Clazedonia-dramat tuffar vidare

En sammanfattning:
Företaget Calzedonia sa upp sitt samarbetet med Nicole Falciani då de ansåg att hon blivit för stor/tjock för att representera dem och nu ses hennes kollega Margaux Dietz göra reklam för märket.

Margaux har hittills endast bemött kritik om detta på DMs – alltså inte i kommentarer – men skrev även ut detta meddelande på Instastory, som innehåller i princip samma sak som hennes DMs.
Detta har sedan dess raderats utan förklaring.

Även Nicole Falciani har tagit till Instagram för att lufta sina åsikter då alltsammans startade med henne.
Och jag håller med henne, om det här nu var ett så stort misstag från Calzedonia sida och en anställd faktiskt fått sparken för hanterandet av Nicole så borde väl en ursäkt vara det MINSTA man kan begära?
Jag tror det är en efterkonstruktion från deras sida och något jag skulle ta med en nypa salt om jag var Margaux.
Hon vill väl inte springa deras smutsiga ärende i den här soppan? Den borde hon hänvisa tillbaka till Calzedonia att själva reda ut.

Tack för tips!

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra skrivet av Nicole! Alla influencers har ett ansvar vare sig man vill ha det eller inte, framförallt när det kommer till att välja sina betalande samarbetspartners. Jag fattar att money talks men ändå alltså

  Svara

   Men det ansvaret bör väl gälla åt båda håll då? Om företaget ska tvingas jobba med en modell som dom inte tycker är tillräckligt snygg, så ska väl isf modellen/influencern tvingas jobba med kläder dom tycker är fula.

   Svara

    Likställde du nyss klädesplagg med levande individer?

    Svara

    Har du nått exempel eller tror du bara att alla modeller personligen tycker det dom har på sig är snyggt?

    Svara

     Nej men en modell har såklart rätt att säga nej till ett plagg eller ett jobb, oavsett anledning, och hen behöver inte ens ange anledning.

     Varför ska inte företaget som har gjort plagget ha samma rätt? Att säga nej till modeller/influencers.

     Svara

  Margaux slår mig som en sån som skulle kunna göra och säga nästan vad som helst för att få hålla sig kvar i influencer-ljuset.
  Och allt ska låta så bra, så bra. Lite tvärtemot Bella på nåt sätt men känns ändå så långt från äkta.

  Svara

   Håller med!
   Tycker Nicole är en riktigt inspiration dock, tillskillnad från margaux som säljer ut sin son för att marknadsföra kreditkort o en hel del andra skitföretag.
   Måste säga – om nu xalzedonia lärt sig en läxa – varför använder dom sig av margaux som är pinnsmal med silikonbröst istället för en kropp som nicoles? OM NU calzedonia lärt sig sin läxa? Det är ju skrattretande hur dom fått stackarn margaux att skriva ”så bra märke som håller allt på plats”. Jag kan säga såhär: en människa med en kropp som behöver saker att hållas på plats köper INTE calzedonia. Skit märke, kan inte tänka mig sämre kvalitet tyvärr…

   Svara

    Men lägg ner. Margaux är en stor influencer, gör välgjorda samarbeten och når ut till många, därför får hon samarbeten. Inte för att hon är smal med silikonbröst. Så himla märkligt att när en större person råkar ut för något så ska alltid smala kroppar lyftas som något negativt i samband med kritiken? I don’t get it.

    Svara

     Är väl otroligt sällan en normsmal kropp omnämns som någonting negativt?? Poängen här är ju att det finns egentligen rum och plats för att låta fler olika kroppar få vara med i positiva sammanhang.

     Svara

      Jo. Varje gång större personer ska dalta med övervikt brukar smala kroppar få sig en känga i samma veva. Förstår inte heller det.

      Svara

       Dagens grova överdrift! Herregud. Följer en god blandning av människor på instagram och på sociala medier och de som är annat än normsmala pratar som sagt sällan vad jag kan se om smala kollegor eller personer. De pratar om sin egen kroppstyp.

       Svara

        Jasså? Det dyker upp under exakt alla inlägg LD lägger upp som handlar om vikt.

