Jag hoppas My Martens håller sitt ord om träning och hälsa

Jag kommer aldrig att förespråka bantningshets och konstiga hitte-på-dieter!

Jag förespråkar en hållbar hälsa, en sund inställning till livet, kosten, träning och vardagen. En bra BALANS är nyckeln till framgång! 🙏🏻💪🏻//My Martens

Med tanke på att det inte var helt längesedan som My glatt skrev om straffträning efter att ha brutit mot sin PTs kadaverdisciplinerade kostschema så har jag lite svårt att ta det My skriver här ovan på allvar.
Förhoppningsvis kommer inte hon ”straffa” sina klienter på samma sätt som hennes PT gjorde när hon ätit en bar efter träning.

Så här lät det i Mars:

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  åh vilka fina träningskläder!!

  Svara

  kadaverdisciplinerade?
  Har kadaver mer disciplin än levande kroppar?

  Svara

   Asdiciplinerade, alternativt dödadjurdiciplinerade

   Svara

    Oops glömde några S när jag ”briljerade”.
    Dödadjurjobbigt.

    Svara

   ”Kadaverdisciplin är att lyda någon eller något blint, som om man vore just en död kropp utan egna tankar eller känslor.”
   Enl Wikipedia.
   Men om man är ”en död kropp” blir det väl inte mycket action? Ska man lyda behöver man väl i alla fall vara LITE levande, eller?

   Svara

   Ja och nu tänker jag på Blondinbella som säger sig varit, har varit vegetarian, not!!! Nu äter hon råbiff för att hon blev sugen? Jag som varit vegetarian, lakto,ovo vegetarian, pesceterian, vegan, under långa perioder har varje gång jag äter kött blivit akut dålig, läs magsjuk, min kropp klarar helt enkelt inte av att bryta ner köttet, för min del så blir det kramper, diarre, alla magsjukesymptom. Att inte äta gris,nöt,vilt,lamm osvoch sedan välja att äta rått kött 🤢😥

   Svara

    Alltså även om jag av ”misstag” (läs typ foodtruks som wokat i samma panna),har fått i mig små bitar av kött så har min kropp reagerat, systemet kan helt inte spjälka köttet så att Blondinbella kan äta råbiff som första köttet på 3 år🤦‍♀️ 🤢dessutom otroligt osmakligt att välja rått kött, tur att inte sonen var med, svårt att förklara för vegbarn att mamma väljer att äta döda djur så, hade mina föräldrar suttit och ätit råbiff så hade jag som vegbarn gått från bordet😔

    Svara

    Du kanske är väldigt känslig? Jag var strikt vegetarian (som åt fisk och mejeriprodukter) i nästan 10 år. Inga fisk förutom EN gång jag råkade äta en sallad med kyckling i. Sedan åt jag korv stroganoff och mådde inte alls dåligt. En vecka senare åt jag köttbullar och mådde också bra. Så det är nog rätt olika…

    Svara

     Ähh är inte speciellt mycket kött i billig korv eller halvfabrikat typ köttbullar….

     Svara

      Bella har beskrivit sig som clean plantbased eater, och tro mig du behöver inte vara känslig för att magen reagerar om du äter råbiff, sedan tycker jag det är absurt om hennes son är veg, ät gärna råbiff men lägg upp det på bloggen för kommentarer 😖😖

      Svara

     Strikt vegetarian som åt fisk 😂😂😂

     Svara

      Johan
      Japp tycker att lala och Blondinbella kan ta varandra i händerna som vegeterianer👏👏😂😂😂

      Svara

     Det är iofs inte att vara vegetarian…

     Svara

    Samma för mig om jag äter kött

    Svara

     Fick i mig buljong av misstag en gång, efter att inte ha ätit kött på flera år. Toalettbesök som följde var fan inte nådiga. Jag åt inte speciellt mycket heller. Vill inte ens veta hur hon mår idag.

