verkar inte finnas några som helst bevis för det. Han verkar också köra med samma flummiga framgångssnack som IL. Men, får se hur det går för dem 🙂

   Svara

    Fast helt nygrundad verkar den inte vara, verkar ha funnits ett par år iaf. Han verkar, precis som IL, dela med sig av tips om hur man blir en framgångsrik entreprenör. Jag vet ju inte om han har onda avsikter eller lik i garderoben förstås, men tror inte det och hoppas inte det.

    Svara

    Precis min tanke också när jag gick in och kollade hans hemsida..

    Svara

  Svara

   Och hur hon avbryter hela skiten för att få trycka in ”A… An… And I’m the biggest one in Northern Europe, so…”

   DÖR!!!! *kräks*

   Svara

    Fast folk har ju tjatat på henne och skrivit kommentarer om att hon som är så stor med så stora kanaler borde göra något gott med det och syssla med välgörenhet. Folk har skrivit och undrat vad hon skänker till, om hon skänker, vad hon gör för att hjälpa och att hon borde använda sina kanaler för att nå ut och göra skillnad – och nu gör hon det, eller försöker, kanske har hon faktiskt lyssnat och tagit till sig. Att säga the biggest one låter lite knasigt men hon ÄR en av de största och har varit det i många år. Hon får ju också mer uppmärksamhet medialt än många andra så kanske på ett sätt är hon störst. Hon var tydligen den första att nå en miljon bloggläsare läste jag någonstans på nätet, en artikel som verkade sann alltså.

    Svara

     Ja jag har för länge sedan kommenterat på hennes blogg att hon borde använda sitt inflytande till något konstruktivt. Jag hoppas att det här leder till något bra, även om det känns som en ganska impulsiv idé som dök upp på filmfestivalen. Kanske har hon fnulat på det länge och helt plötsligt dök chansen upp 😊👍 jag får försöka välja att se det så!

     Svara

    Å jag tänker direkt på Kenza, hon måste ju vara större? Eller?

    Jag stör mig på ”he is helping kids with
    trafficking”.
    Hjälper barn med trafficking?

    Svara

     Alltså gud ja, både Kenza Bianca Therese Jocke och Jonna pewdiepie är större, så jag fattar inte vad hon håller på med.

     Svara

      Men il syns onekligen mycket i ”vanlig” media. Vet dock inte om det gör henne störst ändå. Det där med att nyansera är väl inte riktigt hennes grej. De flesta skulle kanske vara lite mer ödmjuka och säga en av de största, utan att det skulle få dem att verka mindre betydelsefulla bara därför.

      Svara

      Pernilla Wahlgren har fler följare än Blondinbella….

      Svara

     Åh, det finns verkligen felsägningar och så finns det Felsägningar 😬

     Svara

     Får iof riktiga kreep-vibbar av honom 😅 Undrar mest vad hon håller på med med sin käke. Försöker hon skapa ett underbett?

     Svara

   Ah nä det var ju…inte så professionellt. Han kallade henne dessutom för ”Isabelle”, det heter hon ju faktiskt inte (ja, fattar att det är nästan exakt likadant, men tycker det är rätt viktigt och en fråga om respekt att kalla någon vid rätt namn).

   Svara

    Hon kallade honom Mr Paul 😂

    Svara

     Haha säger man Mr. Så brukar man väl säga Mr. Efternamn och inte mr. Förnamn, eller?

     Svara

      Eller mr. För- och efternamn

      Svara

      Här där vi bor i USA så kallar de små barnen (upp till ca 4-5 år) vid förnamn t.ex. mr. Nick eller miss Isabella. Men från en viss ålder och uppåt ska man tilltala vid efternamn som är eller mrs Smith.

      Svara

   Nej, bara nej gör ont i hela kroppen att lyssna på henne ;/
   Hon pratar ju sämre engelska än en 12-åring.Varför tar hon inte engelska lektioner/ kurser så hon lär sig både uttal samt grammatik??
   (Fö, ser hon full ut..) Minns när hon o Pingis sände live på engelska ang traumat med H..” He was playing with money” – sa hon 70 ggr ungf det heter ” gambling ”! Och, debt, eller debts är ett ord med ”silent b” så man uttalar det ”dets”Hon sade åtskilliga gånger ” debts”..Tycker att det är mkt märkligt att ingen i hennes närhet försöker att hjälpa henne med hennes usla språkkunskaper ?? Tycker lite, lite synd om Isabella faktiskt ;/
   Någon runt henne borde nämna ” den rosa elefanten” i rummet…

   Svara

   Nä alltså brukar inte kommentera. Men detta tar ju PRISET……… Undrar hur länge det dröjer innan detta klipp dyker upp på tex dyngbaggegalan.

   Svara

  Victoria brukar klä sig snyggare…denna var….gräslig i mitt tycke…
  Blondas däremot var elegant.

  Svara

  Såg ni intervjun på Aftonbladet? Snubben, (Paul?) kallade Bella för Isabelle (flera gånger), känns ju inte helseriöst när ens blivande businesspartner inte ens vet vad man heter…

  Svara

   Äntligen, har hon hittat en miljardär! Alla blondiners dröm. (Och inget fel med det)

   ”Paul Hutchinson is the Co-Founder and Owner of Bridge Investment Group with over $13.5 Billion in total assets under management and over 1200 employees. ”

   Svara

    Man skulle kunna tro att det här är Bella:

    How do you like to fly?
    If you’re flying international, going private is awesome! On one trip that springs to mind, we flew to Thailand and took a Gulf Stream 650. It was for a child rescue project funded by a fantastic donor who sponsored the jet.

    From your perspective, how important is appearance and physical health?
    Is it important? Vital. Your first impression happens in seconds and it lasts. So I like to be slightly overdressed. When I was in my early 20’s, I was working with people older than me who were working for me so I needed that extra credibility.

    Svara

      Är du samma från igårkväll? Ridå ner?

      Annars bör du tacka hen för tips. 😉

      Svara

       Sluta lek polis för faaaan thr

       Svara

        Trh är ju bara orolig för Bella och hennes familj 😉🙏🙏

        Svara

        haha alltså helt sjukt hur man kan vara sån vakthund i ett kommentarsfält som trh

        Svara

         Jag gillar TRH ❤️

         Svara

      Hela grejen med att säga att man betalar 100 000 dollar för bensin för att flyga till ett välgörenhetsprojekt är så absurd. Det är att blåsa upp sin egen viktighet enormt. Om man har så mycket pengar över, ge dem till en kompetent lokal organisation så att de kan göra FAKTISK SKILLNAD med dem. Både denna Paul skriver precis som Bella om ”business” och ”investment” i svepande ordalag hela tiden, det låter imponerande men det är inget riktigt bakom.

      Svara

       Ypperlig beskrivning Anna👍.
       Det är en form av exploatering av hjälpbehövande, där personer likt ’mr Paul’ och ’Isabelle’ gömmer sig bakom en fin fasad där det primära målet endast är att sko sig själva.

