It’s caught on…

GabJossans inlägg var alltså inte en isolerad händelse utan det löwengripska uttrycker ”att nypa sig i armen” verkar vara här för att stanna.
Kanske har det alltid används då och då av influencers, men att det inte var förrän Isabella Löwengrip totalt missbrukade sönder det som jag började reagera varje gång jag ser det?

När jag skriver detta så står jag i begrepp att knalla ut i skogen för att plocka svamp.
Vi får se om jag hittar tillräckligt mycket för att kvalificera sig som en riktig ”nypa sig i armen-upplevelse”.
Jag återkommer.
Uppdatering: Om någon vill se om Nybros skogar bjöd på kantareller så finns det hela dokumenterat i min Instastory. 

Ps. Med tanke på att det inte händer så mycket alla gånger på sociala medier under sommaren – vill ni ha lite ”hitta vänner-inlägg” eller liknande? Eller någon annat ni går och grunnar på?

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hitta vänner!

  Svara

  Fler öppna spår?

  Svara

   snälla inte fler öppet spår – familjeliv finns redan för sådant. Vad sägs om fler inlägg angående sociala medier i sig, dvs faktainlägg. Hur ska man öka antalet följare (tydligen inte sponsrade inlägg för då hamnar man i skamvrån a la mogi)? Vad är de allmänna trenderna på instagram idag? Fler och fler verkar ha stängda konton. CC, visa vilken enorm kunskap du sitter på gällande influensers och sociala medier och skriv några inlägg om ämnen som är på en högre nivå än ”avrapportering”. Tänk tal på ett företagsevent eller liknande. Det är iaf vad jag vill se mer av 😘😘

   Svara

    Håller helt med!

    Svara

    ..or some statistics if you can? In the heyday of bloggers how many followers did they have versus today?

    Svara

  Jag vill ha ett extra öppet spår. tex i kväll kl 20? Skulle va suveränt

  Svara

   Öppet spår – Mushroom edition

   Svara

   Nej inte mer öppet spår 🤯

   Svara

  Hitta vänner vore kul! Även frågestund och ett inlägg med bilder ”nu och då”.

  Svara

  Är det någon som har hittat vänner på inläggen? Tycker mest det är kommentarer i stil med ”någon från Mora?” och tio svar där folk skriver ”ja”.

  Svara

   Ja 🙂

   Svara

   Haha din kommentar syntes inte när jag skrev min strax nedanför 😆

   Svara

   Haha exakt så var det men tro det eller ej jag fann en vän! Så många som skriver att de bor här och där och skulle vilja göra ditten och datten ihop men det fullföljs aldrig.
   Folk är så sämst att de inte ens klarar av att hålla mailkontakten.

   Svara

    Du känns ju väldigt sympatisk.

    Svara

  Öppet spår vore roligt. Kul att läsa kommentarer och kul att skriva. Man känner sig mindre ensam då.

  Svara

   Samma här.Ensamheten blir lite lättare att bära några timmar

   Svara

    Men det är ju roligt att vara med sig själv. Vill man prata med folk kan man bara gå utanför dörren. Finns människor överallt, prata på bara, de flesta tycker om männskor som närmar sig

    Svara

     Härligt med empati!

     Svara

      Anonym 20:57: Det var faktiskt menat så. Vi är alla ensamma. Som kan stöta ihop för några enkla meningar. Små möten.

      Svara

       Så du stannar okända människor
       På stan och småpratar? Ballt att våga det!

       Svara

        Jag jobbar i butik (livsmedel), VARJE dag har jag micromöten med människor, vissa som tydligt behöver lite mänsklig kontakt, ett hej och ett leende, en hel lång historia om privata grejer, vi finns för sånt också 😊

        Svara

   Mbb

   Svara

  Hittar någon vänner i hitta-vänner-inläggen? Tycker mest det verkar bli kommentarer om var man bor och inget mer.

  Svara

   Med det sagt, hellre öppet spår än hitta vänner.

   Svara

   Ja, ett hitta vänner-inlägg hade varit kul om det kunde vara lite uppstyrt som det var hos Blondinbella. Här skriver folk bara ”någon i Eslöv?”
   Bättre att skriva mer utförligt.

   Svara

  Inlägg med ”idag förr ett år sen/två år sen” eller liknande. Kul att få en återblick om vad som hände då.

  Svara

   Nej, vad tråkigt!

   Svara

   Jätterolig idé!

   Svara

   Roligt! Bloggares utv över tid också

   Svara

  Fler öppna spår

  Svara

  C ”är i beråd att knalla ut”, inte ”i begrepp”…

  Svara

   Nä hä, tydligen synonyma, men ”stå i …”.
   Hej då!

   Svara

   ”Står i begrepp att knalla ut” är däremot korrekt. Beråd är nog ett ord som är obekant för många. I varje fall för andra betydelser än att tveka.

