Anna Book vinner längst försvarstal alla kategorier

Jag förväntar mig inte att ni ska läsa texten här ovan, bilden är enkom för att demonstrera längden av Anna Books försvarsinlägg gällande botox – ett inlägg hon verkar ha skrivit i förekommande syfte efter att ha postat bilden överst i inlägget.
Vill du däremot läsa det så hittar du det här.

Det finns två saker jag tycker förtjänas att lyftas fram här – förutom antalet ord i Annas inlägg då:
1. Hon är helt ärlig med att hon gör botox men inte som ett infall utan efter att ha funderat i länge och väl kring det.
2. Hon verkar inte göra det som ett samarbete med reklamkoder och liknande för att få andra att göra samma sak. Jag hoppas att det förblir så.

Med det här inlägget färskt i minnet – Är attack bästa försvar?
Vad tycker ni om det och vad tycker ni om Annas sätt att försvara sitt skönhetsingrepp?

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så lång…😱😲

  Svara

   Människan (A.) verkar uppriktigt sagt inta ha alla knivar i lådan, dvs. hissen går inte ända upp där.

   Svara

    Inte alla pommes frites på tallriken 😉

    Svara

     Inte alla hästar i hagen

     Svara

      Inte alla öl i 6-packet. 🙂

      Svara

       Inte alla indianer i kanoten.
       Inte alla sillsorter på julbordet.
       Lyset är tänt, men ingen är hemma.
       Hon är inte den vassaste kniven.

       Svara

        Inte alla bingolotter i magväskan!

        Svara

         Not the brightest bulb in the tanning bed

         Svara

          Inte alls chips i påsen

          Svara

           Inte alla cornflakes i paketen…

    Skulle du stå och säga så till en person som du tror dig veta lider av psykisk ohälsa? Varför blundar du inte ist och låter det vara? Hur drabbar hen ditt liv här på bloggen såpass att du behöver starta en tråd om hens mentala hälsa? Om det nu är så, ja då är du ju den sämsta sortens person som sitter och klämmer dit hen med det? Det enda som hen gör är att försvara sin idol. Låt personen göra det om det är så? Vart kliar det liksom?

    Svara

     Fast vänta nu. Det är nog jag som är knäpp. Skrev ju på helt fel inlägg😂 Trodde jag skrev under Bellas inlägg där folk hoppade på ”Stollis”! Ber om ursäkt. Fast samma moralkaka kvarstår iof ändå. Man ska inte skriva så om folks mentala hälsa oavsett.

     Svara

    Hon har en felstavning på banderollen

    Svara

    Inte alla hönsen hemma

    Svara

   Hur kan man vilja ha ett nervgift i kroppen? Helt obegripligt🤤

   Svara

    Det finns människor med hemsk spänningshuvudvärk som blivit hjälpta av botox. En del av mig kan således förstå det.

    Svara

     Ja Botox är väl beprövat och har getts i miljontal doser så det känns supertryggt att ha hela huvudet och nacken behandlad! (Mot migrän) Jag har gått från ca 20 huvudvärksdagar till ca 3 sedan jag började med botox!!

     Det finns otroligt många saker som är gift men som vi stoppar i oss. Allt handlar om dos och sättet det ges!

     Svara

      Jag med! Räddat mitt liv 🥰

      Svara

      Botox FTW. Jag tror jag har skrivit det tidigare, men herregud vilken skillnad. Min husläkare föreslog det efter ett tag, men jag vågade inte riktigt i alla fall utan gick och drog på det i ett par år. Nu är jag bara lite arg på mig själv som inte vågade och därmed kunde sluppit migränen tidigare. Det händer fortfarande att jag får migrän, men kanske två gånger om året istället för två till tre gånger per månad. Som bonus försvann även den eviga spänningshuvudvärken varje dag. Jag hatar verkligen min migrän för att den dök upp i kombination med dubbelseende. Det skrämde livet ur mig. Två till tre migränattacker per månad där jag bara var tvungen att ligga i mörkt rum och helst inte andas, som bonus fick jag inte heller köra bil. Vilket jag iofs inte kunde heller för jag ser verkligen jättedubbelt sedan dess. Det tog nästan ett år innan jag fick glasögon som korrigerar dubbelseendet, dvs nästan ett år utan bilkörning, tv-tittning osv samt ständiga migränattacker. Jag kommer aldrig bli av med dubbelseendet, det är något som bara försämras, men halleluja och amen för dagen jag äntligen vågade botox och fick tillbaka en ganska stor del av mitt liv.

      Min önskan är att fler skulle veta om just den delen, för jag möter ofta människor, oftast kvinnor, som lider av gräslig migrän och inte har en aning om att botox faktiskt hjälper de allra flesta. Vet de inte det så vet de ju inte heller att det är något man kan få bekostat av Landstinget så det inte kostar mer än ett vanligt läkarbesök. Fungerar mot ännu fler saker, som tex whiplash, frozen och tandgnissling som någon nämnt.

