Vem vinner?

I sommartider då sociala medier är lika upphetsande som en Elloskatalog för en hormonstinn tonåring så får man göra vad man kan för att leverera inlägg. 
Men vill man så går det, eller hur? 🙂

Här under har jag samlat små guldkorn från diverse sociala medier de senaste dagarna. Kommentarerna här under är nästan lite gulliga, tycker ni inte?
Vi har regelpolisen som tror att My ändrat och byggt om i sin lokal i Gamla Stan, HELT på eget bevåg, eller varför inte glasögonhataren som nästan blir topp tunnor rasande över Magdalena Graafs glasögonreklam?

Vem är egentligen gnälligast?
Det är hugget som stucket…

 

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det här är ingen kritik till dig cc men shit vad tråkigt. Alltså människor är verkligen så tråkiga, undrar verkligen hur alla dessa influencers fått så många följare.

  Svara

   Och jag som bara har ett par hundra följare är såklart ännu jävla tråkigare, så ingen tror att jag tror nåt annat 🤷‍♀️

   Svara

    Ja jag antar att vardagen är ganska färglös allt som oftast 🤔

    Svara

   Vissa har ju köpt, vissa köper både följare och likes, även en del kommentarer också verkar det som, det går ju också. Man kan ju se sånt. Pinsamma vissa är alltså.

   Svara

   Ja en bloggare visar bara sina tågresor. Urtråkigt. Vem bryr sig.

   Svara

  Ingen.

  Svara

  Om sociala medier är lika upphetsande som en Elloskatalog för en hormonstinn tonåring borde det rimligtvis betyda att det ÄR upphetsande och spännande och inte tvärtom. 😉

  Svara

   Man får anta att det är ironi här.
   Meningen betyder nog:
   ”I sommartider då sociala medier är lika LITE upphetsande som en Elloskatalog för en hormonstinn tonåring…”

   Svara

    Nej. Det är bara en superdålig liknelse.

    Svara

    Är ju känt att Ellos katalogen var the shit för yngre förr. Alltså dålig jämförelse.

    Svara

     En gång i tiden ansågs Åhléns katalog vara som en po*rtidning. Tjusiga damer i underkläder 🙂
     Många unga grabbar låg under täcket med ficklampa och bläddrade i katalogen.

     Svara

      Är typ chockad.

      Svara

  Shit va Mogi ser gammal ut på den bilden, ser ju aldrig sådär gammal ut annars 🤔

  Svara

   Samma med Blondinbella. Brukar tycka att Blondinbella är väldigt söt annars men den där bilden var jättekonstig??

   Svara

   Ryska FaceApp in action?

   Svara

   Vilken gullig kommentar 😏

   Svara

   Röda läpparna kanske. En del ser mycket äldre ut med röda läppar.

   Svara

  Fanny Lyckmans instagram måste ju vara en av de tröttaste, vad är det 500k följer egentligen? Och kan hon försöka le lite mer, ser så jävla bitter ut… pass

  Svara

   Snarare skönt att det finns någon som inte tvunget måste le så fort det finns en kamera i närheten.

   Svara

    haha, defacto hälsar att det nog rör sig om att hon inte tycker om sitt leende #facts

    Svara

  Det där var väl inga särskilt gnälliga kommentarer, värre har man ju sett. Det gnälls på Isabellas blogg och insta varje dag, där snackar vi gnälliga kommentarer. Folk som vill hitta fel, vänder och vrider allt till fel, ifrågasätter och vill ”sätta dit”. Och någon som skaffar fejkprofiler för att skriva trams, skit, påhopp och lögner. Galet.

  Svara

   Fast det är ju Isabella som skriver lögner. Eller om du vill, omskrivna lögner!

   Svara

    Nej det gör hon ju inte, det är ju folk som fått för sig det härifrån för att det påståtts det här, men det mesta har ju visat sig stämma och inte varit lögner. Det ljugs mer här om Isabella och vad hon ska ha sagt eller gjort, hon själv ljuger inte. Här omskrivs det mycket, vinklas och förvrids. Hon ljuger inte om allt vilket det brukar skrivas här. Finns andra som ljuger mer och som självdiagnostiserat sig för att dra fördelar osv. Finns andra som överdrivit och som vinklar och ljuger. Finns andra som kommer undan med det mesta medan det är fel på allt Isabella gör, vad hon än gör så är det fel och allt vänds till fel.

    Svara

     Hon ljuger inte? Åh jösses….

     Svara

     Du skriver inte så långt i dag, som du brukar göra? Hur är det fatt?

     Svara

     Isabella kommer aldrig att älska dig hur mycket du än försvarar henne. Ägna ditt liv åt något bättre.

