Livet som barn till en influencer

Nu är det härlig sommar och sommarlov för älsklingarna och det är slut med läxor och allt vad skola heter!  Dock är det inte fel att hålla efter kunskaperna lite, om de vill, och då finns det en jättebra mattehjälp och det är Albert som är en digital privatlärare i matematik  (Trulle och Lolo har och har haft Albert på högstadiet genom skolan och de gillar verkligen den tjänsten) En riktigt smart och enkel läxhjälp för de barn som behöver det. //House of Philia

Den där när man tvingas posera i soffan med en läxhjälpsapp för att mamsen ska kunna kränga samarbeten även under sommaren.
Jag hoppas hon tog en rejäl slant för besväret i alla fall!

Tack för tips!

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte ens i närheten så illa som ditt förra inlägg. Men kasta sten i glashus är du duktig på.

  Svara

   Vad pratar du om kan du inte hålla dig till topic?

   Svara

   Suck. Varför är ni aldrig nöjda?

   Svara

    Frågar du samma när det skrivs om/till Isabella också?

    Svara

     Mogen kommentar.

     Svara

  Tycker fortfarande du ska tänka om angående ditt förra inlägg. Försvarade dig för några veckor sedan när du berättade hur man hittade ett visst dokument på nätet, samt vem det handlade om.
  Men med tanke på ditt förra inlägg börjar jag tyvärr tvivla på om ditt tanklösa inlägg om dokumentet faktiskt var ett ärligt misstag eller om du VILL sprida ut sån skit som du ibland gör.

  Svara

   Inlägget verkar vara borttaget nu.

   Svara

    Utan kommentar från C. Precis som My gjorde, och då fick kritik för sitt agerande av C här på bloggen. Ironiskt.

    Svara

     Fast ta sånt på FB istället. Gammalt kan ältas där.

     Däremot suger det om inte C ger en förklaring tillvarför hon tog bort förra inlägget. Alla kan göra fel, det viktiga är att erkänna det. Tycker det var ett väldgit konstigt inlägg som bara var elakt.

     Svara

      Jag tog bort inlägget jag skrev där jag ville lyfta fram sättet Alexandra skriver om sin familj men som tydligen missade målet helt.
      Jag hade inga andra avsikter än goda, men det blev magplask. Jag är ledsen för det och om någon tog illa vid sig.
       

      Den här texten kommer även publiceras på inlägget kl 12.
      Nu kliver jag på planet snart så jag kommer med största sannolikhet ha radioskugga i ett par timmar.

      Svara

    Men det har såklart tagits bort för att radera det som kom fram och avslöjades om C och hennes metoder och beteende. Men hon kommer såklart låtsas att det var pga kritik mot inlägget i sig, bra att hon kan använda det och hävda det.

    Svara

     Bra att det är borttaget iaf!

     Svara

     vad va det för kritik?

     Svara

   Vad var det för inlägg?

   Svara

    Handlade bl.a. om ett utelämnade inlägg som en bloggare skrivit om sin lillasyster år 2009.

    Svara

     Kanske utlämnande?
     Eller var problemet utelämnande av info, det vill säga att viktiga fakta saknades?

     Svara

      Ja utlämnande, tack för rättningen! 🙂

      Svara

   Hur kan det ens vara skit? Jag tyckte det hela var sjukt överdrivet. Men jag antar att det är så det kommer se ut i kommentarsfältet en tid framöver?
   Ni ältar småskit på fb och slår er för bröstet när ni hittat halmstrån (jag har läst hela tråden och den är nästan lika pinsam som den om Anna Book, snacka om att vilja hitta fel)

   Svara

    Har bara scrollat igenom fb-tråden och fann det ganska ointressant så det är ju inte det jag pratar om. Jag menar främst uthängningen av barn, både i det nu borttagna inlägget och ”dokumentinlägget”.

    Svara

  Frågan är hur bloggarna kan gå vidare, nu när så gott som allt innehåll är reklam för produkter eller tjänster? Den stackare som INTE gör reklam för något, det spelar väl nästan ingen roll vad han eller hon säger, de flesta tror i alla fall att det handlar om reklam. Reklamtröttheten breder ut sig.