       Svara

      Holy moly what a guy. And might I add the catch of the day. Surely though he is not ready to share so a prenup is to be expected.
      Även om amerikaner har en förmåga att skrävla lite är denna intervju även lite väl mycket för för gemene amerikan.

      Svara

     Verkar ju sympatisk… men som sagt, låter som en man i Bellas smak. Särskilt pengarna och fokus på yta.

     Svara

     ”we flew to Thailand and took a Gulf Stream 650. It was for a child rescue project funded by a fantastic donor who sponsored the jet” åh fifan vilket verklighetsfrånvänt skit. Jetta till thailand rädda lite barn ahsome experience. Fatta hur många människor som jobbar med detta som kan bli avlönade istället för att lägga det på en jet…

     Svara

      Men det lär ju ha varit någon rik amerikan som lånade ut sitt flyg. På samma sätt som Bethenny Frankel kunde få hjälp till Puerto Rico före någon annan. Inte nödvändigtvis dåligt eller något som kostar faktiska pengar. Finns det ett plan så är det väl bättre att det används till sånt här?

      Svara

       Ett privatflyg från USA till Thailand kostar flera hundratusen i bensin, så det är klart det kostar ”faktiska” pengar som kunde donerats istället och mr Paul hade kunnat åka ekonomiklass, som den gode man han är.

       Svara

     Ja, har de samma coach månntro, eller så har de dragit svaren ur samma hatt. Jag hoppas att jag inte går över gränsen nu, känner mig lite vass ikväll. Har haft två skitdagar på jobbet och imorgon går jag på semester, kommer att ta hela semestern att varva ner. Sorry.

     Svara

     Det här var bland det vidrigasts skryt jag någonsin hört. Usch. Vem uttrycker sig ens så?

     Svara

    Varför skulle det vara just alla blondiners dröm???

    Svara

   Samtidigt fick jag känslan av att hon höll på att glömma hans namn när hon skulle presentera honom och liksom tog en mikropaus för att sedan säga ”Mr Paul” istället för att ta till hans efternamn också.
   Men kanske bara var min känsla😊🤷🏻‍♀️

   Svara

    Ja Mr Paul var lite annorlunda…
    Och help children with trafficing.

    Svara

   Dom träffades väl nu i Cannes för bara några veckor sedan, väldigt snabbt att starta ett samarbete med någon på den korta tiden och dessutom presentera det officiellt på röda mattan igår. Ogenomtänkt och oseriöst!

   Svara

    Han sade Monaco Grand prix. Enligt andra här på bloggen var den i år samma helg som hon var i Venedig.

    Kan de träffats redan för ett år sedan?

    Svara

     Känns mer som att han bara kuskar runt på flashiga event och inte ens håller koll på vem han träffar var.

     Svara

  Frej Larsson nya låt ”Anna book”, hur kommer den tas emot av booken???

  Svara

  Kan ju också vara en intressant spinn att hon lurar honom (fortsätter på ett spår där detta diskuteras ett par inlägg bakåt), alltså på så vis att Paul tror hon är god för mer pengar som han kan dra nytta av och så visar det sig att det är ett luftslott.
  Men annars när man läser på om honom slår det åtminstone mig som en match made in heaven – lika goda kålsupare – kaka söker maka – what will you. Känns nästan som det finns en app där lurendrejare kan matcha runt gemensamma scams??

  Svara

   Har du kollat in hans egen skrytsida om sig själv?

   https://www.paulhutchinsonofficial.com/

   Svara

    Titta extra mycket på filmen på den här fliken.

    https://www.paulhutchinsonofficial.com/events

    Ser ut som en manlig Bella. Skämskudde deluxe.

    Jag tror han är en bluff. Jag är osäker på om hon vet om det. Jag hoppas att hon är ensam med honom varje gång de ses utan övrig familj.

    Svara

     I PDF-dokumentet som du länkade till igår står det:

     ”The fact is Hutchinson is a major O.U.R. player, not just because he’s a purported (påstådd) millionaire and donates to the sex slave rescue cause, but also because he raises money for the charity and for movie production. Not to mention he’s close friend with Tim B*llard and S*an R*yes.”

     ”Yet another professed (själverkänd) millionaire, like H******son, has joined O.U.R after going to Haiti with B*llard and Beck.”

     https://lyingforthelord.com/uploads/44._Reyes_Criminal_Probe_Story_F_Comp_PDFd_March_31_17.docx.pdf

     Svara

      Ja ”Ridå Ner” gjorde många relevanta jämförelser och paralleller med Paul och Bella.

      Svara

     Klart han är bluff.
     Snart så flyr hon landet för hon har blivit lurad och bedragen. Maffian i USA kommer ha varit och plingat på dörren hemma hos henne, och hon fasar för sitt och sina barns liv.

     Svara

      Nej just ja…den storyn har hon redan kört! Funkar den två ggr tro? 😂

      Svara

       😂😘

       Hon har ju kört en favorit i repris mot CamCam (lappen) så föröka kan hon ju alltid. 🥳

       Svara

        försöka*

        Svara

        Väntar med spänning vart detta leder….

        Svara

       Hon skulle ju kunna återanvända konceptet att hon måste fly landet (går det under miljötänk?). Då med omvänd process förstås. Flykten går TILL Sverige den här gången😂.

       Svara

   Att mr Paul vandrar runt i IL:s luftslott just nu är lika säkert som att ett grodarsel är vattentätt🐸🏰😆.

   Svara

  Jättefin klänning på Isabella och älskaaar Victorias klänning! 😃

  Svara

  Om Victoria inte var prinsessa hade hon hamnat på sämst-klädda-listan den kvällen. Jag älskar tyll och rosa men det där ser bara ut som ett stökigt syslöjdsprojekt.

  Svara

   ’Stökigt syslöjdsprosjekt’ är ju det bästa betyg man kan få!
   Ska bli mitt modeledord!

   Svara

   Tycker den är jättefin!

   Svara

   Snarare Loreen som såg ut som hon hade fastnat i dörren innan hon gick hemifrån.

   Svara

    Hahahaha

    Svara

    – Det här året vill jag att man känner kvinnlig power, säger Loreen … och klär av sig naken. Som Miley Cyrus på en dålig dag.

    Svara

    Ja men förlåt, vad hände där? Man kan väl anpassa sig lite iaf.

    Svara

     Känns lite ofräscht faktist ha så lite på sig…vill man ha någons nakna hud så pass exploaterat? Läst många kommenarer om att man minsann får klä sig som man vill och det är bara arga medelålders tjocka kvinnor som gnäller, men jag tycker dock det finns en poäng. Hur lite kläder är ok ha på sig på en offentlig gala egentligen? Att gå naken är ju inte tillåtet?

