Så väldigt, himla mycket smygreklam hos Cecilia Blankens

Att Cecilia bott i USA när hon gjort mycket av den här smygreklamen spelar igen som helst roll, hon vänder sig till den svenska marknaden och då är det den svenska marknadsföringslagen hon ska förhålla sig till.
Vilket hon inte har gjort.
Jag skulle nästan vilja kalla henne att vara i samma klass som Katrin Zytomierska när det kommer till att göra omarkerad reklam för det egna märket.
Bilderna i kollaget ovan är från majmånad och kommer alla från Cecilias privata Instagramkonto.

Förslag på fler influencers att granska? 
Man gör ju vad man kan för att underhålla under sommarmånaderna då utbudet stundtals är lika torrt som Clean Eatings egna musli. (Ej smygreklam)

KLICKA HÄR!

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske en dum fråga och du har nog svarat på den tidigare, men spelar det någon roll att det står ”klädmärke” på hennes konto? Är det ett företagskonto hon har då?

  Svara

   Är bara att hon valt det som kategori när hon slog om till företagskonto

   Svara

    Ja men om hon har företagskonto behöver hon verkligen reklam markera då? Företaget jag är anställd av har ett företagskonto på instagram, de skriver aldrig ut reklam utan det är ju självklart att är man in på företagets konto så är det reklam för företaget.

    Svara

     Om hon hon även publicerar redaktionella inlägg på kontot, så ska reklaminläggen markeras. Är det istället ett renodlat företagskonto så behövs ingen reklammarkering.

     Svara

      Tack! 🙂

      Svara

  Dessie har sysslat med en del smygreklam för något möbelföretag i och med hennes flytt från pojkvännen

  Svara

   Har De gjort slut? Tatuerade inte de in varandras namn?

   Svara

    Hon har ju skrivit på IG åtminstone(kanske på bloggen också, läser sporadiskt) att när de gjorde slut så vägrade han ge tillbaka hennes saker, så nu håller hon på att köpa nytt.
    Han verkar ju inte ha varit en trevlig typ om han gör så..

    Svara

   Anna Book också verkar det som, taggar flitigt ett möbelbolag, så uppenbart att de fått spons/rabatt. Och i ett av de senaste inläggen trycker hon in mycket smygreklam, för inte mindre än tre företag tror jag på en gång. Och smygreklam för solariet idag igen, viktigt att filma när hon är där eh. Hon är duktig på smygreklam och på att förklara bort det, hon är manipulativ.

   Svara

  Haha varför nämner du ens Clean eating då, och inte bara torrt som müsli? Så slipper du påpeka ”ej smygreklam” 😉

  Svara

  Bianca kan du ju granska hon gör ju en hel del reklam och smygreklam, och är väl den som tjänar mest pengar på reklam.

  Annars kan väl du också ta dig lite semester, inget illa menat alltså men det behöver alla även du.

  Svara

  Handlat från Blankens en gång, och de skorna var katastrof. Värst var ett konstigt pysljud som blev när man gick.

  Jätte svårt att reklamera. Oproffsig kontakt och de trodde inte på mig. Fick gå till två olika skomakare som intygade att det var fel på skon, när jag väl fick skicka tillbaka så tappade de bort paketet och var liksom ”nej vi har inte sett det än, vi fortsätter leta” till slut fick jag printscreena dhl’s avisering som visade att de mottagit dem och då till slut gick de med på att betala tillbaka.

  Värsta skämtet. Trodde verkligen att de skulle ha en fungerande kundservice.

  Svara

   Usch!!!! Bra att du inte gav med dig!

   Svara

   När jag returnerade skor fick jag påminna Blankens att betala tillbaka pengarna. Då betalade de tillbaka utan gnäll men sånt ska ju gå av sig självt.

   Svara

    Det ursäktar ju inte Blankens men Ellos, där får man ringa till Resurs bank och be de betala ut alt. vänta åtta månader 🤷🏼‍♀️

    Svara

  Så jävla snygga skor! Och snygga! Älskar Blankens.

  Svara

   Och sköna ska det stå. Inte snygga två gånger…

   Svara

    Haha 😂

    Svara

   Hej Cecilia!

