Lance & Linton – Best Time’s right now

Med tanke på hur dödens tråkig jag tyckte att Lance vs Livet var så var det med en viss skepsis jag lyssnade på hans och bästa kompisen Lintons nya låt ”Best Time’s right now”.
Skulle mina öron blöda eller skulle jag vilja hugga mig själv i trumhinnorna med en asiatisk ätpinne?
Nä, faktiskt inte! Inget av det…
Låten är ju för fan bra!
Riktigt bra faktiskt!
Den påminner mig om en blandning mellan Selena Gomez/Kygos ”It Ain’t Me” och en annan jag inte kommer på namnet på, men det är sannerligen inte kattpiss att jämföras med, eller hur?

Enligt den stolta mamman Magdalena ,så har låten klättrat upp på Spotifylistorna och det är väl värt att lyfta fram?
Bra jobbat!

Vad tycker ni om låten?
Skulle ni kunna tänka er att ta ett danssteg eller två till den?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den var faktiskt bra 😊 men kan inte se att den är med på spotifys topplista🤔

  Svara

   Eller förlåt såg på hennes blogg att hon menade topp 100. Jag kan bara se topp 50 😊

   Svara

  Positivt överraskad. Men tycker liksom att alla låtar i den ”genren” låter likadant.

  Svara

  Låter riktigt bra i mina öron👍

  Svara

  Förstår verkligen inte folk som säger att allt låter likadant 😝

  Svara

   I deras öron kanske det gör det.

   För mej ser kvinnor med glasögon och grått hår i 60 årsåldern likadana ut. Jag är såååå urkass på att känna igen ansikten 🙄

   Men jag har bra tonöra och bra på att känna igen harmonier.

   ( är en jävel på att äta choklad också, men det är en annan historia)

   Svara

    😘

    Svara

   Saken är den med många modernare popartister är att de ofta använder samma ackordsföljder och många av de skriver enkla, förutsägbara melodier vars kvalité ligger i dess enkelhet, inte alltid dåligt men i större mängder. För en med ett tränat öra eller uppmärksamt lyssnande kan man likna varenda moderna poplåt till åtminstone en annan låt (oftast modern pop). Faktumet att de flesta gillar samma tonarter gör det inte bättre. C-dur, G-dur, A-dur, C#-dur, a-moll och e-moll. Helt sjukt hur ofta jag hör de tonarterna. Jag hör en hel del av Niall Horan’s Too much to ask melodin med ett högre tempo. Stora inslag från Avicii med låtstrukturen, breakdown refränger och backing vocals, en hel enkla harmoniska pulser (viktiga ackord i tonarten hamnar på betonade taktdelar och de ledande hamnar på obetonade) och hur de producerat låten. Orelaterat till detta så kör de med en del antares (autotune) vilket de inte behöver.

   Svara

  Den var riktigt bra faktiskt!

  Svara

  Helt ok! Själv har jag Anna Bergendahls nya ”Home” på repeat!

  Svara

  Bra låt. Dom här killarna borde få spela på lite större utomsställen i sommar.

  Svara

   En STOR öde ö?

   Svara

    Haha nej då hör ju ingen. Menar sommarspelningar i stockholm tex

    Svara

     😥

     Svara

    Hahaha! 🙂

    Svara

  Köndisbarn borde portas och tvingas ut på BOOT CAMP snarast.

  Svara

   Varför? :S

   Svara

   Du borde

   Svara

  CamCam! Har du hört senaste Alex och sigges podcast när de nämner dig i samband med pratet om IL?

  Svara

   bra att dom källhänvisar iaf 😊 mer än så var det ju inte.

   dock himla bra samtal om bella och serien som aldrig fanns, är inte ett dugg förvånad.

   Svara

    Jag tyckte också det var bra först men sen kommentera någon att Bella faktiskt la upp på sin story när Alex var där och filma!! Och det stämmer ju, hade helt glömt bort det men han var ju där med ett kamerateam

    Fan de ljuger lika mkt båda två

    Svara

     Han säger aldrig att de inte filmade. De spelade in pilotavsnittet fyra veckor efter hon hade nämt att inspelningen var igång.

