Kroppsbekväm med Kissie

Alexandra ”Kissie” Nilsson må vara en av de influencers som retuscherat sina bilder absolut mest på sociala medier historiskt sett, men slår mig ändå som någon som faktiskt vill göra en förändring.
På sin blogg har hon lagt upp en lista med 6 punkter och jag har valt ut de två jag tycker är absolut bäst och viktigast:

3. Försök vara runt ”vanliga människor”, dvs inga instagram-modeller. Sen jag började gå på grupppass har jag börjat vara runt vanliga kvinnor med vanliga kroppar. Jag insåg att jag nästan hade glömt bort hur vanliga människor såg ut, på riktigt alltså. Utan filter och perfekta poser som gör att man ser både längre och slankare ut (I should now, har använt mig av dessa knep i många år). Men tack vara alla vanliga kvinnor som kommer i alla olika storlekar och former så känner jag att jag inte behöver skämmas över min kropp.

4. Våga utmana dig själv genom att lägga ut vanliga bilder på dig själv. Var inte så hård mot dig själv, du behöver inte ta om bilden för den första duger. För några år sen hade jag ALDRIG vågat lägga ut bilden nedanför. Men nu får jag en boost av att lägga ut den för jag vet att andra behöver se vanliga kroppar för att må bra.

Alexandra la ut den här bilden på Instagram och kommentarerna var uteslutande positiva. Även om det kanske inte verkar som så mycket så är det få influencers som lägger upp bilder med ett hudveck på magen. Trots att ALLA ser ut så när man sitter avslappnat.
Visst är det märkligt?
Alla ser ut så, men ingen vill visa upp det?
Knäppt!

Kommentarerna är av blandad kompott, men majoriteten av dem är positiva, men de som inte är det får ändå bra och sakliga svar från Alexandra.
Ja, hon är opererad men har ändå och kanske just pga det klokhet att dela med sig av?
Eller vad tror ni?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker det är jättebra hur det märks att hon jobbar med sig själv, på sina sociala medier, sen kan vissa påstå att det bara är fejk och bla bla but still…
  Hon har ändrat sig på många områden, skönt med de som faktiskt blir vuxna på riktigt och försöker göra nåt bra av det på köpet.

  Svara

   Grejen är ju den att Kissie själv har en idealkropp. Det finns antagligen alltid någon influencer som är ännu lite längre och ännu lite slankare men faktum kvarstår att hon är norm-smal och har något som av de flesta anses vara en jättesnygg kropp. Att hon vid typ 25 års ålder insett att ett sätt för henne att bättra på sin självkänsla är att gymma tillsammans med oss småmulliga vanlisar är alltså nåt vi vanlisar ska applådera..? Att hon steg för steg jobbar mot att sluta vara en parodi på sig själv genom att försöka sluta lägga upp selfies så retuscherade att alla räta linjer på hennes foton såg ut som exempelbilder av rumtid-krökning…? Jag blir fan lite förolämpad för Kisse har haft och har säkert sina issues precis som nästan alla andra människor, men hon har i ca. ett decennium jobbat för att upprätthålla samma ångest även hos sin publik och vid flertalet tillfällen retat ”tjockare” influencers, följare, etc. Visst växer de flesta av oss upp, men jag tycker Kissie kan ta å fortsätta att sitta ner i båten i alla fall en stund till och pluta lite mer med magen innan hon uttalar sig.

   Svara

    👏👏👏

    Svara

    Vart någonstans skriver hon ”småmulliga vanliga kroppar”? Hon skriver ju enbart VANLIGA kvinnor med VANLIGA kroppar, alltså olika kroppar och såvitt jag vet är det en blandad kompott av storlekar och kroppar på gympass.

    Och hur ORKAR MAN SOM DU bara leta fel i allt?
    Hon verkar åtminstone försöka bli en bättre människa, något du kan arbeta på också.

