Hur ”råkar” man ladda upp en porrfilm?


Källa: Aftonbladet

Är det ändå inte ganska många steg i att ladda upp och publicera en film? Hur RÅKAR man göra det?
Ofta behöver man ju ha ett konto på sidan, vara inloggad för att kunna ladda upp filmen, och innan filmen blir offentlig så krävs det i alla fall ett eller två knapptryck till, men Jocke menar alltså att han missat alla dessa möjligheter att stoppa deras hemmafilmade video innan den nådde offentlighetens ljus?
Kanske? Om man har höjden av otur på alla plan och aldrig tidigare haft med videos att göra så kanske man råkar göra något sådant här, men att Mr Youtube himself skulle tabba sig så här?
Kanske…jag vet inte där så jag vet inte…

Gjort är i alla fall redan gjort och kunde Kim Kardashian, Pamela Anderson, Paris Hilton och resten av det hemmafilmade gänget gå vidare i sina liv och karriärer så ska ni se att även Jocke och Jonna kan göra det…
Det riktigt jävliga i alla de här situationerna är att det ALLTID är tjejen som straffas så mycket, mycket hårdare än männen som deltar i dessa läckta filmer. Varför är det tjejen som kallas för vedervärdiga saker?
DET är fruktansvärt!
Så kids, som en liten rekommendation.
Filma inte er själva i situationer ni inte vill att andra ska se – och om ni nu nödvändigast ska filma det – radera alltsammans så fort ni tittat klart, för till skillnad från när jag var ung så finns det nu ett begrepp som heter ”hämdporr” där killar (oftast) hänger ut sina ex på nätet efter att det tagit slut.

Här hade jag tänkt att mitt inlägg skulle ta slut, men icke!
Den här situationen har tagit en helt ny vändning i och med att Gardet lagt upp inlägg om samma sak.
Jocke är arg som ett bi på framför allt Cissi Wallin efter att hon lagt upp ett inlägg om att hon önskar att någon kunde skära av honom könsorganet.
Det inlägget har nu ändrats och Gardet har stängt av möjligheten att kommentera på sitt, men inte förrän jag hann se att även Jonna kommenterat det.
Jocke verkar hota med advokat och Cissi verkar välkomna det då hon ser det som ett bra tillfälle för Gardets jurist att förklara yttrandefrihet för honom.

Var ska detta sluta?

Återigen vill jag uppmana till GOD TON i kommentarsfältet!

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra. På tiden att någon med en stor plattform skäller ut cissi wallin efter noter. Hon och hennes vidriga fittstims-avpixlat behöver komma ner på jorden, helst till en öde ö.

  Svara

   Håller med 100%. Att hon mörkar all kritik dessutom gör hennes trovärdighet noll.

   Svara

    Camilla du har missat en hel del relevant i historien.

    Cissi skrev först i sitt inlägg på sin instagram att Joakim är vidrig, att han ska lemlästas och att Jonna och bebisen behöver hjälp. Att påstå att Jonna behöver hjälp är att idiotförklara henne, precis som att hon inte är förmögen att tänka själv. Hon och Joakim har sedan videon spreds för ca 8-10 år sedan skapat en familj som verkar ha det bra ihop. Detta verkar vara ett personligt agg från Cissi mot Joakim. Att hon samtidigt är väldigt elak mot Jonna bryr hon sig inte om.

    Samtidigt la Gardet upp samma bild tagen från en intervju med Jocke i Aftonbladet som Cissi lagt upp. De skrev att män ofta använder hemmasex-filmer som en makt mot tjejer. De fick då kritik för att de använde J och J som ett exempel i och med bilden de upp. Gardet menar då att de bara syftat på Jonna när de valt bilden, och att de försvarar kvinnorna som utsatts. Detta alltså samtidigt som Cissi skrivit som hon gjort om Jocke och Jonna på sin instagram.

    Det blir massa elaka kommentarer om J och J, men även mycket kritik mot Cissi och Gardet. Cissi raderar alla kommentarer som inte håller med henne som vanligt. Gardet raderar sedan utan förklaring hela kommentarsfältet och några timmar senare togs hela inlägget bort. Cissi raderade alla kritiska kommentarer och ändrade delvis sin text.

    Att Gardets och Cissis inlägg som lades upp nästan samtidigt, har samma bild och ämne, är två av varandra oberoende inlägg har jag svårt att tro. Gardet menar att de tog Jonna som exempel efter att de sett henne prata om sexvideon i sin såpa och inte menade något illa. Det går inte alls ihop med Cissis inlägg där Jonna behöver hjälp och Joakim är vidrig mm.

    Sexfilmen las upp för ca 8-10 år sedan av Jocke på youtube av misstag då han lade upp andra filmer där. Därefter spreds den väldigt snabbt. Varför Cissi anser det vara relevant att efter 8-10 år skriva som hon gjorde är obegripligt. Att Gardet inte kände till Cissis inlägg är omöjligt. Förvånar mig inte om Cissi ligger bakom inläggen själv.

    Svara

     Håller med dig om allt, men en snabb googling visar att de blev tillsammans 2012/2013 så snarare 5-6år sen.

     Svara

      Det var innan de blev tillsammans de spelade in filmen.

      Svara

       Cissi skrev bland kommentarerna att sådana som Jocke inte kan förändras och syftar på den gamla filmen. Cissi ska nog tänka över vad hon själv gjort för 7-8 år sedan. Hon har bland annat vid 2012/13 skrivit om hur hon misshandlade en av sina ex fysiskt. Kan hon ändras? Kan någon som i 25-årsåldern skrev om sin, enligt egen utsago, småfeta motbjudande sugardaddy som hon åt middagar med/umgicks med enligt henne endast för att hon ville köpa lyxiga saker, ändras? Kan en person som ljuger ofta ändras? Osv.

       Svara

        Cissi ljuger igen och skriver idiotiska saker om både Jocke och Jonna och deras bebis. C skriver INGET om det absurda i Cissis agerande utan fokuserar på en privat grej som hände för 7 år sedan.

        Ett väldigt missvisande inlägg det här.

        Svara

         Hur står det till med läsförståelsen egentligen? Jocke och Jonna berättade om den läckta filmen i avsnitt 2 av Familjen Lundell vilket är anledningen till att många stora medier skriver om det. Det är ingen som grävt fram detta som du vill få det till. Jocke och Jonna gjorde porrfilmen högst relevant igen på egen hand.

         Svara

          Grävt fram? Som jag vill få det till? Nu förstår jag inte vad du läst? Det jag menar med privat är att Cissi inte har någon aning om hur J och Js äktenskap är nu. Videon släpptes för 7 år sen. J och J berättade om filmen i sin dokusåpa, men hur går tanken hos Cissi som gör att hon nu går ut med att Jocke är en vidrig människa som ska lemlästas, att människor som han inte kan bli bättre människor och att Jonna och bebisen måste räddas.

          Svara

        Nu skriver hon ett till inlägg om hur dålig människa Jocke är och att han inte ändrats för att de ”flesta som honom inte gör det”. Den slutsatsen drar hon från ”sina många intervjuer med utsatta kvinnor”.

        Mig veterligen har hon aldrig träffat varken Jocke, Jonna eller bebisen men skriver ändå att Jonna och bebisen behöver hjälp. Vad vet Cissi om deras relation idag? Vad får henne att tro att hon har rätt att lägga sig i den idag pga något som hände för 6 år sedan? Som Cissi inte har något med att göra i dagsläget. Varför tar hon sig rätten att kasta Jonna under bussen helt utan anledning?

        Cissis bakgrund är långt ifrån felfri. Hon berättade för längesen som hen ovan skriver att hon umgicks med en äcklig äldre gubbe för att få pengar så hon kunde köpa lyxiga märkesprylar hon så gärna ville ha. Är lyx verkligen så viktigt?! Människan var 25 år då, inte 15.

        Den förra pojkvännen som hon sa sig ha misshandlat fysiskt kan ju då med Cissis logik hävda att misshandlare som Cissi aldrig ändrar sig.

        Cissi har helt tappat fotfästet. Att hon raderar all kritik och svarar alla som ifrågasätter otroligt nonchalant och mästrande är ännu ett tecken på det.

        Svara

         Enligt Cissi kan Jocke aldrig bli en bättre människa. Hon påstår sig veta det baserat på de intervjuer hon säger sig ha gjort med kvinnor. (Absurd slutsats att dra på den grunden, alla individer fungerar olika herregud…).