   Svara

  Behöver inte komma något inlägg så länge det inte finns något du vill skriva om tycker jag. Mig gör det inget om det är färre uppdateringar när det är lite som händer.

  Svara

   Nuvarande inlägg kl 9, 12, 15 och 18 är minimum tycker jag.
   Det är fyra inlägg mot normalt sex så det är redan anpassat till lägre aktivitet under sommaren.
   Nu är vi snart inne i augusti så allt återgår så småningom till det vanliga ändå.

   Svara

    Minimum? Herregud det är mer än vad vissa bloggare spottar ut på en vecka.

    Svara

     Ja, men dessa bloggare är väl inte heller något bra exempel? En bloggare som inte presterar ett par dagliga inlägg kan knappast kallas bloggare längre. Förmodligen lägger en sådan ”bloggare” upp det mesta på Instagram nu för tiden. Att blogga kräver mer och tar mer tid.
     Här på Bloggbevakning måste vi utgå från den standard som är satt för denna blogg.
     Och det har i flera år nu varit sex blogginlägg måndag-fredag, något färre på helgen samt öppet spår onsdag, fredag och lördag.

     Svara

      Inte på somrarna väl?

      Svara

    Fast finns det inget att skriva om så får hon ju klagomål för att hon skriver om sådant som någon finner totalt ointressant. Är det inte bättre med inlägg med mer substans än att hon ska passa upp på oss som är uttråkade?
    Jag hade gärna haft tio inlägg per dygn men hon kan ju inte behaga oss jämt och rota fram smaskiga saker att skriva om.

    Svara

    På sommaren hade 6, 12 och 18 varit helt ok upplägg!

    Svara

  Det behövs absolut inga fler öppet spår

  Svara

   Nej. Är det en blogg eller ett chattforum det här?

   Svara

    Joo. Fler öppet spår 😊

    Svara

     Öppetspår bloggen med andra ord?

     Då ses vi kanske i höst!

     Svara

      Aftonbladet chatt 2.0

      Svara

      Det ena utesluter ju inte det andra 🙂 dom andra inläggen finns ju fortfarande kvar liksom.

      Svara

       Men vad är syftet med bloggen? Ska den bli öppet spår, köp och sälj, hitta vänner, byta recept, teknikhjälp,….. bara för att några inte orkar hitta ett forum mer passande?

       Svara

        Varför bryr du dig?

        Svara

         Varför jag bryr mig om vad?

         Svara

          Ja alltså varför bryr man sig om det kommer ett öppet spår?

          Jag förstår inte vad det spelar för roll. Om Camilla erbjuder en sak och många vill ha det, varför ska dom då inte få det? Vill man inte är det ju bara avstå. Ingen trycker ju ner kakan i halsen på er som inte vill ha tänker jag.

          Jag är trött på att läsa öppet spår, men det stör mig inte om det skulle va varenda dag om det vore så. Jag bryr mig helt enkelt inte.

          Kan väl va skönt för C också, bara slänga upp så där utan att behöva kämpa fram inlägg om ingenting. Måste ju va roligare att plocka svamp haha.

          Svara

           Nej jag har inte varit inne på öppet spår på länge, så jag vet att jag kan scrolla förbi. Men jag får väl ha en åsikt om vad för inlägg jag önskar hellre än ett annat för det.

           Absolut får du det. Undrade bara.

        Varför skulle det bli det bara för att det är Öppet spår? Du tycker inte själv att du tar i lite för mycket där? Tror du verkligen på din egen kommentar?

        Svara

    Nog för att det är en blogg, men det skadar inte att använda sin stora plattform till något som gör gott för så många.

    Svara

   Jag känner att vore det som så att hälften av alla vill ha fler öppet spår nu i sommar, och hälften inte vill ha fler öppet spår så tycker jag att dom som vill ha det borde väga tyngre än dom som inte vill ha det. Pga att ös kan betyda mycket för ensamma människor, det gör att dom känner sig mindre ensamma för kvällen. Och för dom som inte vill ha öppet spår så är det ju bara ett inlägg dom bara behöver skippa att klicka sig in på liksom.

   Svara

    Finns ju andra inlägg att välja på än bara öppet spår.

    Svara

     Varför skriver inte ”öppet spår”-folket på andra forum? Var har alla hållit hus innan den här bloggen dök upp för ett par år sen?

     Svara

      Jag har inte hittat något aktivt forum jag gillar 🙂 Kan man inte få gilla öppet spår? Fattar inte varför ni som inte gör det måste försöka övertala oss att vi har så fel om gillar det/vill ha oftare 😂 bara hoppa över just öppet spår-inläggen?

      Svara

      På familjeliv får man kanske inte vara elak?

      Svara

       På familjeliv kan folk vara otroligt elaka och dömande. Mycket värre klimat där än här. Har fått så mycket finare och bättre svar av folk här 😊

       Svara

      Tv4s texttv chatt? 😉

      Svara

    Tack!

