Kommer Blondinbella åka på en ”farewell-turné”?

Jag funderar på ifall Isabella skulle kunna be sina forna bästisar på Perfect Day Media om råd för hur man utvecklar den ultimata avskedsturnén?
Hannah och Amanda drog ju land och rike runt med sin podd för att säga hej då till fänzen, för att lite senare återlansera podden och fortsätta som att ingenting hänt.
Och förlåt en skribent för ett visst tvivel, men att Isabella kommer sluta ge svenska intervjuer är en sak och det löftet kanske hon kommer kunna hålla, men att sluta kontakta media och plantera sina storys – i bland annat Breakit, Expressen och DN (som hon har ett betalt samarbete med) kommer aldrig ske.
Det är jag beredd att slå vad om till och med, med min högra hand, mitt skägg och min hatt som insats.

Utan svensk media kommer Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och hennes blogg försvinna och den inkomsten tror jag inte hon klarar sig utan.
Vad tror ni?

Utan sin blogg kommer hon inte kunna få sådana här ”båtsamarbeten” att göra smygreklam för, så hur ska det gå?

KLICKA HÄR!

234 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror inte hon är så dum att hon inte skulle tänkt igenom detta.
  Jag tror att det finns en stor chans till att hon lyckas. Hon har ju verkligen bredat sitt nätverk vilket är egentligen vad som behövs för att lyckas.

  Lyckas man i USA, ja, då spelar det nog inte så stor roll vad vi i Sverige tycker om henne…

  Svara

   I’ll make a brand new start of it in old New York
   If I can make it there, I’ll make it anywhere
   It’s up to you, New York, New York
   (”Theme from New York, New York” , 1980)

   Svara

    Night and Day, 1977. Liza.

    Svara

   Men vad är det hon ska göra? Jag förstår i ärlighetens namn inte vad det är. Berätta för folk i Usa hur man instagrammar?
   Någon som förstår?
   Och vad händer med hennes skönhetsföretag? Har hon sagt något om det och framtiden med det? Ställs inga frågor om det till henne av någon alls?
   Så många frågor.

   Svara

    Ska hon inte få folk att flyga mer? Uber fast flygplan, eller vad var det hon pratade om?

    Svara

     Det är ju bara SÅ fel i tiden. Flygskammen föddes här men sprider ju sig redan som en löpeld 😑

     Svara

      Fast hon verkar ju inte bry sig

      Svara

       Jag vill att det går bra för unga kvinnor och svenskar i världen men det här kan jag inte stötta pga klimatskäl. Kan hon inte kläcka någon annan idé.

       Svara

       Det är väl ingen Höginkomttagare som bryr sig OM det, eller är det de??

       Svara

      Kom igen. Bara för att någon hittar på en lögn så är ju lögnen inte sann. Flygskam är en svensk grej som Bella sade… Jag bor i Finland, här är flygskam också vanligt. Jag har en vän från Estland, där är också flygskam vanligt..

      Bara för att Bella säger att det är en svensk grej så är det inte det…
      Den är utbredd och har varit länge.

      Svara

       Nja, den har sitt fäste här helt oavsett vad BB sagt och tyckt. Den har inte nått samma nivåer på kontinenten och i Usa som här. Däremot kommer den alldeles garanterat att göra det!

       Svara

        Välkommen hit!!!! 🙂

        Svara

         Det är så roligt att du kallar dig skribent för att sen direkt skriva ”i bland annat”.

         Du har verkligen språkkunskaper på 5årings nivå.

         Svara

         Vem är F?

         Nyfiken. 😊

         Svara

       Tycker det är intressant det här med flygskam. Jag har känt det själv, efter att ha sett kommentarer hos influencers och känt skam. Trots att ingen skrivit till mig, men då jag flyger mycket i jobb.
       Men sen tittar jag på Facebook och instagram på bekanta och nära vänner och alla reser. Alla lägger upp bilder från sina resor, speciellt nu när det varit många röda dagar har folk rest. Så jag undrar hur många det är som egentligen känner skammen? Har flygresorna börjat minska än?

       Svara

   Det känns som att det är något som vi inte vet. För ingen kan väl vara så dum att blåsa upp ett sånt här spektakel utan att vara säker på att lyckas. Jag tvivlar att det går vägen men om hon lyckas är det imponerande. Vi får väl se vad som händer men jag följer det hela med fascination för allt är så märkligt.

   Svara

    Jag undrar också vad hon kan som usa inte kan? Hon har så lite följare att det är skrattretande! Det visar väl mer att hon kanske inte är så jätteduktig att växa på sociala medier… eller?

    Ps. Med lite följare menar jag förstås om man sätter det i perspektiv och jämför med andra influencers i Sverige och usa.

    Svara

     Fast det är ganska mycket följare, närmre en halv miljon följare är ganska mycket om man jämför med andra i europa och usa, om man bortser från stora popstjärnor och Kardashians som har miljoner, men annars är det ganska mycket jämfört med andra. De ska ju driva en Agency, ett investmentbolag är det ju så det handlar väl om investeringar men även konsulting och marknadsföring gissar jag.

     Svara

      En halv miljon är ingenting. Jag känner folk som har över en miljon följare på Twitter som du garanterat aldrig hört talas om…

      Svara

       oj, här ser vi att någon inte riktigt har koll på influencers i USA. Hört talas om Lele Pons, Twan, Hannah Stocking m.m? Dom har alla över 10m följare var så Bellas halva mille är lite skrattretande här ;P

       Svara

        Eller hur. Lever folk på bara svenska sidor eller vad? Tror att Schulmans och Blondinbella är världskändisar?😉 En halv miljon är en försvinnande liten siffra faktiskt, om man ska bli nåt namn ”i världen” dvs utanför Sverige.

        Svara

    Hon har nog hittat nån rik person med goda kontakter som hjälper henne i Us of A kanske?

    Svara

     Det har hon ju. Ryktet säger att hon dejtar en fastighetsmagnat

     Svara

   Hon är så definitiv i sina beslut. Om något år eller så kommer är hon tillbaka i det svenska medielandskapet igen. Eller nej, förlåt. 8 månader är det ju som gäller. Så i februari 2020 lär hon vara tillbaka.