        Svara

         Som i att folk kommenterar på det sättet? Ja, det får väl stå för just hennes följarskara då. Följer inte henne då jag sällan håller med om hennes sätt att argumentera (och ibland inte argumenten i sig) men som sagt, skulle inte säga ”alltid”. Inte heller aldrig såklart men faktum är att det finns fler med fördomar mot större kroppar än mot normen. Det är därför den är norm…

         Svara

         Hos LD. Vad det beror på. Jo det beror på att de alltid lyfter sina egna problem på bekostnad av sk smala och därför får de också protester.

         Det går att lyfta sina egna problem utan, ”buhu smala och deras offerkoftor”. Skit i att nämna smala alls. Går utmärkt för emellanåt lyckats LD själv göra det (men då är det alltid något gnäll i kommentarerna istället ). Sluta ställ en grupp mot en annan.

         Svara

     Nicole är alltså en ”större person”?

     Svara

     Jag hat alltid gillat Margaux, tycker att hon verkat ha en så skön personlighet. Men det här samarbetet, och alla hennes efterkonstruktioner, lämnade mig lite besviken. Att läsa när hon i stort sätt vänder sig inochut med sina hyllningar om hur alla kvinnor är vackra oavsett hur dom ser ur när hon själv har lagt sig under kniven för att vara nöjd…..jag vet inte, något klingar lite falskt i mina öron. Och jag har personligen inga problem med att folk opererar sig till höger och vänster. Kör på – din kropp, dina pengar. Men ställ dig sen inte på en pedistalen och hylla badkläder som du ”kan garantera” håller allt på plats (när det du har inte kommer att röra på sig i första taget) och hur man ska tycka om sig själv, vara nöjd med hur man är skapt och inte behöva ändra på något för att passa in. Det känns bara så……fel.

     Och jag har alltid gillat Margaux. Men detta gjorde mig riktigt besviken. Det kändes så tydligt att det här bara handlade om pengarna. Jag tror jag hade haft mer respekt för henne om hon varit ärlig om det, istället för att slösa tid på att bygga sin genomskinliga smoke-screen.

     Svara

      Margaux har ju till och med sagt på sin blogg hur hennes mamma var på henne när hon växte upp att hon skulle vara såpass smal så hon skulle ha mellanrum mellan låren, det var tydligen väldigt viktigt så det verkar som Margaux inte har den mest hälsosamma inställningen till sin kropp :-/ Samt att hon gick under kniven vid ung ålder för att skaffa silikonbröst. Det hela känns rätt sorgligt.

      Svara

    ”Jag kan säga såhär: en människa med en kropp som behöver saker att hållas på plats köper INTE calzedonia.”
    Men då så, vad är då problemet med att de använder modeller utan saker att hålla på plats? 🤔

    Svara

     Swoooosh

     Svara

      Vaddå swoosh? Personen som kommenterar menar ju på att kläderna inte sitter bra på större person. Varför då använda större person i reklamen?

      Svara

      Men lägg ner med den där jävla swoosh-skiten, slutade vara kul/fyndigt efter ungefär två gånger.

      Svara

       Folk använder det dessutom fel.

       Svara

        Jaa ska man använda sig av ett så fånigt uttryck kan man väl ändå bemöda att lära sig hur det ska användas.

        Svara

     Blir ju inte trovärdigt när Margaux formulerar sig så.

     Svara

    Tänker att det också finns företag som hellre har Nicole än Margaux som modell. Det finns väl rum för dem båda. Är inte Margaux en typisk tjej som anses vara snygg just för att hon är smal medan Nicole är snygg oavsett storlek. Margaux skulle troligtvis inte kunna bära upp alla bikinimärken så det är väl roligt och rättvist att hon får fronta det märket. Man tar det man får. Den något magra/beniga kroppen känns ju lite ”out of date” och är ganska ointressant då vi fått en överdos av den under en tid. Övervikt och fetma är ju inte heller ultimat men det finns faktiskt något däremellan som verkar vara det mest svåra att uppnå. Dvs smal men med lite sensuella kurvor och mjukhet.

    Svara

     Fast problemet är ju inte att dom väljer Margaux istället för Nicole. Problemet är att dom först valde Nicole men sen bröt samarbetet för att dom ansåg att hon va för ”stor”. Om dom aldrig hade anlitat Nicole från första början hade det här aldrig varit ett så stort problem.

