Så Isabellas båt var ett samarbete!

Precis som jag spådde i det här inlägget så båten ett samarbete, för inte fan har Isabella pungat upp med en miljon på en båt.
Herregud, det får väl finnas måtta?

Förmånsbeskattningen på 1 000 000 kr – vad kan det tänkas bli? Någon som vet?

Och!
Detta betyder att AAAAALLA tidigare inlägg där båten och företaget nämns har varit smygreklam – nothing more, nothing less.
Att skriva det sist i inlägget bland en massa andra hashtags som här, ovan räcker INTE – Peg Parnevik fälldes nyligen av RO av just den anledningen. 

KLICKA HÄR!

Och på tal om smygreklam.
Jag bad Konsumentverket att få ut alla anmälningar som kommit in för mig och bloggen och de ramlade in för några dagar sedan.
Jag tänker nämligen anmäla alltsammans till RO för bedömning eftersom handläggningstiden där är avsevärt kortare än hos KO. Hos KO blir de bara liggande, medan RO kontinuerligt utreder och slår fast om någonting bryter mot marknadsföringslagen eller. (Dock utan en större påföljd än en uppsträckning och smäll på fingrarna.)
Kanske kan det sätta punkt för anklagelserna om att jag gjort smygreklam ,som är så tröttsamma att se så fort jag skriver om en influencer-produkt? Jag skriver om influencers och då vore det väl konstigt om jag INTE tog upp när de släpper kläder/mobilskal/smycken mm?
Vad tror ni?

211 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja det fattade ju vem som helst att hon inte betalt för. Tycker dock att riktiga lågvattenmärket var när hon tiggde till sig en tvättmaskin till huset. Skäms hon inte?

  Svara

   Ja och när hon tiggde en tavla/samarbete till sin tomma vägg

   Svara

    🤦🏼‍♀️

    Svara

    Men CamCam hon HAR ju märkt ut tydligt att det är samarbete när hon nu skriver om båten och länkar, det står ju tydligt och inte bland en massa hashtags så där har du ju fel. Tidigare har hon inte skrivit om båten och länkat till företaget, hon har bara visat den på bild i samband med att hon varit ute på sjön med den. Hon ska ju inte behöva skriva i samarbete så fort hon är på bild med båten, det är ju samma sak om någon gör reklam för ett bikinimärke och ofta visar sig på bild med bikinin de gör samarbete med, inte f.n skriver de i samarbete varje gång. Eller om någon fått sin bokhylla i samarbete eller sin soffa inte behöver de skriva samarbete varje gång hyllan eller soffan är med på bild.

    Svara

     ”Tidigare har hon inte skrivit om båten och länkat till företaget, hon har bara visat den på bild i samband med att hon varit ute på sjön med den. Hon ska ju inte behöva skriva i samarbete så fort hon är på bild med båten”
     Du har fått allt om bakfoten.
     Samarbetet går ju ut på att Bella ska visa upp båten och beskriva hur trevligt det är att ha en båt.
     Det är precis därför som det ska framgå att det är ett samarbete VARJE gång som båten exponeras.
     Hur ska läsarna annars kunna bedöma värdet av Bellas utsagor? Klart att hon är positiv när det är ett samarbete. Ett reklambudskap måste man som läsare få möjlighet att själv värdera.

     Svara

      Nej men hon kanske köpt båten och sen fakturerar hon när hon skriver reklaminlägg som dessa två ovan, som är märkta med samarbete. Hon har inte gjort reklam innan, reklam är det bara när hon får betalt för det och det kanske hon bara får när hon skriver ett reklaminlägg med info och länkar.

      Svara

       Köpt båten? Skulle Bella köpa en båt för en miljon när hon använder den några dagar om året?
       Bella som inte ens kan betala för en tvättmaskin med egna pengar.

       Svara

       Men snälla okunniga, naiva människa….

       Svara

       Jag förstår inte att vissa envisas med att tro att bloggar som Löwengrips är en ”dagbok där jag delar med mig av min vardag”. De ärmarkandsföringsplattformar och INGENTING annat.

       Svara

      Curre du har fått om bakfoten – hon har rätt att skriva att det är trevligt att ha båt utan att hon för den skull får betalt för det, rätt att visa bilder också. Om det måste framgå VARJE gång någon visar en pryl eller bikini som de fått i samarbete så har ni MÅNGA anmälningar att göra. Bella har skrivit dessa två inlägg i samarbete där hon utförligt beskriver båten med bilder och länkar och det fakturerar hon för så därför är det reklam och samarbete vilket är utmärkt. Reklam är det bara när det är betalt, som det framgått här tidigare på denna blogg, det har förklarats så härinne tidigare av CC.

      Svara

       En sponsrad båt är en sponsrad båt. Visar man upp den är det som led i ett samarbete.
       Samarbetet går ut på att båten ska visas upp i sammanhang då den framstår som positiv.
       T ex skärgårdsturer med barn och vänner.
       Hur kan tillgången till en sponsrad båt inte anses som betalning för reklam?

       Svara

        Men du vet väl inte om båten är spons eller om hon köpt den Curre? Tror inte hon fått betalt för att göra skärgårdstur med barn och vänner men däremot när hon skriver ett särskilt inlägg om båten med länkar och filmat just för reklaminlägg – Då fakturerar hon/företaget för det såklart och får betalt, och DÅ är det reklam/samarbete och det har hon märkt ut. Det står ju inte som hashtagg som C skriver, C skriver ju fel där. Det har ju förklarats här tidigare av C att det inte är reklam så länge det inte är betalt, bara när det är betalt.

        Svara

        Modd. Men du vet väl inte om båten är spons eller ej Curre. Hoppas det jag skrev släpps fram.

        Svara

     Du. Har. Helt. Fel.

     Svara

      Du kan ha helt fel

      Svara

       Nope.

       Svara

     Har man fått något gratis behöver man inte reklammarkera så fort man visar upp bild på produkten. Man reklammarkerar bara i samband med länkning och taggar till företagets hemsida och/eller där produktens märke tydligt nämns.

     Svara

   Alla vitvaror i huset på Klotmurklevägen var spons från Siemens. Alltså alla maskiner i tvättstugan och köket.
   Rätt åt Bella att hon fick två miljoner kr mindre än hon hoppats för det huset när hon sålde 🙁

   Svara

    Va? Är det rätt åt henne, pga att hennes vitvaror var sponsrade?
    Är verkligen inte den som försvarar Bella i vanliga fall (eller pratar ned henne heller. Jag brukar lurka i kommentarsfälten om henne, utan att kommentera alls..) men det där kändes bara missunnsamt.

    Svara

   Hon är en produkt i sitt AB. Undrar om hon betalar något med skattade pengar någon gång.

   Svara

    Ja och om hon har några inkomster att betala eventuell förmånsskatt med. För staten nöjer sig väl inte med tjänster och gentjänster 🤔

    Svara

   Även spons-vitvaror ska skattas…

   Svara

   Tänk om hennes stiftelse hade kunnat hjälpa andra ensamstående/enastående mammor att få komma ut på en båttur i skärgården. Jag önskar att fler kändisar och sponsrade människor kunde spilla över på mindre bemedlade som faktiskt behöver alla dessa saker som de får gratis…………..

   Svara

   Hon har inte tillräckligt med vett för att skämmas. 🤦🏼‍♂️ Och vadå ”my boat”, det är inte alls hennes båt! Så förbannat trött på blondinbella och hennes lögner och uppgiven över att folk fortfarande inte fattar att allt är lögner, mygel, och manipulation. Vakna! Blondinbella är en bluff och bedragare, hoppas skatteverket ger henne en smäll som svider ordentligt!

