Therese Lindgren är Boohoos första svenska ambassadör

Therese Lindgren har utsetts till Sveriges första ambassadör för klädföretaget Boohoo.
Många är de som gratulerar henne till samarbetet, men det höjs även en hel del röster från de som är allt annat än imponerade.
Bland annat handlar kritiken om att kostnaden för returer är för hög, men med tanke på att just returer för kläder inhandlade på nätet är en stor miljöbov så vet jag inte om jag tycker att det är enkom negativt.
Visst – billiga kläder i kombination med svindyr retur rimmar kanske lite illa, men kan det få folk att sluta ”slentrianhandla” kläder för att skicka tillbaka hälften och istället kanske kontrollera sina mått före beställning så är det okej i min bok.
Att kläderna håller ”wish-kvalité” är en annan kritik som går att hitta bland kommentarerna under bilden, och att det är så kallat ”fast fashion” som inte bara är dåligt för plånboken utan även för miljön då kläderna ofta håller en tveksam kvalité.

Källa: https://www.bbc.com/news/newsbeat-46809757

Men…
Det jag reagerar på är att Therese Lindgren – som uttalad vegan och djurrättsaktivist – väljer att samarbeta med ett företag som så sent som i början av 2019 blev påkomna med att sälja äkta päls som fuskpäls.
Hur kan hon vilja representera ett företag som gör så?
Produkter som hon kan komma att marknadsföra som fuskpäls skulle kunna vara gjorda av äkta päls utan att hon vet om det – är det verkligen någonting hon vill stå bakom?

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Money talks. Självklart gör hon det för pengarna, för att tjäna pengar. Visst är det väl smygreklam också? Smygreklamen flödar i Biancas vloggar också. Undrar hur mycket de tjänar på reklam och smygreklam i veckan, lär vara miljoner i månaden iaf.

  Svara

   Oj, du är nog inget riktigt fan av Therese Lindgren om du tror att hon gör det för pengarna. Inom sociala medier är ens lön det man får när man gör reklam. Dock gör man reklam för det man verkligen kan stå för.

   Svara

    Haha

    Svara

   Argumentet ”reklam är deras (influensers) lön” håller ju inte. Från början fick de betalt via annonser på tex bloggar/youtube, där det inte krävdes någon markering. Nu är ju dock samarbeten en direkt källa till pengar/inkomst rakt ner i fickan, vilket därmed leder till att det även måste gå till på rätt sätt.

   Dessa människor är just nu vandrande reklampelare HELT utan utbildning inom marknadsföring/reklam och det missbrukas totalt från båda parterna, dvs företagen och influensers. Kommer sinom tid förhoppningsvis rätas upp, men jäklar alltså… Man undrar ju bara vad som krävs. En stämning på mångmiljonsbelopp? En ny, strängare lag inom reklam? Att alla influensers blir tagna på bar gärning och får ev fängelse? Återstår ju att se..

   Svara

  Hon borde bli ambassadör för Karma-appen istället!
  Skulle passa bättre med hennes livsåskådning..?

  Svara

   ÄLSKAR Karma.

   Svara

  Märkligt att du inte påpekar att det är smygreklam, in med den röda ringen 😉

  Svara

  Själv har jag beställt från boohoo flera gånger. Alltid fått bra kvalité och varit nöjd med sakerna, förutom en body som var lite för genomskinlig 😊

  Svara

   Håller med, från att ha haft Nelly som min main klädsida handlar jag enbart på Boohoo numera.. Jag är ändå en sån som inte returnerar saker för att jag tycker det mesta passar, har alltid varit nöjd med allt därifrån förutom en klänning som var för liten men för det låååga priset liksom, inte ens värt att byta! Man kan ge bort eller spara.

   Svara

  Omärkt reklam går tydligen bra för vissa. Stor skillnad på folk och folk här inne..

  Svara

   Men du såg ju det helt på egen hand! In och anmäl! 😉 Ni behöver inte min tillåtelse för att göra det.

   Svara

    Men hallå varför markerar du bara vissa?

    Svara

  Drama mellan Isabelle, Micke och Sindy igen där Sindy ska ha på ett hånfullt sätt (enligt kommentaren på Isabelles instagram) pratat om att Isabelle är naiv om hon tror att Micke slutat ta droger. Någon som såg och kan återberätta mer i detalj vad som sades?

  Svara

   Nobody cares Sean.

