Kanske inte den bästa marknadsföringen för Löwengrip?

Den har seglat upp som en stor favorit och en av våra bästsäljande trots kort tid. Det är tan drops, man blandar 1-5 droppar i sin vanliga kräm. Jag smörjer in ansiktet, halsen och dekolletaget. Då ser jag alltid lite brun ut! Vi har även en tan body mist till kroppen som är underbar. Den behöver man inte ens tvätta av. Perfekt att spraya på benen under morgonen och vara redo till Aw:n!//Isabella Löwengrip

Hon kan inte gå in på ICA osminkad eftersom hon är en sådan offentlig person, men att knalla runt med en mer än katastrofal brun utan sol går bra?
Och även att använda bilderna i reklamsammanhang för Ellos?
Hur kan ett osminkat besök på ICA vara värre än detta?

Hon är ansiktet – och kroppen – utåt för Löwengrips produkter och om detta blir resultatet av deras brun utan sol så måste man kunna få diskutera det.
Jag har inga synpunkter på varken hennes kropp eller hennes eget utseende, utan snarare på det katastrofala resultat man verkar kunna få om man använder samma produkter som Isabella.

Ska vi göra vårt allra bästa och försöka hålla diskussionen på den nivån?
Låta det handla om hur ett företags produkter ser ut på den personen, som inte bara står bakom själva  märket utan som även är ansikten och kroppen utåt?

Jag har aldrig använt brun utan sol och vet således inte om det här är ett resultat man kan förvänta sig om man använt bus under en längre tid.
Borde hon gå över kroppen med någonting likt en slipmaskin för att sedan kunna börja om igen?

Tack för tips!

359 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Applicerar man det rätt ska det inte se ut sådär, känns också rätt orimligt att hon inte spraytanar sig eg. För att hon använder sig enbart av sina egna produkter det vet vi ju att hon inte gör.
  MEN, jag tycker det är bra att de förespråkar brun utan sol istället för solning, men det är lätt att man glömmer bort att använda solskydd då.

  Svara

   Det har inget med appliceringen att göra huruvida det blir ojämnt eller ej, det blir det alltid mer eller mindre efter ett tag om man inte skrubbar bort eller skrubbar så man får bort en del och inte allt, det sitter som berget ibland. Har använt deras tan-drops och tycker de är superbra, men jag har också använt annat bus förr från andra märken som blivit så som det är på IL, brukar då vara sånt som ger mycket färg och även solduschar kan bli så efter ett tag.

   Svara

    Inlägg likt detta gör att den här bloggen aldrig kan tas seriöst. Detta inlägget är tyvärr ett lågvattenmärke.

    Svara

     Ska denna blog tas seriöst då? Jag ser det mer som underhållning.

     Svara

      Jag menade att Camillas ”granskning” av Bella samt trovärdigheten försvinner helt när inlägg som detta blandas med inlägg där Camilla vill bli tagen på allvar. Hon ställde sig till exempel väldigt tveksam till varför media inte skrev om hennes ”granskning” om Bella. Här är svaret, inlägg likt det här.

      Svara

       Men alltså tbh… jag ser inte att gammelmedia, oavsett källa, hade skrivit om den ”granskningen”. De bryr sig rör enkelt inte att någon influencer som de brukar skriva om på underhållningsidorna och som har kontakter med Bonnier, ljuger lite om siffror eller ”räknar” skevt. De bryr sig inte heller om att bella insinuerar att CC granskning lett till hot, utan att säga det rakt ut. Inget av detta är tillräckligt intressant eller välunderbyggt för att de ska bry sig om att själva skriva en artikel om det. Samtidigt verkar det som att fler kritiskt granskar/skriver om just influencers och IL, förmodligen en effekt av bland annat denna blogg.

       Vidare kan jag inte förstå varför gammelmedia eller någon skulle ta denna blogg ”seriöst”? Det är en blogg om bloggare. Det är inte en blogg hos SVT Uppdrag Granskning. Inläggen KOMMER variera mellan sådana liknande detta och mer ”seriösa” granskningar. Det är väl asbra! Vore väldigt märkligt om det blev en renodlad granskningsblogg (hade inte varit lika kul och inte lika mycket att skriva om). Dessutom vore det ännu märkligare om hon gjorde skillnad på bloggare och IL var den enda som endast skrivs om seriöst. Det gör hon inte med alla andra.

       DOCK håller jag med om att tonen på detta inlägg var onödigt hårt, raljerande och överdrivet. Även om CC förmodligen försökte uppnå motsatsen – tyvärr lyser IL-föraktet igenom med ordvalen osv. ”KATASTROFALA RESULTAT” för att det är lite fläckigt? Det är ju inte hela världen kan jag tycka. BUS tenderar att bli fläckigt nån gång, dessutom tror jag hon solduschar kroppen. Man hade kunnat skriva om ett icke-optimalt resultat utan att låta som att det vore världens undergång. För syftet med inlägget är passande tycker jag, det är sättet det är skrivet på som brister.

       Sorry för roman.

       Svara

      En låg form av underhållning isåfall. Är ju inte inläggen man kommer hit för utan kommentarsfälten. Alltså inte bevakningens texter man underhålls av utan alla andra nobodies med en grudge som svär av sig sin bitterhet

      Svara

    Om det inte har med appliceringen att göra så måste det vara produkten som inte är…bra?
    Jag använde brun utan sol för en del år sen och såg aldrig ut såhär utan det bleknade jämnt över kroppen.

    Svara

     Då har du använt mild, men om man använder mer intensiv som ger mer färg och t ex soldusch så blir det ofta fläckigt och ojämnt när det försvinner och beror ju också på om man försökt skrubba och gnida bort då kan det bli så, svårt att få bort en del. Nja det har inte med appliceringen att göra men klart att det kan bli ojämnt om man applicerar ojämnt.

     Svara

      Jag vet inte vad som räknas som mild och mindre mild men intensiv färg kan jag ju säga att jag fått men ändå aldrig blivit fläckig

      Svara

    Fast det där är ju inte blekt lr något, helt enkelt en del av kroppen som inte ör insmord ordentligt

    Svara

    Har aldrig sett ut sådär efter använt Cocoa Brown, jämt fördelat över kroppen, däremot sett ut så när jag inte applicerar det bra.

    Svara

   orkan inte med influencers

   Svara

  Men alltså…. det där kan ju ha varit flera dagar efter hon applicerat BUSen. Det är helt normalt att det börjar skalas bort då, speciellt vid veck på kroppen. Vem fan har tid att skrubba och smörja sig var och varannan dag?

  Svara

   Ja, är det någon som borde ha tid är det ju Blondinbella. För jobbar, det gör hon inte… oavsett hur mycket hon försöker få det att verka så.

   Svara

    Att sitta i jobb möten är att arbeta. Så gör andra höga chefer överallt i världen.

    Svara

     Fast med tanke på allt annat hon gör på ’arbetstid’ borde det väl finnas tid även för en liten soldusch? Tror inte hon skulle kunna tänka sig gå med avflagnat nagellack. Eller ofixat hår.

     Svara

     Om hon ändå satt på möten hela tiden.

     Svara

      På instagram sitter hon i mötesrummet, hennes nya ständiga följeslagare Charlotte Mikander och Solwas pratar i telefon och verkar i alla fall göra något, IL själv verkar mest filma dem eller utsikten från fönstret. Eller sina entréer.

      Svara

       😂👍

       Svara

     Anonym 10:20 – Höga chefer över hela världen avskyr möten (finns undantag) och är extremt selektiva med vilka möten de går på. För alla höga chefer vet att mängden arbete som blir lidande när du sitter på möte innebär mycket tid att ta igen.
     De flesta möten är faktiskt slöseri med tid eller som en gammal kollega så väl uttryckte det. ”Another pointless 1 hour meeting”.

     Svara

     Varför diskutera en avflagnande brunutansol? Ingen kan vara helt perfekt 24/7 året runt.

     Hade bilden istället varit retuschad och Cc hade upptäckt det med sin lilla lupp hade det blivit ett elakt inlägg om det.

     Inget vet ens om hon använt sin egen produkt på bilden som är ett Ellossamarbete.

     Så låg nivå och bara ett sätt att återigen få massa elaka kommentarer om Bellas utseende.

     Blir illamående när jag läser alla vidriga kommentarer här. Varför kan ni inte ge konstruktiv kritik? Ni behöver inte vara elaka. Vad är det som får er att varje dag komma hit för att tillsammans skriva samma hånande kommentarer? Mår ni bra av det? Att som grupp håna en enskild person varje dag?

     Svara

    D, snälla höj nivån. Ingen kan se perfekt ut alltid.

    Och dessutom, om hon hade retuscherat bilden hade Camilla, som sitter och tittar med förstoringsglas på bilder av de hon ogillar, skrivit om hur dåligt det är istället 🙂 Det har ju hänt förr 🙂

    Svara

   Bella har tid, hennes jobb är ju att hon ska se så bra ut som möjligt. Då borde det ingå i hennes arbetsuppgifter. Sminkning, klädprovning och hårföning ingår ju så…

   Svara

   En som inte kan gå till Ica utan att sminka sig?

   Svara

    Hon har sagt tidigare att hon blivit mobbad för sin gropiga hud som hon fått pga acne.

    Svara

   Fast om man comittar sig till en skönhetsbehandling som kräver underhåll är det inte orimligt att man också lägger den tiden som krävs för att det ska se bra ut. Detta är bara oproffsigt eftersom hon marknadsför ett flertal produkter med sitt utseende.
   Reagerade dock mer på hennes katastrofala outfit:
   – den illasittande blusen som är för liten över bysten och veckar sig konstigt på sidorna
   – att blusen är ärmlös känns inte så fräscht i affärssammanhang, jag vill inte se någons nakna armhålor på ett jobbmöte
   – kjolen ser ut som en underkjol, förstår inte varför hon envisas med dessa sladdriga polyesterplagg
   – det krampaktiga taget om chanelväskan på varenda bild, hon visar verkligen fram den som i ”titta vad jag har råd med!!!”
   Hon saknar en naturlig grace känsla för stil, vilket är förståeligt då dessa inte kan köpas för pengar.

   Svara

    Det börjar nog bli lite väl mycket nu för Bella.
    Dags för semester. Shut down and reload.

    Svara

    Ärmlöst är väl ändå väldigt vanligt i affärssammanhang? Vi går i vart fall i (bl a) ärmlösa klänningar oavsett om det är internmöte eller med klienter.

    Svara

     Kanske är jag väldigt konservativ på den punkten. Män har ju ofta skjorta även på sommaren (kortärmad skjorta är fritidsklädsel) och en så pass halvnaken kvinna bland kostymklädda män tycker jag ser väldigt märkligt och oproffsigt ut. Men som sagt, jag är konservativ 🙂

     Svara

      Är armar halvnaket nu med😂 Back to your cave.

      Svara

       Oj vilket aggressivt och otrevligt svar, jag tror inte jag skrev något som motiverar denna reaktion.

       Svara

        Att kalla ärmlöst för halvnaket är en rätt stark överdrift, som här får en rätt humoristisk, knappast otrevlig, motreaktion. Helt rimligt.

        Svara

         Att antyda att någon med en annan åsikt än ens egen hör hemma i en grotta anser inte jag är särskilt trevligt men det kanske räknas som en rimlig ton på den här bloggen.

         Svara

          Vissa är väldigt aggressiva på sociala medier. Verkar som en del tänker att det är bättre att slå till ordentligt direkt så motståndaren inte enbart blir provocerad och själv slår till hårdast först.