   Svara

    13.59 Hur f-n orkar du bry dig så du blir förbannad?
    Ett råd, läs inte om henne. Då behöver du inte bry dig. Att folk inte fattar??
    Det är väl mer så att folk inte bryr sig. Låt henne vara en bluff om hon ny är det.
    Varför blir du så provocerad?
    Hur vet du förresten att hon inte betalar skatt för sina sponsvaror?

    Svara

     Ja du 15:23. Det är så roligt att läsa dina konstiga kommentarer till Bellas försvar. Det är nog 6 st, bara under detta inlägg.
     Ett råd till dig: logga ut från Internet, för du gör dig bara löjlig här i kommentarsfältet.

     Svara

      Det var bara 5 kommentarer, inte 6; kl 15:23, 15:24, 15:27, 15:32 och 15:34. Hepp.

      Svara

     Odd har uttalat sig för första ggr på två år !
     Han river ifrån ang hennes sommarprat .
     Tvivlar på att en människa som höll löftet att INTE prata om skilsmässan nu efter två år river ifrån skulle vara en lögn ! Gissar att även Odd har tröttnat på Bellas ljug och offerkoftan .
     Bella måste vara sjuk ? En människa som beter sig som henne har en allvarlig empati störning . Ljuger om saker som är påhittade .Hennes liv kommer nog att sluta m ångest och ensamhet .

     Svara

    13:59 Exakt som politikerna, dårå.

    Svara

  Det finns en krönika av Carin Hjulström publicerad på gp.se idag. ”Blondinbella är passé”. Låst så klart, så kan inte läsa, och nej jag vill inte betala. Någon som läst och vill berätta vad krönikan handlar om?

  Svara

   Av Carin Hjulström – som verkligen är i hetluften själv…

   Svara

    😂

    Svara

   Del av texten:

   ”Och med det i bakhuvudet – börjar inte hela idén med influencern, som den har sett ut hittills, att kännas extremt omodern? Är det inte så att den som med ett hårt fastnaglat leende fortsätter att hävda den överdådiga livsstilens överlägsenhet inte bara framstår som stötande utan också som direkt korkad? Jag vet att jag slår in en öppen dörr här, men det är ju så omodernt och otrendigt så att det skriker om det. Isabella Löwengrip har gjort en enastående resa. Självklart behöver Sverige sina hängivna entreprenörer. Isabella beskriver sig som en företagare som låter drivkraften överskugga allt som kommer i dess väg, såväl barnafödande som kärleksrelationer och vänskapsband. Inget går upp mot entreprenörskapet. Det är själva livsinnehållet. Hon känner sig nu tvingad att lämna Sverige för att kunna bli världens mäktigaste affärskvinna. Resonemanget står som en symbol för det gamla sättet att se på sig själv och sin roll i världen – att ytan är allt och att värdet räknas i följare och pengar (även om det nu verkar vara si och så med den saken eftersom Löwengrip tycks ha större kostnader för sin livsstil än intäkter, men det är en annan historia). Vem vet? Hon kanske lyckas. Samtidigt tänker jag att hennes sätt att resonera tyder på att hon inte alls läser av signalerna i tiden. Hennes sätt att tänka är helt enkelt föråldrat. Uppvaknandet för den gamla sortens influencers kan komma att bli brutalt”

   (efter Greta känns influencer i den gamla meningen helt passé. Och Isabella leder väl den mindre smickrande ligan…)

   Svara

    Spot on!

    Svara

   Du vill inte betala, men du vill att vi som betalt ska berätta för dig? Snyggt.

   Svara

    Var du ordningsman i skolan också?

    Svara

    Personen kanske inte har råd, men nästa gång kanske det är tvärtom? Får man låna ut en papperstidning enligt dig eller är det också att snylta?

    Svara

     Kurtan är i högform idag. Hon har lite skev verklighetsuppfattning p.g.a. sitter nog bara på nätet och härjar.

     Svara

  Men det här visste vi ju redan eftersom thelowengriphouse skrev det redan för tre veckor sedan ….. https://www.instagram.com/p/Bym_8z0oMlu/
  Sen har ju Bella mjölkat,mörkat och lyckats manipulera alla lättlurade följare och media att hon skulle ha köpt den.
  Det här är återigen ett exempel på hur Bella jobbar. Hon balanserar på en skör tråd mellan sanning och hittepå.
  Är man inte tillräckligt uppmärksam så trillar man dit för hon har ingenstans sagt el skrivit att hon har KÖPT båten bara lufthintat en massa och sen har folk dragit slutsatsen att Miss Very Rich, Famous and Successful har köpt den.

  Svara

   Ja sett många fanz som varit väldigt impade över att hon lyckats köpa denna båt. Och hon talar aldrig om hela sanningen.

   Svara

    Det är nästan fascinerande hur okunniga och blåögda en del av hennes fans är. Analysförmåga noll, IQ samma förmodligen….

    Svara

   Precis vad jag tänkte när jag läste inlägget.

   Svara

   Som att hon letar lägenhet i NY, träffar höjdarmäklare. Vi får veta att hon har en lägenhet. Hon måste till NY för att skriva kontrakt midsommarhelgen. Superviktigt. Vi får veta att HURRA lägenheten blev hennes. Hon nyper sig en och två gånger. Jag tror iaf hon köpt en lägenhet. Igår visades andrahandskontraktet upp. Hyrs av företaget/stiftelsen. Inte av den rika, framgångsrika kvinnan som bara är 28 år.

   Svara

    Har man trott att Bella köpt en lägenhet i New York i klass med de bilder hon visat så vet man inte mycket om bostadsmarknaden där.
    För en sådan lägenhet talar vi kvadratmeterpriser på tre gånger vad det kostar på Östermalm i Stockholm. Alltså 250-300 tkr per kvadratmeter! Det är alltså en lägenhet i 30-40 mkr-klassen 🙂

    Svara

     Men hon försökte få det att låta lyxigare än sanningen.

     Svara

      Nej, hon har pratat om att hyra hela tiden och i NY är det solklart att man hur i andra hand.

      Svara

       Bellas fans förstår uppenbarligen inte det

       Svara

        Nej igen, det är snarare Camillas fans som inte förstår det.

        Svara

         Fast nej? Vem som helst som läser den här bloggen förstår väl att Bella inte har ekonomi att köpa en lägenhet i New York?

         Svara

          ALLA förstår att hon inte har ekonomi att köpa en lägenhet i NY.

          Att hon skulle försöka få det att låta lyxigare än vad det är är det däremot Camillas fans som tror. Kanske för att de bara läser Camillas inlägg istället för källan som tydligt skrivit att lägenheten (olyxigt nog) ska hyras.

          Svara

      Sitter nog i ditt huvud 09.46

      Svara

       Vad gullig du är i ditt försvar, men du har fel, fel, fel …

       Svara

    Jag har inte en enda gång trott att hon köpt lägenhet i NY, jag har fattat att de ska hyra. Och även om man hyr så brukar man ju säga min eller vår lägenhet, vi har fått lägenhet. Hon har inte skrivit jag har köpt lägenhet så varför skulle man tro det? Det är också självklart att det är hennes företag som står på den, löwengrip invest alltså inte stiftelsen, och inte att hon själv privat betalar den. Den ska ju användas för jobb där och två anställda ska bo där och IL ibland. Tycker det har varit väldigt tydligt och jag har förstått men så hatar jag inte IL heller och letar inte fel och försöker inte sätta dit el smutskasta.