   Svara

    Anonym 15:31 skrattar varje gång någon skriver den här kommentaren 😂

    Svara

     Hur vet du det?

     Svara

    Vad kommer det här ”Nobody cares Sean” från egentligen?

    Svara

     Serien scrubs.

     Svara

      Okej tack 😊

      Svara

   Ge inte deras drama uppmärksamhet.

   Svara

   Har sett lite lives med Sindy och hon menar att om Micke nu verkligen var drogfri så borde han ha kontaktat soc för att kunna utarbeta en plan för umgänge med barnen, vilket han inte har gjort, så Sindy tror inte att han är drogfri.

   Svara

    Varför tar de sånt offentligt? Det här handlar om deras barn!

    Svara

  Håller fullständigt med om att returer måste man ta betalt för ! Läste om någon som beställt 8 kostymer inför student för att prova ! Returerna skickas vidare till baltländerna för att packas om ! Så miljöbovar x 5 med returer. Tror att fler och fler företag börjar se över returer.

  Svara

  Blir så märkligt när du får det att låta som att du själv har upptäckt något, när du har fått uppslag genom kommentarer här.

  Svara

   Kan man inte reagera på något trots att man inte är den som upptäckt det? Ingen av dem i kommentarerna är personen som upptäckte att det var äkta päls, alla har läst det 😝

   Svara

   Håller med.

   Svara

   Vilket enkelt jobb CamCam har får allt serverat liksom.

   Svara

  Fattar inte hur Therese inte kan ha haft koll på det här med pälsen och väljer att stoltsera med ambassadörskap….
  Riktigt lågt, men hon lär inte kommentera detta utan bara undvika kritiken

  Svara

   Vi som har följt Therese ett tag vet att hon är noga med att kolla upp företagen hon samarbetar med.

   Som några redan har påpekat så är det pengarna som fick henne att tacka ja.

   Dessutom så är hon inte trovärdig som ambassadör för ett klädföretag. Therese har ingen personlig stil och frågar alltid sina följare vad hon ska ha på sig.

   Svara

    Då är det ju rent ut sagt skamligt av henne att så medvetet stötta djurplågeri. Önskar hon kunde besvara kritiken. Men såg bland kommentarerna att hon mest får en massa positiv feedback eller så är det retur & kvalite som folk ser som största problemet

    Svara

  Glömmer sina värderingar för lite pengar…

  Svara

  Aldrig hört talas om detta märke. Någon som vet vilken klädstil det är?

  Svara

   Boohooemiskt 😉 hippie

   Svara

    Tack för svar. Ja kollade. Men undra hur kvalitén är. Fanns lite snyggt.

    Svara

     Väldigt varierande. Kan bli lite wishkvalité men även väldigt bra kvalité, överlag hade jag sagt att ddet är helt ok kvalité men att man får vara beredd på att något plagg inte är helt perfekt

     Svara

     Den är katastrof. Köp ej om du gillar välsittande plagg i naturmaterial. Tack vet jag siden och ull. Har lovat mig själv att inte plåga mig med billiga kläder i syntetmaterial mer. Aldrig mer Boohoo!

     Svara

   Alltså, gå in på sidan och kolla?

   Svara

  Kan folk lära sig att kvalité kostar, köper man från liknande ställen så får man vad man betalar för. Och dessutom extremt dåliga villkor för arbetare. Sluta var så jäkla snåla och se till vad ni köper istället. Frakt kostar extremt mkt på miljön dessutom.

  Svara

   Ja, människor verkar inte förstå att om en klänning kostar 150 kronor så tummas det på något och det är minst en hand i kedjan som inte får betalt.

   Svara

  Fråga från okunnig; är riktig päls dyrare eller billigare att fixa än fejk? Alltså tänker en pälsjacka, i mitt huvud, känns dyrare att tillverka i äkta päls 🤔🤔🤔 jag använder inget av det så har inga jämförelser att göra själv 🤷‍♀️

  Svara

   Jobbade för ett företag som sålde äkta & fejkpäls innan (jobbar inte där längre och blev äcklad av folk som öppet kunde skriva ”vad kostar kaninjackan”, sänkte en del av min bonus till djurrättsorganisation pga dåligt samvete). Där fanns produkter i äkta päls som var billigare än fejk…

   Svara

   Nej tyvärr är det inte så enkelt. I vissa fall är faktiskt riktig päls billigare än fejk, exempelvis från Kina. Kollade själv upp det när jag fick hem äkta päls som marknadsförts som fejk 😔

   Svara

    Åhh tack för svar… Tänkte nämligen att dom måste gått back om dom sålde äkta päls som fejk, men glömde länder som Kina 😩 typiskt och dåligt!!!