   Svara

  Jag följer inte Bella, så undrar varför hon ska säga hej då till svensk media? Ska hon sälja sin del i Löwengrip? Flytta till USA? Förstår inte varför annars.

  Svara

   Skulle tro att hon känner att hon blivit så illa cititerad och vinklad i media och intervjuer på senare tid så att hon är trött på det. Sen är det väl så att hon ska lägga sin tid på att lansera och etablera bolag i USA. Nej tror inte hon ska sälja sin del i Löwengrip utan jobba på att etablera det globalt, och jobba med det när hon är i Sverige. Hon flyttar inte helt, ännu iaf, hon kommer vara i New york på typ halvtid.

   Svara

    Hon säger hemska saker och har gjort vissa hemska saker utan att granskas i många år. Nu granskas hon och då ”vinklas” det. Stackarn 😂

    Svara

     Hon får inte ens flyga privatjet som hon vill utan att få kritik.
     Synd om Bella.
     Bättre att då flytta till ett land utan klimatparanoja där man uppskattar skrytiga och nyrika människor 🙂

     Svara

      Fast hon får kritik vad hon är gör och hur hon än gör, spelar ingen roll vad det än gäller, allt vinklas och det är fel på allt hon gör och säger så det där med att värna om miljön som en del låtsas är bara bullshit för samma personer går ju även in för att håna hennes utseende, klaga på inredning, på hennes hus, hennes kläder och hår… Här är det fel på precis allt Bella gör och allt vänds till fel. Hon kan inte göra något rätt, och gör hon något rätt och bra så blir ilskan ännu större här och då ska det smutskastas och hånas än värre. Har hon flyt och framgång och syns i media så blir ilskan större här och det ska smutskastas och hånas till leda.

      Svara

       Finns ju en anledning till att folk ogillar henne. Och det är inte för att hon är en så fin människa att vi andra är avundsjuka… 🤷‍♀️

       Hon lever ett liv ingen av oss vill ha (nåja, medger att jag gärna tagit delar av det, men inte det ytliga vilket är typ den hon är) men lyfter det som om hon är lite bättre. Lite finare. Klassresan från slummen.🤦‍♀️ Self made.

       Lögner och överdrifter sedan dag 1 som kanske var charmigt (eller nä…) som 14åring men nu som vuxen kvinna bara är löjligt. Noll trovärdighet. Noll självinsikt trots sina ”personliga” (strategiska) inlägg där hon låtsas gå sig själv på djupet typ. Ena dagen är hon en typisk människa som bara gasar och inte känner av såna saker som jetlag som vi vanliga dödliga – nästa dag är hon helt slut och äter medicin för sömnen och kan inte fungera för att jetlaggen påverkar henne så. Alltid extremer och säkra uttalanden – NOLL ödmjukhet.

       Hon förtjänar varje hårt ord hon får. Utom möjligtvis rena påhopp om hennes utseende, det är onödigt. Produkterna ja, hennes näsa osv nej. Tycker jag.

       Svara

     Ja det mesta hon säger vinklas och vrids här, och även i media vrids det. Vet inte om hon bryr sig dock men det är ganska sjukt tycker jag, jag själv hade inte stått ut med det, hade direkt velat försvara mig och rätta till.

     Svara

      Ja… ja jag undrar vilken bild jag hade haft av Bella om jag inte börjat läsa denna blogg..
      Förmodligen inte märkt så mycket av henne, för det gjorde jag aldrig innan. Har aldrig följt henne. Nu efter att ha läst här inne har jag varit på he bes IG lite grann och kikat, allt könskaraktär så fake… undrar om man bara blivit färgad av alla kommentarer här inne eller om man genomskådat det ändå

      Svara

       Könskaraktär? 😂 (autocorrecthumor 😉)

       Svara

        Nej, varför tror du det 😂

        Svara

       Nå jag googlade skrivit efter andra som inte gillade Blondinbella, och hamnade på så vis här. Hade aldrig hört talas om bloggbevakning.se före det. Så jag har inte påverkats av det, och tror nog det är många fler med mig som gått den vägen. Dvs inte påverkats av denna blogg utan söker mest medhåll genom att läsa här, i åsikter vi redan har.

       Svara

        Googlade *aktivt* Skulle det vara

        Svara

    ”Skulle tro att hon känner att hon blivit så illa cititerad och vinklad i media och intervjuer på senare tid så att hon är trött på det.”

    Gud så naiv du är! Bella har aldrig klagat på att bli felciterad.

    Hon är inte populär i Sverige och är desperat att lyckas i USA. Att hon slutar göra intervjuer med svensk media är egentligen för att hon inte har något nytt att komma med och hon slipper att stå för sina lögner och prata om eventuella misslyckande.

    Svara

     Yes, tror att hon är bränd här pga flera fejlande företag och dåliga pr-beslut (privatjetföljetången, Hajen-gate, maskrosplanterandet, byggandet av i tiden helt fel image med värderingar som inte funkar i Norden osv). Bloggen är väl det enda som funkar riktigt bra och hon vill nog göra mer än så.
     Finns ju flera svenskar som lyckats i Usa men de har jobbat väldigt hårt med ”riktiga” jobb, slitit och långsamt och på egen hand byggt upp stabila företag som de fortfarande i allra högsta grad är verksamma inom. Ska bli intressant att följa hur det går för BB. Hon har väl alltid haft en businesspartner, förutom med bloggen?

     Svara

     Hon flyttar ju inte! Hon har ju livlinan kvar här i odd och barnen! Hon ska starta upp ett företag som varit att från att flyga jet till att hjälpa Filmproducenter till att idka välgörenhet
     Så det är verkligen jättemärkligt att hon ska klara sig utan bloggen/ hennes jobb! Kan det vara för att Simon slutade att det gick åt pipsvängen med hajen samt att det inte blev några business med stordalen! Det var väl hon som tackade nej till förlagsbranschen! USA:
     Är ett väldigt konservativt land! Jag tror inte heller att det blir särskilt långvarigt jag upplever mera som att hon tävlar mot någon eller mot sig själv! Vet inte det känns väldigt dubbelt allting hon gör

     Som instagram ikväll
     Båttur och tjejmiddag samtidigt
     Några skriver och försvarar Isabella!
     Jag har bara följt henne sedan slutet av förra året! När jag i början ifråga satte
     Fick jag höra både det ena och det andra! Jag blev också kontaktad av någon som kallade sig Astrids dotter!?
     Man trodde till exempel att jag jobbade på IKEA! Frågade om jag ville jobba för Löwengrip! Kommentarer om min ålder etc! Så det som ifrågasätter henne blir själva ifrågasatta! Jag vill vara anonym!