    Svara

     Okej eftersom jag är så bra på att bara leta fel, Anonym, så ska jag hjälpa dig att belysa bristerna i din egna argumentation samt efter bästa förmåga försöka förklara innebörden i begreppet ”läsa mellan raderna.” Håll i dig Anonym för nu åker vi! 😀

     Kissie tipsar om hur man för att må bättre i sin kropp a) bör undvika att umgås med eller bara titta på sk. ”influencertjejer” (… och du vet mycket väl hur en generisk influencer-tjej ser ut år 2019. Om du mot förmodan missat det är är hon vit, har ett BMI på max 18 och en ålder på max 27. Hon har lagom långt hår, smal midja, fasta bröst, stor rumpa, en bikini som skär upp i sagda rumpa, jättelånga släta ben, stacking necklaces och en konstant solbränna året runt) samt b) skriver att: ”Sen jag började gå på grupppass har jag börjat vara runt vanliga kvinnor med vanliga kroppar. Jag insåg att jag nästan hade glömt bort hur vanliga människor såg ut.” Vidare: ”Men tack vara alla vanliga kvinnor som kommer i alla olika storlekar och former så känner jag att jag inte behöver skämmas över min kropp.” Kissie avslutar med att berätta hur hon förr *aldrig skulle velat lägga upp bilden ovan* för att hon känner att den, trots att hon är jättesnygg på den, ändå upplever att bilden strävar för långt ifrån den norm som hon själv varit med att etablera.

     Nå Anonym, tala nu om för mig hur jag har fel som mellan raderna tolkar Kissies tips som att man som smal och normsnygg men med kroppsångest och pissig självkänsla mår bättre av att umgås med och befinna sig runt mindre normsnygga människor. Kör hårt, jag väntar. Under tiden så sitter jag här och jobbar på att bli en bättre människa.” Puss! <3

     Svara

      Så det är antingen en kropp med ett BMI på max 18 eller småmullig?

      Svara

       Ja enligt Kissies inlägg. Hon öppnar ju ändå upp sig med den här bilden trots sin defekta kropp.

       Svara

        Stark historia ändå, hon har omgett sig med lite kvinnor som i hennes ögon har sämre kroppar vilket har givit henne störa självförtroende med sin egen kropp.

        Svara

         Nej. Vanliga kroppar som inte är retuscherade.

         Jag har också på senare år fått mer självkänsla och förtroende för mig själv efter jag slutade sukta efter kroppen i tidningarna eller liknande. Bara för den sakens skull anser jag inte att man har en sämre kropp för att man inte är en retuscherad modell?

         Svara

        Nej? Vart skriver hon ens småmulliga kroppar? Hon skriver VANLIGA så varför förvränger du hennes ord?
        Det kan alltså då vara en kropp med BMI

        Du verkar ju verkligen vilja misstolka med mening.
        Hur är det en dålig sak att aktivt vilja undvika ha näsan i skärmen och kolla på retuscherade ”instagram-modeller” och istället omge sig av VANLIGA människor med VANLIGA kroppar i det verkliga livet och på sociala medier?

        Svara

     Okej eftersom jag är så bra på att bara leta fel, Anonym, så ska jag hjälpa dig att belysa bristerna i din egna argumentation samt efter bästa förmåga försöka förklara innebörden i begreppet ”läsa mellan raderna.” Håll i dig Anonym för nu åker vi! 😀

     Kissie tipsar om hur man för att må bättre i sin kropp a) bör undvika att umgås med eller bara titta på sk. ”influencertjejer” (… och du vet mycket väl hur en generisk influencer-tjej ser ut år 2019. Om du mot förmodan missat det är är hon vit, har ett BMI på max 18 och en ålder på max 27. Hon har lagom långt hår, smal midja, fasta bröst, stor rumpa, en bikini som skär upp i sagda rumpa, jättelånga släta ben, stacking necklaces och en konstant solbränna året runt) samt b) skriver att: ”Sen jag började gå på grupppass har jag börjat vara runt vanliga kvinnor med vanliga kroppar. Jag insåg att jag nästan hade glömt bort hur vanliga människor såg ut.” Vidare: ”Men tack vara alla vanliga kvinnor som kommer i alla olika storlekar och former så känner jag att jag inte behöver skämmas över min kropp.” Kissie avslutar med att berätta hur hon förr *aldrig skulle velat lägga upp bilden ovan* för att hon känner att den, trots att hon är jättesnygg på den, ändå upplever att bilden strävar för långt ifrån den norm som hon själv varit med att etablera.

