Det händer på Instagram

När Jonas Gardell bara är pappa och Joakim Lundell är idolen. 🙂

Joel Kinnaman hyllar Greta Thunberg efter att ha lyssnat på hennes tal under Brilliant Minds Stockholm.

Isabella verkar ha ordnat Pingis babyshower hemma på Lidingö.
Eller…Isabellas hemmateam verkar ha ordnat Pingis babyshower hemma på Lidingö.

Vem behöver ett ritblock när man har mammas bebismage?

Vilket kreativt sätt att göra smygreklam på!

Åh, ytterligare en influencerbok – jippie!

Petters ”Face swaps” måste vara bland de bästa jag sett! Särskilt den med Ebbot, men kommentaren ”Gollum och en dansk knarkspanare” fick mig att le från öra till öra.
😉

Så klart att en staty av en kvinnlig fotbollsspelare blir vandaliserad. Hur många tror att det skulle hända en staty av Zlatan?

Den enda gång jag skulle tycka att det var någorlunda okej är om det drabbade den här hiskeliga statyn av Ronaldo. Det borde man kunna se mellan fingrarna på… 🙂

När man inte kan bestämma sig för vilket hårspänne man ska ha utan tar allihop istället. 🤩

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lääääängesedan jag slutade följa Amanda Schulman, då allt till slut enbart handlade om reklam, reklam, reklam. Verkar ju fortfarande vara så alltså.
  En fråga; varför finns lagar kring reklammarkering om influencers kan ignorera dessa år ut och år in utan konsekvenser?

  Svara

  Uppslutningen runt Pingis såg ju inte så imponerande ut. Såg ut som de slängt ihop något på ett par timmar för att de måste.

  Svara

   Är det status att ha många vänner på bild?

   Svara

    Ja. I bloggvärlden måste alla vara lyckliga.

    Svara

     Vem säger att lycka=många vänner?

     Svara

      Bloggvärlden säger det. Annars tjänare de inte några pengar.

      Svara

    Ja det var precis det jag menade.

    Svara

   Vilken elak och onödig kommentar.

   Svara

   Menade inte att pingis inte har många vänner. Menade att det såg ut som om det hastat ihop kalaset lite snabbt . Herre gud🤦

   Svara

    Hastat ihop? Tyckte det såg fint ut, fin tårta och godsaker och ballonger. Alla vill inte ha stora hysteriska babyshowers utan mer lugnt med de närmaste.

    Svara

    ”Uppslutningen runt Pingis såg ju inte så imponerande ut” – vad menade du med det då?

    Svara

   De måste hålla skenet uppe att Bellan och Pingis håller ihop, lite märkligt eftersom det alltid betonats att de inte är vänner privat. Men jobba tillsammans har de väl inte gjort på länge.

   Svara

    Betonats att de inte är vänner privat? Är väl klart de även är vänner privat. De sågs ihop på jobbmöte på instastoris för några dagar sedan så jodå.

    Svara

     Nej men il har sagt att orsaken till att de lyckats hålla ihop är att de inte umgås privat

     Svara

      Har hon verkligen sagt det? De har ju rest tillsammans på skidsemester bland annat.

      Svara

      Nej de umgås väl inte så ofta privat men det är självklart att de är vänner även privat då de ses så mycket, reser ihop, är hemma hos varandra. Men de träffas väl mest i jobbrelaterade sammanhang kanske. Komiskt hur en del är så intresserade och insatta i IL:s liv och allt hon sagt hehe hon engagerar verkligen, diskuteras, vinklas och vrids. Var mest hon som verkade få uppmärksamhet i media vid sommarpratspresentationen också, hon på bild och hennes namn överallt i media haha

      Svara

     Att ses på jobbmöte är inte att vara vänner privat.
     Att man håller god ton och god min med kollegor och samarbetspartners har heller inget med riktig vänskap att göra.

     Svara

   HAHA VA? Det var jättefint ordnat ju. Min babyshower var inte i närheten av sådär fin.

   Svara

  CamCam – lyssna på ”The I love success podcast” men IL….

  Svara

   Hahaha lyssnar nu😂

   Svara

    Jag undrar ju vad hennes föräldrar har att säga om IL:s beskrivning av uppväxten. Spännande även att socialtjänsten inte brydde sig utan tyckte det var helt ok för en 14-åring att välja mellan alternativen 1) fosterhem 2) bo själv

    Svara

   ”1.8 mllion unique followers worldwide every week.”

   Svara

    unique är väl kanske inte rätt att säga men om det är okej att andra lägger ihop olika kanaler när de pratar följare så borde det vara okej att IL gör det.