  Svara

  Ojdå, får de kommentarerna stå kvar på hennes blogg?

  Svara

   Är det inte någon mer som gör reklam för det där? Underbara Clara? 🤔

   Svara

    Ja UC gör också reklam för det

    Svara

  Reklam i bloggar och på IG har motsatt effekt på mig… jag får en sämre bild av varumärket/företaget och undviker det istället för att köpa något därifrån. Tycker man lätt märker om något är ett genuint tips eller om det är ett krystat inlägg för pengarnas skull. Läxhjälp på sommarlovet tar ju nästan priset… självklart sitter inte hennes ungar och läser läxor för skojs skull medan de är lediga. Konstig timing av företaget också, för ingen annans barn gör ju det just nu heller.

  Svara

   Om det är en influencer som jag gillar och uppskattar har jag inget emot samarbeten. Jag vill att personen ska få betalt för sitt jobb. Men å andra sidan följer jag inte någon av de stora eller de som kallas för sprättben här utan mindre konton. De har en nisch och är genuina, dessutom förklarar de ofta varför de gör samarbeten och checkar av att följarna är okej med det.

   Svara

    Ja för mig gäller det verkligen att det är genuint. Tycker det handlar om att bygga upp ett förtroende, och att verkligen rekomendera saker man kan stå för. Då kan influensers sälja. Hoppar man från vecka till vecka vilket kaffe/hörlurar/dagcreme som är bäst känns det inte trovärdigt för fem öre..

    Svara

     De större bloggarna har makt, men tyvärr slarvar många av dem bort det för de blir helt enkelt för giriga. Och där och då börjar de sälja ut sig själva.

     Svara

      Det stavas ”Isabella Löwengrip”.

      Svara

       Hon är långt ifrån ensam om det

       Svara

        Långt ifrån värst också. Finns andra som gör mer reklam och samarbeten, och andra som ofta använder sina barn i samarbeten t ex Ilmrud och Gab Joss.

        Svara

        Men den som är mest känd.

        Svara

     Jag fattar helt ärligt inte den här grejen med förtroende för en influencer. Jag har för det första inget sånt förtroende, men följer heller ingen på det viset. Jag ser influencerreklam som exponering endast. Kommer liksom inte köpa något bara för att en influencer gör reklam för det, gör folk det?

     Svara

      Man kan ju följa en influenser av en eller annan anledning, kanske att man delar samma intresse, har barn i samma ålder, kanske att influensern skriver om speciella saker man själv varit med om. Det blir lite som en ’vän’.

      Så det är ju inget konstigt alls. Följer man inga bloggar så har man ju självklart ingen bloggare man känner förtroende för.

      Svara

      Det beror på. Det mesta nej. Men jag följer några influensers inom ett specifikt område och jag litar på deras rekommendationer när jag kan se att de använder produkten de rekommenderar i flera år. Flera gamers jag följer använder AudioTechnica hörlurar i sina streams och har varit sponsrade av dem i flera år. Deras rekommendation litar jag på fullt ut. Men det handlar om seriösa produkter med ett specifikt användningsområde, inte ytterligare reklam för en plastpryl som med Blondinbellas Ideal of Sweden reklam idag.

      Men jag tror inte Ideal of Sweden tror att särskilt många köper deras skal för att just Blondinbella använder dem. De vill bara se till att just deras varumärke är ”top of mind” när folk tänker på mobilskal. Samma sak med det där solglasögonen eller Ellos, Matpunkt, Green & Black, Svensk adressändring eller något av det andra femtioelva företag hon säljer ut sig för.

      Svara

      Ja tex om någon är utbildad makeupartist och tipsar om smink nog har det hänt att jag köpt det sminket. och varit mycket nöjd.

      Svara

   Håller med! Var precis inne på natascha peyres instagram och vart annat inlägg var reklam för en och samma produkt. Det får mig ungefär lika sugen att köpa produkten som att jag hade satt på tv:n och det inte fanns några program utan att det bara var en och samma reklam som snurrade hela tiden.