         2012-2013 gjorde hon intressanta uttalanden som hon kommit fram till efter att enligt henne lagt väldigt mycket tid på eftertanke. Nu har hon dock regredierat i sin utveckling och gått tillbaka till sin första analys av feminismen som hon tidigare kallat väldigt ogenomtänkt och naiv. Det ironiska är att allt hon idag står för, är just denna enligt henne ogenomtänkta analysen. Citat från Cissis blogg 2012-2013 efter att hon kommit till insikt om sin tidigare ogenomtänkta analys:

         ”Tror helt enkelt bara inte på att feminism mår bäst av att vara en elitistisk klubb för inbördes beundran, avsedd för bara kvinnor (och om män ändå vill kalla sig feminister och aktivt jobba mot antifeminism så ska de minsann ändå ständigt vara medvetna att de är just förövare. Med en kollektiv skuld över all skit väldigt få män pysslar med dagligen). Jag tror på feminism som något varenda kotte borde stödja, omfamna och hålla med i grundvärderingarna kring. Och ska vi verkligen starta revolution är det ju ett generalfel att börja med att typ omyndigförklara halva befolkningen innan vi ber dem hänka på… ”?

         ”Visst har jag känt rent hat mot enskilda män. Män som gjort vidriga saker på grund av massa grejer som i grunden handlar om en härlig cocktail av psykisk ohälsa och den manliga könsnormens vidrigaste effekter. Men varför skulle jag, som feminist ha ett behov av att projicera det på varenda karlslok?”

         ”Många av de mer eller mindre kända feminister jag stött på hittills, de som förespråkar systerskapet mest har tyvärr ofta visat sig vara de minst ”systerliga” när det väl kommer till kritan. Och börjar tyvärr misstänka att de kvinnor som skriker högst om systerskap är precis som de där männen som så väldigt gärna påtalar att de minsann är feminister. Det låter väldigt bra, man plockar poäng med sitt ställningstagande. Men man lever sällan upp till sina fina ord. Snarare tvärtom, som sagt”.

         ”Skillnaden är att jag för länge sedan slutat kasta ur mig saker som ”hata män!” eller liknande rent manshatiskt, även om det är ”på skoj” eller någon störd form av ironi. För jag vet vad det gör. Jag vet hur det triggar helt fel känslor hos främst de som hatar feminister i allmänhet och kvinnor i synnerhet”.

         ”Jag pratar inte heller om att alla kvinnor skulle vara förtryckta och alla män förtryckare. Om att man inte får kritisera någon som kallar sig feminist för då är man antifeminist, hatisk, emot systerskapet”.

         ”Detta gör däremot denna klick. Frekvent. Deras manshatiska (post-ironiska?) och offertyngda jargong är helt och hållet intolerant mot andra ideér och värderingar. När en man frågar något om feminism, med en neutral eller sansad ton, får denne inte sällan syrliga svar. Gärna kombinerade med någon härskarteknik. ”Du ska nog inte ge dig in i något du inte har någon koll på” (översatt: detta är vår fråga, vi äger den, vi bestämmer)”.

         ”Vill man motverka samma grejer som de jag nämner ovan (maktobalans mellan könen, stereotypa könsroller m.m) kan man omöjligen kläcka ur sig att man hatar män. Även om man ”skojar”. För varför skulle man skoja om det? Vad är syftet? … Det är enbart kontraproduktivt. Det hjälper inte ett skit mot allt det där som är vidrigt med könsklyftor och maktobalans.
         Och då är man ju inte feminist. Då är man bara gnällig, bitter, osaklig, beter sig rent korkat. Och man förstör för feminismen”.

         ”Återigen: kvinnor som kallar sig feminister, oavsett hur osakliga, hatiska och rent vidriga de är i sina beteenden är alltså inte okej att rikta någon som helst kritik mot.
         De har fått någon slags immunitetsmedaljong eller”?

         ”Och jag blir ledsen. För jag är övertygad om att en majoritet av alla män INTE är kvinnoföraktande och sexistiska. Varför skulle de vara det? Varför skulle alla kvinnor känna sig förtryckta av män? Även om det finns så kallade patriarkala strukturer som vi aldrig får förneka och sluta jobba emot. Men om man jobbar utifrån det första jag säger i det här stycket, om det här är ens utgångsläge… Ja, då skapas ju bara hat. Och agg. Och massa okonstruktiv skit. Och då är man inte längre feminist.
         Nej. Och jag fattar fortfarande inte varför folk går på det”.

         ”Vad händer när man inte f å r kritisera sin egen ideologi, vissa anhängare av den utan att bli anklagad för allt från kvinnofientlighet och att man pissar på systerskapet till att man satt sig över massa andra feminister och börjat diktera vem som är ”mest värd” (ja, exakt dessa ord har sagts om mig idag) … Jo, det blir sektigt. Det blir trångsynt, elitistiskt och just kontraproduktivt”.

         Svara

          Frågan är när hon tänkt sluta hitta på saker. Undrar om frekventa lögnare enligt Cissi hör till den kategori som inte kan bättra sig?

          Cissi för några månader sedan:
          ”Jag får alltså sparken (omskrivning är ”paus”) från Metro pga hur jag uttrycker mig här på Instagram. Och även för att jag KANSKE kommer åtalas för förtal av Virtanen”.

          Cissi nu:
          ”Tur att jag hoppade av det sjunkande skeppet Metro i tid”.

          Den lögnen är verkligen typisk för hur Cissi ständigt vänder på sanningen till sin fördel. Om någon hamnar i kläm pga hennes lögner så avfärdar hon dem bara kallt, som om de var den/de som gjort fel.

          Svara

           Eller att gå från att tala ut om att hon var alkoholist i flera år i all media, tusen gånger om, ge råd till andra alkoholister, till att sedan påstå att hon aldrig varit alkoholist. Sedan fortsatte hon tala ut om massa olika saker, det ena märkligare än det andra. Om alla diagnoser stämt hade hon varit något av ett medicinskt under. Det viktigaste för Cissi är uppmärksamhet, inte sanningen.

           https://cissiwallinlooks.wordpress.com/2011/11/12/alkoholen/

      Och att Cissi skriver att ”Jonna och den lilla bebisen ska räddas” visar hur obehaglig Cissi är. Som att Jonna är stendum. Och att dra in deras bebis är sinnessjukt.

      Svara

       Fast det där är så typiskt feminister. Alla som inte skriver under på deras bisarra ideologi är hjärntvättade av patriarkatet 🙄 endast den som tycker som de anses kunna tänka självständigt! Obehaglig sekt det där.

       Svara

        Cissi verkar tycka sig ha rätt att kidnappa feminismen och ta på sig rollen som enväldig diktator. Ingen får ifrågasätta henne, då är det omedelbart block/radering. Svansen bussas på oliktänkande och är helt manipulerade och itutade massa lögner om hur saker förhåller sig, och om Cissis liv. Svansen har tydligt visat att de tror på allt Cissi skriver. Ingen källkritik där inte.

        Jag tycker att Cissi är en skam för feminismen. Det hon sysslar med är en egotripp som grundar sig på den respekt hon fick av Metoo. Ifrågasätter någon henne drar hon något av sina säkra kort, så som ” Vad vet jag, jag är bara en hysterisk kvinna.

        Svara

         Det roliga är att det hon raljerar om råkar vara sant. Hon ÄR en hysterisk kvinna som inte tänker klart och som skulle må bra av ett liv i den faktiska verkligheten där hon var tvungen att arbeta i stället för att hänga på Instagram 24/7.

         Svara

         Lady Dahmer är också oerhört överlägsen i sitt sätt och verkar se ner på de flesta, hon är den ultimata feministen och alla andra ska bara hålla käften och lyssna på henne.

         Svara

     6 år sedan

     Svara

   Usch och fy för sådana som dig som hatar på feminister. Klart som f att man är feminist.

   Svara

    Knappast självklart. Skulle hellre karva ut mina njurstenar med en tesked än att tillhöra en identitetspolitik ideologi vars svenska översteprästinna är cissi wallin. Vad du uschar på är helt upp till dig.

    Svara

     Feminism betyder helt enkelt jämställdhet, att kvinnor ska ha samma rättigheter och samma lön som män. I dag tjänar svenska kvinnor i snitt 76 procent av männens genomsnittliga årsinkomst. Vi jobbar alltså ett kvartal ”gratis” varje år. Det är fan inte jag för i alla fall men det betyder absolut inte att jag dyrkar Wallin, tvärtom.

     Svara

      -Cissi framför en onyanserad minst sagt obehaglig retorik där hennes åsikter är de enda rätta.
      -Hon lägger upprepat fokus på enstaka individer istället för att fokusera på problemen.
      -Hon förvandlar hela tiden det mesta till att handla om ”för eller mot” henne i sina ständigt nya personliga vendettor/startade bråk mot enskilda personer.
      -Hon har visat prov på väldigt dåligt omdöme samt oförmåga att hålla sig till sanningen.
      -Hon omöjliggör utveckling genom att blocka/radera oliktänkande.

