Kissie vill ge Blondinbella sparken

Att konkurrenterna har en frostig relation är ingen nyhet – tidigare har Alexandra Nilsson bland annat anklagat Isabella Löwengrip för att blockera henne på nätet.

När Alexandra Nilsson nu ställs mot väggen och får frågan vilken kändis i Sverige hon helst skulle avskeda kommer svaret snabbt:

– Isabella Löwengrip, säger Alexandra Nilsson och fortsätter:

– Jag tycker det är lite hemskt att man ska försöka flyga privatjet nu när miljön står inför så många kriser, så jag tycker att det vore en stor chans för miljön. Det är inget ont mot henne personligen, men jag tycker inte det är så klokt just nu. //Kissie

I en intervju med Expressen TV får alltså Alexandra frågan om vilken influencer hon skulle vilja avskeda och hennes svar är alltså Isabella Löwengrip.
Alexandra och jag tycker inte lika alla gånger, men det är sannerligen på tiden att resten av influencervärlden får upp ögonen för vad Isabella Löwengrip faktiskt står bakom.
I det här fallet – att försöka få fler att flyga privatflyg.
Idioti!!!
Grymt gjort av Alexandra att saga ifrån!

Tänk om man kunde belägga influencerna med en viss typ av ransonering?
Varje månad får de 1 inlägg i badkläder mot turkost vatten, 1 bild från ett flygplans förstaklass, 2 st bubbel-luncher med andra flunsor,  2 samarbeten varav max ett får handla om utseende, 2 pressträffar där de max får posta 1 bild på avokadomackor, 4 bilder på sprättben där 1 får innehålla adlinks och avslutningsvis 0 inlägg där de förstorar läpparna och ger ut rabattkoder.

Åh, det hade varit något!!!
Vem tror ni hade lyckats bäst med Bloggbevaknings inläggsransonering?

182 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker Alexandra är helfestlig men tycker det blir pinsamt när en person som flyger och konsumerar på det sättet ska kritisera någon annan som gör samma sak.
  ”- Jag har aldrig påstått att jag är någon miljöhjälte. Sen är det väldigt svårt att leva hundra procent klimatsmart även om man så skulle önska. Så ser inte verkligheten ut.”
  Hon kan heller inte svara på hur många gånger hon flugit i år. Då flyger man åt helskotta för mycket.

  Svara

   Eller hur, på frågan hur mycket hon själv flugit i år, alltså 6 månader har gått av det här året och människan VET inte?! Ja flyger man så mycket ska man nog hoppa av sina höga hästar. Herregud. Jag har inte flugit på 10 år. Så sitt ner i båten Kissiblanka, du kan inte klappa dig själv på axeln i detta oavsett hur många morötter du trycket i dig. Tvi, din lilla klimatmörderska!

   Svara

    Du kanske ska lugna ner dig ett par hekto?

    Svara

     Alexandra är fortfarande kissie och isabella är fortfarande Blondinbella och innerst inne vill båda bara ha publicitet… (vilket de fortfarande gör via uttalanden om sånt tidningar gillar).

     Svara

      Någon som här Expressen premium..? 😉

      https://www.expressen.se/dinapengar/lowengrips-galna-var-i-lyx-kostar-mer-an-hon-tjanar/

      Artikel om BBs ekonomi idag: ”I sin blogg visar Isabella Löwengrip upp sitt lyxiga liv med dyra bilar, motorbåt, egen kock och flygresor över hela världen med privatjet.

      I sommar ska hon hyra ett hus i södra Frankrike för en miljon kronor och till hösten flyttar hon in i en lägenhet i New York med en månadshyra på 200 000 kronor.

      Men när man granskar Löwengrips olika bolag syns inga vinster som kan förklara den överdådiga livsstilen som under våren och sommaren 2019 accelererat.

      – Det är stora utbetalningar som ska göras, säger en person i hennes närhet.”

      Svara

       Det står inget avslöjande eller något vi inte redan läst. Jag har premium och slösad precis bort en kvart av mitt liv.

       Svara

        Väntar fortfarande otåligt på att någon smart murvel ska ta reda var pengarna kommer ifrån. Det MÅSTE komma fram.

        Svara

         Förmodligen får hon mycket gratis i utbyte mot marknadsföring. Båten är tex inget hon betalt en krona för, snarare tar hon ett arvode för att låna den och visa upp i sin kanaler. Förmodligen samma med flyg (SAS), privatplan och hotell, mycket är gratis och omärkta samarbeten. Hon får manikyr, pedikyr, frisörbesök, presenter, möbler, kläder och prylar gratis och tjänar en stor del på alla samarbeten som hon sedan betalar personal och boende med. Som dras av på företaget? Isabella har lyckats skapa ett lyxliv som liksom betalar sig självt och inte alltid syns i bokföring och årsredovisning.

         Svara

          Exakt, dessutom kommer pengar ifrån sparande, aktier, investeringar.. Så för att någon inte har en jättehög inkomst så kan ju en person ha pengar ändå, på andra sätt som t ex arv, aktier, fonder, besparingar. IL har aldrig påstått att hon är miljardär. Hon har även varit öppen med att hon tagit banklån på huset.

          Svara

          Nej, det går inte ihop. Jämför hennes liv med Odd och vad de hade råd med då. Ett hus som hon köpte för ca 10 mkr och sålde för 11.

          Finns inte en chans att hon plötsligt har sparande och avkastning på eget kapital som täcker upp för den utgiftsnivå hon lagt sig på nu. Trots allt det du rabblande upp i form av samarbeten och gratisprylar.

          Men du har helt rätt i att pengarna inte syns i bokföring och årsredovisning.

          Svara

           Ja, och istället för att få 13 mkr för huset fick hon 11 mkr.
           Men det verkade inte spela någon större roll för Bella trots att hon just köpt ett hus för 26,5 mkr.
           För vem som helst skulle det ju vara katastrof att få två mkr mindre när man säljer ett hus! Nu fick Bella inte mycket mer än betalt för lånen hon hade.
           Hon köpte ut Odd i bodelningen till värderingen 12 mkr. Och då (sommaren 2017) fick Bella ta ytterligare lån för att kunna behålla huset själv.
           Ett år senare verkar det som hon är rik som ett troll 🙂
           Och skillnaden var att Hajen kommit in i bilden. Även om Bella sålt aktier och får utdelningar och lön så kan inte en sådan förbättring ske på bara ett år.

      Haha alla försöker få uppmärksamhet genom att använda Isabella Löwengrips namn nu ALLA. Hennes namn ska nämnas av alla överallt i intervjuer och texter nu för då vet de att de får uppmärksamhet, och de vet att de blir påhejade här. IL:s namn är i ropet, alla vill rida på hennes namn nu, alla ska nämna hennes namn hela tiden nu överallt för det gör att de får uppmärksamhet – det ger fler läsare/lyssnare/tittare. Och det slår ju aldrig fel.