    Svara

    Att hon alltid ska trilskas med att skriva ”nypa mig i armen” eller liknande. Om hon faktiskt nöp sig i armen varje gång hon skev det, skulle hon antagligen se ut som sverigeflaggan vid det här laget…

    Svara

     Är du så där korkad på riktigt? Att nypa sig i armen är ett talet sätt för att man är så glad så man tror att man drömmer.
     Hur kan man bli så irriterad på det?

     Svara

      Du är nog den mest korkade här, med ditt envetna försvar av Bella.

      Svara

      Åh, K-M <3

      Svara

       Ja precis. Hoppas att du var ironisk?

       Svara

      Det heter talessätt och ska inte särskrivas. Jag vet mycket väl vad det innebär. Det är snarare du som verkar ha lite svårigheter med att förstå saker och ting.

      Svara

       Talesätt*

       Svara

       Den personen (anonym) brukar spamma kommentarsfälten med agressiva, konstiga kommentarer och svarar inte på ”tilltal”. Sedan drar hon vidare till ett annat inlägg och spammar där.

       Svara

      15:32 Jag som tror på ALLT som Isabella uttalar. Så det stämmer alltså inte att Isabella nyper sig i armen så gott som varje dag?

      Svara

     Hon provocerar, hon vet att det retar läsare.

     Svara

      Japp. Det är ett drag i ett ständigt spel.

      Svara

    Hon gjorde high five med mäklaren när hon hade sett lägenhet! Då trodde man ju att det var ett köp! Lägenheten kunde hon ju ha sett på ritning för i huset hade hon redan varit! Måste ha funnits en annan orsak till att hon reste dit tre dagar! Tänk för de anställda vilka dygn att anpassa sig till! Om dom inte får några kunde i USA?
    Blir det hello Sweden igen? Spännande! De andra tre ska göra jobbet! Hon ska bara vara där ibland skrev hon nu senast! 7 till 14 dagar per månad! Ska kunderna anpassa sig efter isabella? Det är hon ju van vid i lilla Sverige! Det går inte i USA!

    Svara

   Grejen är att ”Bella fansen” har förstått det hela tiden, det är precis som när M, KD o SD fansen ylar om att C har svikit sina väljare men C väljarna är väl medvetna om planen och känner sig inte ett dugg svikna 😉

   Svara

    CC… pinsamt hur du försöker blocka följare som inte håller med dig

    Svara

     Va?

     Svara

      Kan du annars tala om hut det kan komma sig att varje gång när jag försöker posta ett antal gånger så laddas inte min kommentar upp, sen när jag slår av wi-fi och får en dynamisk IP adress så funkar det. Sen ska vi i te tala om alla gånger då mina kommentarer tagits bort när jag har uppmärksammat dina följare med skygglappar om dina vridningar och vinklingar.

      Svara

      Men sluta, ska du verkligen förneka det? Det är relativt lätt att lura, men självklart försöker du blocka människor som inte håller med dig eller är kritiska mot dig.

      Svara

    Fast inget av det där är sant. Bellafansen fattar inte alls. Och som C-röstare själv så blev jag absolut sviken av C. Jag röstade på ett parti i Alliansen – inte ett stödparti till S som jag ville bli av med.

    Svara

     Då tillhör du uppenbarligen den minoritet som inte förstod det innan att det var självklart att det skulle bli så när alliansen inte fick majoritet, annars hade C svikit sitt främsta vallöfte att inte samarbeta med SD. Vi sk. ”Bella fans” förstår absolut hennes strategi och är inte ett dugg förvånade eftersom hon liksom C är helt öppna med sin plan.

     Svara

     Tips till nästa val: följ med i debatterna.

     Svara

  Hon känns desperat nu, bara massa samarbeten på hennes story senaste tiden som man förstår att hon endast gör för pengarnas skull. Det känns ju inte alls trovärdigt!

  Svara

   Hon vill väl passa på nu när hon fått ett tillskott av följare efter sitt sommarprat.

   Svara

   Särskilt inte det inlägg hon gjorde i veckan då hon uppenbarligen var hemma men lägger upp en film från NY för att göra reklam för det helt verkningslösa kollagenpulvret. ”It is sunday morning in NY…” Hon hade väl ingen hjälp hemma att spela in nytt content men behövde lägga upp ett inlägg till enligt avtalet.

   Svara

   Hon gör en Zlatan.

   Svara

   Vad gör alla andra bloggare samarbeten för om inte pengar?

   Svara

    En till fösvarskommentar. Ge dig någon gång.

    Svara

   Håller helt med! Verkar faktiskt desperat. Kan inte minnas att hon haft denna frekvens av samarbeten/reklam tidigare. Då kändes de samarbeten/den reklam hon hade mer trovärdig. Nu känns det som att hon antingen är desperat, eller som att hon fått hybris och bara måste mjölka alla kor hon kan. Kan visserligen förstå det till viss del. Det kostar att leva extravagant och vilja mer.

   Svara

  Fy fabian va mycket smygreklam hon kört…
  Roligt också hur hon skrivit ”kan inte fatta jag har en egen båt” mm. Så gör hon alltid, undviker säga hela sanningen och försöker få folk att tro att A är B, och sen kommer någon tok och menar att hon inte ljuger…
  Hon förvillar med flit.

  Svara

   Förvillar med flit finns det fler som gör… smygreklam gör andra mer, och IL är ju tydlig med att märka ut när hon verkligen gör reklam och länkar, som nu. Hon har ju en båt uppenbarligen och att hon var glad över att få hem en båt till förfogande kan man förstå oavsett om den är till låns eller om hon fått köpa den billigare mot reklam. Vem skulle inte ta emot en båt om man fick chansen? – många. Pernilla W har väl också gjort det men om hon skrev reklam/samarbete är oklart. Ska Bianca skriva samarbete sen så fort hon är i sitt vardagsrum för det har väl renoverats i samarbete och bokhyllan kanske byggs i samarbete, mycket som är spons där osv.

   Svara

  Tror du inte att debatt har fått låna båten?!

  Svara

  Troligen så ordnar Löwengrip Invest en barter när det gäller båten.
  Företaget som sponsrar debiterar en hyra för de veckor båten ligger vid Bellas brygga och Löwengrip Invest skickar motsvarade faktura på reklamen. På så sätt har åtminstone Löwengrip Invest gjort rätt för sig.
  Frågan uppstår sedan om Bella haft en personlig beskattningsbar förmån av båten. Hon hävdar säkert att hon bara använt båten i sitt jobb för att göra reklam. Löwengrip Invest har ju debiterat samarbetspartnern för reklamen och Bella måste utföra jobbet.
  Medan Skatteverket funderar så far Bella till New York. Blir det kanske förmånsbeskattning av henne där för värdet av boende i Löwengrip Invests förhyrda lägenhet?

  Svara

   Man blir faktiskt förbannad över all ekonomisk skit som pågår bland influencers och deras reklamintäkter. Go, Skatteverket, go

   Svara

    Fast det här vet du ju inget om, beställ ut LI bokslut och granska det sen kan du tycka och tänka

    Svara

     Har du någonsin läst ett bokslut?
     Du verkar i alla händelser ha en idealiserad syn på den information som man kan få ut ur ett bokslut 🙂

     Svara

   Hur långt kan influencers dra det där med att ”det är jobb”? Jag menar, om allt du gör ändå är content, betyder det att du kan åka ut med en sponsrad båt tillsammans med barnen ”en ledig dag” men ändå regga det som jobb, för du lägger upp någon bild på insta eller en blogg?
   OM det är så behöver verkligen reglerna uppdateras.

   Svara

    Japp!