      Detta är anledningar till varför jag anser att Cissi framställer feminismen i dåligt ljus, och är absolut ingen person jag tycker främjar feminismen på något sätt.

      Svara

    Skillnad på feminist och feminist. Jag som feminist SKÄMS över Cissis beteende. Precis som våra politiker knappt ville svara ja på frågan om de var feminister så känner jag likadant. Så fruktansvärt trött på dessa brudar som gör att vi feminister buntas ihop och blir till idioter i allas ögon. Som feminist hoppas jag att Cissi försvinner. Hon gör inget bra och ger oss bara dåligt rykte.

    Svara

     Hur kommer det sig att alla ”riktiga” feminister är vänster? Jag är feminist men mer mitten, det känns som de kapat hela begreppet feminism.

     Svara

      Jag är feminist och betydligt mer åt det blå hållet. Tycker det är märkligt att vänstern/röd tycker sig ha patent på feminism.

      I övrigt tycker jag att Jocke är helt dum i huvudet baserat på hans Youtube, även nyliga videos. Stört, alltså riktigt stört, att små barn ens får tillgång till skiten. Med det sagt förtjänar man ändå inte att bli uthängd på en av de största ”feministiska” plattformar vi har. Han är alldeles för obegåvad för att kunna föra krigsdialog med någon som t ex Lady Dahmer. Hon är tio strån vassare än vad han blir under en livstid.

      Svara

       Hon svarade på Jockes faktiskt vettiga kommentar; ” men kära lilla gubben”. Sedan skrev hon att hon hatar ALLA män.

       Inte särskilt vasst. Blev förvånad över den låga nivån. Jocke framstod som ett geni i jämförelse.

       Cissi hade heller ingen anledning att skriva sjukt elaka saker om Jocke, och verkligen inte om Jonna och deras bebis.

       Svara

       De har publicerat en artikel från aftonbladet med hans egna ord om ur han råkat lägga ut en film och de ifrågasätter hur man råkar en sådan sak. Cissi diskuterar vidare kring Jocke som person. Gardet vill lyfta frågan om bla hämndporr utifrån detta.

       Det är inte att hänga ut…….

       Svara

     Hon är så nonchalant och tror att hon kan ljuga och komma undan med hur mycket som helst pga förtroendet iom metoo. Det funkar inte så. Hennes beteende är obehagligt.

     Svara

     +1 på den!!

     Svara

    Du Eva, kryp in i din grotta du kom ut ur och kom inte tillbaka. Sverige behöver inte ha manshatande feminister som du.

    Svara

     Feminism innebär att du vill ha samma rättigheter och skyldigheter som män i samhället. Alltså, du vill jobba för att inte behöva vara orolig för att bli våldtagen på vägen hem. Du vill att dina medsystrar inte ska behöva vara livrädda när de anmäler sin våldsamma partner, för de vet att det är stor risk att inget görs och att partnera är som farligast när de lämnats. Du vill att rekryteraren ställer samma frågor till dig som till en man och inte sitter och tänker på att du bara kommer att behöva vabba, och ger istället jobbet till någon snorvalp i kostym. Feminism handlar inte om att vi ska vara könsneutrala utan neutrala inför lagen och inför samhället i den mening att det spelar ingen roll om vad du har för könstillhörighet när du söker vård, jobb eller anmäler för ett brott.

     Svara

   Om inte paret Lundell velat ha uppmärksamhet gällande P-filmen, hade de inte tagit upp de på Dplay.
   Parets koncept är att ta upp gamla händelser för att sedan ställa till en scen och bli arg när andra gör rubriker på saker de väljer blåsa liv i igen. Samma sak görs om och om igen. De livnär sig på spektakulära händelser som tidigare uppmärksammats. Samma mönster ses återkomma….

   Svara

    Så du tror att något de förklarade var en jobbig tid för dem, var något de gjorde för att Cissi ska skriva att Joakim är en vidrig person som inte kan förändras och att Jonna plus bebis ska hjälpas?! Att Joakim ska lemlästas?
    Cissi är inte frisk. Punkt.

    Svara

     Ja. Detta är sättet de gör pengar på.

     Svara

      Oavsett så är det Cissi skriver om Joakim helt oacceptabelt. Och varför idiotförklarar hon Jonna och skriver att hon och bebisen behöver räddas? Som om Jonna är helt blåst. Vad har Jonna gjort för att förtjäna det från Cissi?

      Jocke kan ha förändrats på 7 år. Uppenbarligen har de det bra tillsammans nu. Varför ska Cissi ens lägga sig i deras förhållande och lägga ut det inför alla sina följare. Vad är poängen med det?

      Gardet skrev att de använde bilden på artikeln om Jocke och Jonna då den påminde dem om hämndporr. Samtidigt la Cissi ut sitt inlägg där hon använder samma bild och kallar Jocke vidrig, att hans organ ska skäras av och Jonna o bebis hjälpas. Tror inte en sekund på att de två inläggen har publicerats fristående när de är så lika varandra.

      Svara

     Deras sätt att publicera agera ställa till en show är alltid densamma oavsett innehåll av händelser som vart jobbig. Om historien förändrade andras syn på Jonna att hon kände sig tvungen att avsluta sina studier m.m, varför kliva in i Scandalbeauties kort därefter då händelsen börja lägga sig? Blås inte liv i saker som får dig framstå i sämre ljus.
     De är en skandalsida där personliga bilder samt filmsnuttar delas.
     En sida som inte är till för privata bruk.
     Rätt eller fel låter jag vara osagt.
     De som också bör belysas är hur tjejer ALLTID får mer kränkande påhopp än killar som gör densamma. De stämplas för alltid,vilket är fel.

     Svara

      Och Cissi skriver att ”Jonna och hennes lilla bebis måste hjälpas”.

      Varför? Jonna är kapabel att tänka själv. Cissi behöver inte dumförklara henne.

      Människor kan förändras. Cissi vet inget om deras förhållande idag. Videon las ut för sju år sedan. Extremt omoget och omdömeslöst av Cissi att vräka ur sig massa elakheter. Vem gör ens så?

      Svara

    Word. Och klart som f*n att filmen las upp med flit. Historiskt sett så är det ju rena PR-drömmen att få en porrfilm ”läckt”. Om det nu är uppmärksamhet man söker, vilket är det enda Jocke och Jonna vill ha.

    Svara

     Det var 7 år sedan.

     Svara

      Ja men dom snackade ju om det själv i sin serie. Varför dra upp något som typ ingen visste om, om man nu vill mörka det och inte veta av det?

      Svara

       De pratade om det i sin serie och beskrev det som en jobbig tid de tagit sig förbi för ca sex år sedan. Numera lever de sedan flera år enligt dem ett lyckligt familjeliv.

       Visst kan Aftonbladet skriva om detta med filmen, inga konstigheter.

       Det märkliga är att Cissi Wallin av någon orsak då tycker att det är lämpligt att lägga upp en bild från intervjun och under den skriva att Joakim är vidrig, att hans k.k ska skäras av, att ”jonna och lilla bebisen” behöver hjälp och att Joakim aldrig ändrat sig och att personer som han aldrig ändrar sig.

       Svara

      anonym 8:42 ett övergrepp är fortfarande ett övergrepp, 7 år tar inte bort det.

      Svara

    Svara

   Känns som de förstör feminismen med sina radikala metoder.

   Svara

    Mjo men Nelson Mandela var både terrorist och frihetskempe.

    Svara

     Kämpe* såklart

     Svara

   Camilla varför blockar du ofta ipadressen när man kritiserat Cissi här? Varför släpper du inte fram alla kommentarer med saklig kritik?

   Svara

    Jag har släppt igenom allt de senaste dagarna…

    Svara

   Råkade Jonna låghalt alla hennes naken videos från duschen med eller ?

   Svara

   Råkade Jonna låghalt alla hennes videos från duschen med eller ?

   Svara

   Råkade Jonna låghalt alla hennes videos från duschen med eller??

   Svara

  Helvete vilket långt inlägg för något som är så gammalt…
  Jag vet att det har kommit upp igen pga deras nya serie men ändå ett så här långt inlägg för en så gammal nyhet..
  haha

  Svara

   Fast det är publicerat idag på Gardet?

   Svara

    Men varför? Det är gammalt och glömt och de är gifta och har barn så uppenbart löste sig situationen. Varför ska Cissi lägga sig i nu?