   Svara

  Jag är mer road av att folk seriöst tror att dessa personer bloggar för att göra folket en tjänst. Det är deras ”jobb”, vad tror man egentligen? Klart de gör samarbeten. Vad aka de annars göra? Söka jobb😂?

  Svara

   Visst är det deras jobb, men i mitt fall förväntas att jag gör ett bra jobb, annars får jag skäll eller blir av med jobbet. Bara för att man är influenser innebär det väl inte man kan försöka komma undan med vad skit som helst? Tror många influensers har blivit för bekväma. Gör ett samarbete, få in lite enkla pengar. Sen anstränger de sig mindre och mindre och förlorar sin trovärdighet och sen sitter de där utan samarbeten (och läsare).

   Svara

    Du misstolkade nog mig med råge.
    Jag har inte diskuterar HUR de gör sina såkallade jobb. Jag pratar om att folk gnäller om att ”du gör bara samarbeten nu”…precis som att det vore förvånande liksom.

    Svara

     Förstår din poäng men att vara influenser på heltid är ju ingen mänsklig rättighet. Det är bara ett jobb så länge det är ett räckviddsmedie som reklamköparna ser fungerar. Samma sekund som det inte gör det längre för att marknaden är mättad så är det inte ett jobb mera och då få de glatt acceptera det.

     Svara

   Men var öppen med att de gör det för pengar. Sluta fejka.

   Svara

    Och om de gör usla samarbeten förtjänar de kritik alternativt gräver de sin egen grav.

    Svara

  House Of Philias läsare har slagit bakut fullständigt och massor av negativa kommentarer. Hennes kommentarsfält senaste tiden har varit väldigt kritiskt, men befogat och det har varit konstruktiv kritik som hon inte tagit åt sig av utan snarare satt på sig offerkoftan och gnällt i inlägg över så hon får sympatikommentarer och styrkekramar. Hennes blogg går utför. Hon kan väl slänga upp 3 normala inlägg på ett reklaminslag men nej nej, tre reklam på ett vanligt typ.

  Svara

   Fattar inte att hon har läsare överhuvudtaget med tanke på hur totalt själlös, tom och ytlig hennes blogg är. Bilderna är så onaturliga och konstlade och allt i hennes blogg känns bara som en svensk variant på Stepford wives.

   Svara

   Kollade hennes bolag och hon går back rejält..

   Svara

  Matbloggarna kör kanske med mest sponsrade reklaminlägg.

  Som någon nämnde, för mig har det motsatt effekt, får produkten att verka sämre.
  Patetiskt att se olika bloggare verka reklampelare för samma produkter som typ fula Ellos plagg eller Wellington ur.

  Nej, ibörjan var det lättare att lura besökarna, förhoppningsvis börjar trenden vända.

  Svara

  Eftersom du har semester och är på Mallorca tycker jag att du kan skippa bloggen för de senaste dagarna har inläggen varit KATASTROF! Dessutom total radiotystnad angående den hårda kritik du fått. Hallååå?!

  Svara

   Hon gör en Blondinbella och stoppar huvudet i sanden 👍

   Svara

    Lägg av att dra in Bella i allting, tycker du inte hon får tillräckligt med skit, så ruttet, och jag är fan inte Stollis, men det verkar ju populärt att kalla alla de det som inte har samma åsikter.

    Svara

   Men läs någon annan blogg då ”Sofia” om det varit ”KATASTROF”. Ingen tvingar dig att vara här och ingen tvingar dig att besöka bloggen. Dessutom borde du tacka din lyckliga stjärna att du uppenbarligen inte förstår innebörden av ordet ”katastrof”…

   Svara

    Ingen tvingar er att stalka Bella heller.

    Svara

   Börjar undra hur alla vet vart hon är. 😂 Känns som man missat något!

   Svara

  Nu har hon raderat föregående inlägg, troligtvis för vad som skrivits om henne själv, för vad som avslöjats och kommit fram gällande hennes beteende och det som står på fb.

