Det är inte så viktigt med detaljerna för Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip hyllar sitt senaste samarbete med det nya svenska varumärket Cavalet Official.
Att företaget funnits sedan 1945 är ingenting annat än detaljer och ingenting Isabella eller hennes team orkar lägga någon som helst energi på.
För om man ska vara riktigt petig så är allting relativt. Jämför man Cavalet med exempelvis Kosta Glasbruk som grundades 1742 så är Cavalet relativt nytt.
Det är ingenting annat än ett räkneexempel, och DET – mina damer, herrar och ickebinära –  är någonting Isabella och hennes team är riktigt duktiga på.
Jag säger bara ”Umeå”…

Tack för tips!

231 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns som hennes reklamsamarbeten exploderat. Är det någon hon säger nej till egentligen?

  Svara

   Tror inte det, hon har inte råd att tacka nej.

   Svara

   Skulle inte förvåna mig om hon snart gör reklam för laxeringsmedel! (”Whän I flaj so much in maj prajvet get I can get very constipated hihi”)

   Svara

   Varför skulle hon säga nej till nya resväskor och till att tjäna pengar? Hade du gjort det?

   Svara

    Fast hur mycket vill man sälja ut sig?

    Svara

     Missade inlägget om att förstora rumpor m m.Tycker det är vi som läsare som måste ställa krav på bloggare att vi vill inte ha reklam om fillers eller ändra våra kroppar. Helbra ide att börja där. Vi är fina som vi är.

     Svara

     Det är ”sälja ut sig” hon tjänar pengar på. Bolagen är annars ”på låtsas”

     Svara

    Tror mer att Tove menade att detta bara är en del i det hela. Kvalitén på hennes samarbete har ju sjunkit när de snarare borde öka med tanke på hur ”framgångsrik” hon är. Bevisar att kassan är sinande och då får man tacka ja till alla samarbeten man kan få tag i.

    Svara

     Precis. Tror inte att företag står på kö för att få köpa reklam hos Bella, i alla fall inga stora, prestigefyllda sådana. Hon får nog vackert ta det hon får för att kunna skrapa ihop till nästa fula chanelväska.

     Svara

      Vilken svensk influencer har någonsin fått en sponsrad chanelväska?

      Svara

       Va? Missförstod du kommentaren? Eller missförstår jag din tolkning?

       Svara

       Menade förstås att hon använder reklampengarna hon tjänar till att köpa en väska, inte att Chanel sponsrar henne med en väska. Läsförståelse?

       Svara

        Sorry, jag läste lite för fort. Du har helt rätt

        Svara

     Men vad är det för samarbeten som är okej kvalitét då? Det är ju fel på vanliga grejer som kaffe, tamponger och resväskor. Det är väl vanliga basala grejer, skulle hon göra tokaksreklam eller spelreklam så kan ni väl gnälla men det gör hon ju inte. Varför gnäller ni inte på att Bianca gör reklam för kläder och olika klädmärken? Vad är kvalitét-samarbeten, vilka varor är okej? Skulle hon göra reklam för endast kläder och lyxprylar så skulle ni ju klaga på det – ni klagar ju på allt hon gör, spelar ju ingen roll vad det är så hittar ni fel. Ni letar fel och vänder allt till fel. Galningar, det är så jä-la sjukt ju. Hon har nog ett trevligare liv än er som letar fel och vill skamma, smutskasta och häckla iaf.

     Svara

      Kämpa du tappre IL riddare!!

      Svara

      Kaffe och tamponger är det inget fel på förutom det märkliga med att ha dem i samma skål.

      Svara

    Det här var ju inte ett jätteclassy och exklusivt samarbete. Vi vet ju alla att lyx och flärd är det bästa Bella vet så det förvånar mig lite.

    Svara

     Cavalet är knappast Louis Vuitton.
     Vill minnas att det var ganska många resväskor från Cavalet på bilden när thelowengriphouse visade upp allt som var packat inför Frankrike. Det var fem-sex väskor om jag minns rätt. Var på stories så bilden är borta.
     Smart att ta kontakt med Cavalet inför resan när man visste att det skulle packas för fem veckor och för många personer.
     Gratis resväskor och betalt för reklamen. Win-win.

     Svara

      Såg nu att bilden finns på Bellas blogg också – tack Sofia / 17:47
      https://www.isabellalowengrip.se/2019/07/06/st-tropez-2/

      Svara

       Men det ser ju ut att var andra väskor i hennes inlägg på bloggen? Eller?

       Svara

      Fast väskan längst in är från away.

      Svara

      Är det en ny smygreklamsteknik? Att göra det i stories så det blir svårt att anmäla eftersom ”bevisen” försvinner?

      Svara

       Definitivt. Instastories har verkligen blivit ett ställe där influencers gör mycket smygreklam.
       Som sagt, efter ett dygn är reklamen borta och ingen har längre kvar några bevis på att reklammarkering saknats. Eller att reklamen på annat sätt brutit mot lagar och regler.

       Svara

        Reklam via instastories så meningslöst… Den där räckvidden det snackas om måste ju minska drastiskt. Av IL’s ca 460 000 följare på instagram lär det vara bara en bråkdel som kikar på hennes instastory.

        Svara

    Ja, jag har resväskor och behöver inga nya. Så jag hade tackat nej. Känns onödigt att samla på prylar man inte behöver, eller uppmana andra att göra detsamma.

