Margauxs Calzedoniadrama – förhoppningsvis sista delen

Enligt den text Marguax publicerade på Instagram där hon försvarade sitt samarbete med Calzedonia så skrev hon att företaget nu arbetar med modeller av olika storlekar och därför inte längre står bakom att ha sparkat Nicole Falciani för att hon var för stor.
Nu visar det sig att en av dem inte är någon annan än Margauxs mamma – Eveline Dietz.
På sin blogg skriver Margaux så här om sitt samarbete med det omdebatterade företaget:

För mig var det från början väldigt viktigt att få veta hur de ser på kvinnokroppar och att få veta hur de jobbar framåt för att vara inkluderande för alla kvinnor. Jag hade massa frågor till dem och jag kände mig nöjd och trygg med de svar jag fick. Såklart vet jag om vad som tidigare har hänt som ni alla tar upp med mig i dm:s och mejl.
Dessa incidenter har tagits hand om och framåt fokuserar Calzedonia på att vara tydliga med att de älskar och inkluderar alla sorters kvinnor och kroppar. Jag älskar deras produkter och står absolut bakom det här samarbetet.

Därför blev det ännu roligare att de gärna ville ha med mamma på plåtningen.  Livet i endast badkläder ligger oss varmt om hjärtat. //Margaux

Jag tycker bilden på mor och dotter är superhärlig och för den som vill se fler på duon så finns de HÄR i Margauxs inlägg!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sån konstig tid vi lever i egentligen, där vi sitter och myser åt bilder på främmande människor i bikini.

  Svara

   Knepigt jag myser inte alls

   Svara

    Nä, inte jag heller men jag syftade på hela influenser-grejen. Kolla bara på den kommentar någon lämnat på hennes insta under denna bild, inte helt ovanligt.

    Svara

  Ja varför inte dra in ännu en familjemedlem i samarbetena..
  Mor och dotter skvätter vatten vid strandkanten i likadana bikinis och har förstås superkul över pengarna som trillar in, sorry men kan inte ta detta på allvar… Så stage-at.

  Saknar the good old times med komplett okända modeller, de som man inte visste nåt med ett sk privatliv.

  Svara

   Inte för att va sån, men även vanliga modeller jobbar ju stage-at så att säga… Reklam är aldrig äkta. Skillnaden är väl att influencers på något vis vill att vi ska TRO att de inte är vanliga betalda modeller. Hade de bara sagt ”landat ett reklamjobb för Calzedonia, titta vad fina bilder!” hade vi nog köpt det mycket mer. Idag räcker inte att va modell tydligen – man ska va ambassadör!

   Svara

   HELA familjen är ju involverad i det där. Mamman, Jacob, sonen. Skulle inte förvåna mig om även brodern är med på något hörn.

   Svara

   Kommer aldrig handla från det där märket. Att håna eller vara emot kurviga kvinnor är exakt lika illa som att vara racist. Man är emot någons utseende och jobbar aktivt för att motverka den kroppstypen, calzedonia är rasister mot kurvor !!

   Svara

    Man kan ju inte hjälpa vilken ras man är, men man kan ändra sin form(nu menar jag alltså kroppsfettet och muskelmassan). Man borde inte håna andra kroppar men jämförelsen håller inte riktigt..

    Svara

     Det finns inte olika raser bara olika etniciteter.

     Svara

      Förlåt har inte bott i sverige på nästan 10 år så min svenska är rostig 🙂

      Svara

      Medicinskt så finns det ju tre grundraser – forensiker kan ju tämligen omgående rasbestämma lik och så vidare.

      Afrikaner har ju till exempel mer fyrkantiga ögonhålor medan östasiatiska folkslag har klotrunda, och så vidare.

      Svara

  Badar andra människor så mycket att de måste köpa nya badkläder varje säsong? Är det som när man var liten och hasade runt på klipporna så baddräkten blev helt sladdrig och genomskinlig?