     Nå Anonym, tala nu om för mig hur jag har fel som mellan raderna tolkar Kissies tips som att man som smal och normsnygg men med kroppsångest och pissig självkänsla mår bättre av att umgås med och befinna sig runt mindre normsnygga människor. Kör hårt, jag väntar. Under tiden så sitter jag här och jobbar på att bli en bättre människa.” Kram!

     Svara

      Puss i andra kommentaren men bara kram här? Åh nej så trist gummannnnn.

      Svara

    Hon kunde inte låta bli att retuschera midjan på vä sida så att den går in mer = smalare.
    Sedan så förstår jag inte vad hon menar med att särskilja sig själv från ”vanliga människor”. Hon är väl också en vanlig människa. Eller vad menar hon att är? Ovanlig?

    Svara

     Hon har väl inte påstått att hon ännu är helt felfri och botad från alla sina komplex?

     Svara

   Klart hon blivit ”vuxen”, det är väl inte längre inne att vara elak. Hon hänger väl vara med i tiden

   Svara

    Är det inte inne att vara elak? Tycker det verkar väldigt inne annars. Hade en viss annan person lagt upp en bild med en valk eller skrivit samma text så hade CC häcklat det och det hade skivits mängder med elaka påhopp och det hade drivits och hatats. Däremot hänger Kissie med i tiden ja iom att det verkar inne att vara ”kroppspositiv” och visa valkar och uppmana till att våga vara som man är. Det verkar också inne att dissa o hata vissa och hylla vissa.

    Svara

  Helt irrelevant kommentar, men det enda jag ser på den här bilden och på Isabellas bikinibild för några dagar sedan är illasittande bikinis. Illasittande bygel-bhn och -bikinis är ju SÅ obekväma.

  Svara

   Japp! Byglarna borde sitta runt brösten, inte på. Om de har råd med bröstförstoringen, borde de ha råd med välsittande bikini.

   Svara

    Det många glömmer bort och en del inte vet är ju att fanimej vad bikinis för större byst kostar! Jag som har gigantisk byst naturligt tänker alltid när jag ser de som gör bröstförstoringar och skaffar stoooora bröst tänker alltid att ” undra om de vet hur svårt det är med stor byst och hur dyrt det är”. Plus att jag alltid tänker att där tog du ett dåligt beslut för din bröstrygg som alltid tar stryk när man har stora bröst. Du kan inte slappa då utan måste jobba för stark bröstrygg. I should know, jag är utbildad fysioterapeut.

    Svara

     Konstigt skrivna meningar, men jag skrev i all hast!

     Svara

  Fast denna bild är nog med retuscherad på många olika sätt…även om en valk sitter kvar

  Svara

  Tycker hon motsäger sig själv. Drar in magen och posar!
  Bilden ser inte naturlig ut utan säkerligen något filter på.

  Hon är ändå bilden av den smala snygga influencern som ger unga tjejer kroppsnoja, tyvärr! Hon är inte rätt tjej att uttala sig i ämnet, även fast inlägget i sig var positivt.

  Svara

   Gör som jag säger och inte som jag gör… Kissie lever inte som hon lär. Bilden är uppenbart retuscherad, kolla bara på hennes hud som är helt utslätad. Hon har opererat brösten (och de nya är minst lika stora, hon gjorde dem inte mindre men mjukare), fettsugit benen, opererat näsan och byggt om hela ansiktet med fillers. Det är ju bra om det nu verkligen är så att hon ändrat sig och försöker vara en bättre förebild, men det blir lite svårt att ta henne seriöst när hon fortsätter med plastikkirurgi, injektioner och hårt redigerade bilder.