    Svara

    Anonym 15:08, det handlar om ens personliga varumärke. En kompis till mig (har nämnt honom här tidigare på bloggen) är influenser. I ett litet hörn av nätet har han stort inflytande. 2,5 miljoner följare. Han har ett flertal långvarig sponsorer och han blir ofta inbjudan till olika event, paneler etc. Han tänker och diskuterar länge kring vem eller vad han ska samarbeta med eftersom ett samarbete som inte känns genuint eller passar honom skadar hans personliga varumärke. Han har en grej på gång just nu som han först inte tänkte göra för det kändes för ”sell out” men han valde att göra om det till något som bättre passar honom.

    Eftersom jag ofta hör hans resonemang kring sponsorer och varumärken blir det så väldigt märkligt att se hur Blondinbella behandlar sitt varumärke under de senaste två åren. Det verkar som att hon och hennes företag inte har någon som helst reflektion kring vilka de samarbetar med. Resväskor, det passar eftersom hon reser så mycket. Men varför Cavalet? Varför inte ett exklusivare internationellt samarbete med Samsonite eller American Tourister? Hennes samarbeten är små, engångsgrejer när det är tydligt att hon egentligen vill verka som en stor internationell influencer. Därför blir det tydligt att ”pengar måste in” istället för en genomtänkt varumärkes strategi.

    Svara

     Hon har dessutom nyligen visat upp två stora bruna rimowa väskor som hon har när hon flugit fram och tillbaka till NY. Jag tror inte att man investerar i rimowa för att sen köpa Cavalet.

     Svara

      Rimowa rular! Har två av korrugerad aluminium, med den där nätt slitna looken.

      Svara

   Är inte Cavalet danskt?

   Svara

    ”1945 är ett historiskt datum för varumärket Cavalet. Då startade nämligen de båda fabrikanterna Carlo Hjort och Willy Olsen Kuffertfabrikken i en källare i Söborg. Denna uppstart blev sedemera startskottet för en fenomenal framgångsaga inom väskbranschen. Redan kort efter uppstarten blev den första källarlokalen för trång och man beslutade sig för att flytta till en större lokal på Ryesgade i Köpenhamn. 6 månader efter uppstart går flyttlass nummer två, denna gång till ännu större lokaler på Strandlodsvej i Köpenhamn.”

    Jo, enligt deras hemsida iaf.

    Svara

     Eller alltså danskt från början om det var det du menade förresten? Idag är det ett svensktägt företag.

     Svara

      Sen 12 år tillbaka.

      Svara

       Typ nytt då 😉 😂

       Svara

   Fast så lågt har hon inte sjunkit, ån i alla fall, att göra casinoreklam.

   Svara

    ”Alltså i mitt liv måste allt gå FORT, det är bara gasa, gasa, gasa *skrattar*. När jag hittade den här spelsidan så fick jag nypa mig i armen! Det är precis så drömmigt snabbt som det ska vara här i New York! Ljuvligt!”

    cut to jingeln ”speeela snabbare, med…” (ni vet)

    Svara

     Lol!

     Älskar även kommentaren om ”Hormon hold” häromdagen, med tanke på Bellas preventivmedelapp… Alltså haha. Folks fiffighet här! Om Bella hade ett uns av den kvicktänktheten alltså… istället gör hon bara bort sig.

     Svara

    Kan ju alltid starta ett eget onlinespel: ”Bellabingo – först till fem floskler vinner ett hårspänne!”

    Svara

     HAHAHA

     Svara

  HAHA wtf

  Svara

  Det är verkligen löjligt med all reklam. Hela hennes liv är ju sponsrat.

  Svara

   Det är alla influencers liv

   Svara

    Lite skillnad bara när man bygger upp hela sin image kring lyxkonsumtion som B gör. Samarbeten ska väl någonstans vara lite trovärdiga. Inte troligt att hon flyger privatjet med eget passop team som får bära den billiga plastväskan inköpt på random Ica (Ja, Cavalet säljs på Ica maxi!)

    Svara

     Precis. Fem resväskor från LV hade imponerat mer.

     Svara

     Köpte min där när den var nedsatt 50%, så jäkla märkvärdig är inte den väskan ändå.

     Svara

  Suck.. måste det letas fel hela tiden?

  Svara

   Man behövde inte leta särskilt noga

   Svara

   Man behöver inte leta. Bellas felaktigheter hoppar rakt upp i ansiktet på en, som jättegrodor.

   Svara

   Ibland håller jag med om att det letas och är långsökt. Men här?! Det är ju mitt i fejset på en. Så pinsamt av Blondinbella med en sån miss.

   Svara

  Bella är inte så bra på det där med siffror hit och dit 😅

  Svara

  Men det spelar väl egentligen ingen större roll om hon säger eller skriver ”nya” svenska märket, även om det funnits sedan många år. Varför skulle hon säga detta märke har funnits i så och så många år liksom, nej hon har nog inte fått den information heller kanske för att det inte spelar någon större roll i sammanhanget. Alltså vad du letar fel och kämpar med sänkningen av Isabella. Men du mår säkert bra, inte bitter alls och har en trevlig sommar.

  Svara

   Är din aggressiva och fanatiska personlighet medfödd eller har du varit med om något som gjort dig till den du är?

   Svara

    Kanske satsar på att bli ett trovärdigt ansikte utåt för Samarin?

    Svara

    Ja oj du C så aggressivt det där var haha. Och du själv, är du född avundsjuk och bitter med en härskarteknik och fanatism av att sänka dem du ogillar? Är du född mobbare eller har något/någon format dig till det du är?

    Svara

     Jag försöker se dig framför mig, hur du ilsket sitter knapplar på tangentbordet med en fanatisk blick. Får mig tänka på Sagan in Isfolket. Lite Tengel den Onde.