    Svara

    Nej tror jag inte men hon får betalt/fakturerar för reklaminlägg, som detta nu då. Så gör andra också, det är så det ska gå till. Hon kan alltså ha köpt båten men kan sedan fakturera för reklaminläggen.

    Svara

     Vet inte om du svarade mig eller om ditt svar hamnade fel.
     Jag menar, HUR mycket kan du som influencer få gratis (dra av) för att du uppdaterar sociala medier = jobbar? Hur långt kan man dra det?
     Räcker det med någon bild mm för att räknas som arbete så kostar ju INGET någonting; resor, boende, restaurangbesök, you name it..
     Är bara nyfiken på hur det faktiskt går till och hur skatteverket ämnar uppdatera sina regler utifrån just influencer-yrket.

     Svara

      Isabella kan inte dra av någonting, det är en förmån som ska tas upp till sitt marknadsvärde i inkomstslaget tjänst. Löwengrip Invest däremot får göra vissa avdrag i inkomstslaget näringsverksamhet, men jag har svårt att se att det skulle innebära mycket mer än båtplats, soppa och ev. förare.

      Svara

       Det uppfattas väldigt stötande att isabella valde bort sin egen familj delvis i alla fall! Dejtar upptagna miljardärer över femtio år! Vilket jag läst mig till i pressen att hon åker privat jet mitt i veckan, vilken förebild för andra unga kvinnor? En mindre skara hejar och applåderar ännu och det är hemskt! Jag har varit en av få som tagit upp på ett värdigt sätt att hon måste ha hjälp! Det slogs bort på simons tid som ett äckligt troll! Sedan fick jag frågan om jag ville jobba och det ville jag ju inte! Jag är gammal Lidingö bo och vet att som ensamstående kvinna är det väldigt svårt att passa in i mallen där! Sedan är det en sak till som Bella missat totalt! Rika män/människor avskyr att tala om pengar.
       Det gör hon ständigt och jämt! Man mår illa och det finns en annan belleinfluencer i England som håller kurser i hur man dejtar rika män! Bella kan såväl kläder och marknadsföring, där hade hon sin branch innan hon fick storhetsvansinne tyvärr! Så vad säger man! Jo även hon behöver växa upp och lära sig vad moral och lojalitet innebär mot sina nära! Detta är inte att mobba utan mina personliga åsikter! Trevlig helg!

       Svara

  Men vad innebär egentligen de här fällningarna?
  Det händer ju ingenting och alla influencers fortsätter ihärdigt att göra samma sak. Borde de inte betala vite vid varje fällning? Och få ”näringsförbud” på sina kanaler ett par veckor?

  Ett simpelt ”ajabaja” från RO skrattar de väl bara åt.

  Alla andra sätt att tjäna pengar på ska alltid granskas under lupp, varför inte detta?

  Svara

   Problemet är att RO är en branschorganisation, de har inget mandat att utfärda riktiga straff. De finns bara till för att uppmuntra branschen att uppföra sig. Konsumentverket däremot, är en statlig myndighet och kan utfärda böter, vite, näringsförbud etc. Men KO har inte tillräckligt med resurser för att ta sig an alla anmälningar så inget händer. Så influensers fortsätter som förr…

   Svara

    Stort tack för förtydligande. Min tanke var väl att det skulle fungera ungefär som Diskrimineringsombudsmannen som kan driva mål i domstol. Och är man ingen dömande instans borde de kunna ha samverkan med Skatteverket. En sådan samverkan mot kriminalitet och fusk pågår ju med andra myndigheter, branscher och organisationer.

    Svara

   Borde ju vara mer värt att rapportera till skatteverket? De har ju ändå koll på vad personen väljer att beskatta. Blir förbannad när influencers kan göra vadsom medan pöbeln aldrig kommer undan skatten..

   Svara

    Magdalena Andersson var väldigt tydlig igår i Almedalen att skattesmitare ska klämmas åt.
    Måste finnas miljoner att hämta hos influencers nu när sjuk- och äldrevården behöver mer resurser 🙂

    Svara

     Hahahaha! Tror du det är där de stora pengarna (lösningen) ligger? Nej du, för att få ordning på finanserna på allvar så gäller det att se över KOSTNADERNA i samhällskassan istället för att ägna sig åt plakatpolitik.

     Svara

      Självklart måste man göra det också. Men skattesmitare gör att samhället förlorar ENORMA belopp. Det är fakta.

      Svara

  Finnmaster kan ju inte vara nöjda med detta samarbete! De kanske skulle tänkt på att hjälpa en icke båtmänniska att formulera sig rätt. I ett tidigare inlägg om en båttur skrev hon ”när barnen somnat i sovrummet nere” och i det senaste: ”Så härligt att sitta fram på båten i solen! När båten står still är det även härligt för alla att kunna hoppa in i vattnet därifrån”.

  Svara

   Samarbetspartners verkar inte tänka särskilt långt. Man går bara på uppgiven räckvidd. Och alla vet hur Bella fuskar med uppgifterna om läsare och följare. Störst i Norden kan ju inte vara fel om man säljer båtar i Norden?
   Som samarbete tror jag att Finnmaster (och Yamaha) inte fått ut särskilt mycket. Men vad vet jag? Säljer de en enda båt utöver vad de annars skulle ha sålt så är de förstås hemma. De har egentligen inte betalat så mycket för reklamen om man tänker efter. Ungefär som en bilhandlare som lånar ut en demobil. I detta fall är det säkert en demobåt som kommer att säljas med rabatt till en kund som vill ha en båt snabbt. Finnmaster är relativt standardiserade och motoralternativen är lätta att anpassa.
   Men visst är Bella en dålig representant för båtfolket? Hon har inte använt en enda båtterm rätt i blogginläggen om båten 🙂

   Svara

    Men IL är väl ingen båtmänniska?

    Man kan både köra båt och åka båt utan att kunna en enda båtterm.

    Tycker det är lite ”skitnödigt” att klaga på sånt. Spelar verkligen ingen roll vad man kallar saker. Huvudsaken folk fattar vad man menar.

    Är det här verkligen en nyhet? Jag har på något omedvetet sätt vetat om det hela tiden. Måste läst det här då jag knappt läser någon annan blogg eller följer några på insta.

    Värdet på tiden IL haft båten är inte 1 mille. Skulle tro att det redan finns en schablon som anger förmånsvärdet under perioden hon haft båten.

    Blir det inte massa onödigt arbete både för KO och RO om många anmäler samma sak? Varför vill ni att flera anmäler? Resultatet påverkas ju inte av hur många som anmäler.

    //Moa

    Svara

     Jag tycker dock att om man gör reklam för något så får man se till att få termerna rätt, båtmänniska eller ej. Det är inte så svårt att googla om inte någon annan kan hjälpa till. Det ingår i jobbet skulle jag säga. Bella jobbar med att göra reklam för diverse produkter, hon har startat en byrå i USA för att hjälpa företag att göra reklam på sociala medier, då tycker jag att man får räkna med att det ska finnas en gnutta professionalism i det hela? Tycker inte du det?

     Svara

      Fattar absolut vad du menar. 👍🏼

      Ändå så tycker jag att det kan bli lite märkligt när någon som aldrig visat upp något intresse för båt/båtfärder tidigare helt plötsligt kan typiska båttermer.

      Fast det är klart, akter/för/styrbord/babord kanske man kan som vuxen, oavsett om man är båtfolk.

