Tror ni Isabella tog lyssnarnas förslag?

I sista minuten inför sitt sommarprat så avslöjade Isabella att ungefär hälften raderats och att hon nu, helt plötsligt, vill veta vad följarna vill höra.
Av de kommentarer hon släppt igenom så handlar majoriteten om att de INTE vill att hon ska prata jobb, bolag eller hur hon ska bli världens mäktigaste kvinna, något som jag tror Isabella uteslutande vill prata om.
Det, och den där ”efterkonstruerade” starten i livet som maskrosbarn mm.
Man får ju bara hoppas att hennes redaktör gjort ett gediget researcharbete då SR står som ansvarig utgivare för alla sommarprat. Men det har de säkert gjort – Isabella kan ju inte vara den första som slirar med sanningen i dessa sammanhang menar jag…

Vad tror ni?
Kommer hon lyssna på läsarna eller kommer hon som vanligt bara gasa på i den berömda vänsterfilen där hon kan nypa sig i armen och ha det sooooo fun?

Och vilket tror vi stämmer här?
Var hon osäker på ifall hon skulle sommarprata eller tackade hon ja direkt? 🙂

Ps. Jag tog bort inlägget jag skrev där jag ville lyfta fram sättet Alexandra skriver om sin familj men som tydligen missade målet helt.
Jag hade inga andra avsikter än goda, men det blev magplask. 
Jag är ledsen för det och om någon tog illa vid sig. 

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Då kan du väl fortsätta med inlägget om HoP, dottern verkar ha tagit illa upp.

  Svara

   Dottern? Realy? Snarare fb-troll. 😉

   Svara

    Realy? 😁 Håll dig till svenska.

    Svara

     Tack för din viktiga kommentar. Den tillför mycket värdefullitet.

     Svara

      Varsågod.

      Svara

    Be cool stay in school

    Svara

   Jag förstod iallafall din avsikt med inlägget om Kissie och hennes syster, Camcam! Att en tidigare provokativ influencer som talat illa om delar av sin familj nu bara några år senare skriver varmt och kärleksfullt om samma person.. Tyckte det var fint. Alexandra får ju också någonstans själv ta ansvar för vad hon skrivit då det ju finnt offentligt på internet.

   Svara

  Ganska ointressant att uttala sig om innan man lyssnat på programmet. Då tänker jag svara.

  Svara

  Frågan är varför hälften raderats? Kan det vara att så att de ansvariga på Sommar i P1 förstod att deras krav på i alla fall någon sorts kvalitet inte på långa vägar uppfyllts? Klart som korvspad att de har kollat igenom alla lögner hon haft under så många år. Inte läge att fortsätta med det i ett av Sveriges mest prestigefyllda radioprogram.

  Svara

   Eller så var det för mycket som tolkas både som reklam och förtal – hennes företag och Hajen.

   Svara

    Tror snarare på detta.

    Om Isabella sitter och ljuger eller inte om sitt liv spelar väl ingen roll för SR? tror inte heller de har resurser eller behov att sitta och vrida och vända på varje sten och tolka sanning/osanning.

    De är ju inget förhör utan personligt sommarprat 🙂

    Svara

   Eller så har hon inte alls raderat hälften, vad vet vi? Vi vet just ingenting. Vi vet ingenting nu, vi vet ingenting sen.

   Svara

    Hon vet förmodligen inte själv, Bellan är en person med extremt kort minne och säger därför emot sig själv hela tiden. Jag har frågat om hon någonsin läst det hon skrivit, men det refuserades i censuren.

    Svara

    Din kommentarer fick mig tänka på Lisa Ekdahls gamla dänga 😊Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag. Vi vet ingenting nu. Vi vet inget idag. Lalalalalalala!

    Svara

   Frågan är vilken hälft hon raderat? Den med ljug, eller den med hittepå?

   Svara

  Hon skriver att hon börjat med detta redan i november. Alltså ett halvår av skrivande. Hon har hörts varje dag med sin producent via mail och fått feedback och strukit. Enligt henne så är detta en jättelång process. men veckan innan ska hon alltså fråga sina läsare vad de vill hon ska prata om och bara kasta ett halvårs arbete åt sidan? Låter det inte konstigt?

  Svara

   Som alla gånger tidigare hon bett om råd är detta ju förstås också bara fejk, ett sätt att få kommentarer och jada jada

   Svara

    Det och att göra frågan aktuell samt få läsarna nyfikna på om deras fråga tas upp och därför också få dem att lyssna. 😉

    Det är visst denna typ av PR hon ville sälja till US. 😎

    Svara

    Men hon satt ju och skrev in i det sista, sent på kvällarna före inspelningen så det är ju inte fejk. Men visst är det ju även ett sätt att få många kommentarer, precis så som C och andra bloggare jobbar.

    Svara

     Hur orkar du?

     Svara

      Får väl betalt.

      Svara

   Med all den tid hon lagt ner på att skriva, skriva, skriva + nästan en hel arbetsdag för att spela in, så förväntar jag mig alla tiders sommarprat.

   Svara

  Fattar inte varför man ens tipsar Bella om vad hon ska prata när hon ljuger om allt och hennes blogg mm endast följer hennes perv-sa excel-ark. Hon har ett beteende som så uppenbart inte är friskt, ingen normal individ kämpar på för att bli illa omtyckt eller hänger ut exmake och barn med osmakliga uttalanden i media mm.

  På riktigt, varför ska vi lyssna på henne? Igen? Fler lögner?
  Om man ska göra en studie eller nåt kanske det vore intressant, men annars är det ju bara sjukt att ens stötta detta genom att tipsa henne mm. Varför för man fram narcissister på detta sätt. Jag blir verkligen beklämd.

  Svara

   Det är frivilligt att lyssna, skit i det, ganska enkelt.