    Svara

    Jag ser det dock såhär: det är redan färre inlägg som det är på sommaren, och det känns redan nu som att det är öppet spår hela tiden, särskilt med de OT om ditten och datten som förekommer bland vanliga inlägg. Jag vill inte se de vanliga inläggen ersättas med öppet spår p.g.a. detta är en blogg och inte ett forum. Det finns flertalet forum för den ensamme att besöka. Varför inte göra det istället? Eller skapa ett nytt, eget forum?

    Svara

     Håller helt med!!

     Lika bra att göra om den här bloggen till en stödlinje direkt. Verkar vara det folk hellre vill ha än en blogg om sociala medier.

     Svara

      Först skriva sjukt hat om att Bella bla ser ut som en gris i ett inlägg, för att i nästa beklaga sig över att man är så ensam. Ett plus ett blir väldigt ofta två.

      Svara

       Ja det visar sig tydligt på öppet spår varför det ser ut som det gör under andra inlägg. Ingen slump att läsarna är ensamma, har olyckliga förhållanden, dålig relation till sina föräldrar, vänner som sviker osv osv osv osv

       Svara

       Är det säkert att det är samma person som skriver så? 🤦‍♀️

       Svara

        Nej det är självklart en hel uppsättning nya läsare på öppet spår jämfört med de övriga inläggen.

        Svara

         Tro det eller ej men folk kommenterar inte alla inlägg. Jag har skrivit kritiskt om Bella men det skulle aldrig falla mig in att skriva om mig själv på ÖS.

         Svara

          Samma här.

          Svara

          Och jag kommenterar både Bella och på öppet spår

          Svara

          Samma här.

          Svara

     Andra forum kanske inte känns lika bra som ÖS i Bloggbevakning? Gissar att det helt enkelt har med stämningen och klientelen att göra. ÖS behöver ju inte ersätta andra inlägg och jag förstår inte hur det kan vara ett problem. Själv klickar jag helt enkelt inte in på ÖS 98% av gångerna.

     Svara

      Jag tycker att Öppet spår är väldigt krångligt att scrolla igenom. Det funkar inte särskilt bra som chattforum just därför, enligt min mening.

      Svara

       Det finns ju en anledning till att forum och chattar inte ser likadant ut som ett kommentarsfält.

       Svara

       Jag menar scrolla förbi helt och hållet om man inte är intresserad. Det kan ju inte vara så jobbigt? Då klickar man inte in sig alls

       Svara

    Självklart ska inte de som inte gillar Öppet spår få ta bort Öppet spår från de som vill ha.
    Gillar man inte Öppet spår så är det bara att göra något annat.
    Svårare om det inte finns Öppet spår för den som vill dela med sig, diskutera, söka råd, tröst osv.
    Så öppet spår har en stor betydelse för de som deltar. Terapi, tröst och sällskap 🙂

    Svara

     Det finns tre öppet spår. Räcker inte det? Hur många är lagom? Fyra? Fem? Sju?

     Svara

      jag hade blivit jätteglad om det fanns 7 😅 de som ogillar öppet spår kan väl bara strunta i att delta. Fattar verkligen inte problemet 😝

      Svara

       Och jag fattar inte problemet med att hitta andra forum för att diskutera det man vill diskutera 24/7 i öppet spår.

       Svara

        Jag är med på forum osv också men gillar ändå öppet spår mest 🙂 skiter i om du inte gör det. Jag vill ha fler öppet spår ändå 😝 tror du klarar att scrolla förbi ett litet inlägg.

        Svara

        Men på vilket sätt påverkar det dig? Lider du av något som gör att du okontrollerat bara måste klicka på allt som går att klicka på?

        Svara

         Påverkar mig inte alls. Hur påverkas du av att jag tycker att fler ös är onödiga? (Obs, jag bestämmer alltså inte att de inte får existera eller hindrar Camilla från att lägga ut fler)

         Svara

       Ja, jag struntar i att delta. Bloggenblir därmed oläslig större delen av helgen.

       Vad är problemet med att hitta ett passande forum?

       Svara

        Haha oläslig för att du inte vill läsa ett inlägg på kvällen. Ja, då är det fan synd om dig alltså.

        Svara

       Och du kan strunta i att läsa bloggen utöver de öppna spår som finns tre dagar i veckan. Problem solved.

       Sen är det en omöjlig ekvation att lösa. En del klagar på att det är på fredag-lördag i stället för lördag-söndag, andra vill ha det kl 19 för att se somnar tidigt på helger, inte ens med ett extra spår på onsdagar blev folk nöjda utan postar ändå ot på tisdagen om vilken tvättmaskin som är energisnålast. Även om du får 7 öppet spår i veckan så kommer en del klaga för att det ligger på eftermiddagarna och inte på förmiddagarna.