    Svara

  Pinsamt. Money talks, I guess… kläder i skit kvalité gjorda av människor som knappt får någon lön för dem. Hon får sig själv att framstå som att hon är en person som bryr sig men det är väl bara trendigt att ”bry sig” men att hon egentligen inte bryr sig ett skit. Hon är ju precis som alla andra ”influcencers” som bara tänker på pengar ändå.

  Svara

   Hon har gjort det tydligt flera ggr att pengar är det viktigaste för henne. Nemas problemas MEN för mig blir det knas när man hela tiden gör en grej av att man ”bryr sig” samt flera ggr läxat upp andra när man då väldigt tydligt inte bryr sig. Hon är mer äkta och genuin än BB men det är tydligt var hon hämtat sin business plan… Att skapa en persona och sen tjäna då mkt det bara går på det. Hennes unga fans fattar ju inte att det inte är på riktigt utan hundar efter. Jag slutade följa henne gör länge sen pga att hon inte riktigt är vad hon utger sig för att vara.

   Svara

   Boohoo har precis samma sorts kläder och kvalité som Nelly, Nakd och alla andra företag influencers brukar samarbeta med.

   Svara

  alla dessa jävla kärringar som stör sig på minsta lilla. Ni kan inte ha vänner därför ni sitter här och är bittra över allt.

  Svara

   Kärringar?

   Tala för dig själv Eva.

   Svara

   Du verkar vara en härlig tjej. Vill du träffas och hänga?

   Svara

   That escalated quickly..

   Svara

    titta på er. Ni är moderna kärringar. Sitter här och skvallrar som kvinnor på 50 talet när de inte hade något jobb att gå till. Saknas bara en kortlek och en unge i famnen. Men antar att ni inte ens har det. Skärp er gör något produktiv med ert liv istället för att sitta här och prata om andra.

    Svara

     Detsamma Eva 😂😂 du verkar inte glad idag

     Svara

     Det mest produktiva jag kommer att tänka på är att lära dig skriva korrekt svenska. Du skriver så dålig svenska att det är svårt att ta dig på allvar. Du verkar för övrigt vara en härlig tjej. Du sprider glädje!

     Svara

      Du verkar inte kunna läsa.

      Svara

       Jag läser alldeles utmärkt!

       Svara

     Du är ganska kvinnofientlig du Eva. ”Kärringar utan jobb med en unge i famnen”… jodå

     Svara

     Är det svårt att skaffa en unge och en kortlek, menar du?

     Svara

   Du stör ju dig själv på något nu och sitter och klagar, Eva. Så du är minsann lika mycket bitter kärring som oss andra 😂

   Svara

   Eva ja ibland håller jag med. Men finns några guldkorn.

   Svara

    Det här är inte journalistik utan en samling för skvallerkärringar. Fråga er själva hur det här förbättrar ert liv? Att sitta här och klaga på en person som säger åt er att göra något bättre med ert liv. Meningslöst att säga något. Sitt här och skvallrar om andra människor som lever på att ni lägger ner ert tid på dem! De vet inte ens vilka ni är eller bryr sig, så länge ni betalar räkningen. Vilket liv..

    Svara

     Hur har din egen dag blivit bättre av att hänga här? 😂

     Nej tack till en liten kräkmaskin, kortspel är tråkigt, och heltidsjobb+studier likaså, you should try it!

     Svara

     klart man blir förbannad när man ser människor lägga ner tid på sådant här. Scrollat igenom den här sidan och hittat ett vettigt inlägg där man kunde glädjas åt något. Den här bruden som fått barn. Men resten va fan håller ni på med?

     Svara

      Eva, du behöver inte läsa denna sida.

      Svara

      Jag håller faktiskt med. Har blivit väldigt mycket negativt gnäll här inne. Vad har hänt med bloggen och dens läsare?