   Svara

    Givetvis ska man inte ta henne seriöst. Det ligger i tiden att lägga upp sånna här bilder. Nu ska man visa valkar, det väcker folks sympatier och ger en den uppmärksamhet som behövs för att i dagsläget kapitalisera. Men vad ska hon göra, detta är hennes levebröd och hon måste följa trender för att förbli relevant.

    Svara

     Så sant! Det ligger i tiden och det är sådant som ger uppmärksamhet och hylla-rop nuförtiden, det slår aldrig fel. Fast det hade säkert inte hyllats utan häcklats om det var en viss annan person, så funkar nog inte för precis alla men för de flesta. Kissie är ju nu också kompis med Linda-Marie Nilsson. Kissie vill väl tvätta bort en ”stämpel” och bli omtyckt och vinna fördelar, hon och andra följer trender för att kapitalisera som du säger. Men absolut bra av henne att våga visa valk.

     Svara

   Orka gnälla så himla mycket på folks utseende 😫

   Svara

  Ironin i att bilden hon lagt upp är retuscherad 🙃

  Svara

  Du öser beröm över Kissie nuförtiden, sedan det där inlägget om hennes syster som många opponerade sig emot och du fick kritik för, som om du skäms för det och vill ”gottgöra”. Sen så är du nog lite rädd för att Kissie ska säga negativa saker om dig offentligt, som hon tidigare gjort.

  Vanliga kroppar? Jag tycker annars att hennes kropp är väldigt ”perfekt” trots vecket, opererade bröst, smal midja och släta lår. Perfekt med ett veck med andra ord. Men bra att du nu tycker så iaf för ibland brukar ju ”fel” påpekas och häcklas, och i vissa inlägg verkar folk tycka det är viktigt med perfektion och lyx. Det är en del hyckel, eller mycket hyckel i dagens soc med-värld.

  Svara

   Kissie pikade mig så sent som igår. Bryr mig föga. 🙂

   Svara

  Det är ju UPPENBART att åtminstone midjan är retuscherad, valken till trots.

  Önskar Alexandra allt gott och tror på att hennes framhävda utveckling är genuin, men är det här verkligen något att gå i brygga över? Är det inte snarare att betrakta som ett myrsteg i vad som skulle kunna kallas ”rätt riktning”?

  Du stjälper mer än hjälper när du lyfter det här som något positivt.

  Svara

   *gå upp i brygga

   Svara

    Sprak polichen ge alrig up vaaa?

    Svara

     Nu var det ju jag som rättade mig själv, men i sak håller jag med dig. 😉

     Svara

      Då är det ok!

      Svara

       Det beror väl förvisso på om man startar i stående eller liggande position. Om man går ner eller upp i brygga alltså. 🙂

       Svara

  Det är bra att hon som alltid redigerat sig perfekt på bilder visar sitt sanna jag, så folk som är missnöjda över att dem inte är perfekta inser att ingen ser ut så egentligen

  Svara

  Zzzzzzzzzz

  Svara

  Om jag såg ut som Kissie hade jag inte heller haft nåt problem med att visa upp min kropp.

  Svara

   Fast nu har ju uppenbarligen hon problem och haft sedan länge att visa upp en avslappnad kropp.

   En smal kropp ger automatik inte en självkänsla.
   Precis som inte heller pengar eller framgång per automatik gör en lycklig.

   Svara

    ”Om JAG såg ut…” 😉

    Svara

     Då får väl jag också upprepa mig själv:
     ”En smal kropp ger automatik inte en självkänsla” som ett brev på posten som du verkar tro, då hon uppenbarligen har problem.

     Svara

      (Notera att jag inte är mandelbecca)

      Svara

    Nä. Men det är klart det är lättare att visa upp en normsnygg kropp än en normful dito.

    Svara

   Men gör någonting åt de då?
   Nej för du är för lat.
   Sitt där och reta dig på oss smala fina människor medans du trycker i din en pizza i veckan 🙂

   Till er andra, lär era barn att älska sig själva istället för att hacka på smala tjejer.

