Drick med Blondinbella

Isabella lägger upp den här filmen på sin Instastory med ett hjärta.
Kanske tolkar jag det hela fel, men går inte hela grejen de gör, ut på att driva hejdlöst med Blondinbella och hennes uttryck?
Det påminner väldigt mycket om den bingobricka jag själv tog fram inför hennes medverkan i Skavlan. 

Ah ja..kolla filmen här under och döm själva? 
Är detta månne ett av alla dessa tillfällen Isabella talar om där hon inte förstår sociala koder? Kan hon inte anställa någon som kan hjälpa henne här? Världens mäktigaste kvinna kan ju inte bli ett driftkucku för bövelen och inte ens förstå det själv!!

Tack för tips!

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det nån som ser vad det står på lappen?

  Svara

   Gå in på personens instastory så ser man bättre😊 men det står typ att man ska smutta/svepa vid vissa ord osv

   Svara

   Man ska smutta om hon säger ord som tex ”ljuvligt” eller svepa om hon nämner livvakten, sin svåra uppväxt mm. ”So fun!” Står det i beskrivningen av spelreglerna så uppenbarligen ett hån.

   Svara

    Tack!

    Svara

    Såg detta och bara garvade. Läste även GASA, resten var suddigt.

    Svara

    Detta är bättre än ni tror!
    Lousie verkar vara en av alla Bellas följare från… trumvirvel🥁…. UMEÅ! 😂😍

    Svara

    Tur att hon inte sa dessa ord då och inte upprepade sig så slapp de stackars ungarna bli fulla på stranden.

    Svara

     De är mellan 25-30. 😉

     Ska jag bjuda dig på något? Hon hade tydligen förr en blogg som hette ”brunett”. 😊

     Svara

   Drcik med BB
   Slå upp ett glas ljuvlig kall Chablis
   Fyll på med ljuvlig kall Chablis varje gång det tar slut.
   SO FUN!

   Smutta:
   Resa
   Häftig
   Entreprenör
   Drömmar
   Mål
   Team
   LJUVLIGT
   Kombinera mammarollen och entreprenörskap
   Småbarnsmamma
   Världens mäktigaste kvinna
   *DOLD TEXT*

   Svep:
   Engelskt uttryck används trots att det finns duglig svensk motsvarighet
   ? läggs ut om att göra allt detta som kvinna och det hade varit helt ok om man bara varit en manlig vd
   Misslyckande vänds till framgång
   GASA eller SPRINGA
   Hävda att hon aldrig varit kär
   Skyddsrummet
   Hampe, Livvakts-Magnus
   Svepande påstående om vana hon ”ALLTID” haft
   Dokumenterad självmotsägelse
   Mobbade som barn
   Svår uppväxt i Jakan
   Kärnfamiljsförakt

   …. Jag hade fått ligga ner och hålla fast mig i marken om jag drack så mycket Chablis…

   Svara

  Nä men vad är detta? Det var väl bara onödigt taskigt att publicera på detta sätt? ”Anställa någon som hjälper henne att tolka sociala koder”… eller så kan man vara en sjysst medmänniska när man vet om att en person har svårt för det, och inte hänga ut vad som verkar vara hennes miss till allmän beskådan och åtlöje.

  Svara

   Med tanke på hur hon själv använder sina påstådda ”diagnoser” i tid och otid till sin fördel så är det väl inte jättemärkligt att man reagerar?

   Svara

    Men det är väl en väsentligt stor skillnad på när en person drar nytta/vänder det till sin fördel av sina egna diagnoser/sätt att vara kontra att någon annan gör sig lustig över dem tycker du inte?

    Svara

     Mja, att självdiagnostisera sig själv för att dra fördel av skiljer sig ganska mycket mot det du beskriver..

     Svara

      Seriöst. Har träffat henne ett flertal gånger privat. Och det stämmer, hon har verkligen svårt för sociala koder. Och man kan visst ha en ”släng” av Asperger. Du kanske ska kontakta en psykriatiker för att få svar på frågan.

      Snälla kritisera gärna hennes handlingar, men håna inte hennes handikapp!

      Svara

       Nej, du kan inte ha en ”släng” av något. Antingen har du det eller så har du det inte. Man kan inte ha en ”släng” av något de gånger man vill skylla på det.

       Svara

        Vad tror du ”spektrum” i spektrumdiagnoser som autism och adhd står för? Läs gärna på.

        Svara

         Spektrum är synonymt med släng? Knappast.
         Går du omkring med en släng av autism är det bara ett jävla svammel, ett hån mot de som faktiskt har autism en autismspektrumstörning.

         Svara

          Jag är inte psykiatriker. Men ja man ligger på ett spektra, alltså en skala. Då kan man ha tendenser som lutar åt det ena eller andra hållet. Hon väljer att kalla det ”släng av”. Men som sagt kontakta en psykriatiker.

          Svara

           Du vet inte vad du snackar om ! Det är HON som hånar människor med autism ! Hon använder sig av den just pga hon såg bron oct att.den diagnosen blev populär ! Min son har utredds för neuropsykiatriska diagnoser och uppfyller krav för autism ett. När hon säger att hon har en slöng av autism är för att hon säkerligen.har karaktärsdrag åt det hållet MEN uppfyller inte kraven ! Alltså, hon är inte autistisk ! Hon kan inte spela på dessa kort. Dock borde hon utredas för borderline eller mytomani men dessa diagnoser är inget hon kan dra nytta av.

          Men gud, ”en släng av” = en mindre problematik.

          Svara

           Men Bella HAR JU INGEN aspebergers diagnos. Varken en diagnos som fastslår ett släng eller som fastslår mer än ett släng. Hon kom på att aspebergers var ett häftigt karaktärsdrag efter att ha sett första säsongen av Bron. Punkt slut.

        Jaha, så alla med autistiska drag har fått fel diagnos 🙄

        Svara

        Jag har nog fått en släng graviditetsom någon sa……..

        Svara

        Jag tror att jag har en släng av bruten handled. Det ligger inom spektrumet ”frakturer” om någon inte visste det

        Svara

         Men suck. Drag av tidigare Aspergers har jag. Det går definitivt att ha. Gör er inte löjliga.

         Svara

       Handikapp?
       Finns det någon trovärdig källa till att hon verkligen har några diagnoser?
       Observera trovärdiga källor!

       Svara

       Nej man har inte en släng av en diagnos. Antingen har man den eller så har man den inte punkt.

       Svara

        Man kan ha tillräckligt många autistiska drag för att ha problem utan att uppfylla kriterier för diagnos.

        Svara

       Skulle tro att personligheten finns i det affektiva spektrat. Men vet inte om värt att patologisera kring. Spänningen mellan seriösa/lättjefulla drag gör kanske att många betraktar henne som hotfull. Hon har särskilda skäl

       Svara

    varför använda sig av ett citattecken där då hon har sina diagnos på papper? Väldigt seriöst verkligen

    Svara

     Har hon? Sin ”släng av ” Aspergers? På papper?