  Svara

   Men nutte. Ni ger er själva en för stor betydelse.
   Tror ni på riktigt CC läser fb på semestern? Tror ni att fb styr henne alls😂💕

   Svara

    Hej Camilla! 👋🏻

    Svara

     Så tramsigt att tro att Camilla skulle svara anonymt.

     Svara

      Hon har ju svarat under andra nick så det är inte allt för långsökt….

      Svara

       Nej, det har hon inte.

       Svara

        Varför svarar du på det här men inte på all kritik du fått?

        Svara

         Camilla i ett nötskal.

         Svara

     Nej jag är inte CC. 😂

     Det är ingen annan än ni som tar er på allvar och igen ett dåligt försök att ge er stor betydelse.

     https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Hybris

     Nobody cares Sean, nobody cares. 👋

     Svara

      Men snälla, vi ser ju att det är du Camilla. Du bevisar det bara ytterligare när du tar bort kommentarer om det.

      Svara

       Vadå tar bort? Allt är kvar. 🧐
       Och, men snälla, nej. 😴

       Svara

        Nope det försvann ett annat svar om att det är du som skriver.

        Svara

         Va!? Vad svamlar du om? Försvann det ett svar om att det är anonym som skriver?🤪

         Äh, vi säger så för idag. Det är omöjligt att fatta vad ni vill och ingen bryr sig i alla fall. 👋

         Svara

          Vad är det du inte förstår? Det försvan en kommentar om att det är Camilla som skriver under anonymt nick.

          Svara

           ”det försvann ett annat svar om att det är DU som skriver.”

           11:39: Ja? DU. Camilla.

           Ja, jag är trött på att se dessa kommentarer dag ut och dag in. (Den här kommentaren ÄR skriven av CamCam!) 🤦🏼‍♀️

           Nej inte CC.

          Uppenbarligen så är det ju rätt många som bryr sig.

          Svara

       Ge dig! 🤦🏼‍♀️

       Svara

    Jag tror på riktigt att CC läser med nöje allt som skrivs om henne, oavsett om det är på FB eller någon annanstans.

    Svara

    Nutte? Är det nya stollis eller?

    Svara

     Kämpa 💪

     Svara

      Kämpa?

      Svara

  Bevaka gärna bloggare men utnyttja inte deras barn för att tjäna pengar även om föräldrarna gör det.

  Svara

  På tal om influencers, och barn. Den här kampanjen fick inte riktigt den respons som paret hade hoppats på:

  https://www.instagram.com/p/ByzYipbCwxT/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-06-18/bums-get-job-instagram-couple-slammed-internet-after-asking-11000-celebration-0

  Svara

   Vad har det med barn att göra? Läste men kan inte göra kopplingen

   Svara

    Om man låter sig försörjas av sin mamma samtidigt som man kallar sig influencer är man i mina ögon fortfarande ett barn.

    Svara

  Låt barnen vara barn och låt dem njuta av sommar och semester. Hösten kommer med utmaningar, då är det bra vara utvilad och skarp i hjärnan.

  Svara

  Kan vi inte bara komma överens om att du inte publicerar några inlägg öht som har koppling till influencers barn/barn i närhet till de?

  Svara

  Vad är det med folk ?? Har ni inget annat att göra om dagarna ? Sitter konstant och klagar på Camilla under varje inlägg…ut i solen och njut av livet istället för att leva era liv här inne.

  Svara

   Här är det inte sol i alla fall. Och får man inte tycka till om inläggen när det är bra väder ute? ”Ut i solen!”…så tröttsamt.

   Svara

    Dessutom går det att läsa inlägg i solen, eller sitter de flesta fast framför en stationär dator här?

    Svara

   Ja ut i solen ist, läs andra bloggar, böcker eller flaschback istället!

   Svara

   Du sitter ju själv här och läser🙈

   Svara

   Håller med. Blir ju som ”en annan sajt” härinne. Så tråkigt.

