Triss i Instagram

Greta Thunbergs mysbild från tåget till Berlin får mig att bara vilja åka natt-tåg från och med nu.

Ajajaaaaaj! Över 7000 likes! Du vet vad det betyder, HanaPee! På med Go Pro-kameran och kör hårt!

Sigge Eklund är i farten igen och den här gången är det Stina Wollter han ställt in siktet på.

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nattåg ner till länder långt bort är så häftigt! Bästa är att ha kupén för sig själv/själva, duka upp med en förbannat god picknick + något gott att dricka till. Långt lyxigare än att ta sig långt ut till en fjärran flygplats, köa, trängas, sitta trångt och i bästa fall få något som går att äta, sedan vänta på bagaget, ut ur en flygplats långt från city med dyr taxi eller fullt kommunalt färdmedel.

  Svara

   Det beror på var man bor gissar jag. För mig tar det nästan ett dygn innan jag är ute ur Sverige, om jag åker söderut. Det är inte särskilt lockande.

   Svara

    Can’t relate

    /skåning

    Svara

    Inte jag heller, är man boendes i gamla Östdanmark så är man 🇩🇰

    Svara

     Var alltså ett svar till skåningen 🤓

     Svara

   Jag har ingenting emot tåget egentligen, men efter åren då jag pendlade till gymnasiet med SJ är jag tyvärr väldigt negativt inställd till i alla fall dem. Blir lite kallsvettig bara av tanken haha. Tågen sakande vagnar, personal och rätt skyltning. Det fastnade grus i dörrarna, det var fel på signalerna och vi krockade med älgar. Hade jag prov eller annat viktigt på morgonen så att jag inte kunde komma sent så fick jag ta ett två timmar tidigare tåg för att vara säker på att komma fram. Tågresan i sig tog 11 min ifall tåget gick som det skulle. Det gjorde det aldrig. Självklart är nattåg något annat men (tyvärr) känns flyget lite säkrare när det kommer till att få komma fram till sin destination innan det är dags att vända och åka hem igen.

   Svara

    När ska folk lära sig att man inte krockar med en älg? Krockar gör man med andra materiella ting så som bilar, cyklar, lyktstolpar, bergsväggar. När det kommer till levande varelser så heter det att man kör på en älg, en hare, en människa. Har någon någonsin sagt ”oj jag råkade krocka med en människa på övergångsstället!” ?!

    Svara

     Hej,

     Tack, men ja, fick som sagt höra ”ursäkta förseningen men vi har krockat med en älg” mer än en gång. Det var därför jag skrev så. Men tack för input. Ska genast ringa SJ och ifrågasätta detta. Får jag referera till dig och din expertis? Om de har följdfrågor?

     Svara

      Hälsa SJ från mig eftersom jag hört samma när jag åkt tåg.

      Svara

      Haha, buuurn!

      Svara

     Japp! Så har jag sagt mer än en gång. Ska absolut skärpa mig framöver, tänka på mina ordval och lära mig skilja på materiella saker och levande varelser.

     Svara

   Och tänk bara på vad man kan göra i tågkupén som absolut inte går för sig på flyget! Mkt trevligt! 🙂

   Svara

    Vad?

    Svara

  Naaj, hoppas inte Hanapee skaffar barn alltför snart (om ens nånsin). Och om hon gör det hoppas det inte blir graviditets- och bevisa och i bloggen. Hon är så cool och rolig och har så kul liv att följa som det är nu.

  Svara

   Eller hur! Men hon skulle väl inte låta det ta över bloggen helt, hon känns inte sån?

   Svara

   Håller med! Hon är en fröjd att följa för en som är 30 bast och inte ett dugg sugen på att börja leva familjeliv.

   Svara

    35 här och känner samma! Behövs fler såna bloggar!

    Svara

   Håller helt med! Eller hoppas ju förstås att hon skaffar barn om det är det hon vill, men det är såå skönt att det finns en influencer i min ålder som jag verkligen gillar som är barnlös. Tror inte alls att t.ex. hennes podd skulle va lika rolig att lyssna till om både hon och Martin levde familjeliv. Gillar även Sandra Beijer, och hon är ju också barnlös, men hennes liv känns ändå så långt från mitt. Hanapee har alltid varit den som jag på något konstigt sätt har kunnat identifiera mig med, fast vi ju lever helt olika liv.

