Bianca Ingrosso och sexfilmerna

I det senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” har duon bjudit in kollegorna Hanna ”Hannalicious” Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin för en omgång av ”Jag har aldrig”.
För den som som inte är bekant med leken så handlar den om att man måste göra något – i det här fallet dricka Absinth (och bubbel) – om man gjort det som kom på tal.
Efter att ha sett Alice och Biancas show cast från Globen så fattar man att den här leken snabbt kommer handla om sex och mycket riktigt.
En av frågorna handlade om ifall någon av tjejerna någonsin filmat under sex och Bianca tog snabbt en klunk ut flaskan och berättade intia detaljer om sitt och (av och på?) pojkvännen Philippes sexliv.

Jag har inga problem att berätta. Jag och Phillipe har filmat en del gånger. Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran.

Ni får tänka på att vi hade distansförhållande i tre år. Så mycket som jag filmade mig själv och skickade till honom. Jag har filmat både mig själv och oss. //Bianca Ingrosso

Har Bianca – som den offentliga person som hon ändå är – sett till att dölja sitt ansikte eller på annat sätt anonymiserat dessa filmen? Åh nej...

– Det var allting. Jag har inget konsekvenstänk, säger Bianca och skrattar.

Bianca säger även i podden att hon inte planerar att släppa något sextape, men får någon av dessa inspelningar (där man kan se hennes ansikte) ben så riskeras det ju att släppas vare sig hon vill eller inte.
Hon kan ju alltid fråga Paris Hilton vad hon tyckte när det hände henne…
Med risk för att låta som en moralpolis, men jag känner starkt för de här frågorna. Det är alltid tjejerna som råkar värst ut när den här typen av filmer eller bilder dyker upp och skadan är irreparabel.

222 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Problemet är att dessa bilder och filmer i dag alltid filmas med mobilen och att de oftast automatiskt laddad upp till olika molntjänster. De kan hackas och spridas (det hände ett stort antal Hollywood kändisar för några år sedan) när Apples molntjänst hackades och alla bilder/filmer lades upp på 4Chan.

  Svara

   Det är därför man har avstängt automatisk koppling till molnet

   Svara

    Nej det är därför du inte ska ha samma lösenord på ditt Apple-konto som på andra mindre seriösa sieter samt inte dela med dig av dina lösenord till andra.

    Apples molntjänst är mer eller mindre ohackbar.

    Svara

     Inget är väl ohackbart. Men om man inte har känsliga bilder/filmer som automatisk laddas upp på molnet så ger det ju samma resultat oavsett.

     Svara

      Skrev mer eller mindre omöjligt men det ska till enorma resurser som tex Mossad för att lyckas och även de kommer att behövs ha din mobil fysiskt i handen för att kunna hacka in i din data.

      Det kan alltså inte från fjärr på en annan dator hacka sig in.

      Svara

       Tror inte något är ohackbart. Lyckas vissa hacka sig in på banker och regeringar så tror jag inte ens iCloud är säkert. Paranoid eller ej, lika bra att vara på den säkra sidan.

       Svara

        Jag är inte samma anonym som 9:28

        Svara

        Tror Apple har enormt mycket större resurser och kunskap för den typen av säkerhet än både banker och regeringar

        Svara

         Jo så kan det vara men jag litar inte på nån sån grej så jag sover hellre lugnt om kvällarna. Det är bäst så. Tog en ”sån” bild när jag var 14 och skickade den till en kille. Jag sov typ inte normalt på ett år pga ångesten och hade mardrömmar om att den skulle komma ut. Har sen dess bestämt mig för att aldrig mer ta såna bilder.

         Svara

        Nja, apple är inte ohackbara, men har vänner som jobbar både inom fintech och inom ren tech, och det är betydligt enklare med säkra system inom tech. Mycket beroende på mer kompetent ledning.

        Svara

         Nån som vet hur det är med frontkameran på iPhone? Går den att hackas in i för någon utomstående som inte har fysisk tillgång till telefonen? Den ger mig the creeps ibland.

         Svara

          Det beror på vilka appar du själv laddat ner och vad du har godkänt dem att få göra.

          Men i en iPhone kan du alltid kolla bland inställningar vad du har godkänt eller inte och då slå ifrån det.

          När din Apple är ny och med det som finns på den, så nej.

          Svara

           Jag har stängt av kameraåtkomst i allt förutom typ BankID och Whatsapp.. Men tänkte att någon ändå kan hacka sig in trots att kameraåtkomsten är avstängd på något annat sätt?

           Whatsapp är inte en så jättebra app. Se till att den enbart har åtkomst när du använder appen.

           I övrigt nej (Såvida du inte klickar på en trojan i ett mail. Läs på om det.).

           Svar i modd 💚

         ”Mycket beroende på mer kompetent ledning.”

         Korrekt analys.

         Svara

          Allvetande experten TRH har uttalat sig. Det kan ju också ha att göra med bakåtkompatibilteten. Spotify har tex inget behov av att nya system ska vara kompatibla med system byggda på 60-talet i cobolt. Eller ens enorms system byggda i java typ 99.

          Svara

           Oh, ett litet personangrepp. Som vanligt från Milly. Som vanligt lägger du dig i när jag påstår något och blir som alltid lika irriterad när jag slår hål när du försöker säga emot mig. 😊

           Jag tror jag förstår vad du försöker säga, men är inte säker då du är oerhört diffus, och om jag gjort det så kommer jag rakt ut säga att du har fel.

           Tack och hej för idag! Återkommen an annan gång när du lyckas hålla humöret i styr.

           Hahaha trh visar ett typexempel på ”kasta inte sten i glashus”. 😂😂😂

           11:33
           Huuuur då?

        Allt går väl att hacka, men det är onödigt krångligt när man istället bara kan ta lösenord från redan hackade siter och se om folk använt samma på andra hemsidor. Eller så kan man få den man vill åt att läcka sitt eget lösenord på annat sätt. Tänk vad tid man sparar!

        Svara

         Alltså faktiskt, nej. Ditt konto hos Apple om du själv gör allt rätt så är det mer eller mindre omöjligt.

         Svara

          Visst, same shit som alla hackade banker i världen nån gång sagt..

          Svara

          Titanic…

          Svara

          Du har noll koll på det du pratar om.

          Svara

           Ehh: Läs igen vad där står. Det handlade inte om molnet utan om den interna kommunikationen inom Apple. De har inte samma murar på den. 😉

           Jag har för mig att det rörde sig om där de lägger ut om jobbannonser. 🙂

           Har nu kollat upp det igen för att förfriska mitt minne. Det var aldrig ens frågan om en hack, det var en regelrätt stöld alt ett en bluff där någon lurades att ge bort något som de inte skulle. Och som sagt, allt han kom över var jobb annonser och ablsut ingen personlig data.

           Media har i stort förvanskat begreppet hacka så till den milda grad att folk inte längre förstår vad det innebär. Media är rätt värdelösa på rätt mycket. 😉

        09:42

        Det är ok att vara paranoid men det behöver du inte vara i det här fallet. 😉

        Att du jämför CIA med Apple visar på att du inte förstår vad och hur saker blir hackade och på vilket vis. (Regeringar har dessutom i stort sett ingen säkert.)

        Apple är i en klass för sig och du kan inte jämföra dem med någon för de spelar inte i samma liga.