      Svara

      Jag antar alla ni som kommenterar ”vad gör du här själv eller stava bättre” är stammisar som vill rättfärdiga ert kärring beteende här inne. Be my guest. Jag antar att besöksfrekvensen kommer ökar under ledigheten för ägaren av denna smörja? Bara det säger allt

      Svara

       Det osar rätt mycket kärring om dig också Eva 😱 jävlar vad du gnäller

       Svara

     Framstår hellre som en skvallerkärring som kan skriva begriplig och korrekt svenska än som en tant som inte kan skriva fullständig meningar.

     Svara

      Var språket verkligen det värsta med kommentaren? Ursäkta men du verkar inte mycket bättre själv. Ni kanske skulle komma bra överens du och Eva, ni verkar ha en hel del gemensamt. Kanske kan ni ses över en kaffe i någon sandlåda..

      Svara

       Tyvärr är det ju så att många inte tar ett budskap på allvar om det är dåligt formulerat. Det är viktigt att uttrycka sig korrekt om man vill framföra kritik.

       Svara

        Fast SÅ dåligt formulerat är det ju inte. Snarare så att folk här inne pekar på språket för att 1. trycka till den som kommenterar och 2. inte behöva bemöta det som faktiskt står i kommentaren.

        På mitt arbete är det många kollegor som talar svenska med brytning. Aldrig är det någon som påpekar fel uttalande eller betoning när någon diskuterar/är på möte/etc (så länge det inte blir ett jättetokigt fel). Alla är välkomna att vara med i diskussioner och komma med synpunkter även om de inte talar 100% korrekt.

        Utgå inte från att alla har svenska som modersmål bland oss som kommenterar. Ska vi införa språkprov för att få vara med här inne? Ingen är bättre för att den stavar korrekt och dens åsikter är inte mer värda än den som stavar fel. Det är bara ett fult knep för att förminska.

        Sorry för rant.

        Svara

         Kanske var syftet att förminska? Eva var ju inte precis superhärlig som kallade alla för surkärringar. Talar man så till folk får man räkna med att få igen. Eller tyckte du Evas kommentar var okej? Jag är av uppfattningen att man får ge igen precis hur man vill när någon är otrevlig mot precis alla.

         Svara

          Jag tycker att det är onödigt att gå på språk, vilket inte bara Eva blir. Det kan göra att andra som inte stavar bra drar sig för att kommentera. Det är ofta språket ifrågasätts i stället för att sakfrågan diskuteras. Det är onödigt tycker jag. Igen, jag tycker att alla ska få vara med oavsett hur de stavar. Fanns ju en hel del annat i evas kommentar att kritisera, eller hur!?

          Svara

           Äsch, namnet sparas inte. Men det var jag som kallade mig mikd ovan.

     Tack för din analys, Eva! Och glad midsommar! 💐💐💐

     Svara

      Blocka för att du inte kan höra sanningen. Den här sidan har säkert gett dig många vänner. Ta pengarna och gör något meningsfullt. Man ser på dina inlägg att du inte gillar skiten utan gör det för att det betalt väl bättre än något annat du skulle gjort? Men pengar är inte allt. Detsamma!

      Svara

       Hur orkar du 😂😂

       Svara

       bye Eva 👋

       Svara

        Eva verkar tro att Bloggbevakningen är obligatorisk läsning. Att den ingår i Jimmies och Ebbas bokkanon.

        Svara

       Eva, jag har läst bloggen ganska länge men du har under detta inlägg skrivit fler kommentarer än jag gjort på några år. Undra vem fan som lagt ner mest (dålig) energi?
       Och du, akta blodtrycket!!!

       Svara

       Jag förstår nog inte riktigt vad du menar… Har du lust att omformulera?

       Svara

     Hej Eva.

     Jag tror att skaran som kallar bloggbevakning för journalistik är ganska liten. Om du, personligen, inte är intresserad av bloggens innehåll eller kommentarernas tankar och åsikter vill jag passa p att informera om att det inte är obligatoriskt att besöka sidan.
     Jag undviker själv annat skvallrigt, så som Klick och Hänt extra, men jag brukar inte skriva arga mejl till redaktionen och dess läsare om att de borde ägna sig åt något viktigare. Det hade framstått som väldigt märkligt och kontraproduktivt.

     Jag hoppas att du hittar en sida som passar dig och dina intressen bättre. Glad midsommar!