    Svara

     Fast de drog ju upp detta nu, så det var ju inte gammalt även om filmen är gammal. I övrigt håller jag med Jocke en del i det han skriver angående cw, och håller med i att inlägget är lite väl långt och hade kunnats dela upp i två.

     Svara

     Det kan jag inte svara på, komplett onödigt enligt mitt tycke men det ger ju ett svar på varför det blir ett långt inlägg om det.

     Svara

     Cissi har inget med deras förhållande idag att göra. Jonna tar sina egna beslut utan att behöva ta Cissis elakheter.

     Vad skulle Cissi sagt om Jonna skrivit att Cissi och barn måste hjälpas, att hennes man är vid-rig osv.

     Cissi visar gång på gång prov på att hon saknar omdöme och inte drar sig för att ljuga när det passar henne.

     Svara

  Det är väll inte första gången hans nakna kropp finns på internet, var det misstag med?

  Svara

   *väl

   Svara

    Tack magistern!

    Svara

   Solklart att det inte var ett misstag, han laddade upp den avsiktligt. Mycket möjligt att hon var med på det också, inte de första som ”läckt” sin po*rfilm för att få uppmärksamhet. J&J är båda uppmärksamhetskåta och gränslösa.

   Svara

   Tänk på alla gamla klipp där Jocke bajsade i blomkrukor, ollade på saker, drog dagens runk och kn#ll. Jocke är ett mentalt barn i en vuxen kropp och kommer så förbli.

   Svara

    Fyfan vilket vider. Nä en sån person kan nog inte förändras nämnvärt. Hemskt att vara gift med någon som så utstuderat lever på kicken av att kunna chocka/förfära folk och vågen av uppmärksamhet det genererar.
    Vad blir nästa grej han råkar publicera? Han kan ju inte sluta sukta uppmärksamhet bara för att han blivit fars, när han är ett stort barn själv

    Svara

  ”Cissi verkar välkomna det då hon ser det som ett bra tillfälle för Gardets jurist att förklara yttrandefrihet för honom.”

  Cissi lär själv få veta vad som gäller när åtalet mot henne väcks.

  Svara

   Åtal mot vad menar du?

   Svara

   Förstår inte varför hon väljer denna artikel när hon har MASSA exempel på riktig hämndporr att välja på.

   Svara

    Han är ett stort namn så hon tänkte åka snålskjuts på det

    Svara

     Ja en mer uppmärksamhetskåt människa än Cissi finns inte.

     Svara

     Cissi har något personligt mot Jocke. Det märktes ju tydligt i hennes första inlägg när hon skrev att hans sn-pp ska skäras av, att han är vidrig och att Jonna behöver hjälp. Sen försöker Gardet nu efter att ha raderat allt, få det till att de använde bilden på Jocke och Jonna från Aftonbladet där de tillfrågades om den gamla filmen, för att bilden påminde dem om hämndporr men att de bara syftade på att Jonna är en kvinna, och att det är kvinnor som råkar illa ut.

     Man fattar varför de raderat allt. Cissi ljuger ju igen.

     Svara

    Gardet skrev följande som förklaring till varför de använde bilden från Aftonbladet där Joakim intervjuas:

    ”Som vi skriver får bilden oss att tänka på fenomenet hämndporr som handlar om att sexvideos läggs upp utan den enas (oftast kvinnans) medgivande. Det som är koppling till artikeln är det faktum att det är kvinnan som skuldbeläggs”.

    Detta är alltså anledningen enligt ”Gardet”. Menar de på fullt allvar att de var helt omedvetna om att Cissi som tillhör Gardet publicerade samma bild, med samma ämne nästan samtidigt? Och även om att Cissi skrev att Joakim är ”vidr.g, ska le.lästas, och att Jonna måste få hjälp”.

    Svara

     Men det är inte en förklaaaaring. Som att man skulle lägga upp en bild på en pingvin men skriver en artikel om en frack ”för det fick mig att tänka på det..” dåligt exempel men ni fattar..

     Svara

      Nej precis, det är ingen förklaring för de har ingen. Cissi ville klämma till Jocke för något och använde sin svans och Gardet som täckmantel.

      Han har förmodligen kritiserat henne eller liknande tidigare. Då gör Cissi som hon alltid gör, utnyttjar sin lättmanipulerade svans att gå hennes privata ärenden.

      Svara

   Hoppas hon blir dömd, annars är lagen helt värdelös.

   Svara

   Virtanengrejen har ju inget med detta att göra.

   Svara

  Det där paret tycker väl att all publicitet är bra publicitet så nej – man råkar inte lägga ut en sådan film. Han har jobbat med sociala medier i flera år. Han vet mkt väl hur det fungerar.

  Svara

   Han hade inte jobbat med det i flera år då, dock. Men visst känns det lite märkligt att råka lägga upp en sån film, krävs inte mycket vett för att vara extra försiktig när man har en sån film på skrivbordet…

   Svara

    Han hade en youtubekanal. Han visste också då mkt väl hur det fungerar.

    Svara

   Scandalbeauties modellandet kort därefter var kanske inte så igenom tänkt.
   Att tjejer blir utsatta mer för kränkande rent ut sagt förnedrande saker på nätet är ett faktum.
   De är inte acceptabelt såklart.
   Men som samhället ser ut ”måste” en tjej alltid tänka efter vad de lägger ut. De är ett hårt klimat på nätet just nu. Och de behövs belysas då allt för många unga tjejer far illa av ”dåliga” beslut.

   Svara

    Belysas ja men inte ur vinkel ”tjejer får skylla sig själv” så som du gör. Jesus.

    Svara

   Oavsett så är det Cissi skriver om Joakim helt oacceptabelt. Och varför attackerar hon Jonna och skriver att hon och bebisen behöver räddas? Som om Jonna inte kan tänka själv. Vad har Jonna gjort för att förtjäna det från Cissi?

   Jocke kan ha förändrats på 7 år. Uppenbarligen har de det bra tillsammans nu. Varför ska Cissi ens lägga sig i deras förhållande och lägga ut det inför alla sina följare. Vad är poängen med det?

   Gardet skrev att de använde bilden på artikeln om Jocke och Jonna då den påminde dem om hämnd-porr. Samtidigt la Cissi ut sitt inlägg där hon använder samma bild och kallar Jocke vidrig, att hans s.opp ska kapas av och Jonna o bebis hjälpas. Tror inte en sekund på att de två inläggen har publicerats utan att de skulle ha med varandra att göra, när de är så lika varandra.

   Svara

  Småbarn… med ett sexliv.
  Hm

  Svara

  Stackars barnet som ska växa upp och se dessa människor till föräldrar, lika korkade både nakna som påklädda, spelar ingen roll om det handlar om videos på pornhub eller youtube 🙂

  Svara

   Tycker det finns betydligt värre föräldrar.

   Svara

   Tycker inte de finns något som tyder på att de skulle behandla sitt barn fel.

   Svara

  CW är en simpel aktivist med en uppenbar och tröttsam agenda.

  Varför dra upp något som är nästan 10 år gammalt. Finns det inte viktigare och mer aktuella händelser att belysa.

  Svara

   10 år? De har väl bara varit tillsammans sen 2012/2013?

   Svara

    2013 hamna filmen på nätet för 2014 börja J modella.

    Svara

     7 år sedan då, alltså för längesen.

     Svara

  Men herregud,det hände för flera år sen. Stort misstag att det skrevs om filmen i Aftonbladet. Jag tar många foton och är inte noga med att döpa filen när jag laddat upp till datorn. Jag kan köpa Jockes förklaring med de liknande siffror som filmen hade med en annan film. Den låg ute kort stund,tyvärr är det andra som sprider den. Tycker hatet mot Jocke är orättvist,nu flera år senare. Jo han har bett om ursäkt till Jonna,men det räcker inte för drevet…

  Svara

   Var la han upp den? På youtube?

   Svara

    Yes, på youtube

    Svara

    Nja tror inte det går att lägga upp porr på Youtube, så var väl på någon porrsajt. Har ju skådats på pornhub men det kan ha varit andra som sparat och spridit vidare också, men att J själv ville ladda upp den då det tvekar jag inte på, även om de sen ångrat sig. Aftonbladet skrev väl om det nu för att de pratar om filmen i sin serie och kanal 5 har lagt upp klipp om det senaste dagarna.

    Svara

     Jo det går visst, men det tas ner snabbt.

     Svara

     För 6 år sen hade inte youtube lika starka filter. Sen har jag för mig när Jocke berättat om detta innan att filmen bala låg uppe en kort stund och på den tiden han tyvärr människor rippade ner filmen och börja sprida den.