        Svara

         Oj vilken nedsättande ton mot personen som skrev.. riktigt otrevligt. Det är väl klart att folk blir paranoida när man hör om ena FBI läckan efter den andra. Man tänker väl att de om någon ska ha koll på sin säkerhet.

         Svara

          Det var inte meningen att vara nedsättande. Det var ett enkelt konstaterande. Vet inte hur jag skulle utryckt det annars. Har du lust att hjälpa mig?

          Men faktum är att de som nämner CIA och Apple som jämförbara instanser så har man visat på brist i förståelse ang hur konton blir hackade.

          Och jag var verkligen inte nedsättande ang att vara paranoid. Det är för mig fullt förståligt och i vissa fall sunt.

          Blev det klarare hur jag menade nu?

          Svara

           Alltså jag tror att din inre inställning (kanske lite överlägsen ändå…) återspeglas mer eller mindre subtilt i det mesta du skriver. ”(…) visar att du inte förstår” implicerar att personen just inte är klarar att förstå detta, istället för att bara påtala att personen inte *känner till* något. Och att berätta att en person inte känner till något och sedan inte heller delge (ens med ett exempel) något om detta blir liksom ett så onödigt påtalande att det blir drygt? Det är som att sticka fram huvudet och säga, du förstår inte det här, det handlar inte om x, och sedan sticka tillbaka huvudet igen.

           Det och att du låter mästrande/uppläxande.
           ”Apple är i en klass för sig och du kan inte jämföra dem med någon för de spelar inte i samma liga.” Bara fraseringen bär nästan ett tonfall? Det skulle istället kunna vara t.ex.: Apple är en klass för sig och går inte att jämföra med andra som inte spelar i samma liga.”.

           Okej, jag kan hjälpa dig lite.

           Du hade helt klart kunnat omformulera biten om ” visar på att du inte förstår”. Det är ett dåligt sätt att inleda en konversation eftersom du omedelbart sätter dig över den andre och ger intryck av att du inte alls är intresserad av att samtala utan mest vill sätta andra på plats. Om du vill förklara något är ett hett tips att inte börja med att försöka sätta dit din motpart. Det spelar ingen roll hur du menar, det som räknas är vad du säger och vad du gör. Du uppfattas som dryg och trist och det dödar samtalet. Tänk på det till nästa gång 🙂

          Svar i modd om att jag verkligen inte menade att vara nedsättande.

          Svara

     Inte ens CIA är ohackbar, allting är hackbart. Tonåringar kan ta sig in på CIA liksom. Även om Apple är mer kompetenta så är de inte ohackbara.

     Svara

      Ok.

      Hur skulle man lyckas med det?

      Svara

       haha ifrågasätter du verkligen att någon lyckats hacka eller undrar du genuint hur man gör och då frågar Milly.. xD

       Svara

       Men alltså snälla, ska någon sitta här och redogöra för dig exakt hur man gör? Det enda vi vet är att det finns hacker-grupper som specialiserar sig på att komma in på det ena efter andra. Det räcker med att wikileaks finns, det säger typ allt.

       Svara

        Japp det menar jag eftersom att ni är övertygade om er sak. 😊

        Ett lätt sätt för er att förstå att ni har fel är att det garanterat har gjorts och görs försök att hacka Apple 24/7. Och om (eller när) någon skulle ha lyckats så skulle du och hela världen vid det här laget veta om det. 😉

        Svara

         Om Apple hade kommit på en lösning för hela världens IT-säkerhet hade nog hela världen vetat om det också. Fast eftersom det är Apple hade de nog sålt sin lösning till hutlöst överpris, men inte ens det har de gjort.

         Svara

          Förstår faktiskt inte ens vad du säger här. Makes absolutely no sense.

          Gissar på att du kör uteslutande PC? 😉

          Svara

           Vad är det du inte förstår i Viktors kommentar? Tyckte den var väldigt tydlig..

           Varför apple skulle sälja sin idé och på vilka grunder resten av välden också skule veta det. Varför?

           Saken är den att ”resten av välden” till stor del också vet om hur. De bara gör det inte. 🙂

         Jag jobbar för ett stort internationellt bolag. Det jag vet är att när hackerattacker gjorts, när läckor funnits, så har dessa inte rapporterats till utomstående. Dvs kan Apple mycket väl haft läckor men du vet bara inte om det än…

         Svara

          Förstår vad du säger och menar men Appel skulle inte kunna hålla tyst om det. 🙂

          Svara

           Klart dom kan. Jag arbetade tidigare på ett av nordens största telekommunikationföretag. Det var en stor cyberattack där massor av information läckte, men ledningen slöt rank och ingenting kom ut till varken kunder eller press. Du anar inte vad man kan dölja med tillräckligt stor budget och ett bra team…

           Klart man kan. Ett tag.

           Men eftersom Apples affärsmodell nästan uteslutande går ut på deras garanti så kommer de inte kunna hålla tyst om det.

           Men det ni säger är mest en icke falicerbar teori. 😉

           Det är din teori…

       Jag är varken hacker eller expert på konventionell datorsäkerhet, med mina kunskaper skulle jag på min höjd lyckas hacka mig in på en grundskolans nätverk då jag antar att deras kompetens inom området är så låg att jag bara skulle behöva en algorithm som letar efter en öppen nätverksport hos huvudservern ungefär.

       Men jag vill påstå att om en tomåring kan hacka CIA så kan ett team av riktigt skillade hackers ta sig in i Icloud, frågan är bara varför de skulle göra det? De stora pengsrna/de viktigaste dokumenten finns inte i Icloud. Jag skulle därför vilja påstå att iCloud kan vara ohackbart eftersom säkerheten är enormt hög i förhållande till intresset att komma åt informationen sparad där. Lite som Sveriges strategi under hela kalla kriget. Vårt försvar hade aldrig kunnat stå emot sovjets fulöa styrka. Men det skulle vara så starkt att det skulle kosta för mycket jämfört med vad de smakade.

       Svara

        Då vet du inte allt som förvaras på iCloud. Kina tex skulle kunna döda för alla patent och uppfinningar som ligger där.😊

        Tror du att det enbart är den lille privatpersonen som använder molnet? Då har du isf fel. Stor bolag tom med dem som sysslar med försvar använder apples molntjänst.

        Ett lästips till dig är om fallet med en brottsling i USA där FBI efter upprepade misslyckande att ta sig in i (hacka) den fysiska mobilen och än mindre hans moln försökte tvinga Apple att lämna ut datan. De vägrade.

        Så din teori faller redan från början då den inte stämmer.

        Det kan vara kul att sitta och killgissa ibland men det är faktiskt bara det du gör just nu. 🌸

        Svara

         Ja, hur kul det är att killgissa vet du om någon 😉

         Svara

          Ja som sagt just nu Milly här ovan. 😉🤷‍♀️

          Svara

           1 Nu ändrar du på din sk hypotes igen. Kan du inte bestämma dig en för en samt bara erkänna att det var fånig sak att hänga upp sig på?

           2. På riktigt Milly. Du vet inte vad du pratar om.

           3. a) Det var inte lönen jag invände emot. b)Och igen så förstår du inte alla ersättningsmodeller som finns. Tror du allt är vitt på pappret? Tror du att NÄGOT skulle stoppa USAs försvar från att skaffa det de behöver? Vakna upp!

           4Eeeeh, jaha. Ta ditt eget råd och läs in dig på ämnet tycker jag.