     Svara

      Absolut är det du nämner problemet men Margaux behöver ju inte ta hänsyn till det..vilket hon heller inte gör. Hon ursäktar och förklarar sig för att det förväntas av henne men tror hon bara är smickrad över att de ville ha henne som modell och bryr sig inte ett skit om vad hon eventuellt sänder ut för signaler. Min erfarenhet är att folk generellt försvarar sin kroppstyp till absurdum, smal som tjock och har svårt att förstå den andra sidan. Tycker inte alla klädmärken behöver vara till för alla och finnas i alla storlekar. Jag önskar dock att man kunde eftersträva ett sunt ideal på riktigt. Och ha en diskussion kring vad som verkligen är hälsa och vad man måste offra eller göra för att uppnå vissa kroppstyper. Att vara vältränad innebär tex inte att ha noll procent underhudsfett så att man ser musklerna bättre vilket många fortfarande verkar tro. Få lite underhudsfett kan man åstadkomma på många ohälsosamma sätt. Trött på fördomar och okunskap samt ideal/ föreställningar som inte stämmer överrens med verkligheten. Dessutom är det väldigt märkligt att vi gör övervikt/ fetma till en norm eller en fråga som handlar om individen när vi lever i ett samhälle som bidrar till detta..stillasittande, teknisk utveckling osv. Att man konstant måste ligga på underskott och bli undernärd för att vara smal då vi rör på oss så lite är ju sjukt. Finns mycket att säga om det här.

      Svara

    Är det belagt att hon opererat bysten eller är det en trådsanning?

    Var köper en person som behöver ”hålla saker på plats” sina badkläder? Uppriktig fråga, glad för tips då jag har större men hängande byst (tyvärr, önskar att mina såg lika perfekta ut som dessa influencers gör efter operation).

    Svara

   Ja, hon gör vad som helst för pengar, det är glasklart. Hon har inga moraliska betänkligheter överhuvudtaget så länge företaget betalar bra.

   Svara

  Aaah, det kända märket Clazedonia

  Svara

   😂

   Svara

   Tänker bara på Calzone när jag läser det 🍕🍕

   Svara

   Det är känt i södra Europa iaf

   Svara

    Läs kommentaren igen

    Svara

   Sitter eller satt iaf uppe mycket reklam för dem i stockholm.

   Svara

    Läs kommentaren igen

    Svara

  visst låter detta som en krystad efterhandskonstruktion.
  De bör naturligtvis be Nicole om ursäkt,och även anlita henne som modell om de nu gör badkläder till olika storlekar.
  Tror betydligt fler av deras kunder kan relatera till Nicole jämfört med Marguax.Fram för modeller i olika storlekar,är inte bara supersmala kvinnor som behöver badkläder.

  Svara

  Haha money talks

  Svara

  På tal om ansvar, kritik och så vidare…

  Du är verkligen HELT resistent när det kommer till kritik. Vet inte om det är att den flyger dig rakt över huvudet eller om det är att den rinner av dig som om du vore gjord av teflon, men in går den iaf inte.

  Du menar bland kommentarerna i förra inlägget att det var synd att ditt inlägg om Alexandra tolkades fel av dina läsare. Saken är ju bara den att det som var fel med inlägget inte var tolkningsbart.

  Det som var fel var att du delade ett gammalt inlägg av Alexandra, som skulle kunna göra ett barn (vad är hon nu, typ 11?) väldigt illa. Alltså ett inlägg som aldrig borde ha skrivits och vars innehåll definitivt inte ska spridas och diskuteras på en av Sveriges största bloggar. Eftersom det kan skada ett barn. DÄR var felet.

  Ditt svar på kritik är i stort sätt alltid att det är läsarna som tyvärr missförstått eller tolkat fel.
  När ska du förstå att det är du som felar och inte alla andra som bara ”inte förstår”?

  Svara

   Klart det är 500+ som inte förstår. Det fattar du väl, precis som Bella så tror hon att läsare här inne är korkade. 🙂

   Svara

   Lite som Lamotte

   Svara

   Nej, det var tråkigt att jag inte lyckades uttrycka mig på ett sådant sätt att det jag menade kom fram.