          Svara

          Man ska absolut gå tillbaka till grottan om man anser att en kvinna är halvnaken för att hon har bara axlar, som den caveperson man är när man yttrar sig så mossigt.
          Vi lever i ett fritt land, ingen talar om för kvinnor att de är halvt nakna utan ärm på blusen utan att få mothugg. Enkelt. Där kommer jag aldrig respektera en sådan kommentar. Den är tafflig, klumpig och rent av right back to the 50s där kvinnor skulle vara perfekt klädda och söta. Ingen skulle kalla en man för halvnaken i shorts. Men det är okey, du behöver inte respektera min åsikt heller☝🏼

          Svara

           Men vänta nu, grottbruttorna hade väl bara ett djurskinn hängande över liljekullarna och det så kallade ’downtown’.

           Fast jag la ingen moralisk värdering överhuvudtaget i att hon är ”halvnaken” , påpekar bara att det är opassande i de flesta affärssammanhang med en ärmlös och urringad blus. Det är knappast mossigt utan snarare vedertaget. Det är du som lägger dina märkliga och helt felaktiga tolkningar i min kommentar och reagerar aggressivt och ohyfsat. Men jag antar att du tycker det är förlegat med en vettig ton också.

           Klart du la en värdering där.
           En halvnaken kvinna bland kostymklädda män.

         Alltså sen var det ju inte som så att hon tycker att ärmlöst är naket överlag. Det finns ju olika klädkoder vid olika sammanhang, det är ju inget som anonym ovan har hittat på. Jag tycker inte att det är något fel på korta shorts heller, men jag skulle aldrig ha på mig det på ett affärsmöte heller.

         Svara

          Man kallar väl inte något halvnaket i ett specifikt sammanhang? Man går halvnaken på stranden trots att det är en förväntad ”dress code”. Jag skulle heller aldrig ha på mig short på jobbet men jag skulle aldrig kalla det halvnaket.

          Svara

           dumt att hänga upp sig på ett enda ord i kommentaren, att visa upp nakna armhålor kan ju ses som halvnaket i ett sammanhang där andra kanske har kostym och annan affärsklädsel.

           Det är väl högst smart att reagera på formuleringen anser jag.
           Ingenstans nämns det om halvnakna män utan endast om kvinnor som det pga bara ärmar. Bättre stt hen lär sig vad som är passande att säga ist så hen slipper skämma ut sig.

        Aggressivt😂???
        Wow. Du kan inte ha vart med om mkt om du anser det vara aggressivt.

        Svara

      🤢🤢🤢

      Svara

      Håller med! Har jobbat på bank, det fanns väl eg. ingen klädkod men skulle man träffa kunder så var det skjorta och pennkjol/kostymbyxor som gällde. Spelade ingen roll om det var +30grader eller -30.
      I USA är de betydligt mer strikta med klädkoder etc än i Norden.

      Svara

       Fast Bella jobbar inte inom bank och finans så finns ingen anledning för henne med så konservativ klädsel en varm sommardag.

       Men jag reagerade också på att blusen satt lite illa till vid bysten..

       Svara

        Skrev inte Camilla i inlägget att bilden kommer från ett samarbete med Ellos?

        Svara

         Det står ju ”betalt samarbete med ellosofficial” i Isabellas instabild.

         Svara

      Men så är det ju på fina middagar med. Gubbsen har frack, smoking eller kostym medan kvinnorna kan ha ärmlöst och urringat.

      Svara

       Festklädsel är inte samma sak som affärsklädsel, vill man bli tagen på allvar bör man följa en konservativ klädkod. Särskilt viktigt i USA.

       Svara

       Jag förstår inte allt hat ni känner för IL. Varför tar ni er tid att hata på någon, varför fokuserar ni inte på att själva bli bättre personer? Att sitta och påpeka varenda steg någon tar via en blogg kommer knappast utveckla er. Men som sagt, jag bestämmer inte över er och ni gör som ni vill. Men det är synd att en kvinna som lever sitt liv som hon vill, kämpar för att nå fram och ändå har kommit en bra bit på vägen får så mycket hat, inte kritik, för att andra människor önskar de hade kommit så långt.

       Svara

      Jag tycker också att det ser obalanserat ut om männen har kostym kvinnorna har klänningar som visar mycket hud. Jag kan bara inte låta bli att undra om den ena fryser eller den andra svettas 🤔🤭

      Svara

       Har tänkt samma tanke Rosa huttrar i sina bara axlar med djup dekolletage i ryggen, Fritjof rinner bort i sin ullfrack!

       Svara

      Kläderna från Ellos har hon väl bara på sig när hon fotograferas i dem?

      Svara

      Spelar ju ingen roll vad hon hade haft på sig, det letas fel hela hela tiden.

      Svara

     Nej, och framförallt inte utanför Sverige. De flesta klarar av att klä sig formellt och svalt utan att ha ärmlöst och kort kjol etc. likaså öppna skor är inte helt ok…

     Svara

      Ej öppna skor är ngt jag hört så många gånger. Träffat många högt uppsatta tjänstemän i flera världsdelar och öppna skor förekommer utan höjda ögonbryn.

      Själv kör jag ofta ärmlöst men inte med tunna band utan tyget går upp över axeln och ryggen eller hur man säger. Mest för det känns naket. Besöker jag något departement eller konferens har jag med mig sjal för säkerhets skull.

      Vill man gardera sig överallt i princip kan man skippa öppna skor, ej visa knän och täcka axlar.

      Bella tillhör ju dock den kreativa sektorn (creative industries) och där har man ju mer svängrum.

      Svara

      En bild uppenbarar sig för mitt inre av manliga kollegor som sitter och viftar med tårna på våra möten.
      Lord have mercy😁.

      Svara

       5555555 😂😂😂😂😂

       Svara

    Men oj vilka gammaldags åsikter 😂😂

    Svara

    Oj oj ojdå… det var mycket du retar dig på, mycket som var fel. Och du vet om hon hade ärmlös blus på möte? Du har säkert en naturlig grace känsla för stil du hahaha alltså. Roligt med dessa damer som letar fel och hittar massa fel…my god.

    Svara

     Att ha mer grace och stil än Blondinbella är väldigt enkelt, det enda som krävs är att inte vara så förbannat tillgjord hela tiden.

     Svara

      Bellas hela stil och beteende utstrålar ju osäkerhet. Hon har väldigt svårt att hitta rätt nivå i de flesta sammanhang.

      Svara

    Jag har jobbat på en *väldigt* formell myndighet och jag brydde mig aldrig om att klä mig formellt. Ingen brydde sig. Det handlar mkt om hur du själv vill uppfattas, men är du kompetent och säker i det spelar det inte så stor roll i min erfarenhet.

    Svara

   Jag använder Marc Inbanes BUS som appliceras med microfiberhandske och ser aldrig ut så där när det börjar försvinna!

   Svara

   Sådär ser bus ut när det går bort. Det här inlägget gör mig faktiskt irriterad Camilla. Det räcker nu.

   Svara

    Helt rimligt att påpeka att någon som säger. Sig ha se bästa BUS produkterna inte riktigt gör den bästa reklamen.

    Svara

    Fast nej, du har inte en illbrun arm i kombo med blek torso. Något har ju uppenbarligen gått lite snett..

    Svara

    Hur fan kan man smeta in sig med det där kladdet? Ser ju förjävligt ut. Hellre vit och fräsh än brunfläckig kladdig och illaluktande. Fattar verkligen inte

    Svara

     Varför skulle hon lukta illa, vad fan menar du ?

     Svara

      Därför att BUS har en distinkt och unken doft. Det är varför jag ej använder det. Palla gå runt och lukta gammalt hela tiden.

      Svara

    Jag tycker snarare att det är en del som inte är insmord, det är för raka kanter för att de ska vara avskavt

    Svara

   Sara håller med. Detta kan ha många orsaker. Varför granska henne överallt. Onödigt.

   Svara

  Just därför jag tycker det är så krångligt med bus! Det blir ju aldrig jämnt. Då är jsg hellre lite blek.. fö var jag tvungen att gå in på bellsans blogg fö att se den beryktade polarbrödsreklamen och där fanns den mkt riktigt!! Stor helsidesannons. Alltså jag skrattar så knäppt alltihopa är. Kan inte vara en slump att det kom upp i sommarpratet

  Svara

   Det är vackert med ljus hy enligt mig.
   En naturlig bränna likaså.

   Svara

  Isabella som är så sjukt snygg, produkterna gör henne ingen tjänst direkt 😬

  Svara

   Håller med IL ser bra ut, utan alla filter, ingrepp och lager av smink.
   Jag tror att hon kommer mycket längre i USA med att se naturligt Svensk ut än som en avdankad amerikansk skådis.

   Svara

  Jag tror att andledningen till att hon inte kan gå till ica utan smink är för att hon har så fruktansvärt dålig hy, och det rimmar inte jättebra om man har ett eget skönhetsmärke och ska bli nästa Eeste Lauder. Man ser på bilderna från sommar i P1 att hyn inte är särskillt bra, då dessa bilder inte är lika hårt retuscherade som hennes egna brukar vara.

  Svara

   Hon har som du säkert vet ärr (gropar) i ansiktet efter finnar i tonåren. Hur är hyn relevant för att hon idag har ett skönhetsmärke?!

   Ärr går inte att få bort på något sätt. Lägg av!

   Svara

    Finns ändå ett gäng behandlingar som hjälper mot ärr. Bella borde ha råd att gå på den typen av behandling. Man ser dessutom att hon har massa plitor som har sminkats över. Jag tycker det är relevant att ha bra hy om man ska behålla trovärdigheten kring sina produkter

    Svara

     Skärp dig för hel…te!! Skäms på dig!! Alla ärr försvinner inte och huden blir inte perfekt trots att det finns ett gäng behandlingar för ärr, det kan bli bättre men inte helt perfekt. Sluta ge folk komplex och sluta med ert sjuka drev för att smutskasta! Hennes produkter är inte dåliga för att hennes hy inte är perfekt! I*diot!! Troligtvis pga såna som dig som gör att hon inte vill gå till ica osminkad. Fy F*n.

     Svara

      Men herre…! lugna ner dig. Det va ju just det jag skrev i första kommentaren, att hon nog inte vill gå osminkad till ica p.ga .av hyn.

      Svara

       Hen har inte sovit så bra i natt och är därför lite irro. Vi får ursäkta hen med det. 😉

       Svara

        Varför förminskar du hennes arga svar till att hon inte skulle ha sovit?

        Svara

         Därför att – tror jag – TrH är en person som inte i första taget är stridslysten utan försöker se att alla har fel och brister, av olika anledningar.

         Svara

          😘

          Svara

           Alltid fint när TRH skriver försvarande kommentarer till sig själv som anonym. Du har glömt byta namn från TRH till Anonym flera gånger.

           Ja att trh försöker se hur alla andra har fel har nog de flesta märkt. Det är väl nån form av autism personen lider av men man undrar ju varför hen ens får tillgång till internet ibland. Kan ju inte ge några fördelar för måendet. Å andra sidan vet vi ju inte vad trh googlar när hen inte sitter här och letar fel och brister som hen måste backa upp och bevisa med sina sökresultat..
           Det kan ju vara hur sjukt som helst, det vi inte får ta del av.

           Anna: Vet att du vill och önskar att det är så, så tyvärr får jag göra dig besviken med att berätta för dig att du har fel.

           Hoppas du får en fin dag iaf!