     Svara

  En fråga. Om man lägger filter eller vad man nu gör med sina bilder, så att kläder får en helt annan nyans/färg är inte det lite falsk marknadsföring då om man gör reklam för kläder 🤔? Tänker främst på Therese Wickman vars bilder alltid har en grön ton. Inte svarar hon heller när man frågar. Lite svårt när hon visar kläder och färgen inte riktigt stämmer med det hon visar.

  Svara

   Men hon lägger kanske inte filter när det är just reklam för kläder? Är väl samma isf för T Lindgren för hon har ju alltid samma filter/ljus/ton på sina bilder i sitt flöde så att flödet ska se snyggt ut?

   Svara

  Man ser väl ändå plagget på hemsidan innan man klickar hem det 😝😝
  Falsk marknadsföring är det nog inte

  Svara

  Ursäkta OT men det är inte mycket tid Blondinbella spenderar med familjen. Nu drar hon till NYC över midsommar efter att ha lagt massa tid på fester och content förra veckan. Och jag undrar hur det känns för familjen att alltid umgås med ett kamerateam och 2-3 assistenter när hon väl är där?

  Svara

   Men hon spenderar nog ungefär lika mycket tid som många andra varannanvecka-föräldrar. Hon har inte barnen denna vecka/helg/midsommar de är hos pappan, hade de hållt på och bytt fram och tillbaka så hade folk säkert gnällt på det också. Sen har hon nog inte alltid 2-3 assistenter eller kamerateam när hon är hemma med barnen. Finns andra som har kamerateam runt sig och sina barn också annars.

   Svara

    Vilka andra har kamerateam runt sig och sina barn?

    Svara

     Och?

     Svara

      Kommentaren ovan avslutades med ”Finns andra som har kamerateam runt sig och sina barn också annars”. Jag undrar vilka som åsyftas.

      Svara

       Är så trött på hennes tjat om att man kan göra karriär och vara mamma samtidigt när hon har barnen endast varannan vecka och då ett helt team som gör allt annat som att passa barnen, tvätta, städa och laga mat. Det är INTE att göra karriär och vara mamma samtidigt!

       Svara

       Till exempel Maggan Graaf och Hannah Graaf, Margaux har det ofta och det finns många flera.

       Svara

        Så bara för att fler gör det är det okej? Jag tycker inte det. Å andra sidan enda gången hon umgås med sina barn är när hon filmar dem så du kan ha en poäng med att det är bra!!

        Svara

   Må så vara. Men hennes familjeliv är ju inte våran business.

   Svara

    Nej det är ju hennes business! Hehe

    Svara

     😂😂

     Svara

    Hon gör ju ”content” och business av sin familj för jämnan så varför inte? Hon säljer prylar med hjälp av familjelivet så det är ju klart folk funderar.

    Svara

     Nja fast det gör hon ju inte så mycket, finns andra som gör det mer isåfall t.ex Madeleine Ilmrud bl.a.

     Svara

      Bara för att andra gör det mer betyder inte att det är okej. Du måste kunna komma på bättre argument än så

      Svara

      ”Men alla andra gör ju så….” är ett argument man borde sluta använda som 6-åring…

      Svara

  såg att bella börjat följa swiss_smile och swiss_smile_beauty på insta, och la upp en story om att hon och hennes säljchef träffade två personer därifrån idag.

  så, bella gör reklam för tandblekning eller tandfasader á la anna book om 3, 2, 1….?

  Svara

   Hoppas verkligen inte hon skaffar fasader. Hon har superfina tänder och det vore dumt av henne att fila ner och ersätta dem!

   Svara

  Hennes nya ”agency over there” är väl bara en liten uppdaterad form av hennes medarbetare som säljer in och hanterar hennes samarbeten. Så de jobbar med social media marketing-ish och gör reklam i hennes kanaler. Och kanske hoppas kunna skala upp och samarbeta med andra influencers. Men inga konstigheter alls i byråvärlden, man har en kund och försöker sedan växa och få fler uppdrag.
  Men snart gör hon reklam för tandblekning för det schweiziska bolaget och kan ta mer betalt om hon bor i NYC än i Svedala eftersom hon nu är en ”international influencer”. Mina 2 cents

  Svara

   har hört att hennes ”agency” ska stötta författare som vill ge ut böcker, musiker som vill ge ut skivor osv.. finns annonser där dom söker efter ”creatives” att representera och hjälpa med sina kontakter för en summa.