     Svara

      😂

      Svara

     Tror du att det är C som svarar dig? Du är verkligen paranoid. Sök vård!

     Svara

   Det ger ju mer trovärdighet om det man säger är sant. Tas mer på allvar om man lägger lite ansträngning bakom.
   Jag tänker att det kanske är svårt att bli nästa Estee Lauder om man inte ens är villig att googla en enkel grej.

   Svara

    Absolut är det bra att säga rätt förvisso MEN jag skiter fullkomligt i när ett företag startade när jag köper en resväska, struntar fullkomligt i om detta märke är nytt eller funnits i 55 år för jag blev sugen på en sådan resväska av att se den på Isabellas stories, för att den ser bra ut, verkar bra. Skiter fullkomligt i hur länge ett företag funnits när jag shoppar grejer, det är annat som avgör köpet liksom. Men fortsätt leta fel om det roar er, leta fel på Bella verkar ju vara någras mesta nöje så grattis till er, var väl skoj. Företaget kanske inte tyckte det var en stor grej för isåfall hade de väl bett henne säga året då det startade, men de fick ju bra spridning nu genom detta så var kanske bra ändå.

    Svara

     Oj, ett företag som funnits ett tag känns ju mer pålitligt än nåt som bara poppat upp nyligen. Men det är kanske bara jag. Du kanske gillar chansa lite när du köper saker. Håller det så håller det!

     Tror även företag själva är stolta över att funnits på marknaden ett tag. Visar ju att man har en affärside som håller. Men IL tänker ju inte så långsiktigt så den detaljern brydde sig nog hon inte om.

     Svara

     Ännu ett tvärsäkert uttalande om hur landet ligger.

     Svara

     Fast som företag förväntar man sig nog lite mer av den man annonserar hos..

     Svara

      Det är ju det som Isabella Löwengrip inte klarar av att leverera, och därmed blir kunderna färre och mindre. Finns andra influensers som har det som behövs. Hörru, trist Bella!

      Svara

   Det minsta man kan begära av någon som samarbetar är väl i alla fall att fakta ska vara korrekta?
   Allt brukar finnas på papper inför samarbetet så det är nonchalant mot annonsören att inte kolla upp allt innan reklamen läggs ut.
   Och ett märke startat 1945 är faktiskt 74 år gammalt och märket ser förmodligen åldern som något positivt. Experience counts som det brukar heta. Att då bli kallad nytt märke är knappast vad de vill höra 🙁

   Svara

    Man undrar vad de gör när de märker att deras influenser slarvar och skriver ut fel fakta? Tittar de bara på om försäljningen ökat eller bryr de sig om detaljerna?
    Ahhh, så många frågor nu känner jag! 😏

    Svara

     De har delat hennes inlägg på sin instastory. Tänk om allt är planerat. Hon säger fel, någon tipsar CamCam och helt plötsligt har reklamen spridit dig inte bara till Bellas följare på instagram utan även alla läsare i denna blogg. Det är ju genialiskt!
     Okej foliehatt av. Men tänk om vi alla gått i fällan? 😱

     Svara

      *sig.

      Och, nu har vi alla kollat upp hur gammalt företaget är, hur det stavas, uttalas osv. Nästa gång vi ska köpa resväska och ser de någonstans så har vi glömt att Bella tipsade men minns bara att vi läst om det någonstans.

      Svara

     Ingen relation till ämnet men alla samarbeten följer väl ungefär samma logik

     Svara

   Isabella behövde inte berätta hur många år märket har funnits men hon borde ju ha skippat att påstå att det var ett nytt märke när hon nu inte hade koll. Nonchalant mot företaget som köpte reklam.

   Svara

   Men det här är ju ett solklart fel, hur kan du ursäkta det?!
   Hade hon struntat i att nämna år överhuvudtaget hade det inte spelat någon roll.
   Men nu spelar det faktiskt roll eftersom hon gör reklam åt ett företag som betalar henne.

   Svara

  Hon kallar dessutom väskan för ”Chavalet”. Way to have koll på namnet på märket du gör reklam för.

  Svara

   Reagerade på det men tänkte att det kanske bara var jag som alltid sagt fel.
   Nytt svenskt märke lät också konstigt då vi har gamla sådana väskor hemma.

   Svara

    För några dagar sedan gjorde hon också reklam för firman som levererat tavlor hon har hemma på Lidingö. Hon pratade om sina idoler Marilyn Monroe, Brigitte Bardot och Andrej (sic) Hepburn.

    Visst, alla kan uttala saker fel, men med tanke på att de har ett helt filmteam för dessa content days när de spelar in reklamfilmer, gör man då inte omtagningar när uttalet råkar bli fel?

    Svara

     Eller hur. Varför inte bara ta reda på sånt först. Visar en obryddhet och respektlöshet mot samarbetespartnern om man inte bryr sig om att uttala rätt, i mina ögon…

     Tycker det är samma sak som när folk skriver ”(stavning?)” i en kommentar. Helt normalt att det finns ord man snubblar på när man skriver, det gör nog alla nångång. MEN man har ju hur mycket tid som helst på sig att googla fram rätt stavning!

     Varför inte ta tio sekunder på att lära sig något nytt, istället för att skylta med vad man INTE kan.

     Svara

      Eller hur! Avskyr verkligen folks tillägg ”stav”. Använd SAOL för bövelen.

      Svara

      Haha ja jag tänker exakt samma varje gång jag läster (stavning). Top 5 på min saker-jag-stör-mig-på-lista 😅

      Svara

      Jag kan göra så ibland och det beror på att jag skriver från mobilen. Då kommer man inte åt en ny flik i safari utan att avbryta kommentaren. Eller så är jag full och inte orkar bry mig. Men ni kanske traskar runt med ett ex av SAOL var ni än går.