       Svara

     Vill man öppna sig för folk som sitter här och skriver otroligt elaka kommentarer om vissa bloggare?! Skulle aldrig falla mig in att diskutera något av betydelse med ”klientelet” här som skriver rent hat. Då tycker jag alla förtjänar bättre.

     Ensamhet och missnöjdhet med sitt eget liv är nog oftast anledningen bakom att vissa kommenterar rent hatiskt.

     Mådde på riktigt illa när jag läste kommentarsfältet under inlägget om Bella. Uuusch.

     Svara

      Jag förstår inte varför man fläker ut sitt privatliv på ÖS alls! Om man vill ha råd, ja givetvis, men med så mycket detaljer att man om man bor på en mindre ort kan lista ut vem du är? (Har hänt mig flera ggr) nej tack..

      Svara

       Hehe jag har hittat både en nära vän och en kollega på öppet spår. Båda med rätt så privata problem, vännens visste jag om sedan tidigare.

       Svara

        Ja, man vet ju inte vilka som läser, så det är för mig ett mysterium varför man inte döljer sin identitet liiite mer istället för att lita på sin anonymitet på nätet

        Svara

         Nej jag brukar läsa och ibland svara någon i öppet spår men jag skulle aldrig öppna mig så som vissa gör här inne. De kan lika bra skriva ut namn på en gång.

         Svara

        Ja för det vore ju omöjligt att fler än en människa i sverige har samma problem.

        Svara

     Men det här är ju en blogg som bevakar vad som händer på sociala medier.

     Svara

    Frågan är ju inte ”öppet spår – ja eller nej?”.

    Finns ju andra inlägg man kan önska än öppet spår.

    Svara

    Det finns organisationer, tex jourhavande medmänniska och jourhavande präst, som man kan ringa till och prata med om man är ensam. Då får man antagligen bättre hjälp och något med mer substans än om man följer allas gnälliga kommentarer på ÖS. Tycker det ofta spårar ur och lämnar en dålig känsla hos en, det måste vara ännu värre om man är psykiskt labil och nedstämd. Den här bloggen kommer inte lyfta någon upp ur en depression, liksom.

    Svara

     Nej och den trevliga stämningen var väl länge sen man såg i öppet spår. Verkar mest gå ut på att vara snäsig åt andra. Sorgligt om man är så ensam att man ser fram emot att bli tilltryckt av anonyma på en skvallerblogg. Då skulle jag hellre ringa jourhavande kompis faktiskt.

     Svara

     Jag deltar ju hellre i öppet spår i min ensamhet än ringer till en jourhavande människa/präst 😝 om man nu tycker att öppet spår är trevligt och gör ensamma kvällar mindre ensamma så kan man väl få tycka det utan att bli hänvisad till jourer och linjer för dem som behöver prata. Skulle verkligen inte kännas bekvämt att ringa en sån för mig. Hänger hellre här och skriver med folk 😊

     Svara

      Vad får man annars ut av att delta i ös om man inte gillar att ta emot elakheter och vara elak mot andra, ev delta i någon totalt meningslös diskussion med en besserwisser (nämner inga namn…) som till syvende och sist ändå bara vill vara elak.? Det finns inte många vettiga personer där, och det är inget tidsfördriv jag skulle rekommendera någon som känner sig ensam och skör.

      Svara

       Måste säga att det finns bra människor på ÖS också som jag själv dock sällan deltar i. Tex Violet crawley, Nora, Viktor

       Svara

        + The real Hmm. (Om ni hade slutat att hacka på henne)

        Svara

         😘🌸

         Svara

        Ja det fanns ett par bra människor där. De är borta/kommenterar under anonym nu🙁

        Svara

         Jag kommenterar numera bara som anonym och det är pga trh.

         Svara

          Tror jag inte en sekund på. Jag tror att det beror på dig själv och möjligen att mitt minne är gott.

          Svara

           Tro vad du vill. Jag _vet_ varför jag är anonym.

           Och jag vet vad jag skriver till folk och jag har alltid varit konsekvent.

           Så om du känner att det beror på mig så har du garanterat vänt fokus fel hur du än vill vrida det till.

           Men du kan ju ta din chans här och nu till upprättelse.

           Vilket nick skrev du under och vad skulle jag sagt till dig som är så hemskt att du inte längre vill skriva under ditt nick.

           Trevlig person gissar jag på att jag inte tyckt du varit eftersom att du här ikväll påstår saker om mig utan att jag har en chans att svara i egen sak och är man inte rakare än så utan tvärtom ful så att man sprider lösryckta påståenden, svepande bara för att göra mig illa och utan chans till att säga min sida…ja då har du nu redan visat vad går för och vad du inte drar dig för.