   Svara

    Lär dig att älska dig själv istället för att hacka på halmgubbar. 😘

    Svara

    Förlåt, men vad vet du om Mandelbeccas matintag eller hur aktiv hon är med träning? Var hackar hon på smala tjejer?

    Svara

    ”Oss smala fina människor” haha fyfan vad pinsam du är. Jag är smal, förmodligen mer fit än dig och jag kan ändå leva mig in i hur andra människor med andra kroppstyper och ämnesomsättning har det. Trycker dessutom chips, godis, pizza varje vecka utan att skämmas, men trist för dig att du måste vara ätstörd för att förbli smal 🙁

    Svara

    Tycker du jag hackade på smala människor (Kissie då?) för att jag påpekade att jag tycker att hon har en snygg kropp?

    Svara

   Om jag såg ut som hon hade jag tagit mitt liv. Speciellt ansiktet.

   Svara

    Hallå! Bort med den här vidriga kommentaren!

    Svara

  Det som har gjort mest för mig och min syn på min kropp är:
  1. Sluta prata och tänk negativt om din kropp! Behövs det så avbryt dig mitt i meningen om du kommer på dig själv. Prata bara om din kropp i neutrala eller positiva sammanhang. Svårt i början men till slut går det.
  2. Avfölj alla som får dig att känna att det är fel på din kropp eller kroppar som du jämför dig med. Gör det bara.
  3. Börja följ människor som visar när deras kroppar gör saker i stället för att visa kropparna i sig. Folk som rider, spelar fotboll, pysslar, dansar..
  4. (Inte ett tips för alla!) Ligg med andra tjejer. Att se andra vanliga kvinnors kroppar i ett sexuellt sammanhang fick i alla fall mig att inse att verkligen alla kroppar är underbara fast de inte är tillgjorda och tillrättalagda. Och att se hur andra kroppar såg ut när de slappnade av helt och njöt gjorde det lättare för mig att göra det vid andra tillfällen också.
  5. Man måste inte älska sin kropp. Det räcker med att man inte hatar den. Att den får finnas som den är.

  Ingen bad mig om tips men jag har jobbat mycket med kroppshat och har äntligen kommit till en kroppsacceptans nu.

  Svara

   Fyller på med saker som hjälpt mig:
   6. Tänk på kroppen med mer fokus på funktion än utseende.
   7. Var mer naken/gå i underkläder.

   Svara

    👍💙

    Svara

  Brukade hänga här inne dagligen tidigare. Nu kikar jag bara in då och då, och måste säga att det om något får mig att må bra. Är ganska giftigt med så mycket negativt hela tiden. Det är alltid fel på allting. Skriver C något positivt drar ni igång över något annat. Hur orkar ni?
  Hade inte en tanke på illasittande bikini eller ifrågasatte vad för filter hon lagt över bilden innan jag öppnade det här kommentarsfältet. Jag såg bara ett bra inlägg med en bild på en naturlig mage.

  Svara

  ”Försök vara runt vanliga kroppar dvs inte instagrammodeller” kan inte minnas senast jag var runt en instsgramodell? Eh just det, det har aldrig hänt…

  Älskar också: Lägger upp bild på sin opererade, vältränade och solbrända kropp med glowigt filter och är nöjd över att ha delat bild på sin ”vanliga” kropp! Tack Kissie, känner mig genast bättre. Naaaaaat!

  Svara

   Jag tänker att poängen är att man ska lyfta blicken från mobilen och se sig omkring hur folk runt omkring en faktiskt ser ut. På gatan, på jobbet, på badhuset, på gymmet…

   Svara

    Precis så tolkade jag det också.

    Svara

  Hur vet vi egentligen hur Kissie och dem andra ser ut på riktigt? =/ Känns som det mesta vinklas, vrids, retuscheras osv…

  Just saying!

  Svara

   Du förstod uppenbarligen inte hennes poäng. Du ska inte bry dig om hur Kissie och de andra ser ut. Du ska lägga märke till hur alla du möter i verkligheten ser ut.

