Nu är det dags för Ida Warg att släppa sin bok

Godmorgon vänner! Kan inte förstå att det händer?! Igår förlanserades nämligen min bok ”Min egen väg”. Jag har ju i många år delat med mig av mitt liv på mina kanaler och varit väldigt personlig men aldrig privat. I min bok kommer jag vara privat och berätta saker, tankar och känslor jag aldrig berättat för någon. Det är mycket i min bok som inte ens Alex vet om. Den kommer handla om allt från ätstörningar, alkohol, otrohet, ångest, karriär och mycket mer! //Ida Warg

Uj, uj, uj – Göttiga hemlisar på G alltså!
Är ni intresserade av att läsa sådant? Götta er lite i? 😉
Kommer ni köpa Idas bok eller förväntar ni er att jag ska plöja den och samla det allra mumsigaste till er i ett inlägg? 🙂
Det gör jag så gärna!

Men omslaget – det är någonting som skaver lite i mig när jag ser det men jag kan inte sätta fingret på vad det beror på.
Det känns som att det är jättelikt ett annat omslag men jag kan inte komma på vilket det skulle vara. Eller är det bara en kombination av bokomslag som gör att det känns igen?

Help a sister out?

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  I min bok kommer jag vara privat och berätta saker, tankar och känslor jag aldrig berättat för någon” Hahaha sure

  Svara

  Med risk för att låta… kanske lite dryg: kan inte tänka mig ngt mer ointressant att läsa.

  Svara

   Kände exakt samma sak.

   Svara

   Agreed.
   Bland det sista jag skulle göra här i jordelivet är att öppna en influencerbok…

   Svara

   Håller med. Hon är ju liksom inte känd för något annat vilket annars kanske kunde varit intressant att läsa om.

   Svara

    Var inte Ida med i Floor filler? Med Sean Banan har jag för mig. Plus några till som är relativt kända dansare nu.

    Svara

   Håller med!

   Svara

   +1

   Svara

  Det ser ut som de flesta självbiografier, opersonligt och inget som lockar läraren.

  Svara

   Inte läraren 😁
   Läsaren såklart!

   Svara

    Kanske inte läraren heller?

    Svara

   Typ IDENTISKT smed Michelle Obamas biografi.

   Svara

   Det som skaver för dig CC är att den heter ”Min egen väg” och inte ”Min EGNA väg”…

   Svara

    Det korrekta är ”Min egen väg”.

    Svara

     Ja, så klart.
     CC skriver dock alltid EGNA.
     Det var ett skämt 🚀

     Svara

  Framsidan liknar Magdalena Graafs bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”.

  Svara

   Såå sant!!

   Svara

    Jag googlade omslaget på Maggans bok, ser inget annat som är likt mer än en blond kvinna i vit tröja, gråaktig bakgrund. Det var inte samma typsnitt eller färg på texten ens, de poserar inte på samma sätt. Är det nåt jag missar?

    Svara

     Jo. Att svara utan att låta passivt aggressiv.

     Svara

      Men herregud 😂 Min undran var hur man kan tycka att omslagen är otroligt lika, när de uppenbarligen inte är det.

      Svara

   Exakt min tanke

   Svara

   Jag tänkte precis samma sak!!

   Svara

   Tycket mer det är likt Therese Lindgrens Ibland mår jag inte så bra.

   Svara

    Den är rosa med ballonger? Vad är likt menar du?

    Svara

     Menade naturligtvis den andra upplagan. Google is your friend.

     Svara

   Exakt vad jag skulle skriva! Nästan identisk😂

   Svara

  ”Den kommer handla om allt från ätstörningar, alkohol, otrohet, ångest, karriär och mycket mer!”
  Jag kommer OSÖKT att tänka på ouvertyren till (min favoritmusikal) Chicago:

  Welcome. Ladies and Gentlemen, you are about to see a story of
  murder, greed, corruption, violence, exploitation, adultery, and treachery
  – all those things we all hold near and dear to
  our hearts. Thank you.

