Vad är höjden av tråkighet?

Nä förlåt. Jag känner hur detta håller på att förvandlas till det tråkigaste blogginlägget någonsin skrivits. Men då kan jag väl toppa med att berätta om min dröm jag hade inatt. För det finns ju inget tråkigare än andra personers drömmar. Hm jo kanske att titta på folks semesterbilder. HERREGUD vad det är tråkigt. //Egoina

Andra människors semesterbilder kan jag tycka är okej, men att läsa om andra människors drömmar är nog i klass med det jag tycker är absolut värst att behöva titta på – nämligen skakiga inspelningar på små barn som försöker utöva någon form av idrott.
Gärna utomhus så att alla blåst fångas upp av mikrofonen och gör en halvdöv.
Det kan väl inte ens vara kul att titta på, ens för den som filmat?

Om du var tvungen att välja, skulle du hellre läsa om människors drömmar på Facebook eller se mängder av skakiga klipp på Bosse 6 år och hans fotbollslag i snålblåst?

316 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tråkiga barn alla dagar i veckan! Andras drömmar är fan tråkigare än att se färg torka.

  Svara

   Ja asså, det här är en sjukt random rant (och jag veeet att det finns värre saker i livet osv) men fa-an vad tråkigt det är att lyssna på när andra människor berättar om sin dröm i extrem, långdragen detalj. Ok att man säger typ ”drömde att jag var en isbit som smälte inatt” som Egoina gör, det kan vara ganska roligt men vissa människor fattar ju inte när de ska sluta. ”Först var jag en isbit och sen…kom det en häst…och helt plötsligt….Kuba….och då kom min mormor…så kom hästen tillbaka….amfetamin…genom passkontrollen på LAX…så kammade jag håret…och sen så vaknade jag. Sjukt va?!!” Och man bah ”mmm. Spännande.” Vad vill folk att man sk svara liksom? ”Jag tror du behöver mer omega 3 pga Lax-referensen och du kommer möta en lång, snygg främling inom en snar framtid”? Har aldrig förstått folk som bara maler på om sina drömmar. Det är inte intressant för det har inte ens hänt på riktigt!!

   Slut på rant.

   Svara

    Jaaaaa, exakt 😩😩😩
    Min vän berättar ALLTID om sina drömmar. Jag är så sjukt ointresserad. Är det elakt om man säger det?

    Svara

     Nej säg det måste man väl kunna till vänner

     Svara

  Alla blåst 😂
  Ens,ens,ens…

  Svara

   Andras fula barn 😝

   Svara

    🤦🏻‍♀️

    Svara

    Ibland är det bättre att hålla käften 🙊

    Svara

    Troll.

    Svara

    Skrattar!

    Svara

  Varken det ena eller andra. Tvinga mig inte att välja mellan pest och kolera😄

  Svara

   Om valet står mellan pest och kolera ska man alltid välja kolera. Det är botbart.
   Dvs jag väljer att höra beskrivning av drömmar.

   Svara

    Jag väljer faktiskt pest, också botbart med antibiotika om man diagnosticerar det i tid. Hua för kolera! Magsjuka 10 ggr värre än vinterkräksjukan i evigheter och bara behandling med dropp typ.

    Svara

     Beror på vilken pest. Tror böldpest är bättre än kolera, men hellre kolera än blodpest eller lungpest.

     Svara

     Fast medicinen för pest är ju också rena pesten. Den har flera black box-varningar. Nej tack, tar hellre kolera.

     Svara

     Jag älskar att ni kan så mycket om pest. 😂

     Svara

  Drömmar lätt! Kan tycka det är väldigt intressant med det 😊

  Svara

   Drömmar här med. Eller egentligen precis vad som helst utom barn. 🤮

   Svara

  Finns värre – någon berättar om sin hund eller katt. För mig meningslöst.

  Svara

   Kan hålla med. Då älskar jag min hund och berättar gärna, men är väldigt noggrann med att känna av om intresse finns och inte hålla jordens monolog 😂 Tycker samma kring att höra om folks barn. Det ska vara en diskussion med substans, inte bara en redogörelse kring individen.

   Svara

    Älskar att berätta om mina hundar, samt visa bilder 😂

    Svara

    Så konstigt med folk som tycker att djur och barn liksom är ”samma sak”.

    Svara

     Det var väl inte riktigt det anonym sa? Jag tycker att både djur och sjukdomar är tråkiga att höra om, men det betyder ju inte att jag tycker att det är samma sak.

     Svara

      Sluta låtsas som att du inte förstår vad jag menade.

      Svara

       Vad är det du menar? Att människor kan anse barn vara lika tråkiga, eller tråkigare än barn?

       Svara

        Hur kan någon tycka att djur och barn är samma sak?! Djur är ju underbara ♥️

        Svara

         Djur är mycket bättre än barn så håller med, det går inte att jämföra!

         Svara

         Barn är det bästa. Djur och speciellt katter och hundar bara hårar och luktar. Ingen renlig människa orkar ha djur hemma.

         Svara

          Du är mer skitig än en katt 😆 Oj vad jobbigt att dammsuga 5 min varje dig eller inte! 😻😻😻

          Svara

           Haha allstå nja. prova 30 min varje dag i 15 år. Och 30 min damma av överallt. + behöva storstädning 2 gr i v.
           Dessutom behöver du 10 min varje dag för och rolla kläder. Om de måste åka med i bilen behöver du dammsuga rolls och tvätta bilens interiör varannan dag för att hålla den någorlunda ok.
           Har man barn har barnet alltid päls på kläder och i munnen och blääää..

           Du kanske blir mindre arg om jag berättar lite om min sons katt?
           När jag passade honom, borstade/kammade jag honom ganska ofta, så att han inte hårade så mycket. Det första han gjorde när han gick ut, var att slänga sig i rabatten och rulla runt. Inte på stengångarna eller på gräset, utan i den jordiga rabatten. – Hyggligt.

           Jag såg honom aldrig dricka ur sin vattenskål. Däremot drack han smutsigt vatten ur något potthål på bilparkeringen. Syntes även på nosen när han kom in. Brunfärgad med lite grus.

           Hade man varit och handlat, hörde han nog bilen komma, för plötsligt dök han upp utanför garaget och ”snackade” som fan. Hade väl varit borta för länge, typ någon timme. Sedan gick han runt benen på en och gned sig hela tiden varorna ställdes in i kyl och skafferi. Han visste att man handlat och ville få något gott, trots att det alltid fanns både torrt och vått foder upplagt i hans matskålar.

           En gång la jag upp mat till katten i köket och smög in i vardagsrummet för att äta chips med bacon. Det tog inte många sekunder efter att jag öppnat påsen, innan han kom galopperande och satte sig under glasbordet och glodde på en. Det var nog bacondoften som drog. Han fick lite smakprov, mycket lite, för chips kan inte vara bra för katter, eller?

           Där fick du en liten ”godnattsaga”. När de andra läser imorgon blir det ett jävla hallå om OT och att de inte vill höra banala katthistorier. Aja, det skiter jag i. Natti, natti.

           Min godnattsaga var till ”Anonym” 02:05, inte till ”Leea”. En annan gång får jag skriva en berättelse till ”Leea”. Om min son kanske. Det andra var ju om min sons katt.

           Söt historia! Såna älskar jag. Dock inte om barn.

          Usch för barn, både på bild och irl.

          Svara

          Leea, så du menar att barn inte stökar ner huset?? 😂

          Svara

           De hårar inte.