     Svara

    Va? Hon har skämt ut sig 🙂 Thats why

    Svara

     Eller hur! Sen kommer väl hennes samarbeten med Expressen och DN (?) inte förlängas heller, för det måste ju betyda slutet för dessa samarbeten om hon inte ger fler intervjuer.

     Svara

   Jag tror hon vill ducka frågor om kommande konkurser. Stoppa huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Då är det smart att hålla sig borta från de kan tänkas ställa frågor.

   Svara

  Heja Bella 👍🏻

  Svara

  Ska barnen pendla mellan USA och Sverige?

  Svara

   Det verkar som att hon iaf tror det men hon glömmer skollagen om ett år och att barnen har en far som har medbestämmande. Tvivlar på att ngn vill att sina barn ska pendla och jetlaga varannan vecka med tanke på hur det faktiskt påverkar en på lång sikt. Men samtidigt så är ju det upp till de att lösa😊

   Svara

    Gillis börjar F-klass och den har skolplikt det ändrades förra året så från och medbi höst blir det inget resande med honom.

    Svara

     Heja Gillis! Skönt för honom.

     Svara

     Men Gillis verkar föredra att umgås och bo hos pappa Odd.

     Svara

    Hur verkar det som att hon tror det, hon har ju skrivit att hon ska vara i NY på barnens pappaveckor? Hon ska alltså inte flytta över barnen, men de kommer såklart att få åka dit ibland. Så nej det tycker jag inte det verkar som att hon tror eller att hon glömmer någon skollag.

    Svara

     Hon har sagt att barnen ska vara där med.

     Svara

      Men visst det kan ju gälla helger osv.

      Svara

      Lov och helger är det fritt fram att åka var man vill.

      Bella har bara skrivit att hon ska vara halvtid i NYC, alltså de veckor hon inte har barnen.

      Svara

       Ska hon resa till USA varannan vecka året runt? Jeeeesus!
       Vem pallar med det i längden?
       Tror tyvärr att tiden med barnen kommer bli glesare och glesare

       Svara

     Ja precis! Hon flyttar till NY på halvtid så varannan vecka har hon barnen i Sverige.

     Svara

      Det blir säkert ändring på det också.
      Bella kommer knappast att ha möjlighet att vara varannan vecka i USA och varannan i Sverige.
      I USA har man inte så stor förståelse för att någon över huvud taget anpassar sitt arbete till barnen.

      Svara

       Min tanke går att det är det här som rykten om att Odd ska ha ensam vårdnad kommer från. Det blir tufft att ha delad vårdnad när ena föräldern befinner sig utomlands 26 veckor om året. Därav tror jag att Odd får ensam vårdnad pga praktiska skäl helt enkelt. Sen om däremot blir en förälder som kommer att befinna sig i utlandet mer och mer och därför bli en förälder som ser sina barn på lov och heöger, ja det återstår ju att se. Skulle jag bli förvånad? Nej.

       Svara

        Du kan ha rätt. Hon sa något kryptiskt i en insta-live (den där hon satt i bilen mellan Landvetter och Göteborg) om förändring för G i höst ”bara för att han börjar skolan”.

        Svara

       Har man så stor förståelse för att någon åker in och it ur landet på det viset hur mycket som helst?

       🤔

       Svara

      Även den som kan antas komma att regelmässigt tillbringa sin dygnsvila både inom och utom landet ska folkbokföras om han eller hon med hänsyn till samtliga omständigheter får anses ha sin egentliga hemvist här.

      Snälla Skatteverket låt henne inte skattemässigt utflytta till USA om hon här i Sverige med sina barn varannan vecka

      Svara

       Det kommer de inte att göra. Minderåriga barn i Sverige räknas som väsentlig anknytning.

       Tror att ”flytten” till USA är en del i strategin att få det att framstå som att avveckling av bolagen i Sverige var ett val, när de i själva verket inte kan bära sig.

       Svara

       Hon kan få den trevliga effekten att hon inte kan anses som boende här och därför förlorar förmånerna med tex försäkringskassan, samtidigt som hon pga sin anknytning hit måste skatta här (och i USA). Men, så kan det ju gå om man inte håller koll!

       Svara

      Även den som kan antas komma att regelmässigt tillbringa sin dygnsvila både inom och utom landet ska folkbokföras om han eller hon med hänsyn till samtliga omständigheter får anses ha sin egentliga hemvist här.

      Snälla Skatteverket låt henne inte skattemässigt utflytta till USA om hon är i Sverige varannan vecka

      Svara

       Ekar det?

       Svara

      En annan hade ju inte ens övervägt att flytta till en annan stad i Sverige vid skilsmässa, att ens överväga att bo halvtid i USA är ju helt absurt egentligen 😱

      Svara

       Fast Isabella är inte en vanlig dödlig, hon har ju super powers. 😉

       Svara

   Hon skrev på sin blogg att hon ville ha tips på vad hon skulle prata om i sitt sommarprat. Så jag skrev:
   ”Du växte upp med skilda föräldrar och ville därför att dina barn skulle växa upp i en ”hel” familj. Tyvärr blir livet inte alltid som man tänkt sig. Prata gärna om hur gör du för att det ska blir så bra som möjligt för dina barn (jämfört med din egen uppväxt)? – och då menar jag relation till barnen och inte ”att skaffa ett hemmateam”. Hur gör du för att vara en närvarande mamma trots stora fysiska avstånd med alla resor?”

   Jag tycker inte att jag skrivit nått stötande eller otrevligt där. Ändå blir kommentaren inte godkänd? Förstår inte varför… Vill gärna veta hur hon tänker kring mödraskapet och ett liv utomlands. Hon säger ju själv att hon är världen bästa mamma, så det borde inte vara så känsligt?