     Svara

      Håller med. Med den inställningen undrar jag varför vi ens har kläder på oss så länge vi inte fryser? Jag menar, var går gränsdragningen? Får jag vissa min fiffi i en genomskinlig kjol utan trosor när jag hämtar min dotter på dagis eller ska jag skammas?

      Svara

       Vill man ha den kalsonglöse mannes stjärt och dinglande pitt på sin soffa på grillfesten?

       Svara

        Haha eller hur…! Är jag dålig och skammar för att jag inte vill det liksom?!

        Svara

        Lika lite som jag vill ha den kalsonglöse mannens stjärt och pitt i soffan på grillfesten, lika lite vill jag ha den troslösa kvinnans sjärt och fiffi i soffan men det får man absolut inte säga högt för en kvinna får ju minsann gå klädd som hon vill 🤷🏻‍♀️

        Svara

         Ja det var väl både tros och kalsonglöst som undanbads?

         Svara

        Om det är den egna makens kanske 🤭🤔

        Svara

     Ja hon verkade inte riktigt bekväm själv heller.

     Svara

    Frågan är väl hur hon fick den där metallbrynjefliken att hänga fast över bröstet…
    Lim? Magneter?

    Svara

     Läste en intervju där de hade sett henne stå med dubbelhäftande tejp strax innan entré 😊 (tror det var AB)

     Svara

   Jag håller med. Klänningen var för rörig och inte smickrande på henne. Hon brukar annars vara väldigt snyggt klädd tycker jag. Den här var enligt mig ingen hit.

   Svara

  Camilla, ursäkta mig men VAD är det som har hänt? Vad är det som har fått dig att sluta granska Bella för att nu börja lyfta upp henne? Allt som du hade på henne? Vad är det som pågår? (Ni som vill dravla på om snällheter isv, spar på krutet)…Du som seriöst hade medel för att avslöja sveriges största bluff ställer dig i samma led som resten av ja-sägarna? Va?…Varför granskar du inte mannen hon gör affärer med? Det står ju en hel del minst sagt vidriga saker om honom?

  Svara

   Du kanske ska ge Camilla tid för en S E R I Ö S granskning, om hon vill. Den här Paul kom ju upp alldeles nyligen i samband med Bella. Hur skulle Camilla hunnit göra en djupanalys.

   Svara

   1. ”Slutat granska” – för det första är det mesta som CC lägger upp om IL inte granskning.
   2. Hon har inte ”slutat granska” för att hon inte skrivit ett negativt inlägg om IL på en vecka.
   3. Blandad så kallad ”rapportering” är inte att sluta granska. Chilla.
   4. Hur ska hon redan ha hunnit granska honom (på ett mer seriöst sätt iaf) redan? Som ovan skrev

   Svara

  @Camilla – Varför tar du bort informationen om mannen som Isabella göra affärer med?

  Svara

   För att det inte gick att hitta bevis att det fanns någon sanning i påståendena antagligen? Läste du dokumentet som det länkades till ens?

   Svara

    Men Camilla låter ju massa påstående stå kvar här på bloggen om bloggare där det inte bevisats att det skulle vara sanning?

    Svara

     Jo men detta är en amerikan, stämmer han Camilla så kostar det därefter också

     Svara

      Men informationen finns ju redan att hämta? Det är ju inte Camilla som skrivit ett inlägg om honom utan personer här i kommentarsfältet som delar info som finns att ta del utav? Isf borde han ju stämt personen som skrivit inlägget om honom gällande inspelningarna?

      Svara

       Dokumentet är anonymt skrivet utan några källhänvisningar till något och tillhör en fake news sida. Så därför den inte fått någon uppmärksamhet i USA antar jag.

       Svara

       Utan att vara kunnig i frågan så tror jag att Camilla är ansvarig för vad som är tillåtet i kommentarsfältet.

       Svara

        Stämmer.

        Svara

      Men vad ska hända liksom?

      CC bor i Sverige här gäller svenska lagar och svenska skadestånd.

      Han kan väl försöka stämma CC i USA men svårt när inget brott begåtts där.

      //Moa

      Svara

       Han kan dra henne inför domstol här också. Tänk Pirate Bay-målet.

       Svara

        Det går utmärkt. Inte riktigt samma skadestånd till privatpersoner dock! 😊

        🧡

        //Moa

        Svara

         Urk på dig. Kommer inte glömma hur du har betett dig de senaste dagarna.

         Svara

   Ja varför moddas det så hårt? Är det efter tråden om CC på ett annat forum? Jag älskade att det var ett öppet kommentarsfält här utan en massa censur.

   Svara

    Censur? Det råder inte censur för att någon moddar kommentarer på sin blogg.

    Svara

     folk som tror vi lever i en kommuniststat här lol

     Svara

   Skriv snabbt här så vi kan få veta! Jag har missat detta..

   Svara

    Ett par som stämde Paul för förstörda materiella tillgångar (de fölorade målet) sa till polisen att hans ex hade berättat för dem att han tittade på barnporr (vilket exet sedan förnekade att hon sagt när polisen frågade).

    Svara

     Alltså shit, varför vill folk bo i USA? Folk stäms och det hittas på kors o tvärs.

     Svara

     Jag hoppas verkligen att det inte stämmer. Fick höra förskräckliga saker i arbetet idag som får mig att tro att det mycket väl kan stämma. Har ingenting med det här att göra, dock med människor som arbetar med utsatta barn. Jag ryser.

     Svara

   Risk att bli åtalad för förtal kanske vare sig det är sant eller inte.

   Svara

   För jag måste läsa igenom det först eftersom det är ganska grova påståenden.

   Svara

    Du har tid att kommentera detta men idiotiska kommentarer om hennes vikt och bröst som stått i över en timme när du skrev ditt svar har du inte tid att ta bort?

    Svara

     Tycker det är en bra jäkla skillnad på de där grova anklagelserna mot Paul och några kommentarer kring Bellas kropp.

     Svara

      Precis, bli anklagad för lite sliskigt snuskande är helt ok men säg inte att jag har stora bröst eller är ful!

      Svara

      Men spekulationer kring hans förehavanden och insinueringar kring honom och barn står ju kvar ändå🤷‍♂️

      Svara

      Det framgick kanske inte, men jag menar att när Camcam uppenbart läst alla kommentarer och svarar på vissa, har hon tid att radera kommentarer om att Bella är tjock, rultig, bimbo med för stora bröst osv osv. Men nu efter flera timmar står de kvar än.

      Svara

       Men ge dig (m fl) sluta läs här om det stör dig.

       Svara

     Vet du hur WordPress fungerar och hur det ser ut?

     Svara

      Så hur ser det ut och fungerar?

      Svara

     Hon har även raderat en kommentar där jag ifrågasätter varför hon inte raderar ”Isabella är fet” och kommentarerna om bbs utseende men kommentarerna kunde hon inte raderat.

     Svara

      Varför skulle hon? Så trött på detta nu. Jag är helt med på att en inte ska skriva vad som helst men detta börjar gå till överdrift.