      Förvåningen är stor när jag berättar att det hjälper mot något så vanligt och så smärtsamt som migrän. Före botox åt jag betablockerare dagligen och hade bulkpack med Zomig Nasal hemma. Jag tror inte att det är nyttigare än botox i längden, det kändes i alla fall sämre. Vi som blivit hjälpta får bli bättre på att berätta, det känns som om det är något skämmigt och att vi inbillar oss att det låter som en dålig ursäkt. Det är det inte, och jag blir bättre på att berätta, numera finns ingen skam kvar, men jag medger att den fanns i början.

      Varför är läkarna så dåliga på att berätta? Kostnad och/eller faktisk okunskap? Det var liknande när jag tappade min sömn och bad min doktor om bolltäcke för att jag inte ville ha piller. Då var det enbart okunskap, men jag hade tagit reda på det själv med hjälp av tipsande väninna. Det tog tre veckor för mig att få täcke från arbetsterapeut. Nu är det aspoppis med tyngdtäcken, och ”alla” säljer och tillverkar. Då blir jag osäker på hur bra det är att köpa på Clas Ohlsson när det faktiskt var något man provade ut med just arbetsterapeut?

      Vill man läsa generellt om tyngdtäcken kan man göra det hos de som levererar till Landstingen, iaf i Göteborg. Det var de jag hade kontakt med innan jag fick mitt för väldigt längesedan. Och jag är givetvis inte sponsrad, men det är oerhört intressant läsning http://www.komikapp.se

      Förlåt för världens längsta kommentar, men det ligger mig varmt om hjärtat.

      Svara

     Det är väl knappast de som har migrän som anonym pratar om. Jag skulle tro att det är betydligt vanligare att använda Botox mot rynkor än mot migrän

     Svara

      Frågan var ju dock inte av vilken anledning man gör det. Oavsett om man gör det för att motverka migrän eller för att bli rynkfri så har man ändå ett nervgift i kroppen. Jag har i käkarna, för jag bet ihop & gnisslade tänder som en idiot.

      Svara

   Någon som hört Wahlgren & Wistams senaste avsnitt och liksom jag är övertygad om att det är Anna de syftar på som
   de inte vill namnge när de pratar om Instagram-inlägg och ständiga kärleksförklaringar till sin man?

   Svara

    Dom måste mena henne 🙈

    Svara

    det var min första tanke! Helt klart Anna Book.

    Svara

    Det var min första tanke också! Det kom så lägligt😂

    Svara

    Kan du länka ?
    Hur många minuter in i podden

    Svara

  Det roliga är ju att ingen kan hitta de där negativa kommentarerna som hon påstått sig fått för botoxen.

  Svara

   Jodå, i hennes Flashback-tråd som hon ABSOLUT INTE LÄSER eller ibland inte ens har hört talas om

   Svara

   nej men är hon inte känd för att radera o blocka?

   Svara

    Jo men hon har ju inte ens skrivit något om botoxen fören försvarstalet. …

    Svara

     Förrän*

     Svara

      Hej & välkomen till 2010-taldt, här.skrover vi ofta på mobiler och små skkärmar och då blir det fel ibaldn med du fatta nog vad vi menar ändå. Bara ett tips så att du inte uppfattas som en surkuk i ditt framtida liv på nätet.

      Svara

       Skärmar*

       Svara

   Hon lusläser Flashback och skriver ofta försvar utifrån vad folk kommenterar där om henne.

   Svara

    Precis. Många av hennes inlägg är direkta svar på Flashbacks (mycket aktiva) AB-tråd.

    Svara

   Anna föregår!

   Svara

   De finns på Flashback, som hon hävdar att hon aldrig läser.
   Där har man sedan innan avhandlat förra gången hon använde sig av botox, alltså inför finalen av BL. Men hon vägrade att erkänna det då, precis som barbiedrogen (förstår att man vägrar erkänna den dock)

   Det blir lite löjligt med alla hennes lögner och milslånga försvarstal.

   Svara

   Nej men det är ju för att förekomma, för att slippa få negativa kommentarer och för att få uppmärksamhet. Anledningen till att hon överhuvudtaget skriver om detta nu och visar det är för att hon då slapp betala och fick botox mot att salongen fick exponering i Annas kanaler. Det är inte första gången hon gör botox, men kanske första gången på just på den salongen däremot.

   Svara

   Det var någon som frågade Anna var kritiken kommer ifrån och då svarade Anna lite diskret att det minsann finns elaka kommentarer på hennes insta 🤦‍♀️

   Svara

  Tycker alla ska bojkotta Nordea. Ceo Koskull satt med IL igår och lät sig fotas. Lättlurad gubbe som borde veta bättre än att tro att hon har ett startup eller riktigt välgörenhetsförening. Nordea är uppenbarlgen långivare till hennes luftslott. Men just det som är läskigt: den enda som granskar är Camilla. Flytta era pengar

  Svara

   Så hela myndighetssverige ska byta bank för att du tycker IL är dum?
   Wow…

   Svara

   Koskull ska gå i pension 2020 och de letar redan efter hans efterträdare, antagligen kommer han att fasas ut lite i förtid för att slippa avsättas. Teflongubbe som har duckat all kritik mot Nordea.