      Svara

       SAOL finns på nätet och som app

       Svara

        Missa inte svenska.se!

        Svara

        Det är fortfarande ett problem då jag inte kan öppna safari när jag påbörjat kommentaren. Alla stavfel beror på enorma mängder vin i 30-graders sol!!! 🤲🤲🤲🍷🍷🍷

        Svara

     Verkligen? Brigitte Bardot? En flerfaldigt dömd rasist! Verkligen fin ”idol”…

     Svara

      Min reflektion över hennes val av idoler är att de alla blivit berömda tack vare sitt utseende. För den som har ambitionen av bli världens mäktigaste skulle jag förväntat mig andra idoler, typ Christine Lagarde, Christina Stenbeck m fl. T o m Victoria Silvstedt hade varit bättre och mer i linje med den strategi hon tycks ha valt numera.

      Svara

       IL klarar nog bara av att konkurrera med döda personer, hon vill inte bli jämförd med nu levande, framgångsrika kvinnor.

       Svara

      Och Marilyn Monroe en tragisk och trasig kvinna som blev utnyttjad av män i hela sitt alldeles för korta drogfyllda liv.

      Svara

  Inte bara årtalet som blev fel utan uttalet 🤣😅

  Svara

  Jag är mest fascinerad över att Bella verkar ha haft svårt att hitta en resväska tillräckligt stor för HELA hennes garderob.
  Inte kan väl Cavalet ha kommit på extra stora liter för att få väskorna rymliga? Nackdelen med en stor resväska är förstås att den blir väldigt tung när den är fullpackad. Det är knappast någon svårighet att hitta stora resväskor om det är vad man letar efter.
  Att Löwengrip & Co slarvar med copyn till reklamen vittnar om förakt för läsarna. Inte första gången som texten är felaktig vid ett samarbete. Denna gång är företagsnamnet i alla fall korrekt 🙂
  Verkar som bilden är det viktiga och sen kan man lägga ut i princip vilken text som helst till de töntiga fåren som ändå knappast läser utan bara tittar på bilder. Undrar hur många väskor denna reklam kommer att sälja? Bella skryter med sin höga ”conversion rate” så man får väl anta att under 100 sålda väskor är ett misslyckande. Eller?

  Svara

   Det kanske är en Harry potter- väska, som är större på insidan?

   Möjligtvis konstruerad av The Doctor?

   Svara

    Jag skulle lätt köpa en väska modell Tardis!

    Svara

   Kämpa Curre kämpa.. men du får till det bra med dina manipualtioner av att sänka och smutskasta IL. ”vittnar om förakt för läsarna..” Ja oj verkligen ett förakt för läsarna att skriva ett ord fel om resväskor ojoj ja men eller hur, vidrig hon är Isabella. Öh. Och du? Har förakt mot IL och att hon tjänar pengar? Så jävla sjukt men som sagt kämpa på…

   Svara

    Kämpa själv din tönt! 😝

    Svara

    Du är som den där bagladyn i tunnelbanan som går runt och pratar för sig själv, hon brukar hänga vid Hötorget. Sedan tar hon tunnelbanan söderut, och går runt och predikar högljutt på ett helt eget språk ingen förstår.

    Svara

   ”Att Löwengrip & Co slarvar med copyn till reklamen vittnar om förakt för läsarna”

   Haha, ta på dig dumstruten och ställ dig i hörnet ögonaböj!

   Svara

    Så det är okej slarva bara man får betalt? Läsarna är ju så dumma så de märker ändå inget tihi tihi tihi

    IL hade ett jobb…..

    Svara

     Jag jobbar inom säkerhetsbranschen,jag ska också börja slarva, bara jag får betalt!

     Svara

  Var ju bra att du hjälpte Cavalet nu med lite mer reklam och med fakta också. De fick ännu mer publicitet. Fick du betalt? 😉

  Svara

   Vem köper något som belsan gör reklam för? Allvarligt? Finns ju noll trovärdighet hos den personen.

   Svara

    Håller med.
    Hade jag en väska från Cavalet skulle jag genast ta den till återvinningen.Det är skämmigt att visa sig vid incheckningen till flyget med en väska som Bella gjort reklam för.
    Det ”nya märket Chavalet” är inget man vill visa sig med bland folk.

    Svara

     Hade låtit min katt ha den som bajslåda.

     Svara

      Ha, ha, ha!

      Svara

     Det känns väldigt miljömedvetet.

     Svara

     Jag skulle heller aldrig köpa ngt som är förknippat med den människan men tyvärr köpte jag en roséguld-färgad väska från det märket för 4 år sedan och älskar fan den väskan. Stor, snygg och bekväm. Jävla skit. Kanske ska trycka upp texten ”Anno 2015” i vinyl och limma på sidan för säkerhets skull?

     Svara

   Eller hur så jävla genomskinligt. Men jag antar att hon fick med ordet ’reklamsamarbete’ så cc har ryggen fri.

   Svara

    Men gäsp..

    Svara

   Oh ja! Sekundär-samarbeten är min melodi!

   Svara

  Vad taskig du är mot folk med dyskalkyli.

  Svara

   Oj, här var det ordbajseri på högsta nivå.
   När vi ändå är i gång, får då jag föreslå akalkyli istället viket borde vara ett bättre ordval i detta sammanhang.

   Svara

    Ett bättre ordval? Bella har väl ändå ingen hjärnskada!