      Svara

  Men alltså, var Bella bjuden på Polarprisgalan och i så fall varför? Eller var det egentligen hon som var gäst?? För så var det väl uppenbart på nån grej i Cannes nu senast, att hon påstod att hon tog med en gäst när det egentligen var tvärtom?

  Svara

  Men snälla sluta! Hur vet du att det är sant och inte något som någon typ ett ex eller ovän skrivit för att jävlas. Och hur och var hittade du det, och varför så besatt av att snoka om allt kring Isabella? Vad som är riktigt obehagligt och stört är hur ni några stycken kämpar med att smutskasta och sänka Isabella. Det är så otäckt och sjukt, det är vidrigt.

  Svara

   Sök hjälp 😂

   Svara

   Stollis känns det skönt att du får anledning att kommentera i vanlig ordning nu

   Svara

    Känner du dig cool nu?

    Svara

  Buketter till kvinnorna men inte till männen? Förstår heller inte varför det ska vara så. Kan inte bero på status för då borde prins Carl Philip få en och även kungen. De är båda födda kungliga. VIP-blommor kan det heller inte vara för då skulle även männen få. Sedan i jämställdhetens namn är det dags att killarna har Sverigedräkten på Skansen eller att kvinnorna slutar med den och bär vanliga kläder. Hur som så ser det otidsenligt och märkligt ut.

  Svara

   det är helt valfritt att bära högtidsdräkt oavsett kön, och den är även sedd som finare än vanlig klänning/kostym

   Svara

  Jag flyttar hit Burgschkis kommentarer för det hon säger är viktigt.

  Burgschki / 02:11
  Som någon som jobbar inom ett närbesläktat område kreverar jag fan. Trafficking in persons är inget välgörenhetsändamål det är en politisk fråga (30 juli är world day against trafficking in persons hon lär väl hitta på något jippo). Trafficking in persons drar till sig så många människor som vill skapa sig ett namn och verka goda. Det är ett sådant tacksamt ämne att engagera sig i då det verkar vara så svartvitt (oskyldiga barn och big bad transnational criminal gangs typ) När det ofta är så mkt mer komplicerat än så.

  Svara

   Nästa…

   Burgschki / 06:46
   Jag har kollat in deras hemsida och den är fruktansvärt intetsägande.

   Dels definierar den varken ”child slavery” eller ”child trafficking” . Den refererar till statistik utan källa eller årtal. Den anger inte hur eller var (ens vilket land) de är aktiva. Absolut ingen redovisning av vart deras insamlade pengar går. De säger sig vilja lösa hela problemet genom typ ta sig an grundorsaken men det finns ingen fakta öht om vad detta skulle vara. De refererar inte till internationella lagar som är relevanta. De räddar alltså tusentals barn och ser till att de blir bortadopterade??? Låteroerhört suspekt.

   Det är så vidrigt att utnyttja riktiga problem och människors lidande i syfte att promota sig själv.

   Om man är intresserad på riktigt kan man googla /labour migration trafficking in persons nexus / push and pull factors child labour migration trafficking / child labour modern slavery /myths surrounding human trafficking/ migration and trafficking of person flow comparison /

   Svara

    Jobbar också med den här typen av frågor och reagerade också på att de säger sig jobba med adoption… (inte så vanligt att de här barnen är aktuella för adoption)

    Svara

     dom kanske adopterar barnen till mormon-familjer som donerar pengar (paul är mormon) 🤔

     Svara

     Deras instagram @liberateachild är mest stockphotos med citat eller svepande uppmaningar typ ”end slavery!” och några bilder på event med grundarna. Tycker inte alls det ser förtroendeingivande ut, speciellt om jag jämför med typ Vi-skogen eller Actionaid som jag följer på Facebook. Säger inte att de är perfekta, men där får man iallafall bilder och berättelser från fältet, om människor som börjat med trädplantering, årsberättelser från byar och skolor t ex. Förstår att man inte kan göra det med barnslavar på samma sätt, men nån dokumentation av vad organisationen gör vore ju önskvärt att se.

     Svara

     Ja adoption eller hur???

     Svara

     Det är skrämmande om de håller på med adoption. Det är verkligen ett område där det i många länder, över tid visat sig vara handel med barn.

     Adoption ska ske under kontrollerade former, gärna med centrala nationella organisationer som företrädare för barnen.

     Tycker allt låter väldigt oseriöst!

     Tack Burgschki för dina inlägg! 👍🏼🌼

     //Moa

     Svara

      Ja, i första hand försöker man väl leta reda på de biologiska föräldrarna eller andra släktingar? I många fall blir ju barn faktiskt kidnappade för att sedan säljas vidare, de ska ju inte adopteras bort. Men tror vad gäller den här mannen att hans välgörenhet bara är ett spel för gallerierna.

      Svara

      Håller med Moa och tack 🌼

      Svara

      Jag håller med och det är skönt att veta att vi i vårt land har en myndighet som övervakar adoptioner och att FNs barnkonvention efterlevs.

      Svara

      Ja det var min tanke också, har inte många länder blivit väldigt restriktiva med adoptioner.

      Svara

    Helt sjukt. Så Isabella har startat en stiftelse och sen hookat med denna snubbe som antagligen känner massa rika människor i USA för att på så sätt göra henne mer förtroendeingivande och därmed få in pengar till sin stiftelse som hon sedan kan använda för att gå på välgörenhetsgalor som man betalar för för att visa upp sig och stärka sitt varumärke men täcka över det hela med att pengarna ”går till välgörenhet”?

    Svara

     Har aldrig skrivit en längre mening i mitt liv. Ber om ursäkt för det 😬

     Svara

      Hahahah

      Svara

      Det här gjorde min dag. Tack!

      Svara

     Jag tycker att hela välgörenhetsgrejen känns väldigt märklig; ena dagen är det AIDS, sedan elefanter och nu barnslaveri. Mig veterligen har Bella aldrig uttryckt något brinnande engagemang för något av de områdena. Hon verkar mest brinna för själva galorna och att hänga med rika människor. Om någon liten procent faktiskt går till goda ändamål så är det naturligtvis fantastiskt bra, men det känns bara så… Hattigt och av fel orsaker.

     Svara

  Och…

  Burgschki / 08:10
  Om man startar foundations i syfte att promota sig själv för att verka god får det ofta en bieffekt att man inte tar vad det nu man valt som mission, på tillräckligt stort allvar för att förstå dess komplexitet och i värsta fall bidrar man till misinformation. Det finns rätt många ljusskygga människor som vill arbeta med barn. Om man tar en sådan pass allvarlig fråga som människohandel och modernt slaveri du tror inte att det finns risk att man fuckar upp och pengar hamnar i fel händer? Det låter så fint att de vill bidra till att uppmärksamma. Vad uppmärksammar de? Jag vet ingenting mer om trafficking of children än jag gjorde innan efter att ha kollat in på deras hemsida. En av deras partner verkar något mer seriös och arbetar med taskforces i Kambodja tex. De som gör direkta ingripanden mot människor som är delaktiga i utnyttjandet av barn. Du tycker inte detta är rätt allvarliga grejer man bör sätta sig in i ordentligt?