   Svara

    Men allt blir ju inte godkänt här heller. Du får väl titta igen, det kan ta timmar innan kommentarerna godkänts och gått fram och visas. Kan ju kanske hända att hon missar några också, särskilt när det är så många, själv skrev jag en som svar där som inte gått fram, och det var inget otrevligt eller negativt mot henne tvärtom. Har sett andra bloggare som skrivit att kommentarer kan försvinna och direkt hamna i skräp av misstag och där kanske hon missar att kolla.

    Svara

     Senare kommentarer har gått igenom..

     Svara

     Ja jag blir aldrig godkänd om jag skriver nåt som är minsta ifrågasättande (inte elakt eller med personangrepp dvs). Men när jag skickar typ kram du är en förebild hjärta hjärta hjärta så publiceras det… Och hört jättemånga liknande historier här, så nog gallras det rätt ovanligt hårt hos Blondinbella.

     Svara

    Din kommentar till IL kanske har publicerats nu några timmar senare😊.
    Om inte,då innehöll antagligen dina förslag/frågor ämnen IL inte fokuserar på.
    Att reflektera över sin egen barndom för att skapa ett bättre läge för sina egna små tror jag är svårt när man är väldigt självupptagen.

    Jag uppfattar också att det du skrev varken var stötande eller otrevligt.

    Svara

  Vad är det hon ska göra i USA?

  Svara

   Jobba med sin ”agency” 😂

   Svara

    ”Jobba” med sin ”agency” 😉

    Svara

   Ta steget från rikspajas i Sverige till världarnas internationella pajas ☺

   Svara

   Det måste vara något hon ej avslöjat än.

   Varför ta jättelån för att köpa ett jättehus som ska stå tomt varannan vecka? Bella verkar ta många beslut ogrundat och plötsligt.

   Svara

    Fattar faktiskt ingenting av hennes beslut senaste året. Förstår inte hur det går ihop ekonomiskt och förstår inte alls varför hon slår på stora trumman om svensk media och beskriver det så dramatiskt på stories tex.

    Svara

     Nej eller hur?! Fattar noll. Varför denna grej om svenska medier, är det nåt någon har på henne som hon tror ska komma ut och hon därför gör sig okontaktbar här i Sverige? Lite ”🙈🙉🙊 ”

     Annars vet jag inte vad det gäller. För som ni ovan skrev… VAD sjutton är det ens Blondinbella gör?! Mer än skriver blogg och leker affärskvinna? Tror ju inte Löwengripprodukterna går så bra internationellt att hon ska leva på sin deo liksom.

     Svara

    ”Bella verkar ta många beslut ogrundat och plötsligt.”, det kallas ADHD.

    Svara

  Hur vet du att båten är ett samarbete? 🙂

  Svara

   För att hennes hus la ut det som ett samarbete

   Svara

    Okej,då förstår jag!
    Men måste man märka ut att det är ett samarbete varje gång man tar en bild/video på båten i detta fallet?
    Om hon åker med den och filmar det måste det då stå att det är ett samarbete? 🙂

    Svara

     Ja det måste hon.

     Svara

     Nej måste hon inte.

     Svara

      Jo, det måste hon.

      Svara

       Nej det måste de inte, hon får inte betalt varje gång hon visar båten liksom. Det är spons, som ett lån och inget hon får betalt för antar jag. Inte sett att andra som sponsrats med båtar och bilar skriver samarbete så fort den visas på bild eller film.

       Svara

        Jo det får hon. I form av en klumpsumma. Hon ska markera.

        Svara

     Självklart måste hon märka ut att det är ett samarbete när hon lägger ut en bild på båten och hashtaggar företaget.

     Svara

      hashtaggar företag i bilder gör folk hela tiden, finns andra bloggare/influencers som gör det mer än Bella. Menar du att de måste skriva samarbete så fort de skriver en hashtagg? Vissa gör mycket smygreklam betydligt mer än Bella. Och hashtaggar behöver inte alltid betyda samarbete. Även fast hennes båt är spons så behöver hon inte skriva reklam el samarbete så fort den syns. Måste Bianca eller Läckberg också reklammärka så fort de hashtaggar, de gör det hela tiden? De visar sina hem som renoverats i samarbete, måste de reklammärka så fort de är hemma och filmar då? Skriver Isabella ett reklaminlägg om båten så reklammärker hon med all säkerhet.

      Svara

       Men sluta skriva om saker du inte har en aning om.
       Samarbete kräver skriftlig info varenda gång. Punkt slut.

       Svara

       ”gör folk hela tiden”, bara för att folk gör saker hela tiden betyder inte det att det är rätt.

       Svara

     Om det är ett samarbete hon gör, självklart!

     Svara

      Satt ekorrn i granen?
      Är påven katolik?
      Har Bella en sponsrad båt?

      Svara

       Åh en lustigkurre 😂

       Svara

    Hennes hus la ut det som ett samarbete 😂 världen idag alltså 🙈

    Svara

     Och 63 likes på den.

     Svara

      Slog en like på den, imponerande med ett hus som tar egna initiativ😂

      Svara

       Menar inget illa🙇, älskar fel- och särskrivningar.
       På krogen en gång sms:ade en kompis:”Hur har du det?”
       Mitt svar:”Jag har jättekuk(-kul)”. Skyller på autokorrekt men det var nog vinfingrar.

       Svara

        Fast just det där om huset var ingen felskrivning. 😊 Hennes hus HAR en egen insta-sida!!!! The Löwengrip House.

        Svara

     Man kan ju inte ha koll på allting? Därför man frågar om det är ett samarbete eller inte!

     Svara

      Hen ovan syftade nog bara på hur absurt det är att hennes HUS lägger ut samarbeten.

      Mitt kylskåp postade en selfie från festen i helgen liksom.

      Svara

  Ut mitt perspektiv är sommar i P1 hennes genombrott i svensk media. Det ger en stämpel att hon är intressant för en bredare grupp. Det är utifrån sin berättelse i det programmet hon har möjlighet att bygga nya följargrupper som hon anpassar bloggen efter.

  Svara

   Tog henne 12 år att få, Bianca 1..

   Svara

    Men Bianca kommer från en känd familj så har fått mycket gratis där. Isabella har byggt upp allt från noll.