   Svara

    Fy för teflongubbs! 🍳

    Svara

   Jag råkade se Margauxs storys igår om deras middag i Visby under Almedalsveckan. Vad är det som händer!? När blev politikerveckan fylld av instagramkändisar som bjuder in till middagar, i vilket syfte? Förstår att politikerna vill synas hos alla deras följare men vad får de andra ut av det? Vad gör Petter Stordalen, som är norsk, i svensk politik? Kan ana syftet men alla kopplingar och jippon känns så märkliga….

   Svara

   Ja!! Fort, alla flytta era tillgångar, kanske typ till Swedbank, dom skulle aldrig göra nåt så omoraliskt som att ge ett lån till IL.

   Svara

    Nä, gud nej! Dom är fullt upptagna med att tvätta pengar så något så omoraliskt som att ge IL ett lån kommer nog inte att hända

    Svara

   Bella flörtade med Casper vK redan förra året i Almedalen. Då var Pingis med också.
   Jag förmodar att det inte skadar att ha ”en vän i banken” men alla kundärenden sköts förstås på lägre nivå i banken.
   De har regler om säkerheter, kreditprövning och penningtvätt att följa så det spelar ingen roll om det kommer några goda ord från VD angående en viss kund.
   Och som sagt, så fort man hittat en efterträdare på VD-posten kommer Casper vK att försvinna ut i skuggorna och Bella får i så fall flörta med någon nykomling som kanske är mer motståndskraftig mot hennes charm 🙂

   Svara

    Bella vill bara synas och skapa en illusion av sin förträfflighet och viktiga kontakter. Gamla gubbar känner sig både märkvärdiga och yngre när de får en blondin på halsen 😁

    Svara

   Banker överlag är väl stöttepelare för jävligt många luftslott. Hur många svenskar sitter inte med miljonlån liksom…

   Svara

    Fast en del influencer blir ju hyllade av sina fans när dom tar botox. Åh du är så vacker skriver dom. Inte ok att bara får att själv få gratis botox pracka det på tonåringar. Och nu talar jag inte om Anna. Money talks

    Svara

   Den enda anledning jag ser att lämna Nordea är de faktum att de (likt typ alla banker) fick massor av kapital av svenska staten (och indirekt från oss medborgare) vid finanskrisen 2008. När de i början förra året aviserade att de skulle flytta huvudkontoret från Sverige så blev iallafall jag upprörd, har man fått så mycket monetärt stöd av ett land så stannar man bannemig och betalar skatt och tillhandahåller arbetstillfällen. Men den dealen sket Nordea i.

   Svara

    Det borde vara payback time nu!

    Svara

  Måste man använda så många ord för att försvara sig så är det för att man vet att det är fel.

  Svara

  Det allra roligaste är att hon köper likes och sina kommentarer på insta. Som hon sitter och skriver själv – ja, det finns en sådan tjänst. Hon skriver sina kommentarer på bloggen också. Sen är det här inte första gången hon använder botox och fillers. Det har hon gjort flera gånger under årens lopp. Att man reagerat nu beror ju på att hon för en vecka sedan skrev att hon nu äntligen accepterar sitt utseende fullt ut och ska vara sig själv, och sedan kör hon botox några dagar senare.

  Svara

   Efter Biggest Looser så var hela hennes ansikte fullproppad med Botox.

   Svara

   Just det! 😂

   Svara

    EXAKT!!! Hon hade Botox så det tom sipprat ner till ögats nerver så ena ögat blinkade utom hennes kontroll. Kolla på intervjuver från BL tiden, man ser verkligen hur ögat fått spasmer. Biverkning av Botox och det tagit lite fel/område sas

    Svara

   Skriver hon sina egna kommentarer på insta? Tänk om hon är Susanne Wolter!!!

   Svara

  Hon är ju inte ens en särskilt vass skribent. Man orkar ju inte ens läsa hennes Insta-inlägg för att dom är så osammanhängande, hur ska man då orka hela novellen till blogginlägg som hon skrivit?

  Svara

  Det enda konstiga med det inlägget är väl att hon öht försvarar sig.

  Hon får väl göra precis vad hon vill.

  Hon behöver inte informera någon om vad hon gör, var, när eller hur.

  Vem bryr sig ens?

  //Moa

  Svara

  Hon skriver att hon är stolt över sin kropp som snart 49 åring, men hon har gjort en massa plastikoperationer och har hjälpt naturen på traven.

  Inget fel i det, men utan den hjälpen hade hon inte sett ut som hon gör. Hon skriver som om allt var naturligt, och ärligt talat är det inte något att skryta om. Med allt filter har hon inte en rynka, men utan ser hon äldre ut än många som är betydligt äldre.