   Svara

    Jag älskar Flattered också

    Svara

  Hoppas Bianca aldrig mer tar honom tilllbaka!

  Svara

  Kenzas förlossningsvideo kan vara den häftigaste jag sett. Wow! Och aj.

  Svara

   Häftig? För att hon föder fram ytterligare en unge till världen?

   Svara

    Häftigt för att hon är känd. Det finns hur många andra förlossningsvideor som helst

    Svara

     Hahahaha. Okej.

     Svara

    Hahaha detta va roligt och sant! Hur coolt kan det va egentligen … världen är ju redan överbefolkad.

    Svara

   Så trött på Kenza och allt som har med hennes mammaroll att göra. Hon har fått barn som tusentals andra, chilla lite..

   Svara

    Håller med.. och de som skriver att hon är sååå otrolig och stark, men alltså snälla, hon föder barn, precis som alla andra kvinnor i världen. Visst, det är starkt, men de får det att låta som om hon vore den enda som någonsin fött barn.

    Svara

     Precis. Stark är du om du föder barn i U-länder eller när du födde barn förr i tiden när det inte fanns någon hjälp alls och där spädbarnsdöden var jättehög. Kenza är jag så jäkla trött på.

     Svara

   Wow.. då har du inte sett mycket..

   Svara

   Alltså ibland blir jag bara så trött på att allt ska vara offentligt.. kan man inte bara låta något vara privat, speciellt den stund där man ligger med särade ben och håller på föda barn? Kommer aldrig nånsin kunna se upp till någon influencer och tycker uppriktigt synd om folk som inte har bättre förebilder än så.

   Svara

   Varför raderas kommentarer om kenzas förlossning?

   Svara

   Margaux wannabe

   Svara

  Fast det där går ju att säga om alla som har ett av och på förhållande som träffar någon i mellan. Tror de är väldigt kära i varandra faktiskt, men får inte själva livet ihop att funka. Är ju så fort de bor ihop det inte funkar för dem.

  Svara

  Pytte-OT: Var kan man se avsnitt 8 av The handmaid’s tale? (utan att betala) <3 <3 <3

  Svara

   Vilken säsong?

   Svara

   Hörru snåljåp, The Handmaid’s Tale har kostat massor med pengar att göra och hundratals människor har varit inblandade i att göra berättelsen rättvisa. Det kostar dig 99 kr att ha HBO i en månad och då kan du förutom The Handmaid’s Tale också se massa andra serier. Första månaden är till och med gratis. Så lägg av med att försöka sno gratis material och börja betala för dig. Vi som jobbar i branschen är jävligt trötta på gratisätare.

   Svara

    Word! Blir tokig på denna förväntan att få allt gratis 😂

    Svara

    Ursäkta att jag trampade på ömma tår här, inte min mening. Tycker absolut inte att man ska stjäla andras material. Jag har kontakt med en tjej på ett skyddat boende som bokstavligen inte har en enda ägodel och inte en enda krona, men hon följer serien och hon ska få låna min dator. Hade jag haft något abonnemang själv hade hon självklart kunna använda det, men jag följer och väntar ut serien på SVT (för att jag får stå mitt kast genom att inte ha abonnemang ). Därför tar jag heller inte alla påhopp personligt, men det är så tråkigt att allt ska huggas på.

    Svara

     Jag hjälper gärna till och betalar ett presentkort eller så för typ HBO till henne ❤️

     Svara

     Att se den serien är heller inte en mänsklig rättighet så skärp dig.

     Svara

      Den serien borde vara en mänsklig rättighet, så skärp dig själv.

      Svara

       Går ju att se den på svtplay, men då får man snällt vänta tills avsnitten visas.

       Svara

     Men din kompis kanske kan kolla på sådant som faktiskt är gratis tex SVT Play, att hon har en jobbig situation innebär inte att hon får stjäla från andra. Eller så kanske du kan bjussa på ett abonnemang, du kanske har Netflix som hon kan få använda också?

     Svara

      Skaffa ett abonnemang gratis till henne på? Precis som någon skrev ovanför, första månaden gratis.