           Hårar inte haha, nä men de skiter ner sig och kastar mat och äckel omkring sig och när de är stora nog sitter de och runkar eller nåt och äcklar ner. Fy fan vad människor är mycket äckligare än djur.

           Usch barn som kletar ner överallt med sina små kladdiga händer.

           Oooo ja vad de smutsar ner. Men de hårar inte (vilket för mig är det äckligaste ever) men den Värsta kombon är ändå barn + djur. Ha inte djur om ni har små barn och skaffa inte barn före djuret dött eller nåt. Talar ifrån erfarenhet.
           önskar jag vetat om drt här innan jag fick barn med ngn som har hund 😂

       Nej jag förstår inte vad du menar då. Vill du förklara?

       Svara

     Ska man tro på influencers så är de jämnställda, föds det ett barn i familjen så är hunden storebror/storasyster.

     Svara

      Jämställda

      Svara

   Eller när man berättar/visar bilder om/på sina barn…jag försöker att hålla mig, men ibland så är jag där med telefonen ”ääääääär hon inte söt” 🤦🏼‍♀️

   Svara

    Läste någonstans ”det bästa med barn är att de inte plågar omgivningen med att visa bilder av sina föräldrar i tid och otid”.

    Svara

     När folk börjar berätta om och visa bilder på sina barn så drar jag själv upp min mobil och visar bilder på min särbo. Jag har en kompis som ständigt skickar julkort med sina barn som motiv. För två år sen fick hon ett med min kille som motiv.

     Svara

      Jag hade en granne som fotade sig själv, förstorade och ramade in och gav till barnbarnen en jul. ”Nu ska de få se hur jävla roligt det är…”

      Svara

      Haha min typ av humor även om jag älskar barn.

      Svara

      Ha ha ha, skickar alltid bilder på mina barn och älskar att få sånna julkort med- även en bild på någons sambo eller katt hade jag uppskattat. Tråkiga tomtar – nej tack!

      Svara

       Tomtar slår ALLTID någons barn.

       Svara

        Tänker alltid att folk som ”avskyr” barn tål inte att de själva inte längre är tillräckligt underbara att skryta om.
        Dessutom är tomtar till för barn så, det bevisar poängen lite.

        Svara

   Eller när någon berättar om sin häst. Hatar hästar.

   Svara

    Varför hatar du hästar? Har du råkar ut för en hästrelaterade olycka?

    Svara

     Hästar är enorma, de bits och sparkas. What else do you need? 😱

     Svara

      En puss på silkeslen mule samtidigt som man andas in doften – åååååå så härligt!

      Svara

       Jag är ingen hästmänniska men det där lät så härligt ☺️

       Svara

        Jag är ingen hästmänniska och det där lät verkligen inte härligt någonstans… 😀

        Svara

      Om hästen bits och sparkas så har du nog inte bemött den på rätt sätt… hästar är flyktdjur och attackerar helst inte. Varsågod för intressant info;)

      Svara

     Ja det har jag. Men så tar det tid och hästfolk är lite speciella (talar av egen erfarenhet).

     Svara

   Ja!!! Och att behöva se bilder på djuren! 😴

   Svara

  Föredrar skakiga klipp på Bosse alla dagar i veckan.
  Klarar inte av när folk ska dra långa haranger om sina drömmar, totalt ointressant.
  Sömnparalys och sådant är jag däremot superintresserad av och vill gärna höra allt om.

  Svara

   Fy fasen, sömnparalys! Sjukaste jag varit med om!!

   Svara

    Jag vet!! Men så galet intressant fenomen.
    Man blir spooked out av sin egen hjärna…

    Svara

  Läsa tråkiga inlägg här smäller tyvärr högre! 😂

  Svara

   Då är det väl lite korkat att läsa?

   Svara

    Suck!

    Svara

    Hur ska man veta att det är tråkigt innan man läst det tänkte du då?

    Svara

   Haha ja lite trist faktiskt när det är färre inlägg under sommaren! Ses först nio imorn då liksom ; )

   Svara

   Fast jag instämmer. Det har varit extremt tråkiga inlägg här under en bra tid nu? Älskar den här bloggen men den typ sover för tilfället?

   Svara

    Ja, inga spännande inlägg direkt, inte ens om Bella

    Svara

    Det är sommar och Camilla behöver också sol och semester, vi får acceptera att hon inte lägger samma tid på inläggen då. Vi kan väl unna henne det och inte vara så gnälliga.

    Svara

     Tack!

     Svara

      🍓😘

      Svara

     Men hon har ju slappat en hel del hela våren, eller ja inläggen om Isabella har varit långa men det andra har varit i farten ihopkastat tycker jag..

     Svara

      Slappat?
      Ligger nog lite mer bakom den här bloggen än själva knattrandet på tangenterna.

      Det jobbiga är liksom inte att skära upp kakan, utan att skaffa ingredienserna och baka den…

      Svara

      Starta en egen blogg där du publicerar minst 6 inlägg om dagen och se hur länge varenda ett av dem håller absolut högsta kvalité! 😉

      Svara

     Fast det är väl ingen som påstår något annat? Såklart hon ska ha sommar men vet du, pausa bloggen då ist för semester? Att skriva tre knappt läsvärda inlägg per dag är inte bättre än att ta paus. För nu är det tråkiga inlägg om tråkiga personer som knappt någon har koll på. Så är det inte bättre att alternativt pausa i de veckor man vill ha semester eller hellre bara ha ett jäkligt bra inlägg om dagen än tre tråkiga och ointressanta?

     Svara

      Och jag säger väl som CC brukar skriva om influencers som synas för att de är offentliga, om man har en offentlig blogg så får man vara beredd på kritik.

      Svara

      Du fattar väl själv att det är en dödsdom mot en blogg på sociala medier att helt stänga ner. Testa att logga ut själv och komma tillbaka i augusti?

      Svara

       Det är väl likväl är detsamma att kasta ut inlägg som är så trista så att man hellre ser på när färg torkar? Bloggen behöver steppas upp. Ordentligt. Hänt på instagram och polls? Seriöst?

       Svara

        Ta semester. Du tycks behöva det.

        Svara

  Jag kanske är den enda som tycker det är intressant med andra människors drömmar?! Kul med drömtydning ju 🙂

  Svara

   Tyd den här drömmen du:

   Jag hade inmundigat min middag i vardagsrummet och råkade därefter somna av tristess under VM-matchen mellan Sverige och Thailand. Nästa grej jag minns är att jag var där. Jag bytte med Asllani och fick direkt ett perfekt skottläge utanför straffområdet. Drog till bolljäveln utav bara helvete och vaknade när min tallrik flög in i väggen två meter bort, medan glaset räddades av divanen. Fick åka till Ikea idag och köpa upp mig på lite nya tallrikar. Liknande saker har nämligen skett förr…

   Svara

    Hoppas du sparkade, annars blir det hand ball på dig!

    Svara

     Självklart sparkade jag. Eventuellt att jag kanske blir avstängd ändå för att jag som man deltog i en match för damer, men är lite osäker på vad reglerna säger här.

     Svara

      Hmm,bra fråga.

      Du kanske är som den sydafrikanska medeldistanslöparen?

      Svara

       Caster Semenya🏃🏽‍♀️

       Svara

      Är det någon som vill ha förslag på två som skulle passa ihop?

      Svara

       Namedroppa på bara!

       Svara

        Någon i tråden menade jag. Det måste du ha fattat. TS (Ellun) känner jag inte igen, Anonym är alltför oidentifierbar (kan ändå vara bra), Henrietta har karl och jag menar INTE mig själv.
        Ledtråd: Hon har katt, kanske två. När en av katterna kom till henne, lade han (?) tassen på ett foto av hennes morfar/farfar. – Minns kanske är fel om detaljerna.