     Även Cam har lagt upp klippet från inspelningen.

     Svara

      Men då var det ju bestämt iaf. Var hade hon förresten sagt att inspelning är igång och att kameror följde henne i hasorna varje dag? Ej sett och minns ej det men kan inte det ha varit missföstånd och att det skulle komma att bli så? Och att hon sa att det ska spelas in en reality om hennes liv. Men att de filmade på kontoret minns jag iaf. Och Bella är ju positiv av sig och alltid snabb med att berätta om planer och vad de har i görningen och vad som är på gång, och hon trodde väl i det läget att det skulle bli en serie, sen kan ju saker alltid ändras men vad skulle hon tjäna på att hitta på det. Sen valde hon väl att hoppa av av olika anledningar, främst för att det hånats och dissats tror jag och att hon därför trodde att det inte skulle bli succe, men hon sa att det var för att det inte låg rätt i tiden. Jag tror det blivit succé och att Alex är arg över Bellas avhopp.

      Svara

      Tråkigt att man stoppas när man försvarar IL, och det händer bara när man försvarar IL. Hon sa väl bara att det skulle komma en realityserie inte att den just nu spelades in vad jag minns, men man fick se när de filmade på kontoret det minns jag. Och om det var bestämt att de skulle börja filma och göra en serie så trodde väl hon det, men sen kan saker alltid hända och hon hoppade väl av. IL är ju positiv av sig och ofta snabb med att berätta vad de har på gång och planerar. Orkar inte skriva om det jag skrev men hoppas det släpps fram.

      Svara

       Tror du att WordPress kan känna av ifall en enskild kommentar är positiv eller negativ. Riktigt SÅ avancerat är det inte.

       Svara

    Fast de källhänvisar ju inte eller menar du det som tv4 sa – men det var ju helt rätt där, fast att serien sen inte blev av men i övrigt helt rätt ju. Annat A & S sa var inte rätt och källhänvisat, mer än att sk panicroom är sovrummet som har extra säkerhet i form av extralås och larm.. men det vet vi ju redan och det har IL varit öppen med, men vad ska det kallas då det är ju det rummet de ska gå till om något händer och om de får panik så det kan väl kallas panicroom då, enda som isf var lite felvinklat var väl att hon sa det lilla rummet för det är ju inte såå litet. Producenten kanske tyckte hon skulle säga så?Serien var ju i planering och börjat filmas, sen valde ju Bella att hoppa av. Hur ärlig är Alex alla gånger, hur mycket vinklar inte han och granskas han av media? Skulle inte hålla med om att Bella får stå oemotsagd heller, definitivt inte ju, andra däremot.

    Svara

     Vad du svamlar! Hennes ”panic room” är alltså sovrummet. Det är inte en fristående bunker som Bella vill få oss att tro.

     Svara

      Det har hon inte fått någon att tro, bara de illasinnade bella-hatarna som vill hitta fel och som vill smutskasta.

      Svara

       Jag undrar verkligen vem du är och hur du mår?
       Dina inlägg är hysteriska och om du VILL försvara Bella så starkt, prova att skära ner dina inlägg till hälften + andas lite emellanåt. Just nu är dina återkommande försvarsinlägg enbart en enda klibbig röra.

       Svara

        Vem är hon? Hon är ett bra exempel på det hur öppen vård inte funkar för alla.

        Svara

        Oookej men om man kastar skiit på Bella så är det inte hysteriskt va, då behövs det ej kortas ner eller andas. Märkligt att du inte undrar vem någon är som ständigt kastar skiit och smutskastar Bella, då undras det inte hur någon mår, men tvärtom så.

        Svara

         Detta måste ju vara någon anställd av BB för vilken annan människa orkar, vill eller kan lägga ner så mycket engagemang på dessa hysteriska svammeltexter. Dessutom tyder grammatiken och språket på att det är någon som inte utbildat sig särskilt mycket eller väl, vilket ju är BBs devis när det kommer till anställda.