      Svara

       Samma här snart 35 år fyllda och har aldrig någonsin flygit.

       Svara

    Måste du va så hård???? Jag har aldrig flygit och är 36 år inte ser jag ner på andra för det

    Svara

    Oj, man ska nu alltså börja skryta om hur många år det har gått sedan man sist flög. Är det inne nu bland alla som plötsligt blivit så ”klimatmedvetna”?

    Svara

     Kolla kommentar ”Snark”, där har vi miljöhjälte som heter duga.

     Svara

   Bella vill ju dock uppmuntra till att FLER ska flyga MER. Hon skryter och showar off. Här ser jag en viss skillnad.

   Finns många som flyger men försöker ändra på sig själva och sitt invanda beteende, som inte håller längre…

   Svara

    Faktiskt också att fler ska flyga plan som tar färre passagerare och därmed ännu mer utsläpp per person.

    Svara

    Hon har väl inte uppmuntrat till att fler ska flyga mer – nej har jag inte sett men däremot att fler ska flyga privatjet, och hon vill ju även att det ska bli mer miljövänligt att flyga, vem vet kanske hon är inblandad eller har investerat i utveckling av miljövänligare flygbränsle, hon nämnde något om det och hon brukar ha bra koll på innovationer faktiskt. Folk kommer ju aldrig att sluta flyga så länge det går flyg, folk kommer inte kunna sluta flyga helt MEN det går att förbättra det.

    Svara

     Fast oavsett hur du än vänder och vrider på det, kommer det aldrig bli mer miljövänligt att flyga privat än reguljärt – om så planen drivs på gräs.

     Svara

  Såg ett intressant klipp från Rapport på SVT play där man jämförde olika åtgärder för att minska sin inverkan på klimatproblemet: en flygning Sthlm-NYC motsvarar lika mycket co2-utsläpp som två års köttätande, dvs för att ”kompensera” en sån flygning ska man äta växtbaserat i två år, intressant perspektiv…

  Svara

   Har ätit växtbaserat i 25 år, flugit till NY en gång. Har alltså minst 10 flygningar till godo!

   Svara

    Nej pga vi måste både sluta vräka i oss animalier OCH sluta flyga långt och ofta.

    Svara

     Sluta köpa och slänga kläder i onödan är vad vi måste göra.

     Svara

      Min poäng är väl att vi alla måste göra allt (eller iaf lite av allt). Att bara fokusera på att exempelvis äta växtbaserat kan aldrig rättfärdiga obegränsat flygande (som i ILs fall). Vi behöver alla dra ner på konsumtion, bilåkande, flygande osv

      Svara

  Sa Inte IL att hon aldrig går ut osminkad …? På Insta gör hon reklam för sin ansiktsmask som hon säger sig använda när hon inte går med makeup på dagarna … ?! Man jag kanske fatttade fel…

  Svara

   Ja, märkligt.

   Men ska Löwengrip verkligen uttalas LuuwenGROUP på engelska? Ordet ”grip” finns ju även på engelska så förstår ej hur hon har tänkt det…

   Svara

    Jo men svenska orded grip och det engelska grip har rätt olika betydelser. Hennes efternamn som är ”fint” på svenska är väldigt märkligt på engelska.
    Fröken Lowengrepp…

    Svara

     Rövengrepp kan man få en örfil för 🙂

     Svara

   Ja alltså hon säger ju olika saker varje dag beroende på vad som passar reklamen för dagen. Fy vilken genomfalsk människa hon blivit.

   Svara

    Blivit? 😂

    Svara

    Är

    Svara

     Eller har alltid varit

     Svara

    Fast det är ju inget genomfalskt med det – alla har såklart osminkade dagar herregud. På vilket sätt är IL mer falsk än andra influencers som t ex Margaux, Therese eller Bianca?

    Svara

     Så sentsom igår skrev hon att hon inte ens kan gå osminkad på ica

     Svara

      Ja och? Betyder det att hon aldrig någonsin har sminkfria dagar, att hon aldrig någonsin är osminkad? Nej det gör det inte, och det sa hon inte.

      Skulle säga att det är mer hyckel på både Alexandra och andra som ska låtsas vara så pk och klanka ner på IL för egen vinning och hejarop. IL står iaf för sitt och hycklar inte, inte heller snackar hon illa och skit om andra eller hånar andra – hon är mer mogen än så och vinner på så sätt över andra tycker jag. Klädindustrin och köttindustrin är ju värre, så vad ska alla göra – ska vi skamma Alexandra och Bianca för att de säljer kläder? Dessutom så flyger Alexandra en hel del, och vad gör hon själv för miljön.

      Så uppenbart att Expressen hela tiden försöker tjäna på ILs namn, som så många andra gör nu. Galet.

      Svara

      Och? Hon sa inte att hon aldrig är osminkad för det. Skev ett svar men det hamnade i modd som det så ofta gör om man försvarar IL. Hoppas det släpps fram, dåligt annars.

      Svara

   Jag har för mig att hon flera gånger skrivit att hon inte ens packat med sig smink för att hon ska låta huden återhämta sig på semestern? Så ja, Isabella är en karaktär man inte ska ta seriöst. Alls.

   Svara

    Ja men det är väl självklart att hon ha dagar då hon är osminkad som hemma och på semester utomlands där hon är privat och inte i blickfånget. Men att hon oftast är sminkad bland folk och hemma på ica. Så just det är ju inte konstigt eller ljug. Sen borde vuxna människor här förstå att man inte pikar eller påpekar någons hy – det är illa och elakt och lika illa som att påpeka någons vikt. Att ha dålig hy sätter sig ofta i självkänslan och ännu värre om folk påpekar det. Alla är inte bekväma med att visa sig utan smink, och att ha dålig hy betyder inte att man använder dåliga produkter som en del tyvärr tycks tro. Ord kan såra och förminska självkänslan, något att tänka på.

    Svara

     Men sluta upprepa dig så förbenat. Vi har hört det nu.

     Svara

     Jag skulle uppskatta om du kan förklara för mig exakt var jag skriver att hon har dålig hy? 🙂

     Svara

   Bara jag som tycker hon låter som hon är sjukt förkyld när hon pratar engelska?

   Svara

    Jag tycker mest att hon talar nedlåtande i tonen, liksom som om mottagaren för hennes reklam är små barn.

    Svara

   Hon sa att hon inte går till Ica osminkad dvs hon är sminkad när hon är bland folk MEN självklart har hon osminkade dagar någon gång då och då som när hon bara är hemma, och hon var ju tydligen osminkad någon dag på en utlandsresa nyligen och då kanske hon använder den där dagmasken då som tydligen är lite färgad och täckande samtidigt som den då vårdar. Inget ljug eller konstigt alls alltså.

