Paow backar upp Marcelo efter Bianca Ingrossos diss

Finns det meningsskiljaktigheter på nätet, så nog fan är Paow där för att blanda sig i!
Det är nästan lika säkert som regn på midsommarafton. 

Den här gången är det Biancas diss av Marcelo som ska försvaras.
I det här inlägget skrev jag om hur Bianca ville ge Marcelo sparken i ett avsnitt av din podd ”Har du sagt A får du säga B” och hur Marcelo försvarade sig med att likna sig själv vid Zlatan.
Nu har alltså Paow tagit till Instagram för att försvara honom mot de dumma, dumma tjejerna i dumma dumma PK-Sverige.

Är det förresten ovanligt att killar lämnar relationer?
Jag undrar vilken statistik hon plockat den faktan ifrån?
Upplever ni att det är vanligare att tjejer gör slut, än killar?

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paow är efterbliven, avdankad och patetisk- Marcelo likaså, lika barn leka bäst.

  Hans instastorys är de mest töntiga jag sett, går där med luren i vädret o leker cool med att prata slangtugg, jag menar… gå o lägg dej ungjävel.

  Svara

   Och själv verkar du vara den vassaste kniven i lådan…🙄

   Svara

    Va? På vilket sätt verkar Jessica vara ovass utifrån kommentaren ovan menar du?

    Svara

     Är du efterbliven om inte kan man tro att du blåst åt alla håll använd rätt ord

     Svara

    Eftersom hon slår huvudet på spiken inte bara en utan två gånger så tycker jag nog att ”kniven är vass”.
    Fast du kanske är ett fan av både Paow och Marcelo och då förstår jag om du slänger dig med uttryck du så ofta hört men fortfarande inte förstått betydelsen av.

    Svara

     Nej jag är inget fan av varken paow eller Marcelo, snarare tvärtom.

     Svara

      Jag har ganska vassa knivar hörrö du även åsikter- och åsikt är exakt det jag delade med mej av. Alla har en även du ”anonym” så dela med dej av en sådan istället för att hoppa på mina knivar😉

      Svara

      Samma hatar dom blä kan ###### dom #### så ja hatar dom

      Svara

    12:03 vad du skriver hemskt. Sådana som du förstör här inne. Bra att paow ställer upp för en vän. Oj vad Marcelo blev hyllad av annica. Vi är bästa vänner och han förtjännar den bästa tjejen skrev hon innan dom blev osams. Mycket bra har hon efter uppbrottet skrivit om honom.

    Svara

     Det har alla vi kvinnor som råkat ut för den typen av män sagt under tiden förhållandet varade, det betyder inte att det va så.

     Herregud, aldrig har mina sociala medier varit så fylld med kärleksförklaringar till mitt ex som när han var som värst. Lura mig själv eller andra mest? I don’t know, antagligen mig själv.

     Svara

   Tycker Bianca och hennes on off kille vad han nu heter är lika illa som Paow och Marcelo. Hon kanske ska sopa rent framför sin egen dörr först? Han verkar ju inte heller vara så mycket bättre än Marcelo….

   Svara

    Varför skulle man inte få kritisera en man för att man själv råkat ut för killar som inte behandlar en helt väl?

    Svara

     Hon menar att han är smuts men själv har hon en kille som är precis likadan. Alltså måste ju han vara smuts med? Och den tar hon ju så gärna tillbaka varenda gång han vill det. Jag tycker det är att kasta sten i glashus men du tycker inte det. Så då tycker vi olika.

     Svara

      Konstig logik. Det är inte offrets fel att partnern är ett svin. Om du menat att Bianca själv var ett svin är det en sak men att hennes kille tydligen är det är inte hennes fel!

      Svara

      På vilket sätt är Biancas kille som Marcelo?

      Svara

   Du hade kunnat få fram din åsikt på ett betydligt trevligare och moget sätt. Då hade det varit lättare att ta dig seriöst.

   Svara

   Vuxna människor som kallar folk efterblivna, nä bara nej 😡

   Svara

   Japp

   Svara

  Guuud om människan bara kunde lära dig att skilja på de och dem -.-

  Svara

   Hahaha suprise att det är en SD:are som vill värna om det svenska språket och värderingar – som inte har grundläggande kunskaper i svenska 😀

   Svara

    Idiot

    Svara

     Nej.