         Svara

          De meste ihärdiga Bella-hatarna då, hur mycket tid lägger inte dem här? Är de anställda av någon då eller? Och du själv, verkar ju lägga en del tid här, C?

          Svara

         Jo nog mår man bättre om man skriver positivt eller negativt. Det fattar väll alla. Eller? 😕

         Svara

      När hon väl var inne i panikrummet och låst bakom sig dök två katter upp under sängen och de var så hungriga att IL öppnade en burk Wow av misstag så hon
      glufsade i sig innehållet och gick lös på en burk Mjau och gav hälften till katterna.
      Katterna var de 2 som Latex och Cigge pratade om i sin Pödd i avsnitt 243.
      De var fulla av löss och behövde ett bad. (Här kommer avlusningsmedlet LusOFF
      som IL har blivit sponsat av för 5000 kr. Hon doppar katterna i en hink fullt med
      lusmedel och sen torkar dom med en fön (av märket AlfaLaval som sponsrat IL
      med 7000 kr) men eftersom strömmen har gått och hennes privata kärnkraftverk
      inte startat än för det väntar på uran från CCCP. Ingen sponring, sorry.

      Svara

     Är du här inne också? Det förvånar mig i och för sig inte alls. Du som gillar att skriva stora mängder text i alla möjliga sammanhang för att försvara din stora idol IL, texter som ingen riktigt orkar ta sig igenom, här får du en uppgift: gå in på följande två länkar, och ta till dig innehållet:

     https://bloggbevakning.se/tag/dubai/
     https://bloggbevakning.se/2018/05/24/annu-fler-foretag-verkar-ha-blivit-blasta-pa-pengar-av-lowengrip/

     Vi väntar på ditt försvar.

     Svara

      18:12 fan vad dominant du är.

      Svara

      Och du är här inne och som vanligt tjatar om idol så fort något försvarar IL, så löjligt och genomskinligt. Nej ingen idé att kolla några sjuka länkar där du C har vinklat och vridit saker för att få det att låta illa om IL. Det är så det alltid är, och töntiga Alex el Sigge som skrivit ovan om katter herregud alltså.. Hoppas C åker dit duktigt på alla fortal om IL, och andra. Hoppas också att karma gör sitt. Och detta tjat på folk att IL är hemsk och lögnare som evenuellt vinklar el överdriver MEN det gör ju alla andra om henne – C gör det, A o S gör det, andra kändisar gör det, journalister gör det, Bellahatarna som skriver skiiten och håånen här gör det. Så vad är skillnaden? Bella kastar iaf inte skit på andra för att höja sig själv och tjäna pengar. Nej det är riktigt äckligt, ledsamt, sorgligt och skrämmande med denna kollektiva mobbing, smutskastardrevet och vuxenmobbning. Usch.

      Svara

   Om någon hade sagt typ 2017 att isabella Löwengrip skulle vara på allas läppar 2019 hade jag knappast trott dem. Men hon har ju verkligen gjort ett uppsving, hon är ju överallt!

   Svara

    Ja och det är nog tack vare denna blogg.

    Svara

  Skriv om vad alex å sigge avslöjade om bella!

  Svara

   Alex avslutar, ”jag vill inte sänka Bella men pratar om sanning”

   Svara

    Eller hur… han vill slippa få mer skiit här och fiska lyssnare härifrån. Det han sa var ju vinnklat och inte helt sant, och det Sigge sa var ju helt vridet, j-kla hyckkel – hon var tydlig med att det var omslag för Cannes-edition liksom. Och visst hade de börjat filma eller spela in, det kunde man ju se på bellas kanaler att Alex var på deras kontor och regisserade. De vill ju kasta skiit och få uppmärksamhet, och det lyckades de med. IL ljuger inte mer än Alex och inte håller hon på med smutskastning av andra – så den mognare av dem är hon. IL är positiv av sig och ofta snabb med att berätta om saker som är i planer och görning men som kanske sen inte blir av – det är inte att ljuga. Alla ska prata om IL nu för att få mer lyssnare och läsare, för att tjäna mer pengar. Och att Alex vill dra IL i smutsen det visste vi redan, precis som någon mer vill…

    Svara

     Du, svammelexperten, kolla på Dubai-länkarna ovan. Vill gärna se ditt försvar.