  Sin övervikt har hon dessutom ätit sig till i motsats till vad hon sa i Biggest Looser, när hon tränade och åt mindre blev hon också smalare. Nu när hon äter mer går hon upp igen.
  Man undrar när hon ska hitta på en ny sjukdom som gör att hon ökar i vikt.

  Svara

   Anna är något av ett spektakel och jag tycker hon borde lämna rampljuset för sin egen mentala hälsas skull. Och jag tycker man ska vara försiktig med att kritisera de val hon gjort kring sin kropp och utseende. Ingen i kändis-Sverige har fått utstå så mycket hån kring sin vikt som Anna Book. Enda sedan hon slog igenom har det skrivits i skvallerpressen om hennes vikt och utseende. Hon har ju faktiskt under många årtionden varit hela Sveriges driftkucku. Under 80- & 90-talet var det vanligt att skvallerpressen helt öppet kommenterade och hånade kändisars kroppar på ett sätt som är helt oacceptabelt idag. Och under många år har det också varit det enda Anna Book varit aktuell med, en ny vända med viktnedgång eller uppgång, operationer som gått fel etc. Jag tror hon har en väldigt störd syn både på sin kropp och på hur omgivningen ser på hennes kropp. Jag leker lite hobby-psykolog här men jag tror att det hon fått utstå från pressen har gjort att hon lägger en stor del av sitt värde som människa i hur hon ser ut och hur hon uppfattas av allmänheten. Och det är jäkligt sorgligt och inget man ska håna henne för. Jag tror hon har rätt stora demoner att tampas med.

   Svara

   Anna Book har PCOS. Det är inte så enkelt då med vikt. För övrigt så får hon väl vara stolt över sin kropp om hon vill. Vad tycke du, att hon ska gå om kring och må dåligt över den? Vad gör det för nytta? Hon för väl se ut som hon vill och gilla det utan att folk runt omkring ska skamma henne. Jag hoppas verkligen att du gillar din kropp oavsett om den är smal/tjock/fixad osv för det är den enda du har.

   Svara

    Jag är stolt över min kropp trots min ålder på 50+, ingen botox, plastikoperationer eller annan hjälp. Med sjukdom och värk har jag lyckats hålla min kropp i trim, var Annas PCOS pausad under BL?

    Jag gillar inte hycklare, Anna B säger en sak och gör en annan. Och det är frivilligt att lägga ut hela sitt liv, då får man också räkna med att folk lägger sig i.
    Hon vill ju vara kändis, men gillar inte anledningen tydligen.

    Svara

     Du med ditt fina lilla ♥️ som mest verkar vara en tom symbol med tanke på hur du uttrycker dig. Har din kropp, ditt utseende och vikt släpats genom skvallerpressen under trettio år? Ingen veta hur en människa mår eller kräva att den personen ska älska sin kropp när ens kropp varit allmän egendom, öppen för hån, under så många år. Anna Book borde lämna rampljuset men hon borde inte klandras för hur hennes ”karriär” uppenbarligen präglat hennes syn på sin kropp.

     Svara

      Heeej Anna!

      Svara

       En like. Antar att det är du själv.

       Svara

     Bra för sig. Men varför gå på om att Anna känner detsamma. Och har välsigt dålig koll på PCOS vilket är helt okej, men frågan kvarstår, vad skulle vara bättre med att Anna inte gillade sin kropp oavsett vad hon gjort eller inte gjort med den.

     Svara

     Men fy fasen vad osympatisk du är ”❤”. Klaga på Annas kropp och ansikte? Påpeka att hon ser äldre utän sin ålder?Var du stolt över att du håller din kropp i trim om du vill, men din personlighet verkar det vara sämre ställt med …

     Jag har inte koll på Bookens sjukdomar, men med det schema som de har på BL lär alla gå ner i vikt oavsett, så nä hennes sjukdom var knappast pausad. Fy vad jag har svårt för folk ser ner på andra pga hur de ser ut….

     Svara

      Hon får se ut precis som hon vill, men inte hyckla om att hon inte använt sig av plastikoperationer och botox.

      Lägger hon ut kroppen till allmän beskådning kan hon vänta sig att bli kommenterad, speciellt om hon ljuger om att den inte är tillfixad.

      Alla plastikoperationer som hon gjort säger hon sig ha varit tvungen att göra, som brösten hon både lyft, förminskat och förstorat igen. Inte så trovärdigt…

      Svara

       I nuläget framstår faktiskt Anna Book som oändligt mycket mer sympatisk än du…

       Svara

        Intresseklubben antecknar!