  Svara

   🌼🙏

   Svara

    Tack för dina kommentarer Burgschki!

    Svara

   Noterade även i en intervju att Paul är mest aktiv i Sydostasien, Thailand etc , privat och att han gillar att åka dit med privatjet. Jag tror som ovanstående inlägg att det finns många ljusskygga som vill jobba/vara nära barn, kanske särskilt utsatta barn, och vad är bättre att gömma sig bakom än välgörenhet? Tål att ifrågasättas allvarligt enligt min mening.

   Svara

    Verkligen. Anar ugglor i mossen här.

    Svara

    Rätt så allvarliga spekulationer som får försiggå här…

    Svara

     Du får nog skilja på observationer och spekulationer.

     Allt ovan är enligt Paul själv samt expertutlåtande från Burgscki.

     Svara

      1. Jag menade generellt om vad som insinueras om honom här inne, men det hade jag kunnat vara tydligare med ja.
      2. ”Expertutlåtanden” från anonyma på en skvallerblogg tar jag med en nypa salt.

      Svara

       Anonym 17:11 – blir väldigt förvånad att du kallar kommentarerna Om PH spekulativa. Det finns en del frågetecken kring PH och välgörenhetsindustrin är långt ifrån befriad från solkiga element. Ska jag läsa in i din kommentar att du ser kommentarerna som påhopp på PH, den organisation som PH är co-founder till eller någon annan person? Obs ledande fråga.

       Svara

        Nej det ska du inte läsa in i min kommentar.

        Svara

      Och jag ser inte hur exempelvis ”jag tror som ovanstående inlägg att det finns många ljusskygga som vill jobba/vara nära barn, kanske särskilt utsatta barn, och vad är bättre att gömma sig bakom än välgörenhet? Tål att ifrågasättas allvarligt enligt min mening.” är ett direkt uttalande från varken paul själv eller någon expert.

      Svara

   Ja fy det här är verkligen allvarliga problem som måste kontrolleras ordentligt, som du säger är det väl ganska många ljusskygga personer som söker sig till arbete med utsatta barn, ofta de som ska se till att barnen har det bra och inte far illa. Träffar dem också i arbetet ibland 😧.

   Svara

    Låter ju typ som de importerar barnsexslavar med privatjet och adopterar bort dem till peddos i USA mot bidrag till hans foundation.

    Förtydligar att jag inte påstår att det är så men det är så han får det att låta från hans egen text och fruktansvärt oproffsiga filmklipp från sina ”events”.

    Svara

  Det vore mycket intressant att veta vem mannen är.

  Svara

  Syster Yster observerade också något interesant…

  Syster Yster / 09:27
  Det som är lite märkligt med PH är att han inte skriver ut examen från sin universitetsutbildning. Han har läst på University of Utah åren 1989-1994 och antagligen företagsekonomi, vilket betyder att han teoretiskt skulle ha en MBA. Amerikaner i synnerhet är titelfixerade och kan få en enkel titel som civ ek att bli till en roman. Inte PH. Sedan tituleras han som Dr. vid några av hans events. Vilket också är konstigt. Dels använder amerikaner titeln PhD dels har han bara pluggat i 5 år. Det är alltså inte möjligt.

  Svara

   Kan han vara hedersdoktor någonstans?

   Svara

    Då skulle han nog skriva det, tänker jag.

    Svara

     Står på hans hemsida, på fliken ”About Paul”

     ”Received an Honorary Doctorate degree for his humanitarian work”

     Svara

      Ja, då är det säkert sant 🙂

      Svara

       PhD

       Svarade på Anonym 13:51.

       Bara information, inget annat.

       Svara

  Påtal om Bella, såg hennes produkter (Löwengrip) på Apoteket under ”50% utgående sortiment”. Så något är på gång.

  Svara

   Nya Löwengrip har väl varit på väg ut länge nu?
   En del återförsäljare har haft utförsäljning och tomma hyllor sedan slutet på förra året.
   Så man har svårt att se hur Löwengrip Beauty ska kunna överleva.
   Ingen köper väl nytt om alla säljer ut?

   Svara

  Jävlar vilka biceps Bella har! Så himla fint med synliga muskler

  Svara

  En manlig blondinbella som gör business av trafficking. Usch.
  Och igen hamrar BB in i Aftonbladet-intervjun att hon är ”störst i Norden”. Det är ju lögn?!

  Svara

  Är Anders Wall Isabellas mentor tro?

  Svara

  Varför formulera sig så ?
  Min personliga åsikt är att en person som lever på sitt utseende och att kasta med håret får acceptera att folk kommenterar vissa saker. Men inte alla. Och inte så här. Bara dumt.

  Svara

   Isabella har aldrig levt på sitt utseende. Hon har levt på provokationer, det är skillnad. Tycker folk kan kommentera hennes sjuka beteende allt vad de vill men utseendeskommentarerna har gått för långt. Börjar bli äcklad av att gå in här då det känns som att majoriteten förr ändå var emot sådana kommentarer medan de nu är massa såna här. Äckligt.

   Svara

    Nej. Lägg av med allt Bella försvar nu. Fattar ni inte att ni är grundlurade av er idol?

    Svara

     Två tankar i huvudet samtidigt du vet…

     Svara

    Sluta att gå in här då!! Hur svårt ska det vara?

    Svara

     Exakt! Som att hänga på avpixlat och ifrågasätta varför alla utrycker sig illa om invandrare. Gå ngn annanstans då!!

     Svara

  Alltså Expressen-intervjun. O.M.G. Man tror inte det är sant.
  ”And he saves children! All the time!”
  ”And I’m the biggest in Northern Europe, so…”

  Svara

   Haha, ja den är så pinsam att titta på. Bella ser helt clueless ut på något vis.

   Svara

   Så, så, sååååå pinsamt! …. ^^

   Svara

  Trh vet du att du är min lyckokaka.☺😍❤

  Svara

   😘💕

   Svara

    Trh skickar puss och kram tillbaks love you 😚❤

    Svara

     aw, kurt-maria <3 trh, vackert <3

     Svara

      😂🙌🏼

      Svara

  https://www.paulhutchinsonofficial.com/what-we-do
  Undrar hur mycket som kan verifieras av denna imponerande lista?

  ”Received an Honorary Doctorate degree for his humanitarian work”
  Jaha. Vilket lärosäte och vilket år?
  ”Knighted Sir Paul Hutchinson by the Knight’s of Templar in 2016”
  Rent nonsens. Denna medeltida riddarorden existerar inte längre (annat än i Dan Browns böcker) och i den mån den finns i det fördolda är den på samma nivå som Frimurarna eller Odd Fellow.