           5. Jaha och? Ett intranät och ett internett är det ingen större skillnad på i det här sammanhanget.

           6. Det räcker inte som källa för det du vill hävda som sanning och i vilket fall är det inte kvantitet utan kvalitet.

           7. Haha, du borde söka jobb på Apple. 😁

           Nu ska det grillas. Syns senare. 😊👋

           #omdubaravisste

           1. Det är hela grejen.
           2. Om de jobbar så skulle jag starkt ifrågasätta deras säkerhetsansvarige. Minna ävnner inom fintech måste vara på plats på kontoret när de jobbar med vissa system t.ex. eftersom de jobbar med enheter som inte är öppna för att SSH:a till av säkerhetsskäl.
           3. Ja, eftersom anställning bygger på frivillighet. Nämn någonting som amerikanska försvaret kan ordna åt en nördig it-kille som inte drömmer om att typ hoppa fallskärm i Afghanistan som tex google inte kan ordna + mycket mer pengar?
           4. En snabb googling visar att en vanlig hårddisk fixar typ 10 år, sedan blir det problematiskt. Ergo, om jag har ett tillräckligt jobbigt lösenord kan hårddisken dö innan man hittar lösenordet.
           5. Ett intranät som ansluts med kablar är säkrare då du rent fysiskt måste gå in en byggnad och ta en kabel, plus att du då har koll på vilka som använder det. Hela osäkerhetsproblematiken bygger ju på att alla har tillgång till det, ett intranät har inte alla tillgång till. Utan alla användare är kända och har bedömts som berättigade att ta del av alla informationsflöden i intranätet. Ungefär som internet fungerade när min pappa pluggade på tidigt 80-tal och de vid något tillfälle hade möjlighet att kommunicera med studenter på andra universitet med hjälp av internet/motsvarande datanät.
           6. Så nu behövs det en källa för visa att det är känt i en bransch hurvida ett företag ansäller folk som jobbar inom den branschen? Intressant påstående, det är inte rimligt att folk känner till var andra de t.ex. pluggat med jobbar? Eller var den fd kollegan jobbar nu? Eller professorer vet vilka företagsledare de ska gulla med för att få anslag?
           7. Varför skulle jag? Jag är inte mjukvaruutvecklare, datalog etc. Om jag vore det så skulle jag hellre jobba på typ google eller spotify dessutom. Jag har bara grundläggande kunskaper i it-säkerhet.

           Ha så trevligt med grillandet, även om jag tycker det är för kallt för det nu. Själv ska jag sluta prokastinera och återgå till att lusläsa potentiella referencer för vad jag hoppas kommer bli min första publicerade vetenskapliga artikel.

           Lycka till med artikeln milly!🍀 Själv fick jag min första accepterad och publicerad nu innan sommaren😊✊

           1 Om det är hela grejen så tar jag tillbak min generositet och kallar återigen ditt dillande för en teori, för det du pratar om är enbart dina egna funderingar från dig i hur du uppfattar saker, ergo du filosoferar ang saker och ting.

           2 Ja… Det är inget ovanligt med det. Men det finns mest troligt dem som har andra tjänster som även har access utanför byggnaderna. Inget som pratas högt om skulle jag tro. Den lösningen har mest att göra med att de inte litar på sina anställda.
           Förstår inte varför du drar in nya saker i tid och otid. Vad ett enskilt bolag gör har väl inget med det vi dryftar om? Eller vill du anföra anekdotisk bevisföring ytterligare? Räcker det inte med dina övrig teorier?

           Avskräckningsmetoden är bevisad att den inte håller som orsak för att försökt till intrång inte kommer ske. Så länge som inkräktaren inte kan bli spåras eller hållas ansvarig så finns det inget som stoppar dem. Kina är ett sådant exempel. Eller Ryssland eller USA etc.

           Hur kom punkt 2 att ha gått från att handla om patent, Kina och huruvida det är lönt att försöka hacka sig in till att du berättar om dina kompisar?

           Om du ska punktindela så får du hålla dig till varje ämne som de först innehåller. Vill du säga något nytt så bör du skapa nya punkter. Som det är nu är det omöjligt att resonera vidare. Du skiftar fokus och påbörjar något nytt hela tiden. Misstänker för att du själv insett att du inte kunde invända mot vad som sagts ytterligare.

           3 Jag förstår inte varför du hänger upp dig enbart på pengar. Fundera nu i flera steg vad USA som land kan erbjuda som inte kan köpas.

           Och du svarar inte, vad tror du skulle stoppa dem från att skaffa det de vill ha? Hur långt tror du de är villiga att gå?

           4. Är det någon som påstått något annat? Frågan är om du kan hitta det. Det finns inget lösenord där sannolikheten är noll att det går att hacka. Skulle du chansa genom att räcka över din dator till FBI?

           Samt… det var återigen inte det vi pratade om. Du hävdade att din fysiska laptop var säkrare. Jag hävdar motsatsen. Det var allt.

           Det är nämligen mer eller mindre omöjligt att testa att logga in från fjärr utan att det intrånget upptäckts och kan då också stoppas.

           Igen har du divergerat iväg från det du ursprungligen ville hävda.

           5. Du svarar just nu själv på varför dina kompisars bolag har det systemet som de har.
           Och egentligen borde jag aldrig bemött din ursprungliga halmgubbe.

           I övrigt så berättar du återigen det självklara samt du lyssnar inte på vad jag redan sagt.

           6. Alltså har du problem med närminnet så föreslår jag att du läser vad du själv först sagt innan du svarar.

           DET VAR DU som angav rådande omständigheter som källor till DINA påståenden. Det var du som försökte sälja in det som en källa. Jag avförda dem. Det var allt.

           Det är helt omöjligt att diskutera med någon som inte håller sig till vad som tidigare sagts samt rakt ur det blå hittar på nya vändningar.
           Sluta bygg halmgubbar!

           7 Varför? För att du verkar tro att du på egen hand gör ett bättre jobb än dem. Du borde vara värd en lön i rent guld och de borde enligt vad du skriver om dig själv, vara värd att ”döda” för att ha dig som anställd. 😁

           Tackar! Jag hade väldigt trevligt så pass att jag för första gången på år och dagar vaknade med en lätt huvudvärk.

           Lycka till med artikeln. Hoppas du har en bra handledare som hjälper dig att hålla en röd tråd samt hjälpa dig att minnas vad du skrivit i tidigare stycken samt någon som kan korr- läsa även riktighet.

           Som jag sagt tidigare. Det behövs fler kvinnliga ingenjörer av alla sorter och jag önskar att du går ut i arbetslivet som en stolt representation.