     Svara

      Det här har ett flertal redan påpekat men nu säger jag det igen pga viktigt att folk fattar det här: autism och adhd är inte en som en sjukdom där du har den eller inte, de är ett gäng diagnoskriterier som tillsammans bildar en en funktionsnedsättning (det är ett av diagnoskriterierna att det ska upplevas som en nedsättning så inga kommentarer om att jag ska använda variation tack). Så du kan alltså ha på papper att du ”har en släng av autism” men troligen beskrivs det som att du har drag av autism eller är i utkanten av autismspektrat (är inte helt uppdaterad på vilka ord som används nu pga har ändrats rätt nyligen.) Jag brukar vara kritisk mot Blondinbella men det här är ju inget fel. Hon gjorde en helt vanlig utredning och fick reda på att hon fyller diagnoskriterierna för adhd samt att hon uppfyller några av kriterierna för autism.

      Svara

       Klart som fan du har det eller inte. Jag går knappast omkring och säger att jag har autism bara för att några av mina egenskaper passar in. Sluta svamla bara.

       Svara

        Nej, det är precis som Ida säger, det har gått att få diagnos tex ’ADHD med drag av autism’. Om det är det BB har fått vet vi dock inte, eller om hon själv lagt till det. Sluta svär och va otrevlig.

        Svara

        Har du rätt eller har psykologerna på BUP rätt….? Hum, inte så svårt att veta vart man ska lägga sin bettingpengar

        Svara

         Eller hur.

         Svara

        Men det är så att det är en samlad bedömning av ett antal kriterier som ger npf-diagnos. Det går inte att formulera på något annat sätt. Hur tänker du att en sätter en autismdiagnos, genom blodprov?

        Svara

       Helt sant, man kan ha autistiska drag utan att det blir en diagnoskod. Diagnoskod=man har rättigheter som hör till diagnosen. (Hab, bl a). Ibland kan läkare el psykolog omnämna autistiska drag i t ex journalanteckningar utan att det i sig innebär att man uppfyller kriterierna. Det är just så att för att uppfylla kriterierna för olika diagnoser behöver man checka av vissa boxar (med uppvisad svårighet) inom flera kategorier o ibland uppfyller man vissa men inte tillräckligt för diagnos. Det innebär i realiteten att folk kan ha ”släng” av något även om det är lite klumpigt uttryckt kan jag tycka. Det innebär ju nämligen också faktiskt att man inte uppfyller diagnosen, per se, alltså har man den inte. Det är inte svart/vitt, människor är inte antingen eller, därför är diagnossystemet trubbigt.
       Jag tar inte ställning till kritiken mot varesig Bella eller Camilla här utan vill bara lägga mig i ”spektrum”-diskussionen.
       Jag är leg psykolog.

       Svara

        Vad man har rätt till med olika diagnoser varierar dock mellan landsting – jag jobbar på hab och hos oss får man inte komma med enbart autism!

        Svara

         Vilka diagnoser hab har hand om varierar mellan olika landsting, helt rätt. För att förtydliga så innebär det inte att autism inte behandlas i såna landsting utan att de behandlas av BUP i stället.

         Svara

       Det är ju fortfarande så att du har det eller inte. Spektrat avser hur allvarlig funktionsnedsättningen är. Du har inte autism då och då, när det passar utan funktionsnedsättningen finns där hela tiden även om den kanske märks av endast i vissa sammanhang. Att folk ska gå igång på IL:s egendiagnosticerade aspergers och tycka att det är att dissa alla med faktiska diagnoser, är komiskt. Det är väl fortfarande högst olkart om IL har någon faktisk funktionsnedsättning eller om det bara är så att hon inte ids anstränga sig i sociala sammanhang, utan tycker att hon kan bete sig hur som helst när hon är ointresserad. Kanske hade varit nyttigt för henne att inte ha lyckats skapa en tillvaro där hon kan bete sig hur som helst, utan att tvingas lära sig lite vanligt hyfs.

       Svara

        Men lägg av! Hon har fått diagnosen adhd med drag mot autism, eller att hon ligger på spektrat mot det, det sade hon i sommarpratet. Att hon tidigare sagt att hon tror att hon har en släng av asberger är ju inte att självdiagnosticerat, men man kan ju själv känna det och tro det MEN hon HAR ju gjort adhd-utredning. CC borde skämmas som skriver så smädande och uppvigglar till mobben.

        Svara

         ”Hon har fått diagnosen adhd med drag mot autism, eller att hon ligger på spektrat mot det, det sade hon i sommarpratet.”

         Hon har sagt också en massa annat som inte stämmer. Så att bara för att hon säger nåt betyder inte att det är sant.

         Svara

        Medicinen är ju kopplad till diagnosen

        Svara

         Medicinen hon åt/äter är för adhd, inte autism

         Svara

       precis så är det. Ledsamt att läsa all okunskap. För att förstå det här, börja med att lära dig skillnad på sjukdom (eller graviditet för den delen) och funktionsnedsättning.

       Några lästips
       Christoffer Gillberg, ledande forskare i Sverige om kopplingarna mellan autism och adhd https://specialpedagogik.se/en-beteendestorning-kommer-sallan-ensam/

       Svenny Kopp om flickors autism och adhd https://specialpedagogik.se/skolan-och-varden-missar-flickor-med-adhd/

       Svara

        Tack för intressanta artiklar. Min fundering går till hur hjälper vården dem med dessa diagnoser att lära in accepterade beteenden? Att använda diagnoser som ursäkt att inte lära om dåliga beteenden är väldigt kontraproduktivt och i det långa loppet blir det alltid den som inte förmår lära om, den som förlorar.

        Svara

         Det finns en fantastisk pod som heter funka olika om du vill få en bred uppfattning hur vården hanterar och diskuterar funktionsnedsättningar, den är väldigt lärorik!

         Svara

         Alla KAN INTE lära om beteenden. Det är ju liksom en del av diagnosen. Autism är inte felaktiga beteeenden, det är en hjärna som är ANNORLUNDA och som tack vare exempelvis brister i exekutiva funktioner, över- eller underkänslighet för olika stimuli/intryck gör att man har beteenden som uppfattas som ”fel”.
         Som förälder till ett barn emd högfungerande autism så är detta vad som sårar mest, andra neurotypiker som mest tycker att föräldrar och vården ska ”lära barnet att bete sig ordentligt”. Det GÅR JU INTE. Självklart kan man lära barn att man kan säga ”Hej vad heter du” när barnet träffar en ny person på lekplatsen, eller att alla människor inte vill bli kramade även om barnet vill osv. Men det går inte uppfostra eller lära bort stressen som kommer av upplevelsen att personer som är en meter bort i en mataffär känns som om de går klistrade intill en. Att lysrören upplevs som om någon lyser rakt i dina ögon med ficklampa om man inte har solglasögon eller keps på sig inomhus, att en klocka som tickar låter som om någon slår näven i bordet varje sekund osv.

