Idag släpps Molly Rustas badkollektion för Chiquelle

Om jag hyllade Hannalicious kollektion för NA-KD så fastnar mina hurrarop i halsen när jag ser Molly Rustas kollektion.
Hennes visdomsord i den här – och alla andra kollektioner hon tar fram – är ”kvinnligt, klassiskt, elegant och tidlöst” och jag förstår ingenting.
Klassiskt och elegant?
Verkligen? Och i så fall jämfört med VAD?
Den här minimala bikinin på sista bilden påminner mig mer om kläderna från den HÄR sidan än en klassisk och elegant bikini för den tidlösa kvinnan.
Helt ärligt känns det som att Molly Rustas har designat den här kollektionen enbart för sig själv.

Det spelar ingen roll om hon fotar den på sin snubben svindyra lyxbåt, bikinin blir inte mer elegant eller klassisk för det – I am sorry.
Jag tycker majoriteten av dessa plagg mest ser ut att bli en kamp mot gravitationen för att försöka se till att diverse kroppsdelar inte ramlar ut vid kraftigare sjögång.

Kanske är det en generationsfråga, trots att jag nog inte skulle kommit på tanken att bära den här typen av minimala badsnören ens när jag var i tjugoårsåldern. 
Hand upp – vilka tycker att kollektionen skriker kvinnligt, klassiskt, elegant och tidlöst och vilka tycker att den lutar mer åt det HÄR hållet?

Klassiskt, kvinnligt och elegant eller bara not so much?

328 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Riktigt snygga!

  Svara

   Not so much!!!
   Mer åt porrhållet men det säger ju en del om henne.
   Hon ser ut som hon har kramp på bilderna, och den rosa baddräkten vore det väl kul att få se henne springa i, över stranden?

   Svara

  ”Kvinnligt” idag är väl att inte skämmas för att visa upp sin kropp oavsett hur man ser ut… det lyckas man med om man använder den där iaf.
  Med att visa, kanske inte att låta bli att skämmas.

  Svara

  Vilken anständig människa vill ha en stringbikini?! 😂

  Svara

   Rätt många verkar det som när man ser sig omkring på badstranden.

   Svara

   så oanständig = bära stringbikini?

   Svara

    anonym 09.03

    Vad är felet?

    En kvinna som inte vill ha ränder och gillar att sola kör stringbikini och kanske t.o.m toppless? Det är väl ganska logiskt, eller? Har ingenting och göra med om man har klass eller inte. Dessutom finns det ju en mängd olika typer av stringbikini, en del vill ha ett streck och andra bara att den skär in mer i rumpan.

    Oavsett vad så är stringbikini fan så mycket bättre än den här blöjbikinin som har kommit som sitter upp till naveln och täcker rumpan, fantastiskt ful bränna man måste få – och baddräkt, solar någon på riktigt med en baddräkt eller vad är den tillför? Sitta på beachcluben och verka viktig?

    Svara

     Solar någon överhuvudtaget år 2019, frågar jag mig i stället? Rynkor och hudcancer, här kommer jag!? Jag är på stranden för att bada, och då är baddräkt toppen. Hur brännan ser ut kunde jag alltså inte bry mig mindre om och jag misstänker att jag inte är ensam.

     Svara

      Då är ni ju där av olika anledningar så… jämför inte!!
      Skall jag bara bada tar jag på mig min simbaddräkt… skall jag passa på att sola lite oxå, ja då blir det bikinin. Dock inget strong här (men tycker väl att det är okej om man känner sig bekväm i det)

      Svara

      Själv älskar jag att sola 🌞

      Svara

     Men det känns ju rätt så passé att sola för att bli brun 2019…

     Svara

      Jasså?!

      Svara

      Nähä inte alls passé. Förra sommaren kanske för då var det åtminstone varmt på typ 10 år. Det är grymt skönt o lägga sig i ett solarie bara för att få lite värme i detta kalla vargasverige!

      Svara

       Tips: Om man vill ha värme kan man sätta sig i en bastu istället. Då ökar man inte risken för cancer heller.

       You’re welcome!

       Svara

       Tips, om du vill förbygga rynkor och hudcancer så skit i solarie. Finns andra sätt att få värme i kalla Sverige

       Svara

      Vissa trivs ju bättre och ha en mer gyllenbrun nyans än att se kritvit ut… och bara för man gillar att sola betyder det inte att man behöver ligga 8 timmar per dag i 14 dagar. Jisses…

      Kan tänka mig hur likblek du ser ut som lägger en sådan kommentar och de som gillar din kommentaren.

      Svara

       Nu är det inte jag som skrivit kommentaren men jag är ”likblek” pga att jag är rödhårig. Sommar som vinter. Vad skulle det vara för fel med det menar du?

       Svara

        Hellre likblek än hudcancer och rynkig!

        Svara

         Amen!

         Svara

       Vilken konstig kommentar – varför skulle det rent objektivt vara dåligt att vara likblek?

       Svara

        enl. samhällets normer för tillfället så är det ju så.

        Svara

         Fast det håller jag inte med om. Jag tycker trenden går mer mot blekhet och mer användande av SPF.

         Svara

        För att man inte vill se ut som ett lik.

        Svara

      Kanske har med åldern att göra? Man blir ju liksom klokare med åren 😅 Och tänker att cancer och rynkor är inte värt, för att få solbrun hud.
      Nu sitter jag mest i skuggan o har det skönt, och solar eventuellt lite på eftermiddag/kväll. Får de bra egenskaperna av solstrålar, lite gyllene hud och skadar den inte. ☺️

      Svara

     Sitter hellre på någon beachclub sippandes på en god drink än pressa i solen. Alla har inte att bli så solbränd som möjligt som livsmål.

     Svara

     Jag har baddräkt. Men det är för att jag badar med mina barn och inte pressar i solen. Tycker baddräkt sitter bättre när man badar.

     Svara

     Jag har bäddräkt eftersom jag har ett fult långt operationsärr på magen.

     Svara

      Jag med. Men mitt ärr är nytt och ska enligt läkare inte utsättas för direkt solljus för att läka bättre och göra det mindre synligt senare.

      Svara

       Stämmer bra!

       Svara

     Haha det är exakt en sådan bikinitrosa som jag har! Att min rumpa får den rätta brännan är inget jag prioriterar nej, däremot att trosan sitter på plats så att säga när jag leker med mina barn. Form follows function.

     Svara

     Vem i hela friden ser ens om man har ränder? Man går ju liksom inte helt naken normalt.

     Svara

     du deFacto brudarna som sätter på sig dessa tygbitar, gör det definitivt inte för brännan.
     Och jo, det har med klass att göra. Det har verkligen med klass att göra.

     Svara

    Nej, the other way around

    Svara

   Alla som vill ha en brun rumpa? Helst skulle jag alltid ligga på stranden topless och i enbart string.
   Tycker det är tråkigt att man ska trycka in sina kroppar i en täckande baddräkt bara för att magen inte är platt, ser ju helt galet ut med en brun/vit-randig naken kropp.

   Sen har jag full förståelse för att man vill det också, men tycker inte man ska säga att en minimal bikini inte är elegant eller kvinnlig, våra kroppar är ju det vackraste vi har. Låt kroppen få andas och visa upp med stolthet så alla idioter som tror att kvinnor ska se ut som victoria secret-modeller under kläderna får se riktig kvinnlig elegans.

   Svara

    ”Våra kroppar är ju det vackraste vi har” – WOW! Snacka om höjden av utseendefixering 👏🏼
    När ska kvinnor börja förstå att man inte behöver visa upp sig för att duga? Att det kan vara girl power utan att klä av sig naken? Vad hände med att vara kvinnlig och girl power med hjälp av personliga egenskaper, kompetens och intellekt? Varför måste kvinnor försöka jaga respekt genom att kasta av sig kläderna istället för att bevisa vad vi KAN göra och inte bara visa upp våra kroppar? Kvinnor är så mycket mer än deras kropp!