   Svara

    Så, du tycker även att det är logisk och ”ärligt” att sitta fullt sminkad , i stora solglasögon, på en svartvit bild. När modellen gör reklam för en ansiktskräm som ska strama upp, minska rynkor samt ge huden ett naturligt, naket ”Glow”
    Hur menar du , jag hänger inte med ?

    Svara

  ”Kissies krav” alltså 🙄 hur sätter de rubriker egentligen? Hon svarade ju bara på en fråga. Media behöver verkligen skärpa till sig och sluta clickbaita.

  Svara

   Dessutom var frågan som Kissie svarade på väldigt konstig ”vem skulle du vilja avskeda”? Avskedar gör man väl sina anställda…

   Svara

    Avgå alla

    Svara

  Skillnaden mellan Blondinella och Kissie (och i princip alla övriga människor) är att BB´s flygande är så extra provocerande då hon känner detta behov av att alltid dokumentera det. Hon leker filmstjärna där det skall filmas i VIP-loungen (finns många fler än hon som använder den tjänsten men som inte har behovet att visa det), det skall filmas när hon kliver på planet – med det obligatoriska slänga med håret, titta över axeln och flabba, filmas när hon kliver ut ur planet med sina solglasögon etc. Listan är oändlig.

  BB lever i en låtsasvärld där jag tror att hon på riktigt tycker att hon är ’larger than life´. Att dessutom hela tiden skryta över superkrafter, att få ihop vardagen när människan har köpt varenda tjänst som finns för att underlätta just livspusslet så framstår hon så jäkla provocerande rikskorkad jämfört med andra influencers som kanske också flyger väldigt mycket.

  Svara

   Hon är som en Trump fast utan den svampformade penisen och tidernas comb-over!

   Svara

    Jag förstår behovet av att framstå som kvick och snärtig men kan folk sluta dra in dessa befängda jämförelser med Trump.
    BB och Trump har nästan ingenting gemensamt annat än en varm kärlek till brun-utan-sol.
    Oavsett vad man tycker om hans politik och person så är han en av världens mäktigaste män, Bella är en bloggerska som säljer krimskrams i begränsad omfattning.
    Och sedan kan jag tycka att det är patetiskt att kritisera hans kroppsform och styling när det finns så mycket i hans handlande man kan diskutera.

    Svara

     Nä jag tänkte mer på att de båda bländas av sin egna förträfflighet och att allt ska visas upp som.hreat success, det är privatplan och guldiga prylar, falska skratt impulsivitet och narcissism utan en tanke på konsekvens eller någon annan. Men ja jag tänkte faktiskt inte på brun utan solen (har inte sett att hon tidigare jämförts med Trump) sorry om jag var sist på tåget men jag tycker de beter sig väldigt lika. Helt blinda inför att kunna läsa av situationen och bara kör sitt race, oavsett kritik, råd eller riktlinjer. Uppe i det blå i ren förnekelse. Kan inte bestämma mig för om det enbart är beklämmande eller om jag är mer avundsjuk på inställningen. För att citera Lisa Simpson: when intelligence goes up, happiness goes down.

     Önskar så att jag var mer dumglad och obrydd men kanske inte riktigt på Trump/Bella nivå.
     IL är så långt från Oprah man kan komma men ändå görs den jämförelsen?

     Svara

      De ÄR superlika, jag håller med. Trump har också manipulerat media i alla år, ljugit om sin framgång och är narcissist. Så det är allt bra mycket mer än den orangea färgen de har gemensamt.

      Svara

      Det är IL själv som har tagit upp Oprah.

      Svara

     Men det ÄR ingen befängd liknelse. De har så många drag, både yttre och inre gemensamt. Att jämföra Bella och DumpTrump är logiskt.

     Svara

    Svampformade penisen, hahaha, vad har jag missat?

    Svara

     Stormy Daniels på någon late night show, tror det var Stephen Colbert.

     Svara

   Exakt. Vem f-n skryter om det i dessa tider, hon är så omodernt ego att det inte är klokt!
   Kissie vill nog skapa en bra framtid för sin syster mm och även om man flyger så kan man fortfarande bry sig och VILJA ändra sig.

   Tror att de influencers som har konsumtion som högsta drivkraft, redan passerat sitt bäst före datum. Hoppas det är så!

   Svara

    Helgen tillnbrigagde Alexandra och Andreas i Ystad, åkte tåg.

    Svara

     Min kommentar handlade om Bella alltså, det är hon som skryter inte Kissie.

     Svara

   Jag brukar tänka på henne när jag ser bilder på en väns instagram.
   Vännen är väldigt framgångsrik karriärmässigt och har en så himla fin make och ett gäng barn.

   De köper alla tjänster de hittar som underlättar vardagen, allt för att kunna lägga tid på barnen och sina intressen, allt utom barnpassning tar de in.
   Men de flyger en gång om året och då utomlands. Resten av resorna sker med tåg ut i den svenska vildmarken där de tältar och vandrar. Man ser aldrig skrytsamma bilder från deras liv, ändå framstår de som sjukt mycket lyckligare än IL och jag skulle välja deras liv framför ILs alla dagar i veckan.

   ILs liv verkar så tomt.

   Svara

    Det är ett av de stora mysterierna; hur IL tror att världen avundas henne, medans många (mig inkluderad) enbart ser en flängande, hysterisk människa utan riktig substans i sitt liv?

    Svara

   Det som är riktigt cringe med dessa filmklipp är att hon alltid har sin kavaj hängandes över axlarna och går ”kallt” förbi chauffören eller personen vid ingången som tar emot henne och hennes team 😬

   Svara

    Nu går också Marisol, eller vad hon nu heter, och en annan tjej i teamet med kavajen hängandes på axlarna. De tycker det ser lyxigt ut och lite Alexis i Dynasti. Tyvärr ringde pressen hela tiden så Marisol, som nu är presschef, hade fullt upp lördagskväll i NY när Bella bara försökte ha en trevligt kväll med sitt team. Allt enligt hennes instastorys.

    Svara

    Så bar nazister på högre poster (alltså inte de som krigade i fronten) sina uniformskappor under andra världskriget. Tänker alltid på det när jag ser diverse bloggare ha jacka/kavaj över axlarna bara.

    Svara

     Men nazisterna är allmänt vedertagna som ” best dressed villains” , tycka vad man vill men Hugo Boss designade deras uniformer.

     Svara

  Lite skenheligt kanske… Men det är åtminstone bra det kommer upp till diskussion det här med många influensers sätt att överkonsumera och ”inspirera” till en livsstil som inte är hållbar klimatmässigt.