     Svara

  Åh gud hennes lögner och vändningar, går inte att ta henne på allvar. Ena dagen älskar hon sin kropp som den är och ska inte hårdträna och inte gå på dieter, nästa vecka hårdtränar hon för hon är inte nöjd med sin kropp och hon går på kostscheman och dieter, och gör reklam för ”bantningspiller”, och så skönhetsoperationer. Hennes vända kappan efter vinden för att passa hennes agenda. Hur hon vinklar, överdriver, hittar på och ljuger om allt från diagnoser, sjukdomar, bakgrund osv osv för att få uppmärksamhet och framgång. Och så drar hon sin killkompis som vinnare i sina tävlingar, kan väl inte vara slumpen… Synd att du ger henne uppmärksamhet.

  Svara

   Härligt positiv du är….NOT

   Svara

    Måste man vara härligt positiv mot allt och alla? 😝 Det är okej att vara kritisk och inte positivt inställd till allt.

    Svara

     Japp. Om inte annat tyder det på intelligens. Klarar inte av äppelkäcka människor som inte klarar av att se sådant som inte fungerar, utan hellre låtsas som att allt är bra.

     Svara

    Vadå ska man vara positiv till lögnare och hycklare? Men visst det är väl jättebra om hon förespråkar en hållbar hälsa och bra balans – är det någon som förespråkar annat? My brukar dock ha svårt med balans annars, det brukar vara allt eller inget, hårdträning och dieter eller så ”kraschar” hon och ”får bakslag”, men som av ett under så var den sk utmattningsdepressionen som bortblåst så fort hon el andra kom på att hon ska ha träningsstudio – då måste hon ju må bra för att coacha andra och för att kunna hårdträna sig i form. Verkar vara andra pt-killar inblandade i det för övrigt så kanske inte helt hennes egen idé och studio.

    Svara

     Tror ju inte My kommer ”hålla” så länge. När de där långa inläggen kommer där hon frågar vad folk vill läsa om är ett tydligt tecken på hennes osäkerhet och att hon vill smöra in sig med sin förträfflighet ändå.
     Jag skulle akdrig i livet vare sig träna eller följa kostråd
     från en människa vars erfarenheter borde innebära att hon är en sådär 100 år.
     Har hon pappet på Pt
     utbildning tro? Har hon papper på att hon kan : får : bö ge kostråd till nån?
     Herregud , människan kan ju inte ens laga mat till sig själv.
     En krasch är nära. Tyvärr

     Svara

   Som de flesta ” influencer” !

   Svara

    Nja nja fast vet ingen som ljuger lika mycket, är lika manipulativ och vänder kappan efter vinden på det sättet. Vet ingen som hittar på snyft och diagnoser för att få sympatier och framgång i samma utsträckning och ingen som sysslar med clickbait och annat på samma sätt och i samma utsträckning.

    Svara

   Att ändra inställning till kost,kropp osv är alltså att ljuga enligt dig?
   Är du säker på att du vet vad en lögn är?

   Svara

    Nej nej att ändra inställning är inte att ljuga, men det är märkliga snabba vändningar på henne och det är för att passa hennes agenda i många fall. Men hon ljuger om mycket annat.

    Svara

     Ja,absolut – märkligt snabba vändningar och hon ljuger om mycket annat.

     Svara

  Inget om blondinbella och nya ”kärleken ”
  Vill gärna höra dina tankar

  Svara

   Varför ska man ha några tankar om det för? Två singlar blir tillsammans. De såg dessutom lyckliga ut på bilderna. Är väl bara att säga grattis.

   Svara

   Vad för tankar ska vi ha? Finns ingen anledningen att tycka till om andra människors kärleksliv 😝

   Svara

   Vill också veta mer om Bellas nya kärlek. Så nyfiken.

   Svara

    Ring och fråga dem, det är bara de som kan svara på det.

    Svara

    Googla. Han vill inte vara så offentlig, tycker han ska få välja det själv.

    Svara

    Vad vill du veta?