      Svara

   Nyafilmer. Annars kan du bara googla seriens namn + stream free så kommer det upp.

   Svara

    Tjuvpack. Är det något annat du stjäl?

    Svara

     Betalar för två streamingtjänster, finns inte det jag vill se där kollar jag efter det på internet. Förr körde jag allt från piratebay. 😘 Om jag stjäl något annat? Jo, ibland pallar jag äpplen.

     Svara

      Du är medveten om att dina handlingar bidrar till att folk förlorar jobbet eftersom en så stor del av vinsten äts upp av illegal nedladdning? Och jag pratar inte om ”kändisar” utan vanligt folk som jobbar med allt från catering, transporterar utrustning, städa lokalerna, administration, distribution etc etc. Och i och med att färre folk anställs eller sägs upp kommer det in mindre med skatt, skatt jag antar att du använder dig av? Att ladda ner illegalt känns enkelt men det får stora konsekvenser för de som jobbar i olika kreativa branscher.

      Svara

       +1 Viktigt att betala för film och musik också trots att det går att ”få” gratis. Vet att det blir dyrt med flera streamingtjänster varje månad dock. Varför inte betala för en månad eller så länge serien går, den har väl inte många avsnitt kvar, och avsluta när man har sett klart? Annars har väl SVT köpt in den nångång i tiden, kanske inte den senaste säsongen dock.

       Svara

      Att palla äpplen i en trädgård är inte samma sak som att stjäla en produkt någon skapat. Men du kanske går in på ICA och snattar äpple?

      Svara

       Nu laddar jag inte ner något olagligt utan betalar för det jag ser/lyssnar på, men du kan inte jämföra att snatta äpplen på Ica med att ladda ner. Att ladda ner är som att kopiera äpplet, men låta det ligga kvar i fruktdisken. Inte att ta äpplet med sig.

       Svara

        Vad händer med äppelproducenterna när ingen vill betala för deras produkter och förväntar sig att få kopiera dem gratis? Alla vill att allt ska vara tillgänglig och förväntar sig att de som fixar det ska jobba gratis. Jag förstår att man vill spara pengar. Jag förstår att man inte ser det som stöld. Men försök inte argumentera för att det är det minsta etiskt. Bara äg att ni inte vill betala och sluta rättfärdiga det.

        Svara

         Eh? Läste du ens det jag skrev? Jag började med att skriva att jag _inte_ laddar ner olagligt, utan betalar för allt. Jag har inte på något sätt försökt få det etiskt. Jag bara säger att det är två brott som inte kan jämföras. Precis som du inte kan jämföra pengatvätt med fortkörning.

         Svara

          Det var ju inte riktat till dig personligen om du inte laddar ner utan alla andra som tror att deras snyltande inte har några konsekvenser. Iofs försökte du rättfärdiga det genom att säga att producenten inte blir bestulen på något.

          Svara

           Det försökte jag inte göra. Sluta säga åt mig vad jag försökte eller inte försökte göra! Dock tror jag inte det är lönt att försöka förklara för dig en tredje gång eftersom du antingen bestämt dig för att du inte vill förstå eller är rent av korkad. Hejdå!

           Det gjorde jag inte. Sluta säga åt mig vad jag försöker eller inte försöker göra! Dock är det inte lönt att förklara en tredje (!) gång eftersom du antingen redan bestämt dig för att inte förstå eller för att du är korkad och inte förstår av den anledningen. Hejdå!

           Nu har jag hamnat modd två gånger när jag svarat dig. Vet inte om jag använt ett otillåtet ord. Jag lackade ur på dig eftersom du sa åt mig att jag försökte rättfärdiga något som jag inte alla försökte rättfärdiga, så jag ifrågasatte din intelligens på slutet. Kanske var det det ordet som gjorde att jag moddades. Hur som. Jag känner inte att det är lönt att förklara en tredje gång. Du är inte intresserad. Njut av dina lagliga nedladdningar. I know I will.

       Alla har inte råd att betala för femitoevla olika streamingtjänster heller..