   Svara

    Varför lägger du alltid över ansvaret på personen som kritiserar dig? ”Förlåt, jag borde ha tänkt mig för.” är meningen du borde skriva. Det är lite konstigt faktiskt att du inte kan ta till dig kritik på ett vuxet sätt.

    Svara

     Å andra sidan är detta en blogg och inte ett public service-bolag. Camilla måste inte försvara sig alls om hon inte vill… hon bloggar ju som hon vill.

     Svara

      Nej, hon ska inte försvara sig alls. Hon borde be om ursäkt. Inte försvara sig.

      Svara

     Jag bad om ursäkt i ett tidigare inlägg. Missade du det?

     Svara

      Den ”ursäkten” är precis min poäng.

      Svara

       Samtidigt är det material som redan finns att hitta på nätet, ingen hörsägen hon tog initiativet att sprida. Det finns en anledning till att man alltid fått höra att man ska vara försiktig med vad man lägger upp för att det finns kvar på internet föralltid. Ansvaret är Alexandras,

       Svara

    Men vad är det som inte går in? Det handlar inte på något sätt om dålig eller bra formulering, det handlar om vad du lyfte fram och gjorde fritt fram för alla dina läsare att diskutera. Ett barn .

    Svara

     Nej, jag skrev om sättet Alexandra brukade skriva om ett barn.

     Svara

      🤦🏼 Du uppmuntrade folk att googla fram bilder på ett barn.

      Svara

       Ja, för att det finns en massa fina bilder på dem på Alexandras blogg men jag ville inte publicera dem.

       Svara

        Spelar du dum nu? 🤔

        Svara

      Spelar du bara dum eller är du verkligen såhär korkad?

      Svara

       Du får gissa, jag har annat för mig! 🥳

       Svara

        Gissar på spelar, du och Bella har ju väldigt mycket gemensamt.

        Svara

        Sluta käfta emot! Pudla rejält istället för att vara dryg och otrevlig! DU gjorde fel, ingen annan. Det är detta dryga beteende som du kritiserar hos andra bloggare och så är du EXAKT likadan själv! Blääää.. 😝

        Svara

         Skaffa ett liv!

         Svara

          Hej Camilla!

          Svara

           Hej?

         Och så har hon raderat kommentarer i föregående inlägg i vanlig ordning såg jag som skrev om det som skrevs om C under Inlägget om Alexandra – om C:s tveksamma beteende och pinsamheter. Att hon anklagat andra för att kopiera blogginlägg men hon har själv kopierat inlägg av annan bloggare. Att hon anklagar och skammar andra för saker som hon gör själv, som du skriver hon är inte bättre själv. Hycklare. Hon projicerar sitt eget dåliga beteende och tveksamma metoder på andra. Men hon är alltid snabb men att radera kritik och avslöjande om sig själv.

         Svara

          Synd att din kommentar inte hunnit raderas ännu.

          Svara

         Ska hon pudla för nått nån annan har skrivit? Eller vad menar du?

         Svara

    Vi tar det en gång till; Felet låg inte i hur du uttryckte dig i inlägget, felet låg i vad du skrev ett inlägg om. Det var alltså inget ”missförstånd” eller någon ”dålig formulering” utan det du valde att skriva om var fel.

    Sen kan du vilja få det till att du ville skriva nåt fint om Alexandra och henne lillasyster. Men om du på riktigt menar allvar med det så undrar jag verkligen hur din hjärna är kopplad.

    Svara

   Tyckte inlägget var fint men förstår er kritik. Men jag tycker också inlägget VAR en tolkningsfråga. Tolkar du och andra min tolkning som fel är det er tolkning 😉 Aka lets agree to disagree. Tycker C:s ursäkt var bra och mogen 🙂

   Svara

    Det som kritiseras av iaf majoriteten är det att Camilla spred vidare ett gammalt inlägg, vilket kan göra en väldigt ung tjej väldigt ledsen. Hur är detta tolkningsbart?

    Sen kan man såklart tycka att det är okej att det inlägget sprids vidare och att man inte behöver visa hänsyn till unga lillasysterns eventuella känslor kring det. Men det är en annan sak.