    Svara

     Hon kanske bara är abderitisk?

     Svara

   Men… det står faktiskt ingenting om människor som har dyskalkyli, och hela teamet kommenteras, inte bara IL. Jag tycker att C går över gränsen för ofta, men det här…? Nej.
   Dessutom måste man acceptera/respektera sina svagheter i professionella sammanhang. Jag har själv väldigt svårt med siffror, så om jag sitter i ett jobbmöte och det är mycket siffror inblandade (vilket det väldigt sällan är, men det händer) så säger jag helt enkelt ”förlåt, men jag har väldigt svårt med siffror” och det har alltid gått bra och mötts med förståelse, ofta kan det gås igenom på andra eller enklare sätt.
   Ett bra team har olika styrkor som kompletterar varandra, och ska IL & Co t.ex. presentera siffror är det ju bra om någon i gruppen har koll. Om IL nu skulle ha problem med matte (vilket inte står i det här inlägget) eller andra svagheter (vilket alla har) får hon ju anställa folk som kompletterar varandra, vilket hon inte gör. Den kassa engelskan är ett bra exempel. Hennes team/anställda har helt enkelt inte satts samman med eftertanke för att skapa en stark grupp och det är ett fett stort misslyckande.

   Svara

    Men ”nytt” eller ”anrikt” har ju inget med siffror att göra. För hon måste ju veta att vi inte lever på 40-talet?

    Svara

    Är du Bellas morsa eller något? Jisses vad du svamlar så fort någon vågar peta hål på Isabella Löwengrips ständiga ljug.

    Svara

     Intresseklubben: absolut, men det där var ju svar till hen som skrev att detta var elakt mot folk med dyskalkyli, och jag påpekade att det inte stod något om att IL skulle ha svårigheter med siffror i det här inlägget. Menade att OM någon IL:s jobbteam skulle ha dyskalkyli så vore det oproffsigt av IL & Co att inte ta hänsyn till det. Men drog i väg lite där, blev kanske luddigt 🙂
     Anonym 17.10:
     Jag som skrev att det inte stod nåt om dyskalkyli? Haha jag har aldrig kommenterat här förr. Läs min kommentar igen. Jag säger att C inte är elak mot någon i det här inlägget. Kommentaren om dyskalkyli var därför tagen ur luften. Jag skriver att Bella har misslyckats totalt med att sätta ihop sin arbetsgrupp, att engelskan är kass. I vilket universum är det att försvara Bella? Hon är fullkomligt hopplös, sjukt oproffsig och ljuger som en miljon hästar travar. Jag har haft med henne att göra i jobbet och jag kan säga att organisationen jag jobbar hos aldrig har var så frustrerade, arga och irriterade som i jobbet med IL. Tro mig att jag vill att någon ska peta hål på det ständiga ljugandet.

     Svara

  Hade känts lite mer trovärdigt om miss privatjet hade gjort reklam för en dyrare väska typ Samsonite, inte ullaredsvarianten Cavalet. (Ingen behöver ropa klassförakt bara för det, har själv inte råd med dyra väskor) men det rimmar illa med hennes såkallade lyxvärld.

  Svara

   Hon brukar ju fronta Ellos och Löwengrip säljs på Ullared så det är nog ok med budgetmärket Cavalet.
   Bella satsar på nya målgrupper för sin marknadsföring. Make a fast dollar.

   Svara

    A dollar makes Bella holler. Wooo!

    Svara

    Det är så osammanhängande alltihopa! Hon vill poängtera att hon själv lever i lyx men tar gladeligen pengar av alla budgetmärken. Känns lite genomskinligt och desperat. Om hon bara hade lagt ned denna hetsjakt på lyx hade det inte känts så konstigt

    Svara

     Vi ska göra som Bella säger och inte försöka leva som hon gör 🙂

     Svara

   Snarare är det Tumi eller Rimowa som gäller, riktigt bra väskor!

   Svara

    Rimowa alla gånger, de i aluminum.

    Svara

  Alltid trott att Cavalet var danskt men såg nu på deras hemsida att de numera är ett svenskt bolag, när skedde det? 🤔

  Svara

   Men, VEM orkar bry sig?

   Svara

   För 12 år sen skrev någon ovan.

   Men ja… Vem bryr sig. Hade inte ens hört talas om dem.

   Svara

  Vilka missar hon gör hela tiden alltså. Trots flera team blir fan inget rätt. Tror de jobbar på fel ”avdelning”…

  Svara

   Så kan det va när man anlitar billig arbetskraft.

   Svara

    Eller gratis…

    Svara

    Lågutbildade ja-sägare, då blir det som det blir.

    Svara

  Jag är ganska ny läsare här men det som framgår helt klart efter ett par månader är att Camilla har favoriter och hatobjekt. Visst, det är hennes blogg och hon bestämmer men med så många läsare så kanske man borde vara lite mer objektiv? Blondinbella kan man skriva vad som helst om och veta att kommentatorerna går bananas men andra så kallade influencers fjantas det med. Jag måste ju säga att jag inte är ett fan av Löwengrip men wtf? Varför detta hat mot henne medan andra ska lindas in i bomull ? Personer som säljer sina förlossningar och sina opererade rumpor till högstbjudande ska beundras? Fattar ingenting.

  Svara

   Tycker du att det är att hata att poängtera ett taffligt genomfört samarbete?

   Svara

    Jaha, så detta är enda inlägget som skrivits om IL? Ah, då förstår jag.
    Tror annars TS syftade på alla inlägg som skrivs, att det syns ett tydligt mönster.

    Svara

   Tror inte du ska tolka förra inlägget som beundran mot rumpoperationer.