     Svara

   Ja det gnälls på Isabellas blogg men mest ”vänner av ordning” som gnäller på andra kommentatorer. Det är det slitstarka men nernötta avundsjukekortet som dras gång på gång. Men man får aldrig någon förklaring vad man ska vara så f-bannat avundsjuk på. Diagnoser, oförmåga att förstå sociala koder, oförmåga att behålla mänskliga relationer…

   Svara

    Skrev en kommentar om just detta med ”du är avundsjuk!!” på blondinbellas blogg men den godkänns nog inte. Bara kärlekskommentarer till henne som godkänns

    Svara

  Tycker Fanny gjorde reklamen bäst! 🙂

  Svara

  Inläggets gnälligaste kommentar kommer här: du har missuppfattat kommentaren om bygglov (som för övrigt inte var gnällig?), det kan krävas en bygglovsansökan för ändrad användning av lokalen. Behöver inte betyda någon som helst ombyggnad i övrigt.
  Mvh

  Svara

   Korrekt!
   //Bygglovsassistent

   Svara

  Alltså va gör den där Mogi med sin sminkning, ser inte bra ut! =/

  Svara

  Tänk om någon gjort en skoreklam där skorna används istället för att genast slänga av sig dem efter fotot. De orkar ju inte ens stå upp eller är skorna obekväma?
  I detta fall ser dock den högra bäst ut.

  Isabella vinner eftersom produkten är i ett sammanhang där de används och därför blir mer naturlugt, oavsett filter.

  Glasögonen-ah, men jag förstår att man blir irriterad på de som låtsas ha glasögon som dessutom är dyra. Men låtsas Maggan bara?

  Svara

   Det är solglasögon hon gör reklam för. Antar att hon likt väldigt många andra bär solglasögon, särskilt på sommaren.

   Svara

  Oooj, vad har hänt med Mogi? Har inte sett henne på bild på ett tag, har hon varit sjuk eller så?

  Svara

  Uschäkta, men från vilken figur i den klassiska tevesåpan Dallas har Bella hämtat sin look? Sue Ellen? Pamela Barnes Ewing?

  Svara

   Haha tänkte exakt samma!!

   Svara

   Nej det måste vara Lucy ju.

   Svara

  Vilken bra bild på Mogi! Ser ut inte ut att vara en dag över 50 år

  Svara

   Ha, ha!

   Svara

  Haha, kommentarernas gnällighet och bajsnödighet: 1-1.

  Skorna: Fanny does it best. Den där tjejen i baywatchdräkt har väl knappt ens putsat spegeln? Det är väl kanske en smaksak men spegelselfies he aldrig varit min melodi. Ser mer ut som hon ramlat och behöver ett sånt där armbandslarm som äldre brukar ha.

  Smyckena: ingen. Mogi ser ut som hon ska klå upp någon. Kanske det som de försöker förmedla också? Hårda juveler som är snygga OCH kan vara behjälpliga vid självförsvar eller drunken fist fight. Isabella gör ju inte ens reklam därav får hon inga poäng; företaget har ju tagit en rödamattan-bild bara. Där hon dock ser bra ut 🙂

  Svara

  Gällande IL så gör hon reklam för TBE-vaccin på sin story idag. Hon skriver att det är en hjärnhinneinflammation-sjukdom fast endast en tredjedel som får tbe får hjärninflammation eller hjärnhinneinflammation (samt 1-2 fästingar på 100 faktiskt har tbe). Det är också ett vaccin som endast rekommenderas för de som bor i riskområden. Tycker det är lite smaklöst att inte ge korrekt information utan istället försöka pracka på folk vaccin när det även finns biverkningar att ta hänsyn till. Jag ställer mig inte frågande till det rekommenderade vaccinationsprogrammet men det är smart att tänka igenom ordentligt innan en tar andra vaccin. Det innehåller ju tex formaldehyd som är bevisligen cancerframkallande. Vi vaccinerar oss mot allt möjligt idag och samtidigt ökar bara cancer. Säger inte att det är ett givet samband men att en kanske ska tänka igenom nödvändigheten i att vaccinera sig ordentligt.

  Svara

   Bella skrapar i botten på kundgrytan numera, då blir det reklaminlägg av den här typen.

   Svara

   Det är lätt att skrämmas av kemiska substanser men om du samtidigt läser om formaldehyd så är det en typ av gas. En snabb googling så står det att en bebis som vistas inomhus 4-40h får in samma mängd av denna gas som en vaccinationsspruta. Gasen finns nämligen i möbler.

   Men alla får avgöra själva om man vill ta vaccinet eller inte! Jag påbörjade min dos för 10 år sedan då jag befinner mig i riskområden. Har inga synliga biverkningar och ser det som en billig livförsäkring! I ett litet samhälle (där vi har hus) på 300 invånare dog en sommar 2 personer pga TBE.

   Svara

    Jag är tillräckligt påläst och behöver ingen snabbgoogling. Formaldehyd injicerat i blodet är inte detsamma som att andas in.

    Svara

   Men snälla ge er nu! Det är mer smaklöst som du beter dig, avundsjuka för att hon får göra samarbeten så ni klagar på alla samarbeten hon gör, de duger ej, är inte tillräckligt fina. MEN när hon gjort reklam för mer exklusiva dyra märken så klagar ni på det, då är det fel för hennes läsare har ju ej råd osv. Ni klagar på allt och det är så sjukt. Detta var ett bra samarbete, bra att hon uppmärksammar TBE som kan vara allvarligt. Riskområden är det överallt. Men självklart ska ni leta fel och klaga. Nej för f.n skäms ta mig f-n. Fästingar är farliga så är det, vaccin är bra. Men det är upp till var och en, hon tvingar ingen och ger ingen fel information. Hon prackar inte på någon. Lägg ner!