    Svara

    Själv tycker jag det är helt ointressant, för man vet redan vart det kommer leda. Efter uppbrottet ändrar IL stil och personlighet igen och kommer antagligen också klaga på sin gamla pojkvän. Innan dess har hon antagligen gått all in med filantropin. Som kommer vara ett minne blott så snart relationen är det. Spelar ingen roll vem hon dejtar, hennes relationsmönster är ändå detsamma.

    Svara

     Svar till 17:10
     Håller fullständigt med, helt ointressant!
     Otroligt hur mycket uppmärksamhet IL får på bloggbevakning. Varför är just IL så intressant för allmänheten?

     Svara

  Fast jag förstår inte varför det skulle vara så hemskt att hon fick cykla? Hon har anställt en pt av en anledning och som hon själv skriver så ville han ju statuera ett exempel. Det handlar inte om att baren i sig skulle vara dålig (vilket dem flesta iofs är när val. Och jag är absolut inte för dieter eller att någonting i den stilen, det ända viktiga att man har ett hälsosamt förhållande till sin kropp, både fysiskt och psykiskt. Alla fungerar också olika och alla kanske inte klarar av att ha den hårda jargongen mellan tränare och kund, men precis som My tycker jag inte att de va något fel på ”straffträningen”.

  Svara

  Herregud vilket moraliserande inlägg.. 😝

  Släpp Mys bars-inläggnågongång, så farligt var det inte.
  Vill man ha resultat måste man vara disciplinerad.
  Men att vara disciplinerad behöver inte betyda hets och ohälsosam..

  Svara

   Ja. Och att man själv gillar det innebär inte att man förespråkar det för andra eller använder det när man lär ut.

   Svara

   Fast Ako (ptn) är ju lite dum i huvudet.

   Svara

    Hur?

    Svara

  På en träningsresa skymtade man väll inte en enda kolhydrat när de filmade när de åt… känns vettigt.

  Svara

  Alltid samma ältande : kroppen svarade inte, vägde 100 kg, jag kraschade, konkursen, pendling. Ska ge kostråd, men saknar kunskap om matlagning. Äter efter ”köpt” kostschema med matlådor, men ungen lever på pizza, hamburgare och pannkaka. Upptäckte efter flera månader att kastrullerna inte passar spisen.
  Tar hem sina katter, men reser ifrån dem så fort hon hinner. Tar med sitt barn till familj med en dömd sexbrottsling. Tycker att Gynning är kul när hon hånar GW:s bukfett. Gör behandlingar konstant eftersom hon tydligen inte gillar naturligt utseende.
  För mig finns inget hälsosamt alls i Myggans leverne. Bara en skevt tänkande varelse.

  Svara

  Kan du inte göra ett inlägg om hur olika bloggare hanterar kritik/ifrågasättande kommentarer. Är ju en av 90-talasystrarna dom gång på gång visar att honintecklarar minsta lilla ifrågasättande.

  Svara

   Offerkofta på i senaste blogginlägget…

   Svara

  Haha ni som älskar när il inte kan engelska, vad tycker ni om Bianca som påstår att hon whore a jumpsuit på hennes story? 😄

  Svara

   På vems?

   Svara

    Kungens. Vad tror du?

    Svara

     Lät som om Bianca skrivit på IL’s story… så tokigt det kan bli ibland

     Svara

   Äsch, en felstavning är inte riktigt samma sak som att direktöversatta eller rakt av hitta på ord kan jag tycka. Ser dumt ut såklart, men hon petade ju bara in en extra bokstav. Bianca är rätt ord på spåret i alla fall.

   Svara

    Nej verkligen inte rätt ord på spåret. Blir ju ganska så fel om man petar in fel bokstav i vissa ord. Men jag fattar, roligare när Bella gör det. Nåja, fick mig att skratta när det blev så dumt i alla fall.

    Svara

     Men menar du på allvar att du läser meningen som om det är ”whore” hon försöker säga? Whore vs wore – ett vanligt misstag som folk gör. Man fattar ju att det är wore hon menar aka, hon är inne och tassar på det ordet, hon har bara råkat peta in en extra bokstav.