    Svara

     Det är inte ok att göra det eftersom det är fel. Spelar ingen roll vem som gör det.

     Svara

      Jocke Lundell verkar ju göra det 😉 Var det inte Sandra Beijer som räknade så också, så det är nog vanligt.

      Svara

    Hav jo hörd öbout svidish taun of jumeo?
    Maj stronghold, 5000% of the popjulejshon follou mi, tihi!

    Svara

   Alltså jag ser henne framför mig, pratar med underkäken😂

   Svara

  Bella verkade mer intresserad av att få ut med nya båten 🙄.

  Svara

   Passa på innan den ska lämnas tillbaka?

   Svara

   Som någon här gissade kan hon inte framföra båten själv utan har anställt en till person under sommaren.😂 tur iofs att hon insåg det, hade kunnat sluta illa annars..

   Svara

    Haha… hon är inte hemma ”över sommaren”. Båten skall snart tillbaka. Den ska bara figurera x antal ggr på insta och blogg.

    Svara

     Ja, man blir ju förvirrad när Bella skriver om sommaren som att hon ska vara hemma på Lidingö hela tiden. Efter Almedalen första veckan i juli blir det ju fem-sex veckor i Frankrike och sen är det väl nästan skolstart för Gillis och Bella ska börja pendla över Atlanten till sin ”agency” i NYC.
     Bellas blogg:
     ”Jag har som mål att kunna hantera båten själv men med två barn med så vågar jag inte det just nu. Idag var Wilma och Axel med mig för att gå igenom båten med mig och färska upp mina gamla båtkunskaper från tiden jag var gift och hängde mycket ute på Vindö. Wilma kommer att hjälpa mig under sommaren, kul att öka teamet! Det går faktiskt inte att kunna vara ute på helgerna helt ensam med barnen med denna båt så jag är tacksam över hjälpen.”

     Svara

      Kul att öka teamet…
      Ingen tror hon e anställd som skeppare liksom. Suck

      Svara

       Man får hoppas Wilmas arbetsuppgifter blir fler än att vara med vid båtfärder. Något säger mig att det inte blir så många båtturer denna sommar.

       Svara

   Jag har en äldre släkting som är uppvuxen i ett överklasshem där barnen varje kväll leddes in i salen för att säga godnatt till mor och far. Och i övrigt helt togs om hand av barnflickor. Tänker alltid på hennes berättelser när jag ser Bella med sina barn och sitt team. Barnen sitter i båten med barnflickan medan Bella fotar.

   Svara

    Blir så ledsen av sånt. Hur kan man inte vilja _ta hand_ om sina barn. Natta, mata, bada, bädda in, trösta, lära och upptäcka tillsammans.

    Ja det är skitjobbigt ibland, men jag kommer aldrig nånsin ångra att det var jag som tog hand om mina barn och ingen annan. Ok pappan också men ingen annan

    Svara

    Fast barnflickan är ju med som vän också, hon bor hos dem, inte enbart för att passa barnen alla ånger när Bella är med. De var ett gäng som åkte ut med båten, kanske barnflickan gärna ville åka med. Det är dessutom klokt och bra att inte vara ensam med barnen på sjön, och när hon kör och lär sig så är det bra om någon annan har uppsikt över barnen. Men klart det ska hånas. Suck.

    Svara

    Arbetade på en förskola tidigare, där det fanns många föräldrar jag inte träffade alls, pga att det alltid var barnflickan/au pair som hämtade och lämnade. Denna barnflicka/au pair byttes ut med jämna mellanrum och ingen av dem kunde svenska.

    Svara

     Min kompis var au pair för ett barn från det var 2 månader. Föräldrarna var ca aldrig hemma. När barnet började prata var det på min kompis östeuropeiska modersmål…

     Svara

     Bella lämnar och hämtar oftast själv på förskolan, och barnen sover ofta i hennes säng och det är oftast Bella själv som nattar barnen så ni behöver inte oroa er.

     Svara

      Hur vet du det?

      Svara

       Det måste vara husmusen som skrev.

       Svara

       Det har jag också läst i hennes blogg, hon har skrivit om det, och det verkar stämma med vad man ser på bilder och stories. Men visst ibland är hon ju borta och iväg men å andra sidan så är ju många andra föräldrar också det.

       Svara

      Vi oroar oss inte, vi berättar hur det kan se ut för andra barn.