      //Moa

      Svara

       ”Ändå så tycker jag att det kan bli lite märkligt när någon som aldrig visat upp något intresse för båt/båtfärder tidigare helt plötsligt kan typiska båttermer.”
       Ja, det håller jag med om.
       Men det är också märkligt att en sådan person plötsligt ska visa upp och göra reklam för en båt för en miljon utan att tidigare varit någon som vare sig själv ägt båt, kört båt eller haft något intresse för sådana aktiviteter.

       Svara

        Fast hon verkade ju gilla båt när han var med Odd. ??

        Svara

       Hon skrev ju att hon skulle friska upp sina båtkunskaper från tiden med Odd på Styrsö?

       Svara

        Ja, vad ska hon annars skriva?
        Det gäller att göra sannolikt att den sponsrade båten hamnar i ett något så när logiskt sammanhang.
        Bella är knappast någon naturlig person att göra reklam för en daycruiser. Hon har fått möjligheten bara genom att överdriva sin räckvidd i sociala medier. Man får anta att den köpstarka målgruppen av kvinnor i karriären också har framhållits för uppdragsgivaren.

        Svara

    Skulle säga att det också beror på syftet med samarbetet också – är det att skapa försäljning eller få ökad varumärkeskännedom, t.ex.? Min organisation har bland annat haft samarbete med flertalet influencers, däribland faktiskt IL, som alla lett till mindre än 10 sålda varor respektive. Men för att få upp kännedom kring varumärket hos relevant målgrupp, eller för den delen påminna vår målgrupp om vårt namn, KAN det ibland vara befogat. Helt på case-till-case-basis dock, skulle jag säga.

    Dock är min personliga åsikt att det är vansinnigt med just IL, som ju inte har de siffror hon uppenbarligen påstår. Har ingen insikt i hur tankegångarna gått, sitter inte på samma avdelning som de som beslutat om influencer-samarbeten, och har heller inte insikt i vilka siffror hon presenterat för oss.

    Svara

     Så stället du jobbar hade samarbete med il och knappt 10 varor såldes? Helt sjukt. Måste vara nån dyr vara antar jag?

     Svara

      Men nästa gång någon som har läst här eller il blogg ska köpa båt, är finnmaster det första som kommer att poppa upp i vårt medvetande 👍

      Svara

    Förstår inte hur det lönar sig för dem att ge henne en båt.. det känns inte direkt som att hennes läsare är Sveriges miljonärer..

    Svara

   Jag säger det igen! Ett matigt inlägg om Bellas otroligt dåliga kvalitet på samarbetena hon gör skulle vara guld. Finns såklart andra influencers som gör dåliga samarbeten men de ska inte ”paketera sin kunskap inom influencermarketing” och starta en byrå i USA.

   Svara

    När hon gjorde reklam för räkor… det var ganska länge sen. Jag tänker på det varje gång jag ser det märket. Och väljer ett annat…

    Svara

     Ja, de där räkorna var ett riktigt bottennapp 🙂
     https://www.isabellalowengrip.se/2016/12/15/royal-greenland/
     Detta måste vara världens mest lättförtjänta pengar!
     Häll upp lite skalade och oskalade räkor, ta en bild och kopiera in en text. Tryck på sänd.
     Häpp. Fakturera hundra papp.

     Svara

      ”Alltid bra med bolag som inte bara gör ett CSR-projekt med lillfingret
      utan att det är en del i själva verksamheten. Det gillar vi!”

      Oh, the irony…

      Svara

       😂😂😂

       Svara

      För det inlägget fick hon nog inga hundra lax, men kanske femtio om hon gjorde flera inlägg. På den tiden 2016 var det inte så stora pengar som det är idag. Men absolut lättförtjänta pengar.

      Svara

       För hundratusen kronor hade nog Bella blivit tvungen att visa upp åtminstone en räkomelett 🙂

       Svara

      Hahaha ja där är det! Så jäkla piss-dåligt formulerat alltihop. Det är ju ett hån mot annonsören att lägga ut nåt sånt här och ta betalt! Sen har vi ju också Dyson men det är lite i en egen nivå av varumärkesslakt.

      Svara

  Hon vet nog inte vad en mezuzah är. Hyresvärdarna i hennes lägenhet har begärt att de ska få sitta kvar på alla dörrposter (syntes på kontraktet IL visade upp) vilket innebär att hon bor i ett judiskt hem. Borde hålla kosher – vilket i och för sig ger nya möjlgheter till spons och uppmärksamhet, shabbat, nya ljusstakar, dubbla uppsättningar hushållsredskap eftersom hennes diagnos gör henne så slarvig, enl egen utsaga. Lövhyddefester med fastighetsmagnaten. Men redan i augusti är det Tisha B’Av med fastande, celibat och inga skratt. So fun.

  Svara

   Tack för info. Man lär sig något nytt varje dag.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Mezuza

   Svara

   hon lär säkert redigera bort dom på bilder om hon fotar där.

   Svara

   Blir man jude för man bor i judiska människor hem?

   Tycker iofs man ska visa respekt för andra människor men det gäller ju åt båda hållen.

   Tror kanske inte hyresvärden tycker det är så viktigt heller, för då hade de väl hyrt ut till en jude?

   Pengar luktar inte och många är beredda att både sälja sin tro och gå över lik för att få dem.

   Tack för ny kunskap!

   //Moa

   Svara

    Moa: Nej, alltså, själva hemmet är judiskt med hänsyn till mezuzorna – men den man hyr ut till behöver inte vara jude. Google är din vän, finns många bra informationssidor där du kan lära dig mer om judendom, deras helger, hantering av mezuzor och mycket annat.

    Svara

   Det är nog riktigt om man är riktigt troende men det måste du inte vara för att ha en Mezuzah. Det är vanligt bland judar i USA och många har dem endast på utsidan av ytterdörren till sin lägenhet.

   Svara

    Helt sant att det är vanligt i NY även bland dem som inte håller kosher osv. Men dessa hyresvärdar har multipla, i e, vid. varje dörrpost. Så de verkar mer noggranna och har kanske lagt en slant på dem. Gissar de inte vill ta bort dem eftersom de är heliga, kräver en del underhållande jobb av en sofer etc. Kan bli verkligt fun för IL om en sofer kommer på besök, hehe. Hon får väl då gömma sig i den garderob som är ledig och där hyresvärdarna inte låst in sina tillhörigheter (även det i kontraktet, påminner om airbnb om ni frågar)

    Svara

  jag ska polisanmäla den här bloggen

  Svara

   För att?

   Svara

    vara så himla töntig

    Svara

     😂😂😂😂😂
     Roligaste kommentaren på BB hittills.

     ”Be cool,dont be all.. uncool” – lagen borde införas snarast.

     Svara

      Älskar Countess Luann!

      Svara

       Jag vill vara countess luann!

       Svara

   Är det inte soc alla stollar anmäler till?

   Svara

   Hoppas att det är du, Robin Silver😉 Som jag har väntat!

   Svara

   Spännande! Berätta mer!

   Svara

   Hahhahaha tack för dagens skratt 😂😂😂😂 polisanmäla hahahahaa😂😂

   Svara

  Är det denna lägenhet?
  https://www.realtyhop.com/property-records/search?q=elizabeth+audrey+robins
  Köptes i så fall 1 mars 2018 för $5,425,000 (ca 51 miljoner svenska kr).
  Lägenheten är på 2480 sq ft dvs 230 kvm.
  Det blir ett kvadratmeterpris på ca 220 tkr.

  Svara

    Oj vilken fruktansvärd inredning. 🧐 Hyr Bella möblerat? Lol isf. Blir inga fina bilder annat än möjligen ut genom ett fönster.