        Svara

     Anna är en tragisk person på många sätt, hon är oerhört svår att tycka om det minsta (däremot kan jag tycka jävligt synd om henne på vissa sätt) men hon hade också tex en mamma som drev in henne i ett tomt kändisskap baserat på några tonårshits och inte mycket mer. Hon har som många kvinnor upplevt hets runt utseende och i hennes fall har dessutom hennes vikt varit ”allmänintresse” i media i många år. Faktiskt är det ju det som hon är mest känd för nästan. Bra att du är harmonisk i din kropp, men det gäller inte alla tyvärr. Det finns många typer av störningar som ger en skev kroppsuppfattning och fixering vid utseende. Anna säger kanske en sak för att hon VILL vara nöjd med sin kropp och därför låtsas vara det, medan gamla demoner gör sig påminda ändå. Jag är inte Anna, tycker inte om henne men jag kan förstå hennes ångest inför sin kropp och utseende eftersom jag själv upplevt det.
     Att Anna lägger ut alldeles för mycket av sitt liv på nätet betyder inte att man MÅSTE yttra en negativ åsikt om allt hon säger och gör-även om man ogillar henne.

     Svara

  Ni vet när lärare skriver typ ”MAX 400 ord” till en inlämningsuppgift? Detta fick mig att inse varför.

  Svara

   😂👍👏

   Svara

  Kvinnan har noll självkänsla.
  Lite kritik = motargument i novellstorlek

  Svara

   Nej, hon har nog inte så mycket självkänsla kvar efter att ha blivit hånad för sin vikt av skvallerpressen under så många år.

   Svara

    Vilket trams. Det är hon själv som ringer skvallerpressen för att få synas.

    Svara

   Camilla, alla mina inlägg hamnar i modd. What gives?

   Svara

   Fast är hon inne och läser i sin Flashback-tråd förstår jag om hon blivit helt blind i hur den allmänna uppfattningen ser på henne. Den är ju faktiskt fullkomligt vidrig, bara det att hon kallas ”tunnan” av flera användare gör såklart inga under för hennes självkänsla.

   Svara

    som man bäddar får man ligga

    Svara

  någon som vet hur det gick med ”lanseringen” för bellas stiftelse igår på middagen? hittar inte ett ord i media och förurom att sascha lagt upp stories från fyllefest med dans på borden har det varit tyst än så länge.

  hon säger också att stiftelsen ska hjälpa unga att nå sina drömmar. jag trodde den skulle hjälpa barn i trafficking som hennes stiftelsepartner paul hutchinsons gör?!?

  hade hört att det var agencyn som skulle hjälpa unga i olika branscher så är lite förvirrad. eller agency och stiftelse kanske är en och samma?!?

  Svara

   Otroligt oklart vad det är hon ska pyssla med framöver, men middagen verkar ändå ha dragit lite folk. Pingis med make bla.

   Svara

    Och så verkar de ha tömt gratisförråden av Guldkula champagne. Både Pingis och Bella bör ju ha haft en hel del liggande.
    Pingis gick ju ut med att hon ville sälja aktierna så jag antar att det inte var några nysponsrade flaskor.
    Troligen det sista vi fick se av Guldkulas sprudel.

    Svara

     Såg att Håkan Guldkula faktiskt var med på middagen.
     Trodde både Bella och Pingis avvecklat sitt ägande i Guldkula.
     Men han ville väl utnyttja tillfället till att göra reklam 🙂

     Svara

   Eh hjälpa……barn………stiftelse…….donationer……privatjet…..agency………stiftelse…….stötta…..
   Frågor på det?

   Svara

    Nej, det är solklart.
    Bella vill hjälpa utsatta barn att satsa på sina drömmar så de kan ha råd med privatjet.

    Svara

     😂😂😂

     Svara

     😂😂😂😂😂😂

     Svara

     Rättelse: Hon kan ha råd med privatjet

     Svara

    Ptja… Du skulle kunna erbjuda Anna Book några lektioner i att skriva kortfattat och kärnfullt? 😀😁

    Svara

     Fast det är väl i ärlighetens namn inte Camillas starka sida heller?

     Svara

   För att de flesta gick troligtvis på Margaux och Redgerts middag. Kolla på hennes instastories, verkar som att det blev lyckat.

   Jag tror inte festen sasha visade i sina instastories var ILs fest, utan en vanlig almedalensfest.

   Svara

    Ser sjukt stelt ut på ILs middag…

    Svara

   Stordalen valde tydligen Margoux och Redgerts middag, om han inte gick på bådas då?

   Svara

    Men han kanske inte ens var inbjuden till Bellas, så vadå valde?

    Svara

   Man såg ju bellas gamlingälskare mr sedim sitta bredvid henne vid bordet, kolla hennes instastorys under låten shallow..

   Svara

    Äh låt bli. Så länge det där inte är konfirmerat utan bara skvaller så varför hplla på? Vi pratar om en person som är gift och har barn.

    Svara

  Att skriva en Book…

  Svara

  För Anna finns det bara två alternativ, ”ljuga” eller dela med sig av detaljerade bilder för sina 58.000 följare. Det finns faktiskt ett mellanting. Man KAN göra saker utan att dokumentera och sprida informationen.

  Svara

   Jo men då måste man ju betala för sig och sina ingrepp.