   Svara

   Agneta – Helt enig att det finns favoriter att skriva om. Inte särskilt konstigt heller eftersom bloggbevakning är en kommersiell verksamhet. Trots att IL vissa veckor får ett inlägg om dagen, får dessa inlägg ofta fler kommentarer än resterande inlägg tillsammans under en och samma dag. Slutsatsen blir att folk ännu inte tröttnat att läsa, kritisera, ifrågasätta, debattera och försvara henne. Vad CG tycker om IL personligen är helt ointressant så länge andra vill läsa inläggen.
   Det intressanta är; Varför vill folk läsa om IL? Vad händer med IL om hon slutar att uppmärksammas?

   Svara

  Off topic men herre.. hur mycket gratisreklam kan Bianca göra om sin pappas resturang på instastory? ”Kom hit och spendera pengar” och sedan ett litet skratt..

  Svara

   Tröttsamt! 😕

   Svara

   Behövs inte mer reklam, varit på Mallis två gånger och försökt få bord på restaurangerna, helt omöjligt. Skulle önska att hon gjorde mindre reklam så man kan få käka där någon gång.. hade kah varit influencer så kanske man kommit in dirr. // sur haha

   Svara

    Undrar hur maten är? Inte säkert att den är bra bara för att restaurangen är hypad

    Svara

     Den är supergod!!! Jag är väldigt berest och äter gärna italienskt, ja även i Italien förstås. Men maten på La Perla är den godaste italienska jag någonsin ätit. Bokar snart in nästa besök. Focaccian är även den den godaste jag ätit.

     Svara

      Har du någon affiliate länk vi kan klicka på så att du får din bonus?

      Svara

       Har ingen! Däremot är jag gourmet. Borde egentligen inte skriva nåt positivt, då det är nog svårt ändå att få bord…

       Svara

      hört både positivt och negativt om la perla men de är verkligen poppis! De som öppnade igår va de minst 4 svenska familjer på hotellet vi bor på just nu som skulle till ☺️

      Svara

  Ord som avslöjar en stollis:
  Manipulerande
  Sänka
  Smutskasta
  Förvrida
  Sjukt
  Söka hjälp
  Bitter
  Avundsjuk
  Missunnsam

  Svara

   Vinklar
   Vrider
   Letar fel

   Svara

    NEJ och annat smått och gott i versaler

    Svara

   Beteenden som avslöjar en elak person:
   Sätter diagnoser på människor de inte känner (tex narcissist, sociopat, psykopat)
   Spekulerar om barn
   Spekulerar om personer i influencerns liv (även person som råkar vara i influencers liv utan att själv vara offentlig)
   Kallar alla som inte håller med för stollis
   Kan inte hantera att folk tycker olika
   Blir skogstokig om man undrar varför de har blivit provocerade – för de blir ALDRIG provocerade. De bryr sig för mänsklighetens skull, inte för att de själva blir provocerade.
   Känner sig så frustrerade och missförstådda när folk kallar de för bittra. De ör ju inte bittra eller elaka, bara ärliga?!
   Tror att bara för att man är anonym på internet så får man vara ett rövhål.
   Tror att det inte är någon som tar åt sig av det man skriver om man blir ifrågasatt, men vill samtidigt att folk ska ta åt sig.
   Tycker att människor som valt ett offentligt liv förtjänar att få det dissikerat, ifrågasatt och förtjänar att höra allt möjligt elakt.
   Faller uppenbart för grupptrycket.
   Skulle aldrig våga säga hälften av vad de skriver i verkligheten.

   Svara

    Hur beskriver du en rättshaverist? Hur beskriver du Stollis?

    Svara

     Va?

     Svara

   Glöm inte:
   håna

   Svara

  För några dagar sedan gjorde hon också reklam för firman som levererat tavlor hon har hemma på Lidingö. Hon pratade om sina idoler Marilyn Monroe, Brigitte Bardot och Andrej (sic) Hepburn.

  Visst, alla kan uttala saker fel, men med tanke på att de har ett helt filmteam för dessa content days när de spelar in reklamfilmer, gör man då inte omtagningar när uttalet råkar bli fel?

  Svara

   Andrej Hepburn är min favorit!

   Svara

    En rysk kusin till Audrey Hepburn måntro?

    Svara

   När hon skriver sina illa stavade samarbeten, kan det vara under abstinens av Imovane? 🤪

   Svara

    Mogen kommentar..

    Svara

     Pretto?!?

     Svara

  Åh, jag har likisväska med Bellsebub! Min köptes på Ica Maxi. So fun!

  Svara

   Köpte min på ica maci också! Goalz! Nyper mig i armen!

   Svara

    Ånej, stavade maxi fel.. ordpolisen kommer om 1, 2, 3…

    Svara

   Min med! Vid en hemresa kom den fram i flera bitar på rullbandet med min trosor och andra kläder lite snyggt utspritt. So fun.. Nyper mig i armen varje gång jag tänker på det👌🏼

   Svara

  Ot men Keyyo läser nog här inne och fick inspiration till sitt senaste inlägg. Annars känns det som en väldigt stor slump att hon publicerar en redigerad bild med timglaskropp.

  Svara

   Haha ja det skulle ju aldrig någon kunna komma på utan att läsa här!?

   Svara

  Vem är störst looser?
  Folk hör inne som engagerar sig i Bellas resväskesamarbete eller Bella som lever lyxliv i troppan?!?

  Svara

   Den som lever får se…

   Svara

    Ja! Så spännande….

    Svara

   Ja det börjar faktiskt bli lite patetiskt hur samma människor fortfarande blir lika upprörda över hur IL gör si eller säger så.