     Svara

   Det var sanning och inget annat.

   Svara

    Njaa lite vinklat och förvridet men annars inget vi inte redan visste. Men lågt av dem tycker jag. Men det är Alex stil, det är sådan han är – förvrida och kasta skit på andra, det brukar det skrivas om här ju, hur avskyvärd Alex Schulman är?

    Svara

     Latex och Cigge(en) menar du väl?
     Dom har ju sänt från Gotland och det
     vet man ju hur det går med cementfabriken
     inom synhåll från bageriet. Och alla som
     syltar och saftar i Almedalen under veckan
     är politiker och såna där influencers men i
     kostym som åkt till Visby på dyra flygbiljetter
     som fattigpensionärer i slutändan får betala
     med bara 1 sockerbit till kaffet istället för 2.
     Det är för jävligt! Hur länge skall det fortsätta!

     Svara

  Tyckte inte den var något speciellt alls.

  Svara

  Tänkte först att det var något nytt med Samir & Viktor. Tycker stuket på låten är som allt annat som kommer nu.

  Svara

   What? Denna låten och Samir och Viktors låtar är ju som natt och dag 😂

   Svara

  Jaeha, akustisk gitarr i början. Då blire P1 resten av sommarn då.

  Svara

  Ja alltså den är bra! Men otroligt mycket autotune? Tror tyvärr inte det kommer vara så lätt för grabbarna att sjunga live 🙁

  Svara

   Precis som med all EDM-musik så är det ju aldrig DJ’s själv som sjunger.

   Svara

  Mello 2020?🎉🎊

  Svara

  Lite mycket lånat från Avicii och lite mycket autotune men annars bra!

  Svara

   Håller med. Men nån Avicii blir de aldrig hur mycket än Maggan försöker promota dem.
   Skicka ut ungarna på sommarjobb inom vården istället så åtminstone de får en aning om vad livet handlar om innan de fortsätter glida fram på Stureplan bara för de har de namn de har.

   Svara

    Varför just vården??

    Svara

   Mhm, håller med. För mycket inspirerat av Avicii.. kommer säkert bli en hit på mainstream kanaler – men för mig som har lyssnat på EDM i en herrans massa år så går den bort.

   Svara

  Nope, gillar inte.

  Svara

  Lance och Linton, vilka hittepå överklassnamn 😅

  Svara

   Arvid och Jonas är riktiga arbetarklassnamn som de borde ha.
   Det tycker vi i LO iallafall. Vi är i Almedalen på plats 11:c.

   Svara

   Säga vad man vill, men Linton är väl inget hittepå ändå. Det heter ju Emily Brontës karaktär i Svindlande höjder, så det har hängt med ett tag. Inte så vanligt i Sverige iof. Överklass däremot, det räknas det nog som!

   Svara

  Tycker jag hört exakt denna låt i 10 år.

  Svara

   Exakt min tanke, det låter PRECIS som allt annat Avicii, Kygo, osv. Var ”tvungen” att lyssna på radio (Ris FM eller NRJe eller nåt, kommer inte ihåg) ett par timmar förra veckan och jag som ändå älskar musik, skriver musik, spelar, sjunger osv blev fan deppig. ALLT låter likadant, vare sig det är Avicii, Ed Sheeran, Bieber osv. Same, same, same. SÅ jävla tråkigt.

   Svara

  Vill inte vara sån, men kikar man under ”Upphovsmän” på Spotify så är det Lance och Linton tillsammans med Kevin Högdahl och Niklas Carson Mattsson (som skrivit massor av låtar till melodifestivalen t ex) som står som låtskrivare och producenter. Sedan tror jag att det är Kevin Högdahl som sjunger också. Så frågan är hur mycket av låten som Lance och Linton egentligen varit med och skrivit/producerat. För mig låter det mer som att man använder deras namn för att göra det mer kommersiellt. Inga bevis för detta, men skulle inte bli superförvånad om så vore fallet.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.