   Svara

  Anna B och Johanna T kanske kan slå sina påsar ihop? Attack är bästa försvar och var otrevlig i ditt svar på kommentarer om du inte tycker som bloggaren.
  De kanske båda kunde få gå en mediakurs hos dig Camilla? De verkar totalt ha missat det båda två.

  Svara

   Skicka med Books kompis My med. Förvar i långa rader även där. Endel drabbas av ”otur” hela tiden och medger aldrig något eget ansvar. Ju längre och ihärdigare försvar desto skyldigare verkar de.

   Svara

  Jag tycker att man som människa får göra vad man vill med sitt utseende, som tex tatueringar mm. huvudsaken är väl att man är nöjd själv? MEN Anna Book skrev i sin blogg, där jag i alla fall blev väldigt glad över att hon var kroppspositiv och gladde sig åt att åldras? Hon får göra vad hon vill men hon har ännu en gång ljugit och det sorgliga är att hon ljuger om sig själv, hon står inte för någonting och det gör mig ledsen, jag följer insta och bloggar där människor inte hymlar med vilka ingrepp som görs, jag följer andra som skrivit kroppspoisitvt under lång tid och frågar följare vad tycker du? A. Book, skrev ETT inlägg om sin kropp och sedan kom det upp bikinireklam och nu detta. Hon kan inte må bra i sig, sin kropp eller i Märsta.

  Svara

   Hallååå… Sigtuna för bövelen! SIIIGTUUUNA!!

   Svara

  Hon verkar alltid att agera i affekt, kan det bero på att hon ofta blir väldigt sågad?

  Svara

   Hon är så sjukt snarstucken och intar ALLTID offerrollen! 😢

   Svara

  Nu får hon nog många klick, skulle tro att många nu blir nyfikna på att läsa hennes text. För det första så skriver hon ju om det för att hon såklart fick det gratis mot att ge salongen reklam/publicitet, hon nämner och taggar salongen. För det andra så är det inte första gången hon tar botox, hon har gjort det tidigare i samband med tänderna och innan BL VIP-finalen. Men det hade gått ut och man har sett att rynkor kommit tillbaka och hon gör som hon vill, inget fel i det och inget fel i att ha rynkor heller. Att ljuga är lite pinsamt dock. Hon slutade kroppshetsa också lagom till att hon fick betalt samarbete och skulle visa upp badkläder, och samtidigt gjorde hon reklam för bantningspiller 🤔 … men hon är ingen ingen betald influencer 🙄🤦‍ så manipulativ hon är.

  Svara

  Tycker ändå Anna är fin som hon är. Hon får ta mycket skit i onödan. Och få skit för nåt hennes son har gjort. Mera botox på henne klär hon i. Till skillnad mot anknäbben Toftby.

  Svara

   Hon får ”skit” för vad hennes son gjort för att hon försvarade sonen och nedvärderade offret genom att kalla henne smuts & annat. Det kan man gott ha i det läget, kan jag tycka.

   Om någon av mina söner någonsin skulle få för sig att göra som hennes barn så skulle jag vara den sista personen att hoppa på offret och försöka förmildra omständigheterna.

   Svara

  HAHA men herregud. Ordbajsaren nr1

  Svara

   😂

   Svara

   Hon skulle lätt skriva en C-uppsats på några dagar.
   Nog klarar jag av att läsa en och annan bok, men detta är verkligen för mycket text att ta sig igenom.

   Svara

  Och NEJ, man behöver inte ljuga. Att göra det i tystnad eller privat är inte att ljuga. Man behöver faktiskt inte tala om allt såvida det inte är samarbete. Jag tycker helt ärligt synd om Anna och även hennes dotter som lägger ut en massa stories där bara HON syns? Tänker tyvär samma om Calle Shulmans flickän. Hon kan inte ens lägga ut något på hans barn eller en rolig situation med Calle utan att hon strålar med sitt svett Glow och trycker upp näsan i Instagram, tydligen viktigast att synas själv så jag tror att Anna och Sahandhra skulle kunna bli bästis och bundis faktiskt.

  Svara

  Vem i hela fridens namn orkar läsa allt som hon skrivit?! Nu inser jag vitsen med ordet ”ordbajsare”…

  I övrigt kan jag ge Book ett litet tips: Du behöver inte skriva ett romanliknande försvartal om du bara skiter i att lägga ut bilder på dina botoxbehandlingar eller vad du nu än håller på med.

  Svara

  ”Nu tar det hus i h-vete igen”
  Haha, vilket önsketänkande. Det är vad HON vill, skapa uppmärksamhet kring sin person och få mycket skriverier så att Aftonbladet eller Expressen kanske nappar och gör ett litet jobb på ”hatstormen” mot Anna och hennes bekymmersrynka.