   Svara

   Tror du menar ”loser”.

   Svara

   Den som stavar loser med två o:n…

   Svara

   Loser

   Svara

   Svaret är en fråga: vem kommer Skatteverket att hälsa på 2020?

   Svara

  Förstår inte detta hat mot Isabella då andra influenser gör som hon och det verkar vissa tycka är okej. Det får en att undra om vissa av er möjligen ser er som konkurrenter till henne efter som vissa hela tiden gör ner henne?

  Hur mår ni egentligen som fyller dagarna med hat mot en ensamstående arbetande kvinna?

  Svara

   Alldeles utmärkt! Kritik är inte näthat.

   Svara

    Kritisera ni andra influenser lika hårt? Svaret på det vet vi…….

    Svara

   Alldeles utmärkt tack! Jag är också en ensamstående arbetande kvinna, så imponerande är det inte.

   Svara

    Va? Tycker alla ensamstående mammor är grymma. Speciellt efter att ha sett min egna kämpa. Trist att du inte själv imponeras, inte ens av dig själv.
    Detta samhälle alltså, ibland kan man väl få vara stolt?

    Svara

   Du får det faktiskt att låta som om hon verkligen är en kämpande ensamstående mamma. Nej, hon har barnen varannan vecka och har anställda som gör ALLT.

   Svara

   Vad jobbar bella med? Den här våren har hon gjort samarbete med Ellos och det här hon häller i kaffet! Därutöver har hon rest och lagt ned hela iden med hamngatan! Hon jobbar med fonden som inte startat upp ännu!- sorry jag glömde parfymen för Ralph Lauren! Det är tre olika different åtagande två/tre timmar om dagen sitter hon i smink
   De andra timmarna kanske hon bollar sina företags ideer med sina kollegor/kunder & kvällarna använder hon till bloggandet!- l USA kommer det inte att fungera, denna självupptagna dam, charlotte verkar ju ganska sansad så kanske ett halvår Max sedan hoppar kyle av, de behöver honom bara för att han är amerikansk medborgare
   Men vad ska bära bolaget! Det finns ju ingen nish längre förutom alla bilder på hotell och bilder på restauranger! Självklart kan ju bella ha 80 hårt anställda som arbetar åt henne!
   Att släcka ned bloggen! Vad ska hon då göra
   Då får hon ju inga reklamsamarbeten? Är det kanske beroende av någon annan person! Bella fotograferar allt & klockar till och med tiderna när hon hämtar på förskolan! Det kan hon ju inte köra med i USA! Det här är ju hennes egna problem!

   Svara

   ”Ensamstående”

   Svara

  Är e sant???! Sa hon att märket var NYTT?

  Hon har ett ansvar åt oss dumma får som läser bloggen att allting ska vara faktakontrollerat.

  Svara

   Det är bara att börja skriva på en stämningsansökan när du tömt din BIB

   Svara

    Mitt inlägg var ironiskt. Att folk gör sig lusiga över att en människa gör en sådant harmlöst fel (och då producerar hon mycket content också, så detta vara bara ett sandkorn) tyder det på att man inte är upprörd över sakfelet utan bara vill kritisera personen bakom 🙁 Tråkiga personer som gör så 🙁

    Svara

     Om man tar flera hundratusen, kanske t o m en halv miljon, i betalt för ett samarbete, är det då ett harmlöst fel att skriva sakfel? Det är ju inte första gången det händer heller.

     Svara

   Hon genomför ett betalt arbete. Precis som att en snickare ska hålla koll på vad/han hon levererar till kund så ska hon också det.

   Svara

    Det fick ju spridning i alla fall..

    Svara

     Jo, men de flesta som kan tänka själva kollar nog upp resultat från ”bäst-i-test” innan de väljer en ny resväska.

     Svara

  Fast det här är reklam om något!
  //Berith

  Svara

   Nej, det är ingen betalning bakom. Vad pratar du om??

   Svara

   Verkligen trött på ditt eviga kommenterande hos Bella och nu även här. Går det bra med fisket efter fler läsare?
   //Herregud

   Svara

   Du menar din trötta rubrik, antar jag.

   Svara

   Dina tröttsamma kommentarer och ditt eviga länkande till din blogg då? Reklam om något!

   Svara

  Ivana84 visar sin fina utedass på instagram det ni försök slå det om ni kan. 😁😂😂😂😂😂🤣😋

  Svara

   Jo, du sa det. I förra inlägget också. Går det bra med fisket efter fler följare?

   Svara

    Själv följer jag bara Ivana83 och Ivana85, de har i alla fall rinnande vatten hemma.

    Svara

  Låt oss se det här för vad det är: en allt mer desperat kamp för Isabella Löwengrip att få in pengar. De tunga samarbetena förlängs inte när kontrakten går ut, och de företag som vill använda influenser marketing ser att det finns så många andra som är piggare, mer trovärdiga, har färre fejkföljare, betydligt bättre rykte och som ger mer pang för pengarna jämfört med vad Isabella Löwengrip kan leverera. Kvar blir då B-kunder som Cavalet, som inte rimligen betalar lika mycket som A-kunderna och knappast inte skriver under på några längre kontrakt.

  Denna utveckling kommer naturligtvis att fortsätta i samma riktning, och med Isabella Löwengrips ekonomiska burn rate blir det snabbt jobbigt. Min framtidsspaning: huset säljs nästa år, det blir inget giftermål med en generös miljardär, leasingbilarna återlämnas, hemtjänstpersonalen får sluta, och hennes så kallade agency i New York kommer aldrig att lyfta.

