The evolution of a kommentarsfält

Att Bianca med största sannolikhet borde reklammarkera det här inlägget eftersom hon får betalt för att marknadsföra Puma är jag beredd att släppa, eftersom det som händer i det här inlägget är betydligt mer intressant att ta upp. (Så jag låter den slajjda den här gången, okaaaay Bibbz? 🙂

Bianca får alltså en kommentar från någon så känner sig manad att påpeka att Bianca fått gratis kläder. SOM VANLIGT!!! ..någonting som faktiskt är så vanligt att jag inte längre trodde att någon orkade bli upprörd över det, särskilt inte som Bianca är ansiktet utåt för Puma. Med andra ord har hon nog fått betydligt mer än gratis kläder som ersättning, om man säger så…

Men…
Att Bianca fått gratis kläder upprörde den här personen så till den milda grad att hen var tvungen att skriva en kommentar om det och sen var festen igång. (No pun intended, jag lovar).
Den här människans kommentarer blir så märkliga att jag bara var tvungen att göra en ”evolution ” av dem. Från början till slut.
Jag vet inte om jag blev så mycket klokare, mest bara mer övertygad om att man verkligen SKA ge sig när slaget är förlorat.
Se efter själva…

Alkohol på sociala medier är absolut ett problem, men att slänga in det på slutet på en bild på Bianca – där hon varken dricker eller skålar – är ett så fånigt desperat sätt att försöka rädda sig ur en jobbig situation att jag bara var tvungen att tillägna ett helt inlägg till det.

Grattis!
Det här var bland det dummaste jag sett på länge…

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast att blanda in saker som inte finns på bilden. Ja det är konstigt, ungefär lika konstigt som att du lyckad blanda in IL i ungefär varenda inlägg…

  Svara

   Skickar du mig en dumstrut? 😉

   Svara

  Fast Biancas svar var så drygt att hon vann första pris i idiotkommnetar.
  Ordet avundsjuk måste vara inprogrammerat som standardsvar hos alla influäänsers så fort de får en fråga de inte gillar. Varför inte bara svara på om kläderna var gratis?

  Svara

   Då kan den som frågar göra det på ett hövligt sätt om det du är så viktigt för henne

   Svara

    Ja, jag tänker på hur många sådana frågor/pikar Bianca får om dagarna. Hon verkade ju rätt less häromdagen på andra saker folk säger om henne. Nog för att det är hennes jobb att vara influencer men alla har ju en gräns när de får nog och fräser ifrån.

    Svara

     Tänker samma.

     Svara

     Visst har väl alla en gräns, Biancas gräns verkar dock gå vid alla typer av frågor.

     Svara

    Förresten, om jag för fråga. Privatget, hur ska man läsa det? Jag läser det som privat get och undrar ibland om du skojar om privatjet. 😊

    Svara

     Jag har själv en privat get. Mycket användbart på många sätt.

     Svara

      Haha, lyckliga du. Gillar framförallt deras personligheter. 😊👍

      Svara

      Klimavenligt også med privat get …

      Svara

     Kommer från tråden om il på fb. Riddaren Luzerns stavning av privatjet.

     Svara

      Tack. 😊👍

      Svara

  Känns ungefär lika klart som dina texter brukar göra 🤷🏽‍♀️

  Svara

   Gött! Då har ni vanan innan att läsa sådant här. 🙂

   Svara

    Innan? Nej, så heter det väl inte?

    Svara

     Nej, vanan inne.

     Svara

  Är väl ungefär så det brukar se ut här, allt möjligt orelevant tas upp för att skamma vissa personer, som inte har med saken att göra. Du brukar själv vara ganska bra på det, när det gäller vissa iaf.

  Märkligt att du inte skriver något om att Biancas företag tydligen är skrivet på Malta, så många som undrat över det ju? Hon hade förresten fakturerat 4,2 milj för något, kanske var det fån Puma?

  Svara

   4.2 mil… och blondinbella inbillar sig att hon är störst i Sverige.. haha. Tror aldrig hon fakturerat en sådan summa.