   Svara

  Ingen aning vem House of Philia är. MEN varför är det okej när Underbara Clara poserar med sina barn i samarbeten med appen Albert? Är det för att hon är en av de ”finare” influencers med feministisk analys? Så trött på att alla dessa fina vänsterinfluencers kommer undan med allt…

  Svara

   Anne, det finns förmodligen flera orsaker: 1. under inlägget med frågan om vilka läsarna ville läsa om var det många som ville läsa om HOFP (inte lika många som ville läsa om Underbara Clara, 2. UC gör inte tillnärmelsevis så mycket reklaminlägg som HOFP som gör nästan endast reklaminlägg, 3. det är kul när folk som skyller allt på PK-maffian blir upprörda, 4, Underbara Clara kanske gör mindre krystade inlägg. Ha en bra dag Anne!

   Svara

    Likställa gärna inte kritik mot feminister till att jag skulle hata någon PK-maffia? Är feminist själv. Lite tröttsamt att man inte får framföra kritik till feministiska profiler längre utan att ”hahaha sluta hata PK-maffian tack”. Ha en bra dag själv anonym 🙂

    Svara

   För Clara är Camcams idol! Det är skillnad på folk och folk i den här bloggen förstår du.

   Svara

  Underbaraclaras.se gör också reklam för Albert men på ett mot sina barn respektfullt sätt. Tycker hon är proffsig

  Svara

   Hon är generellt superproffsig (förutom gällande att ta kritik i mellan åt)! Genomtänkt varumärke, ett genomtänkt upplägg för innehåll på bloggen, hur hon skildrar sitt liv och människor i det så läsaren känner att det är personligt men utan att bli för privat. Jag tror hon har stenkoll på var Underbara Clara börjar och slutar och var privatpersonen Clara Lidström börjar och hur dessa kan hänga ihop. Något som skiljer henne från många andra influensers där deras privatperson och deras varumärke antingen är samma sak, eller helt skilda från varandra.

   Svara

  #OT

  Smygreklam på Nellies senaste bild eller? Räcker väl inte att märka ut med bara #Samarbete !?

  Svara

  Äsch då- mina barn pluggar på sommaren också och vi använder också Albert….helt osponsrat och utan bildbevis dock😂

  Svara

  Ska det vara så konstigt som vilket annat jobb som helst, jag bloggar med bilden som huvudperson, min sambo finner sig i att kameran alltid är med och jag tar foton på nästan allt.

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Svara

  Hej jag är houseofphilias dotter Lovisa (Lolo). Läste nyss om ditt fina och snälla inlägg angående min mammas samarbete om Albert. Jag har vart lite sjuk vilket gjorde så att jag inte såg så glad ut. Men jag älskar appen och använder den flera gånger i veckan. Förstår inte hur du kan tro att jag tvingas att vara med och posera. Jag älskar att få hjälpa till. Sen en fråga är du delaktig i vårat privat liv. Nej!!!!!! då skriv inte om något som du inte vet hel helheten om då. Men det kanske blir svårt för dig för du lever ju tydligen på att bara skriva skit om andra.

  Svara

   öfverberg med litet Ö? Visst du är Lovisa. 🤥😂

   Hej Flashback. 👋

   Svara

   öfverberg med litet Ö. Visst du är Lovisa 🤥😂

   Hej fb-trollen. 👋

   Svara

   Bra att du säger ifrån Lovisa! ❤️

   Inte ok med denna typen av inlägg alls.
   Är ju ingen fakta bakom Camillas påstående utan bara vad hon antar.

   Lycka till med plugget och glad sommar!

   Svara

  Jennys matblogg har helt spårat ur. Det är bara reklam och gamla recept,
  Nu har hon dessutom börjat använda ungarna i reklamsyfte, det rimmar rätt dåligt med hennes ”bullmamma-image”.

  Svara

   Jenny tillåter inte längre kommentarer som ifrågasätter alla dessa reklam och sponsring inlägg. Alla resor Jenny gjort det senaste året har alla varit sponsrade. Känns som att Jenny skulle behöva sig lite granskning

   Svara

  Älskar mallis. Varit i arenal och Santa ponsa och magalluf. Vill se alcudia där ska det vara toppen fint. Tågresan till soller och sen buss på slingrande vägar är ett äventyr.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.