  PS. Jag tror inte att jag har badat med min mamma sedan jag var typ…10 är gammal.

  Svara

   Jag badar massor (även med min mamma) och dessutom är jag med barnen på vattenrutschbanor några gånger per år. Simhallar alla säsonger utan sommaren. Min bikini/baddräkt är både blekt och sliten efter ett år.

   Svara

   Många köper badkläder av dålig kvalitet, varför de ”måste” bytas ut ofta. Jag köpte en baddräkt från Abecitas för ca 6 år sedan. Den är fortfarande inte utnött, sladdrig eller sliten och då har jag använt den en del både på stranden och i simhall och åkt vattenrutschbana med den, samt gått upp en del i vikt sedan den köptes. Fast fashion a la HM är det sämsta man kan köpa.

   Svara

    Jag har haft både billigare och dyrare badkläder. Enda skillnaden jag upplevt är att de lite dyrare håller in magen etc bättre. När det gäller slitningar i rumpan av aktiviteter så är det samma oavsett märke.

    Svara

    Abecita är ett jättebra märke.

    Svara

   Jättemärkligt för min del, men oavsett hur dyrt märke jag köper tenderar vinterluften i garderoben göra någon kemisk reaktion så att textilfibrerna liksom… drar ihop sig och liksom.. krymper bikinin. Jättemärkligt, men kanske em calzonebikini löser det problemet? 🤔

   Svara

   Går upp å ner i storlek men sparar de ja har så när de är sommar rotar ja fram de som passar.
   Jag är i sjö, hav och pooler med och utan barn. Inget är slitet.
   Ja har oxå adhd och Autism så är inte stilla länge.
   Har alltid skrapsår och blåmärken haha.
   Och callledonkia efter vad ja läst så vill ja inte sponsra. Köper hellre begagnat eller tar emot nån kompis gamla trasor. Bättre så för allt och alla.

   Svara

  Allt jag tar med mig när jag läser om det här dramat är calzone

  Svara

   Hahah ja det enda för mig med, ät upp den där j-la pizzan bara.

   Svara

   Åh vad gott

   Svara

  Klart att företaget måste ändra på sig, iaf utåt sett, efter att de fått så mycket kritik och uppmärksamhet efter det med Nicole, de är ju inte dumma liksom. De flesta företag och influencers kommer alltid med en (bort)förklaring och efterkonstruktion som låter bra i efterhand efter att de fått kritik, det måste de ju för att inte tappa trovärdighet och kunder/följare. Många är strategiska och manipulativa, allt ska man inte gå på men de flesta kommer undan dock.

  Svara

  Ja bra dom har för alla storlekar. Har köpt skitsnygga knästrumpir i spets av dom och vanliga strumpor. På rea och är jättenöjd. Tyvärr finns inte affären kvar där jag bor.

  Svara

  Alltså all smygreklam i Biancas vloggar. Hon matar ut vloggar nu, känns nästan desperat efter att tjäna pengar, hon mjölkar det verkligen nu att tjäna pengar på samarbeten och så får hennes eget märke reklam i varje vlogg. Ni ska inte tro att hon visar saker hon köpt för att vara snäll eller för nöjes skull nej det är för att hon tjänar pengar på det. Hon pratar om Deo doc för att hon får betalt, och visar olika sminkmärken och klädmärken för att hon får betalt! Ser att många skriver åh vad du konsumerar men måste du konsumera så mycket – de verkar inte ens förstå att det är reklam hon gör och att hon tjänar pengar på det. Bianca är strategisk och manipulativ. Drycker hon visar i varje vlogg har hon inte köpt – nej hon har fått den!

  Svara

   MEN låt henne få mjölka, så mycket som hon filmar konstant, det kan varken vara kul eller avslappnande vare sig för henne själv eller dem hon umgås med. Har en influenser-vän, det är skittråkigt och jobbigt fast jag älskar ju henne förstås ändå.