           / skrivet från min iPhone

           Milly: Svar i modd. 🌸

         1. Det är en hypotes, inte en teori.
         2. Varför skulle Kina vara intresserade av att hacka icloud för att ta del av patent? De behöver bara göra en slagning i olika länders patent- och registreringsregister (samt det internationella) för att läsa patent. Anledningen till att folk inte kopierar patent är inte att de inte får tag på dem, utan de rättsliga påföljderna.
         3. Vet du varför FBI misslyckades? För att de bäst crackerserna/hackarna inte jobbar för amerikanska staten utan för privata företag eftersom de betalar bättre. Om FBI hade samma kompetenser som Apple och google så skulle det inte vara något problem.
         4. FBI skulle inte kunna bryta sig in i min dator heller eftersom jag krypterat hårddisken, oavsett hur många experter de satte in, förutom genom att gissa lösenordet.
         5. Att kalla ett system som är öppet för internet för ohackbart är nonchalant eftersom internet är ett gigantiskt säkerhetshål i sig själv. De ena ohackbara systemen är de som inte är anslutna till internet. Om försvarshemligheter ligger uppe på icloud och det inte är en gravt inkompetent ekonom som gjort det på fyllan och därigenom begått ett grovt tjänstefel så antar jag att det inte finns några egentliga försvarshemligheter.
         6. Se 5, internet är ett gigantiskt säkerhetshål, internet utformades som en kommunikatinslänk för att användas mellan kända aktörer som litade på varandra, där alla som var en del av nätverket var berättigade att ta del av all information som skickades. Inte för att vara det vi använder det som idag. Det innebär att allt som finns lagrat på servrar med internatanslutning måste betraktas som i någon mån offentlig information alla kan ta del av. Det går därför inte att hävda att någon instans av internet är omöjligt att hacka. För att kunna påstå det så måste vi ha ett system för att skicka information som går ut på att alla som använder systemet inte är berättigade att ta del av all information som skickas. Det finns sådana teoretiska system, men de är fortfarande på forskningsstadiet.

         Svara

          Milly, Jag gillar dig och att du kan hålla tålamodet uppe trots trhs försök att trycka ner dig. Jag önskar att jag hade samma tålamod när hon går igång. Intressant kommentar!😊

          Svara

          1. Eftersom att det du pratar om inte har någon som helt bas i vetenskap utan att du filosoferade så var det en teori och inte en hypotes. Teorier inom filosofi adresserar idéer och empiriska fenomen som inte enkelt är mätbara.

          2.Du vet inget om patenträtt och hur mycket Kina skiter i dem och rättsliga följder.

          3.Du har fel.

          4. Jo faktiskt. Det skulle de kunna mycket lättare beroende på vilken kryptering du har.

          5. Okidoik. märks att du är klart irriterad nu. Men du vet faktiskt inte vad du pratar om. Jag vet att det är jobbit för dig men det är fortfarande ett faktum.

          6. Självklar info och just därför jag skrev i stort sett omöjligt. Inte helt omöjligt. Och precis som du säger, forsknings-stadiet. Jag pratar om dagsläget. Frågan blir hur apple kommer att svara på det. 😉

          Svara

           1. Jo det går att testa hurvida icloud går att testa, det är därför som mitt påstående är en hypotes.
           2. Jag råkar känna ett gäng patentingenjörer och patentägare och jag är väl medveten om att Kina piratkopierar patent. Det hindrar inte att du får tag på patent genom en slagning hos världens patent-och registeringsverk.
           3. Nej jag råkar känna folk som jobbar med it-säkerhet på olika sätt, och det här är ett av huvudproblemen med staters it-säkerhet. Kompetensen försvinner till det privata näringslivet pga bättre löner, villkor etc. Vet här i Sverige personer som vägt mellan FRA och en privataktör, då de tyckt att det vore kul med FRA ett tag men sedan valt den privata aktören pga bättre lön, mer förmåner etc. Den amerikanska staten har samma problem.
           4. Sure inte omöjligt, men min ofullbordade tanke var att det går givetvis att bygga in en självförstande mekanism så hela systemet förstör sig själv om någon tar sig in i det på fel sätt. Men jag tror knappast iclouds användare skulle bli glada då.

           5. Givetvis är jag irriterad. Lär dig internets historia och hur det främst användes fram till 90-talet. Här är en enkel artikel https://www.washingtonpost.com/sf/business/2015/05/30/net-of-insecurity-part-1/?utm_term=.5534c52deda0

           6. Vad jag vet så har Apple investerat mindre i det än Intel, IBM, Ericsson och Microsoft, HP etc.

           1 Det var inte så du utryckte det. (Och jag håller inte med om vad du nu hävdar att du skulle sa, förstår inte heller den här meningen: ”testa hurvida icloud går att testa ”) 🙂 Känns i vilket fall onödigt att du hänger upp dig på vilket ord jag skrev när du ändå förstår vad jag avsåg.
           Så ok du skrev en hypotes om det gör dig gladare att får rätt ang något. 🙂

           2. Ok jag var otydlig. Allt som ligger på molnet är inte regisserade patent utan ideer till dem, halvfärdiga sådana eller sådant som man bara låter bli att fiala då man då risken ökar att de blir stulna. Detta är hårdvaluta. Så till den grad att de syssla med reglerätt avlyssning på telefonsamtal mm.

           Och nu var det ändå inte det du hävdade. Du skrev att de inte skulle göra det pga risken att bli åtalade och få rättsliga åtgärder. Det finns absolut inga som helst åtgärder som Kina hedrar och ingen kan sätta dit dem eller försöker ens slösa med sin tid att försöka.

           Igen ändrar du på vad du först sagt för att få det att handla om något annat….

           3. Nej det har inte USA.

           4. Har inget att göra med att när du har en dator fysiskt framför dig så har du oändligt med tid att utan att bli störd kunna hacka dig in. Tror i övrigt att du har tittat lite för mycket på ”mission impossible”.

           5. Va? Vad har det med vilka bolag som använder vilka tjänster att göra? Dessutom så nämnde jag inte i vilken omfattning jag pratar. Vidare se min punkt 6 se i förra kommentaren igen.

           6. Ok. a) vad har pengar med saken att göra? b) sedan när har Apple ens andats förväg om minsta lilla externt innan de släppt en enda produkt eller lagt patent på något? De har tom spraka anställda som råkar ha läckt hur hårdvaran kommer att se ut.

           Milly, du vet kanske lite vad du pratar om. Men inte mycket.

           Jag hoppas genuint att det gick bra på alla dina tentor och att du nu har fått ut din examen som civil-ingenjör.

           Ha en fortsatt bra dag!

           1. Det är givet att det är en testbar hypotes hurvida icloud går att hacka.
           2. Då är det privatpersoners ideer, typ 90% skit med andra ord. Seriösa företag och patentingenjörer jobbar inte så.
           3. Jo de har de, ingen statligt anställd i USA får tjäna mer än presidenten, däremot betalar privata aktörere mer än det för toppkompetens, bara sluta.
           4. Yes oändlig tid genom att testa lösenord, nu är jagå inte datalog så jag kan inte O på det i huvudet, men tillräckligt långt lösenord och vi kommer upp i 100+ år, och om jag minns rätt så förstörs data lagrad på datorer över lång tid så den datan skulle ändå bli oläsbar över tid om det stämmer.

           5. Internets inbyggda svagheter är relevant för hur företag och stater lagrar data, hurvida dessa servrar går att nå via www etc.

           6. Det skulle vara känt om apple sköt in pengar i forskningsprojekt på universitet så som tex Microsoft och Ericsson gör. Samt känt i branchen om de rekryterade människor med dessa kompetenser.

           Snälla bara ge dig, du har hängt upp dig på att apple är så sjukt bra. Och visst eftersom de fortfarande har färre användare än microsoft och har en vettigare kärna så är de säkrare än microsoft. Men seriöst om jag vill ha ett så säkert system som möjligt som fortfarande är uppkopplat mot www skulle jag snarare basera det på någon superobskyr linuxdistribution och sätta upp (eller snarare be om hjälp pga min egen inkompetens inom området) en krypterad server som bara en person kan nå åt gången. Där krypteringen kräver en nyckel av en typ som inte går att använda när tjänsten ska kunna användas av miljarder människor.