          Ja att trh försöker se hur alla andra har fel har nog de flesta märkt. Det är väl nån form av autism personen lider av men man undrar ju varför hen ens får tillgång till internet ibland. Kan ju inte ge några fördelar för måendet. Å andra sidan vet vi ju inte vad trh googlar när hen inte sitter här och letar fel och brister som hen måste backa upp och bevisa med sina sökresultat..

          Svara

         Hen har inte sovit.

         Att du ser en förminskning istället för en förmildrande omständighet säger mer om dig än mig.

         Varför försvarar du någons helt omotiverade dåliga beteende? Finna ingen anledning till att hen ska svara så starkt på det som sägs i den här tråden av vad som sagts hittills.

         Det som sägs ovan har inget med Bella att göra utan är så PR fungerar. Ett hudvårdsmärke skulle inte välja en anonym modell eller känd skådespelerska som har dålig hy pga att det inte skapar förtroende för produkten.

         Det är ju iofs lite knasigt att folk som mest reagerar så och inte förstår att det handlar om genetik med det är inte kommentatorerna ovans fel och folk är trångsynta, och då ingen anledning att reagerar aggressivt för att någon lugnt konstaterad det. Bli arg på samhället istället.

         Don’t shoot the messenger!

         Svara

          *men det är inte kommentatorerna ovans fel att folk är trångsynta…

          Svara

           Hur vet du att hen inte har sovit?

           Har mejlat Internetförbudsbyrån(långt namn det där😥)😉.

          Det var inte omotiverat av hen att säga ifrån som svar på följande kommentar när man vet att Bella har en väldigt ärrad hud efter kraftig acne som tonåring;
          ”hon har så fruktansvärt dålig hy, och det rimmar inte jättebra om man har ett eget skönhetsmärke och ska bli nästa Eeste Lauder. Man ser på bilderna från sommar i P1 att hyn inte är särskillt bra”.

          Det finns ingen mirakelkräm eller behandling i världen som helt tar bort ärrvävnad efter acne.

          Jag förstår inte varför Camilla skriver inlägg som dessa när hon vet vilka elaka kommentarer de alltid ger, som ovidkommande kommentarer om hennes bröst, hennes hy, att hon gått upp i vikt osv. Det dröjer väldigt länge innan dessa väldigt onödiga förminskande kommentarer tas bort, och ofta tas de inte bort. Detta upprepas igen och igen, och därför förstår jag att man blir irriterad på inlägg som detta. Det borde alla bli.

          Svara

           Hej hej!

           Läs vad jag skrev igen.

           Vidare, varför är ovan citat fel sagt? Det stämmer ju. Borde samhället funka så? Nej. Gör det det? Ja.

           Hade Bella varit smart hade hin använt sin hy och hur den är som en tillgång, vilket hon också gjorde i början, och inte som idag gömma den bakom femton lager av filter på insta och bloggen.

           Du kan inte bli förvånad att folk inte tror på bluff som en bra strategi när man vill sälja skönhet. Bli förvånad när verkligheten ser helt annorlunda utan än hennes bluff-bilder.

           Nu tror jag dock alla dessa diskussioner om vad och hur hon säljer sitt utseende snart är utan orsak att föra då jag strakt känner att det bolaget snart är avvecklat.

      Det går att framföra sina åsikter och argumentera utan att gorma och häva ur sig skällsord som du gör. Du behöver sannerligen skärpa dig också.

      Svara

   Fast dålig hy har man ju oavsett vilka produkter man använder. Produkter kan hjälpa huden att bli bättre, men det är ju inget trolleri. Jag har också dålig hy, vissa produkter kan göra den bättre, i perioder är den jättefin, men grundproblemet är ju kvar och blir värre i perioder

   Svara

    Absolut kan har man det, det är ju mycket genetiskt. MEN ska man sälja skönhetsprodukter så är det nog bra för trovärdigheten att ha en hy som ser bra ut. En annan grej som kan vara bra för trovärdigheten är att inte ljuga så himla mycket, men det är en annan diskussion ;).

    Svara

     Lägg ner för F…n!!!! Det är ju just pga sådana som dig, som gör att IL inte vill gå till ica osminkad för vissa anser att hon bör ha perfekt hy om hon säljer sminkprodukter, men de är ju korkat fattar du inte det, det är helt fel att tänka så och tro så. Är du väldigt ytlig eller? C låter ytlig också som verkar tycka att någon bör se perfekt ut om den ska göra reklam för en blus. Märkligt. J-kla hyckkel!

     Svara

      Men snälla sluta svär så mycket åt människor. Det går att diskutera utan att använda svordomar. Du blir inte tagen på allvar när du använder sånt språkbruk.

      Svara

       Vem bryr sig ens om svordomar på nätet längre 🙄

       Svara

      Konstruktiv diskussion det blir med svordomar och tusen utropstecken. Riktigt vass argumentationsteknik…

      Svara

      Det är oerhört otrevligt att läsa dina svordomar och skällsord. Lär dig argumentera på en vuxen nivå eller sök dig någon annanstans. Det handlar inte om att man inte får framföra sina åsikter, det måste alla få, men bete dig som en vuxen och anpassa språket därefter. Ingen lyssnar på någon som låter som du.

      Svara

       Det är mkt värre att läsa rena elakheter om Bellas utseende, hy och kropp av vuxna bittra personer som sitter här hela dagarna och hackar på Bella, än några enstaka svordomar i någon kommentar.

       Svara

      Anonym 10:42 – Ta till dig kommentarerna nedan. Jag läser dina kommentarer och försöker se förbi dina svordomar, att du kallar alla korkade som inte tycker som du, mm.
      Att det är kommentarer från detta kommentarsfält som gjort att IL inte kan gå till ICA osminkad är att ge alla här allt för mycket cred. Det jag tror IL vill säga med sin ICA kommentar är ”jag är en offentlig person och kan inte ens vara privat när jag går till ICA”. Sedan tror jag att den som bryr sig mest om hur IL ska se ut är hon själv. Det är hon som sätter ribban och det folk reagerar på är när hon inte lever upp till sin egen högt satta ribba.

      Svara

       Svärord eller inte – men kommentarer om hur folk ser ut vilket konstant sker här inne för ju att främst tjejer mår dåligt över hur de ser ut.
       Sen att detta kommentarsfält kanske inre påverkar IL men det påverkar nog ganska många andra.

       Svara

        * gör inte för

        Svara

        Malin – Jag håller med dig helt att de könsstereotyper som unga flickor förväntas leva upp till är fruktansvärda. Jag ser vad det gör och tycker det är osmakligt. Just av den anledningen kan jag inte förstå varför en stark, egensinnig kvinna som inte låter någon sätta sig på henne självmant gör sig till talesperson för just den kvinnliga könsstereotypen?

        Svara

      Hur gammal är du som har skrivit denna kommentar egentligen? Du verkar inte ha särskilt välfyllt ordförråd iallafall.. Jesus!

      Svara

      Är man en levande reklampelare, likt IL, för sitt företag och sina hudvårdsprodukter så är det en stor fördel att ha fin hy. Inget att hymla om.
      Samma sak gäller för en kortväxt(dvärgväxt, sorry) person.
      Den bör inte satsa på en karriär som höjdhoppare.
      Givetvis tycker jag att alla ska göra sin grej😊, men vill man bli riktigt framgångsrik inom sitt gebit så krävs det mer än så.

      Svara

     Ja fast jag litar mer på någon med problemhy än någon som skulle kunna smörja ansiktet med vad som helst och ändå se ut som en rosendoftande persika

     Svara

     10.28 du skriver; ”MEN ska man sälja skönhetsprodukter så är det nog bra för trovärdigheten att ha en hy som ser bra ut”.

     Det är riktigt nedvärderande att påstå det. Inser du inte det själv? Alla med ärr i ansiktet kan alltså inte sälja skönhetsprodukter. Gäller det bara acneärr, eller kanske även ärr efter brännskada, ärr efter en olycka osv?

     Svara

      Jag undrar detsamma. Hur ”operfekt” får man vara för att verka trovärdig. Pigmentfläckar, fräknar, psoriasis, andra typer av ärr, eksem, brännskador, ja var drar ni gränsen. Vilka personer har (utifrån hudtyp och genetik) trovärdighet och ”rätten” att marknadsföra och sälja hudvård? Gäller för övrigt denna diskussion enbart hudvård. Eller måste man uppnå idealet/samhällsnorm för rätten att sälja en produkt. T.ex. får inte större/otränade människor göra reklam för träningskläder? Dyslektiker för böcker? Etc.

      Svara

       Precis det är precis samma resonemang att överviktiga inte får vara ansiktet utåt och ägare av ett gym eller träningskläder. Samma ruttna resonemang.

       Dagens lärdom är alltså att en person med ärr i ansiktet inte kan driva företag som säljer hudvårdsprodukter och visa upp dessa. Eh…

       Det verkar vara så många ointelligenta inskränkta personer som kommenterar elakt under alla Bellainlägg.

       En gissning är att ni är långtidsarbetslösa jtan utbildning, lite till åren komna och besvikna över hur era liv blivit. En stor del tittar dagligen lite väl djupt i flaskan. Era kommentarer avslöjar er bitterhet.

       Svara

     Fast herregud. Vad är det för skitsnack? Kenza säljer kläder men inte fan har hon någon perfekt kropp om jag nu ska vara lika sjukt elak som dig. Är det bara folk med perfekt hy och kroppar som ska få ta fram skönhetsprylar eller kläder?

     Svara

      Eh jo hon har perfekt kropp

      Svara

       Eh nej, varken kurvor eller röv. Idag är det liten midja, höfter rumpa och stora bröst som gäller. Hon har inget av det, att hon är smal gör inte hennes beniga kropp perfekt.

       Svara

   Nästa Estee Lauder, det är gammalt. Världens mäktigaste är det nu. EL är inte längre aktuellt. Sally får ärva en diktatur i stället.

   Svara

    Ja, just det! Sorry, glömde bort det för en stund. Ja men då spelar ju hykvaliteten ingen roll

    Svara

   Det måste ju vara problemet med att retuschera sina bilder så mycket också, folk väntar sig en person med silkeshy men så ser hon ju inte ut. Och sina acneärr kan hon inte rå för men det måste bli konstigt att visa sin riktiga hy när man är så kraftigt sminkad och använder filter på alla bilder.

   Svara

   Fräscht att kommentera hyn på någon som har allvarlig acne 🙈 vad gör du för att arbeta bort din dåliga människosyn?

   Svara

    E- håller med!

    Svara

    Som dessutom har blivit mobbad för det och faktiskt med sina youtube-videos från förr hjälpt många unga tjejer och visat att de inte är ensamma om sin ACNE. Det om något är något som Isabella gjort bra!

    Det är många som lider av detta och ju fler kändisar som visar olika åkommor desto lättare att bära när man känner sig som den ende i världen med problemet.

    Acne kan man ej hjälpa och då skammar vi det ej! Ok?

    Svara

     Hennes video där hon sminkar av sig är bland det bästa som kommit från henne. 💪🏻
     Jag önskar att den Bella fortfarande fanns med.

     Svara

  men hallå var är hennes head of bus?

  Svara

   Bella har knappt varit hemma i huset på veckor.
   Det är väl där hemma som spraytanningen äger rum?
   Hon har folk som kommer hem till henne för både ditten och datten.

   Svara

  Jag har just lyssnat på Stina Wollters sommarprat och är helt drabbad. Har suttit och hulkat av gråt här på morgonen. Om ni ska lyssna på ett sommarprat i år så är det detta. Kan inte ens beskriva det.

  Svara

   En del säger sig redan ha gråtit till Bellas prat.
   Kommer de att klara Stina Wollters?

   Svara

    Begriper inte hur Bellas kunde framkalla tårar. Vad i hennes prat var på något vis rörande?