   Pluspoäng att hon visar sig ”ful” också och inte fullsminkad ständigt.

   Svara

    Vem är din influenser-vän?:)

    Svara

     Carolinejansson1885 eller ivana12345? 😁

     Svara

    Nej B det är ju just det som är poängen – att hon inte gör det för att det är kul utan för att hon tjänar pengar, hon gör vloggar för pengarna, hon gör reklam för att tjäna pengar, hon gör smygreklam… men visst får hon mjölka och passa på att tjäna pengar och det är ju frivilligt, hon gör det av fri vilja, inget tvång för hon klarar sig nog bra på mindre än hälften 😉 Så beräknande också att hon nämner i vloggarna hur mycket det hon gör reklam för säljer för att hon ska få ännu fler samarbeten med företag som betalar bra. Och att hon spelade in ett tv-program ist för att festa med polarna, ja det var nog delvis pengarna som lockade, hon fick nog bra betalt för att spela in tv-programmet liksom. Bianca känns verkligen girig och manipulativ.

    Svara

     Jag förstår men vem skulle göra detta om man inte tjänade pengar? Alla deras relationer går ut på att fota varandra, ”en till” ”en till” ”ta här” ”ta denna vinkeln ”naj kroppen såg inte bra ut” etc etc… Och sen dokumentera ALLT de gör.
     Och hon säljer ju, det är inget hon hittar på.
     Girig/snål tycker jag också att hon verkar utifrån det lilla jag sett.

     Jag är verkligen inte en förespråkare för detta yrke, tycker det är löjligt.
     Tidigare kunde jag tänka att ja, bra att det är tjejer som dominerar men vad är det de dominerar i egentligen? Utseende utseende utseende

     Svara

      Nej förstås så gör de flesta och hon vloggar för att tjäna pengar, hon tycker säkert det är lite roligt ibland också men att filma konstant och visa upp varor är ju för att tjäna pengar och mer pengar, för att göra reklam, inget måste att filma konstant det är ju valfritt.

      Visst säljer hon, klart hon säljer mycket och det är ju ingen här som påstår något annat, ingen påstår att hon hittar på det men att hon strategiskt påpekar det för att tjäna ännu mer. Och hon säljer mycket genom lism och manipulationer – allt är det absolut bästa hon vet och testat. Dessutom mycket smygreklam och produktplaceringar, väldigt strategiskt.
      Visst är hon girig och pengakåt men hon verkar givmild med presenter till sina nära iaf. Hon är ofta trevlig men även lite dryg ibland och snackar skit om andra. Men hon underhåller absolut och en annan kanske också försökt tjäna mycket och mer pengar om man kunnat. Mycket vill ha mer brukar vara så, de som tjänar mycket vill tjäna mer.

      Svara

    Skumt att det inte går att svara på denna kommentar, måste betyda något.. C.. hmm mutor eller….

    Svara

     Men herregud… paranoid much? Ta på dig solhatten människa!

     Svara

      Ha, ha! Solhatt istället för aluminiumtratt, också kallad fåntratt.

      Svara

      Jag uppfattade kommentaren som ett skämt och ironisk mot alla som är här inne och anklagar CamCam för än det ena, än det andra.

      Svara

    Är det några fler lagar du tycker det är ok att bryta mot? Jag menar, du verkar ju inte ha några problem med att Bianca bryter mot marknadsföringslagen när hon gör smygreklam, så vad mer är ok? Snatteri? Skattefusk? Planka på tunnelbanan? Kanske ta en springnota på krogen? Var drar du gränsen?

    Svara

   Fast det begriper väl alla? Att hon inte köpt ngt alltså…

   Svara

    Oh nej alla begriper inte det, alla förstår inte vad som är reklam, smygreklam och vad som hon får betalt för att säga och visa.

    Svara

   Gå å göm dig Åke tråk…

   Svara

   Påtagligt fler vloggar från Bianca det här året än tidigare.