       Svara

        Men har man råd med en så är det väl bara att byta om man vill titta på en annan serie och sen byta tillbaka igen?
        Du behöver ju inte ha alla samtidigt. Och om man inte har råd nej då har man inte råd att se den serien just då. Man kan väl inte kräva att få saker gratis för att man inte har råd?
        Det fungerar inte så.

        Svara

         Är det okej att vara den som snyltar på någon annans Netflix?

         Svara

          Ja om den som betalar för det är okej med det, eftersom NETFLIX medger fler användare ser jag inga som helst problem med det.

          Svara

          Man betalar ju mer för sitt abonnemang för att kunna vara mer än en som tittar samtidigt, så varför skulle det vara fel? (Förutsatt att du inte hackar dig in på någons konto utan får lösenordet)

          Svara

        Nej och alla har inte råd med [inser vad som helst] men det betyder väl inte att man ska sno det?

        Svara

        Är tillgång till femtioelva streamingtjänster en mänsklig rättighet?

        Svara

  OT/Tips: Kenzas nya video är så fin och samtidigt så rå! Kanske den enda svenska influencern med en ganska oretuscherad födselvideo på nätet? https://youtu.be/JHbUiRIQzGI

  Svara

   Jag har inte sett och kommer inte att se. Kan man inte som influenser ha något heligt åtminstone för barnets skull. Känns inte riktigt rätt att tjäna pengar på sitt barn.

   Svara

    Jag har sett, ångrar inte det en sekund. Så himla fin video och viktig. En riktig, kämpig förlossning utan massa tillgjort. Inte jätte många sekunder bebis heller, utan är om Kenza och Aleks till 99%.

    Svara

     Viktig? Har nån någonsin trott att en förlossning är lätt? Finns det inte tusentals videor och information som visar hur det är att föda barn? Alltså förstår verkligen inte grejen med att hennes video är så ”viktig”, som om den borde visas upp på läkarlinjen, och som att kvinnor inte fött barn i tusentals år.

     Svara

     Hon kommer nog köra med att hon tyckte det var viktigt att inte sugarcoat när vitsen med allt bara är att stanna i rampljuset, för varför lägger man annars upp sånt?

     Svara

    Tänk vad skönt att ha den självbilden ändå. Att tänka att ens förlossning är av allmänt intresse. Nu är den kanske det också (dock inte för mig eftersom jag inte har något intresse av att bevittna en endaste förlossning), men vad skönt att känna sig viktig på det sättet.
    Obs! Ej sarkastisk.

    Svara

     Lägger man ut hela sitt liv online så har man väl den inställningen.

     Svara

     Dubblar din kommentar men med en fet sarkastisk ton. Tycker det är galet att folk inte har minsta lilla integritet utan ska lägga upp något SÅ privat på nätet.

     Svara

    Håller med helt.. förstår inte att det ska anses ”normalt” att lägga upp sin förlossningsvideo på nätet för alla att se. Ni som kör med att Kenza är annorlunda, hon är exakt av samma skrot och korn som fe flesta andra influensers, uppmärksamhetskåt som få.

    Svara

   På riktigt fick den mig att känna att nej, det där skulle jag verkligen inte vilja gå igenom!

   Svara

    Haha eller hur? Under tiden kände jag så, men glädjen i deras ögon efteråt fick mig att ändå vara okej med det haha. Aleks var såååååå glad och Kenza med när de lagt sig.

    Svara

     Fast jag kände mer, allt det där för…ett barn liksom!? Nej, skulle inte!

     Svara

      Nåt som ändå går över på några timmar/dygn mot en familjemedlem som man sen (förhoppningsvis) har en hel livstid…?
      Ja, det gör ont men hjärnan funkar rätt bra med att förtränga smärtan efteråt (eftersom man ofta utsätter sig för samma sak igen).

      Svara

       Alla vill inte ha barn och skulle därför inte tycka att det var värt det.

       Svara

        Nä duh… men om vi nu ändå ska ställa smärtan i relation till själva resultatet, vare sig man vill ha barn eller inte, så borde man ju ändå kunna haja varför andra går igenom det?