    Svara

     Jag menade att våra kroppar är vackrare än de kläder som vi täcker dom med. Däremot är det konstigt att tro att någon kvinna klär av sig för respekt? Nakenhet är vackert i alla dess former, insidan ut. Girl power med hjälp av personliga egenskaper, kompetens, intellekt OCH brun rumpa tack.

     Svara

      Men ga pa nudiststrand da sa slipper vi andra se

      Svara

       Håll dig borta från stranden om du inte vill se någons skinkor

       Svara

        Nakna skinkor i string kan vara det absolut mest skrattretande jag vet.

        Svara

       ?

       Svara

        kakan, ta inte åt dig att dessa likbleka vänsterbrudarna… de är helt sjuka.

        De är bara arga på sig själva för de inte kan/har mod att sola i string bikinis.

        Svara

         Hahaha ”likbleka vänsterbrudar”? Hur vet du det och varför ser du det som en förolämpning dessutom?

         Svara

         Word!

         Svara

         Jag är väldigt höger men tycker att det är vulgärt och oanständigt att klä sig i string på stranden. Såvida du inte befinner dig på en nudiststrand där samtliga närvarande samtyckt till att behöva se andras nakenhet, förstås. Tycker detsamma om att sola topless då jag personligen anser att kvinnobröst är sexuella på ett helt annat sätt än vad mansbröst är. Detta är jag övertygad om att de flesta håller med mig om. Ser gärna också att det förblir så, då jag personligen inte ser det som något negativt att kvinnobröst är sexuella, jag skulle personligen inte vilja få mina reducerade till två fläskklumpar med enda syfte att mata barn, men detta kan man såklart vara av olika åsikt om vilket jag respekterar, men är för den delen inte bekväm med att andra visar sina nakna bröst på allmän plats, då de uppenbarligen inte är att se som ”neutrala” som många blottartjejer vill ursäkta sitt perversa behov av att visa upp sig med. Vill se dem lika lite som jag vill se nakna manslemmar eller bara mansskinkor på stranden, precis, män i string är inte heller ”härligt”. 🙂 Anser att detta är vad nudiststränder är till för och finner det ytterst märkligt att vissa människor inte har hyfs nog att respektera att en allmän badplats utan nudistbad inte är en plats att plötsligt fläka ut sina kroppsdelar fritt på. Andras kön, bara skinkor och nakna kvinnobröst är, enligt mig, osmakligt att visa upp till de som ej bett att få se, och direkt äckligt att tvingas se på allmän plats. Och det har inget med att jag inte ”vågar/kan” (?) visa mina egna skinkor att göra, haha. Älskar att sola och att vara på stranden och det är inget problem med vare sig ränder eller bekvämlighet att klä sig i en för ändamålet passande bikini. Om du av någon anledning måste vara helt utan ränder föreslår jag att du istället besöker en nudiststrand alternativt lägger dig på din egen villa tomt på en plats utan insyn.

         Svara

     Men vi pratar ju om badkläder!? Oavsett vilken bikinimodell, baddräkt eller badshorts vi har så är vi ju mer eller mindre nakna när vi badar. Kan vi få vara det precis som männen får vara det utan att vi ”visar upp oss” och söker respekt? Kan vi bara få vara i badkläder på stranden?

     Svara

     Bra skrivet! Fattar inte heller den grejen med att visa tuttarna och i samma sekund påpeka att jag minsann är självständig och stark.
     Men ang bad så är ett nakenbad i en insjö oslagbart!

     Svara

    Svårt att undvika streck helt och hållet!!!

    Svara

    Amen

    Svara

   Jag! Sola rumpan är ju det bästa, och string är ju näst intill att bada naken 😉

   Svara

   När de kommer till string kan jag tycka de har lite med åldern o göra hade nog inte ens reagerat om en ung tjej/kvinna haft en på sig på stranden.
   Men hade nog ärligt reagerat om jag sett än äldre kvinnna ha de.
   Men sen finns de ju dom som solar topless där reagerar ju sällan folk iaf här jag bor.
   Man har sett kvinnor i alla åldrar sola topless o ingen som reagerar.
   Så igenteligen förstår jag inte varför man skulle reagera på string???

   Svara

    Haha ”igenteligen” är nog den värsta stavningen på EGENTLIGEN jag sett.

    Svara

     ”Ejenklien” är värre!! 😂 Alltså jag fattar inte hur just detta ord kan vara så knepigt att både stava och uttala för så stor del av befolkningen! 😄

     Svara

      Det är inget snyggt med hennes konstiga poser. Blir bara fel. Kunde inte fotografen hjälpt till och tagit bättre bilder.

      Svara

      Jag har också lagt märke till att folk inte kan uttala detta ord rätt , d v s precis som det stavas – EGENTLIGEN. Kan det bero på att färre läser böcker/ dagstidningar och får för lite synbilder av hur ord stavas. Alltför mycket lyssnande av poddar och läsning av undermåliga ordtorftiga bloggar kanske?

      Svara

       Fast det är det talade språket som är grunden. Uttalet ska inte anpassas efter stavningen. Skriftspråket är en blek kopia av vårt sprudlande talade språk. Det är väl fantastiskt att människor delar tankar och idéer via poddar, varför skulle en skriven bok vara ett bättre medium?

       Svara

     Måste göra ont

     Svara

     Tänk om personen har dyslexi? Är det lika roligt då?

     Svara

      Snart får vi införa språkprov för att få kommentera här. Först då blir språkpoliserna nöjda.

      Svara

    Jag tycker tvärtom. Hellre en gammal tanta visar upp sig i string än det tröttsamma eviga sexualiserandet av unga kvinnor och deras behov/sammhällets krav att de måste visa sig knullbara jämt. Vare sig det gäller en sexig bikini eller en kropp utan ränder efter solning. Det ör så gjort redan.
    När är det tanternas tur?
    Jag säger fram med skinkorna nu tants, det är dags för revansch

    Svara

     Så vi var aldrig unga? Och ”visade” upp oss? Jag är äldre och solade både topless och i string när det begav sig. Skulle dock aldrig utsätta mina medmänniskor för detta idag, att vara tvungna att konfronteras med detta breda skrynkliga arsle! Nej någon slags självrespekt har åtminstone jag. Revansch?

     Svara

  Tycker att den vita baddräkten med kupor är jättejättefin framifrån men det här med att man ska visa hela röven är inte min grej alltså. Blir det inte obekvämt? Jag menar, sådär blir det på mig när trosorna typ är för små och kryper upp i arslet så man får gå och dra ur dem stup i kvarten och det är ju jätteobekvämt. Och så finns det alltså plagg där det är meningen att de ska sitta så? Övergår mitt förstånd.

  Svara

   Min tonårsson hade några tjejer här som skulle bada i poolen och sola hos oss. Alla tjejerna hade bikinis med högt skurna lår och string. Det kändes som 80-talet och Baywatch var tillbaka. Jag är absolut inte pryd men blev faktiskt lite förvånad över hur ogenerade de var över alla nakna skinkor.

   Svara

    haha, vad ska de skämmas över? visa lite skinka? so what? Herregud, bara i Sverige håller vi på såhär… Åk till Rio de Janeiro eller Miami, där är inget för mycket.

    80-talet är guld, måste varit en härlig tid när ingen ens orkade bry sig om man visade för mycket skinka eller inte.. eller det är det ingen som gör, bara svenskar.

    Svara

     Trist då att bara tjejerna förväntas visa sina skinkor. Varför inte killarna också? Varför döljer de sina rumpor i lösa brallor som når halvvägs ner på låren? Kan det finnas en logisk förklaring…? Hmmmm…….

     Svara

      Ja verkligen hög tid för män att korta ner badbyxorna!

      Svara

      Hört talas om speedos? Väldigt vanligt utanför Sverige

      Svara

       Sant! Undra varför det inte kommit hit!