    Svara

     Inredningen är från när lägenheten såldes till nuvarande ägarna. Alltså mäklarannonsen från 2018.

     Svara

     Äh, snack, det är hemtrevligt, amerikanskt inrett – har man 50 millar att pynta upp (de bor i florida annars) så har man nämligen råd att inte vara ängslig influencer med ”fotokonst”, wegnerstolar som inte går att sitta i, klongvaser och sterila soffor i greige.

     Svara

      Inredningen är inte nuvarande ägarnas utan den som säljarna hade när de sålde lägenheten 2018. Som jag skrev ovan.

      Svara

       Fast de som sålde hade också en shitload of money

       Svara

        Money can’t buy you taste

        Svara

      Må så vara, min syn på amerikansk inredning är att det genomgående är vräkigt, pråligt, tacky, övermöblerat, bulky (stora klossar till möbler), och hemska färgkombinationer. Detta kombinerat med undermåliga material, i både väggar och dörrar.

      Inte hemtrevligt i mina ögon men det är ju bra att någon annan ser det som mysigt. Man behöver inte vara ängslig för att uppskatta nordisk stilrenhet.
      Jag inkluderar inte Klongvaser och fotokonst i begreppet nordiskt stilrent btw.

      Svara

       Snygg generalisering av ca 327 miljoner människor samt alla deras byggföretag… Du har verkligen noll koll.

       Svara

        Aw blev du lite kränkt å 327 miljoner människors vägnar?
        En himla fin sak med amerikaner är att de inte är särskilt lättkränkta, där har vi mycket att lära.

        Svara

         Anonym 16:11: Men du har ju, tyvärr, absolut noll erfarenhet. Du har aldrig varit hemma hos en amerikan som har mycket pengar, möjligen hos folk som inte har (vilket inte är fel, såklart). Du vet ingenting om USA utan har en förutfattad och felaktig mening. USA är liksom inte ett land, det är massor med olika kulturer från norr till söder, från väst till öst. Intressant, rekommenderar dem som har råd att kanske besöka något annat än NY eller Kalifornien. Texas, West Virginia, Oregon, Ohio, finns så många stater värda att åka till.

         Svara

          Vilken tur då att vi har dig här som har varit hemma hos mycket rikt folk i samtliga delstater! Annars är man ju förbjuden att ha en åsikt.

          Only in Sweden…

          Dessutom sa jag ingenting om inredning hos förmögna, jag uttalade mig generellt baserat på egna erfarenheter i olika delar av USA, amerikaners egna input till mig om byggnader i USA vs Sverige, samt ett inredningsintresse vilket innebär läsande av magasin och tittande på diverse program. Tycker oavsett att jag är berättigad en egen åsikt utan att först ha avlagt en master i ämnet. 😆

          Åsikten kvarstår, jag ogillar den generella amerikanska stilen vad gäller heminrednig. På olika ekonomiska nivåer, men det som oftast syns får väl klassas som vanlig medelklass, eller extrem nyrik (typ kändisar med cash men ingen stil).

          Inredningen i annonsen inklusive tapet och akvarium var hemsk. Min åsikt i detta gör dock ingen skillnad för någon så ingen anledning att bli upprörd.

          Svara

           Jag tror ärligt att du behöver tänka över vad du skriver. Din reaktion är överdriven.

     IL verkar inte så värst intresserad av inredning, med tanke på hur hon låtit andra inreda sina hem.

     Typiskt amerikanskt, inte skandinaviskt avskalat direkt. 😱

     Det duger nog! 😊

     //Moa

     Svara

   Namnet stämmer med det avtal hon lagt upp med.

   Svara

  Kommentarsfältet i intervjun av Blondinbella i finska Helsingin sanomat är rättfärdigat iaf. Går ej hem i finland

  Svara

   Berätta mer!,🙏🙏

   Svara

   Var kan man läsa det? Länk? Och är det bara på finska?

   Svara

   Googlade, men låst artikel och på finska. Kan du klistra in något här?

   Svara

    Låst artikel på finska…
    Detta måste vara nivån strax före hemligstämplat innehåll 🙂

    Svara

     🤣🤣

     Svara

   Jag kan finska men har inte prenumeration på HS så kan inte läsa det. Om det finns nån som har tillgång till låst innehåll så här finns artikeln: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006164416.html

   I början av artikeln står det att Isabella har valts som Sveriges mäktigaste kvinna – alltså inte näringslivets mäktigaste utan Sveriges mäktigaste i överlag. Det vore spännande att få läsa resten också… Hoppas att nån kan göra det och rapportera oss!

   Svara

    Kom över den. Rätt sakligt, men några av de vanliga överdrifterna med, t.ex. att bloggen översätts till 4 språk, och att hennes stiftelse redan är grundad och ska hjälpa unga människor 😉 men står bl.a. att hon inte är största influencern i Sverige längre, att många kommit förbi henne. Och de 1,5 miljoner följarna skriver man inte om som om det vore sanningen, utan som en beskrivning gjord av Löwengrip själv. De enda konkreta följarsiffrorna är från hennes Instakonto. Sen har de ärliga foton av henne, inte filtrerade och retuscherade. De har också med kritiska citat ang hennes sommarprat. Så en lite bättre artikel än de svenska medierna brukar köra med iaf 🙂

    Svara

  Varför är det nästan uteslutande anonyma kommentarer här? OM man inte kan stå för sin åsikt så kanske man skall vara tyst. Nästra fråga är VARFÖR man känner att man måste vara anonym. Betyder det att man själv förstår att man bara skriver kränkande och elaka kommentarer!?
  //Berith

  Svara

   har du hittat hit nu 😂

   Svara

   Tycker du verkligen det är konstigt att man vill vara anonym i BBs kommentarsfält? 🥴

   Står för varenda inlägg jag gör och varenda åsikt. Men det här är en sak och mitt privata jag en helt annan.

   //Moa

   Svara

   Vi har inget behov av att visa upp oss på nätet i hopp om att någon blond bloggare ska uppmärksamma oss.

   Svara

   Spelar väl ingen roll om man ändå bara hittar på ett nick?
   Jag föredrar att man använder nick för det blir så svårt att följa diskussioner om alla kallar sig Anonym.
   Använd flera olika nick istället för många Anonym 🙂

   Svara

   Håll dig du till din stora idols blogg där du lovordar henne vad hon än gör och låt andra vara ifrågasättande, anonyma eller inte.
   Kanske en strategi från dig att alltid vara så ”snäll” för att få trafik till din egen blogg?

   Svara

   Jag vill inte ha mina fotavtryck på nätet. Har ingen Facebook eller blogg heller av den orsaken.

   Om jag går in i en butik lämnar jag inte mitt namn, om jag inte måste legitimera mig. Har hänt många gånger att jag sagt till vänner jag är med att det va en tråkig butik, eller berömt dom somjobbar i butiken att det fanns fina saker eller trevlig personal. Så jag lämnar inte mitt namn på nätet heller, även fast jag har en åsikt, bra eller dålig. svårare än så är det inte.

   Svara

   Du är lika anonym för mig som alla andra, oavsett om du länkar din blogg eller inte. Har ingen aning om vem du är. Så tror ingen direkt tycker att du står mer för din åsikt än någon annan. Även om jag skriver mitt namn här så är jag precis lika anonym som er, för ni vet inte vem jag är oavsett och det gör ingen skillnad för er.

   Svara

   Är nog samhällsklimatet som gör att man inte vågar lämna ut namn och indirekt adress och telefonnummer på nätet. Finns så många galningar som kan få för sig att sabotera, förfölja, busringa, besöka och hota om man har ”fel” åsikt om blondinbella, barn, djur, politiska partier, uppfostran, alkohol och amning och gud vet allt.