          Mitt senaste svar ca 14:02 hamnade längre upp. Blev visst lite bländad av solen. 👆😊

          Svara

         Vet du vad TrH… Jämför ditt svar här med texten du svarade på. Tänk bort att den ena texten är skriven av dig och se det som två texter som du ska studera utifrån och försöka identifiera ton, tilltal, eventuella bakomliggande meningar och/eller passiv aggressivitet i. Bara i de två texterna går det att lära sig några do’s and don’ts som gäller all form av kommunikation.

         Svara

          This☝️☝️☝️☝️☝️☝️

          Svara

          12:37
          Jag hade inga bakomliggande meningar. Jag skrev precis vad jag menade, varken mer varken mindre. Så om det är utifrån den teorin som du utgå från när du ”läser min ton”, så ligger det inte på mig utan på dig pga att du tillskriver mig saker som inte står där.

          Jag avslutade dessutom med en blomma för säkerhets skull för att mina avsikter inte skulle missförstås.

          Att kommunicera är en tvåvägs-grej. Hur du läser saker har också betydelse.

          Svara

           Jahaaa du på till en blomma? Ja men dåså. Jag provar samma då.

           Du är dryg och otrevlig💐🌸🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘

           Nu var det inte så att jag påstod att det räcker med en blomma men att det var en grej som jag lade till för säkerhet skull. Fint av dig att vilja missförstå. 👍

           Men du har rätt. Jag låter säkert otrolig till någon som skriver ”Milly / 11:06
           Allvetande experten TRH har uttalat sig”
           … framförallt när det inte är första gången hon skriver direkt otroligt och blir irriterad för att man inte håller med henne.

           Det var inte så länge sedan som Milly fick massiv med skit här bland kommentarerna för att hon var otrevlig. Inte första gången heller.
           (Inte för att det betyder något eller för men jag var den enda som då försvarade henne och det hon sade.)

           Men såhär då, utifrån faktumet att åtskilliga oberoende av varandra reagerar (och ofta inte på ett direkt taskigt sätt utan mer lämnar kommentarer som säger ”tryck inte ner/förminska inte”) så borde en kanske tänka att det kanske ligger något i detta?
           Hur som helst, skulle du komma fram till det, eller undra öht, så bara studera era första ( i den här del-tråden) kommentarer i lugn och ro så tror jag att du kommer att fatta. Du är smart, och din EQ kan inte vara SÅ låg? Eller så har du asperger el dyl och då tar jag tillbaka allt. Men oavsett, vid ork så försök hitta det du vill formulera i ett mer sympatiskt tonfall. Du har inte sällan vettiga saker att säga men ger ett ibland nästan olidligt intryck så att det går liksom nästan inte att hålla med dig? Det här är ju ett internetforum så vem bryr sig egentligen, men skulle det här vara ditt sätt att jobba också i verkligheten så vore det klokt att plocka upp de oräkneliga signaler du får här, på att något i din kommunikation konsekvent uppfattas som otrevligt av andra.

          TRH kommer ALDRIG ta åt sig eller fatta att hon är sjukt otrevlig i tråd efter tråd, kommentar efter kommentar. Det är bara vi ANDRA som inte riktigt fattar när hon är ”rak och tydlig”…

          Svara

         Alltså jag orkar inte läsa hela den här skittråden men jag vill bara att du ska veta att regeringar hackar varandra hela tiden. Jag är helt säker på att både Pakistan och Kina har kapaciteten att hacka någons iCloud konto. Hur du hinner googla dig till expertnivå i precis vartenda ämne är dock ett mysterium.

         Svara

          Meing ett. Stämmer.

          Meing två. Det har de inte.

          Meing tre. Går inte att bemöta då det inte är sant.

          Svara

           Lol.

           ”Stämmer inte!”, ”du ljuger!”, ”inte sant!”…… Du är helt otrolig alltså…

        Ett PS.

        Ett lite use case som du lätt borde kunna ta till dig. Förstå vilken fjäder i vatten det skulle vara för alla andra tillverkare av mobiler samt molntjänster mm att ha lyckats hacka den störste. Tror du verkligen inte att de skulle göra allt gör att lyckad med det för att sedan sänka sin värsta konkurrent med det som egentligen är den enda uppsidan som Apple säljer sina produkter på, säkerhet och pålitlighet.

        Svara

         Det finns piller att ta för dina problem, sök hjälp nu.

         Svara

     Kan du inte bara skaffa ett jobb eller nåt TRH? Många med mig är less att se dig här

     Svara

      Verkligen, människan förpestar varje kommentarsfält med sin dryga översittarattityd.

      Svara

       Tycker inte att TRH förpestar. Känns kompetent och skönt att någon vill och vågar vända på saker och ta ett annat parti.

       Svara

        Det kan man ju göra utan att vara en otrevlig besserwisser, eller hur!?

        Svara

        Och att någon ”känns” kompetent betyder verkligen inte att den ÄR det 😉

        Svara

        @E 😘💕

        Svara

        Haha är du här och försvarar dig själv? Seriöst, jag ser inget kompetent med trhs inlägg förutom en tråkig attityd, om det kan ses som en kompetens.

        Svara

      Hennes otrevliga och dryga ton mot folk är verkligen tråkig och drar ner vilket kommentarsfält som helst.

      Svara

      Håller med. Det är välkommet att ta ett annat parti i diskussioner, men den ton och stämning som TRH sprider är jag gärna utan också.

      Svara

       Och trh är inte ensam om att ta andra partier i diskussioner. Andra klarar av att göra det på ett mer trevligt sätt.

       Svara

    Fast lättast är väl att inte filma naket med mobilen? Skaffa en gammal hederlig filmkamera, då måste någon aktivt bryta sig in i din bostad, hitta kameran och ladda upp filmen. Mycket jobb för lite naket

    Svara

     Det där lät i mina öron som betydligt mer osäkert. Finns ju ingen kryptering på den alls. Lite som att filma på en Huawei. 😉

     Svara

      Gråter i Huawei 😿

      Svara

    Det som är så skrämmande är att ingen pratar om de tjejerna som dör eller får bestående skador! Har jobbat i plastikkirurgi branschen och måste säga att det är många som får extrem farliga skador under och efter operationen eller det finns cases där patienten dör:(

    Svara

   Apples molntjänst har aldrig blivit hackad.

   Vad som har hänt är att någon har haft samma lösenord på flera ställen, som tex mail, fb och sedan har den individen blivit hackad eller en hel grupp av människor på insta och sedan har deras lösenord prövats även hos Apple.

   Men Apple har som sagt aldrig blivit hackad.

   Svara

  Alltså jag hade inte velat vara tillsammans med någon som talar om vårt förhållande så pass öppet som Bianca gör… nu hoppas man bara att Philipe gått med på allt det här.

  Svara

   Annars får han väl göra slut 🙂

   Svara

    Lite trist behöva avsluta ett förhållande pga den andra tar sig friheter dela med sig av personliga saker, om det i övrigt är bra.

    Svara

     De blir snart ihop igen så det är inte så farligt om han gör slut.

     Svara

      Hoppas de inte blir tillsammans igen.. det kan inte vara bra på psyket att göra slut och bli tillsammans med någon sådär ..

      Svara

   Jag håller med. Han har ju enligt henne själv bett om att hon inte pratar om deras sexliv men hon fortsatte. Jag skulle känna mig så kränkt på något sätt, värderar mitt privatliv alldeles för högt och om nån inte hade respekten för det hade det varit byebye. Så, det kan ju vara en anledning till att de gjort slut.