    Stina däremot berättar en enormt stark berättelse om vänskap och döden och det gick inte att värja sig. Det var så naket och så känslosamt. Jag är ingen ”lättrörd” person men Stinas prat fick liksom dammen att öppna sig.

    Svara

     Det var väl Bellas beskrivning av hur eländigt hon hade det med mat när hon bodde hos pappan och även när hon flyttat till den där lägenheten.
     Klar variant på en barndom med stampat jordgolv. Väldigt trovärdigt 🙂

     Svara

      Eller att hon mobbades för sin akne, och för att hon saknade sin pappa.

      Svara

      Ett litet problem bara, det var inte sanningen som berättades.

      Svara

     Jag blev berörd när hon berättade om att hon hade fått acne och utanför matsalen stod en lapp ”gris Bella får inte gå in hon smittar”, dagligen blev hon kallad pizzafejs och blev härmad för sin ljusa röst. Än i dag – enl henne är det med rösten som sitter kvar.

     Låt mig säga, vet ingenting om Bella och har inga känslor för henne. Det jag vet är vad jag läser här.

     Det där med mobbningen gjorde mig så illa berörd att jag grät för det där barnet och alla andra barn som får uppleva dylikt.
     Skäms att jag aldrig riktigt vetat hur grymma och elaka barn kan vara mot varandra. Visst har jag läst att det förekommer mobbning men åndå inte reagerat så mycket.

     Svara

      Samma här… och så läser man här och ser hur vuxna människor sitter och hånar och mobbar, kolla bara vad folk skriver, hånar IL för sin hy och massa annat skit… inte konstigt att barn beter sig illa mot andra barn när vuxna gör det. Skäms på er människor och tänk er för, tänk på att ord sårar och ger komplex… varför detta hat och elakheter mot IL, får ont i magen… lämna denna bloggen och gör annat en stund så mår ni bättre tror jag, jag ska göra det för detta får mig att må dåligt…

      Svara

       Har någon verkligen hånat henne för dålig hy eller har de mer konstaterat att det Bella sagt om den stämmer?

       Är det verkligen någon som skrattat åt den? Gjort sig lustig över den?

       Vill du ge exempel för jag har sett att det gjort sig lustiga över annat men just dem biten har jag isf missat och jag hade också reagerar på det och sagt ifrån om jag sett det.

       Svara

        Du är den som hånar, vinklar och smutskastar allra mest, du kämpar med att sänka IL och du verkar galen, riktigt obehaglig. Snälla gör något annat, det är inte hälsosamt för dig att skriva här dag och natt ut och in och irritera dig på IL, och håna andra här och vara stöddig och få sista ordet och försöka påverka andra, att känna det hatet du verka göra, att smutskasta IL… snälla rannsaka dig själv TrH, ta en paus från sociala medier.

        Svara

         🖕

         Svara

          Ett exempel av många som alltid dyker upp under inlägg som detta:
          ”MEN ska man sälja skönhetsprodukter så är det nog bra för trovärdigheten att ha en hy som ser bra ut”.

          Flera liknande kommentarer skrivs trots att det redan skrivits att hon har kraftig ärrbildning efter acne.

          Det är bara att läsa kommentarerna ovan där Bella hånas bl a för sin hy och det skrivs att hon ska genomgå avancerade laserbehandlingar (riskfyllda behandlingar) för att få sälja skönhetsprodukter. Jag förstår att du gillar att håna Bella utifrån antal inlägg du skrev om henne häromdagen, och att du ogillar henne. Det kan man göra. Men försvara inte inlägg som enbart är menade att såra och som är totalt irrelevanta.

          Svara

           Det är inte att håna någon att berätta hur samhället fungerar på gott och ont.

           Jag har läst. Jag känner nog att du behöver läsa om samma igen med en neutral ton i huvudet.

           Vi kan alla önska att det inte borde vara så men att låttsas om att det inte är så blir lite befängt. Önsketänkande kommer man ingen vart med.

           Märkligt ändå att du inte ser hånet Bella håller på med för dem med problemhy genom att fejka till sig en egen med filter etc.

           När hon var ärlig fick hon i stort sett aldrig några kommentarer som var negativa om hennes hy så hon har ingen anledning till fejk.

           Svar i modd

         Jag håller med, var kan du hitta den hjälp du behöver? Har du kontinuerlig kontakt med psykvården?! Om inte, se över hur du kan få det!

         Svara

          Kommentaren var riktad till trh

          Svara

        Hej TrH kul att du är på. Med risk för att hoppa rakt ner i ”The Rabbit Hole” göra jag nu det i alla fall. Ordet ”mobbing” verkar ha blivit det nya ”bitter” och ”kränkt”. Ett nytt ord som används i tid och otid. Ett ord med en stark negativ konnotation som framkallar ångest och ger upphov till skam hos alla parter. Ja visst finns det personangrepp mot IL på denna blogg. Är det ok? Absolut inte.
        Är det ok att anklaga alla dem som sakligt ifrågasätter ILs beteenden, utspel och polarisering i känsliga frågor för billig och snabb PR för mobbing? Jag tycker inte det är ok heller.
        Mobbing är lika komplext som varför folk super. IL berättade om att hon blev mobbad vilket fick mig att reagera som de flesta, arg, ledsen och besviken på vuxenvärlden. Men det var inte det faktum att hon hade acne som fick hennes klasskamrater att mobba henne. Acnen var bara en ursäkt. Hon gav faktiskt själv svaret i sitt sommarprat till varför hon mobbades. Och jag kan förstå att hon känner sig sviken av vuxenvärlden som borde hjälpt henne.
        Världen är inte svart eller vit. IL är bara människa oavsett ambitionen att bli världens mäktigaste. En sak har IL dock verkligen lyckats med och det är att skapa den polarisering här i denna bloggs kommentarsfält.

        Svara

         Instämmer till fullo.👍👍👍
         (Vill också lägga till ordet hat)

         Svara

       Modd 😞

       Svara

        Exakt! Den där belladonna har nog vridit och vändt på hela historien så att den absolut passar henne bäst.

        Svara

      <3

      Svara

   Jag har helt slutat lyssna på Sommar, det har blivit en tävling i hur eländigt man har det. Död, sjukdomar m.m, inget glatt som förr.
   Jag blir bara nedstämd, vi matas redan med så mycket jobbiga nyheter varje dag.

   Varför inte ta fram lite glädje och positivitet istället.

   Svara

    Bellas bjöd ju på lite glädje och positivitet. Antog att Stina skulle köra på död och sorg. Trist att hennes syster dog, sorgligt, men jag kan inte med Stina W så fjantig tycker jag, översittare och mobbartendenser på henne, precis som vissa andra ”feminister”, de ska klanka ner på andra för att få uppmärksamhet, spyyr på sånt. Tror egentligen att SW är ganska osäker av sig, tycker det märks.

    Svara

     Hennes systers död har kanske präglat henne bli den hon är idag, att stå upp för allas kroppar? Säkerligen finns osäkerhet hos henne som hos de flesta, är det fel?

     Svara

      Nej inget fel med osäkerhet, men att klanka ner på andra är fel och att – som här – påpeka andras yttre oavsett om det gäller kropp eller ansikte, oavsett om någon jobbar med skönhet eller inte – det är alltid fel och illa.

      Svara

       Men har Stina gjort det?

       Svara

     Sommarpratet handlar inte om systern. Men dock om döden.

     Svara

     Det är inte särskilt svårt, med tanke på sitt sätt att skriva, att följa dig tråd efter tråd… Intressant dock att du gång efter en annan försvarar Bella och kallar andra för mobbare etc. och så läser man detta från dig? Du har verkligen ingen som helst självinsikt. Ett tips, logga ur – gör något annat. Försök att hitta din inre frid.

     /Linda

     Svara

     Vad för mobbartendenser ser du hos Stina? Vill du ge något konkret exempel då jag inte alls kan komma på något själv.

     Svara

    Kan rekommendera gårdagens. Väldigt positiv även om den inte fick en att skratta.

    Även Grynet var bra och jag fnissade till ett par gånger.

    Svara

  Tror att Bella har Vitiligio. Jag tycker det ser ut så på hennes händer. Mina vita fläckar ger också så skarpa kanter. Tror inte det vita på henne har tvättats bort,det blir ingen skarp kant. Detta är vad jag tror. Jag har haft det sen jag var 12 år,nu 61 år. Nu är det mer vitt än solbränd hud. Så vi kanske ska vara lite försiktiga med våra antaganden…

  Svara

   Fast då borde hon faktist gå ut med det alternativt inte vara reklampelare för sina egna produkter. Och hade hon haft vitigilo borde hon väl inte gått ut så hårt med buset som hon gör?

   Svara

    En av hjälpmedel vi har är Bus ,jag lyckadesinte få det bra ,så jag la ner dwt för många år sen. Vitiligio är pinsamt tycker många,då vill man inte basunera ut det. Jag har lätt att bli brun,har idag en skarp vit ring runt munnen och ögonen. Inte så kul ! Folk glor och tror det smittar.

    Svara

   Bella har inte Vitiligio bara för att hon har en kant på handen. Hade hon haft det skulle hon spelat på det kortet i bloggen under alla år

   Svara

   Nejnej shhhhysh, nämn inga diagnoser så hon får för sig att hon har det med! Som med aschberger och autism..Som hon hade ”slängar” av ibland. ”Suck”

   Svara

  Det där med ica osminkad stämmer ju i för sig inte heller. Allt som kommer ur hennes mun talar emot nåt annat hon sa för fem sek sen.
  Som influncer måste man väl inneha liiiite trovärdighet, och det går ju inte när man har som koncept att ljuga och provocera?

  Det hon ”vinner” på är att vissa tycker det är superduper-power-häftigt med kvinna + karriär + pengar. Resten kvittar. Som fejkade hotlappar mm

  Svara

   Hon har inte fejkat någon hotlapp för att det vinklats så här. Mycket här också som talar emot, ena stunden tycks det si och nästa så.. ibland ska det vara moral och pk men i nästa stund är det annat. Kolla bara mobbingen i detta inlägg, i kommentarena – det är mobbing, det flödar här tyvärr.

   Svara

    Varför envisas du med att hänga här då?

    Svara

     Det kommer hen aldrig svara på, heller inte på de bra motargument hen får till sig. Hen vet iallafall när hen är besegrad och flyttar istället sin besatthet till någon annan kommentar.

     Svara

    Jo hon fejkade en hotlapp. Det spelar ingen roll att hon fick den EN gång, hon återanvände den och ville 100% att alla skulle tro att hon fick den samma dag på grund av att Bloggbevakning var taskig mot henne. Hon målade upp ett scenario i syfte att manipulera, vi har bevis på att hon diskuterade det med sitt ex och Simon som skickade en bild på den oredigerade bilden (på en annan bil). Hon drog till och med in barnen för att det skulle vara ännu mera hotfullt och synd om henne. Hon fejkade det. När ska du förstå det?

    Svara

  Så skönt att Bellsan sagt hej då till oss i Sverige nu, så slipper vi kanske prata så mycket om henne i fortsättningen..;)
  Moooodigt att satsa på USA – tror liksom inte att jag någonsin tidigare hört en svensk säga att ”Sverige är för litet för mig” och nu är det dags att ”leva den amerikanska drömmen”! Eller? *hmm* 🙂 #tönt

  Svara

   Nej. Eller typ alla 100 tusentals som emigrerade till Amerika under förra sekelskiftet.

   Svara

    Missade du sarkasmen i kommentaren?