      Svara

      Jag syftade inte på Bella öht i min text om att jag inte kan förstå att man inte vill _ta hand_ om sina barn. Hade inte en tanke på henne faktiskt

      Svara

    Vi har gjort lite samma. Har hjälp med att ordna tvätt och förbereda mat ett par gånger i veckan, så att jag hinner vara med barnen och typ stanna och gunga på vägen hem. Så bra lösning för oss.

    Svara

     Varför hinner ni inte det själva?

     Varför åker inte en av er och storhandlar låt oss säga en timme på helgen och planerar maten för veckan?

     Varför hinner ni inte tvätta? Den kan gå medans ni sover och sen lägger man 15 min på tvätten t ex morgon eller kväll?

     Förstår inte att ni behöver ta HJÄLP för att hinna hämta och gunga era egna barn????

     Vart är samhället på väg?

     Svara

      Vad är det här för jäkla fördomsfull kommentar!? Du har ju ingen aning om alls hur deras liv ser ut.
      Jag t.ex hämtar min dotter kl 18 hos dagmamman sen lägger hon sig och sover kl 20 så istället för att spendera en halvtimme med att laga mat varje kväll så föredrar jag att spendera den halvtimmen med min dotter. Kan ju vara så enkelt.

      Vart är samhället på väg när ingen har förståelse för att andra kan ha et liv som ser ut på ett annat sätt än ens eget?

      Svara

  Tror ärligt talat att en Zlatanstaty skulle vandaliseras gång på gång, medan färre människor bryr sig om kvinnliga fotbollsspelare och deras statyer.

  Svara

   Inget provocerar så mycket som framgångsrika kvinnor gör. Endast de faktum att man som kvinna tar upp plats får en del män att bli tokiga. Det finns fortfarande män som tycker att kvinnor inte har med vissa sporter att göra. Kvinnor inom sportens värld blir sämre betalda och behandlade manliga atleter och måste och vissa fall klä sig i mininala kläder till skillnad från männen inom samma sport (tennis är ett exempel av många). Samhället är långt från jämställt. Om jag är arg? Klart jag är. Vem skulle inte vara det? Jag förtjänar inte mindre på grund av mitt kön.

   Svara

    Fast eftersom inkomster i sådana yrken baseras på intresset är det ju ”vi” som är boven. Vill inte folk se damfotboll så tjänar de inga pengar, vill folk inte se herrfotboll tjänar de heller inga pengar… idrottsstjärnors lön avspeglar samhällets intresse så vill man påverka deras lön får man väl se till att folk blir intresserade. Jag som tycker det är roligare att kolla på färg som torkar än sport överlag bidrar ju noll till att deras lön ska gå upp. Jag gråter inga floder över att kvinnliga idrottare tjänar mindre, vem ska finansiera gapet liksom, staten? Det är marknaden som styr och så måste det få vara i sådana yrkeskategorier. Det är ingen mänsklig rättighet att få försörja sig på idrott liksom.

    Däremot är det äckligt att kvinnliga idrottare tvingas bära betydligt mer avslöjande kläder i somliga sporter, men det är en annan fråga.

    Svara

     Lyssna på nilla fishers sommarprat för något år sedan.

     Svara

     Tyvärr så finns det inget intresse för den fotbollen damerna spelar, då blir dom avlönade efter det.
     Förstår inte heller riktigt kritiken, ska kvinnliga fotbollspelare få subventionerade löner?

     Sedan har man ju ändå försökt att gilla damfotbollen nu under VM men nivån är så u pass usel så att det går tyvärr inte att uppskatta. Kommer fortsätta att följa och heja på Sverige såklart men utöver det så är det bara plågsamt.
     Mindre mål skulle ju kunna vara en början, dom kvinnliga målvakterna har ju knappt en chans att rädda bollen när målet är så stort, dom bästa manliga målvakterna är ofta över 190cm långa så det är klart att det ser annorlunda ut när det knappt finns några kvinnor med den längden.

     Svara

      Finns det inget intresse? Verkligen? Kanske inte i Sverige men min uppfattning är att det finns massor av intresse bland annat i USA.
      Att nivån är usel känns som en dålig ursäkt som män kommer med för att förklara varför de inte vill se kvinnor i sport lol

      Svara

      Tror jag älskar dig lite grann. Håller med, i alla fall om första halvan.
      Att minska målen tror jag nämligen inte gör någon skillnad.

      Svara

      Fast när fotboll som sport startade var män ca lika stora som kvinnor är nu, eller mindre. Mål, boll och bana är alltså mer proportionellt korrekta för kvinnor än män. Du borde också läsa upp dig på (kvinno-) fotbollshistoria, damfotboll var megapopulärt och som konsekvens.. .. förbjudet!