   Svara

   Alltså hade min pojkvän pratat om min bröststorlek eller typ intima delar sådär i en podd som hon pratat om storleken på hans flera gånger hade det varit tack och hej. Finns gränser. Och det som är så sjukt är att hennes familj lyssnar på den podden. Gud, jag hade skämts ihjäl.

   Svara

    De är gränslösa!

    Svara

  Jag fattar att det är något man vill göra i stunden. Men varför inte bara radera efteråt? Kan inte förstå att man vill se på den sedan lol

  Svara

   Jag kan inte förstå varför det skulle vara något man vill göra i stunden men sen radera? Så onödigt att lägga energi på att filma till ingen nytta ju?

   Svara

    Vissa går igång på sånt.

    Svara

   Men uppenbarligen vill man ha kvar filmen om man sparar den.

   Svara

  Jag filmade och fotade också mig själv under ett distansförhållande. Vi gjorde slut för sex år sen o h jag har haft ångest sen dess. Jag raderade filerna från hans dator för att han vägrade ta bort dem när jag bad honom (vi var fortfarande ihop då) och tror ni inte fanskapet återskapade filerna? Inför mina ögon? Noll respekt. Nu får jag leva med tanken att han fortfarande kanske tittar på dem och att han kan göra vad som helst med filerna om lusten faller in.

  Svara

   Usch vad elakt av honom, stackars dig ❤️ Vad många idioter till män det finns därute, så många föräldrar som misslyckas totalt med sina söner.

   Svara

    Det kändes som ett övergrepp. Som att han tog av mig kläderna fast jag inte ville. Och han gjorde det inte för att såra mig utan för att han tyckte sig ha rätten att göra det – för att jag var hans flickvän. Hans ägodel. 🤯🤢🤮

    Svara

     Det VAR ett övergrepp. Vilken jävla idiot ditt ex är.

     Svara

    Då undrar jag vad som får en att göra så? Jag tycker man får skylla sig själv.

    Svara

     Öh, du var ju fräsch.

     Svara

     Wow. Victim blaming..

     Jag älskade min pojkvän och jag var ung och naiv. Trodde vi skulle spendera resten av våra liv tillsammans. Thats why. Jag trodde gott om honom. Det fick jag ångra. Som många andra kvinnor som blivit utsatta för betydligt värre saker för att de litat på någon.

     Men det är klart.. kvinnor får skylla sig själva. Samtidigt som vi får skit för att vi tror så illa om män för ”inte alla män” blabla. Det går inte att göra rätt.

     Snälla öppna ögonen.

     Svara

      Jag har öppna ögon. Jag anser att man får skylla sig själv. Jag har också älskat en person, men inte skulle jag filma ens sexliv för det.

      Svara

   Inte för att det är till mycket tröst… Men shift + delete så får man i alla fall kämpa liiiite mer för att återskapa filer än att bara trycka på en knapp.

   Svara

    Önskar jag visste detta 2013 :((

    Svara

   Du måste radera innehållet i papperskorgen också!
   Och eventuella backuper – lokala och i molnet.
   Inte uppenbart om någon bestämt sig för att spara undan filerna.

   Svara

    Jag raderade såklart från papperskorgen och backuper. Men han hade ett program för att återskapa filer. Han upptäckte att de var borta samma dag och hade inte hunnit skriva över hårddisken med nya filer..

    Svara

     Där ser man. Ja, då måste han ju vara väldigt mån om att ha kvar dessa filer.
     Det är därför som man aldrig ska medverka i dylika filmer ens om partnern tjatar och tjatar.
     En dag används allt emot dig.

     Svara

      Man ska väl aldrig gå med på något man inte vill för att ens partner tjatar och tjatar.

      Svara

      Det var det mitt inlägg syftade till 😕

      Svara

   Jag gjorde också det tyvärr. Jag bad honom att radera och han lovade att han hade gjort det. Några år senare hade han en ny flickvän som hittade dessa bilder och filmer på hans dator och var rasande. Hon skickade dem till mig för att bevisa att hon hittat dem och skickade dem sedan vidare till min familj och alla gemensamma vänner som jag och mitt ex hade. Detta för att tala om vilken hemsk människa mitt ex var, att HAN kunde ha kvar sådana här filmer och bilder när han var tillsammans med HENNE. Hon skickade även filmer/bilder på andra tjejer till mig som hon påstod att hon hade hittat i hans dator för att verkligen tala om vilket svin han var som hade sånt i sin dator. Så antar att även mina bilder/filmer spreds till för mig okända människor.

   Svara

    Men gud… det är hu DIG hon straffar. Fy fa-an.

    Svara

     Ja, jag antar att svartsjukan steg henne över huvudet och att hon ville svartmåla honom inför hela världen och få alla att hata honom och bryta kontakten med honom. Men tänkte inte hela vägen på konsekvenserna.
     Det var flera gånger som hon också hotade mig om jag inte såg till att min familj bröt kontakten med honom helt, jag skulle se till att min familj inte ens hälsade på honom ute på gatan om de såg honom. Detta var ju dock omöjligt, dels för att jag inte styr över vad andra människor gör, men också för att en av mina föräldrar jobbade ihop med en av hans föräldrar och umgicks ibland på fritiden.
     Hon kan inte ha varit riktigt frisk, för hon ville som sagt att ingen skulle prata med honom, alla skulle hata honom men hon själv tänkte trots detta inte lämna honom heller. Hon vägrade faktiskt att flytta ut trots att mitt ex bad henne flera gånger då hon var psykiskt labil. Slutade med att han fick ställa ut hennes grejer i trapphuset och byta lås på dörren till lägenheten som var hans sedan tidigare.

     Svara

    Fy fan vilka idioter. Ditt ex för att han sparade det och hans nya tjej för att hon skickade det vidare till din familj och dina vänner. Hade ju räckt om hon sagt till dig att han hade kvar det men att hon skulle få honom att radera det och även skällt ut honom ordentligt. Men att straffa dig genom att skicka vidare filerna är sjukt.

    Svara

  Var biancas bild retuscherad? Och skrev Benjamin ingrosso ”jävla afrikan” till en tjej?? Blir så besviken om det stämmer

  Svara

   Hon påstår att hon inte retuscherar sina bilder, men facetune används uppenbart. Kanske inte räknas som retuchering i hennes värld?

   Svara

    dawoodlina på youtube såg jag nu har bekräftat att en bild var retuscherad (tänker på en specifik) men att det inte var Bianca som hade gjort det, men i biancas podd säger hon att allt dawoodlina säger är falskt.. make no sense om hon redan ”erkänt” att den var det. aja.. hur som.

    Svara

     Alltså dawoodlina är så patetisk med sin besatthet av b

     Svara

      Bianca är så patetisk som ljuger. Hon har tom skrivit till denna Youtubern att det är sant men att hon inte får säga det till någon. Varför är hon besatt? Det handlar om två videor där ena är ett svar på tal.

      Svara

   Nej, han hade inte sagt det och de hade visst hört fel. Har själv riktigt svårt att tro att han skulle säga nånting sånt, men vad vet jag egentligen..

   Svara

   Fast att säga ”jävla afrikan” är väl inte värre än att säga ”jävla tysk” ”jävla dansk” eller så.

   Svara

    Eller snarare, ”jävla europé”.