  Svara

  Känns som att Isabella är lätt att slänga under bussen för att rädda sitt eget skinn som konsumerande influencer. De försöker ställa sig på ”rätt” sida för att slippa kritik själva.

  Svara

   Ja som amfetaminister som säger att dom iaf inte är heroinister, eller pillertrillare som säger att dom iaf inte är som tjackisar, stoners som iaf inte är alkoholister… osv osv
   En chans att få känna sig bättre än, men de förstår inte hur talande det blir mes tanke på vad de väljer att jämföra sig med.
   Kissie blir måltavla för aningslösa influencers blick men tack o lov är hon inte som IL. Nej nej, fick hon chansen skulle hon ge henne sparken, från life som influencer!

   Svara

   Kan så vara. Dock är väl även influencers tänkande människor (ibland) som även de kan ha vett att börja oroa sig för nutidens/framtida djur, barn, väderlek mm.
   Det drabbar alla till slut och det är endast Bella som visar upp så otroligt narcissitiska drag som förklarar varför hon är så ”speciell” i sitt tankesätt när det gäller omvärlden.

   Svara

  Bianca har ju oxå blivit ifrågasatt av sina följare då hon flög Sthlm-Gbg nyligen. Med all rätt! Hon försvarade det med att tågbiljetterna var slut. Ja, men då kanske man som vuxen behöver ha lite framförhållning som övriga människor.

  Svara

   Haha lätt att påstå att tågbiljetter var slut men nja tror hon ville dit fort och inte ville åka tåg ensam men so what om hon flög, låt henne. Värre är ju klädindustrin då, och Bianca flyger ju för övrig utomlands också väldigt mycket. Men värre borde väl vara att sälja och göra reklam för kläder men det säger inte många något om. Märkligt.

   Svara

   Jag har inte läst artikeln om henne och flygningen, bara rubriken. Men alltså, bara för att man är influencer eller annan offentlig person är man inte Guds bästa barn.

   Svara

   Alltså förlåt men hur orkar folk? Vem bryr sig om hon tog ett flyg till Gbg? Att ta ett flyg nuförtiden är fan värre än att mörda någon.

   Svara

  Flyga en gång i månaden? Det klimatmässigt är åt hekskotta för mycket bara det 😉

  Svara

   *helskotta

   Svara

    Mmm vi fattade ditt stavfel utan rättelsen.

    Svara

   Ytterligare ett bevis på att BB´s bolagsbyggande är ett enda stort luftslott. BB älskar att flyga första klass och bo på lyxhotell för det förstärker hennes självbild att vara framgångsrik. Är övertygad om att 90% av dessa ’viktiga’ jobbresor kunde skötas via Skype etc.

   Svara

    Hon skriver i stort sett ALDRIG om arbetet hon ”gör”, hon beskriver inte bakgrunden till dessa välgörenhetsgalor hon springer på (med andra ord, det är enbart täckmantel. Inget brinnande engagemang). Hon knegar liksom inte på utan leker businesswoman..

    ALLT handlar om att, som du säger, stärka självbilden av att vara en MEGAstjärna som inte kan gå på Stockholms gator pga sitt kändisskap (ja, prinsessan Madeleine sågs handla på Åhléns nyss, men Bella är ju MYCKET mer påpassad…*host*), måste ha tusen ”teams” runt sig när det eg enbart handlar om hemtjänst och leka viktig..osv osv.

    Svara

  Kan någon svara om hur Blondinbella reser till USA för att jobba? Med 90-dagar visum får man inte jobba i USA. Jag har ingen minne om hon gjorde någon intervju i USA ambassaden.

  Svara

   Hon jobbar nog inte. Utan fotas osv i olika miljöer.
   Utan hon ”jobbar” o kan flyga under radarn på det viset 🤪

   Svara

   90-dagarsvisum? Du menar att hon reser på ESTA och får vistas i landet max 90 dagar åt gången? Man får arbeta och ta jobbmöte/jobbresor på ESTA men hon borde nog se över ett annat visa för att kunna bo där varannan vecka.

   Svara

    Hon använder ESTA för att skaffa jobb i USA för att sedan kunna stanna i USA. Jag tror om us migrationsverket får veta det kommer de inte uppskatta arrangemanget. På frågan om man har avsikt att stanna i USA i ESTA hur tror ni att hon har svarat?

    Svara

     Om man gör allt den lagliga vägen så har det amerikanska migrationsverket inget emot detta alls. USA är fortfarande ett immigrationsland, man VILL ha dit driftiga människor, så länge de söker sig in på lagliga vägar. Vilket hon och många andra svenskar gör årligen.

     Svara

   Ja, hon har inte nämnt något om ett visum för egen del.
   Det enda jag har sett var att Louise tydligen har green card. Varför vet jag inte.
   Hur det är med Charlotte har inte framgått. Hon ska ju t o m bo i New York och arbeta så där behövs definitivt visum.
   Bella kanske tänker sig att hon kommer dit enbart för affärsbesök och inte utför avlönat arbete för den amerikanska byrå hon är delägare i? Låter som att det är ett tveksamt arrangemang i så fall. Hon är väl ändå i USA för att jobba med de amerikanska kunderna?
   Missbrukar man ESTA så kan konsekvenserna bli allvarliga. I USA är man väldigt strikt och byråkratisk när det gäller immigration. Inte för inte har man ju massor med olika visumtyper som man kan välja mellan. Men det är inte alltid så lätt att få ett visum för arbete eller bosättning i USA ens om det är tidsbegränsat.
   Kanske kan Bella söka O-1 visum, “Aliens of extraordinary ability in the sciences, arts, education, business, or athletics” ?
   Bella är ju en riktig power woman så hon kan säkert få ett sådant visum 🙂

   Svara

    Det kan ju vara något så enkelt som att Charlotte har medborgarskap? Jag föddes i USA nästan av en slump och har bara bott där en månad som helt nyfödd med mina föräldrar som var där i jobbet. Men amerikansk medborgare är jag vilket är rätt skumt…

    Svara

  Skönt att även KIssie vaknat gällande miljökrisen tänker jag.
  Känns som alla börjar fatta allvaret utom vår egen Oprah, som inte gör annat än att skriva om hur mycket hon rör sig mellan olika platser. Men vad hon egentligen GÖR där är det ingen som vet..

  Svara

   När resan är målet..

   Svara

   Senaste resan valde Alexandra tåget.