   Svara

    Men lägg av med att blanda in blondinbella i allt, varför detta behov av att ständigt pika henne. Nej det har hon kanske inte men ändå är det henne alla ska hata för att hon verkar rik, har ett fint hus och tjänar pengar på samarbeten. Undrar hur det låtit om det var hon som skrivit ”är du avundsjuk” då hade det tagit hus i helvete och hon hade kallats vidrig osv. Hon inbillar sig nog inte alls att hon är störst i Sverige men största bloggplattformen har hon haft och har en av de största.

    Svara

     Hon har 460 t följare på IG. Bianca över 1 mil. Det är no competition. Sen kan hon dra sig med sina fejsiffror för hebbes skräpblogg hur mycket hon vill. Bb har aldrig haft den påverkan som Bianca har och kommer aldrig ha.

     Svara

      Nej Bb har bara varit först med allt och gått i bräschen och lärt och inspirerat andra.. andra tar efter henne. Bianca är en ung tv-stjärna som syns i tv varje vecka så det är inte mer än logiskt att hon har fler IG-följare, tycker du inte? Bianca tillhör dessutom en kändisfamilj. Varför skulle det vara competition?

      Svara

       Det är väl för att just BB gör det till en tävlingar och vill vara och hävdar att hon är störst!

       Svara

        Men suck. Var och när har du sett att BB tävlar med Bianca el andra? Peppar andra och delar med sig av råd däremot. Nej däremot är det en som alltid skriver här att BI har minsann mer ig-följare än IL hahaaa. Urtöntigt, klart att BI har fler följare, hon har många barnföljare också. IL tävlar väl däremot mot sig själv på ett sätt. Detta Bella-tjat och göra narr av, vinkla och vrida henne är så tröttsamt.

        Svara

    Bla bla bla… ogillar båda, tycker båda är falska och gör nästan allt för pengar. Men det fullas nåt för jävligt med Bianca särskilt i jämförelse med Bella.

    Svara

     Gullas skulle det va.

     Svara

   Det har redan gåtts igenom. Hennes företag var visst inte skrivet där utan det var något annat ofarligt som någon säkert kan förklara.

   Svara

    Har det? Men ett av företagen är väl skrivna där? Kanske inget fel i det men varför inte skriva om det isåfall så blir det ju utrett.

    Svara

    Nej G det har inte gåtts igenom alls.

    Svara

   Men vem bryr sig om hennes företag är skrivet på Malta? Hon skattar redan såna ofantliga summor.

   Svara

    Bianca och hennes soldater hehe

    Svara

    Så om man redan skattar ”mycket” behöver man inte bry sig om att skatta som man ska?

    Svara

     Men snälla, räcker det inte med att ge bort nästan halva ens lön varje månad? Och sen alla övriga skatter hon under året betalar. Känns som att människor i Sverige vill att en läkare ska Ha precis lika mycket pengar som en busschaufför.

     Svara

      ”Men jag skattar redan så mycket så jag fifflar lite här, det är väl ok?”

      Då behöver vi inte anmäla omärkta samarbeten längre, de skattar ju redan en hel del.

      Svara

      Vore väl mer rimligt att de med låg inkomst får slippa skatt så att de har något kvar efter skatten då? 🤔

      Svara

      Så du erkänner alltså att det är för att slippa betala viss skatt, för att spara pengar?

      Svara

      Hon är väl sin pappas dotter höll jag på att säga. Sägs ju att han sysslat med en del ekonomisk fuffens, var väl skriverier om pengatvätt bl.a. och han var väl i någon tvist för några år sedan gällande pengar?
      Bianca kanske inte gör något olagligt men om hon kan slippa skatta så gör hon nog det.

      Svara

      10.49 oj vad du har missuppfattat allt.

      Svara

     Haha tänkte samma ”hon skattar redan så ofantliga summor”? – låter som att du menar att hon har ett företag skrivet där för att komma undan att betala skatt. 🤔

     Svara

   Finns inget bevis om att Bianca har något företag på Malta. Ingen har kommit fram med något namn på ett sådant bolag.
   Hon registrerade ”Bianca Ingrosso” som varumärke via en byrå på Malta. Men det är inget konstigt för Malta är en plats där det finns flera aktiviteter hänförliga till EU bl a patentbyråer och advokatbyråer. Varumärket ägs av Biancas svenska bolag Bianca Ingrosso AB.
   För övrigt innebär ett bolag på Malta inte att man gör något olagligt och det ger inga skattefördelar för någon som är obegränsat skattskyldig i Sverige. Vinster från ett sådant bolag ägt av ett företag eller en person utanför Malta kommer att beskattas enligt dubbelbeskattningsavtalet mellan Malta och Sverige.
   Det går alltså inte att jämföra Malta med skatteparadis utanför EU där pengar göms undan beskattning t ex Panama, Marshallöarna och Brittiska Jungfruöarna.