   Svara

    Men vem är du ens som ska svara på alla kritiska kommentarer med att vi ”missat poängen”? Nej det har vi inte men det är fortfarande hyckleri. Och dessutom jävligt lamt men en extremt normativ tjej som tycker att hon visar upp sin ”vanliga” kropp för att det råkar vara ett veck i magen på bilden. Suck och hejdå på dig.

    Svara

     Lider du av något?

     Svara

      Vilken mogen retorik att påtala någon form av psykisk instabilitet för att man svarar på en besserwisser kommentar och ställer sig kritiskt mot något. Att man som vit, smal, vältränad kvinna lägger upp en bild på sin perfekta kropp och menar att den är ”vanlig” bidrar endast till ännu mer kroppsångest. Det spelar ingen roll om det finns en ”större poäng” för hela syftet fallerar när man gör så.

      Men för att svara på din fråga: ja jag lider av en extrem trötthet från den här eviga kroppshetsen.

      Svara

       Alltså missade du poängen Kissie ville få fram.

       Svara

        Nej men om man inte är väldigt naiv så ser man enkelt igenom hennes starka bidrag.

        Svara

       Och du är ju hundra procent tjock och olycklig med de. Annars hade du inte reagerat så. Alla kan ha kroppsångest oavsett storlek. Att ha kroppsångest är inget som är besgränsat till en storlek. Man kan inte utesluta folk om man vill få en förändring

       Svara

        Nu utryckte jag mig dumt. Men tjock, smal, jag vet inte och vältränad borde väl alla alla räknas in i normal vem är du att bedöma v som är normal eller inte. Alla kroppar är väl normala? Eller master man va lite till mycket överviktig för att räknas till normal? Mycket märkligt i så fall

        Svara

    Jag bryr mig inte om hur dem ser ut =)

    Jag skrev det ovan men en fråga om huruvida vi egentligen vet hur dem ser ut på riktigt =)

    Trevlig kväll!

    Svara

     Kissie har ju youtube och lägger upp massa videos, där kan hon ju knappast photoshoppa sig själv

     Svara

     DE!!!!!!

     Svara

  Skenhelig, hycklare & ögontjänare är dom adjektiven jag direkt kommer på när jag tänker på Kissie och hennes nya approach.

  Svara

  Fan va folk är vidriga här ovanför.

  Svara

   Standard här i många kommentarsfält, tyvärr 🙁

   Svara

    Förr tyckte jag Alexandra var vidrig, men på senare tid har jag börjat gilla henne mer. Kollar på hennes youtube då och då, det är en helt annan tjej mot vad hon var för 5-10 år sedan men visst fan gör hon fortfarande misstag? Hon är väl människa precis som alla oss andra.

    Men hon försöker iallafall, vad jag kan se.
    Människor i denna tråd däremot… Fast i gamla banor och finns ingenting som kan rubba deras trångsynthet.

    Svara

  Hur ska alla dessa utseendefixerade människor klara av att åldras? Människor som måste gå på ett pass på gymet för att inse att det finns människor med ”vanliga kroppar”? (TIps: Besök valfri badstrand på valfri plats utom Stockholm en varm solig dag mitt i sommaren. Där finns vi. ) Vilken strålande framtid för plastikkirurger och fillerssprutare och diverse ”kroppsarbetare” när gravitationslagen gör sitt och rynkorna börjar dyka upp.

  Svara

   Nej tack. Jag kommer fortsätta att hänga på Puro Beach/ Scorpio eller någon annan fräsch beachclub. Så jag besparar mig lidelsen med alla dessa blekfeta svennar som skulle framkalla mardrömmar. Skulle förmodligen inte kunna ha sex med min Instagram-pojkvän på flera dagar efter att ha beblandat mig med alla otäcka vanlisar.

   Svara

    Lidelsen? Tips nummer 2: Svenska Akademiens ordlista.

    Svara

     Meningsfull point. Tack för tipset fröken.