    Svara

   Haha, nej. Hon befinner sig i fritt fall och det är bara gammelmedia som inte fattat galoppen utan tycker att de är „aktuella“ som har med henne.

   Svara

    Även om man är i fritt fall kan man vara medialt intressant

    Svara

    Det är väl max 200 losers här inne som hånar henne? Resten tycker väl att hon är rätt aktuell och har nått?

    Svara

     Resten finns inte. Ingen vet typ vem Blondinbella är.

     Svara

   Det tog hemskt lång tid och många många både sommar och vintertalare innan det var hennes tur att få ett så kallat genombrott i så fall. Det är på grund av hajen och det som hände runt om som gör att ”folk” vill veta mer.
   Finns en anledning till att det skrivs om henne på div nöjessidor och inte i så många andra sammanhang.

   Svara

    Hade jag inte läst den här bloggen hade jag inte haft en aning om vad Bella gör. Så är det nog för väldigt många. Det är bara här Bella är väldigt omskriven.

    Svara

   Bara att hon på sin blogg frågar vad folk vill att hon pratar om. Allt för att folk ska kommentera och sedan se om det blir publicerat. Dessutom kommer man att lyssna på hennes sommar-svammel för att höra om hon tog upp något av det man ville ta upp. Manuset är klart, producenten sagt OK, tror ingenting påverkas av att någon ber henne ta upp något. När Bert Karlsson pratade fick han inte säga allt han ville, skulle vara kul att veta om Bellan har restriktioner av P1.

   Svara

    👆👏

    Svara

  Men snälla… varför så arg och ilsken? Varför skulle hennes blogg försvinna utan svenska media, den ska ju finnas kvar. Det är ju tur för dig och viss media att Isabella finns så ni tjänar pengar genom henne 😉 Varför skulle hon göra avskedsturné? Så töntigt skrivet. Varför detta hat mot Isabella? Förlåt men du framstår som lite galen och avundsjuk faktiskt.

  Nu kommer det komma massa stollis, stick härifrån om det inte passar, vad gör du här osv jag vet, bring it on.. eller låt det va.

  Svara

   Hahahaha alltså alltid är det någon som ska kommentera detta.
   ”Du är besatt. Du är galen. Du är sjuk i huvet. Du är avundsjuk” bla bla bla buufuckinhuu. Cry me a river

   Svara

    ”OH LORD NO!! EN SOM INTE HATAR!!!! Måste genast skriva någonting så att personen hajjar…” *skriver frenetiskt*

    Svara

     🍑👅

     Svara

   Du har rätt man borde sluta ge uppmärksamhet till mediakåta Bella.

   Svara

  Brukar ens de största av de största stjärnorna proklamera att de slutar ge intervjuer i sina hemländer? Och brukar vårt lands största stjärnor ha eget entourage med bl a MUA vart de än åker (även på privat semester)? Och om de gör/har det, är det något de offentligt skulle kungöra/skryta om?
  Vad pysslar människan med? Förstår hon inte hur löjeväckande det blir?

  Svara

   Precis, det här är som när folk basunerar ut att de ska lämna Facebook och alla vet att de kommer tillbaka inom ett år 😂

   Svara

    En vecka menar du?

    Svara

     Efter helgen….

     Svara

   Brukar andra få lika mycket uppmärksamhet och bli lika omtalade och omdiskuterade som Bella? Hon brukar dock inte ha MUA på privat semester, där har du fel, veckorna i Frankrike i sommar innefattar ju även en del jobb, möten och event skulle jag tro och att det är till det hon vill ha MUA. De flesta andra har också MUA när de ska fotas för jobb eller gå på galor och event, faktiskt.

   Svara

    Jo men de känner sig inte tvungna att tala om att de har en 5 gånger i veckan.

    Svara

   Ha, ha! Gillar ditt nick! Används säkert mycket i Märsta …

   Svara

    Tack! Mitt nick känns helt rätt! Men oförskämt att anta att det används mycket i Märsta. Eller var det Sigtuna? 😉

    Svara

     Skrattar högt!

     Svara

  vilken storhetsvansinne tjejen har. Vaddå hejdå till svensk media? Inte end Zlatan säger så

  Svara

   Nevermind. Kallas PR-trick.

   Svara

   Men. Jämför inte Zlatan med henne.

   Mvh Zlatans största fan😍

   Svara

  Hon anar väl att hon kommer att bli mer och mer granskad

  Svara

  Jag antar att det inte finns någon hotbild (har aldrig trott på det) mot Bella längre.

  Ska bli intressant att se om hon har en livvakt med sig till Almedalen som hon hade förra året. (Kanske ger någon i content-teamet en idé nu eftersom att Bella har rört sig fritt i Sverige ett bra tag nu.)

  Svara

   Klart att Bella kommer att ha personskydd i Almedalen.
   Det är antalet livvakter som avgör om man är betydelsefull i Almedalen eller inte. Man bör ha minst två med sig när man lallar runt på gatorna i Visby.
   Jag sätter gärna en slant på att Bella kommer att ha livvakt/er i Almedalen vare sig hon behöver eller inte 🙂

   Svara

  IL = Sveriges nya Alice Timander. (Ingen under 50 vet vem jag talar om …)

  Svara

   Jag är 37, och jag vet 😉

   Svara

   Men skillnaden att Alice faktiskt hade en utbildning 😉

   Svara

    Jag var på en krog en gång och Alice T kom in med sällskap.
    ”Ett ögonblick” sa hovmästaren och bad de vänta 5 min eftersom
    det inte fanns något ledigt bor. ”Men jag är Tandläkare!” skrek Alice.
    Obehaglig tant som såg sig förmer utan att bara det . Som Bella.

    Svara

   Jag med!

   Svara

   Jag är 25 och jag känner till Alice Timander. Premiärlejonet nummer ett!

   Svara

   Haha va? Klart man vet vem det är! Jag är 39 och vet! Gått i skolan… 🙄🤪😆

   Svara

  Kan tycka det är respektlöst mot svensk media som lyft henne under alla år att göra den typ utav uttalande.

  Men så vet vi att hon alltid gör uttalanden som skapar rubriker och att allt hon säger är uttänkt och har ett syfte.
  Svensk media skriver om henne oavsett hon ger intervjuer eller inte.