  Svara

  Jag har full förståelse för att Anna brinner av gällande att hon fixade botox på ”argrynkan” i pannan.
  Det finns så många små patetiska människor som har ett mission att förpesta (inte bara för Anna, utan allmänt hos bloggare),
  och vara så elaka och korkade man bara kan. Enbart för nöjes skull, vilket för mig är helt obegripligt!

  Svara

  Vilket patetiskt liv hon har! Vuxen människa som har ett behov att försvara sina livsval för folk hon inte känner är bara såå patetiskt! Skaffa en ryggrad!! 😄

  Svara

  OT

  Skräll att Isabella Löwengrip sitter bredvid ES på sin lanseringsmiddag??? Då vet vi antagligen vem som är hennes nya pojkvän, grattis till kärleken Bella!! 😀

  Svara

    Uhhh, vilket vider

    Svara

    Men är bilden redigerad på Bella?

    Svara

   Rumba i Balders hage 🙂
   (Tänkte nästan skriva Rumpa på Balders mage men jag låter bli).

   Svara

   Då är det säkert hon själv/Marisol som tipsat Hänt som skrev om det härom dagen. Varför skulle de ta upp hennes ”kärlekscirkus” just nu annars?

   Svara

   Stackars Er*ks fru och barn säger jag bara….

   Svara

   Största snackisen i Almedalen bland fastighetsfolket även innan denna bilden publicerades.

   Svara

   Men det har varit känt i åtminstone två månader vem Bella träffar i Göteborg.
   Varför är en del så överraskade nu?
   Både här på BB och på FB har namnet mer eller mindre öppet framgått.

   Svara

  När hon la upp videos på insta där hon gosar med sin stackars make. Ja då spydde jag lite lätt inombords. Alltså ucsh… 🤢🤮🤢🤮

  Svara

   Trevligt! Spyr din gubbe med när du kramar han. Eller du kanske inte har nån. Nä tänkte väl det.

   Svara

  Jag blir fortfarande full i skratt när jag tänker på hur Anna såg ut efter att hon vunnit? Biggest looser. Smalt ansikte, enorma ögon, kanelbrun hy och dessa galna stora kritvita tänder som såg onormalt stora ut i hennes ansikte! 😂

  Svara

   Du glömde löshår ner till rumpan!

   Svara

  Det va väl bra gjort av henne. Hon va väl hur snygg som helst. Pröva själv och va med i BL får vi se hur du ser ut.🤮

  Svara

   Tack, är redan normalviktig

   Svara

  Anna Book, kvinnan som använder orden JAG, MIG och mitt i var o varannan mening, kvinnan som opererat sig både här o var och visat upp det i tv står o snackar om att nu minsann visar jag upp mej som jag är, kvinnan som skriver kommentarer till sig själv, kvinnan som vill vara som fam wahlgren/schollin, kvinnan som blockerar och raderar minsta lilla kommentar som inte passar, kvinnan som skyller på alla andra, listan kan göras lång men Anna book är bland det mest tragiska jag vet

  Svara

  Det verkar nästan att hon inbillar sig att hon är en större kändis än vad hon egentligen är.
  Vad har hon gjort förutom ABC och sina försök att hålla sig kvar krampaktigt i kändisskap genom sin viktkändis?

  ”Inom min bransch” skriver hon, vilken menar hon då??

  Svara

  Tycker att det är starkt av Anna att våga visa och skriva om det, även om inlägget är väldigt långt. Till skillnad från andra ”kändisar” som inte vågar erkänna att de sprutat in både det ena och det andra, typ systrarna Graf.

  Svara

   Precis!👏👏👏👏

   Svara

   Hon ljuger ju som vanligt. Hon har använt botox flera gånger förut. Folk är trötta på hennes lögner.

   Svara

  Orkar inte läsa hela men gissar att det går att sammanfatta med – Mig, mitt, jag, mina, skiter i, alla tycker, gör det för mig själv och så några vikthets-anekdoter på det. Am I right?

  Svara

   Exakt( förresten, modereras kommentarer nu??)

   Svara

  Men det ”knäppa i allt är ju att hon redan HAR gjort Botox innan!!
  Vid BL finalen ändrades hennes ansikte till ett stelt och rynkfritt ansikte från ett mjukt med rynkor.
  Och hon satt även i väntrummet hos en viss person som gör botox och hmmm helt plötsligt var rynkorna borta?
  Bara kolla klipp på Youtube så ser man fakta.
  Hon hade ju Botox så det tom sipprat ner till ögats nerver så ena ögat blinkade utom hennes kontroll. Kolla på intervjuver från BL tiden, man ser verkligen hur ögat fått spasmer. Biverkning av Botox om det tagit lite fel/nått andra nerver.
  Och nu försöker hon få alla att tro att det är första gången, och att hon tänkt på det i 10 år?!
  Skall man skratta eller gråta åt alla hennes lögner?
  Liar liar pants on fire Anna!
  Du ljuger sååå bra….Not!!

  Svara

  Någon som har erfarenhet av Botox mot linje/r mellan ögonen?