       Svara

        Har varit här. 80-talet.

        Svara

       Gubbe med speedos = peddovarning.

       Svara

        Skitfult helt klart men varför skulle han vara p-fil för det. Sjukt konstig kommentar.

        Svara

     Men så tröttsamt komma dragandes med att bara svenskar. Du tror bara svenskar är avundsjuka också va?

     Svara

      Haha, men va? Vad hade avundsjukan med detta och göra? Håll dig till sak.

      Herregud, det här börjar gå för långt, så män ska börja använda bikini eller vad i helvete menar ni? De flesta killar drar väl dessutom upp sina badbyxor så långt de kan och ner så långt de kan för att få bättre bränna när de väl ligger i solstolen?

      Åker du utanför Sveriges gränser är speedos vanligare om det är det ni suktar efter?

      Svara

       Suktar och suktar. Förstår bara inte hur man kan bada/sola i ett par byxor som går halvvägs till knäna!
       Å andra sidan slipper män täcka brösten så summan av tyget kanske är den samma…

       Svara

     Skrev jag ett enda ord om att skämmas? Nej. Jag menade att de verkar så bekväma i sina kroppar, tvärtemot vad man hör och läser om hur unga tjejer har en negativ kroppsuppfattning osv.

     Och vadå bara svenskar?
     Du har inte en susning om min härkomst så lägg ner det tramset bara.

     Svara

      Vad hade härkomst med saken och göra? Har du svenskt pass är du Svensk, eller har du missat något? passar det bara att vara svensk ibland?

      Svara

       Jobbig dag?
       Försök hitta något att muntra upp dig med, du känns så sorgligt ilsk.

       Svara

     Åk till Iran och visa lite skinka du.

     Svara

    Jag tänker också 80-tal och Baywatch, väntar liksom bara på att Molly ska börja posa med sådana röda livräddningsbojar som Pamela Anderson och att the Hoff ska dyka upp.

    Svara

     Mode går i cykler.

     Svara

  Billigt, vulgärt och skitfult är mitt betyg.

  Svara

   Håller tyvärr med.

   Svara

   Page 3 girl.

   Svara

    Page 3 i Fib Aktuellt

    Svara

   Gillar inte heller stringbikini och håller med om att poserna är vulgära, men snälla nån. Vad är detta för kommentarsfält? Låter som att hon har begått ett brott. O det värsta är att det känns som att det är ganska många medelålders människor som sitter och kommenterar såhär.

   ”känns som att hon gjort en kollektion till sig själv”

   har ni inte varit på stranden? var o varannan människa har mer eller mindre stringbikini nu även om jag också tycker att det är fult. Ni som skriver om att det inte hade fungerat med era ammade bröst, mycket att hålla på plats o bla bla är ju uppenbarligen inte målgruppen..

   Svara

    Och där en liten släng till medelålders också. Jaaa ge dem internetförbud!

    Svara

     va? det sa jag inte.

     syftade på att man bör veta hur man beter sig. och att man bör fatta att man inte lär vara den tilltänkta målgruppen.

     Svara

    Det som är problematiskt är att badkläder marknadsförs som något sexuellt, och det tycker jag att folk har rätt att vara upprörda över oavsett ålder eller kroppsform. Jag tror inte att medelålders människor sitter här och kommenterar för att de är avundsjuka för att de vill byta plats med Molly, dvs. vara ett objekt vars enda syfte är att bli åtrådd och se ut att vara redo att bli påsatt när som. Men den målgruppen är väl som du säger: unga tjejer i 20-års åldern? Vore synd att ge dem ett annat perspektiv på badkläder va 😉

    Svara

  Den första vita baddräkten va fin, resten gillar jag inte alls. Antar att kollektionen inte riktigt är för mig, jag gillar att kunna röra mig fritt utan att tuttarna ska trilla ut och blygdläpparna flaxa iväg.

  Svara

   ”blygdläpparna flaxa iväg” 😂 spot on!

   Svara

  Jag är mer typen som föredrar burkini eller våtdräkt, men jag tror att Mollys badkläder kommer sälja bra. Alltså inte enbart designade för henne själv, det finns säkert många unga kvinnor och tjejer som vill se ut så.

  Brukar badkläder släppas så här sent? Halva sommaren har ju redan gått

  Svara

   För en jetseter är det alltid sommar nånstans i världen.

   Svara

   Vad är burkini?

   Svara

  Kalla det vad som helst men inte klassiskt, elegant och tidlöst. Sen får självklart vem som helst ha vad som helst på sig (men, som med Loreens klänning senast, när är det för naket? får man känna sig obekväm i sällskap med människor som har väldigt lite kläder på sig eller är det i enligt klassisk (kvinnlig) kommentarslogik hos mig felet ligger?)

  Har ju svårt se någon tramsa runt i vattnet i de här badkläderna men det kanske inte är syftet heller. Bättre då ligga blotta strupen på en solstol.

  Svara

  Onödigt hård ton i det här inlägget, tycker jag. Folk kan väl få ha vilka badkläder de vill? Påklätt eller avklätt är ju en smaksak ¯\_(ツ)_/¯

  Svara

   Och folk får tycka precis vad dom vill, särskilt när det gäller ett klädesplagg. Omg.

   Svara

    absolut, men det kan framföras på olika sätt.

    Svara

   Ja, själv badar jag på nakenbad så jag behöver inte bry mig om badkläder som sitter obekvämt.

   Svara

  Inte klassiskt någonstans 🙈

  Svara

  Vad är det för material i den rosa baddräkten och den gröna bikinin? Det ser ut som kräpp-papper.

  Svara

   Ser ut som sånt material man hade på baddräkten på 90-talet, de tänjer sig och blir helt slappa.

   Svara

    Tihi vilken surprise!

    Svara

   Minns min bardoms bikini på 70-talet i 100% frotté med orangeblommor i mönstret. 🌼
   Skön när den var torr, men så värdelös efter bad! Blöt och tung med dålig passform och tog en evighet innan den torkade 😂

   Svara

    Ha ha ha ha

    Svara

  skulle vilja påstå att det är en exakt motsats till klassiskt, elegant och tidlöst. Vem vill ha dessa?!

  Svara

   Jag håller med. Jag får flashbacks till 80 talets badmode med hårt uppdragna trosor. Ser ut som ett reportage i dåtidens Fib aktuellt. Tacky

   Svara

  OT.
  Bella beter sig som om en världsstjärna landat i Almedalen 🤦🏻‍♀️
  De fotas och fixas i håret nonstop på instastory, och Pingis lyser med sin frånvaro…

  Svara

   Hon är mammaledig. Varför bryr du dig så😂?

   Svara

    Men hon bor ju på Fårö? Åtminstone enligt folkbokföringen.
    Då kan hon väl åtminstone titta förbi Almedalen och morsa på kollegorna.
    Inte långt till BB då heller om det skulle bli dags 🙂

    Svara

     Har du själv varit höggravid eller?
     Hon är inte obligerad till ett skvatt.
     Jag såg mig inte om för en sekund för att ens fundera över mina kollegor eller jobb när jag gick på föräldraledighet.
     Vad är det för trams? Åtminstone titta förbi haha. Okey.

     Svara

      Men min undrar var mer om det fortfarande är affärskollegor? Eller om det är något som hänt mellan dem

      Svara

       Nej. Det var inte din undran. Din åsint var att hon åtminstone kunde gått förbi och tjingsat på sina kollegor. Vilket inte är din ensak öht.

       Svara

        *åsikt

        Svara

       Eller nej förlåt. Ser ju att ni är två olika personer. Ber om ursäkt anonym!

       Svara

        De börjar bli rörigt nu med alla anonyma alias! 😃

        Svara

         Haha verkligen😃

         Svara

     Har du seriöst satt dig ner och kollat upp Pingus folkbokföring🤦🏻‍♀️😲😂?

     Svara

      Krävs bara ett snabbt klick på ratsit.