   Svara

   Men helen vad vet du om hon ljuger om, hur vet du det? Nej hon ljuger ju inte om allt VARFÖR tror du det?! Hon hänger definitivt inte ut sina barn mer än andra så bara lägg ner! Hon är inte smart alla gånger men oerhört smart på många sätt och hon lyckas ju vara intressant varför är hon annars så diskuterad och hatad här, och omskriven i media. På riktigt varför ska det skrivas om henne här varje dag och rasas och hånas och vinklas och ljugas? Här flödar lögner däremot. Du låter väldigt bitter för att hon ska få sommarprata och det är bara att låta bli att lyssna, ingen tvingar dig, men jag tror nog att både du och alla haters kommer lyssna och förfäras. Och vadå tipsar, det var nog de på SR som ville ha med henne utan att någon tipsat haha

   Svara

    Får du betalt per ord, när du jobbar för IL?

    Svara

     Nej får ej betalt och jobbar ej för IL. Så j-vla äckligt med den härskartekniken och att ni kör med det så fort någon försvarar Isabella. Jobbar du för CC eller är du henne eller mannen kanske? Tur att C tjänar pengar iaf på att hata och håna IL och på osäkra, osmarta, bittra individer.

     Svara

      Du verkar inte må så bra.

      Svara

      Alltså förlåt men du framstår som manisk. Isabella själv hade klivit över din döda kropp för att få det hon vill, så varför slänger du så mycket av din värdefulla energi på henne?

      Svara

       Manisk? Det är många som är trötta på mobbningen och drevet gentemot IL. Tycker Anonym visar kurage.

       Svara

        Kurage när det handlar om någon som satt i system att ljuga, att inte alltid betala leverantörer eller samarbetspartners, att fejka sig fram till pengar från annonsörer, att behandla anställda som smuts? Kurage? Nej. Inte alls.

        Svara

       Vi ödslar väl också energi på henne?

       Svara

      B har ju själv sagt att allt hon skrev som tonåring var hittepå. Nu för ngn månad sen uttalade b i en tidning att allt är hittepå. Så frågan är ju egentligen inte varför folk säger att hon ljuger, frågan är varför du inte gör det.

      Svara

       Nej du tack hon har inte sagt att allt är hittepå! Vad skulle det förresten vara som är hittepå menar ni? Det enda skulle väl vara att hennes blogg kanske inte har en miljon läsare eller mer i veckan men hon har köpt huset, hon var på ett omslag även om det var köpt reklam och hon har tyvärr haft stalker hemma – det är en del av det ni påstått att hon ljugit om, hon var på balen också och på andra ställen, och hon har åkt i privatjet – inget hittepå som vissa velat få det till.

       Svara

        Men i början stod privatjetplanet parkerat på marken, med dörren öppen till cockpit där det inte fanns någon pilot på plats, eller hur?

        Svara

      Jag tycker verkligen att det är helt i sin ordning att framföra sina åsikter i frågan, oavsett vilka de är och jag tycker att man ska vara saklig och inte gå till personangrepp. Det gäller alla. Jag har sagt det förut och vidhåller att jag tror att du skulle vinna fler sympatier för dina påståenden om du inte skrev i affekt. Till sakfrågan, tror inte jag heller att il ljuger om allt och vi kan ju egentligen inte veta vad som är sant och inte. Det spelar inte heller någon roll för hon står inte till svars inför oss. Hon producerar content och vi konsumerar det. Det är fråga om tillgång och efterfrågan tänker jag. Men man kan ju vara respektfull ändå!

      Svara

    Jo hon är värre än alla andra. Noll och åter noll ödmjukhet, samvete eller finess och ju mer kritik desto mer verkar hon njuta och spelar bara vidare sin Trumanshow. Visar upp sitt lyxliv och fortsätter föra folk bakom ljuset med hur hon anskaffar sig både lyxbåtar och magasin-bilder mm. ”Help kids with trafficing” – bara för att få göra sig ett namn, frottera bland rikt folk och tjäna mer pengar. Svårt sjunka lägre på bekostnad av barn som med hennes skämtverksamhet kan fara ännu mer illa eftersom hon bryr sig 0 egentligen.

    Sen har hon använt sina egna barn mängder av ggr genom att skriva att karriären och familjen är lika viktiga, att karriären är hennes STÖRSTA passion. När hon och Odd skildes höll hon på med sina tårtbitar hela tiden och fick mängder av kritik för att det lät riktigt j–la illa med barnens position, och hon brydde sig inte skvatt utan fortsatte göra inlägg om hur viktig karriären var. Endast.
    Hon klargjorde ALDRIG att barnen är nummer ett, trots sund kritik från många som kände sympati för barnen.
    Istället kläckte hon ur sig på insta.. ”they go together” om karriären och det var också det längsta hon kunde komma i sin sk mammaroll. ”Ni är lika viktiga som min karriär”.
    Så fräsch individ.

    Svara

     Nej, svaret var naturligtvis inte till dig kh 😉 Varför hamnar kommentarerna huller om buller ?

     Svara

    Andas och fråga dig själv : vad är 1+1?
    Beroende på ditt svar så frågar du dig själv igen: Är det logiskt att man säger att granen är blå, när den är är grön? Eller vi i Sverige, vi bor i norra Europa och där påverkas vi inte av
    miljöförstöring samt att vi har ett eget ozonlager…tihi, Sooo fun! 😉

    Svara

     Men alltså snälla… Isabella har inte sagt att vi i norra europa inte påverkas av miljöförstöring – när ska dumskallarna fatta det! Töntar!

     Svara

      Mmm för du får verkligen mer respekt när du kallar folk här inne för fula saker.

      Sluta vara så manisk! Du framstår som lika creepy som ILs stalkers.

      🤨🤔

      Ahaaa

      Svara

       För att kalla någon manisk är trevligare?

       Svara

        Men om personen i fråga visar upp alla tecken på att vara manisk?

        Svara

         +1

         Svara

      Du missade hela poängen av vad jag frågade dig, läs igen, låt det sedan smälta lite innan du svarar. Cheers!