  Svara

   Ja, Bella har haft väldig hjälp av media och hon skryter också med hur hon manipulerar media och de ”journalister” som intervjuar henne. Nu är hon väl sur för att det blivit negativa skriverier även i media som tidigare slukat hennes överdrifter och halvsanningar med hull och hår. Kanske är inte all publicitet av godo egentligen?

   Svara

  Svara

   Tusen av 400 000 följare är mindre än 1 procent, ingen lämnar henne statistiskt sett. Säger ingenting.

   Svara

    Hennes köpta läsare lämnar henne knappast….

    Svara

     Jo, instagram går in och rensar dem då och då eftersom det bryter mot deras regler.

     Svara

    Jo, det säger rätt mycket att ha röda siffror. Typ ingen ”normal” influencer har det, de flesta har konstant tillväxt. Kolla Janni Delér.

    Svara

  Kan det inte vara så att hon vill göra den här ”flytten” av skattemässiga skäl? Att kunna hävda att hon inte riktar sig mot en svensk publik och därför inte ska behöva skatta enligt svensk lag på saker som har med bloggen att göra?

  Svara

   Förvånar mig inte då hon gör allt för pengar.

   Svara

   Även den som kan antas komma att regelmässigt tillbringa sin dygnsvila både inom och utom landet ska folkbokföras om han eller hon med hänsyn till samtliga omständigheter får anses ha sin egentliga hemvist här.

   Svara

   Jag tror inte att det är så enkelt.

   Hon kommer väl fortsätta att göra samarbeten med svenska företag? Då gäller nog samma regler.

   Svara

  Hon kommer fortfarande vara skatteskriven i Sverige, så den granskningen kommer hon inte undan.

  Svara

   Eller så är det det hon försöker komma undan?

   Svara

   Bella kommer att anses ha väsentlig anknytning till Sverige eftersom hon har minderåriga barn här, har företag här och än så länge äger permanentbostad. Hon kommer därför att anses som obegränsat skattskyldig i Sverige.
   Under fem år från utflyttningen anses man ha skattemässig hemvist i Sverige om man inte kan bevisa att man saknar väsentlig anknytning. Och det kommer att bli svårt i detta fall.
   Men det är inte alls säkert att Bella har några planer för närvarande på att flytta ut från Sverige. Verkar som hon tänker sig att pendla till USA och jobba för ett företag hon startar (hennes ”agency”). Det blir snarare ett visumproblem för henne.
   Det hon tjänar i USA ska beskattas i Sverige så länge som hon är obegränsat skattskyldig här. So fun 🙂

   Svara

  Hennes Ig storie igår kl 13.38t
  They are best Kaffe och cola. Assistenten kommer till henne med kaffe aoch coca cola. Människan kan inte ens säga they are the best caffe and coca cola. 🤣🤣🤣 hennes engelska är på årskurs 1 nivå. 😁😂

  Svara

   Eh va? Hon pratar ju svenska och säger ”Du är bäst, kaffe och cola”.

   Svara

    Lyssna en gång till. 😉

    Svara

   Kaffe heter coffee på engelska.

   Svara

   ”caffe”

   Svara

   Fullkomligt älskar folk som ska tillrättavisa och själva stavar fel 😍

   Svara

  *Edit coffe ☕

  Svara

   *coffee & coke 😉

   Svara

   Fullkomligt älskar folk som ska tillrättavisa andra och sedan själva skriver fel och även den egna rättningen blir fel 😍

   Svara

    Bra, då vet vi.

    Svara

  Min gissning är att hon gör en exit när som helst och säljer sin del i kosmetikaföretaget och sen skapar ”sin egen fond” för pengarna.

  Svara

   Vem skulle vilja köpa och till vilket pris?

   Svara

    Ingen. Det blir en pyspunka den här gången.

    Svara

    Bella och Pingis skulle ha dumpat Löwengrip Beauty för ett år sedan. Då kunde de fått en hyfsad slant.
    Nu när omsättningen går dåligt och nya serien floppat så blir det svårt att sälja och få bra betalt

    Svara

     Kan hon redan ha sålt utan att vi vet? Inte ett ord om detta företag, bara Pingis som lägger ut mängder av reklam…

     Svara

      Går det attkolla upp hos SV? Ny styrelse, firmatecknare osv skulle väl synas,även hos allabolag.se?

      Svara

     När skincity lade upp en bild på IL så blev det lamaskri i kommentarsfälten 😂

     Hennes skitprodukter hos Skincity back fired fullständigt !!!

     Svara

  Jag tror hon kör en ”Michael Jackson/Beyonce” alltså inte prata med medier för att skapa mystik. Sen att hon är en nobody ska jag inte ta upp.

  Svara

  Kenzas senaste bild har 115.000 likes medan bllndinbella får typ 4-5000 per bild. Hur kan hon ens påstå att hon är störst i norra Europa? Vad är det för skev verklighetsuppfattning?

  Svara

   Störst bloggplattform inte störst instagramkonto! Hon har kanske inte störst blogg just nu men en av de största.

   Svara

    Då säger man ”en av de största” och inte största.

    Svara

  Hon är för stor och mäktig för ett sådant här litet land som Sverige. Det är därför hon drar.

  Svara

  Vidrigt 😡

  Svara

  Jag förstår inte ens vad hon håller på med. Varför ska hon aldrig göra något medialt i Sverige längre? Visst att hon kanske tänkt fokusera främst på USA men det ena utesluter väl inte det andra? Hon kommer ju fortfarande bo i Sverige – iallafall på halvtid?

  Svara

  Jag såg nyss på Bella stories att Gabrielle Löwengrip har återuppstått från de döda.
  Hon har i alla fall en mer levande ansiktsfärg nu. Hur fötterna ser ut vet jag dock inte 🙂
  Ska bli spännande att se om Gabrielle kan hålla sig från de förbjudna preparaten nu.

  Svara

  Men att hon inte ens kan skriva ihop vad hon skall prata hålla sitt tal om utan på sitt strategiska sätt ber sin lojala följar skara om hjälp. För att få upp antal kommentarer ?