     Svara

     Oj vem skriver ens idiot till en främling på internet? Obehagligt. Om jag vore du skulle jag söka hjälp. Känns inte vidare friskt att skriva glåpord till randoms i ett kommentatorsfält….

     Svara

      Lol

      Svara

      Haha men chilla. Man behöver inte söka hjälp för att man använder ordet ”idiot” 😂

      Svara

    Va? Hur kom du fram till den slutsatsen? Du kan omöjligt veta vilket eller vilka partiet jag sympatiserar med.

    Svara

     Partier*

     Svara

     Den menade väl att Paow är Sverigedemokraten som inte kan skilja mellan de och dem? Hon har skrivit dem där det ska vara de.

     Svara

      Nej, hon har inte korrekt svenska här. Ett väldigt lätt sätt att ta reda på om man skrivit rätt är att byta ut ’dem’ och ’de’ mot ’oss’ och ’vi’. Om ’oss’ passar in bäst är det ’dem’ som ska in i meningen. Motsvarande gäller om ’vi’ passar in ska det vara ’de’.

      Låt oss ta meningen ovan som exempel: ”Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när oss gör det blir oss uthängda…” Nej. Det blev ju inte korrekt svenska.

      Vi gör om det istället med ’vi’: ”Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när vi väl gör det blir vi uthängda…”

      Se där, det är ’de’ som är korrekt svenska i det här fallet. (Jag har tagit bort ’så’ eftersom det inte heller är korrekt svenska. Varsågod, nu kommer du aldrig mer ta fel på de och dem.

      Svara

    Fast det SD vill bevara är ju det friktionsfria samhället, där människor kan leva sida vid sida oberoende av förutsättningar och bildning för att vi ändå delar gemensamma värderingar. Det är inte förmågan att skilja på de och dem som gör dig till svensk, utan subtila, för svensken självklara saker, som att vi skakar i hand när vi hälsar till exempel. Att vara svensk handlar inte om grammatik, det handlar om kultur.
    Sen är det klart att vi ska värna det svenska språket, men det kan inte falla på alla i samhället att göra det av det enkla skälet att vissa helt enkelt inte är Intellektuella eller bildade, men det behöver heller inte alla vara. Alla, från praktiskt lagda arbetare, till teoretiska forskare, behövs i ett samhälle, och det som behövs för att hålla oss samman är kittet, kulturen. Att påstå att man inte _på riktigt_ kan vilja värna om det svenska bara för att man inte är bildad är bara tramsigt och elitistiskt, vilket är ironiskt eftersom det ofta är vänstern som kommer med sådana påståenden… 🙂

    Svara

     Ett friktionsfritt samhälle måste fan vara den mest förskönande omskrivningen av etnostat jag någonsin hört.

     Svara

      Må så vara. Vad är det som är negativt med det, då?

      Svara

       Det är förövrigt inte sant, eftersom en etnostat handlar om etnicitet medan det här pratas om kultur.

       Svara

       Diktatur. Likriktning. Sovjet. Skräckkommunism. Tvinga alla att vara likadana och ta bort dom som inte är det. Motsatsen till frihet, jämlikhet, broderskap, demokrati osv.

       Svara

     Låter som ett riktigt duvungeparti. Har jag missförstått allt? Men du, om jag säger att jag är på väg att bli förkyld, är det ok om vi inte tar i hand då eller vill du ändå hälsa?

     Svara

      Kan du smitta människor med din religion eller dina åsikter? Nej, så vi tar i hand ändå. Kan sjukdom smitta vid handskakning? Ja, så om du uppmärksammar den andre på din sjukdom är det så klart givet att man inte utsätter sig för smitta i onödan. Otroligt fjantigt exempel. Vad har kultur och sjukdom med varandra att göra?