      Svara

       Damfotboll blev stort för att männen tvingades ut i krig under första världskriget. Såklart förjävligt och helt sjukt att det förbjöds i England. Men i Sverige så har det aldrig varit förbjudet så man kan inte skylla på det när det kommer till kvalitet på matcherna.

       Svara

        Haha, nej absolut inget är patriarkatets fel!

        Svara

    Såklart så ska vi kvinnor tjäna lika mycket som män för samma arbete men när det kommer till fysiska prestationer så är det ju skillnaden enorm. Det är smärtsam låg nivå på damfotboll och därför så finns det inget intresse och genererar inga pengar.En rättvis jämställdhet handlar ju om lika lön för lika utfört arbete?
    Damlandslaget spelade en träningsmatch mot ett Stockholmslag med pojkar på 14-15 år och förlorade med 3-0. Då fick pojkarna dessutom spela med en man mindre hela matchen.

    Svara

     AIK:s U-lag med 16-17åringar. Säger sjukt mycket om hur dålig damfotboll är.

     Svara

     Jag undrar mycket varför det bara är inom vissa sporter kvinnors insats bedöms som smärtsamt dålig i jämförelse med mäns. Gäller det kanske mest inom lagsporter? Man hör det ju oftast om fotboll, även hockey kan få sig en släng. Men det är ju aldrig någon som bara ”nä, jag kan inte kolla på damernas fem mil, Charlotte Kalla är så smärtsamt dålig jämfört med *valfri manlig skidåkare*”. Ja, kvinnor är som regel fysiskt underlägsna män, därför tävlar de oftast inte mot varandra. Det är inget konstigt att ett lag med halvvuxna unga män kan slå ett damlag. Jag fattar verkligen inte grejen? Är det att fotboll på något sätt blir tråkigare när det inte, jag vet inte, går lika fort?
     Vill tillägga att jag inte är ett spår intresserad av sport, det bara förundrar mig att det är så här. Samt att det här mer är en fundering och ett inlägg i debatten, kanske inte just riktat till ovan anonym.

     Svara

      Ja, det blir tråkigt när det inte går lika snabbt. Gäller det mesta imo, men framförallt i fotboll.

      Damhockey, som du nämner, är inte ens som riktig hockey så där förstår jag att de får sig en känga. De får väl tex inte tacklas och måste (fast det är iofs bra) ha galler på sina hjälmar, det har inte herrarna.

      Jag är själv tjej, älskar fotboll men hatar damfotboll. Jag har inte sett, och kommer inte se, en enda minut av damfotbolls-VM, men i förra årets VM såg jag alla matcher utom sex.

      Individuell idrott är en annan sak, vet inte riktigt varför men även jag föredrar att se tjejer idrotta individuellt än i lag.

      Och damerna åker inte femmilen, de kör tre mil som längst 🙂

      Svara

  Varför var Bella inte medbjuden på brilliant minds?

  Svara

   Jag vet inte. Jag ställde frågan på hennes blogg men den godkändes inte (eller jag frågade snarare bara varför hon inte var på Brilliant Minds när både Obama och Greta Thunberg var där).

   Svara

    Var inte hennes bästis prinsessan S där också?

    Svara

   Namnet på eventet ger en tydlig ledtråd …

   Svara

   Hon höll ju på med Pingis babyshower! Hallå!!!!!

   Svara

    Bella var på bal hos Prins Charles och Camilla istället.
    Om det i sin tur berodde på att hon inte fick inbjudan till Brilliant Minds är en annan sak 🙂

    Svara

     Hennes mind är väl mer på nivå med prins C än pres O…

     Svara

   Varför var inte Alex Schulman där? Varför inte Jocke Lundell eller Bianca som är så stora och entreprenörer. Therese Lindgren eller Pärleros, varför var de inte där? Bella kanske inte var bjuden eller så hade hon inte tid eftersom hon var i England och igår hade babyshower och sina barn.

   Svara

   Kanske för att hon var i England och igår hade babyshower och barnen, kanske var hon inte bjuden. Varför var inte Läckberg där, Pärleros, Alex Schulman?

   Svara

  På vilket sätt var statyn vandaliserad? Såg ju ren och hel ut på bilden?
  (jag har förlagt glasögonen så kan ju ha fel)

  Svara

   Bilden visar statyn innan den blev vandaliserad. Nu är den borta från fundamentet och sönderslagen.