     Svara

   Alltså sammmaaaaaa, har för många foton som heter hlfogkgk och gkkgjfll, för jag är sämst på ordning lol, och hade lätt kunnat ladda upp fel, dock kanske inte en film på när jag har sex. Sen tycker jag det är helt fel att dra upp den här artikeln och koppla till hämndporr?! Finns väl riktiga exempel på det men hade väl inte gett samma effekt för CW.

   Svara

   Det låter väl som en rimlig förklaring och som något jag själv skulle kunna göra. Ladda upp fel alltså pga slarv med filnamn, inte filmen i sig. Jag ser mig ändå som en erfaren användare av tangentbord och mus men det är så lätt att göra fel. Men det verkar vara lättare att ifrågasätta och hävda att man själv aldrig skulle kunna göra ett sådant misstag. Men jo, det kan man och mängder gör det dagligen, skillnaden skulle väl vara karaktären på materialet. En bild på en kråka istället för en skata av en okänd: inte en jävel skulle bry sig. En privat sexfilm på en som alla redan älskar att hata: oj oj oj.

   Men jag förstår inte varför han ska stå till svars för hela sverige? Den enda han har skyldigheter gentemot, som jag ser det, är Jonna. Den enda han är skyldig en ursäkt är till henne, han ska väl inte behöva be om ursäkt till alla utsatta, eller stå till svara för alla förövare som laddat upp hämndporr med flit?

   Hämndporr och läckta filmer ÄR ett problem som SKA diskuteras och vädras men… det finns väl ändå mer lämpliga fall att rikta den uppmärksamheten på? Än en gjord av misstag? Det är ju uppenbart att dessa två straffats nog ändå. Speciellt Jonna. Det ÄR kvinnan som drabbas hårdast när sånt här händer, men seriöst. Det som händer nu är ju som att gå på henne ÄNNU en gång. Sparken siktas mot Jocke, men hamnar på Jonna.

   Jag följer dom inte, känner dom inte. Men jag hoppas de har styrka och kyla nog att bara skita fullkomligt i allt som skrivs och fortsätta leva sitt liv som de själva vill och bara tar hand om varandra.

   Svara

   Han länkade även till filmen själv på sin blogg för att ”alla ändå skulle leta rätt på den ändå” ..

   Svara

    Finns flera filmklipp också, så det är nog inte enbart slarv.

    Svara

   Nej. Har man sexfilmer så ser man väl till att ha de i en egen mapp och se till att döpa dem så att man inte blandar ihop med annat. Speciellt om man har en stor youtubekanal där man ska just ladda upp andra videoklipp. Det där tror jag inte på.

   Svara

  Kan den där Cissi bara lägga ner. Hon vill ju inget annat än att glida på andras kändisskap som en eremit.

  Svara

   Hon är väl motsatsen till en eremit?

   Svara

    Eremitkräfta

    Svara

   Du menar parasit?

   Svara

    Kanske Inuit

    Svara

     Eller parakit

     Svara

    Parasitkräfta?

    Svara

   Så fort det tystnar kring henne hittar hon en liten flamma att blåsa eld på. Alltid.

   Svara

  Känner mest att orkar snart inte med mänskligheten nå mer.
  Känner även att ska nog ta en paus från den här bloggen pga orkar nog heller inte läsa nå mer om människors besynnerliga förehavanden och andra människors påföljande ohämmade verbala åsiktsorgie.

  Svara

  Är det verkligen ”många” som filmar sig när de har sex? Jag blir alltid så förvånad när jag hör om kändisar vars naken-/sexfilmer har läckt ut till allmänheten. Det är som om det är något alla har. Är det verkligen så? Hur vanligt upplever ni att det är?

  Svara

   Jag filmar och fotar mycket. Både själv och med partner. Flera av mina vänner och kks gör samma. Men hur representativa vi är vet jag inte.

   Svara

    (Så ja, jag upplever alltså att det är väldigt vanligt)

    Svara

    Samma här.

    Svara

    Och vad gör man med filmen/filmerna liksom ?

    När jag har sex är jag där i stunden. Jag leker inte porrstjärna med nån jävla kamera i rummet. Är inte pryd men det är ju helt jäkla ointressant?!?!

    Svara

     Antar att man går omkring och känner sig nöjd att man medverkat i en P-rulle. Riktig porrstjärna liksom. Kollar ibland, gillar det man ser och så plötsligt en dag ”råkar” man publicera den på Youtube….nåt sånt.

     Svara

     Och jag tänder inte på att bli bunden eller förnedrad men dömer inte de som tänder på det. Alla är vi olika. 🤷‍♂️

     Svara

     Man kan vara där i stunden och inte leka porrstjärna även om en kamera är där. Att du tycker att det är ointressant betyder ju inte att de som tycker att det är intressant gör fel. Du låter väldigt omogen och dömande. ”Det sätt jag har sex på är det rätta sättet och hur kan man ens göra annorlunda!?”

     Vill du inte filma så gör inte det och kan du inte förstå varför andra gör det så fine. Men du skulle tjäna lite på att tänka på hur du uttrycker dig. I alla fall om det är något annat än barnslig och dömande du vill framstå som.

     Svara

     En del gillar att ha sex där man kan bli påkommen, i sina föräldrars säng, på en offentlig plats, i bilen på en rastplats. Ointressant för mig, vad kan det ge någon???

     Svara

    18:21. Dömmer inte men är nyfiken kan du förklara varför. Vad ger det dej?

    Svara

     Det är upphetsande i stunden. Tittar inte på det sen eller ”spelar” utan njuter av sexet och som en krydda så är det en kamera där.

     Svara

   Jag gillar det och alla jag har dejtat eller haft en relation med, har också gjort det. Utifrån vad jag hört folk i min omgivning berätta så upplever det som väldigt vanligt.

   Svara

   Skulle aldrig komma på tanken!

   Svara

   Tycker det är väldigt upphetsande att se mig själv och min pojkvän på det sättet. Blir inte samma sak med en spegel. Tycker inte att det är något fel med det så länge båda vill det lika mycket 🙂

   Svara

    Men alltså sitter ni sen och kollar på det ihop? Förklara gärna för någon som ej fattar.
    Jag och min man har varit ihop i över 8 år, tycker vi har ett bra sexliv och är opryda båda men att dra fram mobilen mitt i action känns konstigt. Vad ska man göra med den filmen sen? Kolla på medan man sitter på jobbtoan?
    På riktigt, är genuint nyfiken på vad ni hör med dessa filmer?

    Svara

     Men? Vad är det du inte förstår med att man tänder på olika saker? Vissa tänder på fötter, andra på att bli bundna, en del blir blottare, andra på att det filmas. Väx upp för sjutton.

     Svara

   Jag vet ingen som fimat när dom har sex. Vad en del i bloggvärden har behov av att visa upp sig så mycket som möjligt. Bekräftelsebehov. Tror inte man mår så bra då.

   Svara

    Varför skulle du veta det för? Är väl ingen som berättar allt man gör i sängen.

    Svara

     Nej och man berättar väl knappast för någon med den attityden som 19.27 har i sin kommentar..

     Svara

    Av nån anledning får jag känslan av att du ser ner på allt som inte är missionären när det gäller sex…

    Svara

   Nej, skulle aldrig falla mig in i att göra något sådant, tror att det handlar om uppmärksamhet, självkänsla osv som sviker. Varför har man annars behov av att filma något sådant?

   Svara

    Jag gillar att klä ut mig ibland inför sex, typ lärare, lite kaninöron eller fängelse akt är det för att jag inte trivs i mig själv då eller? För att för mig är det bara en rolig grej som gör att sexet inte blir enformigt. Som jag kan tänka mig att det är med filmningen också.

    Svara

   Något jag aldrig skulle göra. För det första känns det ointressant och för det andra är riskerna för stora. Men jag är väl en gammal tråkmåns i sammanhanget, över 30 och har inget behov av swingerklubbar, fisting, masochism m.m. 🙂

   Svara

   Jag skulle aldrig hålla på med sexiga bilder eller video, dock ser jag inge fel i det, alla gillar olika.

   Svara

  Kan Jocke sluta vara en sån jättebebis och ta av sig offerkoftan?

  Självklart råkade han inte ladda upp filmen. Efterkonstruktion så det stinker om det.

  Svara

   Det är klart att det är en efterkonstruktion. Men alla kan väl ångra en handling och att komma med detta så långt tid efter att det hänt är bara barnsligt.

   Svara

    Äh, Jocke kan sluta grina och alltid vara ett offer. Han har alltid noll ansvar och alla andra är så dummaaaa. Buhu buhu

    Svara

     CW skrev att han skulle l-emlästas och att han är en h-msk person. Hon skrev även att Jonna behöver hjälp. Detta i sitt första inlägg på sin insta.