  Svara

   Men, programmen är väl inspelade och klara. Dom sitter ju inte live och sommarpratar. Hon satt ju och skrev när hon ”råkade” outa det. Fattar inte vad hon håller på med.0

   Svara

    Jo en del sänder live

    Svara

     Nej.

     Svara

      Jo bla Sissela Kyle.

      Svara

      Sara Danius sände live förra sommaren.

      Svara

   Hennes sommarprat är säkert redan färdigskrivet. Inte första gången som Bella ställer frågor bara för att få trafik till bloggen 👎😡

   Svara

    Jag skrev det som en kommentar till hennes inlägg i morse, meeeen den godkändes aldrig 😂😂😂

    Svara

  Helt seriöst, vem tror hon att hon är? 😂

  Varför skulle inte svensk media vara viktigt för henne? Oavsett vart hon lever och verkar så är väl medialt intresse oavsett land bra? Eller är hon för fin? För vad då? Snacka om att utse sig själv till prinsessa och sen pissa på svenska följare, sponsorer och hela media. Hon i sig är absolut Inget, och med tanke på hur kortlivad en karriär i USA är så är hon ganska uppkäftig faktiskt. Om hon inte skall behöva krypa till korset i framtiden så kommer hon behöva leva i hittepåvärld resten av sitt liv.

  #skitaDärManÄter

  Svara

   Vadå vad menar du nu? Bella har väl inte sagt att svensk media inte är viktigt, nu verkar du ha missförstått helt. Hon pissar väl inte på följare, sponsorer eller media för att hon ska satsa på utlandet och inte kommer lägga tid på att göra intervjuer i Sverige och uppdrag i Sverige på en tid, det är nog inte för alltid. Ser inte att hon pissar på något eller några, många som pissar på henne här däremot.

   Svara

    Men snälla du….🙄🙄

    Svara

     Ärligt talat, lägg ner dina högstadiefasoner. Bara för att kommentaren ovan inte gärna ställer sig bakom den normativa mobben i det här flödet så behöver du väl inte vara dryg?

     Svara

  Man kan inte anmäla anonymt va?

  Svara

   Vågar du inte stå för dina åsikter?

   Svara

  Vi vet ju av erfarenhet att Bellas användning och förståelse av orden alltid och aldrig skiljer sig en del från resten av befolkningens. Vi får väl se vad som händer. The show must go on!

  Svara

   Jag har tänkt samma sak. Så många gånger hon gått ut med något definitivt och sedan ändrar hon åsikt och låtsas som att det regnar. Typ att fixa brösten, husmanskost vs ”plantbaserat”, etc. Jag har inga illusioner om att hon kommer att hålla dig borta från svensk media för gott. Eller ens ett år…

   Svara

    Det finns en gubbe i USA som heter
    Trump och han ljuger och ändrar
    sig ständigt.
    Bella har kopierat det.

    Svara

     Du behöver inte sträcka dig så långt!
     I Sverige har vi exakt sådana typer också!
     Stefan Löfven, Margot Wallström, stranhäll mfl 😂
     Trump håller iallafall det han lovar 💪🏼

     Svara

      😂

      Svara

      Hjälp..

      Svara

      Går bra med muren el? Skulle den inte vara klar nu?
      När ljög Löfven om vad?

      Svara

       Jepp, Trump är ju inte direkt känd för att hålla sina vallöften. Och för övrigt hur tappad får man vara som kvinna för att försvara ett tafsande kvinnohatande gubbslem som Trump..?

       Svara

  Vet ni vaaaad… Kan det vara så att hon räknar med även mer spekulationer och skriverier iom hon blir otillgänglig för media? Lite som att bli jagad av paparazzi i Usa?

  Svara

   Ingen som bryr sig. Det är alltid hon som har tagit kontakt med media, och skapat samarbeten. Det händer tillräckligt i underhållningsbranschen för att fylla upp med klickbart innehåll. Och i affärsvärlden skrattar folk åt henne, i den mån någon där ens vet vem hon är.

   Svara

  Hur kommer det sig att du så ofta och så gärna vill att ni anmäler Isabella för smygreklam, när det finns andra som gör betydligt mer smygreklam? Varför uppmanar du aldrig till att anmäla Läckberg, Myggan, Bianca eller Therese som alla gör mycket reklam och smygreklam. Har du sett Biancas stories och vloggar som är fulla med smygreklam, och det finns andra i mängder men de kommer undan. Det är så tydligt med ditt hat och hur du vill sänka Isabella, du verkligen kämpar med att smutskasta och sänka henne. Att du inte stör dig på andra som tjänar betydligt mer pengar på reklam som Bianca, Lundells osv. Märkligt.

  Svara

   Inget alls som hindrar dig att anmäla själv. Kom tillbaka när du gjort det.

   Svara

    Klart inget hindrar att anmäla själv, så lustig kommentar, frågan var ju varför hon inte uppmanar att anmäla andra. Det är mest IL hon uppmanar till att anmäla fastän det finns andra som gör mer smygreklam.

    Svara

     Det stämmer inte

     Svara

  Blondinbella är en illusionist.

  Vi som lever i verkligheten kommer aldrig förstå vad som försiggår i hennes illusion.
  Det är som att hon lagt sig i en sån där ”kista” som i filmen Avatar, och hamnat i något parallellt universum.
  Problemet här är väl att hon inte ligger där, och att detta inte är ett parallellt universum.
  Nej! Ännu bättre!
  Det här är filmen inception, där dom hoppar runt i drömmar.
  Hon är som Leos fru, som till slut blir galen… har tappat taget om vad som är verklighet och dröm.

  Svara

  Bella är som en cirkus- det är svårt att slita ögonen från alltihopa även fast jag logiskt förstår att jag borde.

  Svara

  Jag tror att det är någon extremt rik person som stöttar henne ekonomiskt.

  Svara

   Har också tänkt i de banorna, men då är följdfrågan – vad får den personen ut av det? Vad får han i gengäld? Ingen sprätter iväg stora belopp utan att förvänta sig något tillbaka.

   Svara

    Its called sex!
    Det är vad kvinnor i regel erbjuder!

    Svara

     Kan du iallafall ha ett nick med ett manligt namn? Man fattar liksom det iallafall, ”Cissi”.