         När man inte har förmågan i hjärnan att förutse vad någon kommer svara på en fråga vi ställer, eller inte med erfarenhet kan lära oss hur det ”ska” gå till när vi träffar nya människor etc så är det inte konstigt att det blir bristande social förmåga (här blir utfallen extremt olika för alla inom autism och hittar olika strategier).

         Jag fick exempelvis höra ett exempel från verkligheten om en person som hade svårt för en pratglad granne och aldrig visste vad denne skulle säga. Personen lärde sig att säga ”och hur är det annars då?” som en standard artighetsfras efter ”hur är läget”. Det gick ofta väldigt bra. Tills grannen på frågan ”hur är läget” svarade att en nära hade dött och att denne såklart var utom sig av sorg. Det blev inte så bra att efter den utläggningen fråga ”och hur är det annars då?”.

         Men det är klassiskt vid autism, många (inte nödvändigtvis alla) FÖRSTÅR INTE när man bör säga olika saker och det är INTE av elakhet eller okänslighet utan av att man fungerar annorlunda.

         Mycket går som sagt att lära, men låååångt ifrån allt.

         Det är också därför ca 20% som får diagnosen ”högfungerande autism/autism 1” som barn inte skulle uppfylla kriterierna för att få diagnos som vuxna, MEN det betyder inte att de inte har svårigheter och en hjärna som fungerar annorlunda.
         Så skulle det kunna vara för Bella exempelvis. Hon kanske hade fått autism som barn om hon testats då, men har idag lärt sig maskera sina svårigheter eller hantera dem så pass att hon inte uppfyller diagnoskriterierna idag.
         Hon kan ljuga, absolut, men det är inget motsägelsefullt att ”ha en släng av”. Det är ju bara talspråk av att ha många symptom, problem etc som stämmer in på något, men inte räcker för diagnos.

         Svara

       Tack det är det här jag försökt få fram men tydligen ska det vara svart eller vitt huruvida man får kalla sig att ha en diagnos även om man inte är helt och fullt som ”vanliga” med samma diagnos. Det är ett spektrum for fucks sake!
       Har själv uppfyllt många kriterier för aspergers men var precis på gränsen för att få en regelrätt diagnos. Istället blev jag uppmanad att höra av mig om jag upptäcker fler svårigheter i min vardag så ska vi göra en ny skattning

       Svara

       Men läs på ! Du måste uppfylls ett visst antal kriterier inte bara några. Om vi alla här inne skulle göra utredning så hade vi säkerligen allihopa dragit åt något håll utan att det blir en diagnos. Jag drar åt ADD hållet men jag har INTE ADD , ska jag gå runt och säga att jag har en släng av ADD då? Ska alla göra det?

       Svara

      Vill lägga till: både autism och adhd räknas till npf, de är ofta systerdiagnoser och båda utreds vid samma tillfälle.

      Svara

       De är inte systerdiagnoser, däremot så är det sannolikare att du upplever problem om du har drag av båda.

       Min psykolog berättade också när jag undrade varför alla på min nya mottagning undrade om jag vill utredas för asperger, att aspergersdiagnosen öppnar upp för mycket mer hjälp och stöd än bara adhd. Majoriteten av alla med ADHD eller asperger har inte den andra problematiken, men de som har dubbeldproblematik har det mycket jobbigare, och därför hittas de oftare/får mest stödinsatser etc.

       Enda likheten egentligen är att klassas Npf, men kriterierna är väldigt olika.

       Svara

        Nej det handlar inte om dubbeldiagnoser, asperger eller autism nivå 1 som det heter i dag, går under LSS, det gör inte adhd så därför kan man få mer stödinsats er med autism diagnos. Dock så är det absolut tuffare att ha en dubbeldiagnos

        Svara

         Åh syftningsfel, jag menade att en aspergerdiagnos öppnar upp för LSS. Sedan menade jag att det är sannolikare att folk som har både adhd och autismspektrumstörning utreds eftersom det ger mer problem än bara den ena problematiken.

         Tack att du förtydligade!

         Svara

        Vi har fått förklarat det som att de ofta dyker upp tillsammans men det kan ha att göra med att vår son har en utvecklingsstörning och att de då är vanligare tillsammans? Eller snarare att det är trubbigt att diagnostisera barn och många får lite olika innan de hittar rätt? Tex utreddes vår son för både adhd och autism men det konstateras en utvecklingsstörning istället.

        Svara

       Nej det utreds inte vid samma tillfälle. Du får göra ytterligare utredning om det verkar finnas starka indikationer på att du t ex har autism utöver ADHD t ex.

       Svara

        Jag fick göra det vid samma tillfälle. Rosenlund (?) Den vid södra station, för ett år sedan.

        Svara

        Nej.
        Tycker det är väldigt många självutnämnda experter i detta ämne och vill påstå att de flesta som kommenterat här under inte har rätt. Delvis ja men ni återger felaktig fakta som en sanning.
        Blir bara så trött på att så många har så fel om så mycket kring dessa diagnoser.
        / utbildad men har semester

        Svara

        Det var slarvigt uttryckt av mig. De utreds ofta på samma ställe skulle jag ha skrivit. Och jag har bara erfarenhet av barnutredningar.

        Svara

       Det är inte alltid man utreder båda vid samma tillfälle. När min son gjorde sin utredning så var det adhd man utredde, sen kunde det ”komma fram” fler diagnoser under den utredningen. Han har autistiska drag, exempelvis svårt med sociala koder, men om han själv, skolan eller vi föräldrar märker fler drag av autism så görs en egen utredning på det i framtiden.
       I övrigt håller jag helt med dig om det du skriver.

       Nu vet inte jag om Bella har fått ”drag av autism” i sitt utlåtande. Men om så inte är fallet tycker jag att det är förjävligt att sätta den diagnosen på sig själv för att kunna använda som ursäkt i tid och otid. Jag har själv adhd men slänger inte ur mig det som en bortförklaring varje gång jag gjort något dåligt.

       Svara

      Du kan väl iaf lära dig vad diagnosen heter innan du raljerar kring Bella och hennes eventuella diagnos?!

      Svara

    Hon har väl aldrig påstått att hon har diagnosticerats?

    Svara

   Precis som Cc behöver anställa någon att korrekturläsa hennes simpla, kan man tycka, bloggtexter, är det inte stavfel så är det ’ett’ istället för ’en’ eller andra knasigheter i meningsuppbyggnader som bara får en att skämmas att man ens går in på bloggen. Vill ju inte gärna följa en tonårings dagbok som vuxen..but here we are… cringe!