   Svara

   Men miljökris handlar ju inte bara om flyg – det är en liten bråkdel typ, så varför ska alla skamma och klaga på IL? Hon kanske gör annat för miljön – hon äter inte kött t ex, hon sopsorterar säkert, slänger kanske inte plast eller batterier i naturen. Hon köper ekologiskt, hon har betalat klimatkompensation. När hon pratade positivt om Greta och det hon gör så fick hon skit och ansågs dra nytta av Gretas namn och ansågs hyckla – MEN andra nämner Gretas namn då drar de nytta av hennes namn också då och hycklar eftersom de samtidigt flyger, äter kött och säljer/gör reklam för kläder. Klädindustrin är en värre miljöbov än flygindustrin.

   Svara

    Har du sett bilderna ifrån bellas kylskåp? Har du sett mängden vatten på flaska teamet använder?

    Svara

     Men OCH? Det viktiga är väl att de pantar och returnerar flaskorna till återvinning. Det är inte miljöskadligt att dricka flaskvatten som redan finns. De kanske inte gillar kranvattnet där, de kanske inte gillar den smaken.

     Svara

    Vem slänger batterier i naturen!? Men tur Bella inte gör de iaf!!

    Svara

  Alexandra flög ju fram och tillbaka till Summerburst ….Man ska inte kasta sten i glashus även om hon jämförelsevis inte flyger en bråkdel mot vad IL gör.

  Svara

   Men VARFÖR måste alla vara perfekta för att kunna lyfta ett problem? Min man är mycket äldre än mig, får inte jag lyfta liknande problem då? Får man inte prata om miljön utan att vara självförsörjande?

   Svara

    Fast när man flyger Sthlm-Gbg ska man nog inte kasta sten i glashus.

    Svara

     Alexandra flyger väl nästintill lika mycket, väldigt mycket iaf, det är mycket och ofta utlandsresor. Men hon har väl kanske inte flugit privatjet och det är väl det folk använder mot henne nu och retar sig på. Men bara lugn.. säker på att det inte dröjer länge innan Bianca sitter i ett privatjet. Och Molly Rustas gör det tydligen men hennes namn ger inga högre läsar/tittar/lyssnar-siffror som IL:s namn gör.

     Svara

   Ja, blondinbella är hemsk men kissie är inte mycket bättre. Hon låtsas bara bry sig om miljön pga att det är inne, precis som hon låtsas vara feminist. Alla som flyger Stockholm – Göteborg är miljöbrottslingar, det finns inga ursäkter. Tåget är dessutom lika snabbt om man räknar från dörr till dörr, det är bara idioti att flyga.

   Svara

    Ja precis, det är inne att prata om miljö och klimat och att prata om IL och dissa IL. Det ger uppmärksamhet och är inne nu, det är på tapeten just nu.

    Svara

  Expressen har en granskande artikel om Bella idag. Men den är låst så kan inte läsa den. Något om att inkomsterna är lägre en utgifterna för hennes livsstil

  Svara

   Men så skriver de i rubriken att hon köpt en lyxbåt – vilken ju är spons som vi alla vet. Så de har ju noll koll i vilket fall som helst. Tyvärr

   Svara

    Det intressanta hade ju varit om de också ifrågasatt sponsring som ju egentligen bygger på falska siffror till samarbetspartners. Undrar även varför Expressen envisas med att låsa artiklarna om just I.L.

    Svara

    Läs artikeln, de skriver rätt klart och tydligt om samarbetet där. Med mera. Bra artikel.
    Något som inte stämmer med Bellas ekonomi. Har hon verkligen lyckats fortsätta lura så oerhört många företag att sponsra henne i utbyte mot exponering i hennes kanaler? Hon har ju inte ens flest följare i Sverige..? I don’t get it.

    Svara

   ”Enligt flygbolaget Syltair, som äger det plan som Isabella ses posera framför, kostar en enkel resa från Stockholm till London runt 130 000 kronor. Bolaget vill dock inte svara på om de har något affärssamarbete med bloggerskan.
   I maj flög hon fram och tillbaka till Cannes i privatjet två gånger med några dagars mellanrum.

   Det har tidigare talats om att flygresorna är möjliga tack vare publicitetssamarbete med flygbolaget. Detta vill Marisol Was, talesperson för Isabellas bolag, inte svara på och bekräftas inte heller av bolaget.”

   Nog hade både Syltair och fröken PR-ansvarig (mm?) bekräftat om det INTE var ett samarbete? Bella vinner ju inget på att inte svara på den frågan. Hon hade ju lätt velat säga ”Nej, det är inget samarbete. Jag betalar själv” för att stärka bilden av hur rik hon är. Så nog är det ett samarbete. Eller så är det nya pojkvännen som har ett finger med i spelet…

   Svara

    Detta skrev jag här 29 maj:
    Bella säger på Instagram att filmen från planet där Sally är med är ”a preview of our work with one of our clients”.
    Så jag drar slutsatsen att resan till och från Cannes med barnen var en del av en kampanj antingen för finska Jetflite som äger planet eller någon bokningsorganisation för flygcharter. NetJets har vi inte hört om på ett tag men det finns ju andra.
    Att filmteamet var med berodde förstås på att man spelade in reklamfilm. Och resan borde också ha varit ”billig” dvs sponsrad 🙂

    Svara

   Jag känner mig lite skeptisk när en tidning både lyfter fram henne och granskar samtidigt. Speciellt efter en längre tids skvallerartiklar med en mer positiv ton. Jag funderar över ”granskningens” egentliga syfte, speciellt när det är en premiumartikel. (Usch vad cynisk jag har blivit)

   Svara

    Hon är ju bundis med Martina Bonnier vem ägs tidningen av om inte just de Bonnier. Samma sak mes bliggen som ligger på Tailswep som ägs av just de Bonnier.

    Svara

    Självklart handlar det om att tjäna pengar, att få fler läsare.

    Svara

  Hade varit mycket mer intresserad av dessa influencers om de gjorde allt för att förändra sitt klimatförstörande. Typ ta dresin istället för flyg. Hello, vilken resa! Där har vi bilder jag hade velat se. Dumpstra istället för lyxmiddagar och ätande av hotad fisk eller överkonsumtion av miljöförstörande viner, mat etc.
  Våga bli lite skitiga! Kavla upp ärmarna!
  Återvinning istället för shoppinghets av nya prylar som kanske används en halv säsong osv. Lär er laga ett plagg som slitit av användning!

  Det ligger ju i ropet nu.
  Att vidhålla en livsstil såsom ILs måste de ju inse är början på slutet för deras karriär in the lime light.
  Ingen seriös kommer vilja ta i dessa med tång/associeras med deras varumärke/person.
  Men istället för att hoppa på tåget så tar de flyget upp i det blå.
  Och vi andra betalar priset i form av extrema väder, förstörd atmosfär och dålig luft, som i sin tur leder till sämre mat, mindre mat och massdöd i både hav och på land.