           Jag kommenterar ju som anonym nu just för att jag vill vara anonym🤷‍♂️

           Igen, tro vad du vill, jag själv vet och det räcker för mig. Vad du tycker om mig är jag totalt ointresserad av.

           And that’s all I have to say about that.

           Om det räckte för dig så fanns det absolut ingen anledning för dig att skriva det högt här för alla att läsa utan du hade hållit det för dig själv. Du kunde suttit tyst och nöjd i din soffa utan behov att basunera ut nått.

           Och hade du haft rent mjöl i påsen så hade du här och nu stått för ditt nick och dessutom berättat vilka hemskheter jag skulle sagt.

           Men det gör du inte och vi vet båda varför, så du har rätt det är ingen som behöver tro något om nått. Vi vet.

           Du var ute efter att göra mig illa med svepande anklagelser.

           Där har du sanningen i ett nötskal.

           *Låter bli att benämna dig vid ditt rätta epitet*

           Anonym 01:39
           Du fick faktiskt ett bra svar och förklaring från real Hmm. Fast då det skurit sig mellan er tidigare, kan det vara svårt att se. jag som utomstående tycker nog att real Hmm har rätt här och nää, hon behöver inte min hjälp. Kan bra själv, hehe.

           @ real Hmm:
           Faan, hann du peta in ett svar innan mig.

           😉😘

           Klockan 2 på natten är TRH ensam i kommentarsfältet och tror ändå att det verkar fullt troligt att en anonym plötsligt dyker upp, och endast en minut efter TRH:s inlägg, postar ett långt försvarstal av TRH:s tidigare kommentarer.

           Inte troligt.

          Stackare, jag förstår dig! Har man en gång blivit ”targeted” av hen så orkar man inte. Människan är inte frisk, och det är inte nåt jag slänger mig med lätt. Manisk och elak.

          Svara

           Han.

           Honom egentligen om det ska va grammatiskt rätt but I get you, ja.

           Anonym 10.29: Eller hur! 😄

           Har du blivit ”targeted” så är det för att du är en mobbare. Så skyll dig själv!

           😛

  Jag tycker att du borde göra en ”köp och sälj- tråd” (kanske onödigt och göra en egen tråd om det, men det är iaf smidigare än t.ex att skriva i öppet inlägg- tråden). T.ex om det är någon som håller på och sälja kläder på tradera så kan man länka sin sida, eller om någon säljer något på blocket osv. Tycker det verkar lite kul, då det kan va lättare att få saker sålt men det är ju också bra för miljön. 😚

  Svara

   Men det finns ju massa sånt! Det känns som helt fel forum

   Svara

    Men beklaga sig över ensamhet, elaka barn osv. Är det rätt forum för? 🤔

    Svara

     Måste man välja antingen eller?

     Svara

     Nää.

     Svara

   Nej, det tycker inte jag passar här.
   Finns många bättre alternativ på nätet än Bloggbevakning för den som vill köpa och/eller sälja.

   Svara

    Haha, det skulle väl bli som med hitta vänner-inläggen. Vill nån köpa en lila blus? Jag vill! Jag med! Vilken nyans av lila har den?! Och så inget svar.

    Svara

   Säljes- skendräktig tik på 2 höstar. Fiser just nu så brutala mökar att det kan ödelägga flera kvarter. Annars väldigt huslig och bäddar hellre ofta än bra, särskilt nattetid.

   Köpes – en god kopp Earl grey. Är vansinnigt sugen på det, men för lat för att göra mig en.

   Svara

  Inlägg om trender från förr! Frisyrer, inredning, mat, resor, prylar od.

  Vad gjorde vi innan emojis? Hur har språket förändrats och hur många använder emojis?

  Influencers som försvann!

  Svara

   De som försvunnit vore kul!

   Svara

   Bra ide. Jag som är född på stenåldern skulle kunna bidra med massor.

   Svara

    Är det du A-M från bloggkommentatorerna?

    Svara

   Ja! Vad gör de nu typ

   Svara

   Vi skrev 🙂 😉 ;-P xD :-S :-* ;-* <3

   Svara

    Ha! Funkade fortfarande… Blev emojis

    Svara

  Gärna en framtidsspaning om hur influencervärlden skulle kunna se ut om fem år. Kanske också en jämförelse mellan typ Norge och Finland, men även USA.

  Svara

  Är det någon som hittat vän i alla dessa vännerinlägg här?

  Svara

  Jaaa!! Fler hitta vänner inlägg

  Svara

  Mer om blondinbella!! Skulle kunna läsa huuur mycket som helst utan att tröttna

  Svara

   Ja, ni verkar vara en del följare av henne här inne.

   Svara

  Läser någon fortfarande Petra och Annikas bloggar? Inte läst på många veckor var inne o kollade lite.. men tröttnade snabbt. Var inte Annikas bättre innan hon bytte till Cibeles? Och Petra..? Samma hela tiden. Kläder och sprättben

  Svara

   *cube

   Svara

   Det finns det säkert folk som gör. En del gillar ju sånt.