   Svara

    Oj Pongo till undsättning och försvar av Bianca, kämpar med att rentvå vissa och kämpar med att leta fel, sänka och smutskasta andra. Exakt som CC och TRH. Pongo = TRH och/el CC

    Nej det är säkert inte olagligt men det finns väl syften med det, att komma billigare undan så att säga, eller att tjäna pengar på det. Även om inte Malta är skatteparadis som Panama så finns det väl vissa fördelar med det.

    Svara

     Du verkar inte veta vad du skriver. Helt felaktigt och förvirrat är det i alla fall.

     Svara

      Fast det är väl inte helt felaktigt. Finns väl såklart vissa fördelar och syften med att ha bolag på Malta eller sitt företag registrerat på Malta. Så manipulativ du är Pongo, skriver så vinklat och manipulativt.

      Svara

       Ja, det kan finnas fördelar med att ha bolag på Malta och även på Cypern.
       Men så länge som man är obegränsat skattskyldig i Sverige så kommer utdelning från sådana företag ändå att beskattas i Sverige. Men både bolagsskatt och skatt på inkomst av kapital är låga i Sverige även med internationella mått mätt. Så länge som man inte har sin skattemässiga hemvist i annat land än Sverige är det faktiskt mest lönsamt om man har företag i Sverige och betalar skatt här.
       Möjligheterna till skatteflykt har begränsats ordentligt under de senaste åren och det är inte värt risken att ge sig in på sådana äventyr.
       Har man verksamhet i Sverige så kan man inte heller slussa omsättning eller vinster från den till bolag utomlands. Dessa bolag lämpar sig alltså för inkomster som man har från verksamhet utanför Sverige t ex konsultarvoden eller royalties. Bedriver utländska bolag verksamhet i Sverige kommer de att få ett fast driftställe i Sverige och då beskattas vinsten ändå här.

       Svara

     Tycker ändå det är roligt hur du tror alla med återkommande nick är CC eller THR. Så man kan säga att större delen av den här bloggen drivs av CC och THR inkl alla kommentarer enligt dig? Hur många timmar har de på sina dygn som jag inte har? Eller har THR och CC tillsammans skapat en algoritm som skriver alla kommentarer under diverse namn (och även anonym har du ju en tendens att anklaga för att va CC eller THR)?

     Nyfiken på hur du tänker att det går ihop rent tidsmässigt, lika tidseffektiva som en gasande Bella mån tro?

     Svara

      😂😘💕

      Svara

    Bianca har nog med connections för att smussla undan cash på ett fördelaktigare sätt . Eller inte Bianca riktigt, snarare hennes far Emilio som huserar på Mallorca där man precis öppnat den 3:e La Perla.
    La perla som finansieras av ingen mindre än Jonas Oredsson aka Jonas Falk, Sveriges största kokainsmugglare någonsin.

    Svara

     Men oj.. där ser man. Ja har man inte hört något liknande om pappa EI tidigare och skriverier om pengatvätt och annat fuffens? Bianca gör nog inget olagligt men kan de hjälpa henne till att slippa skatta och få pengar att växa så gör de nog det. Så bra de har det också med kända barn som kan ge värdefull fri marknadsföring, och fruns föräldrar har fått finansiera en del också sägs det.

     Svara

     Hennes far ska vad det påstås också ingå i ett nätverk som hotar och trakasserar journalister med den följden att vissa saker aldrig kommer till ytan. Finns mer att läsa om detta på Flashback.

     Svara

     Hennes far ska även (vad det påstås på andra forum) ingå i ett nätverk som hotar och trakasserar journalister med den följden att vissa saker aldrig kommer till ytan.