      Svara

       ”anonym 15,16-ish”(du som skrev nåt om dumskallar el nåt liknande 😉 ) Var min kommentar menad till./ Victoria

       Svara

    När man VET att Blondinbella ljuger om en hel del är det väääldigt svårt att veta vad som är sant eller inte. Nej hon kanske inte ljuger om ALLT, men hur kan vi veta? Vi vet ja att hon ljuger.

    Svara

    Och alltid samma argument ”hon gör inte vad någon annan redan gör ”.
    Caroline Berg Erikssen (Fotballfrue) är exempel på någon som låter barnen vara med i bloggen på ett väldigt bra sätt. Nästan bara bilder bakifrån eller fokus på deras leksaker. Läsarna får en aning om deras liv utan att det exponeras på samma nivå som Bella gör.

    Svara

     Fast om man nu ska vara ärlig så är väl det det enda som Bella verkligen månar om. Att INTE exposa sina barn. Det finns inga bilder som visar barnen på bloggen eller Instagram som inte är tagna bakofrån eller framifrån med täckta ansikten så det var väl lite orättvist? Hon må vara många saker men skyddar sina barn från ramljuset, det gör hon ju. Inte ens Ralph Lauren fick henne att vika sog på den punkten.

     Svara

      Fast där tror jag mer att det är Odd som sätter ner foten och är principfast.

      Svara

       Fast det bestämmer inte Odd. Så oavsett så borde hon ha cred för den biten. Man måste inte sänka henne på allt. Håll sig till saken och vad som är korrekt. Annars blir det inget annat än fånigt?

       Svara

        Exakt, bra skrivet. Man borde även ge henne cred för att hon inte, som andra, hånar smutskastar och pratar illa om andra kända offentligt – hon klankar inte ner på andra, vinklar inte andra och påstår att de sagt saker de inte sagt. Hon försöker inte sänka andra kollegor, konkurrenter eller kända, talar inte illa om andra och hånar inte andra, hon går inte till attacker – hon är mer mogen och säker i sig själv än så.

        Svara

         Men snälla.
         Du och jag är inte on the same page.
         Allt jag sa var att man inte ska påstå saker som hon inte gör som då tex att exponera sina barn för medinoch allmänhet.
         Att hon vinklar saker och rakt av ljuger om annat och andra, det gör hon ju och hon erkänner ju det själv så varför ska du fortsätta att attackera så här? Din idol, Bella…säger själv att hon hittar på. Men ändå sitter su här och påstår att hon aldrig gör det?

         Svara

         Nej hennes grej är mer att göra sånt mot folk UTAN plattform så det blir svårt att försvara sig mot det hon säger.

         Svara

          Exakt så. Men det är viktigt att kritisera det som hon gör och att lämna det hon inte gör utanför det tycker jag. Hennes barn skyddar hon helt utan tvivel till skillnad mot mååånga.

          Svara

       Men Intresseklubben, vad vet du om Odd?

       Svara

      Det finns väl inga pengar i att visa upp barnen?

      Svara

       Oj.
       Jo det finns en hel uppsjö av samarbeten genom sina barn.
       De flesta mammai föuencers berättar om att en helt ny värld öppnade upp sig ekonomiskt så fort de gick ut med att de var gravida och sedan födde barn. Det är en begränsad verksamhet då så få kända är mammor i jämförelse med de som inte är det så företagen slänger sig över dessa kvinnor så fort de går ut med nyheterna. Så pengar i barnen, det finns det gott om.

       Svara

     Eeehh. Caroline Berg Eriksen er en av bloggerne/influencerne som får MYE kritikk for hvordan hun eksponerer barna sine. Hun har selv uttalt at hun ønsker å eksponere dem mindre, men de brukes i reklameinnlegg og en opptelling over en tidagers periode nå i juni viste at godt over halvparten av instagram stories var med barna. Innredning på barnerom, bursdagsfeiringer og ferier brukes for hva det er verdt, både som content og for sponsede «samarbeid». Vil ikke si at hun er et forbilde. Det er helt åpenbart at hun ikke vil få bedriften sin til å gå rundt uten å bruke barna, og til tross for uttalte intensjoner om å minske deres tilstedeværelse i bloggen er hun avhengig av dem for å skape nok trafikk.

     Svara

   Eller ja du menar varför hennes läsare tipsar om vad hon ska prata om menar du – ja men det är väl inget konstigt om man ser fram emot att lyssna, många verkar vilja höra på henne och hade önskemål om vad hon ska prata om. Tror många är skitnödiga och rädda att hennes prat ska bli bra och få många lyssningar och bli mer lyssnat än vissa andras. Vissa är nog rädda för vad hon ska säga också vad det verkar.

   Svara

    Tror nog att de få anställda som finns kvar är oroliga för vilka stolligheter som ska ut i etern. Plus USA-satsningen, det påverkas också.

    Svara

     Nja inte de anställda menade jag inte, de är nog inte särskilt oroliga men vissa andra. Få anställda? Är ju flera nyanställda däremot.

     Svara

      Hur många av dem hinner vara anställda i sex månader innan provanställningen upphör, och så in med nästa?

      Svara

  Inte alls uppenbart att bloggen inte ett dugg handlar om hennes egentliga liv och känslor. Allt som skrivs är vad hon tror går hem hos läsarna just idag, inte lätt att komma ihåg alla historier man dragit tidigare då.

  Svara

   Det är väl det hon har sina Excel-ark till. Men med den personalomsättning som råder finns det väl ingen som har en chans till överblick på vilket ljug som producerades när, i vilken kanal.