    Svara

    ”I emigrationen från Sverige till Nordamerika från mitten av 1800-talet till tidigt 1920-tal lämnade ungefär 1,5 miljoner svenskar Sverige och flyttade främst till USA. Efter hand återvände omkring en femtedel av emigranterna till Sverige.”/Wikipedia
    ”100 tusentals” var för lågt…

    Svara

   Undrar om hon kommer glömma bort svenskan? The Dolph way?

   Svara

    Då har hon ju inget språk kvar som hon kan uttrycka sig begripligt på

    Svara

   Någon som vet om hon varit med i hos Parneviks?

   Svara

    Bella var med i avsnitt 4, säsong 2 som sändes i början av 2016.
    Samma avsnitt som Janne Josefsson.

    Svara

  Alltså jag tror att gammelmedia skulle ta dina granskningar på större allvar ifall du inte blandade in helt meningslösa inlägg.

  Ja, vi vet att hon är allvarligt rubbad och en del av dina granskningar har bevisat det (även om hon själv gör det så enkelt att granska).

  Och jag förstår inte varför du inte håller dig till ordentliga granskningar med IL, för att hon använder billig BUS är väl förväntat av någon som inte minns hennes sons födelseår.

  Men när du kommer med sånna här inlägg blir det bara en reflektion av DIG, tyvärr. Du framstår som bitter och folk tolkar sånna här inlägg tolkas som mobbning, för att du skriver om saker som har noll relevans i relation till hennes trovärdighet som företagare.

  Jag hoppas inte du tar det här som kritik utan som ett sätt att se vad dina läsare ser. Det kan vara nyttigt att reflektera kring. Det är ju tack vare en del av dina granskningar och outande av bl.a. hotlappen och besöksiffror som hennes varumärke har skadats och nu behöver hon fly landet för att börja om.

  Fokusera på allvaret i hennes oärliga entreprenörskap, det är ju det som krävs.

  Svara

   Superbra kommentar! Jag saknar dina granskningar, Camilla. Har du tappat sugen?
   Du gör det bra annars, när du tar fram sanningen i ljuset och det är viktigt när det kommer till makthavare som influencers trots allt är. Särskilt denna dam med alla lögner och fuffens. Hoppas du kan finna glöden och göra seriös granskning igen! 🙂

   Svara

    Fast att utvärdera en produkt är i allra högsta grad relevant. Vare sig det är piller för att håret ska växa snabbare, mirakel krämer som förebygger stretchmarks elller som nu, hennes egna bus produkter.
    Jag tyckte att inlägget var bra formulerat. Bella säljer skönhetsprodukter, då måste vi kunna hitta en nivå att diskutera deras användning.

    Svara

     Instämmer! Låter som man vill att IL ska granskas och minsann brytas ner. Att ifrågasätta hennes produkter som hon gör reklam för genom att använda dem på sig själv är ju en annan sak.

     Svara

     Ingen kan vara perfekt alltid. Oavsett vad man än säljer. Det här inlägget är småsint och Camilla vet exakt vad inlägg likt detta genererar för elaka kommentarer. Varför ens lägga upp det? Dessutom har ingen någon aning om vilken bus som använts på bilden ovan. Det finns ingen lag som vissa verkar tro, att företagsledare alltid måste använda sina egna produkter, om de är ansiktet utåt för sitt företag.

     Om Camilla är så intresserad av hur Bellas bus fungerar så kan hon göra ett eget test. Om jag inte missminner mig har hon testat Bellas produkter för längesedan och även köpt dem flera gånger då hon gillat dem.

     Svara

      Fast det är definitivt inte första gången ILs bus ballar ur.

      Svara

       Det händer väl alla som använder bus, varför det är en sån jäkla skandal när IL gör det kan jag inte fatta. Herregud skaffa ett liv alla ni som gottar er i detta, det här är ju på sjuklig nivå

       Svara

        Aldrig sett Alexandra lägga upp en enda bild med dålig BUS.

        Svara

         Du kämpar på du…

         Svara

      Tror nästan enda sättet att få slut på såna här inlägg är att låta bli att ge trafik till dom och avstå att kommentera.. synd att det i stort sett bara är såna här om IL pga c.a.mi.llas hang up.
      Tänk vad kul det skulle vara om någon slags respekt för människor kunde infinna sig och granskningar kunde ske utan så stort mått av personligt agg..

      Svara

     Men då får man ju göra en egen utvärdering, inte utvärdera en bild där man inte ens vet vilken produkt som använts eller närmare detaljer än vad man ser i en armhåla som antagligen svettats ymnigt och därför spolat bort en del av produkten

     Svara

   Jag håller med, inlägg av den här typen känns lite krystade. Som att du måste hitta något att skriva om Bella för att det blir så många kommentarer då, men har total idétorka. Och hon bloggar inte så mycket så då finns det inte så mycket att hämta där. Jag har sett bilden och reagerade inte då. Ska man börja granska allas bilder på sig själva med lupp kan man säkert hitta allt möjligt konstigt. Visst hon representerar ett (sitt) skönhetsmärke osv men detta känns inte så intressant att läsa, måste ju finnas betydligt mer relevanta saker att skriva om.

   Svara

   Bara en allmän tanke som kanske inte alls stämmer: kan vara så att Camilla sitter med information som är så grav att om den publiceras kan det vara frågan om förtal (i svensk lag kan, som bekant, förtal vara det även om det man säger/skriver är sant). Känns i alla fall som att IL är på väg mot ren katastrof. Inte minst kommer Skatteverket vara intresserade.

   Svara

   Bara en allmän tanke som kanske inte alls stämmer: kan vara så att Camilla sitter med information som är så grav att om den publiceras kan det vara frågan om förtal (i svensk lag kan, som bekant, förtal vara det även om det man säger/skriver är sant). Känns i alla fall som att IL är på väg mot ren katastrof. Inte minst kommer Skatteverket vara intresserade.

   Svara

    Eller så har hon ingenting alls.

    Svara

    Ja, många tror att förtal är när man säger något nedsättande som inte är sant.
    Faktum är att det faktiskt är ”värre” att säga något som är sant.
    Att utpeka någon som klandervärd eller rentav brottslig kan innebära förtal. Men det ska mycket till innan förtal leder till allmänt åtal. I de flesta fall där förtal drivs till domstol är det som enskilt åtal.

    Svara

   Anonym 9:18 – Jag håller med om att det är intressant att läsa djupare och mer analyserande granskningar om IL som varumärke och hennes bolag. Hade även gillat att läsa Camillas recension av ILs sommarprat. Dock håller jag inte riktigt med om att detta inlägg är ”tramsigt” i brist på bättre ordval.
   Den fysiska personen IL är ett varumärke. Ett karriärsval hon gjorde för många år sedan. Hennes redskap är hennes kropp, ansikte och alla de positiva känslor hon lyckas förmedla när hon visar upp just annonsörens produkt. Något hon är väl medveten om i och med hennes uttalande om att gå osminkad till ICA.
   Men som så ofta med IL så lever hon inte som hon lär. ILs varumärke handlar om glamour, en framgångsrik kvinna i sin ”power dress” med tillhörande klackar, göra saker ”on the fly”. (Har medvetet kryddat med engelska uttryck för även det hänger ihop med ILs varumärke).
   Den kvinnan ser inte ut som du och jag. När hon därför visar upp sig som du och jag kanske ser ut, flammig gammal bus och en illasittande top hade i alla fall jag som annonsör reagerat och som konsument reagerar jag definitivt. IL säljer den perfekta fasaden och som hon själv berättade i sitt sommarprat så lever hon den amerikanska livsstilen med, MUA, kock, barnflicka mm. Kvinnan med flammig bus och illa sittande top lever hon verkligen det liv hon säger eller är det en stand-in? En dålig kopia? När IL inte lever upp till sitt eget varumärke hamnar hon på en farlig väg. Det spelar ingen roll om det är ett samarbete i upprinning eller att hon ska etablera sig i USA och avsluta alla samarbeten i Sverige. Hon är ett varumärke och hon har själv skapat den bild av sig själv som hon vill att andra ska se. När bilden av den hon vill vara inte stämmer överens med det som konsumenter och annonsörer ser blir de förvirrade och en del känner sig säkert lurade.

   Svara

    Du säger väldigt tydligt och klart det jag försökt att få fram några gånger tidigare. 👏🌸

    Svara

     Tack!

     Svara

   Nånting hände när den där tråden skapades på FB om Cam. Stinget försvann. Det känns som du backat massor… Jättetråkigt! Hoppas du inte låter dig tystas!

   Svara

    Den där tråden var den bästa på länge. CG behövde bli ägd och komma ned på jorden igen.

    Svara

     Jag har inte läst den, men den är säkert härligt göttig. 🙂

     Svara

      Fast det har du ju? Du har ju till och med svarat i den 😂

      Svara

       Ja, de första tio sidorna…efter det har jag inte varit inne på den…

       Svara

        Varför skriver du först att du inte läst den då? Hade du glömt bort att du svarat i den?

        Svara

         Att jag läste den i början trodde jag var klart för alla, så givetvis menar jag sedan Trollen fick spelet där inne.

         Svara

          Varför skulle det vara klart för alla?

          Svara

  Känns som Bellas blogg rasat totalt sedan Simon slutade. Förr var det väl ganska konstant 2-3 inlägg/dag, nu är det max 1. Hon känns bara så ointressant. Förr ”gillade” jag att följa spektaklet (guilty pleasure) och såg fram emot inlägg och kommentarer här. Nu känner jag bara mer och mer likgiltighet.

  Svara

   Ska bli skönt när bloggen bara blir på engelska. Kan vara ett bra tillfälle att sluta följa bloggen åtminstone på daglig basis.
   Förmodligen kommer det i stort sett bara att bli reklaminlägg då för de internationella kunderna.
   Varför skulle en internationell publik vara intresserad av Bellas privatliv? Hon är i princip okänd utanför Norden.
   Instagram har redan tagit över de dagliga rapporterna om måltider, flygturer, sammanträden och in- och utvandring genom hotelldörrar.
   Bloggandet har det senaste året tydligen mest vara pliktuppfyllelse för Bella. Helt uppenbart har bloggen ofta varit delegerad till någon i teamet med varierande resultat.
   Känns förstås nostalgiskt med bloggen som i alla fall har varit hennes dagliga liv sedan september 2005. Hon vill säkert inte lägga ned den helt.

   Svara

    Instämmer! Den dagen bloggen bara är på engelska slutar jag läsa.

    Svara

     Varför inte sluta redan nu om ni ogillar henne? Jag slutade följa Bella för väldigt många år sedan när jag märkte att hon ljög ganska så friskt och ändrade på sina historier.

     Svara

      Har också slutat läsa den – det är SÅ skönt. 🙂

      Svara

      God idé, jag vet ärligt inte riktigt varför jag fortfarande läser. Placerar sig i samma kategori som varför man kliar på myggbett fastän man vet att det bara gör saken värre =D

      Svara

   Det är väl därför Marisol har som uppgift att smyga in clickbaits bland kommentarerna på olika inlägg här på Bloggbevakning, för att försöka driva trafik till IL:s konton. Så väldigt genomskinligt, Marisol.

   Svara

  … wow sicken bevakning. Kommentera hur kroppar ser ut (ja… även om det är brun utan sol vi ska diskutera) så känns det bara småaktigt och ofräscht.

  Svara

   Svarar som jag alltid gör på såna kommentarer (även om de inte alltid får stå kvar sen) – varför är det värre att kommentera någons kropp än deras ”sinne”? Är det viktigare med kroppen, alltså värre att få kritik för sitt utseende än sin person? När det gäller Bella, och andra bloggare, kommenteras det ju rätt friskt över hennes person också. Men det är det färre som ifrågasätter.