   Men östermalmslägenheten måste förstås betalas, och då sysselsättningar som influencer knappast är en stabil inkomstkälla måste hon smida medan järnet är varmt. Hennes fans kommer nog inte intressera sig för henne när de/hon blir äldre och den yngre gruppen kommer hitta eller har redan andra förebilder. Jag hoppas bara att hennes föjare inte tar efter henne i fråga om överkonsumtion.

   Svara

  Alltså, är jag den enda som stör mig OTROLIGT mycket på människor som kallar kränkande situationer av olika slag för ”incidenter”?! Som om man bara ”rååååkade” säga upp samarbetet m Nicole Falciani när hon gått upp i vikt, och typ ”det var ju inte meeeeeeningen, en liten incident bara”. Det fråntar liksom företaget/personen ansvaret i frågan, för det ”var ju inte meningen”. Som att likställa det med en incident där man råkade tappa en fin vas i golvet typ. JO det var meningen. Det var ett aktivt val någon på företaget tog att försvara och fortsätta leva efter ett gammalt och ruttet ideal. Det VAR meningen. Precis som folk som försvarar människor som typ tafsar på en annan person, ”hen menade ju inget illaaaaa”. Eh jo. Kan folk bara ta lite jävla ansvar när de beter sig illa, och inte hela tiden köra på ”det var en incident/jag råkade/det var inte meningen”-kortet?

  Svara

   Tror det kommer från engelskan lite. En incident kan ju vara t.ex violent eller serious. När ordet används på engelska måste det inte alls vara så att det var en situation som råkade bli ”lite fel”.

   Svara

   Du menar accident. Incident betyder händelse.

   Svara

  En gång för alla, man är ledig imorgon va? Jobbar på kontor. Började i veckan och vill inte helst störa mina kollegor nu och ”skämma” ut mig genom att ringa och fråga… borde stämt av men veckan bara försvann och helt plötsligt var kontoret tomt idag och nu sitter jag här och funderar…

  Svara

   Ja. Hos oss var vi även lediga idag, för att det är dagen före midsommar.

   Svara

    Åhh, klämdagarna blir bara fler och fler! 😍

    Svara

     Hur är det en klämdag? 🤨

     Svara

      Tror vi får den ledigt för att många reser till lantställen eller så och då gärna gör det dagen innan. Vi har också dagen innan alla Helgona ledigt iofs och då kanske man inte reser så mycket…

      Svara

       Precis, de lediga dagarna blir fler och fler av såna där viktiga anledningar…

       Svara

      Kanske inte riktigt en klämdag (= en vardag som infaller mellan ”riktiga” helgdagar), mer en ”jag jobbar hemifrån i dag och nås på mejlen, toodeloo”-dag. För dem som kan.

      Svara

   Haha ja högst troligt om du jobbar på kontor, de flesta arbetsplatser, företag och butiker har stängt på midsommarafton förutom matbutiker. Så du kan nog stanna hemma, trevlig midsommar!

   Svara

    Ja, julafton och midsommarafton har status av helgdag fast de inte är annat än vardagar egentligen.
    Vanliga kontor, banker och försäkringsbolag är stängda på midsommarafton och julafton.
    Men därutöver finns ju många som jobbar även dessa dagar. Men de brukar veta om det 🙂

    Svara

    Nä mycket öppet på midsommarafton men stänger tidigare. Det är på midsommardagen det är stängt.

    Svara

    Tack alla, antog det men man vet ju inte alltid. Stänger av larmet då! Trevlig midsommar!

    Svara

     Och så jobbade alla andra halvdag idag förutom du….. typiskt! 🤪😂

     Svara

  Har redan tröttnat på den här Calzone-gate!
  Allt handhar ju bara om att tjäna pengar!
  Margaux vill tjäna mer pengar, hennes mamma vill tjäna mer pengar.
  Den som har mycket vill ha mer!