   Svara

  Känns verkligen som att fråga efter läsarnas input bara var för syns skull och få kommentarer. Nog för att man anade det innan, men blir ju supertydligt när hon i ”jag är klar” inlägget också beskriver hur hon och hennes nya BFF redaktören Fabian jobbat typ 6 månader med hennes sommarprat:

  ”Under året har jag skrivit massor. Det är en enorm process att ta fram ett material som ska godkännas överallt i flera distanser, det ska filas och putsas på. (…) Fabian har varit ett tufft bollplank men jag uppskattar att jobba med människor som är engagerade och noga. Så fort jag insåg att jag hade en vass producent så blev jag ännu mer taggad och vi har skickat dokument till varandra i stort sett varje dag. Fabian har verkligen fått en crash course i mitt liv, vem jag är med garden nere och känner mig bättre än många … :- )”

  Svara

   Stackars Fabian.
   10kr på att hon vill ha honom som ny Simon nu.

   Svara

    Jag sätter två fantasiljoner massviljarder oktaviljoner kvadribiljarder kvantiljoner kronor och 23 öre på att denne Fabian 1) tackar vänligt nej till ett sådant erbjudande, och 2) får hela redaktionen att gapskratta så att taket lossnar när han berättar om det.

    Svara

     Nej jag tror inte han skulle tacka ja. Men HON skulel nog vilja ha honom till det. Vore en fördel eftersom han KÄNNER HENNE BÄTTRE ÄN MÅNGA ANDRA

     Svara

      Men det är väl snarare tvärtom, att ju mer man känner till hur Isabella Löwengrip fungerar, desto mindre vill man ha med henne att göra. Det är många som hon slängt under bussen när de inte längre passar in i hennes värld. De som inte fick sina fakturor betalda på Egoboost-tiden är bara ett exempel.

      Svara

        Men kära nån, hur kunde jag ha missat fiaskot i Dubai?! Helt otroligt. Det är ju så mycket ljug, under så väldigt lång tid. Kan inte någon (tittar på dig, CamCam) gör en ordentlig sammanställning? Värt en C-uppsats.

        Svara

         Då kan hon anmälas för förtal och det kan bli dyrt för C eller hennes redaktör. Det är dock redan på gång från flera har jag hört.

         Svara

          Snickesnack. Om man gör en sammanställning på vad din älskling IL har sagt offentligt, samt andra offentliga bolagsuppgifter, så är det samma typ av granskning som exempelvis SVT gör, eller Aschberg. Och, ja, en sådan sammanställning pågår just nu.

          Svara

        Vilket haveri!

        Svara

    Ååh nu kommer jag att tänka på producenterna i serien UnReal, hur de manipulerade deltagarna att säga saker och öppna sig. Allt för tittarsiffrorna. Guud det vore ju amazing om hon blivit det, hon som säger sig veta precis hur hon ska få intervjuer att gå som hon vill 😁

    Svara

    Herregud vad töntigt, hur töntiga är folk här… Varför skulle hon vilja ha Fabian som Simon, hon har ju redan anställt en ny vd. Tycker ni att hon skulle ha skrivit illa om Fabian istället? Ja hua så hemskt att hon skriver snällt och trevligt om Fabian och andra bättre hon är riktigt j-vla elak som folk är här, det är tydligen så det ska vara. Inte vara trevlig och positiv nej fyyy på henne.

    Svara

     Framtiden beror litet på vad banken säger om den nya VD:n.

     Svara

      Tänk att företagets framtid bygger på vad banken säger om en ny VD. Ledsamt att det har gått så långt.

      Svara

    Ja, eller kock

    Svara

   Hon är ju så oseriös och icke-noga i allt hon gör, utom ljugandet… Kan tänka mig det krävdes mycket för att få till detta utan total skämskudde… Fy Fabian.

   Svara

   Distanser?

   Svara

   Isabella känns lite Gunilla Persson här. Antingen ÄLSKAR hon personer (of course sådana som hjälper henne med ditten och datten) och höja dom till skyarna – högt och synligt och med stora ord. Eller så avskyr hon dom och kapar dom från sitt liv. Om man är inställsam mot Gunilla har hon väldigt lätt för att säga att man är bäst i världen (erfarenhet).

   Svara

   ”i flera distanser”, ha ha 😂

   Svara

  Hon har ju ändå inte skrivit manuset på egen hand…övar sig endast på att återberätta…

  Som allt annat finns det någon som utför jobbet 🙂

  ”Fy Fabian”

  Svara

  Konstprojekt 😂😂😂😂

  Svara

  Men alltså att du orkar… hur nyter du? Är det hårt för dig att Isabella får sommarprata? Vadå helt plötsligt vill veta vad följarna vill höra? – Ja hon fick ju inte fråga det innan presskonferensen, inte innan det avslöjats och var offentligt, så hon kunde ju fråga inte det innan. Och vadå efterkonstruerade starten i livet ? – Har hon ändrat på sin start i livet och kallat sig maskrosbarn verkligen? – Jag har inte sett det.

  Sen varför hoppas du att hennes redaktör gjort ett gediget researcharbete?- Vad menar du, varför då och hur då? Kan de gå in i hennes hjärna tänker du och veta vad hon känner, tycker och tänker eller vad? Har de gjort ett gediget researcharbete gällande Jocke eller det kanske du också kommer att skriva om? Hur vet de att allt Bianca sa var sant, det råder ju delade meningar om det i hennes familj. Alltså du är så vidrig… men håller med om att det var klumpigt att skriva ena dagen att hon var osäker på att tacka ja (men så säger alla) och sen att hon direkt tackade ja och blev glad, kan ju dock varit så att hon först fick frågan och sen har de flera månaders betänketid och att hon då kanske tvekande när hon insåg att det kunde bli svårt och jobbigt. Hoppas att hon kommer vara personlig och prata om missunnsamhet och om att vinklas, hånas och näthatas.

  Svara

   Varför blandar du in Bianca i Bella-soppan? Bianca har i alla fall en väl fungerande affärsverksamhet, vilket man inte kan säga om IL. Shit, vad du svamlar.