     Svara

      Ja självklart fattar jag det, jag är inte dum. Och nej, det är inte ett vanligt misstag. Får jag tycka att det är kul och faktiskt lite dumt att skriva whore i stället för wore?

      Äsch, vet du.. vi släpper det här😊👍

      Svara

  Tänk vad mycket lättare o roligare det blir när man slutar träna och börjar idrotta istället. Lära sig en sport, fokus på funktion o rörelser och resultat bortom egna kroppen. Äta det som ger passande energi för idrotten och inte för vågen.

  Svara

   Fullt möjligt att äta det som ger rätt energi för träning också.

   Svara

    Nu förstod du nog inte hur jag menade…

    Svara

     Nja du missade nog min poäng – är möjligt att träna på gym utan att koppla det till vågen också. Att träna kan vara lika givande som idrottande för en del.

     Svara

  My verkar ha alldeles för stora ambitioner med sin blogg och vad hon önskar att den var. Hon har de senaste åren lovat en massa som hon inte kan hålla. Startat olika utmaningar som inte följs upp eller slutförs. Lovat att senare komma med träning och kostråd, verkar tro att hon nu ska få mera tid över för detta?
  Att seriöst lägga ut tips på olika övningar tar tid och inget man gör i en handvändning. Kostråd, recept på hälsosam mat kräver också tid o omsorg. Hade hon bloggen som sin huvudsyssla vore det en annan sak, nu verkar hon knappt ha tid att läsa igenom det hon skriver innan hon lägger ut sina inlägg.
  Tror att en längre ambitionsnivå för hennes blogg skulle vara att föredra, så att hon kan hålla det hon lovar och må bättre av det. Fokusera på sin nystartade träningstudio, träningsresor, sin son och sitt förhållande om hon vill få det att funka.
  Eftersom hon forfarande dras av mycket sjukdommar, dippar och har sin diagnos så verkar kroppen inte i balans ännu även om hon ständigt kämpar med den.

  Svara

  Vem är det lady Dahmer pratar om som gått ner 30 kg?

  Svara

   Fråga ld

   Svara

   Undrar oxå

   Svara

   Amir akrouti

   Svara

   Amir. Jag är nyfiken på hur han gjort, mest för att man undrar om det ligger någon slags hjälpmedel bakom så att säga.

   Svara

    Garanterat ett och annat hungerdämpande och/eller fettförbrännande piller.

    Svara

     Nej det funkar inte🤦‍♀️

     Svara

      Hungerdämpade funkar absolut och det är inte första gången Amir använder det i så fall..

      Svara

      Jodå, de olagliga sorterna gör ju det…

      Svara

  är det någon härinne som kommer börja träna hos henne i gamla stan?

  Svara

  Hon tar inte emot hur många som helst åt gången. Tror inte nån är så jävla dum och börjar där mer än fula fisken Tigerfalk.

  Svara

   Att hon inte tar emot många åt gången beror väl på att lokalen inte är lämpad för det. Dvs lokalen är liten. Riktar in sig på de som vill träna där man inte känner sig ut tittad. Priset måste bli därefter om hon ska dra in till hyra och lön

   Svara

    Finns det ens några omklädningsrum? Ser ut som att det bara är typ ett litet rum som man kliver rakt in i?
    Ser heller inga mattor under maskinerna som dämpar ljud och skrammel. Verkar bara vara hårt golv. Lär bli hög ljudvolym som eventuella hyresgäster i huset kan klaga över hos miljöverket och sen ur säkerhetssynpunkt blir det halt att träna direkt på golvet. Skor och tappade vikter lät slita på golvet. Känns inte genomtänkt… Hon sålde även en helt ny maskin flera tusen under inköpspris och köpte en annan. Hon verkar sakna kunskap om vad som funkar i ett gym/studio.

    Svara

  Ot men ändå inte.