        Svara

    Hahaha igenkänning! Vet inte hur många gånger jag spelat fotboll i sömnen och drämt foten i väggen eller spelat tennis och fått in ett perfekt slag på personen som sovit bredvid.

    Svara

    Det där låter i alla fall mer spännande än mina sömnaktiviteter. Vaknar till att jag krattar innertak med min osynliga kratta.

    Svara

     Har du väldigt hög säng? Eller väldigt långa armar? Eller en väldigt lång osynlig kratta? Hur går det hela till undrar jag🤔😁

     Svara

      Lågt i tak?

      Svara

      Ptja, jag ligger i min säng och har min kratta och vispar med den mot taket. Antar att krattan är väldigt lång, men svårt att säga då den är, som sagt, osynlig.
      Roligast var ändå när jag en natt vaknade till och absolut inte kunde lägga huvudet tillbaka på kudden då jag inte ville ha ihjäl mumintrollen på min kudde. (Hade muminbilder på kuddfodralet) Var tydligen såpass paranoid så min man gav mig hans kudde istället så att vi kunde sova igen.

      Svara

       HAHAHAHA sällan jag garvar högt åt kommentarer, men fan vad söt. Inte döda munintrollen😂

       Svara

       Bor inte du ute i skogen? Det är inte nyttigt med frisk luft, tror jag.

       //inbiten stadsbo

       Svara

        Jep, det är nåt med luften och jag älskar det. Har iofs redan i barndomen haft långa, detaljerade drömmar. Knasiga, farliga och spännande. Det är som att se på en random film när man stänger ögonen på kvällen, bara att man alltid får vara med och spela. Tråkigt bara när väckarklockan ringer om man inte hunnit se klart.

        Svara

    För mig ter det sig rätt självklart att du hyser en latent kärlek för IKEA och deras billiga stuff. Welcome to girl world – här åker man inte till IKEA för att man behöver något; man åker dit för att se vad man behöver.

    Svara

   Samma!! 🙂

   Svara

   Näe, de är inte roligt!

   Svara

  Barnprat/bilder/videos i alla dess former är ju så jävla tråkigt så man spyr!
  ”Åååh ditt barn gör barnsaker, men guuud vad intressant!!!” 🤯

  Svara

  Folk som ingående berättar om sitt träningspass. Lyssnar för att vara trevlig. Men hade jag av en händelse haft ögon målade på mina ögonlock just den dagen så hade jag passat på att ta en powernap.

  Svara

   Haha! Klockrent! Så otroligt tråkigt att behöva höra

   Svara

  Håll i hatten nu, för här är höjden av tråkighet:

  Små barn man helt saknar relation till som gör en teateruppsättning av en dröm. Dom är inte ens bra skådespelare, och manuset är lövtunt, det vet man ju. Fy fan…

  Svara

  Det värsta är väl folk som ingående måste ha långa jävla monologer om tvspel. Eller sport. Eller serier man är helt ointresserad av. Mitt ex var sådan, hade noll känsla för den andre personens (o)intresse. Fan jag hade nog hellre stuckit en gaffel i ögat många gånger.

  Svara

   Kom på nåt annat sjukt tråkigt: suddiga, oredigerade vardagsbilder tagna i dåligt ljus. Typ bild på en suddig unge som kryper runt och personen har inte ens lagt på ett filter.

   Svara

    så man måste ha filter på sina bilder?

    Svara

     Hade du sett bilden på den suddiga ungen hade du nog också tyckt att ett filter åtminstone piggat upp upplevelsen något.

     Svara

   Folk gör så ganska ofta har jag märkt. De liksom konverserar inte, de håller monologer i olika längd om sig själv. Det blir så jävla tröttsamt efter ett tag när man pratar med en person och man märker att de över huvud taget inte lyssnar på vad man säger, utan bara ser varje paus man tar som en in att börja prata om sig själv igen. På mitt nuvarande jobb är exakt alla så. Om de ställer en fråga så är det bara för att de vill prata om sig själva gällande det specifika ämnet, annars är år alla diskussioner bara folk som konstaterar olika saker mot varandra. Känner mig rätt dryg som inte orkar lyssna men asså…det är så menlöst. Ingen bryr sig om något annat än sig själv och sin egen åsikt. :/

   Svara

    Finns inget värre. Känner en person i min närhet som är som sådan. Det värsta är när hen inleder med ”vill du få dig ett gott skratt” och så är det inte roligt överhuvudtaget och personen halvskrattar eller flabbar på? Börjar hen så vet jag direkt att det inte är kul. Denna personen börjar alltid med ”hur var din dag..” för att sedan börja prata på om sig själv och sin dag. Envägs kommunikation är så oattraktivt.

    Svara

    Finns inget värre. Känner en person i min närhet som är som sådan. Det värsta är när hen inleder med ”vill du få dig ett gott skratt” och så är det inte roligt överhuvudtaget och personen halvskrattar eller flabbar på? Börjar hen så vet jag direkt att det inte är kul. Denna personen börjar alltid med ”hur var din dag..” för att sedan börja prata på om sig själv och sin dag. Envägs kommunikation är så oattraktivt.

    Svara

    Hej Ella! Du skrev en mycket intressant iakttagelse, undrar om ”det ligger i tiden”. Sen undrar jag vänligt om du har AS, för jag har det, och jag uppmärksammar också precis det du skrev, framförallt att ”folk” inte är konsekventa. De snackar & snackar och har flygskam men ska till Kalifornien i nästa andetag, osv…

    Svara

     Hej Helen! Jag vet inte om det ligger i tiden, är 27, så har inte upplevt så många andra tider, haha. Vad är AS fōr något? 🙂 Nej, konsekventa är de verkligen inte. Berättar ofta samma historia flera gånger och jag brukar bara lyssna fōr att det är enklare än att erkänna att man kommer ihåg historien, men trodde det var rätt vanligt att folk gjorde så och att det bara var mitt relativt bra minne som gjorde att jag kom ihåg det.

     Svara

  Fast drömmen jag hade häromnatten efter att ha läst din blogg slår nog alla drömmar du hört om!
  Det börjar med att Michael Bublé uppträder och jag sjunger med för full hals för det är så grymt, nästa artist på tur är… Blondinbella som ska göra seriös (”seriös”?) sångkarriär. Låten börjar och det är en bekant melodi, hon sjunger riktigt bra ”ABCDEFG…”. Kunde inte sluta skratta!

  Svara

   😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

   Svara

   Guess you had to be there

   Svara

   Nope, inte kul.

   Svara

   Stackarn, du är nog helt besatt av Bella, t o m drömmer om henne.

   Svara

   ”slår nog alla drömmar du hört om” snälla sluta

   Svara

  Lyssna på detaljerade utlägg om någons diverse släktingar eller någons om någons totalt ointressanta sommargranne osv.

  Svara

  Tips på inlägg:
  Cissi Wallin säger sig nu vara glad att hon hoppade av det sjunkande skeppet Metro i förtid.

  Men det var hon som blev otroligt upprörd och hävdade att de avskedat henne pga att hon skriver om FV. Hon skrev många ilskna inlägg om hur dåligt behandlad hon blev, och att man inte ska förlora sitt jobb på det viset.

  Chefredaktören på Metro har sagt i media då han tillfrågats att det var av andra skäl, som Cissi inte uppgett, som hon fick sluta.

  Nu säger hon att hon hoppade av på eget initiativ.