   Svara

    Oh! Burn! 😉

    Svara

    Du vet att din kommentar också visar på tveksamt förhållningssätt till skriftspråk, va?

    Svara

     Eller framförallt en oförståelse till människor som inte är perfekta, en mobbare helt enkelt!

     Svara

      Precis som camcam då

      Svara

       Det var henne som jag syftade på 😉

       Svara

    Ja och man kan undra vad CC har för diagnoser, något är det ju, manisk? Så besatt, och så elakt att driva med någon som har diagnoser och uppviggla till mobbning. En vuxen kvinna som beter sig som 14. Skäms!

    Svara

     Det skulle intressant att få veta dina diagnoser som förklarar ditt obsessiva och aggressiva beteende.

     Svara

   Ja allvarligt, FY FAN FÖR MOBBARE SOM DIG CAMILLA. Bara så du vet så mötet våra barn med diagnoser på sån här mobbning VARJE DAG och du gör det legitimt.

   Svara

    Men cry me a fucking river! Släpp sargen och släng offerkoftan i tvätten.

    Svara

  Du Cam, som uppenbarligen ser vad det står på lappen, kanske kan skriva ut punkterna så att vi andra också kan läsa?

  Fattar att du tjänar mer pengar på dina videor men de håller ofta ingen hög kvalitet, och inte heller den här. Ska du göra en video kan det väl finnas ett syfte med det, annars tror jag inte att någon skulle föredra en suddig liten filmsnutt framför skriven text.

  Svara

   Nej, jag tjänar inga pengar i nuläget på mina videos. Finns ingen reklam på dem.

   Svara

    Näe, dina videor är helt meningslösa pch väldigt amatörmässiga!

    Svara

     Exakt! 🙂

     Svara

  Tror hon bara bjuder på den!

  Svara

   Tror inte hon läste lappen. Tror inte hon fattade.

   Svara

   Det skulle Saga i Bron ALDRIG göra! 😉

   Svara

   Nja, hon tänker nog att hennes amerikanska målgrupp inte förstår vad som står OM nu hon skulle ha sett vad som står. Gissar jag på. 🙂

   Svara

  Jag ser inte vad det står, men kan det inte vara så att hon visst förstår men har självdistans nog för att bjuda på sig själv?

  Svara

   Hahahaha förlåt men hahaha

   Svara

   Lol nej.

   Svara

   Det är nog någon i hennes team som har sett det här och sedan visat och förklarat för Isabella som nu tycker att det var So Fun !

   Svara

  Känns som en hel del informationen tappades bort i detta inlägg?!

  Svara

  Hon har garanterat inte ens kollat så noga på klippet. Hon har ”reposted” massor med Instastories från andra som taggat att de lyssnat på hennes sommarprat och jag tror någon gör det åt henne och på ren automatik. Jag har tänkt flera gånger att hon repostar alla taggade sommarprat inlägg för att visa upp hur populär hon är. Hon kommenterar aldrig utan bara lägger upp så det blir en sorts marknadsföring av henne själv (igen).

  Svara

   Är så trött på folk som gör böcker och skall reposta tråkiga bilder på alla som köpt och lagt upp bilder på boken. Trendenser tex lägger typ bara upp sådana bilder i sin story och har gjort i flera månader nu. Är inte så mycket värde för följarna.

   Svara

    Håller med! Tänkte ändå själv köpa Trendensers bok först men nu vill jag inte ens se den längre pga allt repostande av den

    Svara

    Exakt spec Perelli😴😴😴

    Men eftersom det repostades så mycket om denna fantastiska bok var jag tvungen att läsa den (bibliotekslån).

    Att den höjs så till skyarna av läsare kan jag icke förstå. Jag kan däremot förstå att de inte läser så mycket annan litteratur……….

    Svara

     Lite som Sandra Beijer

     Svara

    Bara att låna på biblioteket 👌 den var fin men gav inte mig så mycket i tankar om ny inredning 🤷‍♀️

    Svara

    Typ ångestpodden. Var sugen på att köpa och är ett troget fan, men är inte så intresserad längre efter allt spam på instastory. Klart de ska vara stolta, det är en enorm bedrift och tjejerna är grymma! Det blev bara… För mycket

    Svara

  Tjejen i fråga la ju upp en bild på att Isabella nämt henne på storys. Tjejen verkade glad över det.

  Svara

  Kollade närmare på bilden, garanterar att personen som gjort listan läser Bloggbevakning regelbundet 😁

  Svara

  Största frågan här är ju- hur berusade blev dom?

  Svara

   Det var saker som tex ”SVEP varje gång hon nämner:
   •skyddsrummet
   •GASA eller SPRINGA
   •mobbad som barn
   •hävdar att hon aldrig varit kär
   •använder engelska uttryck fastän det finns bra svenska (tror jag, den var svår att läsa)
   •uppväxt i jakan
   …osv

   SMUTTA varje gång hon nämner:
   •kombinera mammarollen med entreprenörskap
   •LJUVLIGT
   •världens mäktigaste kvinna
   •team
   …osv

   Svara

   Oj förlåt, svarade på fel kommentar, men det får ligga kvar ändå för jag orkar inte skriva om.

   Svara

   Du vet nog hur det brukar sluta när minderåriga dricker sprit

   Svara

    De såg inte minderåriga ut tyckte jag

    Svara

   De var tvungna att skicka löpare efter mer att dricka flera gånger.

   Svara

    Nja blev nog inte så många svep däremot eftersom hon inte sa dessa grejer särskilt mycket, så inte så mycket dricka som gick åt. Tack o lov inga fulla ungdomar på stranden, ungdomar med mobbardrag dessutom.

    Svara

     Lol de är över 25 hela högen! Är du en sådan där halvgalen 70+ eller?

     Svara

  Skulle vara kul om man kunde utröna vad det står på lappen – jag misstänker att det är nånting väldigt kul 😂😂

  Svara

  Det här är en blogg som ska bevaka, de senaste månaderna tycker jag att det har börjat gå för långt gällande IL. Det står något om henne i princip varje dag och det börjar bli tjatigt och trist och ibland är det på gränsen till trakasserier.

  Du vet att jag (ip-adressen kan du kolla) inte är ett fan av IL, jag har även gjort bittra kommentarer om henne för att jag tycker som jag gör och jag står för det.

  Jag tror att intresset för ILs skulle minska rejält om bloggbevakning skrev mindre om henne.

  Vi vet att hon vet att hon har gjort bort sig här i Sverige med falska hotlappar och bevisliga lögner och att hon åker till USA på grund av det men faktum är att ingen kommer åt henne, hon är en expert på att låta skit rinna av henne och gå vidare som om inget har hänt. Det är det som gör hennes framgång!

  Om hon hade haft respekt, samvete och heder så hade hon stannat upp och reflekterat över hennes beteende, åtminstone för sina barns skull som måste leva med henne varannan vecka.