   Svara

  Ta semester Cam.
  Ni som vill hitta vänner: gå ut, skaffa ett jobb, en hobby,ett liv…
  Ni som vill ha öppet spår: familjeliv.se har öppet hela sommaren.

  Svara

   👏👏👏☝️

   Svara

   Ja det där har jag inte fattat, varför folk inte skriver på ett forum bara? Mycket roligare än här.

   Svara

    Jag tycker att det är roligare här än forum 🙂 inte hittat något bra som jag gillar. Tipsa gärna.
    Men oavsett, jag gillar öppet spår och skulle gärna se att det fanns fler 😊 Du behöver inte fatta, bara förstå att man föredrar olika saker.

    Svara

     Vad vill du diskutera?

     Svara

      Vad menar du?

      Svara

       Jag vill ha det som en chatt/diskussionstråd om allt möjligt 🙂 precis så som ÖS är. Familjeliv ogillar jag starkt.

       Svara

       Du ville ha tips på andra forum, vad vill du diskutera så är det lättare att tipsa. Ett generellt tips är ju fb, där kan man diskutera precis exakt allt som diskuteras i ös. (Och inte alls så otrevligt som folk påstår faktiskr)

       Svara

     Regga dig på flashback, där finns underforum för allt du kan tänka dig.

     Svara

     Testa ordet är fritt på Allt för föräldrar det behövs lite nytt folk där. Jag tror att Camilla kan ha fått inspiration till Öppet spår därifrån jag hittade dit eftersom jag var nyfiken efter att ha läst i en tråd om cpåflback.

     Svara

      Till och med bättre än öppet spår då det ligger i olika trådar och inte allt i ett enda långt kommentarsfält som man måste scrooooooolla genom när man är med i flera diskussioner.

      Svara

   Men låt folk få önska vilka inlägg de vill? Hon frågade ju. Så tråkigt att man inte ens ska få skriva sina önskemål utan att bli påhoppad 😝

   Svara

    Att inte vilja ha ett extra inlägg är väl ok att önska också?

    Svara

     Måste man kapa folks kommentarer där de önskat det och ifrågasätta? Så jobbigt är det inte att behöva hoppa över att delta i kommentarerna på ett inlägg 😝 tror knappast du lider för att du behöver scrolla förbi ett ÖS-inlägg.

     Svara

      Om det nu finns så många som gillar ös så kan de väl få gilla det 🙂 varför måste du ta det ifrån dem? Bara egoistiskt och löjligt att tycka att man själv inte uppskattar inte ska få finnas.

      Svara

       Det man själv inte*

       Svara

       Jag har inte sagt varken för eller emot öppet spår här. Tycker bara att millions önskemål är lika välkommet som andras.

       Svara

      Vem kapade någons kommentar? 😉

      Svara

       Nu skrev jag ett svar till personens uppmaningar. Jag ifrågasatte inte någons önskemål.

       Svara

        Och vems kommentar kapade hen?

        Svara

        Det var ju precis det du gjorde…

        Svara

    Att någon uttrycker en motsatt åsikt är inte samma sak som att bli påhoppad. SÅ trött på lättkränkta lipsillar som utarmar språket.

    Svara

   🧹

   Svara

  Öppet spår som BARA får innehålla skvaller om kändisar och INGA privata frågor typ familjeliv!

  Svara

   Oooh ja!!! (Vore bra regel för alla öppet spår kan jag iofs tycka)

   Svara

    Håller verkligen med!

    Svara

   Det har jag också tänkt på!

   Svara

  Byt ut alla inlägg mot öppet spår.

  Svara

  Av alla kalkoner på tacksägelseddagen är det något där som ger mig tuppskinn

  Svara

  Kära TRH tack för inbjudan. Jag och THK kommer gärna och vi hittar säkert en bra restaurang. Ska bli roligt att ses och prata om lite allt möjligt. Hälsningar din vän på bloggbevakning ☺😉😎

  Svara

   ?

   Svara

   Misstänker tyvärr att du blivit trollad (eller druckit ett gott glas för mycket). 😉

   Sov så gott!

   Svara

  Tycker det är kul att alla verkar så överens!

  Svara

   Eller hur? Får verkligen nostalgiska vibbar till alla julafton, midsommarafton och i princip alla familjesammankomster. Underbart!

   Svara

  Du borde skriva något om alla influencers som får sina hem omgjorda av jotex och liknande företag för att ett par månader senare tjäna pengar på att sälja prylarna. Sett Therese Lindgrens prylar flera gg på blocket och även Alexandra bring har gjort det flera gg. Nu senast: https://www.blocket.se/vi/86375380.htm

  Svara

   Det var fan i mig illa. Varför ta emot skit man ändå inte vill ha?!