  Svara

   Tänker att den som vågar välja en ny väg skulle vinna stort på det. Tror det skulle kunna leda till många nya typer av samarbeten och tror att följarna skulle tycka det var spännande med något nytt. Nu finns du ju mängder av klimatsmarta bloggar mm, men tänker att det vore häftigt att se någon stor influenser liksom byta livstil. Det skulle vara inspirerande att se någon gå från att flyga massor och konsumera till att ta tåget och bara handla secondhand.

   Svara

    Greta?

    Svara

     Jo, det finns flera förebilder redan! Det jag menar är att det vore spännande att följa en influenser som ställer om till klimatsmart.

     Svara

  Helgen tillnbrigagde Alexandra och Andreas i Ystad, åkte tåg.

  Svara

  expressen fortsätter sin granskning av bellas spenderande.. men har gjort det till premium-artikel 😩 någon som kan läsa och återge viktiga delarna? https://www.expressen.se/dinapengar/lowengrips-galna-var-i-lyx-kostar-mer-an-hon-tjanar/

  Svara

   13 juni för en dryg vecka sedan: Isabella Löwengrip, 28, kliver ombord på ett privatplan för att flyga till välgörenhetsgalan ”The animal ball” i Clarence House vid St James Park i centrala London.
   Galans syfte är att hylla och skydda världens djur. Prins Charles och Camilla agerade värdpar och hälsade gästerna välkomna vid fördrinken.
   I sin blogg lägger Isabella upp en bild på en inbjudan där det står att prinsen av Wales och hertiginnan av Cornwall bjuder in henne till balen.
   På ”The animal ball”, där gästerna serverades mat på tallrikar med personligt ingraverade namn i porslinet, ropade Isabella Löwengrip hem en resa till Svalbard och isbjörnssafari till ett auktionsvärde av 200 000 kronor.

   Svara

    Efter balen återgick Löwengrip till sitt ”vanliga” liv.
    ”Nu flyger jag hem och ska hämta barnen på förskolan och sedan väntar HELG! Ska bli mysigt med att få köra ut med båten”, skriver Löwengrip.
    Livsstilen som beskrivs i bloggen brukar vara förunnad de verkligt superrika.
    Men det som förbryllat allra mest är varför en svensk entreprenör med hyggliga framgångar med att få in hudvårds- och hygienprodukter på svenska apotek bjuds in till en exklusiv välgörenhetsgala i närvaro av engelska kungligheter och brittiska kändisar – alla maskerade enligt önskemålen på inbjudningarna.

    – Charles och Camilla gjorde inte gästlistan. De sköter inte den. Personer som får en inbjudan är människor som har har en historia med vår organisation, säger en person hos arrangören The Elephant Family.
    Av hemsidan framgår att det är möjligt att köpa biljetter till balen, dock utan att priset anges.
    Enligt flygbolaget Syltair, som äger det plan som Isabella ses posera framför, kostar en enkel resa från Stockholm till London runt 130 000 kronor. Bolaget vill dock inte svara på om de har något affärssamarbete med bloggerskan.

    Svara

   Lite same same som förra gången. Det intressanta hade ju varit om de också ifrågasatt sponsring som ju egentligen bygger på falska siffror till samarbetspartners. Undrar även varför Expressen envisas med att låsa artiklarna om just I.L.

   Svara

   I maj flög hon fram och tillbaka till Cannes i privatjet två gånger med några dagars mellanrum.
   Det har tidigare talats om att flygresorna är möjliga tack vare publicitetssamarbete med flygbolaget. Detta vill Marisol Was, talesperson för Isabellas bolag, inte svara på och bekräftas inte heller av bolaget.

   ***

   Även bilstallet har uppdaterats i vår.
   Isabella har länge kört en Porsche Panamera, men i mars 2019 har hon via sitt bolag Löwengrip Invest leasat en Porsche Cayenne. Enligt Porsche Stockholm kostar det mellan 10 000 och 15 000 kronor i månaden att företagsleasa en sådan bil.

   Svara

    Tänkte kopiera men det är satans massa text 🙄

    Svara

     Kopiera är du snäll även lite åt gången är bättre än inget alls. 😉🤗

     Svara

      Det är en LÅNG artikel. Därtill vet jag inte om man faktiskt får återge all text här? (Kan ha fel, men undrar).

      Svara

   Långtext mkt ifrågasättande av hennes livsstil. Frågor har skickats vidare till Marisol som inte vill kommentera. Varför?
   Livstilen är tycker jag personligen Trickster varning på, d v s en person som utger sig vara någon annan förmögnare lite som den kvinna i USA som fick massa lån osv men till slut åkte fast. Tror att AB hade en artikel och analys av personlighetstypen härom dagen. Säger man en osanning tillräckligt många gånger så blir det till slut en sanning.

   Svara

   Artikeln är lång, tar aldrig slut..;) Mycket bra!
   Skulle också önska att de fortsätter granskningen, något som inte stämmer.
   Är all lyx enbart pga hon säljer in sig med falsk statistik till företagen, så ska det fram i ljuset också.

   Svara

  Jag bara undrar varför du (camcam) inte tar upp exempelvis Molly Rustas flygande? Hon flyger ju också fram och tillbaka i privatjet. Höromdagen lade hon upp att hon åkte tillbaka i privatjet för att spendera några timmar i Stockholm för att sedan flyga tillbaka till sin pojkvän? Säg vad ni vill om BB men hon myglar inte om det iaf (jag är inget fan av BB vill jag tillägga). Och det är ju flera influensers som reser hejvilt.

  Svara

   Mygla mer säger jag! Sen när blev det dåligt att skämmas för ett dåligt beteende? Lite som när rasister säger ”jag står i alla fall för det”. Inget blir bättre för att vi promotar en skadlig livsstil.

   Svara

  Tomford solglasögonen är på. Vad säger Chimyeyewear eller vad de nu hette som hon hela tiden visar upp reklam för? Kan någon kontakta de och andra företag som envisas att samarbeta med henne. Noll trovärdighet. Hon tar inte ens Oslo Skin Lab pullvren de slänger hon i soporna så fort camera gets off.

  Svara

   Hur vet du det? Menar att hon slänger Oslo Skin lab produkten…

   Svara

    Så klart hon har aldrig någonsin visat att hon äter den drycker bara hur hon förbereder det är inte trovärdigt alls. Samma sak med allt annat som hon ska använda finns massor av bevis på det.

    Svara

     Men sluta för fan! Hon har visst visat att hon äter och dricker det pulvret, varför skulle hon slänga det! Lägg av med att ljug här och hitta på skit, du vet inte det! Sluta med ert jävla drev att ni ska kontakta företag som samarbeter med henne – låt de göra det om de vill! Hon är inte värre el sämre på något sätt än andra så bara lägg ner!! Eller ska du kontakta olika klädföretag som samarbetar med Bianca och Therese eftersom att de gör reklam för flera och använder flera olika.