  Jag tror att hon kommer att bli världens mäktigaste kvinna men det kommer endast att ske i hennes värld och inte i den riktiga världen då hon inte har förmågan att se hur andra uppfattar henne.

  Svara

   Det står om IL nästan varje dag i tidningarna ochså .Hon uttalar sig och gör saker som hon vet får skriverier . Om hon inte skulle göra det så försvann hon fort från kändisskapet . Inte fasen är hon känd för sina företag och hennes krämer och schampon ? Nä precis hon är känd för att uttala sig korkat och provocera . Att hon tex uppmanade unga att ta flyget kom ju precis lägligt samtidigt som resten av världen lyssnade på Greta . När fasen ska folk fatta att denna människa tjänar pengar på sådant som ” normala människor får betalt för att hålla tyst om.

   Svara

   Men du, för det första kan du hoppa över inläggen du inte vill läsa. Det fungerar för de flesta tror jag. För det andra kommer Blondinbella i topp i varje omröstning CamCam gör, hon är alltså en person folk vill läsa om. För det tredje finns det ju just nu inte särskilt mycket att skriva om, varför det är färre inlägg och en del tråkiga inlägg.

   Det blir nog bättre till hösten 🙂

   Svara

   Hon beskyller expressens tre reportrar nu för flykten från Sverige! Hon erkänner ochså att det fanns ingen planering för byrån och att iden var tagen ut i luften! Så jag skrev och frågade henne varför hon inte bara släckte ned sociala medier medan hon funderade över vägen framåt! Inget svar! Jag är alltså 99 procent kritisk till henne såväl som företagare och småbarns mamma! Att tjafsa om diagnoser, det blir faktiskt för lågt sedan kan man tycka att hon inte behöver lägga ut bilder på allting! Det är ju så hon lever! Men snälla låta bli att hacka på diagnoser det är ju många som har de här diagnoserna! Det blir ovärdigt, icke trovärdigt! Jag har jobbat tjugo år inom vården och är nu kontakt person för 13/14 ungdomar som bor hemma med diagnoser
   Det är ju hennes företagande som ska belysas och inte hennes diagnoser! Tackar!

   Svara

    Undrar om det är en publicering på gång som hon försöker förekomma? Många kommentarer på hennes blogg nu i stil med ”vad elak pressen är som hittar på lögner om dig Isabella”.

    Svara

    Expressen har väl slutat ge bort gratisartiklar till Isabella Löwengrip, och då lackar hon.

    Svara

  Jag bryr mig inte så mycket om lappen, utan tänkte mest att det är därför jag undviker stranden i Tylösand, pga skräniga människor och såna som vill visa upp sig.

  Svara

  Kommer hon någonsin att kunna gå vidare från att vara rikspajas till något annat? I och för sig, se på Anna Anka, Gunilla Persson och andra, det kanske blir Isabella Löwengrips framtid. Ständig driftkucku.

  Svara

  Eller så har hon lite självdistans? Ungefär som du när du skrev din bio 😜

  Svara

   Icke! 😉

   Svara

   😂😂

   Svara

  Min kusin har asperger och ber sina vänner berätta när något är ironiskt eller sarkastiskt, eller när någon skämtar så att hon inte förstår. Det gör sociala situationer lättare och hon behöver inte känna sig utanför när andra skrattar.
  Jag ser inte problemet i att cam föreslår att Isabella kan anställa någon som tolkar sådant hon har svårt med? Finns ingen sådan person i hennes närhet kan det ju behövas, precis som när man ber om hjälp/anställer andra för annat man har svårt med. En social tolk bara

  Svara

   Jag tror dock inte Cam skrev det av välvilja

   Svara

   Jovisst, det är säkert en jättebra idé. Jag har ingen erfarenhet av autism etc så kan inte uttala mig om det. Däremot tyckte jag att inlägget var att göra narr av någons handikapp, inte att föreslå en förenkling i livet. Kanske min tolkning, men det lämnade ingen bra eftersmak.

   Svara

   Stor skillnad att själv be om det eller att nån annan talar om att man borde ha det

   Svara

   Har du samma diagnos som din kusin?

   Svara

  Men skrattet i början på filmen! Väldigt likt Bellas, men verkar inte vara parodi.

  Svara

  Någon har hjälpt henne med att reposta allt möjligt som är taggat med hennes sommarprat. Detta är uppenbarligen inte något hon sitter och lägger sin själ i. Man har helt enkelt haft så bråttom att man inte ens läst innehållet i det man repostat. Skulle hon mot förmodan gå in här och kika och inse vad just detta råkade vara så glider väl det förbi och av henne i samma takt som allt annat. Hon hade aldrig blivit blondinbella med hela svenska- eh Umeås befolkning, om något som detta skulle stoppa henne. Människan har noll spärrar, tror inte att hon tar åt sig mer av en post om ett drinking game än vad hon gör när folk kritiserar att hon flyger mycket.

  Svara

  Om man enbart omger sig med lågutbildade ja-sägare, så blir det svårt att ”få hjälp” att förstå situationer man inte själv kan läsa av.

  Svara

   Alla hennes ja-sägare. Varför jobbar de hos henne? Är det lönen? Knappast! Merit? Skulle inte tro def! Varför?

   Svara

    De vill väl vara nära lyx och flärd, ungefär som en städare på Grand Hôtel Stockholm.

    Svara

     Alltså, inget ont sagt om städare på Grand Hôtel Stockholm.

     Svara

     Att städa efter rigemansungar är nog så långt från flärd man kan komma…

     Svara

   En apa kan ta en kandidat på universitet. Du är inte bättre eller smartare än folk som inte pluggat vidare. Jobba på din attityd

   Svara

    Jo. Nej.

    Svara

  Bella är så ego, blind. Har lagt ut varenda instastory som taggat hennes sommarprat. Så denna gick nog av bara farten.

  Svara

   Tycker du Jocke L är ego också som lagt ut alla som taggat hans sommarprat, och Bianca som lägger ut när andra taggat Caia.

   Svara

    Ja?

    Svara

  Om nu Isabella har svårt för sociala koder så kommer det ju att bli problematiskt med sociala situationer och sammanhang i USA där det sociala spelet är mer komplicerat än i Sverige.Hur ska det fungera för henne…..?Jag bara undrar…..

  Svara

   Hur menar du? Och varför kommer det sig? Hade ingen aning om det, så detta är genuina frågor. 🙂

   Svara

    En enkel sak som du säkert redan känner till… let’s have lunch… betyder inte att de kommer ha lunch eller ens vill ha det. Det är ett trevligt sätt att avfärda dig på men samtidigt hålla dig aktuell om ut ifall att du kan komma till nytta för hen serenare i livet ifall du blir mer betydelsefull så att er vänskap kan bli lönsam för endera av er.