  Svara

   Så sant 🤗

   Svara

  Margaux har ju lagt upp bild på ditt bokomslag och det är väldigt likt! Kanske det du tänker på?

  Svara

  Är det inne nu bland ”influencers” att ge ut självbiografier? Fick inte Margaux ett bokkontrakt innan hon ens visste vad boken skulle handla om?

  Svara

   Ännu ett sätt att kapitalisera på sina följare.

   Svara

    Exakt vad jag tänkte också haha, ti’s all about the money…

    Svara

     It’s all about the dun dun do do do dun

     Svara

   Tycker att det var mer inne för ett par år sedan. Speciellt i youtube-världen. För ett par år sedan skulle ALLA helt plötsligt skriva böcker. Jag tror att det var ett tappert försök till att locka en yngre generation tillbaka till böcker/ljudböcker – sen var det mindre viktigt vad böckerna skulle handla om. Man såg det som en win/win tror jag – förlagen tänkte att här finns det pengar att hämta, och profilerna tycker/tyckte nog att det var roligt. Från vad jag sett så har det inte visat sig vara någon klockren idé dock. Tänker på Tanya Burr t.ex. som släppte bok om bakning (då hon tidigare bakade en del…) och sen några månader senare så vloggade hon lite om att hon tycker det är kul med julen och julfester, ja då skulle hon släppa en bok med guide till hur man håller en bra julfest. Det blir liksom bara deras vanliga gratis-innehåll i bokform med lite glossiga bilder… Tror få av följarna känner att de får något extra ut av det hela bara för att det råkar finnas en fysisk bok.

   Svara

  Kan inte tänka mig en mer tunn, kvadratisk och ointressant karaktär att läsa om – än mindre en bok om denne.
  Hur kan man ens ha så höga tankar om sig själv att man skriver (eller ja, hon har väl knappast skrivit den själv) en bok när man inte har åstadkommit något anmärkningsvärt överhuvudtaget? Haha, så jäkla pinsamt. Skriv en bok när du verkligen sticker ut från alla andra, när du har LEVT och varit med om riktiga saker.
  Fyllor, ”ångest”, otrohet – ooooh wow, för det har inte exakt varenda person erfarit? Och att åskådliggöra sin enooorma karriär genom att vara reklampelare och ta bilder på sig själv… alltså, det finns inget att hämta hos sådana människor.

  Svara

   Det fina med det verkliga livet är, att människor har så många olika plan/lager/sidor U name it. En människa som Du tror dig känna, kan ha upplevt otroligt mycket, som du inte har en aning om. Och allt eftersom åren går så upplever du och andra nya saker, skapar nya minnen och erfarenheter.

   Dessutom finns det människor som har en otrolig förmåga att förmedla sina upplevelser på ett medryckande sätt.

   Jag vet inte om Ida är en person som jag beskriver ovan, och det är just det, jag VET inte. Men är onekligen lite nyfiken.

   Svara

   Hoppas jag aldrig blir så bitter som du! 😄

   Svara

   Men oj. Du har ingen aning om vad som finns i andra människor eller vad de varit med om. Sorgligt att du har så förutfattade meningar och ser så simpelt på andra människor.

   Svara

   oj vilken sjukt vidrig kommentar.. vem FAN är du att avgöra vem som har rätt att känna ångest och inte? Sen när finns det en checklista över ”saker du måste varit med om för att få säga att du mår psykiskt dåligt”? Om du inte visste det (vilket jag antar du inte gör eftersom du verkar ha noll kunskap om psykisk ohälsa) så kan man må dåligt fastän man skrattar, ser bra ut och inte har utåtagerande självskadebeteenden :)))

   Svara

    Hej assistenten!