     Svara

      Haha sjukt ändå. Du lärde mig någonting nytt. Har alltid använt lidelse som plågsamt. Ett uppriktigt tack denna gång 😘

      Svara

       Språkpolisen bugar och tackar 😊

       Svara

  Men vilket hyckleri, från någon som ständigt retuscherar sina bilder. Smalare midja, större rumpa, smalare armar + hela fejjan emellanåt 😂👍 Japp, jodå, väääldigt trovärdigt. …eller inte! Urlöjligt inlägg tycker jag.

  Svara

   Varför tycker du det? Tyckte det var ett bra inlägg.

   Svara

    Då är du blind.

    Svara

     Ja, det är jag faktiskt. Fast på ett öga bara, andra ögat fungerar kanon att läsa med. Kissie sätter sig själv i det ”dåliga” facket och uppmuntrar folk till att sluta kolla på insta osv, lyfta blicken och kolla på helt vanliga personer IRL då hon och andra influencers inte visar verkligheten.
     Ser inte hur det skulle kunna vara ett dåligt inlägg.

     Svara

   Men det var ju precis det hon skrev i sin text, att hon själv har retuscherat och mått dåligt över sin kropp och att dessa saker fått henne att må bättre. Så förstår inte riktigt hur det kan vara hyckleri?

   Svara

   Verkligen. För några år sedan opererade hon sig så hon såg så smal ut som en pinne, nu plötsligt lägger hon till lite fylligare lår och rumpa, haha alltså va? Snacka om att restuschera sig efter vad som är inne.

   Svara

    Vilka operationer genomgick hon för att bli smal som en pinne?

    Svara

  Kroppar är olika.
  Ja är kortare och smalare (ja har även rutor) än kissie.
  Men skulle ja sitta som henne så får ja endå en putig bullismage. Hon ser endå smal ut me sitt söta veck.
  Alla är olika och alla gillar olika så det finns nån för alla.
  Älska dig själv så kommer andra älska dig me ❤

  Svara

   Sjukt ändå. Alla får ju ett veck på magen om man sitter sådär om man nu inte är ett fitnessfreak och är tolalt rippad. Den enda jag kommer på av dagens influensers i Sverige som är i så bra form tar sin träning på allvar är Angelica Blick. Resten har garanterat minst ett väck på magen i den positionen.

   Så löjligt inlägg.

   Svara

    Inlägget handlar inte om hennes mage. Det är bara en liten del av inlägget.

    Svara

    De som opererat magen platt har inga valkar el veck när de sitter och är i den positionen.

    Svara

  Trovärdigheten i Kissies ord minskar ju dock när hon retuscherat hela huden och eventuellt kroppsdelar i övrigt. Kunde inte bilden bara få vara som den var om hon ska prata valkar och normala kroppar?

  Svara

   Så jävla sjukt att hacka på enskild person. Hon är produkt av vårat samhälle, inte den som är ansvarig. De går inte att göra rätt, de finns alltid någon som hittar fel. Att börja med sig själv kanske är en bra idé innan man kastar skit på andra. Fast självinsikt är ju en bristvara. Tyvärr

   Svara

    Jag retuscherar inte mina bilder, ett filter som förstärker färger på sin höjd, så skulle nog ändå säga att jag börjat med mig själv? Och det spelar väl ingen som helst roll om hon är ”en produkt av samhället”, där är ändå icke trovärdiga ord när man gör lite tvärtemot vad man skriver 🙄

    Svara

  Mmm…visst… ”Jättemodig” bild av Kissie. Dels, som många redan påpekat, hon passar perfekt in i normen, big wooop för att en smal blondin med stora tuttar ”vågar” visa ett veck på magen…. Har ni lite högre krav en det på vad som är modigt? Dels är den här bilden photoshoppade för att ytterligare passa in i ”Instagramsnygg”. Hon har ändrat storleken på låren (kolla hacket i båtens svarta kant på bildens vänstra sida), slätar ut all hud, tagit bort alla porer, celluliter, smalnat av armarna och sett till att hon får det där vecket mellan höft och lår som är årets ”trend” bland avklädda influensers.