    Svara

     för så skulle ju ingen kunna agera i Sverige?? Haha lol

     Svara

     Är ju exakt som i svenskan då🤷‍♂️

     Svara

    Precis som TrH skriver har engelsmän och amerikaner en hel del utryck som inte betyder det vi tror utan något helt annat. Normalsvensken klarar sällan av att förstå dessa uttryck även efter många år av träning.
    Ofta uppfattas även svenskar som oartiga. Vi ber sällan om saker, ”please pass me the milk” eller tackar.

    Svara

     Plus att Isabella berättat att även de artighetsfraser vi har i svenskan skippar hon för att vara tidseffektiv. Hon säger att hon hatar small talk… jag har bad news, i USA älskar man small talk. Blir svårt för henne att undvika det.

     Svara

  Jag tycker absolut inte om allt Isabella gör, när sanningen ändras lite hur som helst och det känns som om ”all publicitet är bra publicitet” (men kanske är det hela affärsstragetin?!) etc men detta inlägg tycker jag faktiskt är att gå över gränsen. Om hon nu missuppfattat inlägget och att man i själva verket driver med henne så varför lyfta fram det här för att driva med henne ytterligare? Klart du kan reagera men jag tycker inte det här är särskilt snällt alls och jag fick tack vare detta en helt annan bild av dig och din blogg än vad jag hade tidigare. Tyvärr måste jag säga. Isabella försöker i sina sociala kanaler framstå som en superlycklig person med ett extravagant och glamoröst liv som många av oss andra bara kan drömma om men hon verkar inte göra det på bekostnad av någon annan eller genom att driva med någon annan. Det är en skillnad jämfört med det här inlägget.

  Svara

   Det är många som inte längre vill/orkar följa IL genom hennes egna kanaler, men ändå ibland få höra vad för tossigheter hon ställer till med (hyfsat stort underhållningsvärde). Då finns det två alternativ: dels ”den andra sajten”, dels Bloggbevakning (som också har nytt om så många andra bloggare). Då väljer jag Bloggbevakning. Vad du väljer är upp till dig.

   Svara

   ”men hon verkar inte göra det på bekostnad av någon annan eller genom att driva med någon annan.”

   Jo det är på bekostnad av många andra och vad mycket värre är än att driva eller skoja om dem, hon begår titt som tätt regelrätta karaktärsmord och det på dem som står henne allra närmst, familj och fd pojkvänner tex.

   Svara

    Det hon gjorde mot sin fd. pojkvän var helt förfärligt – jag håller absolut med dig. Där gick Isabella helt klart över gränsen. Jag förstår inte hur hon kunde göra så (och förstår inte heller hur det kan vara lagligt att hänga ut någon på det viset).

    Jag uttryckte mig dock inte tydligt inser jag. Det jag tänkte på var i Isabellas ”vardag” då det gäller livet i lyx och glamour. Där verkar hon bara framhålla en sida och där tycker jag hon lyfter fram sina medarbetare (förlåt, jag menar team) på ert positivt sätt. Mitt inlägg här handlar dock om att jag inte tycker att detta inlägg är särskilt snällt men tack för att du fick mig att inse att jag uttryckte mig otydligt.

    Svara

     Jag håller med dig i den delen av kritiken ang det här inlägget. Jag har inte heller gillat CamCams inlägg om Anna.

     För att skapa bättre balans i det här inlägget hade CamCam kunnat ta upp att Louise tidigare haft en blogg som hette , brunett, är född i Umeå (det har jag gjort mig lusigt över i en kommentar som sitter fast i modd). Ironi och sammanträffandena är flera. 😊

     Så hade man velat skratta åt att Bella inte förstår att de driver med henne, så hade vi kunnat skratta lite åt Louise samtidigt. 😉😊
     (hon har tydligen också sökt till Idol så hon ville tydligen bli känd också)

     Men själva grejen att driva med någon som inte förstår att man skrattar åt och inte med en är elakt. Agreed!

     Svara

      Sjukt ändå att du har sån koll på nån “vanlig” person med mindre än 400 följare som sitter på en strand med ett gäng och lyssnar på sommarprat.
      (Var självklart tvungen att kolla upp denna och som jag förstår bara av bilderna i flödet ser jag inte en bild från Umeå. Men ändå bra stalkat!) kollade även upp hennes så kallade musiktalanger för att fördömma det, men hon hade till och med låtar på Spotify så det känns som att nått vettigt har hon iallafall gjort för att kunna hamna där imo
      Känns dock oavsett vad jag och du har för åsikt om hela denna ”BB drinkspelet” (jag tycker att det är lite omoget och töntigt men rätt så oskyldigt ändå)
      att det inte känns 2019 att börja droppa detaljer om nån okänd som blev repostad av Isabella och försöka starta något av det.
      Tror ingen här bryr sig helt ärligt om nån random förutom du då som verkar ha stenkoll på läget.

      Svara

       Jag bryr mig.

       Svara

        🤗

        Svara

       Vera: Ett bättre sätt att framföra din sk kritik hade varit att fråga mig hur jag visste allt detta.

       Saken är den att jag såg namnet längst upp i inlägget skrev in det på googel och fick fram allt detta på förstasidan på min sökning på namnet. Det tog mig alltså mindre än 30 sekunder.

       Varför? Jo för jag har inte insta och letar då efter hennes profil via Google istället för direkt på insta. Jag ville se om filmen var längre hos henne.

       Så där ja. Nu fick du på skam för att du hade fördomar om mig och mest egentligen i en låååååång kommentar var ute efter att trycka till mig och med många ord egentligen inte sade någonting alls. Inte på riktigt. 😉

       Dessutom missade du helt min poäng som var kritik till CamCam om att hon kunde lagt 10 minuter på att skriva ett bättre och balanserar inlägg.

       Men du följer mallen så inget som var oväntat. 😌

       Svara

        Du är pinsam.

        Svara

      Förstår heller inte hur relevant det är för diskussionen, vi diskuterar väl kring Isabella, en offentlig person? Real hmm vem är du själv? Lätt och sitta bakom en skärm och spekulera om andra privatpersoner, men kom gärna med sanningsenlig fakta istället för påstående baserat på en 10 sekunder lång instastory.

      Svara

       Hej hej!

       Det är ingen spekulation.

       I övrigt förstår jag inte vad du vill få sagt, så ….

       Svara

      Jag har ingen aning om vem denna Louise är och bryr mig egentligen inte heller men du hade visst ordentlig koll på henne! Det jag reagerade på är att det står “L’Oréal” under hennes namn på Instagram. Att som representant för en jättestor koncern inom skönhetsindustrin driva med en av grundarna till en tämligen liten konkurrent på det sättet känns inte så där värst professionellt, i alla fall inte när man gör det på ett sätt där det på ett sådant tydligt sätt framgår att hon nu jobbar på L’Oréal.