  Svara

   Vad du vill och önskar stå tydligt och det är en tragisk läsning och jag hoppas du har fel!

   Vad hade du tyckt om du hängdes ut med dessa trista framtidsutsikter som du bara ”hitt’på” för stunden om du var en influenser och det vore en del av ditt levebröd…..?

   Jag är en vanlig medborgare som tycker vissa går för långt och tycker det ofta närmar sig nätmobbning och det är jag helt emot.

   Svara

    Jag har vare sig utryckt ”vill” eller ”önskar”. Klara Stollis-vibbar från dig, ungefär som om du försöker minska mängden dravel och även lyckas med styckeindelningen fast innehållet är det gamla vanliga.

    Svara

   Hoppas innerligt att du har rätt!!!

   Svara

  HJÄLP!
  Hoppas ingen blir arga på min kommentar här men jag behöver hjälp med en sak som jag är orolig för som jag har gjort.
  Om någon vill och ids läsa.
  Jag bor och är ofta hos en släktings mamma eller hur ja ska säga. Jag har bättre relation o pratar med henne. Jag får va där bara jag sköter mig å så. Jag är 15 år. Jag har ibland kommenterat dumt och löjligt på endel bloggare. Inga hotelser eller sånt utan ba massa taskigt ibland. Jag tänkte inge på att det går att kolla via datanummer eller ip-nummer mm och jag är ju uppkopplad på deras wi-fi och en gång fick jag lov att erkänna det här för en kompis sa att man kan se och kolla upp vem det är som kommenterar.
  Dom blev jätte arga o besvikna och jag fick lov att lova att aldrig skriva eller kommentera dumt annats skulle jag inte får surfa på deras nät. Men jag har det ändå. Kan det bli typ nåt strul för dom jag är hos? Eller för mig själv? Jag har gjort detta fast inte så ofta sen ett år tebaks.

  Svara

   Ställ gärna frågan i kväll under Öppet spår, då får du fler och bättre svar. Under tiden: läs vad exempelvis https://www.mullvad.net/sv/ har att erbjuda. Rekommenderas.

   Svara

    Tack för tipsen. Jag ska skriva igen ikväll

    Svara

     Och Mullvad har en VPN-lösning inte bara för datorn, utan också för iPhone och iPad. Svenskt företag. Ingen registrering behövs. Får alltid toppbetyg i olika tester, det enda negativa är att månadspriset inte sjunker om man betalar för ett helt år eller så. Men klart värt de 50 kronor i månaden det kostar.

     Svara

   Väx upp och sluta skriva elaka kommentarer

   Svara

    Det här är ju verkligen rätt ställe att säga så …

    Svara

     Ändå ett svar på hennes fråga som ställdes här?

     Svara

      Orkar inte. Lycka till med någon annan.

      Svara

   Använd 4G istf för wi-fi

   Svara

   Sluta skriva elaka kommentarer på nätet. Det du gör är fruktansvärt och inte ok.

   Svara

  Är detta Cavalet väskor verkligen?

  https://www.isabellalowengrip.se/2019/07/06/st-tropez-2/

  Någon som vet?

  Svara

   Ser ut som det.

   Svara

   Någon ur personalen kanske har varit på Hötorget i söndags, och köpt extra billiga resväskor av han som brukar stå där.

   Svara

   Inte den längst in. Den är från away. Helt säker.

   Svara

   Det är faktiskt väskor från Clas Ohlsons egna märke Asaklitt. Bland de billigaste resväskorna ute i handeln.

   Svara

  Bara jag som tänkte på bellas läppar i dom senaste storys? När hon tipsar om läppstiftet.. det ser ut som hon har missat lite? Typ som hon har mat runt munnen? Eller missat att fylla i hela läpparna. Haha tyckte det såg knasigt ut.

  Och vill man vara elak så kan man såklart dra detta till att hon inte klarar sig utan sin mua etc etc..

  Svara

   Har reagerat länge på dem men läppstiftinlägget hade inga snygga läppar vet inte varsom hänt med överläppen

   Svara

   Undrar alltid om såna här kommentarer är Bella själv som vill locka in 🙂

   Svara

    Litet för lång text för att vara från Bella. Hon klarar av två meningar, inte mer.

    Svara

  Jag tror att influensor kommer kännas lika märkligt som alla dem där ”ring in till tv bingo”-programmen i framtiden. Vad är det för trams. Hejdå.

  Svara

  Erik Selin är med Bella i France Just nu.

  Svara

   Men Bella dearest, nu får du lov att släcka lampan och sova.

   Svara

  Vad är grejen med Bella och Umeå? Har missat det totalt!

  Svara

   Hon sa vid något tillfälle att hon hade 960 000 följare i Umeå, typ. Klassiskt Bella-ljug.

   Svara

    Ja särskilt med tanke på att Umeå har ca 130 000 invånare. Men 900 000 personer från Umeå läser Bellas blogg!!
    Hon skrev i reklamen om matteappen Albert härom dagen att hon tycker matte är svårt. Det märks!

    Svara

  Vad öde hennes hyrda hus i Frankrike är! Bara Bella och en massa flaskor vin
  Vad är familj och vänner?!?

  Svara

   Är du vaken nu, Bella? Somna om, ingen som bryr sig.

   Svara

  Håller helt med om att visa borde skärpa sig! Vidrigt att läsa vad vissa skriver.. Omogna, elaka tungor som borde fatta att det är tragiskt att vara på deras sorgliga nivå! Önskar dessutom att trådstarten framöver kan handla om nått annat än att göra ner IL!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.