  Är 33 och tycker att jag ser hemsk ut när jag inte får sova ut ordentligt.

  Svara

   Gör det, du kommer inte ångra dig.

   Svara

   Ja, jag har gjort det och blev mycket nöjd. Hade läst på mycket innan, om både behandlingen och om olika behandlare.

   Svara

  Förstår inte behovet av att berätta allt man gör? Man har ingen som helst skyldighet att redovisa vad man gör i sitt face (plus att då slipper man folks åsikter).

  Svara

  En väninna till mig gick efter långt övervägande till en Välkänd plastikmottagning och fick botox i käkmusklerna mot tandgnissling. Tyvärr gick det fel och hon fick stora svårigheter med att svälja under flera veckor. Saliven fick hon t.ex i fel strupe när hon sov så hon fick sova halvsittande. Hon tappade många kilon pga detta vilket inte var något positivt i hennes fall.

  Svara

  Andas lite nu va.🤫👎

  Svara

  Varför. Måste hon ens skriva ett sånt inlägg.
  Hon talar i arga tongångar om vad HON tycker och idiotförklarar de som ev skulle kunna tänkas tycka nåt annat.
  Varför är det ena stunden helt ok att VARA som man ÄR och vara nöjd med det för att i nästa stund komma med piskan och tala om att det minsann är helt ok att göra vid sig.
  Hennes blogg tror jag inte kommer bli långvarig. Folk tröttnar på att psykopater ska pränta in i en vad man får tycka och inte tycka. ”Tyck som mig, annars håll käft” tycks vara Books motto.
  Förresten, vinner de pengar eller vad får de som vinner biggest loosers. Borde i så fall vara nåt inskrivet i kontraktet att de INTE får betalt om de inte håller vikten sådär 18 månader. Då kanske det skulle bädda för ett fortsatt sunt leverne. Där kroppen kanske rättar till sig själv utan en massa ingrepp och framförallt utan en massa förklaringar eller bortförklaringar om varför man blev som man blev eller gör som man gör efteråt.
  Anna ÄR feg. Som tycker att alla ska tycka likadant som hon.

  Svara

  Ja hon hete ju anna BOK o inte anna novell 😂😂😂

  Svara

  Jag tycker att det här inlägget i hennes tråd på flashback sammanfattar allt
  ……………….
  ”Du påstår att du funderat på Botox i 10 år?!?
  Jag påstår att det är en till av dina lögner och funderar om du aldrig blir less på att ljuga?!
  Vassego
  https://postimg.cc/gallery/2fv379bz4/
  (bilder från 2016/2017)
  och min absoluta favorit
  https://postimg.cc/Hj7FLQTL

  Dessutom – INGEN missunnar dig alla dina plastikoperationer, dina löständer, dina extensions eller dina injektioner… MEN.. att du pratar om vikten av att känna kroppsstolthet och dissar den idiotiska hetsen över kropp och utseende ger mig en jävligt dålig smak i munnen.
  Jag förstår det måste kännas skitjobbigt att du blivit tjock igen, speciellt när man tänker på hur du ”mjölkat” ut allt du kunnat runt din viktnedgång.
  DU har valt att sätta det i fokus för att kunna klösa dig kvar i media och nu när alla undrar varför du, som fått enormt mycket hjälp och input om mat & vikt och dessutom har oceaner av tid att motionera (eftersom du inte jobbar och inte har små barn), inte lyckats undvika att bli överviktig igen DÅ åker offerkoftan på och ”alla är dumma”.
  Ditt beteende när Antonio spårade ur gjorde mig arg, din mediakåthet gör mig förvånat kräkfärdig, din dåliga självinsikt gör mig orolig – men jag tänker lämna dig åt ditt öde nu. Keep up the good work with the lying – du om någon borde fixa det eftersom alternativet – sanningen – troligtvis skulle knäcka dig.

  Jag använder ditt trevliga sätt att avsluta genom att säga
  👋👋👋👋
  Bye Bye din hycklande ljugröv

  Kärlek och respekt
  ……..

  Svara

  Camilla – Hur har du lyckats missa det här? 🙄

  Svara

   Missa vad?

   Svara

    Dretimlägget från Melissa Douglas

    Svara

     Aha! Tack!

     Svara

  Anna Book, vilken egotrippad människa, man ser bara gulligull kommentater på insta och bloggen, bara för att hon dels skriver kommentarer till sig själv, och dels för hon raderar o blockerar frenetiskt. Jag löste en kommentar för ett tag sen där någon ifrågasatte hennes live där hon sa det där välkända om tonfisk o bajs. Då svarade anna med en låååååång harang att det minsann var ett hopklipp. jo men eller hur! Anna , du läser här är jag övertygad om och det är nog jobbigt att inte kunna radera.

  Svara

  jag väntar med spänning på
  books nästa insta inlägg/blogginlägg där hon kommer ha offerkoftan på igen efter det som skrivits här. Ett tips Anna : skaffa dej ett jobb …

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.