     Svara

   Hon är född Sverige , har gått på dagis, lågstadiet , högstadiet, fått barnbidrag , gratis sjukvård ock allt annat som en normal svensk får…. Nu tjänar hon bra med pengar , men då väljer Bianca att skriva sina bolag i Malta som är ett skatteparadis . Det är hon har fått allt i Sverige , då väljer hon att inte betala skatt i Sverige ….pinsamt , tänk på dom inte har det så bra…. hon har blivit en Skattte smitare… skärp dig Bianca …

   Svara

  Det där med alkoholen kan jag lite förstå även om det lät fånigt, alltså Bianca har ju rätt att festa och göra vad hon vill men det är mycket barn som följer henne och det känns inte helt lämpligt att barn följer detta festande och sex-snack känner jag.
  Sett att Bianca fått en del kritik på senare tid bl a att hon gör den där ansiktsposen som ser drogad ut, och för att hon sagt vissa saker om andra personer. Smygreklamen i vloggarna.
  Det måste vara påfrestande med kritik även fast den är befogad, en del får kritik och blir ifrågasatta för allt vad de än gör, obefogat, måste vara jobbigt tänker jag.

  Svara

   Är det inte föräldrarnas ansvar att isåfall se till att deras barn inte tar del av de hon postar?
   Varför skulle det ligga på Bianca ? Hon kan väl inte ta ansvar för att ansvarslösa föräldrar låter sina ungar lyssna på Biancas sex snack? Helt jäkla sjukt.
   Hon har aldrig sagt att hon är en barn idol?
   Trött på hur lata människor .
   Låt henne vara och leva sitt liv.

   Svara

    Tagga ner. Ingen har sagt att det är Biancas ansvar bara att det inte känns lämpligt att barn ser och hör på fyllesnack och sex-snack. Absolut får hon leva sitt liv, har inte sagt annat.

    Svara

     Men då kanske barnen inte ska tillåtas titta? Eller ska vi censurera allt som går
     På tv för att folk inte kan hålla vissa kanaler stängda för sina barn?

     Svara

    Emelie naturligtvis går det inte att lägga på Bianca, hon beter sig ju alltid som ett barn och barn behöver ju inte ta ansvar.

    Svara

   Har även jag tänkt på att det är mycket alkohol. Har mer tänkt ’ hur orkar man’ dricka varje dag nästan. Mängden mat olika influensers beställer in när de äter känns också vulgär tycker jag. De kan omöjligt orka äta upp allt. Känns så vräkigt och osympatiskt eller hur jag ska beskriva det. Olustigt.

   Svara

    Jag håller med. Det ger en orealistisk bild av att de äter stora kvantitet mat och fortfarande upprätthåller ’instagramkroppar’.

    Svara

  09:26 håller med. Fy sjutton vad en del kan vara dryga. Gillar det inte.

  Svara

  Jag undrar mest över sminkningen…

  Svara

   Är det inte så hon alltid sminkar sig nuförtiden? Jag ser ingen skillnad.

   Svara

  Vad betyder No pun intended?

  Svara

   En pun är ett skämt som skojar med olika betydelser av ett ord/mening.

   Förstår dock inte vilken pun Camcam syftar på? Ser ingen pun…

   Svara

    Ser inte heller nån pun

    Svara

    Håller med Monkey, jag förstår inte riktigt heller vad Camilla menar skulle vara the pun i no pun intended i texten ovan.

    Svara

    Fest – alkohol?

    Svara

  Det är ju klart roligare om man kan raljera över folk men funkar sämre när raljerandet sker på en mindre kompetent persons bekostnad.. Jag vill alltså påstå att kommentarerna som du raljerar om kommer från en person som är svag i att uttrycka sig, svag i att förstå hur och vad andra läsare förstår. Personen har förmodligen en expressiv språkstörning helt enkelt.
  Förlåt för att jag regnar på din parad…

  Svara

  Första kommentaren är onödig, det håller jag helt med om. Men jag tror att många stör sig på att influenser, låt oss ta Bianca i detta fall, får så mycket utan att arbeta för det.

  Bianca är ju från en kändisfamilj så att hennes väg i det offentliga var ju redan utkarvad sen hon föddes. Hon har ju aldrig behövt jobba för att dörrar ska öppnas utan de har ju redan stått öppna.

  Kenza däremot kommer ju från noll och är så kallat self-made. Vilket Bianca benämnt sig själv som men inte är.