    Svara

     Ansvaret ligger väl ändå på den som postat det från början? Dvs den stackars lilla tjejens SYSTER.

     Svara

     Tolkningsbart som i att det inte var meningen att göra någon ledsen, vilket vissa hävdade. Tolkningsbart i att det var ”fel”. Tolkningsbart i vem som är i grunden ansvarig. Tolkningsbart som i hur man uppfattade inlägget 🙂

     Svara

   Jag tror att Kissie har kvar dessa inlägg på sin blogg. Då är det ingenting som hon tycker är så fel att det inte kan delas och diskuteras. Då hade hon raderat det.Så gå in på hennes sida och gnäll istället…

   Svara

    Fast nu handlar det inte om Alexandra, utan om Alexandras lillasyster som är helt oskyldig och inte har något att säga till om i detta. Om nu varken Alexandra (Vet dock inte om det du säger stämmer, men men) eller Camilla vill försöka skydda henne så är det väl bra att någon annan försöker?
    Lillasyster är inte ens tonåring än, hon är bara ett litet barn. Blir ju snart knäpp på vilka förbenade i****** det finns som inte ens kan förstå en så simpel sak.

    Svara

     Andas

     Svara

  Margaux har ju redan skrivit sin åsikt efter att ha läst all kritik. Hon tycker deras förklaring är ok och väljer att göra ett samarbete. Att företaget inte ringt och bett den andre om ursäkt är ju inte Margauxs fel.

  Svara

  ivana84 vill så gärna ha åtminstone 1000 följare på instagram hon kämpar men inte riktigt i mål än. kan ni hjälpa henne med det? hennes mål är att bli en influencer så att hon kan ha fina märkeskläder att visa upp. 😉

  Svara

   Usch, så pinsamt.

   Svara

   Hahaha. Ha.

   Svara

   Kollade. Filtret du använder drar ner bilderna. Ganska fina bilder, ibland finns en röd tråd, så det är synd att du förstör med filtret. Sen är inte massa bilder på barn intressant. Helt ointressant faktiskt, så länge man inte känner barnen.

   Svara

   Filtret är hemskt.

   Svara

    Eller hur? Ser ut som någon som nyss upptäckt filter.

    Svara

   tough crowd

   Svara

   Förlåt men redigeringen av dina bilder ser både oproffsig och tacky ut. Ska du bli en influencer får du nog sluta använda dig av vignette.

   Svara

   Tror tyvärr inte att hon/du är influncersmaterial. Det där flödet såg typ ut som bilddagboken gjorde 2006 😝 använde också såna effekter på alla bilder då.

   Svara

    men vad föreslår du/ni isåfall vad ska man göra för att bli mer influencer vänlig? räcker det inte med alla resor vi gör? 🙂

    Svara

     Ptja att ha 55 barn och resa massor är inte direkt på tapeten nu. Nu ska man vara klimatsmart. Käka bark och väv era egna kläder!

     Svara

     Konsumera fler prylar! Köp MASSOR av saker och gör hauls hela dagarna. Även saker du aldrig kommer använda i verkligheten. Referera till allt i dina hauls som ljuvligt och härligt och underbart.

     Svara

   Först och främst, Ivana, så är du långt ifrån 1000 följare så ”inte riktigt i mål än” är väl att ta i?
   För det andra, det krävs att du lägger upp något den stora skaran är intresserade av, din familj är bara du intresserad av. Jag har nästan 5000 följare och är varken influencer eller intressant, jag tjänar dessutom inte en spänn på att ha så ”många” följare så vill du klä dig i märkeskläder får du skaffa ett jobb med bättre lön.

   Svara

   Jag tror du länkade till fel instagram, ivana84 är ett familje/vänkonto och ingen influencer va?

   Svara

    Var det rätt så ber jag om ursäkt

    Svara

  Man kan inte först säga att de absolut inte jobbar så.
  Sen säga att man fick veta att de jobbar med influensers med olika storlekar nu..??
  QUE?? 😆🧐

  Svara

  Skitföretag!!

  Svara

  varför reagerar ingen på therese lindgrens samarbete mes boohoo? det om något borde skapa rabalder.

  Svara

   med*

   Svara

   Varför?