      Svara

      En viktig skillnad här är också att den sjuke ej vill skaka hand med omtanke om andra, medan den religiöse ej vill skaka hand med omtanke om sig själv. Däri ligger den största skillnaden. I Sverige är vi väldigt toleranta, men att ha tolerans för intolerans kommer aldrig leda till något gott.
      Många tänker säkert nu att det är intolerant att kräva att man skakar hand, men det är så vi gör i Sverige och den som kommer hit och inte klarar av ens den lilla eftergifter har uppenbarligen en lång, lång väg att vandra innan de kan acceptera vårt levnadssätt. Därför slår folk ner på människor som vägrar att ta i hand av religiösa skäl, men inte på de som undviker det för att de bär på smitta. Har väldigt svårt att förstå hur man inte kan se skillnaden i detta.

      Svara

       Det är många gånger som jag avstått att hälsa när någon okänd rom eller fyllo på tunnelbanan sträckt fram handen till mig. Med omtanke om mig själv. Du hälsar alltid? Och var är din berömda omtanke om den som känner att hen förargar sin Gud?

       Svara

     Skönt att det är viktigare att kämpa för handhälsningen än att kämpa för aborträtten.

     Svara

   Kanske därför hon skrev ”dem”. De, de så kallade ”dem”.

   Svara

    Hahaha

    Svara

  Det var bra gjort av Paow, fint att hon står upp för folk. Det var faktiskt illa gjort av Bianca. Paow är en ärlig och modig person med många bra sidor, även om hon har en del dåliga sidor också.

  Svara

   Hahahaha!

   Svara

   Hahaha. Varför kommenterar du så mycket härinne, Marre? 😄

   Svara

    modd zzzzzzz

    Svara

  Det finns statistik på att det oftast är kvinnor som initierar skilsmässor eller separationer. Då handlar det dock om etablerade relationer som ofta varat i många år. Vad gäller mer flyktiga eller kortvariga relationer tror jag att det är mer lika mellan kvinnor och män.

  Svara

   Finns också studier som visar att kvinnorna generellt blir lyckligare efter skilsmässan (trots att de oftare förlorer ekonomiskt på det) medan männen generellt blir olyckligare.

   Svara

    Har också hört det, och att det beror till dels på att kvinnor behåller sina vänskapsrelationer och ett socialt liv eftersom det ofta är de som har skött de sociala kontakterna.

    Svara

   Det är också vanligare att lesbiska äktenskap slutar i skilsmässa än att samkönade äktenskap mellan män och heterosexuella äktenskap gör det.

   Svara

    Intressant. Har sett studier som visar att barn till lesbiska mår bäst. Kanske behöver man inte gifta föräldrar för att må bra då.

    Svara

     Dom studierna vill jag se då våld förekommer oftare i lesbiska relationer än i heterosexuella och mellan bögar.

     Svara

      Kan du länka en sådan studie tack!

      Svara

   Många män verkar lata och bekväma. Tror det kan stämma att kvinnor tillslut får nog och lämnar. Bara att följa kontot mansbebisar på instagram gör ju att man börjar hata män typ.

   Svara

    Silverräven:
    Manshatet lär ju inte inspirera männen att lyfta ett finger för en radikal-bitter-feminist…hade också satt mig på tvären om jag haft oturen att ha en ’sån’.
    Skäms att vara kvinna i det här vidriga manshatande landet.
    / Mamma till 2 söner som jag varnar för att träffa den typen av kvinnor.

    Svara

     Du kanske ska satsa på att uppfostra dina söner till att respektera alla kvinnor istället för att varna dem om ”manshat”.

     Svara

      Har lyckats alldeles utmärkt med mina killar vad det beträffar kvinnosyn….varför skulle det uteslutas för att jag vill de ska undslippa mansförtryck och hat?
      Det finns mycket sjuka kvinnor där ute som har fått alldeles för mycket luft att en man av idag inte har en suck.
      En mycket sorglig och oroväckande utveckling som tydligen hyllas helt maniskt.

      Svara

       Men herregud, kvinnor som fått för mycket luft?? Tvivlar starkt på att dina söners kvinnosyn är något att ha om du överfört dina egna åsikter som hämtade från 50-talet.

       Svara

        Varifrån fick du 50-talet ifrån?