  Svara

   Hahaha. Riddare. Är det samma typ som han i the Kardashians? Han som köpte sig sin Knight-titel. 😅🙈

   Scott hade iaf självdistans och gjordes det med ironi. Paul not so much vad det verkar som. 😂

   Svara

    ”Led over 20 undercover missions in 9 countries to identify and take down child trafficking rings”

    Ahahahaa hur då? Under vilket mandat? Tillsammans med en armé? Polis? Säkerhetsfirma? Är han Mr Bourne eller? Undrar vilket visum han reste in på i dessa nio länder? Ta Thailand tex samarbetade han med USAs militärattache och thailändska polisen? Eller raidade han dessa ligor på egen hand med single entry tourism-visa? Sjukt lite detaljer med tanke på den långrandiga beskrivningen om hur han startade bridge investment something…

    Hans sida är en pojkdröm. Och det finns i princip inga news om honom som inte är egenförfattade.

    Svara

     ”Trained by CIA Operatives, Navy Seals and KRAV Experts”
     Här har vi att göra med James Bonds yngre kopia!
     ”KRAV Experts”? Är det experter för miljömärkning av mat kanske?
     Det skulle jag tro mer på än att denne man är tränad i israeliska specialstyrkors självförsvarsteknik 🙂

     Svara

      Ja jag såg hans meritlista och måste säga att han måste känna sig väldigt säker. Att ljuga i sin cv i USA är en mycket dålig idé. Han lyckades få in Harvard på ett hörn men i övrigt lyser Ivy League skolor med sin frånvaro.

      Svara

       Håller med dig, ett fejkat CV är aldrig bra. Spricker för eller senare.

       Svara

      Det är så fantastiskt!

      Svara

       So fun!

       Svara

     Jag kan egentligen ingenting om det här, men om man utan mandat av någon myndighet eller förstås på vårdnadshavares initiativ, åker och hämtar barn som man inte själv är vårdnadshavare för, kallas det verkligen för rädda då eller är det egentligen ett brott att göra det. I synnerhet om man dessutom involverar adoptioner 😧.

     Svara

      J: det är jättekonstigt. En av hans samarbetspartner Underground nånting verkar samarbeta med AIM i Phnom Penh som i sin tur samarbetar med myndigheter i Kambodja. Men varför skulle Paul leda någon mission där? Pratar han Khmer? Har han inblick i undre världen där?

      Antingen ljuger han eller så skänker han pengar och tar credit för andra organisationers arbete (han kanske rådgiver lite eller ngt).

      Svara

   http://producerschoicehonors.com/archive-2017events/2017hfa/
   Detta verkar i alla fall vara sant – FAME Award 2017.
   Intressant är att varken hedersdoktoratet eller riddarvärdigheten finns med här i meritförteckningen 🙂

   Svara

  Kanske brister heeeelt i kommentarsfältets målgrupp, vet inte… Men är det någon som spelar/spelat Love Nikki mobilspelet? Victorias klänning är så sjuuukt likt en event-klänning som fanns i det spelet för väldigt många månader sen.

  Svara

   Wtf

   Svara

  Men alltså. Jag var inne o läste hennes blogg för en gångs skull och läste att hon skulle göra bloggen endast på engelska, och att hon fortfarande skulle skriva den. Wow. Hur många kommer orka läsa den engelskan man ser i hennes insta-poster? Varför göra saker halvdant.

  Svara

   Hon bryr sig inte längre om svenska bloggläsare eller bloggen öht, hon har insett att bloggarna (allmänna) kommer inte att överleva.

   Svara

  Allvarligt Camilla, är du nöjd med det här kommentarsfältet? Jag undrar vad som hade fått stå kvar om det inte varit Bella det handlat om🤔

  Svara

   Starta en egen blogg då

   Svara

   Jag hade varit nöjd med de kommentarer som berör planerna mellan PH och IL. De frågor som IL ger sig in i är känsliga och kräver ett seriöst nätverk och tillgång till sakkunskap. Som draghjälp väljer hon en person som det finns klara frågetecken kring. Som framhäver sin egen förträfflighet på ett osmakligt sätt. Urk!

   Svara

    Fast du förstår väl att kommentaren inte syftar på de kommentarerna utan de elaka kommentarerna om Isabellas utseende? Självklart är det på sin plats att diskutera den här snubben och hans ”foundation”, men kommentarer om fettet på Isabellas armar är bara idiotiska.

    Svara

     Anonym 16:39 – det var därför jag var tydlig med vilka kommentarer jag avser. Jag har sagt det förut och jag säger det igen personangrepp dvs kommentarer om utseende ILs barn mm är inte ok. Personligen tycker jag det är obehagligt att hon ses med PH. Hon är ett lätt byte. Naiv och inte särskilt världsvan. I den stora världen löper hon mycket större risk att bli utnyttjad och framförallt i USA.

     Svara

  Kan du inte bara sluta skriva om Bella ett tag? Det har dragit till sig så sjukt elaka människor och dumma kommentarer nu på sistone. Bla folk som här ovan diskuterar bellas armar osv. Sjukt

  Svara

   Problemet är att skolan är slut och många tonåringar kommer hit när de inte har nåt bättre för sig. Händer vid varje lov att kommentarerna blir värre.

   Svara

    Tyvärr tar ju semester ut det värsta hos folk. Inte ovanligt att skilsmässor ökar efter semestrar. När folk är på jobbet har de inte tid att fokusera på hur olyckliga de är.

    Svara

   Grejen är att vi VILL läsa om bella.

   Svara

    Ja, och det finns folk som inte vill ha er som vill läsa om Bella och kommentera negativt om hennes utseende och föräldraskap här. Det är det som är poängen.

    Svara

  Men hur många versioner av henne själv finns det inte redan i USA ? Blekt blondin med spraytan, höga klackar och opererade bröst…
  Jag minns när hon beskrev hur brösten blev efter amningen. Med humor och att hon var okej med det. Ja, man FÅR ändra sig, men man får vara beredd på att bli ifrågasatt…

  Jag använder upp mitt sista nagellack, ansiktsmask och deo från Löwengrip nu. Köpte dessa när jag tyckte att det var kul med en ung driftig tjej som lanserade egna produkter samtidigt som hon hade småbarn.
  Nu är det inte kul längre. Bara en klump i magen av obehag. Vad är hon för människa och hur kan man bry sig så mycket om sig själv och så lite om andra? Vidrigt.
  Men kanske knäppast av allt, VARFÖR bryr JAG mig?!?!?!?