     Svara

      Men Isabella är inte helt oskyldig i det så kallade drevet mot henne. Som man bäddar får man ligga. Och det gäller alla.

      Svara

      Stollis en av Isabellas anatällda.

      Svara

       Men tönt! Nej är ingen av Isabellas anställda. Nivån här alltså, du bevisar vilka dårar som hänger här och mobbingen och hatdrevet… så sjukt otäckt.

       Svara

       Har du inte märkt att kalla folk för Stollis är helt efterblivet, det är nog bara du som fortsätter. När argumenten tryter och saklig bemötande i diskussionen såååå…..

       Svara

      Tagga ned lite nu.

      Svara

      Den du svarade var lite extra men det är du med. Att ni båda orkar.

      Svara

  Skrot och samma korn båda två.

  Svara

  Chimieyewear finns på Instagram bäst vore att skriva till de offentligt medelande och fråga vad de tycker att Isabella som de samarbetar med inte ens visar upp deras solglasögon som hon lovordar utan självaste Tom Ford? Så att de iaf är medvetna om att de snarare skadar deras varumärke att frontas av en sådan person som är köpt för pengar.

  Svara

   Men snälla! Hon har ju visat upp Chimieyewear. Du tror väl inte att de inte får använda andra märken för det. Klart de får! Tror du att Bianca bara använder Gina tricot-kläder för att hon är deras ambassadör?- Nej hon använder även annat och gör reklam för andra märken också. IL är inte mer köpt för pengar än de andra t ex Bianca och M Graaf som också gör reklam för Chimi.

   Svara

    Chimi har inga pengar som räcker till exklusivitet dvs att betala Bella för att bara använda Chimi. Det man brukar kalla ambassadörskap (endorsement). Jämför t ex basketstjärnor som exklusivt bara gör reklam för ett enda märke på basketskor.
    Tidigare har Chimi betalat influencers genom dyrbara mutresor till Mauritius och Zanzibar där man roat sig och tagit lite promotionbilder. Både Kenza och Janni D har varit med på dessa.
    Nej, Bella gör det hon lovat för Chimi och sen använder hon vilka solglasögon hon vill.

    Svara

  Gud så löjligt! Alla ska nämna Isabella Löwengrip och använda hennes namn hela tiden nu för att få uppmärksamhet, för då vet de att de får uppmärksamhet och hejas på här. Alla ska typ rida på hennes namn nu. Sjukt och så pinsamt uppenbart!

  Vilken tur att Kissie inte sa att hon ville avskeda dig CC för det vill hon kanske egentligen med tanke på vad hon sa i en podd – att du inte är rätt person att ”granska” influencers, hon tyckte det var hyckel. Lite hyckel av Kissie också här med tanke på att hon flyger mycket själv och dessutom köper och säljer kläder vilket många vet nu -alltså att klädindustrin- är större miljöbov än flyg. Även kossors fisar är värre skadligt för miljön.

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   Flyga mycket plus att vilja inspirera andra till att flyga mer än ta mig fan värre än kissies flygande.

   Svara

  I sin blogg visar Isabella Löwengrip upp sitt lyxiga liv med dyra bilar, motorbåt, egen kock och flygresor över hela världen med privatjet.

  I sommar ska hon hyra ett hus i södra Frankrike för en miljon kronor och till hösten flyttar hon in i en lägenhet i New York med en månadshyra på 200 000 kronor.

  Men när man granskar Löwengrips olika bolag syns inga vinster som kan förklara den överdådiga livsstilen som under våren och sommaren 2019 accelererat.

  – Det är stora utbetalningar som ska göras, säger en person i hennes närhet.

  Svara

   Återigen – något hände med hennes ekonomi i samband med Hajen och Stordalen. Och nu har hon med största sannolikhet en förmögen man i bakgrunden som hjälper henne. Och innan någon ropar att det är hemskt att säga att en kvinna har en man bakom sig då hon verkar ha framgångar kan tänka till ett varv till. Hon har inte ekonomi att rodda allt detta själv, inte en chans. Att hon får pengar från en utomstående källa är uppenbart – att det skulle vara en Suger Mommy känns knappast troligt och då återstår det att det är en man.

   Svara

    Japp, har länge haft mina misstankar om just det.
    Frågan är vad den utomstående källan får i gengäld. För face fact, även om man själv badar i pengar ger man inte bort enorma summor utan att förvänta sig något tillbaka. Inte en chans.

    Svara

     Att den utomstående får något i gengäld är självklart, upplägget förmögen man och yngre kvinna har funnits sedan urminnes tider. Att ha ett kuttersmycke i utbyte mot lyxig livsstil är väldigt vanligt om man lyfter blicken mot internationell jetset. Bellas livsstil är kaffepengar i vissa kretsar så det är inte en så stor big deal att hjälpa till med den.

     Svara

      Du behöver inte vända blicken mot internationell jetset. Kan på stående fot ge dig ett par aktuella adresser runt Karlaplan. Men man ger fortfarande inte bort vilka belopp som helst. Det ligger en hel hundgård begraven i Bellas skattkista, det är ett som är säkert.

      Svara

     Stordalen kan vi glömma i sammanhanget. Han fick vad han ville ha förra året. Inte minst i Almedalen 🙂

     Svara

  Enligt fb kostar huset i Frankrike en miljon.., det spekuleras i om bellsa i sista stund kommer dra sig ur… fast det kanske är ett samarbete det med. Som båten och VIP-en och allt annat 😂

  Svara

   Varför skulle någon avstå hyra för ett hus i Sydfrankrike under högsäsong?
   Behövs väl ingen reklam för att hyra ut hus under juni-september vid Medelhavet?
   Ingen reklam i Bellas sociala medier i alla fall. Hon har inte läsare och följare som kan hyra hus i den prisklassen.

   Svara

   Blir väl nåt snyftinlägg om att det är för barnens skull som hon struntar i Frankrike samt att hon förälskat sig såååååå i den svenska skärgården och båtturer (redan planterat i bloggen)… vi får se, vi får se

   Svara

    Ja det är ju ett bottennapp för båtfirman som lånat ut båten för att hon ska göra reklam för den. Tror inte att de är så sugna på att den ska ligga fem veckor oanvänd vid en obevakad bryggplats. Meeen…jag tror inte att den ligger där utan de tar ”hem” den.

    Svara

     Hon lånade kanske den bara för helgen?

     Svara

  En fråga som man ställer sig om och om igen och som aldrig får något svar är: Var kommer alla pengar ifrån som finansierar hennes livstil?!?
  Det är mycket skumt! Efter PS och H ökade hennes livstilsomkostnader markant?!? Finns det något samband där eller har hon fränerat företagen på pengar för egen vinnings skull?