   Svara

    Visade sig att boohoos fejkpäls var äkta bland annat

    Svara

   Har också tänkt över detta.. känns konstigt en vegan vill stötta ett sådant företag

   Svara

  Tycker det låter obehagligt med begrepp som ”grovt tjänstefel” och ”fått sparken”. Som att man vill skylla allt på en syndabock. Det kanske var så men jag skulle aldrig använda sådan begrepp för att beskriva hur jag hanterar felaktigt bemötande i mitt företag.

  Svara

   Ja, och det är ju otroligt sällan någon agerar helt ensam under hela processen. Det är en märklig ursäkt i detta sammanhang. Finns ju alltid chefer eller kollegor som då i så falll borde ha stoppat denna person från att kontakta Nicole med det här budskapet…

   Svara

    Eller hur! Detta är ett så vanligt försvar nu för tiden, inte för att jag tror på det i detta fallet men en ensam människa är sällan ansvarig och blir fan trött på företag som inte tar ansvar för sina anställda. Eller ger sken av. En människa har ju fan inte kommit på det här, möjligtvis levererat budskapet fel men knappast grund gör uppsägning. Men som sagt, inte troligt att det hänt så.

    Svara

   ”Grovt tjänstefel” används väl om fel vid myndighetsutövning?

   Svara

  Margaux (och en del andra influencers) skulle kunna sälja sin själ för pengar. Har ändå tyckt att hon verkar vara genuin men tydligen inte (kolla bara på hur sonen exploateras i syfte att tjäna pengar). Varför inte göra lite research innan man tackar ja till samarbeten? Jag menar det var inte så länge sen Nicole fick sparken från Calzedonia. Håller med Nicole. Bullshit och dålig efterhandskonstruktion.

  Svara

   Dessutom är det så uppenbart att Calzedonias badkläder riktar sig mot en viss typ av kropp. Egentligen inget fel med det, men när de försöker påstå annat och ha med ”mulliga” modeller för att bevisa motsatsen blir det bara skrattretande och löjligt.

   Svara

  Varför pratar inte Margaux bara med Nicole innan hon gör samarbetet för att få två perspektiv på saken?

  Svara

   Eller erkänner att för henne spelar det ingen roll… för det gör det ju uppenbarligen inte. Det har i alla fall varit sanningen.

   Svara

    Det erkänner hon ju? Hon funderade och pratade om det innan, lyssnade på vad företaget hade att säga och bestämde sig för att hon var fine med det.

    Svara

     Jag tolkar hennes text som att hon påstår sig att ställt frågor om detta till dem i förväg och valde att gå vidare med samarbetet pga deras svar om att de inte jobbar så osv osv som ju uppenbarligen inte är sant. Det har hon ju också intelligens nog till att förstå – alltså hade det varit bättre att inte dra vidare den valsen utan bara säga ”de kontaktade mig och jag ville samarbeta vad som hände med Nicole skiter jag i”. Det hade i alla fall varit sanningen.

     Svara

  Nån som vet vart man kan hitta en bikini som faktiskt håller saker på plats? H-i kupa. 😭 hittar bara ”tant/tråk” som dessutom kostar sjukt mkt.

  Svara

   Tyvärr kostar såna bikinis en del ju. Mer tyg och mer”konstruktion” för att hålla upp så det är klart. Jag brukar handla på feminint.se, kan hitta mkt fint på rean nu tex!

   Svara

   Har du kollat på Change? Där har jag hittat många bra alternativ till ok pris. Ibland har Ellos också bra. Lycka till! ☀️

   Svara

   Har för mig att Ebba von Sydow har tipsat om fina baddräkter för större storlekar? Hade glömt att jag skulle kolla upp detta. Hoppas jag minns rätt 😄

   Svara

   Zalando (finns även lite ”billigare” där) och Change har många fina och bra! Hoppas du hittar någon fin 😊

   Svara

  Hela Margaux är en bortförklaring, är så trött på henne.

  Svara

  Jag känner mest: 💁. Detta handlar om kommersiella aktörer med profit som främsta mål calzedonia plus influensers. Vad har de för ansvar gentemot oss? De kan låtsas för att anskaffa sig lite goodwill men liksom det är väl sjalvklart att ingendera bryr sig. De tjänar alla för mkt pengar på status quobför att vilja ändra sitt uttryck eller marknaden.