   Svara

    Tror du på fullt allvar att Isabella Löwengrip någonsin sätter sina höga klackar där det finns gräs och skog, än mindre i riskområden? Knappast.

    Svara

     Hon bor ju i en riskzon.

     Svara

     Lidingö är ett riskområde som alla öar. Ja hon sätter sina fötter bland gräs när hon är ute med barnen, när de går ner till sjön t ex och de har skog runt. Fästingar kan finnas vid vägkanter och i gräsmattor så det är lätt att drabbas tyvärr. Att ni orkar, att ni aldrig ger er och slutar. Men säg mig, vad är ett okej samarbete? Borde hon ha gjort reklam för lösfransar ist hade det vari bättre. Hon gör ju faktisk en del samarbeten med bra användbara grejer och inte bara slit och släng och onödig konsumtion, men det hittas fel och ska klagas på allt. Sjukt.

     Svara

     Du vet om att fästingar finns i princip överallt? Sure, gå runt inne i stan så kanske du slipper, men Bella bor inte i stan.
     Räcker att hon tar en kaffe utanför på tomten.

     Svara

      Halva Sveriges befolkning bor i riskområden för TBE.
      Även i en stad räcker det att man sätter sig på marken i en park och käkar en glass.
      Sen är det kört!

      Svara

       Man behöver inte ens äta glass :O

       Svara

    Som sagt, du skriver bara hälften så mycket som du brukar göra. Har det hänt något?

    Svara

     Dina kommentarer är dock värre. Scrolla förbi bara.

     Svara

   Det är ungefär på samma nivå som att skrika om att ”TANDKRÄM INNEHÅLLER GIFTIG FLUOR!!!”. När det innehåller fluorid.

   Svara

   Vad löjlig du är. Tbe kan vara livsfarligt. Betydligt bättre reklam från Bella än allt krims krams hon brukar göra reklam för. Finns ingen anledning att inte vaccinera sig mot TBE.

   Svara

    Tror folk känner till det där med TBE-vaccin utan att Bella ska behöva göra reklam för ett av flera företag som vaccinerar.
    Hade hon påpekat vikten av TBE-vaccin utan att göra reklam hade det varit ok. Men hon gör inget gratis ens om det är för sina läsares bästa. Bra att hon flyttar till USA där allt handlar om pengar.

    Svara

     Men gråt lite då om det är så känsligt för dig.

     Svara

  Alla räcserhäxor är vakna idag 🙈

  Svara

  Bästa Bella-ironin uppdaterad:

  https://www.instagram.com/griploov/

  Svara

   Den där är ju inte ens rolig. Är det ni som tyckte att kommentarerna på Gabrielles insta var hysteriska som också gillar denna?

   Svara

    Jag har aldrig och kommer aldrig att besöka Gabrielles insta. Om du inte tycker att Griploov är rolig, så får du söka dig någon annanstans.

    Svara

    Måste ju vara den där Hajen som håller på, han verkar sjukt obehaglig och verkar inte kunna släppa taget. Han eller så är det CC, kanske Schulmans eftersom de hållit på med liknande innan, A & S. Jäkla trams, vuxna människor som håller på med mobbing. Det är tragiskt.

    Svara

     Jag tycker att det är hur roligt som helst! Nästa lika roligt som Bellas egna texter.

     Svara

     Får också en känsla av att det är Hajen. Tycker iofs att det är lite kul, men om det är han så är det mest creepy.

     Svara

   Utmärkt bild på nya snyggkontoret i New York … Ha, ha!

   Svara

  Forni har fött!

  Svara

   Fyfan läste dött först, blev helt 😱

   Svara

    Jag med 🧐😱

    Svara

    Men man skriver väl inte att någon har ”fött”?
    Om det inte är ett sto, en ko eller en sugga förstås.

    Svara

     Hästar fölar, kor kalvar och grisar grisar. True story.

     Svara

  Angelica Blick körde motorcykel UTAN HJÄLM och ramlade med huvudet före. Ett under att hon klarade sig 😳

  Svara

   Vilket genidrag! So smart.

   Svara

  Den ”snutiga” kommentaren till My var faktiskt rätt kul. Kanske till och med berättigad – vad vet jag.

  När det gäller solglasögon så röstar jag emot. Usch vad det är besvärande att sitta och prata med folk med solglas på sig. Då pratar jag banne mig lika gärna eller hellre på www.

  Svara

   Hellre det än att kisa hela dagen och få ont i huvudet, utsätta ögonen och den tunna huden kring dem, för massa starkt (uv-)ljus.

   Svara

  Fanny Lyckman har ju ett annat märke som är mycket större på tröjan, såg de mer än Reebok. 🙂

  Svara

  Fick upp ett sponsrat inlägg på Facebook där Bella gör reklam för nåt som heter Sunny Bears, alltså själva sponsrade inlägget står i bellas namn

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.