  Svara

   Som Bianca, galet vad girig hon känns. Alla vloggar nu med reklam och massa smygreklam, det görs ju inte för att det är kul utan för att hon ska tjäna pengar, och det är ju inget tvång heller utan mycket vill ha mer liksom.

   Svara

   Haha…Calzone-gate 🤣🤣🤣

   Svara

   Ja och CC vill tjäna pengar och Calzedonia vill tjäna pengar, alla företag och influencer vill tjäna pengar.
   De flesta bloggare vill tjäna pengar och andra också.

   Svara

    Man kan tjäna pengar utan att ljuga. Sant! Men det kräver förstås något som kallas moral.

    Svara

  Hur fan uttalar man hennes namn? ”Margaoks”? Fattar inte.

  Svara

   Margåå?

   Svara

   Som man uttalar Bordeaux eller Chateu. Margaux = Margåå

   Svara

   Marrgåå är min gissning, som Bordeaux 😀

   Svara

  Anmärkningsvärd instagram story från Annie Lööf idag. Hon är ingen influencer jag vet men ändå. I storyn skriver hon att hon tränar för att hon ”tänkte på allt jag ska äta imorgon”.

  Svara

   Det är väl bra? Själv sitter jag smällmätt efter en oxfilépizza med extra buffelost eller vad det heter, och i alla fall två N*rrlands G*ld. Kanske att jag hinner med tre, vi får se. Shit vad det kommer kosta motionspoäng, men sommaren är lång. Putäll på er, CamCam, älskade rättshaverister och ni mer normala.

   Svara

    Att använda träning för att kompensera för matintag är 100% ett ätstört beteende.

    Svara

     Nej.

     Svara

      Utveckla

      Svara

       Att simma några extra längder i bassängen för att jag ska svulla litet, nej det är inte ätstört. Eller springa en halvtimme längre än vanligt. Eller gå ett par tunnelbanestationer utöver det jag brukar göra, någon enstaka gång. Jag gör det för att just kunna svulla med mat, öl, eller vin eller en snaps eller tre under sommaren. Känna gemenskapen. Glädjen. Känna att jag inte behöver äta linsgryta en midsommarafton. Om du tycker att det är ätstört, så tycker jag synd om dig.

       Svara

        Men oj du kan inte se saker och ting ur ett större perspektiv än bara ditt eget?

        Svara

         Kan du?

         Svara

        Håller helt med dig! Om man måste straffträna för att man äter pizza EN gång ja då är det ju illa såklart. Men har man lätt för att gå upp i vikt ”måste” man göra sig av med energi också eller avstå från kalorierna. Det är inte ätstört att hålla lite koll på vikten om man har anlag för övervikt, ja jag vet att man inte får säga så här

        Svara

       Vad är det störda? Har man ett ovanligt högt intag av kalorier är det inte på något sätt dåligt att göra av med lite extra kalorier då.

       Svara

     Nej. Det är att bara medvetenhet och att försöka leva mer hälsosamt och göra kroppen en tjänst för framtiden.

     Svara

  C kanske fått en liten slant av Calzedonia för att skriva detta inlägg, vem vet. Det vet vi inte.

  Svara

   Exakt hur tänker du dig att det skulle ha gått till? Rent praktiskt alltså? För du tror väl ändå inte att Calzedonia betalt mig med svarta pengar under bordet för att göra smygreklam för Margauxs reklaminlägg?

   Anmäl mig om du tror att det rör sig om smygreklam, men lägg av med att spamma kommentarsfältet med dina konspirationsteorier.

   Svara

    Oj så snabb du var på att svara hehe, det verkade känsligt, så arg. Är man blockad nu då, gick inte att skriva i annat inlägg. Nej vadå varför skulle jag bara skriva i Blondinbella-inlägg varför tror du det? Vet inget om Dubai eller länk.