   Svara

   Fast alla som skriver under Anonym skriver ju inte elakt, otrevligt, fult eller nedvärderande.

   Jag skriver anonymt för att jag inte pallar skriva in namn varje gång

   Svara

  Varför följer inte Bianca och Philippe varandra på insta? Trubbel i paradiset?

  Svara

   Det har diskuterats på flera tidigare inlägg om Bianca och kärleken om du är nyfiken 🙂

   Svara

   Men varför ta upp det under varje inlägg?

   Svara

   Sitter folk verkligen och försöker söka upp vem som följer vem?

   Dessutom buggar det söksystemet rätt ordentligt. Jag fick nyligen höra att jag inte upp i en kompis följarlista trots att jag följer henne – och hon mig. Jag ser alla hennes inlägg, stories osv. Ändå syntes jag inte som följare. Och går jag in på stora kändis-konton som jag vet att en kompis följer så kommer hon inte upp när jag söker på henne bland alla xxx xxx antal följare där. Så jag har helt slutat lita på den där sökfunktionen.

   Svara

  Tips, Marisol ”allt-i-allo” borde kanske se till att det är rätt kontaktuppgifter på http://löwengripinvest.se Just nu går både mail och tfn till Simon 🙈

  Svara

   HAHAHAHAHA VILKEN TABBE

   Svara

   Och det står under ”trovärdighet”: ”Som pionjär i bloggbranschen, med över tolv års erfarenhet som Nordens största bloggare, har Isabella Löwengrip lyckats bygga upp en enormt trovärdig plattform där följarna genuint litar på det som kommuniceras. De inlägg hon gör får en otrolig genomslagskraft, vilket är värdefullt i både varumärkesspridning och marknadsföringssyfte”

   Vilket skämt 😂😂

   Svara

    Verkligen ett skämt.
    Att Isabella påstår något gör det inte till en sanning, vare sig det gäller trovärdighet eller statistik och andra siffror…

    Svara

  Till ”Pretty Home”

  Jag är endast anonym till mitt nick, dock skriver jag alltid ut min rätta mail så jag är för ansvariga lätt att hitta,
  Jag skriver ibland, ytterst sällan, på Bellas blogg och här är det första gången.
  Till försvar för alla som är ”anonyma” vill jag skriva att jag inte uppfattar det som kränkande och elakt.
  Mycket som skrivs är, med all rätt, ifrågasättande till Bellas sätt att driva blogg, insta OCH företagen, med hjälp av påvisad-ovisad spons.

  Svara

  Tyvker du ska skriva om margaux smygreklam i Almedalen gällande politiska partier. Hennes senaste film. Tycket det är omoraliskt.

  Svara

  För att ge henne (och andra influencers) the befenit of the doubt vill jag bara flika in att det inte alltid måste vara smygreklam bakåt i tiden bara för att reklaminlägg postas idag. När jag bloggade samarbetade jag nästan uteslutande med märken jag redan tyckte om och använde = produkter och varumärken som redan exponerats i min blogg. Det ökar trovärdigheten snarare än sänker den.

  Innan jag blir påhoppad vill jag förtydliga att det såklart inte behöver vara såhär med ILs båtsamarbete, utan bara ge en extra tanke i en väldigt hätsk och svartvit debatt.

  Svara

   Nej, det har inget med Bellas båtsamarbete att göra för det har varit samarbete från första dagen.
   Och har man en gång haft ett samarbete med ett företag så blir förstås alla efterföljande omnämnanden också reklam. Ingen läsare har ju möjlighet att veta när ett samarbete börjar eller slutar. Ingen läsare tror att en influencer gör något gratis.

   Svara

   Fast när det kommer ett inlägg av den här typen är det väl inte direkt så att man tror att hon köpt båten till en början och SEN tecknat ett samarbete? Jag tänker ju bara att hon medvetet valt att undanhålla den infon, det känns ju inte som att det kan vara på något annat vis. Hon har ju aldrig introducerat detta märke på sin blogg tidigare. Annan sak med typ kaffekapslar eller hudprodukter där vi redan kan ana att hon gör reklam men oavsett ska ju reklammärkningen finnas där. Hon är ju den som vet, inte läsaren. Det ska inte var läsaren som ska behöva gissa. Hur menar du att det hade kunnat vara? Tror inte jag förstår resonemanget.

   Svara

    Fast det kan vara så att hon får betalt/fakturerar för dessa reklaminlägg hon nu skrivit. Att hon köpt båten och sen fakturerar hon bara för de inlägg hon skriver som är reklam och som är märkta med samarbete som de ovan är. Det är bara reklam när hon får betalt inte annars.

    Svara

     Varför skulle hon då ha undgått att reklammarkera de första inläggen hon gjorde med båten? Tror inte hon hade varit så generös att inte reklammarkera om hon köpt en båt för närmare 1 mille.. Nää tror det luktar väldigt mkt sponsrat hela vägen för henne. Kanske företaget uppmuntrade henne att hålla inne på reklammarkeringen tills hon riktigt visat upp och skapat ett intresse för båten.

     Svara

  För att svara på din fråga- förmån beskattas som inkomst av tjänst, enligt skattetabell.

  Svara

   Ja, men till vilken peng sätts förmånen? Det är lite trixigare. Man skulle kunna motsvarande värde som det kostar att hyra en viss tid, kanske.

   Svara

    Marknadsvärdet.

    Svara

  Hon skriver alltså att hon varit ute med båten flera dagar med barnen. Hur är det ens möjligt i praktiken, då hon mest är på resande fot? Vem kör månne båten åt henne? Det krävs en del kunskap både om båten och hur man navigerar. Att ta i land på öar är inte det lättaste med en så pass stor båt.

  Svara

   Bella har haft hjälp med att manövrera och navigera de få gånger hon varit ute med båten.
   Hon skrev att ”Wilma och Axel” skulle hjälpa henne. Axel var tydligen den som körde båten.

   Svara

  Det som jag fastnar för gällande denna reklam är mer att Bella får det att låta som hon är så himla erfaren på sjön och att hon nu vet allt som är värt att veta om sjövett och båtar… Skulle jag nu vilja köpa en båt skulle jag definitivt inte lyssna på hennes råd, som varit till sjöss vad 3-4 ggr nu…. Inte trovärdigt för fem öre..

  Svara

  Jag förstår inte vad företag som båtfirman och Siemens vinner på att samarbeta med Bella. Vem av hennes följare spontanköper en båt för en mille för att hon bloggar om den? Kläder och smink kan jag förstå men båtar och frysar? Verkar mest som företagen gått på att man måste annonsera hos influencers utan närmare tänka på vad Bella har för målgrupp.

  Svara

  Har inte Helsingin Sanomat så kan inte läsa hela artikeln. Men ingressen lyder så här : Svenska Isabella Löwngrip har försörjt sig genom sociala medier sen hon var 16 år: Nu har hon 11 miljoner euro i omsättning, 80 anställda och ny lägenheten i New York.

  En ingress spetsar ju alltid till det såklart men 80 anställda? Really?

  Svara

  Vill ni nu se något rikitigt teasy så visar sig annamatkovich på ig stories i hunkemoller underkläder hon lämnar inte mycket åt fantansin. 😉🤪😱

  Svara

   Kan du sluta clickbaita till dig själv eller? Desperate much?

   Svara

   Men lägg av med din skit!

   Svara

  Precis gjort en webbanmälan, gick hur snabbt som helst och det går bra att vara anonym när man gör anmälan.