   Får man aldrig prata kropp? Bella säljer skönhetsprodukter men vi får inte prata om hur hon ser ut? Träningsinfluencers som lofsan mfl – man får inte kommentera deras kroppar heller? Trots att det är deras business?

   Svara

    Nä, det är väl inte så himla trevligt att diskutera det man ”föds” med, dvs kropp eller personlighet. Hur nån väljer att agera och bete i olika situationer däremot, det är något annat.

    Svara

     Fast i detta fallet handlar ju inte utséendet om något hon fötts med, utan en brun utan sol som hon har applicerat galet. Kan också tycka att det är löjligt att kritisera, men absolut inte värre än att kritisera någons personlighet. Håller med anonym ovan, det är alltid ett jäkla tjat om just kroppen.

     Svara

      Tycker också att det är viktigt att prata om influencers kroppar just för att vi måste påminna oss om att de inte fötts till dem eller fått dem genom att leva sunt. De har köpt bröst, läppar, kindben, ögonbryn, fransar osv osv och jobbat med dyra PTs för lår och mage.

      Svara

    ”Kritiserar” man hennes utseende kritiserat man ju indirekt alla andra med dålig hy, fläckig bus, förstorade bröst eller tuperat hår. Man kanske ska vara lite försiktig med hur man uttrycker sig när det kommer läsas av väldigt många som kan ta illa upp. Jag tycker att det är skitjobbigt att se alla kommentarer om hur dålig hy hon har, jag fattar ju att folk tänker likadant om min hy och ”kritiserar” den bakom min rygg.

    Svara

     Asbolut inte! Jag kritiserar inte att folk gör brösten – men att så många sen låtsas att se liksom bara blev större och fastare…

     Svara

      Vadå, så folk måste basunera ut för världen, allmänheten och fan och hans moster att man gjort en operation eller har dålig hy för att slippa bli dömda och skvallrade om? Jag går verkligen inte fram till kreti och pleti och berättar om mina hudprovlem, ger det folk rätt att prata och skratta bakom min rygg. Eller för den delen kommentera det öppet framför mig. Fattar ni inte att ni får folk att må dåligt, och då inte bara den ni önskar ska må dåligt.

      Svara

     Tror inte att folk som idag säger saker om bellas hud gjorde det insamla utsträckning när hon stog för att hon hade acne.

     Svara

   Amen to that. Unket och sjaskigt är vad det är.

   Svara

   Fast nu får du ge dig! Jag är emot att kommentera och klanka ner på andras kroppar, men det här är ändå ett tillfälle (kanske det enda) då det är okej. Om man säger sig själv vara ansiktet utåt för en produkt och samtidigt hävdar att man använder den, så måste det väl vara okej att prata om resultatet av produkten? Jag vill åtminstone inte betala massor av pengar i onödan. Därför är jag glad om jag redan i förväg kan få en indikation på huruvida en produkt är bra eller inte, vilket kanske kan besparar mig pengar som annars skulle kastas i sjön.

   Svara

    Exakt. Och det handlar om att diskutera en produkt som appliceras på huden och dess resultat, inte om hur Bella är av naturen skapad/ser ut i kroppen/ansiktet.

    Svara

     Det går inte heller att efter hur produkter ser ut på någon annan bilda sig en uppfattning om hur de ser ut på dig. Allas hy ser olika ut, vissa har fet/torr hy, ärrig hy, slät hy, mörk/ljus hy. Dessutom är andra skönhetsföretags reklambilder starkt retuscherade.

     Några kanske minns Tyras stora foundationtest. Jag tror tom det skrevs om det här och det orimliga i att göra ett sådant test då foundation ser olika ut på alla.

     Svara

      Tonen på buset blir ju såklart olika, men om resultatet blir väldigt fläckigt på den som gjort testet skulle jag avstå från det märken.

      Svara

    Kritiken Hade känts rimligt om bilden lades ut i ett reklaminlägg för just bus, nu gör den Ju inte det så det blir ju egentligen bara spekulationer. Vi vet inte om hon använt sin bus liksom

    Svara

    Vem har bestämt att Bella ALLTID måste använda sina egna produkter? Det verkar vara lag på det enligt vissa.
    Vet ni vilken bus det är på bilden?
    Vet ni hur avskavd gammal bus ser ut?

    Svara

    Okej jag ger mig 😂

    Svara

  Det är hennes spraytan som håller på att skavas av, ser ut så de sista sämsta dagarna innan man lyckats skrubba av det sista.

  Svara

   Tycker det mer ser ut som att endast armarna är busade, hon är ju mycket ljusare på övriga kroppen? Och armarna är ju det man oftast duschar mest, alltså smörjer in med duschcreme så man kör lite minipeeling. Jag har aldrig kört soldusch så jag har ju ingen aning..

   Svara

    Ja men överarmar tvättar man inte så noggrannt som resten av underarmarna av nån anledning? Haha
    Jag ser alltid ut exakt likadan när jag är på sluttampen av spraytan-dagarna, tror att det också beror på att man tvättar o skrubbar armHÅLORNA noggrannare, så blir det såna fula skavmärken ut mot resten av armen.

    Svara

  Också reagerat på hur hon varit busfärgad på handflatan/handleden, ett klassiskt busmmisstag att man glömmer tvätta bort busen därifrån när man smörjt in sig. Förvånad hon smörjer in sig själv och inte använder soldusch.
  Rimmar ju så dåligt med att hon har ett team för allting, och så failar det på en så pass synlig sak?

  Svara

   Hade väl rimmat mer dåligt om hon använde soldusch istället för sina egna produkter 😝 och vad vet du, hon kanske inte är bekväm med att få hjälp en sån sak? Oavsett hur stort team jag skulle ha så hade jag smörjt in min kropp själv

   Svara

    Nu skrev jag inte att någon annan skulle smörja in henne, för det fattar till och med jag att man inte vill, utan varför hon inte kör soldusch för jämnare resultat? Hon använder ju massa andra produkter utöver sina egna.

    Svara

  Jag tycker att vi kan diskutera att SSU vill införa en ”Lex Löwengrip” ang flygning med privatjet samt att Mariosol numera Head of everything tydligen tillbringar de flesta av dygnets timmar med att städa IL´s insta från ifrågasättande/negativa kommentarer. HUR kan så många tycka att hennes sommarprat var bra. ???

  Svara

   Hur kan det uppröra dig så mycket att många tyckte om hennes sommarprat? Är du en som skriver långa skitkommentarer på hennes insta, en som startar massa fakekonton för att skriva skit hos IL? Stört.

   Svara

    Lite roligt om Marisol raderar negativa kommentarer, var det inte så att 20% skulle vara negativa? Eller är det ny approach nu?

    Svara

   Stod på fb om att kommentarerna kan är fejk då så många hade exakt samma språk/ord

   Svara

   Det här med Marisol är ju bara humor. Beroende på dag och situation så har hon olika roller. Lönen måste vara skyhög med så många ansvarsområden…;)

   Svara

   Anonym 09:24 – Ja jag såg förslaget om Lex Löwengrip. Fast det tog ju aningen udden av det då PB själv åkte taxi, Sälen – Stockholm, för ett möte han inte gick på. Det är sällan som uttrycket ”Don’t b*llsh*t the b*llsh*tter” varit så relevant.

   Svara

    Sant, PB får bättra sig😊.

    Svara

   Har mejlat SSU/PB angående förslaget om Lex Löwengrip. Med förslaget, om det går igenom, att använda en annan beteckning.
   Med skälet att det inte finns något som heter dålig reklam i IL:s värld.

   Svara

  Hårt moddat? Rädd för kritik och försvar av IL eftersom kommentarerna stoppas?

  Svara

   Here we go again…

   Svara

   And da foliehatt is on….

   Svara

  Haha hennes senaste inlägg…. att hon kan styra sina sjukdagar. Det kan inte jag 🙂 Febern och kräksjukan kommer bäst jag vill eller inte.

  Svara

   Alltså det är power det! Bestämma att nu, nu ska jag unna mig lite sjukdom.

   Svara

   Skulle hon inte börja blogga på engelska efter sommarpratet?

   Svara

    Efter sommaren, inte efter sommarpratet nej det har hon inte sagt. Många här verkar läsa hennes blogg och följa henens insta trots allt..

    Svara

     Men det är väl ingen hemlighet?

     Svara

   Tja det kan jag i viss mån också. Kan gå med en förkylning i kroppen som inte bryter ut under mina stressiga perioder men däremot så fort jag går ner på normal tid. Slår aldrig fel, och det är inte heller särskilt ovanligt.

   Svara

    Samma här

    Svara

    Me too, men inte i närapå två månader. Några dagar eller ett par veckor max

    Svara

    Till viss del, en förkylning kan ligga på vänt för att sedan bryta ut när du blir ledig men en magsjuka kan man inte tänka bort.

    Svara

    Absolut, är alla arbetsgivarnas våta dröm. Blir alltid ordentligt sjuk vid Jul, Påsk och semester. Ungefär som jag inte tillåter mig ”rasa ner” under en jobbperiod. Men efter ett par dagars tempoväxling till det lugnare tar kroppen ut sin hämnd.

    Svara

     Eller klassiker efter tentaperioder. Då ligger alla studenterna sjuka efter att ”ingen” var sjuk innan tentan.

     Svara

     Glöm inte att du har rätt att sjukanmäla dig på semestern. Då räknas det som sjukdagar och inte semesterdagar. Samma sak med VAB. Då slipper man slösa semestern på att vara sjuk och sparar semesterdagarna.

     Svara

      Arbetsgivaren har rätt att kräva sjukintyg från första dagen om någon sjukanmäler sig under semester.
      Och att ta ut VAB när man har semester är höjden av snikenhet.
      Inte undra på att skatter och arbetsgivaravgifter är höga i vårt land.
      Vem har inte haft barn med feber och hosta under semestern utan att direkt casha in VAB och spara semesterdagar!

      Svara

   Jag vill också kunna hålla på en förkylning i minst 1,5 månad som bella påstår att hon kan. Vår har övergått i sommar och bellas förkylning från tidiga maj har ännu inte brutit ut. Snacka om alternativ medicin – tankekraft!

   Svara

  Du ändrar dig aldrig du. För det första så skrev hon inte att hon inte kan gå på ica osminkad för att hon är en sådan offentlig person nej hon sa för att hon är ansiktet utåt för ett skönhetsmärke – och vissa folk tror ju tyvärr eller vill göra sken av att det skulle vara dåliga produkter för att ILs hy inte är flawless – som du nu som menar att deras bus är dålig för att hon har flammigt bus på bilden – Nej så är det ej, deras produkter är bra, alla kan inte få flawless hy trots användande av bra produkter, och deras bus är bra men håller med om att IL borde lära sig att skrubba bort flammigt. Tror att hon gjort soldusch och att det är det som blir flammmigt efter ett tag och svårt att få bort. Förstår inte heller vad detta har med Ellos att göra, är uppvisande av kläder sämre för att hon har flammigt bus? Nej.

  Svara

   Ser väl inte så proffesionellt ut, det måste du väl hålla med om? Man undrar ju vilka krav som finns på samarbete. Hur simpelt får det vara och ändå får influensern ut sina pengar? Har ju varit uppe innan om influencers som gjort taffliga samarbeten och då har det ju knappast handlat om ILs summor.