   Svara

    Ja jag önskar henne ju inte ofrivillig barnlöshet så klart!
    Kul att se att det fanns likasinnade barnfria människor här ❤️

    Svara

  Känner Cissi att hennes relevans rasar när hon ger sig på andra, mobbar och kränker? Undrar vad Cissi då tycker om Camca som raljerar och sprider osanningar, vinklar, vrider och häcklar, som uppvigar till hatdrev och mobbing, sörjer hon det? Är det beklämmande och sorgligt Cissi? Cissi ägnar sig en del åt det själv också, kasta sten i glashus…

  Svara

   Du börjar bli riktigt obehaglig med dina kommentarer. Gapar om mobbing osv när du gör samma sak själv….ditt hat mot Camilla är inte sunt. Föreslår att du ägnar tid åt andra bloggar istället

   Svara

  Förstår inte hur Cissi lyckades klämma in sig själv mitt i det här? Handlade det inte om Stina? Allt handlar ju om vem man följer osv men jag ser/märker inte av Sigge alls i mitt flöde och trivs bra så. Hon ger honom ju bara mer luft nu?

  Svara

   Ja och får själv uppmärksamhet, vilket såklart är huvudsyftet. Hyckel hyckel. Slå upp ordet hyckel så ser du en bild på Cissi W och kanske även en på CC.

   Svara

    Men snälla, läs andra bloggar då om du förfasas över Camilla så mycket. Börjar bli tjatigt det här.

    Svara

  Jag undrar vad Cissi Wallin tycker om Universumskans sponsrade halslyft, botox, fillers osv. Men mest undrar jag vad Cissi tycker om Monas makes exbuisness inom porrbranchen. Mona som numer leker pryd och förfasar sig över ett drinknamn.

  Svara

   ja det undrar jag också

   Svara

   Jodå.. CW behöver inte följa lagar alls men följer eliten i Sverige på sitt insta. Östermalmstanterna som gör allt hon påstår sig hata!
   Har man hennes pengar så visst.
   Camilla gör sitt jobb .. eller? Tyvärr helt ensligt och kör samma små bloggare men vågar sig inte på vissa.
   CW är inte frisk någonstans tyvärr. Vi var vänner en kort stund men sen blev hon rabiat för jag inte tycke som henne. Fängelse kommer inte hjälpa .. obotlig..

   Svara

    Är det nån som inte är frisk så är det ju du! Hennes mamma har precis dött så du kan väl chilla lite med ditt hat mot henne.

    Svara

     Har Cissis mamma dött?

     Svara

      Hon är nedsövd för att slippa plågorna

      Svara

       Oj, vad har hänt?

       Svara

        Cancer

        Svara

  Jag känner precis likadant för Cissi som hon gör för Sigge.

  Svara

   +1

   Svara

  Dock måste man kunna diskutera kring en människa trots att det är en kvinna… Han tog även upp män som pratar mycket om sig själva och som pratar. Sluta göra precis allt till en kvinnofråga….

  Svara

   Konstigt att en av Alex och sigges kommentarer blev tagna ur sammanhanget IGEN 😮 Cissi och co rycker alltid lös en liten del av diskussionen och säger JAHA, nu hatar de minsann kvinnor igen!

   Svara

   Jag tycker att både Sigge och Alex är egenkära sprättar som totalt överskattar sin förmåga till djupare insikter, tex. gällande sina egna gubbiga värderingar.
   Och jag stör mig på den där pussmunnen Sigge jämt kör med, blörk!

   Svara

    Hear hear! 👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara

    Men han ser ju ut så.

    Svara

  Vad har Cissi med detta att göra? Och vad har kalkstenshuset på Gotland med något att göra?