  Twistshake. Dom verkar ju låta många med bara 500-1000 följare få hem deras produkter och göra reklam, och såklart ingen markering om reklam eller så.

  Vem gör fel, den som gör reklam eller Twistshake?

  Svara

   Jobbar mot mikroinfluensor. Mycket vanligt förekommande. De små influensorna blir alldeles till sig och visst glatt upp produkterna.

   Svara

   Undrar hur många som köper dessa flaskor för att se sett en mikroinfluenser göra reklam för dom. Känns som att alla flaskor de blir av med är såna de själva gett bort i samarbeten.

   Svara

   Det vilar förstås ett särskilt ansvar på företagen som gör reklam och samarbeten.
   I synnerhet om företagen jobbar mot mindre influencers som inte kan förväntas känna till alla regler.
   I samband med att samarbetet avtalas ska företaget faktiskt påpeka att det ska framgå av blogginlägget eller inlägget på Instagram att det är ett betalt samarbete. Det ska stå skriftligt så ingen efteråt kan säga att ”det hade jag ingen aaaning om”.
   Men jag har inga illusioner om att detta någonsin ska fungera.

   Svara

  Såg en kommentar på paulas blogg om deras hus i Spanien. Någon som vet om dom har ett, eller?

  Svara

  Vilken härlig bild! Fina färger!

  Svara

  Har skickat en fråga till My själv om vad och varför hon använder det där konstiga filtret på sina Storys men inte fått svar. Tror hon verkligen att DET skulle få någon att vilja gå på hennes ställe och träna? Det gör ju inte så att hon ser naturlig ut ens och ändå då förespråka naturlighet? Glansig i hela fejjan och en konstig dimma?

  Svara

  Jag tycker My Martens är en fantastisk inspiration och influencer! Jag är säker på att det kommer gå superbra! Hon är duktig, driven, söt som socker, ung och kvinna.
  Som vanligt verkar den kombinationen sticka i ögonen.
  Det talas mycket om att man skall stötta kvinnor men det verkar som om det är kvinnorna själva som är bäst på att trycka ner.
  Jag vill istället hylla My Martens för all den aldrig sinande energin hon har, all omtanke hon verkar skänka till dom som står henne nära och hur hon kämpar som ensamstående mamma som försöker få allting att gå ihop!
  MVH
  //Berith

  Svara

   Nyfiken på vilka fler kvinnor du hyllar? Och varför? För att de hörs och syns mest?

   Svara

   Ha, ha.Det märks att du inte vet vem hon är på riktigt… De som stöttat och hjälpt henne har hon svikit å det grövsta. Snyfthistorier, ” att jag är så ensam.” Ingen som funderat på varför hon var/är ensam? Det kanske inte alltid är alla andras fel. Kanske beror det på hennes eget agerande att många försvinner.. Ljuger så hon tror sig själv. Enbart för egen vinning, och för att bli känd. Snygg eller inte. Falsk som vatten!

   Svara

  My ”jag tror inte på dieter”, byter ut frukostgröten till fyra ägg och en latte…

  Svara

   Måste man äta gröt till frukost? Är det en gröt-diet då? Jag äter tre ägg som äggröra till frukost. Visste inte att det var en slags diet jag går på.

   Svara

  Det går lika bra det. Men va gäller My och hennes råd om mat. Ska man ta med en nypa salt. Hon som varken kan laga mat eller andvända spisen. Hon har ingen aning.

  Svara

  Finns det nån möjlighet att bloggbevakning ber vi håller oss till det / den det skrivs om i inlägget istället för att skrivs om en massa annat / andra
  Vore väldans bra det

  Svara

  Men VEM kommee gå till henne och träna? Nyss gick hon ju på ngn diet där hon fick matlådor levererade… Skulle absolut inte lita på ngr kostråd från henne. Fejk fejk fejk

  Svara

  Vad fan är ett ”kadaverdisciplinerat kostschema”? Den formuleringen är så jävla konstig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.