        ”allt det där för ett barn liksom”
        Ja exakt, själva payoffen gör att de flesta ändå skulle gå igenom det tusen ggr om.

        Svara

      Samma här! Jag såg videon och grät när han kom ut (för att det var fint och jag är blödigast på jorden) men jag kände också att jag aldrig skulle gå igenom det där för ett barn.

      Svara

   En jättefin och ärlig video. Jag grät till och med när lilla Nikola kom ut..

   Svara

  Har inte hon flyttat tillbaka hit till Sverige? Varför är de inte skrivna här än?

  Svara

   Det tar ett tag innan man syns i systemet.

   Svara

    Gör det inte det ganska omedelbart? Eller är det olika om man bara flyttar från en adress till en annan inom Sverige om tillbakaflytt från utlandet?

    Svara

     Det tar längre tid när man flyttar från utlandet.

     Svara

     Nej det kan ta flera veckor. Mycket byråkrati som ska gå igenom.

     Svara

  Åza B gör massor av reklam och markerar aldrig. Husbil, skönhetsbehandlingar, hotell, möbler osv osv.

  Svara

   Vem?

   Svara

   Hahahaha vem? Åza B?? HUSBIL? Mardröm

   Svara

  Någon mer som laddar för att ta ledigt från sociala medier?

  Svara

   Är du galen … 😛

   Svara

   Jag borde verkligen, haft semester en vecka nu och inser att mitt slösurfade inte är okej nånstans…

   Svara

  Bondeparet, Caroline kejbert och Joakim rickling.

  Svara

   Alltså förlåt men gud vad jag stör mig på dom och deras snuttigullande. Det verkar rosenrött nu men vänta tills hon tröttnat på att han är borta så mycket i jobbet. Och nej jag är inte avundsjuk, jag har min alldeles egna skogsbonde (som visserligen inte heller är hemma så mycket eftersom skog tar tid).

   Svara

    Åh, håller med! Älskar Bonde söker … och har följt programmet i alla år, men så trist att just det paret som fick en egen spin off och blivit tokkända är så snygga och lyckade att de kunnat träffa nån varsomhelst egentligen. Deras kärlekshistoria var inte alls intressant.

    Hade mycket hellre följt t.ex Peter från Tanum och hans Helene eller nån annan som inte ser ut som en fotomodell och har en grym ekonomi med alla de fördelar det ger, för Rickling är knappast representativ för alla kämpande bönder därute, eller för programmet i stort då de man minns är personligheter på ett eller annat sätt – och inte bara för utseendet.

    Svara

    Verkligen! Följer dem inte, men får ändå upp dem ibland i mitt flöde. Jag tycker absolut man själv får välja om man visar bara det fina i livet på instagram eller om man visar en mer nyanserad bild, eller om man för all del enbart gnäller. Men det är någonting med dem som är så äckligt rosenskimrande. Allt verkar bara gå helt enligt planen, va snygga, dejta i tv, klicka med varandra, ha pengar, flytta ihop, bli gravida snabbt, få en perfekt unge, renovera drömhus, fortsätta vara lyckliga och snygga. Inget som skaver någonstans. Alltså jag vet ju ingenting om vad som pågår parallellt i deras liv med allt detta som de visar upp, men det känns bara så präktigt så jag vill skrika högt!

    Svara

  Anitha Clemence är någon som konstant gör fel men du undviker henne totalt. Varför? Är hon läskig?
  Lite roligt att hon säger att hon stänger sitt Instagram men när ingen bryr sig så öppnar hon igen.
  Glider igenom livet genom att exponera sina barn.
  Insta sitcom blev en total flopp .. ha ha …vad fick de för reklam på deras taffliga dåliga sitcoms? Jo dildos typ..
  Nja ..
  Granska inte henne om det är för läskigt för dig. Men så mkt smygreklam så du ser ens inte. Betalar ingen resa alls, flyg etc allt betalt.
  Så synd om de små barnen. Aldrig låtit mitt barn säga ”fuck you” i huvud taget .. men det lägger hon ut. Nästa generation men då är mammans yrke dött ..

