När influencers använder sina plattformar för att göra skillnad

Bara genom att dela en sak på sina sociala medier så gjorde Bianca Ingrosso att Ellas hjältar kan skicka ett barn utomlands tillsammans med sin förälder för att få lugn och ro.
I love it!
Jag vet att många kritiserade Ellas hjältars beslut att ta in Katrin Zytomierska som ambassadör, men om hon genom sina stora plattformar kan sprida budskapet och hjälpa fler barn – hur kan det vara negativt?

Fram för att fler influencers använder sina plattformar till sådant här!
Yes, yes, yes!

Tack för tips!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bebor har kommit ❤️

  Svara

   Denna sjuka influenservärld blir dock patetisk och otroligt falsk när influenser lägger upp stories på insta om det hemska som händer i Sudan och sedan i nästa story kommer ”Nu finns min kollektion hos xxxx använd kodxx för xx% rabatt”.

   Svara

    Vad har det med Bebor att göra?

    Svara

     Skrev på fel ställe

     Svara

  Kenza har fått sin bebis 😁😁😁💖

  Svara

  Är det fler än Book som solat solarium idag trots 26 grader ☀️😉

  Svara

   Såg det också 😂 jag tror hon har ett riktigt samarbete med killen som äger företaget och därför flikade hon in ”reklam” mitt i glassandet under utflykten till sigtuna.
   Tror alltså inte att hon åkte å solade solarium mitt i allt.

   Oavsett var det en jävligt dålig dag att göra reklam för solarium på. Vem lockas av ett lökigt solarium idag?

   Svara

    Haha ja det är väl det enda rimliga(reklam).

    Svara

   Vem fasen solar solarium 2019?!

   Svara

    Haha! Trodde verkligen inte att någon gjorde det fortfarande!

    Svara

    Svar: SINDY!!!

    Svara

     Och Isabelle.

     Svara

     Har Sindy verkligen gått ut med att hon jobbar som strippa, eller är det bara lösa rykten?

     Svara

      Man ser på bilder på strippklubben hon jobbar, från hemsidan att det är hon på en av bilderna. Samma tatueringar mm.

      Svara

   Tror ju helt klart att Book är sponsrad av det där möbelföretaget hon tjatat om till leda det senaste året och höjer till skyarna med superlativ i långa IG-inlägg haha så uppenbart. Mig lurar hon inte men säkert många andra 😉 Men fina möbler är det.

   Märkligt också att hon själv menar att de planerat och bestämt planlösningar i huset när det enligt husannonsen redan var renoverat och utbyggt/ombyggt, sånär som på att nya ägarna kunde välja köksluckor och kakel. Book fick vissa att tro att det är dem själva som byggt om garage till sovrum men det var väl gjort tidigare. De verkar ha byggt till en altan ute däremot.

   Svara

    Fina möbler? Nää… verkligen inte, men smaken är ju som baken. 😉

    Svara

    Haha ja hon tipsa Läckberg om möbelföretaget när de var på roadtrip😂

    Svara

   Nope, jag solade dock igår. Somnade i solen och sov flera timmar. Har gott om brännskador och härliga vätskefyllda blåsor i ansiktet nu. Härligt

   Svara

    Inte solarium alltså

    Svara

  Underbart av Bianca att hjälpa till gm sin publik men jag kan inte hjälpa att jag har såå himla svårt att glädjas åt att KZ hjälper till.
  Efter all mobbning som hon har utsatt folk för så får jag alltid kräk 🤮-känslor så fort hennes namn kommer på tal!
  Can’t help it!

  Svara

  Att de inte kan korrläsa innan de lägger ut ett sånt inlägg?

  Svara

  Tycker att det är lite sjukt att Bianca ber sina följare att donera när hon skulle ha råd att bjuda tio barn på liknande resor utan att blinka

  Svara

   Tro inte på allt ni läser. Alltid. Även de mest tragiska storys KAN vara fejk.

   Svara

    Elias hjältar och Bianca engagemang är inte fejk. Om du tvivlar så besök organisationen.

    Svara

    Fast detta är inte falskt! Utan det är tragiskt och vidrigt nog sant. Finns domslut om man vill läsa.
    Så glad att det finns människor som vill hjälpa familjer som upplever hemska saker. Om en influenser delar sånt här är helt fantastiskt!
    Ja, alla kan bidra mer och vad vet vi vad hur mycket vissa bidrar. Man behöver inte jämt tala om allt man gör. Utgå ifrån dig själv innan du lägger pekpinnar på andra.

    Svara

   Tycker inte det är sjukt det är väl bra men visst kunde Bianca donera stora mängder men hon är girig och pengakåt, kolla alla samarbeten och all reklam, smygreklam förekommer i stort också. Alla vloggar hon matar ut nu, det är väl för att reklamen i ger stora pengar och inkomster. Lägenheten får hon renoverad i spons förmodligen eftersom det görs vloggar om det. Inget ont om Bianca men hon känns väldigt girig och inte helt trovärdig i all reklam, och hon får visst spons med vissa saker som hon själv säger ej är spons så hon är inte helt ärlig alltid, och väldigt manipulativ när det gäller att sälja. Konstigt att det inte skrivits här om att ett av hennes bolag är skrivet på Malta, och Caias marknadsföring innehållande tårar, älsklingar, gullugar, kom och tillhör vår familj, det här måste ni unna er osv. Konstigt att hon inte granskas mer som är störst på sociala medier och den som tjänar mest på samarbeten och reklam.

   Svara

   Bianca har gett pengar och gåvor till barn, jag känner ett av dessa barn som fått en fin upplevelse av Bianca.

   Svara

  Margaux får väldigt mycket kritik efter sitt samarbete idag på Instagram med Calzedonia. Några av kommentarerna är tom raderade.

  Svara

   Hennes svar (som står att läsa på en av de som frågade sida) är att man inte kan dra alla över en kam och att företaget nu har plus size … Det syns inte på deras insta iaf. Dålig ursäkt!! Att Margaux ses som mer genuin än andra influencers förvånar mig…

   Svara

  Ang Ellas hjältar: jättefint att de engagerar sig i barn och jag tror verkligen att de gjort så mycket gott.

  Dock blev jag enormt besviken när jag förstod att de gett mycket pengar till ”rädda filippa”, tycker inte att det är deras sak att stötta oseriösa mexico-behandlingar bara för att föräldrarna vill ta med barnen dit (fattar dock att man som förälder gör allt i sin makt för att försöka rädda sitt svårt sjuka barn!) och tror knappast att det är därför människor skänker pengar till Ellas… Att sen Filippas mamma var en bedragare kan ju inte Ellas hjältar stå till svars för, men att de alls skänkte kändes helt fel.

  Svara

  SNABB OCH PÅLITLIG LÅNE ERBJUDANDE I 72 TIMMAR
  Detta budskap är avsett för anställda, näringsidkare, lantbrukare och entreprenörer som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas med sin verksamhet. Få våra olika låne erbjudanden, kredit med mycket enkla villkor till en ränte sats på 3% per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten för transaktioner och du har möjlighet att få till gång till din kredit i 72 timmar garanteras. Så kontakta oss för mer information, tack.

  E-post : georges.matvinc@gmail.com

  WhastApp : +33 756924191

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.