      Precis- att driva med någon som inte förstår att man skrattar åt och inte med är elakt och det var det jag reagerade på i det här blogginlägget. Att däremot ”hänga” ut personer som håller på med smygreklam, ljuger (eller ”förbättrar sanningen”) eller vad det nu kan vara tycker jag är något helt annat.

      Svara

       Såg nu att du gjort en enkel Google-sökning 🙂 Själv gick jag bara in på Instagram och såg då att där stod L’Oréal (samt att hon faktiskt följer Isabella på Instagram). Kanske är hon faktiskt ett fan av Isabella och tänkte att det hela var något roligt?! I så fall blir ju detta blogginlägg inte särskilt snällt från det perspektivet heller så jag håller med dig Ƭĥe real Hmm om någon form av ”research” hade varit på sin plats om man nu nödvändigtvis måste göra sig lustig över att någon (i det här fallet då Isabella) kanske misstolkat ett inlägg på Instagram.

       Svara

     Det förekommer klar vuxenmobbning mot IL, inte bara här. Mobbing är ett stort problem och vissa saker gör att det lättare händer. Några saker som är som att kasta fotogen på en gnista är polarisering i vi och dom. Finns många nutida och historiska exempel på detta. IL har själv erkänt att hon för att höras i mängden uttalar sig i ämnen som hon vet är kontroversiella. Det hon antagligen inte förstår är att konsekvensen av hennes beteende blir polarisering. Man behöver inte förstå detta för att reagera negativt på ILs beteende. Jag ursäktar inte någon form av mobbing mot IL. Det finns en stor skillnad mellan att vara föraktfull mot en person och att tydligt markera att man inte gillar det någon gör.

     Svara

      Om man inte förstår konsekvenserna av sitt beteende, så borde man söka professionell hjälp istället för att ljuga om allt, ständigt.

      Svara

    Men alltså att du orkar TrH du är inte kok med ditt hat mot Bella och hur du manipulerar för att sänka och smutskasta henne. Vem ÄR du? Elaine? Cissi W, eller CCs man el mamma? Du kommer som en soldat för att försvara CC och du skriver mängder med beröm om andra men alltid sååå hatiskt mot Bella och försöker påverka folk att tro illa om henne. Varför, hon måste ju gjort dig illa, besviken? Låter som en fd vän och ditt sätt att vara och skriva är likt en viss E. Karaktärsmord? Du och CC sysslar däremot med karaktärsmord. Och hettsjakt och uppviggling. Hemskt hur ni håller på.

    Nej Bella gör inget hemskt och lever inte på bekostnad av andra, hon driver inte med andra, häcklar och hycklar inte.

    Svara

     Var på väg att svara…

     Svara

  Tycker hon agerar helt rätt 🙂 oavsett om det nu är elakt menat eller att de bara skojar på ett snällt sätt. Vad menar du att hon ska göra istället? Bli ledsen?

  Svara

  Det är en psykolog som oftast gör neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och JO det finns visst autistiska drag som inte uppfyller kriterierna för exempel Aspbergers. Det kallas för Atypisk autism att man uppfyller inte alla krav men endå har starka drag av de svårigheter personer med högfungerande autism. Detta är ett tydligt exempel där de driver med henne fast hon har inte förstått det interpersonella. Eller så kanske hon tycker om att personer haft henne som samtalsämne.. eller rättare sagt skrattobjekt

  Svara

  Men hallå innan Bella blev lyx och flärd-wannabe kunde man ju i vissa inlägg se att hon faktiskt har humor, drev med sig själv osv. Tror säkert hon fortfarande har självdistans nog att tycka en sån där grej är ganska kul. Eller? Var så längesen man såg den där andra sidan så helt säker är jag förstås inte…

  Svara

   Bara för att en person har drag av autism betyder det inte att de saknar förmåga att förstå och känna humor. Personer med högfungerande autism, Aspbergers eller Atypisk autism har ofta en klar förståelse för sin funktionsnedsättning och på så sätt kan skapa en sorts självdistans. Jag tror dessutom inte Bella är särskilt lättkränkt, hon är inte rädd för att vara frispråkig 🙂

   Svara

    Vad är aspbergers?

    Svara

  Drygt av mig att börja en kommentar med ”Men hallå”😬 Scusi!

  Svara

  Gräsligt Camilla att du går på någon med NPF på det här viset. Isabella har visst skrivit om att hon blivit diagnostiserad med adhd osv. Som min dotter med diagnoser sa när hon läste det hör ”det är personer som Camilla som förstör livet för oss genom att elda på att man misstro våra svårigheter”. Jag som nog kan en hel del mer om detta än vad du kan och som lever nära dessa diagnoser varje dag tvivlar inte en sekund på att Isabella är diagnostiserad.

  Svara

   De tillfällen Isabella Löwengrip inte ljuger är när hon glider på sanningen.

   Svara

    Ja, och alla barn med adhd är bara ouppfostrade.

    Svara

     Alltid det jag misstänkt.

     Svara

   Är alla med dessa diagnoser mytomaner alltså? Det visste jag inte, förstår inte på vilket vis denna blogg förstör ryktet för folk med diagnoser. Det är väl snarare IL som gör det genom att ursäkta alla möjliga slags konstigheter med sin adhd. Ena dagen behöver hon superstruktur och hjälp med allt, nästa dag är hon superkvinna som med positivt tänkande parerar alla motgångar, mediterar lite, tar en sömntablett och lite cannabisolja (?) och fortsätter med ett leende.

   Svara

  Det här var ju på riktigt, riktigt roligt 😂😂😂

  Svara

  Här är en till med drag av asperger/autism, men utan diagnosen. Sen är kanske ”En släng av” är ett olyckligt ordval och uttryck, men men. Är ni så många som är såhär okunniga om dessa saker?
  Diagnoser funkar inte som sjukdomar, att det är svart eller vitt. MÅNGA människor har drag av olika diagnoser, i större eller mindre utsträckning. Verkar finnas mycket för många att lära här.

  Och sen när är det okej göra sig rolig över någons antingen diagnos eller diagnosdrag på en offentlig plattform?
  Måste ha missat det memot.
  Du har väl själv diagnosproblematik C?
  Gissar att det är därifrån dessa problem med gränslöshet och svårigheter att avgöra rätt och fel kommer, tillsammans med diverse annat.

  Svara

  Är det ingen annan än jag som vill prata om att hon slutar med svensk media för att expressen efter ett år av positiva beställningsartiklar skrev kritiskt om hennes finanser?

  Svara

   Nä, jag förväntar mig ingenting annat av henne.

   Svara

    Fan då, skrev en kommentar om detta (blandat med något positivt dvs att jag aldrig har tvivlat på att hon betalar för sig) på hennes blogg men den blev inte godkänd 😩

    Svara

  Jag tror att Bella tappar mkt läsare på både bloggen och instagram då hon inte känns äkta eller personlig. Hon tänker helt fel med att bli mindre personlig. Om man inte får följa med i de personliga, hennes tankar och liv, så kan man lika gärna läsa ett glossigt magasin. ( Snygga bilder, miljöer, och människor). Ett tomt skal.