        Svara

       Mansförtryck. 😂

       Svara

  Jag skulle tro att kvinnor till slut tröttnar på att vara mamma till sin man. Varför skulle männen (bebisarna) tröttna på att bli uppassade av en mammafru?

  Svara

   Vad bra, då kan vi få lite jämställdhet. Kvinnor börjar jobba lika många avlönade timmar som män gör, så kan män börja jobba lika många oavlönade timmar som kvinnor men av någon anledning så verkar ”jämställdhet” enbart handla om att män ska få fler bördor.

   Förövrigt, varför skulle inte Marcelo få lämna ett förhållande om han känner att det inte ger honom något längre? Förövrigt, har jag lärt mig att kvinnor har inbyggd radar för vilka män som är onda och manipulativa och därför ratar dem. Så eftersom kvinnor inte ratar Marcelo kan han inte vara ond och manipulativ.

   Svara

    Va?

    Svara

     Titta på t.ex. SCBs tidsstudier, och jämför hur många timmar avlönat arbete män utför per vecka jämför med hur många timmar avlönat arbete kvinnor utför per vecka, av någon anledning är detta dock inte intressant. Det enda som är intressant är att kvinnor utför mer oavlönat arbete per vecka och att detta måste utjämnas.

     Och vad gäller resten. Jag återupprepar min fråga.
     Ska Marcelo inte ha rätt att lämna en relation av precis vilket skäl som helst?

     Svara

      Du tror inte att det finns ett samband mellan avlönat arbete vs oavlönat arbete? Tog du hänsyn till vabb, både heldagar och halvdagar?

      Svara

       Låt bli att skaffa barn då. Problemet löst.

       Svara

        Ja gör det snälla AnnanAnonym 🙏🏻

        Svara

         Det är inte jag som gnäller om att det är ojämställt.

         Svara

      Tänk till nu: varför har kvinnor fler oavlönade timmar i hemmet och färre avlönade timmar på jobbet? Du hittar svaret ganska enkelt om du tänker till en extra gång.

      Svara

      Det är väl i allra högsta grad intressant att kvinnor oftare går ner i tid, har deltidstjänster osv. Slår ju tillbaka på kvinnorna den dagen de blir sjukskrivna eller går i pension. Vet inte om jag håller med dig om att det skulle vara ointressant. Vidare kan man ju fundera på varför kvinnor har mindre avlönat och mer oavlönat arbete. Och framför allt visar det sig att kvinnor lättare blir utbrända just för att de inte har samma vila i hemmet som männen har.

      Svara

      I vilka sammanhang menar du att skillnad i avlönat arbete är mindre intressant än det oavlönade? Jag tycker snarare att debatten om det oavlönade arbetet saknas.

      Svara

       Det bottnar väl i att det oavlönad arbetet är något man sköter internt sinsemellan varandra medan man sällan kan välja bort avlönat arbete om man vill behålla sitt jobb/sin position.

       Svara

        Men det oavlönade arbetet och det oavlönade är ju inte två totalt skilda saker utan går ju hand i hand.

        Svara

         Exakt, och behöver någon vara mer närvarande på sitt avlönade arbete får någon ta mer ansvar för det oavlönade. Kräver bådas avlönade arbete stor närvaro får man likväl lösa det sinsemellan, och bör kanske framför allt ställa sig frågan om det då är rätt läge att skaffa familj, när man är i en sådan position att ingendera kan avvara tid för familjen.

         Svara

         Det brukar ju vara feminister som inte vill prata om det avlönade arbetet. Det enda som är viktigt att diskutera är det oavlönade arbetet.

         Svara

          Kristina, is that you?

          Svara

      Så jämställd ekonomi är helt ointressant? Det obetalda arbetat ger heller ingen pensionsinkomt till kvinnan oavsett hur mkt mannen jobbar. Vill de sedan skilja sig så går mannen ut som ekonoisk vinnare.

      Svara

       Det där är sådant man får lösa sinsemellan. Man kan ju faktiskt prata med sin partner så man slipper hamna i en s.k kvinnofälla. Pensionssparande, dela upp föräldraledighet och vabb eller avsätta sparande för att täcka upp, äktenskapsförord etc. Det är verkligen inte svåra frågor att lösa med hjälp av lite kommunikation.