   Svara

    Okej, jag pratar inte om affärsverksamheter dock, utan om varför det borde göras research på just Bella, hur vet vi att allt t ex Bianca sa var sant, eller att det Jocke Lundell säger är sant? Fattar inte detta hatdrev och hetsjakt på Bella, det är så satans orättvist, obehagligt och riktigt j.vla sjukt!

    Svara

     Har du någon du kan prata med?

     Svara

      men snälla, så töntigt svar.

      Jag förstår vad hen menar. Jag förstår också varför Camill vill att Bella granskas – hon är en mytoman, men det är ju också ett faktum att Camill skriver inlägg olika beroende på vem det handlar om. Andra influencers ljuger också, vinklar siffror, ändrar sig osv, men då är det inte lika intressant. En del saker hon skriver om Bella skulle hon aaaaaaaaldrig skriva om exempelvis Cissi Wallin, Lady Dahmer, Elsa Billgren o allt vad de heter som hon gillar. Oavsett om de hade gjort precis samma sak som Bella.

      Svara

       Är det du, Pingis? Har inte du fullt upp med att försöka sälja bolagen till någon godtrogen riskkapitalfirma? Har hört att det inte går så bra.

       Svara

        😂
        Stackars PingPong! Så dum! 🤪

        Svara

     Bella får mest kritik för att hon så öppet ändrar sin historia. Kan du ge ett exempel på när Bianca gjort det?

     Svara

      Gällande sin uppväxt bl a och gällande instagramflödet och tänket kring det, sina läppar och tror hon sagt lite olika om den sk bulimin också. Det finns mycket. Bianca överdriver det mesta det är allmänt känt.

      Svara

   Så många frågor i en och samma kommentar, hur orkar du försvara någon som så uppenbart ljuger?

   Svara

    Ljuger om vad?

    Svara

     Vad är det hon inte ljuger om?

     Svara

     Om du inte orkar läsa dig till det själv får du skylla dig själv.

     Svara

   Här får du ett exempel på annat hon ändrar och efterkonstruerar: hela härvan med hennes ex i höst/vinter, då hon skrev en sak en dag och en annan nästa. Det är bara att gå tillbaka i arkivet och läsa! Hon ljuger som hästarna galopperar, det är ingen idé att sticka under stol med det. Vi har åsiktsfrihet, du har tillåtelse att vara ett Bellafan trots att hon är en lurifax av sällan skådad kaliber. Men dina hopplösa försvarstal är bara tröttsamma.

   Svara

    Och det är ok ändra sig genom livet. Men det är ju en sak säga en grej ena dagen och en annan sak nästa dag och att sedan upprepa detta i 15 år, typ.

    Svara

     Gör dig själv och andra en tjänst: gå in på Dubai-länken ovan. Lyssna på hela ljudinspelningen. Delge oss sedan dina värdefulla tankar. Vi väntar.

     Svara

      Vi väntar fortfarande. Kanske om du lyssnar litet långsammare?

      Svara

      Hallå? Har du lyssnat klart än?

      Svara

    En sak jag inte forstår är at man kan bli så arg över att hon ljuger. Läser folk hennes blogg som om den var sanningen? Om hon nå har sagt at hun konstruerer innleggene, varfor velger man att läsa innleggene som sanning fortfarande? «Hon» är en produkt. Läsar man en bok och blir arg for at forfattaren berettade en historie som inte har hänt i värkelegheten? Är inte hennes blogg bare basert på hennes liv? På samma sätt som en film eller bok er «based on a true story»?(även de är jo inte «true» 100%)

    Svara

     Jag har arbetat en del i Norge (Tromsø; solen går aldrig ner/upp, Bergen; regnar året runt, Oslo; en halv svensk månadslön för en pizza och ett par pilsner) och jädrans vad jag älskar Norge! Mmm … Grünerløkka! Men kan vikten av sanning vara något särskilt svenskt? Det vet jag inte, men titta på vad hon nu heter riksdagsledamoten från Liberalerna som skiter i moralen och hatet från partikollegor och svenska folket bara hon får ett par extra miljoner från staten utan att behöva jobba en endaste liten minut, Dawit Isaak och Sveriges ”tysta diplomati” (en jävla ful svensk skamfläck), vår älskade tidigare justitie- och utrikesminister Laila Freivalds som vände kappan efter vinden när hennes hyresrätt ombildades till bostadsrätt så att hon kunde tjäna litet extra pengar ovanpå sin redan feta lön trots att hon själv och Partiet var så starkt emot ombildningar, och så vidare. Där går svenskarna igång, när någon inte faktiskt står för vad man gjort, och hellre ljuger. Som vår rikspajas Isabella Löwengrip. Som hon har ljugit från tonåren och upp till i dag, 28 år gammal, hela tiden för att anpassa verkligheten till sin egen smak. Nej, hennes blogg är inte baserat på något som ens på långt avstånd kan misstas för sanning. Allt är ljug, hela tiden, tro inget annat. (Uschanbuschan, nu får jag Stollis-vibbar om mig själv. Bäst jag tvättar hjärnan med tvål.) Förlåt en småkorkad svensk, men att ljuga ingår inte i vårt midsommarfirande, om man säger så.

     Svara

      Jag sejer heller inte att ljuging är okej, eller något særskilt svenskt, utan jag undrar över att vissa läser hennes blogg läses som om den består av sanne historier, når hun selv har sagt at hon konstruerer innleggene. For å så bli arga. Jag läser hennes blogg och underholdes av det, men inte for att jag tror hennes historier er sanne, men mer som en bok eller en story.

      Svara

       Kan det ha med livserfarenhet att göra? Att Bellas följare är rätt unga? Jag vet faktiskt inte, jag har aldrig skänkt bort något klick till henne.

       Svara

       Det är ju också skillnad på att ljuga i bloggen om sin vardag, och att ljuga _om_ bloggen för de hon tjänar pengar på (samarbeten, aktier i företag etc i utbyte mot exponering). Det första är väl lite lätt omoraliskt, medan det senare är rent olagligt.