  Svara

   Tänk, hela din kommentar hade kunnat skrivas på ett trevligt sätt och då tagits som ett tips till Camilla och inte bara gnäll på både Camilla och Anitha.

   Svara

   Nu gissar jag bara, men antagligen för att hon inte är av allmänt intresse längre. Lite som att säga ”varför granskar du inte Linda Rosing”? Låt privatpersonen vara..

   Svara

   Wow Det låter som att du har gått runt och tänkt på detta ett tag. Att världen är orättvis som inte granskar Anitha så mycket och att CamCam är en del av konspirationen 😭 Du hade kunnat spara på din energi och bara skrivit att du vill tipsa om att Anitha inte heller följer reglerna. Vi är många som tipsar utan otrevlig ton 😀

   Svara

  Camilla! Snälla! Kan inte detta förbannade random moddande fixas?! Det är enormt enerverande att delta i en diskussion och så kommer ens kommentarer inte fram förrän du har tid att godkänna dem. Jag vet att det inte är ditt fel, men jag vet ingen annan sida som har detta problem. Är det verkligen olösligt?

  Svara

   Klart det inte är. All mjukvara går att fixa. 😊

   Och …

   Welcome to my world 🥳🤪

   Svara

    @ real Hmm:
    Jag har skrivit det innan, men ingen tycks tro mig. Kan det vara så, att det är inställt på att var 5:e, 6:e, 7:e (eller annat tal) kommentar från samma IP-nr hamnar i modd? För att stävja spammande, som t.ex. den där som marknadsför piller.

    Ibland har jag räknat dina och mina kommentarer och det verkar som att det är så.

    Svara

     Jag skrev samma IP-nr. Kan också vara från samma nick (udantag ”Anonym”då) eller från samma e-postadress.

     Svara

      Kan ju dock även omfatta nicken ”Anonym”, t.ex. var 20:e kommentar från det nicket.

      Svara

       Jag har faktiskt ingen aning. Vet inte hur koden ser ut.

       Dock har det skett mig redan vi första kommentaren efter att jag inte skrivit på några dagar.

       Helt ärligt orkar jag inte heller fundera på orsaken. De kan vara lite precis vad som helst och min erfarenhet av kodare till webbsidor är att de är klåpare. 🙄

       Svara

        @ real Hmm:
        Nä, det är inte så viktigt.

        Viktigare är, att jag ännu inte provat ”Loxarel A Pél” (7470). Snorkig personal på Systembolaget, gör att man tappar lusten. De tror att man är beroende av att få det man beställt. Så är det inte i mitt fall. Har ganska mycket på lager hemma, p.g.a köper en del, men dricker för lite.
        Jag får göra ny beställning senare. Den förra struntade jag i att hämta ut, just för att de var så snorkiga.

        Svara

         Haha, rätt gjort och skål! 🥂🎊

         Svara

         Personalen tror du vill ha det du beställt och i protest hämtar du inte ut det..? För du behöver det minsann inte…?

         Svara

          Du läste nog inte ordentligt. Personalen var snorkig när jag lade beställningen och som protest hämtade jag inte ut min beställning. Då fick de besvär med att skicka tillbaka den till centrallagret eller till leverantören.
          7 flaskor med smmanlagt värde av 2.550 kr.

          Svara

  Förlåt för OT men bingo igen alltså.. åker runt i stan med sin stora bil och ingen av ungarna har bälte på sig?! Han åker ju inte bara med hans egna barn…

  Svara

   Hej moralpolisen!

   Svara

    Är man moralpoliser för att man tycker att folk ska vara bältade under bilkörning? Handlar inte bara om människorna i bilen utan även om dem utanför. Om det sker en olycka vill inte jag hamna i vägen för en mänsklig projektil, oavsett om det är ett barn eller en vuxen.

    Svara

  Slutade följa Blankens pga all omarkerad reklam. Vareviga dag ett inlägg om de fantastiska skorna. Helt ok att hon gör reklam, men markera den som det också.