      Svara

       Ja? Men bara själva grejen att man gör det😂? Varför liksom? Varför kontrollerar man vart Pingis bor för att sedan ens palla bry sig om och anse sig ha en betydande åsikt om vart hon bör befinna sig? Mycket märkligt beteende.

       Svara

        Det har varit känt i ett par år var Pingis är folkbokförd.
        Det har stått här på Bloggbevakning med jämna mellanrum.
        Just för att det är så ovanligt. Pingis har ju sitt jobb i Stockholm.
        Och sin make David.

        Svara

        Folk gör ju seriöst sånt här hela tiden. Det är ju nån som tjatar om att Margaux och Jacob inte är reggade som gifta än. Vem gör ens sånt?

        Svara

         Folk som seriöst behöver ett intresse av något slag!
         Fine, det är väl inte hela världen att snoka på ratsit, det konstiga här är att man som en främling anser vad en höggravid kvinna bör göra eller ej och vart hon borde befinna sig på ledig tid🤦🏻‍♀️…

         Svara

          Hon är väl inte ledig än?!?

          Svara

           Tydligen så är hon det. Hursom vad spelar det för roll vart hon är någonstans? Hur kan det ens vara någons bekymmer?

          Du har kanske missat att några här försöker leda i bevis att det skurit sig mellan Bella och Pingis. Och att Pingis kanske är på väg bort från Löwengrip Beauty. Och/eller att företaget i sin helhet ska säljas eller avvecklas.
          Det är det det handlar om. Inte om hon som ”höggravid” har rätt eller inte att slippa jobba. Jag tycker för övrigt att det verkat som Pingis den senaste månaden mest ägnat sig åt träning.

          Svara

           ”Hon borde ju åtminstone titta förbi…” Det ligger ju en åsikt i vad anonym anser stt Pingis ska göra vilket är helt irrelevant. Det är märkligt att man ens anser något som andra borde göra eller ej. Nej jag har inte missat snacket om Bella och Pingis. Men att folk bryr sig så mkt är en gåta. Hur påverkar det dom på ngt sätt? Med tanke på att Bella anordnade en babyshower för två veckor sedan så borde väl det vara svar nog för att fatta att de är vänner ännu?

    Jag bryr mig så mycket jag vill. Är inte ditt problem att gnälla över.

    Svara

     Och det är inte ditt problem vart Pingis befinner sig eller ej. Get a hobby!

     Svara

      Min hobby är att hänga här och gnälla lite! 😘

      Svara

       Ja det märks.

       Svara

        Du borde käka lite jordgubbar och bli lite mindre sur! De är sommar nu, passa på och njut! 😃

        Svara

         Ok härskarteknikens mamma.
         eller så slutar man bry sig om vart andra borde befinna sig eller ej😘

         Svara

          Ok, suro!

          Svara

   Otippat. Alllaaaaaa tyckte hon var överdriven förra året så vill inte ens veta hur hon är i år,

   Svara

    Vem är alla?

    Svara

     Alla som såg henne.

     Svara

      Jaha. Du pratade med alla eller sjöng alla i kör?

      Svara

       Du måste vara kul på fest.

       Svara

        Antagligen bra mkt roligare är den som skrev om Isabella. Det är inte helt ovanligt att folk skriver ”allaaa” och så är det bara den personen själv som stör sig och inte vågar stå för att man bara vill starta skit liksom.

        Svara

         Vad vet du om hur jag är på fest?
         🙄

         Svara

          Antagligen lika mycket som du vet hur jag är😘

          Svara

           Men jag gissar även på att det inte var du skrev kommentaren från början😊

           Åh herregud vilken sandlåda det här kommentarsfältet har blivit 🙄

           Ja men vi måste ju få ha lite kul hör med. Vi kan inte alltid diskutera världsproblem och politik😂 Scroll on bara om det blir jobbigt.

           Kul?…

           Men sluta nu. Att någon skriver att jag måste vara kul på fest är inte direkt ngt jag gråter över.

           Som sagt… en sandlåda håller högre nivå alltså… vuxna människor…?!

           Hahaha😂 Okey BrittMarie!

       Tänker du också att ex SCB pratar med alla?

       Svara

        Skillnaden är att scb redovisar sin metod och gör ett statistiskt urval. De påstår inte heller att ”alla säger” eller att ”alla tycker”, de redovisar statistik. Din jämförelse är därför irrelevant.

        Svara

        Hahaha. Den mest irrelevanta jämförelsen jag någonsin läst typ😂😂😂

        Svara

   Höggravid
   Ledig
   Nygift
   Kanske på smekmånad…

   Svara

  Vart ska allt hår få plats?

  Svara

   Vilken ”chock” många killar skulle få om tjejer helt slutade att ta bort hår och ändå använde sig av minibadkläder! 😂

   Svara

    Hehe 😜 det hade varit något

    Svara

     Jag anar nästa stora trend! 🤩

     Svara

  Klassiskt? Från vilken tid menar hon då? 1998? Klassiskt för mig och de flesta antar jag är ju cirkus 1940-50-60?
  Sen vad som är kvinnligt är väl upp till varje enskild kvinna att avgöra för sig själv tänker jag men dessa ”plagg” vänder ju sig endast till en rätt soecifik målgrupp generellt och det är ju för folk som ser ut som Molly då.
  Synd att hon inte ens försöker inkludera någon slags plus size då jag ändå antar att hon har läsare (vloggar hon förresten, noll koll på henne😂) som inte är size 0.

  Svara

  Varför måste hon porr-posa som en dålig porrfilm från 90-talet? Är hon så himla osäker på att det ska sälja att hon tror att detta är enda sättet? Fan Molly, du är skitsnygg men du behöver inte fläka ut dig på det sättet. Finns så många andra sätt att visa sin Power på än poser som män tagit fram.

  Svara

  Om jag vill ”visa upp mig” håller jag med om att sista bikinin inte känns helt rätt. Om jag däremot vill ha en bikini att sola i är den perfekt.

  Frågan är vilken nytta bikinin ska ha.

  Svara

  Vad är eleganta, tidlösa badkläder egentligen? Undrar uppriktigt.

  Svara

  Haha vart är de här vulgära nånstans? Tycker det är helt vanliga badkläder..

  Svara

   En del stör sig nog på de minimala badkläderna, mem jag tror att en större andel bekymrar sig om den sexualiserande marknadsföringen av en kvinnas kropp.

   Svara

  De är minimala små tygbitar till badkläder, så klassy är det inte utan mer vulgo, å andra sidan vill man någon gång ha små badkläder så har man kanske en kropp som passar bäst för det när man är ung

  Svara

  Första vita med lägre skärning hade varit fin och lite klassisk med bygeln.

  Resten riktar sig nog mest till unga kvinnor utan ” volanger och ammningströtta boopisar”.

  Men dom är ju fina i allt, å andra sidan. ❤️

  Svårt att ens tänka sig i badkläder, just i dag. 😱

  //Moa

  Svara

  Vem tycker att solglasögonen är snygga?
  Hur kan man vilja ha dem?
  White-trash x 100

  Svara

   Det som trashigt är väl isf att uttrycka sig som du gör nu?

   Svara

  Tja vill man ha något på sig som ser urväxt och för litet ut So go for it. Man har lyckats med bedriften att skapa en badkollektion som inte sitter snyggt oavsett kroppsform 😂

  Svara

   Oj. Jag tycker att de sitter otroligt snyggt på Molly. Dock ser ju inte majoriteten av folket ut sådär. Vad är det som inte sitter snyggt menar du? För små är de inte och heller inte slappa. Hon har ju enligt normen en perfekt kroppsform (enligt skönhetsnorm alltså inte min personliga åsikt) och badkläderna sitter ju perfekt? Jag skulle aldrig köpa de själv efter graviditet osv, eller ja inte ens för det heller men det blir svårt att peka ut kläderna för att sitta dåligt på henne tänker jag🤔…

   Svara

  Tar alla bort sitt hår där nere idag med laser? Är jag den enda som får stubb på typ en timme och små röda prickar? Hade aldrig kunnat ha dessa badkläder.