     Svara

  Bella bella bella…. det bor nästan 330 Miljoner människor i USA – det är fan på gränsen att Zlatan får utrymme där borta, och då får han all exklusiv hjälp han kan få via sitt lag LA Galaxy. För att ta ett konkret exempel – de gånger Zlatan varit med i amerikanska tv-shows är det för att LA Galaxy och dess kontakter fixat detta för att bygga sitt varumärke kring honom i ett försök att få samma stjärnstatus i USA som han haft och har i Europa och resten av mer fotbollstokiga länder än USA.

  Youtubern ”Vitaly” har flera gånger gjort extrema saker och sist nu senast skickat in sin flickvän på fotbollsplanen under en Champions League final för PR. Det behövs något sjukt jävla extremt för att att amerikanarna ska bli intresserade. Precis som flera var inne på här har de noll förståelse för arbete/familj/semester och mellanmjölk.

  BELLA DU KOMMER ALDRIG NÅGONSIN LYCKAS DÄR BORTA.

  Svara

  Det finns inga svenska entreprenörer som siktar på att bli världsbäst och då samtidigt stänger dörren till Sverige – delvis hela Skandinavien kan väl antas.
  Hon drar en feting bara, menar då inte den man röker.

  Svara

  Artikeln i Aftonbladet med kommunikationsansvarig. Kan ingen seriös journalist bara ta UPP detta?!

  Svara

  Som helt eller delvis lyckas vill säga. Glömde tillägga det😏.

  Svara

  Nånting är det som händer med frk Löwengrip . Lämnar landet på deltid. Fullkomligt skiter i Sverige. Startar en stiftelse i USA ( smiter från skatterna i Sverige?) . Får världens chans att nå ut med sitt budskap ( sommarprat i SR) men tänker aldrig låta sig intervjuas efter det(?!). Bloggen bara på engelska ( ingen biggie trots allt) . Ska bli mycket intressant att se vad som händer framöver . Vet du något Camilla?

  Svara

   Skattesmäll väntar nästa år

   Svara

  Blondinbella kommer garanterat att göra exklusiva samarbeten/intervjuer i Sverige i framtiden, som hon kan tjäna ännu mer pengar på. Företagen/tidningarna ska känna sig utvalda… fejk fejk och åter fejk! Biljetten till djurbalen var dessutom billig och BB satt på undantag, långt bort från societén…

  Svara

   ’Satt på undantag’ hör å ser man inte så ofta. Här på landet använder vi det, men känns som det inte funkar riktigt lika bra i Sthlm. Jag kan ha fel. Här används även ordet ’utsocknes’ om inflyttade, å det ganska länge😆.
   Helt klart är IL, i sammanhanget, satt på undantag. Klockren kommentar😀.

   Svara

  Och jag tjatar vidare med det jag sagt så länge:

  Varför bry sig om henne alls? Hon är ju ingenting. Hon har ingen utbildning och det enda hon tillfört världen är lögner, lika meningslösa som snordyra krämer och en fruktansvärd massa koldioxid. Menar ni på allvar att ni läser en blogg skriver av en sådan person?

  Och för att inte kommentaren ”du verkar ju själv intresserad av henne eftersom du skriver här” ska komma så kan jag meddela att jag läser OM henne här. Däremot läser jag självfallet inget hon skriver själv och jag skulle aldrig kasta bort tiden det skulle ta att lyssna på något hon säger. Det tycker jag inte att ni andra ska göra heller. Vilket säkert också många slutat med. Vilket är förklaringen till att hon inte har något att hämta i Sverige längre.

  Trevlig helg!

  Svara

   Usch ja. Såg henne och läste lite när hon började blogga ’way back when’, tiden gick och läste sedan en artikel om henne för nåt år sen. Gick då in på hennes blogg 4-5 gånger och tänkte: – Va fan, håller hon på med samma ytliga joller fortfarande? Missade hennes år med mannen då det tydligen var lite annorlunda ett tag.
   I vilket fall så verkar hon inte ha mognat nämnvärt under åren som gått.

   Svara

   Trodde du beskrev prinsessan Sofia 😂 ingen utbildning, inte arbetat själv i vuxen ålder och sålt sig själv

   Svara

  Är inget fan av IL, men hon lyckas få förjävla mkt PR. Oavsett om den är positiv eller negativ. Sen kan man debattera om hon är korkad eller smart…för vem vet hur strategin bakom ser ut. Hade älskat att få se den! /Marknadschef

  Svara

   PR är inte svårt att skapa. Svårigheten ligger i att förvalta den och skapa positiv PR. Där lyckas inte Blondinbella, hon springer från grej till grej med bagaget fullt av halvsanningar och lögner.

   Svara

    Man kan säga vad man vill, men hon får folk att prata om henne hela tiden. Jag skrev ”oavsett om den är positiv eller negativ”, skrev inte att den approachen är bra 😉

    Svara

    Det är inte alltid lätt att skapa PR. Har träffat på så många som tror att det är bara att skriva en pressrelease, eller bara att göra si och så. Men min poäng egentligen, som inte framgick så bra, är att ingen av oss vet vilken strategi som ligger bakom (om det finns någon) försöker bara se saker ur fler perspektiv. Betyder inte att jag hade gjort likadant. Men, hur vet ni (eller vi) att det inte finns tankar bakom allt?

    Svara

     Hennes strategi är att provocera och ljuga på olika sätt och hon har inga gränser. Det är därför hon blir omskriven så mkt men det har inte omvandlats till starka företag. Hon har bara lyckats med sin blogg som egentligen mest är beroende av klicks (de flesta av hennes besökare är dock negativt inställda så därför gynnas inte hennes andra företag av det så mkt). Som marknadschef borde du se att detta inte är beundransvärt eller hållbart i längden för de flesta företag.

     Svara

   Ett tips till dig som marknadschef!

   Var inte så PK, kvinnor och män är olika och agerar och tilltalas av olika saker. Ingen normal vill ha epitet hen på sig. Listan kan föras lång!

   Svara

  Hon har nog insett att hennes lögner uppmärksammas mer och mer här i Sverige så hon måste ljuga vidare nån annanstans.

  Svara

  Neeej!! Vill inte skämmas som svensk att ha henne som ska representera sverige utomlands… :'(

  Svara

   Finns en till här med skämskudde😥

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.