       Svara

        Intressant. Hur kommer man åt företagen? Via marknadscheferna? VD?

        Svara

  Älskar hennes efterkonstruktioner. ”Jag visste inte om jag skulle tacka ja” och sen någon tid senare ”Jag tackade ja direkt!”.

  Orka.

  Camcam- lägger du upp en sammanfattning på sommarpratet så vi slipper lyssna och tillföra något till hennes poooooositiva statistik?

  Svara

   🤮

   Svara

   Efterkonstruktioner? Det kan ju ha varit så att hon fick frågan först och blev glad och direkt tackade ja. Men det är inte definitivt då kanske utan de får säkert betänketid innan de tackar ja på riktigt och skriver kontrakt, hon kan ha tvekat innan hon skrev på och började tänka igenom det. Själv har jag sagt ja högt och glatt till saker direkt som jag sen efter någon dag ångrat och tvekat inför.

   Svara

   Ja! Jag vägrar att klicka mig in på det och bidra med lyssnarantal, men är högst nyfiken på vad hon kommer ljuga om.

   Svara

    Ingen registrerar dig om du knäpper på Radiolan den 24:e juni.

    Svara

     Radiolan?

     Svara

      Du är under 50, gissar jag … *smile* Produktnamn på en väldigt gammal rörradio. Som Luxor, eller AGA.

      Svara

  Vad skrev folk i inlägget om kisse? Varför togs det bort?

  Svara

   Folk tyckte det var lågt av Camcam att dra upp ett gammalt inlägg av Kissie där hon skrev lite hånfullt om sin lillsyrra. Själv känner jag lite ”don’t shoot the messenger”, Kissie är den som felat och internet glömmer aldrig. Vill man inte att opassande inlägg dras upp igen kanske man inte skulle ha skrivit dem från början. Bara min tanke 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Sant. Dock ändå mest etiskt att ta bort det kanske? Även om det kanske inte var direkt ett magplask!

    Svara

     Möjligt. Men tycker ändå att Camcam fick lite väl mkt skit.

     Svara

    ”och internet glömmer aldrig”, alla hade mått bättre om Internet glömde Kissie.

    Svara

   Camillas inlägg började med en skärmdump av ett inlägg från Alexandra 2009 där hon skriver elakt att hon inte anser Leonora som sin riktiga lillasyster eller familj. Sen fortsatte det med hur fina inlägg Alexandra numera skriver om sin familj. Hann inte läsa några kommentarer, men rent spontant kan jag tycka det är jävligt elakt att ta fram ett inlägg från 2009 där det står sådana saker för att sen avsluta med hur fina inlägg Alexandra numera skriver. Det hade räckt att ta skärmpdump från de fina inläggen och skriva att Alexandra har ändrat sitt sätt att skriva och att det är genuint. Varför ens dra upp det? Det tillför noll.

   Svara

    Jaa men är det ibte Kissie som gjorde fel först eller hur man ska säga ?

    Svara

    För att kissie själv tog upp och skrev om just detta gamla inlägg och hur hon kände på den tiden inför att få en syster hon inte ville ha. Det var bara en knapp vecka sedan kissie själv skrev ett långt inlägg själv om just detta

    Svara

  Skulle ändå varit liiiite kul om hon fick göra sitt sommarprat som hon först tänkt, eftersom att folk skulle se rakt igenom det. Blir ändå intressant att se VAD hon slutligen pratar om, själv kan jag inte riktigt komma på något som jag VILL att hon ska nämna. Är mycket mer intresserad av musiken! Har på något sätt en känsla av att hon kommer välja minst EN Beyoncelåt och sen ABBA. Typ bara girlpower osv. 😄

  Svara

   This is the end
   Beautiful friend
   This is the end
   My only friend, the end
   Of our elaborate plans, the end
   Of everything that stands, the end

   Doors ”The End” skulle passa rätt bra.

   Svara

  Tror på minst en Carola-låt jag, säg mig var vi står skulle jag tro.

  Svara

  Ska du inte skriva något om Cissi Wallins uthängning av en minderårig som hon fått massiv kritik för?

  Svara

   Ja inte ok

   Svara

   Lär knappast hända. Hon har nog ett litet altare hemma där hon tillber husgudinnan CW fem gånger om dagen.

   Svara

   Ja, mycket bättre att prata om det än det fruktansvärda kvinnohat dessa unga män har och hur man ska lösa det problemet.

   Svara

    För en normalbegåvad människa är det inga problem att hålla två tankar i huvudet samtidigt.

    Svara

     Uppenbarligen. Eftersom det inte nämndes. Som vanligt.

     Svara

      Det hängs bara ut när det är hat och hot personligen mot Cissi, hon skulle aldrig hjälpa till att lyfta en annan kvinnas jävliga vardag. Alla hennes artiklar är ju bara jag jag jag jag. Kämpar för feminism, my ass.

      Svara

       Du verkar ju inte läskunnig. Hon postar väldigt mycket av andras händelser, hon försöker belysa strukturer. Jag förstår inte hur man kan ha missat det.

       Svara

        Håller med. Hon kämpar för många kvinnor och att hänga ut en, vad var han? 16åring är inte detsamma som att hänga ut ett litet barn.
        Man vet vad man gör när man är 16 och man ska fan få veta hut när man betett sig så här jävla illa.
        Häng ut varenda en, 16 som 36år, kvittar, lika illa.

        Svara

         Du är en reinkarnation av kvinnorna som satt och stickade och såg på när folk blev giljotinerade under franska revolutionen.

         Svara

          Ja fast det är väl lite skillnad på dödsstraff och att få sina åsikter öppet publicerade?

          Svara

        Håller med, tycker verkligen att hon skriver mycket om strukturer och andra fall, inte alls bara om hennes. Hon organiserade ju en bussresa när den här tjejen som blivit våldtagen åtalats för narkotikabrott osv. Sen tycker jag ibland att hon är lite för extrem och radikal men det är min åsikt.