    Svara

    Tror inte att du har haft ett samarbete med calzedonia, men varför skulle de nödvändigtvis betalt dig med svarta pengar under bordet för att ni skulle ha ett samarbete? Vart kom svarta pengar under bordet in i bilden? Rent praktiskt kunde du väl skickat en faktura som alla andra

    Svara

     Men då kan jag ju bli påkommen vid en granskning. Svarta pengar under bordet måste det vara så att jag kan smyga ordentligt. 😉

     Svara

      Av oss vanliga läsare lär du ju inte bli påkommen, vi har ju ingen insyn att granska allt du har fakturerat. Tror som sagt inte att du gör reklam, men det var ett märkligt svar.

      Svara

       Inte CamCam, men det var en märklig fråga.

       Svara

        Det var ingen fråga

        Svara

       Om jag granskas av RO eller KO så kan de förmodligen kräva att få se alla mina fakturor osv och då kan jag bli super-busted!
       Inte så skojsigt!

       Svara

        Jaha, det är väl precis samma sak för alla andra som gör smygreklam? De kan också bli påkomna, ändå gör de smygreklam. Så vet ej hur det skulle vara nått särskilt just för dig o innebära att du inte kan göra smygreklam utan att få svarta pengar.

        Svara

    Här var du snabb med att svara, och blocka. Spamma för att man skriver en kommentar eller två? Var inget illa mot dig men eftersom att det är mycket mygel, strategier och manipulationer på företag och bloggare/influencer så är det ju inget vi kan veta, lätt för dig att förklara bort liksom, detta svar fick mig nästan mer att tro det… låter ju märkligt att du börjar jiddra om svarta pengar, du skulle ju kunna skicka en faktura liksom men du kanske tar svart då.

    Du anklagar ju andra för att göra smygreklam hur tänker du att det gått till rent praktiskt då? Det har ju dessutom kommit fram här att du ljugit, vinklat och överdrivit så det är ju svårt att veta vem man kan lita på, du är ju lik andra influencers på många sätt… Men tänker inte anmäla dig, skiter i vilket, bryr mig inte.

    Svara

     Nej, det har inte kommit fram någonting. Däremot har det påståtts en massa saker på Flashback, men än så länge har jag inte sett ett enda ”bevis” som styrker dessa påståenden och varför är det så tror du? För att det inte finns några?

     Svara

      Jo det finns bevis på en blogg som börjar på A att du kopierat bloggarens blogginlägg bl a.

      Svara

       Bland annat? Utveckla är du snäll! 🙂

       Svara

        Det var inte mig du frågade, jag är den andra anonym ovanför. Men jag håller med om att du har vinklat o överdrivit saker. Framförallt vinklat saker väldigt olika beroende på vem du skriver om osv.

        Utöver det så tycker jag att det mest anmärkningsvärda du har gjort är att erbjuda Tyra tabletter när hon var beroende och skulle trappa ned. Det var ju ingen lögn eller liknande, men blev väldigt förvånad över det. Tyckte innan det att du verkade vettig. (Det har jag tyckt ofta efteråt också, men det där skaver verkligen)

        Svara

         Och ett tillägg eftersom att du frågade. All den casinoreklam du haft på din sida och påstått att du inte kan göra något åt saken. Det är typ det största hyckleriet jag hört. O självklart inte sant att du inte kunde påverka det.

         Svara

          Jag har bett N24 minska på spelreklamen då ni är många som klagat på den.

          Svara

           Japp, toppen. Då kunde du påverka 😊

           Ja, nu kan jag det.

           Lite feedback ang. reklam – Hade aldrig spelreklam innan, nu är det bara spelreklam. Några banners och en helsida vid varje klick in på ett nytt inlägg.

         Tyra fick tre brustabletter Citodon. Jävligt dumt, men detta var LÅNGT innan hon blev beroende av Tramadol och skulle försöka trappa ner. Jag tyckte det var idiotiskt att spola ner all sin medicin för att sluta ”cold turkey”.
         Med facit i hand så ångrar jag mig enorm mycket, men detta var som sagt långt före hon blev beroende av betydligt starkare tabletter.