   Svara

    Haha ja vill man slå igenom på Lidingö eller på ett MTR express tåg så kanske… hon har ju inte lyckats få fart på sin egna verksamhet med hjälp av dessa kontakter så tvivlar på att hon kan göra det för någon annan.

    Svara

  Jag har ju föreslagit det men hon verkar inte nappa!

  Svara

  Ja! Vi måste köpa mer kläder. Verkligen.

  Svara

  Ja, och varför samarbetar Sverige med länder som Saudiarabien osv? För att kunna påverka. Handlar väl om att Therese kan göra de medvetna om djurindustrin osv? Skit bra tycker jag.

  Svara

   Tror du att det är därför Sverige har handel med Saudi? För att kunna påverka? Fin tanke men tyvärr väldigt naiv. Givetvis handlar det om ekonomisk vinning.

   Svara

   Haha den var bra, där gav du henne idé till försvarstal. Men jag tänker också att är det inte så att hon är någon sorts miljömedvetenhet-förespråkare? Klädindustrin som är typ värst för klimat och miljö.

   Svara

   Skulle Therese kunna påverka djurindustrin i Saudiarabien med sina blogginlägg? Shit, det är så korkat att almanackan går baklänges.

   Svara

   Poes lag eller ej?

   Svara

  Therese gör allt för pengar. Fattar inte hur människor orkar lyssna på någon som har samma fake leende på exakt varje video – och där exakt varje video är den andra lik. Skittråkig. ”Anders anders, anders” ”anders och jag”,,.,….d.sjndjsdkdsdsjknsdjksdkjsd

  Svara

  Jag beställde en klänning och en jacka därifrån. Klänningen var genomskinlig (inte så en såg diverse kroppsdelar, men en såg alla fållar och underkläder förstås) och jackan var tyvärr för stor. Drygt 500kr kostade det, och 320kr kostade det mig att skicka tillbaka. Absolut är det en miljöbov med returer men 320kr sved rätt mkt. Framför allt när anledningen var att jag efter min graviditet inte kom i mina gamla kläder pga gick upp 40 kilo, och jag bara behövde nåt att ha på mig till vardags som inte var leggings och en av min mans collegetröjor. Hade tyvärr inte kollat upp innan ang. Returerna utan tog för givet att boohoo jobbade som ASOS och hade en returstation baserad i Sverige. Men tji fick jag!

  Svara

  Det är när det gör ont i plånboken som man får en signal om att det är dags att förändra sitt beteende. Hemskt ledsen.

  Svara

   Om svaret var till mig så håller jag verkligen med. Försöker konsumera så ansvarsfullt jag kan 🙂

   Svara

    Min plånbok gör rejält ont ibland, och då funderar jag på mina val. Kanske att jag blir mer medveten, men kan välja någon gång att låta det göra ont, bara för att jag tror att det är värt det, just då. Men det blir allt mer sällan.

    Svara

  kolla dennism story på instagram ang Therese hahaha.

  Svara

  Lite komiskt att folk klagar så mycket över att arbetarna har dåligt betalt och blir behandlad som skit, kan nästan slå vad om att mer än hälften här handlar på wish men främst på H&M. Dubbelmoral när den är som bäst. Vet inte men jag tycker att folk ha rätt att göra fel någon gång, man är ju ändå bara människa. Och bloggare osv, måste ju tjäna pengar precis som alla andra.

  Svara

   Var bloggläsarna handlar vet du ingenting om.

   Jag har aldrig handlat på Wish eller liknande, och sällan på H&M.

   Svara

  Hon är inte den första svenska influencern att göra ett samarbete med bohoo.. Lisa tellbe la ut ett samarbete med dom förra veckan där man också fick 45 % med hennes kod LISAT ..

  Svara

  När jag köper kläder luskollar jag måtten pga stora bröst, men det händer ändå att plagget inte går att ha över där, eller att urringningen i verkligheten inte stämmer överens med bilder osv så man måste skicka tillbaka. Rimligt med hög kostnad av miljöskäl? NEJ. Och jag slentrian-shoppar inte. Jag har storlek 50 på asos, ellos osv men typ 52 på HM och 54 på lindex och kappahl där utbudet är minst sagt dyrt och extremt litet.
  Nu handlar jag inte på boohoo så det drabbar inte mig, men dina argument är provocerande. Många av oss ”feta” är förpassade till nätet för att storleken inte finns någon annanstans. Det har inte med oansvarig slentrianshopping att göra.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.