  Hur svårt kan en person ha det med att hålla sig till sanningen?

  Svara

   Kanske dags med ett inlägg om Cissis alla lögner…
   Törs du Cam?

   Svara

    Fattar inte varför C inte skriver om detta?

    Svara

     Alla andra fattar, ”helig ko”.

     Svara

   Va? Det kan ju inte stämma att hon sagt att hon frivilligt hoppat av? Alla minns vi ju Metrogate.

   Svara

    Jo det stämmer. Från hennes instastories;
    ”OM jag är glad att jag hoppa av sjunkande skeppet för flera månader sedan”.

    Så återigen ljuger hon för att framställa sig själv i bättre dager. Hur kan man tro på något hon säger längre?

    Svara

     Omfg isf 😳 hur kan hon glömma? Det var ju nyss det här utspelades. I och med att hon läser här kommer det säkert komma upp ett ”förtydligande” imorgon på hennes story.

     Obs, jag gillar faktiskt CW men blev lite paff över det här.

     Svara

      Jag gillar henne också egentligen (eller snarare gillade?) men tyckte att hela historien rimmade så väldigt illa redan från början! Först slog hon på stora trumman och skrek om hur orättvist behandlad hon blev som inte fick förlängt kontrakt (?) – hon var övertygad om att det berodde på att hon blivit ”obekväm” och att det var ett sätt att tysta henne. Att metro senare samma vecka gick ut med att de var i total finansiell kris och skulle behöva gör sig av med folk, det kommenterade hon däremot aldrig!

      Svara

     Initialt sa hon väl att metro ställde ett ultimatum där de ville kontrollera vad hon skrev om på Instagram eller säga upp hennes krönika?

     Svara

      Ja, saker är gärna mer komplexa än ’fick sparken’ / ’hoppade av’, men det fattar inte fjortisarna här.

      Svara

       Där har du fel. Lögnerna finns svart på vitt. Och är inte de första. Hon kan inte låta bli.

       Svara

       Att hon ”hoppade av” är Cissis egna ord från hennes instastory igår.

       Svara

   Inte lätt att hålla reda på lögnerna till slut. Talar man ofta osanning kan jag tänka mig att hon får svårt att komma ihåg vad hon sagt och när.

   Precis som när hon nu först hävdade att hon INTE kände till åldern på killen hon hängde ut med namn och mejladress, och sa att hon inte gjort det om hon vetat att han inte är myndig.

   Men det var en lögn. I ett tidigare inlägg hade det redan avslöjats att hon visste åldern på killen. Hon hade före uthängningen skickat sms till pojkens pappa för att upplysa honom om vad hans ”minderåriga son” gör. Så lögn igen.

   Hon kan verkligen inte sluta ljuga!
   Ifrågasätter någon något så raderar hon kommentaren och blockar användaren direkt. Hon måste ha rekord i antal blockade konton. Och hennes svans har lärt sig att inte ifrågasätta något. Då väntar massa påhopp från följarna och sedan block. Sjukt!

   Svara

    följer Inte henne, har varit tveksam om kommentarerna här inne stämmer.

    Mer sånna här tydliga exempel tack! Har bara hoppat över att läsa kommentarerna för jag aldrig sett nåt konkret. Intressant!

    #avskyrlögnare

    Svara

    Lite riskabelt att sätta sin trovärdighet på spel kan jag tycka..

    Varför ljuga?!!

    Svara

     Därför att hon kommer undan med det. Majoriteten av de som är av annan åsikt raderas och blockeras från hennes instagram. De blir även påhoppade på ett obehagligt sätt av andra följare. Hon drar även kortet, ”ja jag är bara en galen högljudd kvinna vad vet jag” och liknande, som svar på all kritik.

     Ljugit frekvent har hon gjort i många år. Det är bara det att en del av de som endast följt henne sedan metoo inte har förstått det än.

     Svara

   Haha hon gjorde ju världens grej av det då och snyftade. 😂 Vilken lögnerska hon är.

   Svara

  Tjafs om Bella.

  Svara

   Jo, det är väldigt tråkigt. Inte Bella inläggen i sig men när man börjar bråka, tjafsa med varandra i kommentarsfältet.

   Svara

  Buskis. Christer och Stefan. Det är jämställt med tortyr.

  Svara

   Hahaha jag sa precis här hemma att jag skulle erkänna vilket terrorbrott som helst om någon tvingade mig att se buskis. Skulle räcka med tio minuter så skulle jag erkänna allt.

   Svara

    Buskis är humor för de som bor i en annan del av Köping.

    Svara

   Nej, fy fan! Jag avsyr buskis lika intensivt som iskall dryck.

   Svara

    Förlåt.

    Svara

   Buskis hahaha…Och här kommer ju jag och är så jävla rolig med en fånig hink på huvudet 🙂

   Svara

    Och så slår vi lite i dörrar och gör lite lustiga förväxlingar. Panik!!!

    Svara

     ….Åhhh guud vad jag skrattar

     Svara

   De är ju roliga 😂

   Svara

  Höjden av tråkighet är listtrådar…

  Svara

  Att lyssna på när folk berättar om deras sjukdomar om och om igen 😴
  De har det alltid lite värre än alla andra, men vägrar göra nåt åt saken.
  Jäkligt tröttsamt malande imo.

  Svara

   Eller hur!
   Värst är de som skyller allt de gör och ställer till med på någon diagnos de har.

   Svara

   Som sjuksköterska tycker jag det kan vara rätt intressant när folk pratar om sjukdomar och behandlingar, men outhärdligt är det när någon privat kommer med en lång redogörelse för sina magproblem som pågått i 15 år och som fyra läkare utrett men inte hittat svar på, och så säger de: Vad tror du att det kan vara??
   Eh ja såhär civil över en drink tror jag inte att jag kan ställa nån närmare diagnos direkt.

   Svara

    Svara bara: Har du testat att bajsa?

    Svara

    Är också sjuksköterska, det värsta måste vara när anhöriga till en patient börjar prata om sina krämpor! Har fått någons bihåleinflammation beskriven i detalj och höll på att somna på stående fot. HUR kan man tro att jag är intresserad av det?!

    Svara

     Du jobbar ju med det! Döööh!

     Svara

     Kanske för att du är just SSK och de känner en trygghet i dig och därför pratar om sina krämpor.
     Sen att du i själva verket är en skithög som gnäller på nätet och struntar i människor kan ju inte du veta.

     Svara

      Man behöver inte vara SSK på fritiden och önskar då kanske att prata om vardagssaker och inte sjukdomar.

      Låter som du är en sån som gärna berättar hur ont du har i kroppen eller analyserar dina symtom med omgivningen?

      Svara

      Haha! Skrattade rakt ut! Misstänker att du är en sådan som tror att vilken random ssk som helst vill lyssna på dina krämpor 😉 Jag är 100% engagerad i mina patienter men deras fastrars gikt hamnar längst ner på listan. Om någon har läst om ssk-krisen och hur vi har det på våra arbetsplatser så kanske man kan tänka sig att man inte riktigt har tid att lyssna på allas sjukdomshistorier 🙂

      Svara

      Till 🖕:
      Bara för att man är ssk eller vårdpersonal i helhet bidrar ju inte att man är heliga moder Theresa med gloria över huvudet. Vi har nämligen också gränser och tro det eller ej- men allt som folk berättar är faktiskt inte intressant!!
      Vi fokuserar så pass mycket på våra patienter att man inte mäktar med att höra om deras anhörigas snuvor, bihålor eller
      att deras förlossningar tagit 49 timmar.
      Vi har inte heller tiden att stå och lyssna när 13 patienter ytterligare väntar på vår hjälp.