  Svara

   Den här förstår inte jag. Utan att jobba för det. Tror du verkligen inte att hon jobbar och dessutom jobbar hårt?

   Har det förmodligen varit lättare för henne att komma in på marknaden pga sin familj, ja det tror jag. Men sen… hon hade inte nått dit hon gör utan att jobba hårt för det. Hennes jobb är bla att dölja för oss att det ligger mycket bakom det hon skapar.

   Lite som Zlatan. Nu kommer jag väl svära lite i kyrkan men här har vi ett fenomen som retar mig enormt. Han och andra fotbollspelare som inte bara blir miljonärer och också miljardärer för att sparka runt på en liten skinnbit.

   Men vad jag än tycker om det fenomenet så kan jag aldrig förneka att det ligger hårt jobb bakom och säkert en hel del uppoffringar. Men allt vi ser är de 90 minuterna han presterar på planen.

   Så min irritation ligger inte på Zlatan mfl utan på fenomenet i sig och alla som ser till att det forsätter, allt från FIFA till supporters och dem som köper biljetterna.

   Jag skulle aldrig gå in på Zlatans insta och klaga på det. Däremot FIFAS eller någon av supportergruppernas.
   Rikta kritiken där den mest hör hemma.

   Svara

    Hon har andra anställda som gör det mesta åt henne, så nej, jag tycker mer att hon arbetar men hon arbetar inte hårt.

    Zlatan är uppväxt i en utsatt förort med invandrarföräldrar. Han har ju inte haft oddsen på sin sida utan behövt kämpa på riktigt för att komma dit han är.

    Du får gärna se det som att de bara sparkar på en liten skinnbit i 90 minuter, men influencers då? Vad influerar de? Vad influerar Bianca? Överkonsumtion, skönhetsoperationer osv. Men inget vettigt. Tycker då att det är mer värdigt att fotbollsspelare tjänar så mycket och inte att Bianca och resterande influencers fakturerar miljoner för inte bidra till någonting.

    Helt enkelt nej – Bianca jobbar inte hårt.

    Svara

     Nu pratar du om två olika saker på samma gång. Deras nytta och deras ersättningsmodell.

     Jag lyfte enbart ersättningsmodellen och hur mycket de tjänar och valde en helt annan onödig grej som också tjänar orimligt med pengar och vem och var vi bör lägga skulden för det.

     Men efter din väldigt övertygade åsikt om att hon inte jobbar hårt, om än med ett rätt onödigt jobb, så inser jag att jag skrev i onödan.
     Du verkar också anse att bara dem som hade det extra svårt pga bakgrund, vilket inte har något att göra med vilka förutsättningar de fått tror dessutom att en kille i förorten inte är en nackdel att vara i fotbollssammanhang snarare tvärtom, så är de mer förtjänta till framgång. Det sätter för min del perspektiv på hur objektivt du granskar din samtid.

     Svara

      Jag är inte övertygad, men jag har inte fått någonting annat bevisat. För att nämna en influencer som tar upp viktiga saker men inte får den recognition som t.ex Bianca, Isabella, Alice osv. får är Lovette Jallow. Men det är att gå in på ett helt annat spår.

      Jag tycker att Bianca har förvaltat sina chanser väldigt bra, men de chanserna hon har fått är ju inte av att hon arbetat hårt utan för att hon är den hon är. Självklart arbetar hon , som jag nämnde i tidigare kommentar, och hon kommer nog hem och är trött efter sitt jobb.

      Nej, nu lägger du ord i min mun. Jag säger inte att alla inte är förtjänta till framgång men jag tycker att vad man har för förutsättningar innan har en stor betydelse. Bianca eller Isabella är ju inte ödmjuka alls inför deras framgång och inser inte att en stor del av deras framgång beror på att de kommer från en kändis- respektive rik familj.

      Att vara en kille eller tjej från förorten, och dessutom vara barn till invandrare, är en nackdel i majoriteten av alla sammanhang. Jag är objektiv och är alltid redo att höra andras perspektiv men vad det verkar som så har vi helt motsatta åsikter i detta.

      Jag diskuterar gärna mer med dig, men jag ska iväg nu så att jag kommer under dagen svara sporadiskt.