  Svara

   Samma här!

   Svara

   Vaxning (brasiliansk) löser det och ger samma effekt. Ont som f-n första gången dock. Blir bättre med tiden.

   Svara

    Hur är det med laser, tar det bort håret 100% permanent?

    Svara

     Laser funkar tyvärr inte på alla. Jag exempelvis har för ljusa hårstrån för det.

     Svara

      ok!

      Svara

   Molly använder en jäkla massa photoshop

   Svara

   Fel. Du dör inte bara för att det skymtar lite hår här och där. Jag minns en granntant på sjuttiotalet som hade könshår halvvägs till knäna och en mycket liten (med den tidens mått) bikini. Än sen?

   Just då tyckte jag att det var skitfult. Idag är jag tacksam att hon var sig själv och inte skämdes för sin kropp.

   Svara

    👍🏻

    Svara

    Halvvägs😄. Vilken skön tant👍 Vi behöver flera modiga kvinnor som vågar vara sådana som de själva vill.

    Svara

   Jag rakar mig 1-2 ggr/vecka och har inga problem med stubb, prickar, klåda m.m. Hade jag haft det hade jag kanske provat laser.

   Svara

  Skitsnygga!
  Tråkigt att dem som i vanliga fall handlar badkläder på Kappahl’s XLNT avdelning är avundsjuka och ska racka ner på en duktig tjej, öppna ögonen och se längre än badviken vid lokala sjön, det här är en mer världsvan kollektion utan tvivel

  Svara

   Nyfiken på vilket sätt den är världsvan?

   Svara

   Mmm, gissar att de som kommer köpa de här baddräkterna är riktigt världsvana jetsetare. Eller vanliga tjejer med influencer-drömmar. Tänk längre än lokala badviken? Ja, de här badkläderna kommer på sin höjd till Ayia Napa.

   Svara

    Och Sunny Beach. Hamnar i havet kl. 23 när det blivit för mycket drinkar och Jimmy från Perstorp lyckas hitta spännet på ryggen.

    Svara

     Fan, Jimmy från Perstorp har man ju träffat på några gånger

     Svara

   Haha 😂

   Svara

   Wow så coolt att kalla alla som inte gillar badkollektionen för avundsjuka. Tjock är inget skällsord förövrigt.

   Svara

   Jag är också nyfiken på vad en världsvan kollektion är 😂 hur ser en icke världsvan kollektion ut?

   Svara

   HAHA! Gullig kommentar. Världsvana badkläder… Intressant ordval.
   Jag shoppar gärna större kläder bara jag får ha intelligensen i behåll och kan skilja mellan de och dem. 🙂

   Svara

   Och där drogs det till med avundsjuka också.

   Svara

   Tråkig att du som är kroppshatare och fettfobisk ska generalisera alla här.
   Nu är det ju inte relevant men bara för att bevisa motsatsen så är jag tex smal men skulle aldrig i livet köpa dessa badkläder för det. Varför ens lägga en vördering i vart folk köper sina kläder och i vilken storlek? Tramsigt och det säger en del om din syn på människor överlag.

   Svara

    det sa hen inte heller. folk inkl. Camilla skriver att de inte skulle kunna ha bikinin för att den inte håller allt på plats osv. flera skriver om valkar, hängmage, stora bröst, ammade bröst. det framgår ju ganska tydligt att de är av större storlek än molly – och antagligen inte målgruppen. molly ser inte ut att ha problem att hålla något på plats. jag med obefintliga bröst hade inte haft några problem att ha allt på plats. därmed inte sagt att alla smala småbystade har samma smak som molly.

    Svara

     Ja visst. För det låg ju k te alls en värdering i att alla som är större då är avundsjuka pga att de handlar på större kläders avdelningar. Det kan ju bara inte vara så att de inte tyvker att de är fina. Nej då. De är avundsjuka. För att de är större. Såklart det inte var menat så🤦🏻‍♀️ Tjena tjabo.

     Svara

      ja, men folk skriver ju inte bara att de tycker att bikinisarna är fula. de skriver ju en halv roman till o berättar om sin större kropp, jag tycker också att en hel del som kommenterar låter bittra o avundsjuka. Inte pga att de inte gillar bikinin (det gör inte jag heller), utan pga hur de uttrycker sig.

      Svara

  Nyfiken fråga! Ni som har string på stranden, kommer det inte in sand?

  Svara

   Inte mer än med andra bikinitrosor.

   Svara

  Någon som vet något om Kristin kaspersens relation med peg Parnevik?? Den verkar vara rätt obefintlig och hon kommenterar aldrig filips bilder när peg är med på dem

  Svara

   Men hur många gånger ska du undra det här? Ingen bryr sig.

   Svara

   Är inte detta ämne överspelat nu?

   Svara

    nej tack ….

    Svara

   Jag har faktiskt också undrat över det.

   Svara

  Men herregud vad är det för bilder? Vem ligger så på en strand? Folk hade ju försökt rädda mig…

  Svara

   Haha😅

   Svara

  Hon har en liten byst och är tunn, så tycker de passar då med denna typ av bikini och baddräkt. En kurvig kropp hade sett vulgärt ut i denna. Tur att vi alla ser olika och att de finns badkollektioner för alla typer av kroppar. Hon är jättefin i dom😀

  Svara

   Åh flashback till alla gånger min mamma påpekat att JAG inte kunde ha diverse klädesplagg pga kurvig, och alltid jämförandes med min minimala kompis och att ”dessa klädesplagg är för henne”.

   Kanske dags att släppa det där med att man måste ha omlottklänningar i klassiska färger bara för man råkar ha lite kött på benen :p
   Att vissa kroppsformer ska ha och inte ha… kläder ska ju passa (visa) ens personlighet fört och främst?

   Svara

  På mig som har venusberg modell större samt pendlat enormt mycket i vikt och har en påse med löst skinn på magen, skulle det se fruktansvärt ut med dessa typer av bikinis. Hade jag däremot haft en kropp som modellen ovan – absolut 👍🏻

  Svara

  Känns som det skulle bara ett vuxenfilter/åldersgräns på dessa bilder. Vilken signal sänder detta ut till unga tjejer?

  Svara

   Vad tycker du själv, om du svarar på din egen fråga?

   Svara

    Objektifiering och s***alisering av kvinnokroppen. (**= vill undvika modd/viss reklam mm)

    Svara

   Japp, blir så uppgiven när jag ser min 14-åriga systerdotter sitta och scrolla sådan här skit på instagram, att det aldrig tar slut och unga tjejer aldrig får vara ifred.

   Svara

  Jag försökte köpa ny baddräkt förra sommaren. Jag är rätt nöjd med min kropp som den är. Jag har cirka 100 hyfsat välplacerade kilon, men alla dessa baddräkter bara skar in på fel ställen. Värst av allt var att de modeller som skulle hålla bysten på plats bara plattade till den. Nu badar jag i Pierre Robert trosor från ICA och linne från Avet.

  Funkar rätt bra faktiskt. Någon som vet något bättre märke som också går att använda på samma sätt?

  Svara

   Jag köper bikini på bonprix.

   Svara

   Jag har alltid problem med baddräkter pga hur de är skurna. Jag är 156 cm och ser för fan ut som Borat i sin gröna dräkt😂 De är för långa alltid.

   Svara

    😂🤣😂

    Svara

    Hellre för långa än att ha kuporna vid naveln. 180 här🙋🏼‍♀️

    Svara

   Har du provat typ Adidas sportmodeller? Där hittade jag i alla fall en efter mycket letande.

   Svara

   Asos har en del!