    Svara

     JO

     Svara

    Jo

    Svara

   Han skrek det till en mörkhyad person utanför en klubb efter lite tjafs. Finns på yt och twitter

   Svara

    Men det finns ju inget klipp där han SÄGER det, eller har jag missat något? Vet att det finns ett klipp där en kompisgrupp säger typ shit hörde ni vad han sa, men de KAN ju ha hört fel, mitt i stan, massa ljud, alkohol osv…

    Svara

    usch vad sorgligt

    Svara

  Just i Biancas fall tror jag det kvittar om det kommer ut iom att hon redan nu berättat om att de finns och att hon inte verkar skämmas över det.

  Om hon inte skäms så finns det inget sätt hon kan råka illa ut på eller kunna såra henne utom möjligen att hon kan bli besviken på P och hans val. Men övriga världen tror jag hon struntar i.

  Svara

   Pratar du om filmerna eller missförstår jag?

   Är väl en viss skillnad på att berätta att filmer finns och att de kommer ut? Mina vänner vet att jag och min partner ibland spelar in och jag skäms inte för att vi gör det. Skulle ju för den sakens skull varken vilja att mina vänner såg filmerna eller att de spreds till andra.

   Svara

    Och även om man är ok med filmerna idag är det ju inte säkert man tycker det är lika roligt längre fram (tror inte prinsessan Sofia tycker alla bilder hon varit med på varit så kul idag)

    Svara

     Jag kan bara utgå från hur det låter idag men jag misstänker att det är en sak hon inte kommer att ändra sig på och varför skulle hon?

     Svara

      Varför ska du ens sitta och gissa om en sån sak?

      Svara

       För att trh MÅSTE HA SVAR PÅ ALLT!!!

       Svara

    10:00

    Nu vet väll bara Bianca svaret på den frågan men eftersom att hon valde att berätta om det inte bara för sina vänner utan för alla som lyssnar på podden så gissar jag på att hon skäms ca noll för det.

    Men som sagt, inget jag vet utan hur jag uppfattar det.

    Svara

     Jag tror ändå att det är en sak att berätta om det och en annan sak att folk ser den.

     Svara

   Man tycker ju självklart olika och jag respekterar det men jag för egen del håller med The real Hmm här. Jag har filmer inspelade med min nuvarande pojkvän. Dock var de inspelade för så länge sedan så de filmades med en gammal hederlig digitalkamera vilket förmodligen minskar risken för spridning, men OM de skulle komma ut så skulle jag inte bry mig för fem öre. Låt folk glo då om de vill. Jag tror att alla vuxna människor jag känner fattar att jag och min kille ligger med varann. Om nu någon vill se hur eländet ser ut så varsågoda.

   Svara

    Men typ så!

    Svara

    Finns ju mycket man gör och som folk vet att man gör men som man kanske ändå inte vill att de ser, även om man inte skäms för det faktum att man gör det. Jag låser till exempel toalettdörren på jobbet när jag får på toa trots att alla kollegor vet vad jag gör när jag är där inne och trots att jag inte skäms för att jag gör det🤷‍♂️

    Svara

   Att hon inte skäms över det betyder antagligen att hon inte skäms över att ha delat bilder med SIN POJKVÄN, inte hela Sverige om de nu skulle komma ut. Tror det hade varit hemskt för henne, som för nästan vilken kvinna som helst.

   Svara

   Hon säger ju själv att hon inte har något konsekvenstänk. Så det behöver inte alls betyda att hon inte skulle skämmas om de kom ut bara för att hon berättar om dom.

   Svara

  Dom drack inte absint, dom drack bubbel. Tycker det känns viktigt att påpeka då absint inte bör drickas på det sättet… Om man var den enda som drack och inte ville berätta när/var/hur så fick man ta en absintshot istället, vilket Hanna gjorde en gång…

  Svara

  Nobody cares Sean.

  Svara

   Det är i och för sig världens roligaste citat men det kanske du har missat. De som är dryga och otrevliga är snarare ni som gömmer er under anonym hela tiden och spyr galla på folk. Finns inget bittert med min kommentar alls och jag försöker stötta och hjälpa människor så gott jag kan här.

   Men om jag inte bryr mig om Bianca eller Kenzas nya unge så är jag bitter? Dra den om älgen som badade och blev ren.

   Svara

    Du är lika anonym som mig här inne. Men visst, tala om ditt namn och adress om du nu inte är anonym😉

    Svara

     Skillnaden är att jag använder samma nick och inte gömmer mig bakom nicket anonym och står för mina åsikter. Men sure bacon 😉

     Svara

      Du är fortfarande anonym🤦‍♂️

      Svara

       Jag är åtminstone ingen som spyr galla på folk.

       Svara

        Nä nä 😉

        Svara

         Då kan du ju ge exempel om du ska vara så redig. Fast det kanske är lite besvärligt.

         Svara

   Precis vad jag tänkte, haha!

   Svara

    😂😂

    Svara

  Vad tycker ni om Benjamins låt Costa Rica och de uppenbara pikarna till exet Linnea? Jag tycker lite synd om henne då hon blir väldigt ”uthängd”

  Svara

   Vad är det för pikar? Har inte lyssnat på texten?

   Svara

    Tar 3 sek att googla upp texten

    Svara

     Lycka till med ditt sorgliga lilla liv!

     Svara

     Jävlar, nu var du fyndig va? Shit, vad cool. Aldrig hört den förut! Den vill jag också testa dra när jag är på dåligt humör och sur över att andra har bättre liv än jag själv har. Woho! Äntligen har jag nåt att kontra med! Tack! Tack! Tack!!

     Svara

   Jag hade blivit jättearg och jätteledsen om någon skrev en sån låt till mig. Och slutet, att han vill åka till Costa Rica och hämta henne? Lycka till efter att ha sjungit att hon inte bryr sig om något annat än sig själv och att hon måste växa upp…

   Svara

   Nä han låter mer hopplöst kär typ och i en period där han är lite bitter men tycker inte det var något farligt..

   Svara

   Jag tycker väl det är okej att skriva en uppenbar text om någon i en låt , men att Bianca ”promotar” den med ”lyssna på de sista sekunderna ;)” är ju lite löjligt. Hennes kompis liksom.

   Svara

   Ingen bra låt ens.

   Svara

   Äsh det lyser ju igenom att han är lite avis / olyckligt kär i henne, och hon verkar ju leva livet av att döma av texten 🙂
   Så hon kan nog ta det med en klackspark 🙂

   Svara

  ”Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran.”

  ”Inte så att vi ställt kameran (…), eller att jag ställt kameran”

  Det är alldeles för tidigt för sådana här paradoxala uttalanden. Väck mig igen vid 12 eller när ni fått klarhet i hur man ställer en kamera utan att ställa en kamera.

  Svara

   Hon menar nog att de inte ställt kameran och spelat in en gemensam aktivitet utan att antingen han ställt kameran (filmat sig själv) eller hon ställt kameran (filmat sig själv). Och att de sedan skickat sina verk till varandra. Så tolkade jag det efter lite klurande.

   Svara

    Ja, det var väl hjälp på traven under distansförhållandet. Känns mindre ensamt.

    Svara

   Haha reagerade också på det.

   Svara

  Sluta spela in ert sex eller skicka sexiga, avklädda bilder. Så blir det inga problem, lätt som en plätt. I en drömvärld skulle man inte bli utlagd på nätet. Men nu är det verkligheten vi lever i.