      Svara

  Drömmar kan ju vara jätteroliga att prata om, tycker jag 😉 Kan hända så mycket konstiga saker i en dröm som är helt ologiska, pratar gärna om det haha.

  Mest ointressanta jag vet är att höra om fester folk har varit på och vad som hände där 😴😴😴

  Svara

   Det är ju det som är problemet. Folk tycker det är sååå roligt att prata om sina helt otroligt roliga och crazy drömmar. Som inte är kul för någon att lyssna på.

   Svara

    Ni får hänvisa till mig som gärna skrattar åt drömmar 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Jag!

     Svara

  När mamma ska redogöra EXAKT för: Väder, vad hon och pappa haft på sig under dagen (alltså linne/shorts, inte färger osv), vart de har promenerat och vad de sett under promenaden varje dag 😴😴😴

  Svara

   Mysigt ju. Ta vara på det medan du kan

   Svara

    Håller helt med! ❤️ Det kommer en dag…

    Svara

   Och jag hade gett min vänstra hand för ett sådant samtal. Tänk så olika vi är ändå 😊

   Svara

    Samma här. Tänk att kunna snacka litet vardagsprat med morsan en gång till. Länge sedan hon satte sig på en molnkant. Blir en präktig buckla i plåten. Tag vara på alla ”vanliga” dagar ni har tillsammans, inte bara söndagsmiddagen eller semestern. Fotografera vardagen med dem du tycker om, filma litet med mobilen när ni äter middag mitt i veckan, spela in ljudet av ett helt vanligt samtal framför teven. Det kommer en dag när du står där själv, då värdesätter du de helt vanliga stunderna.

    Svara

  Det är för många kommentarer i inlägget jag bör ställa denna fråga, så jag ställer den här.

  Någon som kommit på hur Blondinbella kan finansiera lägenhet i Nävv Jåk?

  Svara

   Storvinst på Triss, arv från död superrik och hemlig släkting, sugardaddy, lån, inkomst från blogg och bolag, avkastning på investeringar i aktier och fonder, ett väldigt lönsamt lemonadstånd, lägenheten har vägglöss så hyran är sjuuuukt låg, hon kör boendebyten och hyr ut huset den tiden hon är i New York. Det finns liksom tusen olika sätt att finansiera ett boende på.

   Svara

   Jag trodde det var något av företagens lägenhet? Helt utan grund dock fick bara för mig det.

   Svara

    Ja, eftersom två anställda (eller är det bara en?) också ska bo där så förutsatte jag att det är något av bolagen som står för hyran.

    Svara

   Jag hörde att hon sålt sitt yngsta barn på loppis

   Svara

    Gillis?

    Svara

     Hahaha….2015

     Svara

   Ring Bella och fråga, hon kan ge det korrekta svaret, knappast ngn här.

   Svara

   Där är säkert Sir Paul Hutchinson som betalar.
   Med monopolpengar som han själv trycker ut på laserskrivaren.

   Svara

   host…Petter Stordalen…..host

   Svara

    Nej, de är väl klara med varandra?

    Svara

   Marisol, nu får du sluta. Bara pinsam.

   Svara

  Jag går emot och tycker att det är helt okej att lyssna/läsa blogginlägg om drömmar. Kan tycka att det är lite kul!

  Svara

  Om en bloggare gör reklam för tex hudvård och sen inte vill svara på frågor om produkterna ursäkt men jag tycker man gör ett dåligt jobb då. Och vad tycker företaget som anlitat henne. Jag fattar det inte.

  Svara

   Det är väl inget tvång, att en bloggare ska svara på dina frågor? Du kan ju bara sluta att följa den bloggen om du är missnöjd, men du verkar krampaktigt hänga kvar hos den bloggerskan.

   Svara

    Typiskt K-M! 😏

    Svara

  När någon skall berätta om en serie man valt att inte se alternativt börjat se men inte gillat. Beskriva karaktärer och handling i detalj. Säga att ” det kanske inte är så intressant att höra om du inte sett” men sedan ändå fortsätta sitt malande.

  Svara

  Tråkiga saker:
  -lyssna på andras drömmar (min man är undantagen)
  -se bilder/filmer på människors katter på Instagram
  -även på hundar
  -filmer när andras barn gör barnsaker som enbart närmaste familjen är intresserad av
  -uppdateringar om folks träningspass på sociala medier

  Svara

  Absolut tråkigaste på Instagram är alla jäkla närbilder på blommor. Suck… men det är nog en generationsfråga. 😊

  Svara

   Hänger inte riktigt med, ser aldrig närbilder på blommor på instagram. I och för sig skulle det vara dötråkigt

   Svara

    De du följer är kanske lite yngre. 😉

    Svara

     Då förstår jag Din generationsfråga, det stämmer ju givetvis det Du säger, de jag följer är nog yngre🍓🍓🍓🍓🍓

     Svara

  Lätt drömmar! Kan vara för att jag själv drömmer så galet varje natt så det är nice att veta att en inte är ensam 😀
  Tråkigaste är ju att läsa om folks, helt normala, dagar. Why lixom!?

  Svara

   ”Började dagen med frukost innan det var dags att gå till jobbet…”…. Ok, dagboken, tack för info 😴😴😴

   Svara

    Exakt! Förstår inte… Vem är informationen riktad till? Varför måste den offentliggöras? Why, why, WHY!?

    Svara

  1: Katter. Det absolut tråkigaste jag vet att läsa om/se på IG. Opersonliga, egoistiska och inte ens söta. Kan inte bli värre.
  2: Andras drömmar. Zzzzznark.
  3: Alla influencers samarbeten där det bara lyser igenom att de gör det för pengarnas skull, typ Ideal of Sweden, Daniel W-klockorna osv..

  Svara

   Har du ens träffat en katt? De är fulla med personlighet. Till skillnad från influencers!

   Svara

    Jag tycker att influncers har mer personlighet isåfall 😝

    Svara

     Äh! Katter är fulla av personlighet! 🙌 En katt att gosa med i soffan framför en hund alla dagar i veckan! 😉

     Svara

  Men, men, typ hälften av alla bilder influencers lägger upp är ju semesterbilder.😂

  Svara

  Tråkigast ever är ”familjelivs”frågor som ställs tex i kommentarsfältet här.
  ”Varför kliar mitt skrev?”
  ”min pojkvän prioriterar mig inte varje sekund av vår vakna tid, vad ska jag göra?”
  ”mina kåmpisar är dumma och ringer inte längre”

  Stollisar som bölar när IL får kritik är också ett enda stort sömnpiller.

  Svara

   Det är skillnad på kritik och kommentarer i stil med ”Självgoda människa. Mår illa när jag ser henne. Hoppas alla runtomkring henne ser hur vidrig hon är och att luftslotter rämna och att Odd tar barnen ifrån henne”. Kommentarer som liknar exemplet jag skrev är definitivt inte kritik. Om en elev på skolan där jag arbetar hade skrivit liknande kommentarer som till en klasskompis, hade det räknats som allvarliga kränkningar. Jag är för möjligheten att ge saklig kritik, men jag tycker inte man ska komma med personangrepp eller osympatiska kommentarer. Det är inte konstruktivt för fem öre.Det spelar ingen roll om man inte gillar en person, man kan bete sig som en vuxen människa ändå och hålla inne med vad man tycker. Om den åsikten gör mig eller mina likasinnade till galna stollar i dina ögon; må så vara, så länge jag har sunda värderingar är jag nöjd.