   Svara

   Har 80 välplacerade kilon och för mig är tricket att allting ska vara sådant man knyter. Då kan jag anpassa storleken själv och då sitter saker ok 🙂

   Svara

   Kolla in märket Salta Bad. De har massa snygga badkläder för de flesta kroppar. Gå gärna in i en fysisk butik och prova. Då får du dessutom proffshjälp med utprovningen.

   Svara

   Kan rekommendera Hunkemöller, har hittat guldklimpar där (160 cm kort och pendlar 70-75 kg).

   Svara

    Hunkemöllers skyltfönster ger ett porrigt intryck men skenet bedrar. När man väl vågar sig in så finns det där förvånansvärt bra produkter som håller saker på plats. Därtill en proffsig personal och en ringklocka i provrummet när man behöver hjälp.

    Älskar ringklockan. Man slipper stå där och fundera på om man måste klä på sig för att själv leta rätt på den storlek man behöver.

    Svara

  Plaggen ser billiga ut, som att de inte kommer sitta på plats och dessutom så faller inte designen mig i smaken heller. Men de är ju förstås en smaksak.

  Svara

  Den vita kvalar in under elegans, resten är en throwback till 80-talet för oss som var med då. Passar på riktigt unga och smala tjejer, på andra -not so much.

  Skjut mig för den åsikten om ni vill, det är min 47-åriga självinsikt som serverar den.

  Svara

   Nu är det ju visserligen en ung smal tjej som gjort kollektionen och hennes följare/målgrupp är nog rätt unga dom också.
   Förstår att denna kollektion inte faller in alla i smaken men låt dom unga frigöra boobsen och bronza skinkorna, det är framtiden (oavsett kroppsform).

   Svara

    Svara

    Gud ja! Jag önskar de fick släppa överdelen som vi gjorde när toplessvågen rullade in. Under några år bar ju knappt någon bikini-bh på svenska stränder, oerhört bejakande!

    Svara

   Och de modeller som passar oss med större kropp passar oss med större kropp och andra not so much. Vad är din poäng? Självklart passar inte alla modeller alla kroppar. Jag med stora hängiga bröst kan inte ha en liten trekantsbikini hur gärna jag än vill. Sånt är livet. Men min bikinitopp passar inte de som köper minimodeller. Det är liksom därför det finns olika sorter. Måste varje kollektion innefatta plagg som ska passa varenda kropp?

   Svara

    Min poäng var nog egentligen att knappt några plagg i kollektionen kvalar in under begreppen elegant/tidlös. Alla kroppar funkar i lite mer ”påklädda” badplagg, medan string och trekant är klädsamt för yngre, precis som du säger.

    Äh, jag vet inte. Bara att jag är för stel i ryggen för att svanka sådär 😌

    Svara

  Den sista ser ut som en blöja.

  Svara

  Jag tycker mycket var snyggt (förutom den sista då…). Men det är ju verkligen inga bikinis och baddräkter för kvinnor som inte har en kroppsform som henne själv. Jag själv hade aldrig kunnat bära dessa, men hade gärna haft de vita baddräkterna.

  Svara

  Jag badar hellre naken än att försöka kränga på mig något sånt där.

  Men jag tror också att det är en del av finessen. Jag är helt förundrad över vad min dotter spökar ut sig i. Jag minns hur hopplöst fult jag tyckte att tanter klädde sig när jag var i tonåren. Det ska nog vara så.

  Det roar mig lite att fundera över vad dessa stringklädda tjejer kommer att förfasas över när de blir äldre.

  Svara

  Gillar färgerna speciellt den sista är fin men modellerna, nej, ej så smickrande för min kropp iaf.
  Beställde förresten den gröna baddräkten från Hannalicious collection och shit så snygg den är även på min lite mulligare kropp!

  Svara

  Jag är alldeles för fet och sladdrig för att kunna ha de där badkläderna. Men de var snygga tyckte jag.

  Svara

  Man måste vara fit för att bära upp dessa. Skulle jag vara fit så skulle jag köpt.

  Svara

  80-talet ringde och ville ha sina badkläder tillbaka…

  Svara

  Haha. Nej, tack…

  Svara

  Det är problematiskt när badmode sexualiseras. Ett exempel på detta är hur hon poserar på bilderna. Det är gjort för att vara snyggt och tilltalande som kropp, inte som klädesplagg. Låter som en gammal tant nu men jag längtar verkligen till badmodet återgår till täckande röv.

  Och för att tillägga: Hon ÄR skitsnygg, jag har ingenting emot henne som person, utan ser mer problemet i helhet med att nakenhet ska vara så självklart och försvaras med att det är en självsäker kvinna som minsann får visa upp sig så mycket hon vill.

  Bilder som dessa har djupare strukturer bakom sig – självklart finns dom delvis till för att behaga män och självklart är det inte speciellt praktiska plagg egentligen, sexigheten och att göra ögonen nöjda har definitivt gått först när det handlar om designen. Instagram är btw lite som en utvik på 90-talet när det kommer till bikinibilder och det är ett inlärt beteende i tjejer att vilja vara snygga.

  Svara

   Håller helt med!

   Svara

  Nej tack!
  Ser ut som nåt du kan krafsa fram bland allt krimskrams hos strandbutikerna på vilken billig charterdestination som helt.

  Svara

  Billig!!!

  Svara

  Ni som kommenterar, har ni tänkt på att ni kanske inte är målgruppen för kollektionen?

  Svara

   Jag antar att det är tonårstjejer som är måltavlan för det här, och det är väldigt ledsamt. De ska tränga in sig och vara sexiga i små minimala badkläder och hela tiden tänk på hur de ser ut och uppfattas av andra, medan deras jämnåriga manliga kompisar och bröder slipper den pressen.

   Svara

   Håller med Anonym 11:03. Vem är målgruppen för detta trams? Oavsett ålder, vem ligger och åmar sig sexuellt på detta sätt på stranden? Hade verkligen velat se en likadan marknadsföring riktad till män.

   Svara

  Kan inte skilja på alla som heter molly avnågon anledning😳 sjunger denna molly eller finns de 3? Helt förvirrad

  Svara

   Enl SCB:
   7 780 kvinnor har Molly som tilltalsnamn
   Totalt 8 718 kvinnor har Molly som förnamn
   5 män har Molly som tilltalsnamn
   Totalt 6 män har Molly som förnamn
   Jag tänker mest på God Jul från Molly i julaftonsfilmen från Disney 🙂

   Svara

    Ok

    Svara

  Tycker det är SÅ tråkigt att dessa badkläder är designade för en smal kropp med små bröst (precis som alla andra badkläder)

  Svara

   Finns badkläder för andra kroppar. Men då är ju så klart modellerna annorlunda. Alla modeller passar inte alla kroppar. Jag förstår inte problemet.

   Svara

    Nej det finns inte badkläder till andra kroppar lika lätt. Jag har väldigt stora naturliga bröst som behöver mycket stöd och det är samma visa varje år, det går inte att hitta passande badkläder på vanliga affärer

    Svara

     Precis. Folk verkar tro att alla stora bröst är av silikon och står rätt ut oavsett vad man tar på sig. Skrämmande.

     Svara

      Jag själv har stora hängiga bröst så jag påstår inte att alla stora bröst är av silikon. Men vill man gnälla på att en influencers minibikini inte görs för att passa ens egen kropp så gör det. Eller så öppnar man ögonen och letar bikini utanför Instagram. /anonym 10.36

      Svara

     Måste du ha ny bikini varje år?🤔

     Svara

      Det har inte slagit dig att ens bröst kanske växer/blir större varje år? Man kan pendla i vikt och då kan brösten bli större och man behöver en ny bikini

      Svara

       Men efter några år lär du ju ha en för varje storlek då, kan du inte ha den du hade sist du hade samma storlek? Eller pendlar du allt mellan a-kupa och j-kupa?

       Svara

      Kroppen ändrar sig hela tiden. Själv har jag blivit så gammal att fettet försvinner från rumpan och börjar lägga sig på magen. Jag tyckte att det var bra som det var innan, men vissa kläder som satt bra förra året sitter inte snyggt längre. Framför allt börjar jag få problem med kameltå. Först trodde jag att det var en specifik byxmodell, men icke. Denna kameltå framträder mer och mer frekvent.