        Ang den här killen – han är ändå 16 år. Ibland kanske man kan kräva att folk får stå för sina åsikter och ta konsekvenserna av sitt agerande om man tycker att man är mogen nog att hota någon med våld och våldtäkt. I bästa fall kan hans föräldrar/vänner/flick-el-pojkvän/peer group nu kanske ta tag i hans uppenbara kvinnohatsproblem.

        Svara

        Inte på gärdets.nu, vilket också var plattformen hon använde för att hänga ut 16 åringen.

        Svara

         gardets, inte gärdets

         Svara

     Uppenbarligen är det ju det. För vissa. Bla dig.

     Svara

   Inlägget verkar vara borta nu – vad var det han skrev?

   Svara

   Vad har hon gjort nu då? (Jag vägrar bjuda på några klick.)

   Svara

  Jag tycker ändå det är underhållande hur hon trollar! Så uppenbart trollande att hon var osäker på om hon skulle tacka ja till att ha tackat ja direkt, och med ordet ”ljuvligt”! Att ett par glasögon blir ”ljuvliga tillsammans med min vita baddräkt”!

  Svara

   Haha är det att trolla det, nej då har du missförstått vad att trolla är. C trollar nog betydligt mer.

   Svara

    Och vad är det då, enligt dig? Låt höra :))

    Svara

  Sommar i P1-chefen i DN i dag: ”Skryt är föga charmigt.” Undrar vilken sommarpratare hon tänker på då?

  Svara

   Det finns massor av skrytiga sommarpratare – väldigt mycket jag och ego. Men innan Bella pratat så får vi väl vänta med kritiken av innehållet.

   Svara

   Ändå ger sagda chef utrymme åt massa skrytiga människor varenda sommar i p1.

   Svara

  En Löwengrip ska prata
  med lust och oxiderat hår
  Vi lyssnare vi narras av de lögner och
  Bluffar som gror.
  Med asgarv och ljvlig stämma
  Från spackel och fri från kött
  Sig slantarna sig närma
  och plånboken blir återgött

  Svara

   Kul

   Svara

   Hår och gror rimmar för jävla bra du…

   Svara

  Apropå granskning av influencer så gör det inte av företag. De tittar på siffror som finns presenterade ex för IL del det som hon skriver 1,5miljon besökare.
  Har jobbat på bolag som hade dessa samarbeten och man tittar mer på kredd och namn istället för trovärdighet tyvärr.
  Pratade med en kollega som säger sig kunna och jobba med digital content, hon kände knappt till denna blogg och tappade hakan gällande de falska siffrorna. Så tyvärr så är många inte tillräckligt intresserade eller pålästa. Trist med tanke på att de ändå ska jobba med detta… trovärdighet brister gällande influencer och företagen tyvärr,

  Svara

  Vilken hönsgård, bara jävla kackel, och tykna kommentarer till varandra, bete er som vuxna, respektera andras åsikter 👊🏻

  Svara

  Undrar om hon kommer prata om hur instängd hon var som gift (eftersom hon numera ”kräks” på frurollen som hon med stor entusiasm antog under den tiden) och hur inga män kan hantera hennes behov av att bre ut sina vingar. Läsare ville ju höra mer om hennes rätta jag men frågan är vem det är.

  Svara

   Jag gissar på något liknande. hon kommer prata om motgångar hon som kvinna gått igenom, hur hon behövt kämpa mer än en man, att inte uppfattas som seriös osv.

   Bellas feminism är dock inget jag vill lyssna på.

   Svara

  ENDA och jag menar verkligen det ENDA som skulle få mig att lyssna på hennes sommarprat var om det sändes live med en lögndetektor som pep högt i sändning om det indikerade att hon ljög.

  Svara

   En person av hennes kaliber är felfri. Är man felfri har man aldrig fel och ljuger således inte. Mätaren skulle aldrig ge utslag.

   Svara

  Undra vilken ABBA-låt hon väljer; ”Money, money, money” eller ”The winner takes it all” ?

  Svara

   Jag förstod du inte menade något elakt Ang kissis syster. Men vi är alla olika men jag tog det inte som något dumt. ☺

   Svara

   linda bengtzing, jag ljuger så bra

   Svara

   SOS

   Svara

  Jag tror, eller kanske mer hoppas, att hon släpper bomben om att hon helt stänger sina svenska sociala medier och övergår helt till USA och försöker bli en amerikansk influencer.

  Svara

   Tror att hon kommer att avsluta pratet med att Nu stänger jag dörren bl.a. bl.a. (ska bara prata lite i Almedalen..)

   Svara

    Hon har ju ändrat sig nu! Ska arbeta två veckor till och bara ha fyra veckors semester! Det verkar som att hon drar ut på uppbrottet! Hon är ju van att folk gör allt hon pekar på! Men man undrar ju hur det hela ska gå ihop? Tre personal i huset
    Tre stycken i New York med flygresor!?

    Sedan lunchen med hennes bank får mig att undra om hon var tvingad att visa upp en ny vd!? Det är ju hennes problem!

    Svara

     Karusellen börjar spåra ordentligt nu.

     Svara

     Kanske börjar bli problem med prenumerationen på ett grönt kort?

     Svara

   Vi kan alltid hoppas.

   Svara

  Jag undrar mest vilken version som är den sanna…att P1 kontaktat Bella och frågat om hon vill sommarprata (varpå hon och Simon blev SÅ överraskade) – eller att det är Bella som år ut och år in kontaktat P1 och tjatat om att hon vill komma och sommarprata.

  Svara

  Eftersom jag följt Bella så länge så kommer jag absolut att lyssna. Hoppas att det känns lite nytt, ofta är ju intervjuer med henne rätt lika numera. Men det kan nog bli svårt, många som lyssnar har nog aldrig ens hört hennes namn, andra har läst bloggen, som ju handlar om henne, i 10+ år, svårt med balansen där. Konstigt dock att fråga om tips dagarna innan när det är så välarbetat och genomtänkt, pratet har väl ändå en röd tråd?