    Svara

     Vad jag har för jobb har ingenting med min kommentar att göra då den inte syftade på Ida utan rent generellt på faktumet att personen som skrev tog sig friheten att säga att vissa personer inte har rätt att känna ångest. Vilket inte går att försvara på något sätt men du kan ju försöka? :)))

     Svara

  En klonad variant av Sarah Jessica Parker…om man ser snabbt dvs.
  Rätt trist omslag…lite som Vimmelmamman som också valde ett foto på sitt ansikte..

  Svara

  tja, en bildsökning med google kan ge det här:
  https://bit.ly/2WAugro

  Finns helt enkelt tonvis med liknande bilder.

  Svara

  Om man blurrade namn i influencers självbiografier, tror ni att man skulle kunna sätta vem som skrivit vilken? Jag har inte läst en enda men på beskrivningarna låter alla likadana. Ångest, ätstörning, älska sig själv osv…

  Svara

   Sant!

   Svara

  Så ointressant bara.

  Svara

  ÄR det bara jag som blir lite nyfiken????
  Anledningen till att jag läser här är ju, för att jag gillar skvaller bland annat.
  Och här utlovas meeeer skvaller av Ida!! Bryr mej inte ett jota om henne, men skvaller 🙂 🙂

  Och ja, det är ytligt och ja, det erkänner jag villigt.

  Svara

   Hon har redan pratat om ätstörningar, ångest, stress mm… så det känns ju som att halva boken är redan avverkad i hennes sociala medier.

   Svara

   Försökte titta på en video av henne där hon skulle spoila nån grej i senaste glossybox men nej, hjälp så inte rolig hon är?

   Svara

  Jag har svårt för det där med att kapitalisera på ”sig själv”, sitt hem, sitt barn, sin relation osv… hon har en blogg, en podd och nu en bok om sitt liv. Är inte ämnet tömt nu?

  Svara

  Blir det inga inlägg varken 21 eller 06…? Kan du inte ta bort det kl. 12 istället? Saknar att ha något att läsa på kvällen eller morgonen…

  Svara

   Men Herregud, låt henne ha semester. Jag skulle inte heller vilja behöva ha koll på hur vi (inte) beter oss på morgonen och kvällen. Plus att det blir livat om kommentarer får ligga i modd för länge osv.

   Hitta nåt annat att läs på morgonen och kvällen. Ett annat forum, en bok, en tidning, ring en vän, ta en promenad, inte vet jag.

   Det var ett jäkla gnäll på Camillas sommartider.

   Svara

    Men hjälp, jag menar ju bara när hon tidsinställer inläggen! Det är väl inte svårare att välja 18.00 än 12.00? Kommentarerna tänkte jag dock inte på, där finns det ju en poäng. Men tycker att din kommentar var onödigt sur, jag lämnade bara fram ett önskemål?

    Svara

     Jag är inte det minsta sur, jag kan inte rå för hur du läser min kommentar. Jag är bara less på allt gnäll om vilka tider hon valt. Thats all.

     Svara

      (Och vänta med att läsa 12-inlägget till kl 18 så har du ju löst problemet😊👍)

      Svara

       Då får man ju inte möjlighet att läsa och skriva kommentarer, för då har de flesta redan lämnat inlägget. Halva grejen är ju att diskutera i kommentarerna! 🙂

       Svara

        Jo eftersom det inte kommit något nytt inlägg så fortsätter ju diskussionen under det tidigare? Imorse diskuterades ännu det senaste från igår eftersom inget nytt kommit kl 6..

        Men men.. nu ska jag inte bry mig mer i dina problem. Hoppas sommaren blir bra trots att det inte finns något 6-inlägg ett par veckor. Vi får kämpa på tillsammans. ☀️☀️☀️☀️

        Svara

         Ett par veckor?
         Skulle det inte vara tio veckor dvs så länge som skolorna har lov?
         Det kallar jag semester 🙂

         Svara

          Kanske. Det ska vi nog också överleva tror jag.