     Svara

     Cissi gick ju över grönsen. Ska han bara ta det eller? Bra att han säger ifrån.

     Svara

      Han var saklig i sina kommentarer på gardets instagram. Cissisvansen var däremot elaka i vanlig anda.

      Varför ska Cissi hoppa på Jonna och påstå att hon och bebisen behöver hjälp? Vad skulle Cissi säga om någon med många följare påstod att Cissis barn behöver räddas? Och skrev att hennes man är vidrig?

      Svara

    Då kanske man inte ska ta upp det i sin egen serie…

    Svara

   Klart att han inte råkade utan gjorde det med vilja, för det var sån han var då och han ville med all säkerhet det då. Men nu måste de ju självklart bortförklara det, och klart de skäms för den nu, iaf Jonna.. Fast… många kände nog inte ens till filmen men blir nu varse om att den finns – var det PR-kupp att nu tala ut om det tänker jag? Dålig bortförklaring iaf men samtidigt förstår man att de säger så nu.

   Svara

    Mmm ja så tänker jag när jag läser här. Men att det inte togs emot som dom trodde när CW plockade upp det och belyste det så här. Tycker ändå det är roligt att deras offerkoftaspel istället slog tillbaka på dem. Lite underhållande detta.

    Svara

   Men alltså modd igen, fattar inte vad jag inte får skriva.. var på samma spår iaf. Hoppas kommentarer släpps fram. Skumt?

   Svara

   Fast får man ens ladda upp sånt på youtube? Och att dra upp en såhär 10 år gammal nyhet känns ju rätt ofräscht av CW, så jag förstår hans reaktion.

   Svara

    Jag läste först om det i Aftonbladet så jag gissar att Cissi fått sin info därifrån. Filmen var nämligen något som togs upp i Jocke och Jonnas tv-program.

    Svara

     Vet du vad Cissi skrev i sin första version? Du tog inte med det i inlägget? Det var ett väldigt övertramp av Cissi.

     Svara

      Jag hann läsa det men inte skärmdumpa det, men Jocke beskriver det i sina inlägg på Instastory som jag tagit med.

      Svara

     Ah okej, följer inte deras tv-program

     Svara

   Jag tror att Cissi med din retorik skulle vara en gigantisk bebis om någon skrivit samma sak som hon själv gjorde, om henne och hennes man och barn.

   Svara

  Gardet känns så pinsamma.

  Svara

   Gardet är oseriösa. De säger sig bedriva seriös granskande journalistik. Nästan allt på deras sida är dock krönikor där de utgår ifrån endast sig själva. På sin höjd gör de någon undersökning bland sina läsare, som de sedan refererar till som om det vore en grupp som är representativ för hela samhället, som en absolut sanning. De drar även väldigt långtgående slutsatser utan att ha fog för det. De bedriver inte journalistik, det är en blogg. De har fortfarande heller ingen ansvarig utgivare och är därmed var och en juridiskt ansvariga för det de publicerar. (Källa Mårten Schultz, googla hans namn, twitter och Gardet vid intresse).

   Ett ex är när de kritiserade en dagtidning för något de tyckte uttrycktes fel. De länkade tidningen och väldigt många av följarna mejlade tidningen med kritik. Problemet var att Gardet länkat till fel tidning. Båda tidningarna innehöll namnet Småland, var försvaret från Gardet. Smålands-posten svarade;
   ”Ursäkten godtas. Men nästa gång uppskattar vi om ni gör en grundläggande journalistisk kontroll innan ni publicerar”.

   Ett annat exempel är när de hängde ut en omyndig kille som skickat ett hatmejl till Gardet, med namn (ett unikt namn) och mejladress. Det är inte tillåtet enligt pressetiska regler som de ska följa. Cissi hävdade sedan som försvar att hon inte vetat om att killen var ett barn före publiceringen. Detta uppdagades vara en lögn när det sedan visade sig att Cissi sms:at pojkens pappa FÖRE publiceringen, och frågat om han var medveten om vad ”hans minderåriga son” gör.

   Cissi fortsätter med sina lögner som hon hållit på med i många år. Det är alltid samma sorts lögner, oftast för att försvara sig, eller för att baktala de som avslöjar hennes lögner. Detta ihop med de personer hon nonchalant och känslokallt, (nu Jonna), slänger under bussen på vägen, gör att förtroendet för henne är helt borta.

   Svara

    Första exemplet är ju bara idiotiskt. Vad bevisar det? Att de feltaggade på Instagram? Dessutom inte vidare jättefel eftersom även den, liksom alla, tidningar använder retoriken Gardet kritiserade…….

    Svara

     Jag skulle säga att ovanstående är talande exempel av många på Gardets inställning och seriositet gällande basal journalistisk faktakoll. De utger sig för att vara seriöst granskande journalister, då ställs vissa krav. De beter sig mer som impulsiva bloggare som inte bryr sig om att göra några kontroller innan de publicerar. Som en lekstuga.

     Svara

      Ja. Med god vilja och nedförsbacke är båda exemplena såklart saker som fäller allt Gardet gör. Med viljan och nedförsbacke skulle vad som helst fälla dem……..

      Svara

       Utöver exemplen ovan finns det inget av den seriösa granskande journalistiken de pratar om, på gardets sida.

       Sidan består till största delen av bloggliknande inlägg där skribenternas egna erfarenheter utgör grunden, och framställs som allmängiltig sanning. Ofta dras slutsatser på alltför lös grund. Det är inte seriös journalistik.

       Jag har inte heller sett exempel på någon seriös granskning. De lägger upp 1X2- liknande enkäter till sina läsare men vad de missar är att det från det underlaget omöjligt kan dras så långtgående slutsatser. Att frågorna inte är ställda korrekt och med ogenomtänkta svarsalternativ verkar de inte medvetna om, då felen upprepas. Ingen verkar ha någon journalistisk utbildning, då felen som görs upprepat är på basal nivå. Hur ska de som de påstår kunna granska makthavare och göra skillnad när det brister så i basal journalistisk kunskap? Ingen kan ta dem på allvar.

       Det hade kunnat bli jättebra om fokus låg på problem och inte enskilda individer, samt om de seriöst granskande ”journalisterna” var utbildade journalister.

       Det kom fram att Cissi ljög om att hon inte kände till åldern på pojken som hängdes ut med namn och mail vid publicering. Hon försvarade sig med att hon inte känt till åldern då de genom detta kritiserades för att ha brutit mot de pressetiska regler journalister har att rätta sig över. Men ett sms till pojkens pappa skrivet före publicering, där Cissi frågar vad hans minderårige son sysslar med, visar att hon visste att han var minderårig.

       Igår publicerade Cissi och Gardet nästan samtidigt samma bild på Jocke och Jonna och skrev om hämndporr. Cissi gick till grova personangrepp på Joakim och påstod att Jonna och bebis behöver hjälp. Hon dumförklarade alltså Jonna, som sedan flera år lever lyckligt familjeliv med Joakim och bebisen.

       Gardet fick även de kritik för varför de tog Joakim och Jonna som ett exempel och att de berättat om nyligen att det var tufft för sju år sedan då det hände, men att allt sedan ändå blev bra. Gardet svarade att de använt bilden för att den ”påminde dem om hämndporr”, men att den bara var använd som ett exempel på en tjej som råkat ut för att en sexvideo används som maktmedel av killar. De sa sig inte mena något illa.

       Hur trovärdigt låter det när Gardet och Cissi publicerade samma bild nästan samtidigt med samma ämne. Skulle Cissi alltså utan att diskutera med de tre andra redaktörerna gå loss med grova personangrepp på sin instagram? Det vore oseriöst om något.

       Ska en sida som säger sig bedriva seriös granskande journalistik ha en redaktör som utan anledning går till grova personangrepp mot personer trots att händelsen hon kritiserar inträffade för över sju år sedan och allt nu är bra mellan dem det gäller.

       Vad har hon som inte känner varken honom eller Jonna för rätt att inför sin stora följarskara kalla honom en v..rig person som omöjligt kan förbättra sig ( trots att hon inte ens träffat honom), skriva att han ska l..lästas och att Jonna och lilla bebisen behöver hjälp?

       Så nej, Gardet med Cissi som en av deras fyra redaktörer kan inte tas seriöst. Och förtroendet för Cissi Wallin är sedan lång tid helt borta.

       Svara

  Så fel av Cissi att skriva det hon först gjorde. Trodde en stund att hon blivit hackad sen insåg jag att hon tappat det helt. Skära av Jockes lem och rädda Jonna från honom. Vem fan är hon som tycker till om deras äktenskap? Cissi blir bara mer och mer aggressiv i sin framtoning och det gagnar varesig henne eller plattformen gardet.