   Svara

    En del av betalningen för reklamen är möjligheten att casha in grejorna skattefritt när de säljs.
    Resten av samarbetet faktureras med moms och bokförs som vanligt.

    Svara

   Skriv om detta camcam! Trodde inte Alexandra bring skulle göra så, hon har pratat så mycket i podden om hur nöjd hon är och att det är hennes bästa samarbete någonsin

   Svara

  Bloggbevaknings läsare är allt bra bortskämda

  Svara

   Det är ju inte vårt fel! Att vi är bortskämda. Det är ju faktiskt Camillas fel 🤷‍♀️

   Svara

  Absolut inga fler öppna spår! Går för övrigt sällan in på dessa då de är tämligen lika från gång till gång.
  Som sagt – öppna konto på familjeliv om ni så ivrigt vill diskutera underliv, otrogna män,vänner som sviker o.s.v

  Svara

   Ja jag har slutat gå in på öppet spår. Jag tror att Camilla skulle kunna posta samma öppet spår varje helg och ingen skulle märka något om man gick in och läste kommentarerna i efterhand.

   Svara

   Hur kan det vara störande med såna inlägg? Det är verkligen bara att låta bli att klicka in på de inlägg man inte gillar.

   Svara

   Öppet spår – otrogna män edition

   Svara

    Eller ”jag har en crush på min manliga kollega-edition”.

    Svara

     Min sambo är en mansbebis-edition. Nej förlåt, det är ju ett helt vanligt öppet spår.

     Svara

  Är det något fel på like-knappen? Kommenterarna på de senaste inläggen jag varit inne på har alla 0,1 eller 2 likes. Kan inte tänka mig att inte en enda kommentar fått fler än 2 likes?

  Svara

   Reagerat på samma!!

   Svara

    Samma för mig.

    Svara

   Stämmer säkert. Har hänt liknande förut. Gissar att det varit så hela dagen.

   Svara

    Hej, hej,
    Varför var det ett fånigt råd, att betala 250 kr för en VPN licens under ett helt år. (Det var din kommentar från lördagens Öppet Spår.) Licensen gäller 1 år, så det är ju försumbart. Jämför vad 1 års internetabonnemang kostar.
    VPN kan användas till mera än att kommentera här, ju. Finns även gratis VPN, men de kan vara långsammare.

    Svara

     God kväller!

     Jag tänker väl lite som så att om man blivit blockad från att delta så borde man kanske tacka för sig och hitta något annat att göra och inte krusa någon med sin närvaro.

     Att då dessutom betala för att komma runt den stängda dörren tycker jag är att inte ha någon självrespekt.

     Men det är ju bara hur jag ser det. Jag skulle inte betala för att planka in någonstans.

     Hur står det till med dig ikväll?

     Svara

      Hoppsan vad tiden går. Jag var på ett annat ställe före.

      Gnällig, för jag diskade inte direkt efter middagen, så nu står det tills imorgon. Då ska man först diska innan frukost och kaffe, som knäpp ordningsmänniska 🙂 Liksom jobba ikapp det man inte orkade igår, innan man gör dagens grejor, kaffe och mackor. Det går att vända på ordningen, jag vet. Jag är på uruselt humör innan kaffet på morgonen, men inte så hungrig.

      Det andra: jag tyckte att Bloggbevaknings svar, att inte orka med någon som anklagar en för att skriva under olika nick, var fånigt. Inte tillräckliga skäl för att blocka. Det är väl bara att strunta i såna anklagelser. Hon ska ju vara van vid den hätska tonen på nätet, tycker man.

      Svara

       Tråkigt att känna sig gnällig. 😞🌸

       I övrigt håller jag inte med. Varken att någon ska vänja sig vid hätskt ton samt hennes blogg så hon får helt och hållet bestämma vem som får skriva där.

       Det är inte upp till mig att avgöra vad som är en fånig reaktion eller inte. Dessutom tror jag inte vi fått se allt som denna skrivit då en hel del förmodligen inte ens kom upp på bloggen.

       För min del räcker det att man ber mig lämna bloggen. Man skulle aldrig behöva sätta en block på mig efter att med egna ord bett en att lämna. Varför stanna kvar i någons ”vardagsrum” där man inte är önskad?

       Men jag är ok med att vi tycker olika där. 😊

       Svara

        Överst, under fliken ”Känner du dig lite kränkt” står: ”Det är helt okej. Det är bara en upplevd känsla och ingenting farligt kommer att hända. Det går över. Jag lovar.”

        Lite så trodde jag att hon var själv också. JAG är nog det, alltså att det rinner av och ingen skit fastnar i mitt huvud. Detta är inte det verkliga livet. Alla är ju fan anonyma här inne, så man vet ju inte vem man skriver med.

        Svara

         Jag är lika dan. Bryr mig inte om anonyma.