  Svara

   Vill verkligen veta mer!

   Svara

   Jag skrev i en kommentar högre upp.

   Återigen – något hände med hennes ekonomi i samband med Hajen och Stordalen. Och nu har hon med största sannolikhet en förmögen man i bakgrunden som hjälper henne. Och innan någon ropar att det är hemskt att säga att en kvinna har en man bakom sig då hon verkar ha framgångar kan tänka till ett varv till. Hon har inte ekonomi att rodda allt detta själv, inte en chans. Att hon får pengar från en utomstående källa är uppenbart – att det skulle vara en Suger Mommy känns knappast troligt och då återstår det att det är en man.

   Svara

    Ja, stor risk att det är så. Men vem är då denna eventuella man? 🙄

    Svara

     Och varför pumpar han in jättebelopp i Bellas livsstilshysteri..?
     Vad får han ut av det?

     Svara

      ”NouchNouch” 😏

      Svara

       Menar du nudge nudge?

       Svara

      Finns oerhört förmögna män där Bellas livsstil är kaffepengar som gärna hjälper till. Har varit så sedan urminnes tider – förmögen man och yngre kvinna. Vad de får ut av det får du själv lista ut.

      Svara

       Är omgiven av förmögna människor dagarna i ända. Finns inget som heter kaffepengar i deras värld. Nyrika gangstersnubbar som lever i en snabba cash-värld kanske tycker det är coolt att strössla pengar lättvindigt men människor som byggt upp sin förmögenhet förväntar sig något i gengäld. Något i paritet med vad de betalar.

       Svara

        Då har du och jag olika erfarenhet.

        Svara

      Jag tror inte att det fungerar så. Bara för att en man om än väldigt förmögen har en relation med en kvinna så låter man inte med automatik massor med pengar rulla iväg. Så väldigt intressant är inte Bella.
      Visserligen ger man normalt presenter som kan vara ganska dyra t ex väskor, klocka, kläder osv men några miljoner låter en normalt funtad affärsman inte försvinna i första taget.
      Jag vet bara en person (med som det då verkade goda ekonomiska förhållanden) som verkar ha varit väldigt förälskad i Bella och det var Hajen. Han förlorade t o m omdömet på grund av den relationen.
      Jag tror fortfarande att förklaringen till Bellas nyfunna rikedom står att finna i relationen med Hajen. Hon blev vid god kassa ungefär samtidigt som Sharkgate inträffade.

      Svara

       Ja, det är en teori som varit uppe på tapeten. Genom Hajen lyckades hon göra en storvinst och har pengarna utomlands. Konstigt bara att inte Hajen gett några indikationer på det då han ger pikar mot henne till och från. Tror det hade framkommit på något sätt.

       Bellas livstil är kaffepengar i internationella jetset-kretsar, deras livstil är ofattbar för oss andra. Så det är absolut inte omöjligt för någon att skjuta till pengar för hyra i NY och lite annat, Bella betalar trots en del själv med sitt hus, team osv får man anta.

       Svara

        Ja, hon har förstås goda inkomster från Ellos, Lyko, mat.se och det norska kollagenpulvret 🙂

        Svara

        Ja, finns pengarna utomlands så förklarar det varför de också ska spenderas utomlands t ex i Frankrike och USA 🙂
        Inte omöjligt att pengarna kommer från bitcoin och/eller valutor. Det gick att tjäna bra med pengar för daytraders under 2017 och en bit in på 2018 just på bitcoin och CFD på valutor.
        Bellas blogg 2 februari 2018:
        ”Idag är det Elle här i Norge som har en tech dag. Jag är här för att berätta om min resa, bygga bolag digitalt, hur vi vill jobba med blockchain, Nordic Tech House satsningar och så ska jag berätta lite om min kryptovaluta-portfölj som jag håller på med. Min titel blir idag Beauty tech entreprenör, pampigt!”

        Svara

  Lite motsägelsefullt ändå med tanke på att kläd- och textilindustrin står för betydligt högre utsläpp och problematik än flyget……. Flyget försöker dessutom hitta lösningar, det gör knappast klädindustrin i Kina….. Att rikta all sin kritik mot flyget samtidigt som man pushar för en klädkonsumtion som är helt bisarr, känns inte helt hundra, om man så säger.

  Svara

   Din logik. 🤦‍♀️

   Svara

   ”det gör knappast klädindustrin i Kina” -hur vet du det? Jösses vad Kina blivit landet där allt skit händer o all miljöförstöring har sitt ursprung

   Svara

  Det kan ju vara något så enkelt som att Charlotte har medborgarskap? Jag föddes i USA nästan av en slump och har bara bott där en månad som helt nyfödd med mina föräldrar som var där i jobbet. Men amerikansk medborgare är jag vilket är rätt skumt…

  Svara

  Vår slit och släng-konsumtion är värre än att flyga. Varför är det bara flygning som kritiseras för att vara dåligt för miljön? Löjligt

  Svara

  Åh du Camilla, jag undrar en sak, Pingis gifte sig i helgen men IL var varken där eller grattade henne via sociala medier. Har de blivit ovänner nu?
  /Hon med för mycket fritid.

  Svara

   Nu är du lite väl dramatisk, det var ju bara några dagar sedan Bella anornade babyshower för Pingis. Bella har kanske grattat Pingis privat,

   Svara

    Ja jag vet, har som sagt lite för mycket fritid. ☀

    Svara

   Har undrat samma sak. Varför nämner hon inget om det?
   /ytterligare en med för mkt fritid

   Svara

   hon har inte ens gillat pingis bröllopsbild, hon vill väl att folk ska spekulera😂

   Svara

    Det tror jag egentligen också, de lanserade ju sina produkter på Douglas, så det passar nog bra med lite saftigt skvaller och uppmärksamhet nu. 😊

    Svara

     Ja, Bellas många följare i Tyskland kommer förstås att ondgöra sig över att Bella inte uppmärksammat Pingis bröllop 🙂

     Svara

  Vilket tamt bloggbråk. Särskilt som Bella inte vill bråka tillbaka.

  Förresten det här med randig bus på de senaste bilderna….trollar hon oss eller hur går det ihop med perfekt hår make o allt annat hon behöver för icabesöken? När jag ser hennes randiga bus kan jag nästan identifiera mig med henne o de dagar allt går för jäkla snabbt liksom.

  Svara

  Hur kan dagen hon signar en lägenhet i USA vara ”the best day of my life” när hon har två barn…?

  Svara

   Undrar detsamma! De värsta är att jag tror hon är ärlig för en gångs skull… 🙄

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.