       Svara

      Fler män än kvinnor sitter på chefsroller, ett jobb som kräver många fler timmar än som vanlig anställd. Därav fler avlönade timmars arbete för män. Ett strukturellt problem som sätter kvinnor i mindre betydande roller.
      Nästa argument?

      Svara

    Ditt resonemang håller inte. Läs igenom din text en extra gång innan du publicerar den.

    Svara

     Och än en gång de blytunga argumenten.

     ”Du har fel för att jag säger det” ”Jag har rätt för att jag säger det”.

     Svara

    Ja alla hans ex har ju gråtit floder efter att det är slut. Eller är dom så sugna på uppmärksamhet.

    Svara

  Dem…. -_-

  Svara

  Har en helt ovetenskaplig känsla (baserad på empiriska studier av förhållanden i min närhet) att män oftare ”checkar ut” från förhållandet tills kvinnan märker att de har de dåligt och då tar tag i att göra slut. Männen får då som de vill, dvs att förhållandet tar slut, utan att vara the bad guy som dumpar

  Svara

   Jag tror samma.

   Svara

   Jag håller med. Har själv gjort samma analys i min omgivning.

   Svara

  ”De”!

  Svara

   När ska de, dem, dom (finns det fler?) användas? Undrar alltså 100% genuint, just svensk grammatik var/är inte min starkaste sida. Jag kommer säkert fortsätta att använda orden fel men vore ändå kul att en gång för alla lära mig skillnaden 🙂

   Svara

    Jag med! Jag hade grepp om det ett tag men nu är jag osäker igen.

    Svara

     Om du kan byta ut mot honom/henne är det dem som gäller (objekt).
     Funkar han/hon så är det de (subjekt).
     I satsen ”så blir dem uthängda” ovan så skulle man bara kunna skriva ”så blir han/hon uthängd”.
     Alltså är det ”så blir de uthängda” som är korrekt.

     Svara

      Med tanke på hur många unga idag använder han/hon fel för honom/henne kommer det här snart inte funka heller, tyvärr.

      Ett annat tips är att byta ut mot vi/oss.
      Vi = De
      Oss = Dem

      ”Så blir dem uthängda” skulle isf bli ”Så blir oss uthängda” vilket ju är fel.

      Svara

    Svara

    Försök byta ut ordet mot han/honom. Om du skriver han = de. Om du skriver honom = dem.

    Jag pratar med dem
    De pratar med mig

    Got it?

    Svara

    Det funkar även bra att byta ut mot ”vi/oss”.
    ”vi vill gå hem nu = de vill gå hem nu” Lätt att komma ihåg då ”vi” och ”de” har två bokstäver.

    ”Rune såg familjen Anderssons hus och passade på att besöka dem = Rune besökte oss”
    Lätt att komma ihåg då ”dem” och ”oss” har lika många bokstäver.

    Det brukar i alla fall hjälpa mina elever när det kör ihop sig 🙂

    Det hörs ju med en gång att meningen ”det är ovanligt att killar lämnar relationen, men när oss väl gör det får oss kritik” är fel. Alltså är det fel att använda ”dem” i ovan nämnda mening.

    Svara

    Använd nästan aldrig dem i vardagliga skrifter så kommer du med största sannolikhet skriva rätt oftare.

    Svara

  När det är they på engelska så är det de på svenska. Them = dem. Vi har generellt lättare att höra vad som är rätt om vi översätter meningen. Lätt att komma ihåg också då både them och dem slutar på m.

  Exempelvis ”them bought they” låter fel och ”they bought them” låter rätt, eller hur!? Alltså ska det vara ”de köpte dem” på svenska. Det där med objekt och subjekt får någon annan förklara om de vill.

  Svara

  Paow är den kvinnliga versionen av Marcelo

  Svara

   Och varken Marcelo eller Paow kan ta det där som en komplimang 😂

   Svara

  Kan paow formulera en mening utan att få in ”PK”?