          Svara

      Så dina ”tips” om vad jag kan göra med min tid istället för att läsa på bloggbevakning skrev du i all välmening eller? I så fall vill jag gärna tipsa dig om att de flesta människor redan läser böcker och ringer en vän, jag själv inkluderad. Tycker det ger ett grinigt intryck när du ger självklara tips som inte har efterfrågats. Du dumförklarar mig anser jag.

      Har du däremot tips på någon annan skvallerblogg om sociala medier som är lika bra som denna tar jag gärna emot det!

      Svara

       Nej jag har inga tips. Den här duger gott åt mig så jag har inte letat runt efter andra.

       Ja, tipsen var faktiskt av välmening. Med tanke på alla som verkar få panik av tanken på två inlägg färre per dag under några veckor så kan kanske tips på andra aktiviteter vara på plats. Men var inte tipsen nåt för dig så kan du bortse från dem.

       Nu ska jag själv lägga mig på stranden. Så ni får lösa världsproblemen utan mig en stund. Au revoir!

       Svara

        Vaknat på fel sida imorse?

        Svara

        Ja visst, säger du det så… Du framstår dock som sur och grinig. Hoppas att din dag på stranden inte blev förstörd av att en person på internet inte tyckte precis samma som dig! Och ja, detta säger jag i alla välmening såklart. Inget surt alls i det. Lol.

        Svara

      Ditt svar låter riktigt gnälligt och surt och är fullt med svordomar. Svårt att inte tolka på annat sätt. TS fråga är ställd som en undran

      Svara

       Fullt med svordomar? Var det ”jäkla” du syftade på? 😄

       Svara

     Ja men varför ska hon tidsinställa efter vad som passar dig bäst? Hur hon än gör blir någon missnöjd 😝

     Svara

      Men det har jag inte sagt att hon ska göra. Jag lämnade ett önskemål. Om ni inte håller med mig är det helt lugnt.

      Svara

   Men nu har hon bestämt såhär. För mig passar klockan 12 inlägget jättebra. 21 och 06 däremot kan jag vara utan. Så ändrar hon och anpassar sig efter dig så är det många andra som hellre vill ha det på något annat sätt. Så det bästa är väl att bara låta det vara som bloggägaren bestämt nu 🙂 hon kan inte anpassa sig efter varenda läsare.

   Svara

    Men hur ska hon kunna veta vad läsarna vill ha om vi inte säger det? Förstår faktiskt inte hur ni kan bli så upprörda över att jag la fram ett önskemål. Jag har inte bett henne att anpassa sig efter endast mig? Om alla andra gillar de nya tiderna så ska hon absolut inte ändra något pga en läsare. Men jag trodde att det kanske var fler som höll med mig i detta.

    Svara

     Och jag kontrar med att jag inte vill att hon ändrar pga dessa tider passar mig? 🙂 så förstår inte varför du blir upprörd av det

     Svara

      Jag är inte uppröd 🙂 Och jag tycker inte att hon ska ändra tiderna bara pga mig, det har jag aldrig sagt. Jag tycker snarare att hon ska göra det som 1. Passar henne bäst, och 2. Passar hennes läsare bäst. Om dessa tider redan passar alla superbra är väl det toppen! Jag klarar mig allt. Ville bara lämna fram ett önskemål men blir jag nerröstad är det ingen fara. Demokrati ftw.

      Svara

       Dom är bara bråksugna, skit i dom.

       Svara

       Det är väl inte ens någonting att rösta om? Camilla lägger ut sina inlägg när hon känner för det.

       Svara

        Haha ni kan verkligen inte läsa va? ”Nerröstad” är ett talesätt som inte alltid ska tolkas bokstavligt. Men tro du att hennes läsare tycker att vi ska rösta (!!) om när hon ska lägga upp inläggen. Herregud…

        Svara

         Haha back at you.

         Oavsett så verkar det svårt för vissa att två inlägg kommer att saknas varje dag. Sorgligt hur mycket vikt som läggs vid den här bloggen.

         Herregud….

