En sponsrad förlovning, någon?

Kontot Versace_tamagochi publicerade detta på Instagram idag och jag kan inte tro att det är sant.
Det här paret har alltså sammanställt en hel tredagars-plan för sin förlovning där olika företag får gå in och sponsra olika delar, men de låtsas som att alltsammans är en stor överraskning och att hon inte kände till något av det. Trots att det publicerats en artikel om det och att hela deras plan läckt ut på nätet.
Bäst är nästan videoklippet här under där hon fortsätter hävda att hon inte visste någonting och att det aldrig var hennes intention att det hela förlovning skulle bli viral. (Hmmm..someone’s pants are on fire…)

Är detta framtiden? 
Poppa era popcorn, häll upp glas vin för nu kör vi!

Tack för tips!

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att du skriver så många blogginlägg idag på midsommarafton, och fullt upp med att modda verkar det som i Bellainlägget om läsarna inte smeker dig medhårs. Oj oj ja vad ska man säga.. JO du har visst sagt att du tycker det är okej att diskutera Bella utseende för att hon har skönhetsföretag, sluta hyckla och låtsas som annat nu. Du vill gärna att folk hånar både hennes utseende och annat. Tragiskt.

  Svara

   Jag tjänar i alla fall pengar av att skriva inlägg på bloggen denna midsommarafton, men vad är din anledning? Borde inte du vara ute och dansa runt en midsommarstång eller liknande? Ta ditt eget råd. 🙂

   Svara

    Varför tog du bort inlägget där länk till intervjun med dig i Barometern?

    Svara

   Vissa spenderar för mycket tid här inne. Varför bryr du dig så mycket om en offentlig person som du inte ens känner, Anonym? Lol.

   Svara

   Men vad fan snackar du om?

   Svara

  Att ta kritik är inte din starka sida, ska vi inte läsa vad du skriver för att det är midsommarafton. Då kunde bloggen haft midsommarstängt.

  Svara

   Det är bara lite underhållande att människan kritiserar mig för att hänga på min blogg på midsommarafton när vederbörande verkar göra exakt samma sak. UTAN att få betalt. 😉

   Svara

    Hen har ingen självinsikt, ser inte sina egna brister. Har egentligen lovat mig själv att inte låta människan hetsa upp mig men det envetna tjatandet tär. Glad Midsommar!

    Svara

    It’s all about the money. All about the dumb dumb dudu didumb!

    Svara

     Sjunger du den för alla som jobbar på högtider?
     För busschaufförer på jul, vårdpersonal på påsk och folk i servicebranschen på midsommar?

     Svara

  Inte förvånad. Osmakligt men säger det mesta om denna yrkesgrupp. Sponsrat bröllop, graviditet och förlossning coming up. För att inte tala om hur mycket man kan dra in på att använda söta småbarn som reklampelare.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.