  Svara

   Håller med! Egentligen kan jag tycka att det är naivt att tro att företag som är så nischade ska bli någon slags godhetsknarkare och visst visa oss att de bryr sig om att vi vill se modeller i alla former osv.. de vill sälja små bikinis till normsmala kroppar! Jag skulle aldrig tro eller förvänta mig att det märket skulle kunna leverera en bikini som passar min kroppsform och min hylla exempelvis. Det är uselt av dem att påstå att de visst har bikinis för alla kroppar men det är också självklart att de utför damage control efter sin miss.

   Svara

  Är alla influncers kollegor? 😂 man måste inte tycka och hålla med eller backa upp alla med samma yrke

  Svara

  Johanna Toftbys stalker har blivit häktad. Yey!

  Svara

  Jag tror att Kissie har kvar dessa inlägg på sin blogg. Då är det ingenting som hon tycker är så fel att det inte kan delas och diskuteras. Då hade hon raderat det.Så gå in på hennes sida och gnäll istället…

  Svara

  Margaux tyckte ju att tjocka skulle köpa två flygstolar också.. tror inte hon bryr sig om hur Calzedonia ser på tjocka människor. Ba cashen trillar in som de ska!

  Svara

   What??!! När sade hon detta?

   Svara

    Var en vlogg när hon skulle resa till Sydafrika, kommer inte ihåg när men kan leta reda på den om det är någon som vill se/höra.

    Svara

     jag vill se!!!

     Svara

      Alltså så irriterande, hittar inte vloggen jag tänker på för då pratar hon lite längre om det, här liksom nämner hon bara det i farten. Men hon kan ju ha tagit bort den videon, kom ihåg att hon fick väääldigt mycket kommentarer av folk som inte höll med henne.

      https://youtu.be/1WZ8Bz-b4xQ Vid 9:45 ish

      Svara

  Håller faktiskt med Camilla om att ni har missförstått inlägget om Alexandra. D

  Svara

   Inte alls, efterkonstruktion. Alexandra har sagt att C inte är rätt person att granska influencers pga dubbelmoral och icke-neutral vilket troligen inte gillades av C.

   Svara

    Inte det minsta. Det DU skriver är en efterkonstruktion däremot. Eller en konspirationsteori kanske? Felaktig är den i vilket fall.

    Svara

     Ursäkta? Var är efterkonstruktion i det jag skriver? Konspirationsteori? Det är sådant du brukar syssla med men nej det är det ej, det har uttalats i en podd. Och hon hade ju helt rätt.

     Svara

      Att jag skulle ha skrivit ett elakt inlägg inlindat i positivitet för att jag är sur för att hon kritiserade mig i Nemos podd. Det är din efterkonstruktion och den är rent skitsnack. Hade jag velat såra Alexandra så finns det nog 100 bättre sätt att göra det på än genom ett inlägg som vissa tolkar som negativt, tror du inte?

      Svara

  ÄLSKAR deras produkter?
  Sorry Margaux – du älskar deras PENGAR det är vad du gör!
  K R Ä K S på dessa influensers som ena dagen älskar den här produkten för att nästa dag älska en annan produkt och så vidare och så vidare…
  Fö superbra skrivet av Nicole!
  Väldigt moget & nyanserat! Applåd till dig!

  Svara

  Vem är Nicole egentligen, har inte hört om henne. Hon verkar ju dessutom stor, lika många IG följer som blondinbella nästan

  Svara

   Nicole blev känd i samband med att hennes kompis Chloé Schuterman bloggade och omnämnde henne i sin barn/tweeny-blogg. Jag kan dock missminna mig – rätta mig gärna om jag har fel. Zara Larsson var också med i flickgänget där, om jag minns rätt.

   Svara

  Jag tycker det är bra att mer press sätts på företag inom influencer-samarbeten. Tänker bara på alla företag som samarbetar med Isabella Löwengrip och att det sedan uppdagas att hon exempelvis inte alltid nämner samarbetet….

  Svara

  Gillar Margaux men hon är ju knappast den vassaste kniven i lådan…!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.