      Lösningen? Lite nya kläder och en del av de gamla ger jag bort.

      Likadant med bikini. Sitter den inte lika bra som året innan så byt ut den! Känner man sig inte vacker när man är som mest avklädd är det okej att uppgradera.

      Svara

  Tycker alla utom 2an den rosa är supersnygga . Tyget påminner om en disktrasa. Molly är jätte snygg men tror det hade varit bättre med en riktig modell som visade upp kollektionen.

  Svara

  Fan vad folk här inne är bittra alltså 😂

  Svara

   Vet du vad bitter betyder?

   Svara

    Ja.

    Svara

    Har du läst kommentarerna?

    Svara

     Ja. Många tycker kläderna är fina, många tycker att de är fula. Inget av det är definitionen av bitter.

     Svara

      Haha visst, bra återgivning av vad folk skrivit 😂 ”många tycker att de är fula”. Lol.
      Gissar att du tog åt dig.

      Svara

       Om du tycker att det är att vara bitter att tycka att kläder är fula förstår jag att du drar slutsatsen att jag tagit åt mig. Logiken är precis densamma.

       Svara

        Jag pratar inte om de som säger ”jag tycker att kläderna är fula”.

        Svara

         Vilka pratar du om då?

         Svara

  Hahaha bilderna jag DÖR. Nästsista är ju så jävla dålig att jag skrattar rakt ut. Har hon solen i ögonen??

  Svara

  Varför porrposerar hon? Tror hon att det säljer bättre eller vad?

  Svara

  Jag har både endometrios och IBS och fina celluliter så badmode och stränder är ingenting för mig. Någonsin.

  Svara

   Okej!

   Svara

   Jag har också ibs och celluliter men jag är på stranden och solar och badar varenda dag solen är framme på sommaren. Varför skulle det stoppa mig?

   Svara

    Du kanske inte tänker så mycket på det. Jag skäms ganska rejält av en uppblåst mage jämt och ständigt där det ser ut som jag är i tredje månaden.

    Svara

     Varför är de pinsamt att va i tredje månaden?

     Svara

      Om man är det på riktigt är det inte pinsamt men vad fan det ser bara så dumt ut.

      Svara

       Tycker du att andras celluliter är pinsamma och skämmiga? Andra har inte tid att se dina för de har fullt upp med att tänka på sina egna.

       Svara

       Ser mycket hellre en RIKTIG kvinna med uppblåst mage, celluliter och bilringar på stranden än en flicka med string bikini som drar in magen och kämpar med att försöka se så bra ut som möjligt. DET är inte vackert.

       Svara

       Nej absolut inte! Blir glad när människor är stolta över hur de ser ut. Men skäms själv bara.

       Svara

     Nej jag skäms inte. Det tråkiga är om någon annan med ibs läser din kommentar om att stränder och badmode inte är något för en med ibs och celluliter. Kanske någon yngre och mer osäker som börjar fundera på om det kanske ligger något i det, blir mer osäker på sin kropp och undviker stränder.

     Svara

      Tror inte min kommentar bidrar till det. Räcker att de går in på Instagram.

      Svara

  När de inte ens sitter bra på henne själv…ja jävlar vad sugen jag blev på att klicka hem dem. Tihi.

  Svara

  Tycker det var fint, är inte så tjust i toppar utan axelband eftersom det inte passar mina tuttar , men mycket hellre bikiniunderdel som gör benen långa än de där otroligt fula sladdriga som ser ut som vanliga trosor. Och det var då ett jävla gnäll på hur hon poserar. Prussiluskan ringde visst, förutom 80.-talet…

  Svara

  Alltså bikinitrosorna ser konstiga ut, uppdragna och typ plisserade/ihoprynkade så det ser ut som att hon gömmer något mellan benen. Lite blöjlook.

  Svara

  Stringbikini? Nej, tack. Då fladdrar ju skitskägget i vinden…

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   Har aldrig kommenterat men skratta fan så hunden kom och kolla va fan ja sysslade med 😂😂😂

   Svara

   Jisses. Skrattade så kollegorna började fråga vad det var. Går inte förklara…
   Minns 90-tal. Strand nånstans i Europa. Man runt 70 år. Travar runt i manlig string version. Han tappar nåt nära oss o böjer sig för att plocka upp. Med rumpan mot oss. Utsikten med ”skitskägget”, skrynklig kulpåse o snöret över ”bakentren”, tja den bilden krävde många drinkar.

   Svara

    Fy fan för den synen! 😂😂😂

    Svara

  Såg en kvinna på stranden igår med stringbikini..när hon sträckte dig ner för att ta upp något på marken såg jag rakt in i hennes arsel! Det är inte elegant, klassiskt, tidlöst..Det är skämmigt, uppmärsamhetsväckande och äckligt. Kan man ta på sig en bikini som iallafall täcker lite mer än bara en liten remsan bak? Vad händer om du släpper en fjärt då lär den där lilla strängen fladdra alvärldens värld. Dagens små flickor på stranden har så lite kläder så det är som att ha haft sex med dom när man ser dessa. Alla vill inte se en naken kropp i trådbikini!

  Svara

   Jag är inte gammal själv (23) som skriver detta heller. Så diverse gamla lejonhonor som tänker attackera kan backa tillbaka.

   Svara

    Håller med! Så jävla ofräscht med string och nån böjer sig fram. Känner att man får FÖR mycket info där! 😂

    Svara

     Titta åt ett annat håll? Man MÅSTE inte stirra rakt in i röven på någon bara för att de böjer sig fram. Vrid liiiite på huvudet så ser ni inget.

     Svara

      Vem säger att man MÅSTE? De går att RÅKA se också om du är bekant med det uttrycket? Men antagligen inte, du känns inte som den mest vakna personen om man säger…

      Svara

       Varför så arg?

       Svara

    haha, torrt sex, men jag förstår din poäng.

    Svara

   Herregud vilket icke-problem. Låt bli att stirra på andras arslen då? 23 och redan bitter..

   Svara

  Jag ogillar verkligen den här typen av sexualiserande reklam och för mig personligen så har den här typen av marknadsförande motsatt effekt på mig. Jag anser att det är väldigt problematiskt att sammankoppla all typ av försäljning med att sexualisera kvinnokroppen som något slags verktyg och i detta fall med blottad strupe i någon åmande ställning som man aldrig skulle positionera sig i annat än i sänghalmen. Jag antar att det är ”tidlöst” att sälja kvinnokroppen, så på den punkten är Molly inte helt fel ute med sin beskrivning. Vet inte vilken strategi som ligger bakom det här, men inte är det myten om att ”sex säljer”. Däremot: ”They’re selling you an impossible, pornographically fueled misogynistic idea of the perfect woman.”

  Svara

   Haha, mycket text och inget innehåll

   Svara

    Haha, dryg much?

    Svara

     Av Anonym 11:45 konstruktiva kommentar att bedöma vill hen inte få detta problem påtalat för sig, då problemet inte ligger i hens intresse. Vem vill inte kunna fortsätta objektifiera kvinnokroppen ifred liksom 😉

     Svara

    Vad menar du? Var väldigt mkt innehåll. Men du kanske kanske svårt för att läsa något längre än tre meningar?

    Svara

   Visst är det ju så. Det är därför jag blir så full i skratt när jag ser de här influencerbrudarna skriva att ”tjejerna har tagit makten” och att ”nu kommer tjejerna”, ”tjejerna dominerar i sociala medier”…..allt vad de nu får ur sig. De är ungefär lika nydanande som vilken hetär som helst – de säljer sina kroppar och för det behövs som bekant ingen talang.

   Svara

  Haha, det slog mig när jag såg bilden på hennes ansikte att jag inte ens vetat hur hon ser ut när du skrivit om henne. Många av bilderna är ju bara på hennes kropp eller så döljs ansiktet till stor del med hår och armar.