  Svara

   Haha eller hur?? Bianca är inte ens PK, paow vet inte vad det betyder😅

   Svara

  Tre personer med liknande utseenden: killen där uppe, Marcello alltså, Alexander Pärleros och Daniel Norlin. Med reservation för felstavningar.

  Det är något med ögonen, långsmala typ.

  Ciao!

  Svara

  Inte för att jag är ett fan av varken paow eller snubben, men tycker att det känns så omoget av Bianca att snacka skit om honom i en av Sveriges största bloggar… om hon inte gillar honom kan hon väl säga det direkt till honom? Börjar bli trött på att följa influencers dumma tjafs. Särskilt Bianca och Alice känns som riktiga fjortisar.. jaja nu kommer alla deras gummor säkert attackera mig för den här kommentaren.

  Svara

   Är nog för gammal för det här..

   Svara

   Ja många är riktiga barnrumpor. Dom lever inte ett vanligt liv.

   Svara

  Nu handlade det ju om vem B skulle sparka i en podd. Hon motiverade utifrån sitt perspektiv och tycker därför inte hon har skyldighet att ”säga direkt” till Marcello. Typisk högstadieresonemang.

  Svara

   Har hon ingenting intressantare att prata om i podden än att snacka skit om en PH-snubbe hon ogillar? Hon vill bara skapa drama

   Svara

  Typiskt*
  Var svar till 1324

  Svara

   Varför funkar inte min svaraknaaaaapp

   Svara

  Angående Bianca så är hela hon dubbelmoral. Säger att hon vill hjälpa de som lider av psykisk hälsa men samtidigt nedvärderar en annan tjej genom att spydigt kalla tjejen i fråga psykiskt sjuk, i sin podd.

  Absolut att man utvecklas ju äldre man blir och att man även får skinn på näsan. Men att bli respektlös, arrogant och med näsan uppe i vädret är inte något som händer alla.

  Svara

   Nu lyssnade jag inte dock på hela avsnittet utan fick den biten uppspelat i ett Youtubeklipp där en annan tjej ger svar på tal till Bianca.

   Svara

  Asså, de där två Paow och Marcelo. Det skulle skickas ut på en öde ö med bara de själva som sällskap.

  Svara

  Det är väl ändå inte att han gjort slut som är problemet. Det är väl att han uppfört sig som en jävla douche i sina förhållanden med lögner, manipulerande, förminskande av sina flickvänner etc. Det var väl någon ev otrohet etc med?

  Hade han bara gjort slut och skött det lite snyggt hade väl ingen blivit upprörd.

  Svara

  Ehhh nä.
  Män går först bara när de har nån ny att vara ihop/flytta till.
  Annars så beter de sig så tjejen inte vill mer o går.

  Ingen statistik men det känns så (när man kollar i bekantskapskretsen)

  Svara

  Jag säger snark. Du vet själv att det är skillnad, det är därför du drar till med ett så fjantigt exempel. Ditt exempel stärker dessutom det faktum att det i Sverige är så självklart att ta i hand att man måste ursäkta sig om man inte kan möta det självklara kravet”, och i ateistiska Sverige är sjukdom en självklar ursäkt, medan religion inte är det.

  Svara

  Ot men… jag följer dessie på instagram o har sett att hennes syrra har ett konto där hon lägger upp sjukt konstiga saker. Jag har minne av att dessie nångång skrivit om att de fanns psykisk ohälsa i hennes familj. Vet ni ngt om det?

  Svara

   Psykisk ohälsa kan ju liksom vara ångest eller depression, dvs inget som gör att man lägger ut ”konstiga saker”. Vissa är ju bara knasiga liksom 🙂

   Svara

    fattar jag väl. Hon skriver saker som att hon är en judisk och romersk kvinna som är mamma till Kenza zouiten och var Marilyn Monroe i ett av sina förra liv
    Hon anklagar också deras morföräldrar för pedofili och hänger ut dessie….

    Svara

   Verkar som hon har fått någon manisk psykos? Troligtvis drogutlöst med tanke på att hon nämner beroendekliniker i ett par inlägg..
   Hemskt. Någon i hennes närhet borde stoppa henne ifrån att använda sociala medier :/

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.