         Sedan tycker jag att citatet om kränkt handlar om något annat.

         Och i vilket fall så tycker inte jag att det är upp till mig att bestämma.

         Och som jag sade, det är också en fråga om självrespekt.

         Å andra sidan, skulle någon utan ett ord blocka mig så hade jag plankat in. Tycker det är ett fegt beteende samt jag vet ju inte graden av hur länkas jag är eller om det faktiskt tom kan vara av omtanke.

         Men jag förstår hur du tänker. Jag håller bara inte riktigt med. 😊

         Hoppas du får sova snart och då också gott!

         Själv ska jag kolla nyheterna från övriga världen och sedan sova lite.

         Vi ses imorgon! 🌸

         Svara

  Öppet Spår mån, ons, fre och lör. Ett eller två av dem strikt reserverade för ett särskilt ämne, där OT raderas.

  Exempelvis:
  Måndagar; endast om relationer och förhållanden. Samt sjukdomsrelaterade frågor.
  – Ämnen om kropp och själ, kan man sammanfatta.

  Onsdagar; fria ämnen som vanligt.

  Fredagar; något ämne som ligger många varmt om hjärtat. Kanske om husdjur, klimat eller vegetarisk mat.

  Lördagar; fria ämnen, precis som nu.

  Ovanstående var bara hastigt påkomna exempel. Hitta andra ämnen som intresserar er, så kan det bli variation olika måndagar och fredagar. HSB bestämmer ämnet/ämnena för dessa specifika Öppet Ämnes Spår.
  HSB = hon som bestämmer.

  Svara

   Vad har allt detta med bloggare, influenser att göra? Det här är en blogg om det och då ska öppet spår också handla om just det, och bara det! Det finns familjeliv-skriv DÄR om allt möjligt skit som bara intresserad de närmast sörjande.

   Svara

    Det var, som jag skrev, hastigt påkomna ämnen. Fast dessa ämnen återkommer med jämna mellanrum i Öppet Spår.
    22:08 var min sammanfattning av vad som brukar avhandlas i de olika spåren och ett allmänt svar till de som önskade sig flera öppna spår.

    En annan dag kan jag skriva svar om varför man INTE ska ha flera Öppet Spår. Dagshumöret avgör vilket ben jag står på och vad jag tycker är roligast; att argumentera för eller emot.

    Svara

   Fast vi ska ju inte göra det jobbigare för Camilla, att hon ska behöva sitta och ha koll på ös och radera alla ot.

   Svara

    Jag tänkte mera på att folk skulle hålla sig i skinnet utan att HSB behövde gripa in. Att de inte skulle skriva OT, för det sabboterar bara och det blir otrevlig stämning. Lite självsanering, typ. Fast folk här har nog inte den självdiciplinen.

    Svara

     Tycker redan den här dagen när like verkar legat nere så har de flesta hållit sig betydligt bättre i skinnet. 😉

     Svara

  Ska du göra fler söka vänner-inlägg, dela in dom bättre geografiskt tex norra mellan och södra Sverige.

  Svara

  Ett uppstyrt hitta vänner inlägg

  Svara

  Varför kan inte sista inlägget varje dag vara ett öppet spår? De som läser och skriver gör det och de som inte vill behöver inte?

  Svara

   Ja, det var ett jättebra förslag. Mycket bättre än mitt, 22:08, som kan bli administrativt krångligt.

   Svara

  Kan man inte bara ha ett öppet spår som folk får vara i bäst de vill. Måste det komma nya? Sätt ett en gång för alla där ot får vara.

  Svara

  ÖS måste ju skapa otroligt mkt trafik hit…

  Svara

   Säkert, men vad spelar det för roll? Vill man inte bidra till trafiken så kan man ju låta bli att besöka bloggen under ÖS.

   Svara

  Att du inte skrivit ngt inlägg om Expressens outande av Isabellas nya snubbe?! 🤔 Varför inte?

  Svara

   Du menar ILs outande i samarbete med Expressen? 😉

   Svara

  Kan vi inte istället för ännu fler öppet spår ha något slags ”dagens ämne” diskussionsinlägg? Alltså ämnen relaterat till sociala medier. Läsarna ger exempel på vad de vill diskutera, de som är intresserade av att prata mer om just detta gillar kommentaren, de kommentarer som får flest gilla blir ett dagens ämne inlägg.
  Typ: Vem är er favorit influenser/youtuber/bloggare? Bästa inlägget/videon ever gjort av en influenser? Vad tycker ni om influensernas val av samarbeten/förslag på bra och dåliga sådana? Bra/mindre bra böcker skrivna av influensers?

  Svara

  elsa billgren säger så rätt ofta också, fast inte lika ofta som isabella förstås

  Svara

  Hitta vänner vore kul, om det blir lite mer uppstyrt än typ ”bor någon mer i Skåne?” 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.