  Svara

   Håller med och Jonna var väll med på detta? Hon har ju (som det tidigare skrivits om någonstans) själv haft konto på scandalbeauties för några få år sedan där hon lagt upp naken foton som man ser snippis och allt på. Men det är kanske stor skillnad?
   Tycker båda har så mycket offerkofta.

   Svara

    Väl*

    Svara

     Övertid för magistern idag?

     Svara

    Att Jonna måste hjälpas är så nedvärderande mot Jonna att påstå. Cissi ville uppenbarligen åt Jocke, och som i flera fall tidigare bryr sig Cissi inte om vem som hamnar under bussen.

    Svara

  Trodde aldrig att jag skulle vara på Jockes sida i något sammanhang nånsin, men det är jag faktiskt nu.

  Svara

  En viktigare fråga är varför Gardet och CW har redigerat sina inlägg

  Svara

   Advokaten ringde

   Svara

   Gardet blev ombedda att inte ha Jonnas bild så de tog ner den och gjorde om inlägget.

   Cissi förstod nog att ett samtal om sakfrågan inte kunde göras med den text hon hade först.

   Svara

    Gardet tog ner bilden först efter ett par timmar efter att Jonna bett dem. Tidigare än så påstådde de sig inte kunna göra det pga att de satt i möte. De hann dock läsa dm:s och svara på flera kommentarer under ”mötet”.

    Därefter raderades även kommentarsfältet. Kommentarerna fylldes snabbt på igen, och då tog de bort hela inlägget.

    Cissis sjuka uttalande på sin instagram om Jocke visar tydligt att de/Cissi ljuger om varför Gardet använde bilden på Jocke o Jonna. Därför raderade de först kommentarerna och sedan allt.

    Ingen kan ta Cissi på allvar. Inte Gardet heller. De vet inget om journalistik och är helt oseriösa.

    Svara

     Ja. Det händer ju också mig att jag inte är online på flera timmar.

     Svara

      Gardet stor skillnad på Cissis enorma plattform och din. Gardet påstår att de är seriösa granskande journalister men kan inte klara de mest grundläggande principerna.

      Svara

       Skillnad på Gardet och Cissi också ändå blandar alla ihop dessa tu friskt här.

       Svara

  Såklart att han inte ”råkade” ladda upp filmen utan att han gjorde det med vilja då, för det var sådan han var på den tiden, han ville med all säkerhet lägga ut den. Men nu så måste han såklart dra den bortförklaringen självklart, och de skäms nog för filmen, ångrar den nu och önskar förstås att den inte fanns på nätet. Självklart måste de förklara bort den. Fast är det ett sätt till PR och uppmärksamhet också tänker jag, för många kanske inte ens kände till den men blir nu varse om att den finns? Detta gav dem mycket tittare och uppmärksamhet tänker jag. Att säga det som CW sagt eller skrivit om att skära av lät ju grovt men samtidigt så förstår jag hennes poäng här, men tror också att hon tog chansen till uppmärksamhet nu genom att skriva om detta.

  Svara

  moddas det hårt, är det om man skriver CW för jag skrev inget elakt eller grovt? hmm…

  Svara

   Nej, ibland fastnar kommentarer av ingen anledning bara…

   Svara

   Flera kommentarer släpps inte fram med saklig kritik mot Cissi. Varför?

   Svara

  Var är det juristerna ska förklara för honom? Nån borde ju snarare förklara för CW att ja, du har yttrandefrihet, men det finns ju ramar för vad du kan säga ostraffat. Att uppmana till våld mot någon och sen tips yttrandefrihet går ju inge riktigt ihop.

  Svara

  Jag råkade ladda upp en sexbild på mig sj på Facebook första månaden som jag började använda Facebook. Upptäckte misstaget efter några minuter 😂

  Svara

  Jag tycker ofta Cissi får oförtjänt mkt skit och har ofta stått på hennes sida. Tror 100% på hennes berättelse över Virtanens men blir besviken när hon uttrycker sig såhär för det FÖRSTÖR för andra kvinnor som inte blir trodda på. Genom att tycka att ett barn och en fru ska tas bort från en man och hans penis ska skäras av, så hamnar du i crazy feminist facket vare sig du vill eller inte och det är synd för många av hennes åsikter är viktiga att sprida. Jocke må va en otroligt omogen person och jag tycker att de mesta han gör är cringy och fel men Cissi förstör för feminismen när hon uttrycker sig såhär. Hon hade kunnat skriva ett vettigt inlägg angående faran med att låta män snacka borta situationer som att läcka en porrfilm etc. utan att dra in att kapa av hans snopp. De som tror att kvinnor hittar på om våldtäkter och inte vet om Cissi talar sanning eller inte de får vatten på sin kvarn när man ska pratar såhär.

  Svara

   Cissi har hållit på med liknande uttalanden långt före Metoo. För de som inte följt henne tidigare går det upp först nu hur hon är.

   Svara

  Ska försöka hålla mig kortfattad.

  Gardets misslyckas pga dessa fadäser. De och deras följare blir inte tagna på allvar för att dem publicerar allt för ogenomtänkt, så till den grad att dem måste redigera sina inlägg i efterhand. Cissi lägger ut den här texten först ”Snälla rädda Jonna och lilla bäbisen från den här vidriga människan. Eller ”råka” klippa av honom en lem som sticker ut. Sånt som händer”

  Ja, det här stod hos Cissi, inte hos Gardets. Men lik förbannat så blir det här ändå en representation av Gardets vare sig man vill eller inte. Och det patriarkala samhället och dess medier hugger på det här DIREKT. Det här blir reklamen för Gardets, precis som med 16-åringen som hängdes ut. Det underminerar deras riktiga journalistik och allt faller platt.

  Svara

   Gardet hävdade som försvar i det nu borttagna kommentarsfältet att de använt bilden från Aftonbladet-intervjun endast för att ha Jonna som exempel på kvinnor som far illa. De skrev att de inte menat något illa. Medans Cissi publicerar samma bild och skriver att Jocke är ”vidr-g”. De ljuger- igen. Med största säkerhet är det ju Cissi som står bakom lögnen.

   Svara

    Gardet bedriver ingen journalistik. De skriver bara rena tyckarinlägg och någon intervju som Cissi får till att mest handla om henne själv.

    De drar också slutsatser utan underlag hela tiden.

    De kontrollerar inte heller grundläggande fakta innan publiceringen. De fick sin svans att massmejla en tidning med arga mejl men länkade till fel tidning. Fel tidning fick alltså massa arga mail för att de inte ens skrivit rätt namn på tidningen det gällde.

    Seriöst granskande journalistik skriver de att de bedriver. Som ett stort skämt är dom.

    Svara

     Du menar att Gardet bad följarna maila tidningen?

     Svara

  Vilken soppa vilken soppa ujuj… mycket uppmärksamhet för alla inblandade parter iaf. Självklart en efterkonstruktion.. och samtidigt Jonnas fadäs med n-ordet. Också en dålig bortförklaring, det hörs vad hon säger. Förstår ju att hon vill förklara bort fast ibland blir det bara fel, ibland är det bättre att bara erkänna sina misstag och dumheter, alla kan göra fel liksom. Självklart fel att säga så och fel att använda ordet men jag tycker inte Jonna behöver ”hängas” för det.

  Svara

   När säger hon det?

   Svara

  Han var väl inte speciellt stabil på den tiden så jag kan nog tänka mig att han inte hade full koll på allt han gjorde och lätt hade kunnat klicka i fel video. Han var ju inte direkt mr youtube på samma sätt som han är idag.

  Svara

   Han behöver ju inte varit helt nykter vid tillfället heller. Men ja klart han får skylla sig själv. Tycker inte synd om honom, bara Jonna.

   Svara

   Mr Youtube idag? hahaha vilket skämt, han lever på drama, lögner, klick bait och massa skit, och bara ungdomar som tycker det är intressant att följa honom dagligen.

   Svara

  🤮 på alla dessa

  Svara

  Dålig förklaring. Tror snarare att han lagt upp dem i affekt när han varit förbannad under ngt häftigt bråk.

  Svara

  Råka ladda upp en porrfilm på Youtube… Har väl hänt oss alla… Eller inte…

  Svara

  Helt på Jockes sida. Så jäkla trött på Cissi och hur hon beter sig. Feminismen behöver inte en person som henne.
  Ingen aning vad som hände gällande filmen, men det är mellan han och Jonna och de verkar ju ok.