  Svara

  Kommer det dyka upp öppetspår ikväll? 🙂

  Svara

   Varför skulle det inte göra det? Det är ju fredag så det ät ju självklart

   Svara

    Tack, har inte så bra koll på det annars skulle jag inte fråga. 🤗

    Svara

  Sigge har lite intressanta reflektioner ibland , som de flesta tar med en nypa salt. Lite hobbyfilosofisk lustig gubbe, inget mer.

  Tycker Cissi e lite väl offensiv. Med hennes personlighet har hon annat att tänka på snart…

  Hennes två små skatter hon har hemma hos sig får ses som en kombination av mina och gökunge.( Utifrån hennes livsåskådning, patriarkatet ni vet).

  You ain’t seen nothing yet, Cissi! 👬

  Svara

  Hanapee-grejen är ett skämt, hon har tagit upp det tidigare att folk ofta säger ”snart kan det vara verklighet” när hon varit med ett barn typ. Eftersom bilden redan är verklig blir det konstigt att säga så, det är ju en verklig unge hon håller. Så inte att hon kommer skaffa barn för att några likar en bid.

  Svara

   Åh fan!

   Svara

   Ja men det är ju klart, såå konstig är inte samtiden än (?) Inte hon iaf 😄

   Svara

  ”Jag skiter egentligen i Sigge och co” haha okej cissi. Som vanligt bjuder hon in sig själv för att håna och sätta sig själv i centrum. Hon är den sista som borde kalla någon för medioker.

  Svara

  Att inte säja att man är ödmjuk innebär inte att man är ödmjuk, att inte exponera sig på nätet ett antal ggr på nätet innebär inte att man är ödmjuk. Sigge Eklund kommentar är insiktslös.

  Svara

  Ändå humor att Cissi kallar Sigge för medioker.

  Svara

   Sigge och Alex är två ynkliga män som låtsas ”gilla kvinnor” men som i själva verket föraktar kvinnor som tar sig ton. Jävla äckel!

   Svara

  Om man vill räkna jag i ett instagraminlägg kan man kolla Linnea Claessons inlägg om en annan människas trauma, tror det är ca 40 st. Hon toppar det dessutom med ett gäng selfies. Jakten på likes är verkligen smaklös när man utnyttjar en annan människas berättelse på det sättet.

  Svara

   Håller med, kollade och det är helt obehagligt egotrippat.

   Svara

  Sigge var inte en oäven författare. Har läst flera av hans böcker.
  Han var bra på att spinna en historia i podden och har ofta ganska intressanta resonemang (trots att jag inte håller med honom om allt).
  I början av deras poddande älskade jag att lyssna på honom. Han kunde säga saker som inte var politiskt korrekta alls, men roliga, logiska och genomtänkta.
  Då förfasade sig Alex alltid lite symboliskt och ängsligt för att ingen skulle tro att HAN höll med om detta förfärliga.
  Med tiden har dock Alex dåliga sällskap satt sina spår. Nu är de bägge urtråkiga. Raljerande, gubbiga, bittra och nedlåtande.
  Jag har slutat lyssna.

  Svara

  Tror Cissi lider av ett stort mindervärdighetskomplex .. det kan inga pengar i världen avhjälpa..

  Svara

   Say what? Cissi är så jävla intelligent att mindre intelligenta människor måste förminska henne på detta sätt.
   Hon är en av de som verkligen fattat. Är jävligt glad över att hon har pengar så hon har råd att fortsätta kriga!

   Svara

    Cissi är supersmart men uppfattar nog henne också som innerst inne ganska osäker. Men inget fel på hennes intellekt nånstans.

    Svara

  Mysigt att åka nattåg, sover alltid bra där. Dock just Snälltåget Malmö-Berlin t o r – och det är inte mysigt typ 32 grader varmt och ganska olidligt. Men man kan gå upp på färjan till Sassnitz/Trelleborg och sova några timmar ute på däck.

  Svara

   Sist jag åkte nattåget till berlin (typ fem år sen) var man tvungen att gå av på färjan. Det behövde vi inte första gången jag åkte det till Berlin. Sen var det party på tåget så sov inte ett skit för allt oväsen utan totaldäckade på min kompis soffa när jag väl var framme i Berlin.