  Inget jag hade kunnat bära heller men för de som gillar det så 🙂

  Svara

   Det är ofta så marknadsföring ser ut när man slår ihop försäljning med sexualisering av kvinnokroppen. Ansiktet och personligheten är inte viktig. Endast det ”smaskiga” får synas, dvs. som bilderna ovan visar: en svankande/putande rumpa, en mage, en pose där en kvinna ser ut att njuta av oralsex.

   Svara

  Jag tycker ofta folks kroppsdelar är lite här och var på stranden vare sig de har stringbikini eller inte. Ett buttcrack här och bröst som hamnat utanför där. Vem fan bryr sig? Att det ska vara så jävla hemskt för vissa med hud?? Stirra inte in i andras arsle då om det är så förfärligt?
  Jag älskar btw 80-talssnittet och baywatch-looken, men det är för att jag ser bra ut i det. Gör man inte det så behöver man inte använda det liksom. Låt folk ha på sig vad de vill och sköt ditt eget!

  Svara

   Fan vad mycket beskäftiga det finns i detta flöde..

   Svara

  Jag skulle inte komma i något av plaggen. Visst ska jag inte skämmas för min kropp men jag ser ut som en urtidsmoder, breda höfter, mullig men också mycket muskler och stor byst. Skulle inte känna mig bekväm alls

  Svara

  Hur ser det ut på killfronten i år angående badmodet?
  Eller är det som vanligt kvinnors kroppar som ska diskuteras och objektifieras i vanlig ordning?

  Svara

  Elegant och tidlöst… like a stripper?

  Svara

  Snyggt ! Det är 2019 nu, inte 20 talet, tycker att man får klä sig och se ut som man vill.

  Svara

  Sånna där trosor som på sista bilden.. hahaha! Kan aldrig låta bli att fnissa när jag ser någon i sånna, det är så himla fult 😃 Som en liten skrynklig tygblöja, som alltid placeras jättejättejätte högt upp på ryggen för att folk tror att rumpan ser större ut då 🙊 Ser så skojigt ut! Och kan ju omöjligt motiverad med solbränna, vem vill ha en triangel mitt på ryggen liksom hahaha!

  Svara

   Läser du tidigare kommentarer så är string viktigt för att få bruna skinkor. En vit triangel på ryggen är dock världsliga ting

   Svara

  Jag är inte pryd, jobbar inom vården och är van att se diverse kroppsdelar nakna och ta hand om människor i utsatta lägen. Har liksom vant mig bort med att kroppar är ngt äckligt, alla ser vi mer eller mindre lika ut med olika former. Vet också att de flesta kvinnor har celluliter och gropar och brösten hänger en aning. Ändå tycker jag att denna kollektion ser otroligt obekväm ut? Fast meningen är nog inte att man ska hoppa i vågorna med den ut mer ligga i en solstol och sippa drinkar samt posera för sitt instakonto 😎

  Svara

  Enkelt att svara på det:

  Det ser billigt ut. Vulgärt. Slampigt. Dessutom fult.

  Svara

  Jag frågade min man om han tyckte att bilderna var porriga. Han bad att få låna datorn och bli lämnad ensam en stund.

  😂 🤣 😂

  Svara

   Vad skönt att vi har män att rådfråga när vi behöver en åsikt om en kvinnas kropp🙏🙏🙏

   Svara

  Jag är gammal simmare och är så förbaskat trött på att badkläder för kvinnor sexualiseras på detta sätt, tyvärr även till viss grad inom simvärlden. Jag är antagligen partisk som föredrar ”praktiska” badkläder (utan trådar och rosetter och urringning som går ner till snippan) som faktiskt sitter på och inte har det primära syftet att uppfylla någons våta dröm på stranden.

  Jag är så satans trött på denna objektifiering och att det inte ens går att marknadsföra en bikini för solning utan att det ska se ut som att man är redo att vilja bli tagen i diverse ställningar av första bästa förbipasserande. Bada Molly, gör något annat än att marknadsföra den stereotypiska handfallna kvinnan som bara väntar på att bli åtrådd. Kvinnor kan göra så mycket mer i badkläder än att bara anspela på sex.

  Svara

  Nej absolut inte! Blir glad när människor är stolta över hur de ser ut. Skäms själv bara.

  Svara

  Så porriga bilder! Pinsamt för unga kvinnor som skulle kunna visa sig starka eller glada eller obrydda på sådana här bilder, och ändå vara snygga.

  Svara

  Försökte kommentera men verkar ha hamnat i modd, så får se om kommentarerna dyker upp senare 😛

  Är sinnessjukt trött på denna objektifiering och att det inte ens går att marknadsföra en bikini för solning utan att det ska se ut som att man är redo att vilja bli tagen i diverse ställningar av första bästa förbipasserande. Bada Molly, gör något annat än att marknadsföra den stereotypiska handfallna kvinnan som bara väntar på att bli åtrådd. Kvinnor kan göra så mycket mer i badkläder än att bara anspela på sex.

  Svara

  Jag hade precis tänkt att släppa tråden och vandra vidare men nu börjar ju diskussionen att arta sig. Ursprungsfrågan var om detta var en klassisk stil på badkläder. Många svarade då nej. Själv såg jag mest något som verkade opraktiskt, obekvämt och som inte skulle passa mig. Frågan om det var porriga bilder eller inte dök upp under diskussionens gång och det finns vissa som anser det.

  Då kommer ju nästa fråga.

  Vad är det som definierar porriga modebilder och är dessa ett problem?

  /Nyfiken på riktigt

  Svara

  Ser rund och flickig ut, som en 11åring. Dom som betalar för umgänge med henne har inte #kvinnor som primär sexuell attraktionsgrupp.

  Svara

  Försöker se mig själv i en av dessa outfits och håller på och skratta ihjäl mig av bara tanken… 😀 (och då är jag helt ”vanlig” och normalviktig). ALLT skulle ramla ut överallt. Detta funkar på Molly och 3 pers till som också ser ut som hon. Men det är inte snyggt ändå.

  Svara

  Varför måste alla underdelar gå så högt upp? På en av bilderna har tyget till och med korvat sig för att hon dragit ihop det till typ en string? Verkligen en kollektion designad för en typ av kroppstyp och smak. Sen är bilderna för arbetade. Vem fan posar så på stranden? Hjälp

  Svara

  Avundsjuka svenskar, uppkäftiga bakom skärmar, i vanlig ordning 😂 tänk att en ung framgångsrik kvinna inte ska kunna göra något utan att bli påhoppad med en massa skitsnack! Väx upp folket 😃 denna kollektion kommer göra succé och den är garanterat inte riktad till målgruppen (bittra kärringar) på den här bloggen 😂

  Svara

   Tycker att kollektionen borde marknadsföras på ett annat och mindre oproblematiskt sätt som inte bryter ner kvinnokroppen till ett stycke röv där badklädernas primära syfte är att anspela på sex, oavsett kvinnlig målgrupp.

   Svara

   Tro mig, det är det småtjejerna gör när de ser sådan här reklam om hur en kvinna ska bete sig på stranden – ”växer upp” och lär sig hur de ska vara snygga och sexualiseras så tidigt som möjligt för eventuella betraktares ögon.

   Svara

  Kul för Molly.

  Jag längtar tills reklam för badkläder är lite mer.. verklig? Typ folk som hoppar och skuttar omkring i vattnet, ålar omkring på badlakanet i sanden, irriterad mor som ska ”fånga in” ungen osv. På sin höjd känns det som att man får se en modell som står på ”stranden” (studio).

  Svara

  Teeny weeny stringbikini
  🤘

  Svara

  Usch va fult, ser ut som något Borat skulle ta på sig…

  Svara

  Varför porra sig för bikini och underkläder ? Syftet är väl att bada, sola och ha det gott.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.