         Svara

  Tycker omslaget ser exakt ut som alla influencers böcker. Jonna Lundell, Misslisibell, Nelly B och Therese har väl alla släppt böcker med just en porträttbild, namnet överst och en annan, större text med bokens namn?

  Läst de flesta och har inget emot innehållen, men tycker omslagen överlag varit tråkiga 🙂

  Svara

   Och icke att förglömma: handen vid ansiktet! Ständigt denna malplacerade hand i ansiktshöjd, utan syfte och alltid slapp. WHYYYY

   Svara

    Ringen måste synas!

    Svara

  Kan inte tänka mig något mer snark än att läsa någon influencers självbiografi. Vem orkar ta del av deras trygga och priviligierade uppväxt – där för många tonårsfester med alkohol och någon otrogen kille är ens största trauma?! Läser hellre exempelvis Joakim Lundells bok då istället. Han har iaf på riktigt fått kämpa sig igenom barndom, fattigdom och dysfunktionella familjeband…..

  Svara

  Vem är ens Ida Varg… förlåt men jag kanske är för gammal…. 😂

  Svara

   Youtuber. Hon var även med i floor filler för typ 11år sedan med Sean banan 😝

   Svara

  Personligen gillar jag omslaget jättemycket. Det är smart av dem att skriva hennes namn på samma sätt som det står på hennes BUS-produkter- stärker hennes varumärke. Vit tröja ger fräsch känsla och det är ju också något hon vill stå för – hälsa och träning alltså menar jag. Så tummen upp från mig.

  Svara

  Upplever henne så platt, hennes man ännu värre, typ som tomma skal. Bara genom att skumma hennes Instagram så får man liksom känslan av att hon är en klassisk influenser, med ätstörningar och ångest och någon form av behov att få förklara att hon är mer än det som syns i bilderna som hon lever på. Boken är nog mer för att bekräfta sin egen självbild som ”nånting mer” än för att förmedla en story.

  Svara

   Fast hon har ju ändå lyckats sälja sina skönhetsprodukter till H&M och verkar gå bra på ett annat sätt jmfr med tex IL. Är inget jättefin av Ida men nåt gör hon ju rätt 👍🏻

   Svara

    Hennes bus är grym!!!!

    Svara

  Jag tror tyvärr att alla dessa influencer-böcker om några år kommer framstå som helt obegripliga. Varför skulle man vilja läsa en bok om och av någon som är snygg och bra på att resa?

  Jag vill läsa böcker av folk som är bra på att skriva. Kontroversiellt idag kanske.

  Svara

   Men att vara snygg och bra på att resa är väl knappast det enda som gömmer sig inom en människa. Alla är mycket mer än så.
   Och sen är de väl de som faktiskt följer Ida och tycker hon är intressant som läser boken. De är målgruppen. Inte vi som inte följer henne

   Svara

  Ser ut som nellies

  Svara

  Ida’ varg, imorgon lamm 🙂

  Svara

  Efter hennes banandetox och ”åk inte kollektivt så håller du dig frisk” så kände jag mest att… nä tack.

  Svara

   Haha tror alla kan signa under det sista efter en tur med tunnelbanan under vinterhalvåret i Stockholm. Knappt ens det bästa immunförsvaret klarar det.

   Svara

  Har vi inte redan läst allt detta på hennes blogg, Instagram m.m?

  Svara

  Spontan känsla är vilket snooze-piller!
  Har hon någon story ens att berätta som inte redan är berättad? Visst, det har vi väl alla på något vis men näää, detta känns sjukt ospännande.
  Alla hennes sociala medier är ju väldigt intetsägande om inte annat.

  Svara

  Skulle aldrig slösa min tid på en så pass ointressant person.

  Svara

  OT: ILs intervju med Expressen igår. Hur många lögner kan man klämma in? Största bloggaren i norra Europa??

  Svara

   Hur kan hon fortfarande lura folk? Obegripligt.

   Svara

   Tycker också att Expressen borde ta ansvar för att kolla att det stämmer. De bedriver ju ändå journalistik.