   Svara

    Håller med dig till fullo 20.10.
    Gränsen för vad som får stå kvar här om Bella är passerad för längesen tyvärr. Mår dåligt när jag ser hur vissa går loss och verkar njuta av att vara elaka.

    Jag följer inte Bella och struntar i vad hon gör, men man kan inte skriva vad som helst för att man inte gillar någon.

    Svara

  Barnvideor är det värsta, speciellt när det är ett relativt nyfött barn. Värst är när föräldern som visar videon står och flåsar dig i nacken om hur gullig och söt ungen är, och man själv tycker den ser ut som en deformerad alien. Men men, försöker otfast låtsas bry mig för att vara en bra vän.

  Svara

  Mobilfilmer från rad 120 på en konsert…. 😴😴😴😴😴😴😴

  Svara

   Haha! Alla jävla mobilbilder från konsert. Det blir liksom aldrig bra. Gör det inte.

   Svara

    100 på den!!!

    Svara

  Eller när två människor börjar prata om gamla gemensamma bekanta som man själv har noll aning om vilka det är…
  ”Men Kalle..du vet han med håret..Vad gör han idag?”
  ”Ja tror att han är med Peters förra frus syster. Hon Pernilla som bodde granne med Karin från Johannas klass.”
  Zzzzzzzz

  Svara

   Jag håller verkligen med! Inflyttad i en mindre stad i Sverige där majoriteten har någon koppling till varandra, medan jag har noll koll. Jag orkar inte lyssna på vad din väns systers pojkväns kusin gjorde för galet, fy så trist 😴

   Svara

  Absolut tristast är när folk beskriver handlingen i en bok de läst. Suuuupertrist 😴😴

  Svara

   Och då gillar jag ändå själv att läsa.

   Svara

   Det är nog trist, räcker att nämna en bok samt recensera bra alt dålig. Tar själv gärna emot tips om böcker men vill inte veta handligen, räcker att veta genren.

   Svara

  Hitta någon tråkigare att bevaka än Egoina.

  Svara

   Går ej

   Svara

  Tråkigaste måste vara att höra svärmor beskriva sitt senaste tandläkarbesök i detalj 😫

  Svara

  Skulle vara glad om jag hade någon som ville visa/ berätta något för mig.

  Svara

   ❤️ jag med

   Svara

   Raring

   Svara

   Jag med♥️

   Svara

  Hahaha en fet ”klicka bort-annons” för Polarbröd på bellsans blogg nu….

  Och nej, jag har inte googlat eller skrivit ordet innan. Nån mer som får samma? Slump eller?

  Svara

   När jag publicerade Hajens sms med Bella ang hennes falska statistik så nämndes tre företag som ville samarbeta med Isabella. Jag mörkade företagens namn när jag publicerade, men för den som är riktigt vass på slutledningsförmåga kan kanske gissa vilket i alla fall ett(!) av företag är? 😉

   Ledtråd: Prickig korv

   Svara

    Bella pratade också om sopporna från ”Blå koppen”…
    Är det Varma koppen från Blå band hon menar?
    För Blå koppen vet jag inte om det finns soppor ifrån.

    Svara

     Skulle tro det.

     Svara

     Det är kanske en ny ”enhörnig” hon ska spotta ur sig med hjälp av Nordic Tech House?

     Svara

     Och ”Bounce” som Gillis var och hoppade studsmatta på varje onsdag istället för att åka skridskor.

     Svara

    Hmm publicerade Hajens sms om falsk statistik? Märkligt för det var väl sms angående en lapp du skulle ha fått, en lapp som du menade var fejk för att det var en lapp bella fått tidigare på sin bil. Nu säger du sms om statistik, konstigt. Tre företag verkligen, minns att du strukit över ett. Menar du att det skulle stått tre företag i sms som ville samarbeta och du la de tre på minnet, och de gör samarbete först ett år senare? Låter mycket märkligt njaa…

    Svara

   Suck, till och med hennes barndomsmacka har blivit content! 🤪

   Svara

    eller kanske inte. suck!

    Svara

   Tror inte riktigt på det du säger, ingen sådan reklam finns på sidan. Du kanske vill skapa lite drama och uppmärksamhet.

   Svara

    Jo, det är en jätteannons. Har inte heller sökt på det.

    Svara

     Ja, kollade nyss, ingen Polarbröd annons. Kry, Vattenfall, Telia surf samt tidningen Lantliv dyker upp.
     De kan jag tänka mig att de är hennes annonsörer, har då aldrig googlat Lantliv eller Telia surf, möjligtvis Kry och Vattenfall.

     Svara

      Första sidan. Den du måste klicka bort för att ens komma in på bloggen.

      Svara

       Ser inte heller någon, men du The real Hmm och andra bellahatare skrev ju det flitigt under gårdagen så troligtvis därför.

       Svara

        Nej. Tips. Gå en kurs i programmering så förstår du bättre hur cookies och algoritmer fungerar.

        Svara

         Verkar annars vara du som inte förstår T r H, men inte särskilt förvånande eftersom du verkar galen och paranoiid.

         Svara

   Fick samma. Herregud. Så många baktankar med det där programmet. Precis som hennes 18-års fest

   Svara

    Vilken liten slug person hon är ändå! Blir fortfarande förvånad över hur mycket som är styrt och beräknat. Absolut inget är ju äkta utan bara något i en strategi

    Svara

     Ja hon är ju smart men jo mycket är äkta MEN du ska veta att här inne är det beräknat och manipulativt, av C och Trh för att smutskasta o krossa bella och påverka läsarna här till att tro saker. De så att säga mindfuckar, de är sluuga och manpulativa.

     Svara

      🙄 😬

      Svara

   Jag också.

   Och jag har garanterat inte googlat det eller något annat bröd heller. Googlar väldigt sällan mat överhuvudtaget.

   Så nej, ingen slump. Spons.

   Svara

    Men du/ni skrev ju en massa om polarbröd igår så om det nu verkligen kommit upp annons där för er så är det ju därför, det beror ju på det. Jag ser ingen j.vla annons för det iaf så lägg ner med din smutskastning och sjuka teorier och manipulationer.

    Svara

     Nej det beror inte på det. Det funkar inte så.

     Och i vilket fall skrev jag bröd och inte polarbröd. Jag skrev tom korv och inte prickekorv pga lat.

     Vem av oss två som är sjuk tycker jag vi talar tyst om. Du borde göra bäst i att följa det rådet.

     Och nej du ser det inte varje gång du går in på hennes blogg. Men varje gång du går in och först måste klicka bort en sida, vilket inte händer varje gång, så är den där. För mig. Skiter lite i om den inte är där för dig. Faktiskt.

     Svara

      Alltså du C TrH är så äckligt manipuativ, så sjukt obehaglig. JO det beror visst på det och JO du skrev polarbröd och hundra kommentarer till. Galning. Har för övrigt klickat in på hennes blogg flera ggr idag/kväll och inte fått upp det en enda gång, så är det. För dig ja, för att du skrivit ordet, lär dig vad cookies är.

      Svara

       Nu vet jag att även bevis inte hjälper på dig men här kommer det ändå.

       ”Ƭĥe real Hmm / 2019-06-24 12:03
       Ja och varför ens nämna det med bröd och korv?…”

       Men sedan SPELAR DET INGEN ROLL för det hade ändå inte fungerat så om jag hade skrivit ordet då jag varken har fb eller Google installerat på mina enheter och lämnar inte någon access till någon att avlyssna vad jag gör.