         Svara

          Jag antar att du ändå gav henne dem när hon hade ett beroende, annars finns det ju inget att ”sluta med cold Turkey”. Men bra att du insett att det var dumt, man lär sig av sina misstag 😊 o casinoreklamen verkade ju fixa till sig också 👍🏻 O du har ju inte gullat, poddat eller liknande med Nemo eller andra våldtäktsdömda på länge heller så i dagsläget så skulle jag nog säga att moralen o trovärdigheten är rättså ok 😊

          Svara

           Man kan få en jobbig utsättning även om man inte är beroende.

           Ja det var ju i vilket fall som helst en person som uppenbarligen hade problem med tabletter som du gav dem till. Inte så att du gav tre alvedon till nån med förkylning…

         Det har framkommit här att hon överdrivit och vinklat sitt eget CV också. Det är väl inget jättehemskt att överdriva lite om sig själv men om man anklagar andra för saker och shamear andra för saker och man gör samma sak själv så är det inte snyggt. Det har även framkommit här att hon skrivit i andra nicks här och på fb, raderat kritik, och det spekuleras om ”mutor” också. Hon är så klart mannipulativ och strategisk som andra.

         Svara

          Finns det några bevis för dina påståenden eller är de bara det – påståenden som någon dragit ur röven? Jag har bett om det flera gånger men ingen har kunnat visa några som helst ”bevis” på dessa påståenden.

          Svara

           Finns tydliga bevis på att du iaf har ett konto på FB, men som du (pinsamt nog) blånekar till. Trots att bevisen är solklara.

           Det har länkats till bla ett inlägg från FB där du (slarvigt som vanligt) lyckats avslöja dig själv.

           Att du ens förnekar det gör hela grejen än mer komisk. Men du tror väl i vanlig ordning att vi är för dumma för att fatta eller att vi bara ”hittar på”.

           Mitt konto på FB heter ”Bloggbevakning” och är inte vidare hemligt. 😂

           Jag är fortfarande intresserad av att få ta del av alla dessa bevis du pratar om. Har du lust att dela med dig?

           Camilla, ta inte åt dig för mycket av trollen. Det är uppenbart att personerna som skrev i din flashbacktråd hade mycket privat otalt med dig och mot slutet började de gripa efter halmstrån (Linn Ahlborg-inlägget, tex). Det bästa är helt enkelt att låta den självdö. Det går liksom inte att läsa den och inte stå på din sida mot slutet. Vissa av inläggen andas ju direkt i behov av medicinering. Snacka om besatthet.

           <3

   Jag trodde att du bara hörde av dig under Blondinbella-inläggen? Har du lyssnat klart på Dubai-länken? Vi väntar fortfarande på din analys.

   Svara

  Camcam, vad gäller i nedanstående scenario:

  Jag tror att Blondinbella har Chimiglasögon på sig medan hon gör reklam för Oslo Skincare eller vad de nu heter. Ska hon märka ut att det är reklam för båda märkena eller bara den som hon pratar om?

  Svara

   Marisol? Hur mycket gratis övertid är du uppe i nu?

   Svara

   Marisol, du vet att din älskade chef snackar skit om dig så fort du lämnar rummet? Det gör hon i och för sig om alla. Även du, kära P.

   Svara

    Men varför skulle det vara Marisol, varför skulle hon skriva så här? Nej alltså folk här är ju som tossiga, galningar.

    Svara

  Kopplar den här kommentaren till ett tidigare inlägg den här veckan angående svensk bild öp insta med mest likes.

  Såg att Greta Thunbergs bild med Obama har över 600 000 likes, det borde göra hennes bild till nr. 3 va? Den klår Kenzas bebisbild

  Svara

   Är Greta en influenser? Tror inte det. Inte mycket ljug från hennes sida, som ”riktiga” influensers kör med som standard.

   Svara

  Damage control?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.