  Älskar Bloggbevakning men nu ska jag ta en månads semester. Sluta bry mig en enda sekund om människor som inte är värda att lägga tid på. Kommer tillbaka i augusti för att se vad som ”hänt med allt” 😉

  Svara

   Ha en trevlig semester! Jag ska också vara ledig och följer ditt exempel och ska strunta i alla irriterande bloggmänniskor. Men det är svårt att låta bli att störa sig på alla dessa personer som säljer yta med lögner. Ljug och spons och hittepå för att få läsare att köpa och köpa, i en låtsas-relation som gör dem rika och oss lurade. Vi ska inte nedlåta oss till mobbing, men jag tycker att alla här som delar min frustration i hur influencers uppblåsta liv påverkar oss ”vanlisar” och orkar skriva kritik och påpekanden här ska ha ett stort TACK! Ett tack också till CamCam som lyfter dessa frågor, även om hennes sätt att skriva ibland är väl raljerande.

   Svara

  Så miljardären har ett litet kontor i ett litet typiskt amerikanskt småstadsköpcenter där han bor? Låtsastitlar som någon uppe i kommentarsfältet skriver? Anklagad för tveksamheter när det gäller unga kvinnor? Vore jag Ellos, Lyko etc skulle jag avsluta så fort som det går. Shit och the fan etc

  Svara

   Båtsponsorn har precis levererat en båt värd en miljon vid Bellas brygga.
   Så någon research verkar inte sponsorer göra.
   Frågan är vad båten ska dit för. Risken är väl snarare att den blir stulen eller att åtminstone motorn försvinner. Motorn bör vara värd 250-300 tkr bara den!
   Riktigt märkligt att någon tycker det är värt att satsa på att lägga en båt vid den där bryggan utbyte mot reklam i Bellas kanaler.
   Förmodar att båten bara är till låns.
   Bella vet inget om sjön, kan inte köra båt och har inget lokalsinne.

   Svara

    Nej, och du vet inget om marknadsföring eller event marketing. Så vad säger det om dig?

    Det är synd att BB inte är på engelska då. För då hade alla fått reda på sanningen om IL……

    Svara

     Förstod inget av detta.
     Kanske kommentaren hamnade fel?

     Svara

     Galna ko sjukan?

     Svara

  Fy fan vilket unket kommentarsfält. Är det begåvningsreserven som samlats här eller?

  Det här är ett typexempel på hur vi lär våra barn att INTE bete sig online.

  Är det vuxna människor som skriver här inne? Så många som borde skämmas, ta några andetag och läsa vad de faktiskt skrivit. Har svårt att tro att ni skulle kunna tänka er att visa upp vad ni skriver här inne för era nära och kära.

  Den som vill får ta åt sig. Sorligt är det att läsa i alla fall.

  Svara

   ”Begåvningsreserv” betyder ”begåvade personer som inte får till­fälle att studera”.

   Svara

    Ironi?

    Svara

     Ja, ordet används numera nästan bara ironiskt, dvs i sin motsatta betydelse. Så helt rätt använt med andra ord.

     Svara

    Haha fail 😂

    Svara

     Att håna en person som använt ett ord i den kontext det vanligtvis används… Där kan vi tala om begåvningsreserven. Och då ironiskt menat, som det oftast är då det ordet används.

     Svara

     Fyfan vilken elak kommentar

     Svara

    Förlåt. Jag har inte svenska som modersmål. Vill ni göra er rolig över att jag använde det fel så varsågoda. Ha så roligt.

    Svara

     Tossigt att då använda ord du inte förstår. Titta på svenska.se om du är osäker på ord, en underbar sida som gör allt

     Svara

      Men Herregud, jag trodde att jag förstod? Men du kan vara lugn, jag kommer inte att kommentera här förrän jag behärskar språket till 200% så ni slipper störa er på något annat fel jag gör. Vilket välkomnande ställe alltså. Min poäng i första kommentaren är ju bevisad i alla fall.

      Svara

      Är du stolt över dig själv?

      Svara

      Bästa sajten! Använder den så gott som dagligen, nu senast ”abderitisk”. Passar bra för både Mr. Ehhh Paul och Isabelle Something.

      Svara

     Om du är anonym 15.08 så använde du det rätt. Personen som rättade dig har fel.

     Svara

      Nej, begåvningsreserven är en grupp människor som har potentialen att utvecklas till framstående personer inom olika områden. Om man tycker att någon är mindre begåvad är det korrekta uttrycket att den personen INTE tillhör begåvningsreserven.

      Svara

     Svenskan i din kommentar är helt korrekt. Och du använder ”begåvningsreserven” på helt rätt sätt.

     Svara

      Svenskan är i övrigt bra men just begåvningsreserven används tvärt emot den ursprungliga betydelsen. Dock används det ofta på ett felaktigt sätt även av personer som har svenska som modersmål.

      Svara

       Det är just så ”begåvningsreserven” oftast används- ironiskt. Att personen ovan hånar hen för att använda ordet felaktigt när det är korrekt använt, är pinsamt.

       Svara

   Tyvärr är det väl mycket barn/unga vuxna som kommer pga sommarlovet. Men jag tycker du ska sluta läsa här och gå in på denna blogg om du inte känner att du kan skaka av dig kommentarerna. Jag slutade läsa kommentarerna ett tag men jag måste erkänna att kommentarerna är mitt guilty pleasure.

   Svara

    Jag är inte så säker på att vi ska skylla elakheterna på barn och unga…

    Svara

   Begåvningsreserven. Är det dagens ord både lite här o där?

   Svara

    Vad menar du?

    Svara

  Det är oerhört märkligt om dom ej verifierat denne mans uppgifter. Lämna detta samarbete innan ni får problem!

  Svara

  Jag tycker att Victorias klänning är superhäftig! Det passar att ta ut svängarna på denna tillställning i min mening, med hyllning av kreativa musiker osv. Kanske i vildaste laget för Nobelfesten men nu var det ju bara coolt!

  Svara

  Ang Expressen-klippet (som var redigt pinsamt att se på) så börjar det gå lite väl mkt åt Jocelyn Wildenstein-hållet, easy on the tweaking Bella 😬

  Svara

  Men när granskningen går ut på att man pekar finger och skriker
  HON HAR LJUGIT PÅ SIN WIKIPEDA FY SÅ STYGGT
  Då blir det lite löjligt.

  Svara

   Ja, särskilt som jag inte gjort det. 🙂

   Svara

    Varför raderar du isf hela din meritlista undantaget saker som varit styrkta från första början? Och varför raderar du frågor om dina påståenden?

    Eftersom du är jävligt noga med att påpeka att ändra bloggare moddar negativ kritik om sig själva och raderar det som går igenom modd: varför gör du det själv? Ärlig undran.

    Svara

     Därför att den här bloggen inte handlar om mig eller vad jag gjort eller inte gjort för en herrens massa år sedan. Varför skulle jag diskutera det i det HÄR kommentarsfältet? Diskutera det på Flashback om det nu är så intressant.