   Svara

   Nilla Fischers staty vandaliserad: Fruktansvärt tråkigt https://www.aftonbladet.se/a/wP9MX1

   Svara

   Det där var en bild av den innan vandaliseringen. På efterbilderna ser man väldigt tydligt att den är förstörd. Fisher själv la nog bara upp bild av den när den var hel.

   Svara

  Hoppas Kenza mår bra!

  Svara

   Men ja! Följer henne slaviskt. Läste ett gammalt inlägg från hennes IG där hon skrev att hon var helt säker på att hon skulle föda 1-2 veckor innan beräknad födsel. Stackarn!

   Svara

   Eller hur? Har varit inne på hennes insta flera ggr de senaste dagarna. Håller alla tummar att allt går/har gått bra.

   Svara

    Det har säkert gått bra, hon skulle ju bli igångsatt nu i dagarna och hon låter det säkert gå nån vecka efter förlossning innan hon bloggar. Det tror jag iallafall. Insta kanske hon gör tidigare iofs…

    Svara

     Igångsättning är väl dag 15 efter beräknat? Om hon inte får spontant före
     Hon bloggar nog om nån el ett par dagar om igångsättning är imorgon typ

     Svara

    Blir bra med klick för henne när folk är nyfikna och går in tusen gånger för att kolla uppdateringar. Hon vet hur man gör för att hålla folks nyfikenhet igång 😊👍

    Svara

     Hur kan du få detta till att handla om klick när hon uppenbarligen inte mått bra senaste veckan r/t graviditeten?

     Svara

      Fnissade när jag såg att du skrivit ”r/t” 😂 arbetsskadad sjuksköterska gissar jag!

      Svara

       Hahaaaa, damn! Du har 100 % rätt. En av hundra saker jag måste lägga av med på min fritid som kommer från att vara sjuksköterska. Utöver att smygkika på alla människor blodkärl när man står i kassakön… 🙈

       Svara

        Ad är r/t?

        Svara

         Relaterat till

         Svara

   Är nog ingen fara med henne. Hon går bara över tiden som många andra.

   Svara

   Hon skrev ju på bloggen att hon inte tänkte blogga mer förrän bebisen var ute. Hon chillar kanske på BB och försöker smälta allt. Att bli förälder kan vara omtumlande. Har jag hört

   Svara

  Nattid kanske skulle behöva någon som också korrläser hennes captions innan postning. Mina ögon blöder.

  Svara

   Vi får hoppas på att någon korrläser boken innan den går till tryck.

   Svara

  Jag hoppas att Ronaldostatyn håller för alltid och att någon arkeolog gräver fram den om 200000år (när mänskligheten återvänder till Jorden efter att ha bott på (och säkert förstört) en reservplanet ) och alla tror att det är sådär han såg ut på riktigt 😂😂😂

  Svara

   Vad menar du? Aslikt ju https://i.imgur.com/GLVwBtU.jpg

   Svara

   Älskar att statyn ser ut så😎

   Svara

   Fast så som han ser ut gör han ju inte på riktigt heller. Han har ju gjort rätt många skönhetsoperationer…

   Svara

  Alltså pallar inte den Ronaldo-statyn alls.

  Svara

   Hahaha, han måste vara så missnöjd med statyn.

   Roligaste är ju ändå att det blivit poppis att ta bilder medans man tar på statyns skrev 🤣

   Svara

  ”Brilliant minds”

  Svara

  Har du satt namnet Alex Schulman på modd? Hmm..

  Svara

  Har du satt ordet Pärleros på modd?

  Svara

  Så Gardell visste inte vem Jocke Lundell var haha. Jocke som tror han är så känd och stor haha. Så pinsam presentation av honom på presskonferensen, han hade väl själv sagt åt dem att säga att han har 1.7 miljoner följare och stod där och såg så självgod ut, och så skenhelig och manipulativ i intervju med SR alltså jag spyyyr.. Lägger han ihop sina instaföljare med yt-prenumeranter då eller, räknar han alltså samma barn flera gånger? Är det okej att göra så? Honom borde du granska, finns väl mycket där att granska och gräva i. Det borde du skriva om.

  Svara

   Är det inte så Blondinbella gör🙃

   Svara

   Hade aldrig känt igen honom.

   Svara

  Lisa är så jäkla cool 😀😍

  Svara

  Om Zlatans staty hade hamnat där SvFF ville, utanför Friends, hade den också blivit vandaliserad.

  Svara

   Knappast!

   Svara

  Finns ganska många som inte tycker om Zlatan, så att en staty av honom skulle klara sig köper jag inte.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.