  Andra som är stora på instagram som tex Kenza och Bianca har blivit stora för att de är personliga. Bianca tex. slänger upp sin kamera vart som helst och spelar in en vlogg. Ibland sminkad och ibland helt Ofixad. Känns spontant och något man kan relatera till. Hennes reklamsamarbeten känns mer äkta då känns som att de hon gör reklam för skulle hon faktiskt kunna använda.

  Och anledningen till att Bella inte berättar något om sitt bolagsbyggande och hur hon gör är för att hon är inte delaktig i de. Hon lånar ut sitt ansikte och namn. Resten sköter alla andra.

  Svara

  Hon beskyller expressens tre reportrar nu för flykten från Sverige! Hon erkänner ochså att det fanns ingen planering för byrån och att iden var tagen ut i luften! Så jag skrev och frågade henne varför hon inte bara släckte ned sociala medier medan hon funderade över vägen framåt! Inget svar! Jag är alltså 99 procent kritisk till henne såväl som företagare och småbarns mamma! Att tjafsa om diagnoser, det blir faktiskt för lågt sedan kan man tycka att hon inte behöver lägga ut bilder på allting! Det är ju så hon lever! Men snälla låta bli att hacka på diagnoser det är ju många som har de här diagnoserna! Det blir ovärdigt, icke trovärdigt! Jag har jobbat tjugo år inom vården och är nu kontakt person för 13/14 ungdomar som bor hemma med diagnoser
  Det är ju hennes företagande som ska belysas och inte hennes diagnoser! Tackar!

  Svara

   Hennes företagande bygger på hennes diagnoser. Svårt att skilja dem åt.

   Svara

  Oj antingen har vi precis fått ett namn och ansikte på en av de elaka som hänger här inne eller så är det menat som en rolig grej och att hon gillar Bella då hon också gjort ett inlägg om att Bella delat hennes inlägg.

  Hoppas på det andra men om det är det första så känns det lite nice att helt plötsligt är man inte elak och anonym nå mer.

  Svara

   Öh? Va? Intresseklubben antecknar.

   Svara

  Hej allihopa!
  Har fått lite sms/ meddelanden på instagram idag från folk jag känner och ej känner att jag hamnat här. Har aldrig läst bloggbevakning förr men har sannerligen gjort det idag där man kan läsa en och annan sak om mig själv.

  Till alla som undrar så kan jag här dementera så jag får förklara själv utan vidare spekulationer om jag vill hänga ut Bella eller ej.
  1. Jag har Isabella Löwengrip som förebild på många sätt. Tycker hon är sjukt ball och nått väldigt långt i livet trots att hon är så ung. Kan hålla med om att jag inte stöttar allt hon gör med privatplan och allt vad det är men att hon är driven , det är en sak jag tycker är extremt coolt och häftigt med henne och hur hon pratade om det i sitt sommarprat fick mig att inse det ännu mera hur ball jag verkligen tycker att hon är.
  2. Jag har alltså tillsammans med mina 7 vänner på stranden igår hittat ett quiz i en blondinbellagrupp vi är med i på Facebook (töntigt kanske men som sagt vi gillar henne) och detta quiz är INTE för att håna Bella, utan vi såg det som en rolig grej att dricka skumpa och lyssna på sommarpratet ihop och prata om det och ha en chill dag på stranden. Typ som att prata om en deltävling i mello eller ett avsnitt av Game of thrones eller vad nu man kan tänkas jämnföra det med.
  3. Jag vill snarare tacka Isabella för att hon är den som gjort att jag träffat många av dem jag var med på stranden igår då hon för ett par år sen la ut ”Hitta nya vänner i din nya hemstad ” på sin blogg och startade en typ av medling i kommentarsfältet. Jag hade precis flyttat och tyckte det var läskigt men testade att skriva där. Jag hade aldrig träffat flera av mina närmaste vänner om det inte vore för henne så är evigt tacksam för det.

  Jag eller vi är verkligen inte ute efter att hata på henne, vara ett troll eller vara elak.
  Jag har sen jag var mindre som sagt gillat henne och vill därför kommentera nu för jag tycker det blev lite jobbigt att bli uthängd med namn, var jag bott, min ej så aktuella musikkarriär och att jag vill prata illa och oproffsigt om en konkurrent/ branchkollega och vad allt nu några här inne skrivit. Åter igen, ingen av oss har haft någon avsikt att prata illa eller sprida rykten om Bella eller framstå som vuxenmobbare.

  Jag vill bara skriva det här då det snabbt kan spridas rykten och jag vill bara delge min sida av det så ni vet var jag och resterande gäng på filmen från igår tycker då jag inte ens tycker att jag hör hemma på en sånhär sida med mina 400 följare och inte så speciella liv:)
  Jag står även för det jag precis skrivit till 100% och har inga problem med det alls och att jag inte är anonym och hade uppskattat samma från dem av er som skrivit saker om mig så hade vi kunnat tagit det direkt 🙂

  Hur som helst hade vi en jättefin dag igår och
  därför hoppas även jag att ni får en fortsatt fin sommar:)

  Sorry för lång text men vill hellre skriva längre och vara tydlig 🙂

  Svara

   Hej Louise! Tack för att du skrev här. Jag drog förhastade slutsatser pga detta blogginlägg (alltså inte ditt inlägg på Instagram) utan för hur det framstod på den här bloggen och ber om ursäkt för det. Jag brukar inte kommentera här (har kanske gjort det någon eller några gånger tidigare) men tyckte att den här bloggen gått över gränsen genom detta inlägg som hade ett syfte: att göra sig rolig på en annan persons bekostnad (i det här fallet Isabellas och genom att utnyttja ditt inlägg på Instagram). Tack vare att du skrev här så vet vi dessutom att detta blogginlägg var felaktigt från början till slut och jag tycker att Bloggbevakning borde skämmas och be om ursäkt både till dig och till Isabella. Jag är uppriktigt ledsen för om du tog illa vid dig om min kommentar om var du jobbade (borde aldrig ha skrivit det men gick dumt nog på det som stod i den här bloggen om att det hela var för att göra sig lustig över Isabella). Som du ser så funderade jag även på om det var så att du faktiskt var ett fan av Isabella och att det hela bara var en rolig grej och absolut inte illa menat. Jag är glad för att det var på det sättet och inte så som det framställs här :-). Hoppas du kan godta min ursäkt! Ha en fin sommar! PS. Jag tror den här bloggen gjort sitt för mig, i alla fall om det inte kommer någon ursäkt!

   Svara

    NOT A LEGIT MOVE MORON

    Nej. Jag menar Förlåt <3<3. Otroligt mkt folk här bby. Taggarna utåt f.n

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.