     Svara

      Den här bloggen handlar ju faktiskt delvis om dig. Det finns väldigt många bilder på dig, du har, bara exempelvis, skrivit om resor med bilder på dig, dina katter, din hund, frågestunder där du svarar på frågor om dig själv, du hade en pod med din pojkvän osv. Dessutom är alla inlägg väldigt personligt vinklade utifrån vad du tycker och tänker, och du blandar in dig själv i många inlägg.

      Svara

       Ps. Det är även intressant pga att du har påstått det här för att få fart på din musikkarriär. Ingen skillnad mot vad tex Isabella gör, förutom att hon lyckades få en karriär. Kanske pga sina lögner och överdrifter , som du är så snabb med att påpeka och ondgöra dig över; kanske inte.

       Jag trodde den här bloggen handlade om sociala medier, hur är du INTE en del av sociala medier? Du skriver ju under eget namn och är rätt hård i tonen när det kommer till typ Anna Book – vars musikkarriär är ungefär lika imponerande som din om inte mer, eftersom hon iaf HAR släppt skivor och varit med i mello en gång i tiden. Hennes glorifierande av sig själv liknar ditt eget rätt mycket – och bl.a IL som har kört ungefär samma strategi som du när det kommer till meriter. Du HAR ju som både jag och Lucy påpekar ovan faktiskt skrivit en hel del om dig själv. Ds

       Svara

        Bevisa att det jag påstått inte är sant så kommer jag bemöta all denna bevisning. Än så länge är ni bara ett gäng som skriker ”DET HÄR ÄR LÖGN” men än så länge har jag inte sett en enda sak som styrker det ni säger – förutom att ni upprepar er gång på gång på gång. Lägg fram er starka bevisning (som ni måste ha med tanke på hur starkt ni känner för detta), så som jag gjorde med Isabellas statistik så lovar jag att bemöta den.

        Måste för övrigt slå ett slag för Anna Book – hon har varit med i Mello betydligt fler gånger än en.

        Svara

       Vilket TJAT – majoriteten läser inte Bloggbevakningen för att diskutera Camilla. Ni är en besatt lite klick som envisas och verkar inte fatta att det är fel forum med fel målgrupp.

       BLOGGEN HANDLAR INTE OM CAMILLA!

       Svara

        19.13.
        Blanda inte ihop det olika personer skriver till en åsikt. Bara för att man skrivit kritik angående något, kan du inte anta att alla som gjort det tycker lika om allt. Läs vad var och en skriver, och dra inte massa slutsatser som inte existerar.

        Svara

  Oj, hon måste ha lagt sig under kniven igen… (•)(•)

  Svara

   Man kan göra mycket med tejp etc.

   Svara

    Fråga vilken tonårstjej som helst vad man kan göra med tejp, stoppning och pushup;)

    Svara

   Hur kommer det sig att ni är så tuttfixerade? Värre än killarna i skolan när man var yngre. Patetiska är ni.

   Svara

  Ville bara meddela att norska kungen hade en bukett i handen förra veckan under ett event i Oslo 🙂

  Svara

  Lät som om Linus (NTH) talar om att köpa ut Isabella (Pingis instastory från styrelsemöte)

  Svara

   Ja, man kan ju inte hoppa av avtal om ett gemensamt kontor utan att det är något som inte fungerar längre.
   Att Bella (och även kanske Pingis) har varit på väg ut ur Nordic Tech House tycker jag mig ha sett tecken på ganska länge nu. Började väl redan när Bella nämnde att hon tänkte lämna styrelsen för Hermine Hold. Och så var det ju problemen med den virtuella influencern Gabrielle som NTH skulle fixa.
   Att det inte blev något gemensamt kontor var väl snarare en bekräftelse på brytningen.

   Svara

  Nån som vet vad Pingis pysslar med nuförtiden? Ja, förutom att träna som en galning i Humlan då.. 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

  Svara

  För övrigt tycker jag Bella är som en kameleont när det kommer till hennes yttre. Hon förvandlas liksom till den miljön hon är eller vill passa in i. Nu är det ju uppenbart en mer gångbar look för USA, väldigt stor skillnad då hon var till exempel mammaledig och mer naturlig

  Svara

   Jag såg också rätt annorlunda ut när jag var mamma-ledig mot nu när jag jobbar. Har dessutom den dåliga smaken att ändra frisyr ibland, smink ofta. Och så uppdaterar jag min garderob en hel del.

   😂

   Svara

  SÅG ni Expressen-intervjun?! Så fruktansvärd. Skämskudde. Vad håller hon på med???

  Svara

  Är det bara ryggdunk och medhåll som gäller på den här bloggen nu? Undrar alltså uppriktigt om en förtydling kring vad som raderas och moddas och vad som är okej 😊👍

  Svara

   (Jag har tacksamt blivit frisläppt från modd som jag inte förstod anledningen till och vill kunna hålla mig på rätt sida)

   Svara

   Jag undrar också över det. Alla kommentarer om bellas utseende är kvar, men den diskussion jag hade med en Frida om vad kring utseende och kroppar man får diskutera är borta?
   Alltså får man kommentera kroppar men inte diskutera huruvida man får det 🙂 eller?
   Förtydliga gärna Camilla.

   Svara

  Snälla kan vi inte diskutera om att stiftelsen enbart är ett sätt för att fru fräckebella ska få skattelättnad???

  Svara

   Har vi inte redan gjort det?

   Svara

  Har någon länken till Bellas intervju med
  Expressen?

  Svara

  Men passar inte Mr. Ehhh Paul och Isabelle Something rätt bra ihop? Som gjorda för varandra. Kan det här vara ett nytt åttamånadersprojekt? Så roligt!

  Svara

  Såg precis Expressens klipp från röda mattan och tänkte:

  1. Ska hon göra smink? Sättet hon uttalar foundation (stiftelse) fick mig förvirrad
  2. Hur det blev lite snett när hon säger ”he help kids all the time with trafficing”… låter som att han bidrar till trafficing 😂
  3. Hur han hela tiden säger ”Isabel” istället för Isabella – om man ska vara partner med någon (både inom affärer och privatliv) kanske man ska lära sig namnet?

  Svara

   Ja, det är en jävla röra. IL vet inte att det låter som att hon säger:’mr Paul’s a frequent child pimp’.
   De flesta av oss behärskar inte sitt andraspråk perfekt. Helt ok. Men vissa uttryck, särskilt inom ett känsligt ämne som detta, är viktigt att kolla upp innan man uttalar sig offentligt.

   Svara

   1. Uttalet av ”foundation” är detsamma för smink och stiftelse.

   Svara

  Tråkigt när de flesta andra var där för att hylla vinnarna, ha en bra kväll osv medans IL bara såg det som ren promotion för sin nya agency. Nämner inte någonstans något bra om de som deltog. Hur kan man missa lilla tjejen med fiolen?! I intervjun med expressen står hon bara och väntar på att få flika in med sitt sååå otåligt att munnen inte ens går att stänga. Hon verkar ha tappat engelskan helt och allt blir bara pinsamt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.