   Svara

  Snaaark! Inte ett dugg intresserad av att läsa sådana här böcker

  Svara

  liks misslisibells omslag,eller hur hon stavas

  Svara

  Denna boken ligger nog på rea-bordet väldigt tidigt.

  Svara

  Är den inte lite lik Kissie´s bok, Visst feminist eller vad den heter?

  Svara

  Givetvis ville hon pressa fram en bok också.
  Det gäller att hitta nya sätt att finansiera livsstilen i Marbella. De ger sig inte förrän de kan mäta sig med sin stora förebild Henrik Ekdahl och hans hus, bilar och båt.

  Inget fel i det, men jag vägrar vara med och bidra till finansieringen av influencers konsumtionshysteri.

  Svara

  Jag hade faktiskt hellre satt mig ner och plöjt bibeln från pärm till pärm än att öppna denna bok. Sorry but true tho.

  Svara

  Vet inte varför, men har svårt för just henne och hennes pojkvän.. Får konstiga vibbar liksom

  Svara

  Har to aldrig varit mer ointresserad av en bok.

  Men, lite off topic. Kom på en grej igår när jag packade ihop min resväska på ett hotellrum. Jag hatar att packa resväskor och tänkte på alla dessa influensers som frivilligt byter hotellrum på sina resor för att få ”uppleva” olika hotell. Vem fan vill byta hotellrum? Det är ju asjobbigt att hålla på och packa ihop allt, dra väskorna till nästa hotell, checka in, packa upp. Och de ser ju alla likadana ut.

  Och så slog det mig. Självklart gillar de inte att byta hotell. Ingen normalt funtad människa vill frivilligt byta hotell!!!! Men så klart ger ju hotellen bara gratis/rabatt för 1-2 nätter. Inget hotell ger ju en hel veckas boende i utbyte mot lite exponering på sociala medier. Det är ju DÄRFÖR Forni, Tungården och hundra andra alltid byter hotell på sina resor, för de har inte råd att bo på samma ställe hela tiden och istället ser till att få två omärkta samarbeten (gratis eller rabatt) på 2 dagar var. Så

  Ok, säkert as-ointressant för de flesta men äntligen fattade jag detta bisarra beteende om att plötsligt byta hotell mitt i en resa. Känner mig nöjd nu.

  Svara

   Tycker din spaning är värd mer uppmärksamhet.
   Tror nämligen du slog huvudet på spiken där!

   Svara

   Kan tänka mig byta om jag ska utforska olika delar av staden så att det är smidigt att t.ex. gå tillbaka till hotellet och byta om före middag. Skulle dock inte packa upp allt och skulle inte byta mellan hotell some ligger nära varandra.

   Svara

  Är hon inte lite lik Vera Farmiga? Eller yrar jag nu? 😁

  Svara

   Ja det är hon verkligen!

   Svara

  Scrollade förbi lite snabbt, trodde det var Blondinbella. En lite mindre fluffig (håret alltså) variant av IL..?

  Svara

  Hon utlovade i en kommentar på sin blogg att hon skulle skriva om sin förlossningsdepression och hur jobbigt det var för henne den första tiden som mamma. Hon skrev lite om sin amningsångest i bloggen när det begav sig (anledningen till att hon inte kunde amma) och jag hoppas hon skriver mer om detta i boken. Ett SÅ VIKTIGT ämne att våga prata högt om!! Speciellt i dessa tider bland alla perfekta Instagram-mammor är det lätt att känna sig värdelös som nybliven mamma för att man inte tycker allt är en dans på rosor.

  Svara

  Jag tänker mest på ”Min egen väg” hon har väl gått precis den normalaste vägen man kan vandra. Cis kvinna, ätstörd, bor centralt, prestationsångest, barn i ”rätt ålder”, gift. Hon har ju levt enligt samhället alla regler i prick rätt ordning. Boken kunde lika gärna heta, Den vägen majoriteten vandrar! Snark!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.