  Svara

  https://www.instagram.com/skraddarsydd_trivselvilla/ ett nyttöppnat instagramkonto för tips och ideer. Vi bor i Linköping Harvestad. 😊

  Svara

  Tror du verkligen att hon äger båten? Jag tror att samarbetet går ut på att hon får nyttja (’låna’) båten mot att hon visar upp sig med den i sina medier… bästa (?) reklamen juh. Tror inte hon betalat något alls. Eller någon form av leasing.

  Svara

  Isabella borde skaffa sig lite bättre båtvett. En av de första turerna så kör hon med hög fart nära en segelbåt; det är ohyfsat då segelbåten måste parera för svallet. Det är god ton att antingen sänka farten eller åka längre bort. Tyvärr var det ett sånt där inlägg som bara finns tillgängligt i 24 h. Så går ej att se längre.

  Svara

  Det är väl en ”lånebåt” precis som alla andra kändisar som kör runt i lånebilar som de säkerligen glömmer å skatta för.

  Svara

  Tänk om alla bara kunde göra som jag vill att dom ska göra så jag slipper gå igång på att dom köpt en dyr bil som jag inte har råd med. Eller en båt som jag inte har råd med att köpa eller ens ha kajplats till. Tänk om dom slutat köpa grejer som jag inte kan uppnå, vad enkelt mitt liv hade vart då.
  Men dom ska gå o köpa än det ena än det andra så jag måset må dåligt och bli kränkt över det dessutom!
  Tänk om det vore så, som ovan. Men, ingen av er skulle göra som nån annan vill bara för att dom mår dåligt, lika lite kommer hon sluta glädjas över sin båt som ni verkar ha ångest över!
  Tur att vi bor i sverige där vi har en demokrati där man ska få tyckas o känna och agera som man vill, så länge man röstar, för röstar man inte ska man skämmas på stadens torg. Men vi får tycka vad vi vill, så länge det inte går över nån gräns som nån dragit, då gärna människor som inte ens har med saken och göra. Men vi kallar det för demokrati och står stolt i vår sandlåda!

  Kan vi inte bara glädjas åt människor som det går bra för? Kan vi inte vara stolta för deras skull, kan vi inte inspireras av dom och ta tag i vår ångest och alla blockeringar som hindrar oss istället för att kasta skit på allt och alla som lyckas med något som vi känner att vi inte klarar för tillfället, men som vi faktiskt skulle kunna klara om vi slutar fokusera på all skit som händer.
  Fysiskt sett så like attracts like, så när man trycker ner andra om det är på nätet eller i verkligheten så är man på fel ställe. Är man avundsjuk så är man på fel ställe. När man kliver upp sparkar tån i sängen och fortsätter sin dag muttrandes över den där jävla stolpen, gissa vad, snart kommer nästa grej man får svära över! Ända tills man släpper taget om det och börjar titta efter bra saker istället.
  Det är fantastiskt enkelt och extremt få som gör det! läste lite kommentarer här och blev lite bedrövad och inspirerad att skriva några tankar om det.
  Pippi långstrum hade det, ”det här har jag aldrig provat så det kan jag säkert”!

  Tror inte en enda människa här inne skulle säga nej till att få en båt för en miljon, till trots alla kommentarer som finns här. INGEN, skulle säga nej tack! Sen om dom skulle sälja den direkt efter för pengarna eller faktiskt ha kvar den för njutningen, det låter jag va osagt!

  Men dubbelmoralen piskar på hårt här inne.

  #flamesuit_on

  Svara

  Tänk om alla bara kunde göra som jag vill att dom ska göra så jag slipper gå igång på att dom köpt en dyr bil som jag inte har råd med. Eller en båt som jag inte har råd med att köpa eller ens ha kajplats till. Tänk om dom slutat köpa grejer som jag inte kan uppnå, vad enkelt mitt liv hade vart då.
  Men dom ska gå o köpa än det ena än det andra så jag måset må dåligt och bli kränkt över det dessutom!
  Tänk om det vore så, som ovan. Men, ingen av er skulle göra som nån annan vill bara för att dom mår dåligt, lika lite kommer hon sluta glädjas över sin båt som ni verkar ha ångest över!
  Tur att vi bor i sverige där vi har en demokrati där man ska få tyckas o känna och agera som man vill, så länge man röstar, för röstar man inte ska man skämmas på stadens torg. Men vi får tycka vad vi vill, så länge det inte går över nån gräns som nån dragit, då gärna människor som inte ens har med saken och göra. Men vi kallar det för demokrati och står stolt i vår sandlåda!

  Kan vi inte bara glädjas åt människor som det går bra för? Kan vi inte vara stolta för deras skull, kan vi inte inspireras av dom och ta tag i vår ångest och alla blockeringar som hindrar oss istället för att kasta skit på allt och alla som lyckas med något som vi känner att vi inte klarar för tillfället, men som vi faktiskt skulle kunna klara om vi slutar fokusera på all skit som händer.
  Fysiskt sett så like attracts like, så när man trycker ner andra om det är på nätet eller i verkligheten så är man på fel ställe. Är man avundsjuk så är man på fel ställe. När man kliver upp sparkar tån i sängen och fortsätter sin dag muttrandes över den där jävla stolpen, gissa vad, snart kommer nästa grej man får svära över! Ända tills man släpper taget om det och börjar titta efter bra saker istället.
  Det är fantastiskt enkelt och extremt få som gör det! läste lite kommentarer här och blev lite bedrövad och inspirerad att skriva några tankar om det.
  Pippi långstrum hade det, ”det här har jag aldrig provat så det kan jag säkert”!

  Tror inte en enda människa här inne skulle säga nej till att få en båt för en miljon, till trots alla kommentarer som finns här. INGEN, skulle säga nej tack! Sen om dom skulle sälja den direkt efter för pengarna eller faktiskt ha kvar den för njutningen, det låter jag va osagt!

  Men dubbelmoralen piskar på hårt här inne.

  #flamesuit_on

  Svara

   Groggen talar ut😁.

   Svara

    Definitivt inte! Däremot alla snöflingor som verkar existensberättiga sitt liv med att gnälla och skylla sin apati och lethet på att andra människor lyckas för bra medan dom har problem att ta ut tummen ur röven inspirerade mig lite.

    Svara

  Kommentarerna är omodererade! och när man skriver in en kommentar så står det ”Your comment is awaiting moderation.”
  Är inte det att fara med lite osanning med? Måste man ju frågan kritisk blogg som denna! Det här med att kasta sten i glashus gör sig genast påminnd!

  Svara

  En sak jag tänkt på med hennes barnveckor… det känns som att hon har barnen i typ 3 dagar sen är dom hos odd igen. Känns som hon träffar dom mindre o mindre o lägger ner mer energi på att ta bilder o framhäva sej själv som en bra mamma istället för att faktiskt umgås med sina barn. Tycker denna människa är så vidrig, slår vad om att de tar max ett år innan Odd har barnen på heltid. Isabella ångrar sina barn. Något mer självklart finns ju inte.

  Svara

  Efter Odds uttalande idag så gissar jag att han kommer släppa mer saker dom Bella ljugit om ?
  Tänkte på Bellas livvakt hon slutade jobba med pga .. de kommit för nära varandra ” ärligt tror jag att livvakten valde att hoppa av Bella Cirkusen ! Han fixade inte hennes maffia lekar och hitte på historier . Att vara livvakt åt Bella ger knappast plus i CV . Hoppas både Odd och ” hajen släpper bomben ang Bellas fantasi värd ? Eller är det därför hon väljer att flytta för att hon har gjort bort sig totalt .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.