       Dagens uppgift till dig. Ta dig till ett bibliotek. Gå till avdelningen för faktaböcker. Ta valfri som du tycker verka intressant. Utvecklat ditt sinne.

       Svara

        Men du kommenterade i en tråd som skrev det kan bero på det eller på att du lyssnat på sommarpratet i din mobil eller med samma ipnr som du sedan gått in på hennes blogg med och därför har det kommit upp en sådan annons (om det ens är sant och ni inte hittar på det) för mobilen läser av och lyssnar av reklam och vilka ord som sägs. Ja kan vara så även fast vi inte själva vet om det, behöver inte ha fb eller google installerat.

        Dagens uppgift till dig, inse att du inte alltid har rätt och att dina tankar och åsikter inte är det enda rätta och sanna. En uppgift till – lämna nätet för en dag, lämna bloggen och andra sociala medier. Gör dig själv och oss andra en tjänst. Lovar att du skulle må bra av det.

        Svara

         Alltså nej! Bara nej!

         Min mobil eller dator lyssnar inte på vad jag gör. Förmodligen gör inte din det heller men det beror helt på vilka appar du har installerat och vad du tillåter dem att göra.

         Men vad andra säger i ett kommentarsfält räcker inte till ens för det även om du hade installerat värsta snopern.

         Svara

          Håller ni fortfarande på i ett gammalt kommentarsfält?
          – Retoriskt.
          Jag har även tidigare läst om folks problem med reklam och jag förstår inte detta. Jag får inte upp någon reklam, varken på surfplattan eller i PC´n, så det måste vara några inställningar ni inte gjort. Du, Hmm, är ju slängd i ämnet och därför fattar jag inte att du inte gjort inställningar för att undgå reklamen.
          JAG vill inte komma med tips, för då kanske teknikerna på Nyheter24 mixtrar med detta för att reklamen ska gå fram, trots de blockeringar man gjort.

          Och du, Vad är ”snopern” – seriöst vet jag inte det. Vid googling kom detta upp som träffar högst upp:
          https://books.google.se/books?id=-TUSAAAAIAAJ&pg=PA896&lpg=PA896&dq=snopern&source=bl&ots=GgUr9akZbn&sig=ACfU3U0hA67OOyUgSBTyYtWSwjf-rylOVw&hl=sv&sa=X&ved=2ahUKEwjdh6zCkofjAhWuo4sKHUsoATMQ6AEwBnoECAkQAQ#v=onepage&q=snopern&f=false

          Svara

           Jag har på det ibland och ibland inte. Beror på vilka sidor jag vill in på och hur begränsad jag då kan bli.

           Ibland vill jag även stötta det jag läser. Tex den här sidan. Det gör jag bäst genom att tillåta reklam.

           Finns många orsaker till varför jag har olika beteende vid olika tillfällen. För det mesta tynger inte reklamen ner min device så då låter jag det bara vara. 😉

         Och du, du är säkert mer insatt än jag i något annat ämne. Det är här jag kan utdöma av dina svar garantera dig inte är ett av dem.

         Svara

          Haha, vi använder samma uttryck; ”Och du”. Nu börjar väl folk spekulera i att vi är samma person, men med 2 nick. det ska vi låta dem göra,tycker jag.

          Sååå folket: Har real Hmm skaffat ett nytt nick eller bluffar JAG?

          Svara

           Haha, nej det var ett svar till anonym. Inte dig. 😊

           Hmm:
           Ja, det såg jag, att svaret inte var till mig, men i övrigt fattar jag inte hur du tolkade vad JAG skrev om ”Och du”.
           Aja, det var inte viktigt. Var bara för att sätta griller i huvét på folk.

           … i huv´et på folk.

           Och du, hehe. Det blev förvirrat. Glöm vad jag skrev kl 22:26.

           😊😉

   Nej det är det ju inte alls, och om du nu fått upp det så beror det med all säkerhet på att du kommenterat om det tidigare eller att det ordet/namnet skrivits en massa på sidan. Jag kan inte se någon sådan annons iaf så tror att ni bara vill smutskasta nu, eller är så galet besatta så ni kommer med era sjuka konspirationsteorier.

   Svara

    ”eller är så galet besatta så ni (du) kommer med era (dina) sjuka konspirationsteorier.”

    Läs det du skriver här högt. Läs det 10 gånger. Gör det samtidigt som du tittar dig själv i ögonen i en spegel.

    Svara

    Jag får upp det och har inte kommenterat här om något jäkla bröd. Det är du som är helt paranoid åt andra hållet.

    Svara

     Oj skulle någon vara paranoiid för att hen inte fått upp annons om polarbröd? Väldig vad aggressiv du låter. Nej jag har inte heller sett en sådan annons men jag har inte heller lyssnat på sommarpratet i mobil vilket ni isåfall fömodligen gjort, och det isåfall beror på det OM det nu ens skådats en sådan annons eller om ni hittar på det, men är det sant så ligger det nog till så att mobilen läser/lyssnar av. Så vet ni, där har ni förklaringen. Kan för övrigt räcka med att ni handlat det i butik via onlineköp.

     Svara

    Jag får också upp reklamen för Polarbröd och har inte kommenterat nånstans. Det enda jag har gjort är att ha lyssnat på IL sommarprat i mobilen.

    Svara

     Men då är det ju därför – mobilen känner av/läser av/lyssnar av ord som sägs och då kommer det sen upp reklamannonser om det.

     Svara

      Nej det gör den inte om du inte tillåtit tex din Google app eller fb app att göra det.

      Har du inte någon av dessa appar så lyssnar inte ens din androidmobil på dig.

      Svara

  Två veckor med fot i högläge och gips, fyra kvar. ALLT är tråkigt kan jag meddela. Sociala medier består av folk som är på resa, folk som tränar, folk som tränar på sin resa eller folk som ”gått i livets hårda skola” och tvärsäkert uttalar sig om saker de inte är pålästa kring.
  Allt är tråkigt.

  Svara

   Kolla på Game of Thrones

   Svara

    Utom sista säsongen då

    Svara

     Var den så dålig som många säger? Jag har ingen betalTV-kanal, så jag väntar till det kommer på SVT. Då är det kanske inget att längta till?
     Hur blev det mellan drakdrottningen och han Stark, som inte visade sig vara oäkting trots allt?

     Svara

      Nej, inte värd att vänta på.

      Barn blev kung. Stark mördade drakdrottningen. Typ alla andra dog.

      Svara

       Ok. Jag kommer inte kolla nu …

       Svara

        Jo, kolla ändå!
        Avsnitt 3 säsong 8 är grym!

        Svara

       Kommer inte ihåg vem Barn var. Fan så dåligt slut. Amerikanska filmer/serier brukar väl sluta lyckligt? Det var kanske förr?

       Vi får se om du bara driver.

       Svara

        Bran* ska det vara 😊 the cripple som ser saker.

        Svara

         Jamen fan, jag vet just nu inte vem det är heller. Ska Googla …

         Svara

         Jaså han. Då blev han inte korp.

         Svara

        Hen menar Bran Stark, lilla killen som blev nedknuffad från tornet i typ avsnitt två och blev förlamad.

        Säsong 8 sög eftersom alla dels hade så höga förväntningar. De tog ett helt extra år på sig och hävdade att avsnitten skulle vara lång som filmer så folk trodde de höll på med något fantastiskt. Men sen blev de 6 avsnitten ungefär samma längd som vanligt och kändes extremt stressade. När karaktärer tidigare tagit en typ en halv säsong på sig att färdas från The Wall till Kings Landing så gick det nu på fem minuter…. Och så MASSOR av frågor som lämnades obesvarade och femtioelva tusen trådar som de aldrig knöt samman. Sjukt irriterande.