   Svara

    Fast det första jag såg var ju inte Bus-missen utan att toppen såg alldels för liten ut…

    Svara

    Vissa hittar då fel i allt, ni är bra på det när ni vill smutskasta och sänka… Så ni menar nu att det bör se perfekt ut, att bilder och personer bör se perfekta ut när det görs samarbeten? Ojdå annars brukar det ju klagas här om bilder ser perfekta ut och att influencers redigerar och ser perfekta ut. IL redigerar inte men då hittar ni fel i att det inte ser bra ut istället. Ser ni själva hur löjliga ni beter er och hur hycklande det är.

    Svara

    Nu var det reklam för Ellos, inte Bellas bus. Ingen vet märke på den bus hon bär på bilden. Som de flesta påtalat ser det ut som en flagnande bus som behöver skrubbas bort.

    Svara

   Fast bättre hy och bra resultat får man faktiskt av bra produkter, vid rätt anvädning. Isabella Löwengrip har inte bra produkter.

   Svara

    Bella har ärr efter kraftig acne i tonåren. Det går inte att åtgärda på något sätt.

    Svara

     Ärr går till viss del att behandla, jo. Men nu var det inte dem jag syftade på.

     Svara

     Det gör det visst. Jag har behandlat mina acneärr med starka kemiska peelingar.

     Svara

      Jo går att behandla och minska ner men det försvinner inte helt, ingen får en perfekt hy som en gång haft massa akne och akneärr. Och starka peelingar kräver tid, och är svårt om man inte kan vara hemma i flera veckor tills det läker. Bara ge er någon gång! Otäckt vad ytliga folk verkar vara här, hyckel hyckel…..

      Svara

       Snälla rara, sluta missbruka ordet ”hyckel”.

       Svara

      Det beror på hur kraftig acne du haft och hur djup ärrbildningen är. Otroligt nonchalant att påstå saker du helt uppenbart inte har kunskap om.

      Svara

    Susawoo så sorgligt med din okunskap och brist på vett. Märks att du inte lidit av dålig hy. NEJ alla får inte en perfekt hy trots användande av de bästa produkter, bättre hy absolut kan man få det och det har ju Bella fått. JO faktiskt så är löwengrips produkter bra, tycker jag iaf och jag vet fler som tycker det. Finns ju t o m folk som tror att man är skitig och inte tvättar sig om man har finnar oj så fel och som det känns för de som får höra påpekande om att man har dålig hy. Dålig hy kan bero på magproblem, föda, talgproduktion som kommer inifrån, att man tvättar sig för mycket osv.
    Snälla tänk er för. Med vänlig hälsning en som alltid lidit av akne, ärr och dålig självkänsla, och som använt bra och dyra produkter och gjort diverse slipningar, peelingar och lagt ut mycket mycket pengar på bättre hy men som fortfarande har ärr och någon finne då och då.

    Svara

    Man kan få bättre hud, men inte alltid bra hud. Jag har alltid kass hud i perioder, oavsett vilka produkter jag använder. Jag tycker faktiskt att det är lite fult att säga att vi med dålig hy bara använder dåliga produkter, jag tror jag lagt mer tid och pengar på hudvård än vad du ens kan föreställa dig.

    Svara

   Anonym 9:41: ”Som offentlig person kan jag inte gå till ICA osminkad, utan jag representerar alltid mitt varumärke var jag än befinner mig och vad jag än gör. ” direkt citat från hennes blogg 190620 kl 20, ett inlägg som handlar om bluffen kollagenpulver.
   Och, självklart har flammigt bus som ser smutsigt ut betydelse för hur hon visar upp Ellos kläder. Ellos, som har stora ekonomiska utmaningar, vill nog knappast förknippas med ullaredsbrudar och dito skitkvalitet. Toppen är dessutom för liten. Hade jag varit marknchef för Ellos hade jag varit mycket missnöjd. Å andra sidan, hade jag varit det hade jag inte använt IL som reklampelare. Så desperat ska ingen vara. Oavsett att hon har många följare så borde företag överlag fråga sig: vilka då? Är det rätt målgrupp? Tjänar de pengar och kan konsumera? Grundläggande marknadsföringsfrågor som ingen ställer sig längre. Så går det inget bra för detaljhandeln heller.

   Svara

  Hon har väl helt förbrukat sitt förtroende kapital avseende hennes produkter sedan hon sålde sig för att marknadsföra andra produkter och hon har väl t o m haft event för andra skönhetsprodukter än sina.
  Aldrig att hon brinner för sina företag och dess produkter, utan hon brinner för lyxen och pengar som de kan generera.

  Svara

   Bianca har just gjort reklam för andra sminkmärken – menar du att hon förbrukat sitt förtroende då, sålt sig och brinner för lyxen och pengarna?

   Svara

    Varför tror du Bianca gör det ? För att hon vill sponsra det andra märket ? Eller för att hon fick bra betalt ?

    Svara

     Och? Influencers lever på reklam och samarbeten. Vem tror år 2019 att influencers är ärliga när de skriver om olika produkter i positiva ordalag?

     Svara

  Reagerade också på denna bild.
  Jag är hellre blek än använder BUS och spraytan.

  Det är inte klokt vad vi kvinnor/unga tjejer lägger enormt onödigt med pengar på skönhetsprodukter.
  För vem skull?

  Svara

   Samma här! Tonat ner, hellre än att jaga perfektion och skrubba, smörja, skrubba igen för att det ska bli jämnt. Man får vara precis som man vill (även de som VILL använda BUS och annat såklart). Det är skönt det! 🙂

   Svara

  Alltså visst måste hon gjort dem igen? De har ju blivit enorma ganska nyligen. Lite svårt att förstå att hon väljer den storleken, känns inte så rätt i tiden?

  Svara

   Kanske den nye sugerdaddyn tycker om…..vem vet?

   Svara

   Hoho Camilla? Radera.
   Som vanligt kommenterar du annat men låter idiotiska kommentarer stå kvar.

   Svara

  Tycker toppen var fin. Gillar att följa och inspireras av Isabellas kläder. Gillar massa modebloggare och deras stil, men det är liksom inget jag kan ta med mig till mina kundmöten och kontor, så har köpt mycket mer vita kläder och kjolar senaste tiden tack vare henne.

  Svara

   Oh lord.

   Svara

    Mår du bättre nu när du fått vara elak?

    Svara

   Moder Natur tackar dig.

   Svara

  Hade varit betydligt mer intressant om du hade belyst

  Hur hon utnyttjar sin personal. Etablera kontakt med fd anställd och få höra dennes version av sin fd arbetsgivare.
  Vilka lögner som uttalats genom årens lopp.
  Försökt få kontakt med hennes pappa för att höra hur det känns som förälder att bli kastad under en lastbil.

  Men att lägga ner tid på inlägg ang. slarvet av fejkfärg..nej det är endast töntigt i sammanhanget.

  Svara

   Det här inlägget tog väl max 10min att skriva för att underhålla oss? Vet du vad som komma skall, och vad CamCam gör med sin övriga tid? Det var likadant inför lapp-gate 😉

   Svara

    har dröjt alldeles för länge för att C kan räknas som trovärdig

    Svara

   Tycker du att pappan kastades under en lastbil verkligen? Jag tolkade det som att hon sträckte ut en hand till honom, hon pratade fint och kärleksfullt om sin pappa. Nu är det ju så att de flesta av hennes personal gillar ju henne även om det finns någon som tyckte den fick jobba för mycket. Alla är olika, olika känsliga, olika drivna, olika tycken, olika klickar med olika. Du vet nog att det finns många som gillar henne iaf. Du ska nog inte heller tro att hon tvingat sin personal att bo i NY det är nog deras egen vilja skulle jag tro. Du kan lyssna på en av hennes fd anställda i en podd med pt-fia.

   Svara

    Hur hade du känt iför att någon säger att du har alkoholproblem inför hela Sverige? Hur tror du det påverkar ditt företag och förtroendet bland dina kunder?

    Och allt detta för att lyfta sig själv inför alla som ser och hör henne. På bekostnad av dig, ditt liv och ditt rykte.

    Och ovan var bara ett exempel. Vi kan sedan gå vidare om att vara som ett barn och inte en vuxen person etc etc etc.

    Hon vann. Han förlorade allt.

    Svara

     Kan hålla med till viss del, skulle vara intressant att höra hennes pappas sida av saken. Hon är ändå en vuxen människa som har rätt till sin berättelse och uppväxt men om den inte stämmer borde han yttra sig, kanske inte här dock!

     Svara

     Jag reagerade också starkt på när IL i sitt sommarprat påstod att hon var orolig för att pappan drack. Hennes sätt att liksom nämna det i förbigående var obehagligt och manipulativt. Som klient hade jag då undrat när hände detta, gör han det fortfarande? Dessutom kunde hon inte valt en mer lämplig kanal för sitt påstående.
     Med tanke på tidigare kommentarer i denna blogg angående förtal kan just den typ av ”oskyldig” kommentar bli föremål för just förtal. Vilka konsekvenser får just det påståendet för pappans verksamhet? Nu tror jag inte att pappan skulle driva ett civilmål mot sin egen dotter och inte heller mot SR.

     Svara

   Men snälla nån, varför skulle Bellas pappa vilja prata med Bloggbevakning – vad skulle han få ut av det? Lyft blicken lite och försök se saker ur andra perspektiv än ert eget skvallerhungriga.

   Svara

   Skrev inte Camilla att hon valt att lägga över det där stora avslöjandet på nån annan? (Minns inte ordagrant vad hon skrev men Innebörden tror jag var samma)
   Då är det inte konstigt att det blir mer ytliga granskningar.

   Svara

  HUR orkar ni störa er så mycket på IL hela tiden? Vad vinner ni på det? Jag undrar ärligt!

  Svara

   Tidsfördriv.

   Svara

   HUR orkar hon ljuga så mycket? Vad vinner hon på det? Jag undrar ärligt!

   Svara

    Men hon ljuger inte, hon ljuger inte mer än andra. Här ljugs det desto mer däremot, du och många här ljuger, vinklar och överdriver, smutskastar. Så. j-vla. sjukt.

    Svara

     Ta’t lugnt, ta en Tramadol.

     Svara

     ”Men hon ljuger inte, hon ljuger inte mer än andra.”

     Vad gäller? Ljuger hon inte eller ljuger hon som alla andra?

     Svara

    Hehe uppenbarligen är det ju det som hon tjänar sina pengar på.. fake it til you make it 😉

    Svara

   Hej Gröna ärtor! – Vad roligt att du frågar. Ska försöka fatta mig så kort det går…
   Jag stör mig inte på IL. Jag är genuint intresserad och fascinerad av henne, det hon gör, den hon är och den hon vill vara och framförallt hur hon når sina mål. Sen tycker jag även att det är intressant att se hur människor försvarar henne och vad det är som driver dem. Vilket gör att jag ibland blir provocerande i kommentarsfältet.
   de är svårt att få dem att dra åt företagens mål.

   Svara

    Hm något gick fel han inte skriva klart min kommentar…
    Glöm den sista halva meningen om att dra åt företagens mål.
    Jag träffar på människor som påminner om IL i min yrkesroll. Genom att följa denna bloggs kommentarsfält lär jag mig förstå hur andra reagerar på IL och kan sen använda den kunskapen till annat.

    Svara

    I detta kommentarsfältet ser jag ingen som försvarar hennes handlingar. Bara personer med normal moralisk kompass som reagerar över hur elakt många skriver om Bellas utseende.

    Hon är ansiktet utåt ja. Det innebär inte att hon precis alltid kan vara helt perfekt. När hon retuscherar sina bilder får hon istället massa skit för det.