   Svara

   Livets hårda skola

   Svara

   Ses på power meet! !!

   Svara

  Heja Cissi!
  Hon har så rätt i allt hon skriver och säger. Hon är före sin tid och därför är det många som inte klarar av henne. Många kvinnor är fortfarande i det stadiet att dom är så kallade daddys girls. Spelar ingen roll vad en man gör så kommer dom ändå beundra honom… trots att dessa män aldrig nånsin skulle stå upp för dessa kvinnor tillbaka. Rätt mycket brist på självrespekt med andra ord.

  Svara

  Så svårt att relatera till då meningen ligger i en annan tråd under ett annat ämne, eller?

  Tycker att Sigge får oförtjänt mycket skit faktiskt. Börjar fundera på om publiken inte förstår hans humor eller hans ganska vassa observationer om samtiden. Har backat Cissi jättemycket och swischat pengar flera gånger för olika ändamål. Nu börjar hon mest bli pinsam när hon reagerar på en liten kommentar och får stort genomslag för att hon har Sigge i taggen. Trist.

  För mig var det viktigt att lyssna igenom Alex & Sigges poddar innan jag kunde kommentera, gjorde det förra sommaren och har lyssnat varje vecka sedan dess. Det ger ett klarare sken över kommentarer som är lösryckta ur ett sammanhang, om man har lyssnat på hur de pratar. Det är två jävligt smarta och sympatiska personer enligt mig.

  Tack för ord typ (och nu blir jag hängd)

  Svara

   Håller verkligen med Sofie.

   Och Cissi är mästare på klipp- och klistra-inlägg för att kunna håna de som inte alltid smeker henne medhårs, och samtidigt få uppmärksamhet. Hon tål ingen kritik eller diskussion, raderar och blockar direkt. Hon vill inte anstränga sig för att förändra något. Hur ska något kunna förändras när all diskussion förbjuds och endast hennes åsikter är de rätta? Åsikter hon för övrigt ändrar på så som de bäst gynnar henne för stunden. Precis som hon gör med alla ständiga lögner för att framställa sig själv i bättre dager. Bella är en sann ängel i jämförelse.

   Svara

  Modd på grund av orsak antar jag

  Svara

   Höll med dig, hamnade i modd.

   Svara

  Molly Rustas flygande har verkligen spårat ut. Ägnar hon en endaste liten tanke åt miljön????

  Svara

  Så svårt att relatera till då meningen ligger i en annan tråd under ett annat ämne, eller?

  Tycker att Si får oförtjänt mycket skit faktiskt. Börjar fundera på om publiken inte förstår hans humor eller hans ganska vassa observationer om samtiden. Har backat C jättemycket och swischat pengar flera gånger för olika ändamål. Nu börjar hon mest bli pinsam när hon reagerar på en liten kommentar och får stort genomslag för att hon har Si i taggen. Trist.

  För mig var det viktigt att lyssna igenom A&S poddar innan jag kunde kommentera, gjorde det förra sommaren och har lyssnat varje vecka sedan dess. Det ger ett klarare sken över kommentarer som är lösryckta ur ett sammanhang, om man har lyssnat på hur de pratar. Det är två jävligt smarta och sympatiska personer enligt mig.

  Tack för ord typ (och nu blir jag hängd)

  Svara

  Jag lyssnare med ett halvt öra på podden och reagerade inte på att delen om Stina Wollter skulle ha varit särskilt elak. Men jag kanske bara inte lyssnade tillräckligt noggrant. Däremot reagerade jag på delen om Stefan Sauk, och skrattade gott. Jag lyssnar inte på dem regelbundet, men de få gånger jag gör det tycker jag att de brukar håna människor med ganska mycket makt, och som ofta faktiskt beter sig lite märkligt. Och ofta män.

  Svara

  Jag längtar tills Greta tar upp all chemtrails om hon inte redan gjort det. Kolla upp i luften och förklara för mig varför vissa plan beter sig annorlunda på samma höjd

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.