  Jag hoppas också att hon tänker i lyssnarperspektiv, de bästa praten är ju de som verkligen berör, där man som lyssnare känner att man får med sig något, blir lite klokare, får lite större förståelse för något etc. Tycker detta saknas i Bellas blogg sedan ett par år tillbaka, tidigare kunde jag verkligen känna att den gav pepp, glädje, nya tankar och så, men nu är det mest upprabblande om hennes egen förträfflighet och jag läser e lika ofta längre, mest av gammal vana. Men som sagt, kommer att lyssna på pratet och ska bli intressant.

  Svara

   Oom du vill ödsla en timme av ditt liv på dynga så var så god!
   Have sooo fun!

   Svara

  Har ingen aning. Är totalt ointresserad. Och kommer aldrig att få reda på det. Finns det någon som tänker lyssna? Isf är jag imponerad! Av Isabella, alltså, som lyckas få någon att göra det efter alla lögner och allt trams hon ägnat sig åt.

  Svara

  på tal om bella, på löwengrip invests hemsida http://löwengripinvest.se/ står det:

  ”Som pionjär i bloggbranschen, med över tolv års erfarenhet som Nordens största bloggare, har Isabella Löwengrip lyckats bygga upp en enormt trovärdig plattform där följarna genuint litar på det som kommuniceras.”

  hahahahaha jasså? xD

  Svara

   Vilket dret! Ha, ha!

   Svara

   Låter som om följarna bor i Nordkorea och Bella är Kim-Jong.

   Svara

   Kan vara syrebrist där uppe på Isabella Löwengrips begreppsnivå.

   Svara

   ” Vi går in med allt vi kan, där vi kan och där det finns ett identifierat behov. Vi ställer inga uttalade lönsamhetskrav utan vårt mål är att investera i bolag och idéer som vi verkligen tror på. Vi väljer därför att se oss mer som ett kreativt och strategiskt bollplank och en support av möjligheter, än enbart ett riskkapitalbolag som lånar ut pengar. Vår vision är istället att tillsammans med grundaren jobba med långt framskridna mål och mot en långsiktig värdetillväxt.”

   Kan någon ge mig ett exempel på en investering där Löwengrip gått in med PENGAR?
   Jag påstår att hennes ”investeringar” enbart bestått av exponeringar på hennes Blogg/Instagram i utbyte mot andelar i företag.

   Svara

    Bellas citat, det är vad vi i Norrland kallar för snömos. Innehåller vare sig fibrer eller något näringsinnehåll som går att mäta. Men skämt åsido, är det sant?! Det går rimligen inte att få in mer ordbajseri i en företagstext. Och som du säger, knappast att Isabella Löwengrip går in med riktiga pengar i ett projekt.

    Utmaningen ligger i att ”någon annan ska betala”-spåret blir allt mer utnött i Sverige (tamponger och kaffekapslar, någon? Hampaolja? Diskmedel?). I USA? Där finns det redan så många som inte tar med något innehåll till förhandlingsbordet, och istället får stänga dörren utifrån. Utsikterna till framgång är tämligen begränsade. Kan bli så, om man bara omger sig med ja-sägare.

    Svara

  Jag tror att hon skulle prata en massa om sitt krämföretag som ju barnen skulle ta över och driva. Men det verkar som hon inte vill ha med det att göra längre.

  Svara

   Inte undra på det, när försäljningen sjunker som en flytväst av betong.

   Svara

  Jag började läsa IL’s blogg relativt nyligen men tröttnade snabbt då den känns så manipulerad och oäkta. Jag bara undrar från de som vet, vad är det om hennes barndom hon har ändrat sig om? Nyfiken eftersom flera nu nämnt detta.

  Svara

   Hon har snurrat runt mest hela livet, skulle jag tro. Sök på Isabella Löwengrip + Janne Josefsson på YouTube, där finns en upplysande video om hur hon snurrar allt hon orkar.

   Svara

  Som någon skrev tidigare skryt är inte charmigt.
  Kanske någon behöver tänka på.
  Tänker inte lyssna. Gillade Biancas förra året.

  Svara

   Jag ska sjutton i mig följa din tanke. Lyssnar inte, men ser fram emot det som följer här inne.

   Svara

  Kan inte tänka mig något tråkigare än att lyssna på henne i ennoch en halv timme. Men ser fram mot att läsa recensionerna. Influensers är inte vana att bli recenserad av journalister, de är vana vid att kunna kontrollera sin publik själva.

  Men detta är ju en helt ny grupp människor som ska bedöma det hon säger, det ska bli intressant att se vad de säger.

  Svara

   Samma!

   Svara

  Tack för omtänk om inlägget om kissie 🙏

  Svara

  Jag vägrar att lyssna till hennes självförhärligande narcissistiska dravel!
  Hon kommer manipulera hårt, var så säkra på det. Ett liknande tillfälle att snacka till Svenska folket får hon aldrig igen. Så miss Bella kommer knappast att missa chansen. Är övertygad om att de ligger mycket strategier bakom detta sommarprat.

  Svara

  Som jag förstått det har hennes rader inte dugit tillräckligt utan de vill forma i minsta detalj

  Svara

   Isabella Löwengrip har inte gått ut gymnasiet, det kan ha en viss betydelse när det kommer till att uttrycka sig i skrift.

   Svara

  aino oxblod skriver i expressen att hon hållit sommarpratet hemligt sedan i november, men det har hon väl inte?
  ”tvingades hålla hedersuppdraget hemligt”
  eh…

  Svara

   Isabella Löwengrip och Expressen är gifta med varandra. Expressen skulle aldrig våga skriva något negativt om henne. Klick väger alltid mest.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.