    Bilden ovan är reklam för Ellos. Inte för Bellas bus. So what om den håller på att gå bort. Så ser gammal bus ut. Oavsett märke.

    Svara

  skit samma att det är IL i inlägget. Men är inte det där ett bedrövligt resultat för bus?

  Jag brukar köra nån gegga från Kicks på benen de första varma dagarna när jag vill ha kjol på jobbet. Det blir jämnt och fint sedan bara bleknar det bort. Det värsta som kan hända är att jag inte skurat handflatorna tillräckligt o blir lite randig på dem.

  Svara

  Tycker det är mer intressant att Bella inte gratulerat Pingis som gifte sig på midsommar. Och Pingis har inte nämt Bellas sommarprat.

  Svara

   Också tänkt på det

   Svara

   Men ge dig!! Vet du om de ringt till varandra eller smsat varandra? Allt sker inte för öppen ridå på instagram, om det nu är instagram du tänker på. Jösses.. folk alltså.

   Svara

    Nej men om bloggen och Instagram är hela ens liv blir det märkligt att det inte uppmärksammas överhuvudtaget.

    Svara

     Personligen tycker jag det är obehagligt med hyllningar och grattis a la Anna Book på instagram, när nära vänner tar sådant privat.

     Svara

      Det ena utesluter väl inte det andra?
      Jag grattar alltid mina nära och kära både på deras sociala medier OCH privat. Tycker det hör till och att det skulle se märkligt ut om jag inte skrev någonting på familjemedlemmars eller bästa vänners sidor.

      Svara

  Bellans förstorade bröststorlek (som mycket riktigt inte ger toppen rättvisa) och klädstil öht torde vara styrda av ett rikligt spenderande ”kärleksäventyr” som vill se en 50-talsflamma på sitt bästa. Helst väl BUS:ad, om än allt kanske inte blir perfekt.

  Svara

   Snälla Ann lägg upp en bild på dig själv så vi får gå loss på ditt utseende.

   Svara

    Fast jag tycker att det är viktigt att prata om folks kroppar när de så uppenbart trixar så mkt med dem. Gäller inte bara Isabella utan även andra influencers. Vi behöver påminnas om att man ”får” inte ett sådant utseende bara man äter rätt, sover och dricker vatten.

    Svara

  Om ni skulle få sommarprata. Vad skulle ni prata om då?🍓

  Svara

   Under fel inlägg sorry, men skulle ändå vara intressant att höra.

   Svara

   Jag hade aldrig tackar ja till att sommarprata. Hade inte velat lämna ut mig så

   Svara

    Jag håller med dig!

    Svara

    Men du behöver inte prata om dig själv. Lyssna på gårdagens. Väldigt bra och nästan inget om hans person.

    Svara

     Aha okej, jag trodde det var sig själv man skulle jiddra om (har aldrig lyssnat på sommarpratet, annat än Bellas häromdagen).
     Hmm nä, jag hade nog ändå inte sommarpratat, hade aldrig kunna komma på något vettigt att prata om.

     Svara

      Jo då det är jag säker på. Alla människor har något bra och intressant att berätta. 💚

      Svara

       ❤️

       Svara

  Ofräscha kommentarer.

  Svara

  Fegt och tråkigt att man stoppas om man inte håller med dig utan försvarar IL och ifrågasätter ditt och vissas beteende. Sorgligt, och dåligt att inte få skriva…jaja men det säger en del. Du mår uppenbart inte särskilt bra, bär på bitterhet och agg… tragiskt.

  Svara

   Hur många av dina inlägg stoppas då S? Eftersom väldigt många tycks släppas igenom menar jag. Det kanske blir lite väl spamigt helt enkelt eftersom du skriver mer eller mindre likadant varje gång.

   Svara

   Tycker du inte att du sagt tillräckligt och fått igenom din poäng?

   En del kritik är av rätta medan annat mer skulle kunna tolkas som mobbing.

   Kennedy behöver inte gå mer till Bellas försvar, vi vet vad du står.

   Svara

  Men Ellos-topen var jäkligt snygg! Synd bara att jag får små fläskkorvar mellan axelband och armhåla, trots att jag är smal 😩

  Svara

   Hu så hemskt. Verka tjock fast man är smal.

   Svara

   Låt inte det hindra dig från att bära ett plagg du tycker om! ”fläskkorvar” är vanligt mellan armhåla och byst och ingen annan kommer tänka på det 🙂

   Svara

   Jag får också fläskkorvar. Jag är iofs fet som fan

   Svara

  Jag förstår inte allt hat ni känner för IL. Varför tar ni er tid att hata på någon, varför fokuserar ni inte på att själva bli bättre personer? Att sitta och påpeka varenda steg någon tar via en blogg kommer knappast utveckla er. Men som sagt, jag bestämmer inte över er och ni gör som ni vill. Men det är synd att en kvinna som lever sitt liv som hon vill, kämpar för att nå fram och ändå har kommit en bra bit på vägen får så mycket hat, inte kritik, för att andra människor önskar de hade kommit så långt.

  Jag förstår att ni vill uttrycka kritik mot hennes handlingar, och det accepterar jag för det finns saker att kritisera. Men mycket av den kritik ni har är bara helt irrelevant.

  Svara

   Exakt!

   Svara

    Håller verkligen med 11.44.

    Svara

   Snarkattack på den. Ingen som tvingar dig att hänga här, och din tes att man inte kan ”utveckla sig själv” och samtidigt dissa personer som gör allt de kan för att bli dissade, det visar upp dig som den tönt du är.

   Svara

    Moget svar. Ge konstruktiv saklig kritik utan att vara elak och att sluta kalla andra för tönt utan anledning vore en bra början.

    Svara

  Jag orkar inte läsa alla kommentarer så detta kanske redan har påpekats:
  Det kan ju vara så att hon har pigmentfläckar också. Jag blir också sådär fläckligt brun men det är alltså pga oflyt med pigmenteringen.
  Och är det inte det så har hon gjort ett misstag som absolut ingen behöver bry sig om. Vem fan sitter och glor på folks armhålor anyway?

  Svara

   Fast som folk nämnt ovan, det är vanligt att hon har bus-fläckar. Lite konstigt när all annan yta ska vara så perfekt.

   Svara

  Men brukar inte Bella ha kläder som är för små? Har för mig att hon hade en silver klänning som spruckit i ena sömmen. Ibland ser det väldigt obekvämt ut när hon har blusar. De som har breda axlar och ryggar har svårt att finna kläder som de kan röra sig i utan att de fastnar vid axlarna.

  Svara

   Det måste vara klänningen/klänningarna som ”stilyen” märket med den där Elin, vad heter märket kan inte ens stava till skiten???
   Anyway! Hon gjorde iallafall grymt osmikrande klänningar, fel sydda och bara värdelöst fula åt Bella.

   Svara

  Så tycker jag alla ser ut som har BUS inte bara Bella. Ojämnt och fläckigt alltid

  Svara

   är det så illa att vara ljus (blek) att folk hellre går med ojämn hudton? Vad är det egentligen för fel på att vara ljus? Själv var jag vithårig som liten, blond som barn och mörkblond nu som vuxen. Säkert liknande Bellas originalfärg på huden.
   Går hellre runt och bländar folk med min blekhet än riskera få cancer av solen eller bli randig av BUS.

   Svara

  IL har landat i Sverige i morse 0815 enligt henne info.
  Men det landade inget SK plan från NYC 0815.
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/06/26/stockholm-4/

  New York EWR
  SK904 SCANDINAVIAN SAS
  Tid
  07:15
  Status
  Landat 07:08

  Svara

   Om hon kan ta fel på sina barns födelseår så kan hon nog ta fel på en timme hit eller dit. I hennes värld är det säkert totalt meningslöst att ens kunna klockan.

   Svara

   …och på insta la hon upp från Arlanda VIP ”07.35 Waiting for my bag”

   Svara

   Hon kanske inte vill stöta på sin stalker?

   Svara

  Men suck! Men inte förvånad! Ytterligare ett inlägg om IL. Har bara ett ord för detta: Sjukligt
  Det spelar ingen roll vad IL gör eller inte gör, så ska hon häcklas i denna blogg av en fanatisk bloggare 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Döp om bloggen till Löwengrip bevakning vettja, då stämmer bloggens namn till 100%…..

  Svara

   Kära Laila. Sök hjälp.

   Svara

   Lite rätt har du faktiskt men jag tror att en stor del av bloggens följare följer just Bloggbevakning mycket pga Isabella.

   Svara

    Med tanke på inställningen till isabella på den här bloggen, är inte det lite obehagligt? Folk hänger alltså här enbart för att få läsa skit om isabella.

    Svara

  Jag tycker att Isabellas hud börjat se så gammal ut. Alltså pigmentet på huden ser fläckig ut, som hos äldre människor. Märkte det här först när hon hade den där gula urringade klänningen (då vid bysten) och sett det sedan dess på hennes händer men också armarna. Är det brun utan sol som gör att det ser äldre ut än hon.är?

  Svara

   Den typ av hudförändringar som jag tror du menar beror på solskador och hormoner. Var några år äldre än vad IL är nu när jag upptäckte fläckar i ansiktet som jag inte haft tidigare. Fick förklaringen att det berodde på hormonförändringar efter min sista graviditet. Fick redan som barn solskador på dekolletaget efter att som 7 åring fullständigt bränt upp mig, 1a gradens brännskador, efter att tillbringat 1 h i en pool i tropikerna.
   Sånt som händer och svårt att undvika.

   Svara

    Jaha okej. Jag har inte sett det förut på henne det var därför jag reagerade 😊 tack för ditt svar.

    Svara

  Detta känns inte kul, så himla fultt att zooma in sådär på folk och håna och sen hänvisa till att hon har ett skönhetsföretag så då är det okej. Stå för att ni vill sätta dit henne eller få henne genererad istället.

  Svara

  Har precis varit på Åhléns och frågade en av tjejerna som jobbar där vilken spray jag skulle kunna använda för att tillföra lite lyster.

  Hon gick omedelbart till hyllan med Löwengrips hårprodukter och rekommenderade Shine texture spray, som även hon själv använde. Jag blev förvånad och ifrågasatte varför hon valde just det märke till mig då det spekuleras på nätet att Löwengrip troligtvis kommer att avvecklas. Tjejen blev själv förvånad då dom på Åhléns precis lagt en ny order och har inte hört något.

  Fullpris var det också. Ingen rea.

  Så naivt och oförskämt av mig att sprida desinformation och att jag nappat på rykte. Lika kålsupare är vi allihopa. Isabella som ljuger, men är öppen med det och Camilla och många av oss andra som köper påstådda osanningar utan att blinka.

  En halv sanning är också en lögn. Det vill säga om det nu skulle ligga något i påståendet.

  Svara

   Men det är väl ingenting som på allvar säger att Löwengrip kommer avvecklas? Det här väl aldrig funnits någon verklig grund för de påståendena, bara vilda spekulationer av enskilda kommentatorer.

   Svara

   ”Fullpris var det också. Ingen rea.”

   Du blev lurad.

   Svara

  Detta är bara elakt. Varför leta fel hos folk jämt? Ska alla som är offentlig vara perfekta? Och är dom de får dom skit för de istället.. TRÖTTSAMT!

  Svara

  Din besatthet av Löwengrip börjar nästan bli skrattretande… Dessutom behöver inte allt vara perfekt utåt bara för att man är ”känd”, det känns väldigt bakåtsträvande. Och om hon hon nu påstås ljuga osv, so what? Men fortsätt vara elak och hoppas att allt ska rasa du, och ni andra med. Jag unnar henna framgången och bryr mig inte mer i övrigt. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.