  Svara

   Sluta dejta så har vi löst problemet med att man hamnar i destruktiva förhållanden också.

   Svara

    Precis, håller helt med, faktiskt.

    Svara

  Hoppas verkligen inte Bianca eller någon annans filmer ofrivilligt läcker ut. Apropå porrfilmer såg jag att Universumskan blev upprörd över en drink som heter Pornstar martini. Vem är hon gift med nu? Och vad arbetade han med när dom blev ihop! 😵

  Svara

  Det var bättre för. Jag filmar all älskog på VHS-bandare. Hejdå.

  Svara

   Japp!! Bara att dra ut bandet och klippa i småbitar. Eller spela över med något annat.

   Svara

  Kommer man på en sådan dum idé att filma sig själv när man har sex eller gör något själv som ska skickas till sin pojk/flickvän, tycker jag att man får skylla sig själv vad som händer efteråt.

  Att Bianca behöver konstant uppmärksamhet för allt hon uttalar sig är ju förstått. Jag kan inte förstå varför man känner att man måste fläka ut sig på det viset som hon gör.
  Jag är inte pryd, men jag har självrespekt och det anser jag att hon inte har. Och ja, folk får göra som de vill, osv. Men då får man ta konsekvenserna också.

  Svara

   Men man litar ju på sin pojkvän. På samma sätt som att man litar på att han inte är otrogen eller ljuger om annat för en. Jag vill inte leva med någon som jag inte litar på. Jag utgår från att han inte blir en röv om vi gör slut. Kan inte gå runt och tro att han ska såra mig.

   Svara

   Ta konsekvenserna av vad? Att folk ljuger och förstör? Fin victimblaming här…

   Svara

  Åh så härligt med lite victim blaming till morgonkaffet!🙏🏼☕

  Svara

  Åhhh så trött på hela denna Wahlgren/Ingrosso släkten.. alla verkar har fötts med ett ENORMT bekräftelsebehov.
  Förresten, till Er som använder Er utav engelska /svenska ord mitt i en mening, varför gör ni detta?
  Victim blaming”? Reeeeaally”? Eller den bästa här- ”Much avundsjuk”? Haha
  Svara gärna

  Svara

   So much kuuul

   Svara

   Är det rent UTAV du Anna?

   Svara

  OT: Är jag ensam om jag vill se ett inlägg med diskussioner om Jocke Lundells sommarprat? Bella fick ett inlägg, men inte Jocke? Det var faktiskt intressant att lyssna på till skillnad från hennes.

  Svara

   Tycker du verkligen det? Jag satt och funderade över om han inte hade någon producent som kunde hjälpa honom för att det var så oerhört dåligt. Tar iaf med mig det faktum att han inte kan lära sig att äta ordentligt med bestick för att han har diagnoser 🙄

   Och då gillar jag ändå Jocke. Men det där var inte bra.

   Svara

    Tänkte samma som du. Hakade dessutom upp mig på jag, jag, jag, jag men har ingen lust att lyssna igen för att räkna antal jag 😄

    Svara

  Förstår inte behovet som Bianca har att hela tiden prata om sitt sexliv offentligt. Lite Paow varning tycker jag. Undras hur kul hennes ligg och pojkvänner tycker att det är.

  Svara

   Jag hade lätt velat se Biancas sextapes 😏🙄

   Svara

  Du är en moralpolis. Vad mer är det kvinnor inte ska göra? Ha kort kjol? Vara smala? Vältränade? Framgångsrika? Kritisera feminismen/enskilda självutnämnda feminister? Vara vänner med män?

  Svara

   Exakt!!! ”Tjejer.. ni borde väl förstååå att det här kan hända! Seså, in i hemmet med er och sitt där och gör ingenting ni vill så kan inga konsekvenser ske..”

   Nä fy fan. Skulden ligger på den som sprider filmen och ingen annan!

   Jag spelar in med min pojkvän för att jag (och han) gillar det. Det är inte för att han tjatat eller för att jag går med på det. Utan för att jag tänder på det. Skulle han sprida dessa filmer skulle all skuld ligga på honom då det är han som agerat fel. På samma sätt som skulden ligger på mig om jag sprider dom mot hans vilja. Ingen skuld ligger på den som inte spred den.

   Sluta inskränka tjejers livsrum mer. Låt en kvinna leva för fan.

   Svara

    Lycka till.

    Svara

   + 1!!
   Denna rad av Camilla är ABSURD: ”Med risk för att låta som en moralpolis, men jag känner starkt för de här frågorna. Det är alltid tjejerna som råkar värst ut när den här typen av filmer eller bilder dyker upp och skadan är irreparabel.”
   OCH???!?!?! Ska vi bara förhålla oss till att de som råkar värst ut är tjejerna? Gah! Blir TOKIG på sånt här.

   Svara

   Va? Att det är tjejer som drabbas hårdast av hämndporr är väl bara sanningen, hur jävlig den än må vara?

   Svara

    Camilla, jag tror du missförstår kritiken. Den handlar inte om att du säger att tjejer drabbas hårdast av hämndporr utan att det låter som att du menar att tjejer helt ska hålla sig borta ifrån att ens spela in sexfilmer.

    Svara

  Off topic, sorry, men var inte My tajt med ngn PT hon haft resor osv men han syns inte längre och inte heller nu i hennes studio utan ngn annan så har det (också) skitit sig? 😱

  Svara

  Varför gör man ens ett poddavsnitt om detta? Vad är syftet? Det känns så tragiskt att ta till sånt här för att få uppmärksamhet.

  Låter antagligen jävligt torr och tråkig men som sagt undrar jag varför man vill basunerar ut detta och på köpet också skoja om att man inte har konsekvenstänk…

  Svara

  Det är så det är: det är alltid tjejerna som råkar mest illa ut. Det är ingen åsikt eller moralfråga. Tjejer har rätt att veta det, istället för att luras in att det råder jämnlikhet.

  Svara

  Orka. Det är inte en moralfråga eller åsikt, det är fakta att tjejer alltid råkar mest illa ut. Och det har tjejer rätt att få veta. Vi lever inte i ett jämnstället samhället bara för att man önskar det

  Svara

  Bianca fattar inte att hon inte ska prata om sitt privata sexliv. Det är löjligt, patetiskt hon pratar om sitt privata sexliv. Om det tagit slut mellan henne och Philip pga hennes sexprat så är det helt förståligt.

  Svara

  NEJ DU HAR FEL IGEN
  De dricker bubbel och tar en klunk (+säger sitt namn) om de har gjort saken. Är man SJÄLV om att ha gjort det måste man berätta historian bakom, vill man inte berätta så var man tvungen att ta en shot.
  Att du skriver att de klunkar 60%ig absint varje gång de svarat ja på påståendena är ju helt sjukt?! Hanna drack 1 gång och det var enda gången någon tog en klunk av absintflaskan. Oftast hade flera gjort saken = ingen behövde välja mellan absint-shot eller berätta historian, andra gångerna så berättades historian.
  SKÄRP DIG GÖR RESEARCH

  Svara

   Haha ska hon göra research på en dryckeslek tycker du? Känns inte som att just spelreglerna var poängen här.

   Svara

    Nej det var de spelreglerna de körde i podden. Vilket hon vetat om hon lyssnat….

    Svara

  Jag har inte heller nåt konsekvenstänk. Låtit massa män filma mig. Känner typ vem bryr sig?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.