  För i helvete, skärp er! Det här är inte definitionen av modig. Var inte så blåögda! Ställ högre krav på ”mod”, var mer kritiska och syna de här personernas försök till att spela på en falsk bild av att de är ”modiga” när de bara rider på en våg av kroppspositivism som de gjort absolut noll för att stötta under alla år. Nu, när det är trendigt, då passar det att utnyttja allt hårt arbete andra kvinnor lagt ner på den rörelsen.

  Svara

   För henne kanske det är det?
   Trots att hon fortfarande kanske har fixat bilden kan det vara en enorm grej för henne som hon fick övervinna genom att bara visa en sån ”liten grej” som en viss position med kroppen hon annars aldrig blottat för tusentals människor.

   Svara

  haha, snacka spel för galleriet och samla poäng.

  Kissie, Löwengrip, Kenza… alla de 3 gamla rävarna har varit med länge och vet vad som krävs för att få likes/ eller igång en diskussion. Säga vad man vill men de är ju rutinerade, det är bara ni läsare som är blåsta som göder dom haha

  Svara

  Jag blir faktiskt glad av Kissie, följt henne till och från i många år, och den utvecklingen och mognaden man ser hos henne jämfört med de jämngamla kollegorna som började blogga ungefär samtidigt.. Alexandra har ändå gjort en resa och kan erkänna sina misstag och vad hon lärt sig av dem, till skillnad från många andra

  Svara

   Du är naiv.

   Svara

   Håller med! Känns som att hon vuxit upp och blivit trygg i sig själv. Tycker sen största skillnaden är sedan hon blev tillsammans med Andreas, han verkar verkligen stärka henne. Av de vloggar jag kollar på får jag nog erkänna att jag blir gladast i hjärtat av att se deras.

   Svara

  Så vettigt inlägg till skillnad från en annan influencer på K som verkligen borde tänka på vilken bild hon förmedlar av kropphets. Men bara man är ödmjuk får vissa ingen kritik 🙄

  Svara

   Men jag måste ändå säga att det är härligt att Kenza inte fallit för den nya Kim kardashian kroppen, utan behållit det hon har.

   Svara

  Fan vad folk ska misstolka ALLT med mening?!
  ”Åh men lilla Kissie, MODIG?! Ett litet veck?? Åååhhh men du är fortfarande smal, retuscherad, opererad blablabla så ba käft”.

  För henne kanske just denna bilden var big deal medan vi andra höjer knappt ögonbrynet eller ens lägger en tanke åt ”vecket”.
  Men om HON känner att hon klivit över en tröskel inom sig själv så är väl det helt fantastiskt och modigt för hennes egna del? Hon har ju dessutom tidigare varit öppen om dina ätstörningar och då ska folk sitta och pika henne och tycka att hon ska minsann inte tro hon är något.
  ”Modig??? Pfffttttt!!!! Sätt dig ner i båten lilla du. Du kan minsann inte lura oss!!!!”
  Ungefär så.

  Svara

  Många som kallar det där valk, vilken inte känns sunt. Jag skulle kalla det ett veck.

  Svara

  Peg Parnevik brukar göra samma, lägger alltså upp bilder där man ser hennes veck på magen. Folk applåderar och hon känner sig säkert supernöjd. Strax senare lägger hon upp jätteposiga bilder.

  Svara

  Ja vad svårt det måste vara att ha en idealkropp som Alexandra. Hon är ju för fasiken exakt idealet så jag fattar inte varför det skulle vara så modigt med en bikinibild. Försök vara kroppspositiv med en trasig skitkropp med kronisk sjukdom och usel metabolism där inget går att göra åt vikten. Jag skulle gråta av lycka om jag var ens hälften så vacker som Alexandra. Bikini nej tack, ingen behöver se det här, stor t-shirt och jeans ger iaf skydd för världen.

  Svara

   Och hon har väl även hon all rätt att må dåligt över sin kropp hon med?
   Större människor har inte patent på att känna sig illa till mods över sin kropp.

   Finns säkert de som skulle gråta av lycka att ha något du har så sluta sätt dig i facket att du är den enda som får må dåligt. Alla har sina egna strider.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.