        Svara

         Låter som en trist sista säsong. Då skulle de slutat med säsong 7, tydligen. Typ som det gamla talesättet; att man ska sluta när man ligger på topp.

         Svara

       J = T
       Inte S!
       Den som vet den vet.

       Svara

      https://youtu.be/jAhKOV3nImQ

      Kolla denna istället. Du får veta vad som hände, men på ett helt brilliant sätt. Vilket är raka motsatsen mot vad själva säsongen var.

      Svara

       Tack, men inte förrän imorgon. Det ligger 3 program från SvtPlay uppe som jag inte hunnit se än. Uppe här i datorn, alltså.
       Jaja då, jag tjuvtittar väl. SvtPlay-programmen finns kvar hela juli. Tack igen.

       Svara

   Stackars dig, Helenan. Kram och krya på dig❣️

   Svara

    Tack! 😘

    Svara

     😘

     Svara

     😘 tillbaka.

     Svara

      (Enbart ”😘” gick inte igenom först.)

      Svara

   Appen Biblio för ljudböcker
   Poddarna Recensörerna, Daddy Issues och My Dad Wrote a Porno
   Serierna Fleabag, Absentia, Black Mirror, Good Girls, Derry Girls, Misfits

   Svara

   En bra bok, en flaska vin eller två, nu får du passa på!

   Svara

    Vin + morfin var inte explicit förbjudet men jag tror ändå det ogillas.

    Svara

  Jag tycker ni har missat en fruktansvärt tråkig grej. Lumparminnen. Man ba ”jaja. Du och nån random person från Mariestad/Bollebygd/Trelleborg sov i tält och gjorde armhävningar. För att citera massa på den här bloggen ”nobody cares, Sean”

  Svara

   Exakt! Man får igång folk på tomgång i timmar om man bara nämner lumpen. Den tråkighetsgraden slår vilken dröm eller knatteträning som helst.

   Svara

    Fast lumparminnen från 60 och 70-talet är roliga, inte alls som idag.

    Creepypodden har bra lumparminnen 😉

    Svara

     Jag kan inte tro dig, sorry 😅

     Svara

    Det tycker vi tjejer att lumparminnen är gräsliga och männen säger att när kvinnor börjar prata om förlossningar och jämföra så blir det ingen hejd på pratet. Dötråkigt tycker de, har liksom inget att komma med.

    Svara

     Hellre lumparminnen än förlossningar!

     /tjej

     Svara

     Varken lumparminnen eller förlossningar, tack! /tjej och ts

     Svara

    Hej Helenan! Tacksam över att du är här!

    Svara

     Hej! Var det du som gav mig en krya-på-kram? Tack! Den behövs. Mitt gipsläge är skit. Kram!

     Svara

    Jag skrev till dig, men det står lite längre ner.

    Svara

   Haha å jag älskar lumparminnen. Eller jag gillar i alla fall att lyssna på pappa och farfar när de berättar om sin tid i lumpen.❤

   Svara

  Måste säga att jag gillar att Biancas sminkmärke inte heter Bianca. Det känns mindre som hennes märke och mer som ett märke som kan funka, leva och lyfta.

  Svara

  När man av artighet frågar om resan gick bra och personen svarar på frågan med mer än ett ”ja”. Hur nån tog sig till en plats kan vara den tråkigaste berättelsen ever.

  Svara

   Jag håller med!
   ”Ja, resan gick så bra så. Först körde jag i 77, trots att det var 80. Det kan ju vara vilt ute. När jag sen kom ut på motorvägen gasade jag på upp i 115 faktiskt! Det var inte så mycket trafik. De flesta har väl inte börjat sin semester än, men nästa vecka blir det nog värre.”

   Svara

    😅😅😅😅

    Svara

    ”Vi åkte hemifrån kl 18. Eller vänta.. Vi såg nyheterna först så det måste ha varit runt 18.30 vi åkte..Eller nej, 18.40 var det. Sen stannade vi på vägen för att tanka och köpa lunch på Statoil. Nej, OK var det nog.. få se nu.. Statoil är där vid korsningen ja..måste ha varit OK då.. Eller Shell kanske..”

    Svara

   Har en vän som förr brukade svara på ”hur var helgen?” med att seriöst redogöra för exakt allt vad hon gjort från det att hon gick från jobbet på fredagen till hon gick och lade sig på söndagen. Vettig människa för övrigt men detta var verkligen helt orimligt. Har dock inte hört någon helgmonolog på ett tag nu, vet inte om hon skärpt sig eller om ingen orkar fråga längre.

   Svara

  Katter och folks drömmar är det tråkigaste som finns. Särskilt tråkigt är folks detaljerade drömmar, och är folk rättar sina drömmar…

  Svara

   Med katter i … (och då har jag ändå två som jag inte tänker berätta om)

   Svara

    Du berättade just om dina två katter.

    Svara

  Älskar att lyssna på och analysera drömmar. Så jag är väl en sån där störig person som envisas med att berätta om mina. 🙈

  Svara

  När kompisarefter för många glas vin gör långa mycket långa politiska analyser sent en lördagkväll

  Svara

  Har en bekant som inte bara ska prata konstant om sina barn, men om barnen och deras olika utslag, myggbett, sjukdomar och förkylningar. Finns inget tråkigare än att få se bilder på inzoomat myggbett på 3-åring.

  Svara

   Låter som vilken förälder som helst tycker jag 🤷‍♂️

   Svara

  Att du aldrig vågar ta upp Anitha eller Cissi. Sä trist åååå tråkigt. Eller varför inte Kaspersen och att hon inte är välkommen hos Parneviks och helt dizzar sin svärdotter. Är du feg? Kram

  Svara

   Utveckla, vadå inte välkommen?😦

   Svara

  Drömmar gillar jag att lyssna på och analysera. 😉 Fast gärna korta versioner som typ Sandra Beijers Twitter, inte långa utläggningar med 100 detaljer…
  Men prat om barn avskyr jag. Supertråkigt. Särskilt om spädbarn som har kolik eller olika sorters nyanser av brunt och gult på avföringen… Suck.

  Svara

  Hatar när folk ska berätta vad dom drömt. Det känns så irrelevant eftersom det inte har hänt. Däremot tycker jag att det är roligt att lyssna på folks knäppa historier på fyllan🤷🏼‍♀️

  Svara

  Irriterande och urtrist med människor som berättar något och som sen fastnar i vilket år detta hände. Som sen gör långa utvikningar för olika år hit och dit. – Jo, vänta de måste vart 1984 när jag gjorde lumpen eller var det inte 1987 när jag sommarjobbade på Ica…. 😴 När de sen väl återkommer till berättelsen har man tappat intresset för länge sen

  Svara

  Barn är zzzz… och kenzas förlossningsberättelse… herregud vilken mallig människa, hon hade nog inte klarat av att föda om vi inte haft såpass bra vård i Sverige. Så mallig.

  Svara

  Nä fy fan för drömmar. Absolut värst. Varför känner folk behov av att berätta sånt? Speciellt såna som måste återberätta heeela drömmen.

  Sen så är det också hemskt att behöva lyssna på folks berättelser om vad de tränar (herregud så tråkigt att lyssna på prat om vikter och övningar), vilka dieter folk går på (jag struntar i vad du äter eller inte äter!).

  Svara

  Men hallå.. när ett grabb/gubbgäng går igång och pratar om jakt. Måste vara det tråkigaste som finns!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.