      Svara

       Ok, jag hade bara svårt att förstå varför du även tog upp Zlatans bakgrund samt ödmjukhet i största allmänhet. Inget som han heller är direkt känd för? 😉

       Vi kan gärna för mig parkera här och tror att vi tycker lika om en del och kan i övrigt kanske agree to disagree.

       Tack för samtalet! 🌸

       Svara

      Mitt svar till dig väntar i modd.

      Svara

    På ett sätt håller jag med dig. Samtidigt som du lite får det att verka som att de, både Bianca och Zlatan, är brickor i ett spel. Och visst är det en större industri bakom vad de gör, och de själva blir såklart ”influenser” av dem. Men nånstans har de faktiskt valt att göra det de gör, sitt yrke. Så ofria som människor är de inte. Och visst ifrågasättande (och ja det finns en gräns osv) måste de alltså kunna ta, precis som alla yrken.

    Svara

     Alltså, även influenserna själva ser ju till att allt, hela industrin, fortsätter.

     Svara

     Nej nej del delen är jag helt överens om och bägge bör också få kritik på ett personligt plan över vad de väljer att delta i. 👍

     Det är deras lön och hur den avgörs som jag lägger en betydligt större skuld på dem som organiserar och konsumerar.

     Svara

  Tycker det är konstigt att kräva att offentliga personer ska ta ansvar för vilka fans de har. Bianca har ju gjort en karriär på att vara frispråkig och berätta om sitt liv, hon är väl runt 25 och festar och har sex precis som många andra vuxna. Vill man inte som förälder att ens barn läser om Biancas fyllor så tycker jag det är förälderns ansvar, inte Biancas.

  Svara

   Absolut, dock kan man diskutera vissa aspekter av hennes sätt att tjäna pengar på, till exempel huruvida det är lämpligt med utebliven åldersgräns på hennes showcaster.

   Svara

  Både den som ursprungligen kommenterade och Biancas svar på densamma är ju helt onödiga.

  Svara

  Ok vad du framstår som Bianca-riddare här. Ett helt inlägg åt det här? Åt kommentarer som inte var så jävla farliga, skrivna av nån som verkar ha lite svårt att uttrycka sig. Hen hotar inte och skriver inget grovt och ändå ska hen hängas ut här för hen kritiserar den heliga prinsessan Bianca?
  Klart man kan bli trött på att vissa får massa saker gratis och mörkar det, visst var kommentarerna osammanhängande dock men kom igen..
  Bianca är verkligen en av de som särbehandlas positivt i den här bloggen…

  Svara

   Ja verkligen, och kolla Trh:s försvar… Inte utan att man undrar om ”mutor” eftersom att vissa behandlas med silkesvantar, kommer undan och försvaras, vissa verkar inte få skrivas om alls längre, och andra ska allt vändas till fel och det ska skrivas så argt, kränkande och manipulativt som möjligt för att sänka, smutskasta och påverka folk till att hata och tro illa. Det är verkligen märkligt. Hmmm….

   Svara

  Om man tror att influenser jobbet är enkelt och ger snabba pengar, så är det bara att börja blogga. Då slipper man anstränga sig och får massa saker gratis eller kanske det krävs det en hel del innan man kommit dit.

  Svara

   😉😊👍

   Svara

  Stora människor på internet får det alltid att låta som om avundsjuk/svartsjuk är något negativt. I många fall ja. Men också i många fall Nej. Det är okej att också vilja ha gratis. Innan man ser ner på en människa som ”också vill ha” så kanske man ska fråga varför. I många fall är avundsjuka kopplat till ex ekonomisk situation. känna sig opopulär osv, ovärdig, loser. Jag menar inte att Man ska inte sluta få gratis för att andra har sämre, det jag menar är att man kan ha förståelse. Tänka längre än näsan räcker. Om någon säger till mig samma sak så droppar inte jag en sådan kommentar tbx som bianca. Jag tjänar inte på det. Ist låter jag personen vara. Kanske frågar om personen/någon av följarna vill ha de gratissaker jag inte behöver eller inte använder osv.

  Om man inte förstår min luddiga kommentar så förstår man inte vart jag försöker titta.

  Svara

  Påståendet att läsarna bara försöker automatfrottera sin egna avundsjuka genom bloggläsandet verkar komma från en plats där influencen ser sig såsom den borna övermänniskan.
  -Ack Ja!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.