  Svara

  Det här kommentarsfältet var verkligen ett uppvaknande. Jag älskar Bloggbevakning men herregud vad jag förvandlas till Cruella de vil. Hela kommentarsfältet igenom är giftigt. Trevlig sommar allihopa! Jag hoppas fältet är trevligare när jag återkommer efter semestern.

  Svara

   Knappast troligt. Bloggen har dragit till sig all möjlig skit (läs troll).
   Ha en trevlig semester i alla fall.

   Svara

   Familjeliv/Flashback 2.0

   Svara

   Det var exakt så här inför och under förra årets semester också.

   Svara

  Jag ställde frågan vänligt för ett par månader sedan på hennes blogg varför hon inte reklammarkerar, men den kommentaren släpptes aldrig igenom.

  Svara

  Anna Book är väldigt noga med att tala om i senaste blogginlägget att hon hämtat upp Felicia ”på vägen hem”, dock syns denna inte till under följande familjemiddag trots mängder med foton i inlägget. Antonio däremot är fångad på bild. Och man kan alltid roa sig med att räkna antalet tallrikar på bordet….

  Så – är det verkligen sonen eller äldsta dottern som föranledde ett besök av uniformsbesök häromsistens?

  Svara

   Där sen man… jag tänkte jaså har de släppt ut A, och att hon ville filma honom och visa det, men det kan ha varit F ja. Ja det har ju gått rykten om att hon tidigare st*lit osv sen har hon väl hängt med vissa som hållt på med diverse… där ser man.

   Svara

  Användaren Jjungebrant köpte vid ett tillfälle 10.400 följare år 2016/17 och har antingen fått några tusen till på riktigt eller eventuellt köpt fler, och lurar företag på samarbeten, kolla antal kommentarer (de är bara från hans vänner) och sen klickar han in likes på varje bild, avslöja honom!

  Svara

   Finns fler, pinsamt när man ser att någon köpt likes då de senaste två bilderna plötsligt fått tusen mer likes samtidigt, när de låg på ca 500 i ett dygn och så vips tusen till.. samtidigt. Alltså jag blir så irriterad på vissa, vissa får mig att skämmas och bli arg grr…

   Svara

  Användaren Jjungebrant köpte vid ett tillfälle 10.400 följare år 2016/17 och har antingen fått några tusen till på riktigt eller eventuellt köpt fler, och lurar företag på samarbeten, kolla antal kommentarer (de är bara från hans vänner) och sen klickar han in likes på varje bild, avslöja honom!

  Svara

  Någon skrev tidigare en kommentar på bellas blogg om franska middagsrutiner och ganska sarkastiskt skrev om hur tidigt Bella o co äter (bella skrev 17 innan) . Nu kom det minsann ett inlägg där hon skriver att middag intas först 19:30 haha, hon är så löjlig med sina efterkonstruktioner!

  Svara

   Fast varför kommenterar man ens om hur tidigt/sent en annan människa äter över huvud taget? Get a life.

   Svara

    Fast det där med efterkonstruktioner är ett tydligt mönster.

    Svara

     Jag håller med om att hon efterkonstruerar mycket men vidhåller att en kommentar kring när en annan person äter sin mat är väldigt onödig. Spelar det verkligen någon roll för denna person om Bella äter tidigare än vad man brukar kring medelhavsländerna? Eller ja, det gjorde det ju iof för den personen eftersom hen kände sig tvingad att påpeka detta…

     Svara

     Nja fast det behöver inte vara en efterkonstruktion, kan helt enkelt vara så att de ätit middag kl 17 men en annan dag ätit först 19.30 när de varit ute och ätit. Tror knappast någon behöver efterkonstruera när de äter middag eller inte, sjukt att ens lägga sig i det och kommentera om det här.

     Svara

    Jag tror inte att någon rando har skrivit den kommentaren. Det är säkert Bella själv som skrev det för att sedan ”efterhandskonstruera” i sitt nästa inlägg för att få igång diskussioner (hon har erkänt tidigare att hon skriver motsägelsefulla grejer för att få uppmärksamhet). Hennes liv, entreprenörskap och blogg är tomma/misslyckade utan alla dessa små krokar till diskussioner.

    Svara

     Men snälla.. ta av foliehatten.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.