  Svara

   Hon är okej med det nu ja. Hon var inte det då… hon slutade ju gå till skolan…

   Svara

  Lägga sig i andras älgskogsfilmer. Näh vill en vara med får en nog blöta veken lite själv också. Pilla på andras veker i redan blåsta ljus. Jojo.

  Svara

   Älgskog😂😂❤️

   Svara

  Jag som trodde att Cissi ansåg att man absolut inte får säga vilka grovheter som helst i yttrandefrihetens namn? Men det gäller kanske bara indierappre utan någon större plattform 🧐

  Svara

  Både Jocke och Jonna och Cissi gör allt detta för publicitet, dessa tre lever av skandaler, finns inget annat för nån av dem.

  Svara

  Varför ger du något som hände för länge sedan uppmärksamhet här? Är det ok att dra upp saker du gjort förr? Lär dig livets stora gåta älska, glömma och förlåta. Jag tolkar det som att man ska vara vänlig, glömma dumheter och kunna förlåta. Att få uppmärksamhet på andras bekostnad är inte ett fint sätt.

  Svara

   Aftonbladet – som skärmdumpen kommer ifrån – har uppmärksammat det hela eftersom Jocke och Jonna pratar om det i sitt senaste avsnitt av ”Familjen Lundell”. Det är alltså ingenting någon media på eget bevåg grävt fram och uppmärksammar utan det är enbart för att paret själva valt att ta upp det i sin serie.

   Svara

    Varför utelämnar du väldigt relevanta delar i ditt inlägg?

    Svara

     Rubriken på inlägget borde vara något i stil med Cissi har tappat det.

     Svara

  fast ”Filma inte er själva”? Det är väl inget farligt och problemet? Det har väl alla rätt att göra? Precis som våldtäktsdebattened kort kjol är väl snarare problemet när en annan person tar sig rätten att lägga upp detpå youtube?

  Svara

   Håller helt med!

   Men kan man inte se det hela som en tillfälligt påminnelse då vi lever i en tid där allt du gör med din mobil/dator m.m faktiskt registreras och kan läcka ut till andra? Det känns som att folk lätt glömmer bort det numera. Lag och skydd måste förstärkas, känns som att vi har en bra bit därifrån trots att en nu kan fällas för hämndporr 🤔

   Så filma på och njut! Men säkrast är väl att använda en videokamera och se resultatet på VHS 😬

   Svara

  Alltså hur många bättre exempel finns det, Massvis, Sindys ex tex, Där kunde man snacka hämnd porr. Här med J&J är hon rejält ute och cyklar. Så dåligt gjort, Hon borde skämmas denna C. W..

  Svara

   CW gjorde väl inget exempel om hämndporr?

   Svara

    Jo hon gjorde det i Gardets namn.
    Gardet skrev att de använde bilden från Jocke och Jonnas intervju för att den ”påminner dem om hämndporr”.

    Cissi själv skrev bla på sin insta med samma bild som gardet använde på sin insta att ”Jonna och lilla bebisen” måste hjälpas. Jonna och Jocke är gifta, har barn och verkar ha det jättebra ihop. Vad ger Cissi rätt att skriva som hon gör? Hon skriver som om Jonna inte kan tänka en tanke själv. För att hon inte gillar Jocke ”offrar” hon Jonna.

    Cissi är den som är vidrig, inte Jocke som hon påstod.

    Svara

     Hur vet du vem som gjorde inlägget på Gardet?

     Varför har folk så svårt att skilja dessa forum åt?

     Svara

      De publicerade inläggen väldigt nära varandra i tid, de använde samma bild om samma ämne.

      Svara

       Aha. Så om jag och ett annat forum lägger upp liknande inlägg så är det jag som publicerat dem båda?

       Låter logiskt 😅

       Svara

        Du vet att Cissi är en av totalt 4 redaktörer på Gardet? Inläggen lades upp inom några minuter på båda plattformarna och en del av texten var exakt likadan. Bilden var den samma.

        Gör dig inte dummare än du är är mitt tips.

        Svara

  Han la upp filmen på Porn Hub. YouTube tillåter inte sex och porrfilmer!

  Svara

   Du kan ladda upp det på youtube men det tas ner. Laddas upp mycket på youtube som försvinner snabbt.

   Svara

   Nej det gjorde han inte. Han la för ca 8 år sedan upp det på youtube ihop med andra vanliga filmer och hade blandat ihop dem. Filmen spreds snabbt från youtube.

   Svara

  OT men camcam har du kolla på Elsa Bs olika samarbeten med klet och kladdföretag? För ett par år sedan var det L300, sedan urtekram och nu Yves Rocher. Alla har promotats som bra produkter som Elsa av olika anledningar gillar, när hon gör reklamen då. Och sedan när hon gick igenom sin hudvårdsrutin i sin podd nyligen så fanns ju ingen av dessa produkter med såklart. Elsa gör snygga samarbeten och lägger ner krut på det hon gör, men trovärdigheten är ju sådär vid det här laget. Och de kommentarer hon får på ämnet svarar hon inte på..

  Svara

   Fast hur många har samma rutin i flera år då? Speciellt nu när det under sista året kommit så mycket ny (bättre) hudvård.

   Svara

  Camilla, nu är svaraknappen så där känslig igen att man svarar på tusen kommentarer bara genom att scrolla sig genom kommentarsfältet. Mvh i-landsproblemet

  Svara

  Jag undrar hur cissi hade reagerat om hon hade fått veta skit som hennes man gjort för 10 år sedan? Hade hon varit lika kaxig som hon är nu och lämnat på studs? Knappast.

  Svara

  Betch plz, råka ladda upp den my ass.

  Var det inte under samma tid som jonna va en scandal beauty? En platform för tjejer att i princip ladda upp porr och få betalt för… Och jocke brukade väl lägga upp dagens runk osv under samma veva.

  Vet inte hur youtube är nu men förut så såg man ju en preview utav videon medans man laddade upp den… Samt att man såg stillbilder från videon så man kunde välja thumnails. Sen ska man också kryssa i om den ska va allmän eller privat. Osvosv.

  Vilken myttoman alltså.

  Svara

   De ville ju göra en Kim K & Ray J. Båda var med på det allt annat är skitsnack

   Svara

  Fast både J och J har genom åren valt att publicera sina kroppar på nätet utöver filmen.
  SB var inget misstag utan ett val de gjorde 2015.

  Svara

  Skriver Jonna att hon just genomgått en skrapning? Ännu en abort? Hon gjorde ju nyss en, eller menar hon att det här är ’samma’ graviditet som hon aborterade för några månader sen som sen gett komplikationer?

  Svara

   jag undrar samma???? hur många ggr har hon blivit gravid sen Lunabelle kom?

   Svara

   Svårt att veta och inte värt att gissa.

   Svara

    Hennes första skrapning blev misslyckad, därför får Jonna göra om ingreppen flera ggr.

    Svara

   Skrapning är inte likställt med abort. En skrapning kan göras av flera olika anledningar som inte har ngt med abort att göra.

   Svara

    Och för övrigt har väl ingen någon anledning att spekulera i varför hon genomgått en skrapning.

    Svara

     Fast då kanske man inte ska basunera ut det i sociala medier…

     Svara

   Samma som förra borde det vara.

   Svara

   Jonna har bara gjort 1 abort efter Lunabelle, och det är den aborten som krånglar och behöver många läkarbesök.

   Svara

  Det är klart att han inte råkade lägga upp den….

  Svara

  Jag håller med Cissi i väldigt mycket, men att hota skära av Jockes k*k och fördumma Jonna är bara så fel och nedlåtande. Det tar bara bort fokus på det som är viktigt.

  Svara

  Tycker det är härligt att läsa att förtroendet för Cissi Wallin dalar, det visar ju att folk trots allt är kapabla till att se att skräp är skräp!

  Svara

  Cissi Wallin är en riktigt, riktigt obehaglig kvinna. Lite som Bella fast på andra flanken. Hu.

  Svara

   7.19- exakt!

   Svara

  Sett avsnitten idag, för det första har dem det extremt stökigt i huset och verkar bara som Jonna försöker hålla ordning medans resten bara stökar ner. Som att Jonna bor ensam med 3 barn…
  Sedan jocke som övningskör, om man är sådär oseriös och tål stress så extremt dåligt som han gör, + att han inte kan fokusera i 5 min om han tycker det är tråkigt, hoppas det är ett spel framför kameran, men är han så på riktigt hoppas jag inte han får körkort för han kommer bli livsfarlig i trafiken!

  Svara

  JOcke har lagt upp fler sexvideos och skrivit förnedrande om tjejen i dem. Tvekar starkt att han ”råkade”.

  Svara

  Cicci är en skam för Uddevalla om man inte vet ska man hålla käften

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.